Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 6841-6842 - Edd meg a csontvelődet!

2014. március 13. 17:00 - julie0812

Nóra bevallja Zalánnak, hogy csak Miklóst akarta húzni a lovaglással, úgyhogy sztornó az egész. Zalán azért kikönyörög magának egy apró puszit. Zsófi ordibál egy sort Miklóssal, amiért féltékeny Nórára, de a veszekedésnek békülős szex lesz a vége, mint általában. Alíz megbízza KicsiSzabit, derítse ki, hogy NonStop mit érez iránta. Na és a lényeg: azt is megtudjuk, ki is a titokzatos donor!

1.jpg

Enikő a család előtt ködösít a donorral kapcsolatban, arra kéri Petit, hogy menjen vele egyeztetni egy-két dolgot, még mielőtt bevonulna a kórházba. Nem mennek messzire, csak Balázshoz, így tehát lehull a lepel a donor kilétéről. Miután az állunkat összekapargattuk a padlóról, egy jó kis veszekedést láthatunk, ugyanis Balázs beismeri, hogy mostanáig nem csináltatta meg a tesztet, mert nem bírta feldolgozni, hogy Hanna és Peti együtt vannak. Peti teljesen kibukik ezen és hirtelen felindulásból visszautasítja a felajánlott csontvelőt.

2.jpg

NonStop épp egy fotózásra siet (hova máshova), amikor KicsiSzabi elkapja az udvaron és teljesen spontán a nőügyeiről kezdi kérdezgetni, csak úgy általánosságban. Ádi most nem igazán ér rá ezt a témát vesézgetni, biztosítja Szabit arról, hogy nincs senkije, Alízzal pedig csak barátok. A legjobb barátok. Szabi elmondja a nővérének ezt a fontos infót, de Alíz nem hisz neki, főleg miután Ádám felkéri modellnek az új megbízásához.

3.jpg

Zsófi az ágyban azt bizonygatja Mikinek, hogy nincs oka féltékenykedni, mert számára ő az igazi. Majd a rádióban felcsendül Miklós egyik kedvenc száma, amit Zsófi is imád, mert az apjával mindig ezt énekelték a kocsiban. Hát Miklóst kissé lehangolja a tény, hogy Zsófi apjával egyidős, tölt is magának egy gondűző whiskyt.

4.jpg

A borászatban Zalán továbbra is lelkesen próbálkozik Zsófinál, de nem jár sikerrel, Zsófi nem akar sem lovagolni, sem bájcsevegni, megmondja Zalánnak, hogy jobb lesz, ha inkább a borkészítésre koncentrál. De a borász biztos nem fogja ilyen könnyen feladni.

Hanna rábeszéli Petit, hogy büszkeségből ne haljon meg és ne utasítsa vissza Balázs felajánlását. Ezalatt Balázs csak a maga igazát bizonygatja, mert hát nem tudhatta, hogy ő lesz a megfelelő donor. Peti visszamegy Balázshoz és kibékülnek, Balázs végre beismeri, hogy egy féreg, ez is valami.

5.jpg

KicsiSzabi megtudja Enikőtől, hogy NonStop egy kézkrém reklámjához készít képeket, és megpróbálja figyelmeztetni Alízt, hogy ne készüljön semmi extrára, de sajnos már késő, kedvenc szöszink mindenkit elzavart otthonról és rendesen nekivetkőzött. Megérkezik Ádám, de mielőtt még szóhoz jutna, Alíz már le is dobja magáról a ruhát. Ádi ezután meg már nem is jut szóhoz.

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása