Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 6x60 - Viki a tisztátalan, Debil meg a wc-s jós asszony

2014. március 12. 18:50 - Chat Géza

Mindenki dobjon el mindent!!! Gyúrós Báttya for Prezident beszél a testépítésről. A Priceless termék ezen a linken elérhető. Közérdekű rovatunkat olvasták. Ma Ádám kimondja a nevet! Végre megtudjuk kivel megy párbajozni. Jaj, de várom már azt a pillanatot. De ezen túl még bőven akadt történés az összefoglalóban. Mint például:

  • Vikipédia tisztálkodási szokásainak kivesézése
  • Zsetonkereső akció, hogy szolizhassanak a szerencsések
  • Tanácsot kell adni Ádámnak, hogy kit vigyen ki
  • Videóüzenet a kedves anyukáktól: büszkék vagyunk, hajráf!
  • Iza fejben kiadja Krisz útját
  • és persze Ádám kihív

vvnagytestű.jpg

Első napirendi pontunk a Viki két napig aszalódó, büdös testének kielemzése. Fürdenek a srácok és egyszer csak Krisz érzi, hogy húbasszameg Vikinek nem lesz már meleg víz. Ezzel legalább megtudtuk, hogy ők is a mindenható boilertől függnek, meg azt is, hogy Viki teste kicsit azért taszítja a nedvességet. Nagy ügy, én ismertem egy srácot, aki szintén kétnaponta tisztálkodott, de akkor is csak a lábát mosta meg, mondjuk azt legalább Apentával. Ízesítettel. No, mindegy. Viki persze azonnal felrántja magát és ki a faszom vagy nagymonológ közepette felégeti a Kriszhez vezető barátság hídját. Valahol ez azért gecire szomorú, hogy a nagy manipulátor, aki mindenből poént csinál, aki csak azért nyekteti a többieket, mert "untatkozik" egyből felbassza magát, ha arról van szó, hogy pudvás a picsája. Már bocsánat. Szánalom.hu.

Ez után jön a feladat, hogy keressenek zsetonokat, mert hiába van karácsony és lehet használni a szolit, az csak-csak zsetonokkal működik, amiket jól eldugtak a szerkik, úgyhogy ezeket lehet szépen keresgélni megfelé. Mindenki lázasan kutat, egyedül PInki és Iza nem tudja mihez nyúljon, mert már mindenki ráhiénázott a legjobb búvóhelyekre. A hisztit az tetőzi, amikor Krisz Iza bakancsában talál egy korongot, mert hogy a faszomba jön ő ahhoz, hogy más cipőjébe nézzen, ugye. Jézus. Végül Sunshine, happynes, bódottá. Debil is bepattan a szoli gépbe, vesztére elárulj,a hogy a lófaszt fogja majd kitakarítani, miután csupaszon napfürdőzőtt egyet és módszeresen összefaszozta a gép belsejét. Zsóti kutyának nevezi Debilt, ami bizony már a sértés kategória netovábbja. Nem az, szerintem, de Debil lelkébe ezzel is sikerül mélyebb barázdákat ejteni.

vvmilf.jpg

Ádám tanácsadói szeánszán nem érdemes rugózni, mivel a hogyvolt végén úgyis ott lesz a lényeg, szóval jöjjön ami tényleg fontos: videóüzenetet kapnak azok a lakók, akiknek a múltkor nem volt szerencséje. Kiállnak, elmondják, hogy nekik miért kell ez az üzi, végül mindenki Zsófi javára dönt, lemond a sajátjáról, hogy a csajszika kapjon két jól megírt mondatot a mammertól. A villatanács kis hezitálás és Viki erősen alpáré rábeszélése után - hogy vagy csak egy kap vagy mindenki, de olyan nincs, hogy egy emberrel baszunk ki – úgy dönt, hogy mindenkinek beüzenhet a kedves mamája. Zsóti anyja erős MILF-puma kombó, akire egyből rárepülne a girhes banda, de persze a többi lakó anyukája sincs leharcolva, elvégre ezek még kölök gólyák, 21-22 évesek, az anyjuk is max 50 lehet.

A végszóra becsúszik az alant látható beszélgetés is, amit most szépen idepasszintok, mintha tegnap nem írtam volna meg. Az évezred párbeszéde. Hol van már a "Na most ha ennyi esze nincs valakinek, akkor az mire okos?" tételmondatú szaunás beszélgetés Sárlik ás Báttya For Prezident között? Sehol. Azt a szintet mondjuk nem lehet megugrani. Úgy és abban a formájában biztosan nem. De a teljes beleszaromság, a ködös tekintetek útvesztőjében vergődő sehova sem vezető, egytónusú kismonológ plusz visszaböfögés kombó műfajának ez a non plusz ultrája, amit ráadásul az egyik fél masszív csámcsogásának karcos szólama kísér végig, megfejelve minden dramaturgiát, kiélezve a katarzist, a visszakérdezés mementóját. A videó pediglen lent található.

vvauréli.jpg

ÉS akkor a kihívás!!! Ez amúgy már féltáv. Még egyszer ennyi és vége van a VV6-nak, de ne szaladjunk még ennyire előre, egyelőre még csak ott tipródunk a retek emésztette VV nappaliközepén a negyedik kihívás okán, amikor Ádám kiböki, hogy Kriszt vinné, de akkor Iza fasz nélkül maradna, így Debil lesz az ellen a vasárnapi párbajon. Ennyit arról, hogy jól kiviszi Teót. De legalább megtudtuk, hogy Debil már szarás közben a mosókonyhán megálmodta, hogy ő kapja a kék kendőt. DE HÁT NEM ERRŐL UGATOTT VASÁRNAP ÓTA? HOGY TEGYE RÁ, VIGYE KI PÁRBAJRA, OSZT KALAP?! Ó, kisfaszom, persze én vagyok a hülye, hogy keresem a logikát.

 Tegnapi beharangozó

A cím mindent elárul. Ül a nappaliban, a tévével szemben Zsóti és Krisz és örömükben rínak, de hogy megnézzük az összefoglalót, üvöltő diadalmenetes zenebonát kevernek be alá, hogy semmit se halljunk, csak generáljuk itt a teóriákat, mint A törvény nevében esetében az összeesküvés-elméletfüggő sorozatbuzik. A VV szerkesztői is elengedték a kezünk. Na, szépen vagyunk. De van itt még más is. Az évezred párbeszéde. Hol van már a "Na most ha ennyi esze nincs valakinek, akkor az mire okos?" tételmondatú szaunás beszélgetés Sárlik ás Báttya For Prezident között? Sehol. Azt a szintet mondjuk nem lehet megugrani. Úgy és abban a formájában biztosan nem. De a teljes beleszaromság, a ködös tekintetek útvesztőjében vergődő sehova sem vezető, egytónusú kismonológ plusz visszaböfögés kombó műfajának ez a non plusz ultrája, amit ráadásul az egyik fél masszív csámcsogásának karcos szólama kísér végig, megfejelve minden dramaturgiát, kiélezve a katarzist, a visszakérdezés mementóját. 

Ja, és ma tetemre hívás is lesz. Csuriba az ujjakat hogy Cerkafaszú Ádámban legyen elég mersz ahhoz, hogy kivigyen ... bárkit, csak ne Debilt. De tényleg. Dobja el a gerincét és vigye ki Teót, mert miért ne. Szerintetek kit vigyen ki Ádám?

Címkék: vv6
468 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Istenes Bence 2014.03.12. 19:31:18

Na! Cerkafasz! :DDD Kicsi vékony, de legalább fürge? Vidd ki Teót, ha vissza akarsz jönni.

Mók_Ica 2014.03.12. 19:33:00

@Szentpeter: párbajozni szeretnél??? ;)

özv. Baldóver Béláné 2014.03.12. 19:40:15

Kedves Bambi,

Tennapi posztban nem tuttam válaszoni, fodrásznál űtem egész este, már a seggembe ért a halyam, és csiklo…csiklandozott. Ezért csak most mondom, hogy nagyon aggódom Márikáért. Reméllem, hamar gyógyul.

Vigyázz rá jobban. Amikor rúdtánc van, ájj fől, ájj a TV és Márika közé és meséjj neki valamit. Ha ez nem elég, akkor elő a harcsával!

Mifelénk nem okozott különösebb felfor dúlást a ruttánc, sokkal többet foglalkoztunk azzal, hogy Izát meg köll-e fegyelmezni tevőlegessen, ha ordít, vagy nem köll. Egyesek Tockoskoki Sallert javasolták, az valami híres pedagomókus Pesten.

Meg az is terítéken volt, hogy az apácafing mijen, ha jól sikerül, és mijen, ha nem. Majd eccer eemesélem, mire jutottunk.

Ölel mindkettőtöket, és még eccer mijelöbbi gyógyulást kíván: a ti Mancitok

ő-szinte 2014.03.12. 19:40:35

nabazz :-DDDDDDDDDDDDD
kezedm megszokni a sorrendet :-DDD
üvöltözés, sírás, üvöltözés, sírás, sírás, üvöltözés... :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ő-szinte 2014.03.12. 19:48:14

@Istenes Bence: a lényeg, hogy ideális ;-)
kicsi, vékony de legalább puha :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

candyperfumegirl 2014.03.12. 19:52:27

Komolyan elkezdeném játékosszámba venni Cerkafaszt, ha kihívná Teót, de erre sajnos nem sok esélyt látok.

ő-szinte 2014.03.12. 19:56:20

@özv. Baldóver Béláné: Tockoskoki Saller... :-DDD híres pedamókus Pesten :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
elsőre simán pedagógust olvastam, én úgy is rommá röhögtem magamat ;-))))
sztem kezdj el azon gondolkodni, hogy HV-t írsz, mert kurva jó vagy; olvasnálak sokat ;-)))))))))))))) :-D

Szentpeter 2014.03.12. 19:58:38

@Mók_Ica: Az egész élet egy párbaj...

Szentpeter 2014.03.12. 20:02:54

Totál mindegy kit visz ki Ádám... nincs tétje..

dr. sziszi 2014.03.12. 20:03:13

@ő-szinte: Jó ha puha, legalább nem fáj...dikk

ő-szinte 2014.03.12. 20:04:16

@Jimmy Talpig: jó, csak, hogy nehogy fájjon :-DDDDDDDDDDD ;-)
én MMKK hozom a formámat ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
vagy magamat adom?
vagy vállalom magamat?
vagy faszomatbazdmeg ;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD :-P

add meg a jelszavad 2014.03.12. 20:08:16

@ő-szinte: a mi köreinkben így nem beszélnek :D
Csak ritkán, azt is megválogatva :(
Nehézkes ez a nick-váltogatás :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.03.12. 20:10:13

@Jimmy Talpig: fel sem ismerteltelek, vhogy megváltoztál.
@sziszisziszi:
Flegmula-e még úgymond?

dr. sziszi 2014.03.12. 20:10:51

Szerintem mégiscsak a trakit viszi ki. Annyi esze nincs hogy ellene kiesik. De akkor mire okos?faszomatbazmeg,ne csapkodd a fiijjjjjjokottttttttt,mert beflegmulok , most már.Szerencsétlen ceruzafasz,kiviszi Trakit, kiesik , de nem fog bánkodni mert megnő még neki!És akkor nem lesz kicsi és szőrös.a qrva anyját ,dikk

ő-szinte 2014.03.12. 20:17:55

@Jimmy Talpig: melyik vagy még te? :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

csiberibe 2014.03.12. 20:18:00

Én hülyét kapok Teótól, Izától, ZSófitól. Ha megy mind a három, akkor teszek rá, Ádám maradhat még két hetet.

Lilith.Inanna 2014.03.12. 20:18:10

@sziszisziszi: Még mindig nem improvizál...úgymond dikk..flegmúlj :D

Betoncipos Joe De Miro 2014.03.12. 20:20:13

Itt kérem szépen mindenki tévedésben leledzik, mivel Ádám nem ceruzafasz! Az VV6 promó videójában már megmondta, hogy Alexa kissé defektes, de egyszer _megszögelné_.
Szegény csillámpóni még a cerkát sem tudja megkülönböztetni a szögtől ... pontosabban jancsiszögtől.

dr. sziszi 2014.03.12. 20:21:27

@Lilith.Inanna: Hát nem improvizál bizony! Viszont csuriban a nyelvem, és flegmulok is kellőképpen,ugyhogy faszomatbazmeg ,ha valaki ilyen buta akkor mire okos??????Ezt mondanám el a kortársbeszédemben.dikk

dr. sziszi 2014.03.12. 20:22:44

@Betoncipos Joe De Miro: A jancsiszög kalapos, de a ceruzának nincs kalapja...he

Szentpeter 2014.03.12. 20:24:45

@Betoncipos Joe De Miro: A baszás milyensége nem méretfüggő, már bocsánat de a csajok befogadóképessége végtelen.. ugyan is a hüvely, a bemenőmérethez idomul, pontosabban tágul..

ő-szinte 2014.03.12. 20:25:52

@sziszisziszi: igen, pont ezért ;-DDDDDDDDDDDD

Betoncipos Joe De Miro 2014.03.12. 20:26:17

@sziszisziszi: A kalapját lóbálta Viki arcába az első nap. Eddig kellett arra várni, hogy kibújjon a szög a zsákból.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.03.12. 20:26:42

@sziszisziszi: na tessék, csak flegmulsz, megnyugodtam.

Én meg zuhiztam, de a kamcsi megint nem jó.

Lilith.Inanna 2014.03.12. 20:28:43

@sziszisziszi: úgymond én is csuriba tettem....:D vajh lesz e gerinceldobás ...amúgy fújatva sem lesz nagyobb mint egy síp. :D

nosce 2014.03.12. 20:28:57

@sziszisziszi:
"Jó ha puha, legalább nem fáj...dikk",

és akkor behajtogatja a punciba vagy beleteszi a herezacsit vagy mit cinál ? :)

dr. sziszi 2014.03.12. 20:31:01

@nosce: beteszi a fagyasztóba aztán fakanállal betolja dikk.

ő-szinte 2014.03.12. 20:34:00

@Szentpeter: ez így nem igaz :-)
az aktus milyensége igen is nagyban függ a pasi méretétől
és a csaj méretétől is
mint, hogy a pasik nemiszerve is más-más méretű és más-más méretben tud megnőni izgalmi állapotban, így a nők is ugyanígy vannak felépítve. nem végtelen a befogadóképességük :-DDDDDDD

dr. sziszi 2014.03.12. 20:34:00

@Szentpeter: azért válasszunk inkább méretet , tudod mint a ciőboltban.Tudom, a kevés néha több, de ezt most hagyjuk,itt ez nem improvizál. Inkább flegmuljunk vagy fújtassunk,dikk

Betoncipos Joe De Miro 2014.03.12. 20:34:49

@Szentpeter: ööö....én Ádi büszkeségéről írtam, nem a hüvely anatómiájáról. De amúgy szigorúan anatómiailag igazad van. Korlátok közt végtelen. :-D

Szentpeter 2014.03.12. 20:36:57

@ő-szinte: De végtelen... a saját szememmel láttam, egy 7 decis üveg volt az áldozat...

dr. sziszi 2014.03.12. 20:37:21

@Lilith.Inanna: most nagyon röhögök,faszomatbazmeg, flegmulok juszt is!!!!!!!!!!

Betoncipos Joe De Miro 2014.03.12. 20:39:09

@Szentpeter: A csajok befogadóképessége tényleg lehet végtelen. Sári már 500+-os, és a fene tudja, hogy hol lesz a vége.

csiberibe 2014.03.12. 20:39:20

@nosce: a 4,32 kg-s gyerekem születése után jó darabig örültem volna Ádám méretének, bahhh. :)

dr. sziszi 2014.03.12. 20:39:29

És az őskórban sem hiszek,azértse! Mert én másba hiszek,dikk

Lilith.Inanna 2014.03.12. 20:40:14

@Szentpeter: Ne viccelj már, hogy a jó életbe lenne végtelen. :)
@sziszisziszi: akartam volt mondani ,délutáni kávénál jól eltűntél . (nevetek)

Szentpeter 2014.03.12. 20:40:38

@csiberibe: jézus.... ekkora gyereknek kellett a hely...

csiberibe 2014.03.12. 20:43:01

45 kg voltam, mikor terhes lettem, olyan vézna, hogy szex közben villanyt kapcsolt a férjem, nem tudta, melyik az asszony eleje meg hátulja :))) De elfért a kölköm :)))
Most már Vikisedem.

dr. sziszi 2014.03.12. 20:44:43

@Lilith.Inanna: Eltüntem mert csuriba lett a nyelvem ,ráadásul nem elég , hogy délután keltem fel, a rántott husit is nekem kellett kisütni, hát ezért flegmulok!

dr. sziszi 2014.03.12. 20:47:45

Szisziség van ! Azértis!Azértsem hiszek az őskórban,mert én másban hiszek! mert az őskórban kiszolgáltak volna a csuriba tett nyelvek! Faszomatbazmeg,dikk ezért most igenis keresek egy ceruzát ami nem szőrös és vasalt is.Ja, és megeszem az activiámat.

dr. sziszi 2014.03.12. 20:52:04

Miért bőgnek ma a kanok?

0xFFFF 2014.03.12. 20:53:57

@Szentpeter: Azért nem árt, ha van ott valami, mégis gáz, amikor megkérdezik, hogy elkezdted-e pedig te már be is fejezted....más kérdés, hogy vannak csajok, akikben a piros hetes csuklós busszal is harangozni lehet.

dr. sziszi 2014.03.12. 20:53:58

Koppan ceruzafasz vasárnap mint szar a deszkán ,mert akkora szakadtmarha!

Szőrös,a szúrós 2014.03.12. 20:54:53

@ő-szinte:
Óóó életem!
Te vagy a méretem!!!

0xFFFF 2014.03.12. 20:55:00

@sziszisziszi: Talán elkapták a debiliótól...lehet, hogy fertőző betegség ez is, mint az ásítás.

ő-szinte 2014.03.12. 20:58:07

@Szentpeter: jujjjjjjj, ne legyél hülye(nem akarlak megbántani <3), nem akarok csalódni benned is... :-(
kiborulok mikor butaságokat tényként közölnek olyanok akik nem kompetensek benne :-S
nem végtelen
az, hogy vki olyan speciális adottságokkal rendelkezett vmiért, attól még nem végtelen
kérdezd végig itt a csajokat, hogy ha túl nagy a pasi farka fáj-e nekik és, hogy mennyire végtelenek is...

Szentpeter 2014.03.12. 20:58:24

@0xFFFF: Persze... de egy példában ne az extrém eseteket soroljuk...
Meg aztán arról sem szóltam hogy idővel a záróizmok rugalmassága megkopik, és a férfiak teljesítőképessége is csökken...

0xFFFF 2014.03.12. 21:01:56

@csiberibe: Ez még lengyel országban volt?!

Szentpeter 2014.03.12. 21:02:34

Egy csalódással több.... ( mosolygok )

ő-szinte 2014.03.12. 21:04:21

@Betoncipos Joe De Miro: :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
hát ja ;-)

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.03.12. 21:07:35

Nagyon nem tudom rábírni magam, hogy kommenteljek, hát még hogy stream-et keressek öfi-nézés céljából... De elöbbi már sikeült, ezennel is: 'stét!

Mók_Ica 2014.03.12. 21:29:31

na, szeva ismét, immár itthonról....:)

Szentpeter 2014.03.12. 21:32:14

@Mók_Ica: Ilyenkor jársz haza, mi vagy te bagoly ?

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.03.12. 21:36:51

Ember tervez... elfüstölt a stream, szóval "sajnos" ma sem lesz öfi. Mondhatnám, hogy sajnálom, de igazából rohadtul nem. Majd olvasom a kommentjeiteket, azok sokkal szórakoztatóbbak mint maga az adás. :D

én már a fény gyermeke vagyok 2014.03.12. 21:37:33

@Szőrös,a szúrós: Írhattad volna, hogy hajrá Vasas, az pont annyira passzolt volna mint ez.

Szentpeter 2014.03.12. 21:39:23

@Haynau (Sons of Monarchy): Nálam ( mint most is ) sürün előfordul hogy nem vagyok otthon, ezért a távirányítót nem én kezelem, de itt szeretek lenni... társasági emberként..

slara 2014.03.12. 21:43:03

@csiberibe: Még most is örülnél!

genevieve 2014.03.12. 21:44:33

ezt nem értem, a valovilag honlapján van egy kép, hogy kit választott ki ádám...

genevieve 2014.03.12. 21:49:05

@Szentpeter: ááá mégse, félrenéztem a dolgot:-)

én már a fény gyermeke vagyok 2014.03.12. 21:49:38

@genevieve: Azt én is kiszúrtam, Zsóti már félig be van szürkülve.

Mók_Ica 2014.03.12. 21:51:06

@Szentpeter: gyereknek edzése volt 8-ig és mentem érte és utána haza...

Mók_Ica 2014.03.12. 21:51:06

@Szentpeter: gyereknek edzése volt 8-ig és mentem érte és utána haza...

Mók_Ica 2014.03.12. 21:53:43

@Haynau (Sons of Monarchy): majd igyekszünk közvetíteni a nihilt :) egyébként itt jól elvagyunk :)

@genevieve: szia drága, rég voltál itt :) legalább olvasol?? új agatha részek vannak a story4-en :)

Mók_Ica 2014.03.12. 21:54:39

@csiberibe: nem császároznak ilyenkor??

Mók_Ica 2014.03.12. 21:58:35

@Szentpeter: és az legalább biztos ;)
hetente 3x van edzése... pénteken még félórával később is végez...

Szentpeter 2014.03.12. 21:59:48

@Mók_Ica: Ezek szerint ő nem jár piacra...

Mók_Ica 2014.03.12. 22:02:46

@Szentpeter: utál vásárolni :) kivéve, ha neki veszünk valamit..... de azt is gyorsan... pasiból van :)

pénteken te sem 1/2 8-tól mész piacra, így akár még bele is férne :)

na, kezdődik, dikk :) csoportos zuhanyozás...

Commodore 2014.03.12. 22:02:47

Akkor, kezdődik, Melegvíz!

Mók_Ica 2014.03.12. 22:04:53

orálió, traki és zsóti együtt fürdenek, téma: viki 2 naponta fürdik...
orálió egy szál pömpölőben mászkál....

vikit tetemre hívják a szobában: igaz-e hogy 2 naponta fürdik

Commodore 2014.03.12. 22:06:14

Pont a melegvizet kéne megvonni! Amúgy minek fürödni? Szenet lapátoltak, vagy autót szereltek? :-)

Mók_Ica 2014.03.12. 22:07:23

vikit jól megviccelték ezzel a fürdéssel... felhúzta magát, mer' ő fürdik minden nap!!
csárli, mint villamester felszólította vikit, hogy tisztálkodjon! :)

veszekedés: viki büdös-e vagy sem...

Szentpeter 2014.03.12. 22:09:20

@Mók_Ica: ez kérdés ? ...akkor nem érzik...

Mók_Ica 2014.03.12. 22:10:29

@Szentpeter: ez egyre kevésbé teccik nekem.... nem vicces, nem szórakoztató... :(

Commodore 2014.03.12. 22:10:30

A SZOLI CSODÁS AJÁNDÉK! Amúgy meg süt a nap, itt a tavasz...

Mók_Ica 2014.03.12. 22:11:11

@Commodore: dagad a f............. :)

Commodore 2014.03.12. 22:11:53

Na! Invitelen lefagyott :-(

ő-szinte 2014.03.12. 22:12:23

hol vannak a KIS ZSETONOK????????????????????? :SSSSSSSSSSSSSSSSSS
ollllyan nehéz feladat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-((((((((((((((((((((((((

Mók_Ica 2014.03.12. 22:12:36

agyhalottak... zsófika szerint nagyon nehéz feladat volt megtalálni a szoli zsetonokat a villában, amik olyan kicsik és a villa olyan nagy... ááááááá

ő-szinte 2014.03.12. 22:13:55

háttt Dzsóóóti is fujattatni akar :-DDDDDDDDDDDDDDDDD

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.03.12. 22:15:01

zsófinak van több esze, vagy az iza kezében levő ciginek? komolyan felvetődött bennem a kérdés.

Mók_Ica 2014.03.12. 22:15:33

@ő-szinte: na, talált a bonyolult kislány 1 db-ot.... még jó hogy nem ette meg a kutyus... (sírok)

Szőrös,a szúrós 2014.03.12. 22:15:52

Szegény Pinki!!!Jujj, talált egyet, de "jo nehéz" volt!!!

Mók_Ica 2014.03.12. 22:16:17

@ミラ: lehet, hogy a cigi nyerne...

Commodore 2014.03.12. 22:16:20

akkor vmi stream? Köszi!

genevieve 2014.03.12. 22:17:09

@Mók_Ica: szia...sajnos az olvasásra se nagyon volt időm mostanság:-(

de most van pár nap nyugim, időnként ide vetem kökény szemeim sugarát :-)

tévét meg egyáltalán nem néztem az utóbbi 3 hétben...

Mók_Ica 2014.03.12. 22:18:20

@genevieve: remélem nincs gond. örülök, hogy itt vagy, hiányoztál :)

Mók_Ica 2014.03.12. 22:19:13

vigye zsófikát ádám..... lécciléccilécci, ja és hagyja is kint!!

csiberibe 2014.03.12. 22:19:33

@Commodore: tarr is döglött, de túlélem. Majd olvasok itt.

Szentpeter 2014.03.12. 22:20:12

@genevieve: rohanó élet.... mi vagy te politikus ?

genevieve 2014.03.12. 22:20:33

@genevieve: gond az nincs, sőt:-)

más irány elfoglaltságaim akadtak:-))

kedves vagy, pár ember írásai nekem is hiányoztak azért:-)

Mók_Ica 2014.03.12. 22:21:01

@pink ninja: @csiberibe: nem bírták az agyhalottakat...

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.03.12. 22:21:02

milyen bele lett aurélnak, cöcc. kár értük.
mondjuk tényleg csicska, zsótinak igaza van :D

Szentpeter 2014.03.12. 22:22:00

@Mók_Ica: Ádámnak nincsenek jó esélyei, egy igazi faszkalap....

genevieve 2014.03.12. 22:22:01

@ミラ: pedig pár hete még neki volt a legjobb teste a srácok között, nem?:-)

Mók_Ica 2014.03.12. 22:22:22

@genevieve: akkor jó :)
@ミラ: eddig is csicska volt...

zsófika nekifutásból elesett...

ő-szinte 2014.03.12. 22:22:49

@Mók_Ica: húúúúúúúúúú ez tényleg a súlyosan agyhalott kategória :-OOOO
amit a riportban is levágott :-OOOOOOOOO nem találok szavakat :-OOOOOOOOOOO
és baszki a feje :-OOOOOOOOOOOOOOOOOOO
mint akit kifeszített a plasztikaisebész :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
ja és az télllleg priceless volt, hogy a kutya nem ette meg, jujjjjj de jóóóóóóóó
és az is szép volt, hogy kikérte magának a szolinál , hogy ádi ne vizslassa a kannáit :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
ez bazdmeg 5 éves :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Szentpeter 2014.03.12. 22:22:58

@genevieve: azt tudod-e hogy amelyik virágot nem locsolják, az elhervad ?

Mók_Ica 2014.03.12. 22:23:37

nyugiban fogadó órát tart ádám, a villalakók egyenként bemennek és javaslatot tesznek, hogy kit vigyen ki és miért....

Commodore 2014.03.12. 22:23:52

@pink ninja: Köszi! Érdekes hogy ledöglött a tv csatorna... sokan nézik??, :-)

Mrs. Clayton 2014.03.12. 22:24:34

senkinek nincs egy nézhető linkje mára? dobozhanggal is jó lenne

ő-szinte 2014.03.12. 22:25:29

Dzsótti meg hogy felkapta izibe a galuskás panelhanghordozást mikor Au-t kutyázta :-DDDDDDD
Növeli a népszerűségét? :-DDDDDDDDDDDDD

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.03.12. 22:26:23

@genevieve: nem volt rossz sztem, bár hogy simon meg dávid kiment, legalább ebben javult az átlag :D

@Mók_Ica: nem azt mondtam, h most lett az, de végre megmondta neki.

kezd olyan érzésem lenni, h visszamegy ádám. nem mindenki ellen, de nem totál agyhalott az egész ügy a szempontjából.

ő-szinte 2014.03.12. 22:28:36

áhhháháháháháháhááááááááááá, hogy tuttam, hogy izé le akarja pattintani trakit :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
ezennel iza szakértővé minősítettem magamat :-DDDDDDDDDDD
és azt is, hogy izének bejön ádi azéééé ;-))))
és lehet, hogy meg tudná piszkálni

Mók_Ica 2014.03.12. 22:29:28

@ő-szinte: a kicsi, ámde puha cerkával ? :) :)

Istenes Bence 2014.03.12. 22:30:25

Nem olvastam vissza, ha volt már, bocsi.
Azért sírnak, mert jön a Minden gyerek lakjon jól kampány.

tena_lady 2014.03.12. 22:31:01

Nem is értem Aurelio neve hogy merült fel Ádám párbajellenfeleként! Hát Au viszi a show-t! Ádám meg két hete van benn, vagyis csak olyan ellen van esélye, aki alig szerepelt. :/ Azért Viki vagy Teo tanácsát megnéztem volna!

Mók_Ica 2014.03.12. 22:36:02

@Szőrös,a szúrós:@Szentpeter: ja, attól lehet idegbajt kapni... :) :)

Szőrös,a szúrós 2014.03.12. 22:37:33

A bentiek két hete sem voltak valami inspiráltak. Sárinak egyikük sem ajánlotta Dorkát.
Sztem Teót viszi.

Mók_Ica 2014.03.12. 22:37:34

na, jön a sírás-rívás a kemény pasiktól :)

Mók_Ica 2014.03.12. 22:38:32

@Szőrös,a szúrós: ha vissza akar menni, akkor talán ellene van esélye.... de trakira tette a jelét....

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.03.12. 22:39:10

sztem kriszt viszi, feni a cerkáját iza izéjére.

Mók_Ica 2014.03.12. 22:40:08

olyan jól öltözöttek .... ádám alsó gatyában, zsóti köntösben.... zsófika sem öltözött ma fel rendesen...

Wreath 2014.03.12. 22:40:19

@Commodore: miattam lehet, bocs. Pont kaptam egy Top Gear-reklámszünetnyi időt az ' idióta műsoromra' belekukkantásilag. Erre nincs is semmise, pffff.

Szentpeter 2014.03.12. 22:40:35

Iza csicskája jó választás lenne...

Mók_Ica 2014.03.12. 22:40:52

@ミラ: akkor elkezdhetne gyúrni rá... mármint cerkára :)

Commodore 2014.03.12. 22:41:39

SOMAT! Várjuk az eredményt!

ő-szinte 2014.03.12. 22:42:59

@Mók_Ica: igen, dupla kihívás ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Mók_Ica 2014.03.12. 22:46:43

kap videó üzit: zsóti, zsófi, ádám és traki.... sírnak :)

Lilith.Inanna 2014.03.12. 22:46:43

@ő-szinte: légyszi egy streamet :) nálam sehol nem jön be

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.03.12. 22:47:43

iza hogy nézi krisz videóját: ő lenne az anyósom?
:DDD

ádi már tuti, józsi reinkarnálódása. mutter. feltöltődés. 2 hétig tán csak kibírják anyu nélkül. de ahogy elnézem, hónapokig totál nem bírják. én vagyok ufo, vagy ők gyerekek még.

Ejoy 2014.03.12. 22:48:00

ez a vv egyre unalmasabb, szégyen, de már napok óta nem nézem...

Szentpeter 2014.03.12. 22:50:39

@ミラ: voltál katona ? ( mosolygok )

Mók_Ica 2014.03.12. 22:50:51

izé "szakít" trakival, erről vall vikinek a cigizős pamlagon

chloep 2014.03.12. 22:51:27

jajj, hát én már falnak megyek Zsófika síros vinnyogásától. Főleg mert egy összefoglalóba legalább háromszor kell ezt nézni/hallgatni.

Zsolti meg remélem kimegy Ádámmal és kint is marad.... Mióta kiesett Dorka minden nap elteltével nagyobb tapló.

Mók_Ica 2014.03.12. 22:53:04

@chloep: az az érzésem, hogy zsófikát ma nagyon "eltúlozzák", túl sok volt ma belőle.... eddig nem nyomták ilyen nagy dózisban....

Istenes Bence 2014.03.12. 22:53:23

@Mók_Ica: Viki le sem szarja, hogy mit beszél. :DDDDD

Mók_Ica 2014.03.12. 22:54:18

iza belezavarodott saját magába trakival kapcsolatban.... elvonult sírni a nyugiba....

ő-szinte 2014.03.12. 22:54:55

magyarul a retek most felszopta traki kiesését ezzel az izás bejátszással? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Mók_Ica 2014.03.12. 22:55:01

@Istenes Bence: hát nem, konkrétan nem is érti.... vagy inkább nem is akarja

Mók_Ica 2014.03.12. 22:55:50

na, gyűn a kihívás pár perc üvöltős reklám után....

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.03.12. 22:56:29

@Szentpeter: ne mosolyogj, nem izraelben vagyunk, nő vagyok :D
ellenben éltem külföldön, nem voltam sose klasszik mamán függő ember.

csicserierika 2014.03.12. 22:56:51

Zsófikának a fődíjat, mert magától egy fillért sem fog tudni megkeresni :)

Szentpeter 2014.03.12. 22:57:31

@Mók_Ica: Voltam... és hiányzott a család, a barátnőm... 200 kannal lenni hónapokig nem egy nagy élmény..

Szentpeter 2014.03.12. 22:59:27

@ミラ: Esendő ember vagyok én is, és bizony nem véletlen hogy sokan elérzékenyülnek ha meglátják a mamát..

ő-szinte 2014.03.12. 23:00:52

@Lilith.Inanna: sajnos olyat nem tudok :-((((((((( én tv-n nézem :-/

@Ejoy: háttt valóban szégyen, tök ciki vagy úgymond :-DDDDDDDDDDDDDDD :-P

Istenbaszta Bencének vajon sikerül ma kimondania a TARTSÁTOK szót?????? :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.03.12. 23:00:57

@Szentpeter: erről mindig eszembe jut az olasz vicc: miért van annyi olasz férfinak bajsza?
hogy jobban hasonlítsanak a mamára.

most, hogy belegondolok, az olasz barátaim sose nevettek ezen. na mindegy, cserébe én igen :D

Mók_Ica 2014.03.12. 23:01:10

@csicserierika: neeeee :) majd csak valaki eltartja....

@Szentpeter: aszittem te már nem voltál :)

ő-szinte 2014.03.12. 23:01:45

húúúúúúúúúúúúúúúúúúúú Sárlikon ez a fehér felső :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
szerintem kb 5-8 kilót hízott már :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Istenes Bence 2014.03.12. 23:01:56

@csicserierika: :DDD
Kegyetlen buta jószág. Több ilyet ismerek.

Mók_Ica 2014.03.12. 23:02:36

@ミラ: én is röhögtem :) a déli nők fiatalon nagyon szépek, ámde ahogy öregszenek, bizony bajszosodnak :)

csicserierika 2014.03.12. 23:02:41

@Mók_Ica: de mi van akkor, ha fújjj gusztustalan van neki ? :)

Szentpeter 2014.03.12. 23:03:00

@ミラ: Nem kell eltúlozni... az önállóvá való válásnak nem feltétele hogy minden érzelmi szálat el kell szakítani... meg aztán hálás is az ember na...

Mók_Ica 2014.03.12. 23:03:27

@ő-szinte: de teo legalább ma nem villantott kőművest :) vmi hosszú felső vagy ruha van rajta :)

Mók_Ica 2014.03.12. 23:04:07

@csicserierika: sötétben, szalvétával fogja meg ;)

Szentpeter 2014.03.12. 23:04:14

@Mók_Ica: Ja.. akkor nem... ( mosolygok )

Mók_Ica 2014.03.12. 23:04:47

na, ádám is fingorászik

csicserierika 2014.03.12. 23:04:53

@Istenes Bence: vagy betölti az űrt, amit Kiszel Tünci hagy, ha nyugdíjazzák :)

Istenes Bence 2014.03.12. 23:05:03

Most olvastam a holnapi Blikkben, hogy Teót hívta ki.

Mók_Ica 2014.03.12. 23:05:35

@Szentpeter: engem nem zavar, ha fiatal vagy :) fresh, young and crispy :) ez kell a nőknek ;)

Istenes Bence 2014.03.12. 23:06:15

@csicserierika: Most miért kellett azt a nőt eszembe juttatnod. Miattad nem fogok aludni. Kössz.
Kiszel, hogy dögölnél meg! :DDD

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.03.12. 23:06:19

@Szentpeter: nem kötelező, dehogyis, amíg él, tessék örülni neki. de egy felnőtt férfi bírjon már ki anyu nélkül pár hónapot sírás nélkül. aztán ez is szigorúan szerintem. mondjuk én már könnyen ugrálok.

Mók_Ica 2014.03.12. 23:06:19

orálió: két kakas nem fér meg egy hogyishíjjákban... kalitkában... ááááááááááááááááá :D

ő-szinte 2014.03.12. 23:07:18

Ádi fingik? :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
zsírkirály ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
szerencsére nem mi szagoljuk ;-)))))))))))))))
Au azért kurva vicces :-DDDD
Magát látja Ádiban és nem bírja elviselni LOL :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Mók_Ica 2014.03.12. 23:08:04

@ő-szinte: fingolászik!!! mint krisztofel :) :)

csicserierika 2014.03.12. 23:09:19

@Istenes Bence: mert a riportban pont úgy nézett ki, mint mikor Nacsa O parodizálja Tüncit. Az az idióta mosoly :D.

csicserierika 2014.03.12. 23:10:21

@Mók_Ica: nem jó, sötétben biztos, h fél a plüss kutya nélkül :)

Commodore 2014.03.12. 23:11:19

na vissza jött a közvetítés! yeahh

Mók_Ica 2014.03.12. 23:12:50

@csicserierika: nem is értem miért nem teccik neki ádi pömpölője... kicsi is, puha is, nem kell tőle félni... a kutyit is viheti magával :) :) de én ehhez nem értek, még szűz vagyok :DDDD

Mók_Ica 2014.03.12. 23:14:23

na, trakit vagy oráliót viszi? esetleg zsótit??? sztem trakit

Mók_Ica 2014.03.12. 23:16:04

na, ádi szól gegv :)

csicserierika 2014.03.12. 23:16:32

@Mók_Ica: valóban, nagyon is passzolna kis rózsaszín lelkéhez :)

Commodore 2014.03.12. 23:17:01

kendőt a bőröndre,a kékkendőt a kendőre, a bőröndöt a fejedre! A fejedet a bőrömre.

Mók_Ica 2014.03.12. 23:17:03

teo nem, viki nem.... 3 fiúból választott

chloep 2014.03.12. 23:17:36

@ő-szinte: különben szerintem jó eséllyel pályázik a Kinga féle !12kg hizó rekord" megdöntésére.... Még egy hónapot minimum itt lesz, de valószínű többet is. Meglesz az! ;)

Istenes Bence 2014.03.12. 23:17:55

Na, a madár. Nem Teot viszi! LOL! Kiestél, barom!

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.03.12. 23:18:05

aurél ellen nem jön vissza. áhhhh, kizárt.

ő-szinte 2014.03.12. 23:18:26

@Mók_Ica: :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Uhhhhhhhhhhhhhh ez most meglepett :-O
Nem erre számítottam, hogy Au-t viszi

tena_lady 2014.03.12. 23:18:36

Hát ezzel aláírta a saját halálos ítéletét. :/

chloep 2014.03.12. 23:19:39

@ミラ: szerintem Vasárnap még messze van....addig ha Au hozza a formáját simán elvágja maga alatt a fát...

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.03.12. 23:19:53

mindenesetre faszméricskélésbe ne menjen bele az élő adásban, mert az végképp bukta :D

ő-szinte 2014.03.12. 23:20:12

Asszem Au most fosott be :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Mók_Ica 2014.03.12. 23:20:33

@ő-szinte: kint is marad ádi, ennyi vót nekije :)

Commodore 2014.03.12. 23:20:48

Könnyenn jött , könnyen megy!

csicserierika 2014.03.12. 23:20:55

Ádi bekajálta Sárlik tanácsát.

HummeRC 2014.03.12. 23:21:19

Sziasztok.
A szokásos házi szavazásunk:
Ki maradjon a villában?
www.polljunkie.com/poll/ctpdfz/negyedik-vv6-prbaj
:)

tena_lady 2014.03.12. 23:21:44

Pedig már reménykedtem, hogy végre valaki kiejti Krisztiánt, erre nem. :/ Még legalább 2 hétig kell nézni Iza és Krisztián szenvedését. A kövi zöld kendős meg tuti Teo vagy Charlotte lesz.

Mók_Ica 2014.03.12. 23:22:40

@HummeRC: szia :) hogy vagy? meggyógyultál???

csicserierika 2014.03.12. 23:23:36

@Mók_Ica: az a két hét amúgy is kevés, meg egyébként is.

HummeRC 2014.03.12. 23:23:39

@Mók_Ica: Szia. Beszélni még nem tudok, de talán megmaradok. :) Most is csak beugrottam, mert már elvonási tüneteim voltak miattatok. :)

Commodore 2014.03.12. 23:23:43

Ezé' kár volt bemenni

Betoncipos Joe De Miro 2014.03.12. 23:24:09

Most ment be, alig két hete. Tudhatta, hogy Au az egyik legerősebb játékos. Vagy hülye, vagy nem akarja feleslegesen húzni az időt. Ha nem ő a legerősebb, akkor nem tölti bent feleslegesen az idejét. Bár ilyen rövid idő alatt nem válhatott legerősebbé.

Kár érte, kiváló ügynök volt!

agimano 2014.03.12. 23:24:40

azt nem értem, hogy Ádám nem nézte a VV-t amíg kint volt? Simán tudhatná, hogy ki mennyire erős.

ő-szinte 2014.03.12. 23:24:57

@Istenes Bence: traki ellen is vissza ment volna de így megy haza

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.03.12. 23:25:07

Teo szolizása azért még így lefekvés elött megröhögtetett, nem is kicsit. Kész Donáldkacsa a csaj, alul semmi, felül meg takarja. Akkurát borotválta magát elötte, azt azért lehetett látni - illetve pont NEM lehetett látni semmit, mert.

Mók_Ica 2014.03.12. 23:26:16

@HummeRC: ne is erőltesd :) az íráshoz meg úgysem kell hang :)
ja, és szavaztam is :)

@csicserierika: pedig kintről nézhette őket és tisztában lehetett az erőviszonyokkal jobban, mint a bentiek.... buta...

Szentpeter 2014.03.12. 23:26:45

Én faszpörgetős párbajra számítok...

Mók_Ica 2014.03.12. 23:27:06

@Haynau (Sons of Monarchy): rábuktál teora? ;) vigyázz a lepedődre ;)

Mók_Ica 2014.03.12. 23:27:39

@Szentpeter: mire??? ;) az egyiknek szinte nincs is :)

Commodore 2014.03.12. 23:27:57

@Betoncipos Joe De Miro: Jelentkezett , berakták.. ebben a szituban, én elhédereznék amíg lehet...

Szentpeter 2014.03.12. 23:29:07

@Mók_Ica: majd felcsatol valamit...

HummeRC 2014.03.12. 23:29:10

@Mók_Ica: Kösz. :)
Nagyjából próbáltam követni az eseményeket, de nem maradtam le semmi fontosról szerintem.

csicserierika 2014.03.12. 23:29:30

@Mók_Ica: sztem, Krisz ellen sem menne vissza. Ha teoval nem barizott volna, akkor ellene lett volna esélye. Senki más ellen úgy gondolom.

Nem Penny hajója 2014.03.12. 23:30:21

Nyilván Aurelio az esélyesebb, de pont ezért szavazok Ádámra, mert nagy poén lenne, ha nem jönne be a papírforma.

candyperfumegirl 2014.03.12. 23:32:02

Szép öngyilkos merénylet volt Ádám, döntsék el helikopterezéssel.
Utálom amúgy azokat a kihívás előtt fél perccel a riportszobában készült beszélgetéseket, mert full lelövik a poént. Persze ezt a játékosok nem hallják, Krisz hogy fel is pattant és tartotta a kezét. :)

Ceruzafaszért nagyon nem lesz kár, ha kimegy, de szerintem nem tök hülye a srác, tudta, hogy neki ez ennyi volt, és akkor már inkább olyan csatában esik el, ahol nincs esélye állva maradni.

Mók_Ica 2014.03.12. 23:32:23

@Szentpeter: jááááájjjj :)

@HummeRC: látod mennyien örülünk neked :)

@csicserierika: én is teot vittem volna a helyében....

Mók_Ica 2014.03.12. 23:33:49

adélka kicsit taknyos :)

HummeRC 2014.03.12. 23:34:11

@pink ninja: @Szentpeter: Sziasztok, köszönöm. :)

@candyperfumegirl: azért mekkora meglepetés lenne, ha Au esne ki. A többiek utána csak kicsit néznének értetlenül. :)

Betoncipos Joe De Miro 2014.03.12. 23:35:17

@csicserierika: Iza ellen lehetne esélye. Nagyon megosztó személyiség. Ha többen utálják Izát, mint ahányan szeretik, akkor őt kinn hagyná. Bár vele is barizik, tehát őt sem volt esélyes.

candyperfumegirl 2014.03.12. 23:35:40

Amúgy szerintem a Retek is arra számított, hogy Kriszt viszi (tényleg ez volt a legesélyesebb), mert szépen felvázolták a Krisz és Iza elhúzódó tragikomikus balladája című történetet, nyitva hagyva a befejezést. Amiről amúgy regényeket lehetne írni, az a pár perc, amikor Iza marta magát, majd elvonult egyedül bőgni komolyan mondom, baromi szomorú volt. Annyi komplexus, félelem meg szeretethiány van ebben az egészben, hogy nézni is rossz, de legalább fenntartja az érdeklődést.

Szentpeter 2014.03.12. 23:36:38

@HummeRC: Az a gond hogy Ádám csak fingani, mert meztelenül mászkálni tud... meglepetésre nem lehet számítani..

Szentpeter 2014.03.12. 23:38:17

@candyperfumegirl: Szeretethiány... a kurvaanyázásra gondolsz ?

HummeRC 2014.03.12. 23:38:18

@Szentpeter: Persze, esélyét én sem látom, épp ezért lenne érdekes meglepetés. :)

@Mók_Ica: látom bizony. Nagyon jól esik. Ti is hiányoztatok. :)

Commodore 2014.03.12. 23:42:12

Aki kussol az nyeri? !

ő-szinte 2014.03.12. 23:43:12

@HummeRC: :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
hát ja ;-) :-DDDD
szerintem erősen összezavarodnának, hogy akkor most mi is kell igazándiból abba a kibaszott villába, mitől is lesznek népszerűek :-DDDDDDDDDDDDDDDD

Szentpeter 2014.03.12. 23:43:54

Jó éjszakát mindenkinek... csók-Ica

HummeRC 2014.03.12. 23:44:43

@ő-szinte: :)

Ennek a párbajnak lehetne ez a fő zenéje szerintem: youtu.be/k-FJE-UrOTM :D

Morcz 2014.03.12. 23:47:53

Szerintem jól tette Ádám hogy Au-t hívta ki, a kihívás után Orálió majdnem elbőgte magát . :D
De Rémbarbie szellemi képességei megint kicsapták nálam a biztosítékot.. egyébként meg életem párja szerint nem kicsit kopaszodik a csaj.
Ja azt meg végképp nem értettük hogy T34 miért akadt ki azon ha lebüdösözik, ha egyszer maga szolgáltatja az infót arról mikor mennyikre nem fürdik. :)

@candyperfumegirl: még okozhat meglepetést a párbaj, lásd a Csaba-Cristofel párbaj a VV5-ben.

@tena_lady: ha Iza "dobja" Kriszt akkor nem kell nézned. :)))

Gondolom mivel a kihívás után vagyunk ma sem lesz online...:S

Commodore 2014.03.12. 23:48:26

60-60 százalék lehet!

candyperfumegirl 2014.03.12. 23:50:38

@Morcz: "lásd a Csaba-Cristofel párbaj a VV5-ben."

Hááát bevallom, ez az első VV, amit nézek. Hiányzik az Éden Hotel. :)

Mók_Ica 2014.03.12. 23:51:42

@Morcz: igen, ma kicsit zsófi-nehéz volt az öfi, ilyen töményen eddig még nem kaptuk... 21 évesen ekkora kopasz foltokkal... vmi nem jól működik benne :(

@Commodore: ez biSZtos??? nem lehet esetleg több??? 60-80??? :)

Morcz 2014.03.12. 23:52:14

@candyperfumegirl: az Éden Hotel nekem is. :)

Morcz 2014.03.12. 23:53:22

@Mók_Ica: tényleg nem, nem a mesterséges hajhosszabbítás okoz ilyesmit?

Nem Penny hajója 2014.03.12. 23:55:05

@Morcz: Pinki olyan butuska, hogy az már aranyos. :)

Morcz 2014.03.13. 00:20:18

@Nem Penny hajója: én nem tartom annyira aranyosnak. tényleg létezik hogy valaki huszonpár évesen ennyire hülye, meg indiánszökdelésben jár?

Morcz 2014.03.13. 00:39:39

Úgy látom ma sem lesz online, jó éjt mindenkinek.:)

tena_lady 2014.03.13. 01:06:14

@Morcz: Az a baj, hogy ma dobja, holnap meg a takaró alatt matatnak megint. A kettő közt meg a villa két sarkából óbégatnak egymásnak.

pomac 2014.03.13. 01:06:34

Aurélio elzavarta Teo-t hogy Ádámot támogassa :DD

pink ninja 2014.03.13. 01:07:10

6-3 arányban oszlanak meg a támogatók ádám javára a villában :P

pomac 2014.03.13. 01:08:22

IZA -traktor- Zsolt az tuti Aurélio mellett van

pink ninja 2014.03.13. 01:08:42

viki felvilágosította au-t, hogy teo leszbikus :)))))))))
erre au: kezdem felfogni :DDDDDD

pink ninja 2014.03.13. 01:09:30

@pomac: szerintem iza nem, hanem a 3 srác van együtt és mindenki más ádámmal, mennyien vannak most? nem 9-en?

pink ninja 2014.03.13. 01:12:26

csárlit és teót küldte el a támogatói közül au, mert csak taktikából álltak mellé :D

tena_lady 2014.03.13. 01:15:21

@pink ninja: Ez amúgy hülyeség. Dávid párbaja óta egy csapatban vannak ők hárman.
Charlotte és Teo szerintem emiatt állt mellé, illetve azért, mert nyilvánvaló, hogy ő megy vissza.

pink ninja 2014.03.13. 01:16:51

@tena_lady: na ezen akadt ki au is, hogy nagyrészt azért álltak mellé, mert nyilvánvaló, hogy au megy vissza :) és nem tudtak megesküdni arra, hogy au szimpatikusabb :)

tena_lady 2014.03.13. 01:18:20

Az a röhej, hogy Viki minden taktikát kiröhög, de ő maga semmit konstruktívat nem alkotott eddig. Tökre olyan érzésem van, mintha csak azért csinálná ezt, hogy ne tűnjön fel, hogy ő maga szarul taktikázik...ha egyáltalán.

pink ninja 2014.03.13. 01:20:15

viki keveri megint az egészet, vagyis rakja a tüzet, hogy nagyobb legyen a durranás, mint amekkora alapból lenne

tena_lady 2014.03.13. 01:21:34

@pink ninja: Kívülről nézve ki tudna? Mindkettő egyformán idióta, és potenciális ellenfél. Mármint Ádám és Aurelio.

pink ninja 2014.03.13. 01:24:09

@tena_lady: ők eddig nem biztos, hogy eljutnak, vagyis csak néhányan, mármint a potenciális ellenfélig :)

tena_lady 2014.03.13. 01:25:12

Komolyan mondom már, hogy öten támadják folyamatosan Charlotte-ot, az azt generálja, hogy sokáig benn tartsák a szavazók.

pomac 2014.03.13. 01:25:14

Minden elfogultság nélkül de most ebben a vitában Sharottnak igaza van , mindenki kibeszél amugy is mindenkit, de csak rajta lovagolnak egyfolytában . ha lesz erről steam érdemes megnézni ezt a vitát

pink ninja 2014.03.13. 01:31:32

@pomac: ebben igaza van, de au-t is értem, hogy olyan ne álljon mellé, aki nem őt várja vissza (teo) és olyan se, aki őt akarta kiküldeni (csárli), miközben csárli párbaján ő teljes mellszélességgel mellette állt. szóval szerintem közel sem egyértelmű a kinek van igaza kérdés

pink ninja 2014.03.13. 01:32:52

@tena_lady: igen, mártír lesz és bent marad.

pomac 2014.03.13. 01:38:53

@pink ninja: Aurélio esetében igazat adokcsárlinak abban, hogy a helyében én is rá raktam volna a zöld kendöt ha megbeszélték mert jobb kihivonak lenni ha amugy is ugy érzi "ö" a legerösebb akkor válasszon ha ugy érzi,Meg ha most nézed viki direkt provokátla Aut most ,meg csálit-teot- pinkit fikázta amig kinn voltak ,de mikor benn voltak akkor meg az ö pártjukat fogta ...áááá ez sem kétszinüség meg kivbeszélés de ez nem veszik ilyenkor észre az a röhely és igy megint Au jön ki szarul a szitubol

pomac 2014.03.13. 01:43:01

@tena_lady: öfibe szerintem jo ha fél percet beraknak ebböl és tuti nem csárlit ..szerintem semmi haszna ennek a beszélgetésnek ilyen szompontbol . ha eddig is sztárolni kakrták volna nyyira lett volna róla is anyag bőven ..de a nézök jobban szeretik a szappanoperát ki csapkod ki ordibál stb szerintem nem kell ragozni egyfolytában a párkapcsolatokon van a hangsuj meg a siráson mert az olyan érdekes és megindito ...faszomat

pink ninja 2014.03.13. 01:46:25

@pomac: viki ilyen :)))) én lemaradtam arról, hogy au és csárli megbeszélték, hogy au megy ki :O
csárli úgy gondolta, hogy au-ra többen is raknak, mert mostanában bunkó.
most az onlájnban az előbb azt mondta, hogy azért rakta au-ra, mert arra számított hogy au megy párbajozni és kiviszi és kint hagyja zsófikát (már ha jól értettem, mert mindenki egyszerre beszélt :P)
nekem nem tűnt úgy, hogy meg volt beszélve :) au mondta is hogy azért került rá csárli jele, mert nem vállalja fel, hogy arra tegye, aki őt a legjobban idegesíti (ez zsolt)

Cimili 2014.03.13. 01:55:37

Ki fexik Csárli mellett? Ádi, tehát ő fog kiesni.

tena_lady 2014.03.13. 01:58:31

@pink ninja: Nem csak mártír, mert azért nem játssza el, ahogy Viki tette, hanem azért Charlotte állja a sarat.
Charlotte a mostani kiválasztáson akárkire tehette volna tét nélkül. De ő Aurelióra tette.
A mostani vitából úgy tűnik, hogy Ádám Charlotte ellen fordult, nem tartotta magát a taktikához/szövetséghez. Viszont a holnapi összefoglalóban emiatt Charlotte főszereplő lesz.

Zsófi meséli Krisztiánnak, hogy Au a zavaros családi körülményei miatt sajnáltatja magát. Nem hogy pszichológushoz menne! Ha valakire, akkor rá igencsak ráférne.

pomac 2014.03.13. 01:59:45

@Cimili: most hogy mondod igazad van. Felesleges isz uzni az idöt holnap már mehetnek is párbajozni :DD

Cimili 2014.03.13. 02:01:46

@pomac: Sőt, a párbaj is tök fölösleges, akár már most is kiköltözhetne.:DDDDDDDDDDD Ne húzzuk már az időt úgymond.

pomac 2014.03.13. 02:02:07

@tena_lady: Benne lesz de az a gond scak a mai nap az összes többi meg nem ezért sem kerek sosem a történek nagy rakás ,,, az mert mi jobban szeretjük a sirát meg a turbékolást amit 5 percben le tudnának adni , de ha többre is kiváncsi lennél akkor ott a KHF :DD

tena_lady 2014.03.13. 02:02:32

Nem igazán értem, amiről most beszélnek. Azt mondja Viki, hogy Charlotte taktikájával szembe ment Teo, és nem rakta a jelét Aurélióra. Ehhez képest a jelrakás után Teo azt mondta, hogy azért nem rakta a jelét Aurelióra, mert szembe ment Viki taktikájával. Ez tök ellentmondásos. :/

pomac 2014.03.13. 02:02:48

@Cimili: de akkor a közjegyzövel mi lesz nem kapna fizut az jobban fájna nekik :DD

pomac 2014.03.13. 02:03:26

na iza meg a sonka példa megint de most a saját szájábol :DD

pink ninja 2014.03.13. 02:04:40

@tena_lady: ez csak az rtl-től függ :)

pomac 2014.03.13. 02:05:32

@tena_lady: Értelmet akkor keresheték mindenben ha normális közvetités lenn de mivel nincs ezért egyfolytában megy a fing reszelgetése, magyarul minket huznak direkt és manipulálnak ahogy akarnak

pomac 2014.03.13. 02:06:57

hogyhogy nem khf mikor külsös infot mond viki ez is érddekes

pomac 2014.03.13. 02:08:18

érthetö is miért simot készittette ki :DDd

tena_lady 2014.03.13. 02:08:27

Mi ez már, hogy Viki tudott a szimpátiaszavazásról? Akik előtte költöztek be, azok meg nem? De még az sem, aki előtte egy nappal ment be. Hát ez mi?!

pink ninja 2014.03.13. 02:10:26

@tena_lady: szerintem a többiek is tudtak róla, ha most ezt a beszélgetést nem látjuk, akkor azt se tudjuk, hogy viki tudta. azt viszont nem tudhatta, hogy arra megy, hogy valakit kirakjanak, mert az csak a végén derült ki

Cimili 2014.03.13. 02:11:28

Nekem már megfordult a fejemben, h ez megint egy megrendezett párbaj lesz. Ádit csak 2 hétre fizeti az rtl, kamu az egész párbaj, előre megmondták neki, h ki fog esni. A műsor rendje miatt muszáj volt beküldeni egy embert, azt ők sem hagyhatják, h egy olyan menjen vissza aki 14 napot volt bent, olyannal szemben, aki 60 napja van bent. Ugyanez játszott Dávidnál is.

pink ninja 2014.03.13. 02:12:39

@Cimili: én sem tartom kizártnak

Cimili 2014.03.13. 02:14:18

Au- én egy tornádó vagyok, ez a fiú meg egy szellő.:DDDDDDDDDD

tena_lady 2014.03.13. 02:14:57

@pink ninja: Korábban már beszéltek arról, hogy az első 11 beköltöző körül csak Viki nem volt szállodában elzárva. Érdekes az RTL hozzáállása Vikihez. :/ Akik meg később költöztek be, azok nem tudták előre, egy nappal korábban szóltak nekik. Szóval ők nem készültek tudatosan rá. Volt, aki nem is nézte a műsort.

pomac 2014.03.13. 02:17:11

@Cimili: ha igy is volt sosem derül ki

pink ninja 2014.03.13. 02:20:56

@tena_lady: gondolod már előre eldöntötték, hogy ő nyeri meg? az szar lenne, nem szeretném, ha ő nyerné meg

pink ninja 2014.03.13. 02:22:21

rohadtul zavar zsóti fordított sapijának ez a 2 fehér pöcke...

pomac 2014.03.13. 02:25:00

nem értem amugy miért nem lehet pártatlannak lenni miért kötelezö választani valakit ki mellé állnak

Cimili 2014.03.13. 02:25:38

@pink ninja: +1 undorító, de sapka nélkül meg még suttyóbb a feje.

pomac 2014.03.13. 02:34:26

"A nézők Teot hívták volna ki Ádám helyében

Az ingyenes alkalmazáson szavazók között nagy fölénnyel nyert Teo, tehát a nézők inkább a biztosra mentek volna a hatalmas harc helyett." ez is milyen szalagcim.. esetleg lehet az lett volna nagy harc nem ezt ami szintet tuti au megy vissza

pink ninja 2014.03.13. 02:36:46

kellemes khf-mentes jó éjszakát mindenkinek :)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.03.13. 05:00:07

@tena_lady:" Érdekes az RTL hozzáállása Vikihez"

Viki olyan világosan lát a pályán, mint senki. Nem tudom elképzelni, hogy csak saját kútfőből merít.

ő-szinte 2014.03.13. 05:01:44

@HummeRC: kurva anyját a blogmotornak, éjfél körül kifaszult :-/
pedig még írtam neked, hogy milyen hülye vagy :-D :-P
mert találó a zene :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
de írhatok én amit akarok ebben a nagy demokráciában :-DDDDDDDDDD :-S

ő-szinte 2014.03.13. 05:03:25

@pink ninja: @pomac: @Cimili: @tena_lady: köcci az éjszakai tolmácsolást ;-)

ő-szinte 2014.03.13. 05:04:40

Dorothy megint elaludt? :-O

HummeRC 2014.03.13. 06:33:42

@ő-szinte: Igen a zene nekem is tetszik. Szerintem nagyon jellemző. :)
Az este viszont nem bírtam tartani magam. Blog ledöglött, onlány nem volt, én meg bealudtam.

0xFFFF 2014.03.13. 07:42:03

Ez mi volt! .... A zsiráf a saját bűntudata miatt - ti. megbántja a baltaarcút állandóan és emiatt furdalja a lelkiismeret - a traktorral tolna ki. Hát...van mindig lejjebb. Értem? Hibáztam veled szemben, basszanak ki téged, mert ez engem bánt! :D Nevetséges a vívódása is, amikor ömleng a vízilónak, önellentmondások sorozata jön ki a tepsi száján. Ez a némber az ember karikatúrája...és nagyon csúnya üzenete van ennek a karikatúrának.

A videóüzenetes rész érdekes volt. Engem meglepett ez a tömeges sírdogálás. Nem tudom mi lenne ezekkel a "férfiakkal" ha elvinnék őket katonának....ott ritkán van hosszútávú sírás verseny.

Végigszenvedtem a tahótótfalusi döntéséig...szuicid alkat ez az ádám gyerek. Kezdhet búcsúzkodni. :D Ekkora ökröt!

kontratenor 2014.03.13. 08:12:01

Ádám helyében az alábbi döntést hoztam volna.
1. A kutya ellen nincs esélyem.
2. Tehát a ki ellen jönnék vissza maszlag fölös.
3. Akkor nézzük más szemszögből.
4. Kivel vagyok annyira jóban, hogy adjak neki egy védettséget.
5. Teóval, teát Teo.

Bunny Munro 2014.03.13. 09:31:45

A legjobb döntést hozta Á Ugyanis. Au agyában az erek vasárnapig totálisan el fognak pattanni - emlékezzetek milyen suttyóparaszt mód üvöltözött-ordibált Vikivel, pedig még csak nem is ő, hanem az "embere" ellenfele volt

Bunny Munro 2014.03.13. 09:32:46

van már háziszavazás?

Szentpeter 2014.03.13. 09:39:31

Jó reggelt

Egy pár megjegyzés a blogbejegyzéshez....

A hogy Viki mosdatlan miért most esett le ? (csak én követem az eseményeket ? )
Aztán meg, hogy Viki min háborodik fel azt magasról leszarom, de hogy az összes kant leordibálja ez már igencsak zavar, főleg úgy hogy nincs igaza.. én még ennyi becsicskult faszt nem láttam, hogy egy mangalicának van a legtöbb szava...

Ádám már a kiválasztás előtt nulla volt, tök mindegy kit visz magával

beacska 2014.03.13. 10:04:38

nem kívánok megint belebonyolódni, hogy leköptek-e a gyerekeim, vagy le fognak-e köpni valaha, úgyhogy légyszi, kíméljetek meg!
DE(!) le kell írnom, hogy Iza a tegnapi bejátszásban miért viselkedett így: mikor Dorka kiesett, elmondta Krisznek, hogy ő nem akar ilyen fájdalmat megélni, amit Zsóti. Ezért fél Krisszel a kapcsolattól (tán volt egy kis mosolyszünet is). Az elmúlt pár napban úgy gondolta, Ádám tutira a csődörét viszi, és előre ráparázott a kiesésére. Először Zsótnak adta a kék kendőt, de le lett cseszve, hogy ne védje K. seggét, így aztán a nyugiban K.-t ajánlotta párbajellenfélnek. De elég világosan az értésére adta Ádámnak, hogy ha abba reménykedik, hogy ha K. kiesik, vannak esélyei, felejtse el. Szerintem korrekt volt (plusz Á.-nak már többen mondták, hogy Iza nyilvánvalóvá tette).
A "szakítás" gondolata egy reflex, azt hiszi, ha nincsenek együtt a párbaj alatt, visszajön az embere, vagy legalábbis nem lesz olyan fájdalmas a kiesése.

Amit láttunk az egy szerelmes kislány vívódása volt. Lehet gyűlölni Izát, de aki ezt nem látta meg, az tán még sose volt szerelmes....

szerintem

0xFFFF 2014.03.13. 10:12:29

@beacska: Na ne viccelj! A zsiráf egy érzelmi sivatag. Nála minden ÉN-nel kezdődik...és az ilyenek nem tudnak a másik iránt érezni.

én már a fény gyermeke vagyok 2014.03.13. 10:17:54

Ne keress logikát Géza, újabb bizonyíték, hogy retekék manipulálnak. Minden logikus ember azt várta, hogy Ádám Vikit hívja ki. Ezt érezni lehetett, ez volt a levegőben. Az a pár molekula oxigén nem zavarhatott be ennyire. Azzal védekeznek, hogy a mosókonyhában kakkantó Aurél bolygatta meg a villa légkörét? Ki az a hülye, aki ezt beszívja?

karev 2014.03.13. 10:22:39

@Cimili: a statiszika szerint igen. :)

karev 2014.03.13. 10:28:49

@0xFFFF: ő (Izé) nyerni ment be, inkább essen ki Traki a lelkifurkája miatt. :)

Lilith.Inanna 2014.03.13. 10:30:05

Izának nincsenek érzelmei.Egy szerelmes nő nem így viselkedik.:)

beacska 2014.03.13. 10:32:54

@én már a fény gyermeke vagyok: Vikit???? bennem fel sem merült Viki neve. Azok után, hogy Viki visszajött Dávid ellen indokolatlan lett volna. Bár, jegyzem meg, mintha az is elfelejtődött volna, hogy Krisztián is visszajött egy párbajról...

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.03.13. 10:33:07

@Bunny Munro: van.
@Betoncipos Joe De Miro:
Mert tudja, h úgyis hazamegy, akkor meg miért ne vinné au-t. A szerződése eddig szót.

beacska 2014.03.13. 10:34:43

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: szerintem nincs időkorlát a szerződésébe. én tegnap egy sarokbaszorított erdei állatkának láttam. az esze tudja, h igazuk van a bent töltött idő kapcsán, csak nem meri kimondani.

csiberibe 2014.03.13. 10:40:54

No, Viki védelmében :) Tegnap volt szerencsém egy volt kézissel beszélgetni, sérülés miatt hirtelen hagyta abba a játékot 22 évesen. Három hónap alatt 25 kilót szedett fel, annyi kellett neki, hogy összhangba hozza a kevesebb mozgást és a korábbi étkezési és egyéb szokásait. És azt mondja, 10 simán lement, miután a sérülés némi mozgást engedett, de a többi 15 soha többé nem tűnt el, bármit csinált.

És mélységesen szomorú vagyok, hogy az összes liba még tuti bent gágog két hétig :( Legalább egyet vihetett volna ÁDi magával örökre.

karev 2014.03.13. 10:41:17

még életemben nem szoliztam. kondi má' vót. de nem jött be.

odie1 2014.03.13. 10:50:56

Zsófikának sürgősen pszichológusra lenne szüksége. Ő tipikusan az az ember, akinek mindig mindent a segge alá raktak a szülei. A legnagyobb gondja is az volt eddig, hogy milyen cipőket vegyen a cuki kis pink ruhácskáihoz. Ez a szolizseton keresés is jó példa volt rá, hogy milyen ő : "hol keressem? nem tudom, nincs is kedvem"...Ja, mert majd megszánja valaki, és kap.
Iza meg rohadtul nem szerelmes. Azért évődik így, mert Trakesz egyáltalán nem az ő súlycsoportja, és mit fognak majd gondolni róla, ha kimegy a villából. Na, nehogymár egy falusi gyerekkel basztassák a modellbarátnői. Amúgy meg szüksége van valakire, aki foglalkozik vele, és csak ezért nem szakít meg minden kapcsolatot Krisztiánnal. Ha Ádi helyett beküldtek volna egy normálisabb felfogású egyént (aki még jól is néz ki persze) Izabellánk pár nap alatt befeküdt volna alá.

karev 2014.03.13. 10:52:28

@beacska: Vikire én sem gondoltam egyáltalán.j

candyperfumegirl 2014.03.13. 10:52:43

@beacska: én is hasonlóan látom, eszméletlen, hogy mennyit vívódik emiatt az egész miatt, nem tenné, ha nem érezne semmit. Iza nem egy érzelemtelen gonosz liba, hanem egy nagyon bizonytalan, szeretethiányos és összezavarodott lány. Az is beszédes, hogy amikor érzi, hogy szemét Krisszel, akkor nem tud a szemébe nézni, húzza a fejére a párnéát meg a plüssállatokat, ezt már máskor is megfigyeltem. Meg amikor azt mondta, hogy nem fogadta ez a szolizsetont, mert nem érdemli meg...nem azt mondom, hogy megértem a csajt, de néha meg tudom sajnálni.

karev 2014.03.13. 10:53:15

nem tudtam, miért van f a hajrá végén, de leesett. hát hajráf. :) Pinkinek nincs szüksége rá.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.03.13. 10:54:36

@én már a fény gyermeke vagyok: nekem se jutott eszembe a Viki neve.
Pont, hogy Aurélió volt az akire az utóbbi időben rátolták - úgymond - a feflektorfényt.
Holott nyilvánvalóan Krisz. volt az, aki igazán esélyes volt a kék kendőre. (Esetleg Iza, de csak nekünk.)

karev 2014.03.13. 10:55:00

@beacska: mitől? hogy a nagy szerelme kinn marad, és milyen rossz lesz neki? nagyon gyerek még. tanulni kellett volna, nem drogozni, meg bulikázni.

karev 2014.03.13. 10:56:28

@beacska: de a benn töltött időről meg nem ő tehet, nem tudom, miért kell ezzel valaki bsztatni. tenni meg nem tud ellene. nekem így is van, akit jobban rühellek, nem mérvadó igazából.

karev 2014.03.13. 10:57:35

@csiberibe: valszeg tényleg arra mennek, hogy csaj nyerje.

karev 2014.03.13. 10:58:09

@karev: végül is az xfaktort is most csaj nyerte...

Szentpeter 2014.03.13. 10:58:58

" szerelmes kislány vívódása .." .-...és hogy jön ide a kurvaanyád ?

Iza önismerete3 jobb mint a vele szimpatizálóké, mert azt mondta hogy ő képtelen a szerelemre, neki a férfi eszköz, és előre tudja hogy megbántja azt akivel 5 perce még egybebujt.. ezt hívják orvosi esetnek...
De egyébként mindegy is, mert a népbíróság majd eldönti mit gondol a szerelemről, és a kurvaanyádról...

beacska 2014.03.13. 10:59:05

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): én nem is értettem, mikor került elő Au neve. Ch. már mióta azt ismételgette, hogy szét kell szedni Izáékat. erre Aura rakja kis kék szalagot? hogyan? miért? ez volna a taktika?

beacska 2014.03.13. 11:01:12

@karev: persze, hogy gyerek. mind azok. a drogozásból megpróbál(t) kijönni. az érzelmi érettségnek meg nincs köze a bulikhoz. vagyis, persze van vmi köze. mert nem mindegy, kivel mész bulizni ;)

beacska 2014.03.13. 11:02:47

@karev: ugye, a bent töltött idő viszonylagos. lehet pozitív is (megszeretik) meg negatív is (megutálják). de kétségtelen, hogy idegzet szempontjából nem mindegy, hogy 2 hónapja vagy bent, vagy egy közepes nyaralásnyi időt töltesz éppen

0xFFFF 2014.03.13. 11:03:08

@beacska: Nálad is ÉN-nel kezdődik minden gondolat? :)

@karev: Csalódni fog.

özv. Baldóver Béláné 2014.03.13. 11:03:54

Kedveskéim!

Nagy figyelemmel óvasgatom itt a hozzászólásokat, a Tudom Ányos magyarázatot a hővezetésre vonatkozólag matematikailag pontosan és tulajdonképpen Jutányos Áron, mer a zinternet máma má nem drága. És nagyon örültem, hogy a nagyseggű nőkre is vót jószívvel való megemlékezés.

Kell ezekbe a tavaszi napokba egy kis biztatás a kapa- és talicskakezelő, trágyalapátoló tokátul bokáig suttyó faszparasztoknak. Én is ippen dugok. A tarhonyapalántákat.. A kotlósom meg olyan hamis az idén, állandóan leugrik a tojásokrul. Nekem köll odaűni, míg vissza nem csalogatom. Nehéz nekünk nagyon morálissan.

Azér nézem a röfit (a rövidebbet, mer Adélkáékra má nagyon elámosodok) minden este, és látom, hogy micsinyának Izaura meg a Krisztiján. Tárgynak tekintelek, mint a bugyimat, ha akarom fölveszlek, ha akarom, beváglak a mosógépbe, és ráderisztem a legdurvább programot, csicska! Valami ijeneket mondott neki. Leszakadt a pofám!

Valami úrifijú eszt írta róla tennap: „Ezt a luvnyát addig ütném amíg el nem kezd bomlani....”

Nekem valahogy mégis improvizál ez az Izaura. Így köll bánni a férfinéppel. Én is így bántam szegény Bélámmal annakidején, igaz, most má bánom ekkicsit.

Hát a vasárnapi párbaly az nagyon jó lesz. Akárhogy lesz, szüret, mer 1 pögettyűssel kevesebb marad. Azér jobb vóna, ha az Ádika húzna a cicába. A feje ojan dúvados, mintha egy postagalamb és egy hintaló szerelemgyereke vóna. Ennek ellenére van benne valami visszataszító.

Nálunk a faluba is van egy legény, akinek igen kicsiny cerkafarka van. Mégis állandóan páváskodik vele, ippen mint az Ádám, minden bucsukor előszedi: De nálunk a leányok nem bámulják úgy, mint a villában. Na jó, Zsófika legalább elhányta magát. Hívni köllött vóna a rendőrséget, nálunk mindig ez lesz a vége.

Sok csók: Manci néni

0xFFFF 2014.03.13. 11:04:28

@beacska: Na, ez a PFFFF kategória! :D "...vagyis, persze van vmi köze. mert nem mindegy, kivel mész bulizni ;) " Ezen konkrétan besírtam...Valamelyik előző szériában szerepeltél? :D

Szentpeter 2014.03.13. 11:05:42

...egyébként meg Nekem is mondták, és gondolom más férfi társaimnak is, hogy : kedvellek, de nem vagyok beléd szerelmes..

Ez nem olyan nagy ügy, ezt egy férfi embernek el kell viselni, ráadásul ezzel traktoros is tisztában van, csak nem tud leakadni a témáról, ezért még nem kell elküldeni a kurva anyába...

beacska 2014.03.13. 11:10:22

@0xFFFF: húúúú, azon kívül, hogy baromira nem tudlak követni (hogy jön a bulizáshoz a az ezelötti VV?), erősen súrolja a személyeskedés határáat

mondhatnám: pffffff

Szentpeter 2014.03.13. 11:11:39

@özv. Baldóver Béláné: A férfinéppel való bánásmód kölcsönös.... az a legjobb ha a kapcsolat baráti, értem ez alatt a testi lelki folyamatokat...

A csicskáztatás, gonosz jellemre vall, persze ez is egyfajta kielégülés, de én továbbra is azt preferálom ha nem mások alázása az életcél...

0xFFFF 2014.03.13. 11:11:46

@beacska: Pont ezért jön ide! :D Igen, van benne személyeskedés, erre sikerült ráérezned. :D

beacska 2014.03.13. 11:17:17

@0xFFFF: nnna, akkor ezt fejtsd ki!

beacska 2014.03.13. 11:18:51

@0xFFFF: jaaa, bocs, a személyeskedést azért írtam, mert általában, aki felém elkezdi, annak első lépésben nem válaszolok, később el sem olvasom....de azért az előbbire még válaszolj, hátha menthető vagy ;)

Lilith.Inanna 2014.03.13. 11:23:26

@karev: "valszeg tényleg arra mennek, hogy csaj nyerje." ....nos, azért erre nem vennék mérget. :)

0xFFFF 2014.03.13. 11:30:29

@beacska:

" beacska 2014.03.13. 11:01:12
@karev: persze, hogy gyerek. mind azok. a drogozásból megpróbál(t) kijönni. az érzelmi érettségnek meg nincs köze a bulikhoz. vagyis, persze van vmi köze. mert nem mindegy, kivel mész bulizni ;) "

Nem kell menteni, nem szorulok rá. :)

A kijelentés pedig, hogy az érzelmi érettség határozza meg, hogy kivel bulizol, erősen villa ready embert tükröz. Így jön ide az előző szériák témája. :)

0xFFFF 2014.03.13. 11:31:57

@Lilith.Inanna: Ha elfogadjuk, hogy befolyásolják a játékmenetet, akkor azt kell megnézni a nyertes tippelésekor, hogy ki lesz eladható a nyerés után.

Lilith.Inanna 2014.03.13. 11:42:01

@0xFFFF: Eladhatóság szempontjából fiúra tenném a voksom.Nem szeretnék nevet említeni az esetleges "megköpködésem" végett.:)

csiberibe 2014.03.13. 11:44:29

@karev: jó, de ezek közül egyik se csaj :))))
Vagy liba, vagy majom, vagy a kettő keveréke...

csiberibe 2014.03.13. 11:46:05

@beacska: szerintem hagyd, kár bele a szó...

beacska 2014.03.13. 12:14:29

@0xFFFF: a villa ready ember számomra nem ismert kifejezés.
annyi köze van az érzelmi érésnek a bulikhoz, hogy ha rendszeresen ismeretlenekkel tölti vki a hétvégi bulijait, nem valószínű, hogy jót tesz az érzelmi fejlődésének, viszont, ha pl. a pasimmal megyek, akkor akár érett is lehetek...vagy nem. szóval változatlanul nincs köze az érzelmi érésnek a bulikhoz ;)

kacagó görlice 2014.03.13. 12:21:27

@karev: nehéz lesz. állítólag több a női szavazó, azok meg pasit fognak nyomni

É2I 2014.03.13. 12:36:12

@kacagó görlice: Mikor érdekelte a retekklubbot, hogy kire adják a valós szavazatokat? Most még sms díj sincs bevételnek. (Amit nem is értek.)

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2014.03.13. 12:37:20

Valljuk be Ádikától tökös húzás volt kihívni Aurélijót, fene se gondolta hogy meghúzza ezt a lépést, sztem mindenki Krisztiánra tippelt.
Sajnos Ádám azért fog kiesni mert sötétebb mint a pókiszonyos, pedig egy Krisz - Aurélió párbajnál a traktorosra szavaznék, sőt még Zsófika - Au párbajnál is a kislányra :)

Szentpeter 2014.03.13. 12:38:33

Azt mondja a képaláírás hogy.... "Teo mindent megmutatott a szoliban.."

Persze a retek, punci magasságban elhelyezett egy webkamcsit, ebből adódóan betekintést nyerhetünk Teo punciján át, a gyomrába...

....ravasz, és egyben szánalmas ez a nyálazás..

Szentpeter 2014.03.13. 12:46:36

Azon morfondírozom, hogy Ádám hogyan kerülhetett a villába ?
Mert nem emlékszem olyan jelenetre ahol kihasználta volna a villabéli tájékozottságát, úgy értem Vikit 5 perc alatt letudta volna oltani... vagy bárki mást..
Ha nem hinnék az agymosásban, azt gondolnám hogy a srácot félrekezelték, mert a mosással az agya is kijött...
Aureliót próbálta Ádám utánozni, mint mikor én szeretném Messi cseleit bemutatni..

karev 2014.03.13. 12:47:05

@Szentpeter: nőknek is szokták ám mondani. :)

beacska 2014.03.13. 12:49:07

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: de ezt ő nem tudja. valszeg a beköltözés előtt felspannolták, hogy egy ilyen keménytökű faszagyerek kell oda, aki majd minden nőt szépen sorban....most már persze gyanakszik, hogy mégsem, de próbál fenmaradni.
nekem nagyon fura ez a fiú. nagy fokú bizonytalanságot látok benne. lehet, hogy kint ő volt a Jani, itt bent meg Aurélió2-nek hívják. EZÉRT volt hülye, hogy hagyta magát ebbe belerángatni. Kriszt kellett volna vinnie.

karev 2014.03.13. 12:50:07

@csiberibe: jó, személyi szám szerint 2-es :) vagy már 3-asok?

karev 2014.03.13. 12:52:43

@É2I: igen, ez is érdekes.

Szentpeter 2014.03.13. 12:55:49

Egyszer csak elkezdek hinni az összeesküvés elméletekben, amiket állítólag a retek csinál...
Minden anyagot szarrá vágnak, és folyamatosan manipulálják az embert, a " műsorvezetők " meg elmondják legalább hatszor, hogy most mi történik a villában és hogy nekem erre hogy kell reagálnom.. mert ugye Lilu a kihelyezett agyam...

Az online megszakítása vagy manipulálása is ebbe a sorba illik bele.... néha még a napokat is összekeveri, a keverőgép...

karev 2014.03.13. 12:57:37

@Szentpeter: csak ezek utánjön a kérdés, akkor mi értelme az egész műsornak? nézettség? reklámok?

Szentpeter 2014.03.13. 13:04:39

@karev:

Természetesen.... generálni a sírást, a hisztit, és az erotikát...
...hogy is van az hogy :

Színház az egész világ. És színész benne minden férfi és nő: Fellép s lelép: s mindenkit sok szerep vár Életében...

ő-szinte 2014.03.13. 13:07:56

Nahhhh most, hogy vegre enged a telom kommentelni:
Ize nem szerelmes, se buntudata nincs szerintem. Ez csak mellebeszeles. Talan meg ki is rohogi trakit.

egyemakisszíved 2014.03.13. 13:12:14

Furcsa, hogy benyalták a villalakók, amit Viki kezdett el hinteni, hogy Aurélió megváltozott, és most népszerűtlenebb lehet. Úgy tűnik, Viki kicsit túlértékeli saját aknamunkájának eredményeit. Zsófin keresztül savazza Auréliót, hogy gyengítsen egy erős játékost, Zsófi meg tálcán kínálja neki, hogy könyékig turkáljon a magánéletében, sőt a talpát nyalja, cserébe, hogy Viki őt fényezi. Nem igazítja helyre, max. a száját húzza, ha marhaságokat beszél, hogy úgy szerette volna a srácot, mint senki e világon, sőt már rég dugnának, ha Aurélió kizárólag őt tüntette volna ki figyelmével. Lehet, hogy a cuki, ostoba kislány álarca alatt egy rosszindulatú és bosszúálló nő rejtőzködik? Ebben a tekintetben Iza és Krisztián korrektebbek egymással, hamar kitették Vikinek a stoptáblát.

Zsanuária 2014.03.13. 13:35:23

Szervásztok! :D
Ma megnéztem pár videót, a helyzet csak rosszabb lesz az idő múlásával. :) Szegénykéim. :) Vikit nem tartom sokra - bár tisztában vagyok vele, hogy a zistenadta nép között sokan már az Olümposzon látják -, de a többi agyhalottat sikeresen irányít(gat)ja. Nem tudom, mi a rosszabb, az ő -általa nagyra tartott-technikája, vagy a villa-nép sötétsége. Hajra Ádi. :)

hovatovább? 2014.03.13. 13:38:55

@ő-szinte: Ja, ja,
azé ment be tennap a nyugiba ríni, mert nem szerelmes, és bűntudata sincs.
Hát.
És én láttam, h miközben rítt, röhögött belülről.
Nagy színésznő az.
Bezony.

0xFFFF 2014.03.13. 13:41:30

@Lilith.Inanna: Én is. :) A biznisz az biznisz....

@beacska: Pedig idéztem, hogy szerinted van, annak ellenére, hogy változatlanul nincs. :D

Zsanuária 2014.03.13. 13:43:09

Ui: a férfiak védelmében, és olyan aggyal, ahol nem csak a mókus tekeri a kereket, nekem az az elképzelésem, hogy mint minden punci, a kukik is eltérőek, egyik sem egyforma. A kukik esetében -mivel szegény Ádi háza ELEJÉT érte szó - van a hús-kuki és van a vér-kuki, a hús-kuki különben meg nem keményedik meg oly mértékben, mint a vér-kuki, különben meg melyik benti nő láttán kellett volna erekciónak történnie?! :D
Zsófikám, örülnél még! Kis majom.
A kukikról csak olvastam ill. mesélték, nem tudom, mi az a szex. :D

beacska 2014.03.13. 13:45:56

@0xFFFF: nem ezt mondtam, de lehet, hogy vhonnan hiányzott egy vessző. szerintem bizonyos körülmények között lehet, de többnyire nincs. de már így is túl sokat fecséreltünk rá...

HummeRC 2014.03.13. 13:53:18

@Bunny Munro: Igen van. Tegnap este, menetrend szerint elkészült a házi szavazásunk. Kíváncsi leszek, hogy megint hozzuk-e az országos eredményt. :)

www.polljunkie.com/poll/ctpdfz/negyedik-vv6-prbaj

karev 2014.03.13. 13:58:37

@HummeRC: nekem ez currently not available. :(

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.03.13. 14:52:04

@beacska: én voltam is, vagyok is. és nem tudom felérni ésszel, hogy folyton elzavarjam, akit szeretek és kiküldjem onnan. a szerelem önző. azt akarja, hogy ha csak egy napot is, de maradjon a másik. nem gondolkodik ennyire előre.
szigorúan szerintem :)

Wreath 2014.03.13. 14:53:27

@Zsanuária: Hú, nekem Wikikével kapcsolatban egy másik görög hegység ugrik be. De igazad van sajna, kissé túlértékelik őnagy'poppoló'ságát.

Wreath 2014.03.13. 15:00:40

Amúgy remélem ma lesz nagy Traki-napi mulatság a vellában. :) Buláj, kis késes kergetőzés, Izával való óbégatás, satöbbi azért jár egy névnapra is, nem?

HummeRC 2014.03.13. 15:03:15

@karev: A legjobbakkal is előfordul néha. Már működik újra. ;)

nosce 2014.03.13. 15:21:12

@beacska:
adamot a villalakók válsztották mert ő tünt a leghülyébbnek, és ez be is igazolódott. Tulajdonképpen Ádámnak trakesz ellen semmi esélye nem volt azok után h trakesz megkesztyűzte Izát. És ha kihívja akkor még akár egy ütést is bemutatnak vasárnapig vagy akár csak egy mellre élvezést és ádám már repült is a villából.

Au ellen semmi esélye hacsak az nem terjedne el a neten , h Au nem olasz hanem olaszliszkai, az simán kiütné Au-t mint dévidet a buziság..ezzel a megszorítással akár még több esélye is lehet AU ellen. De ez csak kívülről látszik , ádám fejében nem hiszem h bármi hasonló megfordulna..

odie1 2014.03.13. 15:31:18

Azért az nagy meglepetés lenne, ha nem Debil menne vissza...Kiváncsai volnék az eltorzult arcokra, amikor cerkaÁdi belép az ajtón:). A következő kieső remélem Sárli lesz, mer' annyira szarul játssza ezt a játékot, hogy az valami fantasztikus.

beacska 2014.03.13. 15:45:56

@nosce: hát igen. szegény, ebből a szempontból elég a szar a helyzete. ahogy Au mondta: ő legalább nem tartalékként került be ;)

el sem tudom képzelni, mi fordult meg a fejében, h Aut sikerült választania. én még mindig döbbenek. mondjuk Dávid is nagy hívő volt :)...de Ádám még be is van tojva pluszba

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.03.13. 16:06:15

@egyemakisszíved: "Úgy tűnik, Viki kicsit túlértékeli saját aknamunkájának eredményeit"

Ezt nem értem. Hozzászólásod többi része pontosan az ellenkezőjéről szól, gyakorlatilag megcáfolva ezt a mondatod. :)
Sőt, azért még Iza és Krisz között is be szokott kavarni, függetlenül attól, hogy azok mennyire osztják meg vele a dolgaikat.

Señor Mosquito 2014.03.13. 16:37:00

@özv. Baldóver Béláné: Manci néni, minden mondatot úgy lopkodott össze korábbi hozzászólásokból...

szmoti 2014.03.13. 16:45:59

Hi All! :) Megnéztem a Teós villantós szolizós videót és bocs, ha már volt de nem értem én ezt, persze benne van, hogy én vagyok gyökér. Nagyon régen voltam már szoliban talán 15 éve is van már, de nekem úgy rémlik, hogy fertőtlenítő szerrel pucolták meg előttem és utánam az üveget, amin feküdtem. Ha jól láttam tea Clin ablaktisztítót fújkált, nyilván jobb, mint a semmi, de ez fertőtlenít is?

szmoti 2014.03.13. 16:49:01

Nem tea, hanem teó fújja a Clint, na :D

nosce 2014.03.13. 17:12:01

@özv. Baldóver Béláné:
Manci néni ítjon már valamit a végtelenül táguló pináról is meg Béla bá cerkájáról is h mekkora vót az öregnek, megaztán h hegyes vagy kalapos, mert a falusi romkocsmánkban már nagyban fogadnak rá a népek.

dr. sziszi 2014.03.13. 17:50:06

ha most a zsiráf szakított ki fogja megújjazni?

0xFFFF 2014.03.13. 17:52:50

@sziszisziszi: A hajvasalója. Az legalább meleg is.

dr. sziszi 2014.03.13. 17:53:00

tejó a mellét takarja, nem baj ha a pinája látszik! Csak a mellét meg ne lássák!dikk

dr. sziszi 2014.03.13. 17:53:31

@0xFFFF: az lehet, erre nem is gondoltam,

dr. sziszi 2014.03.13. 18:02:18

Hja, kérem, a vella olyan nagy , a zseton meg olyan kicsi! Hogy keressem meg?

özv. Baldóver Béláné 2014.03.13. 18:02:53

@Hópyhe:
Na és? Schmitt Plagi bának lehetett? Legföjjebb nem leszek álamfő én se.

özv. Baldóver Béláné 2014.03.13. 18:04:32

@nosce:
Osztán mennyit tunna fizetni, fijam? A szépirodalom nem ócsó!

Szőrös,a szúrós 2014.03.13. 18:14:19

@özv. Baldóver Béláné:
Kedves Manci néni!
Lenne egy nagy kérésem.Tessék már szólni aztán amikor virágzik a tarhonya, szeretek ritka virágokat fényképezni, ez meg még hiányzik az albumomból.

Miért kell kihívni minden búcsukor a kiscerkásra a rendőrõket? Nem katolikus, azért?

Szentpeter 2014.03.13. 18:15:53

Szépirodalom.. a valóvilágról... aham..

Mók_Ica 2014.03.13. 18:25:11

jóestét komment lakók :)

Mók_Ica 2014.03.13. 18:28:07

@hovatovább?: szerintem izé saját magát sajnálja. azért sírdogált. Kriszen kívül ezt a húzd-meg-ereszd-meg játékot senkivel nem tudná játszani. Krisszel is csak azért mert ő viszont tényleg érintett érzelmileg... nem szerelmes ő sem, de érez valamit.
izé csak szereti ha szeretik, ő maga azonban nem képes ezt viszonozni.... sztem.

mézescsók 2014.03.13. 18:28:18

@ő-szinte: @0xFFFF: A tegnapi hsz-tekre válaszoltam a tegnapi hv-n, viszont nem találom. Remélem előkerül, ha nem, egy rövidített változatot összehozok. Talán. De nem most.
Üdv és béke mindenkinek!

Akármi Áron 2014.03.13. 18:30:48

@Mók_Ica: szeva Mókuci:))) Csorog a könnyem ippeg a tarhonya virágzáson...el se tudom képzelni milyen lehet a virágja,pedig nagyon szeretem:DDDD

0xFFFF 2014.03.13. 18:31:58

@Mók_Ica: Ugyanezt mondtam én is ma, amire az volt a másik posztoló válasza, hogy: "pffff"

nosce 2014.03.13. 18:37:30

@özv. Baldóver Béláné:
A romkocsmában én viselem most a lila kendőt így megszavaztattam a nípeket, Kemény vatikáni valutában tudnánk fizetni manci néninek

Mók_Ica 2014.03.13. 18:38:03

@0xFFFF: igen, olvastam.

@Akármi Áron: szeva :) menjünk nézzük meg azt a virágzást... :) még nem láttam olyat :)

özv. Baldóver Béláné 2014.03.13. 18:38:30

@Szőrös,a szúrós:
Szólok, fijam.
Egyépként pedig nálunk Wasalbertibe mindenki katolikus

Mók_Ica 2014.03.13. 18:41:08

@Avanivi: nagyon jó :) én is röhögtem :)

Akármi Áron 2014.03.13. 18:43:55

@Mók_Ica: Jó, összehozzuk:))) Én gyanítom, hogy olyan fürtös lehet, mint a szőlő, oszt csak le kell szemezgetni:D

Mók_Ica 2014.03.13. 18:46:53

@Akármi Áron: az már a termés, nem? a virág milyen színű lehet? sokszínű? :) :)
olvasd el Avanivi linkjét, besírsz :)

nosce 2014.03.13. 18:47:01

@Akármi Áron:
áááá kell főzni egy nagy lábos pörköltet és a tarhonya termés magától belepotyog :)

Akármi Áron 2014.03.13. 18:47:22

@Avanivi: :)))) Jaj Avi, csak most láttam meg, még jobban csorog:))))) Köszcsi, nagyon ügyi vagy, nem is gondoltam, hogy van ilyen?:))))

Akármi Áron 2014.03.13. 18:48:28

@Mók_Ica: Mindig kullogok az események után, látod:))) De közben sül a hús is, most már mindegy, túl vagyok rajta, hihetetlen:)

Akármi Áron 2014.03.13. 18:49:51

@Mók_Ica: ja, és szerintem drappos, vagy bézs (beige) színű lehet nem?:))))

@nosce: Mennnnyéééé máááá... és hozzá kintről, mert fő a pöri:)

Akármi Áron 2014.03.13. 18:55:13

@nosce: Na jóvan, látom felvonult a családod is :D (Manci nénnye fija vagy:)))

Akármi Áron 2014.03.13. 18:59:33

@Mók_Ica: Te Mókuci, hogy velünk itt mik történnek mostanság (zacsi vasalás, tarhonya virágzás...sötöbő( Valld be, ez az a kurzus, amire beírattál mindkettőnket, csak a tudás szorul belénk!:D

Szőrös,a szúrós 2014.03.13. 19:04:59

@özv. Baldóver Béláné:
Senki se mekanikus?Arra járandóban ügyelnem kell a verdámra!

Azè köszönöm, mikó szól megyek.

Szőrös,a szúrós 2014.03.13. 19:05:30

@özv. Baldóver Béláné:
Senki se mekanikus?Arra járandóban ügyelnem kell a verdámra!

Azè köszönöm, mikó szól megyek.

Akármi Áron 2014.03.13. 19:11:18

@Avanivi: puszcsi, te olyan ügyi vagy, hogy ilyeneket találsz, törölgettem a szemecskéimet, annyira váratlanul ért, de remek írás:)

Szőrös,a szúrós 2014.03.13. 19:18:47

@Avanivi: Kösz, hogy beraktad!
Épp most jövök a kertből, jól indul a pihi..

megtürt személy 2014.03.13. 19:19:52

@odie1: ha lenne egy kis eszük a szavazóknak, adamot küldenék vissza, ezzel teljes kétségbe ejtve a bent lévőket :)

Akármi Áron 2014.03.13. 19:22:56

@megtürt személy: Érdekes opció:) De szerintem ezt nem kockáztatná meg a retek.

Avanivi 2014.03.13. 19:27:27

@Szőrös,a szúrós: mindig mondtam, ami nincs a neten, az nincs is :)))

Akármi Áron 2014.03.13. 19:32:27

@Avanivi: Már megint fürge voltál:D egyet-egyet olvastam már, de ezt még nem H-tól, köszcsi ezt is. (Üde, vidám az avid Avi:D)

Avanivi 2014.03.13. 19:55:04

@Akármi Áron: kukucskálnak a virágok:)
Megnéztem a poszt végén a csámcsogó Vikit, eszméletlen undormány ez a nő :(

egyemakisszíved 2014.03.13. 19:58:09

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Úgy értem, hogy ami bent van, nincs feltétlenül kint is. Hiába Viki odabent egyértelműen a domináns játékos, ha az RTL ebben a szériában nem teljesen köré építi a műsort, nem feltétlenül veszi át a szempontjait, nem mindig az ő nézőpontjából meséli a történetet, nem igazolja a meglátásait. Odabenn mintha elhinnék, hogy Auréliót sikerrel lehet támadni azzal, hogy csúnyán viselkedik a nőkkel. De elfelejtik, hogy pl. Zsófi is tett olyat vele szemben, ami nem vet rá kedvező fényt, ráadásul soha nem is kért miatta elnézést. Zsófi akár hálás is lehetne, hogy legalább történik körülötte valami. Azzal meg, hogy büntetlenül Aurélióra rakosgathatja a jelét a kiválasztáskor, lehetővé teszi, hogy ne kelljen senkivel konfrontálódnia, így sajnos sokáig a villában maradhat. Érdekes, hogy Aurélió mindig ráhagyja Vikire amikor savazza, nem védekezik, lehet, érzi, így előbb szabadul, hiszen Viki imád feszültséget gerjeszteni és aztán abban dagonyázni, inkább gyorsan szór egy kis hamut a saját fejére. Igaz, hogy mikor először felmerült Aurélió változása, a nézők is megszavazták, amit a szájukba rágtak, de nem tudjuk, ilyenkor hányan szavaznak. Ráadásul egy Ádám-Aurélió párbaj esetén nem is eshet erről sok szó. Viki elcseszte a saját játékát, nem jó valóságshow-szereplő, mert akkor is kívül van a történeten, ha bent van a villában. Már nem lehet valóshoz hasonló, egyenrangú kapcsolata egy emberrel sem, azokkal, akikkel szellemileg egy szinten állónak érezte magát, már rég szembefordult vagy hátbaszúrta őket és így-vagy úgy, de a villán kívül kerültek (Simon, Laci, Dávid). Csak rátelepszik mások kapcsolatára, konfliktusára.

Szőrös,a szúrós 2014.03.13. 20:00:46

@Akármi Áron: Hihi...persze...én a másik kerítésre könyökölve vártam a csirákat...DDD

Mók_Ica 2014.03.13. 21:00:36

@Akármi Áron: annyira okosak leszünk már a végén :)

Akármi Áron 2014.03.13. 21:09:31

@Avanivi: nagyon aranyosak, csupa vidámság:) (Azé' a pasasod sevótrossz,na:D)

@Szőrös,a szúrós: Gondolhattam vóna, hogy szakemberrel van dógunk:XD

@Mók_Ica: Innen haladunk tovább, emeltszintre, nagyon arra tendálunk:))))

Akármi Áron 2014.03.13. 21:13:51

@Avanivi: aszondod?:) Én vacsi után vagyok, ments Isten akkor a látványától, hátborzi:)

Mók_Ica 2014.03.13. 21:16:11

@Akármi Áron: gyere át az új posztba :)

Akármi Áron 2014.03.13. 21:21:40

@Mók_Ica: Jé, én itt jóllakva szidom a blogmocit, hogy nem jelennek meg kommentek, és közben pedig...... csupa dilinyó vagyok ma:)))
süti beállítások módosítása