Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éjjel-nappal Budapest 234. - Shrek végképp kikel magából

2014. március 11. 17:00 - Zirowe

A háciendán továbbra is minden változatlan, Barbi és Cincu még mindig egymás vérét szívják. Közben Laller eljátssza a nagy beteget, akinek fáj a torka, jaj, hogy lesz ebből szuperkoncert?! A két egyszerű lány rögtön versengésbe kezd Pumi kikúrálásában, de a srác ezt nem bírja sokáig, ezért inkább megpattan Gabennal felújítani a ruhatárukat. Laller hoz mindenkinek síruhákat, hiszen meghívta a lakókat egy külföldi sítúrára, ám a többieknek nincs nagy kedvük hozzá, hiszen hogyan oldják meg a szabadságolásokat a rettentő fontos munkahelyükön?! Laller ezért ismét búús, de egy instant hácienda „koncert” után megint vidám, szóval erről ennyit.

01.jpg

A tegnapi égető kérdésre is megkapjuk a választ: Bambula és Száncsi légből kapott nagy szerelme kamu, és nem tudom hogyan, de ezen kamu kapcsolat révén szeretnék szétrobbantani az ifjú párt. Este hatalmas hooligans koncert, ami bár a ’90es években volt menő, de mivel az ertéel szponzorálja őket, ezért ezek a fiatalok is erre gerjednek és muszáj jegyet szerezniük rá! Ezután a suliban a helyi menőcsajok jól megfenyegetik Kannát, hogy mit képzel magáról, hogy elcsaklizta Száncsitól Hűségest?! Fizika után várunk a suli előtt és jól lerendezünk! Komolyan, innen már csak Coolio és Michelle Pfeiffer hiányzott..

02.jpg

Sajnos a beharangozott Kanna verés elmarad, mert megjelenik Bambula, aki az egész iskola előtt szerelmet vall Száncsinak, így leszállítva Kannáról Száncsi barátnőit, ami annyira nem jön be a csajnak és rögtön számon kéri Bambulát. Jaj, ne parázz, majd este a moziban kettejük közé ülünk és ezzel szétszakítjuk őket (!!), zseniális terv. Sajnos az esti mozizás nem jön össze, mert Hűséges szerzett két koncertjegyet, amire Kannával megy. Viszont az álomhajón Shrek ma ultimate őrjöngő üzemmódba kapcsolt, először nem hajlandó piát adni a fizető vendégeknek, mert mi az, hogy az ő hajóján isznak?!

03.jpg

Majd átviszi a húgát a háciendára, ahol a kiscsaj engedélyt kap arra, hogy lezuhanyozzon, de amikor Shrek meglátja a kádban, teljesen kikel magából, azonnal takarodjál kifele. Után a kiscsaj részegen táncikál a hajón a vendégekkel, amiért ismét megkapja a magáét Shrektől, szerencsére ezután végre összeroppan Shrek és sírni kezd, remek lehet ilyen környezetben lakni fizetővendégként. Meglepő módon Tudjukki vigasztalja meg, neked is iszik a szülőd? Jeee, mennyi közös van bennünk. De szokás szerint erről senkinek egy szót se!

27 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.03.11. 18:59:31

Barbara. Amit ez a szereplő művel, hát kész vagyok rajta. Eleve az, hogy állandóan pont véletlenül akkor van neki is szabadnapja, amikor Dzsó+Gaben kettesben akar bandázni, rájuk erőlteti magát, szar programot szervez, eltévednek miatta, és mindenki más hibás csak ő nem. Túlmozgásosan repked, majd felveszi a hisztipózt, és újra és újra és megint. Egyáltalán hogy a répába bíznak pont rá térképet? Jaj de kiborultam (azon is látszódik, hogy ezt nem ide kellett volna írnom,hanem az eggyel korábbihoz) Mindegy már. Egy KoponyányiMonyók ez a csaj. Pfffff. Egy merő ideg vagyok.
A másik új kedvencem címére pedig befutó Redzs húga. Pfffff.

Zirowe 2014.03.12. 01:13:55

Egyébként baromi reális, hogy 1-2 kivételtől eltekintve mindenkinek örültek a szülei és mérgezett kapcsolatot ápolnak egymással.

karev 2014.03.12. 09:30:32

@aggyistenbiri: de legalább ronda. az alakját viszont irigylem, tudom, hülye vagyok, fúj, de akkor is. hüp-hüp.

hannamontanna 2014.03.12. 10:49:20

Ha Regina még egyszer sír és hisztizik mindenféle agyatlan idióta f*szságon és belevágok valamit a tvbe. Jó tudom magammal cseszek ki, de rohadtul unom. Ez az egész fos nem szól másról, mint a hisztiről. Hisztizik Barbi, Alexa, Zsófi, Bálint, Fanni, Hanna, Vanda vagy ki a tököm, Regina, Anikó.... baszki lehetne már valami értelmes történeti szálat kitalálni? És ha nem sírás van, akkor Laller hisztizik, felváltva az arcoskodással, "én vagyok a király, le vagytok sz*rva" "juj mennyi ember, nem akarok énekelni (sic!)". Esküszöm egy bipoláris, paranoiás kezelésre szoruló lúzer. Szandi már elhagyta a terepet, ideje lenne Gabennek és Dávidnak is lelépni és akkor be is lehet csukni a diliházat.

karev 2014.03.12. 14:20:39

@hannamontanna: nem húzd fel magad, hidd el nem éri meg. :D én múltkor a tv-t akartam kivágni a másodikról, de már nem emlékszem, hogy énbp-t vagy vv6-ot néztem. :))

Zirowe 2014.03.12. 14:23:08

@karev: azért a tegnapi rész történései kritikán aluliak voltak.
Már nem is tudom ki volt a szánalmasabb: Cincu, Bambula vagy Shrek.

A hv meg még mindig nem készült el, mert ezidáig nem töltötték fel a tegnapi részt nmagra. :S

hannamontanna 2014.03.12. 15:42:27

@karev: Hát fel nem húzom magam, mert még annyit sem ér, de k*rvára dühít, hogy durván este hattól éjfélig nem tud az ember a paprika tv-n és a spektrumon kívül értelmeset nézni. Jó, oké, olvassunk. De ott van a pl. a Jóbarátok. Igazából semmiről sem szól, de baromi vicces, minden mondat poén, újra tudnám nézni hetente. Ja, hogy az nem magyar!? Mert magyar sorozatban, csak hisztéria van, dráma, sírás, drogozás, beb*szás, tragédia és semmittevés. A magyarok nem dolgoznak, mégis síelni és bulizni járnak, mindenki elszereti a legjobb barátja pasiját-nőjét, egy kb. tíz főből álló baráti társaságban már mindenki lefeküdt mindenkivel, de össze is veszett már, majd újra kibékült, de csak azért, hogy még nagyobbat koppanjon, soha nincs pénzük mégis folyik a pezsgő blablabla.... k*va egyhangú ez a magyar verzió. Amellett egy szekrényből öltözködik a VV6, a Bk és az ÉNB.... szánalmas. A magyar virtus..... sírjunk és hisztizzünk.

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.03.12. 17:23:56

@karev: Nem vagy az, vagy legalábbis nem egyedül, nekem is tetszik a hurkapálca alkat :)
Hisztizzünk, jó?

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.03.12. 21:37:24

@Zirowe: Kár.
A mai részt szabad már kutyázni?

Zirowe 2014.03.12. 21:38:21

@aggyistenbiri: bar en nem lattam meg, de nyugodtan. :)
Minden reszt lehet live oltani, itt nincsenek spoilerek.

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.03.12. 21:48:50

Én is csak most kezdtem nézni. Anikókácska részecskéje - itt már fennakadtam a beépített szűrőmön, imádom! (nem igaz) Játssza a magasrendű úrilányt, jÁÁÁÁj, pedig nem az. Nagyon nem, ahhoz tudni kéne viselkedni és beszélni. 'Á'

wakondok 2014.03.12. 21:56:48

@aggyistenbiri: dehogynem úrilány, az ilyen csak csipkés kesztyűben hajlandó kiverni a brét =D

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.03.12. 22:07:40

@wakondok: Nem tudhatjuk, lehet vadállat az ágyban, mindannyian hallottuk a pletykákat, kinek is a kicsodája és mit csinál a micsodájával való életben. Itt a soriban viszont kaki a színjátéka, úrilánynak -akit próbál játszani-, születni kell. Affektálással nem lesz az.

wakondok 2014.03.12. 22:25:05

@aggyistenbiri: mert ő egy úrilányt alakít? Sztem meg csak egy tehetségtelen felkapaszkodott vidéki lotyót

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.03.12. 22:27:11

Szörnyen szégyellem, hogy nézem, azt még jobban, hogy még kommentálom is. Lalit viszont nem szoktam, jár érte gy plusz pont nekem. Igen. @Zirowe: Te meg még írsz is róla! :)

Zirowe 2014.03.12. 22:29:52

@aggyistenbiri: nem en irtam, nem is lattam meg a mait. :D

Hogy orvosoltak a bakit?
Mert nekem a tv 21:20ig van beallitva felvetelre, szoval ha tovabb tartott, akkor para van.

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.03.12. 22:40:01

@Zirowe: A hogyvoltokra gondoltam, amiket írsz, és köszi értük :)
@wakondok: "tehetségtelen, felkapaszkodott vidéki lotyók" szoktak úrilányt alakítani, hogy bebizonyíthassák, ők bizony sem tehetségtelenek, sem lotyók. :)

Zirowe 2014.03.13. 00:25:52

Lali nagykepu es paraszt, de..
Valahogy prolieknal mindig vagy egy kimento de, mig normaliseknal ilyenert mar reg kijart volna a kenyertore, de jo par pofon minimum.

karev 2014.03.13. 07:57:14

@hannamontanna: jogos bőgés, oroszlán :)

karev 2014.03.13. 07:57:44

@aggyistenbiri: mindig minden körülmények között (mmkk) :))

karev 2014.03.13. 07:58:53

@wakondok: felkapaszkodott?? mire? :)

p.o.p 2014.03.13. 11:06:41

@karev: @aggyistenbiri: most ugye vicceltek arról h Barbi alakját irigyelitek:) sztem visszataszítóan vékony szegény...az már too much

más: kiváncsi voltam Alexa meddig lesz eszméletlenül jófej és engedékeny Gabival...hát két napig volt.

@hannamontanna: hát igazad van ezt a sok nyígást már én sem bírom, az a baj h vagy hiszti van vagy kurva szar poénok, de szórakoztatás az nincs...

Reginánál meg mi az már h 4 éve nem látta a családját, mikor állandóan járt haza Egerbe???

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.03.13. 18:07:56

@p.o.p: Hótt komolyan írtam. Könnyebb öltöztetni őket, teszem azt egy köldökig kivágott ruha jól mutat rajtuk, míg egy cicesebb csajon már közönségesnek hathat. Biri divattanácsadásának voltál most tanúja, hát kellett ez neked, most komolyan??! :)

Azért lehet, hogy legközelebb fogok írni okosakat is. De nem biztos.

Zirowe 2014.03.13. 19:10:52

@p.o.p: barbara úgy néz ki, mint aki 10 éve csak heroinon él.
süti beállítások módosítása