Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éjjel-nappal Budapest 233. - Kanna új ruhája

2014. március 10. 15:00 - Zirowe

Senki sem lepődik meg azon, hogy Barbi és Cincu még mindig beszólogatnak egymásnak, ezt tetézve Barbi „véletlenül” kiüti Cincu kezéből a reggelit, amiről persze Cincu tehet. A két kan fiús napot tartana, de kiderül, hogy Barbinak is szabad lett a napja, amit szeretne Dzsóval tölteni. Jön a nagy ötlet, legyen dupla páros kirándulás, de csak akkor, ha a két csaj nem veszekszik. A négy észlény kimegy az erdőbe hülyülni, de Barbi ezt nem bírja sokáig, ezért páros versenyt rendez, melyben Dzsó sorra veri Gabent, majd Gaben nem bírván a stresszt, inkább elmegy kuffantani egyet Cincuval a bokor mögé, ami ismét nem tetszik Barbinak.

01.jpg

Szóval az ígéret ellenére megint megy a veszekedés, majd, mind ezt tetőzve, kiderül, hogy a szőke Barbara eddig fejjel lefelé olvasta a papíralapú térképet, a turistajeleket persze nem tudja értelmezni és ezért szépen el is tévedtek. Halkan merem megjegyezni, hogy mind a 4 észlény zsebében ott lapul egy, a tulajánál jóval okosabb, telefon gps funkcióval. Mindenesetre megint megy a nagy sírás Barbikától, hogy eltévedtek, amiből Gabennek és Cincunak elege lesz és ott hagyja az erdőbe a síró párost. Sajnos egyikkőjüket sem eszi meg egy arra tévedő vaddisznó, helyette mind hazatalál, majd otthon is folytatódik a marakodás, hiszen Barbi szerint mindenről Cincu és Gaben tehet és nem pedig ő, aki fordítva olvasta a térképet, szóval nem változott érdemben semmi se. Ezalatt Hűséges, aki egymagában elfoglalja Kanna félszemélyes ágyát, nem szívesen kelne fel azért, hogy suliba menjen, hiszen minek?!

02.jpg

De Kanna nagyon kérleli, hiszen már így is késésben vannak, meg nem akarja hallgatni az új lakó srác, akinek eskü szeretnék emlékezni a nevére, de olyan gyakran szerepel, hogy már nem tudom mi volt, nyafogását azzal kapcsolatban, hogy Bambula már megint felzabált mindent, meg egyáltalán mit pofázik neki Hűséges is, hiszen ő sem fizet semmit, kb csak is ő tartja ki ezt az egész szánalmas bagázst. Na mindegy, menjünk inkább a suliba, ahol Száncsi megint nagyon csúnya fejjel nézi a boldog párost, pedig ő lélekben már Hűséges vállát nyalná. Ki is eszel egy remek szívatást, amikor Kanna tesi után elmegy törölköző nélkül zuhanyozni, mert egy okos lány már csak így szokott, akkor gyorsan ellopja az összes ruháját, hogy aztán Kanna, nagyon elmésen, egy tablóval takarva hab testét járkálja az iskola épületét, csak azért, hogy mindenki jól kinevesse és lekurvázza.

03.jpg

Egyértelmű, hogy ki volt a tettes, de a szembesítés alkalmával Száncsi elsírja magát, mert mindig mindenki azt hiszi róla, hogy ő a rossz. Persze tényleg ő a rossz, csak jól színészkedik és a kamerával megosztja azon nézetét, hogy valójában a Dunába kellett volna dobni Kanna ruháit. De hogy itt még ne legyen vége a szánalmas támadássorozatnak, Kanna azzal szembesül otthon, hogy Száncsi és Bambula összejöttek. Itt két eshetőség van, vagy Bambula végre kinőtte az aszexuális állapotát, vagy csak azt hiszi a két agyhalott, hogy ezzel a megrendezett színjátékkal féltékennyé tudják tenni Kannát és ezzel szét tudják majd robbantani a párost. Nem tudom melyik eshetőség a szánalmasabb, de a következő rész ajánlója alapján a második a valószínűbb. Ja, még a mai rész alatt feltűnt Shrek sovány tesókája, aki azért rohant el otthonról, mert az anyjuk megint iszik, hüp, hüp, hüp.

1 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

butschq 2014.03.11. 15:28:29

Most Kannáék középsuliba, vagy már felsőoktatásba járnak? Mert én kicsit másképp emlékszem a sulis menetrendre középiskolában.
Ahogy ők járnak be, az az egyetemi évekre emlékeztetnek, reggeli elkésések, napközben visszamenni stb.
A szerkesztők lehet keverik már a dolgokat :D
süti beállítások módosítása