Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 6835-6836. rész - Jól menő építőipari vállalkozás keres új igazgatót

2014. március 10. 18:00 - julie0812

Reggel Claudia és Gyula kissé gyűrötten, ám annál vidámabban kerülnek elő, ezek szerint a Sütis a villában töltötte az éjszakát, bár állításuk szerint szigorúan a vendégszobában. Haha, ezt még Enikő sem hiszi el és figyelmezteti a Nagysasszonyt, hogy ne tegye ki magát ilyen fizikai megterhelésnek. Még jó, hogy azt nem kéri számon, hogy védekeztek-e. Linda megtudja NonStop elszólásából, hogy Balázs hamisította az aláírást Peti pólóján. Az új borász pedig egy gyorstalpaló borszakértő tanfolyam ürügyén megpróbálja becserkészni Zsófit.

1.jpg

Claudia gyorsan bepakol egy bőröndöt az olasz útra. Enikő is készülődne, de Clau köszöni szépen, nem kér maga mellé ápolót, se szex utáni azonnali vérnyomásmérést. Fura, hogy Enikő alig akarta elvállalni ezt az ápolósdit, mert két munkahelye is van, most meg hirtelen még Olaszországba is elutazna, na mindegy. Hanna felajánlja neki, hogy lakjon vele a villában, amíg Claudia hazajön, akkor nem kellene a nővére kanapéján nyomorognia, de Enci nemet mond a kényelemre, hiányoznának neki az ikrek, meg persze Krisztián.

2.jpg

Borász Zalán élvezettel tanitgatja Zsófit és máris előveszik a fellengzős szakzsargont, én például nehezen tudom elképzelni, hogyan lehet egy bor gömbölyű. Először a fehérborokat tesztelik, majd a vörösek következnek. Közben persze a hangulat egyre oldottabb, Zsófi pedig egyre ingatagabb, de azért azt még nem engedi meg, hogy Zalán rámásszon, ehhez kell még néhány pohár bor.

3.jpg

Claudia rendkívüli taggyűlésen jelenti be, hogy két hónapra Olaszországba utazik, úgyhogy addig is szükség lesz egy ideiglenes ügyvezetőre, akit ő fog kijelölni hamarosan. Balázs lelki szemei előtt fényes karrier csillog. Bartha is értesül a hírről és örömtáncot jár. Miklós pedig valószínűleg puccsra készül.

4.jpg

Miután Lindától megkapta az esedékes fejmosást, Balázs bevallja Petinek, hogy nem a híres Májki írta alá a pólóját, hanem ő. Peti többre értékeli a gesztust, mint az eredeti aláírást, úgyhogy nincs harag, sőt, még Linda előtt fényezi is kicsit Balázst. Ennek hatására Linda már nem is haragszik Balázsra és még azt is megengedi neki, hogy kicipelje a szegényeknek gyűjtött élelmiszereket a kocsihoz. Balázs végre előveszi minden bátorságát és szerelmet vall Lindának.

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása