Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 6x57 - Zsóti bukott, Ádám párbajozik

2014. március 09. 19:00 - sixx

Screen Shot 2014-03-10 at 5.25.12.png

Mit lehet írni egy olyan összefoglalóról, amit Lilu a nyolcvanas évek végének rockerdivatjának egyik csúcspontjának számító csíkos sztreccsgatyában vezet? Aminek záróvizsgáján Debil a haja belövésével kezd, és hiába igyekeznek neki súgni a tanárok, csak nem tudja megkülönböztetni a tragikomédiát a drámától? És amiben kiderül, hogy Vkit zavarja, hogy folyamatos indolens viselkedése, beszólongatása, gúnyolódása, cinizmusa és társai ekézése után nem ő lett a legjobb tanuló? Ahol Pink kitűnő tanulóként olyan csillogó szemmel vesz át egy értéktelen papírt, mintha a Nobel-díjat adták volna át neki? Amiben Zsóti képes volt megbukni verselemzésből?

A vizsga legjobb pillanatai:

- A romantika a dráma egyik fajtája. (Debil)
- Mi a különbség a kör és a labda között? A labda 3D-s. (Debil)
- Darwin nem ősember, hanem az emberi őseinkkel foglalkozott tudományilag. (Debil)
- A rím a vers kizárólagos része. Tulajdonképpen akkor van, amikor a mondatok végén a szavak összefüggésben vannak. (Zsóti)

- Tíz év múlva arra szeretnék ébredni, hogy tündéri kislányom, Mimi, kacarászva kergeti rosszcsont kisfiamat, Momót, közben a férjem, Simon egy puha csókot nyom az arcomra. (501)
- Papagály. (501)
- Nagyon rossz hangom van, viszont szeretek énekelni. (Énekel. Szarul.) (Pink)
- Az őskorban az öreg férfiak, amikor látták, hogy már semmirevalóak, fogták magukat és elmentek meghalni. (Pink)

- Az őskorban a nők az egyik fütykösből a másikba üldögéltek, ahogy mondta tanár úr, csak kicsit kulturáltabban. (Ádám)
- Már meg is van az alany? (Bugyitlan Teó)
- Lehet hazudni? (KokkIza)

Ahol Debil oklevélére a csöcseit folyamatosan kipakoló tornatanár szívecskét rajzol, és a banketten egy (igen, ki tetszett találni) másodlagos nemi jellegeit ismét csak kidomborító ruhában egy ajándékot ad át neki? Amiben a bukás miatt a bankettről a nyugiba száműzött Zsótit meglátogatja a kissé ittas nyelvtantanár, és csak azért nem ül bele a farkába, mert kamerák vannak ott is?

Ahol Bugyitlan Teó olyan rutinszerűen villant kőművesdekoltázst minden egyes élő bejelentkezésben, mintha fizetést kapna érte? Amiben a lakók még mindig, a negyedik kiválasztásnál sem képesek megérteni, hogy ezt a játékot nem lehet érzelmi alapon játszani, és ha nyeri akarnak, valamiféle stratégia mentén kell haladniuk?

Ugye, hogy semmit.

Ja, Ádám megy párbajozni, mert három jelet is kapott.

Screen Shot 2014-03-10 at 6.14.37.png

 

Tegnap vót:

Komolyan, ez mindennek a legalja, ki a pöcsöm képes megbukni egy VV-ben rendezett iskolai héten? Mennyire kell ehhez sötétnek lenni? Tippre Debil vagy Zsóti kapja a karót. Ma este Kiválasztás mellesleg, Ádámnak meszeltek? 

Címkék: vv6
444 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szentpeter 2014.03.10. 13:20:27

@ő-szinte: Traki bunkó, Ádám bátor... mi az ami nem passzol ?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.03.10. 13:26:18

@nosce: persze, ez is igaz. Ha visszajönne Kr., akkor a döntőig nem merné kihívni senki.

Csak én arról beszélek (mint ahogy látom, mások is), most név nélkül említve bárkit is, hogy holmi lila ködös bátorságfitogtatásból nem érdemes öngyilkosnak lenni ideje korán.
És ha valaki - és most nevesítek-, akkor Krisztián valóban kétesélyes párbajtárs. Én ha biztosra akarnék menni, Teót hívnám ki.
Már csak azért is, mert megnézném, hogy mivel lehet/tudnak kampányolni mellette. :D
Pl. hogy színes, mozgalmas személyiség, a villatörténések mozgatórugója, vagy egyszerűen csak megtudjuk, hogy ő egy virágpompában lévő gumós dália? :D

ő-szinte 2014.03.10. 13:30:54

@Szentpeter: így már értem :-)
de azért remélem ádám ésszel lesz bátor

@Avanivi: dávid egy öntelt buta fasz volt:-DDDDDDDDDDDDDDDD

ő-szinte 2014.03.10. 13:38:22

@Szentpeter: @pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): valahol neked is igazad van meg szetpetyának is
azt díjazza mindenki ha valaki bevállalós
de bevállalósnak is célszerű ésszel lenni
van ilyen mondás, hogy: bátor vagyok, nem hülye
viszont
pusi:ha nem vagy improvizáló személyiség akkor lavírozhatsz akármeddig, nem nyered meg
szpetya: a taktikázással időt nyerhetsz mert a te megítélésed nagyban függ attól, hogy kik vannak körülötted úgymond, merugye vakok között... :-DDDDDDDD

Szentpeter 2014.03.10. 13:40:26

Nem értitek, vagy én mondom rosszul... nem lehet elkerülni a fontos párbajokat, azzal hogy majd kiesik mindenki magától...
Azt nem értem hogy Dávid kiesése miért igazolja azt hogy nem szabad bátornak lenni ? ...szoros volt az a párbaj, nem volt ott sima győzelem Viki részéről, sőt...
Sárlikot sem sikerült kiejteni igaz ? ...pedig mindenki verhetőnek gondolta bent és kint egyaránt...

mézescsók 2014.03.10. 13:43:26

@@Szentpeter: A végeredmény szempontjából persze mindenkit el kell takarítani/ takaríttatni magunk elől, ha nyerni akarunk, de a sorrend messze nem mindegy. Valamilyen ideális ködben az lenne a nyerő, ha az távozna előlünk, aki erős, mert a könnyebb fajsúlyú egyedekkel majdcsak elbánunk mi is, de más optikán nézik a nézők és a játékosok. Ezért lepődünk meg néha egyik-másik lépésükön. Mi naponta kapunk durván 45 percet, azt is erősen megszerkesztve, ezért a belső történésekről valójában kevés fogalmunk van, csak tippelgetünk. Ami ebből a szerkesztett létből hozzánk eljut, annyira hibrid a benti közeghez képest, mint a tehéntej és a tescos tejital, ha van ilyen. A sorrend a bentieknek szerintem nagyon fontos. Az persze nem biztos, hogy rájövünk a logikájukra (kell, hogy legyen nekik valamilyen, mert csak döntenek ilyen-olyan alapon).
Írtad, hogy még itt kint sem tudjuk, mit gondol a néző - igaz! Hát, akkor hogyan tudhatnák ott bent. Sejtésük lehet: feltételezem valamennyien láttak már Vv-t és tudják, hogy a szavazók ellen-, vagy rokonszenve az alapján alakul ki, amit látnak és csak az látható, aki csinál valamit. Hogy mit, az majdnem mindegy, mert egyrészt fő a műsoridő (tettek is erre már megjegyzést Vikinek, vagy eseteg Viki Au-nak?), másrészt mindenféle attitüdnek lehet tábora.
Szóval más logika alapján hoznak ott bent döntéseket.
Amit nem értek, az a teljes passzivítás - Teo: vajon, mit gondolhat? Így lehet nyerni? Bár, ki tudja, lehet, hogy az apposoknak idén a háttérjátékosok jönnek be, nem az irányító szellemüek (tavaly Attila) vagy a magányos farkasok (Alekosz Olivér kiesése után, mert Éva azért nem volt igazi partner).

ő-szinte 2014.03.10. 13:49:14

@Szentpeter: akkor én biztos nem vagyok mindenki de én gondoltam, hogy sárlik megy vissza és dávidnál is látszott (már nekem), hogy kint marad
én értem amit mondasz, de nem teljesen igaz minden körülmények között
a villában és kint is nagyon sok minden tud hirtelen megváltozni aminek folytán a villalakók megítélése is. így aki ma szimpatikus és kint hagyná x-et párbajon, lehet, hogy egy hét múlva már nem
nagyon gyorsan tudnak változni az erőviszonyok, pusi erre utal

Szentpeter 2014.03.10. 13:49:17

Ádám személyiségével van a gond, mert a nézőben a zacsija, és a pucér flangálása maradt meg...
Nem tart még ott hogy kedvenc legyen..
Mivel kiválasztott lett választania kell, azt nem gondolhatja hogy van nála gyengébb, biztosra semmit nem tud, ezért inkább legyen bátor...

mézescsók 2014.03.10. 13:50:01

@nosce: Ezt a szövetkezés dolgot egyszer már felvetettem, de nagyon lehurrogtak érte, pedig van logika a dologban. Kérdés ugyanakkor, hogy mennyire lenne érdekes ezek után innen kintről a játék? Na, jó, azt most hagyjuk, hogy így se, semennyire.Az ÉH-ban ez azért mehetett, mert több játékossal, fordulatosabb volt a játék, pl. egy párcsere nagyon fel tudta borzolni a kedélyeket és viszonylag kevés pár maradt meg egymás mellett végig. Az elsőben nem is emlékszem, a másodikban Edina-Máté, az se minden zűr nélkül és a végéig, az utolsó pillanatig bent volt a lehetőség, hogy valamelyik elhajítja a labdát.

Szentpeter 2014.03.10. 13:50:43

@ő-szinte: Te kit vinnél Ádám helyében ? ...beszéljünk komolyan..

Szentpeter 2014.03.10. 13:52:03

@mézescsók: Ez a gond hogy minden fejtegetés dugába dől, mert nincs pontos sorrend, biztosra nem tudsz menni, mert a nézők nem kiszámíthatók...

mézescsók 2014.03.10. 14:00:46

@Szentpeter: Dávid azért volt dinnye, mert egyszerűen nem gondolhatta komolyan, hogy alig egy heti bent tartózkodás után bárkit is legyőzhet. Nemcsak Vikit, bárkit.Ahhoz tán Teréz anyának kellett volna lennie. Ez nem bátorság volt, hanem egyszerűen orbitális marhaság.
Az esetleg bátorság volt, hogy Vikit vitte ki és majdnem ez segítette győzelemhez. A rászavazók - pont mint Ch. és D. esetében - nem feltétlenül érte rajongtak, hanem a másikat nem nagyon akarták már a villában látni. Szóval nem az iránta érzett imádat repítette majdnem vissza,
Az persze felvetődik ugyanakkor, hogy erre a vakmerő döntésre más, mint Viki ellen, érdemes lett volna-e vállalkozni? Mert minden fenntartásom ellenére be kell látnom, hogy a játékosok között Viki a nagyvad.

0xFFFF 2014.03.10. 14:02:47

@SzilajSzilard: Ne ess ő-(szerinte)-szinte-őszinte hibájába! Te címeztél nekem okosságot, nem én szólítottalak meg. Tőlem írj ide, pont nem zavarsz, tudom kezelni az egeret. Lapozzunk!

@ő-szinte: Nem, még nem. Vagy akadj le rólam vagy dugjunk és akkor csendben leszel.

Gonosz törpe 2014.03.10. 14:06:26

Úgy érzem, hogy Ádám-Krisztián párbaj lesz. A polljunkie-n pedig 256 szavazóból 53 % várja vissza Ádámot. Az a városi kultúr-máz, ami rákenődött, értékesebb a nézők számára, mint Krisztián falusi romlatlansága.

Én viszont szívesebben pörgetnék szalonnát Krisztiánnal, mint faszt Ádámmal.

mézescsók 2014.03.10. 14:18:55

@Szentpeter: Persze, de többek között ez benne a jó! A nagyon jó. Valaki itt a napokban fejtegette - bocs, hogy nem emlékszem, kicsoda, de péntek éjjeltől vasárnap estig nem voltam és csak utána olvasgattam bele itt-ott -, hogy a Vv nemcsak a játékosok, hanem a nézők szempontjából emberkísérlet és nagyon-nagyon igaza van. A kisérleti alanyok nemcsak a játékosok, hanem mi is, és ha szociológus lennék, talán foglalkoznék is a dologgal. Mert az is pokolian érdekes ám, hogy kintről kit, miért, hogyan látunk, miért változik a véleményünk, milyen emóciót vált ki belőlünk egy-egy döntés, mennyiben befolyásolja a szavazatunkat a társ., családi, gazdasági,. helyzetünk, környezetünk, nemünk, nemi identitásunk, tv-zási sokásaink, iskolázottségi szintünk. foglalkoztatottsági viszonyunk, az éppen akkori hahgulatunk, a időjárás vagy a csillagok konstellációja., meg mit tudom én még, hogy mi. Gondolj bele, hányszor meglepődünk, ha olvasunk egy-egy statisztikát. Én pl. a múlt héten hidaltam le, amikor Zsófikát láttam toronymagasan vezetni éppen itt, a hv.-n valamelyik szavazásra invitáló kommtársunknál.
Különben a lakók tudják, hogy nem sms szavazás van, mert ez fontos. Sms-t boldog-boldogtalan feldobhatott eddig, akár többet is. Most jóval szűkebb a kör és szavazat csak egy van, ami persze változtatható, de azért ha valaki kiválaszt egy kedvencet, akkor azért azon nem szívesen változtat közben és hajlandő úgy szavazni, ahogy az a kedvencének lenne jó, mert szeretné minél tovább bent látni.
(Amíg irtam, eszembe jutott:@0xFFFF: vetette fel, miközben éppen kioktatott valakit, hogy mennyire nem érti a játékot. Ha mégsem, akkor még kijár nekem ma egy lebaszás, de ettől nem leszek boldogtalan.)

Señor Mosquito 2014.03.10. 14:20:33

@mézescsók: Dávidra kár hivatkozni. RTL alkalmazott volt, két hétre ment be, tölteléknek, hogy ne rövidüljön le a műsor. Nagy pofáraesés lett volna a reteknek, ha nem esik ki, de persze megoldották.

mézescsók 2014.03.10. 14:23:53

Ja, és még egyszer átolvasva rájöttem, hogy lehet, én is félreértettelek a párbajok - logika - döntések felvállalása (kiválasztás-kihívás) kapcsán. A mondanivalóm lényege az volt: biztos, hogy nekem kell eltakarítanom minden játékost előlem a győzelmemhez?

mézescsók 2014.03.10. 14:24:45

@Hópyhe: Pedig milyen szép lett volna!!! És milyen kínos!!!

mézescsók 2014.03.10. 14:29:19

@mézescsók: Na, szóval: tv-zési szokásaink, iskolázottsági szintünk, ...hangulatunk,...hajlandó...- viszont akkor sem kapcsolom vissza a helyesírás ellenörzőt, mert időnként olyan megoldást ad, amikez képest a "papagály" sehol sincs.

0xFFFF 2014.03.10. 14:36:05

@mézescsók: Megúsztad a letolást, én vetettem fel valóban. :) Örülök, hogy vannak akik a leírtak tartalmára figyelnek és nem arra, hogy ki írta. :)

kacagó görlice 2014.03.10. 14:45:18

OFF

Zsófika versét sixx már átdolgozta, én most mégis bátorkodtam újra hozzányúlni. Íme:

Karvaly! Varjú! Gólya!
Hájas májas? Pulyka!
Vajas karaj - akadály!
Máglyarakás, ha muszáj!

ON

hannamontanna 2014.03.10. 14:55:32

@Szentpeter: ... én most már gyanakszom, hogy nem is a vv6-ot nézed.... Traki bunkó, ez eddig oké, de miért kell őt kiemelni a többiek közül? Van valaki bent aki nem? Ádám bátor.... van az a mondás, hogy az a ló, amelyik neki indul a szakadéknak, nem minden esetben bátor, leginkább vak. Kb. ez van Ádámmal is. Egyszerű mint a faék, az okosságát abból meríthette, hogy ő jól kitanulta az 50 nap alatt kintről, hogy ki milyen, ki erős, ki nem. Ez az ő taktikája. Leginkább egy 'farkavezér', aki azt hiszi, a vasalatlan heréivel meggyőz minden benti csajt, és kinti nézőt. Nem tudhatja, de fel sem fogná, hogy nem jött be. Ádika egy esetben mehet vissza, ha gyáva és kiviszi Teót. Még érhet meglepetés engem is és téged is, tehát ne mondjuk ki, hogy Ádám bátor-e vagy bunkó..... majd kiderül.

ő-szinte 2014.03.10. 14:57:22

@Szentpeter: ez attól függ... hogy mi a célod vele
ha csak a minél tovább játékban maradás, akkor a leggyengébbet
ha ki akarsz esni akkor a legerősebbet
de ha azt akarod, hogy esetleg bent maradj és növekedjen az ázsiód a párbaj révén, akkor mindenképp vki olyat akit "bevállalós" kivinni
én trakit vinném ádi helyében ( de én egy hülye vagyok és nem úgy játszanék mint pusi, bár tudom, hogy az lenne a célszerű :-S :-DDDDD ) és nem azért vinném, mert egy buta vidéki 1x1
hanem mert hátha érdekné a nézőket, hogy rácuppan izára miután traki kiment
én tuti beígérném, hogy ha kiszavazzák trakit, akkor felhúzom végre izét a zászlóra, kerül amibe kerül :-DDDDDDDDD azzal érvelnék, hogy itt van végre a tettek ideje, trakinak lejárt a mandátuma, rngeteg ideje volt de semmit sem csinált ez ügyben idáig, ide belevaló csődör kell (vagy vmi hasonló baromsággal :-DDDDDDD) és természetesen ezzel csak a párbajon jönnék elő addig vmi egész mással kampányolnék valszeg :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ő-szinte 2014.03.10. 15:01:18

@mézescsók: sztem legyőzhette volna vikit csak szegény vmi elbaszott napóleonnak kezdte képzelni magát ami nem igazán improvizált :-DDDDDDDDDDDDDD

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.03.10. 15:03:36

@ő-szinte: de nem pöckölte meg izát traki a napokban?

mézescsók 2014.03.10. 15:04:45

@0xFFFF: Hát, ettől máris szebb a napom, de nyilván lesz még, amikor kihúzom a gyufát. Ez minden hozzászólásnál be van kalkulálva, Mivel a kommentelőket nem ismerem személyesen, nem zavar be, hogy kinek a nickje van a szöveg mellett. Különben a tartalmukért olvasom a hsz-ket. Miért, más nem?

Señor Mosquito 2014.03.10. 15:05:25

@ő-szinte: mert az volt a dolga, hogy elbaszott napóleont játszva kiessen, dikk.

Szőrös,a szúrós 2014.03.10. 15:07:28

@özv. Baldóver Béláné: Tengermély tisztalettem...izé...tisztelettel kedves Manci néni!
Amint a Bari tagtárs is jelezte, egy Zalán formátumu egyéniségnek nem improvizál a büfè-ruhatárosi státus. Informatika, az már döfi, és ha ezt megfejeli jogi tanulmányokkal is, akkor személyesen fogok közbenjárni Dottynál egy ügyvédbojtári állás elnyerése érdekében. Ha meg a webkamcsit is megjavítja, a többi itteni hímnemü támogatását is elnyeri.
Külön köszönetet kell mondanom, amiért felhívta a figyelmemet ìrásbeli hiánytalanságaim által generált hiányosságaimra!Gépem hibátlannak bizonyulása után szomorúan állapítottam meg, hogy bizony gyengus valék nyelvtanból.Ennek okán pár óra korrepetálást igényeltem a szőke nyelvtancitól, amit (hálát rebegek) el is fogadott, így ő lett a hajnalcsillagom.Este feljött, hajnalban lement.
Mindezért, kedves Manci néni millió csókot küldök bibircsókos orcájára!

Szőrös,a szúrós 2014.03.10. 15:09:01

@özv. Baldóver Béláné: Tengermély tisztalettem...izé...tisztelettel kedves Manci néni!
Amint a Bari tagtárs is jelezte, egy Zalán formátumu egyéniségnek nem improvizál a büfè-ruhatárosi státus. Informatika, az már döfi, és ha ezt megfejeli jogi tanulmányokkal is, akkor személyesen fogok közbenjárni Dottynál egy ügyvédbojtári állás elnyerése érdekében. Ha meg a webkamcsit is megjavítja, a többi itteni hímnemü támogatását is elnyeri.
Külön köszönetet kell mondanom, amiért felhívta a figyelmemet ìrásbeli hiánytalanságaim által generált hiányosságaimra!Gépem hibátlannak bizonyulása után szomorúan állapítottam meg, hogy bizony gyengus valék nyelvtanból.Ennek okán pár óra korrepetálást igényeltem a szőke nyelvtancitól, amit (hálát rebegek) el is fogadott, így ő lett a hajnalcsillagom.Este feljött, hajnalban lement.
Mindezért, kedves Manci néni millió csókot küldök bibircsókos orcájára!

ő-szinte 2014.03.10. 15:09:24

@0xFFFF: végre kinyilatkoztattad, mi ez a mérhetetlen indulat és agresszió irányomba :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
(nem mint ha eddig nem tudtam volna :-DDDDDDDDDDDDDDDDDD )
NEM DUGUNK!

ő-szinte 2014.03.10. 15:13:17

@Hópyhe: igazándiból ez egy másik kérdéskör
ha akart maradhatott volna

@ミラ: hát ezek a híresztelése, de én se nem láttam se nem hallottam ilyen cselekményt, úgy hogy sem cáfolni sem megerősíteni nem tudom

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.03.10. 15:15:05

@ő-szinte: az, hogy mit ígér, szerintem nem sokat számít.
Ráadásul sztem Izának nem jön be, nem fog Krisz nélkül vele vigasztalódni. Ennyi idő után már ez amúgy is inkább a hátrányára válna, mint előnyére, ha már a nézői megítélésről van szó.

Sárlott is ígért fűt, fát, mindent, hogy harcos lesz, meg tűzoltó, és majd hű de felforgatja a villát, átrendeződnek az erőviszonyok,... sokan ennek reményében szavaztak rá.
Oszt' lófasz lett itt, nem felfordulás.

A Rinocérosz pudvás valaga KICK ME! 2014.03.10. 15:27:20

@Avanivi:

"Azt nem tudom, hogy Zsófikával mi a terve,miért cipeli a hóna alatt."

Úgy vélem, egy alkalmatosnak tűnő pillanatban majd elrikkantja magát: "PRODUKCIÓÓÓÓ!", majd fogja, és feldugja magának.

Az erre fogékony úri közönség majd tapsol a mutatványhoz.

mézescsók 2014.03.10. 15:28:36

@ő-szinte: Egészen Dávid akciójáig fantazmagóriának tartottam a beépített emberes elméleteket. Naív nézőként arra gondoltam, hogy ugyan a csatornának, nem mindegy, ki nyer? Miért ültetne be bárkit is? Jó, jó, a nézettség, tudom, de még annyira a játék elején voltunk, hogy ezt a lépést, ha én szerki lettem volna, később léptem volna meg, amikor leül a játék és kezd végképp dönunalomba merülni. Akkor rájöttem, hogy DE, nektek van igazatok. Épeszű ember, ha nyerni megy be, nem azzal kezdi, hogy magára dobáltatja a jeleket, főleg úgy, hogy - ha jól emlékszem - annyira nem volt kiválasztás-veszélyben. Valamilyen szinten igen, de már akkor volt esélye Charlotte-nak pl. a kiválasztásra, és még másoknak is. Szóval ennyire hülyét csak sztárgázsiért csinál magából az ember.
Elbaszott Napoleon - az, de beépített emberként nyilván ez is hozzátartozott az akcióhoz. Másrészt, ha nem volt beépített valamilyen különös véletlen folytán, akkor már nem tehetett mást. Egyszerűen csak így viselkedhetett. Amikor kiderült, hogy kik támogatják, a mosoly azért igencsak lefagyott az arcáról, többre számított. Lehet, hogy rájött, hogy ez rossz ötlet volt, nem mondhatta, hogy bocsika, tévedtem. "Hadvezérként" kényszerhelyzetben muszáj volt úgy tennie, mint aki gyözelmet vizionál.
Azért ezzel a beépített emberes dologgal kapcsolatban még kiváncsi lennék rá, hogy direkt azért lett beküldve, hogy Vikit hívja ki, vagy bárki jó lett volna, aki elég érdekes? Ha Vikire volt kihegyezve a dolog, akkor oly simán elszállhatott volna, mint a hópihe. Sőt, hópyhe, hogy stílusos legyek, bár a nőcire gondolva, ez a pihés hasonlat picit túlzás! De miért akartak volna megszabadulni Vikitől? Nyilván nem akartak, de akkor mi volt a cél? Pláne, ha meggondoljuk, hogy elég hangyaf...nyi előnnyel ment vissza. Pedig akkor kezdődhetett volna az igazi showtime.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.03.10. 15:50:39

@mézescsók: semmi, a bevitelével kicsit el akarták terelni a figyelmet a Simon-ügyről. (Mármint nem a most előzetesbe kerültről, hanem a hülyegyerekről.) Dávid bemenetelével "esemény" került a villába, főleg, hogy el kezdett szervezkedni, klikkesíteni, stb. Többé már nem Simon volt a fő téma ott sem...

Ráadásul, ha úgy alakult volna, hogy Vikit merő bosszúvágyból kiszavazzák a nézők, akkor két legyet ütnek egy csapásra, mert megszabadulnak V.-től is, aki miatt elég sok kritikát kaptak (t.i., hogy őt is ki kellett volna zárni ua. alapon, mint Simont) és pl. bevihetnek még egy új játékost, már csak a móka végett is, hogy kiidegeljék a bennlévőket. :)

Avanivi 2014.03.10. 15:59:19

@ő-szinte: ne feledd a sok homofób hülyét, és most nézhetjük ezt az undormánykát a Vikit kitudja meddig .

0xFFFF 2014.03.10. 16:04:08

@mézescsók: Tudnék példát mondani az ellenkezőjére. :)

@ő-szinte: Mérhetetlen indulat és agresszió?! Háttal ülsz a moziban....

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Valljuk be, hogy sárlik a párbajával létrehozta a műsor első (és talán utolsó?) csúcspontját. Azt azóta sem űberelte igazán semmi, pedig egy egész tanári kart bevetettek! :)

0xFFFF 2014.03.10. 16:05:54

@A Rinocérosz pudvás valaga KICK ME!: Vizális típus vagyok, tehát "LOL és :-O valamint Dék!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"

özv. Baldóver Béláné 2014.03.10. 16:16:29

@frissen hullott fehér bárány: , @Szőrös,a szúrós:

Kedves fijúk,

faszomatbazdmeg, igazándibul erre nem is gondútam, köszönöm.
Zalánkámnak télleg nagy teheccsége van a számítógéphöz, a mútkor is, mikor konkrétan kigyulladt, seperc alatt elótotta. Meg asztán ő úgymond fölregisztrált engem a zinternetre, azér tudok most beszégetni magukkal.
A webkamcsi az mija szentszar? És mire köll?

Csókoltatom mindkettőjüket: Manci néni

mézescsók 2014.03.10. 16:18:25

@Avanivi: @A Rinocérosz pudvás valaga KICK ME!: Azt hittem, hogy erre tegnap kerül sor. Amikor kiderült, hogy az iskolahét mintatanulója Zsófika lett, Viki nagyon beindult. Ha csak Charlott ellen dünnyög, azt megértettem volna, de nem, kifejezetten Zsófikát cinkelte, mint legokosabbat. Egyébként szerintem talonban tartja jobb időkre. Nem magának, valaki másnak ellenfél gyanánt.

mézescsók 2014.03.10. 16:26:24

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Ez a "most előzetesbe került"- ez jóóó, szmájli!!!
A többit meg értem. Logikus.
Blogmotor? Vagy valami más?

@0xFFFF: Majd akkor szólj, hátha elfelejtem.

@özv. Baldóver Béláné: Kedves Manci néni!
Az Fijúg, sőt, Fijjúg!

@kacagó görlice: Ez tetszik! Már-már költői magasságokba jutottál!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.03.10. 16:26:51

@0xFFFF: hát valóban... :)
Ez az iskolahét szerintem tök szar volt és unalmas. A munkahéten legalább folyt egy kis vér (Józsink tenyeréből), itt meg a fél társaság ostoba stréber volt, a másik fele meg vagy mű-csirkefogó vagy fárasztó farokkirály.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.03.10. 16:36:49

@kacagó görlice: vigyázz velem, mert csúzlit hordok a farzsebbe'.

Cave Nick 2014.03.10. 16:50:33

Namost az nem úgy van, hogy modelleknek, szépségkirálynőknek nem tesz jót, ha nyilvánosan prücskölnek? Nem hiszem el, hogy ezek a mai fiatalok nem bírják ki 3 hónapig szex nélkül.

özv. Baldóver Béláné 2014.03.10. 17:19:45

@mézescsók:
Télleg. Most koppantam, mint tyúkszar a deszkán. Basszameg!
Köszönöm, aranyoskám!

Manci néni

kacagó görlice 2014.03.10. 17:24:09

@Cave Nick: de az úgy van. nem tesz jót. és ezt iza is tudja.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.03.10. 17:32:08

szerintem igazi modelleknek a VV se tesz jót, csak olyanoknak, akik azt képzelik magukról, hogy nagyon menők, mert már kerestek 280ezret is egy hónapban...

Cave Nick 2014.03.10. 17:47:58

@ミラ: az nem semmi, abból már majdnem meg lehet élni.

kacagó görlice 2014.03.10. 17:49:21

@ミラ: nem hiszem, hogy nagyon menőnek tartaná magát. Viszont szeretne előbbre jutni. Kicsit több bemutatón részt venni, kicsit előkelőbb helyeken, kicsit exkluzívabb eseményeken hoszteszkedni (esetleg pénzesebb barátokhoz jutni). És ezekhez hozzásegítheti a VV.

Szőrös,a szúrós 2014.03.10. 17:50:33

@özv. Baldóver Béláné:
Kedves Manci néni!

Tehát nahát!!!Szóval a Zalán csak úgy pikk-pakk eloltotta?Akkó bizony tűzoltói hajlamok is oltattak bele anno,ne tessék má haragudni a köddévált nemzőire, hisz nagyon polikvalifikált a gyerek.
Az én gépem nem gyulladós fajta, ehelyett napi renszertalenséggel sürűn lefagy.Emiatt alatta tartom a húst!
Webkamcsi?Az egy kis müttymütty, aminek a segítségével távgyógyítani lehet.Tényleg na.A kukkomániát gyógyítja elvonási sokkterápiával.Csak el kell rontani, vagy kikapcsolni.A Dottyét is bizonyára a Közegészségügyi Hivatal rontotta el ránk való tekintetttel, amiért dühösek ès szomorúak vagyunk egyszerre,de mivel ez a terápia része, rohamosan gyógyulunk, akaratunk ellenére is.Ugyi, milyen csudás?

Csóközön!

Szőrös,a szúrós 2014.03.10. 17:51:07

@özv. Baldóver Béláné:
Kedves Manci néni!

Tehát nahát!!!Szóval a Zalán csak úgy pikk-pakk eloltotta?Akkó bizony tűzoltói hajlamok is oltattak bele anno,ne tessék má haragudni a köddévált nemzőire, hisz nagyon polikvalifikált a gyerek.
Az én gépem nem gyulladós fajta, ehelyett napi renszertalenséggel sürűn lefagy.Emiatt alatta tartom a húst!
Webkamcsi?Az egy kis müttymütty, aminek a segítségével távgyógyítani lehet.Tényleg na.A kukkomániát gyógyítja elvonási sokkterápiával.Csak el kell rontani, vagy kikapcsolni.A Dottyét is bizonyára a Közegészségügyi Hivatal rontotta el ránk való tekintetttel, amiért dühösek ès szomorúak vagyunk egyszerre,de mivel ez a terápia része, rohamosan gyógyulunk, akaratunk ellenére is.Ugyi, milyen csudás?

Csóközön!

Señor Mosquito 2014.03.10. 18:04:58

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin):
Nekem tetszett az iskolahét. Újabb oldalukról ismerhettük meg a villalakókat. Például nem gondoltam volna, hogy Viki a tanárokat is kutyába fogja venni, azt hittem, hogy csak a társaival geci.
Ebből arra következtetek, hogy ő kint is geci lehet.

mézescsók 2014.03.10. 18:18:47

@özv. Baldóver Béláné: Rejtő - Manci néni! Bár manapság nem trendi. Írja, ahogy akarja, csak kekeckedtem kicsit. Írjon sokszor, engem szórakoztat!

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.03.10. 18:25:49

@kacagó görlice: majkán kívül nagyon senkinek se jött be az élet, pedig volt már pár VV. és a leghülyébbek sorozatából kikerülni nem nagy dicsőség :D
na jó, seheresezádé is bejárja a világot. de ettől munkát remélni sztem nem kis naivság.

én már a fény gyermeke vagyok 2014.03.10. 18:48:55

Ádááááááááááám! A tehenet vidd! És mielőtt kiesel, mókázz egyet utoljára. Olyan szépen horkol Viki és Zsóti nyitott szájjal, állj föléjük a pömpölődel és mutass vele csurit.

Gerzson Balambérné (Marika) 2014.03.10. 18:49:28

@özv. Baldóver Béláné: Drága Mancikám ' (szerbusz)

Úgymond IQrvára örömködök, hogy végre meggyüttél, el vagyok itt veszejtve néküled a sok értelmességi közt. Zalánkáér még mindig őszinte aggodalmaskodásunkat fejezzük ki.Tegnap én is el vótam foglalatoskodva, nem kaptam a Rézike közértyébe elég herezacskós mirelit tarkazabot, itthol meg csak hegyezetlen vót, gondohatod kukulásig hegyeztem. Azt ma mire gyövök, igazándiból az agglomeráció tegnap meglóbáta a hellikopterjét az őszinte kisleánykák közepette. Ma meg mán meg is akarja dugványozni. Na Mancikám ilyen a mi időnkbe a tajparasztok között se improvizált. Nem replikányi köll, hanem applikányi.

Ráadásba meg a kisgalamb Ádikát is kiakarják ezek az elvetemüttek dobni. Ki is vagyok mán idegilleg, előre mondom, hogy ha kirakják a szűrit, a továbbiakban ugymond félszemmel nézem csak a műsort, aszt lesz nekik látogatottság, hogy szavaiddal éljek baszhattyák a nézeccséget.

Üdvözlettel: Mári

Bambi továbbra is csókolna (de megdöglött a harcsája).

mézescsók 2014.03.10. 18:54:22

@Hópyhe: Tudom, hogy nem nekem írtál, de azért hadd mondjam el: egyáltalán nem tetszett az iskolahét. Először is, semmi értelme, mert okosabbak nem lesznek, igaz, nem is ez a cél. Másodszor: mindenki csak az eddigi formáját hozta. Még a saját maga által nagy csibésznek jellemzett Zsolti poénjai is olcsóak és nagyon gyengék voltak. Ebben társa volt Viki. Csak ennyire telt h frenetikus humorából és hallatlan kreativításából.Au-ról tudtuk, hogy exhibicionista a szó nemcsak fizikai vonatkozásában, nem is kaptunk mást.
A többi - néma csönd. Többet értünk volna egy heti illemtanórával.

Viki szerintem alapból ilyen lehet. Csak azt adta, ami a lényege. Én azon csodálkozom, hogy ezrn csodálkozott. Szerintem egész életében önértékelési problémái lehettek és a létező legrosszabb módot választotta a kompenzálásra. Talán nem véletlenül volt konfliktusa anyjával, aki most egyszerre hirtelen büszke lett rá. Vajh,tényleg és miért? Kicsit sajnálom, illetve nem sajnálom, csak megérteni vélem, de ezt most nem fejtem ki.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.03.10. 19:04:55

@Cave Nick: fuhuhuuu, neki aztán bejött az élet, nem tudom, van-e feljebb annál, hogy az ember hordónyi csöcsöket operáltasson, aztán londoni felszolgáló legyen :D vagy barista vagy mi lett - és még ott se tudott megmaradni. csupa életképtelen.

0xFFFF 2014.03.10. 19:08:18

@ミラ: Most mi van? Van akinek ez karrier...ilyen CN is. :)

Cave Nick 2014.03.10. 19:11:35

@ミラ: Nádai Anikó sorozatsztárra gondoltam. :)

Avanivi 2014.03.10. 19:14:38

Nem lehet valahogy kiirtani azt a kiaszott hirdetést ahol gratulál, mert hatodik napja én vagyok a 100 000. látogató és villog a szemembe ???

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.03.10. 19:16:43

@Cave Nick: ó hát jézus istenem, elfeledkeztem a művésznőről, pedig az ÉNB azért már valami :DDD

@Avanivi: adblock plus. nekem fent van és azt se tudom, miről beszélsz.

Cave Nick 2014.03.10. 19:19:35

@ミラ: látszik hogy nő vagy, ffi nem tud róla megfeledkezni. :D

0xFFFF 2014.03.10. 19:23:33

@Avanivi: Esetleg víruskergető is futhatna....

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.03.10. 19:27:22

@Cave Nick: jogos, rajta elgondolkozik az ember fia. még kicsit a lánya is. mondjuk karriernek nem nevezném, hogy jó embert szopkod az RTL székházban :D

Mók_Ica 2014.03.10. 19:31:41

aki hallotta, jól hallotta, izé és traki felsőbb szintekre (még nem a legfelső) emelte a kapcsijukat :)
www.hir24.hu/bulvar/2014/03/10/vv6-szex-krisztian-kielegitette-izat/

0xFFFF 2014.03.10. 19:34:03

@Mók_Ica: De a zsiráf már bánja...azért ez milyen már? :D

Mók_Ica 2014.03.10. 19:36:20

@0xFFFF: mit vártál izétől?! ennyire határozott...

Cave Nick 2014.03.10. 19:38:39

@0xFFFF: örülnél, ha ilyen zsiráf lenne az állatkertedben

0xFFFF 2014.03.10. 19:39:57

@Mók_Ica: Persze...de elképzelem ezt a jelenetet...traki szerelmesen néz a piros fejével (valójában üveges tekintettel morfondírozik azon, hogy inni kéne valamit), mire a zsiráf odaböffent neki: Na! Gyere! Nyalj ki, majd megbánom!

0xFFFF 2014.03.10. 19:42:37

@Cave Nick: Hát...én nem te vagyok, így az ilyen igénytelen, üres, közönséges és ezek miatt vállalhatatlan strapa marikkal nem nagyon kezdek. Nem tudom kivinni az udvarra sem, mert a kutyáim megvetnének onnantól kezdve...emberek közé meg akkor megyek majd egy ilyennel, ha remetének készülök.

Mondjuk most elgondolkodtam, hogy eme postod és ő-szintével folytatott bensőséges viszonyod arra enged következtetni, miszerint ő-szinte is ilyen minőségű? :) ...és gratulálok a tegnap estétekhez is! :)

Szőrös,a szúrós 2014.03.10. 19:44:04

@0xFFFF: Háát...elöbb-utóbb egyszer minden nő megbánja. Neki gyorsan vág az esze na....DDDDD

Cave Nick 2014.03.10. 19:49:33

@0xFFFF: Nézz felnőttfilmeket, és ne az én őszintével való viszonyomra verjed, ha kérhetlek.

0xFFFF 2014.03.10. 19:51:48

@Cave Nick: Verje rátok az aurélió....azonos szinten vagytok. ;)

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.03.10. 19:53:34

@Cave Nick: ööö hogy kit szopkod, mert a főnök nyíltan buzi :D bár végülis ez a fajta örömszerzés náluk is dívik :D

Szentpeter 2014.03.10. 19:53:39

@Mók_Ica: Ezzel nekem több gondom van....
Ha két hét óta együtt alszom ( már bocsánat ) egy pinával, aki simogat, csókolgat... akkor miért olyan nagy dolog az hogy megfogom a " csúnyáját " ?
Azt sem értem hogy miért nem lett viszonozva ?

Ekkora cirkuszt csinálni ebből... ha még kiverte volna Izácska, vagy rábukott volna...

Mók_Ica 2014.03.10. 19:59:39

@Szentpeter: nem mondtam, hogy azonosulok vele :) csak egy tényt ill. videókat osztottam meg.

Szentpeter 2014.03.10. 20:00:20

Ott áll a "bré" idegbeteg vagyok, feszült hogy lecsapoljak... erre ez a paraszt a nőt dörzsöli...

Szentpeter 2014.03.10. 20:01:02

@Mók_Ica: Hát én se téged vádoltalak... csak reagáltam a hírre....

Cave Nick 2014.03.10. 20:03:57

@ミラ: azt hittem azt mondod, hogy énbp anikó a lányoknak is tetszik

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.03.10. 20:11:22

@Cave Nick: na jó, lehet, hogy erre céloztam :)

Cave Nick 2014.03.10. 20:19:39

@ミラ: akkor én itt be is fejeztem. :)

ő-szinte 2014.03.11. 00:11:26

@Gerzson Balambérné (Marika): @özv. Baldóver Béláné: síííííííííííííííírok, nagyon jók vagytok (illetve vagy ;-)))))) )

@0xFFFF: az irigykedés és ebből kifojólagos sértegetés nem visz közelebb a bugyimhoz :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
ha jól emlékszem, te írtad, hogy: "dugjunk" az pedig már elég bensőséges viszonynak számít úgyhogy csak CSI21!! :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

@Cave Nick: rám veri :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
nem a mi viszonyunkra (amiről meg nem tudok, hogy lenne :-O :-) )

Cave Nick 2014.03.11. 04:36:28

@ő-szinte: nem baj, elég ha én tudok róla. :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
süti beállítások módosítása