Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éjjel-nappal Budapest 232. - Virtuális hiszti

2014. március 09. 13:00 - Zirowe

Nem meglepő módon a drogos banda a szimbolban kötött ki, ahol egészen addig nem zavarta a kopaszokat a jelenlétük, amíg le nem kapcsolták a zenét, a villanyt meg fel. Erre tök értelmetlenül elkezdtek alkudozni még egy kis ritmusért, de amikor ez nem ment és a rendőrség is szóba került, okosan elrohantak, remek jelenet volt. De ismét isteni ihlet, folytassuk a bulit a Profi rezidencián. Káosz Professzor ezt nem fogadja valami jól, de Rettenet Tábornok beüldözi a szobájába. Nem tart sokáig az öröm, mert megjelenik egy tajtékzó Profi. Micsinátok?! Még a kádban pettingelőket is megzavarja azzal, hogy a drága port a wc-be önti, aztán persze egyenként arcon üvölti az összes suttyót: TAKKAROGGYÁ INNÉT!!

02.jpg

Rettenet nem akar ennek az idegbeteg állatnak a társaságában maradni, de Profi erővel a szobájába tuszkolja, nem mész te sehova. Megszületik az ítélet: Rettenetnek haza kell mennie falura rehabozni egy jót. Rettenet tök könnyen belemegy ebbe, pár perc múlva pedig már a pályaudvaron is vannak, ahol Profi és Káosz büszke szülőpárosként rakják rá a vonatra a drogos lányukat, de nem elég szemfülesek, és amint hátat fordítanak neki, máris meglóg a vonatról és rohan vissza Szpádhoz. Viszont már Szpádnak is feltűnik, hogy milyen sok cuccot töm magába Rettenet, ennek csúnya vége lesz, az tuti. A háciendán most kivételesen Lófej kapja az egyesítet ívet azért, azért ahogy elbánt Pedálozóval, de Lófej szarik a többiekre, mert neki igazi férfira van szüksége, nem pedig egy számítógépező hülyegyerekre. Megy a nagy meggyőzködés, te nem vagy normális, ilyen rendes gyereket többet az életbe nem fogsz találni.

01.jpg

Persze a melóhelyen Pedálozónak már azt magyarázza Lófej, hogy neki idő kell, hogy ezt megszokja, de Pedálozó nagyon ügyesen állja a sarat a csajt hülyeségeivel szemben, a helyébe nem fogadnám vissza ezek után, de persze az is igaz, hogy akkor meg marad marokmarcsával. A három napos károgás után most Lófej nagyon sajnáltatja magát, hiszen nem érti, hogy ennyi szidás után miért nem lett visszafogadva. Pedálozó lakótársa, mint külső szemlélő átlátja az összes történést, és ahelyett, hogy jól kiröhögné a csajt, inkább felajánlja a segítségét. Megmutatja neki Pedálozó kedvenc játékát, bár tegnap még cs-ztek, és ezzel bevezeti Lófejet az mmo-k világába. Mi a játék célja? 0 tehetséggel megáldva kell menő dj-vé válni egységnyi idő alatt. Na jó, nem ez a feladat, de a pár perces bevezető után sikeresen összefutnak Pedálozóval a kedvenc pályáján és chaten keresztül kér tőle bocsánatot a csaj.

03.jpg

Azt már meg se merem kérdezni, hogy ha állítólag ez a játék a srác kedvence és mindig ezzel játszik, akkor miért csak lvl2-es, mert a végén még engem is leszidnak a menő emberek. Mindenesetre most megint béke és rend honol ebben a kapcsolatban remélhetőleg legalább egy hétig, hiszen Lófej most azt hazudja, hogy még meg is tetszett neki a netes játszadozás, legalább lesz egy újabb felület, ahol majd tudnak veszekedni. Főnök ezalatt ismét békülni próbál Dugival, de megint a szekrényben hagyta az agyát, mert a békülés után szóba hozza, hogy az álomhajóra költözött, mire Dugi ismét felidegeli magát és megint kidobja a tesóját. Hogy hangsúlyozza mennyire utál mindenkit, Dugi odamegy a katamaránhoz és sok ordibálozás közepette Főnök cuccait a Dunába dobja, a vendégek nagy örömére. Tudjukki és Főnök sikeresen levezetik a traumát a szimbol raktárában azzal, hogy ismét kuffantanak.

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hannamontanna 2014.03.10. 11:15:48

Köszike, nagyon vártam már, mert meg kívánom jegyezni, hogy szerintem az egész sorozat legjobb és legéletszerűbb jelenetét kaptam el nagy szerencsémre, amit le is töltök és jó sokszor végig nézek: amikor Dénes. a profi leüvöltötte a sok csórikám fejét! Imádtam. Ahogy beleordít az arcukba, hogy: ne nézzél, takaroggyáááá', hát ez isteni volt. Az egyetlen sztori, amit kb. így KELL.

Zirowe 2014.03.10. 11:20:19

@hannamontanna: dehogyis, simán kihívni mindre a rendőröket! :D
süti beállítások módosítása