Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éjjel-nappal Budapest 231. - Megint hó vótá, bulizni meg drogozni?!

2014. március 07. 15:00 - Zirowe

A háciendán Lófej még mindig teljesen ki van készülve a tegnapi jelenet miatt és amikor megjön Anikó, hogy meghallgassa paci siralmát, az ő helyzetét a Márcselló helyzethez hasonlítja, hiszen van legalább annyira durva, érted, bealudt ahelyett, hogy megdugott volna, BEALUDT!!!! Lófej gyorsan odavágtat a melóhelyre, ahol a főnöke bajban van, mert kismama találkozó van náluk, de a csaj szarik az egészre, inkább megy áldozatot játszani Pedálozóhoz. Nem mondasz semmit?! Mi mondanivalóm lenne, te basztál ki az utcára. Tényleg van valami, de biztos elhagynál, ha megtudnád. Lófejet ez csak még jobban felbassza, és elviharzik a helyről, szarban hagyva a főnökét.

03.jpg

De, hogy tovább fokozzuk az értelmetlen dolgokat, nem adja fel ilyen könnyen, beállít Pedálozó haverjához, hogy mondja már meg miről van szó. Találkozzunk este, és akkor majd megtudod. Este Lófej viszi magával Anikót is, nagy botrányra számítva, de kiderül, hogy ez a szerencsétlen Pedálozó csak lanpartyzni szokott szabadidejében. Hogy ez miért para bunkóéknál, azt nem tudni, úgy látszik ez a hét a nagy „titkok” hete, de Lófej teljesen kikészül a látottaktól, szerinte ez durvább, mint 10 megcsalás és gyilkosság, ez nagy para, kb sötétközépkor, leőrültez mindenkit és többet nem akarja látni Pedálozót, tuti nem normális a csávó! Pedálozó AFK és végre személyesen is foglalkozik a vádakkal. Lófej jól leteremti, mert mi az, hogy játszik a haverokkal, ahelyett, hogy őt kényeztetné?! Két különböző világ, szűnj meg te rohadt kocka!

04.jpg

Ez már Anikónak se tetszik, ezért visszaoltja Lófejet, mert bezzeg paci szabadideje sokkal jobban telik, ahogy egyedül a szobájában nyerít es álmodik a nemlétező dj karrierről. Ezalatt Főnök szeretné vigasztalni Dugit, aki végre megjött melóból, viszont ő meg inkább egy pilótával vigasztalná magát a tesójáról meg nem is akar hallani semmit, inkább takarodjon végleg a lakásából. Nincs idő kitérni Dugi fantasztikus sztreccs uniformisára, mert már a szimbolban vagyunk, ahol a heti beosztást mondják éppen, Kristóf meg teljesen felháborodik, hogy már megint Főnök mellé osztják be. Kócos érdeklődik, hogy Főnök miért morci, majd amikor megtudja, hogy a lány hajléktalan lett, jön a nagy ötlet, költözz oda az álomhajóra Tudjukki mellé ingyé. Közben a szimbolban a háttérben nagy ordibálásokat lehet hallani, de hogy kitől származnak ezek az embertelen hangok, azt nem tudni.

02.jpg

Nagy nehezen Főnök ráveszi magát, hogy a katamaránon aludjon, ahová Kócos és Kristóf társaságában érkezik, a álomhajó vendégei meg nagyban piálnak, de hogy ki szolgálja ki őket, azt nem tudni, mert szerencsére Shrek nem látszódik. Persze nincs vége a meglepetéseknek, mert azok után, hogy Főnök egész nap Tudjukkit szapulta, azért még nagyon okosan beoson hozzá egy jóéjt kuffantásért, csak, hogy végleg segget csináljon a szájából. Az aktus után viszont jól beolvas neki Anikó is, csak, hogy teljes legyen a kép. Kiderül az is, hogy Rettenet Tábornok és Szpád már 3 napja megállás nélkül buliznak, amikor a csávónak jön egy kurva jó ötlete: játszunk betörősdit. Persze a csajnak azt magyarázza, hogy a saját lakásába viszi, az ostoba lánynak meg nem esik le, hogy nem tudja melyik az ő ajtaja és a lábtörlő alatt keresi a kulcsot, mert az is teljesen normális, hogy egy nyitott kapus házban a kulcsot a lábtörlő alatt tartják.

05.jpg

Nagy nehezen leesik Rettenetnek, hogy miről is van szó valójában, majd egy állítólag nagy parás csöngető jelenet után elrohannak, Szpád meg rohadt büszke magára, hogy milyen illegál élményt szerzett a kiscsajnak, de azért a kamerának bevallja, hogy ez egy rokonának volt a lakása, mert azért ő se ennyire hülye. Én meg legszívesebben egy pajszerral lékelném meg mind a kettőnek a koponyáját, csak hogy szellőzőn egy kicsit az a parányi szürkeállományuk. Ja, a legjobb kimaradt, Rettenet nagy humor rohamot kapott és szerinte hatalmas poén otthagyni az idegen nappaliba a 3 napos retkes bugyiját, micsoda egy humor herold. Rettenet nagy nehezen hazakeveredik, de mivel amint belép az ajtón Profi azonnal oltani kezdi, ezért inkább visszarohan Szpádhoz. Akiről kiderül, hogy nagyon menő drogos kommunában lakik, még a frigó is a gangon van, csak, hogy több tér maradjon a cuccolásnak. Nézd, ott a hányós sarok, az a sárga, az meg a barna sarok, itt pedig a basszus hallható és persze mindenki kurva gáz és erőltetett. Rettenet pofátlanul már napok óta ingyen cuccol, pedig a kábítószer igen drága mulatság, értem?!

06.jpg

Kínálnák meg inkább krokodillal, csak hogy végre rohadna már el az egész ember. De sajnos a lakásban mindenkinek elfogyott a cucca, ezért menni kell shoppingolni. Amikor az utcán már egy lepukkant csöves is le rohadt drogosozza az álompárost, akkor gyanúsnak kéne lennie, hogy itt valami nem okés az életükkel, de szarni rá, mert végre megvan a cucc! Bár a Drótban nem igazán így történt egy eladás, de mindegy, mert Rettenetnek azonnal tripelhetnékje támad, viszont feltűnnek a zsernyákok is, akik persze üvöltő szirénával érkeznek jó messziről, hogy mindenki még időben el tudjon húzni a répába, hiszen a letartóztatás sok papírmunkával jár. A kéróban az egyik drogosnak úgy látszik elmúlt a cucc hatása és ráébred, hogy mekkora egy putriban él megannyi szar arccal, ezért a szokásos oltás kör után inkább pattan, de legalább így több marad a többieknek, remek.

8 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.03.07. 18:53:01

Jó ez az első kép, passzol a címhez :)

p.o.p 2014.03.07. 20:57:43

Na ezek a drogos jelenetek álszentek mesterkéltek és szájbarágósak, h eldobom az agyam.
1. Ha jol szamoltam fanniek mar vagy 3 napja nem aludtak, ami azert enyhe tulzas
2. A drogvasarlas jelenet annyira amatőr, lepukkant helyen lepukkant alakok, majd jönnek a rendörök. Nekem is pont a wire jutott eszembe, na de konyorgom....
3. A drogos csapat nyilvan majd pont a szimbolba fog lemenni veretni, hihető.
Az rtl Probalja tenyleg a szankba ragni h a drog rossz, úgy hogy a szereplök pedig rendszeresen be vannak kokózva vagy ekizve, inkább erre figyelnének oda!!!!

Zirowe 2014.03.07. 20:59:41

@p.o.p: 3 napnyi folyamatos 10percenként való tolástól egyrészt rég hullazsákban lennének, másrészt ráment volna a családjuk háza is, továbbra a smink se lenne olyan tökéletes, értem?! :P

p.o.p 2014.03.07. 21:01:59

@Zirowe:hát az tuti. De az idegesit h ennyire hulyenek neznek, h ilyen dolgok majd nem tűnnek fel senkinek...

p.o.p 2014.03.07. 21:03:56

@Zirowe: jaj és ez a Márk gyerek ez nagyon beteg fejű, ez is olyan mint joker:)

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.03.07. 22:44:24

@Zirowe: @p.o.p: Kifúj, nyugalom. Mi a baj. Csinálják.

Zirowe 2014.03.08. 01:05:48

Látom BBT utalás senkinek nem szúrt szemet. :)

Zirowe 2014.03.08. 11:13:31

Ööö.. Egyik észlény se jött rá, hogy mindegyiknek a zsebében ott lapul egy gps-el felvértezett telefon?
süti beállítások módosítása