Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éjjel-nappal Budapest 230. - A bealvás durvább, mint a megcsalás!

2014. március 06. 18:00 - Zirowe

Ritka szánalmasan nyitunk, ahogy a lakók, élünk Cincu és Shrekkel, titokban etetik a kalóriaszegény életmódot folytató Dzsót, Cincu meg ezalatt végig úgy viselkedik, mint aki a kutyájával hülyülne. Azért a konspirálás alatt marad annyi erejük, hogy Lallert is beoltsák párszor, aki még mindig a bús a tegnapi események miatt. Persze nem tart sokáig az öröm, mert feltűnik Barbara, aki jól felbassza magát a pasiján, hogy miért zabál összevissza mindfélét és ad neki egy szép teendőlistát: takaríts, találj munkát, főzz vacsorát. A többiek persze teljesen kiakadnak ezen és ismét kezdődik Dzsó papucsozása.

01.jpg

Dzsó úgy forgatja a seprűt, mint akinek még életében nem volt 5centinél nagyobb „bot” a kezében, ami a szteroid kúrát látva nem furcsa, viszont abból a szempontból igen, hogy állítólag a lakásban mindenki szokott takarítani az aktuális beosztás alapján, ehhez képest Pumi és Gaben sorra kiröhögik ezért a szerencsétlent. Rohadjon meg ez az egész, menjünk inkább gyúrni. Két emelés közt Gaben bedobja az évszázad ötletét: figyi mán, itt ez a remek edzőterem, sehol egy edző, menj, beszélj a tulajjal és szerezz magadnak melót. Persze a próbaedzés remekül sikerül és Dzsó máris megkapja álmai állását. Ám ez nem ilyen egyszerű, mert amikor Barbi megtudja, hogy miről van szó, teljesen kiakad, amit Gaben meg a többiek ismét nem tudnak szó nélkül hagyni.

02.jpg

Lófej és Pedálozónak ma van a közös szabadnapjuk, de a srác inkább mással töltené ezt, mintsem Lófej nyerítését hallgatni egész nap, amit a csaj egyszerűen nem képes felfogni és rögtön megcsalást gyanít, borzasztó szánalmas monológok, érvelések és oknyomozások kíséretében, mire ismét felbukkan Pedálozó, aki bead egy olyan kamu dumát, hogy igazából azért nem volt vele egész nap, mert ment már tönkre kapcsolata azért, mert túl sokat volt az aktuális áldozatával. Lófej egyelőre elhiszi ezt a baromságot, ám amikor Pedálozó békülős kielégítés helyet bealszik, Lófej teljesen kikészül, esztelen nyerítésbe és rugdosás közepette kidobja a folyosóra a boxerben lévő Pedálozót, mert az olyan menő. Nem tudni miért és hogyan, de úgy néz ki, hogy Hűséges még mindig suliba jár a kertészkarrier és világjárás mellett, ez pont kapóra jön, mert így Kanna oda tud menni hozzá bocsánatot kérni a tegnapi faszkodása miatt, de ez nem érdekli a srácot, aki inkább a haverjaival van, akiket ugye Kanna nem ismert.

03.jpg

Teljesen véletlenül arra jár Száncsi, aki jól beoltja Kannácskát, majd elkezdi vigasztalgatni Hűségest, akitől megtudja a nagy titkát, amiből azt a következtetést vonja le a lányka, hogy most már csak napok kérdése, hogy a srác visszakönyörögje magát hozzá. De Kanna nem adja fel ilyen könnyen és kilesi Hűségest, aki egy fiatal kislánnyal járkál. Ki ez a pina?! Jaa, a húgod, jaj de édes. Kanna csak 5 percet kér a sráctól, bezárkózunk a szobában, kapsz egy gyors szaxit és minden el lesz intézve. Nyilván ez nem ilyen egyszerű, ezért Hűséges ismét elzavarja a lányt. Persze a putriban Bambula még mindig nem hajlandó összeszedni magát és tolja a szokásos faszságait, amikor is beállít egy kóbor Hűséges, aki inkább mégis elfogadná azt a szaxit és kibékülne Kannával. De kezdődik megint a nagy szópárbaj Hűséges és Bambula közt, aki azzal a frappáns oltással fejezi be az egészet, hogy egyre jobban megérdemlik egymást a lánnyal, hogy ez miért rossz, azt nem árulja el.

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zirowe 2014.03.06. 23:22:35

Tudom, egy mocskos kocka vagyok es sosem lesz egy lofej kaliberu csajom, de nem tudtam nem eszrevenni, hogy annak ellenere, hogy pedalozo allitolag ejjel-nappal azzal a szarral jatszott (bar a lanparyn inkabb latszott az cs-nek), akkor miert csak level 2es?! :D:D:D

Amugy ilyet kellett volna mondani neki, amikor kerdezte, hogy mi a jatek celja: ulni egy szobaba es befutni dj-kent 0.0 tehetseggel megaldva.

wakondok 2014.03.07. 06:48:49

@Zirowe: egyébként meg szeretnél egy Lófej kaliberű csajt? =D

Zirowe 2014.03.07. 08:02:13

@wakondok: már megvettem az abrakot. :D

karev 2014.03.07. 12:43:04

sztem nyomorék ez a csávó (Bálint).

Zirowe 2014.03.07. 12:44:54

@karev: az melyik, a gépező srác?

karev 2014.03.07. 12:56:51

@Zirowe: ki írja a hv-t? :)) Pedálozó.

Zirowe 2014.03.07. 13:14:13

@karev: de nálam a "civil" nevek nem játszanak, gyorsabban jegyzem meg és kapcsolok a becenevekre. :)

hannamontanna 2014.03.07. 13:41:55

Ez az ÉNB egy nettó f*ság.
Ha belenézek halálosan idegesít, leginkább az, hogy valaki vágja már pofán ezt a Kristóf gyereket. Már tudom hol van Szandi: fejvesztve menekült.... :-)
Sajnos azt se tudom az öfi alapján, hogy ki kicsoda, de ez az én bajom. .....
Itt is lassan körbeér mindenki mindenkin, ez lehet kb. a lényeg.

hannamontanna 2014.03.07. 13:45:13

Egy biztos a 2. kép alapján: a Barátok köztből Gizinek maradt egy kis rózsaszín festéke az ajtófestés után :-DDDDDDDDDDDD

Zirowe 2014.03.07. 13:55:31

@hannamontanna: mondjad, ki nem tiszta számodra? :)

histrionic 2014.03.07. 15:38:54

Én azt nem értem, hogy a malac, amit Lali talált, a házból tűnt el még annó, nem? Ha Bálint a malacos csávó, akkor nem a házban kéne laknia???
Ne haragudjatok tudatlanságomért, de mostanában mindig kell találnom vmi más tevékenységet miközben nézem a sorozatot, mert önmagában már nem bírom. (Ezért van az, hogy Ritát meg Dorinát mindig összekeverem ha háttal ülök a TV-nek, mert ugyanolyan a hangjuk.)

Zirowe 2014.03.07. 15:52:58

@histrionic: az elvileg csak beszökött szemetet enni.
Inkabb az, hogy a srác lalinak adta lófejért cserébe, de azóta se látni szegényt, szerintem az éhenkórászok rég feldolgozták.

hannamontanna 2014.03.07. 17:15:06

@Zirowe: Ó köszi! Hát pl. kicsoda Száncsi, Hűséges és Bambula. A Pedálozót kitaláltam, ő Bálint ... gondolom. ..:-)

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.03.07. 17:43:14

@histrionic: @Zirowe: Az a kishugának a szökött malaca volt, fogalmatlan banda! :) ő meg -gondolom- még a szülőkkel lakik, mint normáliséknál szokás.

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.03.07. 17:44:41

@hannamontanna: Száncsi lett Bori, Hűséges az ex-pasija, Bambula pedig Karesz.

Zirowe 2014.03.07. 21:18:52

@aggyistenbiri: pedig azt hittem már dubajban tolja. :D

hannamontanna 2014.03.09. 15:32:51

@aggyistenbiri: Köszike! :-) Valamivel jobb..... :-D
süti beállítások módosítása