Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 6x53 - Tudományt a hülye fejekbe!

2014. március 05. 19:15 - Chat Géza

vvv3.png

Fantasztikus iskolahét lesz, ránt be a málnásba minket Istenes Bence. Nagyon sok kacagás vár ránk, mondja ő, na addig álljak fél lábon. Az iskolapadokkal tarkított nappalira érkezett reakciók felemásak.

Azt a kurva életbe! Neee! /Teó/

De kurva jó lesz ez BÁÁÁZMEEEG! /Debil/

Na menjetek a faszomba mán’! /Krisz/

Krisz legnagyobb tragédiája, hogy nem dzsesszelhet egész nap papucsba, de ettől még az is cseszteti az agyát, hogy szimplán utálja az iskolásdi gondolatát. Ezen nincs sok idő filózni, már jön is az ofő, aki magyart fog tanítani. Egyből a szerelem témakörrel nyitunk. Milyen gondolatok jutnak eszetekbe a szerelemről, gyertek és írjátok fel a táblára. Még 500 Sárlik ragad elsőnek krétát, mire Debil szívében megáll az ütő. Ha fölírod a romantikát bazmeg, nem tudok majd mit odaírni. – mondta teljes kétségbeeséssel hangjában. Szerencséjére Sárlik egy laza ódával nyit. SZHÓDA, mondja Krisz. Vicces fiú ő. Sas-kabaréban már visszatapsolnák. Fájdalom, érzés, szenvedély, SZEX, összetartozás, és értelmetlen. Ezek a szavak kerülnek fel a táblára. Hát a szerelem az ma már nem ugyanaz a fogalom, mint régen.

vvv2.png

Krisznek a töke tele van az iskolával, hatodik óta nem írt házit. Lehet nem is fog bejárni iskolába, de ez fővesztéssel, és instant kieséssel jár, úgyhogy a magasztos lógós tervekről ennyit, drága Krisztián. Akkor jöjjön a házi feladat, fogalmazást kell írni, de(!) ne legyen sci-fi plíz – mondja a tanár úr. Krisztián agyában riadót fújnak, hogy mi a retek az a Science-fiction. Emígy hangzik a kérdésfelvetés traktoros szájából. Szágyenszis Fikcsön? Az mi az isten? Szerencsére Debil besegít. Tudod, ne legyen benne X-Men, meg dínók. Köszönjük.

Jön a matek, egy újabb érvágás a zseniknek. Íme az első feladat első mementója.

Gondoltam egy háromjegyű számra?  /tanárnő/

Száz?  /Pink/

Dikk! –kezdi kétségbeesett mondandóját Debil a riportszobában, közben nyomatékosítva pöckölgeti a bréjét. – A matekóra az nekem rettegés foka. – mondja Debil – A matek doga az nekem a halálom.

vvv4.png

Zsóti félelem nagy penge matekból, aztán rájön, hogy azért a harmadikas anyagot kisujjból illik vágni, úgyhogy kicsit vissza is vesz a hatalmasra felfúvódott arcszerkezetéből. Jön a testnevelés óra. A tanárnő megérkezésével Debil egyből megvadul, mert aszongya, hogy bejött az istennő, a tutto benne, ahogy a franciák mondják, és amikor a tanci a szájába veszi a sípot, akkor ő nem is a sípot látja, hanem a tiszta torkozást. (A riportszobában szotyolázó munkatársak röhögése most kristálytisztán behallatszott.)

Jön a töri. A tanár úr pedig egy igazi begyöpösödött őskövület, aki pálcával érkezik és azt szajkózza, hogy a történelem a legfontosabb dolog a világon. Ezzel tudnék vitatkozni. De ezt Pinki fejti ki helyettem.

„Nem is értem minek beszélünk az ős korról. Az olyan rége volt, hogy talán igaz se volt. Ilyen kis pletykák, meg mendemonda az egész. Én másban hiszek.” /Pink/

vvv1.png

A törin túllendülve, amiről Zsótit ki is zavarják, amiért olyan látványosan unta magát halálra az óra első felében, most megmondhatják a lakók, hogy szerintük ki a legbutább. Itt viszont Zsolt villan a legnagyobbat: Akire én teszem a fekete pontot az buta, mint a fasz, amit eltalál az véletlen, egyedül tesiből jó, oszt kalap. Ez a személy Debil. Összesítettben Krisz kap négy feketét, Debil meg hármat. Lesnek is, mint hal a szatyorban, hogy hogy lehetnek ők a legbutábbak. Ha must egy tükörbe pislognának, akkor maguk is éreznék, hogy suta tekintetükből nem az értelem magasztos szikrái csapnak vissza. Na mindegy. A kétszemélyes illuminati elvonul egy titkos tanulószakkörre a nyugiszobába, hogy megtanulják a verseket, ezzel is bizonyítva, hogy nem buták ők. De ha bárki kérdezi mit csináltak, azt hazudják, hogy taktikáztak. A miérteket ez esetben felesleges keresni.

Holnap ugyanitt, ugyanekkor.

Tegnap volt

De milyen unalmasan, jézus! Esküszöm nem direkt írok szarul. És lassan már én is visszasírom Sixxet és közben a saját klaviatúrámmal ásom meg a kibaszott síromat magamnak meg a fostos kis hogyvolt posztjaimnak, de a semmiből nem lehet csodát varázsolni. Most is mi van? Iskolai hét a villában. Ha legalább a negyedik szériás celeb vagyok ments ki innen kopipésztelt kihívásait - bogárevés, csótányok közt matatás, stb. - hozták volna vissza, akkor azt mondom faszagányosság, de úgy, hogy megint ez a többszörösen megerőszakolt, szimplán dedós szakkör jellegű iskolás hetet sikerült kolosszális VV innovációnak felmutatni, mindjárt sírok, kamion. Nézzük és sírjunk közösen.

Címkék: vv6
515 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ő-szinte 2014.03.06. 11:30:41

@nosce: hát ja ;DDDDDDDDDDDD
@Joey Tribbiani v1.1: mennyire messze es miota?
@Avanivi: ööö...nem kicsit egett be :DDDDDDDDDDDDD ugymond

Avanivi 2014.03.06. 11:34:56

@beacska: egy matek tanárnőnek / háromjegyű szám / ez nem szabad hogy pr legyen :)

mézescsók 2014.03.06. 11:53:16

@én már a fény gyermeke vagyok: Csak az isiben kézilabdáztam anno kötelező jelleggel, önszántamból soha, mert nem szeretem ezt a sportot, de ez az én bajom. Volt viszont egy időszak az életemben, amikor a sors kiszámíthatatlan akaratából egy kézissel hozott össze a vakvéletlen, így aztán előfordultam néha- néha meccsen. Nem játékosként. Akkor láttam olyat, hogy spárgázva, lábbal mentett a kapus, de ha azt mondod, hogy ez legfeljebb egy látványos játékelem és mint ilyen felesleges, vagy hogy ilyen nincs, akkor nincs, nyilván rosszul emlékszem.

@nosce: Tudom, kedves. Több páros aztán ezenkívűl tudomásom szerint nincs is. (Ezzel kezdődik a prímszámok sora, az utána köv. párosok viszont már mind oszthatók legalább kettővel.) A példád is jó. Viszont ez hangzott el a műsorban. Azt el tudom képzelni, hogy a tanerő nem akarta terhelni az agyakat, már attól is boldog volt, hogy van valaki, aki tudja, hogy vannak prímszámok.

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Eszerint rajtam kívül még valaki látta a műsort!!! Kezdtem magányosnak érezni magam.

mézescsók 2014.03.06. 12:00:05

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Hoppá! Lehet, hogy E. T. reinkarnációjára gondolsz? (Leragadtam a hülye prímszámoknál.) Már várom, hogy mikor esik nekem egy Zsófika rajongó, de már előre jelzem, bárkinek is jutna eszébe, hogy ízlésről nemigen vitatkozom.

Joey Tribbiani v1.1 2014.03.06. 12:04:21

@mézescsók: Huuuu...Orulok, hogy megegyezesre jutottatok a primszamokkal kapcsolatban. :) Ha mar lattad az ofit, akkor kerlek mondd meg, hogy mi lesz a mai orarend! Vagy minden nap ugyanaz?

dr. sziszi 2014.03.06. 12:16:55

Nem tudjátok miért nem sixx írja a hogyvótot? csat géza sem rossz de sixx!

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.03.06. 12:19:07

@Joey Tribbiani v1.1: neki bezzeg megmondtad, hogy hol vagy, priviben? én meg azóta is várom, hogy egyszer megfenyegettél, hogy küldesz :D
pedig már illllllllllllyen közel jártam. látod?

én már a fény gyermeke vagyok 2014.03.06. 12:20:31

@mézescsók: És biztos láttál már kézilabda kapust téglabudi helyzetben egyhelyben állva is védeni. Megkockáztatom, ez se ritkább a spárgás megoldásnál. Egy 130 km/h-s lövéssel szemben a kapus csápolhat bármit, vagy bele tud kapni vagy nem. Többnyire vagy nem.

Krétagarbó 2014.03.06. 12:20:51

Most megy az ismétlés. A magyar tanár kíváncsi volt, hogy a szerelem szóról kinek mi jut eszébe először. Beszédes volt: Vikinek az, hogy értelmetlen, Zsótinak a szex, Zsófikának a szenvedély, Kokkizának az összetartozás, Sárliknak az óda...

É2I 2014.03.06. 12:26:30

Vazzeg ezek azt gondolják, hogyha az amőbákra köpenyt adnak, már mindjárt Eisteinek lesznek.

dr. sziszi 2014.03.06. 12:26:47

Tényleg ,hangosan röhögnek a szerkik az ablak mögött amikor debillió a riport szobában azt mondja, "ne júúújjjja többet azt a sípot"

beacska 2014.03.06. 12:29:43

@Krétagarbó: és Krisznek a fájdalom!!
meg ott volt vki (Teo?) a megerőltető ÉRZELEM szóval :)

É2I 2014.03.06. 12:29:58

@Krétagarbó: Látod egy szóval meg lehet rajzolni a jellemet :) Főleg ezeknél a cirkuszi majmoknál.

Joey Tribbiani v1.1 2014.03.06. 12:30:39

@ミラ: Latom, latom. Szia Lucy!

Oszintevel mar regota ismerjuk egymast, sot meg talalkoztunk is egy buli erejeig, ezert irtam meg neki. Neked meg irnek, de milyen hulyen jonne ki, ha kapnal egy emailt, hogy "hello, itt meg itt meg vagyok." :) De most azert is irok!

nosce 2014.03.06. 12:30:57

@ő-szinte:
viszont Aurelio a pad alatt is tud helikopterezni :)

nosce 2014.03.06. 12:39:30

@én már a fény gyermeke vagyok:
"Egy adott kézilabdakapus felülete x prímszámú dm2, ez nem nő meg spárgázva, nem takar be többet a kapuból."

Igen, de ha primszámú lábadat meg primszámú kezedet széttárod úgy h a labda a lábad meg a kezed között nem fér át és a beugró lövővel szemben kiugrasz így a kapuból akkor jelentősen megnövelted a felületed meg az esélyét is h primszámszor beléd lövi és nem lesz gól :)

Krétagarbó 2014.03.06. 12:42:08

@beacska: Teó az érzés szót írta, azt hiszem. Igen, Trakinál is beszédes volt a fájdalomra asszociálás:)

Krétagarbó 2014.03.06. 12:42:49

Ez a töri tanár még ma is kretén!

én már a fény gyermeke vagyok 2014.03.06. 12:46:18

@nosce: Én máshogy növeltem a felületemet kézikapus koromban. Rágondoltam a 22 éves pucér Pamela Andersonra és egyszerűen kihelikoptereztem a felső sarokba tartó labdákat.

Joey Tribbiani v1.1 2014.03.06. 12:49:33

Tovabbi jo munkat mindenkinek! :)

Talan ma este sikerul megneznem a tornatarnarnot... :)

É2I 2014.03.06. 12:51:45

@nosce: Egy normális pömpölő a pad alatt is pömpölő :D

beacska 2014.03.06. 12:58:34

@Krétagarbó: nnna, az érzés még az érzelemnél is semmitmondóbb...szegény Teó

beacska 2014.03.06. 13:01:47

és azt figyeltétek, hogy amikor nem volt utasítás a sorrendre, hogy határozták meg? "érkezési sorrendben". először nem is értettem, de aztán láttam, hogy mentek a táblához...mit nem tartanak a fejükben :). de ez kif. érdekes volt.

nosce 2014.03.06. 13:12:04

@én már a fény gyermeke vagyok:
de te a világ felső kaviárevő tízezer kapusa közé tartoztál :)

nosce 2014.03.06. 13:14:03

@É2I:
hát még ha jó nő is a tanárnő :)

nosce 2014.03.06. 13:16:21

@mézescsók: @Avanivi:
én nem láttam az öfiket mert most 1 hétig öfit meg éjjeli KHF nem néző kisérletet folytatok :)

ő-szinte 2014.03.06. 13:21:04

@ミラ: kivaltsagos vagyok :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
ugymond

@Joey Tribbiani v1.1: ööö...nem jott meg a löööevöéééél :O

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.03.06. 13:25:20

nekem megjöööööööööött. mármint a levél.

tényleg jó nő a tesitanárnő? úgy értem, a fejében van valami drámai, nem?

ő-szinte 2014.03.06. 13:25:43

@nosce: latom, te legalabb kitalaltal vmit unalom ellen ;DDDDDDDDDD

ő-szinte 2014.03.06. 13:28:56

@ミラ: nekem lehet, hogy varandos a postaladam... :O

ő-szinte 2014.03.06. 13:34:04

@beacska: az elozo szeriakban ennek nagy jelentoseget tulajdonitottak

mézescsók 2014.03.06. 13:34:39

@Joey Tribbiani v1.1: Konkrétan az órarendről nem volt szó. Valaki megkérdezte, hogy mindennap lesz-e tesi, arra határozottan emlékszem, hogy igen. (Naná, hogy Au kérdezte!). Istenes sajnálgatta őket a történelem órán, hogy a negyediken már érthető, hogy fáradtak, de részletek csak a matekból, a magyarból, a testnevelésből és a történelemből voltak. Befenyegették a nézőket az énekkel is. Örülnék, ha meggondolnák magukat. Seherezádé éneke évek óta kisért. Remélem, rossz poénnak szánták.
(A tegnapi nap egyébként egyértelműen Aurélióé volt, a rip.szobában nagyot alakított többször is.)

@én már a fény gyermeke vagyok:Na, álljunk meg egy szusszanásnyira, mert valami nagyon összekeveredett. A tegnap esti öfi-ben Viki nem spárgázott, hanem a baletten spárgázott. A tegnapi tesiórát kifejezetten szabotálta, majdnem büntetést kaptak miatta a többiek (Nem akarta levetni a nadrágját, nem is vetette le, igaz, más lány is magán hagyta - Teo, Iza -, ezért kilátásba helyezték a többi fekvőtámaszozását addig, amíg nem vetkőzik. Arra már nem emlékszem, hogy végülis mivel sikerült jobb belátásra bírni a tanárnőt, de kompromisszum született. Holnap, vagyis ma - vetkőzik.). Azt mondta a riportban, hogy neki a legjobb a mozgása mindegyikőjük közül, nem fog bohóckodni és direkt csinálja, amit csinál.
A spárgázást jelen, éppen terítéken lévő hv-ban emlegették az elején többen is (Gonosz Törpe, Krétagarbó, Szentpeter, érintőlegesen Pushpang), ezért hoztam fel. Az öfiben bemelegítő jellegű gyakorlatokat mutattak csak, ettől az óra hátrelévő részében még akár sakkozhattak is sport gyanánt.
Láttam kapust budihelyzetben. Sőt, csináltam is: budiban is, meg sípályán is, mert arra évente sort kerítek. Kapus sosem voltam szépemlékű iskolás koromban, jelzem engem egy jól megküldött dobás labdástól bevitt volna a kapuba, úgyhogy mindenki jobban járt. Nosce elmélete a széttárt prímszámú kezekről és lábakról a tanerőmnek nem jutott eszébe.. Szerencsémre.

ő-szinte 2014.03.06. 13:36:25

@ミラ: azt még nem latni, de megis csak fura, hogy nem jott meg

mézescsók 2014.03.06. 13:38:11

@nosce: Akkor hajrá! Ez egy igazi jellempróbáló kísérlet. Csak ilyet érdemes folytatni. Amúgy nem vesztesz semmit.A hv. jobb.

én már a fény gyermeke vagyok 2014.03.06. 13:41:03

@mézescsók: 13 a 4-hez adom, hogy Viki ma is gatyában lesz. És 108 az 1-hez, hogy így jobban járunk.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.03.06. 13:45:13

@ő-szinte: jézusom, ez fájt. most esett le :D

egyébként értem én, hogy részt kell venni a sulis napokon, mármint úgy fizikailag, hogy ott kell lennie. de kötelezik, hogy tanuljon? mert ha megbukik, akkor mi lesz?

SzilajSzilard 2014.03.06. 13:45:40

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: "Úgymond dikk szkájen fikcsőn. "
Kajak nagyon nevettem, őszintén magamat adva! :)

A tesitanárnő szilikonos. Zsófin jól áll a tesiruha. Kokkiza pocakosodik.

mézescsók 2014.03.06. 13:55:41

@én már a fény gyermeke vagyok: Az odds kecsegtető. Lenne. Minden más esetben.

ő-szinte 2014.03.06. 13:56:49

@én már a fény gyermeke vagyok: akkor megint kapnak bunti guggolast vagy vmit
Faszomert nem tepi le vmelyik vikirol ugymond kollektiven a gatyat???
Engem mar tegnap is duhitett, hogy ezek ilyen birkak

ő-szinte 2014.03.06. 13:58:43

@ミラ: akkor eddig mire valaszolgattal? :DDDDDDDDDDDD

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.03.06. 14:04:29

@ő-szinte: hát gondoltam, hogy tele van a postaládát és ezért várandós, hogy pocakja van, mert már dudorodik, éééérted :D kérdeztem is, h pocakosodik-e. mert akkor nem férne bele még egy levél.

Krétagarbó 2014.03.06. 14:22:22

@beacska: szerintem az ABC sorrend nem menne nekik:)

É2I 2014.03.06. 14:30:26

@Krétagarbó: Hát debilió tuti rákérdezne; hogy az meg mi? ;)

ő-szinte 2014.03.06. 14:41:05

@ミラ: hat nagyjabol en is errol beszeltem :O :DDD
Most akkor mar csak azt kell kideritenunk, hogy mi az ami leesett neke? :DDDD
Mert nekem elveszett a fonal :O

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.03.06. 14:45:48

@ő-szinte: á, annyira nem fontos. hogy "nem jött meg" és ezért terhes. túlragoztuk :D

én már a fény gyermeke vagyok 2014.03.06. 15:01:21

@ő-szinte: Hogy Vikiről nem rángatják le a gatyát, az valahol érthető. Nem akarnak prémeket látni. De miért nem raknak a seggébe pár banánhéjat amikor lehajol? Egy villahumori 10es skálán az legalább 6ot érne. Vagy miért nem tűnik el Zsolt egyetlen féltett személyes tárgya közül valamelyik? Én a sapijával kezdeném, de van papucsa, van kedvenc fekete alsóbugyija, borotvája, van dugicije is. Utóbbi is kapna 5 pontot, megnézném, ahogy Izától vagy Auréltól lejmol. Mégse történik semmi ilyesmi. Mai kvízkérdésünk a miértre keresi a választ:

A: Viki és Zsóti megviccölése tiltott szágyenszis fikcsön kategória
B: Viki és Zsóti megviccölése tiltott szerkesztői kategória
C: Ilyeneket csak az őskorban csináltak, abban meg nem tudunk hinni
D: Viki és Zsóti megviccölése tiltott matematikai kategória, mert kettejük összege prímszám

Cave Nick 2014.03.06. 15:32:25

@ミラ: latom nem birod ki vv nelkul :)

Szentpeter 2014.03.06. 15:33:53

@én már a fény gyermeke vagyok: Én a mangalicának beleköpnék a bögréjébe.. Zsolti pólójával meg kitörölném a seggem.. ja, és csupán csak azért, hogy ők is jól szórakozzanak...

Szentpeter 2014.03.06. 15:35:41

A mangalicáról nem csak a kedvenc mackóját kellene lerángatni, csak simán muffal együtt....

Szentpeter 2014.03.06. 15:37:07

...majd élő adásban az egészet elmesélném...

Avanivi 2014.03.06. 15:56:31

@Szentpeter: Most ha sikerül, a tesitanár megérteti Viktóriával milyen az ha valakiről akarata ellenére "leveszik" a nadrágot :)

@nosce: részleteket nézek én is . Nocsi a tegnapi öfiből a két észlény nyugiszobás jelenetét nézd meg :)

mézescsók 2014.03.06. 16:03:42

@én már a fény gyermeke vagyok: És mit lehet nyerni?
@Avanivi: A széria eddigi legjobb jelenete volt szerintem.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.03.06. 16:07:32

@Cave Nick: tüdőgyulladást kaptam, nincs jobb dolgom, csak fekszem és hülyeségeket nézek meg olvasok. néha írok is :D
méghogy svéd főváros.

Cave Nick 2014.03.06. 16:09:18

@ミラ: le kellett mondanod a programot abban bizonyos svéd fővárosban?

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.03.06. 16:24:03

szóval mé szexi ez a tornatanárnő és miért nem szarnak bele a tanulásba, úgy ahogy van? bárki elhinné, hogy hülyék. az ellenkezőjét nehezen.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.03.06. 16:27:07

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: dede, most írtam cave-nek is. ez a svédek bosszúja, mert néhány magyar nem tudja a fővárosukat.

Jomuki Sokasara 2014.03.06. 17:10:33

@ミラ: Ne félj, beleszarnak.
Máskülönben meg azon csodálkozom, hogy a neved az új dizájnban is megmaradt japánul. Én meg próbáltam görög, aztán japán és kínai bötüket, de aszongya, hogy ezek nem engedélyezett karakterek.

én már a fény gyermeke vagyok 2014.03.06. 17:10:51

@mézescsók: Mi a nyeremény? Valami az súgja, hogy nem örülnél egy Bódy Sylvy bejárásnak, így legyen másfél kiló spárga Fazekas Nándi módra.

én már a fény gyermeke vagyok 2014.03.06. 17:16:33

@Avanivi: Helyes volt a két srác, csodálkoztam is, hogy adásba kerültek. Valami bajuk lehet a szerkesztőknek, a vikis részek már csak 87%-át adják az öfinek.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.03.06. 17:39:50

@Jomuki Sokasara: hát mindenkinek köll egy hobby. ezeket én nem próbáltam, ez meg már régi, talán csak új reget nem enged úgy.
a svédek meg tom, h leszarják :D de szép a kanjid.

@Cave Nick: pszichiáter? :D

Avanivi 2014.03.06. 17:57:38

@én már a fény gyermeke vagyok: Jó volt ,remélem ma a legjobbak lesznek és a többinek leesik az álla :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.03.06. 18:07:14

@ミラ: jaj, dikk mán, nem igaz, h még azt sem tudod, hogy itthon SENKI SEM tudja, h mi Goteborg fővárosa úgymond.

Ciki vagy.

kopik az agyam 2014.03.06. 18:37:06

@nosce: Viszont nem háromjegyű,tehát van azért ott csavar "úgymond". :D

kopik az agyam 2014.03.06. 19:05:26

Kokkiza foltján esett a szégyen,ezúttal nem a sonkától..

kopik az agyam 2014.03.06. 19:25:02

@ミラ:Kokkiza foltján esett a szégyen,ezúttal nem a sonkától..

kopik az agyam 2014.03.06. 19:29:36

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Azt nem tudni, a nagy kavarodásban, csak azt, hogy híznak, mint a disznók, vagy már kintről cipelte be, mint valami baktériumot. :) Bizonyos IQ alatti szülök utódegyedeit nem tudnám másként nevezni. :)

csi21 2014.03.06. 19:29:45

@kopik az agyam: rémhírterjesztő, reszkess!

mézescsók 2014.03.06. 19:32:49

@én már a fény gyermeke vagyok: Ki az a Fazekas Nándi? Ha szakács jöhet.

kopik az agyam 2014.03.06. 19:34:18

No, csak agyalgatok, de maradjunk a feltételezésnél, hogy a tespedésben elvesztette tökéletes modell alkatát. Most gömbmodell "úgymond". Egyébként nem tudom, mikor volt tökéletes alkata?! Bár kokoizánál nem valószínű a szeplőtelen fogantatás, ÜGYE (by vv béci, young G, jancsi). Már a sonkán is volt szeplő.

kopik az agyam 2014.03.06. 19:35:04

@csi21: No, csak agyalgatok, de maradjunk a feltételezésnél, hogy a tespedésben elvesztette tökéletes modell alkatát. Most gömbmodell "úgymond". Egyébként nem tudom, mikor volt tökéletes alkata?! Bár kokoizánál nem valószínű a szeplőtelen fogantatás, ÜGYE (by vv béci, young G, jancsi). Már a sonkán is volt szeplő.

SzilajSzilard 2014.03.06. 19:47:31

Ha én lennék a műsor varázslója, Traktort vagy Vikit hoznám ki győztesnek a végére. Hosszú távon sokkal jobban megérné mint a többi egyenhülye. Mindkettőre lehetne további műsorokat akasztani, keresztbe promózni, stb. Traki Pestre megy, Viki leadja a kilókat és kibékül anyjával, kap egy lélekfejtős csípkelődős műsort, Traktor nagyon őszinte és ez találkozik a valósággal éjjelnappalBp, és így tovább.
Plusz egynek Zsóti, mert jól színészkedik, talán egy betelefonálós vv bélás hihi haha műsort el tudna kezelgetni, de többre ő sem való.

én már a fény gyermeke vagyok 2014.03.06. 20:02:08

@SzilajSzilard: Egy csipkelődős műsort én is megnéznék Vikivel. Mondjuk bedobhatnák piranhák közé.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.03.06. 20:05:58

@én már a fény gyermeke vagyok: :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

De beteg vagy :P:P:P

Pácsó Ármándó 2014.03.06. 20:33:48

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Jó az ú nicked Ő-szinte :-)@Pácsó Ármándó: új :-)

mézescsók 2014.03.07. 00:24:03

@én már a fény gyermeke vagyok: Te engem szivatol!!! Csak most volt időm ráguglizni. Basszus! Kézilabda kapust??? Nekem??? Esetleg, ha főzött valami gasztro-celebes műsorban.
süti beállítások módosítása