Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éjjel-nappal Budapest 229. - Kedves naplóm...

2014. március 05. 14:00 - Zirowe

Barbika Dzsót lassan már olyan rövid pórázon tartja, hogy nemsokára a torkán benyúlva a gyomrát kell majd kihúznia, ha sétáltatni szeretné.. Megy megint a hepaj Barbi és Cincu közt, mert szilikoncsöcs nem ért egyet Dzsót etetési szokásaival, szerinte túl sok biótápot kap a megszokott szteroid mennyiség helyett, mire Barbi jól kiosztja a csajt, törődj inkább a saját fasziddal. De megérkezett Laller is, aki teljesen kétségbe van esve, mert nem találja a kamerát, amit Dzsótól bugázott, miután megcsinálta a Cincus videót, mely videót szóbahozva Barbi megint kiakad. A lényeg, hogy állítólag Pumi egymagában valami rohadt gáz felvételt készített magáról és mint kiderült, a kamera nem a hácienda tulajdona, hanem Anikótól lett kölcsönkérve, szóval irány az üzlet.

01.jpg

Az üzletben Anikó éppen két csajt fotózna, amikor is berobban Laller hebegve, habogva, persze a csajok nagy rajongói, akik gyorsan elcsaklizzák a memóriakártyát és megzsarolják a göndörhajút: töltsd el velünk a napot, és akkor talán nem kerül fel a tecsőre. A háciendán persze Gaben érdeklődését rögtön felkelti a felvétel, amit azonnal látni akar, ezért csellel megszerzi és levetíti mindenkinek a videót, amin éppen Pumi teszi az agyát egymagában, mint valami szefós, szóval Laller megint búúús panda. Mivel a szennyest sajátkezüleg kimosni gáz és úgyis olyan nagy a profit az álomhajón, ezért Kócost a mosodában látjuk, amint éppen szerezne pár tiszta lepedőt a lakóknak, mikor is bepattan egy jócsaj, akire rögtön rástartol, de sajnos nem jár sikerrel, viszont a csaj teljesen véletlenül és értelmetlenül, otthagyja a mosodában a naplóját, benne az összes titkával, mert ez már csak így megy.

02.jpg

Persze Kócosnak rögtön jön a nagy ötlete, hogy ha már nem lehet olyan, mint Mel Gibson, és most nem a színész izraelitákkal ápolt barátságáról beszélek, hanem a mi kell a nőnekbeli szerepéről, akkor inkább elolvassa és kiadja magát a tökéletes pasinak. Egyértelmű, hogy amikor Shrek tudomást szerez erről, azonnal esztelen ugató módba kapcsol és lesorozatgyilkosozza Kócost. Nem tudni, hogy ezt most féltékenységből vagy szokásos shrekségből teszi-e. Szóval Kócos becserkészi a parkban a csajt, kiadja magát kutyabarát szobrásznak, meg adja a többi bullshitet, ezalatt láthatjuk kb az egyetlen vicces jelenetet, amikor is összetalálkozik Ádámmal, akit lekuncsaftozik és mondja, hogy vigye innen a kutyáját, mert az egy véreb, bár Ádám szerint tök nyugodt állat és nem érti ezt az egészet.

03.jpg

Mindenesetre bejön Kócos terve és hamarosan a csaj lakásán van egy szál boxerben, de mivel a srác elmebeteg, túlfeszíti a húrt és lebukik, mire a csaj kikötözi a csini kis plüssbilincsével, amiből Kócos nem tud szabadulni, ami azért is vicces, mert azok a plüssbilincsek, amikkel eddig találkoztam, mind rendelkeztek biztonsági nyitószerkezettel. Mindenesetre a csaj jól megleckézteti a srácot, akit végül boxerban dob ki a lakásából, mely mozdulat nagyon népszerű, hiszen az ajánló alapján holnap is láthatunk egy ilyen jelenetet. Jaj de jó, kaptunk ma fiatalokat is, nem is tudom mit szeretek jobban, őket vagy a drogos szálat.. Mindenesetre röviden összefoglalva a történteket: áll a bál Bambula körül, mert nem elég, hogy ingyen lakik a putriban, még csak rendet sem rak maga után, de mivel a srác nem szereti a kritikákat, ezért mindenkit kioszt, de főleg Hűségest, akit még mindig utál, mert ő nem érti ezt, sosem volt még ilyen helyzetben.

04.jpg

Milyen helyzetben van Bambula? Ingyen lakik és nem takarít, de még csak munkája sincs, oké. Utána Hűséges nagy titkot árul el Kannának óriás krokodilkönnyek közt: a szüleim elválnak, hüp, hüp, nem tudom miért, de el ne áruld senkinek!! Egy ilyen felhívás után persze, hogy Kanna tovább adja az értelmetlen infót, ami pár perc alatt eljut Bambulához is, aki kb azonnal felhasználja Hűséges ellen, aki hisztis pinaként rohan el, miközben Kanna hüledezik azon, hogy úgy látszik itt senkinek sem lehet semmit elmondani, nem tudom eddig ez hol élt vagy milyen műsort nézett. És akkor persze most megint megy a hari Hűséges részéről, én meg nem tudom eldönteni, hogy vajon a szemem kaparjam ki, vagy inkább a fülemet szúrjam át..

2 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

karev 2014.03.06. 08:43:14

sztem ásd el magad :)
"nem tudom eddig ez hol élt vagy milyen műsort nézett." ezt a szrt biztos nem :))

dundulica 2014.03.06. 10:54:11

"én meg nem tudom eldönteni, hogy vajon a szemem kaparjam ki, vagy inkább a fülemet szúrjam át.."

javasolnám, hogy ne tedd, mert akkor hogy írod meg a 250 db!!! hogyvoltot:-)
süti beállítások módosítása