Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 6x51 - Veretés, csapatás, nyeletés

2014. március 03. 19:00 - Chat Géza

ww3.jpg

Most is csak a párbaj előtti és utáni történések lesznek indokolatlanul hosszan kivesézve, de bízhatunk Ádám bullshit gyárában, hogy a mai adásért is érdemes volt felkelni. Reggel ébredeznek a konszolidált lakók. Ádám bátyám érdeklődik, hogy mi volt a fennforgás tárgya. Bejöttem pucéran, oszt ki lettem zavarva, há’de mifaszé’ má’n dikk? Dorka egyből kezdi a zsigeri bazmegelést, hogy gondolkodjon már el magában. Az felejtős, inkább csak bocsánatot kér Vikipédiától és le is vvan tudva az egész. Jöjjön inkább a Nagy Taktika.

„Azt találtuk ki, hogy éjszaka szexeltünk.” /Ádám/

A terv zsenialitása, hogy ezen nincs mit túlbonyolítani. Ádám beindítja a szarcséplőgépet és máris közli Izával a tényállást, hogy volt nyeszetülés. Fújbazmeg hát, dikk, milyen ember vagy te. Ilyen gondolatok cikáznak Iza agyában, na meg az, hogy úgy rábaszatja majd Ádámra a jeleket, hogy csak zörög.

„Nemhogy a földet, az alvilágot súrolta az állam.” /Iza/

ww4.jpg

Ezt nem nézte volna ki Még 500 Sárlikból. Azt, hogy szexel? De hát Szájmon is felszállt erre a Zsuzsivonatra. Jó, hagyjuk. Iza már tárcsázná az erkölcsrendészetet, hogy az apácazárdával közösen kitelepülve mentsék már meg szegény leány lelkét. Ezt úgy kell elképzelni, hogy Iza ezen rugózva hápog a barinőinek hazudott csajszikáknak a nyugi szobában.

Úristen! Most jönnek a kortes, lófaszt, a KORTÁRS beszédek. De a csúcs az lesz, amikor kibontakozik egy szemantikai probléma, húzza el a mézes madzagot előttünk Lilu. És már itt is van. Felesleges ide bármi, inkább bemásolom Debil szénné szopatós gigászi érvelését.

ww2.jpg

Mert a valóban, az valóban. Akinek van egy cseppnyi agya, az felfogja, hogy minek kell oda az a kibaszott valóban. Hát azért, hogy az ökörhuggyozás agyú nézők feldolgozzák, hogy ez akkor valóban hogy tényleg, hogy TRÚ, bazmeg!

ww5.jpg

Okker. Ezen és a párbajozók búcsúztatásán ezzel a mondattal túllendülve lépjünk is a komoly történések mezejére. Ahogy azon se rugózzunk sokat, hogy Sárlik visszatérésétől Iza és Kispesti Rómeó is teljesen megzuhant lelkileg, és közben szól a Dexter egyik zenéje. Még 500 és a kis krúja máris tölti magába a pezsit, Iza sír és Debil már ugrik is vigasztalni, simizi a lábát és mondja a szép szavakat, hogy most nyugi van, most NYELNI kell. A nyeletés rendbe hozza az összetört női szívet. Debil Zsótihoz is kimegy pofázni, de ott most nagyon nincs haverfelvétel, aztán még Dorka búcsúüzenete is rátesz Zsolt megborult lelkivilágára.

Sárlik Come Back Party-ja nem egy fergeteg karnevál, de amíg van ital, addig van minden. Teó és Még 500 rázza a buláját az asztalon, míg a dohányzódíványon máris megy az offenzíva, hogy hogyan fogják kibaszni Teót, Sárlikot és Ádámot. A taktika: fikázás, mindenkit fikázni kell. Vikipédia magára zárja a szeretetbarlangot, vagyis reggeltől rommá oltja Izát, Krisztiánt, meg mindenkit, csak Pinkit nem, mert ő cukorból van, gec.

ww1.jpg

Az adásra végül Iza és Krisztián párbeszéde teszi fel a pontot. Kicsit beszipueálódva már, a hangképzés démonaival megküzdve olyanokról megy kettejük között a diskurzus, amit ép ésszel lekövetni nem lehet. Krisztián ugye őszinte, mint az állat és, ha ő úgy gondolja, hogy Iza úgy néz ki, mint egy kukac, akkor azt meg is mondja neki. Úgy nézek ki, mint egy kukac? Nagy a hasam? Egyből parkoló pályára került Dorka kivagyokiságának elméleti boncolgatása, majd fátyolos tekintettel Kriszre nézve, arcát megsimogatva otthagyja a dohányzósarokban. He? Krisz se érti, mert ő nem simogatja, puszilgatja, csókolgatja azt, akit nem szeret, majd mondandójának nyomatékot adva a földre köp egy ízeset. Ennyike.

Tegnap volt

Emberek! Történés van! Felvillant a baszásjelző! Ádám mit bekurblizta, bebikázta a bullshit reaktort, ami feladta házi feladatot Iza agyszintjének. Hogy mi történt? Ádám azt találta mondani, hogy megpocsíkolta sárlikot. Erre ugye volt egy deal, miszerint minimum egy fújatás és nem lesz rábaszkodva megannyi jel. És akkor jön ez, hogy egyből püfölés volt. Jó, hogy nem azzal az őrült nagy hazugsággal kezdte, hogy egyből análba nyitott és a pöröly faszával - ami kifelé tép, befelé szakít - úgy megtöcskölte Sárlikot, hogy a záró aktusként kikönyörgött filterezés már említésre sem méltó. Tessék, íme egy perc tévétörténelem, ahogy Ádám gusztustalanul lapátolja a hazug pofájába a szutymákos reggelit, kiböfögi a "trúságot", majd Iza arcára kiül a "miabüdöslófaszvan" tekintet és fejben képzeljük oda, hogy  /muffled Dopeman: Megbaszlak song playing in the distance./

 

 

Címkék: vv6
637 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.03.04. 16:57:45

@Szentpeter: véleményed nagy részével egyet értek, bár az utolsó mondatodat pont megcáfolja az előző VV, ahol Attila éppen nem a punnyadásával nyert Csabával, a punnyadó-szunnyadó játékossal szemben.
De mondhatnánk Alekoszt is, aki a már-már jófiúvá avanzsált Jerzsyvel volt döntős.

Szőrös,a szúrós 2014.03.04. 17:02:25

Sziasztok!
Az új felülrtről:Szokatlan még,mint borjúnak az új kapu,de úgymond jó.Operam van,vindózzal keverve,változás annyi,hogy ez gyorsabb.Nem értem,miért kell változó kommentháttér.Elég érdekesek tudunk lenni egyszínűen is,legyen úgymond az 50x-mosott gatyakék.Meg a dátum,óra,kinek válaszolok lehetne sötétebb,úgymond,mondjuk sötétkék.Maradok tiszteletlen,de rá se rántsatok,puskát vállra!

ő-szinte 2014.03.04. 17:03:32

@Szentpeter: ez most úgymond picit sántít :-))))
mert ha így ki lenne maxolva(:-DDDDDDDDD ), akkor Alek soha nem nyert volna... :-)

Szentpeter 2014.03.04. 17:06:44

@É2I: Miért kellene kitörölni, elnémítani az anyázást ?

Ez hozzátartozik az ember jelleméhez... ha megszépítjük, retusáljuk a jeleneteket, akkor hamis az egész.. Iza simán verne bárkit kurvaanyázásban, hagyjuk már érvényesülni..

A stream is meg van buherálva, állandóan lekapcsolják.. ez olyan mint a művirág a temetőben...

Szentpeter 2014.03.04. 17:08:46

@ő-szinte: Alekosz humoros figura volt, pont olyan mint Attila... őket utálták a legkevésbé, ezért nyertek..
Mint irtam ez a két lehetőség van egy néző számára... UTÁLOM, SZERETEM....

BKV reszelő 2014.03.04. 17:14:23

@ő-szinte: Márpedig ez a te kliens problémád, mert mint írtam, hat böngészővel tesztelve és nincs ilyen jelenség. Más sem panaszkodik. Ha egy hiba nálad van csak, akkor jó eséllyel - ami itt 100% - nálad van a hiba. Addig amatőrködted a mindenféle beállításokat, esetleg annyiszor letöltöttél a szadomazohorrorpornópisikakiszekszakutyámmal oldalakról mindenféle okosságot a gondos okézással, hogy ez lett az eredménye. Egyébként ha a fókuszt a böngészőre viszed és ALT+PRTSCRN-t nyomsz, máris csak az aktuális ablak kerül a képre, amin egy másodikos is ki tudja retusálni a tinilányoklóval ikont és máris publikálható a nyomor. No, mindegy, sírj-ríj, balsors akit régen tép, csinájjá má' válámit, stb.

@É2I: Jó, a time shifting régi dolog, de az rtl az szegény kis garázs cég, nem fussa. Meg az emúttnyóccévv a hibás és kész!

ő-szinte 2014.03.04. 17:17:15

@Szentpeter: de azt is írtad, hogy az nyer aki nem csinál semmit. ez pedig nem igaz. mindketten csináltak. sőőőőőőőőőőt, a hátukon vitték a sót.
szerintem az nyer aki megdolgozik érte: kellőképpen szórakoztató és meri megmutatni magát jó és rossz mivoltában is
mert ugye azt akarjuk nézni, aki szórakoztat :-)))

BKV reszelő 2014.03.04. 17:20:12

@ő-szinte: Mondjuk akit ez a műsor vagy mi szórakoztat, az is egy lilu a javából....de ezt csak szőrmentén jegyeztem meg.

nosce 2014.03.04. 17:21:56

Sztem is szarabb a mostani hogyvót ruha, a kommentek láthatósága a szinek kiválasztása láthatóság és olvashatóság szempontjából foscsi, a poszt meg a többi csillivilli szódával elmegy. De nem akarok strandpapuccsal sixx szőnyegén szart csapkodni, úgymond

Joey Tribbiani v1.1 2014.03.04. 17:28:44

Én már várom sixx azon kommentjét, hogy "aki mégegyszer megjegyzést tesz az új ruhára az ki lesz baszva". Szerintem csak csendesen fogadjuk el, hogy ez most már másképpen fog kinézni. Szerintem. Úgymond.

ő-szinte 2014.03.04. 17:33:23

@BKV reszelő: tehát ha senki nem szól , akkor másnál nem is lehet ilyesmi hiba...értem
és ha valamit sokan mondanak,vagy sokat, vagy jó hangosan, az pedig igaz...
ezt is értem
úgymond
:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

BKV reszelő 2014.03.04. 17:35:28

@Joey Tribbiani v1.1: Mondjuk a zebracsíkos kommentfolyam nekem is érthetetlen. Ez leporellón jól nézett ki a 70-es években, illetve free fórum szoftverekben szinte kötelező elem, de jobb helyeken egy halvány, 1 pixel vastag vonallal választják el a kommenteket. Szebb. Akkor most úgymond ki leszek baszva?

PanDaNaci 2014.03.04. 17:36:01

@nosce: látom, itt fognak lófaszt osztani, én is beállok a sorba. Nekem erről az új lookról egy vödör jut eszembe. :)

BKV reszelő 2014.03.04. 17:36:29

@ő-szinte: Nem ezt írtam, de tőlem morzsolgathatod a szart, az én kezem attól még tiszta marad és egyelőre a szagátviteli plugin sincs feltelepítve, úgyhogy úgymond nem zavar.

ő-szinte 2014.03.04. 17:37:54

@Joey Tribbiani v1.1: én úgy hallorttam, hogy úgymond kérdezték, hogy igazándiból van-e véleményünk vagy igen
persze már nyuszika is tudta, hogy valóban csak az a kurva sapka a hibás ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Akármi Áron 2014.03.04. 17:39:07

@PanDaNaci: DDD én is odaállok, hogy ne légy magányos nőci ott:)

ő-szinte 2014.03.04. 17:41:20

@BKV reszelő: engem az előző két széria(de főleg aklekék) szórakoztatott
ha téged nem, akkor mi a faszért nézed vagy olvasod a hv-t????

ő-szinte 2014.03.04. 17:43:18

@BKV reszelő: nem ezt írtad, de lényegét tekintve erről szólt
és én a szart MMKK a szoba közepén lévő szőnyegen csapkodom szét strandpapuccsal

BKV reszelő 2014.03.04. 17:45:03

@ő-szinte: Lényegét tekintve nem erről szólt, de mivel nem vagyok gyógypedagógus, ezért ezt most rád hagyom ügyesen. Lapozzunk!

PanDaNaci 2014.03.04. 17:48:23

@nosce: @Akármi Áron: sziasztok! Lemaradtam a párbajról, most itt pótolom, lássam ki fog kiesni. :)

dr. sziszi 2014.03.04. 17:52:51

@izafan: de nem ott van ám! finom úrilány ott sem iszik üvegből...

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.03.04. 17:53:15

@Akármi Áron: még mindig semmi.

@PanDaNaci: jaj, de mennyire hiányoztál, dikk.

@Szentpeter: a régi gépekhez képest okos. Attól lesz tényleg okos, amit rá raksz. Alapból azért már nem az. Mindegyik tapis gép tudja az alapokat.

@Joey Tribbiani v1.1: dikk :D

@Dr. Lilu: gyóóóóóóó, ez a smittpali tényleg tud ám, én meg tőle kaptam az inspirációt, h felvegyem a dr-t :D

@Szőrös,a szúrós: tetszetős az avatarod, dikk :P

ő-szinte 2014.03.04. 17:53:19

@BKV reszelő: pedig de :-)
azt írtad, hogy ilyen problémája senkinek nincs és csak is nálam lehet a hiba
igazándiból ez volt, kár szépíteni ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
úgymond

Joey Tribbiani v1.1 2014.03.04. 17:53:39

@ő-szinte: A vélemény kérésről lemaradtam. Mindenesetre a kommentem arra utalt, hogy sixx ingerküszöbét senki sem ismerheti, de szerintem közel jársz és sajnálnám, ha nem olvashatnám többet a soraidat. :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD (és ez a sorminta is hiányozna az új dizájnból)

Joey Tribbiani v1.1 2014.03.04. 17:54:56

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Volt már fürdés? Lemaradtam, mert nálunk fürdetés volt. :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.03.04. 17:55:23

Nekem sem tetszik az új kinézet, de kit érdekel :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.03.04. 17:57:19

@Joey Tribbiani v1.1: nem még, korán van :D Mikor menjek? Addigra előmelegítem a webcamcsit.

Joey Tribbiani v1.1 2014.03.04. 18:04:07

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Ja persze, otthon még csak 6 óra. 8 körül? De ma borotválkozz is!

Akármi Áron 2014.03.04. 18:13:00

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: tegnap kétszer küldtem, elreppent a légtérben, valamiért nem lehet, de erős a gyanúm, hogy azért, mert ahonnan regiztem, évekkel ezelőtt az a mailcím megszüntetésre került. Ide pedig sosem kell bejelentkeznem, bejövök a hogyvoltra, és már adott a hozzászólási lehetőség, na és persze azt látom, hogy arról a régi címről.(Új mailcímnél új nick kellene, amit nem akarok, ez a megszokott) Nem tudom, de már fáraszt, hogy itthonról nem tudok üzenni. Dotty és ha te próbálnád nekem küldeni most, itt? Ugyanez az eset lenne, vajon? Most pihentetem e témát, mert elvette az esti időt is, annyit próbáltam, felidegelt. Majd..lenyugvás után!

@PanDaNaci: semmit nem vesztettél, én mindig utólag pótoltam, pont elégséges, amikor az esti kommentek kikupálnak előtte, jobb. Sokkal!)))

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.03.04. 18:19:28

@Akármi Áron: küldtem.

Egy ideiglenes reg nem lenne jó? Csakh megtudjam a mélt. Utána törölnéd?

ő-szinte 2014.03.04. 18:22:14

@Joey Tribbiani v1.1: ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
sixx ingerküszöbe hol itt van, hol ott, úgymond kiszámíthatalan és igazándiból ha ezen aggódnék, akkor hogy csinálnám jól a sóóóót? :-O ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
okos ember pedig nem megsértődik, hanem elgondolkodik az őszinte vélemény nyilvánításon:-) <3
és köszönöm a támogatást,lehet, hogy te mondhatod a kortes beszédemet <3 remélem ott leszek a végjátékban :-DDDDDDDDDDDDDDD
ja, és üzenem @dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: -nak, hogy ha be akarja magát zuhanyozni a fináléba, akkor koppanni fog mint tyúkszar a deszkán :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD :-P
<3

ő-szinte 2014.03.04. 18:25:45

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: már megint ez a privizés...
:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

PanDaNaci 2014.03.04. 18:28:28

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: a valóban, az valóban. Azt jelenti, hogy valóban. :)

PanDaNaci 2014.03.04. 18:32:21

@Akármi Áron: most látom, hogy megváltoztatták az ismétlés időpontját is. Kiteszem a lábam és minden felfordul, hát mi van itt, kérem?! :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.03.04. 18:33:24

@ő-szinte: ahammmmmmmmmmm, nekem értékeim vannak, ezt már sokan látják is. ÚGYMOND!!!!!!!!!!

Akármi Áron 2014.03.04. 18:34:10

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: na éreztem, ide se jött, csak a mailcímmel van gond, ahogy sejtettem. Holnap szólok a kollegámnak, mert kell egy rendes most már tényleg, ez így nem jó, ma már nincs időm, mindjárt jönnek hozzám. De rajta vagyok az égető gondon:)))

@ő-szinte: :))) hát látod mennyire szuper jól megy, főleg nálam:)

Akármi Áron 2014.03.04. 18:37:15

@PanDaNaci: Bolondok háza kérem szépen...:) Ehhez passzolunk és igazodunk:) Én mondjuk az esti öfit ma is délben láttam, lerágott csont, kedden nézni, hogy örültek/őrültek Sári visszatértekor, marha aktuális volt:)))

BKV reszelő 2014.03.04. 18:42:47

@ő-szinte: Jó, nyújtsuk....azt írtam a szál elején - már történelemből oktatják, olyan régen volt - hogy másoknál jól jelenik meg. Ez nem egyenlő azzal, hogy más nem rí itt, mint te vagy a fürdős kurva. Idézem úgymond:

" BKV reszelő · praxisfree.blog.hu 2014.03.04. 14:47:25
@ő-szinte: Márpedig van. Ha neked kitölti az input box a képernyődet annyira, hogy nem látszanak a hozzászólások, 300000 másik embernek meg nem, akkor nem HTML/CSS bug van öcskös, hanem user error. Esetleg vegyél egy modernebb gépet, legalább 800x600-as felbontással. Fene tudja...jobb lenne, ha inkább visszatérnél az írógéphez inkább. ;) "

Ennek előzménye, hogy a siránkozásodra többen beírták, hogy nekik jó. Szívesen korrepetállak magyar nyelvből, de figyelmeztetlek, hogy én a poroszos oktatás híve vagyok, így ha elsőre nem jegyzel meg valamit, akkor elverlek egy szaros lapáttal, annyiszor, ahányszor nem tudod visszabüfögni a tudást, amit a mogyorónyi agyadba próbálok zippelni. Tényleg lapozzunk, mert egyedül te sírsz itt. Hívd fel a T-home help desket, azok tudnak segíteni!

nosce 2014.03.04. 18:44:02

@Akármi Áron:
valóban bolondok háza , valóban, úgymond, dikk :)

Hajrá Ernőőőőőőőőő, dikk!

BKV reszelő 2014.03.04. 18:45:31

@ő-szinte: Ja, azért nézem, mert tahótotfalutól nem messze élek és jó látni, hogy jól döntöttem annó, amikor nem oda költöztem. Olvasni meg azért olvasom ezt, mert szórakoztat, hogy itt is kommentelnek olyanok, akiknek örökre a villában kéne maradniuk. Ilyen például az ő-szinte user. Olvassad őt, remek szórakozás! :)

Cave Nick 2014.03.04. 18:48:31

@ő-szinte: én majd megvédelek sixx nagyúrtól

Akármi Áron 2014.03.04. 18:51:09

@nosce: :)Csakazért is hajrá Ernőőőőőőőő, a kezdetektől. Valóban:) Begyön:D
Most balra el, este gyövök majd.

Avanivi 2014.03.04. 18:51:30

@Akármi Áron: Most jutottam el az Ádámka éjszakai bemutatkozó performance-ig,szóval,senki ne mondja nincs lejjebb vagy lentebb. Tudom,hogy már megbeszéltétek, de ekkora barmot még nem láttam életemen.Büszkék lehetnek rá odahaza,az eszem megáll.

BKV reszelő 2014.03.04. 18:53:13

A profiktól kérdezem, hogy a villa kukkolás működött valaha? Én ahányszor ráklikk, annyiszor olvasom, hogy hamarosan vagy éppen nincs.

Akármi Áron 2014.03.04. 18:55:02

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: lesz az, csak kapkodás, ha hazajövök, sok más dógom is van, engem is idegesít, egyszercsak megleplek, hosszú még a VV6:) Kéthete vadi új a gépem is, még ezt is szoKom, mi hol van:)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.03.04. 18:58:37

@Avanivi: úgymond mindig van lejjebb.

@BKV reszelő: én egyszer próbáltam, akkor még csak meg sem szakadt, folyamatos volt. Nem reprezentatív a véleményem, úgymond :D

@Akármi Áron: te sem vagy egy infós zseni, ahogy elnézem :D

Akármi Áron 2014.03.04. 19:04:17

@Avanivi: szijja Avi, hát kuriózummal lépett be Ádámka az bizti, tényleg kiveséztük akkor, mert mi sem láttunk még ilyet.:) Dehonnem, mindig van lejjebb, ezek szerint, pláne, ha VV-ről van szó, tud csodákat mutatni ez a széria, hajaj, nem pirulós természetűek:)
Majd este bekukkantok (nem bekakkantok, ahogy dívik manapság:D).

Avanivi 2014.03.04. 19:06:01

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: elnézve ezt a majmot,hát van bizony :(

ő-szinte 2014.03.04. 19:07:34

@BKV reszelő: ahha, csak én sírtam
és mindenki más pedig ujjongott, hogy de jó :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
LOL
ez van, mikor valaki szelektíven olvassa a kommenteket... :-))))
nálam is ugyanolyan szarul jelenik meg mint másoknál :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
és attól, hogy sértegetsz, még nem leszel okos ;-)))))

@VVzombi: mindent lehet ;-) akár át is görgetni, ha neked nem tetszik ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

@Cave Nick: köszi, de meg tudom magamat védeni ha kell
DE NEM KELL :-)))
minden esetre nagyon cuki tőled ;-) :*

Akármi Áron 2014.03.04. 19:08:43

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: kitűnő a szemed (is), szélesebb az életterem, máshonnan ketyeg a lóvé, nem a számtech.től.:)))
Most már futok télleg, majd éccaka jövök:)

kopik az agyam 2014.03.04. 19:09:54

Youn G, vagy Jancsi, vagy VV Béci.... mit keres ez a képernyőn, :O

Szőrös,a szúrós 2014.03.04. 19:13:17

@ő-szinte:úgy jártál ezzel az új felülettel,mint az egyszeri vásárló az akciós elefántsegg-konzervvel.Mindenki dicséri,hogy jó meg finom,egyedül a tied tök üres,mert neked pont a lika jutott.
Azért remélem nálad is megoldódnak a problémák.
Dotty,mi baj van a "hercegfehérlovon" avatarommal?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.03.04. 19:14:47

@kopik az agyam: pénzt.

@Akármi Áron: igen, ezt valahogy megsejtettem, szió :P

@Avanivi: a majom értelmes :)

dr. sziszi 2014.03.04. 19:16:05

Hát, igazándiból, úgymond, nagyon várom a mai öfit,valóban.mert nagyon improvizál nekem ez a dolog,dikk.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.03.04. 19:17:47

@sziszisziszi: a kortárs beszédemet úgymond te fogod dikk mondani, jó?

nemszázas 2014.03.04. 19:31:15

@ő-szinte:
Nem, nem ujjongott mindenki, de rajtad kívül talán egy kivétellel mindenki, aki kritikát fogalmazott meg, az ízlésbeli dolgokra hivatkozott (nem tetszik, túl kicsi, túl nagy, a régi jobb volt), te meg folyamatosan egy technikai problémára utalsz, amit magadnak kell megoldani, mert ha a sablonban lenne az a hiba, amiről te beszélsz, akkor mindenki úgy látná a böngészőjében, mint te, hogy a kommentablak elfoglalja a teljese képernyőt vagy mi.

BKV reszelő 2014.03.04. 19:34:05

@ő-szinte: ...nos...ebben a témában utoljára reagálok. Mások a kinézetre panaszkodtak, te meg az oldal renderelésére. Nálad egy elem tölti ki a képernyő jelentősebb részét, míg másoknak a zebracsík és a kétségtelenül szar színvilág tolta fel a pumpát. Ha hülye vagy, akkor nem itt fogsz megokosodni. Rajzolgass inkább vagy teszteld, hogy hány LOL és hány DDDD fér el a te óriási input boxodban!

BKV reszelő 2014.03.04. 19:35:39

@ő-szinte: Rájöttem! Te vagy a tahótótfalusi ádám a vellából úgymond!

ő-szinte 2014.03.04. 19:36:33

@Szőrös,a szúrós: ööö... én nem úgy láttam, hogy mindenki dicsérné, de had ne idézzem a kommentelőket :-)))
úgymond

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.03.04. 19:39:32

@Szőrös,a szúrós: jaj, megszólíttattam úgymond.

Semmi, pont, hogy tetszik :D Dikk, milyen szexi :D

ő-szinte 2014.03.04. 19:43:52

@Dr. Lilu: elég furcsántorz, hogy nem érted meg, hogy mindenkinél így látszik, csak engem zavar is. annyira, hogy kinyissam a számat
el vagyol tévedve jómagad, ha azt hiszed, hogy ez technikai probléma

@BKV reszelő: a hülye te vagy,mert sokadszorra írom le mindegyik nickednek, hogy mi a reklamációm oka , de valahogy egyik sem fogja fel. persze ezen nem csodálkozom, mert mind hozzád tartozik :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

BKV reszelő 2014.03.04. 19:46:58

@ő-szinte: Jó, maradjunk ennyiben. Már ketten próbáltunk ráébreszteni önmagadra, de még nem vagy kész rá....hát van ilyen is. Mindenki hülye csak te vagy helikopter.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.03.04. 19:49:57

@ő-szinte: csak halkan jegyezném meg, h nekem tök normális minden, csak nem tetszik.

nemszázas 2014.03.04. 19:52:07

@BKV reszelő: hagyd, most éppen azt hiszi, hogy te ugyanaz a személy vagy velem....

ő-szinte 2014.03.04. 19:52:52

@BKV reszelő: vág az eszed, mint a beretFa
nagyon bekövetkeztetted magad
ha valaki buta, akkor mire okos?
és háv meni fekvőtámasz du jú???

ő-szinte 2014.03.04. 19:55:11

@Dr. Lilu: láttunk már ilyet a történelemben... ;-)

BKV reszelő 2014.03.04. 19:56:11

@ő-szinte: Nos a beretFa nálad van. Dr lilu és én is oktattalak. Ez kettő. De a piros cipős izé is jelezte, hogy mi a pálya. Sajnos az van ádám, hogy inkább a fújatással kéne foglalkoznod, az sem megy, de mókás, ahogy erőlteted. Ez az IT vonal viszont nem neked való, mert tényleg hülye vagy. Nem kicsit, nagyon! Úgymond.

nemszázas 2014.03.04. 19:56:24

@ő-szinte: az lehet, de most tévedsz.

ő-szinte 2014.03.04. 19:57:45

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: te halkan zuhanyozzál, faszomatbazdmeg :-DDDDDDDDDDDDDDDDD
itt is normális, csak nem tetszik, hogy a kommentablak beteríti a képernyő nagy részét :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ő-szinte 2014.03.04. 20:01:00

@BKV reszelő: mondtam már, hogy attól ha sértegetsz, még okos nem leszel ;-))))))
úgymond
mondjuk sajnos te mástól sem :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD@Dr. Lilu: persze, én mindig :-))))))

BKV reszelő 2014.03.04. 20:01:30

Istenem! Ez teljesen idióta! :D

Lilith.Inanna 2014.03.04. 20:01:39

Sziasztok. Nem nézem a vv-t ,mert úgymond általatok mindenről tájékoztatva vagyok.S nem utolsó sorban köztetek minden perc élvezet (mosolygok) ,még ha csak olvasva is. Dikk. :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.03.04. 20:02:16

@ő-szinte: nekem olyan sincs, nem értem :D

Jó, h mondod, már bemelegítettem a zuhit, a camcsit!!!!

Dzsoji!!!!!!!! Most megyek!

nemszázas 2014.03.04. 20:06:15

@ő-szinte: mindegy, nincs kedvem már vitatkozni ilyen hülyeségeken, ha gondolod, kérdezz meg valakit off the record (ne engem), hátha tud segíteni, persze ki a fasz vagyok, hogy megmondjam mit csinálj, a te dolgod, szenvedhetsz tovább is;)

ő-szinte 2014.03.04. 20:11:05

@BKV reszelő: nézőpont kérdése, úgymond lehet, hogy más pont ezt gondolja rólad... ;-))))))

ő-szinte 2014.03.04. 20:17:10

@Dr. Lilu: úgymond, igazándiból lekötelezel, hogy azt csinálhatok amit szeretnék :-DDDDDDDDDDDDDDDD
valóban

nemszázas 2014.03.04. 20:19:45

@ő-szinte: pedig már kezdtelek megsajnálni... De szívesen. nyafogj, hisztizz, hőbörögj, nevettesd ki magad, ahogy tetszik.

kopik az agyam 2014.03.04. 20:23:43

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Pénzt. Hogy a bánatba lehetséges, hogy egy egy ilyen IQ betyár, akit zavarnak az írásjelek, ékezetek az olvasásban, azt erre kényszerítik pénzért!? Minden nap kibassza a biztosítékot valamivel. Idézem 'hands up' applikáció 'hangouts' helyett. 'Iszonyatosan interaktív', Zsótiról: 'ki lesz, mint nagyon'....sorolhatnám. Idegesít, hogy a bedobott poénokon nem ott és nem azért röhög, amiért és ahol kellene. Néha elküld egy-egy idegen szót, amiről nyilván nem tudja, mit is jelent, mert a hatás kedvéért repeat-re teszi, mert pont aznap tanulta és meg szeretne győzni a rejtőzködő intellektusáról, persze sikertelenül. Próbálom megkedvelni, de egyre jobban utálom minden megmozdulásával. Tetézve a bajt utódott nemzett, és ő neveli az ártatlant, tehát próbálja terelgetni és átadni a tudását neki. Gondolom, 52-es IQ felett senki más nem vállalta, hogy erről hotel ratardáciáról minden nap tudósítson. Ja, de Adélka....mindegy, aranyos.

ő-szinte 2014.03.04. 20:24:57

@Dr. Lilu: nem hiném, hogy nevetséges lenne az, hogy valami nem tetszik és zavar :-O
de ahogy gondolod ;)
sajnálni? :-O látom megéled a kommentlétet :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

exelensz 2014.03.04. 20:31:20

@Dr. Lilu: @ő-szinte: @BKV reszelő: Tisztelt kommemttársak! Vakahol mindenkinek igaza van de nem érdemes emiatt egymást a sárba tiporni! Ez a dizájn egyszerüen rosszabb mint a másik volt ,ha veszi a fáradtságot aki illetékes és visszaolvas, értelmesen meg van indokolva h miért.Ha akar változtat /én azt tenném/ , ha meg nem. ahhoz is joga van.

Nem olyan nagy dolog ez technikailag , hiszen csak a szineken /világos és sötét tónus/ ezen kellene változtatni.

Én úgy látom ebben semmi változás nem lesz .ezért vettem a kalapom ha túl sok lesz a követőm /kizártnak tartom/ akkor már mindegy milyen az összkép.

Most levettem az összes szint /digital vibrance - szakiknak/ így már majdnem jó.

ő-szinte 2014.03.04. 20:34:25

@exelensz: :-))))
amúgy úgymond új poszt van ;-)

JOKKA21 2014.03.05. 09:39:37

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Majd egyszer megnézlek, ha tűsarkú papucsban zuhanyzol.:D

2014.03.27. 09:23:03

@BKV reszelő: Addig rendben van, hogy 7 évente kicserélődnek az elbaszott génjeid és változol, de hogy ennyire lealacsonyodj, hogy ilyen műsorokat nézzél, az már a teljes, időskori elbutulás, egyértelmű jele.

BKV reszelő 2014.03.27. 10:48:18

@Diorella Queen: Nem biztos, az is lehet, hogy csak célom van vele. Például tanulmányozni akarom a társadalomnak azt a mára igen széles rétegét, ahová te is tartozol. ;)

2014.03.27. 11:05:18

@BKV reszelő: És ahova te is......)
süti beállítások módosítása