Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 6x50 - Sonkabotrány 2.0 és Dorka kibútorozása

2014. március 02. 19:00 - Chat Géza

Francba a párbajjal, francba a kétórás adásmenet eseménytelenségben dagonyázó időhúzó jeleneteivel, amikor egyből a pulykamell sonka-botrány biturbóval indítunk. Főszerepben Debil és Pink. Ezzel nyitunk.

Műzli az van bassza meg, de rendeljünk még belőle tízet, nem?! Hát mire kenjem a medve sajtot, a fejedre? (Aurélió)

vvpárbaj6.jpg

Több se kell a egy hülye gondolatnál, Debil megy és bekeni Pinki fejét medve sajttal. Ezt persze nem lehet annyiban hagyni, Pinki megy is, megragadja az első retkes tányért és a rajta lévő maradékot rálapátolja Debil ágyára. Velem te nem baszol ki, gondolta Debil és jól kilocskulta a drága félbubis Naturaquát a lány ágyára. Erre viszont Pink az ágyhoz legközelebb lévő joghurtot fogja meg és orientálja annak tartalmát a szájhős ágyába. Egy csepp azonban a szülinapra kapott plüss macskára hullott, ami legalább akkora nagy tragédia, mint amikor a plüss kismackót basztatta valaki. És itt csapunk át az orosz trashreality-k böszmeségére, Debil jön, és kikúrja az udvarra Pink kutyusos fotóját, erre a tetovált szemöldökű lány agyában egyből elpattan valami, hisztizik, sikít, csapkod és majdnem nekimegy Auréliónak. Alant a videó is ezt az esetet dolgozza fel.

Ezek után a kampánybeszédeket nem is érdemes szóba hozni. Ahogy Teó 22. születésnapját sem vesézném ki, mivel ez is csak egy időhúzó szegmens, a sonka-gate 2.0 után meg pláne minden mehet a picsába, csak Lilu gyönyörűsége és az Oscar-gálán is patinásan mutató vörös szettje nem sikkad el a mai adásmenetben. Az esti bulikát megzavarja egy lövél, a két párbajozó közül az egyik kint aludhat a nyugiban egy tetszőleges személlyel. Még 500 Sárlik kapja a lehetőséget, aki Ádámmal megy ki. Ádi persze megrészegült a rengeteg ingyenpiától és az esetleges fújatás lehetőségétől. Egy szál falloszban fekszik a nyugiban, míg tőle és a királyi ékszerektől 5 cm-re Sárlik izomból tömi magába a pizzát. Mivel Sárlikot nem izgatja a töff-töff, ezért Ádám bevonul a konyhában héderező vikihez, hogy jöjjön már aztán durrantsa le szépen. Dorka erre kipattan a tett színhelyére és kiküldi a faszra pucér, puha pöcörőjű pinabubust. Hát hogy a faszomba jön ő ahhoz, hogy itt egy brében ilyet mondjon egy nőnek?! Botrány, hogy ezek a mai fiatalok miket meg nem engednek maguknak kérem. Sárlik elaltatja Ádámot, aztán már megy is a szaunába aludni.

A párbaj legjobb pillanatai:

  • Sárlikhoz odarohan Simonság és hozzábasz egy gyűrűt, mire Istenes Bence kinevezi magát instant Security-nek és határozottan visszatessékeli Szájmont a szurkolók közé.
  • Dorka kisfilmjébe több munkaórát fektettek a vágók, mint Sárlikéba, mert ott csak a Simonos smártengert tették végtelenített repeatre.
  • Legjobb pillanatok, mi lesz ha visszamész, jogos-e a konflikt köztetek és hasonló kérdések megválaszolása után végre kiderül, hogy ki nyert ma. Még 500 mehet vissza. Örömében azt hiszi, hogy országos barinők Liluval és keblére öleli.
  • Sárlik már az ajtóból sikít és lendíti a metálvillát rendületlenül, de menni csak nem akar. Ezért jön és Lilu megadja a kezdő löketet, hogy menjen már.
  • Még 500 megérkezik és már szól is élő adásban a BASSZA MEEEEG! Debilt be lehetne állítani egy stabil kurvaanyázógépnek ide a képzeletbeli hogyvolt szerkesztőségbe.

A tegnapi felszopó margójára:

Valami (valaki?) belebújt Pinkbe, és láthatóan ki akar törni a rajzolt szemöldök és a nem műcsöcs mögűl, a küzdelem látványos, de nem nemes, viszonyt valahol, és akkor most lehet, hogy kurva gecik vagyunk, kibaszottul szórakoztató a maga ijesztő mivolta ellenére. Ja, és párbaj is lesz, 501 vs. Durca, győzzön a jobbik, vagy akit az RTL akar a villában látni, ki nem szarja le.

Mi baja lehet Pinknek? (a kommentelők tippjei alapján)

  1. Debilió faszt rajzolt a lánya képére
  2. Debilió tetovált szemöldököt rajzolt a kiskutyája képére
  3. Debilió leszállópályának használta a fotót 
Címkék: vv6
855 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Krétagarbó 2014.03.03. 09:51:51

@nosce: Érdekes volt, mert bár Dorka nagyon meglepődött, amikor kiderült, hogy neki utcaajtó, de végig a héten látni lehetett rajta, hogy tart az egésztől, és hiába nyomják a papírforma dumát a többiek, ő bizony nagyon berezelt.

Joey Tribbiani v1.1 2014.03.03. 09:52:44

@karev: Persze, Viki tuti alajatszik nekik, hogy teljesen eltorzult kep alakuljon ki bennuk. Ezzel o csak jol jar. Hat taktikazik a draga, konnyu ezek ellen az agyhallottak ellen. Egyebkent nem csodalkoznek, ha lasan elkezdene Sarlot elleni akciojat, aki most egyertelmuen megerosodott (szerintuk) es ezt nem hagyhatja.

karev 2014.03.03. 09:53:11

@Joey Tribbiani v1.1: ezzel sztem nincs baj. 2 hét múlva lehet, Au mögött áll majd, másokkal egy csapatban. egy párbaj, ahogy Sárlik is mondta, nem csapatok versenye, nem a 2 párbajozó harca. attól még simán lehetnek jóban másokkal is.

Krétagarbó 2014.03.03. 09:54:42

@Joey Tribbiani v1.1: Igen, Viki kényesen ügyel az egyensúlyokra. Pontosan tudja, hogy nem jó senkivel sem túl jóban, sem túl rosszban lenni.
Először ezt még Lacival szemben fejtette ki, amikor is először sokat veszekedett vele, majd elkezdtek jóban lenni, majd mikor Laci kiesett, vmi olyasmit mondott, hogy nem is baj, már érezte, hogy kezdi őt elnyomni Laci azzal, hogy túl jóban vannak.

Krétagarbó 2014.03.03. 09:58:09

@Joey Tribbiani v1.1: Viki tuti jobban örült, hogy Durci esett ki, baromira idegesíti őt a benti love, azt gondolja (hogy joggal vagy sem, azt nem tudom), hogy a szerelmes párokkal szemben nehezebben fog tudni küzdeni.
Csak nyilván ezt nem mondta/mondja szemtől szembe Zsótiéknak.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.03.03. 10:01:56

@Joey Tribbiani v1.1: látom, h lopod a sót :-D

Nem sokat olvasok, melózom.

Nyugi, 10 körül alszom már. :-)

Joey Tribbiani v1.1 2014.03.03. 10:04:45

@karev: Ebben igazad van. De addig amig tart egy ilyen kis osszetartas addig illik tartani magad hozza. Persze ez nem azt jelenti, hogy nem beszelhetsz a masik csapatbol senkivel, de legalabb ne arulj el csapaton beluli dolgokat.

Egyebkent egy pozitiv megmozdulasa volt Dorkanak (szamomra pozitiv), amikor Vikit szembesitette a kavarasaval es kellemetlen helyzetbe hozta Zsofival szemben. Sajnos nem lattam, hogy ez hogyan oldodott meg. Megoldodott egyaltalan?

Joey Tribbiani v1.1 2014.03.03. 10:06:49

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Gyere, te is kaphatsz!

Az olvasnivaloval a kiterjedt privat levelezesedre utaltam. :)

Bunny Munro 2014.03.03. 10:20:12

az vót má, hogy a VV Veronika úgy nézett ki mint Ronaldino?

vagy ráeresztettek a fejére egy torzítószűrőt? szabályszerűen megijedtem tőle

Krétagarbó 2014.03.03. 10:26:41

@Bunny Munro: nem, de nekem is feltűnt. Kb. 20 kg vaságyastól, és még ijesztőbb így az a geronazzo méretűre szabott szája.

Joey Tribbiani v1.1 2014.03.03. 10:29:40

@Krétagarbó: Viki szerintem most Zsofival fog egy kicsit haverkodni es egy kicsit elnyomni Sarlottot. Zsolti es Iza most ugyis meg lesz zavarodva egy ideig.

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2014.03.03. 10:34:23

@Chat Géza:
Annyira belesz*rnak a szerkesztők (és most az RTL kreatív csoportjára gondolok ) hogy még ennyit se kéne írni erről a foshról.
Nincs feladat, elég monoton lehet 50 napig bent szopni és csak dögleni, meg veszekedni. Az előző VV-kben minden hétre taléltak ki valamit, ez előtti 2 évadot láttam igaz, ami ezek előtt volt nem.
Lehet ha zsetonos szavazás lenne, akkor több energiát belefeccölnének a műsorba, de mivel nem, sztem ez a híg fosh vár ránk minden héten :(

Krétagarbó 2014.03.03. 10:34:51

@Joey Tribbiani v1.1: Lehet. De tényleg, azon jól elsiklott a műsor, hogy Zsófi elvileg csalódott Vikiben. Ez hogyan oldódott meg vajon?

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2014.03.03. 10:36:58

Zsótika picit megzuhant hogy kiesett a partnere :)
Most talán felemeli a seggét ,és neki áll takarítani,hogy izgalmasabb legyen a karaktere :))

Joey Tribbiani v1.1 2014.03.03. 10:38:27

@Krétagarbó: En is ezt kerdeztem vagy 10 kommenttel feljebb. Az tetszett ahogy beegett Viki, de nem tudom mi lett a vegkifejlet. Teljes megbocsatas vagy tuske a szivben.

odie1 2014.03.03. 10:40:56

Szerintem is Viki jobban örül, hogy Durci távozott. Izaurával meg nem tudom mi bajotok van :). Ordít, káromkodik, húzza Trakesz agyát. Ez kell a népnek. Na és az a pofon, szebb nem is lehetett volna :D

É2I 2014.03.03. 10:40:59

@Szentpeter: "mert ő azt hiszi magáról hogy ő az isten.."

Jaja, a bőgő majmok istene és a faszpörgetők védőszentje.

Joey Tribbiani v1.1 2014.03.03. 10:42:47

@Farmotorosgiliszta: Egy macso nem engedheti ezt meg maganak, sem az osszeesest egy no miatt, sem a takaritast. Majd most Sarlottot fogja marni folyamatosan. Vicceskedik majd, belekop a poharaba, osszekoti a cipofuzojet es egyeb hozza illo poenok.

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2014.03.03. 11:02:39

@Joey Tribbiani v1.1:

Igen, zsolti a villa viccmestere :))
Szegeny meg beszelni se tud,fizikai kint erez mikor megkell fogalmaznia valamit,a riportszoba a halala :))

lac64 2014.03.03. 11:05:48

@Joey Tribbiani v1.1: Szia Azzal csak az volt a baj, hogy ott Viki kivételesen nem keverte a szart. Dorka és Iza bement hozzá a fürdőbe, elkezdték savazni a lányt, Viki meg hümmögött. Nyíltan nem nagyon nyilvánított véleményt, csak visszakérdezett, hogy tényleg?

Viki valamilyen szinten pesztrálja Zsófit. Emlékezz a sorskerekes játékra,vagy a mostani aurélos összeveszésre, de például valamelyik streamben szinte büszkén mondta valakinek, hogy hogy kinyílt Zsófika, végre megjött a játékba.

Chat Géza · http://chatgeza.tumblr.com/ 2014.03.03. 11:06:47

@Farmotorosgiliszta: Emlékeim szerint a tematikus hetek az előző szériákban is csak akkor indultak be (cirka 50. nap környékén) amikor már tényleg semmit nem csináltak a lakók és teljesen elvoltak a kis szemétdombjukon.

Az én javaslatom: játszanak magas téten csendkirályt. Aki nyer az találkozhat a rokonokkal és megvacsizhat a Gellért szálló egyik luxy lakosztályában.

De még nem erőltettem meg magam, hogy komoly koncepcióval álljak elő ez ügyben.

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2014.03.03. 11:16:57

Sokkolom.
Egyszerre kettő nem eshetett volna ki?

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2014.03.03. 11:18:10

@Chat Géza:
En ket ismerosomnek irok vv osszefoglalot, a titka az hogy felturbozom fantazival,a leghalottabb napon is olyan dolgok tortennek amivel eladom a musort :)
Persze mikor beleneznek a videokba egyol vagjak hogy picit kiszineztem a tortenetet,es szinte csak a szereplok nevei passzolnak :)

Icuka Magacuki 2014.03.03. 11:22:04

Pffff az első és egyetlen kommentem elszállt :(

karev 2014.03.03. 11:26:05

@Bunny Munro: rusnya volt, mint állat. lehet, kifolyt a szájából a trutymó, olyan volt, mintha egy nagy fogsor lett volna a feje.

mézescsók 2014.03.03. 12:08:26

Nincs időm és kedvem visszaolvasni minden hsz-t, ezért lehet, hogy valaki már írta előttem az alábbiakat:
1./ Bár Charlotte-ot vártam vissza, mert Dorkát a stílusa miatt nagyon nem csíptem, természetesen nem fog változni semmi. Ch. talán valamivel aktívabb lesz, de vannak még odabent olyanok, akik simán leradírozzák a pályáról bármilyen vitában. Azt már nem is említem, hogy eddig még szinte minden Vv minden visszatérője változást ígért - talán Viki nem ebből a szériából -, de sosem történt semmi. Most sem fog.
2./ Ch. szépen kifejtette, hogy egyéni a játék - és igaza van -, korántsem biztos, hogy a jövőben is számíthat eddigi támogatóira. Talán Teo, de a többi habozás nélkül ellene is fordulhat bármikor.
3./ Iza örülhet, hogy megszabadult Dorkától. Milyen barinő az olyan, aki a kihívása után végig azt ordítozza, hogy miért nem a legjobb barátnőmet vitted ki (nem ezekkel a szavakkal)? Hivatkozott Izabella és Charlotte ellentétére, amiről a párbajon aztán bebizonyosodott, hogy zsigerből utálták egymást kezdettől fogva.
4./ Zsolt nem fog rászállni Izabellára, részben mert több érzelmet éreztem benne, mint Dorkában és tartja magát (egy műsorban két nőt csak nem dobhat!), részben mert nem kedvelik egymást (Iza sem becsüli sokra Zsótit, balhéztak és okkal eleget).
5./ Viki nem merő szívjóságból állt ki az utolsó napon Ch. mellett (a két párbajozó vitájánál Simonnal kapcsolatban), hanem mert felvillant benne, hogy esélyes Ch. visszatérte. Sőt, mintha motyogott volna valami olyasmit, hogy b...meg, azok hárman még kiejtik. Dorka habitusának megfelelően kampányoltak, ez pedig eleve elhibázott volt.
6./ Viki Zsófikát sem felebaráti szeretetből pályolgatja, de a pukkancs óvodás töltelékembernek még jó lesz. Viki ugyanis értelmes, Zsófika meg akkor sem ismerné fel a józan észt, ha nála kopogtatna.
7./ Zsolt nem fog megváltozni, mert alapvetően lusta, aki legszivesebben döglene egész nap. Mindig Dorka bekerülése előtti napokra hivatkoznak itt többen és hogy a lánynak köszönhetően beszürkült, amiben van valami, de egyrészt egy hetet sem volt bent Dorka nélkül, tehát olyan nagyon nem bontakozott ki, másrészt a villanásai legfeljebb mások gyenge szivatásai voltak. Nem lesz a villa motorja.
8./ Ha javasolhatnám a lakóknak, akkor jelöljék ki Zsófikát legközelebb, mert a sikítozása elviselhetetlen. Ilyenkor rá kellene zárni a szaunát vagy nyugiszobát, aztán visítozzon magának.
Sanszosabb viszont - és ez sem rossz opció -, hogy Ádámtól szabadulnának inkább, mert sikerült alaposan lejáratnia magát.
Szóval alapvetően minden marad a régiben szerintem.

mézescsók 2014.03.03. 12:11:50

@mézescsók: 3./ ponthoz: mármint Dorka és Charlotte is utálták egymást zsigerből kezdettől fogva.

karev 2014.03.03. 12:24:51

@mézescsók: "rá kellene zárni a szaunát vagy nyugiszobát, aztán visítozzon magának." nekünk akkor is azt mutatnák. :)

Joey Tribbiani v1.1 2014.03.03. 12:30:29

@lac64: En csak azt a reszt lattam, amikor ment a szokasos cigizes azon a formedveny kinti ulo alkalmatossagon es Dorka mondott valamit, ami nem tetszett Zsofinak. Erre Dorka mondta, hogy Viki is igy gondolja. Erre Viki hummogott, majd Dorka es Iza kibukott, hgy miert nem vallalja fel, hogy mit mondott. Viki pedig probalta elkenni a dolgot, de elegge sikertelenul. Te erre gondoltal?

Joey Tribbiani v1.1 2014.03.03. 12:34:49

@mézescsók: A 6. ponttal kapcsolatban, en is ugyanezt gondolom. Zsofika lesz most majd a barino, mert Sarlottal vigyazni kell majd nehogy megerosodjon. Mint korabban irtukViki vigyaz az egyensulyra.

2014.03.03. 12:35:38

@én már a fény gyermeke vagyok: igen, hasonlóan látom. Nagyon jól szórakoztam a dolgon, de amúgy dorkaka rá is szolgált ám rendesen.

@mézescsók: 1., 2., 3., 4., 5., 6., és 7.: igen
8.: Én inkább Izát b.sznám ki a p.csába.

0xFFFF 2014.03.03. 12:36:26

@karev: Tahótótfalusi! :D Ennél többet ne várj tőle. Fújat, a poén okat nem veszi, egyszerű mint a szög, habár nem olyan hasznos a léte.....

Ami klassz, hogy a tepsi szájú zsiráf, amelyik lenyelte a légó szirénát (Gyk.: izamiza) olyan bután nézett, ami még tőle is rekordnak számít. :D Zsóti meg hozta a formáját....bambult maga elé, talán be is aludt nyitott szemmel. :D

Joey Tribbiani v1.1 2014.03.03. 12:41:53

@karev: Mostanaban nem nezem igy nem is tudom pontosan megmondani melyik napon neztem bele. Talan 2 napja volt az elozo napi osszefoglaloban (jo tudom, mindegyik az). Epp csak ez ta par percet lattam. Lehet, hogy volt elozmenye, de ez igy onmagaban is nagyon jo volt. Szeretem amikor szembesitik a kavarogepeket a sajat szarukkal!

Cave Nick 2014.03.03. 12:47:37

Valovilag.hu tegnapi főcím:
"Charlotte hatalmas különbséggel ejtette ki Dorkát" vagy vmi ilyesmi.
Valovilag.hu mai főcím:
"Charlotte szoros versenyben ejtette ki Dorkát"

Az egész műsort gyakornokokkal csináltatják ingyen, aztán néha rájuk szól a főnök, vagy mi? Ez már tényleg kabaré.

karev 2014.03.03. 12:49:28

@Joey Tribbiani v1.1: kár, hogy Liluék ilyet nem csinálnak élőben. amúgy én sem nézem mindne nap.

Joey Tribbiani v1.1 2014.03.03. 12:53:19

@karev: Azt nagyon elveznem. kis bejatszasok a kavarasokrol, majd rakerdezes. Persze ez megolne a strategiai jatekot tehat lehet, hogy megsem akkora otlet. Nem baj, azert tetszene!

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2014.03.03. 13:00:45

@mézescsók:
Alap hogy Ádám lesz a következő kieső.
Én mikor megláttam Kondi-szoli-Józsit akkor azt hittem nála sötétebb forma nincs a kontinensen, aztán bejött Ádám, és borult minden.
Ádámka már egy nap után olyan kanos mint Aurélió 50 nap után, ki ez az állat ??? :O

Joey Tribbiani v1.1 2014.03.03. 13:01:42

@lac64: Nem tudom, nem viszi a gep. Majd otthon. Ez az a jelenet kibovitve?

lac64 2014.03.03. 13:06:54

@Joey Tribbiani v1.1: Igen, itt rajta van az előzmény: választás a párbajozók között, Zsófi Ch mellé áll. Viki megy WC-re Dorka, Iza utána a fürdőbe, savazzák Zsófit. Ezután megy ki Viki Zsófihoz bemószerolni a két csajt, majd utána jön az, amiről te beszélsz.

Viki egyébként a két csajnak is elmondja, hogy "bírja" Zsófit, tehát nála ez nem csak érdek.

Mildi_Bp 2014.03.03. 13:15:06

@ mézescsók:

"Viki ugyanis értelmes, Zsófika meg akkor sem ismerné fel a józan észt, ha nála kopogtatna."

Nekem az a megfigyelésem, hogy nem kell agytrösztnek lenni ahhoz, hogy megnyerj egy valóságshowt. Gondolj csak bele, micsoda szellemi óriás volt Alekosz, BB Évi, vagy Éden Hotel Kristóf.

mézescsók 2014.03.03. 13:28:14

@karev: Igaz, a francba! Sőt, csak azt mutatnák. A Belevalóban, meg a másnapi ismétlésben is.

@Joey Tribbiani v1.1: Zsófikán kívül direkt módon Viki mást nem tud befolyásolni, ezért lesz szüksége rá. Teo annál keményebb és különben sem barinők, Iza eléggé öntörvényű és hangulatember, azonkívül többször visszapofázott neki. Charlotte-hoz is közeledni fog, ebben biztos vagyok.

@Övönaluli Lali: Ő is mehet, de perpillanat Zsófika jobban az agyamra megy. Rettenetes a mórikálása és egyébként itt kint a való világban azt hiszem, hogy szüzkurvának hívnám.Majd szétvetett a röhögés a nyelvórán, meg ahogy utána "megfoghatod a kezemet" bevezetővel ott relaxált Ádámmal hencseren, aki bevallottan főleg dugni akar. Mit képzelt a kis hülye? Hogy majd addig fogják egymás kezét, amig össze nem izzad? A másik a sikítozás. Ha valami nem úgy jön ki, ahogy szeretné, akkor úgy viselkedik, hogy egy kiscsoportos óvodás miatt szégyenkezne az anyja.

@Farmotorosgiliszta: Nekem kb. egy szint Józsival. Mindkettő nárcisztikus fazon és identitászavarban szenvednek: Józsi elhitte magáról, hogy Ő a világszép királyfi, ez utóbbi meg azt, hogy Ő a világszép csajozógép. Fogalma nincs róla, hogy kell csajozni. És még az is lehet, hogy homi (csak vádaskodok most éppen, mert nem tudom, viszont gyanús, annyira hangsúlyozza a kanosságát).

Mildi_Bp 2014.03.03. 13:32:01

@mézescsók: Ádámmal kapcsolatban osztom a véleményed: gondolom, látta, hogy Aurélió helikopterezése milyen siker volt (legalábbis ő így értelmezte), és azt gondolta, ez neki is menni fog, sőt ő még rátesz egy lapáttal.

özv. Baldóver Béláné 2014.03.03. 13:36:10

Aranyoskáim!

Jaj, a tegnap esti partyi nem jól végződött. Jött a főszerki, basszameg, és odadott egy kiskutyát, hogy úgymond vigyem haza.

Eszt kapta Teó a születésnaptyára, (@Ciny:) de ezek az állat védők tiltakoztak, hogyaszongya a villa nem kibírható lelkes állatnak, meg külömben is félő, hogy az Ádám mek fogja pocsikolni.

(Mellik az az Ádám? Amellik a Csipkejózsika helett ment be a minap?)

Most asztán nálam lakik. Nem izé, de konkrétan itt van ni:

kepfeltoltes.hu/140303/yorki_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Nem köll valakinek? Émmá öreg vagyok, nem bírom gondozni. És soká lesz még, hogy Tejó megnyeri, oszt kijön..

Manci néni

mézescsók 2014.03.03. 13:40:51

@Mildi_Bp: Nem ugyanaz a szitu.
Az első BB-nél szerintem még nem taktikázott senki, bár nemigen emlékszem rá. Éva biztosan nem, azt sem tudta, mi a taktika (sodródott, ahogy vitték az ösztönei és a libidója), nem vagyok benne biztos, hogy nem szociális alapon nyerte meg. És a bevállalóssága miatt, ami újdonság volt akkoriban főműsoridőben.
Alekosz és ÉH Kristóf viszont már szerintem keményen taktikázott. Alekosz nagyon jól kitalálta a szerencsétlen antiférfi alkoholista figuráját, aki annyira irritáló személyiség volt, hogy amellett, hogy a csatorna is erősen promózta minden megnyilvánulását, egyszerűen nem volt kiejthető. Nem is párbajozott a végéig. Kristóf pedig remekül hozta a vagány srácot, és ne feledjük el, nagyon jó csapat volt a szériában.

mézescsók 2014.03.03. 13:44:32

@Mildi_Bp: És ez lesz a veszte. Már Au helikopterezése is sok. Ádám meg már túl sok.

Mildi_Bp 2014.03.03. 13:44:58

@mézescsók: akkor leszögezhetjük, hogy egyszerűen nincs recept a győzelemre.

Ha valaki azt hinné, hogy a valóságshow, mint műfaj, kifulladt, hát akkor jelentem, van még hová fokozni bőven:
"A 2010-es malajziai „Megaimám”, az Imam Muda résztvevői iszlám hittudományi kérdésekre adnak választ, és olyan feladatokkal kell megbirkózniuk, mint a serdülőkori tanácsadás és holttestek temetésre előkészítése. A tét egy új autó, imámi állás és szaúd-arábiai ösztöndíj."

karev 2014.03.03. 13:50:24

@mézescsók: meg rusnya jószág is. a szőr a képén is olyan, mintha kifolyt volna valami az orrán. taki pl.

Joey Tribbiani v1.1 2014.03.03. 13:54:22

@Mildi_Bp: Ez egy valosag show vagy vetelkedo?

Joey Tribbiani v1.1 2014.03.03. 13:58:47

@mézescsók: "Charlotte-hoz is közeledni fog, ebben biztos vagyok."
Erre vagyok kivancsi, mert nekem mas elmeletem van. Az elso egy-ket napban biztos meg haver lesz, de szerintem utana elkezdi majd nyesegetni a szarnyait. Egyebkent ugy gondolom - ha en lennek Viki! -, hogy Viki azon fog dolgozni, hogy mindenki megmerettessen legalabb egy parbajon. Tehat szerintem most arra fog "uszitani" (tudom csunya szo, de nem jut eszembe mas), hogy olyan kapjon kendot, aki meg nem. Persze tudom, Adam egyertelmu valasztas. Valoszinuleg igy is lesz. De majd neki fogja osztani az eszt, hogy kit vigyen ki magaval. HA EN LENNEK VIKI! :)

tena_lady 2014.03.03. 14:01:13

Felraktak egy új videót, amiben Ádám azt meséli Izának, hogy lefeküdtek Charlotte-tal. Iza meg elhiszi. XD Mi meg tudjuk az összefoglalóból, hogy Charlotte otthagyta a francba. Hát Ádám maga alatt vágja a fát. :D
Tök jól jött Charlotte-nak az Ádámos este, mert kiderült, hogy Dorka és Iza mindent bevesznek, és terjesztenek, amivel rossz hírét kelthetik. Eddig is ezt csinálták, de most bebizonyosodott.

Joey Tribbiani v1.1 2014.03.03. 14:04:17

@tena_lady: Akkor ezt meg a kivalsztas elott kottyintotta el Adam. Vajon mi volt a celja vele?

Joey Tribbiani v1.1 2014.03.03. 14:09:03

Atadom a terepet a delutani muszaknak (itt mar este van). Remelem este is be tudok nezni!

Tovabbi jo mulatast!

tena_lady 2014.03.03. 14:17:45

@Joey Tribbiani v1.1: Ádám és a célok... :D Szerintem csak nagyot akart mondani. Menőzni. Villantani. Ennyi. De sok értelme nincs, mert a bentieknek csak egy kis része hiszi el, a nézők meg tudják, hogy nem igaz. Egy igazi gyökér ez a gyerek.

mézescsók 2014.03.03. 14:19:08

@Mildi_Bp: A castingnál vagy játék közbeni feladat? Malajziában eszerint egyrészt praktikusabb alapokon nyugszik a játék, másrészt nyilván kevésbé szabadosak a közerkölcsök. Megjegyzem itt is lehetne életszerűbb feladatokat adni nekik, pl. írjanak önéletrajzot, álláspályázatot, stb. Nem kéne beijedniük, egyiküké sem lehet írdatlanul hosszú.
@karev: Ízlések és pofonok... Azért csak van, akinek így is tetszik. Nekem nem.

Az előbbi téma (Adám kanossága) kapcsán megnéztem a lakók adatlapjait. Ádám hetente egyszer-kétszer szeretkezik, "nem adom magam oda bárkinek' írja, továbbá kibírja két hónapig hölgytársaság nélkül. Zsolt: 4-5 alkalom/hét, de egy hónapig bírja a nélkülözést. Aurélió szexel, amikor csak tud és max. egy hónap a tűrőképessége, Krisztián visszafogottabb: attól függően szexel, hogy van-e barátnője (eszerint nincsenek alkalmi dugások) és kb. egy hétig bírja nélküle.
A nők közül Charlotte a legvehemensebb: hetente minimum tízszer szentel a test örömeinek és legfeljebb két napot vagy órát bir ki nélküle. Őt követi Viki a maga változó, de általában heti 4-5 alkalmával, továbbá 1-2 napig tűri a nélkülözést. Aztán jön Teo: hetente sokszor és 3-4 nap absztinencia belefér, majd jön Iza: változó, naponta többször, de két hónapig nem okoz gondot a pasihiány, végül pedig Zsófika, aki ha van pasija, naponta többször is él vele, de bármeddig képes élni nélküle.

exelensz 2014.03.03. 14:35:31

@mézescsók: De remélem ezeket nem veszed készpénznek? mert lehet h úgy van ez mint amikor megkérdezték az egyszerű embert.Mikor dugott utoljára? a válasz: tegnap volt 1 napja...hogy már 2 éve nem :)

szmoti 2014.03.03. 15:01:38

csini új dizájn :)

Krétagarbó 2014.03.03. 15:04:36

Nagyon jó az új felület.:)

mézescsók 2014.03.03. 15:24:27

@Joey Tribbiani v1.1: Kettőjükön kívül a többi nő agyhalott a taktikázáshoz. Nem örök barátságra gondoltam, hanem alkalmankénti szövetségre. Ch-t eleve vesztesnek tartották szerintem Dorka csapatában, de a párbaj közeledtével a többieknél értelmesebb Viki beláthatta, hogy tévedett. Különben Dorka is érezhette, hogy veszít, mert pokolian be volt sz...va. Azt se felejtsük el, hogy Ch. imponáló fölénnyel nyert, ezt T34 nam hagyhatja figyelmen kívül, ha van egy csöpp esze.Vannak ütközőpontok, pl. Krisztián. Ch. nem jön ki vele, tehát kijelölheti a következő párbajnál,Viki meg kicsit beleesett, Ő meg nem. Vele kapcsolatban tehát nem tudom elképzelni a szövetséget. Zsófikánál igen, mert Ch. csapatát támogatta, Ő tehát nem fordul ellene és Viki is pályolgatja, nyilván Ő sem jelöli most ki. Jelenleg a Sziréna helyzete látszik az egyik legstabilabbnak a lakók közül, hiába áhítozzuk itt a kijelölését.Ebben tehát egyetérthetnek. Egyetérthetnek többek kiválasztásában is: pl. Ádám, Izabella, Zsolt.
@exelensz: Csak kiváncsiságból néztem meg farmotorosgiliszta kérdése kapcsán (mennyire kanos Ádám?), és nem, nem hiszem. Mint ahogy a statisztikáknak sem hiszek, hogy milyen gyakran él szexuális életet a nép.

hannamontanna 2014.03.03. 15:33:34

...őőőőő nem rossz a dizájn, de eddig láttam szemüveg nélkül... most nem.

én már a fény gyermeke vagyok 2014.03.03. 15:38:56

Új felület ide, új lógó oda. nálam még mindig Pál Dénes szakít Agárdi Szilvivel a comment beharangozójában. Dénes valamit tudhatott, hogy meg tudott tőle szabadulni, mi úgy látszik nem fogunk soha.

én már a fény gyermeke vagyok 2014.03.03. 15:46:53

@sixx: És hol van Jason öccse Radar Button?

hannamontanna 2014.03.03. 15:47:43

@sixx: Már mindent, köszi...:-))))) Két dioptriát javult a szemem!

Szentpeter 2014.03.03. 16:22:57

...izé, profi az új köntös, de nekem az a lényeg hogy ha írok az megjelenjen.. idáig megjelent, jó 5 perc múlva de megjelent..

Ha ezt az 5 percet az új felület leszorítja mondjuk csúcs időben 2 percre már sokat számított a váltás...

Szentpeter 2014.03.03. 16:25:25

Én ezen akkorát röhögtem, a könnyem majd ki csordult, ahogy Izaóra megdöbben Ádám vakerjára..

www.valovilag.hu/video/240679

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.03.03. 16:29:18

Hű de furán néz itt ki minden. Jó ez is, de a régi olyan... otthonosabb volt. :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.03.03. 16:35:20

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): ez viszont sokkal olvashatóbb. És tök szépek a betűk, vagymi. :D

Joey Tribbiani v1.1 2014.03.03. 17:42:40

Naaa, mi a helyzet?

Felújították a kecót? :)

Joey Tribbiani v1.1 2014.03.03. 17:46:54

@Mildi_Bp: Eszem-f***m megáll, ez tényleg létezik! Akkor a határ tényleg a csillagos ég.

exelensz 2014.03.03. 18:23:54

Ez a felület sokkal rosszabb, a dátum az h kinek írok,a linkek a v kék miatt alig látszanak.
Kérem vissza a régit!!!!!!!!!!@hannamontanna: Nem elég h a vv is sújt bennünket :)

exelensz 2014.03.03. 18:31:45

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin):" ez viszont sokkal olvashatóbb " - a fenét olvashatóbb jobban sokkal szarabb!

exelensz 2014.03.03. 18:35:32

KÉRJÜK VISSZA A RÉGI FELÜLETET / vagy átáálítási lehetőséget/ TISZTELT ILLETÉKES ELVTÁRS!

rábassztáhessspicsába 2014.03.03. 19:07:18

Úgymond ez az arculatváltás ennyire nagydolog? :)
Úgymond….kicsit vakít ez a fehér, pinkben apró szívecskékkel talán izgatóbb lenne…úgymond vagy nem?

rábassztáhessspicsába 2014.03.03. 19:25:46

A második kép csak ilyen kitakarásosban van? Most miért nem lehet megmutatni, jó tudom, hogy nem a hv tette ezt vele. A tangában csak a heréi látszottak és a többi alkatrész?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.03.03. 19:44:07

@exelensz: hát, nem tudom... én általában vaksizni szoktam a legtöbb oldalon, de itt most kifejezetten jól látok mindent. Nem lehet, hogy a monitoroddal van gond? :)
Mondjuk a nagy fehér felület valóban zavaró, de sokkal erőteljesebb a szövegrész, mint eddig.

exelensz 2014.03.03. 19:55:50

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Nem tudom mennyire vagy otthon a témában,de már a fényerő és a gamma is a minimumon van,annyira h a képekből semmit nem látok /sötét/ szinte,azért h a szöveget olvasni tudjam /összképre gondolok/.

A másik dolog az h aki hemúgével olvas ez még hatványozódik. Tehát a betűk szine így nem jó.A fekete szinte minden alapon jó de a v kék fehér alapon már nem,stb.

De nincsen itt semmi gond, fogom magam és lelépek,ennyi.

kacagó görlice 2014.03.03. 20:11:34

@exelensz:
Eeegen, most egy kicsit még tovább süllyed majd a hogyvoltszám...

exelensz 2014.03.03. 20:15:29

@kacagó görlice: Ez engem egyáltalán nem zavar,eddig is lényegében csak olvastam,zavarja azt akinek hoz valamit a lélekszám a konyhára.

exelensz 2014.03.03. 20:21:26

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): de tessék :

"regen lehetett legalabb latni es olvasni, most szar az olvashatosag, szar a hatter, be kell jelölni hogy lehessen latni a szöveget, katasztrofa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"

Akármi Áron 2014.03.03. 20:56:18

Jó estét! Nem lesz ez rossz, mint minden ujdonság, változás csak megszokás kérdése (szerintem). Talán csak a fehér háttér zavar egy pöttyöt, (olvalsó szemüveges vagyok) de hátha ez is mulandó lesz:D

Commodore 2014.03.03. 22:05:42

sok a fehér, türkizkék betűk, sok

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2014.03.04. 08:08:00

@mézescsók:
Ha már nárcizmus akkor Oráliót is ide vehetjük, egész nap a haját b*ssza .
Ha levágnák neki ott halna meg :legyint

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős:
:)
Lehet majd privátba elküldök egy-két napot, de csak akkor ha nem teszed ki ide.

nemecsek ernő áruló 2014.03.04. 08:29:27

@Farmotorosgiliszta: "Való Világ, Megasztár, X-Faktor
szidjuk mindet, de nincs, aki elkapcsol"
süti beállítások módosítása