Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 6x49 - Ádám fingja szépen ég (18+)

2014. március 01. 19:42 - sixx

Screen Shot 2014-03-02 at 5.42.26.png

A Fújtatás Korának harmadik napján pattanásig feszül a helyzet mondja a decens kenyérgyári titkárnőnek öltöztetett Lilu, ingyenesapplikáció, kék vagy ződ, csak is kizárólag rajtunk múlik, Durca vagy 501, ez a kérdés, válasszatok. Az elején egy olyan problémával foglalkozunk, amivel én már régóta szeretnék: ezeket megeszi a kosz, baszki, mert olyan lusta tetvek, hogy nem takarítanak. Namármost, én értem, hogy a világegyetem problémáit megoldani vagy az egzisztencializmus alapkérdéseit megvitatni KURVA NAGY MELÓ, AGYMUNKA, de azt gondoltam, emellett csak van annyi ideje a vellalakóknak hogy ne fulladjanak bele a saját szarukba.

Hát nincs. És ami a legtragikusabb: ez csak Vikipédiát meg Debilt zavarja, akik a cigisdíványon egymást stuffolják addig, míg Pink kurvaanyjánál járnak, aki ugye a villamester, de mindezt leszarja és csak ül ott külön a dohányzáshoz rajzolt szemöldökében és néz maga elé. Ilyenkor nem tudom mi történik Pink fejében, az a három agysejt, ami ahhoz kell, hogy ne szarja körbe a szobát, a kávé előtt csak lustálkodik? Debil és Viki látványosan duzzogva kezdi takarítani a kertet,

a tujában baszki annyi csikk van, még a végén nem virág nő rajta, hanem cigi.

és Traktoros ugyan csatlakozik hozzájuk de rajta kívül senki nem aktivizálja magát, legalábbis az első körben. Odabent pl. azért nem lehet porszívózni, mert Zsóti/Dzsé alszik. Mondjuk ezt szarnám le a leglendületesebben szerintem. A nők is magukhoz térnek és két kőmívesdekoltázs villantása közben nekiállnak kiganajozni a konyhát. Itt vetnék közbe egy forradalmit: tilcsákbe az “úgymond” szó használatát és a kőmívesfdekoltázst, köszönöm.

Screen Shot 2014-03-02 at 6.09.10.png

 

A takarítás közben Debil egyre jobban belelovalja magát a koszban nem tudok én élni témakörbe, és perszehogy összevész Pinkkel, aki azt az elvet vallja, hogy nehogymár az ő felelőssége legyen a tisztaság. Te vagy a villamester, bazdmeg. Debil azt nehezményezi, joggal, hadd tegyem hozzá, hogy amikor sminkelnek a nyomorultak, mindenütt vastagon áll a pampuc. Erről az RTL tehet, ne tessék beküldeni alapozót meg semmitse, hadd lássuk a nőstényeket természetes valójukban.

Ha ide kijön az ANTSZ, bezáratja a helyet és elzárja az emberektől. Lehet már fertőzőek is vagyunk. (Viki)

Na, Pink is nekilát takarítani, legalábbis én naiv azt hiszem, de nem, mert elkéri KokkIzától a hajvasalót, és miközben a többiek - az alvó ZsótiDzsé kivételével - mind takarítanak, nekilát embert faragni magából, több-kevesebb sikerrel. Mutatom:

Screen Shot 2014-03-02 at 6.10.04.png

Ugye. A hajvasalás Debilben szaggatja el az ékszíjat és elkezdi cinkelni Pinket, aki besokall, és miközben megtudjuk, hogy ZsótiDzsé egy igénytelen tahó, akit nem zavar, ha rárohad a lakás, összehív egy vellamítinget, hogy tiszta vizet öntsön a pohárba. Na ez persze nem annyira egyszerű, mint gondoljuk. Mert Pink hiába igyekszik elmondani, hogy nem dedóóvónak tartja a vellát, hanem sima bolondokházának, ahol szarral nem kenik be a falakat, és elég a lakosoknak egyszer elmondani a hét elején, hogy mi a dolguk, ha mindezt sem KokkIza, sem Debil nem hajlandó elfogadni, neked az a dógod, hogy minden nap kioszd a feladatokat, mondja Debil, engem itt Ducénak hívtak, olyan keménykezű voltam, de ragyogott is minden, baszki! A kialakuló üvöltözés végén Pink és Debil egyszerre beszél, ahogy szoktak, és a végén Pink ezzel zár:

Ne rohanj ki a szobából állandóan, mint egy kis…kis…kis…valami.

Debil erre egy élő vaddöfakkba oltott facepalmmá mered, jogosan.

Screen Shot 2014-03-02 at 6.16.54.png

A délután/este programja a két párbajozó tetemre hívása lenne, de persze ez sem megy úgy, ahogy annak kellene. A kistérségi Axl Rose-nak fazonírozott Durca és a mangakirálynőnek öltöztetett 501 kap két kérdést kb. mielőtt elszabadul a pokol és üvöltözés tör ki, senki nem hallgat meg senkit, mindegy, milyen választ adnának a párbajozók, a vellalakók saját magukkal vannak elfoglalva. KokkIza persze nem hagyja ki a lehetőséget hogy felhozza az 500 pasit, akikkel 501 a villa előtt dugott, amit Sárlik csukóból letagad persze. Vikipédia egy ideig hallgatja a vitát, amiben Simonság is előjön, aztén elszakad a cérna benne:

Hagyjátok már Simont bazdmeg, ki a faszomat érdekli bazdmeg, hogy mutogatja a csöcsét bazdmeg, senkit nem érdekel, hogy a Simon mi a faszt gondol róla, inkább azzal gyertek, mi a gecit gondolnak róla a nézők, bazdmeg.

Hiába no, úrinőnek születni kell.

A folytatásban Durca és 501 főz, miközben a többiek kint fagyoskodnak, ezt Durca annyira nem élvezi, mert nem tud főzni, 501 viszont igen, az ő kajája jobban is néz ki sokkal. Ja, mert a saját híveiknek készítik. Aztán megeszik, csirkés egytálétel, mindenki elalél, bár 501 figyelmezteti a krumplipüré láttán izgalomba jövő Debilt, hogy az nem lett jó, mert valami hiányzik belőle, na itt esnék azért kétségbe Simonság helyében, baszki, krumpli kell hozzá, tej, vaj meg só, EBBŐL MI A TÖKÖMET SIKERÜLT KIHAGYNI? Kaja közben a téma a párbaj, perszehogy, és mindenféle taktikai tanácsok is elhangzanak, Durca igencsak elbízta magát, és fel sem tételezi, hogy nem ő jön vissza. Lesz majd itt pofáraesés.

Screen Shot 2014-03-02 at 6.28.36.png

Pink a kaja után Herr Ádámmal angolmagyar nyelven kommunkál, ami pár percig vicces, mert

- Viccs kántri duju vizit?
- Mi az a kántri?

az erős kezdés, bárhonnan nézzük, a folytatás is ilyen. A beszélgetés fájdalmas, a vége birkózás, és a Pinket a hátán fekvőtámasszal emelgető Herr Ádám, valamint az este újabb tételmondata:

Most nagyon nehéz vagyok, mert tele vagyok pisivel.

Herr Ádám a riportszobában foglalja össze az eseményeket:

Angoltudásommal nem hódíthatok, marad a test. Egy fújatásra jó lenne az is.

Screen Shot 2014-03-02 at 6.37.08.png

El lehet képzelni, ugye. A hálóban Traktoros azt találja ki, hogy egy cérnát varr Pink takarójára, és majd a sötétben lerántja róla, és ez milyen vicces lesz. És szól Debilnek, mert az tud varrni. Össze is rakják a dolgot, Debil fekete cérnát varrt a huzat sarkára, aztán este lett és sötét, és kindenki lefeküdt, Traktoros meg elkezdte rángatni a takarót, és Pink sikoltozott, és mindenki örült vala. A poénkodás végén Traktoros mág Debilre is a frászt hozza, ami a legviccesebb az egészben. Herr Ádám sem akar kimaradni a mókából, és szellemi szintjének megfelelő vicceskedést eszel ki: begyújtja a fingját. Nem viccelünk.

A legvégén meg gyön a csattanó maszlag: KokkIza rájön, hogy úgy már nem tudja kínozni Traktorost, hogy nem ad neki reményt, legalább egy kicsit, így magára rántja és smárol vele egyet. Holnap meg majd a lelkébe gázol. Így megy ez.

Screen Shot 2014-03-02 at 6.47.38.png

Tegnapvót

Bizony, kit? Kit érdekel, bazdmeg? Nem mindegy, hogy leszopta 501? Hát ki a gecim tartja érdekesnek, hogy meg is dugta? Hát hagyjatok már a faszomba bazdmeg. Nagyjából ezzel jött elő Viki, a villa Simonhaters klubjának elnöke, és szépen megalapozta a ma esti műsor hangulatát. Holnap meg párbaj, isten irgalmazzon nekünk. 

Címkék: vv6
379 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Commodore 2014.03.02. 01:52:06

Őseinket felhozád
Karpat szent bérczére,
Általad nyert szép hazát
Bendegúznak vére.
'S merre zúgnak habjai
Tiszának, Dunának,
Árpád hős magzatjai
Felvirágozának.

VV Özséb 2014.03.02. 01:59:28

előfordult már a villában párszor hogy Viki nem mosott kezet WC-zés után.

A Rinocérosz pudvás valaga KICK ME! 2014.03.02. 02:11:30

@Maldonado:

Ezt már magam is megfigyeltem, de kezdtem arra gondolni, hogy egy Ennyire Okos Nőszemély (muhaha...) ilyet nyilván nem tesz, mikor tudja, hogy kamerák által van megfigyelve, sőt dokumentálva, mi több, archiválva a kézmosástalan igénytelenséges undormányság. (Vikiség, röviden.)
Tehát már arra gyanakodtam, hogy behaluzom az egészet, mert egy ennyire elfogult barom vagyok.
De nem.

exelensz 2014.03.02. 02:12:33

@Commodore: melik műsort nézed ember?

A Rinocérosz pudvás valaga KICK ME! 2014.03.02. 02:15:17

Dikkmá, a Parasztgyerek télleg sunázza a Púderorrmányos Kokkizát. Vagy valami nagyon ráutaló magatartás, a paplan alatt.

Commodore 2014.03.02. 02:17:13

ez fáj! análra ment? huhh

Cimili 2014.03.02. 02:19:58

Au a többieknek: Ha hallotok recska hangot, az a saját kezem.

Cimili 2014.03.02. 02:21:57

Izáék nagyon egymásba gabalyodtak, de messziről mutatják őket, Dorkáéknál a szokásos köpködés megy.

Cimili 2014.03.02. 02:23:15

Ennyi volt az egész éjszakás onlány?

exelensz 2014.03.02. 02:24:26

@Cimili: a "szerelmes pár" műbalhé hangjai zizzennek bele a csöndbe néha néha,innen asszociálnak egyesek :)

exelensz 2014.03.02. 02:25:37

@Cimili: ne légy már telhetetlen :)

Cimili 2014.03.02. 02:32:05

Lépek, picit elálmosodtam.:) Jó éjt!

VV Özséb 2014.03.02. 02:41:52

előbb linkelt valaki VV Ati oldalára egy 18 másodperces videót. amiben csak az van hogy Viki nem most kezet WC-zés után.

annyira gusztustalan az a videó, hogy nem sokkal később Attila le is törölte az oldaláról. de szerintem fogunk még vele találkozni.

ValóVilág facebook oldalán olvastam a hozzászólásokat és nagyjából 5 emberből csak 1 várja vissza Dorkát, 4 Sárlottot.

Remélem kint marad azaz nagyképű,flegma Dorka. Hajrá Charlotte!!!

dr. sziszi 2014.03.02. 07:23:02

A tegnapelötti adásban Zsúfi a riportszobában: Félig meglepődtem...Hogy tud valaki "félig" meglepődni????Faszombazmeg,csakis akkor ha megzabálták a foltos-sonkát,menjafaszombabazmeg...

onleány 2014.03.02. 09:13:02

@A Rinocérosz pudvás valaga KICK ME!:
Neked semmi se jó? Neked már a pina is büdös?

özv. Baldóver Béláné 2014.03.02. 09:28:31

@Gerzson Balambérné (Marika):
Szerbusz Marika!

Látom, te is bosszankocc ezeken a hülyegyerekeken. Bizony, a mi időnkben ijen nem vót.

Ha még egyszer begyújtya valamejik a valagát, én nem nézem tovább. Akkor asztán szhattyák a nézeccséget!

Mit főzöl máma, baszki? Én igazándiból tüttyölt ratylit, aszt nagyon szereti az onokám. Ennyi.
Úgymond, érted.

Pusszant: Manci

exelensz 2014.03.02. 09:43:46

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Dupla semmiről, suttyó és suttyóné ötletes párbeszédét és némi nemi tevéákenységre utaló hangutánzó szavak imitálásával előadott baromságot voltál kénytelen nélkülözni.

exelensz 2014.03.02. 09:45:08

@onleány: Mert nem tuggya mit mondott leonardo da vinci :):)

onleány 2014.03.02. 10:04:34

Leokádó ta Pincsi? Mit mondott?

én már a fény gyermeke vagyok 2014.03.02. 10:10:19

Nem értem a szerkesztőket. Nem került adásba Viki véleménye Zsófiról, amikor az beépíti a parókát eredeti 3 szál hajába. Pedig biztos volt. És mi pont erről maradtunk le. Azt hiszik 40 perc öfiből elég nekünk 37 perc Viki. Hát nem!

A Rinocérosz pudvás valaga KICK ME! 2014.03.02. 10:39:46

@onleány:

Ez jórészt attól függ, kinek lába közibe' találtatik.

odie1 2014.03.02. 11:25:36

Izaura és Trakeszarmandó szappanopera 8652. részét láthattuk :). Pinki és Pinkiboy nyelvlecke level 99

A Proverbiális Noszty Fiú 2014.03.02. 12:01:47

Dorka nem is Axl Rose, hanem Lui Padre.

Jegor 2014.03.02. 12:02:32

A műsorba ritkán, de bele-bele nézek. Viszont ez a blog, mindent visz. Annyira jó, hogy mindennap ezzel kezdem, s visítok a röhögéstől. Gratula:-)

exelensz 2014.03.02. 12:11:39

@Jegor: Én már ki is húztam magam és vigyorgok,mint a rohadt tök, ekkora dicséretet rég kaptam :)

Wilzor 2014.03.02. 12:12:43

ez a belevaló a legjobb, esküszöm alapból többet röhögök rajta mint a műsoron. a tegnapi rész is... de csak akkor jó amikor adél van, legjobb műsorvezető evör. betelefonálók is zseniálisak, csak így tovább...

ádámnak a képességeihez megfelelő munkája van a rendes életben, ez beigazolódni látszik az elmúlt pár adásból

remelem dorka kiesik a faszba, és lesz valami felfordulás

Marc Forgeron 2014.03.02. 12:21:47

A 2"musorvezeto" onkent valallta ennek a szarnak a vezeteset? Szerintem mar regen megbantak. Ez tenyleg az a kategoria ahol 'nincs az a penz..'

exelensz 2014.03.02. 12:24:28

@Wilzor: Igen,nagy az esélye annak h holnaptól máshol pattog majd.

Cak attól félek h a suttyózsóti nagy felszabadultságában valami őrült poént talál ki.

A szürke veréb talán el kezd jáccani.Elég jól viseli a cseszegetéseket és képes értelmes mondatokkal is kifejeznie magát.

Estleg isaura művésznőnek új pálya lehet a suttyó.

És nem utolsó sorban a pípírforma hívők jól pofára esnek.

csiberibe 2014.03.02. 12:29:13

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): hát, akkor ketten vagyunk :)Egy őszinte mondat nem sok, annyi nem hagyja el a száját, ráadásul erősen majomkodva azt is, brrrr.
Azt, hogy Dorka nem csinál semmit, az pont ugyanaz, mint hogy a többi se csinál semmit... :)

Schlomo Goldberg 2014.03.02. 12:35:07

No, Bugyitlannak vannak érzései. A kutya mindenit.

Felszínre törtek Teo érzelmei születésnapján
www.valovilag.hu/video/240337

ő-szinte 2014.03.02. 12:38:44

@Marc Forgeron: mindig van az a pénz amiért ráncsos a zacsid ;-))))))))))))
:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

OCole 2014.03.02. 13:46:13

Az RTL Charlotteot tolja erőteljesen, úgyhogy vissza fog menni.
Az meg külön vicces, hogy viki hogy elkezd szűkölni amint szóbakerül Simon bármilyen összefüggésben, bizony ha valami akkor az neki nagyon kényes téma.

ewfuns 2014.03.02. 14:28:17

Vicces, hogy Simon már ezer éve elhagyta a villát, mégis folyton felemlegetik, így olyan, mintha velük lakna. Simon a Villa szelleme. :) A lakókkal élő történelem. :D

ő-szinte 2014.03.02. 14:45:16

@ewfuns: na EZ az igazi simonság ;-))))))))))))))))

Gerzson Balambérné (Marika) 2014.03.02. 14:52:09

@özv. Baldóver Béláné:

Drága Mancikám'

Hát nekem is rendesen basszancsa az agyamat nekem is ez a csapat hülyegyerek, meg a fertelem amibe benne vannak. Sütkéreznek is dülöngélve kifele a szemgolyóim a látványosságoktól.

Köszönöm kérdésed, én máma egy kis potyorkás paszulypitét csappantottam ebédre. Gondoltam is, hogy kőne beküldeni belőle a vellába egy kis kostolót, az esti fingperforfrancra. A hüjjefijjú is rettyenthetne tőle pár másodperc leforgása alatt egy komplett menüsort ... flambírozott, pörkölt rablóharcsaherét pikáns barna mártásban. A többiek meg fújhatnák neki, hogy ne melegedjen túl desszertként a karamellizált tökfelfújt .

RTL Lilu 2014.03.02. 15:09:21

@Gerzson Balambérné (Marika): @özv. Baldóver Béláné:

Kedves Marika és Manci néni!
Nagy szeretettel várunk titeket a ma estei párbaj utáni mulatságra, ahol is ÚGYMOND bemutathatnátok eme finomságok elkészítési módját; hogy a kis villalakóink beválthassák a hozzájuk fűzött reményeiteket. (IGAZÁNDIBÓL, az alacsony költségvetésre való tekintettel az alapanyagokat is legyetek szívesek magatokkal hozni )
Köszi,
Lilu
UI.: Szopjatok le mind!

özv. Baldóver Béláné 2014.03.02. 15:55:49

@RTL Lilu:
Köszönöm a meghívást, én ott leszek. Az alapanyagokat összekészítettem.
A tüttyölt ratyli (www.halas.net/humor/5862-tuettyoelt-ratyli-recept)
elkészítése – mint láthatod – elég bonyolult. Kell bele egy kis simonság, amit most nagyhirtelen nem biztos, hogy be tudok szerezni. Na nem baj, majd helyettesítem egy jóadag reszelt @ő-szinte:-vel.

Ami az utóiratodat illeti: haggyámá!

RTL Balázs 2014.03.02. 15:56:14

@RTL Lilu:

Kedves Lilu!

Hasonlóan nagy szeretettel várnám én is eme remek Aldi háziasszonyok vendégszereplését a ma esti párbaj után party-n, azonban más forgatási elfoglaltságaim miatt mini me-t (alias Istentelen Bencét) küldöm el az esti adásba, remélem nem bakizik majd annyit, mint ahogy eddig tette azt.
Egyébként tudom,hogy nem lehet mindenki S. Balázs,de remélem a Charlotte-Dorka párbajt azért sikerült majd sikeresen abszolválnotok.

Üdv,
Balázs

SzilajSzilard 2014.03.02. 15:59:29

Úgymond jó lenne ha valakinek lenne bátorsága megmondani sixxnek hogy fújatás, nem fújtatás, bár mindkettőt használta már. Úgymond valamilyen szinten kajakra a hogyvolt precizitását növelné. Valamilyen szinten. Kajak.

csi21 2014.03.02. 16:07:42

@SzilajSzilard:
Ebben a blogban többé nem kommentezhetsz!

ő-szinte 2014.03.02. 16:11:31

@SzilajSzilard: de most igazándiból vagy csak úgymond?
mernemmindeggggy

én már a fény gyermeke vagyok 2014.03.02. 16:12:34

@SzilajSzilard: Fiatalka vagy még, nem érthetsz ehhez. Bizonyos kor fölött az ember fújtat fújatás közben.

dr. sziszi 2014.03.02. 16:16:07

Az akarom kérdezni UGYMOND, hogy háv meni fekvőtámasz du ju?

én már a fény gyermeke vagyok 2014.03.02. 16:34:46

@sziszisziszi: Tventifájvig no problémó, bát aztán káming big görcs.

RTL Lilu 2014.03.02. 16:39:00

@özv. Baldóver Béláné:
Manci néni!
Elkerülte a figyelmedet, hogy @ő-szinte:-vel úgymond MMKK sózni szoktunk, mivel reszelve egész más hatást érsz el...

SzilajSzilard 2014.03.02. 16:44:55

@sziszisziszi: vát iz jú fekvőtámasz? Fekvőtámasz oldschool úgymond. Improvizál nekem ha proli hunglishül nyomjuk.

Úgymond komolyra forditom a szót. Kezdi elérni az Aranypart magasságát a show. Olyan mintha az aranypartosok felnőttek volna, és addigi félszegségükön átlendülve végre maguk lennének.
Kajak magukat adják, ju nó.

RTL Lilu 2014.03.02. 16:45:50

@RTL Balázs:
Balázskám! :-)
Ma is milyen jó nézel ki!
Kár, hogy a kedves nézők nem láthatják, de hát így jár az aki buzizik adásban,aztán szarul csókolózik a műsorvezetőtársával ;-))
Viszont veled legalább nem baszik ki minden nap a sminkes meg a sztáliszt...
Bencust meg csókoltatom bár eléggé istenbaszta szegénykém, nem tudom, lehet jót tenne neki ha kivasaltatná a heréit??

Puszil,: Lilu

özv. Baldóver Béláné 2014.03.02. 16:53:19

@RTL Lilu:
Kislyányom, ne taniccsá te engemet. Attú, hogy ott flangírozul a képernyőn, még nem tudod, hoty kell ratylit rittyenteni. Hidd el, az @ő-szinte: reszelve jó.

Manci néni

Gerzson Balambérné (Marika) 2014.03.02. 17:20:02

@özv. Baldóver Béláné:

Mancikám, (szerbusz)

látom tégedet is meghítt ez a Luli a vígasságba, te kérgyed má meg tőle mivel itt nálunk a faluba nincsen sztájliszt végzeccségű ember, hogy mibe illik ilyen rangos eseménybe megjelenni? Jó lesz a régi flanellhálóingem, vagy szigorúan kötelező a kőmívesdekoltázs?

kis.herceg 2014.03.02. 17:21:58

Ez most szimpátiaszavazás az appon?

ő-szinte 2014.03.02. 17:28:11

@özv. Baldóver Béláné: háttt...reszelve is jó vagyok, csak olyankor másképp ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

nosce 2014.03.02. 17:35:30

Na kivasaltatta ki az esti döntőre a heréit ? Dorka csak úgy komázza, ugymond.

RTL Lilu 2014.03.02. 17:36:50

@özv. Baldóver Béláné:
Manci néni most szerepelni akar vagy vitatkozni????
Tessék szépen kirittyenteni magát meg a ratylit és nekem ne reszlegesse @ő-szinte:-t ! Arra MMKK vannak jelentkezők. Különben is,hogy akar így a villa Manci nénijévé válni? :-O
Reszelget, reszelget...ahhoz volna esze úgymond

dr. sziszi 2014.03.02. 17:37:04

@Hópyhe: áj em full pisivel,ezért vagyok big, de az nagyon!Értitekafaszombabazmeg?

özv. Baldóver Béláné 2014.03.02. 17:42:32

@Gerzson Balambérné (Marika):
Én egy szál bundabugyiba’ megyek, a francot se érdekel a száj... sztáj...mittudoménki a zsinórtangáival. Abban én mindenféle dekoltázst tudok domborítani, akár kőműves, akár kamionos, akármi.

RTL Lilu 2014.03.02. 17:42:48

@Gerzson Balambérné (Marika):
Marika néni, a hónaljbugyi MMKK megfelelő viselet, esetleg ezt egy picit cekkkcuálisra teccik venni, az még bele fér
Manci néni -akit innen is pusszantok - reszelési téveszméje miatt úgy is ki kell rakni a 18-as karikát (még jó, hogy a fingját nem gyújtja be ez az eszement ratyli rittyentő)

dr. sziszi 2014.03.02. 17:43:14

Az a borsónyi agyú rózaszín gőrcs , műhajú kis bránerkerülő hisztérika annyit nem fog fel , hogy egy ország rajta röhög,mert minden pillanatát látják???????? Nem jut el addig a zsugorodott agyhelyéig , hogy be van kamerázva? Hogy hiába suttog, azt is hallja a kam. Hogy hiába van vaksötét a hálóban(meg a fejében) , mi akkor is látjuk????

özv. Baldóver Béláné 2014.03.02. 17:44:02

@ő-szinte:
Tudom jól, miképp. Reszelés, és mikor már vonyítasz, akkor mehetsz a ratyliba.

dr. sziszi 2014.03.02. 17:47:58

Ő akkor is nyomja azt a középkori angol -nemtudását! ezek nem is kifejlett egyedek , ezek csak sejtek még! Ja , és (azt hitték)mekkora poén volt már a finggyújtás! Hát , hiába, úriember nem mindenki lehet, arra születni kell!Mint pőlő Ádika....muhahaha

Schlomo Goldberg 2014.03.02. 17:48:29

Ma este kivételesen megnézem a belevalót Liluval, Bencével és a Kakkantós parasztlánnyal. Papírforma szerint.

dr. sziszi 2014.03.02. 17:52:28

Gyerekek, most a traktoros megkúrta kokizát vagy csak imitálta? Mert nekem nagyon IMPROVIZÁLNA ha megkúrná!Mert hogy Au meglefetyelte a tejót , az addig ok. Ezeknek is az kell ami nincs,mert pl. vikkancs beengedné bármelyik lompost...

ő-szinte 2014.03.02. 17:53:30

@özv. Baldóver Béláné: lófaszt sem tucc, úgyhogy CS21 ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

exelensz 2014.03.02. 18:01:35

@sziszisziszi: Nem kúrta úgy ahogyan amásik esetben lefety sem volt,csak valami oljasmi,tudniillik a szerv le volt szigetelve :) így a közvetlen érintkezési felületet nem érhette elég inger :)

SzilajSzilard 2014.03.02. 18:07:21

@sziszisziszi: Az a nemlefety sem volt még teljes értékű ál-lefety sem. Szerencsétlen Teón látszott hogy nagyon nem jól nyúl (nyal) hozzá Au, látszott hogy egy pillanatra megingott hogy behúzza-e a kéziféket még arra a semmire is amit Au ott maszatolt.

Viszont Traktorosban bízhatunk, szerintem megmutatná hogy ki Iza ura. Hajrá Trakker!

dr. sziszi 2014.03.02. 18:08:24

@exelensz: Most nagyon elszomorodtam,wazze... Az, hogy számolni, beszélni , fogalmazni nem tudnak , az ok, de szexelni sem? Akkor most könnyes szemmel megeszem a folt nélküli sonkámat,és várom a ma estét! Pedig a lefetyet konkrétan láttam...hmmm ...lehet , hogy mégse?Annyira átszelleműlt arca volt tejónak,hmmm.

SzilajSzilard 2014.03.02. 18:11:36

Most néztem meg a Viki bazmegolós simonolós videót. Teljesen rendben van a csaj. Járhatnánk együtt kukákat borogatva telepi játszótéren hajnal 4-ig pofázni, hangosan csajozni. Viki jó srác!

dr. sziszi 2014.03.02. 18:12:17

@SzilajSzilard: De király is lenne! Kokiza kicsit lejjebb adná a mércét! Egyébként , mércét akkorára szoktak állítani , hogy ne legyen magasabb mint aki azt állítja!Vagy nem jól tudom? Mert kokiza az érettségije nélkűl nincs magassabb helyen mint trakti! Ráadásul ,viselkedési problémái is vannak , ugyhogy Traktival egy szinten van(sincs)

nosce 2014.03.02. 18:15:34

@Schlomo Goldberg:
jóislesz, utoljára láthatod a kakkantóst, úgymond

nosce 2014.03.02. 18:16:10

@csi21:
hol ? herét vasalsz ?

nosce 2014.03.02. 18:18:14

@exelensz:
"Nem kúrta úgy ahogyan amásik esetben lefety sem volt,csak valami oljasmi,tudniillik a szerv le volt szigetelve :) "

a bugyit félre lehet kicsit húzni és akkor megvan a full contact, bár nemtom az olaszoknál ez hogy szokás

exelensz 2014.03.02. 18:22:14

@sziszisziszi: Hát ez a helyzet.Ez a műsornak nevezett szatyvadék arra épült volna terv szerint,mert más értelmes dolgot nem tudok elképzelni ebből az állományból.

Egy kevéske teljesült de a zertéel megijjedt egy játékostól,ezért elcsalta (kizáratta) az egyetlen sexelő szereplóje egyikét,abban bízva h vannak még elegen,tévedett.

Maradt ami maradt. De ha ma este is csalnak akko megint vérveszteség lesz a nézői oldalon.Én ezt nem tenném, mert így is csak a mazok nézik már :)

exelensz 2014.03.02. 18:25:04

@nosce: Oké ,de az nem fúrcsa h a "sohanemhordokbugyit" theodoraquelle éppen akkor vett fel egyet.Bár az is lehet h erényöv gyanánt használta iccakára propeller ellen.

ő-szinte 2014.03.02. 18:25:32

@nosce: mogyi bazzz :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

SzilajSzilard 2014.03.02. 18:25:53

@sziszisziszi: Úgymond nem illik komolyan venni itt a benti konfliktusokat. Szerintem. Röhögünk az agyhalottakon, ahogy egy aranyos állatnak is örülünk hogy milyen szépen csinálja amit csinál.
Ahogy komolyan vesszük őket, vagy amit mondanak, elszáll a varázs, és mi is agyhalottá leszünk.

Kandabula 2014.03.02. 18:30:48

Két "normális" embert látok: Vikit, meg a parasztgyereket. Viszont számomra zavaró, sőt, visszataszító az állandó sapkahordozás és a fiúknál a meztelen felsőtest. (Milyen meleg van a villában?)

szőkekóla · https://www.youtube.com/watch?v=xKcbYUwmmlE 2014.03.02. 18:44:51

Istenem, ez a favágó egy igazi humorbomba. Ha így folytatja, akár még Frankfurt-országba is eljuthat. Vajon kinek a haverja lehet ez a falu bolondja?

exelensz 2014.03.02. 18:49:35

@Kandabula: Elérkeztünk egy olyan kérdéshez melyet soha senki nem tud megválaszolni,az a bizonyos: normális.

Innentől kezdve mindenki lehet az és nnek az ellenkezője is :)

Kandabula 2014.03.02. 18:55:10

@exelensz: már úgy értem a "normálist", hogy vannak körülöttük történések. A többi vatta, még a nevüket sem tudom. (Akár én is lehetnék ott bent, a sarokban meghúzódva. Kaja, pia van, alszok ahol akarok, mondok amit akarok, mint Svejk a bolondokházában.)

exelensz 2014.03.02. 19:00:21

@Kandabula: Így már más a helyzet.

Kandabula 2014.03.02. 19:04:24

Ja, tényleg. Ez egy bolondokháza, ahol mindenki azt csinálja, amit csak akar. Óvodás vicceket, üvölthet mint a fába szorult féreg, fingot gyújthat, berúghat, mint a csacsi. Csoda egy világ ez, ahol a fő kérdés, ki kivel fog dugni előbb-utóbb. Lényeg, hogy legyen sapka a fején.

exelensz 2014.03.02. 19:17:22

@Kandabula: Ez egy csapjuk össze,ölettelen, majd lesz valami műsor lett,semmi köze egy játékos,szórakoztató versenyhez,pedíg a díja,igen komoly(feltéve ha lesz).

De hát ha ez is elég a profit növeléséhez (lehet h csak a rezsire elég) amit hoz a konyhára,akko ám legyen.

dr. sziszi 2014.03.02. 19:17:38

@SzilajSzilard: UGYMOND nem veszem nagyon komolyan csak néha fáj nagyon a sötétség...de azért szeretem ezt a műsórt, különben nem lennék itt.Ugymond...háu meni fekvőtámasz du ju? ez nagyon vicces volt.
süti beállítások módosítása