Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 6821-6822. rész

2014. február 27. 17:00 - julie0812

Hanna és Balázs idegesen magyarázkodnak Vandának az ölelkezés miatt, ez csak egy baráti gesztus volt, semmi több. De Vanda szeret kombinálni, meg hát ugye mindenki magából indul ki, szóval nem hisz nekik. Hanna megpróbálja rávenni Balázst, mondja el Petinek, hogy valójában a Lindába szerelmes, de nem jár sikerrel. Elég uncsi már ez a téma, lépjünk is a kiplakátolt buszmegállóba, ahol Alíz is megcsodálja a jól sikerült herpeszreklámot, KicsiSzabinak meg 220 a vérnyomása, erre még az új csaja is visszajön és ő is szemügyre veszi Szabika szexi száját ragyákkal elcsúfítva, fúj.

1.jpg

Zsófi az udvaron kiabál Mikivel a borász felmondása miatt, mi lesz most a pincében a sok félkész borral. Miklós szerint igenis jól döntöttek, különben még jól átverte volna őket a fószer. De Zsófi igazából azért van kiakadva, mert Miki mindenhez Nórától kér segítséget. Nóra bocsánatot kér Zsófitól a birtokon történt veszekedés miatt és Mikinek is felajánlja, hogy segít nekik új borászt keresni, de Cárék nem kérnek többet Nórából.

Juli sikeresen megszerelte a fénymásolót és már húzna is vissza Atikámhoz nászutazni, de ekkor betoppan az irodába Vanda, hogy az anyja szemére hányjon, mert őt nem hívták meg a lakásesküvőre. Juli nem akar veszekedést, de Vanda nem fog jópofizni, ő csak Peti miatt jött haza és szarik rá mindenki más fejére.

2.jpg

Petit kiengedik a kórházból, Hanna és Vanda kísérik haza. Szegény Peti nincs túl jól, de Hanna inkább azon aggódik, nehogy Vanda elköpje neki, hogy Balázzsal összeborultak kicsit. Kicsit pityereg azért azon is, hogy még mindig nincs donor, úgyhogy Vanda megenyhül. Juli leüvölti Vanda fejét, mégis hogy merték hazahozni Petit, még a végén elkap valami fertőzést. Petinek kifejezetten jót tesz ez a családi balhézás.

3.jpg

Miklós a kis felesége kedvében szeretne járni és róla akarja elnevezni az első borukat, már készül is hozzá a címketerv, amire rá akarja íratni, hogy miben hasonlít a bor Zsófira, például testes és vörös – micsoda találó tulajdonságok. Zsófi még jobban kiakad és bemegy a hálószobába duzzogni. Végül csak kibékülnek és Miki talál egy jobb jelzőt a borra: tüzes. Ez már jobban bejön a Cárnénak, de pont mielőtt nekilátnának a békeszexnek, betoppan Nóra és boldogan újságolja, hogy megtalálta nekik a legjobb borászt. Hát nem ugranak a nyakába.

4.jpg

Az ikrek és Luca kicsit kidekorálták Szabi plakátját, de sajnos ez már nem segít azon a tényen, hogy az új barátnő még az első csók előtt dobta KicsiSzabit, mert Szabi pont a buszmegállóban a herpeszes szájával a háttérben akarta lesmárolni a csajt. NonStop és KicsiSzabi próbálják kinyomozni, hogyan került Szabi fényképe a reklámplakátra, de egyelőre kevés sikerrel. És akkor jön Nóra, hogy ebben is segítsen.

5.jpg

Juli szeretné rendezni a feszkót Vandával. Vanda megígéri, hogy megpróbál visszavenni egy kicsit és előáll egy kissé meredek javaslattal: ha az anyjának már nem megy a gyerekszülés, akkor majd szül ő egyet, hátha jó lesz donornak. Juli és Attila ledöbbenve néznek egymásra, gondolom mindenki fejében másik forgatókönyv jelent meg. Atikáméban vajon melyik?

Címkék: barátok közt
1 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Laresz 2014.02.27. 19:31:37

Jó lenne már egy új forgatókönyv író, ez kimerült és a veszekedés/kibékülés végtelen ciklusba keveredett.
süti beállítások módosítása