Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éjjel-nappal Budapest 225. - Fotogén szalonna

2014. február 26. 19:16 - Zirowe

Káosz Professzor visszatért a fővárosba és rögtön össze is találkozott hűséges segédjével, Rettenet Tábornokkal. Sajnos szegény Rettenet még mindig maga alatt van a Márcsellós sztori miatt, és továbbra is abban a tévhitben él, hogy amikor nincs velük Anikó, akkor tökéletes páros, de amikor a csajszi ott van, akkor meg ők enyelegnek, ezért inkább felmond. Káosz szerint nem kéne ezt hagynia, vágjon vissza! Rettenet el is hívja egy kávéra Márcsellót meló előtt, aki szokás szerint kamu indokkal vonja ki magát Anikó társasága alól, ám így lemarad a nagy meló lehetőség bejelentéstől: Anikó főnöke nagy ajánlatot hozott, állítólag menő Hong Kongban a budapesti élet, ezért erre a két parasztra bízná, hogy csináljanak egy reklámkampányt arról, milyen ebben a városban élni munkanélküliként.

01.jpg

Ha ez bejön, akkor dőlni fog a lé, de ehhez éjt nappallá téve kéne melózni, ami persze már annyira nem pálya. Ezalatt Márcselló huszadik alkalommal próbálja megint elmagyarázni Rettenetnek, hogy nem akar tőle semmit, sosem akart, csak jó volt dugni valakit, amikor mérges volt a barátnőjére. Persze Káosz, főszarkeverői posztjához hűen, nem hagyhatja ezt annyiba, ezért beállít Márcsellóhoz, hogy szokás szerint jól lebassza a srácot, ám véletlenül az egész beszélgetés fültanúja Anikó is, aki teljesen kikészül azon infótól, hogy a pasija Rettenetet tömte, ezért miután kiöntötte a kávéját gyorsan el is viharzik. Persze Káosz szokás szerint mossa a kezét, hogy igazából Márcselló tehet az egészről és még örül is, hogy így alakultak a dolgok. Nyilván másra nem is számítottunk tőle. Ezalatt Anikó beviharzik a háciendára, hogy összeszedje a cuccait és lelépjen, közben az egész kóceráj megtudja, hogy a pasija mit tett, jön is gyorsan Redzsi, aki szokás szerint megmondja, hogy ha ez igaz, akkor majd ő maga fogja elintézni Márcsellót, hiszen rengeteg köze van a dologhoz. Az egészből csak azt sajnálom, hogy így hogyan fogják szegény kínaiak megismerni a magyar munkanélküli, egész nap romkocsmában merengő bölcsész elit kultúr közösséget?!

02.jpg

Anikót szokás szerint az álomhajón fogadják be, lassan át kéne nevezni megtört szívek szállodájára. Laller is nagy híreket kap: ma fotósorozat lesz és nagy interjú, holnap meg szuperkoncertje lesz, szokásos egy számával. Persze egyedül nem mehet fotózkodni, ezért ráveszi Cincogit, hogy kísérje el, mint körítés, és persze Gaben is velük tart, hűséges pimpként, de hogy a két szamár közül melyiket futtatja, azt nem tudni. A fotózás nagyon menő, igazi agrártinédzserhez passzoló környezetben, rengeteg húsáruval és Cincogival pózol a gyerek, van itt minden, kolbász harapás, szalonnára nyáladzás és fülnyalás, mely utóbbi mozdulat már annyira nem tetszett az erkölcsös örömlány Cincoginak, így jól leugatja Pumit, akit még Gaben is arrébb lök rettentő keményen. Jön az ámokfutás következő lépése, az interjú alatt Pumi minden dicsőséget magából eredeztet, Berényi nem segített neki semmiben, semmit sem köszönhet neki.

03.jpg

Ez persze nem tetszik Berényi minionjának, aki azonnal lefújja az egész bohóckodást és beköpi Lallert a főnökének, aki majdnem agyvérzést kap és minden jövőbeli Pumi programot lefúj, hiszen már párszor megmondta a srácnak, hogy ha nem fogja magát vissza, akkor ugrik minden, hiszen 5perc alatt tud helyére találni egy helyettes elmebeteget, az agyhalott rajongók pedig észre se vennék a cserét. Másik nagy kezdődő konfliktus, hogy most, hogy tízedik alkalommal is visszakönyörögte magát Dzsó, muszáj egy ideig azonnal ugrania Barbika minden egyes szavára, amit Gaben megint nem néz jó szemmel, szerinte Dzsó egy fél pillanat alatt visszafejlődött az esküvő előtti papucsállatka szintre, szóval most megint ezért kapja az ívet, közben Oli úr arra biztatja Barbit, hogy még szorosabban fogja Dzsó gyeplőjét, szóval csak a szokásos tömény repetitív unalom.

 

 

77 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.02.26. 19:24:41

És de! Mégis lett róla így este HV :D
akkor most jól ráhúzom a krokodilos hátizsákot, és olvasom is :)

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.02.26. 19:51:11

Ó. De rövid volt ez a hogyvolt:( Káosz Professzorasszonyszörny pedig (ismét) nagyot alakított, továbbra is imádom ezt a némbert. (Továbbra sem kérek elnézést emiatt)
Bírtam még azt is, hogy Lalika Drága Kicsi Kincsem porig lett alázva, nem mintha tanulna belőle. BTW Cincogi ingyen ment fotózkodni, ha kapott volna bért, nem bánta volna a nyelvelést (ami egy Lalitól kimondottan undorító)
Anikó szirénázása értelmezhetetlen, millió éve ismeri Marcikát, minden nőjét megcsalta nemegyszer, ahogyan őt is már, sokszor. Mit várt vajon.
Redzs mint megmondóember. Ne már.

Zirowe 2014.02.26. 21:54:18

Miota nevezik itthon a muzliszeletet energiaszeletnek?!
Az usak kifejezes..

wakondok 2014.02.26. 22:18:08

Basszus, ez a Barracuda örüljön, hogy valaki még számításba veszi mint nőt, olyan kibaszott rusnya és irritáló személyiség, erre ő mindenért sarokba állítja Szteroid Alexet, az egyetlen férfit, akinek gusztusa támad ehhez a visszataszító nőnek gúnyolt csonthalmazhoz.

Zirowe 2014.02.26. 22:19:09

@wakondok: ja hogy a halott menyasszonyrol beszelsz! :D

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.02.26. 22:22:11

@Zirowe: Egyrészt. Másrészt nézzünk már rá a minyon tálra az utolsó képen, és ennek tükrében beszélgessen már el Barbika Dzsóval az egészséges táplálkozásról. Vagy anyukájával, aki kb 50+ lehet, de azért megtömi ezekkel a sütikkel.

Zirowe 2014.02.26. 22:23:32

@Biri a KrokodilCápa: nekem arrol inkabb az jutott eszembe, hogy barbika nagy befektetest eszkozolt es egy heti fizeteset beleolte abba a mignon talba. :D

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.02.26. 22:29:43

@wakondok: Barracuda? Remélem, nem Barbira gondolsz?! A barracuda egy fasza karakán hal, mi krokodilcápák szeretjük. Barbi max az a halfajta lehet, aki a csajok lábáról lecsipegeti az elhalt hámsejteket az erre szakosodott szalonokban.
Barrakuda az ez:
www.youtube.com/watch?v=nkTT6fUcgu4

Zirowe 2014.02.26. 22:33:37

@Biri a KrokodilCápa: barbika inkabb erre emlekeztet:
images.fanpop.com/images/image_uploads/Jack-Skellington-jack-skeleton-564586_652_500.jpg

Gabent mikor vettek vissza verolegenynek a penzmosodaba?!

Zirowe 2014.02.26. 22:39:22

Ha a boltban van "vezetekes", aminek a nem kifizetett szamlai miatt marcika mindig sir, akkor minek van aniko laptopjaba mobilnet stick? :D

Friss portre dzsorol:
img18.aprod.hu/images_aprodhu/17665235_1_644x461_adidas-papucs-bekescsaba.jpg

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.02.26. 22:52:04

Nem bírom a Lali vonalat. Ha arcoskodik, oltogatják. Ha koppan, vigasztalják. Unom. Anikókára pedig jeges vizet küldenék, szívem minden szeretetével.

wakondok 2014.02.26. 23:10:48

@Biri a KrokodilCápa: ne haragudj, annyira felhúzott Csonti a mai részben, hogy hirtelenjében a barracuda jutott eszembe amivel alliterálni tudtam a Barbarára.

wakondok 2014.02.26. 23:14:35

@Zirowe: Jack nevében kikérem magamnak, hogy azt a gusztustalan nőszemélyt a rémisztők királyához hasonlítod, ha még csak kinézetben is.

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.02.26. 23:23:36

@wakondok: elképzelhető, hogy megbocsátok. Egy idő után, talán.

@Zirowe: :D Nem jobb az sem. :/

wakondok 2014.02.26. 23:36:40

@Biri a KrokodilCápa: nagyon Ritásra vetted a figurát =D

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.02.26. 23:42:19

@wakondok: Mi barinők vagyunk, még ha ő nem is tudja egyelőre. :) Töle függetlenül is egy fekete lelkű mocsári ragya vagyok, ezt viszont mindenki tudja rólam itt a blogon:)

Zirowe 2014.02.26. 23:42:47

Az a baj, hogy olyan erzesem van, mint a walking deadnel: a sztori nem tart sehova, nincs karakter fejlodes, egyhelyben toporgas es folyamatos ismetlodes..

Bevallom oszinten, az ironikus nezes/olvasasbol mar szivesen tovabblepnek mondjuk egy supernaturalra.
Vagy arrowra, bar azt is ironikusan tudnam csak irni, mert meg mindig nem tudom komolyan venni.

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.02.26. 23:57:02

@Zirowe: Kiégtél, menedzserbetegség :D
Supernatual nagyon jó! arrow - láttam 4 részt belőle, és részemről annyi.

Zirowe 2014.02.26. 23:58:51

@Biri a KrokodilCápa: ja, csak ahogy neztem a supnat itt a 2. evadnal megallt, jelenleg meg kicist elorebb tart, szoval nem tudom hol lehetne beugrani.

Ne az, hogy kiegtem, csak mar nagyon az agyamra ment az enbp.
Siman nezni meg talan okes, de ugyis, hogy irok rola 5/7ben, kicait sok.

naezjó... 2014.02.27. 01:39:26

@Biri a KrokodilCápa: A lakótársába titkon szerelmes, a London utáni Manson, a Tudjukki iránt min. fél éves munkakapcsolat után 2 nap alatt elepedő szerelembe eső, bolti eladókat beteges mértékű kisebbségi komplexussal anyázó, a belső harcot vívó prostituálódott, a kuncsaft vele egykorú lányával játszadozó, vagy a "végig a Marci volt az igazi" Rita a preferált barinő-típus számodra? Mert volt már kamaszlány, bérgyilkos, Buddha és Gandhi. Nekem a londoni sztorija tetszett, még a Hawaii-pultos jelenetek érdekelnének. És hogy mit gondol erről Regi.

@Zirowe: Te meg pihenj 1 hetet, sétálj egyet a Margit-hídnál, fizess be 1 állóhajóra, mittudomén. Csak bírd még, HV-ok nélkül szart sem ér a műsor.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.02.27. 01:42:51

@Zirowe: nyet, van energiaszelet is, akkora méretben is, mint egy müzliszelet. még DMben is láthatsz.

Zirowe 2014.02.27. 01:51:27

@naezjó?: veletlenul ne az alomhajonal setaljak egyet?! :D
Altalaban amugy tekerni szoktam a margit hidnal, pont ezert keltette fel elsosorban a figyelmemet ez a sorozat, mert itt jatszodik a "szomszedban", en mechwart ligeti gyerek vagyok.
El van dontve, 250.-ig megyek es kesz.

Azert az a london szal elegge alja volt a "eldontottem, hogy angliaba megyek, ra 40percre indul a gepem, hogy aztan 5nappal kesobb viaazaerjek es mar a kristofba legyek telhesen szerelmes" szallal. :D

@ミラ: es abban hany kwh energia van?!:D

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.02.27. 02:05:33

@naezjó?: Igen. ő az, akit kedvelek. És pont azért, mert ilyen sokoldalú. És mert eleve bírom a szarkavarókat.

Zirowe 2014.02.27. 02:15:44

@Biri a KrokodilCápa: azert annyira sokoldalunak nem titulalnam, elegge egysiku szarkevero. :D

Juj, most magyon utalni fogsz, de sajnos ez teny.
Egy 2d-s egysilu karakter, aki az indulas ota semmit sem fejlodott, pedig lett volna ra lehetosege a karmi szallal, de veszni hagyta.

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.02.27. 02:22:48

@Zirowe: Mikor elküldtem, akkor vettem észre, hogy nem megfelelő
jelzőt használtam. Sokarcút akartam.
És igenis fejlődött, mert azóta 3 azaz három barinője van: Trixi, Rettenet, és ÉN! :)

Zirowe 2014.02.27. 02:29:11

@Biri a KrokodilCápa: troxo alig varta !ar, hogy megszabadzljon tole hes normalis elete legyen, rwttenet ilyen azukseg dolog, te meg csak rajongo vahy! :D

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.02.27. 02:34:05

@Zirowe: Nem is értem, hogy ez miért okoz bárkinek problémát. Imádom a csajt, mint szarkavaró tesót.

Zirowe 2014.02.27. 02:37:40

@Biri a KrokodilCápa: jo, hat mindenkonek lehet perverz fantaziaja.

Nekem pl a mai perverz fantaziam az, hogy 3d-ben reszegen ujranezem az avatart es kozben a mult hibain ragodom. :D

De a tied akkor is survabb bun! :D:D:D

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.02.27. 02:44:24

@Zirowe: Nem engedhetem meg magamnak azt a luxust, hogy genyó legyek, a világ legkedvesebb legaranyosabb főnöke vagyok, aki itt éli ki a titkos szenyóságát.
Rita, hajrá!

garrett27 2014.02.27. 08:54:53

Kéne már egy kis tudatmódosítás a retekklubnak. Kezdeném azzal, hogy Rózsaszín Pálcikát elküldeném dubajozni, hagy röhögjenek egy kicsit a sejkek. A stílusa képes tökéletes állatot faragni bármely férfiból. Rita szarkavarásra lebutított szerepe teljesen kiégett, irány szintén Dubai, hagy ropogjon a csont. Laller egyszámos mulatós karrierje már több mint kínos, fogalmam sincs hogy koncertezik egy egész estés buliban.
Joe hirtelen előrántott fitness edzői múltja pedig már nálam a közröhej kategória. Küzdősportot űzött állítólag évekig, az pont kompatibilis a tinci-tánci lazasággal. Na hagyjuk már!
Bálint kardigánjáért viszont jár a pont. Ez a fajta már a 80-as években is csak turkálóban volt fellelhető. Kb. mint Bálint feje a frizurával együtt.
És végül: a Hanna vonalat vagy teljesen felejtsék el (a búbánatos bociszemek halál idegesítőek) vagy adjanak Karesznak több területet, abban a fasziban van spiritusz, pont azért mert szalajtós.

wakondok 2014.02.27. 09:13:08

És Marcsello részeg kirohanásai a kurva gáz kategóriába tartozik.

Zirowe 2014.02.27. 12:13:44

@hannamontanna: Vivi meg Diával koktéloznak a szanatóriumban. :D

hannamontanna 2014.02.27. 12:23:47

@garrett27: Egyetértek. Egy apró javaslat még a totális kifulladás megelőzésére egy szép felirat: VÉGE. De tényleg.
@Zirowe: Jól teszik. Biztosan úgy döntöttek, hogy nincs az a pénz..... Értelmetlen sz egész. Szerintem a szótárban a sz*rból ostor fonás és még pluszban csattogtatás címszó alatt ez a sorozat szerepel.

naezjó... 2014.02.27. 13:57:15

@Biri a KrokodilCápa: Nekem az sem fáj, ha épp megszáradt a bepanthen a friss Rita tetkódon, csak gondoltam felhívom a figyelmed, h a kedvenc karaktered pusztán 1 inverz Segítő Orsi, akiről olyan szinten lemondtak a sorozatírók, h a Zirowe által is megírt jellemfejlődés helyett már csak a fakanál szerepe maradt neki.
@Zirowe: De. Pont arra gondoltam, titkon bízva, hogy 1 katartikus találkozás (előtted vesznek csokit, Tudjukki téged is majdnem fellök, stb) hatására meggondolod magad. :D

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.02.27. 19:43:12

@naezjó?: Te hasonlóan kedves alak vagy, majdnem annyira, mint én :) Ha megszáradt és begyógyult, te leszel a következő tetkóm.

Zirowe 2014.02.27. 21:33:51

ROHAGGYÁ MEG!!

Hm, vajon ki lehet ez a nagyon ertelmisegi..

Zirowe 2014.02.27. 22:13:41

Mai resz nagy tanulsaga: Budapesten barhol eldobsz egy kavicsot, akkor minden esetben egy leszbi/biszex csajt fogsz vele eltalalni, ami egy kis kavezoban hatvanyozottan igaz, a vendeg 90%-a fog gerjedni redzsi shrek fejere, illetve ha megdugsz egy felnott lanyt, aki onkent egyezett ebbe bele, akkor egy rohadt fereg vagy, tovabba ha lakotarsakkal laksz, akkor azoknak minden egyes mozzanatodrol be kell szamolnod.

Arrol nem is beszelve, hogy egy bizonyos ertelmi szint alatt csakis az uszoda johet szoba, mint pihenohely, ahol felettebb vicces latvany a sok kisgyerek kozott a mindenet kirako plasztik oromlany es a tetovalt bunozo alkat nyalakozasa.

Szegeny kocos reg nem tunkolhatott, ha mar shrekre is ramozdult volna.

Ja, es a legfontosabb, lehetsz ingatlanos, lehetsz autoszerelo vagy akar autokereskedo, vegul ugyis szemelyi edzokent fogsz kikotni, hiszen minden ut odavezet!

Nesztek, igy mar nem is kell a reszrol hv-t irnom! :D

Zirowe 2014.02.27. 22:34:19

Ja, es az utcan setalva tuti, hogy egy drogos fog veletlenul leonteni levessel, csak azert, hogy teljesen ismeretlenkent 5 perccel kesobb mar ingyen kinaljon cuccal, hogy aztan egy nagyon 90es eveket idezo gagyi transzszeru dizsi jelenetet lathassunk asvanyviz tarsasagaban.

Komolyan, mar csak Mark Renton monologja hianyzott arrol, hogy mennyivel jobb a szex becuccozva, meg a Beteg Fiu ertekezesei a Bond filmekrol, illetve egy besuppedt szonyegbol perfect dayre valo tuladagolos jelenet, de en meg egy kis blondie atomicra valo tancikalassal is megelegedtem volna.

Ha esetleg nem tudnad mirol volt szo az utolso bekezdesben, akkor nagyon gyorsan szegyeld el magad es azonnal potold be az egyik filmes alapmuveltsegnek szamito Trainspottingot!

www.youtube.com/watch?v=WLSaIVPmVPM&feature=youtube_gdata_player

naezjó... 2014.02.27. 22:55:44

@Biri a KrokodilCápa: Na jó, most már megijesztesz. :)

@Zirowe: Nem értem mire gondolsz, még az infected mushroom-ot is benyomták, h érezd, itt most Kati és Gina találkozik régi ismerősükkel, Fannival. Amúgy kiváncsi lennék Fanni múltbéli drogproblémáira, gondolom kitépte a csigát a cigis dobozokból, kiborítva ezzel az egész rokonságot.

Zirowe 2014.02.27. 23:10:02

@naezjó?: az szerintem nem gina volt, inkabb vmi divatos dizajner fos.

Zirowe 2014.02.27. 23:15:30

Egyebkent majd megemelem a kalapom az erteel elott, ha legalabb 0.0001%-ban megkozelitik ezt a jelenetet zsenialitasban.
De mivel olvastam az elorejelzeseket es tudom, hogy szokas szerint elbasszak, ezert nincs remeny. :)

www.youtube.com/watch?v=zgCprJPSlpA&feature=youtube_gdata_player

karev 2014.02.28. 07:52:11

nagyon jó, mint mindig :)

karev 2014.02.28. 08:50:07

@naezjó?: el is mehetnél a hásziendára, és kinyírhatnál mindenkit :)

karev 2014.02.28. 08:54:19

@hannamontanna: nem a pszichiátrián? :)

naezjó... 2014.02.28. 12:53:54

@karev: Kösz a baráti tippet, de a white trash beautiful azért kevés ehhez. És tuti, h a Csillagban az édes életet nézik. :)

wakondok 2014.02.28. 14:14:06

@Zirowe: egyébként pesten tényleg ilyen kurva sok leszbi/biszex csaj van? csak kérdezem, mivel nem vagyok pesti =D

Zirowe 2014.02.28. 14:21:37

@wakondok: nyilván nem, meg ha lennének is ennyien, akkor se gerjedne mind shrekre. :D

p.o.p 2014.02.28. 17:34:40

hát még a trainspotting utánzat jelent volt a legértékelhetőbb momentuma a tegnapi résznek.

marci ahogy csoszog idiótán ide oda a hülye tabletjével, akkor szerencsétlenség.

p.o.p 2014.02.28. 17:35:11

jelenet és akkora (nem tudok már írni se):)

Zirowe 2014.02.28. 18:11:55

@p.o.p: itt a nagy kérdés, ami milliókat gondolkodtat el, hogy marcika milyen netet használ a táblagépén, ha az üzletben sosincs kifizetve a számla, illetve az exe úgyis mobilinternetezik?

Na, kevés kedvvel, de nekiesek a szerdainak.

p.o.p 2014.02.28. 18:44:27

@Zirowe: Mindenesetre kva idegesitő ahogy nyomul vele, kiverném a kezéből;)
Na kezdek már agressziv lenni, ugyh jojjon az uj poszt h kiéljem magam.

Zirowe 2014.02.28. 18:45:29

@p.o.p: abból már csak holnap lesz vmi. :)

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.02.28. 21:31:34

@Zirowe: Nem láttam a tegnapi részt, éppen @naezjó?: tetovát varrattam. Gondolom, már késő részletesebb HV-t kérni.

Zirowe 2014.02.28. 21:44:31

Olyan megnyugtato, hogy a mai resz alatt vegig egy hatalmas anal felirat ekeskesik a jobb felso sarokban, de ennek ellenere minden fenek szarazon maradt..

Zirowe 2014.02.28. 21:53:46

A csavonak nincs penze, a csaj meg nem dagadt, nem is ertem, hogy miert birjak egymast.
Jarunk?
Uh..

Amugy ezek a suhancok mivel firkaljak ossze a hajot, hogy 5perc alatt le lehet surolni, gyerek temperaval?!
Az ember azt gondolna,hogy az utcagyerekek tudjak, hogy hogyan kell huligankodni, nem.

A trippelo Rettenet2perc alatt alazta az osszes eddigi reszeg marcsello percet.

Zirowe 2014.02.28. 21:57:54

Vavavarj mr egy picit.

Ha cincu meg csak most ment el adihoz visszakuncsorogni gaben melojat, akkor multkor, amikor marcsello reszegen arcoskodott a szimbol elott, mi a repat keresett ott?
Annyira unatkozott es annyira a vereben van a biztiorkodes, hogy szabadidejeben free rendezoskodik a volt melohelyen?!

Kicsit eros cincut hallani leostoba libazni egy hasonszoru klonjat.

Meg az intezetisek indokaira kivancsi leszek.

Zirowe 2014.02.28. 22:02:51

Szeretlek, csak miattad jottem fel a varosba es csereltem le a gumicsizmam..

Jaj, elvisznek firkalasert?
Mondjuk egy civilizalt tarsadalomban igen, de ez Magyarorszagon eselytelen..

A logika, hogy multkor leorditottak, tobbet ne lassunk, meg hasonlo fasszagok, de azert ra 3-4 hetre naponta meglatogatjak egy kis rongalasert, hibatlan logika, szerintem eddig tartott nekik felfogni a tortenteket.

A ket "drogos" ebedje baromi gaz, kene ide legalabb egy spud lepedoje kaliberu valami, nem az, hogy "jaj, nem tudom addig megenni a spaghettinek gunyolt muanyag elfott fost amig fel nem szippantok egy kis port, hogy a mosott szar hanyos allapotbol fel masodperc alatt kurva porgos es farkas ehes legyek".

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.02.28. 22:23:32

Én csak azt szeretném kérdezni, hogy ez a hagymácska frizura (fejtetőre konytyolt haj), az mindenkinek tetszik rajtam kívül?

Zirowe 2014.02.28. 22:24:55

Komolyan, elnezve at erteel elkepzeleset egy drogos partyrol, olyan erzesem van, mintha viaazarepultem volna az idoben a rendszervaltas, '90es evek elejere..

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.02.28. 22:38:42

@Pácsó Ármándó: De most komolyan. Ha a nappali és a buli szett összeillesztésére van idő, meg a cicasminkre is, ne csapjuk már agyon az egészet egy zuhanyzós frizőrrel.
Ha pedig csak szivatsz a hozzászólásoddal, akkor apage satanas. :D

Pácsó Ármándó 2014.02.28. 22:51:15

@Biri a KrokodilCápa: Komolyan nem tetszik és érdekes, mert én is hagymácska hajnak hívom

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.02.28. 23:00:52

@Pácsó Ármándó: Mi, oroszok tartsunk össze. здоровье!

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.02.28. 23:25:05

@Zirowe: Ó, nagyon kiakadtál ezen a témán. Fogsz erről mesélni a hv-ban? Vagy itt?

naezjó... 2014.03.01. 15:35:16

@Biri a KrokodilCápa: Pics or didn't happen. @Zirowe: Az erős, h Cincu Gábornak mondja, h nem érti, h léphetett túl rajta ilyen gyorsan Ádi. Nincs is a férfiszívnek szebben hangzó. A cívis Cerberus már nekem kellemetlen, még a helyesírásuk is mosható. Rettenet sztorija még mindig jobb, mint Hanna terhessége, fog ő még Prodigyre futni maga elől.

Zirowe 2014.03.01. 15:44:38

@naezjó?: ne a terhesseghez hasonlitsd, hanem amiko "tuladagolta" magat. :D

Amugy ennyi parasztot egy helyen reg lattam, ha vmi peoblemajuk van mindig falura menekulnek.

Egyebkent tenyleg, ha cincu csak most akarta viaszakonyorogni gabent, mit keresett ott a srac amikor marcsello jott verekedni?

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.03.02. 11:12:07

@naezjó?: Képet nem kapsz, de leírást róla igen: Ízléses piros rózsácskák, ízléses színes lepkécskék, ízléses vörös szívecskék, középen a neveddel. Féljél, magadra szabadítottál egy pszichopatát, majd ezentúl tekintgessél a hátad mögé is :)

karev 2014.03.03. 16:29:27

@Zirowe: a müzliszelet és az energiaszelet. :)

karev 2014.03.03. 16:30:52

@naezjó?: vagy az élet sóját :))
süti beállítások módosítása