Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éjjel-nappal Budapest 224. - Be my daddy!

2014. február 25. 16:00 - Zirowe

Bambula és Száncsi nagy kupaktanácsával kezdjük a hetet, amint a srác éppen azzal gizdul a csajnak, hogy Hűségest előző este hogy kidobták a lakásból Karesz2vel. Száncsi szerint ezt az egészet csakis neki lehet köszönni, hiszen nem véletlenül volt ott a kanbulin, hanem azért, hogy Kannát provokálja. Ki kell használni, hogy össze vannak veszve, el kell különíteni őket, remek terv. Hűséges nekifutna még egyszer ennek a kanbuli/Kanna párosnak, ezért este odahívja a lányt a haverjaihoz, közben persze Száncsi nagyon ellene dolgozik, ám Hűséges, nevéhez hűen, keményen kiáll Kanna mellett és egy nagyon gáz monológ után inkább lelép vele, mintsem ezzel a töketlen bandával maradjon.

001.jpg

Laller a háciendán érthetetlen módon meztelenül rohangál, mint egy veszett kutya, mert nem találja Lajcsi trombitája, az ő szent ereklyéje. Hogy fokozzuk az izgalmakat, még egy rejtélyes videó is érkezik, amin egy ismeretlen ember Lallert kamerázza alvás közben és lopja el a trombitát. A többiek rögtön elkezdik oltani, hogy hogyan juthatott be az idegen, azonnal le kell cserélni a zárat, ami állítólag fél vagyon! Laller szerint a tegnapi leveles csaj volt, így nagy nehezen kihalásszák a kukából a levelet, miközben egy bringa belsőt mérges kígyónak néznek és majdnem maguk alá csinálnak a félelemtől. Nagy nehezen megvan a levél, rajta a csaj számával, akivel gyorsan le is fixál egy leleplező randit, de a helyszínen kiderül, hogy mégsem ez a csaj volt.

002.jpg

Ám közben a titkos rajongó is jelentkezik, aki egy esti találkát beszél meg a sráccal a Mechwartnál, ahol egy remekbeszabott blair witch paródiával fosatják maga alá Lallert és kiderül, hogy ez az egész megfigyelősdi Gaben és Redzsi fantasztikus szívatása volt. Pumit ez az egész nagyon megviseli és látszik rajta, hogy háromszor fogja ezt visszaadni. Az álomhajón közben karibi estet tartanak és Kócos még egy masszőrt is szerzett, akire persze azonnal rástartol. A lány nagyon könnyen hagyja magát, hamar ki is derül miért: terhes a drágám és éppen papát keres a gyermekének, de addig ezzel a perverz édeshármassal is megelégszik. Kócos legszívesebben sikítva menekülne, de meglepően nyugodt arcot sikerül magára erőltetnie, majd poénból lepasszolja a csajt Tudjukkinek, aki örül a lepattanónak, ám hamarosan ő is rájön, hogy ez nagy hiba volt.

3 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zirowe 2014.02.25. 22:01:02

Ket falusi milyen igazi budapesti eleterzest tud visszaadni?!

karev 2014.02.26. 08:52:21

már akkor sem értettem, miért kell egy karibi partira masszőr. azért Kristóf vicces volt . :)
a tegnapi rész meg...édes istenem.

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.02.26. 19:15:24

@karev: A tegnapi rész nekem határozottan tetszett. De gondolom, ma már ne is számítsak hv-ra róla.
süti beállítások módosítása