Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 6x44 - Gyúrós Józsi farka visszainteget (18+)

2014. február 24. 20:00 - sixx

Screen Shot 2014-02-25 at 5.17.49.png

Sajnos nem ez az évad az, amit majd az RTL Klub a külföldi tévés piacokon házal, már ha el akarják adni a VV-t még valahová. Istenigazából tegnap sem történt semmi, és sajnos ez nem feltétlenül a szerkesztők bűne, hiszen ők csak akkor tudnak generálni történetszálakat, ha ebben a játékosok partnerek. Istenes Bence igyekszik feldobni az összefoglalót, és lelkesen, lendületesen indít: nagyon izgalmas lesz az este, sok veszekedéssel. Ó bazdmeg, megint KokkIzáról szól a műsor.

És tényleg. Az első körben a munkahetet lezáró buli kellős közepén ereszti el orderáré száját a parasztkezű KokkIza, pedig magát a veszekedést egy ártatlan (?) megjegyzéssel Vikipédia robbantotta ki, amikor a szárazbaszást imitáló DorkaZsótira rászólt, hogy emiatt ment ki Báttya, jobb, ha tudják. Ezek azok a pillanatok, amikért KokkIza él s hal, egy beszólás, és pontagya máris magáévá teszi a problémát, most speciel ő lett Báttya védelmezője, szegény azért ment ki innen, vágod, mer’ itten nyaltátokfaltátok egymást bazdmegDorka. Mindezt olyan hangon, amitől a Rambókés egyből az ember kezébe ugrik, és legszívesebben lepattintaná a nyeléről a kis műanyag sapkát, elővenné belőle a készletet, és BEVARRNÁ KOKKIZA SZÁJÁT érzéstelenítés nélkül. Mindegy, miről van szó, ez az agyatlan liba csak üvölteni tud, és semmi másra nem gondol, csak saját magára. Halkan megjegyzem, hogy Vikipédia, miután elhintette a magot, otthagyta a veszekedést, mit Szent Pál az oláhokat.

Közjáték: Traktoros átköltözött Báttya ágyába’, de majd ha KokkIza csettint, úgyis visszamegy.

A villában mocsok van, mert mindenki szanaszíjjel hagy mindent, és ráadásul Bugyitlan Teó a villamester, aki szarik az olyan apróságokra, mint a tisztaság. Ezen most speciel Debil kúrja fel magát, és szépen belehergeli magát a dologba, itt van a házban hat nő, oszt csak az arcukat pampucolják, ahelyett, hogy takarítanának, pfúj.

Az a férfi, aki ezeket a nőket feleségül veszi, az komplett hülye.

Screen Shot 2014-02-25 at 5.28.32.png

Kimegy edzeni, és jön az előadás, minden nővel baj van, mert nem takarít. Mindezt hangosan, így ki az, akinek a fülét megüti a monológ? Hát KokkIza, aki erősen nyit, azért, mert te köcsög vagy, nem kell másokat baszogatni. Na, és itt debilben valami megszakad KokkIzailag, megpocsíkolni amúgy sem tudja a csúnyáját, így nem kell visszafognia magát, hát nem is teszi.

Úgy kiküdelek innen mint a szart, hallod? Ezé’ van az, ho’ tíz nőbűl kettő van feleségül véve, hallod, egy ilyet ki vinne haza bazdmeg? Most megint mi a fasznak jön ide nekem ugatni bazdmeg? Mi a faszért nem fogja be a csicska pofáját bazdmeg? Ez egy büdös csicska.

Screen Shot 2014-02-25 at 5.37.31.png

Vikipédia oldja a feszkót és javasolja, hogy Dorka Zsóti után takarítson, KokkIza a Traktoros szarát sikálja, ő meg bevállalja Debilt. Na, addig ne vegyél levegőt baszki, míg KokkIza meg nem fogja Traktoros alsógatyáját, és bebassza a mosógépbe. Oké, ezzel a témával jóval többet foglalkoztunk, mint amennyit megért, de Debil, Zsóti és Vikipédia átforgatja a kinti veszekedést a “szavazzuk ki KokkIzát a gecibe”-kampányba, és tulajdonképpen megegyeznek abban, hogy hárman ráteszik a jelet. Debil nagyon lelkes lesz, ha ez így alakul, egy hétig csinál reggelit Vikipédiának és Zsótinak. Ebben meg is egyeznek szépen.

Untitled_1.gif

Na, nem hagynak minket Jóskamementó nélkül, Báttya emlékére testépítőversenyt rendeznek ami annyiból áll, hogy a három faszit lekenik olajjal (Traktorost Pink, Debilt 501, Zsótit meg Dorka) és fecskében pózolnak majd. KokkIza ezt is megoldja,hogy róla szóljon, és lebassza Traktorost, mert az nem akarja felvenni a kisgatyát. A kenés alatt Pink felizgul, mert régen érintett férfitestet, Debil meg bedurrantja a felsőtestét, ahogy kell. Mielőtt a versenyt magát megnéznénk, Istenes Bence kérdést intéz hozzánk: miért ment ki King Joseph a villábúl? És igen, ott a válaszok között a frizura is, de úgysem lesznek annyira viccesek a szavazók, hogy ki lehessen hozni az első helyre.

A faszik pózolnak, a nők nyálat csorgatnak és véleményt mondanak, Vikipédia meg láthatóan úgy bele van zúgva Traktorosba, mint a kisangyal. Győztesnek Debilt hozzák ki, mert ő az egyetlen, aki bizonyos mértékig komolyan vette az egészet és a legarányosabb a teste is. Zsóti elhülyéskedte, Traktorosnak meg, mint kiderül, nincsen melle. Mindezt az első Terminátor-film zenéjére. Az eredményhirdetés alatt megy a Józsi hol vagy? és Vikipédia a masztibankba elteszi a pózoló faszik képét.

Aztán jött a kiválasztás, majd 501 kapott egy vacsorát, amit Debillel költött el, és mintha Debil elkezdené végre a játékot, azt javasolja a nőnek, hogy vigye ki csak szépen Zsótit, hátha a faszi így rámegy Pinkre. A többiek közben azon tanakodnak, vajh kit fog kivinni 501, mi máson, és ara jutnak, hogy vagy KokkIzát, vagy Pinket választja, de inkább az utóbbit, mert KokkIza túl alpári neki. Vikipédia megint átmegy brutálisan őszintébe, és 501 szemébe mondja, hogy mindegy, kit visz ki, meglepetés lenne, ha visszajönne. Ez kurvára igaz. Na, majd látjuk szerdán. Mindenesetre ma újabb beköltözés, remélem valami értelmes faszi megy be.

Screen Shot 2014-02-25 at 6.02.22.png

Tegnap történt:

Hiába ment ki a villából a Király, emlékét sok minden őrzi, többek között ez a videó is, amiben egy kis helikopterezéssel búcsúzik a villától örökre. Ja, KokkIza csöcse is bevillan egy pillanatra, meg 501-é is, de azt már sokat láttuk. 

 

Címkék: vv6
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

karev 2014.02.25. 08:55:52

@Övönaluli Lali: lehet, levetették vele, mert állandóan üvölt :)

sixx · http://comment.blog.hu 2014.02.25. 09:03:38

@PAPÓ38: te olyan hülye vagy, mint a faszom, az megvan?

Le Petit Prince · http://le-petit-prince.blog.hu/ 2014.02.25. 09:26:13

@tena_lady: az "500"-ban nincs igazság...egy szem se! :(
Sárlik többször alkalommal is úgy beszélt pasiról/pasikról, hogy kizárt a "profi" előélet...
Az emlékverseny után is a vizilabdás srácokról beszélt, miszerint azért meg szokta őket nézni...majdnem szemérmesen.
Az nem megjátszott volt. :(
Más: sokan említették a "sunyi" nézését...
nem sunyi...rossz a szeme, csak vagy büszkeségből nem hord szemüveget, vagy még nem diagnosztizáltatta.

dRm 2014.02.25. 09:32:31

@ő-szinte: hihetetlenül közönséges vagy. Mondtàk màr?

Prof. Dr. Ausgezeichnet Lienen-Brücke 2014.02.25. 09:35:15

Valaki magyarázza meg legyen szíves a KokkIza becenév eredetét számomra. Bittedanke :)

Empty Bee 2014.02.25. 09:35:45

@Szentpeter:
Magyarul a nő gondoskodjon minden egyes gyerekkel kapcsolatos teendőről, főzzön, mosson, takarítson, gondoskodjon a pénzügyekről, emellett dolgozzon is természetesen. Legyen szép, fiatalos, szexistennő, ja, és emellett viselje el, hogy a hímje egyre fiatalabb nőkre csorgatja a nyálát, mert ugye ő "férfi". Mindezt kedvesen, vidáman viselje, mert különben "házisárkány".

A hím dolgozzon, egy évben kétszer javítsa meg a csapot, meg néha vigyen két szatyrot. Még jó, hogy arányos.

És akkor megy a rinya, hogy a nők nem akarnak szülni, meg egyedül vannak inkább, minthogy beálljanak rabszolgának valami farok mellé.

A Proverbiális Noszty Fiú 2014.02.25. 09:36:55

@PAPÓ38: diktatúrában téged már régen vonat alá raktak volna. Szóval annyi időre tőlem válthatunk.

karev 2014.02.25. 09:37:06

@Prof. Dr. Ausgezeichnet Lienen-Brücke: becsületes neve Koch Izabella, gondolom emiatt. :)

én már a fény gyermeke vagyok 2014.02.25. 09:37:21

Szerintem nem kapunk ma új villalakót, meglepi vendég szagot érzek. Caramell, LL Junior, Gáspár Laci vagy egyéb Gáspár, esetleg F. Pákó, hogy Izát lenyugtassa. Vagy Lázár János, aki két hétben kifejti a játékosoknak a rezsiharc lényegét. Nem, ez mégse valószínű, azért ekkora szag nincs a levegőben. Tipp: Caramell.

Nem értek egyet azzal sem, hogy a vv6 szar. Bármelyik retek vagy konkurens csatorna műsorával felveszi a versenyt, sőt ( az osztrák1 kivétel, ők le tudták adni az 50 km-es sífutást élőben). Bármelyik villalakó jobb, mint a többi műsor szereplői. Itt is csak egy kivétel van, Todd Hoffman szórakóztatóbb Dorkánál és Vikinél.

A Proverbiális Noszty Fiú 2014.02.25. 09:38:07

@Prof. Dr. Ausgezeichnet Lienen-Brücke: ha jól sejtem Koch Iza a polgári neve, Traktoros egy alkoholmámoros vallomásnál - aminek a végén egymás torkába próbáltak lemászni - konzekvensen Kokk Izának hívta, amíg a muff ki nem javította.

karev 2014.02.25. 09:40:17

@PAPÓ38: de nem kell nézni, és olvasni sem.

A Proverbiális Noszty Fiú 2014.02.25. 09:50:31

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: túllihegitek, csak úgy gondolta, hogy az igénytelenség és disznóólrakás az a csajoktól jóval szokatlanabb és szembeötlőbb. Persze a maga bárdolatlan módján kifejezve.

Értem én, hogy kevés a komment, de azért ne kezdődjön egy klasszikus férfik vs nők párharc. :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.02.25. 09:51:20

@én már a fény gyermeke vagyok: ha hinni lehet az éjjeli pletykáknak, akkor Attila megy be.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.02.25. 09:56:15

@A Proverbiális Noszty Fiú: ó pedig milyen tök jó lenne egy vidéki férfi vs. városi nő, ill. vidéki nő vs. városi férfi huzavonába belemenni itt és most. :)

én már a fény gyermeke vagyok 2014.02.25. 09:58:17

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Atilka annyira passzol ebbe a társaságba mint vv6Laci. 5 percig tudna tudálékos fasz lenni, de mit csinálna a 6. perctől?

exelensz 2014.02.25. 09:59:58

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): A "média" tényközlését illik némi fenntartással kezelni,csak szólok.

Empty Bee 2014.02.25. 10:05:20

@exelensz: Sárika a saját szájával dicsekedett azzal, hogy 500 faszival dugott. CSak szólok.

A Proverbiális Noszty Fiú 2014.02.25. 10:14:38

@én már a fény gyermeke vagyok: nem tudom, valahogyan képesek voltak megnyeretni vele az előző szériát, pedig csak egy irritáló kis pöcs.

Szerintem Vikivel ellennének.

Avanivi 2014.02.25. 10:17:58

@Akármi Áron: no,ikrek vagyunk vagy mi :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.02.25. 10:22:05

@exelensz: én csak belinkeltem egy cikket, mindenki értékelje az olvasottakat vérmérséklete és egyéb, most nem részletezendő kritériumok alapján. :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.02.25. 10:24:18

@én már a fény gyermeke vagyok: fogalmam sincs, de valszeg nem üres tarisznyával küldenék be, ha már.
De gondolom, önszorgalomból azért csak megkóstolná Vikit, és egy kicsit csak belepisálna az állóvízbe valahogy. :)

Szentpeter 2014.02.25. 10:25:02

@Empty Bee: Szerintem, olvasd még egyszer el azt amire válaszoltál.. ( de előtte vegyél be nyugtatót )

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.02.25. 10:25:56

@A Proverbiális Noszty Fiú: pedig a fészbuk oldalán nem úgy tűnt, hogy neki drukkolna a dávidos párbaj során.
Bár lehet, hogy ez a hozzáállás csak arra a konkrét eseményre vonatkozott.

exelensz 2014.02.25. 10:25:59

@Empty Bee: Igen úgy mint a báttya a harcsájával,pinklady a varázspálca bűbájával ,zsóti a macsóságával,stb.
Csak hát ugye az 500 az nagyobbat szólt - ez volt a cél vele.

karev 2014.02.25. 10:27:10

@én már a fény gyermeke vagyok: ettől függetlenül én is elolvasom, ha arról van szó, de nem hiszem el teljes mértékben, amit írnak..

A Proverbiális Noszty Fiú 2014.02.25. 10:29:02

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): csak úgy nagyjából mondtam, mert kb ugyanazt a rugdosnivaló karaktert hozzák.

karev 2014.02.25. 10:31:20

@Empty Bee: meg Józsi is mondta, hogy minden csajt ráraboltat a harcsájára. és Debilió is, hogy nem lesz Gombi, és nem fog állandóan bőgni, meg...sorolhatnánk. :)

Szentpeter 2014.02.25. 10:31:31

Nem tartom bűnös dolognak ha egy lány 500 férfival fekszik le.. mint ahogyan azt sem hogy Komár László 1000-nél több kislányt csinált meg..

...még irigykedni sem irigykedek

Ha már egyenjogúság..

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.02.25. 10:35:57

@exelensz: Jó, de azért ne legyenek illúzióid.
".... és a neve (Sárlotté - a szerk.) Varga UFO Zsolt büntetőügyében is felmerült...."

De meg kell jegyeznem, hogy engem ez a legkevésbé se zavar. Felőlem akár 5000 pasival is üzekedhetett, pénzért vagy őszinte szerelemből, nekem nem ettől nem szimpatikus. :)

karev 2014.02.25. 10:39:16

@Szentpeter: hány éves Sárli? 26, 27? 500 hapsi... ez alapján rég megpróbált volna megmászni minden faszit. ahogy első adásban kacérkodott is, aztán mikor bejött Laci, olyan volt mint egy óvodás, nem is értettem. sztem nem úgy viselkedik. és sokáig nem lehet megjátszani a szendét.

Avanivi 2014.02.25. 10:40:52

@Empty Bee: Szerintem nem arról van szó,hogy folyton a konyhában tevékenykedjenek, de van egy minimum, amit az átlagember már nem tud elviselni maga körül, mert nem érzi jól magát a kupiban.Nem tisztaságmániás csak a utálja a koszt.
Félő ha valaki takarít ,mint Laci,akkor azért fogják cikizni.
Jó ötlet viszont elásni, vagy kidobni az ablakon ami koszos,és kész :))))

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.02.25. 10:41:23

@A Proverbiális Noszty Fiú: oké, értettem én. A karakterhasonlósággal egyetértek, bár nekem Attila játéka (a kezdetektől eltekintve) bejött.
Vikivel kapcs. még hezitálok, túl durván nyitott, ez tény, és ezzel erősen stigmatizálta saját magát, de a Dávid elleni párbajnál mindenképp őt vártam vissza.
Igazság szerint senkinek se drukkolok.

exelensz 2014.02.25. 10:42:55

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): "Üzekedhetett" - szép ez a magyar nyelv :)
Ezt az előadást több szempontból lehet nézni és uram bocsá' - értékelni.Egy kategóriába ő is belefér és ez nem negatív.

Szentpeter 2014.02.25. 10:44:27

@karev: Nos nem tudom Sárlik mennyi faszt mászott meg, semmi közöm hozzá..
De meg merem kockáztatni hogy Izza sem marad el mögötte..

Aztán Aurelio sem egy szent..

Ezen a vonalon, kár haladni...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.02.25. 10:48:26

@exelensz: végülis ilyen karakterekre is szükség van egy ilyen játékban.
A néző eldöntheti, hogy melyik is jön be neki... :)

A Proverbiális Noszty Fiú 2014.02.25. 10:56:54

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Attila jóval okosabb és jobb játékos, mint Viki, ezt aláírom. És a fentebb írtak ellenére még mindig kevésbé verném orrba, mint ezt a püffedő komplexusgombócot.

Viki abban a társaságban már régen elvérzett volna.

Szurkolni a VV-k történetében még asszem senkinek nem tudtam, ez most sem változott.

Szentpeter 2014.02.25. 11:03:07

Szerintem Viki és Attila között semmi különbség nincs..
Ha csak azt nem vesszük hogy az egyik nő, a másik férfi..

Attila abszolút magának való férfi, nem is volt sikeres a nőknél, ráadásul igen csak tudott bunkóként viselkedni, akárcsak Viki

Viszont mind a ketten értelmesek és jó beszélőkéjük van...

csicserierika 2014.02.25. 11:05:48

@én már a fény gyermeke vagyok: a felsoroltak közül Lázárnak van a legnagyobb orra, jó orrhosszal :)

mézescsók 2014.02.25. 11:11:41

Hát így ömlesztve csemegézek innen-onnan:

- Az RTLII ugyan, miért olvasná a blogot? Azomkívül, hogy fikázzuk a műsort, adtunk valamilyen frappáns ötletet? Helyette többszáz kommenten megy siránkozás, hogy nincs online (nem, mintha nem tudák) és mekkora az idális f@ (ezen még a brit tudósok is töprengenek).

- Nem sokat láttunk Józsiból, nem is bánom. Amikor búcsúzóra készített kis összeállítás sem tudott semmi frenetikusat összeállítani róla. (Mellesleg, hogy Ő szép volt, azt legfeljebb a nagymamája duruzsolhatta neki, mert halálfeje van és a felsőtestéhez képest aránytalanul rövidek a lábai "A melleit elnézve punci van ott lent" (nohug) - valszeg nem igaz, de DDDDD.)

- "éden Ádámi magaslatok" (ő-szinte). Baszki, komolyan elkezdtem gondolkodni azon, hogy van-e valami a Bibliában az ősapa méreteire vonatkozóan!!! Éden Máténál állt helyre a világképem, hogy nem ugyanott járunk, bár Máté evangelista is eszembe juthatott volna.
De: sem éden Ádám, Máté vagy Korleone sem tudna csinálni semmi világrengetőt itt a villában, legfeljebb a mi álamainkban. Ez teljesen más, sokkal zártabb környezet, elvonulásra nincs igazán lehetőség, minden sokkal jobban körbekamerázott, ott a játékszabályok több taktikázásra és rugalmasabb párcserére adtak lehetőséget annak ellenére, hogy volt 1-2 pár, aki együttmaradtak, de azokat is lehetett robbantani ügyesen, nagyobb volt a körforgás, stb. És mennyivel látványosabb volt a milliő!!!

- "Aurélió első értelmes gondolatai" (Proverbális) - a koszt illetően feltétlenül, a házimunkát illetően erősen hímsoviniszta vélemény. Már most mondom Aurélió - később ne rinyálj, hogy nem szóltak -: a cseléd és a feleség nem szinoníma! Különben eddig még mindig retkes volt a villa, főleg amíg többen voltak bent. Egyik széria sem takarított. Ahol meg valaki takarított (Gigi, László), azokról azt kiabálták, hogy a döntőbe akarják betakarítani magukat. A sapka esete, ami vagy van, vagy nincs.

- Izabella önzősége: két konkrét esetben merült fel (sonka, nyugiszoba), egyébként csak magára vett olyan baromságokat, amik közül egynémely Őt célozta (Viki-Zsóti akciói), mások nem (takarítás). Főleg azóta jön az önzóség szöveg, amióta Zsóti a riportszobában naponta többször mantrázza a pofánkba. Ez az elmúlt hét óta van így főleg, amióta mintha a gazda ki akarná tessékelni. Bár rosszul teszi, mert egyelőre egyedül ők adják a műsort Aurélióval, ami lehet, hogy szar, de a jelek szerint nincs más, mert akkor azt adnák. azonkívül anno Attila is végigordítozott Kingucival több adást is, aki szintén elég alpári módon nyilvánult meg,emellett állandóan bőgött, átkozódott és királylányoskodott, csak az emlékezet igencsak rövid úgy látszik.
Nekem mindegy, Iza mikor megy ki, de nagyon jólesne a májamnak, ha Zsolti után!!!

- Attila nem mehet vissza, mert túl sok infóval rendelkezik (még egy idegennel szemben is, mert neki vannak valós élményei és tapasztalatai a villalétről).Emellett kapna egy másik esélyt még egy nyerésre. Hát, ezt azért nem...
Különben menjen be végre egy jó pasi, mert az eddigiek nagyon borzasztómód gyenge széria akár a küllemüket, akár az agyukat nézzük (bár Dávid még lehetett volna jó ez utóbbit illetően).

- "Viki mkkora öntelt fasz, fogalma sincs róla, kint mennyire rühellik" (Enjoy). Ezen a blogon talán. Alekoszt és Attilát is rühelltük, mindegyikükből külön tankönyvet állíthattak volna össze a hsz-k alapján, aztán mégis mindketten fejhosszal nyertek. Szóval nem az itt kommentelők irányítják a közvéleményt, be kell lássuk.

- Viki - Krisztián - Zsóti: jelenleg ők az irányító triumvirátus, szegény Auréliót meg már többedszer verik át. Vajon hányszor kell még belenyomni az orrát a szarba, ahhoz, hogy észrevegye, bizony Ő a csicska. Jelenleg ezért aztán a favoritom, de nem állítom, hogy az is marad.

karev 2014.02.25. 11:31:46

@mézescsók: én nem vagyok tisztaságmániás (sztem), de ha a pormacskák nyávognak a sarokban, flekkek vannak a kövön, az azért már zavar. meg legyen rend.
Attilát, ha beküldik, nem effektív játszani, csak színt vinni a vellába.
Izabellát nem tartom önzőbbnek egyiknél sem, egy hisztis, elkényeztetett kis pcsa.
én Zsótit egyáltalán nem látom mérvadónak...

GQ 2014.02.25. 11:32:10

@Empty Bee: almost. a nő csak ne nyúljon a pénzhez, annak nem lesz jó vége - a' la rém rendes család :)))

A Proverbiális Noszty Fiú 2014.02.25. 12:00:51

@mézescsók: még mindig felesleges megsértődni. Aurél azt magyarázta, hogy mindegyik hölgyikének napi első dolga saját maga kimázolása, a takarítás viszont még az utolsó sem. Ennyi.

Majd közvetlenül ezután mondta magáról, hogy távolról sem tökéletes, amivel mondjuk durván alálőtt, de ez most mellékes.

Fasznak kell önérzeteskedni.

garrett27 2014.02.25. 12:38:56

Nem tudom kinek lesz kedve bemenni abba a retekbe. Igaza volt Lacinak, ő kijön megeszi a kosz a villát. Hiába van 6 droid odabent, a sminkelésen kívül semmire sem alkalmasak. Az meg, hogy az igénytelenség mellé nagy pofa és genyóság (Viki), állandó hiszti és ordítozás (Iza), sírás-nyavajgás-sírás kombó (Zsófi)csatlakozik, csak ront a helyzeten. Ja és amellett rémunalmasak!

mézescsók 2014.02.25. 12:48:48

@karev: Ha egész precízek akarunk lenni, akkor azért más a rendetlenség (szétszórt ruhák, stb.) és a kosz (a hűtőben kifolyt trutyi, stb.). Tisztaságmániás vagyok abból a szempontból, hogy nem hagyom felgyülni a mosatlant, letörlöm az asztalt, megtisztítom az ablakot, ha már nem látok ki, stb., de az a helyzet, hogy a család elég jól nevelt, akinél éppen előfordul az eset, az megcsinálja. Szervezés kérdése az egész. Itthon nem a napokat osztjuk be, hanem a melót, a gyereket jobb távol tartani bizonyos dolgoktól. Nem verem ki pl. a dilit, ha nincs bevetve az ágy. Nálunk mindenki külön szobában alszik, ezért aztán az ágyával azt csinál, amit akar. Én pl. sosem vetem be (reggel kiszellőztetve, párna felrázva, takaró visszahajtva, papucs az ágy lábához téve, pizsi kiterítve - a lányomét is megcsinálom, a ház ura meg, ahogy gondolja, de különben beveti), mert ha jön hozzánk valaki, az a nappaliig jut el. Ha mégis felmenne az emeletre és éppen az én szobámba tévedne, ami azért furcsállanék, az nyugodtan bevetheti, ha zavarja, de jobb, ha azzal a tudattal teszi, hogy este minden olyasmit fogok neki kívánni, ami a kereszténység összes tanításával ellentétes, és ha jól meggondolom, az összes többi valláséval is. Én takarítok, mert szeretem csinálni, hetente egyszer gályázok a konyhában, mert utálom csinálni,de a vacsit én állítom elő és ez nem kis áldozat a részemről. A férj csinálhat a konyhában bármit (jobban süt, mint én), de nem porszívózhat sehol (ezt kiharcolta magának, mert utálja) és rendeltetésszerűen nem használhatja a mosógépet (ennek alapos oka van), ellenben szerelheti, beszélgethet vele, cipelheti, ha bírja, továbbá Ők vásárolnak be a lánnyal, mert nem szeretek bevásárolni és együtt készítik a reggelit, mert pacsirták és már kora reggel fent viribelnek.

A villában, ahol ennyi ember él együtt, pláne különféle szokásokkal és elvárásokkal, sokkal nehezebb valamiféle élhető közeget teremteni. Viszont megszervezhető lenne a meló anélkül, hogy bárki is beleszakadna. Mondjuk mindenki pakolja el a cuccát, a villamester meg ossza be, hogy mikor, ki takarít. Na, ha ezután az illető nem csinálja meg, akkor jogos és személyhez szóló lehet a lebaszás.

Attilának szerintem semmi keresnivalója, lejárt lemez. Nekem Attila már nincs, sosem játszom olyan gondolatokkal, hogy mi lenne, ha... Attila kapott esélyt, élt vele,élvezze, rendben van. Értem, hogy arra gondolsz, nem játékosnak, csak afféle keverőlapátnak menne be, de ahhoz túl sokat tud a bentiekről és nem vagyok biztos a korrektségében, mert akkor már egyformán szivasson mindenkit!!! Embernek nem volt Ő annyira jó, humoros meg aztán végképp nem. Meggyőződésem, hogy előre egyeztetett játékost pécézne ki. Legalább annyi esélyt kellene kapnia mindenkinek, hogy külön legalább egy kivülálló ne szálljon rá. Meg van ott bent a baja a többiekkel úgyis mindenkinek.
Ha most bemegy egy vadidegen, akkor a többi jó, ha tudja: így jártak. Amúgy kizárja valami, hogy ha most valaki új menne be, azt Charlott nem vihetné ki? Mert azért az is szívás lenne!

Izabella - egyetértek, de valamilyen szinten érdekel, hogy miért ilyen. Nem is tudom, milyen okból. Különben Zsófikát sokkal elkényeztetettebb kis pcsának tartom.

Zsóti - sunyi tahó (nem kispestisége miatt). A háttérben szépen ellötyög, ovis magaslatokig jut el a "csínytevésekben" (úristen, hogy utálom ezt a szót egy felnőttnél!), nagy szája csak hátszéllel és a vele gyengébbekkel szemben van.

csiberibe 2014.02.25. 12:59:19

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): küldjék be a viszkist, jól tűri a bezártságot, estébé.
Vagy tényleg Petyabát , reggel hétkor ébresztő, reggeli torna, zászlófelvonás, takarítás, lenne napos, ... két óra illemtan, ebéd után csendes pihenő, írhatnának kötelezően naplót... tízkor takaródó.

csiberibe 2014.02.25. 13:03:47

@csiberibe: jó lesz az takarOdónak is :)))
tényleg, kéne nekik egy űttörőtáboros hát :)

Szentpeter 2014.02.25. 13:08:06

....tehát

Én vagyok itt az egyedüli, aki nem azért nézi a valóvilágot mert utálja a benne játszó játékosokat

Meg hogy az a mérhetetlen unalom ami a fotel előtt tartja a kedves fórumozókat... ezt már nem is kommentálom...

karev 2014.02.25. 13:12:57

@mézescsók: nekünk ágyneműtartónk sincs, úh. mi sem ágyazunk be. heti egy takarítás nálunk is, együtt csináljuk, konyhában is együtt. gyerek nincs. :)
sztem nem lenne korrekt most egy új játékost beküldeni. ha valaki a játék végén megy ki, akkor is beküldenek valakit?
Zsófival az a baj, hogy osotba szegény, de nekem jóindulatúnak tűnik, bár az elején osztotta ő is Sárlit, mire fel, azt nem tudom.

karev 2014.02.25. 13:16:16

@Szentpeter: nem utálok senkit alapvetően.

karev 2014.02.25. 13:25:45

@Szentpeter: ez nem csak a vv6-ra igaz. :)

odie1 2014.02.25. 13:34:55

Aurélió állítólag rendmániás. Na mármost,ha valaki az,akkor nem üvölt a többivel, hogy takarítsanak, hanem megcsinálja ő, ha annyira zavarja. Nem derül ki az összefoglalókból, hogy ki mennyire takarít, nem is lenne érdekes azt mutatni. De azt,hogy hisztikirály Au kitörölgette a hűtőből a túrót (vagy mi a francot), a többi hulladék mellett meg simán elment, nem nevezném nagy tisztaságmániás takarításnak.

mézescsók 2014.02.25. 13:45:48

@karev: Egyetértünk: a háztartási meló megszervezhető nagyobb katarzis nélkül.

Még 10 lakó van benn, eltarthat 1-2 hónapig a játék, lenne helye egy idegennek és lenne ideje kibontakozni. Nem ártana egy kis frissítés.Mondjuk egy Dávidnál jobb és erősebb karakter Viki egyeduralmát kicsit megbillenthetné. Esetleg valami hasonló fazon, mint Ő... Dávid egyébként nem lett volna rossz a játék felpezsdítése szempontjából, de elsiette vagy elsiettették vele. Ez utóbbit különben nem értem, mert ha azért ment be, hogy Vikit kigolyózza, akkor Vikit miért tartották bent? A kihívás után nézőket nagyon presszionálta a csatorna, hogy Viki maradjon! Minden attól is függ, hogy mennyi ideig akarják húzni a játékot, bár szerintem ahogy telik az idő, egyre kevésbé akarnának kijönni. Ezért nem életszerű, hogy valakinek az utolsó hetekben gyúlna múlhatatlan honvágya és támadna leküzdhetetlen szeretetéhsége. Gyúrós Józsiból nagy észt nem néztem ki, de azt igen, hogy minden hülyébbnél hülyébb indok mellett észrevette, hogy ezt a játékot nem nyerheti meg, ezért aztán felesleges ott bent unnia az életét.
Zsófi nekem nem rejtély. Az a porony, aki üvölt a boltban, hogy kapja meg a csilivilli csomagolású cukrot, aztán azért üvölt, hogy Ő vihesse, mert a kosárban nem jó, aztán közvetlenül a pénztár előtt kiszórja az egészet és végül ezért üvölt. Míg aztán a végén a boltban mindenki a csendes vagy kevésbé csendes őrület határára jut. Ostoba, de a maga ostobaságán belül meg van a magához való esze: milyen jól kisakkozta, hogy mivel lehet szivatni Auréliót! A kis ártatlan pityergésével elintézte, hogy Viki pénzt adjon neki a pörgetésre. Máshol akart aludni - ez jogos, zavarhatja a mellette lévő motozás -, de ahelyett, hogy megbeszélte volna az érintettekkel (mert annyira nem okos), nevezetesen Izával és Krisszel, hogy mi legyen, esetleg kisakkozhatták volna, hogy ki, hova költözzön vagy ne, szépen Viki elképzelésének alájátszott és robbant az Iza-Traktoros páros (mert annyira volt okos, hogy felmérje, ez neki is jó). Hogy Ő is ráfűzött, az legyen a magánügye.
Mellesleg az Iza-Traktoros párosból már ne is legyen semmi, bár "izgalmasabbat" produkáltak már ennyi idő alatt is, mint Zsóti-Dorka. Viszont ami nem megy, azt nem kell erőltetni.
@Szentpeter: Nem azért, hogy karev ne legyen egyedül, de akár hiszed, akár nem, én sem utálok senkit alapvetően. Van, aki mulatok, van akin kevésbé, de nem utálkozok semmilyen szinten. Az utálat, a harag, stb. elég intenzív érzelem. Annyit nem érnek.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.02.25. 13:45:51

@Szentpeter: mi van veled ember, mostanában nagyon belemerevedtél ebbe a bölcsborongós fotelfilozófus attitűdbe. :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.02.25. 13:56:18

@mézescsók: Mondjuk egyik villalakónak se esne le a gyűrű az ujjáról, ha zabálás után nem hagynák elöl a tányért, csomagolóanyagot, stb. hanem kapásból a kukába/mosogatóba raknák azokat, hogy aztán azon veszekedjenek, ki takarít(son) a másik(!) után.
És ez mind a lányokra, mind a fiúkra vonatkozik.
A gáz az, hogy ez SENKINEK nem jut az eszébe.

karev 2014.02.25. 14:01:11

@mézescsók: hát jó, végül is sokan vannak még bent, de összeszoktak, még ha nem is mindig kedvelik egymást, igazából sztem nem lenne értelme. vagy passz. végül is, Dávid mellé is álltak. kíváncsi vagyuk, Sárli mögé kik állnak majd.

mézescsók 2014.02.25. 15:08:33

@karev: Szerdáig nen rugózok rajta. Egyelőre Sárlik mellett látom Teót határozottan,Au. kétesélyes. Ha Izabellát választja, akkor felsorokozhat mögé Zsóti, Viki, talán Zsófika, mert fogalmam nincs, mi vele a baja, de addigra tuti megbeszélik, mint általában ilyenkor szokás. Talán Durci nem, mert Ő elég jóban van Izával. Talán Traktoros sem, mert az "érzelmeiben" ugyan egy pillanatra nem hittem, de arra gondolhat, hogy hiteltelenné válik az eddigi játéka.
Akit nem választ: természetesen Vikit, bár szíve szerint talán megtenné és akkor beállna mögé a simonság.Nem választja Teót, mert barinő. Auréliót, mert Ő is az. Zsótit, mert fél tőle. Traktorost, pedig nem szereti, de szerintem erősnek gondolja. Választhatja még Zsófikát, a titokzatos probléma miatt, ami nyilván tyúkszar, esetleg Durcit, akit viszont a zsoltos háttér miatt talán nem mer.
Mindenesetre nem agyalok rajta tovább, mert úgyis melléfogok. Különben van egy olyan érzésem, hogy nem Izabellát választja. Nem tudom, miért, pedig kézenfekvőnek tűnik.

SzilajSzilard 2014.02.25. 15:22:07

A lányok csinálhatnának pár gugolást. Mindegyiknek lóg a feneke, még a vékony Izának is. Zsófiéra nem emlékszem. Az övét láttuk már?

FawltyTowers 2014.02.25. 16:20:11

@SzilajSzilard: láthattad többek között, amikor a lábszépségverseny volt.

özv. Baldóver Béláné 2014.02.25. 17:09:22

@Szentpeter:
Kedves Szent Péter!

Már én is szeretem a zösszes játékosokat, mer akiket nem szerettem, azok kiestek, hála a jó Istennek. Sokat imádkoztam értük. Hogy essenek ki.

Talán még ez a Sarlott idegel ekkicsit, ahogy mórikájja magát a ripontyszobában. De talán vasárnap ez is…

Sokat gondol magára: Manci néni

Akármi Áron 2014.02.25. 17:14:54

@Avanivi: :))) Naná, így is. Meg úgy is, puszcsi neked:D

Szentpeter 2014.02.25. 17:20:46

@mézescsók: Hát engem nem győztél meg arról hogy bárkit is kedvelnél ebben a világban.. ( mosolygok )

A valóvilággal kapcsolatosan csak negatív jelzők hangoznak el, valószínű itt is több a nő

A poklot könnyen megtapasztalhatja az ember, ültess egy kis helységbe 5 nőt, fél óra mulva pokollá változtatják azt a helyet... ( röhögök )

mézescsók 2014.02.25. 18:17:34

@karev: Imádom a blogmotort! Bár velem előfordult, hogy a többszöri küldés a saját elmélázásomon múlt! Nálad?

@Szentpeter: Igazad van, nem kedvelek igazán senkit, talán valamilyen szinten Auréliót. Szerintem öntudatlanul is az egyik, ha nem a legőszintébb játékos. Pont azért, amiért sokan nem kedvelik, én igen. Ösztönből ilyen. Hol hülyeségből dönt, hol az érzései alapján, És hát nem így vagyunk ezzel mindannyian?
Hogy a valóvilággal kapcsolatosan csak negatív jelzők hangzanak el? Hát, nem tudom. Én szeretem a Vv alapötletét - emberkisérlet -, mert érdekel, bár ez a 3., amit látok. Az itt megszólaló többi nő is szereti, ebben biztos vagyok, bárhogy tagadják is. Senkinek sem tartanak pisztolyt senki a fejéhez, hogy nézze, olvassa. kommenteljen. Szóval rizsa, hogy nem szeretik Vv-t.
Igazad van. Nem kell 5 nő, elég 2 is a balhéhoz. Középvezető vagyok 27 beosztottal. Közülük 9 férfi. Velük sem könnyű - sajátos lelkük van -, de könnyebb, mint a nőkkel, ez tény.

Szőrös,a szúrós 2014.02.25. 18:19:25

Állva meg 15 perc alatt Szentatyám

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.02.25. 18:33:29

@Szentpeter: igen, Kedves, értem ezt, de én nem is azt mondtam, h a lányok miért nem csinálják, hanem azt, hogy a pasik miért is nem? Ha annyira zavarja, akkor lásson hozzá ő :)

A lányok viselkedése attól még olyan, amilyen.

@én már a fény gyermeke vagyok: megyek drágám, a fát kivágtad már? Feldaraboltad? Begyújtottál? Kezdek fázni.

@A Proverbiális Noszty Fiú: én csak a másik oldalt mondtam :) Attól még lehet igaz, h a lányok rendetlenek.

FawltyTowers 2014.02.25. 19:03:56

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: nem, a drága most valamiért másért zokogott szívet tépően. Birkózásról volt szó vagy mi... Zsóti vigasztalta, mondta "akkor majd nem birkózunk"
Úgyhogy passz.

Avanivi 2014.02.25. 19:12:00

@FawltyTowers: 18-24 éves kisgyerekeket n e m szabad a villába engedni!
ők még nem felnőttek :) ezek szerint :) /tisztelet a kivételnek /

FawltyTowers 2014.02.25. 19:14:21

Ha már így összejöttünk, megkérdezem most is, mert éccaka nem érkezett reagálás. Csak én maradtam le valamiről vagy senkit nem zavar a Gyúrós vs Nagy Félix párhuzam? Ki kicsoda?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.02.25. 19:18:17

@FawltyTowers: egy és ugyanaz. Állítólag ez az eredeti neve.

@Avanivi: jaj már, hagyni kellene játszani őket :D

Commodore 2014.02.25. 19:21:20

Döglégy Zoli lesz a vendég...

FawltyTowers 2014.02.25. 19:22:24

Én dr Csernust jobban bírnám. Ha vinné a full terápiát, üvöltözésben továbbra sem lenne hiány.

Commodore 2014.02.25. 19:29:08

retek1 , most, bevissznek 1 új játékost?? !!! ez ááá!

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2014.02.25. 20:19:46

@FawltyTowers: Nagyon úgy néz ki, hogy "Nagy Félix" tényleg Józsi. Legalábbis ismeri Simont, és kapcsolatban van Józsi barátnőjével, és Józsi már a villában is használta a Félix nevet...

FawltyTowers 2014.02.25. 20:30:06

@King of Shadows: köszi.
Elnézve a fejét az fb-s képeken, kicsit olybá tűnik, mintha a tranvesztitának véget érne a show, átöltözött már, de a sminket még nem mosta le. Meg kifejezetten fiúkkal mutatkozik... hm.

karev 2014.02.26. 07:37:23

@mézescsók: láttam még a komment szövegét, és nem csinált semmit a gép. úgy emlékeztem, elküldtem, de hátha mégis én vagyok a hülye. ezért ment 2x :)
süti beállítások módosítása