Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 6815-6816. rész

2014. február 24. 14:39 - julie0812

Sajnos New Bartha tényleg szakítani akar Enikővel, úgyhogy kezdetét veszi a szerelmi huzavona újabb felvonása, jájj, annyira hiányzott már ez a töketlenkedés. A lépcsőházban a szerelmesek megbeszélik, hogy jobb ez így mindenkinek, közben meg mindegyik szenved és még jobban szeretik egymást. Gizi is tisztázza Lacival a gyerek dolgot, ha nem, hát nem, bár kicsit túl könnyen lemondott róla, úgyhogy lehetnek itt még váratlan fordulatok.

1.jpg

Hanna elkíséri Petit a kórházba az újabb kezelésre, de a kórház előtt Peti inkább hazaküldi a leányt, mert besokallt attól, hogy csak a Balázsról tud pofázni. De Hannának szófosása van, úgyhogy nem bír hazamenni, inkább Lindának segít a parkban összeszedni az öt perccel azelőtt szétszórt műanyag poharakat, ugyanis Lindának egész héten szemetet kell szednie és közben elmélkednie kell. Csak úgy nehéz, hogy Hannácska közben folyamatosan beszél Balázsról és Katicáról, úgyhogy Linda finoman elküldi a vérbe.

2.jpg

Enikő a Rózsában regenerálódik a szakítás okozta sokk után, Alíznak próbálja ecsetelni, hogy azért szakítottak New Barthával, mert szeretik egymást. Hát Alíz ezt nem érti, de hát ezt nem is lehet. Enikő felmegy Krisztiánhoz és újra megbeszélik ugyanazt, ezek után Enci arra jut, hogy Krisztián nem is szerette őt igazán.

3.jpg

Gizi és Bözsike összevesznek, mert Bözsike Gizi háta mögött kotnyeleskedett a gyerek témában. Bözsike hiába próbál bocsánatot kérni, még pogácsát is süt, Gizi beszól neki, hogy nem volt jó anya és ezzel vérig sérti az öreglányt. Bözsi Vilibának puffog, amiért a volt rúdtáncosnő és alkoholista ilyet mert neki mondani, a pogácsát is majdnem kukába dobja mérgében. Gizi meg Lacinak mondja a magáét. Na, majd a fiúk lebokszolják ezt egymással.

4.jpg

Balázs megtudja Hannától, hogy Linda szemetet szed a parkban és ott is lesz egész nap, teljesen egyedül. Némi lóvé és egy kis találékonyság és csodák csodája, máris ott terem egy kupac hó, azaz egy félig elkészült hóember a napsütésben, Linda pedig boldogan nekilát hóembert építeni. Az elkészült művet megmutatja a nővérnek is, bár a nővér szerint a hóember „kezébe” nem véletlenül került egy pizzaszelet.

5.jpg

New Bartha elmondja Rudi haverjának, hogy már nincs együtt Enikővel, úgyhogy este menjenek el bulizni, hátha sikerül beújítani egy csajt. De Rudi átlát a szitán, egyből vágja, hogy itt szenvedés van. Beszél Enikővel, hogy ne hagyja annyiban a dolgot, de Enikő nem az a nyomulós fajta, inkább könnyes szemmel beletörődik, hogy le lett pattintva. Rudi így saját kézbe veszi a dolgok irányítását és Krisztián szeme láttára kissé érőszakosan lesmárolja Enikőt a Rózsában. Krisztián persze nekiesik és majdnem behúz neki egyet, ezzel is bizonyítva, hogy teljesen odavan Enciért. Mondom én, hogy kellet már a dráma.

Címkék: barátok közt
1 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

judy7 2014.02.24. 18:15:08

Enikő... Enikő... Enikő... Minden idők legtehetségtelenebb színésznőcskéje... A "halott szemű lány"
Vajon miért (könyörgöm: MIÉRT???) kapta meg a szerepet és miért nem lehet végre kiírni, amikor semmi, de semmi funkciója a figurájának a sorozatban és ő még ezt a semmit sem tudja normálisan alakítani..
süti beállítások módosítása