Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éjjel-nappal Budapest 223. - Kleptománia

2014. február 22. 19:06 - Zirowe

Tovább folytatódik a tegnapi boldogság ünneplése, mert egyrészt Dzsó maradt, másrészt Barbara volt annyira ostoba, hogy újra megbocsásson neki. Mivel Dzsóékat már/még nincs miért oltani, a lakóknak gyorsan kell egy új célpont, amely szerepre Laller tökéletes lesz, mert már megint elkezd arcoskodni a „sikerei” miatt és persze ismét ő lenne a takarításban a soros. De Laller inkább elmegy megint egy egyszámos koncertet tartani a csak nőstényekből álló közönségének, és miután a koncert mind a 2 perc 14 másodperce sikeresen lemegy, Laller boldogan osztogatja az autogramjait a lelkes rajongóinak. Érthetetlen módon sikerül rávennie pár rajongóját, hogy menjenek fel vele a háciendára és ingyen takarítsanak helyette, bár menedzsere nem nagyon örül ennek.

01.jpg

De sajnos mivel ilyen „zenének” nem lehetnek kulturált és értelmes rajongói, ezért az összegereblyézet proletár önkéntesek nem a legkifinomultabb emberek, még énbp mércével mérve sem. A csajok összevesznek Lalleren, közben meg az egyik srác kipakolja a kérót és rányit az enyelgő Lófej és Pedálozóra, aki nyilván túl alacsony ahhoz, hogy elégtételt tudjon venni. Miután mindenkit kidobtak, kiderül, hogy eltűnt Redzsi ipadje (hoppá, kimondták a nevét, micsoda reklám!), rajta felbecsülhetetlen adatokkal, szokásos adag hentai és gyerekpornóval, Gaben apjának a hímzett karórája és Barbikának egy húszezrese. Az nem zavar senkit, hogy egyrészt ott volt végig Laller kezében az ipad, amikor a rajongókat kirakták, illetve, hogy Barbi és a táskája csak azután érkeztek meg, hogy azok már elmentek, de itt akkor is komoly bűntény történt, amit nem lehet holmi készpénzzel kompenzálni (nyilván az ipad és a húszezres nem helyettesíthető pénzzel, mert olyan egyediek voltak..). Hiába próbál Laller adni némi kárpótlást, csak a féktelen oltást és szidalmakat kapja a többiektől.

02.jpg

Dzsóék közben elmentek bepótolni az elmaradt romantikázásokat, persze egy esküvőt és nászutat nem tud semmilyen sittes budapesti lovas kocsikázás pótolni, de ha ez még nem lenne elég, még a bunkó, kotnyeleskedő kocsis konstans oltásai is emlékeztetik a boldog párost a múlt hibáira. Persze azért megy a lelkizés meg a beszélgetés az ifjú pár között, és lehet érezni, hogy ezentúl Barbara még az eddigi már eleve rövid póráznál is rövidebben fogja fogni Dzsót, amit persze a srác nem fog sokáig tűrni, de az legyen inkább a jövő hét problémája. Sajnos ismét kapunk fiatalokat is, Kanna rémülten ébred, és nem azért, mert meglátja Bambula frissen nyírt kopasz fejét, hanem mert Hűséges nincs mellett, jaj, mi lesz így szegény lánnyal?! A srác kedvesen elment reggelit venni, amire a lakás többi hímnemű tagja rögtön lecsap, hiszen ki tudja mióta nem ettek. Persze Bambulának nem tetszik, hogy csak péksütit hozott Hűséges, ezért elkezdi ekézni az ostoba srácot.

03.jpg

Kanna szomorú, mert Hűséges nem ér rá este, mert egy csak fiú bulira hivatalos a haverjaival és nem szeretné, ha Kanna rájönne a látens oldalára, ezért nem tarthat vele a lányka. Kanna persze teljesen kikészül, mert mi az, hogy egyedül lesz este, és még Bambula erőltetett AC/DC paródiája sem tudja felvidítani. Szerencsére Hűséges otthagyta a mobilját, ezért van egy jó indoka arra, hogy meglátogassa. Ám nagy meglepetésben részesül, mert a kanbulin ott van Száncsi is. Persze rögtön jönnek a kifogások, hogy Száncsi régóta a baráti társaság tagja, meg a többi hülyeség, Kanna meg megsértődve elrohan, otthon meg már nagyon értelmesen azon sír, hogy most biztos vége a kapcsolatuknak. Amikor este Hűséges bocsánatot szeretne kérni Kannától, a lány nem kíváncsi a srác mondanivalójára és inkább megengedi Bambulának, hogy az ugatásával elijessze. Az álomhajón Tudjukki nagyon boldog a tegnapi kufirc miatt, rögtön el is kezd pacsizni Kócossal, akinek meséli a tegnapi történéseket, még Főnök ellopott bugyiját is lóbálja az éppen reggelit készítő srác előtt, mondhatni nagyon egészséges, az ántsz kifejezetten örülne egy ilyen jelenetnek.

04.jpg

Ha ez még nem lenne elég, a beszélgetésnek fültanúja az egyik alja vendégcsaj, aki undorodva oltja le a két fiút, hogy másokat kibeszélni ritka prosztó dolog, szerintem meg azt már csak az múlja felül, hogy belehallgatunk mások beszélgetésébe és ezért osztunk ki oltásokat idegeneknek. Közben Főnök is megjelenik, aki próbálja elmagyarázni Kristófnak, hogy egyrészt nem volt nagyszám, másrészt nem akar tőle semmit, mert nem teheti meg ezt a húgával. Tudjukki szerint csak kéretni akarja magát, de ő nem fog részt venni ebben a játékban. A szimbolban megjelenik Dugi is, aki ismét felajánlja a testét érzelmek nélkül Kristófnak, aki bele is megy ebbe, csak, hogy féltékennyé tegye Főnököt. Főnök nem bírja már ezt az egészet, ezért megmondja a frankót a húgának a tegnap estéről. Hogy mersz ilyet a szádra venni?! Speciel nem a számra vettem, de mindegy.. Jön megint a nagy dráma és veszekedés, jaj, mi lesz itt most, meg akkor ma este kivel fog kuffantani Tudjukki?! Legyen ez már a jövő hét problémája.

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

T3AR 2014.02.22. 21:58:23

Lali nem iPadet használ, hanem Galaxy Tabot. Az volt a kezében is, amikor a 'rajongókat' kirakták.

naezjó... 2014.02.22. 22:39:22

És Dzsóék a szobából jöttek ki, mondta is, hogy Barbi vinnyogása elnyomta a kinti ordibálást.
De a legnagyobb:
"Értsd meg húgi, miattad csináltam!"

Zirowe 2014.02.22. 22:48:47

@naezjó?: direkt visszanéztem, rtl moston a 36. percnél nincs kint barbi táskája.
Meg amikor megjelennek, akkor is furán vannak, mintha most érkeztek volna vissza valahonnan.

@T3AR: és tényleg, bár nekem galaxy tab és ipad egy kutya, én nexus 7 párti vagyok. :D

wakondok 2014.02.23. 08:21:29

lényeg a lényeg, Lali egy visszataszító féreg

akela22 2014.02.24. 17:58:37

Kedves Zirowe!
Annyira vicces és jó meglátású kritikákat írsz, hogy tízszer jobb, mint maga a műsor!:)
Már említetted, azt a két hetes előzetest, meg tudnád mondani, hogy hol érhető el? Köszi előre is!:)

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.02.24. 19:35:36

Én a Főnök&Kristóf kettősét még mindig bírom.
Lalit pedig szavazzuk ki! :)

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.02.24. 20:30:00

Reménytelen küldetés. Huszoniksz perc telt el, nagyrészt Lalival. Csalódott vagyok.

Zirowe 2014.02.24. 20:30:56

@Biri a KrokodilCápa: én azon csodálkozom, hogy anikó mikor lett boldog és kisimult, meg mikor békült ki a faszijával..

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.02.24. 20:40:43

@Zirowe: Te vagy hv író, tudnod kéne. :)
Na de Lali. Komolyan róla fog szólni a mai adás nagyobb része?! Mert akkor küldeném neki azt a bizonyos lakoszt hálózsákot, ugye. ezt itt e:
www.demotivalo.net/wp-content/uploads/2010/11/lacoste.png?1016

p.o.p 2014.02.24. 20:44:33

Nem tudom Kristóf h gondolta h jo otlet lesz ugy jutni el fonokcsajhoz h eloszor a hugaval kezd ki...

Annyira unalmas Lali is meg joe vonal is.

Amugy sztem Alexa rá van kattanva Joe-ra a valosagban.

Zirowe 2014.02.24. 20:46:05

@p.o.p: nem az a szánalmas, hogy ő úgy gondolta, hiszen Istenem, nem egy atomfizikus.
Hanem az a szánalmas, hogy be is jött neki! :D

Amúgy ennyi agysebész macsó, de egy se képes kézbe ragadni egy nyomorult csavarhúzót és kicserélni egy zárat?!
Ja, majd a lakatos jó sok pénzért..
Agyhalottak.

Zirowe 2014.02.24. 20:50:28

Ez a terhes csaj nem úgy néz ki, mintha borika rokona lenne?

p.o.p 2014.02.24. 20:51:59

@Zirowe: hát én még a pénteki részt nézem, és Barbi szarságait hallgatom, nem hiszem el h megint összehozták őket, pedig már reménykedtem h megcsillant az értelem az írókban.

Zirowe 2014.02.24. 20:52:44

@p.o.p: csak azért, hogy megint szétmenjenek. :D

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.02.24. 20:54:33

@p.o.p: Gondolom, hogy féltékennyé tegye, ami sikerült is. Alexa? Joe-ra? Valóságban? Igen? Mesélj!:)

p.o.p 2014.02.24. 21:00:56

@Zirowe: aaaaaaa addig meg fogok őrülni.
@Biri a KrokodilCápa: ismét új név? :)
Hát az sikerült, de várható volt h az egyik ágyból átmászni a másikba nem lesz zökkenőmentes, főleg testvérek esetén elég perverz.

Figyeljétek meg alexát, nekem ugy tünik h állandóan keresi a helyzetet h megérinthesse joet. Meg ahogy nézi...de lehet hülye vok:)

Zirowe 2014.02.24. 21:02:27

@p.o.p: látom olvastad az előrejelzéseket. :D

p.o.p 2014.02.24. 21:07:07

@Zirowe: Ez csak a szerény véleményem.
Pénteki rész poénja: "lali ezek nem a rajongóid, ezek idióták, mint te:))))"

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.02.24. 21:07:35

@p.o.p: Pénteken újítottam be, más poszt alatt.
Aleksza rákúszik Dzsóra? Jaj Barbika :D Lesznek hisztik? Sokak?
(Bármi, csak ne Lali)

p.o.p 2014.02.24. 21:13:27

@Biri a KrokodilCápa: lalinál még a barbacsalád az egész autószalonnal plusz a haciendával is sokkal kevesbe idegesito:)

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.02.24. 21:19:07

Terhes csaj, komoly?? (most tartok ott) Normálisak az írók? Ne szórakozzanak már.

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.02.24. 21:35:21

Előzetes: Anikókácska nem más kárán fog mulatni :DDDD Én viszont igen, az övén :D

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.02.24. 22:01:07

@Zirowe: Ezt a gyászbeszédre tartogattam. Elérkezett. Zirowe, jó volt olvasni, de itt van vége. Ez a sorozat véget ért.

Zirowe 2014.02.24. 22:04:14

@Biri a KrokodilCápa: pedig meg csak most kezdodik a huszadik ismetlesi ciklus. :D

Szerintem amugy ezt nem is emberek irjak, hanem mint a scooter szamokat, van egy random sztori generalo program, amibe csak az alapszituk vannak felvazolva, amiket a szereplok nevevel allandoan kevegetve adja ki az aktualis sztorit.

Leszel a gyerekem apja?!:D

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.02.24. 22:12:20

@Zirowe: Egy éve megy, örök körforgás. Beleuntam. Aki 1-2 figura érdekes volt, még azt is lebutították. Befejeztem, elég volt Lalikából. Sziasztok :)

Zirowe 2014.02.24. 22:16:57

@Biri a KrokodilCápa: te tudod, de errol a kabszerrol nem olyan konnyu lejonni, lasd majd Rettenetet.

Szia. ;)

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.02.24. 22:22:37

@Zirowe: Ma odáig jutottam, hogy kéne alkohol, hogy ezt elviseljem. Karácsonyról megmaradt tojáslikőrt találtam, és nem használt. Lali vicces életvitelén még az alkohol sem segít. Bocs.

Zirowe 2014.02.24. 22:26:26

@Biri a KrokodilCápa: lalinak nincs vicces eletvitele.

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.02.24. 22:34:18

@Zirowe: Nincs hát, sosem volt kérdéses. Ennek ellenére erőltetik. Szerencsére vannak sorik ezen kívül. Persze te és a törzskommentelők hiányoznak majd :DDD

Zirowe 2014.02.24. 22:35:54

@Biri a KrokodilCápa: vigasztaljon, hogy en sem maradok sokaig. :)

Zirowe 2014.02.24. 22:42:13

@Biri a KrokodilCápa: 36 iras volt eddig, kb 72 resz.
100 reszig terveztem eredetileg, de talan 75/100 irasig maradok, meg nem dontottem el teljesen.

Pácsó Ármándó 2014.02.24. 22:47:37

@Zirowe: Beszéld rá a Krokit, hogy folytassa :-)

Zirowe 2014.02.24. 22:49:25

@Pácsó Ármándó: barki irhat barmikor, nem elvezek monopoliumot, csak en vagyok annyira surmo, hogy irok rola. :D

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.02.24. 22:53:29

@Zirowe: Ne foglalkozz vele, engem szívat, szeretjük :) (én nem)

Timi1983 2014.02.25. 14:20:05

voltak már a Dominik Panzióban? én azt azt az egyet akarom látni :)
süti beállítások módosítása