Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éjjel-nappal Budapest 222. - Szavannák, fekete nők, óóó..

2014. február 22. 13:09 - Zirowe

A háciendán még mindig áll a bál, mert Dzsó már mindenét összepakolta, a sok agyhalott pedig mindenképpen marasztalná, egyedül Laller szabadulna már meg tőle, hiszen akkor övé lesz a szobája és végre lesz ablaka, persze ezért rögtön kapja az oltásokat a többiektől. Dzsó a faszságok hallgatása helyett inkább megint meglátogatja barbáékat, hogy nekik is előadja a nagy utazás előtti monológját és ad nekik egy levelet, amit Barbinak írt (vigyázat, Dzsó megint papírra vetett betűket, ebből csak baj lehet!), de majd csak azután adják át neki, hogy ő már elutazott, jaj de kis romantikus alkat! Barbáék szokatlanul kedvesek és megértőek, bár szerintük se kéne Dzsónak elutaznia, hanem inkább szerezze vissza a lányukat, hiszen Dzsónál jobb vejük úgyse lehetne.

01.jpg

Az álomhajón Redzsi teljes tömegű letámadást hajt végre Barbin, ahol az agresszió keveredik az oltással és a fizikai erőszakkal, ahogyan próbálja beleverni a lányba, hogy márpedig neki Dzsó kell és azonnal fogadja vissza! Mondanom se kell, hogy undorító ez az egész, de aztán még Kanna és Hűséges is felbukkan, hogy ők is kivegyék a részüket a szívszorító búcsúzkodásból, és ráveszik a szteroid tömeget, hogy az utazását halassza el legalább éjfélig, hiszen teljesen véletlenül pont akkor lesz Dzsó szülinapja és még sose ünnepelte ezt az apjával, de persze a neki sütött sütit teljesen véletlenül otthon hagyta (ebből az állításból nem tudom melyik a hihetetlenebb, az, hogy Kanna tud sütni, az, hogy bármit is megtenne másért pusztán kedvességből, vagy az, hogy abban a putriban, amit otthonnak nevez, volt annyi alapanyag, amiből lehetne bármi ehetőt is készíteni).

02.jpg

Mert persze nincs is annál jobb, mint éjfél után nekiindulni kocsival Afrikának, teljesen reális. Közben mennek továbbra is a kortesbeszédek a többiek részéről, hogy ne menjen sehová, hanem inkább harcoljon továbbra is a Barbi visszaszerzéséért, illetve ugyanez a duma, csak fordított alannyal megy Barbinál is az álomhajón. Most minden más lesz, minden jobb lesz, meglásd a huszadik alkalom az igazi. Barbi hajthatatlan, továbbra sem akarja látni Dzsót, ám az utolsó pillanatban előkerül a levél, amely olvashatatlan hieroglifáit Redzsi próbálja meg dekódolni. Az egyszerű szöveg megteszi a kellő hatást, az ami eddig heteken keresztül nem sikerült Dzsónak személyesen, az most hirtelen bejött, Barbi sírva rohan Dzsó elé, hogy pont az indulás pillanatában bukkanjon fel. Puszi és béke, felejtsünk el minden bajt, megint együtt vagyunk, csak azért, hogy jövő héttől megint kezdődjenek az oltások és a problémák.

03.jpg

Aki pedig egy percig is elhitte, hogy Dzsó elutazik, az meg is érdemli, gondolom Laller búcsúján is sírhatott! Közben Tudjukki már a győzelmi dalát dúdolgatja magában, hiszen most, hogy szakított Dugival Főnök bármelyik pillanatban beadhatja a derekát. Ám a számításai nem igazán jönnek be, Főnöknek továbbra sem kell, ezért Kristóf inkább hazamegy gyúrni egyet, ám az izzadásban Dugi zavarja meg, aki viszont szívesen izzadna vele máshogyan, és sajnálja, hogy tegnap rosszul reagálta le a dolgokat (hogy lehet egy szakítást az elhagyott részéről annyira rosszul megélni, hogy elnézést kérjen?!), de ha akarja, nyugodtan megdughatja bármikor, csak, hogy hű maradjon a nevéhez. Tudjukki nehezen, de ellenáll a csábító ajánlatnak. A szimbolban közben annyira elfajult a helyzet Kristóf és Főnök között, hogy már Ádám is leoltja őket, hogy ha nem viselkednek, akkor kukoricán fognak térdelni a sarokban!

04.jpg

Tudjukki szerint ez az állapot tarthatatlan, ezért fel is keresi Főnököt a lakásán, hogy jól beoltsa, majd két ordibálás között le is smárolja, ezzel a földbe rombolva az eddig értelmesnek tűnő Fönök maradék intelligenciáját, aki végre beengedte az ágyába a srácot. Az aktus állítólag tökéletes volt, csak az a baj, hogy közben hazajött egy részeg Dugi, aki miatt Kristóf gyorsan látatlanul eliszkol. Másik konfliktus, hogy Lófej megtudja, hogy Pedálozó nem jött be dolgozni, beteget jelentett, a tegnapi randijukat is lemondta, valami tuti nem kóser a sráccal, inkább átrohan gyorsan hozzá, hogy megnézze mi van vele. A srác viszont nem hajlandó beengedni a lakásába a nagy kupira hivatkozva, illetve a karja is be van kötve, biztos a sok rejszolástól. Lófej azonnal féltékenységi rohamot kap, amit Redzsi és Tudjukki oltásai tovább fokoznak, de aztán este Pedálozó egy csokor virággal próbál bocsánatot kérni béna kifogásokkal a csajtól látszólag sikeresen.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása