Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 6x40 - Aurélió tíz ember ízét érezte a szájában

2014. február 20. 19:30 - Chat Géza

9_3.jpg

Kínkeservesen zajlik a második munkanap a villában. Báttya tételesen beszámol a kokirica ejtette sebeiről, mintha háborús veteránként nosztalgiázna a karcolásairól. Ettől függetlenül kemény gyerek ő, űzi, hajcsa a munkát, morzsolja a kukoricát becsülettel, mert nem akar éhen halni, összeesni – izomzatilag – a proteinbevitel hiányától meg pláne. Kell a pénz a csirkerizsre. Krisztián is nyávog egy kicsit, de a nagy igazság, akkor is Báttya száját hagyja el a hajnali műszak kapcsán.

Fájdalmat reggelizünk, Dikk.

10_2.jpg

A karkötő- és a bábkészítők is elvégzik a dolgukat és már a jön is a főni. Elég pikírt az öregúr. a mester rájött a lopásra. Berendeli a nappaliba a lakókat, hogy azt hiszik ez valami vicc, hogy ez valami játék? Bár sejtem, hogy a lakóknak szerződésbe van iktatva, hogy a játékokban kötelező jelleggel részt kell venniük, elvégre nem napi 24 órás henyélésért kamerázzák őket és testálják beléjük az ingyen kaját, ugye. Ettől függetlenül ez akkor is játék, amit a lakók egy bizonyos szintig úgy szarhatnak telibe, ahogy nem szégyellik. Viki bevallja, hogy ő volt, és már nyomatja is a szarhadék „Harag ne maradjon köztünk főnök” című szöveget. Ezért nyilván faszulás lesz. Péter, a Boss előveszi a kenőcsös brifkót, kiosztja a fizetéseket, Viki kétezerrel kevesebbet kap, Báttya pedig fizetett szabadnapot kér holnapra, úgy hogy a nagy büdöss semmiért egy ezrest azért vágjon már hozzá, lécci. A főni nem annyira hajlik erre. Még 500 Sárlik felnyomja a bábkészítő társait, hogy a tegnap félig elkészített anyagből dolgoztak a huligánok, de mivel Péter hatalma nem ér el addig, hogy Vikit és Debilt becsülettel megreulázza, hagyja is az egészet a gecibe és szépen csendben leszámolja nekik a hatalmas pénzeket. A napi betevőt egy kis gamblingen lehet elveszíteni, megduplítani. Hörcsögfuttatásra lehet fogadni. Az esemény lemegy, valaki az egyik hörit ugyan visszatolta,de mivel arra csak Viki tett egy rongyos ötszázast, ezért nem kezdett el senki se vöröslő fejjel kurvaanyázni.

Ha nem is a megbundázott hörcsögfuttatás miatt, akkor majd másért lesz éktelen ’basszatok lovat’ kismonológ Koch Izabella topmodell asszony közbenjárásával kivitelezve. A tényállás a következő: a párbaj óta Krisztián befúrta magát Iza és Pink közé az ágyba, ami aranyos, meg soha nem látott geciszép szerelmi történet meg minden, de Pinki sajnos nem tud aludni a cuppogástól, meg a paplan alatti gyurmázástól. Ezt felveti a nappaliba összehívott gittegyleten, ahol végül mindenki ontja magából a zseniális Nobel-díjas ötleteket, csak Pink nem hallat magából egy kurva hangot sem. Krisz fasszopó gecinek nevezi az nb1-es kézist és lelép a színről. Viki innentől már simán szarrá réveli Izát és pillanatok alatt felkúrja az agyát, hogy minek szédíti ezt a szerencsétlen parasztgyereket. Koch Izabella: „Lófasz lesz itt, nem szerelem! *GECI!*” Mondta, mint a legnagyobb dámák és elviharzott a büdös kolesz szoba irányába.

7_5.jpg

Esélyem sincs, hogy rájöjjek végül hogy oldódik meg ez az ágymizéria, de a fiúk – Pinknek újfent nem osztva lapot – eltolják a szekrénysort, de hogy minek, azt senki se kérdezze tőlem. Pink a nappali nagy magányában héderező Kriszhez fordul, hogy elpanaszolja gondjait, de itt se róla szól a diskurzus. Krisz kifejti, hogy faszér nem tudták ezt privátban, hármasban megbeszélni a nyugiszobában. Hát kellett ez, hogy Viki itt megcsinálja magának a fesztivált és felemlegesse Iza és közte bimbózó lámúrt? Nem. Úgyhogy csend.

8_4.jpg

És végül a tegnap beharangozott Aurélió-Madness apropóját és végkifejletét is megismerhetjük. A hülyegyerek fogkeféjét a klotyóban megúsztatni jó lesz, félnetek nem kell. Gondolhatta magában Vezérürü Viki, aki 40 villakrajcárért megcselekedte, amit megkövetelt tőle a határtalan humortalanság. De, hogy igazán nagyot szóljon a humorbomba, Viki valami fikapénzért cserébe megnyalatja seggpogácsáját Debillel, aki már megy is a seggszag felé a pénz irányába. Egy nyalat és már skerázik is fogat mosni. Mint a dedóban, a csíny elkövetői már veszettül kuncognak a nappaliban. Nem is kell sok, hogy bebasszon a szarcunami a vaktában bazmegelő és levegőbe hadonászó, feleslegesen izomozó Debil képében. Báttya szépen felnyomja Kispesti Zsótit és Vikit, nehogy a kelleténél többet fogmosózzon Auréli a és benyeljen valami bacit. Na erre jött a legendás őrjöngés. De ennek az inverze is kitör majd csóri Aurélióból, amikor elsírja bánatát Péternek, a napi rabszolgapénz leszámolását ezzel is színesebbé téve.

Ki volt az a csúnya fiú, aki ilyet tett veled? – Péter The Boss

Azt hittem a legjobb barátom, de egy barát mikor rakja bele a másik fogkeféjét a klotyóba? - Aurélió

Naaaa, ugyan, csak nem. Biztos nem direkt volt. Naaa. Ejnye no, ne sírj már.- Péter The Boss

Így tudom elképzelni a beszélgetést, de majd ma kiderül.

 

 

Címkék: vv6
484 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csiberibe 2014.02.20. 19:43:02

Péterbá helyett küldjék be neki CSernust.

Akármi Áron 2014.02.20. 19:55:37

@nosce: köszcsi, ahogy régen is:) A hogyvótokra és a kommentekre muszáj néha időt szakítani,az agysejteket is felfrissíti, na:D (Bíz'sten mellé akartam biggyeszteni, hogy Nosce igyekezz, helyzet van:))) Na majd legközelebb...!

Le Petit Prince · http://le-petit-prince.blog.hu/ 2014.02.20. 20:22:11

Gééézaaa!!!

"elfolytott" ??

Szvsz szaladly át ezen a "elipszilon vs. szimpla j" témán...mintha már lett vón' bajod ezzel eccer-kéccer! :(

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.02.20. 20:28:22

Ma megorroltam rátok. Nem is kapcsiztam be a camcsit.

Chat Géza · http://chatgeza.tumblr.com/ 2014.02.20. 20:31:56

@CsigaBiga: Kösz. Javítottam. De gyűlölöm ezt geci. Hogy Aurélió szavával éljek.

Schlomo Goldberg 2014.02.20. 20:33:14

Ezt jól esett nézni, hiába, meg kell küzdeni a főnyereményért kis hópihe.

Le Petit Prince · http://le-petit-prince.blog.hu/ 2014.02.20. 20:34:35

@Chat Géza: én, ha nem vagyok biztos egy szó/kifejezés helyes formájában, inkább átfogalmazom a mondandómat! :P

Schlomo Goldberg 2014.02.20. 20:37:11

Haggyátok má ezt a Géza gyereket mer' hónaptó meg má poszt se lesz.

perszepolisz 2014.02.20. 20:38:08

Debílió idegállapotba került!

2014.02.20. 20:40:56

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): Ha éhes vagy, kifordulsz magadból.
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Becuccoltál a Mártírok útjára, dik?

Kecses 2014.02.20. 20:41:20

Ezek így káromkodnak? Azt hittem amikor nincs hang, akkor csak tátognak.

Akármi Áron 2014.02.20. 20:42:10

@csicserierika: szeva cserike, előbújtál végre, hát már lassan záróra lesz, ideje volt:)))Mondjuk én is inkább csak olvasgatok (még) de tartok tőle így is marad, nagyon nyögvenyelős ez a széria, köszönő viszonyban sincs akár a VV5 v. VV6-tal...eddig.(Nem érkezett meg a "rendszerem" hozzá:DDD

2014.02.20. 20:44:41

@Chat Géza: Minden nap javítanod kell a kis kötözködő gecik miatt :D

Mók_Ica 2014.02.20. 20:54:46

az előző posztba linkeltétek:
444.hu/2014/02/20/a-valo-vilag-megujitotta-a-magyar-nyelvet/

egyik kommentelő tudja, honnan van a KSZ:
"a ksz még a régi, jersey shore nevü rettenetből maradt ránk, csak ott úgy használták, hogy kondi-szoli-mosoda. Itt gondolom azért maradt le a mosoda rész belőle, mert királyos józsi nagymamájával él és valószínüleg mosógépet csak akkor látott amikor útban volt neki a panelben és nem fért oda a tükör elé miatta."

:) :) :)

csiberibe 2014.02.20. 20:55:11

@Chat Géza: Órélió is ezen akadt ki, azért üvöltött? :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.02.20. 20:57:39

@Akármi Áron: drága! Te a vv hanyadik szériáját nézed? :-D:-D:-D

csicserierika 2014.02.20. 21:05:28

@Akármi Áron: VV4 !! Áronka ! Hogy is feledhetnénk :)
Én sem tudom még megélni a bloglétet. Elcseszett egy kaszting .

Kandabula 2014.02.20. 21:12:46

Ez a hímringyó simán hülye.

Akármi Áron 2014.02.20. 21:19:23

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: :))) Mondhatnám cica-mica, hogy (v)elejétől (romlott), de nem... Úgy, ahogy cserike írja, a VV4-től jegyeznek a börzén:)Ez viszont bizti:D Még Lady voltál, ha jól csalódom, nem?:)

@csicserierika: ej, de jó látni,azt a járművedet az avatarodon, még mindÉg:)))) Egyetértek most is veled, hát hiJába na, rettenetre sikeredett tényleg a kaszting, de hát ne nyafogjunk, ebből is lehet még valami. Gondoltam beugrok hozzájuk, megmutatom a földinknek, hogy kell gyorsan-hatékonyan kukoricát morzsikálni, ne hogy lelappadjon Jocónk (kar)izmája:)

Chat Géza · http://chatgeza.tumblr.com/ 2014.02.20. 21:25:32

@CsigaBiga: ezzel én is így vagyok, de a szomorú igazság, hogy zsigerből írtam szarul. Meg sem fordult a fejemben, hogy pontos j-vel kell írni. De vállalom. Esendő vagyok.
A papagájt azt vágom, meg az erkélyt, de vannak vakfoltok, amikbe csúnyán beleszaladok. :(

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.02.20. 21:28:52

J'estét, spanok, span-nék és egyebek!

Debilió ma fog teljesen becsavarodni és tomboló őrültté válni? Na, akkor mégis jó este lesz a mai! :D :D

Nem is jönne rosszul, mert a komment-részvények árfolyama egy hónapja nem látott mélységekbe süllyedt. Nyugodt szívvel modhatjuk: ha a tegnapinál is lejjebb megy, befejezhetik a VV-t és szélnek ereszthetik az Agyhalottakat...

i58.tinypic.com/2ch8j6.jpg

csicserierika 2014.02.20. 21:29:05

@Akármi Áron: hehe, mi adjuk a királyt, bár ég a képem miatta :)

én már a fény gyermeke vagyok 2014.02.20. 21:29:36

@szerivan: Minden nap javítanod kell a kis kötözködő gecik miatt

Elsőre úgy olvastam Géza Yoda mester bölcseletével sunázna. Majdnem belekötöttem, szerencsére olvastalak téged.

csicserierika 2014.02.20. 21:29:59

@Haynau (Sons of Monarchy): és spinék, hogy a hajadonokat is megtiszteld :)

nosce 2014.02.20. 21:30:11

ez aztán kibaszott vicces, ez kurva vicces geciii

paranyuszi (törölt) 2014.02.20. 21:31:45

@szerivan: én két napja éhes vagyok...
Most mi lesz? :D

én már a fény gyermeke vagyok 2014.02.20. 21:31:46

@Chat Géza: Rá se szarly Géza, jó lesz az bármilyen jével.

Akármi Áron 2014.02.20. 21:32:19

@Chat Géza: nyugi, ettől én még jót szórakozom az írásaidon, ez a lényeg, ha ez megnyugtatna:) Vakfoltok ellen pedig nyomd be a helyesírás ellenőrzőt, mingyá' tisztán lácc:)))

Empty Bee 2014.02.20. 21:32:51

Melyik elmés volt az a tahó? Gondolom proli Zsóti, őrá mindig lehet számítani, ha valami mélysuttyóságról van szó.

nosce 2014.02.20. 21:32:55

@csicserierika: @Akármi Áron:
ajándékozzatok a földiteknek egy kukorica csutkát mikor kijön, egy bőr szíjra függesztve a nyakában hordhatná, ha hirtelen kukoricát kell morzsolnia kéznél legyen :)

paranyuszi (törölt) 2014.02.20. 21:33:16

@nosce: szerintem inkább helikopterezzél... szerintem. :)

Akármi Áron 2014.02.20. 21:37:28

@csicserierika: na, most azé' valljuk be Cserike, nincs mostanság VV, hogy ne lángoljon a képünk...igazam van?:)))

nosce 2014.02.20. 21:39:02

@paranyuszi:
tudod ki hív téged császárnak ? Majd a Dorka , geciii :)

Akármi Áron 2014.02.20. 21:40:12

@nosce: Átgondoljuk, mindenképp:DDD

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.02.20. 21:41:25

Ez igen, Debilió szofisztikált úriember módjára viselkedik: "FASZOMATBAZDBMEG, GECI! MI A KURVA FASZOMRA..." - Kazinczy forog a sírjában, ennyi nyelvészeti remeket hallva.

paranyuszi (törölt) 2014.02.20. 21:41:38

@szerivan: jahh, azt hittem befordulok magamba...

@nosce: mondom helikopterezzél! MOST! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

paranyuszi (törölt) 2014.02.20. 21:43:13

@Haynau (Sons of Monarchy): Kazinczy nem halt meg... csak hazament... :)

2014.02.20. 21:44:24

@Haynau (Sons of Monarchy): Mit mutatod te itt a képet? Fogkefélyvel törlik ki a klozetot!

Betoncipos Joe De Miro 2014.02.20. 21:44:45

Ebbe most futottam bele:
"Van nekem egy helikofferem,
Partvis nyélen forog a propellerem
Ha én a partvist megpörgetem,
Magasra felszáll a kofferem,
És akár hová is elrepül velem"
(Halász Judit - Helikoffer
)

2014.02.20. 21:46:26

Helikoptereztem. Szeretnétek látni?

csiberibe 2014.02.20. 21:47:18

@Haynau (Sons of Monarchy): nincs türelmem kivárni... min gurult be vajon ennyire?

Chat Géza · http://chatgeza.tumblr.com/ 2014.02.20. 21:49:11

@én már a fény gyermeke vagyok: @Akármi Áron: Lyézus, köszi. Sokat Lyelent ez nekem. Űzöm, hajtom.
Ugyanitt kampányolnák a ly és a j egységesítéséért. 2014 legnagyobb nyelvújítása lehetne. Magyarország Jolólya: j és ly egy kutya.
Szinte látom.

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.02.20. 21:51:10

@csiberibe: Faszomatbazdmeg honnan tudjam? :D :D :D

nosce 2014.02.20. 21:51:30

@szerivan:
AHAHA-HÁHÁHÁÁÁÁ jól megnézte h hova üt mert nem volt mind1 :)

nosce 2014.02.20. 21:53:11

@Haynau (Sons of Monarchy): @csiberibe:

a picsába márr, idegállapotba jöttem, geciii

Hajrá Ernőőőőőőőőőőő!

nosce 2014.02.20. 21:54:24

@Chat Géza:
"Lyézus, köszi. Sokat Lyelent ez nekem. Űzöm, hajtom. "

Űzöm halytom ! opppácska, csakis pontosan

Commodore 2014.02.20. 21:55:20

Egy kibaszott páncéloslovag, felybebaszhathá egy gecinagy Tonhallall ezt az Oréliót!

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.02.20. 21:56:02

@nosce: Kurva pék faszát bazdmeg! Mikor tanulod meg a kurva életbe', hogy JEROMOS?!?

nosce 2014.02.20. 21:58:43

@Haynau (Sons of Monarchy):

milyen jeromos ? Simonság elszívatott vele 2 szivart azóta az örök pocsolyákban kurottyol

Istenes Bence 2014.02.20. 21:59:02

Ha nekem valaki a fogkefémet a wc-be dugnosná, belebasznám a szemébe.

Ez szerintem sem vicces.

csiberibe 2014.02.20. 22:00:10

@Haynau (Sons of Monarchy): @nosce:
szerencsétek, hogy úrinő vagyok. :)))))

Commodore 2014.02.20. 22:01:13

A wc-ben ivóvíz van.

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.02.20. 22:01:31

Neh, kezdődik az esti nyígés!

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.02.20. 22:02:15

@csiberibe: Úrinő? Jesszasz, hogy tévedtél ide?!?

Commodore 2014.02.20. 22:03:48

12 vízhójag+ a felye!

HummeRC 2014.02.20. 22:05:23

Még mindig nem jöttek rá, hogy kettőt összedörzsölnek, akkor nem megy szét a kezük... :D

Akármi Áron 2014.02.20. 22:05:40

@Chat Géza: @nosce: :))) halytom, Lyézus - teccik:D
És maradjunk a kampányolnák(nék) mellett is,pipec:)))

nathalie 2014.02.20. 22:10:17

tehát sárlot sose csalt a melóban.
vagyis minden orgazmusa valódi volt...

Mók_Ica 2014.02.20. 22:10:20

jáááj, a szememet kiverte megint Izé rúzsa .... áááá

HummeRC 2014.02.20. 22:10:22

Iza kirúzsozta a célkört Krisz számára? :O :D

Commodore 2014.02.20. 22:11:22

A rúzs mennyibe kerül?

Mók_Ica 2014.02.20. 22:11:49

jön Péter, alias gecó szomszéd.... kedvesen kérdezi őket... :) :)

Commodore 2014.02.20. 22:12:15

Tolvaj banda! Semmi respect!

Ejoy 2014.02.20. 22:13:27

ha egy csimpánz kezébe adsz két csõ kukoricát, hamarosan rájön, ha egymásnak dörzsöli õket, könnyebben hozzájut a kukoricához anélkül, hogy szétbassza a kezét. ezek két nap alatt nem jöttek rá erre...

csiberibe 2014.02.20. 22:14:15

@Haynau (Sons of Monarchy): passz. :)

szavazzuk ki az öreget, péklapát-pozitív, de erősen.

szmoti 2014.02.20. 22:14:54

Sziasztok! Mekkora szöveg már ez Krisztiántól: Nem én voltam esküszöm, én nem szoktam hazudni, én vagyok itt az ŐSZINTE :D

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.02.20. 22:15:45

Csalódtam Vikiben - azt hittem, hogy elmismásolja. De csak így bevallani, minden kertelés nélkül? Hogy lesz ebből a lyányból förszt klássz villájn?

Ejoy 2014.02.20. 22:15:48

smasszer persze nem tudta ki lopta el a lóvét. ezek annyira idióták, hogy azt hiszik nem látják, hogy mit csinálnak? lásd zsolti a kukoricával...

HummeRC 2014.02.20. 22:19:19

Sári de köcsög. El is vágta magát nálam. Utálom a spicliket. Ha akarták volna, úgy is észre veszik a kamerákból a svindlit. De beköpni a többieket? Pfff. :P

csiberibe 2014.02.20. 22:20:28

@HummeRC: jól akar feküdni az öregnél. Vagy az öreg alatt.

csiberibe 2014.02.20. 22:20:28

@HummeRC: jól akar feküdni az öregnél. Vagy az öreg alatt.

Commodore 2014.02.20. 22:22:51

azokat a höriket meg is ehetnék, az éhezők!

HummeRC 2014.02.20. 22:23:14

@csiberibe: még a végén igazatok lesz és lecseréli Simont egy "tehetősebb" palira. Elvárásai már úgyse lennének. :D

W.Jack. 2014.02.20. 22:24:02

Jól látom, hogy Teóról lekerült a gipsz?

lopiciG 2014.02.20. 22:24:15

Viki 1500-azt kapott és fel volt háborodva? Hogy fog megélni?
Sárlott meg kicsivel többet 1800-at, és megköszönte? Érdekes.....

HummeRC 2014.02.20. 22:24:31

Zsolti hogy becsalta a hörcsög eredményt. :O

szmoti 2014.02.20. 22:25:07

@HummeRC: Sári nálam is hasonlóan nagyot zuhant most, mondjuk én alapból eléggé rapszodikus vagyok velük kapcsolatban, mindig mással szimpatizálok nagyon és mindig mással kevésbé. A kevésbé szimpatikus kategóriába esett most Sári és Józsi ezzel a nyavalygással, meg most hogy láttam Iza is, szegény hörit, hogy visszafordította :D

Istenes Bence 2014.02.20. 22:26:14

@HummeRC: Cigivel a kezében. Viki ekkora lúzer, hogy nem reklamál?
Óriási csicska bagázs!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.02.20. 22:26:20

@HummeRC: szintúgy. Ritka ellenszenves húzás volt ez. És még a riportszobában is magát fényezte. Hogy becsületesség, meg tisztesség. Beszarás.

szmoti 2014.02.20. 22:26:27

@HummeRC: Zsolti csalt? ajjaj már nem is látok pontosan :D

perszepolisz 2014.02.20. 22:27:15

Megmondom őszintén ez a munka hét stílusa nagyon nem tetszik. Ellopom a pénzt és aztán : Bocs a lopásért, de nagyon kellett a pénz. Hát ez hogy? Büntetés? Lehet hogy öregszem, de ez most nekem nem tetszik.

lopiciG 2014.02.20. 22:27:15

@HummeRC: én amúgy egy munkahelyen nagyon utálnám az ilyen kis ügyeskedőket... és most nem Sárlottra gondolok

csicserierika 2014.02.20. 22:27:30

@nosce: űzzük :)

@Akármi Áron: két győztest már adtunk, akkor űzzük, hajtsuk :D

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.02.20. 22:27:49

@HummeRC: @szmoti: Ez a beköpés ritka gyenge jellemről árulkodott. Hát, pedig pont megpróbáltam volna szimpatikusnak találni Sárlikot. Most visszataszajtatott a sárba... :D

HummeRC 2014.02.20. 22:27:52

@lopiciG: szerintem nem az a lényeg, hogy mennyit kapott, hanem hogy ezért Sári a felét sem dolgozta.

@szmoti: Zsolt meg a végén visszatolta a jobb oldali hörcsögöt és senki nem szólt érte, pedig az nyert volna. :)

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.02.20. 22:29:07

Az este tanulsága: a BilibeValó telefonszáma 22:30-kor még nem érhető el. Kicseng, de lóf*sz sem veszi fel...

pink ninja 2014.02.20. 22:29:57

@Istenes Bence: nem lúzer, így sokan nyertek, mert sokan fogadtak a fehérre, ő meg egyedül a barnára ;))) gondolod nem fizetik ki őt a többiek? :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.02.20. 22:30:13

@perszepolisz: megbüntették. Levonták a fizetéséből.
Mit tegyenek még vele, rúgják ki?

szmoti 2014.02.20. 22:30:36

@HummeRC: Köszi a választ, igen azt pont el csíptem fél szemmel, hogy valaki visszatolta, azt hittem Iza volt, mondjuk nem tudom miért :D

Commodore 2014.02.20. 22:31:18

@perszepolisz: Igaz! Ilyen hozzállással kinyírtak volna az öreg szakik! És a belépő (üveg pia, pálesz, stb, kötelező volt) :-) Itt is ezzel kellett volna kezdeni! Másképp állna a dolgokhoz! :-)

csiberibe 2014.02.20. 22:31:58

@Haynau (Sons of Monarchy): biztos épp lelkisegélyt nyújtanak a höriknek.
MA bekerülsz. Érzem. És banya vagyok.

perszepolisz 2014.02.20. 22:32:17

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Az szerintem nem büntetés nekem, hogy visszaadom amit ellopok. Érted. Mindegy.

HummeRC 2014.02.20. 22:35:35

@szmoti: Nincs mit. Azóta írtam egy hosszabb hsz-t, de ledöglött a blogmotor és elnyelte. Csak azért sem írom újra. :)

Commodore 2014.02.20. 22:36:24

hogy hüje vagy, na az a BAJ!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.02.20. 22:37:45

:D ez tényleg jobb, mint a sonka-ügy.

HummeRC 2014.02.20. 22:40:03

Jujj de idegesít, hogy minden második szavukat lenémítják. Este 22:40 van. Miért kell cenzúrázni?! :S

Commodore 2014.02.20. 22:41:18

Toljátok bele a Dunába az egész hóbelebancot!

Ejoy 2014.02.20. 22:42:15

szerintem a Garagestore meg a Dickies góréi már rég fõbelõtték magukat ezért a jó szponzori döntésért....

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.02.20. 22:42:31

Basszus, szegény Pinki: egyszer bassza fel valami az agyát, oszt' amikor elkezdene ordítani, csak kiröhögik.

szmoti 2014.02.20. 22:43:06

@HummeRC: Nálam most pár pecig 502 bad gateway volt :D vagy ez jelenti a blogmoci ledöglését?

nathalie 2014.02.20. 22:45:25

rossz nézni ahogy ez a krisztián szinte retteg,hogy nehogy szóba kerüljön izával való kapcsolata, mert akkor iza otthagyja... szánalmas

Istenes Bence 2014.02.20. 22:46:30

Balfasz Viki fordítva vette fel a tangáját. Vagy lehet nem mosta ki.

Ejoy 2014.02.20. 22:46:57

sárlikot basztatjátok, hát ez a viki mennyire rendben van igaz? hányok tõle mennyire gané aljas...

Istenes Bence 2014.02.20. 22:47:35

Viki fordítva vette fel a tangáját. Balfasz. Vagy nem mosta ki.

nathalie 2014.02.20. 22:47:53

engem kizártak volna ebből a játékból, ha velem ezt csinálják.

Istenes Bence 2014.02.20. 22:48:12

Kurva anyádat, blogmotor!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.02.20. 22:48:16

@Ejoy: á, ez csak bosszú.
A többiek bevallása szerint korábban az ő fogkeféjét is belemártották a klotyóba.

Ejoy 2014.02.20. 22:49:51

viki segge abban a tangában konkrétan gyomorforgató!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.02.20. 22:50:09

@Ejoy: arról nem is szólva, hogy Viki legalább néha vicces tud lenni.
Sárlik meg csak a sarokban sárlik csendes savanyúságban ....

HummeRC 2014.02.20. 22:50:30

@szmoti: igen. arra gondoltam. :(

@Istenes Bence: ámen!

Istenes Bence 2014.02.20. 22:52:15

Viki szemrebbenés nélkül hazudik.

Ejoy 2014.02.20. 22:52:45

szerintem ez nagyon alpári, kicsinyes dolog volt vikitõl, és zsoltitól is. zsolti primitív, de viki konkrétan aljas...

Commodore 2014.02.20. 22:53:04

eszkellcsinánie? More? A cigit meg a seggükbe dugták!

Mók_Ica 2014.02.20. 22:53:16

ki bojkottálja komment árfolyamot???????????????????????????????????????????????????????????????

Ejoy 2014.02.20. 22:54:54

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): hát ha ez téged szórakoztatott, akkor ez a te csapatod:)!

HummeRC 2014.02.20. 22:55:08

Erre mondják, hogy This is Sparta! Innentől kb mindent szabad. Rettentő lakótárs lennék. :D

lopiciG 2014.02.20. 22:55:10

Kivételesen egyet értek Aurélióval, tele van coli baktériummal a wc... Elképesztő mekkora kötsögök...
Au megint bőg...

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.02.20. 22:56:06

@csiberibe: Nem kerülök be. Mert be sem telefonálok. Leszarom. Ha egy csókos faszfej háromszor egymás után bekerül, akkor az nekem büdös. Kapja be a Retek Kettő. Én mára befejeztem. Jóéjt, bájbáj.

Mók_Ica 2014.02.20. 22:56:16

bakker... gecó szomszédnak sírja el bánatát Orália?? nem mellesleg Viki fogkeféjét ki mártotta a klotyóba?

egyébként undi a fogkefe wc-be való mártogatása

Deutsche Gabbana 2014.02.20. 22:58:29

Orálió Aöregnek sírdogál az előzetesben, egyik pillanatban megszánom, következőben kiröhögöm, aztán megint megsajnálom. akárki is nyeri meg ezt, fizesse a focista terápiáját!

Ejoy 2014.02.20. 22:59:42

gondoljatok bele ki az az emberszabású odabent, aki a legtöbb aljas dolgot elkövette már. ez nem taktika, nem szórakoztató. csak kimutatja a foga fehérjét a viki lassan. sajnálom, hogy vissza juttatták...

tena_lady 2014.02.20. 23:00:36

Ezzel a fogkefés akcióval már nem csak Viki, hanem Zsolt is demonizálódik. Józsi és Charlotte meg a jók, akik bevallják villatársaik bűneit. :D Általánosban tök utáltam az utóbbiakat. Mindig beköpték a tanároknak a rosszban sántikálást. :D
Az ágy áthelyezésére szerintem semmi szükség nem lett volna. Az RTL helyében kiadnám, hogy mindent rendezzenek vissza, és egy ágyon egy ember feküdjön. Vagy kivennék egy ágyat. Az első napokban eggyel kevesebb volt, pedig akkor még többen laktak a villában.

lopiciG 2014.02.20. 23:01:15

Viki egy fos, hát mit monsjak nagyon vicces a lány és bűbájos... Nyomoronc nőstény... és, hogy lehet ekkora seggre tangát húzni? fúj.

lopiciG 2014.02.20. 23:04:05

Asszem Auréliónak drukkolok....az legalább nem mások kárára gyökér...

Swell 2014.02.20. 23:06:25

Viki kifordítva hordja a tangát?! :D

lopiciG 2014.02.20. 23:11:02

Béci logikája:
-Kinek drukkolsz?
-Dorkának
-Miért, Zsolti miatt?

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2014.02.20. 23:12:32

@HummeRC: Örülj neki, hogy már nem sípolnak! Attól el is menekülnék. :D

Cimili 2014.02.20. 23:13:35

Stét.:) Belemutyi, ez a csaj már harmadszor van a belevalóban.

Cimili 2014.02.20. 23:16:35

Igaza volt Haynaunak, Viki kurva féltékeny. Azt nem értem, az elején miért szorgoskodott annyit, hogy csókolják már meg egymást Krisz és Iza?

HummeRC 2014.02.20. 23:16:51

@King of Shadows: sípolni? Az lenne a Hacki Tamás emlékkoncert. :D

A belevalóba Béci telefonkönyvéből választják ki a vissza hívottakat?

Cimili 2014.02.20. 23:17:44

@lopiciG: Konkrétan meg is sajnáltam, amikor sírva panaszkodott az öregnek.

Cimili 2014.02.20. 23:18:57

Na Bécinek is csak a villantásokon jár az esze.:DDDDD

HummeRC 2014.02.20. 23:25:47

Ennek a belevalónak még mindig semmi értelmét nem látom, csak az adásidőt pazarolják vele.
Vajon ma sem lesz éjszakai stream?

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2014.02.20. 23:27:00

@HummeRC: De legalább a hanggal nem lenne már gond, mert azt ki lehetne kapcsolni. Ha már hang: még mindig nem sikerült megoldani, hogy normálisan lehessen hallani a játékosokat... :@

HummeRC 2014.02.20. 23:30:07

@King of Shadows: Ahogy nézem, nem csak a hanggal van gond, hanem már éjszakai személyzet sincs. Legalábbis a heti közvetítésekből ez jön le.

lopiciG 2014.02.20. 23:31:27

@Cimili: ja, nem gondoltam volna, hogy megsajnálok valaha egy faszpörgettyűs hülyegyereket, de a Vikifélék konkrétan ultra gázak.

Commodore 2014.02.20. 23:35:05

Ez az online vmi kurvanagy bónusz, nyeremény vagy mi a fasz? 24 órában kéne mennie! ez megy!

www.youtube.com/watch?v=Y_LFrMcoEm4#t=1609570

jaromil · http://xibalba.blog.hu/ 2014.02.20. 23:35:19

egy dologban biztos vagyok. hogy ez a sráci rokona a híres gyöngyösi férfinak.
www.youtube.com/watch?v=99WgR24jWcw

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2014.02.20. 23:36:02

@HummeRC: Vagy csak a Ribillió most eteti meg Teó majmát Vekkerrel... :D

lopiciG 2014.02.20. 23:42:02

@jaromil: hát ez tragikus.... több szempontból is...

HummeRC 2014.02.20. 23:42:17

@Commodore: Igen, "polgárháborús" közvetítés megy élőben külföldről, de budapest alsóról, az rtl székház mellől képtelenek rendes online adást adni. Mondjuk a készülékek nem kapcsolnak be maguktól, a személyzet pedig lehet ukrajnában van, azért van onnan adás. :D

@King of Shadows: vekkerrel? Arra gondolsz, hogy a helikoptert beküldte a hangárba? :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.02.20. 23:42:24

@Ejoy: te meg mily elegánsan elsiklottál a fölött, hogy a többiek is belemártották Viki fogkeféjét a vécébe. :)

Mellesleg igen, a műsort tekintve, Vikit sokkal szórakoztatóbbnak tartom - annak ellenére is, hogy kibaszott köcsög dolog bárki fogkeféjét a budiba mártani -, mint pl. Sárlottot.

lopiciG 2014.02.20. 23:49:50

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): hát Viki meg is érdemelné... Ez amúgy ha
jól emlékszem, az " ossz meg egy titkot atöbbiekkel" jateknal volt. Mindenki egy hülyeseget írt, ami valszeg egy vicc, név nélkül... egyáltalán nem biztos, hogy megtörtènt....

Morcz 2014.02.20. 23:58:39

Elég érdekesnek indult az öfi, de az utolsó jelenetről kijelenthetjük, hogy a legalja... A fogkefés viccre gondolok, ami szerintem inkább volt szánalmas és gusztustalan, mint vicces. Ha valaki velem ezt csinálná, elkérném az éjjeli igazságosztónk szívlapátját és azzal csapnám pofán az illetőt... Egyébként a kollégáktól idén névnapomra szívlapátot kértem, és aki szemétkedik annak durr...:D

@Haynau (Sons of Monarchy): Sajnálom, hogy nem kerültél be, a retek2 szarjon sünt!

"Csalódtam Vikiben - azt hittem, hogy elmismásolja. De csak így bevallani, minden kertelés nélkül? Hogy lesz ebből a lyányból förszt klássz villájn? "

Sehogy mert low budget villához lower budget villian jár...remélem repül ki a picsába.

Akit most esélyesnek érzek a zöld kendőre az Zsolt. De nem bánnám ha ő kapná... :)

HummeRC 2014.02.20. 23:58:55

Minek vannak a fazekak a tusolóban?

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2014.02.20. 23:58:57

@HummeRC: Teó fogat mos. Remélem a fogkeféjével senki sem pucolta a retyót...

Morcz 2014.02.21. 00:00:02

@HummeRC: igen, eddig tök izgi: Teo kezet mos. :D

Morcz 2014.02.21. 00:01:57

Ez ám a romantika:
Krisztián Izának annak táncoltatása közben: "most pördülnöd kellett volna te pöcs!"

HummeRC 2014.02.21. 00:02:01

@King of Shadows: Én már semmiben nem lennék biztos a helyükben. Érdekes módon Zsolti is a tisztasági szállítmányt hiányolja.

@Morcz: Csak hogy lássuk, azt is szokott néha. :D

Nem Penny hajója 2014.02.21. 00:03:07

Oráliónak két napja nincs fogkeféje.

HummeRC 2014.02.21. 00:03:29

Zsófinak végül honnan lett plusz egy ágya?

szmoti 2014.02.21. 00:03:48

nahát hosszú volt ez az on :D

HummeRC 2014.02.21. 00:04:10

Most komolyan 5 perc volt az éjszakai adás? :S

Morcz 2014.02.21. 00:04:19

@HummeRC: :)))
Egyébként pont mikor elkezdtek poénkodni, és Krisz elkezdett a facebookról beszélni online el. Basszák +!!!!

szmoti 2014.02.21. 00:04:28

@HummeRC: Szerintem sinom-dávidét vitték át oda :)

Nem Penny hajója 2014.02.21. 00:04:33

@HummeRC: megkapta az elátkozott ágyat, nem?

szmoti 2014.02.21. 00:04:58

@HummeRC: hopp, szóval Simon-Dávid akart lenni :D

Morcz 2014.02.21. 00:05:13

@Nem Penny hajója: nem kapott másikat? Akkor előnyére válhat a dolog: rálehel Vikire és az fejvesztve menekül! :D

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2014.02.21. 00:05:42

@HummeRC: Az legalább kiderült, hogy Viki sz@rt, Teó meg hugyozott. TMI emberek, TMI!

Morcz 2014.02.21. 00:06:53

Bátya azt akarja hogy Krisz segítsen neki a zuhanyzóban. :)

Nem Penny hajója 2014.02.21. 00:07:01

Izának nagy a hasa, mert tele van szarral a bele. (Ha jól értettem).

HummeRC 2014.02.21. 00:07:48

@Morcz: igen, érdekes, hogy FB poénokat nyom Krisz.

@szmoti: @Nem Penny hajója: Igen, nagyon úgy néz ki, hogy Sári mellől vittek el egyet, de ennek mi értelme volt? Ennyi erővel Sári mellé is fekhetett volna. Miért jobb az ágyak között akadályként?

Morcz 2014.02.21. 00:07:51

Egyébként az elátkozott fekhelyen jót röhögtünk. :)))

Nem Penny hajója 2014.02.21. 00:07:59

Mégis csak van fogkeféje Oráliónak, pedig előbb még a hiányára panaszkodott.

HummeRC 2014.02.21. 00:08:36

@Nem Penny hajója: Igen ezt mondta.
Au Teo fogkeféjével mos fogat. :D

Morcz 2014.02.21. 00:08:38

Bréking: Auréliónak van fogkeféje!!! De m int kiderült tán Teóé...

Nem Penny hajója 2014.02.21. 00:09:15

De régen láttam a dagit szemüveggel...

HummeRC 2014.02.21. 00:09:19

Au és Viki még mindig nem dumálnak túl sokat.

tena_lady 2014.02.21. 00:09:34

@Morcz: "Akit most esélyesnek érzek a zöld kendőre az Zsolt. De nem bánnám ha ő kapná... :)"
Á! Tuti Charlotte kapja. De a kékre még Zsoltnak is van esélye. :D

Morcz 2014.02.21. 00:09:35

Újabb izgalmas rész: Viki fogat mos...

szmoti 2014.02.21. 00:09:55

@HummeRC: Zsófika biztos, azt gondolja, hogy csak Sári mellett elátkozott, vagyis , hogy a Sári melletti hely elátkozott, ha máshol van akkor már nem is az :)

Morcz 2014.02.21. 00:10:15

@tena_lady: akkor viszont jöjjön vissza Charlotte.

HummeRC 2014.02.21. 00:11:07

@Nem Penny hajója: pedig mennyivel jobban áll neki. :)

Viki beszólt Zsoltnak, hogy milyen gyorsan vesztik az izmukat. Kezd feltűnni bent is, hogy ezek csak látvány izmok kokszból. :D

Morcz 2014.02.21. 00:11:11

Hoppá, úgy tűnik nincs melegvíz....:D

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.02.21. 00:11:34

@perszepolisz: de a dupláját vonták le a fizujából.

HummeRC 2014.02.21. 00:11:48

Ahá. megvan a fazekak titka. Nincs meleg vizük. :D

tena_lady 2014.02.21. 00:12:13

@Morcz: Még szép. :D De nem hiszem, hogy Zsoltot hívná ki. Inkább Izát vagy Dorkát fogja.

Nem Penny hajója 2014.02.21. 00:12:22

Valami Mekk Mester építette ezt a villát, mert már meleg vizük sincs.

Múltkor nem rakhattak wc papírt a budiba, mert eldugult volna.

Morcz 2014.02.21. 00:12:43

De röhögném ha a vízért is fizetni kellene...:D :D

Morcz 2014.02.21. 00:13:21

@tena_lady: Dorka ellen még lenne esélye.

HummeRC 2014.02.21. 00:13:26

@szmoti: nagyon jó ötlet. Gondolom a nappaliban a nagy tv előtt is ül nap hosszat, hogy hátha küldik az energiát neki... :D

Laci ki mellett aludt?
Mindkét kieső Sári mellett aludt?

Milyen verseny lesz megint?

szmoti 2014.02.21. 00:14:30

@Morcz: Lehet az lesz, de szerintem az még viccesebb volna, ha tényleg Nem Penny verziója lenne igaz :D Milyen már, hogy nem tudják még ezt sem megoldani RTLék? :D

Morcz 2014.02.21. 00:14:50

@HummeRC: Laci a földön aludt emlékeim szerint Krisz mellett.
Hoppá a fogkrém is elfogyott....

szmoti 2014.02.21. 00:15:48

@HummeRC: Lacira már nem emlékszem, de Dávid és Simon igen, meg ha jól emlékszem Alaexa is aludt mellette az elején, bár akkor azt hiszem még nem ott ahol most alszik, hanem azon az ágyon, ahogy most Durciék :)

Nem Penny hajója 2014.02.21. 00:16:03

Szerintem a csőd szélén áll a Való Világ.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.02.21. 00:16:15

@Morcz: tök igazad van, akartam is jönni, csak hát a bad gateway.

sárlik milyen kis besúgó. a rendesen dolgozom, mert jó a morálom, nekem nem összekapcsolható azzal, hogy beköpöm a többieket kérdés nélkül.

bent kevés barátjuk van. hogy pont a kvázi legjobb barátja árulja így el, az a legalja valóban. így röhögött volna zsolt akkor is, ha vele csinálják meg? aurél helyében lehet, hogy beletettem volna mindkettő keféjét a wcbe és ott hagyom. a seggébe nem meri bedugni, amíg látják a kamerák :D
legalább jocó elmondta neki. nem túl higiénikus valóban.

az extramunka kifejezetten vicces néha. de ha elvennék tőlük, amit termelnek, akkor talán nem lehetne visszaélni vele. ha ekkora kiskaput nyitva hagynak egy ilyen bandának, naná, h visszaélnek vele. mivel ilyen drága a bolt, nem is meglepő. de a kukoricát kiviszik valahogy, mert különben hülyék lennének nem újra felhasználni, akkor ki lehetne vinni a többi holmit is. fizetéskor bent hagyják a riportban és ott van úgyis egy dugiajtó, kiviszik, egyszerű képlet.

Morcz 2014.02.21. 00:16:23

Basszus, mindenki egy tubus fogkrémet használ közösen??? :D :D :D

Nem Penny hajója 2014.02.21. 00:16:36

Kevés undorítóbb dolog van az elektromos fogkefénél.

tena_lady 2014.02.21. 00:16:50

@HummeRC: Charlotte mellette aludtak: Alexa, Simon, Dávid. Laci Iza mellett aludt a kiesése előtti napokban. Előtte nem tudom. Mindenesetre ettől Zsófi valamiért nem tart és Iza mellett marad.

Morcz 2014.02.21. 00:17:41

Iza fogkeféje tök ijesztő hangokat adott ki... :)

Morcz 2014.02.21. 00:18:20

@Nem Penny hajója: elmenekülhettek a szponzorok. :D

HummeRC 2014.02.21. 00:18:28

@Morcz: @szmoti: Kösz. Nos, ha ezt a babonát elfogadjuk, akkor Sári nyeri meg a vv6-ot. :)

@Nem Penny hajója: Könnyen elképzelhető, hogy ezért találták ki ezt a fizessél mindenért verziót, mert nincs pénz ellátmányra. Eddig is fura volt, hogy miért cask napi 2 órát dolgozhatnak, mikor az idejükből kitelne több is. Hát lehet ez a fék, nehogy sokat keressenek és sok cuccot kelljen beküldeni nekik a krajcárokért... :D

SzilajSzilard 2014.02.21. 00:18:35

Egyszerűen nem látni a végét! Még mindig nem mentünk át a csúcson. Pénzért seggnyalás! Oké, nem a lyuk, csak a partja, ahogy az Agyhalottak mondták. :)

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.02.21. 00:18:43

@Nem Penny hajója: a wcbe dugott elektromos fogkefe mondjuk? aztán be is lehet kapcsolni :D

szmoti 2014.02.21. 00:19:10

@tena_lady: Többen dőltek ki Sári mellől :) és még a végén beigazolódik az elmélete, nem az ágy, hanem Sárlott melleti hely elátkozott :D

Nem Penny hajója 2014.02.21. 00:19:35

Azért látszik rajtuk, hogy dógózni kell. Régen ilyenkor még vacsoráztak, meg duhajkodtak. Most meg már apa fürdik, anya mosd... mint valami konszolidált kommunában.

Morcz 2014.02.21. 00:20:19

@HummeRC: "Kösz. Nos, ha ezt a babonát elfogadjuk, akkor Sári nyeri meg a vv6-ot. :)"

És ha megszabadulnak az ágytól? Na akkor bajban lenne! :D

szmoti 2014.02.21. 00:20:52

@HummeRC: Na hát akkor Simonságnak befellegzett :D

Morcz 2014.02.21. 00:22:14

Durci rámordult Zsótira.
Rémbarbie levágná a fogkrémes tubus végét úgyhogy elkezdett kisollót keríteni. Most már mossa, talán megúszta a tubus.

szmoti 2014.02.21. 00:23:42

@Morcz: ha jól láttam Sári adott neki is és Dorkának is, aztán elvonult vele a wcbe :D

tena_lady 2014.02.21. 00:24:01

Én valami sportos vagy egészséges életmód hetet tartanék nekik, de még az iskolás is jobb lenne, mint minden, ami eddig volt. :/

Morcz 2014.02.21. 00:25:06

@szmoti: köszi!
Azért megint csak pofátlanok: a nappali vagy a háló felől nevetés hallatszik, erre a tök unalmas részeit mutatják a villának.

Nem Penny hajója 2014.02.21. 00:25:20

Mondom én gyerekek, 0:24-kor már lámpaoltás van... vasárnap tempolomba is mennek.

Morcz 2014.02.21. 00:25:38

Izát megdobták narancshéjjal.

Morcz 2014.02.21. 00:27:28

Na bazz, online el...

Morcz 2014.02.21. 00:28:22

Na asszem elteszem magam holnapra, jó éjt mindenkinek. :)

HummeRC 2014.02.21. 00:30:43

@Morcz: Jó éjt! :)

@szmoti: Igen, Sári adott mindenkinek egy kicsit, mert neki még volt dugifogkrémje, azt vitte be magával a wc-re is.

Nem Penny hajója 2014.02.21. 00:33:02

Alszik a villa is, csak Zsóti ügyködik valamit a nején

Nem Penny hajója 2014.02.21. 00:35:43

Zsóti asszonkája fenekét pacsmagolja valamivel. Traktoros meg mintha négykézláb lenne Izán.

HummeRC 2014.02.21. 00:36:17

Zsolti megpróbálja lemasszírozni DOrka feleslegét a fenekéről, a háttérben Krisz Izán fekszik és feltehetően csókolóznak. :)

Nem Penny hajója 2014.02.21. 00:37:12

Bugyitlan és Orálió sutymorognak.

Commodore 2014.02.21. 00:37:46

most benyomni a dudát!

Nem Penny hajója 2014.02.21. 00:37:56

@Nem Penny hajója: rája is szóltak, hogy Teodóra, igazítsd meg a mikroportod.

Nem Penny hajója 2014.02.21. 00:39:06

Már a kiszavazásról tárgyalnak bugyitlanék.

HummeRC 2014.02.21. 00:39:41

@Commodore: Igen! Egész csoport fel, vigyázz! Mindenki húzzon dolgozni! :D

Mi ez már, hogy csütörtök este 0:39-kor már alvást színlelnek és lámpaoltás? Máskor még hajnal 2-kor kaptak feladatot és fél négykor még nekiálltak kajálni. Pfff.

Commodore 2014.02.21. 00:43:05

@HummeRC: Fél négy Duda! Meló! legalább nem kell hévezni, villamosozni, metrózni

HummeRC 2014.02.21. 00:43:13

@Commodore: Ezt honnan veszed? Nálam KHF van.
@Nem Penny hajója: Hol van ebben a társaságban nemes? :D

Asszem én mára el. Jó éjt!

Commodore 2014.02.21. 00:45:29

verjük ki, semmi buzulás!

Commodore 2014.02.21. 00:48:27

orálió Seggbe babÁm!

Nem Penny hajója 2014.02.21. 00:48:41

Bugyitlan kért egy huszast.... ?

Commodore 2014.02.21. 00:49:44

Kínai tetkó! copf! anal!

Commodore 2014.02.21. 00:52:41

csak maszatol a hüjebuzigyerek!

Commodore 2014.02.21. 00:54:36

csirke már alszik, mid1 úgy is jó!

Nem Penny hajója 2014.02.21. 00:55:01

Közben valamelyik másik ágyon valaki diszkréten nyögött egyet.

Nem Penny hajója 2014.02.21. 00:56:55

A történések: Orálió testápolópal maszírota Bugyitlan hátát, de mintha valami egyébre is készült volna.

Nem Penny hajója 2014.02.21. 01:08:29

Iza és Traktoros cigizni vonultak.

szmoti 2014.02.21. 01:11:01

" A medve is dagadt és a MÉZT eszi" by Trakesz :)

Nem Penny hajója 2014.02.21. 01:14:21

Iza és Traktoros összebújva alszanak, semmi korhatáros.

neoteny · http://word.blog.hu 2014.02.21. 02:28:39

Ennél még Győzike is szebben viselkedett amikor a kutya belepisált az autóba -- pedig láthatóan nagyon frusztrálta.

ő-szinte 2014.02.21. 04:51:49

csak érdekelne, hogy ki melyik műsor onlájnját nézi? :-DDDDDDDDDDDDDDDD

Szentpeter 2014.02.21. 08:16:09

Mozgalmas volt a tegnapi öfi..
Zsolti elkövette a legnagyobb hibát, nem tudott különbséget tenni vicc, és egy hatalmas bunkóság között.. ( amire Viki rögtön vevő volt, már mint a bunkóságra )

Iza szerintem vissza mehet az intézetbe, elvonókúrára, mert egy idegbeteg picsa...

Zsófi problémáját figyelembe vette a társaság, de nem vonta bele a döntésbe, ami azt jelenti hogy Zsófika mások szemében egy hangya..

A műparaszt Krisztián hozza a paraszt bunkó vonalat, elég hitelesen..

Taktika továbbra sincs, itt mindenki ösztönlényt játszik, ami erősíti azt hogy tul sok az agyhalott...

Szentpeter 2014.02.21. 08:25:07

...egyébként a paraszt gyerek visszatolta a barna egeret, meg is roppant a gerince.. ami most már gumiból van..

Toszkana 2014.02.21. 08:27:18

Ez a Viki olyan állatira beleesett a Krisztiánban, hogy megpusztul a féltékenységtől azért basztatja folyton Őket az Izával. És undorító amit az Aurélióval művel.... Ő a paraszt nem a Krisztián. -.-

Szentpeter 2014.02.21. 08:42:17

@Toszkana: Az ágy hovárakásban is a paraszt gyerek játszotta a bunkót..

...mert ugye Zsófit zavarja hogy mellette cuppog, és basztatja Izaórát..

A bunkó parasztra az a jellemző hogy leszarja hogy ki mit gondol róla, és hogy másokat zavarja vagy nem amit tesz..

A parasztgyereknek a lábtörlő mellett a helye a földön..

Akármi Áron 2014.02.21. 08:42:41

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Harmatos reggelt! Na ugye, hogy nem vagyunk mai csibék a szakmában:DDDD (Mi már többre emlékszünk:)))

Elvtárs a Putyilov gyárból 2014.02.21. 08:58:33

Ezt a rostélyosnak való Vikit mikor zárják már ki?

Tocvarek 2014.02.21. 09:21:21

!!!!!!¡¡¡¡¡¡
A faszszopót még csak véletlenül sem írjuk "fasszopó" alakban!

egyemakisszíved 2014.02.21. 09:23:21

@ミラ: Sárlott magyarázatként, mentegetőzve mondta a főnöknek, hogy a többiek előző nap a félig kész bábokat nem adták le a két óra elteltével, mikor az alapanyagokat be kell szolgáltatni, mivel az kissé letolta, hogy kevés bábot csinált meg. A korábbi háromhoz képest az öt már fejlődés, de ha Viki csal és Auréliót viszi magával, a megtolt teljesítmény tűnik normának, amihez a gondos, lassú munka lustaság vagy érdektelenség következményének tűnhet. Olyan, mintha doppingolt versenyző mellett versenyezne valaki szabályosan. Ha Viki gondolhat mindig csak saját magára, hadd tegye Sárlott is, legalább néhanap. Ha lehetne túlórázni, Sárli tuti azok között lenne, aki ráhúzna még egy kicsit a melóban.
Nem jó jel, hogy Krisztánt szavazták meg 71%-kal legszorgosabb munkásembernek. A 4-ben meg az 5-ben volt, hogy szinte bármit kérdeztek, Alekosz vagy Attila volt rá a válasz, aztán meg is nyerték a játékot. De akkor a műsorvezetők legalább meresztgették a szemüket, ha a legokosabb játékos Alekosz lett, itt meg még jó, hogy itt van Istenes Bence a műsorban, mert azt mondja, végül is tényleg. Vagy csupa vak ember szavazott rá, aki csak arra emlékszik, hogy hencegett a munkahét hallatán a riportban, hogy ő dolgozott már szántóföldön meg almáskertben (Persze. Annyit mint én.), de a többiek vajh mivé lesznek. Ehhez képest az első nap Zsolti is több kukoricát morzsolt mint ő, 2. nap meg az egész csapat kevesebbet termelt, de Józsi a sebes kezével lett az első, mert fél, hogy éhen hal.

Dr. Furifangosz 2014.02.21. 09:28:29

@Szentpeter:
Hej, te bunkócska, te drága!

levento 2014.02.21. 09:56:28

Ez a viki a való életben is ilyen egy alattomos minden hájjal megkent szarkeverő nők szégyene,nem is tudom melyik putriból kaparta ki az rtl!Eddig nyomták a műsorvezetők,de a lopásos téma meg a fogkefés téma után kicsit vissza vettek,én kétszer se mondom hogy ez a retek valamelyik rtls embernek a valagavége!Meg utáltatják a duci nőket ezzel a döggel,pedig nekem is meg sztem másnak is vannak duci barátnőik akik nem ilyenek,hanem mindig mosolygos,jokedélyű szeretni való emberkék,de EZ!Ments meg uram a gonosztól!!!!!!

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.02.21. 09:56:51

'reggelt! Valahogy egyre ratyibb lesz ez a VV. Az elején még jó ötletnek tűnt a munkahét, de nem tudja igazán feldobni az unalmas semmit. Ennél még Kochizabella elvonós-hisztije is jobb...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.02.21. 10:08:59

@Haynau (Sons of Monarchy):
Iza állítólag verekedni is szokott és csak idő kérdése, hogy itt is eljárjon a keze... és az idő neki dolgozik. :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.02.21. 10:10:41

@levento: "Ments meg uram a gonosztól!!!!!!"
Nem veszed te ezt az egészet egy kicsit túl komolyan?

csiberibe 2014.02.21. 10:14:06

@Morcz: tegnap este betelefonált a semmiresevalóba egy nagyi. Krisztián a kedvence, olyan kedves, jóravaló gyerek...
nem tudom, mit szólna hozzá, ha az unokájának udvarolna olyan csodaszépen, mint Izának...

Szentpeter 2014.02.21. 10:22:25

@Haynau (Sons of Monarchy):

Nem kötekedésképpen kérdezem, de tényleg érdekel hogy neked milyen az érdekes ValóVilág ?

Nekem se rosszabb se jobb mióta megkezdődött... ezért kérdezem..

levento 2014.02.21. 10:27:16

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Csak annyira amennyire kell!Végül is ha oda lenne nyilazva vikire a műsorban,és oda lenne írva ,hogy ilyenek ne legyetek gyerekek,akkor nem írnék ilyet"Ments meg uram a gonosztól!!!!

Szentpeter 2014.02.21. 10:27:31

...engem például kifejezetten szórakoztat hogy Józsi lenullázódott.. neki büdös a meló, nyílván azért mert nem is szokott hozzá.. tényleg, miből fog majd megélni ?

Viki is egyre szórakoztatóbb, mert minden aljasságot kipróbál amit lehet..

És bizony Zsoltiban is vannak rejtett tartalékok,ha sima bunkóságról van szó..

Zsófika sem tűri a stresszes helyzeteket..

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.02.21. 10:32:30

@Haynau (Sons of Monarchy): jaja, ők is olvassák a kommenteket, és úgy látszik úgy gondolták, a munkahét, és a megvonások majd jól alakítják a játékot..
De eléggé elb..ott kreatív csapata lehet az LBVV-nek, mert eddig csak a mérhetetlen nihil süt át ebből a műsorfolyamból.
Persze, mivel az elején elkúrták, így utólag a bélsárból már nehéz szép homokvárat építeni..

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.02.21. 10:34:35

@Szentpeter: de így az egész egy szimpla kollégiumi szívatásra emlékeztet, nem egy játékra, ahol milliók a fődíj.
Azért terveket kéne szőni, intrikálni, cselezni, hitegetni. Kavarni, mint Piszok Alfréd.

Nem a budibatenni a fogkefét. és utána röhögni rajta a szobában. Itt ennyiben merül ki a leleményesség.

Ejoy 2014.02.21. 10:35:04

Az, ha valakinek a szervezetébe káros anyagot, baktériumokat juttatok be, nem minősül erőszaknak? Ez azt jelenti, hogy ha nincs testi kontaktus, akkor bármit meg lehet csinálni a másikkal: Mérgezés, csapda állítás, bakteriális lefertőzés stb. mehet szabadon, az nem minősül erőszaknak?

ő-szinte 2014.02.21. 10:37:53

Vki tud egy linket a tegnapi ofi-hez? androidrol neznem...

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.02.21. 10:39:25

@Ejoy: ja, nem erőszaknak minősül, hanem emberölés kísérletétől (az életveszélyt ,maradandó fogyatékosságot okozó) testi sértés kísérletéig akárminek, az elért eredménytől függően...
Azért nem kizárni, hanem bezárni fogják őket.

Szentpeter 2014.02.21. 10:39:35

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: Szia tesó..

Nekem ez a műsor játék...

Nem történt olyan aljasság amire felháborodtam volna, mert nekem ez az életben is visszaköszön, elég ha csak a politikára gondolok..

...ha van ennek a műsornak tanulsága, akkor számomra az hogy az embereknek semmi sem jó.. azt sem szeretik ha valaki pörgeti a faszát, meg azt sem ha baszik mint a nyúl..

mézescsók 2014.02.21. 10:41:40

Lehet, hogy nem is az ággyal van baj, hanem a sarokkal. Anno ott aludt Seri is, aztán hullottak ki mellőle, mint a legyek. Attila és Csaba nem aludt ott, mert addigra már tele volt üres ággyal a villa. A másik lehetőség: annyira utálják Sárlottot, hogy még az együttalvás gondolata is rettenetes.

Gondolom, Vikinek támadt az a kis gusztusos ötlete, hogy Aurélió nyalja Viki fenekét? Na, innentől vállalhatatlan a műsor.

Valaki azon morfondírozott, hogy Viki fordítva húzhatta fel a tangáját. Hát fordítva felhúzni nem nagyon lehet. A kezdőzetlen igazság az, hogy nincs nő, akinek ne lenne irdatlanul nagy segge tangában. Még az anorexiásoknak is talán. Ezt a fehérneműnek csúfolt borzalmat egy fenékfetisiszta pasas találhatta fel. Az már eleget ragoztuk, hogy Vikinek igencsak méretes a hátsója, ezen "javít" még valamit a tanga.

Szentpeter 2014.02.21. 10:42:05

@ő-szinte: A kis videókat meg tudod nézni a honlapon ? ...az bőven elég..

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.02.21. 10:44:10

@Szentpeter: halihó!

Engem speciel nem zavar egyik sem... Igazából eddig fel sem háborodtam a bent történteken, cifrábbakat is láttam már.
Ez inkább roppant szegényes, ami bent történik.
Ezzel az erővel egy sulikolit is bekamrázhatnának, az is lenne kb ennyire izgalmas. (csak ott a résztvevők fiatal kora miatti bénázás, poénkodás még aranyos, szórakoztató, náluk meg már baromi egysíkú).
Sztem ez így sajna nem játék, hanem osztálykirándulás, kisebb-nagyobb csínyekkel, berúgással, stb-vel...

A szó szoros értelmében vett játékot nem látok.

Szentpeter 2014.02.21. 10:44:17

@mézescsók: Téged nem szórakoztat, hogy Viki csókoltatja a seggét ? ...én kacagtam rajta, hogy a lóvéért mit meg nem tesz az ember...

Szentpeter 2014.02.21. 10:46:58

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos:

Oké, te mást látsz..

De akkor viszonyítsunk.. melyik sorozat tetszik, ami bejön.. ( az összes kábelen való adást beleértve )
...legalább legyen valami viszonyítási alapom..

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.02.21. 10:50:00

@mézescsók: @Szentpeter: mármint hasonlóra gondolsz?
Nem néztem eddig vv-t, csak a hv-ket olvastam korábban, most azt hittem, szórakoztató lesz.

A korábbi hasonló megoldások közül, az Éden Hotel bejövős volt, szinte minden tekintetben.

ha szórakoztató műsorokról van szó, Comedy Centralról szinte bármi, de a jó/izgalmas sorozatok is jöhetnek...

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.02.21. 10:52:32

Bocsánat kedves mézes @mézescsók: megkergült a blogmoci, Sztpéternek ment a válasz...

Szentpeter 2014.02.21. 10:56:12

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: Ez már egy támpont... a gond az hogy én az életemben nem láttam egyetlen magyar sorozatot sem, ebbe beletartozik az Édentől-az éneklős versenyekig...

Én az ATV egyenes beszédet, a két pasit meg egy kicsit, és Nacional geographic minden mennyiségben.. főleg ami a naprendszerről szól..

Ha van időm tévézni..

én már a fény gyermeke vagyok 2014.02.21. 10:56:51

Józsi harcsa a munkát és nem hajcsa. Géza, tudjuk hogy egyre többet ütsz mellé, de még csak tizenegy óra van.

mézescsók 2014.02.21. 10:59:31

@Haynau (Sons of Monarchy): Hogy is van ez az elvonós dolog? Izabella most 20 éves. 16 éves korában 2 évig volt intézetben a drogügyek miatt. Ha 16 évesen vonult be, bár bemehetett éppen 15 évesen is, akkor 18 volt a kijövetelekor. Most akkor lejött a szerről vagy visszaszokott? Vagy azért drogos még mindig, ahogy a gyógyult alkoholisták, akik ugye nincsenek, csak olyan piások, akik éppen nem isznak?

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Hogy mindig akad kint egy drága jó barát,akire számítani lehet, és aki attól elégül ki, ha benne lehet a bulvárban!!! Az egyetlen, amit a mosti széria játékosai tanultak az előzőektől, hogy az elején kiteregették a lapjaikat (Charlotte: 500 pasi, Iza: drog, pia, Teo: biszexualitás). Őket nyilván nem érik olyan meglepetések, ha kijönnek, mint mondjuk Verát.
Egyébként a baráti hirszivárogtatás lassan üzletággá növi ki magát. Vajon mennyit fizetnek érte? Ha sokat, akkor bárkiről megéri koholmányokat gyártani. Bizonyítani úgy sem kell.

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.02.21. 11:01:39

@Szentpeter: nézz bele Discoveryn a Klondike-ba, most indult, megnézésre érdemes

én már a fény gyermeke vagyok 2014.02.21. 11:09:51

@Szentpeter: Téged nem szórakoztat, hogy Viki csókoltatja a seggét ? ...én kacagtam rajta, hogy a lóvéért mit meg nem tesz az ember...

Bátor bejegyzés, szerencsére jól átvitted az értelmet. Egy nagyfeketeautós 10-es skálán 5-re teszem, hogy nem megy érted.

mézescsók 2014.02.21. 11:12:35

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: No problem. Egyébként - ha már belekeveredtem - én szoktam sorozatokat nézni, vagy inkább hallani, mert mindenhol van tv (a WC-ben nincs, mert ott a fogkefékkel vagyunk elfoglalva), közben általában csinálok valami mást. Szóval háttérzaj.
Bagoly típus lévén, az éjszakai sorozatokra figyelek jobban. A történelmi sorozatokat (Róma, Tudorok, Katedrális és társaik) szeretem, a fantasyt és a holmi mitikus alakokkal telítetteket nem nagyon, de a Trónok harca jó volt. Ezenkívül értékelem a jó thrillereket és krimiket, a természetvédelmi tematikájú adók közül pedig jöhet minden, ami állatos.
Ez magánéletem egy kicsi szegmense, bár nem túl érdekes.

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.02.21. 11:15:28

@mézescsók: +1 :) :*

Hasonló érdeklődési kör, de nekem jöhet a jó fantasy is.
Trónok harca bejövős, bár én előbb olvastam a könyveket.

mézescsók 2014.02.21. 11:26:41

@Szentpeter: Nem szórakoztatott, az ingerküszöböm máshol van. Vikit eddig csak símán rosszindulatú csajnak tartottam, aki alig valamivel magasabb IQ szintjét a többiek szivatására használja fel. Hogy beteg is, eddig nem jutott eszembe.
Vannak emberek, akik szerint a cél szentesíti az eszközt. Ezzel ugyan nem értek egyet, de tudomásul veszem, hogy Viki így játszik. Nem tetszik, de amíg nem vagyok érintett a dologban, tulajdonképpen kakkantok rá.
A másik ember megalázása - és a seggcsók szerintem az -, más kategória. Nem akarom Cukiság nyomdokait követni, de ez nekem beteges és fütyülök rá, hogy mit ír a Wikipédia, vagy bárki más.
Kézenfekvő a válasz, hogy azzal lehet megcsinálni (megcsókoltatni a seggemet), aki vevő rá. Hát, ez az. Ezzel nekem Aurélió egy szintre került Vikivel. Pedig eddig titkos favoritom volt a gyerek, mint egy alapvetően éretlen, de szórakoztató, néha idegesítő, ám jóindulatú kölyök. Gyerek még, akinek van mit tanulnia. Pl. azt, hogy attól, hogy feláll a farka, még nem lesz felnőtt senki, ez a pasiknál egyébként a fejlődés egész korai szakaszában megfejenik.
Úgy látszik, kényes a gyomrom, finnyás vagyok és nyilván unalmas, meg sótlan is. De bevállalok még árnyaltabb jelzőket is.

mézescsók 2014.02.21. 11:31:44

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: A fantasykhoz én nagyon két lábbal állok a földön. A Trónokat én a sorozat közben kezdtem el olvasni. Hallottam róla, de mivel nem az én műfajom, ezért inkább kihagytam. A férjem kapacitált, hogy nézzem, mert jó lesz (már látta előzőleg eredetiben). És igaza lett!!! Egyszer!! Végre!!! Akkor vetettem rá magam a könyvre, amivel kevesebb, mint egy hét alatt végeztem. Ez semmit sem vont le a sorozat élvezetéből.

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.02.21. 11:38:58

@Szentpeter: Nem tudom, milyen lenne az érdekes Való Világ, nem vagyok gyakorlott trashreality-néző. Csak annyit tudok: nem ilyen.

VÜF 2014.02.21. 11:41:30

BTK is minősíti az esetet, nem csak mi

164. § (1) Aki más testi épségét vagy egészségét sérti, testi sértést követ el.
(2) Ha a testi sértéssel okozott sérülés vagy betegség nyolc napon belül gyógyul, az elkövető könnyű testi sértés vétsége miatt két évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.02.21. 11:42:19

@Blájen, egyet értek. Ez a legnagyobb baj ezzel a szériával.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.02.21. 11:48:45

@mézescsók: és amíg a vv tartani fog, addig mindig is lesznek ilyen régi "barátok", ismerősök, osztálytársak, aki a kellő időben kiszivárogtatnak mindenféle kétes-kényes információkat a bentiekről. Ezek minden bizonnyal már most a formalinos üvegekben sorakoznak a Blikk és az rtl polcain és várják az idő eljövetelét..

Morcz 2014.02.21. 11:59:44

@mézescsók: @Blájen, a vörös tengerészgyalogos: szintén Trónok harca fan vagyok, az asszonykámat is én szoktattam rá a sorozatra. :)

@VÜF: akkor viszont sitteljék le Zsoltot és Vikit is. :D

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): most éppen kiről szivárogtattak ki? Pár napja olvastam valahol hogy Zsóti gyerek párszor csak azért ment bulizni, hogy verekedhessen, és idő kérdése, hogy a villában is mikor szakad el nála a cérna...

Komolyan a munkahelyen több kavarás stb. van mint a VV-ben, nem véletlenül hívjuk poénból Éden Hotelnek...:D

reqcka 2014.02.21. 12:00:29

Háhá, valamikor elhangzott Viki szájából, hogy "azért megyek be a villába, mert a szüleim csak a testvéreimre büszkék, rám nem." És folyamatosan bemutatja miért is nem :D No meg most már biztosan büszkék :D

Morcz 2014.02.21. 12:04:31

@csiberibe: "nem tudom, mit szólna hozzá, ha az unokájának udvarolna olyan csodaszépen, mint Izának.."

Lehet hogy péklapáttal verné fejbe, vagy megkergetné a vasvillával..:D

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.02.21. 12:13:17

@mézescsók: hallgass gyakrabban az emberedre ;)
Tudja, mi a jó neked :D

2014.02.21. 12:15:24

Édes istenem, ekkora szánalmat. Nem elég, hogy már a haja is idióta, a viselkedése abnormális, még a gatya is le van tolva a segge alá, ami kétségbeejtően nyomorék kinézetet kölcsönöz neki.
Remélem nem ez a 'modern pesti divat', mert akkor gyorsan megelőző atomcsapást kell mérni a fővárosra.

csiberibe 2014.02.21. 12:15:53

@mézescsók:
A másik ember megalázása - és a seggcsók szerintem az -, más kategória

az lenne, de itt Órélió volt a másik fél, ő már megalázta magát annyira a helikopival, hogy ez nem oszt, nem szoroz.

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.02.21. 12:15:57

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): nembaj, értjük mink :)

@Morcz: netántalán te cagy @mézescsók: férje, aki csupa jó dologra veszi rá?! ;)

összeérnek a szálak.

Morcz 2014.02.21. 12:18:22

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: :ED :D :D :D nem. Azt észrevenném ha a párom velem egy időben kommentelne. :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.02.21. 12:18:42

@Akármi Áron: szép delet.

Igen, és ezért is tom,h ez egy szar. :-D:-D:-D

lopiciG 2014.02.21. 12:41:54

@csiberibe: Hát pedig a Au eléggé a szívére vette azt a fogkevés dolgot, sikerült megalázni, egyébként nem nagyon hatotta meg a többieket, amikor kiborult, totál leszarták.

William Kidd 2014.02.21. 12:43:24

Primitiv gyokerek, akik Vikire szavaztak erre az aljas feregre. Azert ilyet tenni a masikkal, szerintem ez mar atlepett egy hatart. Gondolja csak mindenki vegig, ha a ti fogkefeteket martja valaki a budiba es azt teszed a szadba... Ez mar nem fer bele semmilyen jatekba, ez mar nem jatek. Ha velem tortent volna ez, instan leutottem volna az illetot, nem erdekel hogy fiu vagy lany, azonnal ki is zartak volna.

A sok budos gyoker, meg a sokkal ertelmesebb Davidot szavazta ki ehelyett a szarcsomo helyett.

nnnnnnnn 2014.02.21. 12:45:18

asszem kitartást kell kívánnom magamnak hogy az elmúlt 5 részt ma egyben végignézzem...

nnnnnnnn 2014.02.21. 12:46:41

@William Kidd: zsebhitler dávid miatt már kár pityeregned. mondjuk jó, hogy nem mentél a villába, mer hama kiejtetted volna magad.

Morcz 2014.02.21. 12:47:10

@$$$=$$$: sok szerencsét, bár egyben nézve érdekesebb. :D

hannamontanna 2014.02.21. 12:48:46

Ez a Péter bá ilyen lehet, vagy rájátszik...?

mézescsók 2014.02.21. 12:49:20

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Úgy is van! Előrelátó szerkik csak nem az utolsó pillanatban irnak ki versenypályázatot jól értesült barátokra!

@Morcz: Ez majd akkor lesz egészséges egyensúly, ha Ő is hajlandó lesz velem legalább egy sorozatot (áh, nem a Vv-t, arra nem is gondolok!) megnézni, de állandóan bealszik! Pacsirta. Ő akkor ébred, amikor én álomba merülök.
Különben Izabelláról írták, hogy várható, el fog járni a keze, mert olyan. De bocs, nem tőlem kérdezted!
Honnan tudod, hogy a nejed nem kommentel-e barinőtől, munkahelyről, könyvtárból, kocsmából? Mit tudod Te, hogy merre jár? Néha én is mondok mindenfélét és máshol kötök ki!

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: Néha ráérez a hitves a dolgokra. Én meg hagyom, hogy meggyőzzőn - a viszonosság reményében.
Ez összeesküvés elmélet!
Különben meg lehet, hogy kéz a kézben nézzük a Vv-t Morczcal, mit számít az a párszáz km?

@csiberibe: A helikopterezés nem zavart, mert olyan gyorsan pörgött, hogy nem is láttam semmit!!! Szóval azzal azért voltam elnézőbb, mert felfogtam annak ami: egy kölyök örül annak, hogy fityuja van és rájött, hogy mire való. Propeller!

nnnnnnnn 2014.02.21. 12:49:31

@Morcz: a reklámok alapba ki vannak vágva belőle, a műsorvezetőket másfél-kétszeres sebességgel nézem, szóval sokkal kényelmesebb, és nem baxom minden estémet el a tévé előtt se.

William Kidd 2014.02.21. 12:50:56

@VÜF: Hat ha a budiba martott fogkefe olyan fertozest okoz a szajaban, ami netan maradando egesszegkarosodast is okozhat, az bizony buncselekmeny, sulyos testi sertes minositett esete.

Es ezt engedi az RTL Klub. No comment.

mézescsók 2014.02.21. 12:51:17

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: A Morczos fantázia az összeesküvés elmélet! (Elég hülyén fogalmaztam.)

William Kidd 2014.02.21. 12:52:46

@$$$=$$$: En pont leszarom ezt a debil musort, a parom miatt vagyok kenytelen "hallgatni", de azert erre az esetre en is felkaptam a fejemet. Primitiv allat musor, primitiv embereknek.

nnnnnnnn 2014.02.21. 12:52:50

@William Kidd: ha ez ilyen egyszerű lenne mindenki haldoklana aki megfog egy kapaszkodót a villamoson.

nnnnnnnn 2014.02.21. 12:53:53

@William Kidd: ráadásul még szórakoztató is ;)

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2014.02.21. 12:54:47

@lopiciG: Mert már hozzászoktak ahhoz, hogy mindenen és akármin kiakad, és ugyanígy tombol. Ezért nem érdemes fölöslegesen üvöltözni, mert akkor elveszíti az ember egy jól használható eszközét...

nnnnnnnn 2014.02.21. 12:55:45

@William Kidd: párod is primitív, vagy ő csak a doktorijához gyűjt belőle anyagot?

Morcz 2014.02.21. 12:59:06

@mézescsók: nem az a kommentelős gép előtt ülő fajta. :) Meg lefoglalja a meló és a gyerek, stb. :)

Blájen most biztos irigykedik mert mi tudjuk több száz km távolságból is fogni egymás kezét. :D

@$$$=$$$: detto. így rövidül a műsoridő és ki lehet hagyni az idegesítő dolgokat.

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.02.21. 13:01:40

@William Kidd: azért sztem ne minősítgesd ilyen szempontból a dolgokat, jó?

@mézescsók: ércsük mink: akarod mondani, hogy a Morcz-al téged párba boronáló gondolat merőben a fantázia szüleménye, a valósággal való bárminemű egyezés kizárt ebben az esetben :)

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.02.21. 13:03:01

@Morcz: hááát, nemtom örülnék-e neki, ha az asszony keze olyan messzire elérne!
de neked lelked rajta :D

odie1 2014.02.21. 13:06:19

@William Kidd: Lehet hogy Viki egy aljas féreg (szerinted), és nem kellett volna a fogkefét mártogatni, de ők önként vállalták a beköltözést. Benne volt a pakliban, hogy baszogatni fogják egymást valamivel. Dobja ki a fogkeféjét,oszt jónapot.

Akármi Áron 2014.02.21. 13:10:08

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: köszcsi, de kb. olyan ezen a fertályon az idő, mint a VV sz@r: szürke, morózus, eseget, fú (Dél-Keleti helyzetjelentés:D)

@Morcz: vagy két zsák kukoricát morzsinkáltatna unottkájával...még ez lehetne csapásként:)

@Szentpeter: aláírom, hogy Józsó gyerek nem kultiválja a melódiát, de mondj egyet-kettőt, aki gőzerővel, sztahanovista módján szennyezi a kezecskéjét munkával?:)

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2014.02.21. 13:14:20

@Szentpeter:
Józsi-szoli életében nem dolgozott, a kora végett is persze.
Baba kezét szétb*szta a kukoricával, most táplálkozhat fénnyel.
Ha egy szoli gépet begurítanának neki egy szava nem lenne, plusz még zenét is, akkor nem lehetne kirobbantani a villából karácsonyig.

Akármi Áron 2014.02.21. 13:16:49

@William Kidd: Kicsit óvatosabban a minősítgetésekkel...ha kérhetem. Köszönöm.

mézescsók 2014.02.21. 13:24:25

@Morcz: Az nem jelent semmit. Én is dolgozom és egy gyerekem is van. (Kötetlen a munkaidőm és ma hazahoztam. Hol a hivatali szerverre lépek fel, hol a hv-ra.)Szoktasd rá!

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: Úvvan!

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2014.02.21. 13:25:33

@mézescsók:
Mi újat mutat még nekünk Orálió ?
Szerencsétlen gyerek besír mindenen.
És az hogy a munka hetén ennyire becsicskuljon valaki ,lassan ott tartunk hogy lecidáz valakit 20 krajcárért.
A helikopterezése sem valami férfias mutatvány, mert ugye ezt a nőknek kéne küldeni,és nem a pasik előtt :(
Bábozásból átpattog karkötőt gyártani, ami még ratyibb meló. Alap lenne hogy faszi létére kukoricát morzsoljon, de mindig a meló könnyebbik felét fogja meg.
A dühkitöréseiről inkább szót sem ejtenék. Elég szépen zuhant szememben a csóri fiú.

tena_lady 2014.02.21. 13:25:47

@Szentpeter: "...engem például kifejezetten szórakoztat hogy Józsi lenullázódott.. neki büdös a meló, nyílván azért mert nem is szokott hozzá.. tényleg, miből fog majd megélni ?"
Nem hiszem, hogy büdös lenne neki a meló, mert akkor nem ő morzsolta volna le a legtöbb kukoricát. Ha meg egészségügyi szakközépbe járt (saját bevallása szerint), akkor ott is kellett ám fizikai munkát végeznie a gyakorlatokon.

ő-szinte 2014.02.21. 13:26:48

@Szentpeter: ha azt tudnam, akkor az ofit is tudnam... :/

William Kidd 2014.02.21. 13:30:29

@$$$=$$$: Ha igy gondolod (es meg itt sokan masok) azt javaslom fogmosas elott, martogassatok a budiba a fogkefeteket. Ha szerintetek ez normalis, mast nem tudok javasolni.

Akármi Áron 2014.02.21. 13:49:58

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: De remek volt,megindított:D Még mielőtt a felmenői gondolati síkon gebeszkedtek volna bennem...ponjókor jött, köszi:)

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.02.21. 13:53:45

@Akármi Áron: ööö, biztos a kajakóma teszi, de most ezt nem értettem pontosan :)
De a hiba nyilván az én készülékemben van (biztos beesett a budiba, azért...)

csiberibe 2014.02.21. 13:56:28

@William Kidd: hinnye már no, Viki fogkeféjét mártogatni nem volt aljas? Csak ő nem verte ki miatta a hisztit...

William Kidd 2014.02.21. 13:57:45

@csiberibe: Az ovet is bemarottak? Kicsoda? Ha Aurelo, akkor mea culpa, 1-1, nem szoltam semmit.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.02.21. 13:58:34

@William Kidd: A kakás, pisis, összetaknyolt kézzel megfogdosott zsemléről (kenyér, kifli, bármi) a közértben mi a véleményed?

De hogy a témánál maradjunk, a jakuzziba brunyálás az azért oké, nem?

lopiciG 2014.02.21. 13:59:02

@King of Shadows: ez így van, pláne ha utánna nem sokkal puszi meg pacsi... nem haragtartó ez kisgyerek, Zsótinak is megbocsát majd.

csiberibe 2014.02.21. 14:02:04

@William Kidd: volt valami feladat, áruljanak el egy titkot vagy ilyesmi, ott mondta valamelyik anyaszomorító. Viki jót röhögött rajta.

hovatovább? 2014.02.21. 14:03:13

@William Kidd: A világ összes kormánya teljes nyugalommal engedélyezi a rákokozó élelmiszerek gyártását és forgalmazását.
Ezért napjában hányszor vered ki a hisztit?
Csak csöndben mondom, néha a rák halált okoz.
Elég aljas dolognak tartom a részedről, hogy ezért nem emelsz szót:)

William Kidd 2014.02.21. 14:04:45

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Ne keverd a kettot. En peldaul pekarut ugy halaszok ki a tarolobol, hogy felulrol - hatulrol, amihez mas meg nem nyult nagy valoszinuseggel. Aki strandra megy, annak szamolnia kell vele, hogy primitiv emberek belevizelnek, de az meg mindig csak kulsoleg erintkezik a boroddel es ne ma szadba hugyoznak, eleg nagy a kulonbseg. Azt is tudjuk, hogy tengereszek lehugyoztak a kezuket illetve van maga vizelet kura is, amikor valaki a sajat vizeletet issza meg gyogyaszati celbol. De egy WC, ami fullon tele van bakteriumokkal, beelszarnak, belehugyoznak, masok is, na az a hugyos - szaros viz az megint egy masik kategoria, ne keverd ossze a sajat vegytiszta vizeleteddel.

lopiciG 2014.02.21. 14:05:01

Nem tudom honnét veszitek, hogy Viki fogkeféjét és megmástották a wc-be...
Azt akkor írta poénból vki, amikor az "Ossz meg egy titkot a többiekkel".
Ez így akkor úgy jött le, hogy csak poénból írta vki...

Akármi Áron 2014.02.21. 14:06:26

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: DDD semmi faxni nincs benne, csupán a hsz-ed világította meg bennem, hogy kikérjem magamnak/maguknak, nehogy a drága mamát emlegessem,felindulásból, na:D Így vili?:)))

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.02.21. 14:09:30

@Akármi Áron: okés :)
csak nem voltam benne biztos, hogy jól értem...
Péntek délutánra elkopik az igényem a cizellált mondatokra :D
örülök, ha egy türelmesebb, boldogabb, toleránsabb megnyilvánulás/világ felé terelt a kommentem :)

egyemakisszíved 2014.02.21. 14:10:34

@csiberibe: A Viki fogkeféjének mártogatása lehet, hogy tényleg csak vicc volt, aki írta, csak idegesíteni akarta vele, megnézni, hogy milyen fejet vág, ha meghallja. De mindenki hülyeségeteket írt, így csak röhögtek. De ha mégis megtörtént, valószínűleg ahelyett csinálta, hogy Viki fejét mártogatta volna a wc-kagylóba, így dicséretes önfegyelemre vall, valamint figyelemreméltó vágyeltérítési készségre utalhat. Szerencsére a fogkrém baktériumölő hatású. Szép tőlük, hogy nem egymás kanalát mártogatják be. Aki most ebédel, annak jó étvágyat kívánok.

lopiciG 2014.02.21. 14:10:39

Itt már megint hol elmegy egy komment, hol pedig nem....

Szóval mégegyszer:

Honnét vesziktek, hogy Viki fogkeféjét is megmártották?
Az akkor írta vki poénből, amikor az "Ossz , egy titkot" játékot játszották..
Akkor ez úgy jött le, hogy poénból írta vki...

Itt viszont direkt kiküldték fogatmosni... utána megb "elmondjuk? ne mondjuk.."
persze, hogy kiborult.

perszepolisz 2014.02.21. 14:11:17

Engm jobban zavart tegnap az amikor Viki bevallotta a lopást és tulajdonképpen semmi komolyabb következménye nem lett. Igen tudom levonták a fizetéséből a kétszeresét.
Különben rájöttem, hogy miért nem tetszett az sem, amikor a főnök mondta, hogy ennyit kap fizetésként, vigye innen a portékáját ő meg válaszolta, hogy : "De hát ebből nem tudok megélni" Ez nekem azért nem szórakoztató, mert ezt a pökhendi, nyegle stílust hallom egész nap a munkahelyen, tv-ben, utcán és este nem erre vágyom szórakozásképpen.
Vikiről meg egyébként is azt gondolom, hogy beépített ember, mert ilyeneket nem nagyon engednek meg maguknak a többiek és nem csak azért, mert túl hülyék hozzá. Szerintem.

tjunior 2014.02.21. 14:12:51

csak nekem feltűnő, hogy Viktória múlt héten maga volt a tolerancia meg a megértés, a héten meg visszavedlett a már megismert szarkeverő énjébe, valószínű a kék kendő hatása...
Zsóti komát kellene egyszer rommá szívatni valamivel, az ilyen viccmesterek nagyon nem bírják ha éppen ők vannak a pénisz rosszabbik végén

Akármi Áron 2014.02.21. 14:13:08

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: Na hála 'stennek:)))), már azt hittem újra rá kell kapnom a fogalmazásgátlóra:) Meg is nyugodtam és boldog is vagyok, felugrottam:))))

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.02.21. 14:13:41

@William Kidd: csakszólok: a wc (és annak jó eséllyel minden része9 sokkal kevésbé baktérium-tenyészet, mint a munkahelyi billentyűzeted, telefonod, fénymásolód, astb.
hacsak nem olyan magánvállakozó vagy, aki mindent egymaga csinál.

És itt sem a szájába hugyoztak bele, ez demagóg duma. Persze ez nem von le semmit abból, hogy ez a "humor" (sic, nem kívánt, törlendő) ilyen alpári megnyilvánulása sztem is gusztustalan (az inkább fájó pont, h ötlettelen is. és ne kiálts pl ennek láttán rögtön minősített súlyos testi sértést, ami meg nettó baromság).
De nem emiatt szar a műsor, vagy tuskók a bentlakók.
Illetve nem csak emiatt.

ejszi2 2014.02.21. 14:15:43

@William Kidd: @VÜF:
Imádom az önjelölt jogászokat. :)

Végig kéne nézni a VV-ket és ki kéne jegyzetelni, hogy melyik részlet minek felel meg a BTK szerint.. :)

Ha lett volna igazi töke Au-nak, akkor azt mondja:

Ide a nagy pénzt vagy a fogkefétek megy a wc pereme alá.

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.02.21. 14:17:31

@Akármi Áron: ááá, dehogy, semmi szükséged rá...
Mondtam, h az én készülékemben van/volt üzemzavar...

Azért nagyon magasra ne ugrálj, mert onnan nagyot lehet esni. Még magasabban a szárnyaid is elégnek ;)

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.02.21. 14:20:27

egy dolog wcbe dugni más fogkeféjét, aztán megmondani neki és max kidobja és áldja a sorsát, hogy megtudta. egy egészen más, ha utólag szólnak neki.
egyrészt egészségre felettébb ártalmas lehet, másrészt a gyomrom felfordul tőle. attól is, aki szerint ez poén. miközben fogat mosott, már akkor szólni kellett volna neki.
gondolom, ilyen jóízűen röhögött volna mindenki akkor is, ha vele történik meg.

az meg, h vikiét belemártották, pletykaszintű.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.02.21. 14:21:02

@ejszi2: én nem zsaroltam volna vele őket, viki meg zsolt keféje automatikusan repült volna a wcbe.

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.02.21. 14:22:07

@ejszi2: Mo-on a joghoz (focihoz, gátépítéshez, költségvetéshez, gyk. bármihez) ért mindenki.
Addig nem baj, ha egy hozzáértővel szembekerülve nem erőlteti tovább a hülyeséget.
Ha viszont meg van győződve a saját igazáról, akkor aztán semmi el nem tántorítja az embereket...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.02.21. 14:22:30

@William Kidd: okéokéoké. Csak viccelődni próbáltam.
Mellesleg azért lehet keverni a kettőt, mert a lényeg ugyanaz.
Nem lehet eléggé óvatos senki, hogy kivédje pl. azt, hogy más is, hozzád hasonlóan, a lehető leghátulról bányássza ki a zsemlét a kupac aljából úgy, hogy előtte azt a bevásárló kosarat markolászta, amit egy épp előtte kis/nagydolgát végző ember használt, ohne kézmosás.
Lehet áltatni magunkat azzal, hogy így talán megússzuk, de a legtöbb betegség pont így terjed. És ez is szándékosságnak minősül, hiszen a "kiinduló pont" nem mosott kezet, holott meg kellett volna tennie.

Mindegy, nem akarok ezen lovagolni.
Egy biztos. Nem mártjuk senki fogkeféjét a vécébe és szarás után kezet kell mosni.
Medencébe meg azért nem pisilünk, mert nem illik, hiába fertőtlenít.

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.02.21. 14:23:22

@ミラ: mondom én, h nehezen forog az agyam, a gyomorforgató nem ugrott be :)
köszcsi :*

Akármi Áron 2014.02.21. 14:23:29

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: az ugra-bugra még kivitelezhető..... a hús viszont mindjárt megég, ha csapást járok a konyha és a gépig vezető uton:DDD
Szép délutánt mindenkinek, majd este bekukk, most vár a rettenet konyhai észmunka:)

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.02.21. 14:23:54

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: a fotózás, kihagytad a fotózás, omfg. pedig ha tudnád...

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.02.21. 14:25:47

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): azért olyan irányba végképp ne menjünk már el, hogy tv írja elő a kézmosást meghatározott esetekben, mertha nem, akkor az szándékos bűncselekmény.

Akit úgy szocializáltak, annak ez alap, a személyes higiénia keretében.
Akit meg nem erre szoktattak, azt úgysem lehet rávenni.

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.02.21. 14:27:27

@ミラ: bakker, mit hagytam ki?! :O

jaaa, hogy ahhoz is ért mindenki... Bocs, ha nem emeltem ki külön, tudjuk bele a mindenbe :)
Miért, a gombot énis le tudom nyomni, az már akkor nem is fotózás?! :P :D:P:D:P:D:P:D:P

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.02.21. 14:29:43

@ミラ: veled pl nem vitatkoznék semmi szín alatt fotózásról (pedig szeretek és tudok is vitatkozni)...
De azért, mert tudom, h mihez értek kevésbé (veled) a szakemberrel szemben.
Éppen ezért nem kötök be gázkészüléket, és nem szerelek villanyt sem, vagy állok neki diagnosztát játszani, mert láttam pár részt a Dr. House-ból.

nosce 2014.02.21. 14:31:23

nem értem mire fel háborog itt mindenki, Viki vicces volt, én megtréfálnám bent ugyanezért fognám a fogkeféjét aztán belemártanám vastagon a szarba és visszatenném úgy szaftosan a helyére, a magamét meg zsebben tartanám, sztem nem tréfálna többet ilyennel

HaLyráááá Ernőőőőőő !

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.02.21. 14:34:47

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: ez fájt.
a lovon is csak úgy ülnek az emberek, mi? most az jön :D

hovatovább? 2014.02.21. 14:34:56

@ミラ: Undorító dolog volt, ez tény.
De ha azt nézem, ahogy Au a párbaj előtt 'beszélt' Vikivel alpári módon, akkor analógiásan tekintve az esetet, megkapta a mocskos szájához illő mocskos fogkefét.
Mondhatnánk, a sors kiegyenlítette a számlát.
Talán ha nem úgy beszélt volna akkor, eszükbe se jut a delikvenseknek ez az oltári 'poén'. Talán...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.02.21. 14:36:57

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: hát szerinted én miről beszélek? :D
Csak arra próbálok rávilágítani, hogy nevetséges a btk-val való szankcionálást emlegetni ebben a fogkefe-ügyben.
Hol itt egy jogász?! Ha valaki szándékosan nem mos kezet szarás után és megfogdossa a zsemlét, az ugyan minősítés alá esik, mint a vécébe mártott fogkefével elkövetett egészségrongálás? :D

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.02.21. 14:40:47

@hovatovább?: ezt megemlíthette volna egyrészt. másrészt zsolttól nagyobb szemétség volt, mint vikitől sztem. zsolt egy mozdulattal visszatarthatta volna, ő meg még bátorította, meg fizetett érte, hogy az állítólagos barátjával ilyet tegyen valaki. na ez az igazán undorító.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.02.21. 14:43:28

muszáj csinálnom egy kávét, intézni kell a hotelfoglalásokat.

azon gondolkoztam ám, h jövő héten eltépek ugye a svédekhez (ha már ott vagyok, rákérdezek, mi a fővárosuk ugye), aztán meg irány japonsko. hogy így nem hiszem, hogy akár csak olvasásig jutok ezzel kapcsolatosan, kevés szabadidő lesz, főleg utóbbi helyen fogom pont leszarni a VVt. és 3-4 hét kieséssel már sok értelme nincs. szóval így lehet, hogy kikopok innen is.

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.02.21. 14:45:26

@ミラ: :D :D
Ha ennyire mazoista vagy, forgathatom azt a kést benned!

Persze, hogy tudnak az emberek, hiszen az őseink vagy 1500 éve ezt csinálják, miért ne tudnánk?!
A szíriuszi génjeinkben van (ott is mindenki lovon jár).

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): gyakorlati oldaláról közelítve a zsemlés dolgot: kibaszott szerencse kéne ahhoz, hogy az bizonyítható, és személyhez köthető legyen.
és még akkor is el kéne választani a gondatlanságot az eshetőleges vagy egyenes szándéktól...
Mo-on azért ítéltek már el embert, mert tűvel szurkált, ami fertőzött volt (az teljesen tényállás-szerű)
A zsemlés és fogkefés dolgot meg hagyjuk végre a francba, ez a mi lett volna ha baja esik kategória. Akkor Aurélból propelleres sárga villamos is lehetett volna...

ehh, hagyjuk ezt, a hétre elegem volt már a melóból.

hovatovább? 2014.02.21. 14:46:06

@ミラ: "ezt megemlíthette volna egyrészt"
sok esetben egyáltalán nem tudatosak ezek a bosszúk, sztem Viki sem tudta, mi hajtja, ha egyáltalán ez hajtotta.
Zsótis véleményeddel 100percent egyetértek, ez már nem az első szánalmas hozzáállása.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.02.21. 14:46:52

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: az ottan mazochista :P
ezért volt aláhúzva pirossal, amikor gépelted :D

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.02.21. 14:49:02

www.valovilag.hu/video/239321
ilyen maunikasó másolás volt már korábban is és az is jó volt. az lehet a siker titka, hogy a szereplők kb. ugyanolyanok, mint az eredetiben :D

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.02.21. 14:49:28

@ミラ: igen, ismerem is a szót (meg egy csomó másikat is), de szándékosan írtam így :)
Bármilyen hihetetlenül hangzik....
Mazochista+maoista (gyenge belátom) keveréke.
Magyar nyelvből (+fogalmazásból) kénytelen vagyok egész jónak lenni :)

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.02.21. 14:53:43

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: örül a kicsi szívem. így magyarázattal már egész logikus, akkor többet nem csipogok ezért.

na valaki mondjon nekem valami fasza szállodát osakában meg tokyoban, mert még hiányok vannak. a fogkefékből nem lesz alvás.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.02.21. 15:12:19

na, most mindenki elment hotelt keresni. szorgalmas banda, jóvan :D

Dr. Furifangosz 2014.02.21. 15:14:42

@ミラ:
Mindkét helyen a Jomuki Sokasara szállók a legjobbak.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.02.21. 15:16:54

@Dr. Furifangosz: nem jó kell, hanem ami nem kerül a pár vesénkbe egy éjszakára, mert akkor többre nem marad.
kifogtunk már tök jókat, de most azok nem akciósak.
egyébiránt ilyenről én se hallottam még, meg a google se, amit írtál.

Dr. Furifangosz 2014.02.21. 15:17:09

@ミラ:
És hát szarjál le bennünket nyugodtan, és kopj. Le.

mézescsók 2014.02.21. 15:18:26

@Farmotorosgiliszta: Aurélió: "Férfinak nem elég öreg,fiúnak nem elég fiatal. Mint a féligérett borsó a hüvelyben, az se borsó még, vagy a befőzni való alma se alma még, csak majdnem alma. Olyan átmenet fiú és férfi közt. Nagyon tetszetős küllemű és igen veszekedősen beszél, de szinte látni még az ajkán az anyja tejét." (Shakespeare: Vízkereszt vagy...)
Kb. ebben az életkorban van. Kis hópihécske! Munka? Életében még egy napot sem! Felelősségvállalás? Eddig még talán magáért sem felelt soha!
Ezek komoly döntést igénylő dolgok. Azt viszont, hogy megnyalja-e valaki szaros valagát, ösztönből tudni kellene hárítani. Minden komoly fontolgatás nélkül.
Különösebben nagy attrakciót nem várok tőle, alkalmasint idegesítő is. Viszont amíg bent lesz, addig mindig az események központja körül lesz valahol, ha nem pont a közepén, tehát hozza a műsort. Emellett a legőszintébb és együttérzőbb figura. Ezeket a tulajdonságokat méltányolni szoktam.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.02.21. 15:20:13

@Dr. Furifangosz: igazán kedves vagy :D hogy szöktél ki a villából?

Dr. Furifangosz 2014.02.21. 15:25:58

@ミラ:
Hiszen láttad. (Dávid vagyok.)

Dr. Furifangosz 2014.02.21. 15:38:33

@ミラ:
Ezt egyébként jól benyaltad:
Jó muki, sok a sara.

Mert nincs meg a nyelvvizsgád. Igyekezz.

lopiciG 2014.02.21. 15:40:04

@mézescsók: Nagyon jól látod, egyetértek :)

én már a fény gyermeke vagyok 2014.02.21. 15:43:52

@nosce: Poénos Zsóti és Vicces Viki ellen nincs menekvés, hiába tartod a fogkefédet akárhol. Az egyik beleveri a faszát a folttalansonkás zsemlédbe, a másik bekeni erőpaprikával a tangádat. Másnap a taknyukat kenik a cuccaidba.
De mit várunk olyan csportosulástól, ahol Viki a főnök és Zsóti a helytettese? Vagy ezt már írtam? Nem győzöm hangsúlyozni.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.02.21. 15:47:23

@Dr. Furifangosz: "jól benyaltad".
ha tudnád, hogy a buta kint disznót jelent, a baka meg hülyét, kipróbálnál minden japánosnak látszó szót... de persze te ezt tudod, csak engem akartál megszívatni, én kis csacsi.

Szőrös,a szúrós 2014.02.21. 15:48:08

Sziasztok!

Krisztán és Izalda balladája

Tetszik nekem ez a kislány
Szarok én rá,mért is talány
Királylánnyal még nem voltam
Mással se,bár ez nem oltam

Mit akarhat e tehenész
Folyton itt eszi a penész
Kitalálni nem kell fínész
Nem is író,nem is színész

Ám ha ennyit igyekszik
A végén még megtetszik
Jóvágású,daliás,ostora is karikás
Faszombazdmeg!úgysincs más

És eljött egy "ködös" este
Kinek mit bír el még teste?
Addig forrt az epekedés
Lett bazinagy veszekedés

Lekurvázott,jól tudom
Mit èr az,ha tagadom?
Elbűvõl a lehellete
Agysejtem csak éhes pete

Megcsókolom,ráragadok
Ugyan merre is haladok?
Holnap úgyis megbánhatom
Fejemben ha jár pár atom

Szerelmünk most beteljesül
Falloszom is végre elsül
Nem fáradhattam hiába
Bejutok a barlangjába

"Lófaszt lesz itt szerelem"
Kis kalapom emelem
Engem már nem érdekel
...büszkén fel...oszt balra el...

Ó,nagy egek,minő ármány
Nőmben ébredez a sárkány
Szerelmünk megtorpedózva
Nem fogadok overdózra

Se egy mosoly,se egy puszi
A meló is sziszifuszi
Nem segít az onánia
Kellene már egy kis pia

Á,kihagyom én ezt a műfajt
Izám bizti hogy még rámhajt
Dagadhat az ellen mája
...reményhal...meg utoljára...

Avanivi 2014.02.21. 15:56:36

@én már a fény gyermeke vagyok: a többi pedig seggnyaló :)) Viki te ganéééééé :)

É2I 2014.02.21. 16:00:39

Na ezaz Géza! Emmán döfi ! :D
Most pedig meg is nézem :)

Dr. Furifangosz 2014.02.21. 16:08:51

Lektori jelentés
Szőrös, a szúrós
„Krisztán és Izalda balladája„
című művéről.

A mű eszmei mondanivalója (Lófaszt lesz itt szerelem) előremutató. Rímei kifogástalanok, ritmusa feszes, hibátlan.

Alacsonytérdű Róka
Büfé-ruhatár szakos műkritikus
Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság

(Titkos záradék: A mű NER-kompabilitása megkérdőjelezhető. Esztétikai kvalitásai ellenére sem kerülhet adásba.)

én már a fény gyermeke vagyok 2014.02.21. 16:11:28

@Avanivi: Ugye? Viki seggén még képernyőn keresztül is érezni lehetett a jelenet mondanivalóját. Aurél és Zsóti döntös, a többi nem érdemel több esélyt.

Szőrös,a szúrós 2014.02.21. 16:13:25

@levento: Kösz!A vége nem biztos,hogy "korhű",mivel nem láttam a tegnapi öfit.Esetleges hiányosságokat igényre pótolom

Szőrös,a szúrós 2014.02.21. 16:14:42

@levento: Kösz!A vége nem biztos,hogy "korhű",mivel nem láttam a tegnapi öfit.Esetleges hiányosságokat igényre pótolom

Szőrös,a szúrós 2014.02.21. 16:27:03

@Dr. Furifangosz: Köszi neked is!Adásba nem?Pedig onnan merítettem.Tudod,"csak tiszta forrásból"De sebaj,ha valaki megzenésíti eladom csengőhangnak

Szőrös,a szúrós 2014.02.21. 16:31:32

@Dr. Furifangosz: Köszi neked is!Adásba nem?Pedig onnan merítettem.Tudod,"csak tiszta forrásból"De sebaj,ha valaki megzenésíti eladom csengőhangnak

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2014.02.21. 16:39:42

@mézescsók:
Azért 20 évesen én nem voltam ennyire retardált :hmm

nosce 2014.02.21. 16:40:30

@én már a fény gyermeke vagyok:
ááááá Zsoti az én spanom lenne 1000 villadelláért, aztán bekenetném vele erőpaprikával Viki melltartóját belülről a tangályát meg alul szétvágná

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2014.02.21. 16:41:31

@én már a fény gyermeke vagyok:
A VV 6 kimaxol mindent, lehet miattuk nem lesz VV 7 :)

én már a fény gyermeke vagyok 2014.02.21. 16:49:48

@nosce: Én nem tudnék ilyen kegyetlen lenni. Max kotonként felhúznám Zsóti bérmakeresztlányának zokniját, és valahogy megpróbálnám Izának becsempészni hátulról.

nosce 2014.02.21. 16:57:00

@én már a fény gyermeke vagyok:
de lehet h zsóti már erőspaprikával bekente a zoknit aztán mikor felhúznád a zoknit az gyorsan visszanyalna, Iza meg hiába várná hátulról a répádat és traktorosnal léne kisegíteni :)

Akármi Áron 2014.02.21. 16:58:07

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: akkor most mindegy merre lakunk,sehol sem tiszta a levegő:))) Na, de vígasztaljon, hogy hétvége jön, lazítás, pihi, majdcsak kikacsint a napocska is.
Más: napok óta eszelek Binbír gece megelőző nevén, a három KKK-ból nem jut eszembe egy K:))) Te tudod? Keleti Kommentelő K....?Csak suttogok itt neked, nehogy kikapjak Binbírtől:D

É2I 2014.02.21. 17:00:45

Na még nem értem a végére, de most már teljesen szilárd a meggyőződésem, hogy előre meg van írva az egész.
Akkora tirpák nincs a világon, aki úgy kér szabit, hogy azért adjanak mán' neki egy ezrest, mer ha nem akkor éhen hal.
Vagy ha mégis ilyen földtől elrugaszkodott, akkor dögöljön is éhen.
Ha ilyen fasz ez a paprikajancsi nerobolbohóc, nagy bajban lesz amikor a nagyi örök álomba szenderül.

Szőrös,a szúrós 2014.02.21. 17:05:50

@nosce: Ne vágasd szét alul a tan gályát!Elsülyed,szegény tan-rabszolgák meg megfulladnak.

É2I 2014.02.21. 17:07:48

@É2I: Ja és még: A Viki sem gondolta meg a Zsóti sem, hogy nem bukik le, mert csak kismillió kamera veszi őket, na persze. Ennyire nem kéne hülyére venni a közönséget.
Több letöltést nálam nem ér meg.
A hogyvoltot azért olvasni fogom, mert ti jók vagytok Chat Gézu meg sixx! :)

nosce 2014.02.21. 17:16:14

@Szőrös,a szúrós:
de cserébe könyebben tudnák nyalogatni Viki seggét a villadellákért

nosce 2014.02.21. 17:19:37

@Akármi Áron:
"Te tudod? Keleti Kommentelő K....?Csak suttogok itt neked, nehogy kikapjak Binbírtől:D"

közel-keleti kommentelő ? :)

Szőrös,a szúrós 2014.02.21. 17:27:04

@nosce: Oké,rabszik menekülve.
Viki buggyogója védelmében úgyse érdemes billentyűzetet ragadni...nyalja aki akarja,oda csak nyelv kell...más nincs is

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.02.21. 17:55:57

@É2I: fizetett szabi :D

@nosce: a villadella mennyivel jobb már, mint a krajcár. mesügék készítik a műsort, látszik.

nosce 2014.02.21. 17:58:21

@Szőrös,a szúrós:

Péter úgyis jönne és kukoricacsutkákat dobálna be nekik, amibe kapaszkodva megmenekülnének

nosce 2014.02.21. 18:00:10

@PanDaNaci:
igen de a másik érdekesebb :)

nosce 2014.02.21. 18:01:06

@ミラ:
hát igen, olcsó húsnak híg a való világa :)

Akármi Áron 2014.02.21. 18:10:23

@nosce: De Drága vagy Nocsi, meg is akartalak szólítani, hogy te olyan éles eszű vagy, bizti tudod...erre rácuppantál kérés nélkül, nagyon ari vagy:)Még hajlottam is volna rá, hogy közel-keleti, de kicsit bénán éreztem, erre Panda mondta meg a tutit, de azé tényleg köszcsi, rendi vagy:)

@PanDaNaci: Piszkosul köszi Panda, ezaz, jól cseng...kemény:))))) hogy mit agyalok rajta napok óta, de hogy mié', hát lövésem sincs:) de megnyugodtam:DDD Köszcsike neked is:D

Akármi Áron 2014.02.21. 18:15:25

@PanDaNaci: DDD Amúgy meg nem tudom mi ez a nagy szemérmességem, hogy nem kérdeztem meg egyazegybe fény(-est)?DDD
Najóvan, ma is érdemes volt felkelni:)

Akármi Áron 2014.02.21. 18:16:34

@nosce: ááá, nem is jól mondtam, olyan az eszed, mint a beretfa:DDD

Avanivi 2014.02.21. 18:17:13

@PanDaNaci :Pandácska nem frissítettem :)

Akármi Áron 2014.02.21. 18:21:16

@Avanivi: :)))szijja, te is ügyi vagy:D Csak előcsalogatok mindenkit, úgy látom a lökött agyalásommal, de jóvanez:D

PanDaNaci 2014.02.21. 18:25:45

@nosce: nem akarok vitatkozni, de nekem jöbban bejön az utóbbi :)

Avanivi 2014.02.21. 18:28:15

@Akármi Áron: nagyon cuki az avid,szeretem :)

PanDaNaci 2014.02.21. 18:29:40

@Akármi Áron: szívesen, örömmel tettem :)

@Avanivi: egy rugóra jár az agyunk :)

Akármi Áron 2014.02.21. 18:36:59

@Avanivi: nagy cupp, nekem sincs bajom az édes kis pofis leánkával:) bár egy más helyen az egyik pali kommentelő szerint... frászt kapott tőle. Mondtam neki, hogy marad, nem bírnék leszokni róla:)))
A te avid felfedezésénél viszont leforogtam a székről,addig tekergettem a fejem, mire megláttam az ölelkező párt, első blikkre egy karikatúra fejet láttam, nagy orral:)))) (Szűr-Szabó v. Balázs Pirinek voltak ilyen rajzai) Húderégvót:D

Akármi Áron 2014.02.21. 18:46:38

@PanDaNaci: tényleg szép nap lett, a szürke-ködös idő ellenére, kedves vagy.
(Másik beretfa:)))

mézescsók 2014.02.21. 18:51:15

@Farmotorosgiliszta: Szerintem én sem, de elfogult vagyok magammal.
Viszont kicsit átgondolom korábbi véleményemet.
1./ A tangát Viki tényleg fordítva húzta fel (állítottam, hogy nem lehet). De lehet: kifordítva. Én az elejének a hátuljával való felcserélésén képedtem el.
2./ A fenéknyalásnál a projectmenedzser maga Aurélió volt azzal, hogy felajánlotta, 2o krajcárért segget nyal. Utána állapodtak meg a feltételekben. Szóval itt az alapgeci nem Viki volt, az alaphülye viszont Aurél.
A jelek szerint nem sokan nézik az öfit, mert senkisem szólt, hogy mekkora tévedésben vagyok!

Kúró Rudi 2014.02.21. 18:59:16

Ebben a cikkben nagyon zavaró a sok céltalan káromkodás. Nem kéne, nem ettől lesz egy írás vicces.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.02.21. 19:09:11

@Akármi Áron: kemény, de lehetne kommunista is. :-D:-D:-D:-D

Itt esik már. Holnap is fog.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.02.21. 19:10:00

@Kúró Rudi: még jó, h nem cikk, különben egyet kellene értenem.

pink ninja 2014.02.21. 19:11:18

@Kúró Rudi: mondja ez kúró rudi :)))))))))
big like :P

nosce 2014.02.21. 19:21:50

@PanDaNaci:
" egy rugóra jár az agyunk :)"

keményre ? dik :)

nosce 2014.02.21. 19:26:02

@Akármi Áron:
rácuppanok én amire megéri, dik :)

Avanivi 2014.02.21. 19:28:12

@nosce: :) Valszeg sok VV6-ot nézünk, tele van a villa szerelemmel :))

Avanivi 2014.02.21. 19:30:03

@Akármi Áron: Hozom vissza a régi /avi/pasimat,ha még emlékszel rá :)

Akármi Áron 2014.02.21. 19:34:02

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: köszi Dotty, közben már kiveséztük a régi pengékkel, hogy a legklasszabb mindenféleképpen a kemény:))) Akár kommcsi is lehetett volna, de nem:D
Hát a kemény az passzolósabb, értjük, ahogy értjük... mert még a mi szánkra is rávernek:)Juj!
Szutyok egy idő tény, nem is nagyon rajongok a február hónapért. Szürcsölöm a mézes-citromos teJácskát jobb híján:D

@pink ninja: +1 Ez talált!:)

Akármi Áron 2014.02.21. 19:38:07

@nosce: Hát csalódnék is, ha másképp döntenél:D Te nem lehecc más, ha ég a földdel összeér se:)))

@Avanivi: Persze, naddon jó avipali volt, ránézni is melengető volt, hocci vissza, még szép:)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.02.21. 19:40:55

@Akármi Áron: ja, már láttam, csak akkor még nem olvastam :-) :-) :-) :-) :-) :-) Kizárólag Rád figyeltem :-) :-) :-) :-)

csiberibe 2014.02.21. 19:47:01

@egyemakisszíved: persze, simán lehet, hogy kitalták.
De én nem hiszem... szerinted melyiknek van ennyi esze és hozzá bátorsága, ismerve Vikit? Én inkább arra tippelek, igaz, és az ezt leíró arra számított, hogy Viki balhét csap, a többi már szabadon elképzelhető :)

Akármi Áron 2014.02.21. 19:47:33

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Be is rajzoltam nyomban egy piros ponTyot neked:))))(ha gyüjtöd, ha nem:)))) Szeretem az évjáratodat, kötődésem van hozzá, nem is csalódok bennük sosenem:D

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.02.21. 19:53:56

ha viki balhézott volna most a visszatolt höri miatt, mert krisz direkt csinálta (rajta van ilyen ronda zöld pufidzseki, ami 15 éve se volt már menő), akkor ő lenne a hisztis dagadt hülye?

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.02.21. 19:59:05

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: hörcsög. a tegnapi öfiből. néztem az ismétlés egy részét, megírtam a hsz-t, csak elfelejtettem rátenyerelni a küldésre :D

Akármi Áron 2014.02.21. 19:59:35

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: pusztán önmagával az évjárattal, legyen ennyi elég:D
86? Ugye? Remélem, jól emlékszem:)

Akármi Áron 2014.02.21. 20:00:23

Van új poszt! Elkaptuk...:D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.02.21. 20:06:34

@ミラ: jaj, höri :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)

@Akármi Áron: tökéletesen. :-) :-) :-) :-*

Akármi Áron 2014.02.21. 20:11:36

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: számomra a legjobban sikerült évjárat:D
Akkor ezt tisztáztuk is, szerintem semmi kétely nem maradt bennünk, biztos vagyok benne:DDD

PanDaNaci 2014.02.21. 20:19:48

@nosce: rugózunk, ha már helikopterezni nem tudunk, dikk :)
süti beállítások módosítása