Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 6x40 - Aurélió tíz ember ízét érezte a szájában

2014. február 20. 19:30 - Chat Géza

9_3.jpg

Kínkeservesen zajlik a második munkanap a villában. Báttya tételesen beszámol a kokirica ejtette sebeiről, mintha háborús veteránként nosztalgiázna a karcolásairól. Ettől függetlenül kemény gyerek ő, űzi, hajcsa a munkát, morzsolja a kukoricát becsülettel, mert nem akar éhen halni, összeesni – izomzatilag – a proteinbevitel hiányától meg pláne. Kell a pénz a csirkerizsre. Krisztián is nyávog egy kicsit, de a nagy igazság, akkor is Báttya száját hagyja el a hajnali műszak kapcsán.

Fájdalmat reggelizünk, Dikk.

10_2.jpg

A karkötő- és a bábkészítők is elvégzik a dolgukat és már a jön is a főni. Elég pikírt az öregúr. a mester rájött a lopásra. Berendeli a nappaliba a lakókat, hogy azt hiszik ez valami vicc, hogy ez valami játék? Bár sejtem, hogy a lakóknak szerződésbe van iktatva, hogy a játékokban kötelező jelleggel részt kell venniük, elvégre nem napi 24 órás henyélésért kamerázzák őket és testálják beléjük az ingyen kaját, ugye. Ettől függetlenül ez akkor is játék, amit a lakók egy bizonyos szintig úgy szarhatnak telibe, ahogy nem szégyellik. Viki bevallja, hogy ő volt, és már nyomatja is a szarhadék „Harag ne maradjon köztünk főnök” című szöveget. Ezért nyilván faszulás lesz. Péter, a Boss előveszi a kenőcsös brifkót, kiosztja a fizetéseket, Viki kétezerrel kevesebbet kap, Báttya pedig fizetett szabadnapot kér holnapra, úgy hogy a nagy büdöss semmiért egy ezrest azért vágjon már hozzá, lécci. A főni nem annyira hajlik erre. Még 500 Sárlik felnyomja a bábkészítő társait, hogy a tegnap félig elkészített anyagből dolgoztak a huligánok, de mivel Péter hatalma nem ér el addig, hogy Vikit és Debilt becsülettel megreulázza, hagyja is az egészet a gecibe és szépen csendben leszámolja nekik a hatalmas pénzeket. A napi betevőt egy kis gamblingen lehet elveszíteni, megduplítani. Hörcsögfuttatásra lehet fogadni. Az esemény lemegy, valaki az egyik hörit ugyan visszatolta,de mivel arra csak Viki tett egy rongyos ötszázast, ezért nem kezdett el senki se vöröslő fejjel kurvaanyázni.

Ha nem is a megbundázott hörcsögfuttatás miatt, akkor majd másért lesz éktelen ’basszatok lovat’ kismonológ Koch Izabella topmodell asszony közbenjárásával kivitelezve. A tényállás a következő: a párbaj óta Krisztián befúrta magát Iza és Pink közé az ágyba, ami aranyos, meg soha nem látott geciszép szerelmi történet meg minden, de Pinki sajnos nem tud aludni a cuppogástól, meg a paplan alatti gyurmázástól. Ezt felveti a nappaliba összehívott gittegyleten, ahol végül mindenki ontja magából a zseniális Nobel-díjas ötleteket, csak Pink nem hallat magából egy kurva hangot sem. Krisz fasszopó gecinek nevezi az nb1-es kézist és lelép a színről. Viki innentől már simán szarrá réveli Izát és pillanatok alatt felkúrja az agyát, hogy minek szédíti ezt a szerencsétlen parasztgyereket. Koch Izabella: „Lófasz lesz itt, nem szerelem! *GECI!*” Mondta, mint a legnagyobb dámák és elviharzott a büdös kolesz szoba irányába.

7_5.jpg

Esélyem sincs, hogy rájöjjek végül hogy oldódik meg ez az ágymizéria, de a fiúk – Pinknek újfent nem osztva lapot – eltolják a szekrénysort, de hogy minek, azt senki se kérdezze tőlem. Pink a nappali nagy magányában héderező Kriszhez fordul, hogy elpanaszolja gondjait, de itt se róla szól a diskurzus. Krisz kifejti, hogy faszér nem tudták ezt privátban, hármasban megbeszélni a nyugiszobában. Hát kellett ez, hogy Viki itt megcsinálja magának a fesztivált és felemlegesse Iza és közte bimbózó lámúrt? Nem. Úgyhogy csend.

8_4.jpg

És végül a tegnap beharangozott Aurélió-Madness apropóját és végkifejletét is megismerhetjük. A hülyegyerek fogkeféjét a klotyóban megúsztatni jó lesz, félnetek nem kell. Gondolhatta magában Vezérürü Viki, aki 40 villakrajcárért megcselekedte, amit megkövetelt tőle a határtalan humortalanság. De, hogy igazán nagyot szóljon a humorbomba, Viki valami fikapénzért cserébe megnyalatja seggpogácsáját Debillel, aki már megy is a seggszag felé a pénz irányába. Egy nyalat és már skerázik is fogat mosni. Mint a dedóban, a csíny elkövetői már veszettül kuncognak a nappaliban. Nem is kell sok, hogy bebasszon a szarcunami a vaktában bazmegelő és levegőbe hadonászó, feleslegesen izomozó Debil képében. Báttya szépen felnyomja Kispesti Zsótit és Vikit, nehogy a kelleténél többet fogmosózzon Auréli a és benyeljen valami bacit. Na erre jött a legendás őrjöngés. De ennek az inverze is kitör majd csóri Aurélióból, amikor elsírja bánatát Péternek, a napi rabszolgapénz leszámolását ezzel is színesebbé téve.

Ki volt az a csúnya fiú, aki ilyet tett veled? – Péter The Boss

Azt hittem a legjobb barátom, de egy barát mikor rakja bele a másik fogkeféjét a klotyóba? - Aurélió

Naaaa, ugyan, csak nem. Biztos nem direkt volt. Naaa. Ejnye no, ne sírj már.- Péter The Boss

Így tudom elképzelni a beszélgetést, de majd ma kiderül.

 

 

Címkék: vv6
484 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.02.21. 14:20:27

egy dolog wcbe dugni más fogkeféjét, aztán megmondani neki és max kidobja és áldja a sorsát, hogy megtudta. egy egészen más, ha utólag szólnak neki.
egyrészt egészségre felettébb ártalmas lehet, másrészt a gyomrom felfordul tőle. attól is, aki szerint ez poén. miközben fogat mosott, már akkor szólni kellett volna neki.
gondolom, ilyen jóízűen röhögött volna mindenki akkor is, ha vele történik meg.

az meg, h vikiét belemártották, pletykaszintű.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.02.21. 14:21:02

@ejszi2: én nem zsaroltam volna vele őket, viki meg zsolt keféje automatikusan repült volna a wcbe.

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.02.21. 14:22:07

@ejszi2: Mo-on a joghoz (focihoz, gátépítéshez, költségvetéshez, gyk. bármihez) ért mindenki.
Addig nem baj, ha egy hozzáértővel szembekerülve nem erőlteti tovább a hülyeséget.
Ha viszont meg van győződve a saját igazáról, akkor aztán semmi el nem tántorítja az embereket...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.02.21. 14:22:30

@William Kidd: okéokéoké. Csak viccelődni próbáltam.
Mellesleg azért lehet keverni a kettőt, mert a lényeg ugyanaz.
Nem lehet eléggé óvatos senki, hogy kivédje pl. azt, hogy más is, hozzád hasonlóan, a lehető leghátulról bányássza ki a zsemlét a kupac aljából úgy, hogy előtte azt a bevásárló kosarat markolászta, amit egy épp előtte kis/nagydolgát végző ember használt, ohne kézmosás.
Lehet áltatni magunkat azzal, hogy így talán megússzuk, de a legtöbb betegség pont így terjed. És ez is szándékosságnak minősül, hiszen a "kiinduló pont" nem mosott kezet, holott meg kellett volna tennie.

Mindegy, nem akarok ezen lovagolni.
Egy biztos. Nem mártjuk senki fogkeféjét a vécébe és szarás után kezet kell mosni.
Medencébe meg azért nem pisilünk, mert nem illik, hiába fertőtlenít.

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.02.21. 14:23:22

@ミラ: mondom én, h nehezen forog az agyam, a gyomorforgató nem ugrott be :)
köszcsi :*

Akármi Áron 2014.02.21. 14:23:29

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: az ugra-bugra még kivitelezhető..... a hús viszont mindjárt megég, ha csapást járok a konyha és a gépig vezető uton:DDD
Szép délutánt mindenkinek, majd este bekukk, most vár a rettenet konyhai észmunka:)

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.02.21. 14:23:54

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: a fotózás, kihagytad a fotózás, omfg. pedig ha tudnád...

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.02.21. 14:25:47

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): azért olyan irányba végképp ne menjünk már el, hogy tv írja elő a kézmosást meghatározott esetekben, mertha nem, akkor az szándékos bűncselekmény.

Akit úgy szocializáltak, annak ez alap, a személyes higiénia keretében.
Akit meg nem erre szoktattak, azt úgysem lehet rávenni.

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.02.21. 14:27:27

@ミラ: bakker, mit hagytam ki?! :O

jaaa, hogy ahhoz is ért mindenki... Bocs, ha nem emeltem ki külön, tudjuk bele a mindenbe :)
Miért, a gombot énis le tudom nyomni, az már akkor nem is fotózás?! :P :D:P:D:P:D:P:D:P

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.02.21. 14:29:43

@ミラ: veled pl nem vitatkoznék semmi szín alatt fotózásról (pedig szeretek és tudok is vitatkozni)...
De azért, mert tudom, h mihez értek kevésbé (veled) a szakemberrel szemben.
Éppen ezért nem kötök be gázkészüléket, és nem szerelek villanyt sem, vagy állok neki diagnosztát játszani, mert láttam pár részt a Dr. House-ból.

nosce 2014.02.21. 14:31:23

nem értem mire fel háborog itt mindenki, Viki vicces volt, én megtréfálnám bent ugyanezért fognám a fogkeféjét aztán belemártanám vastagon a szarba és visszatenném úgy szaftosan a helyére, a magamét meg zsebben tartanám, sztem nem tréfálna többet ilyennel

HaLyráááá Ernőőőőőő !

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.02.21. 14:34:47

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: ez fájt.
a lovon is csak úgy ülnek az emberek, mi? most az jön :D

hovatovább? 2014.02.21. 14:34:56

@ミラ: Undorító dolog volt, ez tény.
De ha azt nézem, ahogy Au a párbaj előtt 'beszélt' Vikivel alpári módon, akkor analógiásan tekintve az esetet, megkapta a mocskos szájához illő mocskos fogkefét.
Mondhatnánk, a sors kiegyenlítette a számlát.
Talán ha nem úgy beszélt volna akkor, eszükbe se jut a delikvenseknek ez az oltári 'poén'. Talán...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.02.21. 14:36:57

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: hát szerinted én miről beszélek? :D
Csak arra próbálok rávilágítani, hogy nevetséges a btk-val való szankcionálást emlegetni ebben a fogkefe-ügyben.
Hol itt egy jogász?! Ha valaki szándékosan nem mos kezet szarás után és megfogdossa a zsemlét, az ugyan minősítés alá esik, mint a vécébe mártott fogkefével elkövetett egészségrongálás? :D

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.02.21. 14:40:47

@hovatovább?: ezt megemlíthette volna egyrészt. másrészt zsolttól nagyobb szemétség volt, mint vikitől sztem. zsolt egy mozdulattal visszatarthatta volna, ő meg még bátorította, meg fizetett érte, hogy az állítólagos barátjával ilyet tegyen valaki. na ez az igazán undorító.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.02.21. 14:43:28

muszáj csinálnom egy kávét, intézni kell a hotelfoglalásokat.

azon gondolkoztam ám, h jövő héten eltépek ugye a svédekhez (ha már ott vagyok, rákérdezek, mi a fővárosuk ugye), aztán meg irány japonsko. hogy így nem hiszem, hogy akár csak olvasásig jutok ezzel kapcsolatosan, kevés szabadidő lesz, főleg utóbbi helyen fogom pont leszarni a VVt. és 3-4 hét kieséssel már sok értelme nincs. szóval így lehet, hogy kikopok innen is.

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.02.21. 14:45:26

@ミラ: :D :D
Ha ennyire mazoista vagy, forgathatom azt a kést benned!

Persze, hogy tudnak az emberek, hiszen az őseink vagy 1500 éve ezt csinálják, miért ne tudnánk?!
A szíriuszi génjeinkben van (ott is mindenki lovon jár).

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): gyakorlati oldaláról közelítve a zsemlés dolgot: kibaszott szerencse kéne ahhoz, hogy az bizonyítható, és személyhez köthető legyen.
és még akkor is el kéne választani a gondatlanságot az eshetőleges vagy egyenes szándéktól...
Mo-on azért ítéltek már el embert, mert tűvel szurkált, ami fertőzött volt (az teljesen tényállás-szerű)
A zsemlés és fogkefés dolgot meg hagyjuk végre a francba, ez a mi lett volna ha baja esik kategória. Akkor Aurélból propelleres sárga villamos is lehetett volna...

ehh, hagyjuk ezt, a hétre elegem volt már a melóból.

hovatovább? 2014.02.21. 14:46:06

@ミラ: "ezt megemlíthette volna egyrészt"
sok esetben egyáltalán nem tudatosak ezek a bosszúk, sztem Viki sem tudta, mi hajtja, ha egyáltalán ez hajtotta.
Zsótis véleményeddel 100percent egyetértek, ez már nem az első szánalmas hozzáállása.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.02.21. 14:46:52

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: az ottan mazochista :P
ezért volt aláhúzva pirossal, amikor gépelted :D

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.02.21. 14:49:02

www.valovilag.hu/video/239321
ilyen maunikasó másolás volt már korábban is és az is jó volt. az lehet a siker titka, hogy a szereplők kb. ugyanolyanok, mint az eredetiben :D

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.02.21. 14:49:28

@ミラ: igen, ismerem is a szót (meg egy csomó másikat is), de szándékosan írtam így :)
Bármilyen hihetetlenül hangzik....
Mazochista+maoista (gyenge belátom) keveréke.
Magyar nyelvből (+fogalmazásból) kénytelen vagyok egész jónak lenni :)

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.02.21. 14:53:43

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: örül a kicsi szívem. így magyarázattal már egész logikus, akkor többet nem csipogok ezért.

na valaki mondjon nekem valami fasza szállodát osakában meg tokyoban, mert még hiányok vannak. a fogkefékből nem lesz alvás.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.02.21. 15:12:19

na, most mindenki elment hotelt keresni. szorgalmas banda, jóvan :D

Dr. Furifangosz 2014.02.21. 15:14:42

@ミラ:
Mindkét helyen a Jomuki Sokasara szállók a legjobbak.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.02.21. 15:16:54

@Dr. Furifangosz: nem jó kell, hanem ami nem kerül a pár vesénkbe egy éjszakára, mert akkor többre nem marad.
kifogtunk már tök jókat, de most azok nem akciósak.
egyébiránt ilyenről én se hallottam még, meg a google se, amit írtál.

Dr. Furifangosz 2014.02.21. 15:17:09

@ミラ:
És hát szarjál le bennünket nyugodtan, és kopj. Le.

mézescsók 2014.02.21. 15:18:26

@Farmotorosgiliszta: Aurélió: "Férfinak nem elég öreg,fiúnak nem elég fiatal. Mint a féligérett borsó a hüvelyben, az se borsó még, vagy a befőzni való alma se alma még, csak majdnem alma. Olyan átmenet fiú és férfi közt. Nagyon tetszetős küllemű és igen veszekedősen beszél, de szinte látni még az ajkán az anyja tejét." (Shakespeare: Vízkereszt vagy...)
Kb. ebben az életkorban van. Kis hópihécske! Munka? Életében még egy napot sem! Felelősségvállalás? Eddig még talán magáért sem felelt soha!
Ezek komoly döntést igénylő dolgok. Azt viszont, hogy megnyalja-e valaki szaros valagát, ösztönből tudni kellene hárítani. Minden komoly fontolgatás nélkül.
Különösebben nagy attrakciót nem várok tőle, alkalmasint idegesítő is. Viszont amíg bent lesz, addig mindig az események központja körül lesz valahol, ha nem pont a közepén, tehát hozza a műsort. Emellett a legőszintébb és együttérzőbb figura. Ezeket a tulajdonságokat méltányolni szoktam.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.02.21. 15:20:13

@Dr. Furifangosz: igazán kedves vagy :D hogy szöktél ki a villából?

Dr. Furifangosz 2014.02.21. 15:25:58

@ミラ:
Hiszen láttad. (Dávid vagyok.)

Dr. Furifangosz 2014.02.21. 15:38:33

@ミラ:
Ezt egyébként jól benyaltad:
Jó muki, sok a sara.

Mert nincs meg a nyelvvizsgád. Igyekezz.

lopiciG 2014.02.21. 15:40:04

@mézescsók: Nagyon jól látod, egyetértek :)

én már a fény gyermeke vagyok 2014.02.21. 15:43:52

@nosce: Poénos Zsóti és Vicces Viki ellen nincs menekvés, hiába tartod a fogkefédet akárhol. Az egyik beleveri a faszát a folttalansonkás zsemlédbe, a másik bekeni erőpaprikával a tangádat. Másnap a taknyukat kenik a cuccaidba.
De mit várunk olyan csportosulástól, ahol Viki a főnök és Zsóti a helytettese? Vagy ezt már írtam? Nem győzöm hangsúlyozni.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.02.21. 15:47:23

@Dr. Furifangosz: "jól benyaltad".
ha tudnád, hogy a buta kint disznót jelent, a baka meg hülyét, kipróbálnál minden japánosnak látszó szót... de persze te ezt tudod, csak engem akartál megszívatni, én kis csacsi.

Szőrös,a szúrós 2014.02.21. 15:48:08

Sziasztok!

Krisztán és Izalda balladája

Tetszik nekem ez a kislány
Szarok én rá,mért is talány
Királylánnyal még nem voltam
Mással se,bár ez nem oltam

Mit akarhat e tehenész
Folyton itt eszi a penész
Kitalálni nem kell fínész
Nem is író,nem is színész

Ám ha ennyit igyekszik
A végén még megtetszik
Jóvágású,daliás,ostora is karikás
Faszombazdmeg!úgysincs más

És eljött egy "ködös" este
Kinek mit bír el még teste?
Addig forrt az epekedés
Lett bazinagy veszekedés

Lekurvázott,jól tudom
Mit èr az,ha tagadom?
Elbűvõl a lehellete
Agysejtem csak éhes pete

Megcsókolom,ráragadok
Ugyan merre is haladok?
Holnap úgyis megbánhatom
Fejemben ha jár pár atom

Szerelmünk most beteljesül
Falloszom is végre elsül
Nem fáradhattam hiába
Bejutok a barlangjába

"Lófaszt lesz itt szerelem"
Kis kalapom emelem
Engem már nem érdekel
...büszkén fel...oszt balra el...

Ó,nagy egek,minő ármány
Nőmben ébredez a sárkány
Szerelmünk megtorpedózva
Nem fogadok overdózra

Se egy mosoly,se egy puszi
A meló is sziszifuszi
Nem segít az onánia
Kellene már egy kis pia

Á,kihagyom én ezt a műfajt
Izám bizti hogy még rámhajt
Dagadhat az ellen mája
...reményhal...meg utoljára...

Avanivi 2014.02.21. 15:56:36

@én már a fény gyermeke vagyok: a többi pedig seggnyaló :)) Viki te ganéééééé :)

É2I 2014.02.21. 16:00:39

Na ezaz Géza! Emmán döfi ! :D
Most pedig meg is nézem :)

Dr. Furifangosz 2014.02.21. 16:08:51

Lektori jelentés
Szőrös, a szúrós
„Krisztán és Izalda balladája„
című művéről.

A mű eszmei mondanivalója (Lófaszt lesz itt szerelem) előremutató. Rímei kifogástalanok, ritmusa feszes, hibátlan.

Alacsonytérdű Róka
Büfé-ruhatár szakos műkritikus
Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság

(Titkos záradék: A mű NER-kompabilitása megkérdőjelezhető. Esztétikai kvalitásai ellenére sem kerülhet adásba.)

én már a fény gyermeke vagyok 2014.02.21. 16:11:28

@Avanivi: Ugye? Viki seggén még képernyőn keresztül is érezni lehetett a jelenet mondanivalóját. Aurél és Zsóti döntös, a többi nem érdemel több esélyt.

Szőrös,a szúrós 2014.02.21. 16:13:25

@levento: Kösz!A vége nem biztos,hogy "korhű",mivel nem láttam a tegnapi öfit.Esetleges hiányosságokat igényre pótolom

Szőrös,a szúrós 2014.02.21. 16:14:42

@levento: Kösz!A vége nem biztos,hogy "korhű",mivel nem láttam a tegnapi öfit.Esetleges hiányosságokat igényre pótolom

Szőrös,a szúrós 2014.02.21. 16:27:03

@Dr. Furifangosz: Köszi neked is!Adásba nem?Pedig onnan merítettem.Tudod,"csak tiszta forrásból"De sebaj,ha valaki megzenésíti eladom csengőhangnak

Szőrös,a szúrós 2014.02.21. 16:31:32

@Dr. Furifangosz: Köszi neked is!Adásba nem?Pedig onnan merítettem.Tudod,"csak tiszta forrásból"De sebaj,ha valaki megzenésíti eladom csengőhangnak

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2014.02.21. 16:39:42

@mézescsók:
Azért 20 évesen én nem voltam ennyire retardált :hmm

nosce 2014.02.21. 16:40:30

@én már a fény gyermeke vagyok:
ááááá Zsoti az én spanom lenne 1000 villadelláért, aztán bekenetném vele erőpaprikával Viki melltartóját belülről a tangályát meg alul szétvágná

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2014.02.21. 16:41:31

@én már a fény gyermeke vagyok:
A VV 6 kimaxol mindent, lehet miattuk nem lesz VV 7 :)

én már a fény gyermeke vagyok 2014.02.21. 16:49:48

@nosce: Én nem tudnék ilyen kegyetlen lenni. Max kotonként felhúznám Zsóti bérmakeresztlányának zokniját, és valahogy megpróbálnám Izának becsempészni hátulról.

nosce 2014.02.21. 16:57:00

@én már a fény gyermeke vagyok:
de lehet h zsóti már erőspaprikával bekente a zoknit aztán mikor felhúznád a zoknit az gyorsan visszanyalna, Iza meg hiába várná hátulról a répádat és traktorosnal léne kisegíteni :)

Akármi Áron 2014.02.21. 16:58:07

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: akkor most mindegy merre lakunk,sehol sem tiszta a levegő:))) Na, de vígasztaljon, hogy hétvége jön, lazítás, pihi, majdcsak kikacsint a napocska is.
Más: napok óta eszelek Binbír gece megelőző nevén, a három KKK-ból nem jut eszembe egy K:))) Te tudod? Keleti Kommentelő K....?Csak suttogok itt neked, nehogy kikapjak Binbírtől:D

É2I 2014.02.21. 17:00:45

Na még nem értem a végére, de most már teljesen szilárd a meggyőződésem, hogy előre meg van írva az egész.
Akkora tirpák nincs a világon, aki úgy kér szabit, hogy azért adjanak mán' neki egy ezrest, mer ha nem akkor éhen hal.
Vagy ha mégis ilyen földtől elrugaszkodott, akkor dögöljön is éhen.
Ha ilyen fasz ez a paprikajancsi nerobolbohóc, nagy bajban lesz amikor a nagyi örök álomba szenderül.

Szőrös,a szúrós 2014.02.21. 17:05:50

@nosce: Ne vágasd szét alul a tan gályát!Elsülyed,szegény tan-rabszolgák meg megfulladnak.

É2I 2014.02.21. 17:07:48

@É2I: Ja és még: A Viki sem gondolta meg a Zsóti sem, hogy nem bukik le, mert csak kismillió kamera veszi őket, na persze. Ennyire nem kéne hülyére venni a közönséget.
Több letöltést nálam nem ér meg.
A hogyvoltot azért olvasni fogom, mert ti jók vagytok Chat Gézu meg sixx! :)

nosce 2014.02.21. 17:16:14

@Szőrös,a szúrós:
de cserébe könyebben tudnák nyalogatni Viki seggét a villadellákért

nosce 2014.02.21. 17:19:37

@Akármi Áron:
"Te tudod? Keleti Kommentelő K....?Csak suttogok itt neked, nehogy kikapjak Binbírtől:D"

közel-keleti kommentelő ? :)

Szőrös,a szúrós 2014.02.21. 17:27:04

@nosce: Oké,rabszik menekülve.
Viki buggyogója védelmében úgyse érdemes billentyűzetet ragadni...nyalja aki akarja,oda csak nyelv kell...más nincs is

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.02.21. 17:55:57

@É2I: fizetett szabi :D

@nosce: a villadella mennyivel jobb már, mint a krajcár. mesügék készítik a műsort, látszik.

nosce 2014.02.21. 17:58:21

@Szőrös,a szúrós:

Péter úgyis jönne és kukoricacsutkákat dobálna be nekik, amibe kapaszkodva megmenekülnének

nosce 2014.02.21. 18:00:10

@PanDaNaci:
igen de a másik érdekesebb :)

nosce 2014.02.21. 18:01:06

@ミラ:
hát igen, olcsó húsnak híg a való világa :)

Akármi Áron 2014.02.21. 18:10:23

@nosce: De Drága vagy Nocsi, meg is akartalak szólítani, hogy te olyan éles eszű vagy, bizti tudod...erre rácuppantál kérés nélkül, nagyon ari vagy:)Még hajlottam is volna rá, hogy közel-keleti, de kicsit bénán éreztem, erre Panda mondta meg a tutit, de azé tényleg köszcsi, rendi vagy:)

@PanDaNaci: Piszkosul köszi Panda, ezaz, jól cseng...kemény:))))) hogy mit agyalok rajta napok óta, de hogy mié', hát lövésem sincs:) de megnyugodtam:DDD Köszcsike neked is:D

Akármi Áron 2014.02.21. 18:15:25

@PanDaNaci: DDD Amúgy meg nem tudom mi ez a nagy szemérmességem, hogy nem kérdeztem meg egyazegybe fény(-est)?DDD
Najóvan, ma is érdemes volt felkelni:)

Akármi Áron 2014.02.21. 18:16:34

@nosce: ááá, nem is jól mondtam, olyan az eszed, mint a beretfa:DDD

Avanivi 2014.02.21. 18:17:13

@PanDaNaci :Pandácska nem frissítettem :)

Akármi Áron 2014.02.21. 18:21:16

@Avanivi: :)))szijja, te is ügyi vagy:D Csak előcsalogatok mindenkit, úgy látom a lökött agyalásommal, de jóvanez:D

PanDaNaci 2014.02.21. 18:25:45

@nosce: nem akarok vitatkozni, de nekem jöbban bejön az utóbbi :)

Avanivi 2014.02.21. 18:28:15

@Akármi Áron: nagyon cuki az avid,szeretem :)

PanDaNaci 2014.02.21. 18:29:40

@Akármi Áron: szívesen, örömmel tettem :)

@Avanivi: egy rugóra jár az agyunk :)

Akármi Áron 2014.02.21. 18:36:59

@Avanivi: nagy cupp, nekem sincs bajom az édes kis pofis leánkával:) bár egy más helyen az egyik pali kommentelő szerint... frászt kapott tőle. Mondtam neki, hogy marad, nem bírnék leszokni róla:)))
A te avid felfedezésénél viszont leforogtam a székről,addig tekergettem a fejem, mire megláttam az ölelkező párt, első blikkre egy karikatúra fejet láttam, nagy orral:)))) (Szűr-Szabó v. Balázs Pirinek voltak ilyen rajzai) Húderégvót:D

Akármi Áron 2014.02.21. 18:46:38

@PanDaNaci: tényleg szép nap lett, a szürke-ködös idő ellenére, kedves vagy.
(Másik beretfa:)))

mézescsók 2014.02.21. 18:51:15

@Farmotorosgiliszta: Szerintem én sem, de elfogult vagyok magammal.
Viszont kicsit átgondolom korábbi véleményemet.
1./ A tangát Viki tényleg fordítva húzta fel (állítottam, hogy nem lehet). De lehet: kifordítva. Én az elejének a hátuljával való felcserélésén képedtem el.
2./ A fenéknyalásnál a projectmenedzser maga Aurélió volt azzal, hogy felajánlotta, 2o krajcárért segget nyal. Utána állapodtak meg a feltételekben. Szóval itt az alapgeci nem Viki volt, az alaphülye viszont Aurél.
A jelek szerint nem sokan nézik az öfit, mert senkisem szólt, hogy mekkora tévedésben vagyok!

Kúró Rudi 2014.02.21. 18:59:16

Ebben a cikkben nagyon zavaró a sok céltalan káromkodás. Nem kéne, nem ettől lesz egy írás vicces.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.02.21. 19:09:11

@Akármi Áron: kemény, de lehetne kommunista is. :-D:-D:-D:-D

Itt esik már. Holnap is fog.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.02.21. 19:10:00

@Kúró Rudi: még jó, h nem cikk, különben egyet kellene értenem.

pink ninja 2014.02.21. 19:11:18

@Kúró Rudi: mondja ez kúró rudi :)))))))))
big like :P

nosce 2014.02.21. 19:21:50

@PanDaNaci:
" egy rugóra jár az agyunk :)"

keményre ? dik :)

nosce 2014.02.21. 19:26:02

@Akármi Áron:
rácuppanok én amire megéri, dik :)

Avanivi 2014.02.21. 19:28:12

@nosce: :) Valszeg sok VV6-ot nézünk, tele van a villa szerelemmel :))

Avanivi 2014.02.21. 19:30:03

@Akármi Áron: Hozom vissza a régi /avi/pasimat,ha még emlékszel rá :)

Akármi Áron 2014.02.21. 19:34:02

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: köszi Dotty, közben már kiveséztük a régi pengékkel, hogy a legklasszabb mindenféleképpen a kemény:))) Akár kommcsi is lehetett volna, de nem:D
Hát a kemény az passzolósabb, értjük, ahogy értjük... mert még a mi szánkra is rávernek:)Juj!
Szutyok egy idő tény, nem is nagyon rajongok a február hónapért. Szürcsölöm a mézes-citromos teJácskát jobb híján:D

@pink ninja: +1 Ez talált!:)

Akármi Áron 2014.02.21. 19:38:07

@nosce: Hát csalódnék is, ha másképp döntenél:D Te nem lehecc más, ha ég a földdel összeér se:)))

@Avanivi: Persze, naddon jó avipali volt, ránézni is melengető volt, hocci vissza, még szép:)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.02.21. 19:40:55

@Akármi Áron: ja, már láttam, csak akkor még nem olvastam :-) :-) :-) :-) :-) :-) Kizárólag Rád figyeltem :-) :-) :-) :-)

csiberibe 2014.02.21. 19:47:01

@egyemakisszíved: persze, simán lehet, hogy kitalták.
De én nem hiszem... szerinted melyiknek van ennyi esze és hozzá bátorsága, ismerve Vikit? Én inkább arra tippelek, igaz, és az ezt leíró arra számított, hogy Viki balhét csap, a többi már szabadon elképzelhető :)

Akármi Áron 2014.02.21. 19:47:33

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Be is rajzoltam nyomban egy piros ponTyot neked:))))(ha gyüjtöd, ha nem:)))) Szeretem az évjáratodat, kötődésem van hozzá, nem is csalódok bennük sosenem:D

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.02.21. 19:53:56

ha viki balhézott volna most a visszatolt höri miatt, mert krisz direkt csinálta (rajta van ilyen ronda zöld pufidzseki, ami 15 éve se volt már menő), akkor ő lenne a hisztis dagadt hülye?

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.02.21. 19:59:05

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: hörcsög. a tegnapi öfiből. néztem az ismétlés egy részét, megírtam a hsz-t, csak elfelejtettem rátenyerelni a küldésre :D

Akármi Áron 2014.02.21. 19:59:35

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: pusztán önmagával az évjárattal, legyen ennyi elég:D
86? Ugye? Remélem, jól emlékszem:)

Akármi Áron 2014.02.21. 20:00:23

Van új poszt! Elkaptuk...:D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.02.21. 20:06:34

@ミラ: jaj, höri :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)

@Akármi Áron: tökéletesen. :-) :-) :-) :-*

Akármi Áron 2014.02.21. 20:11:36

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: számomra a legjobban sikerült évjárat:D
Akkor ezt tisztáztuk is, szerintem semmi kétely nem maradt bennünk, biztos vagyok benne:DDD

PanDaNaci 2014.02.21. 20:19:48

@nosce: rugózunk, ha már helikopterezni nem tudunk, dikk :)
süti beállítások módosítása