Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 6x39 - Betalált az antiutópia a villába (18+)

2014. február 19. 19:50 - Chat Géza

1_14.jpg

Várakozásaimmal ellentétben nem ez volt a legjobb rész valaha. Még kell egy kis idő, amíg elfogy a lendület a munkából és a legnagyobb világfájdalmával fogják megkezdeni a műszakot a villalakók. Hiába Lilu szexi outfitje, a párducmintás felső meg a fél latex cicanaci és a stílusban hozzá passzoló vörös rúzs és aranyhajzuhatag, na meg a zsigerből jövő kacér tekintet, ez így nem feledteti a hót unalmas történéseket. Dávid és Simon hiányában kicsit foscsi már ez a szerelmi sokszöggel operáló VV. Hát hol az a jó trash reality, ami jönni látszott még az elején? Sehol. Íme a lényeg 444 stílusban, bullet pointosan.

  • Korán kezdenek a karkötőkészítők
  • Pink hajnali friss és üde kinézetével gyerekeket lehetne riogatni
  • Semmi cicoma, semmi smink, köntösben mennek melókázni a lányok
  • Később a kukoricamorzsolók és a bábkészítők jönnek, akik dolgoznak is serényen
  • Persze Debilió inkább hokizomzatát fejlesztené, mint varrogatna.
  • Báttya meg késsel és gumikesztyűvel szemenként morzsolja a kukoricát, amíg rá nem jön, hogy így csak magával baszik ki.
  • A melónak vége, jön a Főni a brifkóval és kiosztja a jussokat.
  • MER’ EZ A FIZETÉÉÉÉÉÉSNAP!!!

 

 

Amint Bugyitlan Teó kinyitja a bótot, kiderül, hogy a szerkesztők nem nagyon variáltak a termékek áraival, és egy kis matek után ez így logikus, mert kb átlag órabérbe dolgozhatnak a lakók, ha a teljesítménybért hama’ hirtelen átszámolom. A leggazdagabb embernek max 4000 villakrajcárja lehet és egy pizza kerek egy ezredes a villabótban. Bazmeg, ha rezsire nem kell költeni, meg lakbérre, akkor egy nap négyezerből olyan vígan el lehet lenni, hogy tyű. De a lakók agya persze menten elborul. Debilió megy erőszak és rablás áldozatává avanzsálni Pinket, erre Báttya is ugrik, hogy védelmi pénz fejébe egy héteg lesz a privkó Security-se. Fizetésosztáskor Viki elcapcarázott egy ezrest a főnitől, amit aztán, mint a villa Robin Hoodja szétosztott a szegények meg a hülyék között. Eztán lepaktált a Kispesti Betyárral, hogy közösen vigyék el az esti hamburger vacsorát, amire licitálni lehetett. Megnyerik és öntelt lakomázás helyett eladogatják az egyik hambit, a hot-dogot, a sört és még a chipset is. A Többieknek ez már karácsony, hogy pénzért vehetnek ételt.

5_8.jpg

Ez az adás ennyit tudott. Sajnálom. A mai összefoglalóban sanszos, hogy lesz egy kis szenvedés, Debil nem bírja cérnával a varrogatást, Báttya felgyújtja a TSz-t csak kukoricát ne lásson többet, Iza kiszáll a gyöngymaffiából és inkább eladja pőre testét Traktoros Krisznek, aki meg a holnaputánt is kifizeti neki egy kis püfölésért. Nem vagyok egy Nostradamus, de remélem, hogy ez lesz.

 

Címkék: 18+ vv6
411 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.02.20. 14:38:22

@Haynau (Sons of Monarchy):
@savanyú a narancs ( Villanyfényes): Csak nem Blájent akalod utánozni a laccsolással? Vagy valódi, eledeti lómai vagy? Állampolgálságilag is?

:D:D:D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.02.20. 14:44:29

@hannamontanna: pont ezen gondolkodtam nem rég... ha máson nem, az itteni kommentszámon is jól lemérhető a "zuhanórepülés".
Túl erősen nyitottak az első esti meztelenkedéssel, faszpörgetéssel, leszbicsókkal, Simon fasságaival - majd ismét ő a dugással, a kipenderítéssel, stb.
Az első két hét alatt annyi inger érte a nézőket, hogy a gyöngyfűzés és a kukoricamorzsolás, de még egy ímmel-ámmal elmaszatolt puncinyalás se hozza lázba már őket.

Morcz 2014.02.20. 14:51:26

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): egy gyilkosság a villában szerintem feldobná a nézettséget.... :D

É2I 2014.02.20. 14:51:48

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan:
Szerintem sem fognának össze. Abban nem vagyok biztos, hogy Vikinek nem lenne főtt rák feje amikor kiderül, hogy egy tolvaj. Mondjuk büntetésként el tudnám neki képzelni, hogy egy kukoricás kosarat kelljen hordania a fején egész nap. Különösen amikor nyitott ajtóval pisikél, sőt fogat is úgy kellene mosnia. És hogy meg legyen a szponzoráció, a kosár tetejére rá kellene húznia a spieler manó sityakot.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.02.20. 15:06:43

@Morcz: 5 napig. És aztán mit nézünk még egy hónapig? :D
Vagy hetente egy hulla hagyja el a villát??

... apropó, tulképp meddig tart most ez a széria??

Morcz 2014.02.20. 15:09:46

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): meddig tart..jó kérdés... amilyen low budget szerintem max májusig húzhatja...

hannamontanna 2014.02.20. 15:28:17

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Hát az barokkos túlzás, hogy erősen nyitottak, mert én speciel azt gondoltam, hogy rég láttam ennyi agyhalottat. Na de milyen inspiráció éri őket ott bent? Semmi. Viki próbál erőlködni, de komoly kóma uralkodik bent. Semmi kreativitás. Előző szériákban volt aréna, sport, jótékonykodás, beköltöző celebek, versenyek, bármi. Itt vedelés, szex-imitálás, alpári szöveg - eljön az idő, hogy mozog ugyan a szájuk, de egybefüggő sípolást hallunk - bávatag nézés van. Szánalom. Az ingyenes app-on szavaztathatnák a népet a programokról is....bár nem konkrétan arra gondoltam, hogy ilyen buli, amolyan buli, vagy másmilyen buli legyen. Vazzz... mindent elszúrnak.

hannamontanna 2014.02.20. 15:35:18

@én már a fény gyermeke vagyok: Igaz, Lilu mindent látványosan un. Jó hogy nem valami ügyfélszolgálaton dolgozik.... :-)))

mézescsók 2014.02.20. 15:42:14

@hannamontanna: A hsz-k zöme köszönő viszonyban sincs a témával. Nem végeztem semmiféle felmérést, de saccra 80 %-ot mondok, ami egyfajta csevegés, flörtölés, más - külsőnek semmitmondó - szómenés. Az elején talán az is lehetett a megugró hsz-k oka, hogy többen itt találkoztak ismét a Vv5 után. Tudom, hogy most posztokhoz is hozzá szokott szólni a többség, de a Vv-knek más hangulata van. A Trónok... pl. elég pörgős volt, de sokkal inkább a témánál maradt. Itt naponta többszáz hsz. is elmegy azzal, hogy ki kinek küldött priviben valamit, az megkapta-e, éjjelente 8-10 kommtárs azon sopánkodik órákon át, hogy nem történik semmi, megtudjuk, hogy Haynau szíve vágya, hogy benne legyen a tv-ben, és Blájen cserélt-e lepedőt ő-szinte tiszteletére (ha nem Ő, akkor más, bocs.),etc.
Mindemellett persze a műsor is alászállt kicsit - bár szerintem eleve gyengén indult egyértelműen a rossz válogatásnak köszönhetően -, de azért becsapós az a hogyvoltonkénti több mint ezer komment.

nosce 2014.02.20. 15:43:07

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin):

"apropó, tulképp meddig tart most ez a széria??
"
amíg a nézeccség ami folyamatosan esik

mézescsók 2014.02.20. 15:47:55

@hannamontanna: Na, nem is rossz ötlet. Legyenek bent szerepjátékok. Viki legyen egy-pár napig ügyfélszolgálatos és a többinek az legyen a feladata, hogy hülyeségekkel felcsesztesse az agyát. Iza sem bírná sokáig, hogy ne csesszen fejbe valakit, Aurélió nyilván inkább a saját fejét verné a falba, Sárlott a könnyeit nyeldesné, Józsi csak a testépítéssel kapcs. észrevételeket fogadná, de csak audencia kérés után, Zsolti mindig inkognitóban panaszolkodna, Dorka köpne egyet, Zsófika meg nem értene az egészből semmit.

Dr. Furifangosz 2014.02.20. 15:55:55

@mézescsók:
olo
DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

hannamontanna 2014.02.20. 16:02:59

@mézescsók: Így igaz... :-))) De most tényleg. Miért nem lehet betanulniuk valami bábelőadást és mennének valami oviba előadni? Vagy pl. előzőben leszoktat a cigiről kb. ketten. De akár lehetne valami értelmes dolog is. Bár a VV5-ben eléggé felcsesztem az agyam, hogy a minden gyerek lakjon jól gyűjtésről semmi, azaz nulla infó jött le a végén, hogy mennyi lóvé gyűlt össze és megkapták-e valakik? Ez rohadtul felcseszte akkor az agyam. De én is hülye vagyok, hogy elvárom a tájékoztatást egy tv csatornától. Jó lenne valami értelem szikrát látni, de ez sem az a műsor. Kár. Pedig jót ugyanannyi energia csinálni, mint rosszat.

hannamontanna 2014.02.20. 16:07:03

@mézescsók: És egyébként igen.... a kezdeti sokezres hsz minden másról szólt. Sokszor idenéztem, de nem volt mibe bekapcsolódni, ha lett is volna véleményem a "műsorról"... :-D

hannamontanna 2014.02.20. 16:10:43

Aztán meg a kukoricamorzsolás kézkímélő verziója, hogy a lemorzsolt csutkával kell lenyúzni a kukoricát. De hogy ezt még Krisztián sem tudja...!?

hovatovább? 2014.02.20. 16:10:57

Jóskát lelöki az ágyról Zsófi(?)
Viki büntije: a lopott ezres miatt kettőt levonnak a fizujából.
Durci helyett Viki masszírozza Zsótit.
www.dailymotion.com/video/x1crcy7_0219-all_fun

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.02.20. 16:13:29

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: én utánozhatatlan vagyok :)

De plóbálni azt lehet...

@hannamontanna: hát engem mostanában (sajnos) jobban érdekelnek a kijevi események.
Azontúl pedig inkább olvasok, minthogy arra várjak késő estig, h unatkozhassak ezen a vmin...
Amikor van érdekesség, akkor readonly vagyok, és néha még hozzá is szólok.
De vszínűnek tartom, hogy ez a sorozat nem éri meg a végjátékot....

hannamontanna 2014.02.20. 16:21:52

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: Igazad van, hogy inkább olvasol..:-) Bár elég sok hozzászólásod van .... széles az érdeklődési köröd.
Az az igazság, hogy én eléggé sajnálom, hogy a VV6-ból nem azt mondom, hogy nézhetetlen, de nehezen nézhető műsort csináltak. Én az előző után már nagyon vártam pedig. Csalódás.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.02.20. 16:28:37

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos:

Kedves Blájen, ez olyan légi téma, hogy te akkol még egy méla gondolat sem voltál. Bál lehet hogy még én sem ...

csiberibe 2014.02.20. 16:32:30

@Morcz: adj csak nekik ötleteket...

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.02.20. 16:38:38

@hannamontanna: Igen, és a VV csak az egyik lett volna a sok érdeklődési kör közül.
mivel unalmasan egysíkúvá, és ezzel szinte nézhetetlenné silányították, így maradnak a könyvek-filmek, érdekes netes olvasnivalók.

A szószátyárságom pedig ne téveszd össze a műveltséggel ;)

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: mivel nem tudhatod, h hány éves vagyok, ez a kijelentésed azért nem nyugszik túl stabil alapokon :)

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.02.20. 16:39:22

@Morcz: vagy szanálják érdektelenség miatt...
simán kifulladhat ez még április közepére is.

én már a fény gyermeke vagyok 2014.02.20. 16:40:37

@mézescsók: 4 napja nincs online, ami megdobná az érdeklődést. Csak öfiből dolgozunk, óránkánként 30 krajcárért.

mézescsók 2014.02.20. 16:41:44

@Dr. Furifangosz: @hannamontanna: Ha már új ötlet nem jut eszükbe, akkor elővehetnének néhány régit. Pl. titkos feladatok, de megszigorítva, hogy valóban ne köpjék el és ne egyszerre legyen titkos feladat, hanem némi szórással, különben rájönnek. Mondjuk Józsi valahogy érje el, hogy frizurát csinál Sarlottnak. Udvarolja, dünnyögje körül, amig rááll. Ők elég jóban vannak, talán sikerülne. Ha Viki vagy Izabella próbálkozna ugyanezzel, Sárlott inkább kimenekülne a villából amiatti jogos félelmében, hogy Ő lesz a kopasz énekesnő. Zsolt éjszaka mosson ki minden szennyest. Vagy mindegy mikor. Traktoros csináljon reggelit Teónak. Zsófika tanuljon be egy verset és adja elő Dorkának. Mittudomén.
Egyszer részletet kellett betanulniuk és előadniuk a Makrancos hölgyból. Sőt,horribile dictu (!!!) el kellett olvasniuk egy könyvet. Verebes rendezte őket és emlékszem, mert kb. ez volt az első Vv, amit láttam. Katka és Leo volt a két "főszereplő". Ugyanebben a szériában azt kisérletezték velük, hogy a csapat egyik felének egy napra be volt kötve a szeme, a másik fele segített nekik mindenben, enni, tisztálkodni, cigizni, tehát egyáltalán létezni a villában (mintha mindenkinek lett volna párja, de ez már nem biztos). A terepet átrendezhették, életveszélyt nem okozhattak, de azért jól tették, ha nem verték át nagyon a másikat, mert aztán jött a csere. Nem, akkoriban még nem dugdostak a sloziba fogkefét. Lehet, hogy később jönnek az igazi események.

hannamontanna 2014.02.20. 16:42:46

Zsófin egy fogszabályzó sokat dobna látványilag..... bár mindegy.

tena_lady 2014.02.20. 16:43:18

www.valovilag.hu/cikk/545961
Simon kicsit túlreagálja amit Charlotte mondott. Jó, persze biztos szarul esik, de a többi összeesküvőt is sarokba szorította Viki, hogy valljanak. Amúgy meg biztos mindenki ismeri azt, hogy "Halljak meg, ha nem!" :D Mennyi halott lenne...
A tegnapi adás unalmas volt. Kivéve a lopást, de ez csak újabb ok Vikit utálni, semmi más.
Éjjel volt online? Meg lehet valahol nézni?

hannamontanna 2014.02.20. 16:45:06

@mézescsók: ...már később van. :-D
De milyen jó ötletek! Neked kéne a kreatívnak lenned.

tena_lady 2014.02.20. 16:47:11

@hovatovább?: Előző kérdésem az online-ról tárgytalan. :) Köszi.

én már a fény gyermeke vagyok 2014.02.20. 16:48:36

@hannamontanna: Egy felső fogszabályzó 3 kilónál kezdődik. Alsóval 6. Nem mindenkinek van arra pénze. Mi fogorvosuk ajánljuk minden rászorulónak, de a helyzet az helyzet.

én már a fény gyermeke vagyok 2014.02.20. 16:50:41

@tena_lady: Volt 20 perc, de csak Vikit mutogatták. Szokás szerint lopott a gerinctelen tehén.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.02.20. 16:54:25

@hannamontanna: "Hát az barokkos túlzás, hogy erősen nyitottak, mert én speciel azt gondoltam, hogy rég láttam ennyi agyhalottat."
Szerintem meg nem túlzás, erősen nyitottak - az előző VV-khez képest.
Régebben hányadik héten csattantak el az első csókok? Mikor láttunk pörgettyűzni premier plánban beretvált, vagy madzaggal megsanyargatott szőrmók hímvesszőket? (egyáltalán; mikor láttunk hímvesszőket?? :D)
Hány hónap után csattogtatott Gigi és Jerzsy? Mikor derültek ki a kurváskodások, pornóskodások, egyebek? A hűhadecsodaszépésokosVVanikó mikor ujjazta meg Szandikát a paplan alatt? Ehhez képest most, már kb. a harmadik napon nyelvezett Teó meg Alexa.

Itt már az első napokban megtörtént mindez. Én erről beszélek. A kezdeti sokkhatásról.
Ezek után bármilyen tematikus, vicces, sportos feladatot is adnak nekik, háááát....
A mondatod agyhalott részével egyet értek, ill. az elszúrták részével is. :)

É2I 2014.02.20. 16:54:38

@hannamontanna: Krisztiánról olvastam fentebb, hogy jól menő család sarja. Nem hinném, hogy oly sok kukoricát morzsolt volna. Látni látta, de nem csinálta vagy nem üzemszerűen.
Egyébként két félig hántottal lehet jól egymást bontani.

Azon viszont meglepődtem, hogy a torok hangú alföldi gyurma ilyen semmi. A marka egyáltalán nem vall egy igazi vas edző pupákra, de ezt írtam feljebb. Mondjuk annyi esze sem volt, hogy befáslizza a tenyerét, azzal akár nagyobb erőt kifejtve és kímélve a bőrét.
Az meg amikor késsel kezdte kivájkálni a szemeket külön kuriózum. Nyerítettem volna, ha megszalad a kés és kicsit megvágja magát itt-ott. (Egyébként egy körömkefével valószínű eredményesebb lett volna :) és ezt komolyan mondom)

A lényeg az, hogy el vannak ezek kényelmesedve, a munkáról annyi fogalmuk van, hogy azt a prolik meg a parasztok végzik. Nekik más a sorsuk; faszpörgető celebként milliókat kapnak, lakással, kocsival...
Aztán egy bérház pincéjében találják meg őket tűvel a vénájukban, enyhén bomló állapotban.

hannamontanna 2014.02.20. 17:01:31

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Hát ez teljes mértékben igaz. Ezt már tényleg nehéz ilyen téren fokozni. Akkor ez most a jó kezdés után erős visszaesés? Vagy tükrözi a fiatalság normál viselkedését? Hát sok titkuk mondjuk nem marad.
@É2I: F*szpörgető celeb...:-DDDDDDDDDDDDD ezt a szót kerestem.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.02.20. 17:03:05

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos:
Teoretikusan igazad van. De én ultizni is valószínűség számítási alapokon szoktam.

csiberibe 2014.02.20. 17:07:43

@mézescsók: Zsófika tanuljon be egy verset

túlterhelés miatt ki fog nyuvadni az egyetlen meglevő agysejtje :)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.02.20. 17:08:49

@én már a fény gyermeke vagyok: : 4 napja nincs online, ami megdobná az érdeklődést. Csak öfiből dolgozunk, óránkánként 30 krajcárért.
Amúgy olyan szuperek voltak a tudósításaid, hogy én megszavazom neked a 3500 krajcárt.

én már a fény gyermeke vagyok 2014.02.20. 17:12:58

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Csak 2800, 20% szakértői járulékot vissza kell csurgatnom neked.

É2I 2014.02.20. 17:15:42

@hannamontanna: Örülök, hogy segíthettem :D , bár Óbégató Oreális tevékenysége erősen motivált eme szóösszetétel megalkotásában, uh. neki is adj egy szmájlit ebből a sokból. :)

(Egyébként, ha nem annyira kretén, 5-6 éves szinten lévő amőba, mint aminek mutatja magát, sztem még nyerhet is. De egyelőre az amőbára szavazok...)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.02.20. 17:37:56

@É2I: Sztd egy amőba nem nyerhet? De akkor ki fog nyerni? Vagy bevisznek még valakit?

nosce 2014.02.20. 17:53:35

@tena_lady:
"Simon kicsit túlreagálja amit Charlotte mondott. Jó, persze biztos szarul esik, de a többi összeesküvőt is sarokba szorította Viki, hogy valljanak. "

persze Sárlot ezt mondta de közben csuriban volt a keze, mint Vikinek a mackó rablásnál Iza szerint

nosce 2014.02.20. 17:55:58

@hannamontanna:
"F*szpörgető celeb."

elképzelem ahogy Aurélt kiesése után behívják a reggeli tv műsorba faszt pörgetni :)

mézescsók 2014.02.20. 17:59:00

@én már a fény gyermeke vagyok: Milyen jó, hogy nem is próbálkoztam az on-line-val,-vel,-vál,-vél!!!Ahhoz képest, hogy nem volt adás, nem vagytok túlfizetve!

@hannamontanna: Áh, ezeket már zömében kitalálták. De van annyi pénz! Vv időszámítás szerint úgy látszik, még nincs később. Bár a Vv-ben nincs is óra. A vezérlőben sincs.

@csiberibe: De az egyetlen kipusztult agysejtért, aminek hiányát észre sem vennénk, barterba láthatnánk mondjuk Teót fejét az összes kioperált arcizmával együtt, ahogy Zsófika roppant titokzatosan bevonszolja a mosókonyhába és elkezdi, hogy "az vagy nekem, mint testnek a kenyér". Több pszichiáternek adna több évre munkát!

hannamontanna 2014.02.20. 18:01:02

@nosce: Na igen. Ha minden ember legalább egy valamihez kell hogy értsen, akkor Orálió már tudjuk mihez ért.
De azt azért mondjuk nem értem - bár ez lenne az egyetlen - hogy a régi vv-kben nem volt ilyen fullos az ellátás. Úgy nézem műköröm, műszempilla - borzadály amúgy ahogy kinéz Teó, egy táskás szemen nem túl jó - most már este a szoli szponzor is beszállt, ezek szerint állandóan van...? Bár ennek ellenére is ritka ápolatlanok a csajok. A műköröm nem minden.

rábassztáhessspicsába 2014.02.20. 18:20:50

Mindjárt jobban ment volna a CG-nak a poszt, ha Dév morzsolta vóna a kukoricát ugye? :D
Mondjuk én is megnéztem volna, mennyi vérhólyagot gyűjt be a kezecskéjén a Dévidke, de lehet, hogy ő inkább gyöngyöt fűzött volna, de ezt már sosem tudjuk meg.
Egyébként nekem az Au rusnya bábjai nagyon bejönnek, vennék belőlük, de komolyan. Kíváncsi leszek a többi bábjára, mert remélem nem áll meg a békánál. :)
Egy vélemény, ne ríjjatok már a kommenszám esése miatt, kijaf*sz olvas el 1500 kommentet állandóan?
De ha az jövedelmez a sixxéknek, mármint a kommentszám, akkor ok csak nyomassátok, hajrá. :D
Most mikor lesz a kiválasztás, mi a menetrend, tudja valaki?

Schlomo Goldberg 2014.02.20. 18:22:47

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: jó estét, írtam a Kolosinak hogy meguntuk a gyenge körítést, lehet nyertest hirdetni. Ha a hold állása megfelelő, akkor vasárnap VV Izát ünnepeljük győztesként.

Szőrös,a szúrós 2014.02.20. 18:30:12

Munkára fel!

Korán kell a karkötő
Nem lazsálhat készítő
Köntösben döcög a meló
Kinézetük vásári ló

Varrják,fűzik,morzsolgatják
Nedves bugyik,tele gatyák
Dudaszóra sok arc virul
Ímhol jön már az öregúr

Láthatjátok feleim
Ezek itt a kezeim
Gyengén véd a gumikesztyű
Kell valami más szerkentyű

Pènzért akár rabolni is
Ott egy melák,itt egy pisis
Nem fizetett jól a báb ma
"Hagyott volna bent a bába"

"Zsebeseknek áll a világ"
Láthatja ezt ország-világ
Nem erre tanít a Böjthe
Lészen ennek bőven böjtje

Sört meg chipset vegyetek
Faszom ki van veletek
Adunk-veszünk,nyerünk rajta
Miénk lesz a villapajta

Ígértél sok valamit
Vár téged e valag itt
Meleg ágy meg forró test
Ilyt nem látott Budapest

Ne tépd már a szád hiába
Menj szépen a dolgozdába
Nálam úgy lesz sikered
Faszomat ha kivered

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2014.02.20. 18:36:15

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Azért a négyben már a második párbaj végére is volt tettlegesség, kizárás, feladás. Szex is csak azért nem, mert pont azt dobták ki, aki hajlandó lett volna rá...

én már a fény gyermeke vagyok 2014.02.20. 18:39:48

@King of Shadows: Tök jó volt Zsuzsi. Már az első nap megtudtuk, hogy sötétbarna ajkai vannak alul-felül. A marha Leonidasz nem nézte meg, nem volt az az érdeklődő tipus.

tena_lady 2014.02.20. 18:50:46

@nosce: Várom már, hogy Krisztián leszúrjon valakit a 40 centis késsel, de majd nem zárják ki, mert csuriban volt a keze, tehát nem is úgy gondolta. Viszont Simonnak nem volt, ő tényleg utálta Vikit. :(

"elképzelem ahogy Aurélt kiesése után behívják a reggeli tv műsorba faszt pörgetni :)"
Dehogy. Majd a Belevalóban 18-as karikával. A best of videóját is úgy képzelem, hogy rotorzajt vágnak alá.

Szentpeter 2014.02.20. 18:52:14

Viki újabb szakaszgyőzelmet szerzett...
Iza és Krisztián szétment..

Szentpeter 2014.02.20. 18:59:24

...kedves hogy volt kollegák..
Ne azt írjátok le hogy miiért unjátok a VV6-ot, hanem azt hogy minek örülnétek a legjobban, mitől lehet ez a műsor számotokra élvezhető

Hátha olvassa valaki a szerkesztők közül..

A kommentek csökkenésének az oka, hogy Haynau kollega nem irja meg a napi 500-at..

Szentpeter 2014.02.20. 19:03:23

...aztán meg egyes forumtársak kutyát kaptak ajándékba, és azt kell pesztrálni..

Szentpeter 2014.02.20. 19:05:47

...Engem kielégít a játék... ( mosolygok ) ott van Zsófika segge, Iza szája..
És a humor is jelen van, mikor Zsófi összetett mondatokat alkot a riportszobában..

hannamontanna 2014.02.20. 19:06:23

@én már a fény gyermeke vagyok: :-))) kíváncsi voltam ki figyel..... csak kiszaladt. Tömény nekem a költészet.

hannamontanna 2014.02.20. 19:10:12

@Szentpeter: Főleg ahogy kereste a szót: relaxál! :-D

Szentpeter 2014.02.20. 19:19:06

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Csajoknál szokásos féltékenység okán...

Szentpeter 2014.02.20. 19:19:49

@hannamontanna: imádom mikor verdes a szempilláival...

én már a fény gyermeke vagyok 2014.02.20. 19:19:51

@hannamontanna: Ti szidjátok a vv-t, jogosan kaptok verseket. Én is gonlolkodom valami hasonlóban, még 3 negatíy bejegyzés a műsorral kapcsolatban és kaptok egy 68 kérdésből álló tesztet a mindentudás egyetem első 40 részéből.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.02.20. 19:21:03

@King of Shadows: jogos, bár a "lett volna" és a "mi lett volna ha", nem történelmi kategória. :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.02.20. 19:22:47

@Szentpeter: mivel már a kezdeteknél elrontották az egésznek az ívét, így nem sok alternatíva maradt.
Max. a normális onlány.

Szentpeter 2014.02.20. 19:26:48

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Ha tehetem megnézem az online adásokat másnap, de ebben a szériában kevés beszélgetés megy rajta, inkább ordibálás, pia, sex...
Engem a stratégia izgat, ezért 5 perc alatt végzek az éjszakai műsorral..

Dr. Furifangosz 2014.02.20. 19:27:08

@mézescsók:
Lehet, hogy később jönnek az igazi események? Bár igazad lenne!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.02.20. 19:28:51

@mézescsók: "De az egyetlen kipusztult agysejtért, aminek hiányát észre sem vennénk, barterba láthatnánk mondjuk Teót fejét az összes kioperált arcizmával együtt, ahogy Zsófika roppant titokzatosan bevonszolja a mosókonyhába és elkezdi, hogy "az vagy nekem, mint testnek a kenyér".

:D vááááááááá..

Szentpeter 2014.02.20. 19:29:20

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Bocs... Most mit hülyéskedsz.. attol volt ez kapcsolat hogy Krisztián annak hitte...
Miért, az egyoldalú kapcsolat, az nem kapcsolat ?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.02.20. 19:30:21

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): ez most nem komoly, ugye? :O:O:O

Már érdekel, h mit lehetne belôlem kihozni.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.02.20. 19:32:03

@Szentpeter: nem, az nem.

Nem nézem az adásokat, ezért kérdeztem, h ennyi volt köztük csak?

Szentpeter 2014.02.20. 19:33:33

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: ennyi... persze Viki erre a kapcsolatra is rásegített...

Szőrös,a szúrós 2014.02.20. 19:38:16

A vers a tegnapi öfi leírása,igaz kicsit másképp.Rólatok egy szó sincs benne.

csiberibe 2014.02.20. 19:39:54

@Szentpeter: ha Viki szét tudta őket szedni, akkor nem is voltak annyira egyben...

Szentpeter 2014.02.20. 19:43:58

@csiberibe: ...saját tapasztalatom, hogy egy barátnő vagy anyós a legjobb kapcsolatot is szétbassza...

PanDaNaci 2014.02.20. 20:00:50

@Szőrös,a szúrós: biztos törted eleget a fejed míg összehoztad ezt a rímes öfit :)

Szőrös,a szúrós 2014.02.20. 20:08:04

@PanDaNaci: Nem olyan sokat,hajlamos vagyok rímekben írni,beszélni,ám nem várok babért,ha lehurrogtok maradok a prózánál.

Dr. Furifangosz 2014.02.20. 20:14:54

@Szentpeter:
Iza nem kapott ajándékot Krisztiántól, és megsértődött. Némiképp jogos.

Dr. Furifangosz 2014.02.20. 20:19:24

@Szőrös,a szúrós:
Csak @hannamontanna: hurrogott le, senki más. (Ö is csak pillanatnyi elmezavarában.)

Szőrös,a szúrós 2014.02.20. 20:25:12

@Dr. Furifangosz: Kösz.Nyugta.Béke,mindenkinek!

PanDaNaci 2014.02.20. 20:27:05

@Szőrös,a szúrós: dehogy lesz itt hurrogás, a múltkori vv szériáknál is volt verselés, verseny is. Egyébként az Adunk a kultúrának c. film is ilyesmiről szól. :)

Szőrös,a szúrós 2014.02.20. 20:30:11

Most mennem kell.Jóéjt emberek!

hannamontanna 2014.02.20. 20:38:17

@Dr. Furifangosz: @Szőrös,a szúrós: Eszem ágában sincs a hurrogás... az áhitat szólt belőlem. Mondtam is, hogy édes istenem...:-)...még még még!

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.02.20. 21:03:48

@Szentpeter: Ja ja, a két tűz egy rakáson :D nálam is ez a favorit De azért Bencus is: "nekifogott a ...megvalósításhoz ..."

Sigismundus · https://csakugyirkalok.blogspot.com/ 2014.02.20. 21:08:50

Megnéztem ezt az ÖFt és szétröhögtem az agyam tőle, főleg a második bizniszelős/ árveréses részen.... Hogy a manóba nem lehet erről jobbat írni?

Dr. Furifangosz 2014.02.20. 21:24:46

@hannamontanna:
Egy a jelszónk, tartós béke,
Állj közénk, és harcolj érte!

mézescsók 2014.02.21. 00:21:57

@Dr. Furifangosz: El kell valamivel tölteni a még hátralévő időt! Csak pozitív próbálok lenni.

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): És akkor a világirodalom összes gyöngyszemét még számításba sem vettem! Valami frappánsat!

Jó éjt mindenkinek!
süti beállítások módosítása