Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éjjel-nappal Budapest 220. - Összeomlás

2014. február 19. 16:00 - Zirowe

Végre ismét a háciendán kezdjük a napot, fiataloktól mentesen, még Laller is boldogan énekel, amíg Dzsó jól le nem bassza. A jeget Gaben visszatérése töri meg, akinek mindenki örül, kivéve Cincogi, aki a tőle megszokott ostoba/ijedt/meglepődött/üres fejet vágja. Pedig Gaben mindenkinek hozott ajándékot, még Cincoginak is, egy nagy rózsaszín plüssállatka formájában, aminek az egyszerű lányka nagyon örül. Kezdődik is rögtön a nagy lelkizés a két lakó közt, amit egy váratlan vendég szakít meg, Luca, akiről kiderül, hogy Gaben legutolsó normál méretű szerzeménye, aminek Cincogi nagyon nem örül, és ennek minden egyes lehetséges alkalommal hangot ad.

01.jpg

Az senkit nem zavar, hogy ő Ádámot választotta, neki akkor sem szimpatikus ez a Luca, mé nem megy inkább már vissza Erdélybe, ahová való! Pedig ez a Luca állítólag nagyon jófej, Cincogit leszámítva azonnal sikeresen belopódzott mindenki szívébe, még Lófej is elismerően beszél róla, ami azért elég nagy szó proletár körökben, Gaben pedig végre boldognak tűnik, persze ez egyeseknek a háciendán nem olyan fontos szempont. A szépségszalonban Cincogi éppen egy nagyon antipatikus, kotnyeleskedő és állandóan pofázó öreganyót ápol (szerintem amúgy barbáék „jós” barátnője), amikor is ismét betoppan Ádám egy nagy csokor virággal (mennyi ártatlan növény bánta már ezt a kapcsolatot), hogy megint bocsánatot kérjen. A háciendán ismét kapjuk Cincogit fehérneműben, ahogy éppen az esti randijára készül, mely előkészületet egy illetlenkedő Redzsi zavar meg.

02.jpg

Redzsi próbálja elmagyarázni a lánykának, hogy mekkora egy pénzéhes prostituált lett, pedig amikor először beköltözött még azt gondolta róla, hogy egy végtelenül intelligens lány (vajon hányszor kellett ezt a jelenetet felvenni úgy, hogy Redzsi ne röhögje telibe a kamerát?!), de ennyit a lelkizésről, mert Cincogi már rohan is a szimbolba, hogy levegye Ádámot a lábáról. A srác gyorsan leszereli a csajt, mert még akad pár elintéznivalója, addig menjen fel a lakására, nemsokára jön majd ő is. Cincogi még szeretne valamit mondani, ezért visszamegy Ádámhoz, aki viszont már félreértelmezhetetlenül egy félmeztelen táncos csajjal hempereg, és már Cincogi sem hiszi el neki, hogy csak a lány töméseinek az állapotát ellenőrizte a nyelvével, miután véletlenül leöntötte a ruháját, amit be kellett rakni a szárítóba.

03.jpg

Persze sírás rívás az eredménye, bár ezt is baromi mókás fejjel hajtja végre Cincogi, Gaben meg próbálná vigasztalni, de inkább elvonul hemperegni Lucával, Cincogit meg ott hagyja az így jártál kártyájával. A boltban megy Rettenet Tábornok ekézése, mert elfelejtette befizetni a számlákat, ezért nincs net és Márcselló nem tud flappy birdzözni. Rettenet próbál azért még párszor rámászni a srácra, amikor Anikó nincs ott, mert ő nagyon jól tudja, hogy az a kapcsolat rég halott és csakis ő jelenti a srác jövőjét, minden normális pszichopata ilyen logikusan szokott általában érvelni a mészárlás előtt. Miután Rettenet ma már másodszorra elviharzik az üzletből, Márcselló utána rohan, hogy nehogy már elmondjon bármit is az asszonykájának, mert abból komoly baj lesz és ugrik a meló.

04.jpg

Egyértelmű, hogy Anikó is szeretné vigasztalni a leánykát, meg is látogatja Profinál és firtatja, hogy mi is valójában a csaj problémája. Mivel Káosz Professzor nincs látótéren belül, ezért Rettenet nem mondja el az igazat Anikónak, csak annyit, hogy titkon szerelmes a pasijába, de másról hallgat. Nyilván ha ezt majd megtudja Káosz, akkor indul csak igazán a nagy szopatás, de az még odébb van vagy majd ez is hozzákerül a megszokott kihagyott ziccerek listájához. Márcselló közben fosik, hogy Rettenet csúnyán bemártotta, de amikor kiderül, hogy hallgatott, akkor végre megkönnyebbül. A baromi idegesítő autókereskedős helyszínen továbbra is percenként 6x hangzik el a hónap dolgozója státuszra való hivatkozás Fészek által, mely motiválást Barbapapa szakítja meg, aki szerint helyzet van és most rögtön oda kell vinnie Dzsót Barbihoz. Az nem érdekel senkit, hogy pár résszel ezelőtt még leüvöltötte Dzsót és mondta, hogy a közelébe ne menjen a lányának, de ezt már megszoktuk az ilyen bipoláris személyektől.

05.jpg

Persze Barbinak nem szólt senki, aki jogosan ismét teljesen kiakad Dzsó láttán, aki további esélyért könyörög. Barbáék szerint Dzsó megváltozott, hát nézz rá édeslányom, milyen szépen fel van öltözve öltönybe! Az esküvőnk napján is öltönybe kellett volna lennie! Mondta volna ezt Barbi, ha okosak az írók, de nem, hanem helyette inkább ismét szedi a sátorfáját, hogy hova nem tudni, mert barátai továbbra sincsenek. Az utcán Dzsó még le is térdel elé, csak, hogy megbocsásson neki, de Barbi csak kiröhögi és tovább robog. Dzsó dührohamot kap, aminek következtében tébolyult ámokfutásban kezd a kereskedésben, elmondja a leendő vevőknek, hogy nehogy itt vásároljanak, mert csúnyán át lesznek verve, Fészekről lekapja a tupét és a földre dobja, majd megmondja, hogy dugja fel magának a hónap dolgozója címet és végleg távozik a helyszínről, vajon mi lesz a következő melója?

7 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

karev 2014.02.19. 16:16:35

mmint NEM tudom, láttátok-e :)

Zirowe 2014.02.19. 16:18:43

@karev: ezt már olvastam a két hetes előrejelzésben+a tegnapi előzetesben is benne volt.

De továbbra sem értem miért kell egy sorozat eseményeiről úgy cikkezni, mintha azok valós események lennének.

Zirowe 2014.02.19. 21:02:04

Na, ezt is megeltuk: 3 reklamszunet.

karev 2014.02.20. 07:41:55

@Zirowe: én sem értem, full gagyi.

karev 2014.02.20. 07:42:32

@Zirowe: most ezt nem mondod. már kettőnél is húztam a szám, még van??

Zirowe 2014.02.20. 12:36:38

@karev: induláskor nulla, majd 1, nemrégiben 2, most meg 3.
Gondolom ahogy nő fokozatosan a nézettség, úgy jön egyre több reklám.

Furán is néztem, amikor a második reklám 20:35 körül jött, hogy miért van ilyen korán, aztán sajnos beigazolódott a gyanúm.

Ha megtartják ezt a "szokásukat", akkor én át fogok térni a felvételről való nézésre.
süti beállítások módosítása