Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éjjel-nappal Budapest 218. - Bear Grylls besírna!

2014. február 16. 17:33 - Zirowe

Sajnos folytatódik a fiatalok baromkodása a kedvenc nyaralóhelyemen. Kanna és Hűséges továbbra sem dugtak, de ennél nagyobb gond is van: a többi okostojás kint hagyta éjszakára a kaját a kertbe, a kertajtó is nyitva, majd reggel csodálkozó tekintettel konstatálták, hogy valaki megevett mindent. Biztos a vaddisznók voltak, állapítják meg az urbánus helyszínelők, mert ezen a környéken percenként legalább három ilyen vad rohangál, tuti nem egy sokkal hihetőbb macska volt. Vagy az is lehet, hogy csak szimplán kizárták éjszakára a kameramant. Ezalatt Száncsi és Kanna továbbra is lelkizik, hogy milyen nehéz lehet Száncsinak látni őket, de még semmi sincs veszve, hiszen továbbra sem jött össze a kufirc.

01.jpg

Nagyobb baj viszont, hogy más kaja nincs, sőt, furcsamód pia sincs, ezért Karesz2 nagyon okosan megpróbál a tóból inni, mert szerinte más megoldás nincs. Oké. Nem meglepő módon a tó vízétől rosszul lesz, ezért elmennek az erdőbe kaja után vadászni (mert elmenni a kisboltba legalább olyan komplikált lenne, mint csapvizet inni), ahol meg még rosszabbul lesz a talált bogyóktól, kezd az egész egy korai darwin díj összefoglalóra hasonlítani. Úgy látszik ezek sem olvasták (oké, prolik, tehát akkor inkább a látták a megfelelő szó) az Éhezők Viadalát vagy az erdőről szóló ismeretterjesztő kisfilmeket suliban (amikor még jártak oda), de legalább a betörés megy nekik, mert ezt találják az egyetlen megoldásnak. Közben Kanna és Hűséges végre dugnak egy jót, bezzeg szegény Laller.. Ezalatt az ifjú bűnözők lebuknak, mert a nyaraló tulajai otthon vannak, és ahelyett, hogy hívnák a zsarukat, takarításra fogják őket.

02.jpg

Bezzeg usákiában rég lepuffantották volna ezeket a balfaszokat, akik még az általuk összekoszolt wc-t sem akarják kitakarítani, ezért inkább elrohannak. Közben Kanna, jól megtömötten, mondja, hogy még soha nem volt ennyire boldog. Vajon akkor sem, amikor Márcselló képzelt gyermekét hordta a szíve alatt? Szegény Bambula, ha ezt hallaná.. Majd jön a további nyáladzás, mert Kanna fél, hogy egyszer majd összevesznek és vége lesz az egésznek. Á, esélytelen, sosem fognak szakítani! Szerencsére megjött Bambula, mert már nem bírtam tovább ennyi hülyeséget, és amint a gyerek megtudja, hogy mi történt, teljesen kikel magából. Én annál szánalmasabb jelenetet nem láttam még, mint amikor Bambula számon kéri a fiatalokat, hogy mi az, hogy ők dugtak?!

03.jpg

Száncsi megint felajánlja a szövetséget Bambulának, mert szerinte ez már csak rosszabb lesz. De sajnos Bambula még mindig nem tud dönteni, pedig csak szimplán Száncsit kéne megdöntenie, és akkor talán mindkettőjük gondjai megoldódnának és nem mások dolgaival foglalkoznának nonstop. Reggel a háciendán Cincogi kap szép virágokat Ádámtól, amit bocsánatkérésnek szánt, mivel sajnos nem tud vele lenni, ezért Cincogi mérges lesz. Majd amikor a srác beállít a lány boltjában, hogy meglepje és elvigye kajálni, Cincogi dührohamot kap, hogy mit képzel magáról, mert az egy dolog, hogy adott a placcba pénzt (adott?! az egészet ő fizette, minden az övé!), de ez az ő munkahelye, ahol ő a főnök, nem egy ilyen senki, mint az Ádám, mondotta vala a nagy valaki. Ádám megérdemelten jól leteremti a csajt majd megilletődve távozik.

04.jpg

Később Cincogi a szimbolban rányit egy táncoslánnyal enyelgő Ádámra, akit szeretne ezért beoltani, de Ádám olyan király arc, hogy az egészet úgy tudja beállítani, hogy a végén még Cincogi kér bocsánatot, hiszen a táncolányok tesztelése Ádám munkájának szerves része, ezért gyorsan elmennek békülő vacsizni. Cincogi ostobasága és felszínessége már már Lófejjével vetekedhet, az általuk összesen birtokolt két agysejt nyugodtan játszhatna hegylakósat, kíváncsi lennék ki győzedelmeskedne a végén.. De persze ennyivel nem lehet megúszni, Ádámnak fontos dolga akad kajálás közben, ezért lépnie kell, ami megint kiakasztja Cincogit. Gyorsan elsírja bánatát egy utcalányként terpeszkedő és fetrengő Dzsónak, aminek az a vége, hogy rájön, talán mégis a Gábornak van igaza. Jééé… A rész alatt még volt nagy ráébredés Tudjukki által, hogy Dugi szerelmes belé, és ez nem lesz jó hatással a „döntsük meg Főnököt” projektre, ezért gyorsan szakít a csajjal, amikor az éppen fehérneműt próbál az üzletben (nem úgy van, hogy higiéniai okokból azt nem lehet?), nagyon izgalmas.

3 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.02.17. 17:51:08

Ez a rész megint fost@licska lett. (Nem a hv) Kár volt "őket" a múltkor megdicsérni.
Kezdve a kaja ebek harmincadjára juttatásával, majd a betöréssel folytatva, amit büntetlenül megúsztak. Továbbra is mintha az lenne az üzenet, tehetsz bármit, mindent szabad.
Valamint lányok, adjátok el a testecskéteket, mert akkor dől a lé.
Hajrá!

naezjó... 2014.02.17. 23:00:44

Én még mindig nem tértem napirendre, h a Karesznak sétálnia kellett. Ez az Áron egy pszichopata.
Amúgy Karesznél voltak jelei 1 hedonista, klasszik csibész karakternek, erre ezt a kőtulok, kéregető mivanmivant hozzák ki, akinek a munka és a gondolkodás bűn, nem az élet.
Több poén kéne, és nem a Lalitól, mert ez a másfél éves sci-fibe oltott nyavalygáscunami szép lassan kevés lesz trash-nek nekem.

Zirowe 2014.02.17. 23:03:21

@naezjó?: kétszer is nekiesett a srácnak, egyszer azért, mert nem helyeselte a lopást, másodszor azért, mert gyalogolnia kellett, eléggé szánalmas.
Meg ugyebár a munka továbbra is degradál.

Meg nem tudom mire számít: Kanna már párszor megmondta neki, hogy nem kell, nem lesznek együtt, stb.
Ha szétrobbantja őket, akkor sem lesz vele, ellenben ugrik az ingyen lakhatás.

Mert ugye a "legjobb barátom" duma mögött még mindig az van, hogy meg akarja fektetni.
süti beállítások módosítása