Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éjjel-nappal Budapest 217. - A hónap dolgozója/Adj el, vagy hulj el!

2014. február 15. 17:22 - Zirowe

Kezdetét veszi a mai képtelen pszichotrip, amit rögtön egy szokatlanul barátságos Kannával találkozó Borikával tesszük, aki szeretne most már végre kibékülni a lánnyal. Kiderül, hogy az agyhalott fiatalok túrát terveznek a Velencei-tóhoz. Kanna, váratlan elmebajtól vezérelve, a többiek megkérdezése nélkül, meghívja szánalmas Száncsi Borit is. Hűségest eléggé váratlanul éri, hogy a volt könnyűvérű barátosnéje is velük fog tartani, de egye fene, bármire hajlandó, csak hogy végre ágyba bújhasson Kannával. Sajnos a kocsiba nem férnek be hatan, ezért Száncsinak egyedül kell vonatoznia, de mivel ez túl depis lenne, ezért mellérakják Kareszt is, a srác nagy örömére.

01.jpg

Érthetetlen módon a furcsa páros érkezik meg elsőként a helyszínre, majd ott nyüglődnek, hogy hol lehetnek már a többiek meg mikor jönnek már meg végre, hiszen hideg van. Gondolom még egyikőjük sem hallott a mobiltelefon nevezetű csodálatos találmányról. Mindenesetre így legalább van idejük szapulni az ifjú párt. Később a kalibában Hűséges és Kanna megint neki iramodnának az ágynak, de Karesz szokásos ügyeskedése/üvöltözése miatt ismét nem sikerül a dolog. Ha ez még nem lenne elég, még Száncsi is eltűnt, szóval dugás helyett indul a mentőexpedíció, a szomszédok meg értetlen fejjel nézik a sötétben ordibáló városi fiatalokat. Kiderül, hogy a cseles kislány nem veszett el, hanem a séta után visszatért a kalibába. Micsoda izgalom! Egyedül bambulaként gonoszan vigyorgó Karesz örül Száncsinak, hiszen ezzel továbbra is sikerült késleltetni az istentelen aktust az ifjú pár közt.

02.jpg

Megy is rögtön a nagy tanakodás a két észlény között, Száncsi pedig szövetséget kínál Bambulának: fogjanak össze és robbantsák szét őket, mert ha ezek dugnak, akkor már komoly köztük a dolog, és akkor Hűséges magával viszi a lányt a messzi usáikába. Az senkit nem zavar, hogy a lány magyarul alig beszél, illetve kb a Velencei-tóig sem tudná kifizetni a vonatjegyet, a vízumról nem is beszélve, de Bambula komolyan veszi a fenyegetést, ám egyelőre még nem hajlandó szövetkezni Száncsival, hanem inkább megverné Hűségest. Közben Dzsónak ma van az első napja egy olyan autókereskedésben, ami az írók legvadabb meszkalinos rémálmából pattant ki. Kezdjük a tulajjal, akinek egy madárfészek van a haján, bár szerinte teljesen természetesnek látszik a parókája, és amióta hordja, azóta jönnek a csajok dögivel. Oké, elhiszem, mert közben én is toltam egy kicsit az írók meszkalinjából.

03.jpg

Fészek minden második mondata a „hónap dolgozója” titulussal foglalkozik, mert hiszen olyan fantasztikus full NDK öltönyös csapatot sikerült összehoznia, hogy mindig nehéz kiosztani a titulust, ami semmi plusszal nem jár, rögtön el is kezdtem fetrengeni irigységemben (bár lehet inkább a meszkalin hibája). Mindenesetre indul a kakaskodás az ól többi tagja és Dzsó közt, hogy bizony nem fogja sokáig bírni az iramot, mert itt mindenki profi, ő meg egy senki, és sosem lesz belőle hónap dolgozója, mely értéktelen titulust túl nagy tisztelet övez errefelé. Dzsó nagy szarban van, mert a próbavásárlást sem sikerült lebonyolítania és egy pénztelen öreganyóra sem tud olyan kocsit sózni, amit a néni előtt üvöltöző Fészek szeretne, így tuti nem fogja sokáig húzni. De ekkor megjelenik egy álruhás Laller, aki luxusautót szeretne venni, de csak Dzsótól, akit persze nem ismer. Normális vásárlóhoz illően elvinné a kocsit egy próbaútra, de Fészek szerint ez meglehetősen furcsa és szokatlan kérés egy vásárlótól, de most az egyszer belemegy.

04.jpg

A próbaút végén viszont Pumi lebukik, Dzsó meg kapja az ívet, hogy mit képzel magáról, fogyasztja a benzint és még csak kocsit sem adott el, bezzeg a többiek, próbaút nélkül adtak el egy raklapnyi matchboxot! De itt még nem ér véget a bohózat, mert közben a hónap dolgozója nem tud sikeresen érvényesülni egy kopasz vevővel, akiben viszont Dzsó felismeri a rokonlelket, ezért rögtön le is csap rá, majd miután hatodik alkalommal mondja a csávónak, hogy ő régen szerelő volt, sikeresen rábeszéli az egyik autó megvásárlására, bár szerintem kicsit szűk lesz az a kopasznak, de mindegy is, mert Dzsó örül, hogy végre sikerült eladnia valamit, már csak a sikeres eladást jelző harangkongatás hiányzott az összképből.. A másik említésre méltó dolog, hogy Lófej rájön mekkora egy hülye pina volt, és neki mégis ez a férfinak nem nézhető Pedálozó kell, gyorsan le is smárolja és felviszi a háciendára, mindenkinek bemutatja, főleg az ámuldozó Redzsinek, majd szobára viszi. Megjegyzem, legalább olyan undorodott/kínos fejet vágott a sráccal való smúzolás alatt, mint amikor tolta a műleszbit.

17 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.02.17. 17:34:52

Nekem a Bambuláról kapásból az 'Én vagyok Menyus - külföldiül 'I am Weasel' mesefigurája ugrik be, nem Karesz :) Karesznak bőven megvan a magához való esze.

Zirowe 2014.02.17. 17:35:32

@ExBiri Árnyékmacska: pontosan onnan van.
I R Karesz.

p.o.p 2014.02.17. 19:00:15

@ExBiri Árnyékmacska: én sem látok párhuzamot.

És nem kötözködni akarok Ziro, de még mindig nem értem azt sem h Bori miért Száncsi/szánalmas?? azért mert rájuk akaszkodott? nyilván tervel valamit, azért:) Hannáék nyálazásától meg én is rosszul vagyok...

Zirowe 2014.02.17. 19:01:38

@p.o.p: azért szánalmas, ahogy próbál visszaférkőzni, miközben szeretné ezt az egészet aláásni, amiért még Karesszal is szövetkezne.

Mi ez, ha nem a szánalmasság esszenciája?

p.o.p 2014.02.17. 19:06:04

@Zirowe: hát nemtom nekem inkább szánalmasok:
- Cincogi (mert sötét)
- Fanni (a Marci ügy miatt)
- Dávid úgy egyáltalán
- Főnökcsaj húga (Kristóf miatt)
- Dzsó ahogy nyíg Barbi után
- Gaben ahogy nyíg Cincogi után
De Bori inkább csak simán g..i:)

p.o.p 2014.02.17. 19:06:47

@Zirowe: de azért ne nevezd el G..i-nek:)

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.02.17. 19:10:26

@p.o.p: @Zirowe: Karesz bele van esve már jóideje ebbe az ostoba Kannácskába, érthető módon próbál keresztbe tenni minden kapcsolatának. Meg azért simliskedik folyton, kaját lop a bandának, minden csak nem Bambula.

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.02.17. 19:14:57

@p.o.p: Bori se g..i, egyszerűen csak nem akarja, hogy pont Kanna győzzön. Ez valahol presztizs kérdés. Megcsalta a pasiját egyéjszakás kalandokkal, amikor kint volt 1 évig USÁban, de könyörgöm, melyik 17 éves lenne hűséges?

p.o.p 2014.02.17. 19:24:09

@ExBiri Árnyékmacska: olyan szórakoztatóan g..i, kíváncsi vagyok mit fognak kitalálni Karesszal...

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.02.17. 19:26:46

@p.o.p: Na! Erről van szó! Köszi.
@Zirowe: Tudod, hogy szeretünk, isszuk minden szavad, de gondold át, hogy magadnak, vagy az olvasóidnak szánod-e a HV-kat.

Zirowe 2014.02.17. 19:27:20

@p.o.p: gecinek azért mégsem hívhatom.

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.02.17. 19:30:54

@p.o.p: Valamikor pár résszel ezelőtt vagy írtam, vagy nem, a szándék megvolt bennem: Karesz sokat fejlődött. Pont ezért marha kíváncsi vagyok, mit szervezkednek össze Borival: Bori az agyával Karesz meg a simlisséggel. :DDD

p.o.p 2014.02.17. 19:32:25

@ExBiri Árnyékmacska: remélem valami nagyon összetett, szépen építkező aljasságot találnak ki, ami majd nagyot üt a végén, nem pedig holmi gagyi kis ostobaságot nyomnak le a torkunkon az írók:) mert Karesz és Borika együtt ütős páros:)

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.02.17. 19:36:08

@p.o.p: :DDDD oké! Jó lenne, én mindig a fifikás genyókkal vagyok. Ritám, ugye.

p.o.p 2014.02.17. 19:43:51

Igen vannak a szórakoztató genyók, meg a kibírhatatlan hárpiák lsd anikó, lofej, redzsi stb.ezek csak azzal vannak elfoglalva, hogy a konyhában osztják egymást amiatt h ki megy le a boltba. Ez mégis kit èrdekel????

@Zirowe: sztem ez a névkérdés nem olyan lényeges, ha valakire jön az ihlet akkor jó, ha nem akkor majd kialakul v ha nem az se baj:)

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.02.17. 20:31:09

@p.o.p: A legnagyobb hisztérika Anikó és Marcselló.
@Zirowe: És ha már új nevet akarnál adni, akkor először nekik kellene.

Részemről befejeztem a kommentelést, ne hari.
süti beállítások módosítása