Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 6x34 - Kamu swinger parti az új dili

2014. február 14. 20:12 - Chat Géza

Mivel Valentin nap van (feb.14-i az adás) ezért kicsit erőltetetten, de azért csak-csak belengi a negédes szerelem szaga az öfit. Mi dönthetjük el, hogy  Kispest Rómaója és Dorka mit kapjanak azért, mert kedvelik egymást. Romantikus vacsi a gyönyörű, visszafogott, mégis elit nyugiszobában, vagy egy éjszaka egy franciaágyban, szintén a patinás nyugiszobában megágyazva. Most borítékolható, hogy az emberek a potenciális rüszülés reményében az ágyas opcióra fognak szavazni. Az RTL-nek nem kell kaviárra meg pezsire kibaszni a lóvékát. Na, ez letudva. Jön a csapatverseny. Viki és Dávid csapata feszül egymásnak. Rohadtul izgulok. Csontig rágtam a kezem a karikás játékon, aminél a csak a műanyag tehén megfejése volt ingergazdagabb, de annyira, hogy a robbantásbuzi Michael Bay filmjeit is simán megszégyenítette ez a nettő két perc modernkori tehénfejés. Az izgalmakat egy igazi csapatjáték hugyozza ketté. Egy deszkán van egy vízzel teli tál. A deszkába madzagok vannak fűzve. A játékosok csak azokhoz érhetnek hozzá és emelhetik fel úgy a deszkát derék-, mell- majd fejmagasságig , hogy a víz ne boruljon ki. Vikiék összeszedettsége miatt, de leginkább Debilió arcoskodása miatt Dávidék bebukják ezt a dolgot. Ezzel Vikiék rendezhetnek egy világi arconpörgős ELITE bulikázást.

6.2_1.jpg

A következő etapban újfent levelet kell írni a két csapatnak, hogy a másik miért szar és ők miért nem. A szokásos lerágott fráziskon túl, hogy Viki egy gerinctelen dagadt féreg és Dávid egy nagyképű faszarc, a humorfaktort ott találjuk, amikor Dávidék megfogalmazzák az aranyba foglalandó Vikit kutyázó szentírást. Én ezt bazmeg nem engedem ki a kezemből, amíg nincs nyelvtanilag rendben, mondja Dávid. Még 500 Sárlik körmöl. Én a helyében direkt mást és rosszul írtam volna. De nekem zsigerből jön az elírás meg a botrányosan szar nyelvtan. Mindegy is. A szépen felolvasott kurvaanyázások után, már burkolják is az ínycsiklandó majonézes pizzát és azt köpködve ontják magukból a szeretetet.

6.3_1.jpgJövő főszerkesztője

A következő, MINDENT ELDÖNTŐ feladat az, hogy ki kell parodizálniuk a másik csapatot. Ennyire még a sas-kabaré se volt humortalan. Vikiék a megbeszélt taktikára élezik ki a permormance-ot, míg Dávidék az országos macibotrány által ejtett szakadéknyi sebeket tépik fel újra.

„Dávidék vagy félreértették a feladatot, vagy nekik ez a humor.” Bence

Vikiék megkezdik az ELITE bulit, míg Dávidékat a Nyugiba deportálják, ahol csak sör van meg zsírosdekk. A gyökereket leszámítva inkább habzsolnám a zsíros kenyeret lilahagymával és nyakalnám a 3%-os Kanizsai sörikét meg prémium minőségű Koccintós partibort. Dávidék nem érzik jól magukat, mert nincs zene, szerencsére kipattan valamelyik agyából az isteni szikra, hogy vetkőzzenek csöcsre meg pinára, und natürlich egy szál faszra és színleljenek swinger partit

6.1_1.jpg

Viki jófejségből áthívja a zsíroskenyérmámorban szédelgő Dávidékat, de csak Báttya megy át topogni a prémium muzsikára, na meg Debilió ugrik egyből, hogy kinyalja Pink arcát belülről. Itt megjegyzi Pink, hogy ilyenkor igazi cukorborsó a fiú, már hogy amikor részeg, ugye, józanul egy faszparaszt. A buli végén Krisztián tol egy hegyi beszédet a delikvens Debiliónak, hogy megváltozott, de nagyon. igen, tudjuk, köszönjük szépen. Debilió hallgat és a fátyol már ereszkedik rá a szemére, de szerencsére itt elvágják a szerkesztők a sztorit, így a bőgés ma elmarad a mai adásból.

Címkék: vv6
584 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ő-szinte 2014.02.15. 13:06:42

olo :-)
Most akkor vót vmi éjjel vagy sem???
Mondjuk azt láttam, hogy itt alakult a ketrecharc, gondoltam hozok is popcornt DE azán NEM :-DDDDDDDDDDDDDDDD

nosce 2014.02.15. 13:46:50

a kommentszám mélyrepülésbe ment át, ez sokat elmond a vv6-ról

nosce 2014.02.15. 13:51:21

@nosce:
a tegnapi öfi minősíthetetlenül szar volt a Bence által óriási bulinak nevezett izével, kívánom soha ne legyen jobb bulija neki, meg Traktoros mélyőszinte nyökögésével h te megváltoztál aurélió, amit elmondott kb. 20x azaz jól megérvelte, és ezt a retek vágatlanul a pofánkba tolta

nosce 2014.02.15. 13:53:33

@ő-szinte:
olo
persze, a macik megkefélték egymást

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2014.02.15. 14:00:18

@nosce:
Szted miért mondja el a retardált Auréáliónak 20x ????
Mert egyszer nem elég, elsőre nem fogja fel a szerencsétlen, ezt random szerűen még előadnám párszor az olaszsvájcinak akkor talán leesik mekkora seggfej lett.
Én szánom ezt a pókiszonyost, annyira bonyolult személyiség mint egy homokozólapát :legyint

ő-szinte 2014.02.15. 14:05:39

@nosce: az is növeli már a nézettséget?? ;-DDDDDDDDDDDD

nosce 2014.02.15. 14:07:35

@Farmotorosgiliszta:
hát sztem Aurélio egy zseni Traktoroshoz képest, Au legalább beszél németül amit Krisztián soha nem fog, jogsija van traktorosnak nincs és traktoros érettségijéről se tudunk semmit.

nosce 2014.02.15. 14:09:41

@ő-szinte:
sajnos nem teszik be a mai öfibe mert nem volt rajtuk a mikroport és így a velleszabályzat szerint érvénytelen ütés volt.

Mildi_Bp 2014.02.15. 14:13:50

Rühellem a Dávidot, mert sokat pofázik, és hülyeségeket, de az ébresztős táncát már 3x megnéztem, és dögös. Üssetek.

nowo1 2014.02.15. 14:21:20

Sziasztok!
Nem tudom,mi itt az általános közhangulat,mert napokig nem értem rá erre járni,ezért csak vaktában:
Továbbra is Viki-ellenes vagyok.Nem bírom elviselni a mindenkit elnyomó,szóhozjutni-nemhagyó,lehengerlő,provokatív,alázó (kicsinyítőképzős) stílusát.
Akik szerint ez a jó játék és,ha ő jönne vissza,erre vágynak,merthogy ettől nem ül le a játék,hát akkor - ez számomra érthetetlen és elfogadhatatlan.
Most különben visszavett magából,mert Dávidban emberére talált,aki szembe mert szállni vele.
Dávid arrogáns viselkedését részben Viki viselkedése termelte ki.
Ha nem szállt volna szembe vele valaki,akkor begyalogol a döntőbe,annyira erőszakos és fosnak tőle.
1000-szer inkább Dávid,mint Viki,mert Dávid hagyni fogja játszani a többieket.
Viki meg rátelepszik az egész villára...

tena_lady 2014.02.15. 14:23:56

Na, csak most néztem vissza a tegnapi összefoglaló videóit. (Ebben az a legjobb, hogy nem kell IB és Lilu hülyeségeit is végighallgatni.) Aurelio újabb ékes bizonyítékát adta annak, hogy kb. 10 éves szinten mozog. Kezdem azt érezni, hogy ha Dávid megy vissza a párbajról, akkor a jövőben csak Charlotte-ra és Teóra számíthat. E két utóbbi helyében meg kihagynám Dávidot a buliból. :) Viki kezd magára találni. Megint teljes erőből szemétkedik. Verbálisan legalábbis, de kilátásba helyezhető egy újabb maci eltűnése. :P Dávid meg pályát tévesztett. Csapatépítő tréningeket kéne vezetnie.
Na, még annyit, hogy az előzetesben látott szavazása borítékolható. Biztos vagyok benne, hogy Józsi nyeri. Charlotte meg majd kap egy videóüzit, és mindenki boldog. Főleg Dorka és Zsolt.

CukIság 2014.02.15. 14:28:22

@én már a fény gyermeke vagyok: Charlotte kitűnő példa arra, hogy mindenki magából indul ki. Az emberek hülyék, Iza megjátszott álnaiv kamunő, Dorkának gusztustalanul nagy a hasa, Zsófi csak arra való.

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2014.02.15. 14:29:05

@nosce:
Te most viccelsz ? :)
Jelét nem mutatja Aurélió hogy tudna gondolkozni, olyan mint egy agyhalott, mint aki kómában van.
Csajozik ,és pörgeti a pöcsét, meg sír mint egy ratyika.....nem csoda hogy számára a taktika jelentése sem tiszta, nincs képben a csávó.
Traktoros legalább helyette is gondolkozik.

CukIság 2014.02.15. 14:29:28

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): "pont azokkal megvádolva őt, amit ő tesz. Többek kö7zött azzal, hogy Viki folyamatosan áskálódik, stb. Kurvajó. :D" - ez is kitűnő példa arra, hogy mindenki magából indul ki.

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2014.02.15. 14:32:23

@nowo1:
Dávidnak akkora arca van, ha egy szélcsatornában aerodinamikailag tesztelnék a legrosszabb osztályzatot kapná.
Az arcát fékező lapátnak is használhatná egy Airbus A380-as.

CukIság 2014.02.15. 14:35:19

@én már a fény gyermeke vagyok: Viki saját magával biztosan ezt csinálná, de a többieknek nem jut eszébe :) pedig eszméletlen nagy poén volna, valóban. Ha az RTL pampogna, hogy szabálysértés, és ezt nem szabad, akkor ők maguk kerülnének vele nagy bajba :)

Blikknépe (törölt) 2014.02.15. 14:44:58

446-352 az állás viki javár attila oldalán.

a dramaturg megtette amit meg kellett tennie

Blikknépe (törölt) 2014.02.15. 14:47:33

@tena_lady: "Viki kezd magára találni. Megint teljes erőből szemétkedik"

te mit néztél te c kategóriás? :D
@nowo1: "Továbbra is Viki-ellenes vagyok.Nem bírom elviselni a mindenkit elnyomó,szóhozjutni-nemhagyó,lehengerlő,provokatív,alázó (kicsinyítőképzős) stílusát."
másik c kategóriás.

sztem az itteni kommentzuhanás oka a c kategóriások támadása...pedig nekik a blikken/facebookon/postr-n kéne kommentelniük, hogy azonosulni tudjanak a többséggel :D

nowo1 2014.02.15. 14:53:17

@Blikknépe: akkor te mit keresel még itt a zs kategóriáddal?:D

nowo1 2014.02.15. 15:00:49

@Farmotorosgiliszta: ugyanakkora arca van,mint Vikinek,aki most csak taktikából mártírkodik.
Nem Dávid termelte ki Viki stílusát,hanem fordítva.Dávid viselkedése csak válasz Viki viselkdésére.
Miért,Te hogyan hatástalanítanád Vikit?
Nem (látszólagos) magabiztossággal?

én már a fény gyermeke vagyok 2014.02.15. 15:01:11

@Mildi_Bp: Dév reggeli mambója 10 pontot ért, erről nem nyitunk vitát.

Blikknépe (törölt) 2014.02.15. 15:02:41

@nowo1: zs itt nincs, csak a b és c.
aki ilyen primitív, zsigeri módon áll ehhez a műsorhoz és a szereplőkhöz, mint ti, az mit vár?

köpködd meg a TV-t ha vikit látod, vagy rúgd le, mint csáknorisz, azzal megteszel minden tőled telhetőt.

szánalmas ahogy egyesek kivetítik a saját gyarlóságukat valamely szereplőre, hogy aztán habzó szájjal fröcsöghessenek. fogadjunk szoktál a TV-nek kiabálni, ha a gyűlöleted tárgyát látod benne. vagy ismerőssel, rokonnal megbeszélni, hogy xy micsoda szemét, aljas stb stb.

nowo1 2014.02.15. 15:06:50

@Blikknépe: hál'Istennek,mindenben tévedsz!:D

Blikknépe (törölt) 2014.02.15. 15:09:05

@tena_lady: "Dávid meg pályát tévesztett. Csapatépítő tréningeket kéne vezetnie."

azt bazmeg. egy buzikurvának, aki kondon több melegbárjának volt már az alkalmazottja.

"Na, még annyit, hogy az előzetesben látott szavazása borítékolható. Biztos vagyok benne, hogy Józsi nyeri. "

te egy agysebész vagy vazzeg. főleg, hogy már rég tudni, hogy a villalakók józsinak adtak lehetőséget, és a fókuszban vagy mi a rákban is benne volt jóskagyerek barátnője - Koralovszki Barbara - hogy találkozhattak valentin napon. ami ugye tegnap volt.

én biztos vagyok benne, hogy a skandináv lottó 7. heti nyerőszámai a következők:
Gépi húzás:
7,20,21,24,29,34,35
Kézi húzás:
12,14,19,25,30,32,33

te magadtól vagy ennyire hülye? :D
neked külön be kéne vezessek egy d kategóriát is

én már a fény gyermeke vagyok 2014.02.15. 15:10:29

@Blikknépe: Ez csak egy játék, nem kell túlspiláznod a dogot. Ettől függetlenül persze Viki egy ganéééééé, egy gerinctelen rohadtlelkű macitolvaj.

Blikknépe (törölt) 2014.02.15. 15:14:08

@nowo1: tévedek? ott van amiket írtál vazzeg.

"Továbbra is Viki-ellenes vagyok."
gratulálok. ez a c kategória, ha visszaolvasol láthatod.

".Nem bírom elviselni a mindenkit elnyomó,szóhozjutni-nemhagyó,lehengerlő,provokatív,alázó (kicsinyítőképzős) stílusát."
mert primitív vagy, hogy egy műsor szereplője egyátalán kiválthat belőled ilyen szélsőséges érzelmeket reakciókat

"Akik szerint ez a jó játék és,ha ő jönne vissza,erre vágynak,merthogy ettől nem ül le a játék,hát akkor - ez számomra érthetetlen és elfogadhatatlan."

itt pedig el is érkeztél a legaljához, ahol számodra az előbbieken túlmenően elfogadhatatlan, hogy valaki másképp látja ezt a fost, mint te.

egyszerűen nincs képesítésed a TV műsorok feldolgozására. de pont ezért te vagy a célközönség.
a facebookon vagy a blikk cikkeknél tök jól éreznéd magad, mert ott a kommentelők 99%-a ilyen c kategóriás agyhalott.

jelentkezzél tapsolónak a párbajra és akkor még oda is kiabálhatod vikinek azt, amit gondolsz róla!

Szentpeter 2014.02.15. 15:33:59

Vesztésre áll a neten Viki... megint nem nő fogja nyerni a VV-t..

HummeRC 2014.02.15. 15:34:31

@Blikknépe: A házi szavazásunk is Viki győzelmet jósol. Kíváncsi leszek megint eltaláljuk-e, mint legutóbb.
Aki még nem szavazott:
www.polljunkie.com/poll/ggoafi/msodik-vv6-prbaj
:D

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2014.02.15. 15:35:40

@nowo1:
Ennek a selypítős homokládának köszönő levelet kellene írnia Vikinek, hogy képernyőn lehet ,mert ha anno nem készíti ki Viki Simont, akkor nem igen lenne játékban, meg taktikában a fiúka :P
Egyébként Simon saját magát ejtette ki, már érett neki a kirugás, zsinórban kapta a büntetéseket, az meg a legalja hogy állatnak piát ad, egy selejt volt a figura.

tena_lady 2014.02.15. 15:48:12

Néztem a tegnapi online-t is. Érdekes, hogy Viki szerint a leggyengébb játékos Teo, utána meg Charlotte. Szerintem meg Zsófika az. Őt nem tudom elképzelni, hogy egy párbajon bárki ellen nyerne.
Dorka 0/24-ben nagyon idegesítene. Hm. Ahogy hallgatom a hadarását azt kívánom, hogy inkább esne ki. Ez olyan zsigeri érzés. A játékban egy tuja, ennek ellenére mindig megmagyarázza, hogy ő több, mint Teo vagy Charlotte. (Most valamiért ők ketten vannak kipécézve.) Amúgy nagyon savanyú a szőlő a Viki csapatnak, hogy míg a másik csapat taktikázik, ők nem, de hát ők ezáltal a hú de becsületesebbek és többek meg jobbak erkölcsileg.
Jóstehetség vagyok. Tényleg Józsi talizott a barátnőjével és Charlotte kapott videóüzit. :D

@nowo1: "Nem Dávid termelte ki Viki stílusát,hanem fordítva.Dávid viselkedése csak válasz Viki viselkdésére."
Hát, ezzel nem értek egyet teljes mértékben. Valóban nem Dávid viselkedése váltotta ki Vikiét, de az se igaz, hogy Viki viselkedése váltotta volna ki Dávidét. Dávidnak eleve nagy az arca. Vikivel szemben meg nem érzem, hogy gyökeresen másképp viselkedése, mint másokkal, csak néha agresszívabban, ha veszekednek. De nem változik meg gyökeresen.

"hál'Istennek,mindenben tévedsz!:D"
XDDDD

@Blikknépe: "te egy agysebész vagy vazzeg. főleg, hogy már rég tudni, hogy a villalakók józsinak adtak lehetőséget, és a fókuszban vagy mi a rákban is benne volt jóskagyerek barátnője - Koralovszki Barbara - hogy találkozhattak valentin napon. ami ugye tegnap volt."
Na, legalább kiderült, hogy a Blikk olvasása mellett a Fókusz nézésére is jut időd. Nekem nem. :D

paranyuszi (törölt) 2014.02.15. 15:48:37

@HummeRC: Vik: 55% Dé: 44% De az csak 99... LOL :D

Szentpeter 2014.02.15. 15:54:01

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: ...erre még a halott is felugrik, ahogy kiáltod

Blikknépe (törölt) 2014.02.15. 15:55:00

@én már a fény gyermeke vagyok:

" Ez csak egy játék,"
hát pont ez az. ezért nem értem tenalady, nowo és a többi c kategóriás primitív, zsigeri megnyilvánulásait.

milyen szánalmas bohócnak kell lenni ahhoz, hogy valaki saját magát úgy definiálja, hogy "továbbra is viki-ellenes vagyok". ez a legfontosabb dolog, amit el tud, és el akar mondani magáról. szép teljesítmény :D

ha most adódna rá lehetősége, akkor jól beolvasna neki. elmondaná, hogy micsoda gyűlöletes nőszemély, és különben is szegény simonnak miatta kellett mennie, amiért akár jól pofán is baszná, ha tehetné. stb stb stb

agyhalott társadalomban élünk...

@Szentpeter:
na itt a másik c kategóriás is. hol láttad amúgy, hogy vesztésre áll?

@HummeRC:
ez inkább olyan értelemben lesz érdekes, hogy ugye pár napja még dávid volt előnyben (vvati oldalán 100+ like-kal) aztán jött a dramaturg keze és már viki vezet. ha a végén pont az jön ki, mint a te oldalalod prognosztizálva vagyon, akkor az érdekes kérdéseket vet fel ;)

@Farmotorosgiliszta: ;) hagyd rájuk.
őket meg rám :D

Blikknépe (törölt) 2014.02.15. 15:59:07

@tena_lady: itt linkelték netes videón te szerencsétlen. TV-m sincs
csak nem béla bácsihoz, a trükkös és tréfás visszavágások nagymesteréhez van szerencsénk? személyesen?

azt nem tudom csak, hogy neked jó, hogy egyre jobban lejáratod magad, vagy észre sem veszed?

""hál'Istennek,mindenben tévedsz!:D"
XDDDD"
na ez meg olyan auréliós
odatettél egy xd-t és ezzel máris ketten vagytok, húúú...ez igen.

az érvkészlet meg egyszerűen zseneális.

paranyuszi (törölt) 2014.02.15. 16:02:40

@Farmotorosgiliszta: "egy selejt volt a figura." 100% ögriii....

Blikknépe (törölt) 2014.02.15. 16:04:27

@paranyuszi: @HummeRC: ez is engem igazol.

az, hogy az oldaladon viki 61%ról visszaesett 55%-ra, azt jelenti, hogy a hogyvolt kommentelői között megszaporodtak a c kategóriások.

pedig eddig az 'éretelmiségi tartalomfogyasztók' fészke volt ez, nemdebár? :DDD

HummeRC 2014.02.15. 16:06:40

@paranyuszi: nézd meg a részletest a kérdőjel után. Ott darabra is mutatja és tört százalékra is. ;)

@Blikknépe: Nálunk az első perctől Viki vezet, így a korábbi Dávid előnyt vélem furcsa anomáliának. :)
Persze ez a háziszavazás nálunk csak érdekesség, mivel a múltkor is bejött az eredmény, így kiváncsi vagyok, hogy a HV fórumozóinak véleménye most is megegyezik-e az országos véleménnyel. :)

paranyuszi (törölt) 2014.02.15. 16:09:44

@HummeRC: Nahh jó, a torta grafikonon már jól mutatja... ott 56-44... :D

Blikknépe (törölt) 2014.02.15. 16:10:37

@HummeRC: pont ezért érdekes. vvattila oldalán ami azért valljuk be sokkal reprezentatyvabb hála a sok c kategóriás jelenlétének, pont ellenkező folyamat zajlott, és az sokkal inkább megfelel az elvártaknak:

mármint, hogy a dramaturgiának hála, a vikigyűlölet csökkent, buzikurva pedig egyre jobban tornássza le magát.(szerintem direkt)

a te oldaladon pedig ellenkezőleg: kezdetben 61-39 volt vikinek, most meg már csak 55-45. wtf?

HummeRC 2014.02.15. 16:12:48

@Blikknépe: egyszerű a válasz. megjöttél és Dávidhoz hasonlóan generálod a folyamatos feszültséget és megmondást, így itt is esik a színvonal. :D

Blikknépe (törölt) 2014.02.15. 16:16:53

amúgy az is érdekes, hogy a legtöbb c kategóriás vv attila oldalán a legnagyobb kisebbségünket kitevő természeti nép egyedeiből kerül ki. véletlen vajon?

@HummeRC: nebassz, hogy dávidhoz mersz hasonlítani :DDD na eriggyé má a búsba :DDD

"megjöttél"
nem nem. visszatértem közkívánatra.

"generálod a folyamatos feszültséget és megmondást,"
semmilyn feszültség nincs itt. én tehetek arról, hogy egyesek érintve érzik magukat? tehetek én arról, hogy itt is vannak páran, akik agyhalott módjára tudnak csak viszonyulni eme műsorhoz és a benne szereplőkhöz?

a színvonal pont ezek miatt esik, nem miattam.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.02.15. 16:19:00

@Blikknépe:
"...mert primitív vagy, hogy egy műsor szereplője egyátalán kiválthat belőled ilyen szélsőséges érzelmeket reakciókat..."

Igen, primitív az, aki nem tudja tűrni, hogy a plebsz másként értékel. Nem az embert kell sértegetni, minősíteni, hanem érvelni kell. Komolyan vagy viccesen. Pláne, ha a tömeg felettinek érzed magad. Amúgy meg Hankiss jól írta: a népet nem lehet leváltani.

HummeRC 2014.02.15. 16:21:50

@Blikknépe: legyen ahogy akarod. :D :D

tena_lady 2014.02.15. 16:25:07

@Blikknépe: "hát pont ez az. ezért nem értem tenalady, nowo és a többi c kategóriás primitív, zsigeri megnyilvánulásait."
:D Olyan cuki, hogy fel se merül benned, hogy a neten mindenki azt hazudik, amit akar. Szerintem az a legprimitívebb ember, aki másokat lebecsül.

"itt linkelték netes videón te szerencsétlen. TV-m sincs"
Hát persze, hogy nincs. Ezért szakértesz itt a Való Világ nevű tévéműsorról. :D Egyébként nem olvasok el mindent kommentet. Pláne, hogy ma reggelre értem haza. De még ha látom is, akkor se feltétlen kattintok egy linkre. Ez csak nálad evidencia.

"az érvkészlet meg egyszerűen zseneális."
Tőled tanultam, mester. Mint itt mindenki más az oldalon. Te vagy nekünk az etalon!

Más:
Többen említettétek itt VV Attila Facebookos oldalán való szavazást. Én ezt nem tartom reprezentatívnak, mert névvel nem mindenki szavaz, vagy nem úgy szavaz, mint névtelenül a VV appban.

Blikknépe (törölt) 2014.02.15. 16:30:14

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: az, hogy benne élek, eleve azt jelenti, hoyg eltűröm. mi mást tehetnék?

de ez még nem jelenti azt, hogy ne mondhatnék értékítéletet, véleményt erről.

az megint más tészta, hogy a magukat érintve találó egyedek felháborodva kérik számon a véleményemet. vagy mások véleményét.

"primitív az, aki nem tudja tűrni, hogy a plebsz másként értékel."

pontosan. erre világítottam rá én is, csak példával:

"Akik szerint ez a jó játék és,ha ő jönne vissza,erre vágynak,merthogy ettől nem ül le a játék,hát akkor - ez számomra érthetetlen és elfogadhatatlan."

nem tudja elfogadni, hogy a plebsz másként értékel.

vagy fb-ról

Nyissátok ki a szemeteket! Viki egy undorító, UNALMAS "nő!,, köze nincs Attilához max csak szeretne úgy játszani, ahogy Ati! Okosnak teszi magát pedig segghülye! A látványa is undorító! Kivele! Hajrá Dávid

Anita Kocsis Jaj de sokan lájkoltátok a Vikit!!Ne csináljátok már!!Ki kiváncsi arra a rosszindulatu nőre ,kinn a helye!!Hajrá Dávid!!

stb stb stb

véglények

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2014.02.15. 16:30:33

Mindegy ki esik ki, én nyugodtan fogok aludni.

Hazudtam.
Dögöljön meg Dávid !!! :))
És bizony forgolódni fogok ha ő tér vissza :))))

Blikknépe (törölt) 2014.02.15. 16:39:49

@tena_lady: ":D Olyan cuki, hogy fel se merül benned, hogy a neten mindenki azt hazudik, amit akar. "
ti nem hazudtok. szigeri indulatot nem lehet hazudni, ez a léynetek, hiába eufémizálsz most.

"Hát persze, hogy nincs. Ezért szakértesz itt a Való Világ nevű tévéműsorról. "
szted véletlenül kértem linket streamhez? de ebből a riposztból is látszott, hogy végtelenül primitív vagy. nem a kritikára reagáltál érdemben, hanem azzal próbáltál visszavágni, hogy dikk te fókuszt nézel :D

"Tőled tanultam, mester. "
a mester stimmel, de tőlem te nem tudnál tanulni. de sztem senkitől sem. beírásaid mindig őszinték és a való lényedből fakadóak, önmagadat adod: a primitív véglényt, aki minden fruszrációját egy számára ismeretlen egyén, egy legalja műsor egyik szereplője iránti gyűlöletében kristályosítja ki. képtelen vagy szemlélőként nézni a műsort, neked az kell, hogy vkit gyűlölhess, hogy habozhasson a száj.

de ne félj, ezzel nem vagy egyedül. régi empírikus tény, hogy xy celebet, közszereplőt gyűlölők sokkal később kapcsolnak el, mint a kedvelők.

"Én ezt nem tartom reprezentatívnak"
reprezentativABB. amúgy meg a c kategóriás véglények, akik közé te is tartozol, bőszen kifejti a véleményét névvel, arccal, amint az látható különböző fórumokon is.

én biztos nem tenném, mondjuk FB-n sem vagyok fent, de én nem is vagyok c kategóriás :)

nosce 2014.02.15. 16:47:59

@Farmotorosgiliszta:
Vicces de csupa tényt/skillt soroltam Au-val kapcsolatban ami neki van Traktorosnak meg nincs és nagyrészt soha nem is lesz. És ha megtanul olaszul ami nem lesz nehéz az apjától még csak nem is szomszédos kasztban lesznek Traktorossal. Traktorosról meg csak vélhető h gondolkozik talán mert ráncolja a homlokát semmilyen skillt nem tud felmutatni azaz nem ért semmihez mert amihez érthetne ahhoz se ért a kacsát simán libának nézte.
Az h debilio pörgeti a pöcsét meg sír, a farka után fut, meg ratyi más jellegű tulajdonságok nincsenek korrelációban az agybarázdáltsággal :)

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2014.02.15. 16:59:23

@nosce:
Hagyd már ezt a nyelvtudást bakker.
Nem önszorgalomból tanult meg németül, hanem eleve úgy nevelték születésétől fogva, mert faterja csak németül tud beszélni.
Ha Krisztofer muterja Svéd lenne ,akkor ő meg svédül küldené, ennyi.
Aurélió még az érettségit is letette HAT év alatt.
Aki nézi a műsort levágja, hogy nem tud gondolkodni, valahol mindig megakad nála a fogaskerék, súrolja Józsika értelmi szintjét :P

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.02.15. 16:59:57

@nosce: Ha Aurélió azon a szinten fog beszélni olaszul, ahogy magyarul - márpedig ennél többre szerintem nem képes (barázdáltsági és igénytelenségi okokból) -, azzal számára semmilyen kasztváltás nem fog bekövetkezni még magához képest sem. Előtte bizonyos ajtók mindig is zárva maradnak, egész életében, és soha nem fogja megérteni, hogy miért. Ám az a tudat vigasztalhatja, hogy népességünk nagy része nem tudna letenni egy középfokú magyar nyelvvizsgát, sőt szerintem sokan az alapfokút sem.

CukIság 2014.02.15. 16:59:59

@tena_lady: "Érdekes, hogy Viki szerint a leggyengébb játékos Teo, utána meg Charlotte. Szerintem meg Zsófika az. Őt nem tudom elképzelni, hogy egy párbajon bárki ellen nyerne.
Dorka 0/24-ben nagyon idegesítene. Hm. Ahogy hallgatom a hadarását azt kívánom, hogy inkább esne ki. Ez olyan zsigeri érzés. A játékban egy tuja, ennek ellenére mindig megmagyarázza, hogy ő több, mint Teo vagy Charlotte. (Most valamiért ők ketten vannak kipécézve.)"
- Az ilyesmi nem objektív mérlegelés, hanem szimpátia-antipátia alapú ítélkezés. Teodóra stílusa, életfelfogása áll a legtávolabb Vikitől, azért tartja őt a leggyengébbnek. A lányok közül vele volt a legélesebb konfliktusa is, és bár elnevette, a rossz érzés nyilván benne maradt. Mivel Vikinek MMKK igaza van, ezért lehetetlen bevallania, hogy bárkivel szemben is rosszul viselkedett. De egy dolog a fölényeskedés, és egy más dolog a rejtett bűntudat, ami miatt azt látja, hogy Teo a legsebezhetőbb, leggyengébb játékos.
Zsófika gyönge? Nem éppen, vannak játékosok, akiket simán kinthagyna egy párbajon. Három erőssége is van: a jóindulata, a fiúkkal való cicázási lehetősége (Aurelio és Zsolt még képben van, csak Dávid esett ki); és hát ugye a melle is olyan fontos tényező, ami _mell_ette szól :)
Dorkát Zsolt, Zsoltot Dorka gyöngíti, mert egymásba gubóztak, úgy, mint Simon és Sárlott, ami a nézőknek unalmas. Dorka sokkal pörgősebb lenne egyedül.
Veled beszéltük az extrovertált személyiségről; az introvertált személyiség egy ilyen műsorban nagy hátrány, és Zsolt, Józsi, Zsófika, Teodóra alapvetően introvertált személyek. Zsófika hiába ígérte, hogy majd békességet hoz a villába, valójában nem szól bele semmibe. Akkor beszél, ha sikerül valakivel négyszemközt maradnia.

CukIság 2014.02.15. 17:04:07

@Blikknépe: Válaszolj lécci arra, amire tegnap nem: ha Simon kicsinálása szerinted a VV-k történetének legnagyobb húzása volt, és tetszett neked, akkor Viki mostani megszorongatása, esetleges kiejtetése miért nem tetszik?

Blikknépe (törölt) 2014.02.15. 17:06:34

@Farmotorosgiliszta: nem németül tanult meg, hanem magyarul. német az anyanyelve, 5-6 évesen tanult meg magyarul, mikor ideköltöztek és iskolába kezdett járni.

ez lenne a nagy eredmény? :D

ismertem olyan osztrák és amerikai gyereket is, akiknek a szülei Magyarországon voltak diplomaták, és a srácok tiniként tanultak meg magyarul hibátlanul. 1-2 év alatt. az osztrák gyereknek nulla akcentusa volt, az amerikai gyerek akcentusára csak akkor figyeltem fel, mikor mondták, hogy ő amerikai baszod.

CukIság 2014.02.15. 17:08:41

@Szentpeter: Iza még megnyerheti, szerintem. Viki akkor se nyerné meg, ha a mostani párbajról visszamenne.

Blikknépe (törölt) 2014.02.15. 17:09:14

@CukIság: milyen megszorongatás? milyen kiejtetés?

abban mi a nagy show, hogy valaki aki utólag ment be és tisztában van vele, hogy kint egysejtűagyúéknál a szájak fékezetlenül haboznak a viki iránti gyűlölettől?

vagy, hogy új gyerekként felajánlja pár csicskának, hogy tegyetek rám, én meg kiviszem azt, akiről az az utolsó információm, hogy közellenség, így minimális a kockázat. a csicskák meg önfeledten mennek bele a játékba, hisz ők addig is védve vannak.

ebben mi a pláne te agytröszt? :D

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2014.02.15. 17:09:50

@Blikknépe:
Látod ebben mérik az inteligenciát :)
Ha én kínai iskolába jártam volna 5 éves koromtól ,akkor tudnék magyarul és kínaiul, szóval nem értem mit tépik a szájukat ezen a nyelvvizsgán :))

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2014.02.15. 17:12:34

@CukIság:
Viki max még egy párbajról vissza jönne ,ha most nem esne ki.
Iza simán dobogós lesz.
Dorka,Zsolti laposak, lehet Zsoltit pont a betyár hagyja kint.
Józsit kint hagyja Zsófika :))
Vagy magától lécel le mert a macija elindít valamit legbelül :P

nemszázas 2014.02.15. 17:13:18

Kedves Hogyvoltlakók!
Szerintem mind sejtitek, hogy miért vagyunk most itt.
Ma este
kezdetét veszi
a HV3 első kiszavazása.
Kérem, vegyétek ki a bőröndből a borítékokat, és írjátok a kommentablakba, hogy kivel NEM szeretnétek a jövőben együtt élni a blogon. Blikknépe két ká, nagy bé.
A szavazatokat a villaMaster, HummeRC fogja összesíteni.
Gong az eleje, gong a vége.

Blikknépe (törölt) 2014.02.15. 17:16:51

@Farmotorosgiliszta: erről van szó. ha kint vagy egy ottani környezetben, akkor még felnőtt fejjel is megtanulhatod a nyelvet 1 év alatt. akár távolekleti nyelvet is. (írásról nincs szó)

@CukIság: kizárt dolog, hogy iza nyerjen.
jelenlegi stádiumban nem hiszem, hogy kijelenthető lenne, hogy ki lesz az.

zsolt, jóskagyerek, viki lehet a végső befutó. auréliónál kérdés az, hogy a hasonszőrű 10-20 közötti korosztály mennyire aktív, és megoszlanak-e a szavazatok jóskagyerek és ő közte.

a többiek teljesen esélytelenek: sárlott, homár, zsófi, iza és dorka mennek a levesbe majd szépen egymás után.

iza max eljuthat a végső 3-ba, hogy harmadik legyen, mint bukó éva.

Blikknépe (törölt) 2014.02.15. 17:19:51

@Dr. Lilu: Dr. Lilu 0 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.
2014.02.15. óta tag.

ez igen :D ehhez kellett új nick? amúgy tegnap vki felvetette ezt, oszt páran le is oltották egyből :)

jah és pár napja már töröltem már egyszer magam, és kértem isten bocsánatát, hogy nézze el nekem, hogy arra adtam a fejem, hogy ide írjak és ilyen műsort nézzek és véleményezzek, de engedtem a nép akaratának, akik visszaszavaztak :D

áruld már el kérlek, hogy melyik c kategóriás másodnickje vagy

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.02.15. 17:24:01

Véleményem szerint Simont nagy ellenfélnek tartotta Viki, ezért csapdába akarta ejteni. Sikerült is neki.
Dávid első perctől utálta Vikit (emlékezzetek a legelső asztal körüli beszélgetésre), mert hiúságában érezte sértve magát, hogy Viki azonnal beleszúrt a kérdéseivel és az őszinteségét kérdőjelezte meg.
A Dávidot támogatók megérdemlik, hogy hintába ültesse őket, mert egyszerűen nem veszik észre a hibát Dávid érvelésében, annyira elvakítja őket a lehetőség, hogy megszabadulhatnak Vikitől.
Viki csak MONDJA, hogy aljas dolognak tartja az összeesküvésüket, de természetesen tudja, hogy ügyes a próbálkozás.
Hogy sikeres-e az hamarosan kiderül.
Ha Dávid esetleg visszajut, akkor majd érdekes lesz látni, mikor leesik nekik a tantusz, hogy kit is kívántak vissza a villába, kit is gondoltak ők szövetségesnek.
Talán az 501-es az, aki érzi, hogy miről is szól ez az "összefogás"

CukIság 2014.02.15. 17:27:47

@Blikknépe: egy: Sárlott találta ki, ő az agytröszt, nem Dávid és nem én.
kettő: a villában is haboznak a szájak Viki ellen, és Viki szája is habzik mások ellen (Pl. "genetikai hulladék" "te senki").
Három: mi a pláne abban, hogy lerángatja egy részeg srác nadrágját, alsóneműjét, miközben az épp ordít egy másik részeg fiúval? Ha ezt itt kint csinálta volna meg, helyben agyonverik. Én nem látok ebben furfangot, inkább azt, hogy Viki is olyan részeg volt, hogy ordítozott meg balhézott, annyit ivott, hogy már nem volt magánál. Az alkohol tesz szerinted valakit zsenivé? Akkor egy kocsmai verekedés még jobb konspiráció lenne.
Az RTL nagyon sok tekintetben ludas. Öfibe teszik a meztelenkedést, nem veszik el kést, állandóan itatják és erotikus feladatokkal hergelik őket, azt lesik árgus szemmel, hogy mikor "villantanak", éjszaka nem alhatnak, mert éjjele egykor még feladatot kell teljesíteniük, kialvatlanok és fáradtak, így persze ingerültebbek is, szoronganak, amit evéssel oldanak, kólán meg chipsen élnek és híznak, ahogy az előző szériák játékosai is; ez egyrészt persze a saját hibájuk, de valahol az RTL-é is.
Ez az egész Simonság-konspiráció is csak egy dühödt, részeg duhajkodás volt. Nem a kacsát, hanem őket nem kéne folyton leitatni.

tena_lady 2014.02.15. 17:31:03

@CukIság: "Zsófika gyönge? Nem éppen, vannak játékosok, akiket simán kinthagyna egy párbajon. Három erőssége is van: a jóindulata, a fiúkkal való cicázási lehetősége (Aurelio és Zsolt még képben van, csak Dávid esett ki); és hát ugye a melle is olyan fontos tényező, ami _mell_ette szól :)"

Azért tartom annak, mert akár buta, akár nem, de annak van feltüntetve. Ezért VV5 Dyával tudnék párhuzamot vonni. Ő is jól nézett ki, de a butácskábbak közé tartozott. Dya pedig már az elején kiesett.

"Zsófika hiába ígérte, hogy majd békességet hoz a villába, valójában nem szól bele semmibe. Akkor beszél, ha sikerül valakivel négyszemközt maradnia."

Ez meg a másik, amiért őt tartom a leggyengébbnek. De tök mindegy, ha bent nem így gondolják és nem fog rákerülni egyik kendő se.

@Blikknépe: Milyen kritika? Hogy minden hozzászólásban leírod, hogy mindenki hülye, csak te vagy helikopter? Ezt nem vitatom.
A tv és a Facebook után a következő lehetne az internet. Szerintem arra se lenne szükséged, mert még lesüllyedsz C kategóriába.

Blikknépe (törölt) 2014.02.15. 17:31:08

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: "Véleményem szerint Simont nagy ellenfélnek tartotta Viki, ezért csapdába akarta ejteni. Sikerült is neki."
így van. nem akarták, hogy megint alekosz-szindrómává silányuljon a vv, jobban mondva annak egy olcsó utánzatává, mert alekosz vmennyire mégis eredeti volt, simonygerek meg egy mesterkélt idióta. ennek ellenére a c kategóriások serege már első héten kikáltotta őt nyertesnek, legnagyobbnak stb stb, magyarul a játék érdektelenségbe fulladt volna, a többiek akár ki is mehettek volna.

ebben a helyzetben mit tehet egy ellenfél? sokan jöttek azzal, hogy szemét viki azért csinálta ezt, mert párbajon esélye sem lett volna simon ellen, ahogy senki másnak sem.

hát pont ezért volt ez az egyetlen, és egyben legzseniálisabb húzás: a nagy favoritot "beültette a hintába", hogy ha így nem megy, akkor intézze el az idióta önmagát.

meg is tette. pedig annyi lett volna a dolga, hogy pofán röhögi vikit is krisztiánt is.

ejszi2 2014.02.15. 17:32:04

:D

Úgy látom vv ati facebook oldala után, már a hogyVolt kommenteket is félve kell olvasni.

Sokszor azon gondolkozom, hogy embereknek ennyire nincs élete, hogy azzal van elfoglalva, hogy mennyire utálja egyik másik VV-s szereplőt.

CukIság 2014.02.15. 17:35:53

@Farmotorosgiliszta: @Blikknépe: én is arra tippelek, hogy Iza ott lesz a végső három között. Elég jól bírja a gyűrődést.
Ki a betyárgyerek? Jóska? Ő nem erősebb Zsoltnál, sőt. Szerintem Zsolt is végig marad, na és persze Aurelio.

Blikknépe (törölt) 2014.02.15. 17:36:06

@tena_lady: "Milyen kritika? Hogy minden hozzászólásban leírod, hogy mindenki hülye, csak te vagy helikopter?"

olvasni sem tudsz? többször leírtam, hogy itt (a blikkel, vv ati oldalával stb-vel szemben) a többség normális, 'értelmiségi tartalomfogyasztó', akik el tudnak vonatkoztatni, akik képesek felfogni, hogy ez egy műsor, ami feltehetően egy megtervezett dramaturgia alapján működik.

természetesen vannak hülyék, mint pl te, de hál'istennek itt nincs sok belőletek. eddig sztem 1 kezemen meg tudnám számolni az itt tobzódó c kategóriásokat, akik képtelenek kívülállóként szemlélni a műsort, képtelenek nem személyes sértésnek venni azt, amit egy általuk nem is ismert szereplő tesz a műsorban, vagy azt, hogy mások nem osztják a nézőpontjukat, és nem fröcsögnek a gyűlölettől, mint ők.

szóval olcsó hazudozással ne tetézd a hiányosságaidat!

köszi :)

pink ninja 2014.02.15. 17:36:44

@Szentpeter: hehe, klassz :))) nem volt energiám visszanézni, és nem voltam biztos benne, hogy au tényleg ezt mondta :D

ejszi2 2014.02.15. 17:36:52

@Blikknépe:
Ne bántsad már szegényt, nem bírta elviselni, hogy élete szerelmét lekurvázzák.. :D

Ezen bárki kiakadna. Nem is értem, hogy nem irtottuk még ki egymást, mikor sok embernél a mindennapi beszéd szerves része a kurva szó. PL: qva anyázád.
Az anya meg még is fontosabb mint egy kur izé szertő. :)

Blikknépe (törölt) 2014.02.15. 17:40:01

@ejszi2: és aztán még meg vannak sértődve, ha az ember rámutat, hogy ez mennyire szánalmas, vagy ha eltanácsolják olyan fórumra, ahol a hasonszőrűekből álla többség, így nem kell szmebsülniük a kegyetlen valósággal.

@CukIság: igen, ha az idősebb korosztály is aktivizálódik a játék folyamán annak ellenére, hogy az új szavazási rendszer miatt ők eleve hátrányból indulnak, akkor zsolti a jófiús tujaságát néha-néha "olcsó poénokkal" megfejelve akár célt is érhet. főleg ha bteljesül a szerelmük dorkával, amitől gerzsonné marika a Tv előtt elérzékenyül

CukIság 2014.02.15. 17:41:26

@tena_lady: nem, őt nem akarja kihívni szerintem senki (egy jó darabig), mert jólesően megnyugtató a jelenléte. Dya nem tudom, milyen volt, de Zsófika kifejezetten aranyos és kedves, szerintem őt senki nem utálja, tehát ELLENE nem szavazna senki. És ki az, aki nála jobban kedvelhető? Ha valaki kihívná párbajra, könnyen megeshet, hogy csakazértis Zsófikát szavaznák vissza, mert a kihívója utálatosabb. Ő még stabilan marad jóideig, szerintem.

CukIság 2014.02.15. 17:43:49

@Blikknépe: nyehh, mert a fiatalabbaknak nem jön be, szerinted, csak gerzsonné marikának? :) Jóképű, jómodorú, normális, kedves, ez szerinted a tiniknek nem nyerő?

Blikknépe (törölt) 2014.02.15. 17:46:02

@CukIság: nem sajnos. nekik aurélió a menő, esetleg jóskagyerek, mert csak.

zsófikát illetően igazad van. egyelőre. de ő sem marad a végéig szerintem. vv mónikára emlékszik még valaki? vagy vv solyára?

dr. sziszi 2014.02.15. 17:51:26

Én mindenkit kedvelek...hmmmm akkor most mi légyen?

CukIság 2014.02.15. 17:55:00

@ejszi2: "Ne bántsad már szegényt, nem bírta elviselni, hogy élete szerelmét lekurvázzák.. :D" - élete szerelmét, akit valszeg érzelmesen ánuszon szúrt.

Blikknépe (törölt) 2014.02.15. 17:57:11

vv ati oldalán 852-664 viki javára az állás.

c kategóriás vikigyűlölőknek habzik a szájuk és nem értik, hogy mások hogyhogy nem azon a véleményen vannak, mint ők.

Blanerné Szigetközi Mariann Sokan azért szimpatizálnak ezzel a SZUTYOK Vikivel, mert:
1, Dagadt! Ők is azok, dagadtak vagyunk tartsunk össze..
2, Nő kontra férfi sok feminista picsa megint ráteszi..
3, Mátír, megsajnáljátok megint rá..
Nyissátok ki a szemeteket! Viki egy undorító, UNALMAS "nő!,, köze nincs Attilához max csak szeretne úgy játszani, ahogy Ati! Okosnak teszi magát pedig segghülye! A látványa is undorító! Kivele! Hajrá Dávid

@sziszisziszi: akkor jó helyen jársz, maradj itt! arányaiban itt a legkevesebb az olyan néző, akit vmely szereplő iránti gyűlölet motivál, és akik nem tudják feldolgozni, hogy mások nem így nyilvánulnak meg.

Blikknépe (törölt) 2014.02.15. 17:59:41

@CukIság: ezt már máskor is olvastam. honnan lehet tudni, hogy simon kakiklón kúrta a kurvát? :) volt erre konkrét utalás, vagy csak találgatás?

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.02.15. 18:01:45

@Blikknépe:
@CukIság:

Itt Gerzsonné Marika. Azt nem vágom, hogy miből gondoljátok, hogy az idősebb korosztály jó modorúnak, normálisnak gondolja Zsoltit.
Elmondom, milyennek látja az a korosztály:
Sült tahó, társaságban szellent. Odamegy a bulira - ahol mellesleg Dorka igen csak kicsípi magát - abban a redvás melegítőben, szőrösen, borotválatlanul, ápolatlanul. Nem tiszteli meg sem a meghívóját, sem a barátnőjét azzal, hogy rendesen felöltözik(ezt már csak Krisztián űberelte az atléta trikójával). Úgy zabált, mint egy ősember.
Hát ez annak a korosztálynak néhány észrevétele.

CukIság 2014.02.15. 18:11:36

@Blikknépe: nem volt, saját kútfőből gondolom. Simon azt mondta, rájött, hogy a csaj profi. És ez elég logikus választásnak tűnik egy profi részéről. Plusz azért is gondolom, mert Aurelio is nagyon zavarba jött, miután fellibbentették a takarót, Zsolt meg szégyenkezve a fejére borított egy törölközőt (pedig ő nem is látott semmit).

pink ninja 2014.02.15. 18:19:44

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: lehet én vagyok gerzsonné marika, de azt a papucs zokni rövidgatya kombót kitiltanám a villából :)))

Blikknépe (törölt) 2014.02.15. 18:20:05

@CukIság: tehát akkor nem volt dinnye, alma, esetleg mandarinmag a makkjára száradva, mikor viki lehúzta a gatyáját :D

CukIság 2014.02.15. 18:25:59

@Blikknépe: elölről nem sikerült megnéznie, de őt Simon segge is nagyon érdekelte.

Blikknépe (törölt) 2014.02.15. 18:30:08

www.facebook.com/dk365/posts/590840224339729?stream_ref=10

ez jobb, mint bármilyen VV vagy azzal kapcsolatos fröcsögés. percek óta ezen röhögök :D

beacska 2014.02.15. 18:34:46

@CukIság: a tegnap leadott győzelmi bulin még Dávidék is összefutottak, hogy "jééé, Viki alkoholt iszik" a poharában kb. 5 ml pálinka volt. NEM szokott inni. azért is viselkedett olyan furán

beacska 2014.02.15. 18:38:22

@tena_lady: már írtam itt, hogy mindenki annyira gyenge, amennyire tökéletesen tudja az ellenfele meghatározni a gyengeségeit. Így ment Eszter vissza vagy 2-3*...

tena_lady 2014.02.15. 19:25:58

@Blikknépe: Miért fogadnám el a te szubjektív véleményed bármiben? A velem szemben megfogalmazott "kritikád" annyi, hogy besoroltad az embereket kategóriákba, így engem is. Ettől az A, B és C kategóriánál még a horoszkóp is jobb. Én meg a hasamra ütök és azt mondom, hogy kétféle ember van a földön, férfi és nő és te az egyik kategóriába tartozol. És megint a hasamra ütök és azt mondom, hogy nő vagy. Miért? Csak. Vagy mondjuk azért, mert nem tetszik a stílusod, a nickneved, a mondatszerkesztésed. Csupa releváns indok.
Csakis kívülállóként tudom szemlélni a műsort, mivel nem vagyok a villában. Hogy Vikit utálom-e? Nem. Hogy írtam-e olyat, hogy utálom? Nem. Hogy nem tetszett az RTL lépése, hogy Simont kizárták? Igen. Miért? Mert számomra szimpatikus és szórakoztató is volt egyben. Viki nem szimpatikus, de van, amikor szórakoztat. Te is ez a kategória vagy. Neked én meg C. Szeri van.

@CukIság: Hát, lehet, hogy valamelyik csaj kihívná. Annyira sok mindent azért nem csinál a villában. Szerintem ártalmatlannak tartják.

beacska 2014.02.15. 20:00:27

amikor Aurélió nagy magabiztosan KÖZÖLTE, hogy ők nem gyávák, mert következőnek Józska MEGY párbajozni, utána meg ő következik, nnnna, akkor gondoltam: szerkik, ha ettől nem megy fel a pumpa, semmitől. Én ha a szerkesztők helyében lennék (ahogy nem vagyok), tutira kivágnám Davidot, mint macskát szarni, és a köv. kiszavazónál betenni Auréliónak (és a többieknek) ezt a dumát...nnna, macskajancsi, akkor ma kit küldötök harcba? mert tutira lapítanának, mint szar a gazba...

ő-szinte 2014.02.15. 21:22:41

hoztam popcornt, kicsit fura, hogy ÉN nézem, de ezt is ki kell próbálni :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
süti beállítások módosítása