Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éjjel-nappal Budapest 216. - Vakrandi a fürdőben

2014. február 14. 09:44 - Zirowe

Profi elmés kibaszást eszelt ki: ráereszti a folyamatosan monoton hangon és levegővétel nélkül beszélő bolond nagymamáját Káosz Professzorra. Monoton amint meglátja a szőkeséget, azonnal letámadja a dumájával, én meg egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy nem találtak alkalmasabb idős nénit a szerepre, hol vannak a korunk Lenke nénijei?! Káosz persze azonnal kijelenti, hogy ő ezt nem hajlandó hallgatni, és próbálja felvenni a kapcsolatot Profi és Rettenet Tábornokkal, akik érthető okokból jelenleg elérhetetlenek. Igazából nem tudom melyik a nagyobb büntetés: Monotónnak Káosz vagy fordítva.. Jön rögtön a nagy ötlet: csináljunk társkeresős fiókot Profinak, hiszen már olyan korban van, hogy rég házasnak kéne lennie egy ilyen fantasztikus, egyetemet végzett (kitalálom, bölcsész?!) fiatalembernek.

02.jpg

Na igen, sokra vitte, ingatlanos és tréner, biztos döglenek utána a csajok, lásd Anikót. Káosz még cukrászdába is elviszi a nénit, aki felháborodva tapasztalja, hogy elfogyott a rigó jancsi, micsoda egy fertő! Ennek ellenére próbálja beajánlani Profit a pincérnőnek és gyerekkori képekkel szeretné rávenni a lányt egy randira, de sajnos nem jön össze. Este otthon szerencsére végre felbukkan Profi, hogy levegye Káosz válláról az iszonyú terhet, mire Monoton kijelenti, hogy számára a tökéletes pár Káosz lenne, hiszen egyértelmű, hogy ezek már kuffantottak. Mindketten hevesen tagadnak, mire Monoton, nagyon cselesen, rosszullétet imitálva a fürdőbe zárja Profit és Káoszt, hogy addig innen nem jönnek ki, amíg nem hoznak neki össze egy dédunokát! Szerintem inkább Márcselló és Rettenet Tábornokra kéne rászabadítani a nyanyát, hátha sikerülne előcsalogatnia a gyilkos ösztönt a művészből.

01.jpg

De ha már szóba került Rettenet, természetesen ő is felbukkan a rész végére és azonnal elborzad, amikor szóba kerül Profi és Káosz múltbeli kufirca. Rögtön számon kéri a történteket a szőkétől, aki nagy nehezen bevallja az aktust, amit csak azért nem akart elmondani, mert igazából az egész nem jelentett semmit. Bezzeg fordított esetben már rég habzó szájjal ajtókat csapkodott volna, ha az éppen aktuális pletykából az egyetlen barátnője kihagyta volna.. Azért látszik Rettenet fején, hogy nem esett neki jól ez az egész, se a kuffantás, se a titkolódzás. Laller és Szotyi megint egymás mellett ébrednek, de még mindig a tegnapi események miatt veszekednek és Szotyi folyamatosan arról papol, hogy a sovány csaj az bizony az övé és nem fogja átengedni Puminak, annak ellenére se, hogy közben erős levegőmozgással besasszézik miss Röfi is, hogy szétossza a jó reggelt csókjait.

07.jpg

Közben soványka levetkőzik Laller előtt a fürdőszobában és elmegy tusolni, amit Pumi égi jelnek értelmez és már ő is kapja le a cuccait (persze őt kapjuk kipixelezve full frontálban, de a csajt csak hátulról, rohadt vágók!) és menne be mellé, amikor a csaj azt kezdi magyarázni, hogy mennyire örül annak, hogy nem élt vissza a helyzetével tegnap. Pumi szó szerint kókadtan és csalódottan vonul ki a fürdőből, csak azért, hogy pár perccel később hangos női sikolyok miatt rohanjon vissza. Szörnyű látvány fogadja őt és miss Röfit: Szotyi bemászott a csaj mellé reménykedve egy kis hátmosásban és vízspórolós közös zuhanyban, de persze a lány nem osztotta környezetvédő nézeteit. Laller férfinak álcázva magát kidobja a lakásból az alsógatyás Szotyit, mely hősies tetten felbuzdulva a lányka ismét az ágyába invitálja őt.

03.jpg

Ám már megint nem tudnak az óvszerek mezejére lépni, mert ismét rájuk ront miss Röfi és Szotyi (akit nem tudom miért engedett vissza a csaj a lakásba, biztos titkon még reménykedett, de ennél a két malacnál jobb fogamzásgátló technikát el sem tudok képzelni), aki lebuktatja a két lány előtt Pumit és megmutatja nekik a személyijét, amin igazán dolgozhattak volna kicsit többet a készítők, mert ritka gagyira sikerült. Szóval ismét lőttek a kufircnak és göndörke is repül a lakásból, aki öriharit esküszik Szotyinak. Nem bírván a feszültséget, az éhezést és a csövezést, visszaoson a háciendára, reménykedve abban, hogy a többieket sikerül elkerülnie. Egyértelmű, hogy nem sikerül neki, pedig ő aztán mindent megpróbált, még a fürdőkádba is elbújt, de Dzsó és Redzsi túlságosan is szemfüles, ezért azonnal lebukott. Persze visszaveszik, de Dzsó keményen megmondja neki, hogy ha megint menőzni fog, akkor ismét repül az utcára, mert itt bizony szabályok vannak! Hogy mik azok a szabályok, nem tudni, de állítólag vannak.

04.jpg

Nyílván a közös kasszába se tud pénzt berakni, mert még mindig csóró, Dzsó meg persze megfeledkezett a Kannának lepasszolt húszasról. De az utolsó pillanatban megérkezik Berényi utalása (mi lett a feketén csúsztatott borítékokkal? az utalás nyomot hagy! meg persze éjjel mennek a pénzmozgások..), megint van fél millió forintja, amit órák alatt el lehet kúrni, bár megígéri, hogy most egy évre előre berakja a kasszába a pénzt, szóval ezt is letudtuk egy időre. Lófej azóta nem volt dolgozni, hogy leoltotta mindenki előtt az álomhajón Pedálozót, ez meg már több, mint négy napja volt. Most viszont szeretne kibékülni a sráccal, annak ellenére, hogy továbbra sem tud férfiként ránézni, pedig azóta még a borostáját is megerősítette, csak, hogy mindenki láthassa férfiúi státuszát. Sajnos Lófej nem tud sokáig hízelegni, mert mondandóját megszakítja egy pimp kinézetű srác, aki magát külföldi klub promoternek adja ki és azonnal szerződtetné külföldi turnéra a rendkívül tehetséges lánykát.

05.jpg

Lófej persze szokás szerint ostobán vigyorog és már a zsebében érzi a sikert. Az esti üzleti megbeszélést valami lepukkant szálló lobbijában tartják, ahol a csávó nagyon szeretne bevágódni Lófej előtt, ezért szegény recis sráccal berakatja Lófej zenéjét, akinél mindig több száz megányi (sic!) zene van (valaki mondja már meg a készítőknek, hogy azért illene flac-ban vagy más veszteségmentes formátumban számolni, ha már profinak szeretne tűnni, és ahhoz ez a méret több, mint nevetséges) a mobilján, a pár másodperces műsör persze tetszik mind a 4 statisztának, akit sikerült összegereblyézni a szűk térbe.

06.jpg

A kínos perceket a csávó fantasztikus promotálásnak tünteti fel, és Lófejt a világ új dj tehetségének titulálják, de inkább felvinné a szobájába a további részletek megbeszélésére, amihez feltétlen szükség van pezsgőre is. Mindenki számára a srác feltűnésétől számított első másodperctől egyértelmű volt mire megy ki a játék, kivéve persze a bárgyún vigyorgó Lófejnek, aki felháborodva fogadja a srác bepróbálkozását. Sírva rohan Pedálózóhoz, akinek panaszkodik, hogy nem érti miért nincs előrehaladás a zenei karrierjében, hiszen ő mindent megtesz ezért. HAZUGSÁG!! Ha mindent megtenne ezért, akkor rég ágyba bújt volna a promoterrel, szóval erről ennyit. Itt lett volna a lehetőség, hogy a nem létező tehetségét torkozással helyettesítse, de buta módon nem élt vele, akkor meg mit sajnáltatja magát?

23 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

wakondok 2014.02.14. 12:42:04

arra még emlékszik valaki, hogy Borika a Hanna-féle barátság elején, egy, a lepratanyán tartandó buliról az utcára menekült, mert valaki rámarkolt a fenekére? azóta szépen kikupálódott =D

Zirowe 2014.02.14. 14:24:34

@wakondok: jó példaképe volt! :D
Amúgy borít karesszal kéne összeboronálni, kb egy színt.

p.o.p 2014.02.14. 16:56:59

@wakondok: ez is arra utal h mennyire 'kovetkezetesek' az írók nem értem h miért nem lehet a karaktereknek karaktert adni.
@Zirowe: tuti az lesz, ezt borítékolom.
Az autokereskedést vmi paródiának szánták nyilván, de még annak is szar volt.
A lofej rákattan hirtelen bálintra húzástól meg rosszul vagyok. Johogy nem már Gárdos úrra kattant rá, vagy mondjuk Gézabára, sztem az úgyis egy perverz, ahogy fogdossa állandóan Barbit, azon a jogalapon h a 'lánya':)))

Zirowe 2014.02.14. 17:19:07

@p.o.p: Oli bának ezt elnézik, mert búza.

p.o.p 2014.02.14. 17:39:08

@Zirowe: jah télleg:) Barbinak azért fasza lehet:)

Zirowe 2014.02.14. 18:13:48

@p.o.p: ja, ott hagyták az oltárnál, mert megérdemelte, az anyja a keresztapa, az apja gerinc nélküli papucs, a főnöke buzi, a pasija egy suttyó és nincsenek barátai.
Irigylem. :D

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.02.14. 19:04:43

@wakondok: Szegény Borikám, szerintem ő járt a legszarabbul, nagyon lebutították csórikámat, pedig az elején még milyen normális volt.

A klub promotert először klub toportyánnak értettem, még viccesnek is találtam, de aztán visszahallgattam. :)

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.02.14. 19:07:01

Ja! És megemlékeznénk -ismét- Ritámról :) Továbbra is odáig vagyok a érte, megint hatalmasat alakított.

Zirowe 2014.02.14. 19:10:51

Amugy most mar Karesz is megerett egybecenevre, az eheti armanykodasai miatt a Bambula tokeletes lesz.
Marcsello
Dzso
Gaben
Aniko
Redzsi
Kristof

Remelhetoleg a ti idotok is eljon majd. :D

Rajottem, hogy a szep, lassu, fokozatos nevvaltoztatasok ellen nincs akkora lazadas, mint az elso irasnal valo totalis atnevezeseknel. :)

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.02.14. 19:15:39

@Zirowe: Igen, mert nem volt átmenet, és mivel a már megszokottak helyett új neveket toltál az arcunkba, hirtelen nem is tudtuk követni, hogy ki kicsoda.
Egyértelműen a te sarad, ne is próbáld áthárítani ránk :)

Zirowe 2014.02.14. 19:19:41

@ExBiri Árnyékmacska: ok, be is hodoltam a kozakaratnak, szoval egy rossz szo sem lehetett ellenem. :)

Megjegyzem, nagyobb ellenallasra szamitottam volna rita meg a masik atnevezesekor, de latom mindenki pozitivan fogadta. :)

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.02.14. 19:23:37

@Zirowe: Azért, mert azok jópofa és találó nevek :) Mint ahogy ezt meg is jegyeztük ott azonnal.

Zirowe 2014.02.14. 19:36:01

@ExBiri Árnyékmacska: Bambula is az.
Gabennel probaltam a Morocco Mole-t, de ugy latom itt senki se nezett kiskoraban secret squirrel- cc-n. :D

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.02.14. 19:39:53

@Zirowe: A többiek nevében nem nyilatkozhatok, de én valóban nem néztem.

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.02.14. 19:55:22

@Zirowe: Már az ajtóból fordultam vissza, mert pont indultam elásni magam.

Zirowe 2014.02.14. 20:43:35

Heuréka, megvan Bori neve!
Száncsi!

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.02.14. 20:55:35

@Zirowe: És mi lenne, ha előbb szavazásra bocsátanád? Hmmmm?
Mert ha igen, akkor részemről kapsz egy nagy erős NEM-et, de csak mert elfogult vagyok.
Persze ha többiek elfogadnák az új nevet, beletörődnék, viszont akkor még a haragomat is magadra vonnád :)

Zirowe 2014.02.14. 20:57:10

@ExBiri Árnyékmacska: semmi gond, lehet nyugodtan írni helyettem is azokkal a nevekkel, amikkel jónak látod. :D

wakondok 2014.02.14. 21:38:47

Kareszt emlegessük a becenevén, emlékszik még rá valaki? BOLHA =D

p.o.p 2014.02.17. 14:42:57

@Zirowe: nah én pont most akarok lázadni, mert mostanában csak minden 2-3 postot tudom olvasni, viszont én sem tudom néha az új nevek miatt hogy ki ki, úgyh ez a még ritkább olvasóknak sztem még nehezebb lehet...
A Bambula pl nem tudom mire utal, de ha a bambulásra, akkor, az inkább Olinak lenne való, a Száncsit meg nem is értem:)
Szerintem egyértelműbb neveket kellene adni, különben nem lesz követhető, vagy összekapcsolni a rendes nevével pl Karvaly Rita akkor tuti mindenki vágja.

ennyi:)

Zirowe 2014.02.17. 16:32:01

@p.o.p: új név használatakor első alkalommal mindig ott van a régi is.
Visszatérések régi nevekhez már nem lesznek.
süti beállítások módosítása