Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 6x32 - A dagadtozás az új macibotrány

2014. február 12. 20:00 - Chat Géza

Jézus a kereszten, na a mai összefoglaló elég krafotsra sikeredett. Lényegében továbbra sem történt semmi, csak annyi, hogy Debilió gerinctelen, fasszopó, dagadt kurvának nevezte Vikit, ami azért nem szép dolog. És mindezt miért? Mert Viki hozzányúlt a macikájához.  Ja, és még tetemre hívás is volt, szóval kiderül kivel megy ki Dávid. De ne szaladjunk ennyire előre. Első körben Traktoros Krisz bújik oda az éj leple alatt Izához, hogy szerelmet valljon neki, ám sajnos ez a gesztus nem talál viszonzásra. Most mondanám, hogy sírok, de nem. A reggeli szeánsz során, Báttya felír 30 kiflit a rajztáblára, az lesz holnap a menü a villában, mert ugye a nyomor is beköltözött a house-ba, amióta Gyurma a villamájszter.

1_12.jpg

5_6.jpg

Viki geciszarul ébred, hiába szól a Coco Jumbo, nem szereti őt itt senki, és ez most nagyon bassza a csőrét. Nem kellett volna szénné taktikázni magad kisanyám, felvehettél volna egy kedves konyhás néni szerepet, oszt akkor mindenki odáig meg vissza volna érted. És most bukik ki minden felgyülemlett indulat Debilióból, amivel újfent csak magáral ad egy szegénységi bizonyítványt, hogy mekkora egy értelmi, érzlemi nulla ez az enbékettes kis csökevény. Már bocsánat. Egy ovis feladat során, párokba szerveződve le kell festeniük kedvenc testrészüket. Amikor Debilió valamiért Viki irányába dzsanázik, elkezdenek szókaratézni, mire Viki bemegy és MEGFOGJA Debilió maciját. ne, ez keményen beteszi a kaput Debiliónál, kicsavarja a kis plüss szart Viki kezéből – erőszak ez tán? – majd Hulká változik és a ugyanazon szavak egymás után pakolgatásával üvöltve, őrjöngve sértegeti Vikit, hogy egy „dagadt”, „gerinctelen”, „fíreg”, „csicska”, „köcsög” és egyéb ilyen szép magyar szavak. Közben persze egyre azt hangoztatja hogy vele ilyet senki nem csinálhat. Ja, tudjuk. Bemegy kicsit hálóba sírni, mire Kispesti Rómeó odalép hozzá, hogy tesó, abba lehet hagyni már ezt a non-stop sírást.

2_11.jpg

Pihentetve a feszkót, most panaszlevelet írnak egymásnak a lakók. Közben a gigászi Macigate botrány is gyűrűzik tovább. Viki bevédeti magát Krisztiánnal arra az esetre, ha Gyurma meg akarná cipőzni a macilopás miatt, közben Pinket is beavatja, aki csak pillázik és várja a sült galambot a szájába, mint akinek az agyában kiégett a relé az értelmes, emberi reakciókhoz. Krisztián közben felhomályosítja Debíliót, hogy elég nagy tajparaszt volt tegnap. Az értelem szikrái itt sem gyúlnak ki, ahogy Debilió megkapja az igét. Viki meggyón Báttyánál, aki továbbra sem tudja túltenni magát a macibotrányon, telibe leszarja, vagyis inkább nem érti, nem hallja, hogy Viki tök depis, mert míg ma ő búval baszott képpel üldögélt kint, senki sem jött hozzá megkérdezni, hogy mi a hányás van, Gyurma maciját egyszerre 10-en keresték.

4_9.jpg

Macigate 2.0: Viki beleolvasott a panaszlevelekbe. Nabazmeg, ez durva. Debiliónak több se kell, hogy kijöjjön belőle a talpig úriember. Idézném is minden cicerói szónoki bravúrjával:

"Te? Lány? Hagyjad már. Te ember nem vagy! Hallod, bejössz és a testsúlyoddal takarózol? Egy NB1-es kézilabdás, haver nem így néz ki 23 évesen. Jó, az, hogy 30-40 évesen, gyerek mellett elhízik az ember, az oké, de te? Te tehetnél róla, hogy tíz pizza helyett hármat eszel." – mondja Debilió és közben úgy burkolja a lekváros kenyeret, mintha az élete múlna rajta.

Viki elmegy sírni, tök jogoson. Ez a semmirekellő, szarfaszú kis gyökér pampog? Mire föl? Ebbe nem megyek bele, mert keményen dolgozik bennem az ideg. Helyette itt egy újabb gyöngyszem, amivel újra targetre rakta a túlsúlyos embereket.

"Azt hittem a dagadtakban van érzelem."

A panaszlevelek felolvasásáról annyit, hogy mindenki Debiliót és Dávidot kutyázza, hogy mindketten mekkora nagyképű faszok. Ennyike. Persze Debilió levele is előkerül, amiben kicsit összeszedettebben, a köcsög kurvázást cenzúrázva hallhatjuk az eddig már ismert sarkalatos érveket Viki ellen, leginkább azt, hogy gerinces ember nem nyúl más plüss állatkájához, gec.

6_5.jpg

Jön a kiválasztás. Ez is a megszokott mederben zajlik, a felkavaró burleszk kisfilmek garmadája és példátlan hegyi beszéd után Dávid nagyképűen kiböki, hogy kit fog kivinni magával, és mivel nem a jelentéktelen Még 500 Sárlikra rakja a kék kendőt, hanem Vikire, ezért szinte borítékolható, hogy Laza VV pályafutása itt ért véget, vagyis majd vasárnap.

 

Címkék: vv6
1319 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2014.02.13. 17:58:58

@lopiciG: "Laci, ha nem engem viszel, megszervezem a kampányodat! Ja! És Sophie-t sem."

*Három nap múlva*

"Krisz, megszervezem a Laci-ellenes kampányodat!"

lopiciG 2014.02.13. 18:08:13

Az a baj, hogy Viki verhetetlen veszekedésben, VV Attila tudná csak leoltani. A többieknél meg csak felmegy a pumpa és hadoválnak összevissza.
Ráadásul többeknek ez a higgadt, logikusnak tűnő, osztás szimpatikusabb, mert a gyökereket csak a saját gyökérségükről "világosítja fel".
Én inkább a hadoválókkal érzek együtt..

CukIság 2014.02.13. 18:13:49

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: szerintem meg ez a való világ. :) kint nagyban ugyanaz megy, mint bent kicsiben.

pink ninja 2014.02.13. 18:15:02

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: hogy ha aurelio párbajozni megy, akkor ott lesz a stúdióban a pasija, balázs, mert meleg, és az csak kamu hogy a csajokat szereti

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.02.13. 18:21:09

@CukIság: ez nagyon sarkítás, ami bent megy. Meg akik nem értik meg egymást, inkább kerülik egymást. Itt csak jobban kiütközik, h mennyire mások. Ráadásul, a szerkesztők mondják sok esetben, h mi legyen. Meg torzít a bezártság is, nem kell ennyire ezt a reality-t ennyire komolyan venni.

CukIság 2014.02.13. 18:21:59

@King of Shadows: "Sári viszont gyűlöli az erőszakot. Ezért kötekszik az egyik, és ezért hallgat a másik." - abban az éjjeli videóban, amit belinkeltem, azt mondta, "mindenkiből kihozzuk a maximumot", ehhez nevetett is. Nem maximális teljesítményt értett alatta, hanem maximális feszültséget, mert a Viki-projekt után rá akar térni a Zsófi-Zsolti-Dorka-Aurelio szerelmi "négyszögre", szétverni Zsolt és Dorka kapcsolatát, amivel meglehetősen sok feszültséget lehet szítani. Viki ehhez a kapcsolathoz úgy állt, hogy azt mondta Dorkának, "ne törd össze a lelkét", (ne vesszen össze Zsolttal). Vagyis totálisan ellenkező a nézőpontja Sárlottéval, aki ebből villa-vihart akar szítani.
"Tudja, hogy a veszekedéseket nem szereti (én sem)" - szerintem szereti a veszekedést.
"Az egésznek az a lényege, hogy a saját terepére kényszerítse az ellenfelét, mert ott ő van előnyben." - mi a saját terep? Ezt nem nagyon értem.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.02.13. 18:23:47

@lopiciG: bocs, hogy megint vitatkozom veled. Úgy látom,hogy Viki nem veszekszik,hanem vitatkozik. Ez a két fogalom nálam két külön dolog. Hogy pontosan mi a különbség, azt hirtelen nem tudnám megmondani, de hogy van különbség, az biztos. Talán az a két szó, amit írtál, hogy higgadt, meg logikus, az is lehet kulcsa a különbségnek.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.02.13. 18:24:14

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: pedig ma annyit írtam, h miniszívroham elolvasni :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.02.13. 18:28:44

@ミラ: na, akkor azt elolvasom, amit te írtál :D

(Megvettem a könyvet, nekem is tetszik.)

ne most (CX) 2014.02.13. 18:31:03

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Vitakozáshoz szükséges lenne, hogy más legyen véleménye, de nincs. Csak a szórakozás miatt, bármibe beleköt. Aki ezt felismeri az nem szól hozzá többet. Ezután jön a személyes tárgyak elrejtése, mert igy legalább még pár napig szólnak hozzá.

Joey Tribbiani v1.1 2014.02.13. 18:31:08

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Jaj, vigyázz akkor, nehogy szívrohamot kapj! :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.02.13. 18:33:26

@Joey Tribbiani v1.1: küdddtem, várom a postást, h megérkezzen.

Erős, Jedi vagyok!!!

pink ninja 2014.02.13. 18:36:05

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: nem tudom, bazi jót röhögtem, de igazából bárki mondhat bármit :) (szerintem sok mindent megmagyarázna, de lehet csak belemagyarázom, mert nagyon-nagyon tetszene, ha igaz lenne :DDDDDDDD)

ne most (CX) 2014.02.13. 18:36:28

@CukIság: A "ne törd össze a lelkét" az nem együttérzően, hanem cinikusna mondta. Vikit nem érdekli Zsolti lelke.

Joey Tribbiani v1.1 2014.02.13. 18:42:50

@ミラ: Még el sem indult. Itt toporog még az ajtóban...

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2014.02.13. 18:44:03

@CukIság: Abból elsősorban nem veszekedést akar, hanem egy Sophie-Durci, vagy Zsolt-Ribillió párbajt. A "kihozzuk a maximumot", meg azt jelentette nála, hogy "párbaj-üzemmódban" mindenki overdrive-ba teszi magát. Az a lényeg, hogy neki ne kelljen párbajoznia... :)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.02.13. 18:44:57

@ne most (CX):"... Vitakozáshoz szükséges lenne, hogy más legyen véleménye, de nincs...."

Nem értem. Mi nincs? más nincs? vagy véleménye nincs?

"...Csak a szórakozás miatt, bármibe beleköt. Aki ezt felismeri az nem szól hozzá többet. Ezután jön a személyes tárgyak elrejtése, mert igy legalább még pár napig szólnak hozzá... "
Gondolod, hogy nem az ötven mila értékű nyereményért ment be, hanem szórakozni?
És ki nem szól hozzá? Az 501-es, meg esetleg Dév.

Joey Tribbiani v1.1 2014.02.13. 18:49:35

Tud valaki arról valamit, hogy mi várható ma? Brutál álmos vagyok és nem tudom érdemes-e fent maradni vagy csak a szokásos nagy semmi lesz.

ne most (CX) 2014.02.13. 18:49:45

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Nagyon taktikus, kihozta Aurélióból és Józsiból, amire vágyott. Okos gondolat az 50 millióhoz vezető úton.

CukIság 2014.02.13. 18:50:17

@King of Shadows: "Sárinak önbizalomhiánya van, ezért kell neki egy főnök, aki utasítja" - azt mondta a videóban (elég büszkén), ő találta ki, hogy Dávid vigye ki Vikit. Aztán Aureliot kérdezte meg, hogy "rámegy-e" Dorkára. Nem tűnt se önbizalomhiányosnak, se alárendelődőnek. Elég különös beszélgetés volt, nem néztem ki belőle, hogy ilyen ravaszkodó.

paranyuszi (törölt) 2014.02.13. 18:51:06

Köszi Géza, ez jó volt! :D Ebből már sokkal jobban kiderült, hogy mi történt! :D

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.02.13. 18:57:29

@CukIság: " Sári ....- azt mondta a videóban (elég büszkén), ő találta ki, hogy Dávid vigye ki Vikit. Aztán Aureliot kérdezte meg, hogy "rámegy-e" Dorkára. Nem tűnt se önbizalomhiányosnak, se alárendelődőnek. Elég különös beszélgetés volt, nem néztem ki belőle, hogy ilyen ravaszkodó..."

Az 501-es többször használta más(ok)ra a buta szót. Ilyet az mond, aki okosnak tartja magát.

CukIság 2014.02.13. 19:00:25

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: persze, a bezártság torzít, de a külvilágban sincs lehetőség elkerülni azokat, akik nem szimpatikusak, meg kell tanulni elviselni és együtt élni, sőt együttműködni velük, akármilyen közösségben, pl. a munkahelyen. És szerintem egyáltalán nem könnyű rájönni, hogy milyen módon lehet békében élni azokkal, akiktől mondjuk hányni tudnék. Az egy dolog, hogy leírom, ezek félhülyék, agyhalottak, zombik, kretének, prolik; de mi lenne, ha nekem kellene pont ezekkel az emberekkel együttműködnöm? Ha azt hangoztatnám, hogy ti ütődöttek vagytok, az nem lenne okos dolog. Kint se beszélhetek így másokkal. Persze sokkal rövidebb lenne, ha csak annyit írnék, ezek mind félnótások.

CukIság 2014.02.13. 19:03:55

@King of Shadows: "Az a lényeg, hogy neki ne kelljen párbajoznia... :)" igen, ezzel egyetértek. Meg talán nem felejtette el, hogy Zsolt milyen határozottan elzárkózott tőle, és talán az is motiválja, hogy ha neki nem állt kötélnek Zsolt, akkor másnak se legyen jó vele, pláne Dorkának ne, aki szerinte nagyon buta lány.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2014.02.13. 19:04:21

@CukIság: Akkor is Dév adta ki a "mehet" parancsot, már csak azért is, mert ha nem tetszik neki az ötlet, megmondhatta volna, hogy nem viszi ki. Utána meg Dávid-tervként adták elő az egészet, és Sárinak az a lényeg. Vagyis ő a háttérben szeretne maradni, hogy ne hívja fel magára a figyelmet. Ahogy a tanácsadók a miniszterek mögött...

Amúgy is egyre erősebben érzem, hogy Sári olyan, mint én. Az viszont mindent megmagyarázna... :S

pink ninja 2014.02.13. 19:05:55

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: azért ez a video engem is meglepett, az öfiben nyafka csaj, aki csak lézeng ide-oda, nem csinál semmit, kerüli a konfliktust, gyámoltalan, kicsit antiszociális... engem simán megvezetett, emelem is a kalapomat előtte :)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.02.13. 19:08:21

@King of Shadows:
Ezek szerint, ha jól értem, okosság és bölcsesség párosul. Mindkettőtökben.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.02.13. 19:09:38

@King of Shadows:
Ezek szerint, ha jól értem, okosság és bölcsesség párosul. Mindkettőtökben. Nem taktikusok vagyok, hanem stratégák. Nem tudsz véletlenül GO-zni?

CukIság 2014.02.13. 19:09:40

@King of Shadows: "és Sárinak az a lényeg. Vagyis ő a háttérben szeretne maradni, hogy ne hívja fel magára a figyelmet." - igen, ez biztosan így van.
"ha nem tetszik neki az ötlet, megmondhatta volna, hogy nem viszi ki." - ha Dávid helyében lennék, én is pontosan ezt csinálnám, kivinném Vikit. Nincs értelme "szarakodni" és arra várni, hogy majd hátha valaki más megszabadít Vikitől. Vagy sikerül nekem, vagy inkább hazamegyek.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2014.02.13. 19:17:46

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Mi az a GO? Ez: en.wikipedia.org/wiki/Go_%28game%29 ?

@CukIság: Én meg kiküldettem volna Vikit. Ha a Simonság-szavazók tényleg bosszút állnak, ottmarad akárki ellen, viszont ha nem, még az is lehet, hogy megúszom. Mondjuk Dév arra is játszik, hogy így elkerülhet egy sokkal erősebbet a következő körben...

CukIság 2014.02.13. 19:27:00

@King of Shadows: "elkerülhet egy sokkal erősebbet a következő körben..." - kire gondolsz, aki tőle sokkal erősebb? Talán Zsolti, Aurelio és Iza az, akikkel szemben nem volna esélye. De velük szemben Sárlottnak sincs.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.02.13. 19:27:23

@Joey Tribbiani v1.1: én SSKK nem tudok semmit. Ámbár most megyek zuhizni, a képet már küldöm neked.

@paranyuszi: szia Drága <3

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.02.13. 19:30:28

@King of Shadows: Igen, ez a GO. A legegyszerűbb szabállyal rendelkező, mégis bonyolult játék (ha nem a létező legbonyolultabb).

Szentpeter 2014.02.13. 19:30:52

Nem látta valaki a kacsámat ? ....izé, a macimat ?

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2014.02.13. 19:30:54

@CukIság: Ha Sári meg tudja fűzni a helikopterest, hogy menjen Durcira, akár ki is küldhetik párbajozni. Aztán rávezetik, hogy "végezze ki" Zsótit, mert a legerősebbnek az nem nagy feladat...

Szentpeter 2014.02.13. 19:32:41

@King of Shadows: Aurelio kivinné Zsoltit ? vigye,,,

CukIság 2014.02.13. 19:33:03

@King of Shadows:
"Én meg kiküldettem volna Vikit." - tehát hogy ő válassza meg az ellenfelét, szabadon?
"Ha a Simonság-szavazók tényleg bosszút állnak, ottmarad akárki ellen" - az akárki miért nem Sárlott? Ez nekem továbbra se tiszta. Ha a Simon-szavazók miatt biztos Dávid győzelme, akkor a Simon-szavazók miatt miért nem biztos Sárlott győzelme?

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.02.13. 19:34:50

@CukIság: Hasonlitásnál "nála", nem tőle. Nem "tőle erősebb", hanem nála erősebb. Bocs.

CukIság 2014.02.13. 19:35:30

@King of Shadows: nyilván ez a terv következő lépése. Csakhogy Aurelio jóban van Zsolttal, nem biztos, hogy bevállalja. Esetleg Dorkát kivinné, őt nem hiányolná.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.02.13. 19:40:27

@Szentpeter: nem vettem még észre, de most, h így mondod :D

@paranyuszi: élsz még, Nyussz?

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.02.13. 19:42:01

@Szentpeter: Szerintem, amíg Auréliónak fenn kell tartania az őszinteség és a becsületesség látszatát, addig sem Zsoltot, sem Dorkát nem viszi ki. Azonkívül gondolom, hogy azt még nagy önelégültségében is érzi, hogy Zsolt nem könnyű ellenfél.

ő-szinte 2014.02.13. 19:44:20

Rajottem, hogy a vv ezen szeriaja egy szintre kerult a Big Brotherrel...

Szentpeter 2014.02.13. 19:44:26

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Én máshogy látom..
Bár még a miss Dávid-Viki párbajnak nem tudjuk a végét, de a következő kijelölt Józsi, vagy Sárlott lehet, nekik mozog a léc...

paranyuszi (törölt) 2014.02.13. 19:46:12

@Szentpeter: a macid a foglyom, még kalkulálom a váltságdíjat. ;) :D

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2014.02.13. 19:47:01

@Szentpeter: Lacit már "elárulta" hasonló okok miatt...

@CukIság: Ha Viki választhatott volna ellenfelet kivitte volna Teót, vagy Józsit, mert szerinte ők akárki ellen kiesnének, tehát ellenük lett volna a legtöbb esélye. Sáritól szerintem félt volna, pont Simon miatt.

Ribillió nem vinné Durcit ha jóban vannak Zsolttal (tehát jelenleg nem), viszont ha a fejébe venné, hogy most már Durci is "az övé", akkor simán eltakarítaná a riválisát, ahogy Lacival is megtette. Csak azt Krisz kénytelen volt bevállalni helyette... :D

Szentpeter 2014.02.13. 19:47:25

@paranyuszi: Előre látom hogy hamupipőkének kell beöltöznöm...

pink ninja 2014.02.13. 19:48:45

@Szentpeter: aurelio azt mondta, hogy a következő párbajozó józsi lesz (gondolom ennek előfeltétele, hogy dávid menjen vissza), de szerintem józsi szinte mindegy kit visz ki, kint is marad, bár addig persze kavarhatják úgy a szálakat, hogy másképp legyen, de az önimádó-marirajongó király józsiban szerintem ennyi volt, nem hiszem hogy marha érdekeset tudna még mutatni

CukIság 2014.02.13. 19:51:15

@King of Shadows: tuti Józsit vitte volna, rátette a jelet, és Dávidnak meg is indokolta, miért. Egyébként úgy tervezte, hogy a játék első részében még nem szeretne párbajozni, ő tehát eleve erős párbajokra számított (még a beköltözése előtt). Hát most megkapta.

CukIság 2014.02.13. 19:53:04

@King of Shadows: ha rá akarják beszélni Aureliot egy következő párbajra, akkor talán Krisztiánra sikerülne rávenni.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.02.13. 19:54:02

@Szentpeter: Józsinál és az 501-esnél Aurélió bármikor összehoz egy műbalhét, vagy amiről ő úgy gondolja, hogy elégséges ok egy haragszomrádra. De a Zsolték-féle vonal nagyobb falat lenne.

én már a fény gyermeke vagyok 2014.02.13. 19:54:41

Hajrá Viki! Dávid, Aurelio és Charlotte nem érdemel több esélyt.

Cave Nick 2014.02.13. 19:55:20

vv.hu

"Dorka a szekrényben akarta kiengesztelni Zsoltot."

Biztos az én fantáziám élénk, de én ezt olvasva arra gondoltam, hogy Dorka leszopta Zsoltot. Erre meg.. valami csövekkel verekednek.

2014.02.13. 19:56:38

@ő-szinte: Te azt a levegőt szívod amit én kifújok.

paranyuszi (törölt) 2014.02.13. 19:58:21

@Szentpeter: Nem rossz ötlet... :D
De van ennél jobb, még gondolkodom rajta. :D

paranyuszi (törölt) 2014.02.13. 19:59:05

@Cave Nick: A köpködés után mégis mire számítottál tőlük????? :D

én már a fény gyermeke vagyok 2014.02.13. 20:00:48

@Cave Nick: Ez piszkos fantázia nem élénk. Én azt hittem paradicsomos káposztát főzött Zsótinak a szekrényben jó sok oldalassal.

Szentpeter 2014.02.13. 20:01:56

@paranyuszi: Vagy... Aureliot, meg kell tanítanom az illemre.. ( mondjuk ez durva lenne , inkább hagyom a macimat veszni... )

Szentpeter 2014.02.13. 20:03:06

@én már a fény gyermeke vagyok: Érdekes, én is az orális kényeztetésre gondoltam..

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.02.13. 20:04:12

@ミラ: Kéne egy vegyesbolt. Most zubbony, előbb meg egy üvegcipő...

én már a fény gyermeke vagyok 2014.02.13. 20:05:33

@Szentpeter: De miért? Nincs is bent telefon. Hogy hívta volna föl Dorkát, hogy 5 perc múlva szopja le a szekrényben?

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.02.13. 20:06:22

@Cave Nick: ne kritizáld mások szexuális szokásait. Ez volt a petting.

Voyoshka 2014.02.13. 20:09:48

@Jess G: meglehetősen tetszik az érvelésed

Szentpeter 2014.02.13. 20:11:43

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Majd meztéláb leszek...

holl gold 2014.02.13. 20:12:49

David VV5 Lacit akar jatszani, sunyin meghuzza magat es a hatterböl akar iranyitani (ha visszamegy, de remelem kiesik). Idaig vajon mit adott David a jatekhoz???...nagy lof@szt...(raadasul mikor bement a villaba total kepben volt mindennel es mindenkivel, igy könnyu volt manipulalnia a többieket a sajat erdekeben...)

paranyuszi (törölt) 2014.02.13. 20:14:14

@Szentpeter: sokkal nagyobb kihívás lenne agyat tömni Pinkbe. :D

Szentpeter 2014.02.13. 20:16:53

@paranyuszi: Ez kétségtelen.. ki akarsz csinálni ?

holl gold 2014.02.13. 20:18:38

faszpörgetös Debilio szintugy egy klinikai eset...a sirasokon es a duhkitöreseken kivul mit vitt a jatekba??? Töle kellene nagyon hamar megszabadulni mielött meg összezuhan a csavo...

beacska 2014.02.13. 21:00:42

@Szentpeter: Aurélió nagy büszkén újságolta (asszem Krisznek), hogy a következő, aki harcba megy Józska lesz :)...gondolom Dorkát akarja vinni.

csak nekem furcsa, hogy kialakult egy fiú-lány tengely? talán csak Chárli lóg ki.

mézescsók 2014.02.14. 10:17:54

Ahogy így olvasgattam a kommenteket, meglepődten: én nem látok annyi spirituszt Sárlottban, hogy ő irányítsa a csapatot, bármit is motyog. Mindig egy volt főnököm jut eszembe róla: ha víziója sem volt, hogy mit kell csinálni, akkor megkérdezte az egyik beosztottat, aztán azt mondogatta, hogy na ugye, ezt mondom én is, pont erre gondoltam, stb.Az ötletgazda Dávid kimenetelében nem Ő volt, hanem tudomásom szerint maga a kihívott. Viszont szivesen vindikálja magának az eredményt, ha úgy alakul.

Kaméleon természet, egy ideig még bent maradhat. Jelenlegi csapata talán nem jelöli,mert együtt képezik az egyik oldalt, de Vikié meg jelölhetné, az viszont nem annyira egységes, mint amilyennek látszik (most Viki mögött igen, de más szituban nem vennék rá mérget).
Nem vagyok benne biztos, hogy a simonság effektus még müködik, mert
- aki Simont kedvelte, az Ch-t nem biztos, sőt, miután összejöttek, a gyerek elszürkült,
- Simonnal kapcsolatos "esküjét" Viki előtt megszegte (na, ekkor érdemelt volna meg Viki egy péklapátot, mert milyen alapon esküdöztet itt bárkit is,mint valami élő lelkiismeret, de enyhébb esetben is el kellett volna küldeni a búsba), még akkor is, ha a távolítsuk el Vikit akció keretében tette, kérdéses, mennyire megbízható Simonnal való kapcsolatában,
- tudnak a múltjáról és nem mindenki olyan megbocsátó, mint Simon volt,
- a srácot nem érdekelte igazából a nyeremény,
- Lilutól származó tegnap este adat: eddig kb. 200 ezren applikáltak, ez a rajongókat illetően szóródik, nem biztos, hogy mindenki szavaz, ha két, számára érdektelen ember versenyez.

Ha Dávid nem jön vissza, ami sanszos, akkor Józsit nagyon nehéz lesz rábeszélni, hogy vállaljon be egy párbajt. Bár van olyan öntelt, hogy nyerőnek tartsa magát, de annyira nem tüte, hogy beáldozza magát pont Dávid példáján okulva. Olyan borzasztóan meg nem akar hazamenni, megtehette volna minden következmény nélkül.

-

én már a fény gyermeke vagyok 2014.02.14. 10:22:35

@mézescsók: Miért ne szavaznának, ha már egyszer letöltötték azt a szart? Ha jól tudom nem kerül semmibe.

mézescsók 2014.02.14. 12:02:16

@én már a fény gyermeke vagyok: Persze, hogy nem kerül semmibe, de mi a bánatnak szavaznék én esetleg, ha applikáltam volna, egy számomra totál érdektelen valakire? Hacsak azért nem, hogy az jusson vissza, aki a kedvencemnek - aki nincs - gyengébb ellenfél lehet később. Magamból indultam ki: attól, hogy elém tolják a kaját, még nem eszem hülyére magam, ha nem vagyok éhes, csupán mert ingyen van!
Esetleg beismerhetem, hogy nem normálisan müködök. Hm?

én már a fény gyermeke vagyok 2014.02.14. 12:20:45

@mézescsók: Én is magamból indultam ki. Ha már kaptam egy ingyen szappant, lefürdök hetente.

mézescsók 2014.02.14. 13:15:14

@én már a fény gyermeke vagyok: Bevállalom, nem működök normálisan.
A fürdésről jut eszembe egy sztori. A társaságban valaki éppen meg volt fázva kicsit és azon nyavalygott,hogy minek kellett kidobni a kádat,milyen jó lenne elnyúlni egy kád vízben és ejtőzni kicsit, mert a zuhanyozás közel sem ugyanaz az élmény. Mire megszólalt egyikünk gyereke: mi csak hetente egyszer fürdünk! Kitört a röhögés, szegény anyja égett és magyarázta,hogy persze, mert a többi napon zuhanyoznak, ami a kölyök szerint nem fürdés. Akkor most kádad van?

én már a fény gyermeke vagyok 2014.02.14. 13:44:15

@mézescsók: Nekem dzsakuim vannak, 1 a kertben, 1 a nappaliban, ahogy kell.

mézescsók 2014.02.14. 15:46:15

A szaunát kifelejtetted. Sőt, szaunákat! Meg a medencéket!
süti beállítások módosítása