Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 6x30 - Taktika, szefósoknak (18+)

2014. február 10. 19:13 - sixx

Screen Shot 2014-02-11 at 6.00.56.png

Az van, hogy a 30. napra az agyhalottak úgy gondolták, megpróbálkoznak azzal, amivel oly sokan előttük a Való Világok történetében, és elkezdték játszani a VV-t. Hát bazdmeg, kés, olló, taktika, ostoba ember kezébe nem való. A nagyszerű terv egyébként annyi volt, hogy a Dávidisták a falusilondoninagyvilágibudapesti kiválóságra pakolják a jelet, hogy az majd szépen kivihesse Vikit, aki az agyára megy mindenkinek, mert több esze van, mint a teljes háznak összevéve, viszont annyi tapintat sem szorult belé, mint az egyik percről a másikra a villából eltüntetett (megevett???) kacsalibába. Dávid taktikájának egyik sarokköve, hogy magát a nagy manipulátor és stratéga képében tünteti fel, ami persze röhejes, egy ember, az agyhalottak között is kirívóan ostoba Pink előtt tud ezzel menőzni. A reggeli beszélgetésük érdektelen és idegesítő, egy jó mondat azért volt benne:

Amikor azt mondod, hogy megy a Viki kimosni az agyam, az tényleg hülyeség.

Screen Shot 2014-02-11 at 5.11.46.png

Az, ami nincs, nem lehet kimosni. Azért Dávid előtt le a kalappal, hiszen meg sem rándul az arca, amikor azt mondja Pinknek, hogy "okos lány vagy." Odabent közben 501 aki a Dávidisták frakcióvezetője, Vikinek tolja a kamudumát, Dávid Debiliót viszi ki, meglásd. Mert azt hiszi, hogy Vikinek ezt egy percig is be lehet magyarázni. Konkrétan rá is kérdez, hogy nem engem fog kivinni? A vállát vakargató 501 erre csak a fejét rázza, ugyan már. Mondja is később Dorkának, hogy 501 veszélyes, mire a hipsztersapkát kötelező jelleggel hordó szőkenő ennyit reagál:

Megyek kakkantani.

Screen Shot 2014-02-11 at 5.19.53.png

Viki Debiliónak is elmondja, hogy 501 szerint Dávid ki akarja vinni, ej, nem szólalt meg a vészcsengő az agyban, hiszen Debilió a Davidisták Deutsch Tamása. A konyhában 501 beszámol a kavarásról Dávidnak, az a fejét ingatja, ejnye baszki, nehogy kiderüljön már itt bármi is. Bugyitlan tanúja a beszélgetésnek, de ő is párttag, jó elvtárs.

Később jött a menetrendszerű veszekedés, amit egy feladat robbantott ki: meg kellett indokolni, ki, miért méltó a nyereményre, és az nem volt elég, hogy "ha már bejöttem ebbe a játékba, és hülyét csináltam magamból ország-világ előtt, az a minimum, hogy kapok érte egy talicskányi pénzt." Az indoklások közül kiemelkedik Dávidé, aki falusi magányra és ingerszegény környezetre panaszkodik, majd beveti a lyukas a cipőm érvet is, ezt persze Viki nem bírja cérnával és szembesíti az eddigi hazugságaival, Budapestre jársz fel minden nap, olyan körökben forogsz, hogy ihaj, stb. Dávid erre azzal vág vissza, hogy volt olyan hónapja, amikor többet keresett, mint a főnyeremény - ezt legitim melóval nemigen tudta abszolválni, tán nagybani drogpiaca van? Nem jön ki jól a dologból, na.

Screen Shot 2014-02-11 at 5.48.23.png

A veszekedés, mert az is lesz, jóhogy, azért robban ki, mert Iza mondókáját Debilió félbeszakítja. Mondjuk én sem bírtam volna ki, azt a részt pláne nem, amikor Iza a VV-be való beköltözést azzal indokolta, hogy kapcsolatokat építeni jött, mert a karrierjét ezzel tolja meg majd egy kicsit. Mármint Gyúrós Jóskával? Iza persze kiakad, hogy Debilió félbe meri szakítani, és amikor a srác jön könnyes sztorit előadni, akkor rekedt hangon belepofázik. Ennek az lesz a vége, hogy elkezdenek egymással üvölteni, és kiderül, hogy Debilió hat éven át küzdött az érettségiért, Iza viszont egy évet halasztott, ami sehogy sem jön össze számszakilag, hiszen most húsz, és jövő májusig nemigen fog érettségizni ugye. Előkerül Debilió futballista múltja is, az NB2-esnek hazudott megyekettes karrier és Iza képzeletbeli modellpályája is, mert az, hogy valaki a Győri Gumi Kft. karácsonyi buliján hostess, az nem karrier. Jó kis üvöltözés, na, mutatjuk képekben.

 

A kiválasztás után nagyjából tíz perccel Debilió elmondja a nagy tervet mindenkinek, mert káprázatosan ostoba és/vagy annyi taktikai érzéke sincs, mint egy megyekettes futballistának. Mindenki nyugtázza a dolgot, nagy meglepetést nem okozott, inkább csak az, hogy Debilió ennyire hülye. Be is hívja Dávidot a nyugiszobába, és elmondja neki, hogy elkotyogta mindenkinek a nagy tervet, de Dávid nem fogja fel, nem kell pofázni, kussba legyél, Debil. Jó, mondja az, akkor mostantól nem mondok senkinek semmit. Jézusom. Viki viszont nem hagyja annyiban a dolgot, 501-et tetemre hívja, te tudtál erről? Nem. Esküdj. Jó. Simon iránti szerelmedre. Jó. Viki nincs meggyőzve. A legjobb jelenet most jön: Dávid a hálóban az őt kistányér nagyságú szemekkel bámuló Pinknek olyanokat mond, hogy a terve óraműpontossággal működik, és eleve, ez egy GRANDIÓZUS MESTERMŰ, amitől Pink ott helyben beleélvez a zsinórtangába, ne már bazdmeg, te ekkora ember vagy? Édes istenem, ennyire nem lehet hülye senki.

Screen Shot 2014-02-11 at 6.04.00.png

Este a Kiválasztott Bulija következik, amihez piát igen, zenét viszont nem adnak a lakóknak, és amin két lakó nem vehet részt - ez lesz Traktoros és Viki, így az, hogy kit visz ki Dávid a villából, nagyjából egyértelmű mindenki előtt. A buliba mindenki Dávidnak öltözik, ami egyértelmű csicskaság Traktoros szerint, és elnézve Debilió átlátszó selyemblúzát (Dávid ruhatárából származik, csak mondom, Lilu oda is basz egyet érte hálistennek), ezzel mostan nem is nagyon vitatkoznánk. A buli a piálásról szól, hamar bebaszik mindenki, különösen Debilió, aki a délutáni üvöltözés után a nyugiba megy be Izával, hogy tisztázzák a dolgot. És mivel Iza is ittas, meg eleve, eltelt már legalább két óra a kiabálás óta, minden meg vagy bocsátva. Iza most az egyszer hóttőszinte Debillel, te vagy az, akihez szexuálisan vonzódom a villában, mondja, de a báván vigyorgó faszi tudatáig ebből csak egy dolog jut el:

Szex.

 

Mutatunk két csöcsöt is, legyen értelme a 18-as karikának.

 

Ez vót tegnap:

Az előzetesekből tudjuk, hogy ma este kiabálás lesz, ezúttal Debilió és Iza feszül egymásnak, és ha minden igaz, lesz te senki modellkurva és mit akarsz azzal a foskazán futballkarriereddel is, az úri közönség táncol. Én inkább az áskálódás-geciskedés vonalon haladó műsorokat szeretem, meg azokat, amikben nem pinával manipulálnak a versenyzők, de legyen ez az én bajom. Mai két animdzsifünkhüz van kérdés is: ezek mostan maszturbálnak, vagy csak szappanoznak?

Untitled_2.gif

Untitled1_1.gif

Címkék: vv6
657 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Istenes Bence 2014.02.10. 19:19:58

Remélem valamelyik csak leköpi a másikat! :DD

én már a fény gyermeke vagyok 2014.02.10. 19:40:52

Szappanoznak, úgy ahogy anukájuktól tanulták: ott is mosd meg kislányom ahol nem látszik.

neoteny · http://word.blog.hu 2014.02.10. 19:41:04

Valaki kiszivárogtathatná a szerződésszöveget amit a 'versenyzők' aláírnak; no az igazi "való világ" lenne.

én már a fény gyermeke vagyok 2014.02.10. 19:54:01

@sogeking: Nincs is szappan náluk, megvédik a rezsicsökkentést.

én már a fény gyermeke vagyok 2014.02.10. 19:57:25

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Esti Iza pörgetné a helikoptert, de valaki kilopta a bugyingójából. Nem szeretnék vádaskodni, de szerintem Zsóti volt, a villa mókamestere.

sogeking 2014.02.10. 19:57:49

@én már a fény gyermeke vagyok: a felsőn becsúszott a bugyiba, azt keresi

//annak alapján, hogy folyton sapkában vannak, ott még nem csökkent a fűtésszámla

én már a fény gyermeke vagyok 2014.02.10. 19:58:52

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Ez így van. Azt megvédjük és nem kérünk a bukott sasmadárból.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.02.10. 19:59:54

@én már a fény gyermeke vagyok: mondjuk jó lenne, ha összeszednéd magad, mégis h jössz ahhoz, h egy ilyen áldott, jó lelket, mint Zsóti, megvádolod? Mit kérsz büntibe?

@sogeking: mondjuk nem is értem, h miért nem sapiban zuhiznak.

én már a fény gyermeke vagyok 2014.02.10. 20:03:54

@sogeking: A sapkaszponzor mindig időben fizet. A gyászruhaárus is. Ennyi feketébe öltözött nőt utoljára Brezsnyev et. temetésén láttam. Cuki pinklédi talpig feketében. Unnaturális.

én már a fény gyermeke vagyok 2014.02.10. 20:07:17

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: 41 éves matuzsálem, csoda hogy még mozog. Ragaszkodj a pipihúshoz, azok még pörgetik a romantikus helikoptert ezerrel.

én már a fény gyermeke vagyok 2014.02.10. 20:17:07

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Viccölsz? Mit gondoltál, miért mindig csak bal kézzel kommentelek?

Nem Penny hajója 2014.02.10. 20:21:26

Zsófika smink nélkül tisztára olyan, mint a felvágottaslány itt a sarki Coop bótban.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.02.10. 20:25:57

@én már a fény gyermeke vagyok: nem tudom, megadhatnád a választ erre a kérdésre :D

@Nem Penny hajója: aha, csak tetovált szemöldökcsivel :D

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.02.10. 20:34:50

Hát feleim, a komment-részvények nem nagyon akarnak magukhoz térni, még a vasárnapi kiválasztás sem hozott oltári javulást, holott a zuhanást megfékezte (egy ideig):

imgur.com/JpVqsZi

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.02.10. 20:39:56

@annamanna: ez egy nagy állatkert, bent vannak a majmok, kint a közönség, akiknek a majmok mórikálják magukat. Ez mindig is érdekelte az embert. Nem az ész a lényeg, arról már lemondtak a készítők is.

(kicsit komolyan veszed ezt az egészet)

FawltyTowers 2014.02.10. 20:40:17

@én már a fény gyermeke vagyok: félreértelmezték a tradicionális ruhatár listát, amelyben az egyik pont: "az a kis fekete, ami mindig jól jön"
Nekik ez a zünneplő. Ha esik, ha fúj, buliban és kiválasztásnál, ganz egal.

Szentpeter 2014.02.10. 20:42:56

Egy kicsit késői ez a 10 órás kezdés, ha csak nem baglyoknak akarják szórni a műsort..

Szentpeter 2014.02.10. 20:44:37

Meg aztán nem országos az rtl 2, így sokan megunják a neten való nyomozást..

Szentpeter 2014.02.10. 20:45:51

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Biztos azért mert így van... hát milyen kereskedelmi tévé ez ?

Szentpeter 2014.02.10. 20:48:21

Aztán lehet hogy a 80+ éveseknek szól a műsor, akik egyébként sem tudnak aludni, és alig várják hogy Bécivel, Adéllal csevegjenek.. hát, nagy élmény..

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.02.10. 20:57:48

@Haynau (Sons of Monarchy): azta, ez kemény. ha nézettséget is így veszt, az rtl nem lesz boldog.

sogeking 2014.02.10. 20:57:58

@annamanna: eleve a műsor így van pozicionálva, elég ha megnézed, hogy pl. a műsorvezetők is odamondogatnak a játékosoknak

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.02.10. 21:09:11

"A villamoson van az igazi való világ. Egy idős nénin volt a zöld kendő, és szemmel jelezte, hogy engem fog kihívni párbajra, úgyhogy inkább leszálltam magamtól." (Hajdú Balázs)

sixx · http://comment.blog.hu 2014.02.10. 21:11:37

@annamanna: szakadj már le a témáról itt is, a kurva életbe már, ezt a faszságot osztod állandó jelleggel, mindenütt. most azonban rábasztál, mert meguntam, szóval hesspicsába.

maythebetter · http://www.szuperakcio.hu 2014.02.10. 21:12:27

Hejj, de szép merités :D Eddig nem tünt fel, hogy fut egy ilyen műsor, de ma belenéztem. Hölgyurak, ez nagyon sulyos, hogy sikerült a Világegyetem legnagyobb idiótáit egy kupacba gyűjteni?

Mók_Ica 2014.02.10. 21:17:46

@Haynau (Sons of Monarchy): :)
a komment árfolyamot sajnálom.... nem csinálunk egy kis short selling-et? nagyot kaszálhatnánk vasárnap a kiszavazás napján ;)

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.02.10. 21:20:51

@Haynau (Sons of Monarchy): megnéztem...
Sok bróker erre kezdené harsogni, h eladás, eladás :)

@Mók_Ica: :DD ez lehet a Telekom mellett a másik titkos befutó?! :D
Én beszállok, ha lehet jól shortolni ;)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.02.10. 21:25:09

@Szentpeter: ilyen :) Azt akarják, h inkább a párommal legyek el :P

Blájen!!!!!! Várlak :)

@Haynau (Sons of Monarchy): ez ari :)

Cave Nick 2014.02.10. 21:26:57

@neoteny: +1 és itt többen nem értjük, hogy miért nem szivárgott még ki Soha, Semmilyen Körülmények Között.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.02.10. 21:30:03

@Haynau (Sons of Monarchy): am ha nem tévedek, az éjjeli online ugyanilyen görbét írna le. ha volt online, volt csacsogás, ha nem, akkor meg minek.

nosce 2014.02.10. 21:33:32

@Mók_Ica:
Laci kiesésénél kellett volna shortolni a dupla csúcs után ugyan kitört de befalsult és esett mint a kő :)

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.02.10. 21:39:00

@nosce: még nem lehet tudni, mivel hozakodnak elő (reménytelen optimista beszél belőlem), ami ad majd még csúcsot :)

Így elnézve és ezt a gondolatmenetet elemezve, tényleg olyan ez, mint a részvénypiac, közepesen rossz vállalatokkal :D

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: nem petya a párod?! :D
Döntsd el, h kit akarsz! :)
2 tesó között lehet a földre kerülni :D

beacska 2014.02.10. 21:41:33

de jó, ma megint lesz IZAAA!

Mók_Ica 2014.02.10. 21:41:39

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: kit érdekel a Telekom, ha itt van a komment részvény? ;) shortoljunk!!

2014.02.10. 21:42:23

De randa kövér Iza!

Katta82 2014.02.10. 21:42:36

Lesz valakinek egy linkje stream ügyileg, retekkettőt illetően?!? :)

Mók_Ica 2014.02.10. 21:44:24

@nosce: ha összeszedjük magunkat és belehúzunk a szavazáskor, akkor most kell venni gyorsan és hétfőn jól eladni :)

nosce 2014.02.10. 21:44:38

én egy linket longolnék, ha adna valaki :)

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.02.10. 21:45:44

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: nah, tipppikus terelés :)
Én ilyet nem is mondtam, dehát ha te választottál .... :P

@Mók_Ica: :D
Azért érdemes ide is, oda is tenni :D
De ezt melyik kereskedőháznál lehet intézni?!
vagy te vagy a VillaBróker?! :D
Bitcoint elfogadsz? (ezt is fel lehetne úgy fújni, mint azt, csak elég nagy érdeklődést kell csapni köré. aztán mielőtt kipukkadna, jól eladjuk:D) Asszem kész az üzleti terv! :D

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.02.10. 21:46:48

@szerivan: azta, nem irigyellek, milyen sovány lehetsz, ha szerinted iza kövér :DDD

Mók_Ica 2014.02.10. 21:48:07

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: nem vagyok bróker, de az üzlet megkötése után mindent intézek ;) bitcoin teljesen megfelelő fizető eszköz, de ha nem abban kapod a fizudat, akkor dupla az árfolyam kockázatod... vagy kétfelé figyelsz és üzletelsz :)

sogeking 2014.02.10. 21:48:58

@Mók_Ica: most, hogy kikotyogtad a stratégiát, azért nem tennék rá nagy összeget, hogy pozitívan jöttök ki az ügyletből :P

nosce 2014.02.10. 21:51:35

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos:
"Így elnézve és ezt a gondolatmenetet elemezve, tényleg olyan ez, mint a részvénypiac, közepesen rossz vállalatokkal :D
"

inkább a szutykokra jellemző, a hájp fellövi aztán visszaesik a sávjába

Mók_Ica 2014.02.10. 21:52:28

@sogeking: két irányba nyomjuk, azt nem áruljuk el, melyik irányba kötünk nagyobbat :) ugye Blájen? ;)

B.Betyár 2014.02.10. 21:53:13

Az a helyzet, hogy én semmiképpen nem shortolnám, ha ez az amerikai index lenne. Ez az állapot a vihar előtti csend, a kis korrekcó után innen 5k-ig kellene robbannia az árfolyamnak:
kepfeltoltes.hu/140210/vv6_kommentsz_m._www.kepfeltoltes.hu_.png
Más kérdés, hogy a elmélet csak a (ciklikusan bár, de) állandó növekedésben lévő indexekre érvényes :). Az Mtelekom pedig 6%-ot rallizott ma, csak szólok.

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.02.10. 21:53:15

@Mók_Ica: hm, megoldom ügyesen az árfolyamkockázatot....

@sogeking: hehehe, ez is a terv része, ez a figyelemfelkeltő szakasz... ;)
majd csak lesni fogtok, ha egyszer shortolunk egy óriásit! :D

Cave Nick 2014.02.10. 21:53:38

@nosce: a vv-nek hol van a megérdemelt sávja? szerintem úgy 100-150 komment körül

Mók_Ica 2014.02.10. 21:53:52

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Blájen-nek csak Te kellesz, nem vetted észre? :)

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.02.10. 21:56:11

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: de miért van ott az a volna...?! :O

@nosce: azért azt, h közepesen rossz, mert párban benne lehet a kiugrás, a többi viszont csak ballaszt :)
és amúgy is jó időben kell kiszállni belőle, aztán utánunk a vízözön! :)

@Mók_Ica: úgy-úgy drága! :)

@B.Betyár: figyeltem énis, meg a híreket is, aminek ez lett a hatása... csak tartson ki még egy jódarabig ;)

sogeking 2014.02.10. 21:57:44

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: majd előtte bekiabálok Józsinak, hogy kezdjen el játszani :D:D:D

2014.02.10. 21:58:43

@ミラ: Dehogy kövér, csak Dottyka ellenpólus akartam lenni :D

nosce 2014.02.10. 21:59:04

@B.Betyár:
ez nem valószínű mert a 2-nél túl nagy volt a korrekcio h az eliott érvényes legyen, 20%-ra esett vissza, ott már törik a trend

nosce 2014.02.10. 21:59:45

@Cave Nick:
elvileg a grafikonon 0-500 :)

Viclipucli 2014.02.10. 22:01:03

Sziasztok!
Lesz-e hol nézni onlány műsort?
Kiskezitcsokolom mindenkinek.

sogeking 2014.02.10. 22:01:33

@szerivan: amellett, hogy csinálod a showt, egy streamet is szerezhetnél :P

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.02.10. 22:01:43

@szerivan: jahogyjah. akkor megnyugodtam :D

kezdődik az öfiiiiii. remélem, megmarad a dobhártyám.

nosce 2014.02.10. 22:01:47

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos:
persze, a párbajokon mmkk kiugrás lesz :)

Mók_Ica 2014.02.10. 22:02:31

@nosce: micsoda szakértők vannak itten kéremszépen :) :) határidős pozit nem akar vki nyitni? :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.02.10. 22:04:02

@szerivan: sikerült :D

De kibírtam, h nem reagáltam :D

@Mók_Ica: ne is ámíts, tudom, h nem én kellek neki :(

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: mert közölted, h nem kellek neked :D

ő-szinte 2014.02.10. 22:04:57

húbasszameg, jó lilu ruhája :-OOOOOOOO
én issss akkkkkajommm!!!!!!!!!!!!!!!!!!

c.miller 2014.02.10. 22:07:31

szuperintelligens, joghallgató dávid a pulcsija orrába törölgeti az elcsöppenő, taknyos orrát...

B.Betyár 2014.02.10. 22:08:04

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: Előtte az MSCI-ből való kikerülésre szarrá shortolták, az aljon meg szépen összekapargatták, valakik megint jól jártak. Mondjuk én nem foglalkozom magyar piaccal, mert csak egy szó van rá: SZÁNALMAS :). Akkor már inkább a rulett.
@nosce: Ne csináld már, a kettes 0-ig is visszamehet, és tipikusan mély szintig szokott jutni (50-62%).

FawltyTowers 2014.02.10. 22:08:16

@Katta82: nagyon nehezen jön be az oldal, de ha telített, akkor a pop-up nem ad semmit. :(
Ha bejön, akkor működik.

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.02.10. 22:08:42

@Katta82: De megy, csak nagyon lassan jön be. Próbáld többször, ha elsőre nem megy.

Hori1 2014.02.10. 22:09:30

Megyek kakkantani. :D

sogeking 2014.02.10. 22:09:36

@c.miller: fixált egy elszabaduló szálat

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.02.10. 22:09:50

@Mók_Ica: nem, nem látom, költözöm a Mártírokra. Elutasít engem, a foltmentes sonkámat is megette. Mivár még? A kiolómat is eltünteti?

Istenes Bence 2014.02.10. 22:10:52

@Hori1: :DDD Szarj egy nagyot, Dorka! Két lehúzásból menjen le!

c.miller 2014.02.10. 22:11:37

ZSÓFI A LEGSZEBB??? az atomsárga piranjafogsorával, és ijesztő szemöldökével???

Katta82 2014.02.10. 22:12:03

@Haynau (Sons of Monarchy): Köszi aranyosak vagytok! Már kb 20 x próbáltam! Úgy néz ki ez nem az Én napom! :/

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.02.10. 22:12:14

Sára milyen profin kavarja a szart. Na a maga háttérből beböffentős stílusában.

És vajon HomárDév be tudja füzni Pinkit?

nosce 2014.02.10. 22:12:57

@B.Betyár:
a 2-es nem mehet az alsó fibó alá, az trend sérülés, nem csak eliott szerint

Ebeneeeezer Goode 2014.02.10. 22:13:03

Józsi milyen energikusan mászkál fel s alá. ezt már szeretem, van történés :)

blikknépe (törölt) 2014.02.10. 22:14:14

"Én inkább az áskálódás-geciskedés vonalon haladó műsorokat szeretem, meg azokat, amikben nem pinával manipulálnak a versenyzők, de legyen ez az én bajom."

tudod te nagyon jól, hogy ilyen nálunk nem lesz még egy jó darabig.

Istenes Bence 2014.02.10. 22:14:55

@c.miller: Gusztustalan egy jószág. :DDD

nosce 2014.02.10. 22:14:58

@Hori1:
siess mert nekem is szarnom kell

blikknépe (törölt) 2014.02.10. 22:15:00

@Ebeneeeezer Goode: keveri a lapokat azt mondod? én nem látom.

ő-szinte 2014.02.10. 22:15:10

mi ez az Attila fíling Dávidnak?????????
neki nincsenek barátai, egyedül vagy, stb...
WTF????

nosce 2014.02.10. 22:15:38

nekem nem jött be lófasz se, a retek nyert allinnel

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.02.10. 22:15:39

Na, Viki végre elsírta magát: emberi is tud lenni?!?

Ha kihívják párbajra, rínia is kell, azt szereti a nép!

Ebeneeeezer Goode 2014.02.10. 22:16:03

@blikknépe: nem, dehogy. csak mozog. ez ritka.

c.miller 2014.02.10. 22:16:54

@Istenes Bence: de vazz, azért azt egyszerűen nem tudom elhinni, hogy nincs aki közölje vele, hogy a b3-a3 árnyalatokban játszó fogaihoz ne kenjen már fukszia meg piros színű rúzst...

FawltyTowers 2014.02.10. 22:17:11

Dávidka attól érzi magát férfinak, hogy ha van autója? Hm...
Vikinek nem kéne ennyire szembesítenie a fiút a hazugságokkal, mert mint láthatjuk, azt nem csípik a tahóház lakó. Legalább is a nagy része. By the way, miből lehet annyi pénzt keresni egy hónapban, ami több, mint a villanyeremény?

Iza mennyi érdeklődést mutat a többiek kívánalmai iránt.

@Ebeneeeezer Goode: :))))

Simonságnak biztosan ez a nő kell, ez a Csárli? Jobb, ha már most beüzen, hogy anya, vége.

Mók_Ica 2014.02.10. 22:17:21

@ő-szinte: kamu... Viki jól bele is zavarta a mondadójába a kérdéseivel :)

sogeking 2014.02.10. 22:17:53

@nosce: izé, azt ugye tudjátok, hogy a papírt nem szabad lehúzni, dobjátok inkább a kukába

c.miller 2014.02.10. 22:18:11

:DDD most fog összeveszni a két senki azon, ki a nagyobb kupac szar.

Istenes Bence 2014.02.10. 22:19:15

@FawltyTowers: +1
Összefoglaltad, amit gondolok.

nosce 2014.02.10. 22:19:44

@sogeking:
gondolom milyen szag lehet ott estére :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.02.10. 22:19:45

Jajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj, rííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííí

FawltyTowers 2014.02.10. 22:19:55

"Meghatározó egyéniség legyek, nemcsak Magyarországon..." Orélió szerény tervei: Mit akar meghatározni vajon?

c.miller 2014.02.10. 22:20:19

auréliónak igaza van.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.02.10. 22:20:38

6 évig készült aurél az érettségire? hiiiiiiijbazz, ezzel nem dicsekednék.

Mók_Ica 2014.02.10. 22:20:50

na, 6 év alatt egy érettségi :) :) ez jóóóó, ügyes :)

csiberibe 2014.02.10. 22:21:08

6 év alatt érettségizett le órélió?

blikknépe (törölt) 2014.02.10. 22:21:18

@Ebeneeeezer Goode: szerintem alábecsülöd. ez taktika a részéről.

Mók_Ica 2014.02.10. 22:21:48

@sogeking: :) vagy árnyalat szakértő :) ;)

A Proverbiális Noszty Fiú 2014.02.10. 22:22:39

@FawltyTowers: a társasházi pókirtás metodikájának irányvonalait.

Ejoy 2014.02.10. 22:22:59

Mekkora kamu dumát nyomnak ezek bazz! homi dávid egy hónapban többet keresett mint a full nyeremény:)! Viki meg látványosan sírt a nézõknek mert be van szarva. Kurva nagy!

Mók_Ica 2014.02.10. 22:23:12

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: most is tuti foltmentes sonkáért ment, csak neked :)

c.miller 2014.02.10. 22:23:19

@Mók_Ica: nem, csak túl sokat dolgoztam fogászati és szájsebészeti klinikán...:D

B.Betyár 2014.02.10. 22:23:20

@nosce: Nem így van. A 2-es 0-ig mehet. Ez tény. Nézz utána.

Ez a két fasz nagyon jó volt :D.

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.02.10. 22:23:48

Hoppá a kiskancsó besült, amikor a focira került a sor. Ráadásul nem NBII-es, hanem megyei 3. osztály... para a srác, nem is kicsit.

A Proverbiális Noszty Fiú 2014.02.10. 22:24:01

Vihihikihi, még hogy te nem vagy rosszindulatú.

Lol ezeknek a kis retkeknek már egy 28 éves is vén fasz?

genevieve 2014.02.10. 22:24:05

@csiberibe: hány éves is most?:-)

és még dávid van lenézve a 8 év jogi egyetem miatt?:-d

Istenes Bence 2014.02.10. 22:24:11

Dávid. Akkora nulla vagy. :DDDDD

Mók_Ica 2014.02.10. 22:24:38

vigyázzzz reklám üvölt!!!

Ebeneeeezer Goode 2014.02.10. 22:25:35

@blikknépe: konkrétan ő fogja megnyerni. mindenki szereti, senki nem viszi ki, aztán amikor megritkul körülötte a villa, elkezdik bevagdosni öfibe a hatalmas dumáit, a nézők is megkedvelik, és nyer! vagy nem, leszarom. de legalább nem kannibál, mint a többi.

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.02.10. 22:25:43

@Haynau (Sons of Monarchy): Igen, Iza oltotta, h csak NB2-ig jutott, nem csoda, h rosszul esett, hisz még addig se :)

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.02.10. 22:26:08

Na jó, HomárDév kamuzik és ezt mindenki levágta (még a "cinkosai" is, lásd Teo). Akkor viszont mi a francnak tették rá a jeleket?

sogeking 2014.02.10. 22:26:16

@csiberibe: de abban már az általános is benne van

Mók_Ica 2014.02.10. 22:27:22

@Haynau (Sons of Monarchy): talán egyébként is rátettek volna :)

c.miller 2014.02.10. 22:27:24

@Haynau (Sons of Monarchy): hagyjuk már, mert iza is úgy adja el magát mint aki tízszer szerepelt már az in style magazin címlapján és ő lenne lagerfeld kedvenc modellje..,:DDD legalább annyira vicces. de abban igaza volt auréliónak, hogy ne oktassa már ki arról, hgyan érezhet az apukája, akinek izus a nevét nem tudja...

FawltyTowers 2014.02.10. 22:27:54

@Mók_Ica: köszi!

@Ejoy: az nagyon gyötrő tud ám lenni, ha a szülők nem képesek büszkék lenni a gyerekükre, ezért nyugodtan lehet sírni. /gondolom, igaz lehet a sztori, mert Viki adatlapján az szerepel, 15 éves kora óta gondoskodik magáról/

Istenes Bence 2014.02.10. 22:28:18

@Haynau (Sons of Monarchy): Megszopatta magát a gyerek, vasárnap kidobják a villából.

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.02.10. 22:28:44

@genevieve: Nem. HomárDévid nem (csak) a nyolc év jogi egyeteme miatt van lenézve. Hanem mert egy szánalmasan kamuzó amatőr-színész, aki már kaszált a Retek Kettőnél különféle adásokban - oszt majd itt is fogja ontani magából az intellice..., integillen..., ingelli... okosságot, na!

blikknépe (törölt) 2014.02.10. 22:29:11

@ミラ: én anno vasárnap átolvastam 2-3 tételt :) tutitipp a parlamenti simerőstől. persze egyik sem volt a 3 megadottban másnap.

@FawltyTowers: korrajz. kb ennyire van eltévedve ennek a korosztálynak egy jó nagy része. nem emlékszel, azért kezdett el sírni, mert kint a valóéletben neki elég volt megpörgetni a faszát és azt mondani a csajnak, hogy leszophatsz, és tényleg leszopták, itt meg nem harapnak a halak.

meghatározó egyéniség? mi? egyéniség? 12 egy tucat facebook vagy ask.fm huszár. önmaga paródiája. egy krisztofeli pálya azért kinéz neki.
max 2 évig lehet élni majd ebből, de 5 év múlva a mi lett velük cikk a blikkben már a rosszlányok.hu-n fogja megtalálni.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.02.10. 22:29:22

@Mók_Ica: tényleg megtenné nekem? Tényleg??????????????

Akkor megyek aludni :D

Jó éjt!

@Haynau (Sons of Monarchy): jaja, ez igaz. Jó kérdés:P

Mók_Ica 2014.02.10. 22:29:28

@FawltyTowers: azért az milyen, hogy a tesóira büszkék a szülők, ő pedig így szeretné elérni, hogy büszkék legyenek rá....

Mók_Ica 2014.02.10. 22:30:12

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: tuti :) ha alszol, hová tegye sonkát, hogy reggel megtaláld? :)

Istenes Bence 2014.02.10. 22:31:17

@c.miller: Ezen én is gondolkodtam. Hol a picsába volt ez modell? Palvin Barbi? Mihalik Enikő? Kicsit el van tévedve a hülyéje.
Érettségi. :DDDD Sose lesz. Simlisnek volt igaza: fütyike szopásból fog élni. Nincs más lehetősége, itt biztosan nem fog nyerni.

Schlomo Goldberg 2014.02.10. 22:31:35

Homárka pár napja kijelentette nagyképűen amikor öltözködött hogy " az a zakó amiben bejöttem 200 volt"

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.02.10. 22:31:35

@Mók_Ica: Nem tudom, de a jelei közt a legtöbb az "összesküvőktől" származott.

@Istenes Bence: Nem biztos - ha Vikit viszi ki a Homárgyerök, van esélye a visszajövetelre.

@c.miller: Hát Iza sem egy szent, max. TV-n keresztül tudnám elviselni, hisztis elkényeztetett csitri. Viszont szerintem őszinte volt, amikor azt mondta, az ismeretségek miatt ment a VV-be. Ettől nem lesz szimpatikusabb, de unszi sem.

FawltyTowers 2014.02.10. 22:31:57

@Mók_Ica: nem tudom, nyilván sokféleképpen megpróbálta már. Vikiről nagyon sok cikk van a neten, mint kézis kapusról és nagy többségében dicsérik. Ha arra nem tudtak büszkék lenni a szülei, akkor az már gáz.

c.miller 2014.02.10. 22:32:13

@Mók_Ica: elméletben alsó bölcsességfogat is ki tudok húzni. :DD

Ebeneeeezer Goode 2014.02.10. 22:32:30

izának a szája egy önnálló lény. talán valami parazita, ami rátelepedett iza arcára. néha átveszi a hatalmat iza felett, beszél, megy előre és húzza maga után iza testét. az orra is egy parazita.

nosce 2014.02.10. 22:33:25

@B.Betyár:
nem tény, ganem fals pozitív :), most csak gyorsan a netről bányásztam, aztán elengedem a témát :)

"Általánosságban megállapítható, hogy minden elsődleges ciklus 3 emelkedő másodlagos ciklusból épül fel, amit 2 ciklusból álló korrekció követ. A másodlagos ciklusok nagysága és az azokat követő korrekciók mértéke jól meghatározható. A ciklus első hullámának emelkedő szakaszát (0-1) általában egy 30-40 %-os korrekció követ (1-2)."

itt a korrekció ,majd 80% volt túl sokkkk

szmoti 2014.02.10. 22:33:28

@Mók_Ica: Én már nem egyszer kaptam mini szívrohamot így :) A tévé megy a hátérben, ahhoz, hogy az öfiből bármit is értsek, majdnem maxon van a tv, viszont néha elfelejtem, hogy a reklámok meg Lilu rohadt hangos :D mindig megrémülök. De miért lehet ez?

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.02.10. 22:34:52

@nosce: @B.Betyár: Elmentek ti a halál f*szára a tőzsdés szarokkal! Ha így folytatjátok, soha többet nem teszek fel statisztikát! :D

Mók_Ica 2014.02.10. 22:35:51

@szmoti: ha véletlenül bealszunk az unalmas adáson, felébredjünk :) régebben a többi adón is így volt, de szabályozták... ez viszont egy Romániában bejegyzett adó és nem büntethetik itt ezért...

sogeking 2014.02.10. 22:35:55

@Haynau (Sons of Monarchy): nekem meg egy kastélyra hasonlított :):):)

FawltyTowers 2014.02.10. 22:36:08

Orélió mennyire fosik, amikor belemegy a xarba. És hogy ő nem hazudik.... álmában esetleg.

c.miller 2014.02.10. 22:37:12

@Istenes Bence: ő ahhoz hájas, hogy lejthessen egy-egy komolyabb tervező bemutatóján, a kiskunlacházi miss mosoly szépségversenyen való seggrázás meg nem ér...

szmoti 2014.02.10. 22:37:58

@Mók_Ica: mondjuk igaz, erre tuti felébrednék :D

Mók_Ica 2014.02.10. 22:38:07

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: ok, átadom az üzit :) de lehet, hogy nálad hamarabb megjelenik, mint itt :)

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.02.10. 22:38:16

Hoppá, Csárli Szájmon iránti szerelme tehát kamu. Megesküdött rá, holott pedig.

Hori1 2014.02.10. 22:38:16

Ez a csaj borzasztóan sötéééét. :D

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.02.10. 22:38:16

Atyám, ez a Zsófi milyen sötét.

Istenes Bence 2014.02.10. 22:38:37

Óriási lesz, ha kint hagyjuk a gyereket! 5 szavazat megy ellene tőlem! :DDDDD

genevieve 2014.02.10. 22:38:38

@c.miller: mond már meg hol hájas iza?????

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.02.10. 22:39:27

Hopp, úgylátom itt jó kis nemzetközi piaci szakértő testület jött össze :)
A műsor sem unalmas akkor most?!

Kár, mert én meg megyek aludni egy jót :)

blikknépe (törölt) 2014.02.10. 22:39:29

@Ebeneeeezer Goode: komolytalan lenne :)
józsi tompasága csak az enyhén értelmi fogyatékos sáriéhoz hasonlítható. jól lehet nevetni rajta az igaz, hatalmas forma. de nem 30 napig...

c.miller 2014.02.10. 22:39:33

@Haynau (Sons of Monarchy): szerintem gusztustalan, ahogy azt veszi elő a kissrác ellen, ami a legfájóbb:az apját. ennél már csak az lenne nagyobb pondróság, ha az anyjával jönne, aki elhagyta...

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.02.10. 22:39:45

@Istenes Bence: Mondom én: az ilyen öntelt és fals faszi repüljön csak ki. Aztán mehet vissza a balettba ugrálni! :D

Istenes Bence 2014.02.10. 22:40:11

@genevieve: Nem hájas, csak egy szarkupac.

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.02.10. 22:40:32

@c.miller: Hát nehéz neki, mert még lekurvaanyjázni sem lehet, nem venné sértésnek, hanem biográfiai utalásnak.

Mók_Ica 2014.02.10. 22:41:19

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: Dottynak vidd a fm sonkát, a hűtőbe tedd :)

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.02.10. 22:42:43

Na, Józsi kapcsolata szilárdabbnak tűnik, mint Simié.

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.02.10. 22:42:49

@Mók_Ica: mivan a foltmentes sonkával?!
Engem ilyen hülyeségek nem érdekelnek: ha finom eszem, ha nem hagyom :)

Ebeneeeezer Goode 2014.02.10. 22:43:06

@blikknépe: jerzy is elmenetelt a döntőig...

Hori1 2014.02.10. 22:43:25

Az óriásit azért tegyük idézőjelbe. :D
Lilu néha betalál. :D

FawltyTowers 2014.02.10. 22:43:46

Még, hogy Józsi nem hazudik. Tudta, hiszen mondták neki, hogy Dávid kit akar kivinni, mégpedig Vikit.

A jólfésült grandiózus tervekkel rendelkező manus pedig most akarja magához láncolni Pinkit.

Ejoy 2014.02.10. 22:43:56

Viki kurvára be van szarva, hogy ki lesz baszva, mert õ erre nem szolgált rá:)!

c.miller 2014.02.10. 22:44:34

@Haynau (Sons of Monarchy): szerintem meg pont, hogy hatalmas törés volt ez az életében, simán látni a viselkedésén.

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.02.10. 22:46:23

Azért szépen építik fel Dave karakterét. asszem elég egyértelmű az RTL álláspontja.

Istenes Bence 2014.02.10. 22:46:24

Háháhá! Szerintem Dávid kipicsázza magát! :D

Mók_Ica 2014.02.10. 22:46:43

fekete-fehér party???

FawltyTowers 2014.02.10. 22:47:19

@MolnarErik: nekem is van ilyen érzésem. Mondjuk, forog tőle a gyomrom.

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.02.10. 22:47:26

@Haynau (Sons of Monarchy): muhaha, HD mint a balettpatkány :D A szőke, a hülye hangjával (Billy)? :D

Dejó, HD a saját dugájába látszik dőlni?!
Ez egész feldobja az érdeklődési kedvem a vv iránt, h a kis okostojáskodó jól megszívatja magát :D

@Mók_Ica:

az övébe, a tiédbe, vagy a saját hűtőmbe?! :D

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.02.10. 22:47:30

@FawltyTowers: szerencsére nem arra kellett megesküdnie a barátnőjével való kapcsolatára.

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.02.10. 22:48:22

@MolnarErik: Hát igen, HomárDévidet építgeti szépen a szerkesztőség. Ezek szerint őt akarják visszaküldeni a párbajról.

Pedig annyira nyálas az a pali (?), hogy attól kimegy a gálám. Hogy tudja a többi villalakó beszopni ezt a tömény adag maszlagot?!

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.02.10. 22:48:44

@Ejoy: ez a vv6 viccének tűnik :))
Még mém lehet belőle, ha kivágják...

genevieve 2014.02.10. 22:49:18

@Haynau (Sons of Monarchy): akarjátok, hogy dávidnak drukkoljak?:-DDD

c.miller 2014.02.10. 22:49:38

@genevieve: a te szemeddel nem az persze, de egy komolyabb, nemzetközi szinten sztárolt és agyonfoglalkoztatott szupermodellhez képest iza teste nem akkora szám. az arca sem különleges, nincs meg benne semmi, amitől lenne esélye egy nagyobb, patinás modellügynökségnél. a baj az, hogy ő ezt képtelen belátni, és szem elől téveszti azt a tényt, hogy mindennek tetejébe túlkoros is. simlisnek volt igaza.

Veder1 2014.02.10. 22:49:41

hehe Krisztiánt már másodszor hagyják ki a partyból

A Proverbiális Noszty Fiú 2014.02.10. 22:50:03

Krisztián iknább ne papoljon arról, hogy ki a csicska. Szánalmas hülyegyerek, Józsival kellene végre összeborulniuk

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.02.10. 22:50:37

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: Szerintem is Billy, a hülye hangú.

Szerintem nem dől a saját dugájába, tolja szépen a dumát, amire RTL-ék instruálták. A szerkesztőség meg alátesz, tolják előre ezerrel. Akár nem is kellene szavazni, lezsírozták már a következő párbajt.

Veder1 2014.02.10. 22:50:50

@MolnarErik: szerintem meg pont nem tolják Dávidot, még zene sincs utána meg Lilu leszólja a bulit hogy szar :)

genevieve 2014.02.10. 22:50:59

@c.miller: ebben igazad van:-)

de abban, hogy dagadt lenne nem:-)

ő-szinte 2014.02.10. 22:51:00

ez a felső eskü jól áll Au-nak

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.02.10. 22:51:05

@Haynau (Sons of Monarchy): énis zsigerből voltam így a személyiségével! Már a beköltözésekor mondtam (lásd az antréja), h hihetetlenül irritáló a faszika...

Mondjuk tökmindegy ki hány szavazatot appol itt sztem, úgyis az számít, h a rötölö kit akar visszatolni.

blikknépe (törölt) 2014.02.10. 22:51:21

@Ebeneeeezer Goode: el, de neki volt csaja. itt most zsolt lesz abban a szerepben. józsi a simán hülye

A Proverbiális Noszty Fiú 2014.02.10. 22:51:42

Orálió miért vett fel egy harisnyát felsőnek?

Már megint ez a csókolózásmánia. Nem unják?

genevieve 2014.02.10. 22:51:48

@sogeking: biztos? mert akkor kiesik:-)

Ejoy 2014.02.10. 22:52:29

Kurva jó a bullejj! Dévid zakó-pizsama kombóban nyomja, a srácok páva buzinak öltöztek!

ő-szinte 2014.02.10. 22:52:33

iza felültette a szopórollerre Au-t :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

FawltyTowers 2014.02.10. 22:52:36

Vajon rosszul emlékszem, hogy nemrég Orélió még Pinkikének esküdözött, hogy 3 mondattól megváltozik a kedvéért?
Mé' nem megy mindegyik a 3.14csába?

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.02.10. 22:53:01

@genevieve: HomárDévnek akarsz drukkolni? Amikor leparasztozta Traktorost? Érdekes lenne pedig nézni, hogy miből van Magyarországon több: öntelt látens pávagyerekből vagy vidéki parasztsrácból? :D

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.02.10. 22:54:18

@Mók_Ica: nindzsázzam be hozzá?! :D
Sztem megrémülne!

@genevieve: ha az neki nemjó ómen, akkor nagyonis, teljes erőből! :D

@Haynau (Sons of Monarchy): végülis nem véletlen, h abból a bandából pont ő jutott eszünkbe :DDD

genevieve 2014.02.10. 22:54:38

@Haynau (Sons of Monarchy): most akkor azt, hogy valaki paraszt hogyan kell érteni?

jó dolgos munkásember?:-)

Ebeneeeezer Goode 2014.02.10. 22:54:56

jó fordulat lenne, ha Viki menne vissza. amikor benyit az ajtón esetleg szavalhatná fennhangon az Ezékiel 25,17: "...és majd megtudjátok, hogy az én nevem az Úr, amikor szörnyű bosszúm lesújt rátok!"

ő-szinte 2014.02.10. 22:55:07

@Mók_Ica: a felső férfias :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

@Istenes Bence: jahhh, jól tolja ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDD szopatja mindegyiket ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDdd

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.02.10. 22:55:12

Iza egy csavarintással az ujja köré fonta Debiliót. :D

Szegény srác, már majdnem sajnálom: iszonyatos benne a feszültség, maholnap álmában a paplanba fog ejakulálni.

genevieve 2014.02.10. 22:55:51

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: akinek én drukkolok, az vetheti is magára a keresztet:-)

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.02.10. 22:56:40

@genevieve: lehet ezt "vidéki parasztsrác"-nak vagy "sötét bunkóparaszt"-nak látni. Nézőpont kérdése...

@Ebeneeeezer Goode: Miért, Viki az apokalipszis összes lovasainak a lova - egy személyben?

Mók_Ica 2014.02.10. 22:57:21

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: valahogy győzd meg, hogy csak ő kell neked :) a sonka csak ráadás :)

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.02.10. 22:57:30

@Haynau (Sons of Monarchy): naés? van odabent mosógép...
Ha azzal vmi gáz lenne, Szentpetya odaadja a sajátját :D V a lepedőt, vagy a mosógépet :D

c.miller 2014.02.10. 22:57:55

@genevieve: nem azt mondtam hogy dagadt, hanem hogy hájas. hájas lehet az is, aki amúgy vékony, mert tónustalan a teste. izmtalan, nem feszes a teste.
nagyon sok vékony nőt látni akinek tiszta narancsbőr a combja és a feneke például.
mondjuk ez inkább olyankor látvanyos, ha valaki lefogy 10-20 kilót sport nélkül, pusztán koplalással.

2014.02.10. 22:58:00

@sogeking: Hackeljem meg a kamerákat?

Mók_Ica 2014.02.10. 22:58:34

@ő-szinte: pont annyira, mint akin van :)

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.02.10. 22:58:55

@genevieve: utolsó kenetként?!
papot is küldenek be hozzájuk?!
Tényleg, ezzel be lehetne rakni a zabszemet a seggükbe :DDD

@Mók_Ica: ha a sonka nem beszél helyettem, akkor énis kevés leszek :D

blikknépe (törölt) 2014.02.10. 23:00:44

@genevieve: modellszakmához ő túlsúlyos. akármilyen hülyén hangzik is. auchan katalógusba meg ilyenbe elmegy.

sogeking 2014.02.10. 23:01:07

@szerivan: jó lenne, vagy legalább rúgd le a kamerákat, hogy más se tudja nézni :P

genevieve 2014.02.10. 23:01:13

@c.miller: aki hájas az dagadt,
az izomtalan, nem feszes a teste az nem egyenlő hájassal,

akinek narancsbőrös a segge, az sem mind hájas...

szerintem:-)

tena_lady 2014.02.10. 23:01:41

Hm, szerintem Dávid egész jól taktikázik. És Charlotte is. Az, hogy valaki hazudik annak a személynek, akit utál (Charlotte Vikit) az nem jelenti azt, hogy hazudik annak is, akit szeret(Simon). Mondjuk itt, a VV-t leszaró nézők közt (Öhm...) van annyi jóindulatú ember, hogy azt mondják, hogy egyszer hazudtál, akkor mindig hazudsz! Szerintem meg ők csinálják jól. Aurelio és Józsi nem tudnak jól hazudni. Az előző nyertes, Attila még a saját nevét is mindig kamuzta. Az őszinteség nem vezet sehova ebben a játékban. Amúgy a másik Charlotte-tal szembeni "érv" is full hülyeség. Azért mert prosti volt miért kéne nimfomániásnak lennie? A prostik a pénzért csinálják, nem az élvezetért.
Viki pedig nem taktikázik jól. Jobban mondva Viki nem taktikázik. Beleköt az élő fába is, mert ettől érzi jól magát, de ezek az akciói céltalanok. Simont se előre megfontolt szándékkal ejtette ki, csak jól esett neki, hogy szívatja, de azt azért előre nem tudhatta, hogy pólótépés és kizárás lesz belőle. Ezt a kiválasztást se tudta előre. Utólag állt neki össze a kép. Én azért szavaznám ki, mert sehova se vezet az, amit csinál, míg Dávidnak - habár nem szimpatikus - de vannak céljai. Magyarán Dávid játszik.

Cave Nick 2014.02.10. 23:01:48

@ミラ: biztosan 5 éves gimibe járt + 1 évet töltött külföldön ösztöndíjjal

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2014.02.10. 23:02:11

@Haynau (Sons of Monarchy):
Pedig megbarátkozhatunk a gondolattal, hogy retardált simonka fanklubbja erősen küldeni fogja a szavazatokat Dávid Lakatos Márkra.
De mi az a "grandiózus terv" ha vissza jön a párbajból ?
Utána kiviszi Aurélitó és akkor övé lehet Zsófika ? :)
Nagyon magabiztos a kölök, de remélem nagyot fog koppanni.

Mók_Ica 2014.02.10. 23:02:20

Lókupec.... csak beszélni nem tud... :(

2014.02.10. 23:02:49

@blikknépe: Lóg a fején az arcbőr,20 évesen érthetetlen.

genevieve 2014.02.10. 23:02:58

@blikknépe: tényleg hülyén hangzik...

persze ettől ő még nem modell, inkább egy átlagos alkat...de nem hájas:-)

viki az hájas, pedig szerintem több izom van rajta mint izán:-)

szmoti 2014.02.10. 23:03:15

Ma sem lesz online, vagy csak megvárják, míg Béci befejezi a belevalót? Még várok kicsit aztán én is alszok. Mondjuk ma megint pont tudnám sokáig nézni...

Ebeneeeezer Goode 2014.02.10. 23:03:32

@Haynau (Sons of Monarchy): :DD hát a villalakók kb ezt fogják érezni. átgázol rajtuk oda-vissza.

tena_lady 2014.02.10. 23:03:52

@Cave Nick: Kétszer bukott matekból. :D

ő-szinte 2014.02.10. 23:04:16

@Mók_Ica: nem , egy férfiasabb pasin nagyon szexi tud lenni
mondom, még rajta is javított :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.02.10. 23:05:11

Basszus ennek a Géci-nek kilóg a nagybőgő vonója a szájából, ha hosszabb mondatokra kényszerül...

Veder1 2014.02.10. 23:05:55

@tena_lady: szerintem itt egyedül leszek ezzel de egyetértek

Mók_Ica 2014.02.10. 23:05:59

@ő-szinte: még nem láttam, el sem tudom képzelni.... rajta nem tetszett... aki ilyet felvesz és jól is áll rajta, az tuti túl fiatal hozzám ;) ;)

2014.02.10. 23:06:13

@ő-szinte: Au és a kapucnis nejlon babydoll a téma?

Cave Nick 2014.02.10. 23:06:56

@ő-szinte: Ez a póló helyett felhúzott harisnya? Akkor veszek én is egyet.. ne mondd már, hogy ez bejön.

FawltyTowers 2014.02.10. 23:07:07

@tena_lady: lehet, hogy igazad van, csak azt nem értem, miért kell úgy taktikázni, hogy közben minden szó hazug... nyilván Vikinek is ez lehet a baja, talán ezért érzékelik úgy azok, akik nem kedvelik, hogy beleköt mindenbe és mindenkibe. Igen, soxor kötözködik, de nem mindig. Amit mondott egyszer a riportszobában, az úgy van: a mondanivalójának nagy részét elhumorizálják a többiek, pedig van benne igazság. Na, ez az a fogalom, ami nem való ebbe a játékba, ezek szerint.
Sztem az lenne nagy truváj, ha egyszer úgy történne egy játék, hogy van benne taktika, de nem hazugságokra épül. Onnan lenne szép nyerni. Ja, az kicsit munkásabb dolog, mint ez a xar.

Mók_Ica 2014.02.10. 23:07:16

jók a betelefonálók :)

blikknépe (törölt) 2014.02.10. 23:07:18

na jó ez már annyira kamu, hogy még az illúziót sem hagyja meg.

józsi ilyen szavakat magától soha nem használna, mint tegnap kiválasztásnál a harca küldöm alattvalóm, most meg ez a ne vidd ki vikit, mert nem jössz vissza, inkább szúrj hátba valakit.

na neee, józsi ennyire nem okos.

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2014.02.10. 23:07:41

@tena_lady:
Az a problem hogy Viki mindig megmondja az igazságot ?
Az korrekt volt hogy Józsi is megpakolta Dávidot ?
Úgy hogy Viki sose bökte hátba ?
Egyébként Vikinek azért ez a taktikája mert sansztalan hogy elindul közte és bármelyik hím között valami románc,ezt a beköltözésnél is tudta, ha bele gondolunk az össze nuna kavar bent a villában, igaz Sárlott már nem,de neki adott szépen Simonka, szóval Vikinek ez a feladat maradt hogy savazza a népet, de nem mindenkibe köt bele, én így érzem.

Cave Nick 2014.02.10. 23:08:13

@blikknépe: a harcba küldöm alattvalómat miss dávid is a szájába adhatta

B.Betyár 2014.02.10. 23:08:53

@nosce: Perszepersze.
Én ezt évek óta használom, inkább az én szavamban bízz (mostkomolyan)! Itt egy másik idézet, amit már értelmesebb emberke írt:
"The second wave of a primary move is a corrective wave (i.e. its direction is against the direction of the primary wave). The second wave should pull back into the first wave, to approximately the 61.8% Fibonacci retracement level, and should never exceed the high (for a bearish primary wave) or the low (for a bullish primary wave) of the first wave. "
Ennyi a kitétel. Nem mehet a 0 pont alá! A legutolsó segítségem: az egyszeri ember által dupla aljnak aposztrofált jelenséget hívja a szofisztikáltabb delikvens nagyon erős 2es hullámnak (a duplatető meg truncated fifth). A szinte nem is létező tripla alj/tető meg a kettő egymás utáni előfordulása, de mikroszkopikus az esély rá.

@Haynau: bocs, hogy ilyen barbár módon elcsúfítottam a művedet :D!
Na jó éjt!

tena_lady 2014.02.10. 23:10:14

@Vödör: Pacsi! :P

Arról a kérdésről meg, hogy kit fog kihívni Dávid, az a véleményem, hogy kizárt, hogy nem Vikit. Ha elárulná a társait, illetve az adott szavát a nézők felé, akkor kiesne. Ezt ő is tudja.

Morcz 2014.02.10. 23:10:45

Sziasztok!

Na végre beindult valami taktikaféle a villában, kíváncsi vagyok mi lesz belőle...
Azért tetszett ahogy Charlotte pléhpofával mondogatta Vikinek a dolgokat.
Ami még tetszett, hogy Iza hogy lealázta Análiót a nyugiszobában, élévezet volt nézni, hogy a kéjsóvás proprllerharcos milyen fejeket vág..:D
Tényleg csak szerintem öltözött Orálió buzinak, vagy szerintetek is?
A nap poénja: éppen a heti ebédemet rendeltem, amikor szerdai napra a desszerteknél ezt olvastam: Charlotte-szelet. Na mondanom se kell felröhögtem...:D

@Haynau (Sons of Monarchy): kapcsolj el gyorsan, mert Béci valami rettentő...:S
(postád nézted?) :)

Tényleg a kár hogy a párbajnál most nincs olyan opció, hogy mindkettő essen ki, mert a Homár-T34 duóból egyiket sem néném tovább szívesen.

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.02.10. 23:10:58

@tena_lady: +1 tökéletesen egyetértek.
@Vödör: nem, nem vagy egyedül :)

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.02.10. 23:11:02

@B.Betyár: Barátom, te lapot húzol a XIX. kerületre! :D

beacska 2014.02.10. 23:11:18

@c.miller: Iza teste fotómodell-test, nem kifutós. sajna, nem elég magas, de fotóra jó. És az arca is érdekes, fotogén. lehet fikázni, de ez van. És azért nem volt esély eddig, mert ő ÉS az anyja nem feküdt le a megfelelő helyeken...és megértem. lehet, hogy be is jön neki. MAGYARORSZÁGON ez is elég...még sok is. Csak hát, ő Milánóba vágyik....Haj-rá Iza!!!

ő-szinte 2014.02.10. 23:12:08

@Mók_Ica: hány éves vagy ? :-DDDDDDDDDDD

@szerivan: yes

@Cave Nick: bejön

Cave Nick 2014.02.10. 23:12:30

@beacska: ismered őket? úgyértem személyesen

Veder1 2014.02.10. 23:13:33

@tena_lady: igen és itt látszik, hogy Dávid csak próbálja adni a nagy taktikust (elsősorban Zsófika előtt, aki nem volt beavatva a "nagy" tervbe), de ez eddig elég harmatos. Mindegy legalább valaki próbálkozik. Mondjuk megnézném, ahogy Aurélió, vagy Krisztián taktikázik :DDD

nicu71 2014.02.10. 23:14:17

@Morcz: a charlotte szelet az egy régi,nagyanyáink-féle sütemény! :)
amugy nekem egyre jobban tetszik amit miss dévid csinál,olyan geci!
Viki lassan kispályás mellette,de eddig ellentétbe a dagadttal,meg tudta őrizni a jólfésültségét.

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.02.10. 23:14:24

@Morcz: jééé, egy rég(nemlátott)i ismerős :)

c.miller 2014.02.10. 23:14:26

@genevieve: azért hájas, mert amikor tangában van vagy csípőnadrágban, eléggé bevág neki mindkettő és buggyan rendesen aminek egy modell esetében nem feltétlen kellene... az bizony háj. sok fiatal lanynál látni ilyet, akik amúgy nem dagadtak, csak éppen nem mozognak eleget és szar kaját tömnek magukba.

a dagadt ember is hájas persze, ebben nincs vita.:-)

a narancsbőrös segg éppen lehet adottság is amin nem tud segíteni, de azért a mozgásszegény életmód, ami párosul cukros, zsírban telített kaják és junk food elfogyasztásával nagyban növeli az esélyeket rá. de nem vagyok schobert norbi, csak egykor érdekelt a téma. :D

mást értünk akkor háj alatt, ennyi az egész.:-)

ő-szinte 2014.02.10. 23:15:12

@tena_lady: ha jól számolta :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Cave Nick 2014.02.10. 23:15:22

miss Dévid = dr. Genya

Morcz 2014.02.10. 23:15:34

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: szegény Szentpetyát elküldtétek Izásat álmodn...? :D

ő-szinte 2014.02.10. 23:16:04

@Mók_Ica: de mennyivel? ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

FawltyTowers 2014.02.10. 23:16:04

@Morcz: kénytelen leszel a hv blog kommentelő közössége nevében feláldozni magad szerdán egy Csárli-szeletre. Kötelező. :))))

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.02.10. 23:16:42

@Mók_Ica: 20 múltál? Hányszor? :P ;)

Figyelem, csak egy vad elmélet:

Nagyon röhögnék azon, ha pár hét múlva kiderülne, hogy Pinki valójában csak tetteti a hülyét és magában kiröhögi Debiliót. Aztán a "butakiscsaj" pozicióból manipulálni kezd.

Persze mindez csak egy vad elmélet. De nagyon-nagyon röhögnék, ha mégis így jönne. :D

Morcz 2014.02.10. 23:17:15

@nicu71: Akkor most essen ki Viki aztán távozzon a Lakatos Márk utánzat...

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.02.10. 23:18:06

@Mók_Ica: de mennyivel?! :DDD

@Cave Nick: és ki lesz kicsién?! :D

@Morcz: de ő azt szereti, élvezi, hát miért ne? Én csak jó szárnysegéd akarok lenni, tesókódex :)

sogeking 2014.02.10. 23:18:37

@Haynau (Sons of Monarchy): azért ha röhögni szeretnél, legyen egy B terved is :P

Morcz 2014.02.10. 23:18:56

@Haynau (Sons of Monarchy):"Nagyon röhögnék azon, ha pár hét múlva kiderülne, hogy Pinki valójában csak tetteti a hülyét és magában kiröhögi Debiliót. Aztán a "butakiscsaj" pozicióból manipulálni kezd."

Érdekes elmélet ennek jelenlegi valószínűségét úgy 2%-ra taksálom. :D

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.02.10. 23:19:22

@Haynau (Sons of Monarchy): persze, szórakoztató lenne, nagyon is, de ez sajna nem a vígjáték :)

beacska 2014.02.10. 23:19:48

@Cave Nick: nem ismerem. de már meséltem itt, hogy Iza megszólalásig hasonlít a fiam exére. És tényleg megszólalásig, mert a csaj csehül szólal meg :)
szóval neki is az a baja: 1. alacsony, ezért nem jó kifutóra 2. csak a macák jutnak előre. Így aztán másodvonalbeli marad...És pölö a fényképezőgép csodát tesz vele, mert már van gyakorlata...ez egy tipikus FOTOmodell-típus. hogy ne ismételjem a szavakat ;)

Morcz 2014.02.10. 23:20:16

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: ezen a tesókódex dologn jót vigsorogtam. :D Mit értesz szárnysegéd alatt? :D

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.02.10. 23:20:29

@Morcz: ezt máshol tuti bukónak hívnák ilyen odds mellett :)

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.02.10. 23:20:31

@FawltyTowers: Dave a riportszobában mondja a többiekre, h agyhalottak, Viki meg szemtől szembe, h hülyék. Egyértelmű, h melyik a népszerűbb.
A nézők körében meg az a baj Vikivel, h hát vkit meg kellett tenni bűnösnek azért, mert ők, a nézők, kiszavazták Simit.

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.02.10. 23:20:42

@sogeking: A Pinki-s a B-terv. Az A-terv: röhögés a kommenteken. :D

blikknépe (törölt) 2014.02.10. 23:20:57

@tena_lady: bolond lyukból...

"Arról a kérdésről meg, hogy kit fog kihívni Dávid, az a véleményem, hogy kizárt, hogy nem Vikit. Ha elárulná a társait, illetve az adott szavát a nézők felé, akkor kiesne. Ezt ő is tudja."

ehhez meg ennyit
valovilag.hu/video/238057

@Cave Nick: jó, és ez a fenti videó?

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.02.10. 23:21:22

@Morcz: amit Az így jártam anyátokkal-ban is :)) Barney Bibliája :)

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.02.10. 23:21:22

SEGÍTSÉÉÉÉÉÉÉG!!! MEGVAKULTAM!!!! Viki csöcsit villantott, azóta nem látok!

:D

tena_lady 2014.02.10. 23:22:17

@Farmotorosgiliszta: Viki nem mindig mondja az igazságot, de nem is ez vele a gond, hanem a taktika hiánya. Azt nem tudhatjuk, hogy Viki ártott-e Józsinak, mert mindent nem látunk, csak az összefoglalót. Lehet, hogy Józsi egyszerűen csak nem kedveli.

@FawltyTowers: Most láthatóan ez a hazudozás vezetett célra. Viki ugyanis nem tudta megakadályozni az akciót.
Egyébként igen, tudom, hogy sokszor az igazat mondja, de az rosszabb, mintha hazudna. Én sokszor voltam ennyire egyenes, ilyen nyíltan, de ezt senki se bírja elviselni. Amikor életvezetési tanácsokat oszt pl. Izának vagy Aureliónak, akkor azt sokkal finomabban kéne, esetleg úgy fogalmazni, hogy nem ennyire direkt módon, mert azt támadásnak szokták venni az emberek, és visszatámadnak...vagy megfordulnak és elmennek az ellenkező irányba.

Mók_Ica 2014.02.10. 23:22:37

@Morcz: + Blájen: comedy fanok az urak netán? ;) tesó kódex, stewie.... :)

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.02.10. 23:22:51

@Vödör: Én is pont így értettem a karakter(le)építést.

sogeking 2014.02.10. 23:23:00

@Haynau (Sons of Monarchy): hol? minden jót megtartasz magadnak?

beacska 2014.02.10. 23:23:42

Valaki árulja már el nekem, hogy mire jó ez a nagy titkolózás, ha a nézők mindent tudnak, és ők szavaznak???? Nem tök mindegy, Viki mit gondol? ha ki lesz választva, ki lesz. megy és párbajozik? Azoknak, akik D.-re rakták a jelet érdekük, hogy eltitkolják, DE DAVIDNAK MIÉRT ÉRDEKE? nem agyalja túl vki a dolgot????

Mók_Ica 2014.02.10. 23:23:53

@Haynau (Sons of Monarchy): nem volt az olyan szörnyű.... VV Annamari, na az szörnyű volt.

c.miller 2014.02.10. 23:24:26

@beacska: hát nem tudom, katalógusba jó persze. de azok közül sem mindbe már. A h&m-ében is vékonyabb lányok vannak.
én nem azt mondtam hogy csúnya az arca, vagy nem fotogén csak azt, hogy semmi különleges nincs benne, amitől mondjuk anno gisele bündchené vagy alessandra ambrosioé az volt.:-)
azt meg nem hiszem, hogy a világon mindenhol, minden befutott modellnek le kellett feküdnie emberekkel ahhoz, hogy felfedezzék őket. ha az esetükben ez volt a feltétel, akkor jellemtelen, nem profi embereknél próbálkozhattak.

Morcz 2014.02.10. 23:24:45

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: Még egy részt sem láttam, de tervezem, hogy letöltöm és megnézem...:D Még a Zűrös szerelmeket sem végeztem ki, pedig azonn is leeht ám jókat röhögni...:D

@Haynau (Sons of Monarchy): online vakítottak el? :D

@tena_lady: Vikiben az egyik legiritálóbb hogy mindenbe belevau...

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.02.10. 23:25:13

@blikknépe: Józsi haza akar menni, és azt akarná, h őt szúrja hátba Dave.

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.02.10. 23:25:20

@Haynau (Sons of Monarchy): egész jó lézerszemsebészeti központ van a Margit-szigeten :)
Lehet tudnak segíteni...

Ha nem, majd Luke:

www.youtube.com/watch?v=-fSj6LxsZes

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.02.10. 23:25:29

@sogeking: Az előbb a lókupeces BilibeValó-ban: a "szokásos" villantós-bejátszásban mutatták a csajokat - és Vikit is lehetett látni pár mp-re, félrelibbent melltartóval. Még mindig homályosan látok... :D

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.02.10. 23:26:39

@Mók_Ica: Igen, szegény aztán elölről is, hátulról kiégette az ember szemét.

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.02.10. 23:27:17

@Mók_Ica: Nem tudom, az eddigi VV-ket nem néztem. Meglehet, ezt se kellett volna elkezdeni... :D

@Morcz: Nem, a BilibeValót néztem...

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.02.10. 23:27:25

@Mók_Ica: énigen, most is az megy vv helyett :D
Alapcsatorna nálam...

@Morcz: sürgősen pótlandó ;)

c.miller 2014.02.10. 23:27:31

és még mielőtt rámsütitek, nem féltekeny vagyok izára csak egyszerűen az bosszant, ahogy a társaival beszél és ordítva pofázik, magas lóról egy másik, nála semmivel nem szerencsétlenebb vagy butább emberrel csupán azért, mert ő saját magát lényegesen magasabbra helyezi annál, mint ahol valójában van.

Morcz 2014.02.10. 23:27:55

@Mók_Ica: igen. :)

@beacska: addig kavar míg hiphopp kitaktikázza magát a villából...

@Haynau (Sons of Monarchy): :D :D :D Gyorsan nézz Iza vagy Dorka villantást, hátha visszafókuszál a szemed. :D

tena_lady 2014.02.10. 23:28:03

@beacska: "Iza teste fotómodell-test, nem kifutós. sajna, nem elég magas, de fotóra jó."
Azt honnan lehet tudni, hogy milyen magas?

@ő-szinte: :D

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.02.10. 23:28:08

@tena_lady: A VV5-ben Verát mindenki (mámint a nézők) ezért ünnepelte. Meg egyébként most is Kriszt.

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.02.10. 23:28:33

@Haynau (Sons of Monarchy): fent a gyógymód! :D

Nekem is az első vv-m, nem gondoltam, h ennyire el tudják cseszni...

FawltyTowers 2014.02.10. 23:29:10

@tena_lady: ez egy ilyen műfaj, a véleménynyilvánítás szemtől-szembe. Szvsz nem az a hülye, aki nem gazsulál, hanem a többi, aki nem bírja elviselni a tükre látványát. :)

@Haynau (Sons of Monarchy): minek nézed a Belehalót? Most aztán veheted a fehér botot elő. :)))

beacska 2014.02.10. 23:29:59

@c.miller: apukám egyszer együtt utazott egy rakás (15-20) modellel. amikor leszálltak, akkor tudta meg, hogy milyen "nagy" arcokhoz volt szerencséje. Mai napig állítja, hogy nem hogy nem voltak szépek, de csúnyák voltak...
szóval, csak oda akartam kilyukadni, hogy ezt mi "nem tudhassuk" ;)
és Iza derekán tényleg van babaháj, de gyaítom, hogy csak pár hetes, plusz nagyon előnytelen a vízszintes tangaszár. mint ezt itt már kifejtettük. Még rajtam is szarul állna ;)

blikknépe (törölt) 2014.02.10. 23:31:11

valovilag.hu/video/237939

érdemes kommenteket olvasni a videó alatt :)

@MolnarErik: nekem a videóból nem az jött le. inkább az, hogy a maci eltűnést ráverik majd vkire kamuból, hogy dávidnak legyen oka kivinni.

de ha így van, akkor ez kamu, mert ennyire már tényleg nem okos józsigyerek.

Empty Bee 2014.02.10. 23:31:28

@Haynau (Sons of Monarchy): *beköp*
Ez hol derült ki, hogy Sári Simon iránti szerelme kamu? (Igen, már egy hete egy percet se nézek az adásból)

Mók_Ica 2014.02.10. 23:31:29

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: :) a gyerekemet is "megfertőztem" vele, ő is imádja :)

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.02.10. 23:31:30

@Morcz: amúgy ha cc-fan vagy, le sem kell töltened, szinte mindegyik nap megy :)

@beacska: dehogy, rajtad tuti jól mutatna az is :) :*

beacska 2014.02.10. 23:31:50

@tena_lady: :) látni a többek mellett :) még Zsoltot sem éri fel. Hiába vesz fel magassarkút. 185 cm-nél kezdődik a kifutóméret. (kis jóindulattal 180, de akkor egy életen át hallgatja, hogy törpe)

tena_lady 2014.02.10. 23:32:08

@MolnarErik: Hogy hazudozik vagy hogy igazat mond? :D Verát én is bírtam. Meg Petit és Attilát.

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.02.10. 23:32:26

@Mók_Ica: nagyon helyes! :D
Ez a jó nevelés egyik titka :D

Morcz 2014.02.10. 23:32:59

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: "üdv kar(sors)társ :)) " Ezt mire értetted? :D

@beacska: Szoktad nézni szintén a RTLII-n a "segítség bajban vagyok" c. műsort? Abban volt egy rész ami egy magától tökre elszállt modell(nek készülő) csajról szólt. :)
Izáról egyébként voltak fennt nagyon jó képek a Velveten.

blikknépe (törölt) 2014.02.10. 23:33:25

@szerivan: mitől lenne érthetetlen 13-tól 16ig, aztán 18tól 20ig tolta a cuccot és dípízték.

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.02.10. 23:33:59

@Morcz: Ez jó tipp, na őket kamázom villantásilag! :D

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: Mi VV-szüzek tartsunk össze! :D

beacska 2014.02.10. 23:34:47

@Morcz: hát igen, kétségtelen, hogy nem kis önbizalom kell, ha az emberlánya erre szánja el magát. Meg a bemutatófilmben úgy láttam, mama is sulykolja belé ezerrel...miről szólt a rész?

Morcz 2014.02.10. 23:34:50

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: De mire én oda jutok, hogy nézni tudjam, addigra kezdődik a VV...:D A FG-t amiket felvettem is most táppénz alat sikerült megnéznem. :)

sogeking 2014.02.10. 23:35:27

@Haynau (Sons of Monarchy): ú, akkor majd gyűjtök nektek egy Alekosz összest... :)

Mók_Ica 2014.02.10. 23:35:55

jó éjt fiatalok :) remélem lesz online, nézzétek és tudósítsatok :)

tena_lady 2014.02.10. 23:36:00

@Empty Bee: Ez nem derült ki, csak egyes nézőknek ez a véleménye. Charlotte és Simon ma is azt állítják, hogy szeretik egymást. Majd úgyis kiderül, ha Charlotte kiesik. :) Ez a játék szempontjából már nem lényeges.

@beacska: Én úgy tudtam, hogy 170-nél kezdődik, mert Kate Moss is annyi és ő a legalacsonyabbak közé tartozik. De Zsolt magasságát honnan tudni? Valahol megadták, megírták?

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.02.10. 23:36:27

@Empty Bee: *visszaköp*

Csárli bent volt az "összeesküvésben" nyakig (ti. HomárDévidre pakolni a jeleket, hogy az kivigye Vikit - benne voltak: Debilió, Báttya, Bugyitlan és Sárlik). Viki inkvizítorra vette a figurát a kiválasztás után - és megeskette Sárit "Simon iránti szerelmére", hogy nem volt benne az összeesküvésbe. Sárika szemrebbenés nélkül hazudta pofán Vikit és megesküdött.

Szegény Szájmon, most akkor kereshet magának új csajt?

Morcz 2014.02.10. 23:39:10

@Haynau (Sons of Monarchy): Ugye? Egyébként ha lesz időd kukk a levládába! :)
Ha meg nem segítenek az előbb javasolt szemjavítók asszem HammRC likelt be pár napja egész jó néznivalókat...:D

@beacska: Nos: Egy vidéki csajról szólt (egyébként nem az ügyvédes hanem a pszichológusos blokkban volt), aki felköltözött a fővárosba mert modell szeretett volna lenni. És meg volt győződve róla hogy ő állati szép, meg hogy a pasik menekülnek a szépségétől. Olyannyira önimádó lett, hogy folyton lealázta a viselkedésével stb. a lakótársát, összeveszett a modellügynökség vezetőjével mert az nem találta elég vékonynak, szóval irtó gáz csaj volt. Summázva Ennyi. Persze a végén belátts hogy beteg és elkezdett pszichológushoz járni.

blikknépe (törölt) 2014.02.10. 23:41:10

@beacska: 175 az alsó határ. férfiaknál 185.
185 nőknél már túl magas.

It is very rare to see models shorter than 5'9 or taller than 6'0 cm. 5'10 or 5'11 is considered "perfect" and most successful models are that height. Out of over 1000 models I'm told there are maybe 20 who are taller than 6'0.

5'9 az 175.5
6 láb az 183

Morcz 2014.02.10. 23:41:21

@Haynau (Sons of Monarchy): nem hinném hogy keresnia kellene, mert Simonné a kiválasztó tábla elől köszöntötte. :) Charlie csak taktikázik. :D

beacska 2014.02.10. 23:42:07

@tena_lady: nem. De azért az átlagot véve feltűnne, ha Iza 180 lenne. Dávid is magasabb, Zsolt is. Még tán Simon is az volt. Krisztián meg tutira. a múltkor Peti volt a törpe a maga 176 centijével

Empty Bee 2014.02.10. 23:42:58

@Haynau (Sons of Monarchy): Köszi. Hát ez gázgéza. Szerintem a kapcsolatuk kinti folytatása amúgyis halálra volt ítélve, bármennyire is valódinak érezte bent a kötődést Sári, ez egy nagyon eltorzult élethelyzet, ami Sári egóját is eltorzította ideiglenesen és szeretethiányt alakított ki benne. Kb. erre volt jó Simi. Most őszintén, Simon el tudja képzelni, hogy Sári a maga kikent-kifent stílusával boldogan végigvonul majd vele az utcán/barátai között?

Morcz 2014.02.10. 23:43:12

@blikknépe: ez baromira diszkriminatív...:S
Egyébként életkorban nam. :) A legidősebb modell pl 83 éves, soha nem plasztikáztatott és röhögve latagadhatna tizenpár évet.

Morcz 2014.02.10. 23:44:35

@beacska: Peti tényleg 176 volt?

c.miller 2014.02.10. 23:44:48

@beacska: nekem volt modell ismerősöm, egyetlen munkájánák sem volt feltétel, hogy lefeküdjön ezzel vagy azzal. ellenben mikor még középsuli után elindult a miss universe c. verenyen, ott közölték vele, hogy csak akkor kerül be a legjobb nyolcba, ha bevállalja a később esedékes fotózást egy férfimagazinban. nem akarta, nem is került be a topba.:D

a modellkedés nem a klasszik szépségről szól ma már, az a kilencvenes évek volt. szabályos arcú, szép tekntetű, valóban kimondottam gyönyörű nők voltak a szupermodellek 90-60-90es testtel.. ma már nem így van. ezért látja nagyon sok ember az életben egyáltalán nem szépnek az amúgy befutott modelleket.

beacska 2014.02.10. 23:46:00

@Morcz: hát ja, egy időben én is úgy láttam, hogy majd Izának jót tesz, ha szembesül a viselkedésével (pl. Lackónk népszerűség-hajhász apamonológja), de már többen is mondták, hogy alapban egy szerethető lány, csak néha rájön a bóra. De ilyen helyzetekben kire ne jönne rá? a sonka-hiszti kismiska volt. nekem egyszer a narancslevemet itták meg (terhes voltam)...nnnna, AZ nem volt kismiska ;)

Morcz 2014.02.10. 23:46:19

@c.miller: engem pl a sikítófrász kerülget a manapság "trendi" piszkafa modellektől

Veder1 2014.02.10. 23:46:43

@beacska: Sárlott is magasabb nála

beacska 2014.02.10. 23:46:56

@blikknépe: hozhatsz ilyn statisztikát, ismeretlen oldalakról, de volt menyemnek konkrétan megmondták, hogy 178-al kicsi. 17 éves volt.

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.02.10. 23:47:10

@Morcz: a cc-re :) semmi másra, semmi másra... :D
Jó de én vv helyett is inkább csak CC-t és azon is FG-t nézek... közben meg itt olvasok :)

@beacska: :* :D

@Haynau (Sons of Monarchy): avagy összefújta a szemetet a szél :)
Ha vmelyik minőségibb csajszi villant, arról aztán kérem a képet énis! :D

beacska 2014.02.10. 23:47:31

@Morcz: :) még mindig akkora ;)

tena_lady 2014.02.10. 23:47:41

@Morcz: Jaja, szerintem is. Ráadásul a többségnél ügyesebben. (Ezzel nem azt mondom, hogy nagyon jól, hanem, hogy a többség vagy nagyon bénán csinálja vagy sehogy.)

blikknépe (törölt) 2014.02.10. 23:48:37

@Morcz: nincs kőbe vésve persze. de kivétel erősíti a szabályt.

Empty Bee 2014.02.10. 23:48:45

@Morcz: Ez azért van, mert nekik nem az a funkciójuk, hogy a férfiszemnek szépek vagy farokállító hatásúak legyenek.

beacska 2014.02.10. 23:48:49

@c.miller: jóóó, nem csak a valódi lefekvésre gondoltam...lehet prostituálódni szex nélkül is ;)

Morcz 2014.02.10. 23:49:01

@beacska: a narancslés sztorin jót nevettem. :D Iza szerintem is jólelkű alapőból csak a tüskét természetét védekező mechanizmusnak használja, és még mindig kulturáltabban ordítozik mint Orálió, akiben meg lehetne annyi tartás hogy ne bőgjön mint egy kis pisis. :) Ami még szimpatikus Izában hogy tud saját magán nevetni.

c.miller 2014.02.10. 23:49:26

@beacska: @blikknépe: cara delevingne 171, és istenítik. de a vs-modellek közül is van, aki alacsonyabb 175-nél vagy épp hogy annyi.

szerintem megengedőbbek a magasságot illetően, elég sok lány nincs 177 centis.

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.02.10. 23:50:34

Nah, kicsit felnyomtam a komment-árfolyamot, így most megyek szunyókálni, vár az ágy :)

Jók legyetek, remélem lesz izgalom este még nektek :)

Jóccak!

blikknépe (törölt) 2014.02.10. 23:51:04

@beacska: hazudtak neki :) nem akarták megmondani, hogy nem elég jó.

tessék egy ismerős ügynökség felhívásából

-fiúk min. 184cm magasság, szálkásan izmos testalkat, 17-24 év
-lányok min. 175cm magasság, XS-S méret, természetes haj, szemöldök, 13-20év

iza túlkoros, túlsúlyos, alacsony, és nem elég 'érdekes' az arca

Morcz 2014.02.10. 23:51:26

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: :)
Júj most jut eszembe majdnem találtam neked Vendettás álarcot! De még nem adtam fel. :)

@Empty Bee: :))) ezek szerint akkor csak annyi hogy eljátszák az elcseszett próbababát vagy a divatzombit. :D

c.miller 2014.02.10. 23:51:35

@beacska: :D én csak így tudom értelmezni. aláfekszel olyannak, akivel amúgy sosem tennéd, csak hogy előnyökhöz juthass.:D

tena_lady 2014.02.10. 23:52:48

@beacska: Amúgy Petivel már kétszer is találkoztam. Mármint elment mellettem az utcán. Vagyis egyszer egy plázában volt Attilával, egyszer meg a villamoson. Nem is tűnt magasabbnak nálam, pedig ezek szerint 10 centivel több. :/ Attila amúgy tök magas és nagy darab. Ja, tényleg, még Cristofelt is láttam egyszer élőben. Ő is olyan 185-190 lehet.

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.02.10. 23:53:47

@Morcz: Halihó (mekkora bunkó vagyok, eddig nem válaszoltam - most viszont kaptál válaszul valami aktuálisat!), mailed jött! :)

@c.miller: "a modellkedés nem a klasszik szépségről szól ma már, az a kilencvenes évek volt. szabályos arcú, szép tekntetű, valóban kimondottam gyönyörű nők voltak a szupermodellek 90-60-90es testtel.. ma már nem így van."

Ez stimmel. De akkor miért ne lenne Iza jó modellnek? Az arca érdekes (nem sablonos), az alakja fotózáshoz tökéletes (kifutóra valszeg nem, de amúgy is utálom az anorexiás pálcikaember-csajokat).

@Empty Bee: Szerintem sem lesz ez odakint életképes. Inkább arra céloztam, hogy Csárli szemrebbenés nélkül tud hazudni. Jó, tudom: eszkortként teljesen más dolgokat is meg kellett játszania... ;)

Feleim, fáradok. Hiába a fasza gyors proxy, ha megint tojnak a fejünkre onlány-téren. Megyek is aludni. Jó kommentelést, toljátok felfelé azt a részvényt! ;)

beacska 2014.02.10. 23:53:47

@c.miller: nem tudom ki az említett hölgy, és nem is akarok a számokba bonyolódni. lényeg: Iza picike. Szép cicije, érdekes arca, pár hét múlva kiderül, természetes-e (költői kérdés) a szája, de pici. És szerintem jó lett róla a kép Aurélióval.

nohug 2014.02.10. 23:54:25

Amennyiben bent marad a metroszekszikularis david, ugy a testevel fogom zsofit agyonverni, ha meg egyszer kimondja, hogy "ugymond".
A sarlott meg ugy nez ki, mint egy szifiliszes, akiben egy identitasvalsagos kaposi szarkoma pihen. Erre rasegit a beszelgetes kozbeni pattanas-nyomkodas. Pfejj...
A parasztgyereket dugnam, mint a lopott biciglit. Kernem, hogy kozben beszeljen is, mert nepinacionalis pornora vagyom.
Aurelio mental golem, csorikam, maradhat.
Viki kavarhatna a szart tovabb.
A tobbiekre nem emlekszem, kuka. Ja de, a hisztis, sonkas, vanyadt picsa is maradhat. Tanulok tole.

c.miller 2014.02.10. 23:54:25

@Morcz: szerintem sem egészségesek, nekem a szupermodellek mai napig azok a nők pl. akik george michael freedomjában vagy a too funkyban szerepeltek.:-))

sogeking 2014.02.10. 23:55:11

@blikknépe: női modell még lehetek :)

nosce 2014.02.10. 23:55:18

@B.Betyár:
perszepersze, csakhogy a korrekció nagysága (a te idézetedben tipikusan 61.8% fibo szintig korrigál ésnem véletlenül ír ennyit) meghatároz statisztikailag egy valószínűséget a trend folytatásának az esélyére és minél nagyobb ez a korrekció annál kisebb az esélye a trend folytatásának. Ha pedig leüti az alsó fibót akkor már nagyobb az esélye h beszart a trend mint hogy folytatódik, tehát ha benne maradsz a poziban nagyobb az esélyed a buktára mint a nyerésre, ergó hülyeség poziban maradnod, Az én tanácsom tehát az ha ezzel kereskedsz alsó fibó törésnél szállj ki jobban jársz statisztikailag.
És tényleg elengedtem a témát.

Hajrá Ernőőőőőő !

beacska 2014.02.10. 23:56:39

@blikknépe: figyelj, nem érdekel, hogy hazudtak-e a volt menyemnek. A fiam 176 cm-vel volt 1* (a csaj kedvéért) kifutón, mert beszartak a 10 év-vizilabdán edzett testétől... több sorozatot készítettek vele...mégsem lett szupersztár, mert tökre nem érdekelte. a nőjét viszont igen. (annyira nem lehet rossz, a Cosmopolitanban volt 18 évesen)

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.02.10. 23:57:15

@Empty Bee: Simon szerelmére esküdött, h nem volt megbeszélve a jelrakás Dave-vel.

beacska 2014.02.10. 23:58:29

@tena_lady: :) Attila RÉMISZTŐ. én is találkoztam vele...Peti meg tényleg 176, csak eloszlik a súlya miatt. ami nem is olyan sok, mint aminek a tévében tűnt ;)

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.02.10. 23:58:43

@nohug: Ez tényleg már a HV törvénye lesz, hogy éjfél előtt pár perccel megjön a nap megmondóembere! Légy üdvözölve, foglalj helyet és ne hugyozz a szőnyegre.

@nosce: Ezért vagy te ilyen tőzsdés gizda, megfogtalak! Mert a rossz oldalnak drukkolsz - csak egy lehet itt: JEROMOS!!! :D

És most aztán tényleg jóéjt! :)

c.miller 2014.02.11. 00:00:59

@Haynau (Sons of Monarchy): szerintem tucatarca van, számomra nem tűnne ki a tömegből, ha hasonló korú, öltözetű lányokkal lenne egy szórakozóhelyen.
fotózásoz sem olyan jó, mert a feneke lapos és cicije sincs, a lábai viszont nem lennének rosszak.
tényleg csak többet kellene kardióznia, ha valóban annyit jár konditerembe, mint ahogy mondja. és fenékre gyúrni.
de nekem az is fura, hogy míg sárlottot már láttuk öfiben tornázni addig izát nem. ha én azt szoktam meg, hogy x éve minden nap tornázom, erősítek tuti nem bírnám, hogy legalább a kinti bringára ne pattanjak fel háromszor egy héten 1-1 órára.

nosce 2014.02.11. 00:01:30

@Haynau (Sons of Monarchy):
lehet h Ernővel rossz lóra tettem :)

blikknépe (törölt) 2014.02.11. 00:01:38

@beacska: jó ne engem egyél meg :D
amúgy nézd meg az üzeneteidet :p

Morcz 2014.02.11. 00:01:43

@beacska: mesélj menniyr erémisztő??? :D

@Haynau (Sons of Monarchy): olvastam, köszönöm! :) Válasz ment! :)

beacska 2014.02.11. 00:02:52

@c.miller: Iza kétségtelenül elhanyagolja magát. Olyan, mint a kisgyerek, aki az anyukája nélkül nem tartja be a napi koplaló-gyúró rutint...jaaa, és tényleg ;)

blikknépe (törölt) 2014.02.11. 00:03:32

@sogeking: tehát 20 alatt vagy és nem szeded a szemöldököd?

Morcz 2014.02.11. 00:03:49

Na azt hiszem eddig bírtam, jó éjt nektek! :) Ha délelőtt időben végzek a sok szarral ami ma az asztelomon várt akkor jövök...:D

beacska 2014.02.11. 00:03:55

@blikknépe: üzeneteimet??? jesszusom, nekem vannak üzeneteim??, hol??

c.miller 2014.02.11. 00:03:57

@beacska: az a kép valóban jó lett, amin aurélió feneke látszik egy kicsit, de a másik képük már nem tetszett.
most nagyon kötekedőn fog hangzani, de ott férfias az arca számomra, erős a smink vagy nem tudom, de kicsit travi-feje van.

a picit kevésbé túlzó smink sokkal jobban áll neki.

beacska 2014.02.11. 00:05:55

@Morcz: :) nagyon. belépett az ajtón, és mindenki hátrahőkölt. De a mi családunkban mindenki törpe :) (remélem, te nem az Ati vagy, mert akkor most jókat röhög(sz) rajtam)

Cave Nick 2014.02.11. 00:06:54

@blikknépe: Ez valóban nagyon megjátszottnak tűnik, eddig ezt nem láttam. Volt már pár ilyen jelenet lásd a kispesti proli vs. nagyvilági nő csókcsata a dugiszobában. Szánalom. Pörölje be őket valaki.

c.miller 2014.02.11. 00:07:59

@beacska: :-)) ha csak anyuci fenyítése kell hozzá, akkor nem érdemes ezzel foglalkoznia.

egyébként a palvin barbi sem pálcika, és nem is túl magas de az arca nagyon szép, ehhez a szakmához tökéletes. nagyon sokoldalú, el lehet őt dögnek is adni, szomszéd kiscsajnak és klasszik szépségnek is. iza ettől messze van.

blikknépe (törölt) 2014.02.11. 00:08:50

@beacska: ti kajak meghívtátok, vagy mi? :D

@Cave Nick: Tv-ben lehet csak holnap megy le

beacska 2014.02.11. 00:10:25

@c.miller: mert nem került profi kezekbe. de mindegy. én csak azt akartam kihozni, hogy nem kell fikázni, bárkiből, bármit ki tud hozni egy ügyes kéz. ill. kell hozzá egy adag belső kisugárzás, plusz nem kevés önbizalom.
kívánom Izának, hogy ha már nem nyeri meg a VV-t, jöjjön be a számítása (Milánó nem túl valószínű, de úgy legyen ;) )

beacska 2014.02.11. 00:12:10

@blikknépe: :) ha azt mondom, hogy nem hívtuk, hanem magától bejelentkezett vacsorára, ugye nem hiszed el? pedig így volt. erre járt és beugrott. de nem evett semmit, mert ideges volt.(de szerintem valójában vmelyik fóbiája miatt. nem is akartam tudni melyik ;) )

blikknépe (törölt) 2014.02.11. 00:14:27

@beacska: mármint beácskáékhoz? vagy valamilyen vendéglátóegységet futtattok? :)

beacska 2014.02.11. 00:17:30

@blikknépe: :) jajj, de kíváncsi vagy. úgy volt, hogy egy közös ismerős által mi vigyázunk a kiskutyájára amíg motelban kell laknia. de aztán talált Bp.-en gazdit, és mivel már meg volt dumálva, hogy úgyis jönnek Szhelyre, és akkor hozzák a kutyust, a beugrást mégsem halasztották el, csak a kutyit nem hozták. nnna. ez volt.

c.miller 2014.02.11. 00:17:52

@beacska: szerintem kevesebb ember fikázná, ha ő saját magát reálisabban látná. mondja azt igy igen aurélió, nem a ford modelsnél vagyok, tényleg ahhoz képest amit el lehet érni ebben a szakmában én még nagyon meveset értem el, de azon vagyok, hogy ez megváltozzon,és kész vagyok keményen dolgozni érte.
ne az legyen már az érv, hogy lejtettem már kifutón (mert azon már én is, 11 éve a kolesz házi divatbemutatóján szóval nem nagy szám.:D ), te meg NB2-ben nyomtad max. (azaz abban sem). iza éppúgy sehol nem tart még a modellkedésben a lehetőségekhez képest, mnt aurélió a nemzetközi focikarrierben.:-) értesz? ezért ellenszenves.:-( meg ahogy krisztiánt is nyúzza. nem érdemli meg.

beacska 2014.02.11. 00:18:14

@blikknépe: én főztem vacsorát két enkezemmel ;)

Schlomo Goldberg 2014.02.11. 00:18:22

Báttyának eltűnt a macija, ebből még csúfkodás lesz

www.valovilag.hu/video/238057

beacska 2014.02.11. 00:19:35

@c.miller: te veszekedés közben mondtál már ilyet? négyszemközt a nyugiban esetleg. Nanááá, hogy nem mond ilyet szócsatában...nanáá, hogy nem ;)

Cave Nick 2014.02.11. 00:22:02

@beacska: Szerintem pont, hogy az arca furcsa, nem fotogén. Cara Delavigne meg minden tinilyány példaképe, már csak tájékozottság szempontjából is érdemes ismörni, a topmodellek közt ma alap, még én is ismerem.:) Hogy a férfias, vastag szemöldöke kinek tetszik a meleg divattervezőkön kívül, azt viszont el nem tudom képzelni.

FawltyTowers 2014.02.11. 00:23:45

@Schlomo Goldberg: na b...sza meg, ezért valaki megdöglik.

c.miller 2014.02.11. 00:24:02

@blikknépe:

180 cm

85-59-85

ez a pont jó.;-)

barbi nagyon szép, de idén már nem kellett a vs-nek.:-( picit "husibb" volt a tóbbi angyalkához képest.:-/ bár én szintén elfogult vagyok vele szemben, de ez az igazság.
az arca viszont kitünik közülük, nekem nagy kedvencem.:-)

blikknépe (törölt) 2014.02.11. 00:24:22

@beacska: "egy közös ismerős által mi vigyázunk a kiskutyájára amíg motelban kell laknia"

hát ezt anno nem mesélted el :D
kozmix lala, vagy ki?

@Schlomo Goldberg: már linkeltem. sztem kamu, így akarják vkire ráverni a cinket, hogy dávid hátba szúrhassa...
csak az a baj, hogy józsi ennyire nem okos, hogy ilyet kitaláljon.

Cave Nick 2014.02.11. 00:24:23

@beacska: "a fiam csak azért nem lett szupersztár, mert nem érdekelte"
Ebben azért érzek némi anyai elfogultságot. :D

c.miller 2014.02.11. 00:26:20

@Cave Nick: a szemöldöke szerintem is gáz...

beacska 2014.02.11. 00:27:07

@c.miller: Krisztiánt nem nyúzza. Pár napja az éjszakaiban volt, hogy Viki és Dorka próbálta magyarázni Krisztiánnak, hogy értse már meg, hogy Iza NEM-je tényleg nem. Van kint egy pasija, reméli, hogy megvárja. Hányszor alázza meg még őt, hogy megértse. Ráadásul Izának köszönheti, hogy bent maradt, amikor őt várta vissza, ha jót akar neki, ne nyúzza, mert az öfikben ezt úgy vágják be, hogy Iza egy szemét, pedig kerek-perec megmondta a dolgot. örüljön neki, ha Iza hozzábújik, mert neki arra nagyon nagy szüksége van, de elégedjen meg ennyivel, mert csak elijeszti...

Cave Nick 2014.02.11. 00:27:42

@beacska: + Azért tegyük hozzá a nincs tévém után a második legnagyobb közhelyet: ha végigmegyek a kŐrúton vagy bemész egy szórakozóhelyre egy szombat este, fél óra alatt tucatszám látni Izához hasonló lányokat, önmagában attól hogy valaki szép, nem lesz modell, millió szép lány van.

beacska 2014.02.11. 00:28:41

@Cave Nick: :) csak vicceltem...leszarta ez a jó szó ;)...áááá...nem lett volna az semmiképp sem. egy világbajnok vízilabdás Nobel-díjas biológusnak hogy lenne már ilyesmire ideje? ;)

beacska 2014.02.11. 00:29:48

@Cave Nick: ja. de Iza modell szeretne lenni, és ezért ment be a villába. nem agysebész ;)

Cave Nick 2014.02.11. 00:30:38

@beacska: minden lány modell akar lenni.

beacska 2014.02.11. 00:32:07

@Cave Nick: hááát én sajna nem ismerem. miért, ő ismer engem? ;)@blikknépe: ez a Lala után volt. amikor kirakta az utcára (furcsa mód, ebben a hírben is volt NÉMI igazság ;) )

beacska 2014.02.11. 00:32:45

@Cave Nick: és minden fiú autóversenyző ;)

Schlomo Goldberg 2014.02.11. 00:35:43

@FawltyTowers: lehet hogy ez miatt fog Józsi hazamenni, kb 3 napja tett egy utalást hogy két hét és látni fogja a nőjét

beacska 2014.02.11. 00:35:50

@blikknépe: szerintem kifejezetten szép az arca. mondjuk a kézis lányok vékonyak szoktak lenni...de csak M.o.-on. máshol szép nagy darabok...
ha értenék hozzá, kifejteném, hogy mi az összefüggés Viki viselkedése, meg a kapuból egész csapatnak dirigáló, irányító kapus közt...de nem értek hozzá...nnna, egyedül maradtam, én is megyek alunni

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.02.11. 00:37:02

@Cave Nick: cáfolom, én mindig állatorvos akartam lenni.

FawltyTowers 2014.02.11. 00:45:48

@Schlomo Goldberg: hm, hm.... igen érdekes. Menne már haza, ha annyira akar.

@beacska: biztos, hogy van némi összefüggés, s ahogy olvastam, Vikiről nagyon jó vélemények alakultak ki, mint kézilabda kapusról.

c.miller 2014.02.11. 00:47:03

@beacska: nagyon ritkán veszekszem, ordibálni sem szoktam. vitakozni szeretek, veszekedni nem, mert azzal, hogy felbaszom az agyam és túlordítok mindenkit, még nem vagyok okosabb.:D max agyvérzést kapok. azt az örömet meg nem szerzem meg a másiknak, mert tudom, hogy NEKEM van igazam és erről meg is tudom győzni.:DD

c.miller 2014.02.11. 00:49:20

@Cave Nick: én dave grohl akartam lenni. de minimum akkora rocksztár, mint mike patton.:DD most már a rocksztár-feleséggel is megelégednék.:DD

c.miller 2014.02.11. 00:54:18

@blikknépe: szép az arca, kár, hogy felszedte a pluszkilókat. :-/

Empty Bee 2014.02.11. 01:00:53

@c.miller: Hihihih, amikor az első mondatodat olvastam, egyből mondtam magamban, hogy "jé, én meg Dave Grohl felesége akartam lenni..." :DD

SzilajSzilard 2014.02.11. 01:29:10

Izában benne van egy erős Baukó-faktor. Bár nem iszik annyit, de hozza az agresszív önimádó gyönörű modell vagyok figurát.

Dávidot a nyikorgó ajtóval verném agyon. Az S és Cs betűkért megint külön kapna, amilyen fejjel beszél azért még kapna, amilyen fejjel az S és Cs betűket mondja, mégegyszer kapna.
Most néztem meg azt a részt amiben azt mondja Dávidka hogy extravagánsss, sssssötét, minimalissssta, ésssss elegánnssssss. Ja, 28 évesen a hülyesapka miatt még egy verés!

ejszi2 2014.02.11. 01:33:06

@SzilajSzilard: xDDD

A mai van online. Statikus zörej és tartalék kamera képében, ami le van takarva..

Cave Nick 2014.02.11. 01:49:24

@SzilajSzilard: 28 éves az öreg, vagy már nem is lehet hülye? Mi folyik itt Gyöngyösön!?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.02.11. 05:22:48

@genevieve: egyetértek.

Más kérdés, h talán a modellszakma sem normális lányokat vár, hanem izánál vékonyabbakat. El lehet dönteni, h ez mennyire jó. Sztem, nem az.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.02.11. 05:37:09

@c.miller: nem bántásból, de olyamm undi, amikor egy pasi -akit mi nem látunk - lehájasozik egy nőt. Mégis mire fel? Már említettem korábban is, h az ilyen idióta pasik, modellcégek, meg hozzáállás miatt anorexiásak és bulémiásak a mai világban a libák.

Férfiként meg ezt generálni is...

Iza így is gebe nagyon. Se fenék, se mell, se semmi, de még így is sok, gratulálok.

c.miller 2014.02.11. 06:58:59

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: nem vagyok pasi ÉS szigorúan abból a szempontból kritizáltuk izát, hogy a "szupermodellek" világában, amihez úgy érzi, ő is tartozik (auréliót minimum akkora elánnal üvöltötte le, mint aki elért egy csomó mindent ebben a szakmaban, holott hát ugye...) ő milyennek számít.
normál szemmel nézve nem kövér, ez így van.
a "libák" pedg legfőképp saját maguk matt bulímiások és anorexiások. mert benyalják, hogy amit a fotón látnak (agyonretusált, itt-ott trükközött képek) az a tökéletes. holott millió paparazzi-képen karikás a modellek szeme, pattanásos az arca vagy narancsbőrös a combjuk.
a pasik meg azért is hibásak mert ugyan mindegyik fujjog, hogy de vékonyak meg jujj neeem, én az ilyet nem szeretem, egy nőn legyen mit fogni és akkor mégis, otthon meg beszól a csajának vagy a feleségének, öt kiló pluszért.

nem azt mondtam, hogy az a helyes és a lányoknak/nőknek úgy kell kinézniük, mint a kifutón szaladgáló modelleknek.
valahol írtam is, hogy szerintem sem egészséges kinézetűek.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.02.11. 07:05:57

@c.miller: oké, legalább tom, h nem vagy pasi, na :-D

A ma reggeli gondolataiddal egyetértek :-)

Akkor ezt is megtárgyaltuk. <3

beacska 2014.02.11. 07:10:16

hátha a délelőtti műszak meg tudja válaszolni nekem: mi értelme van. titkolózásának, ha a nézők úgyis mindent látnak, és ők szavaznak? nem mindegy, mit gondol Viki?

Szentpeter 2014.02.11. 07:33:46

@c.miller: Én fotózom, és photoshoppolok is, nem gond egy középszerű csajból jót kihozni..

Iza kifejezetten jó portréra, a testével sincs semmi gond, legfeljebb playboy modellnek nem való..

Lehet ugyanarról a személyről előnyös, és hátrányos fotót készíteni, ez már a fotós felelőssége..

Szentpeter 2014.02.11. 07:36:41

Most néztem meg a tegnapi anyagot.. most meg az a baj hogy miss Dávid szervezkedik..

Vikinek ott a nyakában a hurok, a szülei nem lesznek rá büszkék..

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2014.02.11. 07:41:51

Mennyi az esélye hogy a páva kiviszi az olasz-magyar-svájci-pókiszonyost ?
Mert a holnapi előzetesben ezzel a mondattal pucsított be a csajoknak, hogy már elege van mit hülyíti itt a nőket,ideje hogy távozzon.
Aki nézi a vv-t az vágja hogy aurélió a kameráknak játszik, az a rinya amit levág, az a sírás az elég keményen meg van játszva. Gondolja ez hat a nézőkre, max a melegek táborára számíthat legfeljebb. És csak remélni tudom hogy a párbajon is az az átlátszó metroszexuális felső lesz rajta ami Dávidka "builján" :P
Most komolyan ,kinek hiányozna ez az olasz fasz ?

karev 2014.02.11. 08:09:14

"kés, olló, taktika, ostoba ember kezébe nem való" :D ez jó.

karev 2014.02.11. 08:18:08

jé, Izának majdnem akkora a feje, mint Vikié.

karev 2014.02.11. 08:20:03

"ennyire nem lehet hülye senki." hádehogynem.

karev 2014.02.11. 08:23:32

olyan vicces szó ez a fskazán :D :D

karev 2014.02.11. 08:25:38

"amikben nem pinával manipulálnak a versenyzők" az eszükkel nem tudnak...

karev 2014.02.11. 08:26:22

én nem értem ezt a bikiniben tusolást, komolyan. a wc-n meg félretolják a bugyit?

én már a fény gyermeke vagyok 2014.02.11. 08:27:04

Belenéztem a tegnapi onlányba, de nem bírtam sokáig. Ezt a sok elhízott nőt! Miért nincs semmi tartásuk? Csak zabálnak egész nap, persze hogy nem tudják tartani a normális 45 kilót. Csoda, hogy még átférnek az ajtón. Ki kell szavazni az összeset és beküldeni vékony lányokat.

karev 2014.02.11. 08:47:34

@én már a fény gyermeke vagyok: ehhez kár volt az online-t nézned :))

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.02.11. 08:50:24

@SzilajSzilard: Ha kiejted, nem betű, hanem HANG. In hungarian pls.

SzilajSzilard 2014.02.11. 08:58:53

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Köszönöm hogy hozzá tettél a napomhoz! Egy komment pontossága elengedhetetlen a világ jövőjét tekintve, ígérem legközelebb hajnali fél kettőkor jobban fogok figyelni.

szőkekóla · https://www.youtube.com/watch?v=xKcbYUwmmlE 2014.02.11. 09:06:38

Csókolom! :)

Jáááááj, Izzy mán nyalná Spártai hóna alját, csak szép a lelke, meg ez van a forgatókönyvben.
Az Ősolasz gyerek pedig mehet vissza Bukarestbe hamarosan, hacsak nem a Spártait válassza STR8, a késes konfliktra alapozva. Öngól.

nnnnnnnn 2014.02.11. 09:12:46

remélem bárkit is visz ki ez a dávid, nem ő fog visszajönni.

Cave Nick 2014.02.11. 09:12:59

@Farmotorosgiliszta: A sírást azért nehéz megjátszani, profiknak is nehezen megy, főleg ennyi alkalommal. Szegény ember egyszerűen ilyen.

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2014.02.11. 09:12:59

@karev: Nem érted a természetes szégyenérzetet? :)

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Csókolom tébécés kiskezét:)

karev 2014.02.11. 09:17:36

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): pont olyan mindegyik, mint aki szégyenlős.

Cave Nick 2014.02.11. 09:22:48

@karev: a nem szégyenlős is lehet annyira szégyenlős, hogy nem akar pin@t meg csöcsöt mutatni az egész rokonságnak nagytotálban. D

Cave Nick 2014.02.11. 09:27:03

@szőkekóla: STR8 nem választhatja Spártát

karev 2014.02.11. 09:28:08

@Cave Nick: háttal is zuhanyozhat. :)

A Proverbiális Noszty Fiú 2014.02.11. 09:30:15

@$$$=$$$: a stricije úgysem hagyja, hogy bent lopja a napot 140 nettóért, mehet vissza Londonba kényeztetni a divattervező haverjait.

karev 2014.02.11. 09:30:23

@Cave Nick: valszeg erről lemaradtam, Dévid miért lett Str8?

Cave Nick 2014.02.11. 09:30:26

@karev: Tejó megtette, azóta is a feneke esztétikáját emlegeti mindenki

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2014.02.11. 09:31:40

@Cave Nick:
Láttál te már brazil teleregényt ?
Abban úgy bőgnek a faszik mint a fosos csecsemő.
Aurélio is latin, a vérében van.
Akkora kamu a csávó mint a Petronas ikertorony.

én már a fény gyermeke vagyok 2014.02.11. 09:31:49

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Ha jó leszel, este elviszlek a tököli mambó nájtba sovi lányokat nézni.

karev 2014.02.11. 09:31:50

@Cave Nick: ja, de az nem gáz, hogy ordenárén bebszva, fasziramászva, leszbicsókolva, zsemledarabkákat fröcsögve üvöltözni látják. :) hm.

Cave Nick 2014.02.11. 09:32:54

@karev: kinek mi a kellemetlen :D

karev 2014.02.11. 09:34:14

@Cave Nick: az nem csak a zuhanyzásnál látszott. pölö lábszépségverseny, vagy reggel felkelésnél.

Cave Nick 2014.02.11. 09:34:16

@Farmotorosgiliszta: nemtom, szerintem ennyi esze nincs, ez meg nem Brazília hanem Magyarisztán, nem hinném, hogy a haverjai körében menő a sírás.

Cave Nick 2014.02.11. 09:36:51

@karev: jó de érted, a HDban mutatott nemi szervek kétségtelenül kínosabbak, mint a fröcsögve üvöltés, vagy a leszbizés, amit vszinű amúgy is tudnak róla.

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2014.02.11. 09:40:15

@Cave Nick:
Egyszer mondta is, körülütte forog minden, látja ahogy követik a kamerák, ő ezt játsza, ha csak guggolna egy sarokban és makogna mint Józsi azt nem kedvelnék a nézők, ezért vannak ilyen hullámvölgyei mindig.
Igaz a bezártság is odaver rendesen, meg hogy még nem verte ki egyszer se 3 hét alatt, amit nem is értek.
De gondolj bele,látott már 5 VV-t,tudja mi hogy megy,mit tetszik a nézőknek, és mi nem.

Cave Nick 2014.02.11. 09:42:39

@Farmotorosgiliszta: hát nemtom ha egy 20 éves férfi nem veri ki 3 hétig ennyi csaj között, annak könnyen lepedőmosás a vége.

Cave Nick 2014.02.11. 09:45:46

@Farmotorosgiliszta: nyilván extrém módon extrovertált a csávó, meg nagy színész is, de szerintem pont ezért a sírása nem megjátszott, ilyen az érzelmi világa

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2014.02.11. 09:50:23

@Cave Nick:
3 hét az durva, teli zsákkal már nem tud normálisan gondolkozni az ember, szóval ráférne egy zsebhoki.
Lehet hogy igazad van, de amit a nőkkel művel az már nagyon beteges, mint ha nem lenne agya.
Ha ez bejön a nézőknek akkor szavazzanak rá, nem vágom fel az ereimet ha vissza küldik a villába........de érzem ez a páva nem az Auréliót viszi ki,utolsó pillanatban a Vikit fogja választani.

Cave Nick 2014.02.11. 09:53:40

@Farmotorosgiliszta: zárójel, belterjeskedés: Subba + VV kommentelés, ez az igazi, minőségi netes jelenlét, mindkettőnk részéről hehehe.

Cave Nick 2014.02.11. 09:54:54

@☺ágica: "a villa macsója, Dávid" WTF?

karev 2014.02.11. 10:18:06

@Cave Nick: én bottal sem piszkálnám.

A Proverbiális Noszty Fiú 2014.02.11. 10:32:13

@Cave Nick: George Michael meg Ricky Martin is macsókként kezdték, nem kell megijedni.

sogeking 2014.02.11. 10:32:35

szar műsorból is lehet jó posztot írni :)

szőkekóla · https://www.youtube.com/watch?v=xKcbYUwmmlE 2014.02.11. 10:34:46

@Cave Nick:

Valóban, figyelmetlen vagyok. Meg különben is, most kezdődik a nyalóka verseny, szóval ő lesz a középpontban Izzyvel egyetemben.
Valami vendég lehetne, természetesen csak felnőttfilmes. :)

csiberibe 2014.02.11. 10:40:10

@Istenes Bence: francba, pedig megfogadtam, nem applikálok semmi ilyen mócsingot a telefonomra, csak a puskák elől foglalja a helyet, de Dávidot kint akarom tudni. És megörökítem azt a pillanatot, amikor Viki rájuk nyit vasárnap este, ezek meg elbőgik magukat. Előre látom a képüket. Enm kell nekem lottó ötös, ezt add meg uram, ezt a kicsi pillanatot..

csiberibe 2014.02.11. 10:50:57

@genevieve: nem célom megsérteni a falusiakat, magam is az voltam néhány évig, de van a falusi paraszt, a büdös paraszt, a kettő ötvözete a paraszt paraszt.

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.02.11. 11:10:51

Hogy a tudománynak is adjunk mára, és mivel ez egy gyakori benti szó, így idevág:

index.hu/tudomany/tortenelem/2014/02/11/a_bazmeg_rovid_tortenete/

:DD

karev 2014.02.11. 11:14:25

@csiberibe: na, azé' a lottó ötös csak kéne , nem?

csiberibe 2014.02.11. 11:24:00

@karev: persze. Vennék ötezer okostelót és szavaznék Dávid ellen. A többit elajándékoznám. :P

Joey Tribbiani v1.1 2014.02.11. 11:29:03

Latom a kerdes egyertelmu: "Devid vagy Viki, Viki vagy Devid". Eleinte egyertelmuen Viki tavozasara szavaztam volna, de Devidke olyan kib***tt (Blajen, koszonom szepen az eredetre valo ravilagitast) magabiztos, hogy most mar inkabb ot latnam kint.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2014.02.11. 11:44:34

@beacska: Nem mindegy, mert ha tudja, hogy veszélyben van, megpróbálhat unorthodox módszerekkel védettséget szerezni, mint Józsi az előző körben. Csak ő nem bőgne ehhez, hanem kötekedne, de a lényeg ugyanaz...

nosce 2014.02.11. 11:56:47

Ernőt nagyon elhanyagolja a retek az öfikben

Cave Nick 2014.02.11. 12:05:23

@A Proverbiális Noszty Fiú: na ez tényleg így van, akkor még nagy karrier áll a fiú előtt.

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.02.11. 12:16:47

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: Bár ez sajna nem a bazmeg, hanem a fuck(ing) rövid története, pedig én a bazmegét is szívesen elolvasnám.

Cave Nick 2014.02.11. 12:22:26

Érdekes a bent lévők viszonyulása a korhoz: Viki (23) szerint Simon (26) és Dévid (27) már "öreg", "ennyi idősen minek jönnek be bohóckodni", Laci(40) vén sas, Laci papa, csoda hogy még mozogni tud, ahogy itt valaki ironikusan megjegyezte, Iza szerint Aurél 73 éves apja meg már egyenesen egy matuzsálem, akit nem szabad egyedül hagyni otthon. És ezt hót komolyan mondja, eszem megáll.

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.02.11. 12:34:40

@MolnarErik: hát énis jobban örültem volna a magyar változat történetének, de a mi nyelvészein lehet, h ezt nem tartják fontosnak.
Így maradt az angol szó eredetéről megjelent cikk tükörfordítása.
Nyilván pontosabb lett volna, ha a fuck(ing) szó rövid története a cikk címe.

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.02.11. 12:40:46

@Joey Tribbiani v1.1: hát igyekeztem, friss cikk volt.
A magyar jelentés, első írásbeli megjelenés, meg ilyenek engem is jobban érdekelne, de most az angollal kell beérnünk :)

karev 2014.02.11. 12:48:29

@Cave Nick: pláne úgy, hogy ő is kinéz vagy 33-nak :)

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.02.11. 12:49:11

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: Annyit tudok segíteni, hogy eredeti jelentése: nyom, és ebből származik a boszorkány szavunk is, mert ők is nyomtak, de nem úgy, hanem álmunkban így:
upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/8/8d/Johann_Heinrich_F%C3%BCssli_053.jpg

Cave Nick 2014.02.11. 13:04:01

@MolnarErik: tehát baszorkány? na, ezt se tudtam

én már a fény gyermeke vagyok 2014.02.11. 13:06:54

Akkor jól hallottam tegnap azt a kakkantást. Elsőre nem hittem a fülemnek, de igaza van Dorkának, egy céltudatos lány jelölje meg a célt.

és most valami egészen más

Megérte áldozni egy jó gépre, én négy csöcsöt látok és kétharmadnyi horpadt poppolót.

karev 2014.02.11. 13:14:25

vv6.postr.hu/ilyen-volt-a-15-eves-iza
az alsó képen olyan, mint az énekesnő Szandi :)

karev 2014.02.11. 13:15:39

@én már a fény gyermeke vagyok: mondhatta volna, hogy gittelni, az viccesebb :)

cukkerbergi 2014.02.11. 13:16:46

@Farmotorosgiliszta: debilió védett lesz dév kijelentése miatt már a kiválasztás után mondta ki a nevét..kíváncsi vgyok hgy leesik a bíráknak vgy szemet húnynak efelett is..

nosce 2014.02.11. 13:21:54

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos:

a szó eredete ma már a tudományos kutatások szerint is egyértelmű. Ĝatumdu sumér főpap egyszer a templomába belépve megbotlott és hasra esett, ekkor ordított fel fonetikusan átírva h Bááázdddmeggg, ezután abszolút elterjedt a hunok és a magyarok között is

karev 2014.02.11. 13:25:11

@nosce: igen, ez hihető. :)

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.02.11. 13:26:16

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: @nosce: Olyan nincs, a magyarok története messze túlmutat a sumérokén, ősi nép vagyunk mi, öregebb a Földnél is. Nem véletlen, hogy mi fingjuk a passzátszelet!

Azért a sógorok is tudnak:

hu.wikipedia.org/wiki/Fucking

nosce 2014.02.11. 13:26:58

@karev: @én már a fény gyermeke vagyok:

zsófi kakkantani megy zsóti meg szarni? Hogy van ez ?

mézescsók 2014.02.11. 13:27:26

@Cave Nick: Még egyik Vv-ben sem volt ilyen alacsony az átlagéletkor szerintem. A hsz-ed után visszakerestem.A Vv5-ben: Cristofel 18,Veronika, Seri 20, Kinga, Annamari, Csaba 22, Dya (hú, b...meg, ezt a nevet!) 25, Vera 27, Fecó 28, Gergő 31, Attila 32, Péter 34 év.
Vv4-ben: Zsófika 19,Gigi, Szandi, Leonidasz 20, Anikó 21, Jerzy 22, Zsuzsi 23, Béci 25, Éva, Gombi 27, Ildi 28, Gina, Kristóf 29, Alekosz, Olivér 32,László 40 év.
Valamivel egyenletesebb volt a korelosztás és több volt benne a nem éppen tinikorból kilábaló játékos. Ezért nem szúrt szemet a néhány idősebb fazon.
A fiatalok általában nem gondolnak arra, hogy egyszer Ők is lesznek idősebbek, ezt a benti IQ szinttel megugorni főleg képtelenség. A másik: az a tévhitük, hogy 30-40 körül már mindenkinek van egzisztenciája, holott... Harmadsorban fel sem tételezik, hogy egy még nem is középkorú egyed (a 40 szerintem még csak a középkor alsó határa) lehet laza és játékos. Mondjuk ezt egyik László sem bizonyította, tehát van alapja.

mézescsók 2014.02.11. 13:31:35

Ki a Spárta? Lemaradtam a visszaolvasásban, ill. el sem kezdtem.
@cukkerbergi: Ez mikor történt (Deb megjelölése)?

nosce 2014.02.11. 13:34:00

@Haynau (Sons of Monarchy):
az h öregebbek vagyunk a földnél alap, mert a marsról jöttünk az ámerikaiak is megmondták, oda meg a siriusról

szőkekóla · https://www.youtube.com/watch?v=xKcbYUwmmlE 2014.02.11. 13:34:51

@karev:

Akkoriban még nem voltak olyan feltűnőek az ószövetségi vonásai. :)

Ki ez a kis aranyos csaj, aki vezeti a másik műsort? Alapból ilyen idegesítő, vagy be van állva?
Rögtön Hank Moody, és Chloe "szűkvagymintegykismacska" Metz jutott eszembe róla. :)
www.youtube.com/watch?v=cIcnnPle_c0
Távirányítós poén. :)

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.02.11. 13:35:06

@Haynau (Sons of Monarchy): a Szíriuszon használják ezt? Ott is magyarul beszélnek? :9

A két blogot, amit átküldtem, ismered?

karev 2014.02.11. 13:38:43

@mézescsók: nem tudom, munkanélküliként hogy akarnak egzisztenciát...

én már a fény gyermeke vagyok 2014.02.11. 13:43:00

@nosce: Kineveztél kakkantási szakértőnek? Csak azért mert nekem van klotyó kamerám neked meg nincs? Na nem kisbaba, feccölj bele te is és tanulj.

Deutsche Gabbana 2014.02.11. 13:43:24

sófival szövődő szerelme!!!! amint megszólal a lány, épp hogy nem ásít Dávidka egy krvanagyot. mhm, mhm, leginkább ennyit szokott reagálni a Pinky sztorijaira...

én már a fény gyermeke vagyok 2014.02.11. 13:45:07

@mézescsók: Én Lázár László igenis bizonyított. Ahogy ő pszichikai hadviselt, nem pszichikai hadviselt még senki.

Schlomo Goldberg 2014.02.11. 14:18:02

Vajon Sárlik milyen indíttatásból zuhanyzott melltartó nélkül? Rájött hogy most már kell valamit produkálnia és ennyire tellett? Simon biztos örül neki odakint.

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.02.11. 14:25:39

@nosce: @Blájen, a vörös tengerészgyalogos: Tudtam, hogy vannak itt még értelmes emberek akik átlátják ezt az ármányos szabadkőműves-cionista-Bilderberger-metrókalauz-izraeli-keletiparti összeesküvést, aminek célja az ősi, 4,5 millió éves magyar kultúra kiirtása!

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.02.11. 14:27:29

@szőkekóla: Szép és diszingvált zsidózás - így kell ezt, néptárs (vagy NERtárs?)!

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2014.02.11. 14:41:10

@cukkerbergi:
Lehet direkt mondta ki, hogy bátornak látszon, ő kivitte volna Aurélitó,de most nem tud mit tenni marad Viktórija :)
Rafinált kis genya ez a lukascipős Pablo escobárnál drogot gyártó csávóka aki havi 12 gurigát kapott még zsebbe mikor még fent volt a csúcson :)

SzilajSzilard 2014.02.11. 14:51:02

@Farmotorosgiliszta: Lyuk Dávid igazán félretehetett volna egy csotrogányra a havi 12 millából.

CukIság 2014.02.11. 15:00:12

Dávid azt mondta, azért akarja megnyerni a VV-t, mert nem érzi magát férfinak (autó nélkül). Ez olyan egyértelmű, tiszta, szép comingout volt, hogy ezek után semmi kétségem sem maradt afelől, hogy csőbuzi.
Azért hazudozik úgy, mint a vízfolyás, mert az olyan emberek, akik cementkeményen védik a szégyenüket, jól beletanulnak a hazudozásba.
Nem véletlen, hogy pont 501-gyel tud a legjobban szövetkezni, hiszen ő a másik ember a villában, akinek a legtöbb szégyent kell elrejtenie.
Érdekes megfigyelni a viselkedésüket, épp ezért nem bánnám, ha Dávid nyerné meg a párbajt, hogy minél jobban megértsem, az ilyen emberek hogyan viselkednek, mire hogyan reagálnak.
Figyelemreméltó az is, hogy a párosodásnak egy egészen érdekes változata kezd kibontakozni, mégpedig a fiú-lány barátság, ami nem esik egybe a szexuális vonzalommal, de a villában legalább olyan fontos, sőt fontosabb kötődés. Dávid-Csárli szövetsége mellett ez alakul ki Viki és Krisztián részéről is (ez a két páros áll egymástól a legtávolabb, a két őszinte bunkó és a két simlis hamiskártyás); valamint Iza és Aurelio kapcsolata is számomra sokkal inkább barátinak tűnik, még akkor is, ha szexuálisan vonzódnak egymáshoz. Ami köztük van, az nekem mégis sokkal inkább valamiféle testvéri kapcsolatnak tűnik. A két szívember, akik mindenben érzelmi alapon döntenek. Ezért nincs igaza szerintem Lacinak, Iza nem lesz öreg faszok szopkodója, azért nem, mert ő nem tudja az érzelmeit úgy elfojtani, mint pölö Csárli. Épp emiatt persze nem is képes úgy koncentrálni a "karrierjére", mint Csárli. Épp a karrier az, ami Izának és Aurelionak közös gyenge pontja. Ők nem törtetők, mert nem tudnak az eszükre hallgatni a szívük helyett. Ez nem baj, mert emiatt jobban képesek kapcsolódni másokhoz, miattuk a villa nem válik pokolian fortyogó katlanná.
De emiatt van az is, hogy Iza nem lett madárijesztővé fogyott vállfamodell, aki a milanói divathéten tántorog a kifutón. De jobban is jár, ha "elkallódik", mintsem 34 évesen ilyen lába legyen: www.modelsblog.info/2008/11/06/behind-the-airbrush-the-real-kate-moss-reveals-her-wobbly-thighs-as-she-struts-around-la-in-denim-hotpants/ meg ilyen arca: www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-1207636/Kate-Moss-starts-new-health-kick-bid-look-10-years-younger-shock-haggard-holiday-snap.html

CukIság 2014.02.11. 15:03:01

@Haynau (Sons of Monarchy): egy kicsit nagy az orra, de a Koch névből én sváb felmenőkre következtettem. Egyébként meg teljesen mindegy.

mézescsók 2014.02.11. 15:07:42

@karev: Benne lesznek a tv-ben!
@én már a fény gyermeke vagyok: Fejbólintás, enyhe mosoly ajkamon: ezt a labdát le kellett ütni!
Viszont még mindig nem tudom, ki Spárta? Ez titok vagy így akartok rávenni, hogy olvassak végig 528 kommentet?

CukIság 2014.02.11. 15:08:57

@cukkerbergi: A szabály szerint senkit sem szabad megnevezni, vagy hazudni szabad? Mert ha ez hazugság volt, és nem Aureliot akarja vinni, akkor nem kell a kendő. Ha mégis Aureliot viszi, akkor viszont nagyon nagy baj, hogy nem reagáltak rá.

Empty Bee 2014.02.11. 15:10:26

@CukIság: Vannak ám elegánsan "megöregedett" modellek is, nem a legelcseszettebb, legelrettentőbb esetből kell kiindulni.

Claudia Shiffer 43 évesen: www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-2500711/Claudia-Schiffer-looks-stunning-steps-make-free-London.html Cindy Crawford 47 évesen: www.celebritybabyscoop.com/files/2011/09/cindy-crawford-family-premiere-pals-2-960x703.jpg

Gondolom - a férfiakat is beleértve - nem sok ember ellenkezne egy szupermodell karrier ellen, ahol a kamera előtti ülésért, átöltözésért és kifutón végigbotorkálásért több tízmilliókat keresnél, és egész életedre le lenne a gond az anyagiakkal kapcsolatban, és onnantól kezdve azzal foglalkozol, oda mész teljes nyugalomban, ahova csak akarsz, max észnél kell kicsit lenni. Az már csak az illető személyen múlik, hogy a kapott lehetőségekkel, pénzzel, kapcsolatokkal milyen okosan gazdálkodik, de ha valaki ezt elcseszi az évtizedeken át tartó drogozással, az az ő felelőssége.

Szentpeter 2014.02.11. 15:18:39

@CukIság: Sosem értettem azt hogy miért kell egy műsort nézni úgy, hogy végig azt érzem mintha hasba rúgtak volna..
Te miért nézed a műsort, ezt ird le, engem érdekel..

Én például nem szeretem a feszkót, ezért egyetlen magyar sorozatot nem nézek a VV-n kívűl, amit elsősorban vetélkedőnek tartok..

Mindig az a téma hogy ki mekkora hülye a villában, oké sok hülye van bent, de a játék 50 milláról szól, amit egy hülye simán megnyerhet..

...én, nem sajnálom egyiktől sem..

CukIság 2014.02.11. 15:23:05

@Empty Bee: azért a "szupermodell" karrier kissé gyermeteg vágyálom Izától, a kifutós modellek viszont ijesztően soványak. Amúgy Horváth Éva is modell, és ha ilyen "koca" Magyarországon modell lehet, akkor Koch Izabella is lehet modell Magyarországon, nekünk elég jó egy ilyen "bojlertesű dömper" is. Inkább maradjon "hájas", mintsem ilyenné fogyjon: munfitnessblog.com/wp-content/uploads/2007/10/ultra-thin-model-doing-catwalk.jpg

Empty Bee 2014.02.11. 15:24:25

@Szentpeter: De most én hol beszéltem arról, hogy Iza jól néz-e ki? A megöregedett szupermodellek sorsáról beszéltem. Már sokadik alkalommal válaszolsz a kommentjeimre olyan dologgal, aminek köze sincs arról, amiről beszélek.

Szentpeter 2014.02.11. 15:25:56

@Empty Bee: Iza körül ment a habverés, majd ebből lett az hogy melyik modell hogy néz ki.. nem mindegy ?

Empty Bee 2014.02.11. 15:26:37

@CukIság: Többféle modell létezik, rengeteg különböző elvárással és paraméterrel. Valahova a csontvékonyság kell, valahova a homokóra alkat, valahova klasszikusan szép arc, valahova extrém, figyelemfelkeltő, szinte ijesztően éles vonások, stb...

mézescsók 2014.02.11. 15:28:57

@CukIság: Eszerint az autó a férfiasság ismérve, nem az Y kromoszóma. Még hogy nem lehet tanulni a Vv-ből?
Sok mindennel egyetértek, amit írtál, de sem Dávidnak, sem Ch.-nak tkp. nincs mit szégyellnie szerintem. Dávid a bejövetelekor mondta, hogy az egyetemet azért végzi már 8 éve, mert közben ellazázott 1-2 évet. Gondolhattuk volna, hogy apukától kapott világkörüli utat jó tanulmányai elismeréseképpen, de valahogy senkiben fel sem merült. Ch. 500 pasijával úgy voltunk, hogy vagy hittük, vagy sem, de inkább az előbbi. Ezek után nincs mit nagyon a szemükre vetni. Ebben a vonatkozásban gondolom tanultak az előző szériákból, mert ott mindig később kerültek elő a hullák a pincéből, kivéve Ginát és hitvesét, és talán Szandit. Vagy a java még rejtve van.
A másik: Deb és Iza a többihez képest más alapon működik. A kapcsolatukban nem szexuális vonzalmat látok, sokkal inkább haverit, amit a srác már többször emlegetett. Nevezetesen, hogy a baráti, ismeretségi körében olyan lányok vannak, mint Iza, ismeri a típusát. És gondolom vice versa. Hogy mi hangzott el a gumiszobában? Ugyanmár! De még igaz is lehetne: ha jól körülnézel Debilió sem egy férfiszépség, de külsőleg ennyire nyomi felhozatal pasiból még nem volt!
Főként azzal értek egyet, hogy egyikőjük sem képes annyira elrejteni az érzelmeit, mint pl. Sárlott. Ahhoz túlságosan ösztönlények.

Szentpeter 2014.02.11. 15:32:00

Többféle modell létezik.. nyílván..

én már a fény gyermeke vagyok 2014.02.11. 15:34:08

@mézescsók: Halvány lila kakkantásom sincs ki Spárta, de logikával mindenre rá lehet jönni.
Spárta-faló-lófa-Iza
Szerintem Iza.

Empty Bee 2014.02.11. 15:35:42

@CukIság: Iza lehet modell, az is jelenleg. Ilyen tesco gazdaságos modell. Csak Izának ez a szint láthatóan nem elég, azért pattog ott bent a villában. Csak sajnos ahhoz, hogy ennél feljebb kerüljön, már egyrészt idős, másrészt semmilyen kiemelkedően különleges, éles, feszes arcvonásokkal nem rendelkezik, ami a nemzetközi szinten való berobbanáshoz kell. De ez abból is kiderül, hogy 20 évesen még csak itt tart. Akiben van potenciál, az már sokkal előbb kiderül és le is csapnak rá, és érdekük, hogy repítsék a karrierét (lásd Palvin Barbi).

CukIság 2014.02.11. 15:35:45

@Szentpeter: ez jó kérdés, valójában mindegyiknél sajnálom, hogy kiesik. Minél többen vannak, annál érdekesebb a műsor, ahogy fogynak, úgy válik unalmassá. És hát ez végül is a "Való Világ" egy tanulmány az emberi viselkedésről, úgyhogy ebből a szempontból szinte mindegy, hogy ki van bent és mit csinál (azért mondjuk ne legyen tuja). Ha ilyen kényelmes helyzetből megfigyelem azokat, akikkel a való életben összerúgnám a port, abból csak tanulhatok. Éles helyzetben nem érdekel a másik személye, csak a sérelem. Most viszont a személy az érdekes, mert a sérelem nem engem ér. Tehát könnyebb elviselni a feszkót.

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.02.11. 15:41:32

@CukIság: Nekem is tökmindegy (sváb felmenőim nekem is vannak), de van aki nagyon Pavlov kutyájaként ugrik bizonyos vélt "jelekre", mint nagyobb orr, németes név, stb. Oltári hülyeség persze, de ha valaki erre gerjed, hát tessék...

Szentpeter 2014.02.11. 15:44:03

@CukIság: Ezt a véleményt jobban el tudom fogadni... ( nem mintha számítana mit gondolok )

Csak tényleg az zavar az egészben mintha az ember idejárna köpködni, az egész egy össznépi köpködéssé válik..
Ha nem anyáz valaki a studióban, vagy nem basz telibe valakit, akkor az uncsi..

Egyszer az a baj hogy a buzi szervezkedik, egyszer meg az hogy udvarol.. miközben végig arról szól hogy ez a buznyák keresi azokat a partnereket a játékhoz akik könnyen befolyásolhatók..

Ebből adódóan teljesen mindegy hogy buzi vagy nem..

CukIság 2014.02.11. 15:44:14

@Empty Bee: "már sokkal előbb kiderül és le is csapnak rá" - nem tudom pontosan, hogy most hogy áll az életkori korlátozás, de szerintem szigorítani fognak a modellek korhatárán, mert túlzás, hogy már szinte gyerekeket alkalmaznak. Az arcvonások: Kate Moss arca például nekem kifejezetten nem tetszik, olyan "holdvilágképű". Bár nyilván könnyebben fotózható. És ha teszkó gazdaságos modell, hát istenem, akkor legyen az, olyannak is kell lennie valakinek. És álmodozzon a nemzetközi kifutókról. Mást nem bánt meg vele, legfeljebb önmagát csapja be. Elég sokan álmodoznak. www.youtube.com/watch?v=3EJ_UBgjpW0

én már a fény gyermeke vagyok 2014.02.11. 15:47:48

Miért ne lehetne Iza modell? Leesik róla a ruha a kifutón? Nem. Tud víz alatt szopni? Tud. Minden követelménynek megfelel.

Dr. Furifangosz 2014.02.11. 15:49:59

@Szentpeter:
Egy hülye is megnyerheti. De nem ő fogja, hanem egy élősdi, semmirekellő nagypofájú pozőr. Na, ki ilyen?

Szentpeter 2014.02.11. 15:51:41

Izából nem lesz szuper modell, ez 100 %
14-15 évesen járják a modellek a studiókat a portfólióval, és a mamával..
Palvin Barbi a 10 millióból 1, kábé ennyi esély van a Vogue cimlapjára kerülni..

Szentpeter 2014.02.11. 15:52:52

@Dr. Furifangosz: Ha Miss Dávidra gondolsz akkor én ezt kizárom.. mert te simán leoltod a szavazatoddal.. ( mosolygok )

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.02.11. 15:55:12

@nosce: Ez jó :). Eddig úgy tudtam,hogy a hunoknál terjedt el először. Petőfi írta, hogy "nu, bozmeg.." felkiáltással mentek harcba Attiláék. Hö ... király.

Dr. Furifangosz 2014.02.11. 15:56:05

@CukIság:
És ezzel a műsorral közelebb juthat a magasabb szintű kifutókhoz.

(Ezért nem engedhet Krisztiánnak. Az a kapcsolat rontaná az esélyeit.)

Empty Bee 2014.02.11. 15:56:36

@CukIság: "Bár nyilván könnyebben fotózható." Igen, egy fotómodellnél ez elég fontos. Plusz figyelemfelkeltő, egyedi és határozott, éles vonásokkal rendelkezik. Valamint amikor berobbant (16 évesen) éppen elkapta egy új trend kezdetét, ahol a kislányos arcú, kisfiús testű modellek kerültek előtérbe a klasszikus homokóra alkatú modellekkel szemben. Tehát időzítésen is múlik.

hovatovább? 2014.02.11. 16:02:23

Jocó éhezteti a népet,
nincs meg a macija még most se. . .
www.valovilag.hu/video/238085

Szentpeter 2014.02.11. 16:03:44

@hovatovább?: Egy királynak minek maci ?
...hiszen mindenki az ő csicskája

CukIság 2014.02.11. 16:04:43

@mézescsók: "sem Dávidnak, sem Ch.-nak tkp. nincs mit szégyellnie szerintem" - ha Dávid valóban homokos (és nekem úgy tűnik, tényleg az), akkor valóban nem kellene szégyellnie ezt 2014-ben, de mégis úgy tesz, mint aki ezerrel csajozik (és ez kissé kínos jelenetekhez vezet). Más dolgokban is összevissza beszél (lyukas cipőben jár, egy hónap alatt többet keresett, mint a VV nyereménye). Tehát valamilyen okból nagyon gyakran hazudik, és a hazudozás oka mi más, mint a szégyen? Nem kellene szégyellnie magát, de valamiért mégiscsak szégyenkezik (bár lehet, hogy a legfőbb szégyenforrása az egyetem? talán mégse).
Charlotte-nak sem kellene szégyellnie magát, nem kellene eltitkolnia, de mégis azt teszi. Egyszer Dorkának azt mondta, hogy Viki már nem nevezi őt kurvának, mert ő nem is kurva. Tehát azt állítja, hogy ő nem kurva, ez pedig ugyebár hazugság. Tehát szégyelli magát és hazudik. Nem kellene, de mégis azt teszi.
"Főként azzal értek egyet, hogy egyikőjük sem képes annyira elrejteni az érzelmeit, mint pl. Sárlott. Ahhoz túlságosan ösztönlények." - azt hiszem, Sárlott nem tudatosan rejti el az érzelmeit, hanem nem éli át őket.
Viki sem egy érzelgős típus, csak röhögött, amikor Theo üvöltött vele; de most elbőgte magát a nyugiszobában. És ezek valódi könnyek voltak, feldagadt orral, kivörösödött arccal.
Sárlott azt mondta, hogy neki most még nehéz Simon távollétét feldolgozni, de ez ÍGY NORMÁLIS. Tehát mondott valamit Lilunak, egyenesen bele a képernyőbe, amit szerinte ilyenkor minden "normális" ember mondana. De valójában semmin nem érzékelhető, hogy hiányolná Simont. Nincsenek érzelmi hullámvölgyei, de szerintem nem azért, mert elrejti az érzelmeit, hanem mert valamiért nem éli át őket. Van olyan lelkiállapot, amikor az ember távol kerül a saját érzelmeitől, és szinte kívülről szemléli saját magát. Szüksége lenne valamire, ami visszarántja önmagába. De az nem ebben a játékban lesz.

hovatovább? 2014.02.11. 16:07:13

@Szentpeter: A maci az ő országalmája, a harcsája meg a jogar.

CukIság 2014.02.11. 16:08:49

@Haynau (Sons of Monarchy): ja, hát Haynauként megérteném, ha te is kissé gerjednél a témára :) (Haynau anyja zsidó lány volt). www.urbanlegends.hu/2007/10/haynau-anyja-zsido-volt/

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.02.11. 16:15:14

@Haynau (Sons of Monarchy): mondjuk, most, hogy mondod, tényleg van a vonásaiban valami wolfkatis.

CukIság 2014.02.11. 16:16:12

@Szentpeter: "Csak tényleg az zavar az egészben mintha az ember idejárna köpködni, az egész egy össznépi köpködéssé válik.." - teljesen egyetértek veled, fölösleges köpködni. pláne akkor, ha ez az egész nem is érint bennünket személyesen. "Ebből adódóan teljesen mindegy hogy buzi vagy nem.." - igen, tökmindegy. Csak azért említettem, mert azt meg nekem kell tudni eldöntenem, hogy mikor tartok valakit őszintének és mikor hazugnak. Most azt gondolom, hogy az udvarlása minden tekintetben kamu. Ez nem azt jelenti, hogy miatta ne bírnám nézni a műsort, mert miért is ne.

tena_lady 2014.02.11. 16:19:12

@CukIság: "Nincsenek érzelmi hullámvölgyei, de szerintem nem azért, mert elrejti az érzelmeit, hanem mert valamiért nem éli át őket."
Ezt a 40 perces összefoglalóból szűrted le, amiben 5 mondatot beszélt taktikáról? Lehet, hogy igazad van, de nem lehet bizonyítani, szóval csak feltételezés.

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.02.11. 16:19:43

@CukIság: Basszus, én most tudom meg, hogy nem csak egy büdös hóhér labanc volt a nick-em, hanem még zsidó is? Nahát!

Te is úgy gondolod, "a 21. században még érdekes lehet egy olyan családfatörténetet előhúzni, amelyet egy a kort kiválóan ismerő kolléga szerint már a második világháborús antiszemita “szakirodalmakban” sem tartottak erre érdemesnek"?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.02.11. 16:21:41

@Haynau (Sons of Monarchy): " Basszus, én most tudom meg, hogy nem csak egy büdös hóhér labanc volt a nick-em, hanem ..."

Mégis mit hittél, hogy valami francia focista nevét választottad? :D

CukIság 2014.02.11. 16:23:40

@Dr. Furifangosz: gondolom, arra értette, hogy felfigyelnek rá, kap ajánlatokat. A kiesés után Alexát is fotózták, mint "buja apácát". És a 4. szériában Zsuzsi is címlapra került a kiesése után. Az arcához ezek után személyiség is kapcsolódik, és talán azt gondolja, hogy a szupermodelleket az különbözteti meg az egyszerű "vállfáktól" és üres arcoktól, hogy hozzájuk személyiséget is lehet kötni. Hogy egyéniségként be tudják azonosítani, arra valóban nincs jobb alkalom, mint a VV. És arra kell csak vigyáznia, hogy totál ne járassa le magát (amire ugyebár van esélye). Talán Iza valamiféle híresség, celeb akar lenni, akit sokféle helyen fotóznak, csak mert megjelenik (társasági eseményeken, gálákon, bálokon); nem annyira kifutón sétáló alkalmazott.

mézescsók 2014.02.11. 16:27:36

@CukIság: Dávid esetében a másságra gondoltam. A többit nem szégyenből, hanem vagy taktikából kamuzza (szegény vagyok, mint a templom egere - rég lejárt lemez, de néha bejön), vagy mert totál hülyének tartja a nézőket a lakókkal együtt.
Charlotte szakmájánál meg kell tanulni viselkedni, különben nem tejelnek a kuncsaftok, minden értelemben. Viki Simon előtt kurvázta le, előtte esetleg szégyelhette magát, ha nem mondott el mindent, de amióta a pasek kiment, e téma nem téma.
Sárlott Simon távozása óta passzív, a taktikába ártotta bele magát, és nagyon jól tette, mert ha bent akar maradni, akkor néha mutatni is kell valamit.
Nem állítom, hogy büszke eddigi munkásságára, de azt hiszem, simán bevállalná. Ma ez már nem akkora cucc, mint régen. Simon pedig hiányzik neki. Mindegyiknek hiányzik egy társ, akármit is habognak. Nem feltétlenül a szex miatt, bár az sem megvetendő, főleg potens korban lévő emberek hosszas összezártsága esetén függetlenül nemi hovatartozásuktól, hanem mert szerintem képtelenség egyedül végigjátszani ezt a játékot. Még a nagy taktikus Attila sem volt képes rá.
Taktikából is elrejtheti a valódi énjét szerintem bárki, de az is lehet, hogy egyszerűen befelé fordulóbb személyiség. És még az is lehet, hogy úgy gondolja, fütyülök rá, hogy milyennek láttok. Szóval a szégyenen kívül látok még néhány opciót.

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.02.11. 16:28:20

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin):

Kérdés a Jereváni Rádióhoz: Haynau nem egy enbékettes osztrák légiós focista neve?

Válasz: Lényegében igen. Csak nem Haynau, hanem Caversaccio, nem osztrák hanem fél-svájci és nem enbékettes hanem megyei kettes ligában játszott.

:D

CukIság 2014.02.11. 16:32:57

@tena_lady: minden eddigi megnyilvánulásából ezt szűrtem le. Például azt állítja, szerelmes, de ennek semmiféle nyoma sincs rajta. Tudatosan elrejti a szerelmességet? Mi oka volna elrejteni azt, hogy fülig szerelmes lett? Nincs oka elrejteni. Vagy azért nem látszik a szerelmességből semmi, mert nem éli át?

karev 2014.02.11. 16:34:02

@CukIság: cigi és pia már megvannak.

CukIság 2014.02.11. 16:37:55

@Haynau (Sons of Monarchy): hű, ez bonyolult fogalmazás volt :) Ha rám célzol, nem direkt kutattam utána, csak valahol volt egy hosszú cikk róla, ehhez hasonló www.mult-kor.hu/20121006_haynau_a_fejgorcsok_embere abban is említették.

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.02.11. 16:40:29

@CukIság: Nem céloztam semmire, viszont köszi a linkért, mert AZT speciel még nem tudtam róla. A fejgörcsöket és az élveboncolás-legendát már ismertem...

Na, nem is ismered a Jereváni Rádió-vicceket? Semmi reálszoci humor-emlékek? :D

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2014.02.11. 16:41:49

@CukIság: "De valójában semmin nem érzékelhető, hogy hiányolná Simont."

Az online-ban beszél róla, majdnem minden nap, és mindig ő hozza szóba...

"Van olyan lelkiállapot, amikor az ember távol kerül a saját érzelmeitől, és szinte kívülről szemléli saját magát."

Az a disszociálás, de Sári nem tud olyat. Ha tudna, azt észrevenném rajta, ahogy az arcán is észreveszem, hogy "multigyanús", de szerintem azt "másolta". Kedvelhet valakit, aki tud "rendesen" disszociálni, és tudat alatt átvehette tőle a grimaszolást, és a szemforgatást...

Dr. Sobry József 2014.02.11. 16:58:44

Itt (is) szeretném bejelenteni, hogy ügynökségünk már felfigyelt Izára. Ha győztesként jön ki, alkalmazni fogjuk.

CukIság 2014.02.11. 17:10:07

@King of Shadows: oké, azt egyrészt nem figyelem. Másrészt az számomra még nem a szerelem jele, ha beszél róla. Például az emberek folyton emlegetik a politikusokat, de attól még nem szerelmesek beléjük, csak úgy vélik, hogy a politikusok erősen befolyásolják az életüket. Vagy a pénzt, időjárást is folyton emlegetik, mert ez mind erősen befolyásoló tényező. De akár még azt is minden nap el lehet sütni, hogy "megyek kakkantani". Sári számára a villában nyilván Simon, a vele való kapcsolata a leginkább meghatározó tényező; valójában ettől függ az, hogy meddig maradhat a játékban, és mikor unnak rá a nézők a simonságos love-sztorira. Ez egy olyan "tőke", amire bent támaszkodhat.
Na de a szerelmesség érzésének egészen más jelei vannak. Például Dorkát (bár ő se a "nagykönyvi" példa) érzelmileg nagyon erősen befolyásolja Zsolt. Vagy totál ki van akadva rá és hisztizik, csapkod, dúl-fúl; vagy ha épp nem, akkor meg azt állítja, sokkal jobban érzi magát Zsolttal, mint ahogy nélküle érezné. Feldobja az, hogy például reggel Zsolt mellett ébred.
Sárinak nincs oka haragudnia Simonra; elég lenne, ha látnám rajta a másik végletet, a feldobottságot, spontán örömöt, de nem látom. Egykedvű, nem látszik rajta az érzelmi érintettség. Sőt, Simon előtt sokkal spontánabb és harsányabb volt (az első esti bulira gondolok). Simon mellett szinte megszűnt létezni.
"Az a disszociálás, de Sári nem tud olyat." - utánanéztem, az valami antiszociális zavar, ó, az valóban nem igaz rá, nem antiszociális, sőt, inkább nagyon is szociális, talán túlságosan is figyelembe vesz másokat.

csiberibe 2014.02.11. 17:10:37

@mézescsók: nana, nem azt mondta, hogy autó nélkül nem férfi, hanem nem érzi annak magát :) (mert nem is az, de ezen az autó se fog javítani...)

CukIság 2014.02.11. 17:18:45

@Haynau (Sons of Monarchy): na, ennek is utánanéztem: gondola.hu/cikkek/77758-Jerevani_Radio.html valahogy eddig nem jutott el hozzám. De amúgy jó poén volt.
Tényleg vicces volt, ahogy Aurelio kínlódott a riportszobában a "bizonyos szintű" focizással.

csiberibe 2014.02.11. 17:20:03

@CukIság: annyira szerelmes a csajba, mint amennyire Józsi király... nekem ez a bajom Dáviddal. MErt oké, szervezkedjen Viki ellen, okos lány, védekezzen.
De Zsófi meg Józsi buták ahhoz, hogy észrevegyék, át vannak verve (és a nézők egy része szinte biztosan jól ki is neveti őket amiatt, hogy így megvezethetők). PEdig más butaságát, akármi más baját kihasználni szerintem nem menő, hanem szánalmas. Ráadásul elméletileg egyszer jogász lesz...

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2014.02.11. 17:25:57

@CukIság: "... utánanéztem, az valami antiszociális zavar ..."

Tessék? A disszociálás az ez: www.isst-d.org/default.asp?contentID=76#diss , de az NEM antiszoc. zavar. Ő ezen belül is a DID-t "másolja" www.isst-d.org/default.asp?contentID=76#typesdd (az van nekem is, ezért venném észre, ha neki is lenne).

"... sőt, inkább nagyon is szociális, talán túlságosan is figyelembe vesz másokat."

Igen, egy az egyben olyan, mint én, csak nőben. :) De az csak azért van, mert nagy empátiával rendelkezik, és a játékban kénytelen visszafogni azt...

CukIság 2014.02.11. 17:54:53

@mézescsók: Dávidnál én is a másságra gondoltam, meg arra, hogy ha valaki megszokja, hogy elrejti magát, akkor ezt az elmaszkolt viselkedést minden helyzetben könnyen alkalmazhatja. Tehát sokkal többet hazudik (és ügyesebben), bármiről is van szó (például a taktikáról).
"mert totál hülyének tartja a nézőket a lakókkal együtt." - a saját megítélése szerint szegény, önmaga ítélőszéke előtt csóró, saját magától várna több lóvét.
"ezeket a dolgokat már rég meg kellett volna szereznem" - ilyet senki sem vár el egy 28 éves egyetemistától, csakis ő, saját maga. Önmagát ítéli vesztesnek. A többiek szemében ő kifejezetten nagyvilági, magabiztos, nyertes pasi, senki nem nézi le.
"Charlotte szakmájánál meg kell tanulni viselkedni" - vagy eleve kell tudni viselkedni...
"Viki Simon előtt kurvázta le" - akkor hallottam, hogy azt állította Dorkának, hogy ő nem kurva, amikor Simon már nem volt bent. Ráadásul állítólag Simonnak bevallotta az igazat, ezek után elvileg nem kellett volna szégyellnie, és Simonnak sem kellett volna emiatt hőbörögnie.
"a taktikába ártotta bele magát, és nagyon jól tette, mert ha bent akar maradni, akkor néha mutatni is kell valamit." - bent nem tudják, az öfibe mi kerül be; tehát Sárlott sok mindent csinálhat úgy, hogy mi nem tudunk róla. Az bekerült pl, hogy táncol az ágyon; egyszer láttam online-on, hogy mosogat. Bizonyára igyekszik aktivizálni magát (pölö leveszi a melltartóját zuhanyozásnál, éppenséggel Viki is). Azt nem tudhatja, hogy a szerkesztők nem találják elég érdekesnek a dolgait, vele szemben az viszont bekerül, hogy Viki és Iza pisicsurgás közben miről tárgyal.
"Mindegyiknek hiányzik egy társ, akármit is habognak." - igen, ez igaz, és pont a simonságos lovesztori akadályozza abban, hogy szorosabb köteléket építsen ki. Ha nem kellene a végtelenségig eljátszani a Simon-özvegyet, akkor Józsi, de akár Dávid is szóba jöhetne villatársként, és főleg Dáviddal igazán érdekes dolgokat tudnának produkálni :) Azt nagggyon megnézném, hogy Dávid Sárlottnak csapja a szelet.
"de az is lehet, hogy egyszerűen befelé fordulóbb személyiség." - akkor nem jelentkezett volna a játékba és nem feküdt volna le 501 pasival. Egy buliba egy fiúval ment és két másikkal távozott - ezt nem lehet befelé forduló személyiséggel megcsinálni.

beacska 2014.02.11. 17:58:54

@CukIság: én erre az 501-re azért nem vennék mérget...

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2014.02.11. 18:02:04

@CukIság: "akkor nem jelentkezett volna a játékba és nem feküdt volna le 501 pasival. Egy buliba egy fiúval ment és két másikkal távozott - ezt nem lehet befelé forduló személyiséggel megcsinálni. "

Hazudott a kisfilmjében, és nem volt semmilyen félezer pasi...

beacska 2014.02.11. 18:06:08

@King of Shadows: :) akkor át is adom neked Chárli jóhírének visszaszerzését ;)

Szentpeter 2014.02.11. 18:09:07

@King of Shadows: Igen, ez is felmerülhet hogy nem volt 500 pasi, csak mivel sokan ugrottak erre ( én is ) azt hittük hogy igaz..

De sárlott szerintem értelmes csaj, legalább is ahogy kifejezi magát..
Nem ordibál, nem kaparja a falt, nem sír hanem taktikázik.. akár meg is esküdik egy hazugságra hogy igaz..

tena_lady 2014.02.11. 18:10:30

@CukIság: Amikor Simon bent volt, akkor látszott. Most meg nincs, ami kiváltsa. A gondolatait nem látjuk. De mióta Simon nincs bent alig szerepelt, akkor is csak néhány mondat erejéig. Én ebből nem tudnék leszűrni semmit. Zsolt és Dorka érzéseit se tudnám atombiztosan megmondani, mert belőlük is csak napi pár percet látok, de ott nincs olyan nagy szerelem.

"Másrészt az számomra még nem a szerelem jele, ha beszél róla. Például az emberek folyton emlegetik a politikusokat, de attól még nem szerelmesek beléjük, csak úgy vélik, hogy a politikusok erősen befolyásolják az életüket."
Dehogy! Az emberek többsége érzelem vezérelt, ezért arról beszél, ami érzelmileg érinti. Negatívan vagy pozitívan. A politikusokat a legtöbben szidják. A pasijukat meg a legtöbben szeretik. :D

Mellesleg Zsolt és Dorka. Mindkettő tuja, ezért nem is nagyon érdekeltek eddig...sőt most se, csak bent a villában gyakran előkerült, mint téma az ő szent és sérthetetlen kapcsolatuk. Szerelemről saját bevallásuk szerint nincs szó. Oké, nekem ez mindegy, viszont se szerelemmel, se anélkül nem látok perspektívát a kapcsolatukban. Őket ezerszer biztosabbra mondanám, hogy nem fogják folytatni a VV után, mint Simonékat. Nem azt mondom ezzel, hogy ők fogják, csak Dorkáék kevésbé valószínűbbek. Zsolt kizárt, hogy valaha kitörjön, vagy egyáltalán ki akarjon törni a kispesti proli létből, Dorka viszont nagyravágyó. Dorka biztos meg fog próbálkozni az énekléssel, esetleg kap egy állandó szerepel az ÉNBP-ben, és persze tuti, hogy összejön egy olyan pasival, aki majd kitartja. Zsoltból semmi ilyet nem nézek ki. Nem fogja tudni tartani a lépést Dorkával. A villakapcsolatukat én olyannak látom, hogy a korlátozott lehetőségekből kihozták a legtöbbet. Dorka hisztijei meg a felségterülete védéséről szólnak. A birtoklási vágy és a szerelem nem ugyanaz.

CukIság 2014.02.11. 18:12:51

@csiberibe: az a baj Józsival és Zsófival, hogy nemcsak buták, hanem magányosnak is érzik magukat bent. Emiatt az ellen sem tiltakoznak, amit esetleg kint visszautasítanának. Ők sem akarják elüldözni maguktól Dávidot, így aztán nem lehet tudni, mi az, amit ráhagynak, és mi az, amit valóban elhisznek neki. Sajnos ők maguktól nem nagyon kezdeményeznek beszélgetést, megvárják, hogy valaki nyisson feléjük, és ez ott bent nagy hiba.
Dávid pedig ugyanennyi erővel kötődhetne Zsolthoz, Vikihez, Dorkához is. Mivel inkább a butább játékosokhoz húz, és a saját szintje alatt választja meg a társaságát, az azt jelenti, hogy fél a vele egyenrangú partnerektől. Viki bármit mondhat, azt fix rosszindulatként értelmezi, mert abból indul ki, hogy okos, ezért ártalmas. Őt csak az nem bánthatja meg, aki sokkal butább nála.

CukIság 2014.02.11. 18:15:50

@King of Shadows: bocs, nem ismertem ezt a szót, és most is csak gyorsan belepillantottam ebbe a linkbe: www.drdiag.hu/kereso/diagnosztika.adatlap.php?id=67547 - ez írt az antiszociális magatartásról.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2014.02.11. 18:17:44

@Szentpeter: Annak idején (még DJane-ként) öt pasit említett, hogy mindegyik otthagyta, mert "túl gondoskodó volt", és "barátnőt szerettek volna, nem egy pótanyukát". Az alapján, amit a villában Simonnal csinált, szerintem igazuk is volt...

tena_lady 2014.02.11. 18:18:19

@CukIság: "Ráadásul állítólag Simonnak bevallotta az igazat, ezek után elvileg nem kellett volna szégyellnie, és Simonnak sem kellett volna emiatt hőbörögnie."
Nem vallotta be. Simon rájött az 500 pasis sztoriból és a takaró alatt történtekből. De hát ki nem?

"Azt nagggyon megnézném, hogy Dávid Sárlottnak csapja a szelet."
Nem fogja, mert tudja milyen visszhangja lenne odakint. Mivel tud ilyeneket, ezért akarja Vikit kihívni.

"akkor nem jelentkezett volna a játékba és nem feküdt volna le 501 pasival. Egy buliba egy fiúval ment és két másikkal távozott - ezt nem lehet befelé forduló személyiséggel megcsinálni."
A boldog, lelkileg kitárulkozó prostituáltak! Hát igen, mind ilyen. Egy se a pénzért teszi, hanem mert extrovertált és szeret minden pasit. Te jó ég! Csak mondom, hogy ironizáltam.

Szentpeter 2014.02.11. 18:19:45

@CukIság: Attila, vagy Alekosz is befolyásolta a játékosokat.. mind a ketten a befolyásolható játékosokkal taktikáztak.

Én a befolyásolható embert nem hülyének nevezem, hanem naivnak..
De egyébként meg mindenki befolyásolható..

CukIság 2014.02.11. 18:21:09

@King of Shadows: @beacska: gondoljátok? Én elhittem. Ha hivatásos volt, akkor ennél több is összejöhet.

beacska 2014.02.11. 18:25:18

@CukIság: Ch. diploma előtt állt. még ha a tandíjra is kéne neki a pénz, akkor sem hinném, hogy ordas lett volna.

Szentpeter 2014.02.11. 18:26:08

Az mindenesetre elgondolkoztató hogy a valóvilágban ritka hogy egy hét után bevállalja valaki a dugást..

Én se Sárlottból, se Simonból nem néztem ki..

Zsoltot és Dorkát abszolút nem értem, mert Zsolt tényleg ki van a sexért, és Dorka csak egyszer segített rajta

Egy férfi tesztoszteronja tényleg felmehet a plafonig, főleg úgy hogy egy nő hozzáér ebben a feszült állapotban...

beacska 2014.02.11. 18:38:26

blikknéééépeee!!!

én már a fény gyermeke vagyok 2014.02.11. 18:53:29

@Szentpeter: Igazad van, tényleg sok a befolyásolható ember. A többi bejegyzéseddel is mindig egyet tudtam érteni.

tena_lady 2014.02.11. 18:55:27

@Szentpeter: "Az mindenesetre elgondolkoztató hogy a valóvilágban ritka hogy egy hét után bevállalja valaki a dugást.."
Az ő korosztályukban nem az. Láttam én már egy éjszakás kalandból kialakult 10+ éve tartó házasságot két gyerekkel! :D

CukIság 2014.02.11. 19:02:23

@tena_lady: "Amikor Simon bent volt, akkor látszott." - amikor Simon bent volt, akkor én egy felvett szerepet láttam. Nem önfeledt örömöt, játékosságot, bohóckodást, hanem egy gyönge, szipogó kislányt, akit folyton vigasztalni kell, és amilyen Sárlott a valóságban biztosan nem. Mondjuk ezzel biztosította Simonnak, hogy "felnőttnek" és erősnek érezze magát hozzá képest. Ha szipog és összehúzza magát, akkor Simon átkarolja és vigasztalja és gügyög neki.
Amikor Simonnnak konfliktusa akadt, Sárlott elviharzott. Amikor pedig még nem jöttek össze, egyfolytában röhögött rajta, például első este Zsolttól ezt kérdezte: "És velem ki fog aludni? A Simon?" Zsolti: "A kettyust majd befektetem neked." Sárlott: "Neee mááár! Neeeem! Na jó, ő is jobb, mint a semmi!"
Már épp elég dolga akadt férfival ahhoz, hogy felmérje, Simon az ő esete-e vagy sem, vonzónak tartja-e vagy sem. Simon napokig röhögés tárgya volt a számára, aztán amikor Simon kijelentette, hogy beleszeretett, akkor persze hirtelen, egy pillanat alatt ő is rájött, hogy Simon a Nagy Ő. Hát ha te ezt elhiszed, akkor egészségedre.
"Zsolt és Dorka ... ott nincs olyan nagy szerelem." - tudom, ezért írtam, hogy nem a "nagykönyvi példa". Viszont őszintébb (mármint Dorka őszinte, Zsolt kevésbé).
"Az emberek többsége érzelem vezérelt, ezért arról beszél, ami érzelmileg érinti." - lefogadom, hogy Izának a leginkább Zsolt tetszik, de nem beszél róla, mert nem lehet. És szerintem Zsoltnak is Iza tetszik a legjobban, de nem beszél róla, mert nem mer (vagy ha Zsófika tetszik neki inkább, nekem mindegy, arról sem beszél). Ha Dávid valóban homár, az nagyon mélyen érinti érzelmileg, de nem beszél róla. Ha Sárlott kurva, az is mélyen érinti érzelmileg, de letagadja. Ha Theo neadjisten tényleg kötődik Aureliohoz, akkor azt tagadnia kell, hiszen Aurelio megbízhatatlan, és nagy hangon Szabinát kell hiányolni, hogy Aurelio nehogy azt higgye, elgyöngül tőle. Arról nem is beszélve, hogy Viki is titkolja azt, amit a gyönge pontjának tart, mert az érzelmi dolgok nagyon kiszolgáltatottá és sebezhetővé tehetnek bárkit. Pláne ebben a játékban. Úgyhogy nem biztos, hogy arról beszélünk, amit igazán fontosnak tartunk, vagy a játékosok arról beszélnek, amit fontosnak tartanak. Az pedig éppen Csárli részéről kétségtelen, hogy magabiztosan hazudik.
"Őket ezerszer biztosabbra mondanám, hogy nem fogják folytatni a VV után, mint Simonékat." – ebben egyetértünk, szerintem sem lesz hosszú életű ez a kapcsolat.
"Zsolt kizárt, hogy valaha kitörjön, vagy egyáltalán ki akarjon törni a kispesti proli létből" – igen, ehhez nagyon össze kellene szednie magát, ami nehezére esik.
"tuti, hogy összejön egy olyan pasival, aki majd kitartja" – ezt miből gondolod?
"Dorka hisztijei meg a felségterülete védéséről szólnak." – nem kifelé hisztizik, hanem Zsoltnak, és a problémája abból áll, hogy Zsolt nem tartja őt elég értékesnek (ez valóban így van). Gyakran kineveti (például az erotikus fotóján nagyot röhögött), megsérti, megbántja, mások előtt nevetségessé teszi (ez kölcsönös, mert Dorka is hajmeresztő módon égeti Zsoltot). Ha birtoklási vágyról lenne szó Dorka esetében, akkor mások felé megjátszaná a hősszerelmest (mint ahogy Csárli megjátssza); nehogy bárkiben is felmerüljön, hogy megközelítheti azt, aki "az életénél is jobban imádja őt". De mivel Dorka kifelé nem titkolja, hogy sokszor elege van Zsoltból, és azt is felajánlotta neki, hogy cseréljenek Zsófikával, az feküdjön Zsolt mellé, ő meg Zsófika helyére költözik, ezért én a magatartásában nem látok birtoklási vágyat.

beacska 2014.02.11. 19:13:56

@CukIság: én még nem láttam, hogy Zsolt sértő módon bánt volna Dorkával. Bizti betették volna, ha bunkó, de én még nem láttam olyasmit. vaaagy, amit Dorka az elején jópofának tartott (köpködés, birkózás), most, hogy már nyeregben van, nem akarja eltűrni. Zsoltink meg csak pislog, mint hal a szatyorban

tena_lady 2014.02.11. 19:17:23

@CukIság: "Viszont őszintébb (mármint Dorka őszinte, Zsolt kevésbé)"
Szerintem fordítva. Zsolt ugyanolyan egyszerű, mint Józsi, csak többet beszél.

Ami meg a többit illeti, szerintem alapvető félreértéseid vannak az emberi viselkedést illetően. Például miből gondolod, hogy Charlotte most önmaga, Simonnal meg nem volt az? Lehet, hogy egyedül vele volt csak őszinte, mindenki másnak játszik.
Engem próbáltak már durván megalázni pusztán az arckifejezésem félreértelmezése miatt. Meglepődtem, hogy díjaznak, nem akartam szerepelni és átvenni az ajándékot egy önkéntes munka után, erre vágtam valamilyen arcot, amit más úgy értelmezett, hogy lenézem, semmibe veszem az egészet és elkezdett szapulni. Hogy az arckifejezéseket ki mennyire nem tudja értelmezni, arra ott jöttem rá. Persze az egészhez kell alapvető rosszindulat és ellenérzés az emberrel szemben. Nyilván te nem szereted Charlotte-ot, és ezért hozol fel ennyi "indokot" ellene. Mondd csak egyszerűen, hogy nem szereted. :)

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.02.11. 19:17:39

@beacska: ez jó, ezen nevettem :)
HalZsóti :)
De kb helyes a jellemzés...

CukIság 2014.02.11. 19:20:05

@tena_lady: "Nem vallotta be. " - Simon azt állítja, hogy bevallotta neki, tudott róla.
"Nem fogja, mert tudja milyen visszhangja lenne odakint." - milyen visszhangja van annak, ahogy Zsófikával szerencsétlenkedik? Sárlott Simon nélkül sem jöhetne szóba a számára, mert vele nem lehetne kamuzni, gyorsan napvilágra kerülne az igazság.
"Mivel tud ilyeneket, ezért akarja Vikit kihívni." - és mert Vikit valóban nem bírja elviselni. A ruháival páváskodó, affektáló, folyton kamuzó, tanulásban link Dávid és a mackónadrágos, dagadt, csörtető, kőbunkón őszinte, önfenntartó, keményen küzdő Viki tényleg tűz és víz, nem sokáig bírják ki egy légtérben.
"A boldog, lelkileg kitárulkozó prostituáltak!" - szerinted az extrovertált szó azt jelenti, hogy boldog? Az 'extrovertált' jelentése: érdeklődésével a külső világ felé forduló, aktív (személyiség). Egy introvertált is lehet boldog és egy extrovertált is lehet az öngyilkosságig boldogtalan. Sőt, egy extrovertált is elbújhat a világ elől, és élhet remeteéletet. Például Dávid is extrovertált, mégis azt állítja, egyedül, magányosan él egy faluban, nincsenek barátai. De ettől még extrovertált a személyisége. És nem mondható rá, hogy boldog. Viki is extrovertált; nem boldog, és magányos, folyton konfliktusai vannak a külvilággal. De nem befelé fordul, hanem kifelé, tehát extrovertált.
Aki itt a leginkább introvertáltnak mondható, az Józsi, mert ő kezdeményez a legkevésbé mások felé. Zsófika is inkább csak elüldögél és várja, hogy valaki megszólítsa.
De Sárlott nem ilyen, első este rámászott Zsoltra, annak úgy kellett rászólnia, hogy "Tartsd be az egy méter távolságot!"

CukIság 2014.02.11. 19:22:35

@Szentpeter: Attilát nem láttam, Alekoszt nem tartom valami nagy észlénynek. :) Neki az volt a szerencséje, hogy összejött egy piás banda, akik támogatták. Éva a végsőkig ott volt mellette. Innen az első körben kihullott volna.

CukIság 2014.02.11. 19:32:24

@King of Shadows: Ó, bocsánat, egy bonyolultabb szót kiolvasni sem tudok :)
Ez ugye azt írja, hogy hasonlít az instabil személyiségre; ha van ennek valamiféle alapja Sárlott életében, azt nem tudom, annyi biztos, hogy nem beszél a családjáról (mármint nem csak az öfikben nem beszél, újságcikkben olvastam, hogy családjáról, barátairól nem nagyon tudtak kideríteni semmit). Szóval esetleg lehet valami gyerekkori trauma a hátterében. (Már csak a prostitúció miatt is valószínű a gyerekkori bántalmazás).

CukIság 2014.02.11. 19:33:41

@beacska: tényleg? Én erről nem hallottam. Mit tanult? Úgy tudtam, DJ szeretett volna lenni, így került UFO Zsolti látókörébe.

tena_lady 2014.02.11. 19:35:19

@CukIság: "milyen visszhangja van annak, ahogy Zsófikával szerencsétlenkedik?"
Inkább pozitív, mint negatív, mert Aurelio nem vette komolyan, ő meg vigasztalja.

"szerinted az extrovertált szó azt jelenti, hogy boldog?"
Nem, de ezt nem is írtam. Két külön mondatban szerepelt ez a két szó. Az extrovertáltat a lelkileg kitárulkozó szinonimájaként írtam, elkerülvén a szóismétlést.

tena_lady 2014.02.11. 19:36:41

@CukIság: ZSKF-en volt állítólag Kommunikáció és médiatudomány szakon.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2014.02.11. 19:38:15

@CukIság: Belinkelem ide is: www.valovilag.hu/video/237947 . Szerintetek Sári pupillái összehúzódnak, amikor a tévébe néz?

CukIság 2014.02.11. 19:43:26

@beacska: "én még nem láttam, hogy Zsolt sértő módon bánt volna Dorkával." - egyrészt ugye nem mindent látunk, és a szerkesztőknek is lehetnek kedvenceik, akivel nem akarnak kibaszni. De amikor volt a "milyen leszel 10 év múlva"-jelenet, ott is a másik savazását jelenítette meg Aurelio és Theo. Másrészt nekem elég volt látni az első közös porszívózást, hogy el tudjak képzelni hasonló kis afférokat. Ez már előszörre se vicces; viszont valószínűleg Dorkának még nem volt olyan jó pasija, mint Zsolt, és ezért eleinte elnevette. De aztán minden továbbit is eltűrt, mert ugyebár nem költözött el Zsolttól, sőt.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.02.11. 19:45:22

@szerivan: összefekszünk, így próbáljuk bedugni magunkat a döntőbe.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.02.11. 19:46:58

Te Jó ÉG, ma eltűnik a maci??????? Mi vár még???

Schlomo Goldberg 2014.02.11. 19:48:59

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: hát ezen a én is ki vagyok borulva de igen erősen. ebből még maci-gate lesz.

Szentpeter 2014.02.11. 19:49:13

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Tegnap a Józsival voltál... nézd meg a párna alatt.. ( mosolygok )

blikknépe (törölt) 2014.02.11. 19:54:07

@karev: mennyi faszt szophatott cuccért te úristen :)

@szőkekóla: fú te gyalázatos antiszemita :D
csak nem te is úgy véled, hogy a korral egyre inkább meglátszik a fajtajelleg?

@Haynau (Sons of Monarchy): ha egyszer igaza van :)

@CukIság: hát igen, a koch majdnem annyira sváb, mint a fleischmann :)

na de nem mind1 milyen? takaros leány és egy csíkért szopik, kettőért már partyba is lehet vágni.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.02.11. 19:57:47

@szerivan: már miért ne lenne? Ha kiesne fény, akkor csendben lapítok.

@Schlomo Goldberg: neked mid tűnt el?

@Szentpeter: megnéztem. Ott sincs:OOOOO

@blikknépe: ez az igazi csaj, mi?:P

blikknépe (törölt) 2014.02.11. 19:59:04

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: na na

még mi vár az helyesen :p
"mindenki hülyének fog nézni, ha rosszul mondod" Biff Tannen

2014.02.11. 19:59:32

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Aki dugott kiesett és nem a dugás miatt, hanem a bepunnyadt kapcsi végett.

nosce 2014.02.11. 19:59:36

@szerivan: @dr. Dorothy, a Vörös Cipellős:
"Ez nem bejövős taktika."

dehogynem, csak kisértetpózban kell csinálni :)

blikknépe (törölt) 2014.02.11. 20:01:28

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős:
volt. 16 körül. talán még van 1-2 jó éve aztán eldobandó.

amúgy ez már annyira szar. józsi 1000 év alatt nem tudna összerakni egy ilyen sztorit, tehát forgatókönyv alapján megy az egész.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.02.11. 20:02:24

@szerivan: akkor utána belekötök mindenkibe.

@blikknépe: te milyen néven futottál korábban?

@nosce: az milyen?

blikknépe (törölt) 2014.02.11. 20:05:52

@beacska: szólítottál? :)

amúgy sárlott láthatóan enyhén értelmi fogyatékos. sokmindent elmond a magyar oktatásról, hogy ez a csaj fősikolára járhatott.
bár mit csodálkozom. anno én is olyan emberekkel érettségiztem,államvizsgáztam, akiknek a 8 általánost sem szabadott volna elvégeznie.

CukIság 2014.02.11. 20:06:40

@tena_lady: "Zsolt ugyanolyan egyszerű, mint Józsi, csak többet beszél." - egyrészt értelmesebb Józsinál, másrészt Józsi sem őszinte érzelmi téren. Állandóan a szerelmét emlegeti, holott a bemutatkozó kisfilmjében szó sem esett szerelemről, hanem arról, hogy majd bent valakit "ráraboltat a harcsájára", ezt mondta még Istenes Bencének is a villa kapujában. Aztán bent hirtelen eszébe jutott, hogy ő nem szingli, mert várja kint a szerelme. Muhaha. Ha Zsolt hasonlít Józsira, akkor ő is kamuzhatja azt, hogy szereti Dorkát, nem?
"Például miből gondolod, hogy Charlotte most önmaga, Simonnal meg nem volt az?" - nem gondolom, hogy most önmaga, szerintem rajta ragadt a maszk, tovább játssza ugyanazt a szerepet, csak most "özvegy".
Amikor bement, teljesen másképp viselkedett, a mostanihoz énjéhez képest mintha egy másik személy lenne ebben a videóban: www.valovilag.hu/video/234351
Persze ebben is csak egy szerepet játszik el, miért ne lehetne a "vamp" is csak egy manír?
Azt hiszem, akkor volt a leginkább őszinte, amikor Dáviddal tárgyalt az összeesküvésről, és hogy Aurelioban nem lehet megbízni, meg hogy Viki sejt valamit stb.
Azért gondoltam, hogy még szívesen nézném tovább, hogy ők ketten közelebb kerüljenek egymáshoz, mert Dáviddal a legőszintébb. Szóval emiatt nem bánnám, ha Dávid menne vissza a villába. Dávid nélkül Sárlott még szótlanabb lenne, észre sem lehetne venni. Ha nagyon rühellném, akkor nem nézném. Vagy legalábbis nem így írnék róla, hanem mondjuk úgy, hogy tuti értelmi fogyatékos, defektes, biorobot, hánynom kell tőle, be van kábulva, be van szíva, szifiliszes, kaposi szarkómás, elsötétül tőle a képernyő stb. Én inkább kíváncsi vagyok rá. Ha utálnám, nem akarnám megérteni, pedig szeretném megérteni.
De nem kedvelem és nem szeretem. Ez pedig nem bűn, ugyebár. :)

blikknépe (törölt) 2014.02.11. 20:07:38

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: ki emlékszik arra már :) 2 éve volt, amúgy nem kommentelek, most is megbántam már, hogy megint regisztráltam :p raboljátok a drága időm

Schlomo Goldberg 2014.02.11. 20:10:41

@szerivan: Báttya plussmacija amit a barátnőjétől kapott, na az tűnt el

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2014.02.11. 20:12:20

@CukIság: Nekem egyre inkább van egy olyan érzésem, hogy nem szerepeket játszik, hanem vált, tehát olyan, mint én. Mit fogok én kapni, ha ezt Sári esetleg meglátja... :S

blikknépe (törölt) 2014.02.11. 20:13:10

@szerivan: hogyhogy hogy? kromoszómahiba, vagy elakadt a szülőcsatornában, nem tudom, de látszik azon, ahogy beszél, hogy 30 éve simán kisegítőiskolába tanácsolták volna.

érted, nem down kóros, nem totál hülye, hanem enyhén szellemi fogyatékos. IQ megáll vhol 70-80között, oszt jónapot.

2014.02.11. 20:13:27

@Schlomo Goldberg: Archibalddal héderel a tetőn.

2014.02.11. 20:14:33

@blikknépe: Nem látom rajta oligofrénia jelét.

CukIság 2014.02.11. 20:14:36

@tena_lady: "Inkább pozitív, mint negatív, mert Aurelio nem vette komolyan, ő meg vigasztalja." - jó, várd meg a végét. Milyen kifutást látsz ebben az udvarlásban? El sem tudom képzelni, hogy megússza komoly lebőgés nélkül.
"Két külön mondatban szerepelt ez a két szó. Az extrovertáltat a lelkileg kitárulkozó szinonimájaként írtam, elkerülvén a szóismétlést." - Nézd csak, egymás mellett áll a két kifejezés: "A boldog, lelkileg kitárulkozó prostituáltak!" Miért került oda az a szó, hogy boldog?

blikknépe (törölt) 2014.02.11. 20:15:04

@Schlomo Goldberg: meg ha tudná, hogy a barátnője is eltűnt idekinn egy macival vmi málnásban :D

amúgy józsi csak a testét nézi a tükörben? különben nem értem, hogy hiheti azt, hogy ő jól néz ki. nem látja a saját fejét?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.02.11. 20:18:14

@blikknépe: abszolút nem fogyatékos, max egy kicsi lassabb, de nem az.

blikknépe (törölt) 2014.02.11. 20:19:10

@szerivan: annyira nem súlyos, de látható, hogy van vmi.

szakember vagy? mert ha igen, és nem tűnik fel, akkor kókler vagy, vagy charlottán :D

CukIság 2014.02.11. 20:21:09

@King of Shadows: nem tudom, de a szemei rendesen felakadnak.

blikknépe (törölt) 2014.02.11. 20:23:54

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: de de, biztos, hogy fogyatékos. forrest gump és józsi között vhol. józsi se teljesen egészséges. ők már az a kategória, ahol a primitívség mögött genetikai okok húzódnak.

legalábbi ahogy beszél, ahogy a mondatokat szerkeszti, ahogy mozog a szája, ahogy artikulál, arról mind az jön le, hogy enyhe fokú értelmi fogyatékosságban szenved.

nem okoz gondot az életvezetésben, de mindenképpen korlátozottak az értelmi képességei.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2014.02.11. 20:29:05

@CukIság: Láttad a blogomat? Abból érthetőbb lesz, hogy mire próbálok utalgatni... :)

CukIság 2014.02.11. 20:41:46

@King of Shadows: akkor már csak azért is jó lenne, hogy minél tovább bent maradna, hogy ezt el lehessen dönteni... olyan szempontból én sem gondolom, hogy szerepet játszik, hogy mindig épp olyannak látja magát, mint ahogyan viselkedik. Tehát amikor azt állítja, hogy ő nem kurva, akkor ezt őszintén el is hiszi magáról. Amikor azt mondja, szerelmes Simonba és hiányzik neki, akkor őszintén elhiszi, hogy ez így is van. Amikor azt mondja, neki a jó szex többet ér, mint a barátság, akkor meg azt hiszi el őszintén. Teljesen tudatosan ritkán hazudik. De szerintem sok ember hajlamos arra, hogy amit mond, azt el is higgye. Ha nem így volna, akkor például a politikusok nem tudnának tükörbe nézni.
De ez nyilván nem az, amire te gondolsz.

CukIság 2014.02.11. 20:42:58

@King of Shadows: most odakattintottam, de majd még belenézek.

tena_lady 2014.02.11. 22:02:12

@CukIság: Mert odaírtam. Felsorolás volt, ezért a vessző a két szó között.

A főiskolát onnan tudni, illetve gyanítani, hogy valaki bemásolt egy fórumos beszélgetést Frei Tamás oldaláról, ahol az eredeti nevét használva írt neki. Nem vennék rá mérget, hogy valóban ő volt, de lehet.

CukIság 2014.02.11. 23:30:33

@tena_lady: "Mert odaírtam." - Miért írtad oda?
"az eredeti nevét használva írt neki." - Mi az eredeti neve? Mit írt Frei Tamásnak? Kíváncsi lennék rá, mi érdekli, hogyan fogalmaz stb.

mézescsók 2014.02.12. 00:57:12

@csiberibe: Tényleg nem változtatna semmin.
@CukIság: Bocs, de délután egyszerűen elaludtam és most, hogy visszaolvastam a kommenteket, elvesztem az érzelmek viharában.A kommtársak kielemeztek mindent, amihez képest én most inkább csak figyelnék.
süti beállítások módosítása