Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éjjel-nappal Budapest 213. - Tesco gazdaságos Igazság Ligája

2014. február 08. 16:00 - Zirowe

Laller tegnap esti bulija még nem ért véget, ezért megjelenik a háciendán egy rakat kisiskolás sráccal, hogy majd mekkora aftert fognak itt csapni! A kolbászfesztivált egy erősen köhögő Dzsó szakítja félbe, majd sorra jön a többi női lakó károgva, hogy ilyenkor az emberek aludni szoktak! Tévedés, ilyenkor az emberek munkába szoktak indulni. Miután kidobták a gyerekeket jöhet a vádaskodás, hiszen valaki elrontotta azt a fantasztikus ipari pörkölőt, amit a landzsba tartanak, erről is a Pumi tehet! Aztán Lófej is kezdi osztani az ívet, hiszen minek vett magának Laller ennyi kaviárt, amekkora paraszt, azt se tudja mi az!

02.jpg

Meg persze a többiek megint teljesen hüledeznek azon, hogy mennyire elszállt a srác, Lófej szerint pont megérett ő is egy nagy megleckéztetésre, úgy látszik itt most ő lesz a fő igazságosztó, a többi két észlénnyel meg is alakítja a saját kis igazság ligáját. Márcsellót meglátogatja Mecénás egy megrendelővel, aki a srác szerint félhalott és ezért nem tetszik neki a mestermű, bár, hogy mit rendelt, hány és milyen pacát, azt nem tudni, de Márcselló teljesen kikészül és inkább szétveri a cuccot, mert másra úgyse jó. Egyértelmű, hogy erről is Anikó és az egoizmusa tehet. Hűséges meg Kanna még enyeleg egy sort a vagonokban, majd mindenki haza tisztálkodni, persze senkit sem zavar, hogy iskolanap van, a lányka inkább elmenne shoppingolni, de ehhez előtte lét kell tarhálni. Mivel szerinte Dzsónak még mindig rossz a lelkiismerete (wtf?! most speciel miért is lenne rossz lelkiismerete a lányával szemben, csak nem azért, mert kibabrált Barbikával? és ahhoz mi köze van Kannának?!), így biztos fog majd neki adni.

03.jpg

Sajnos Dzsó nincs éppen toppon egészségügyileg, biztos szteroid túladagolás, illetve a pénztárcája sem olyan vastag, hiszen nemrég volt az esküvője, vagy várjunk csak.. Kanna mondja, hogy egyre gázabbul érzi magát, de pár új ruci biztos segítene ezen, szerintem meg inkább pár atyai pofon. Dzsó szentségtörést követ el, felveti azt, hogy esetleg elmehetne dolgozni és akkor lenne pénze, pofátlan egy ember, az biztos! A konfliktust egy arra kószáló Pumi oldja fel, aki Kanna kezébe nyom egy húszast, menj, költsd el, érezd jól magad. Dzsó hangos tiltakozását már meg se hallja a lány, mert amint a kezében a bankó, úgy a lábán a nyúlcipő, ezért Dzsó már csak Lallert tudja leoltani egy pár szokásos halloddal és lökdösődéssel. Randommarci Tudjukki beoltja Márcsellót az álomhajón, aki éppen Redzsivel lelkizik, így Randommarcinak is megvolt a napi oltós jelenete, lépjünk tovább, vissza a fiatalokhoz, ahol a tavalyi aranykapa díj nyertese, Hűséges, ismét a tegnapi kertet próbálja rendezgetni, de ma Borika nem hagyja, sőt, meg is csókolja őt, amint meglátja, hogy Kanna közeledik, aki persze sírva rohan el a borzasztó események láttán.

04.jpg

Tehát Kanna kb délelőtt ért oda, Hűséges azonnal rohant utána, de mire Kanna hazaért, már beesteledett, Hűséges is csak kb 10-15 perccel később érte utol, szóval az idő is jól van vezetve a sorozatban. Megy a lelkizés, meg a többi hülyeség, amit egy ilyen kényszerű sztorihúzástól el lehet várni, persze Karesz az egészet ellenzi, mert neki továbbra is Kanna kell. Kanna magyarázza értelmes fejjel, hogy most először, legalább negyedik alkalommal, szerelmes, és majd ha megfelelő az idő, akkor a szex is meg fog történni. Szerencsére a megfelelő idő kb 5 perccel később el is érkezik, a nagy szeretlekezés után egy gumi is előkerül Kanna szexládájából, aminek Hűséges nagyon örül, kint meg persze Karesz tombol dühében, be is nyit rájuk, mindent, csak, hogy meg tudja őket zavarni. Ami sikerül is, Karesz sikolyai elijesztik Hűséges erekcióját és ezzel elmúlik a viagrájának a hatása, és mivel a szerencsétlen nem hozott magával másik pirulát, így a mai szexprojektet inkább elhalasztják, Karesz meg örül a fejének.

05.jpg

Márcsellót közben ismét meglátogatja Mecénás, aki tápot is hozott neki sushi formájában, amitől a srác majdnem összefossa magát, hiszen az a kedvence és a csaj nagyon értelmesen el is kezd adagolni a srác szájába, majd ismét felajánlja a testét a művészet oltárán, de továbbra sem kell az senkinek se, így ismét indignáltan távozik és még a kaját is kidobja egy kukába, micsoda pazarlás! Rettenet Tábornok már megint mindenfélét összekamáz dicséret gyanánt Márcsellónak, csak, hogy ezzel ismét rávegye arra, hogy megsimogassa a csúnyáját, ami sikerül is neki, ismét kapunk fényes bolti szexet. Lófej fantasztikus szívatása abban merül ki, hogy Dzsóval és Cincogival együtt próbálnak megfogalmazni egy pársoros emailt egy női rajongó nevében, aki este szexelni akar a kuvasszal.

06.jpg

Nehéz feladat, meg a szívatás is rettentő kreatív és komplex, de hát mit várunk ettől a három mókamikitől, akiknek együtt sincs annyi esze, mint egy félig elrohadt szobanövénynek.. Szerencsére Lallernak még ennyi esze sincs, így simán beveszi, majd behúzott farokkal vonul vissza, amikor a többiek egy guminővel egyetembe jól kiröhögik. Meg is születik benne a nagy elhatározás: ő már akkora sztár, hogy a hácienda számára már szűk és kínos (ha neki kínos, akkor én mit mondjak?!), így egy megoldás maradt csak, elköltözni és majd megcsinálja a saját szerencséjét! Pedig tökre azt hittem, hogy már megcsinálta, de mindegy is, mert sajnos az előzetesben felbukkan ismét Szotyi, így a jövő hét még ennél is rosszabb lesz.

42 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

karev 2014.02.09. 18:16:09

amíg Te hogyvoltozod, nem bánom. :)

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.02.10. 18:07:44

@karev: Jaja, nekem is csak az olvasás marad. Az idegeim már tropára mentek.

Zirowe 2014.02.10. 18:12:48

@ExBiri Árnyékmacska: olvasvan a kovetkezo ket het esemenyeit, mar csak a siras maradt! :D
Legalabb megvan a hvk vaza, eleg lest csak atfogalmazni oket es meg se kell majd nezni a reszeket.. :P

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.02.10. 18:21:24

@Zirowe: Na azt már nem!!! Neked nézned KELL!

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.02.10. 20:28:50

Megérkezett Szottty. És nézem.

Karev, p.o.p, ne hagyjatok itt.

Zirowe 2014.02.10. 20:30:01

@ExBiri Árnyékmacska: én most inkább filmet nézek, meg hegesztek is, mert a pendriveom, amire vennék fel, az most szart be..

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.02.10. 20:39:00

@Zirowe: Meg se szólítottalak :) Nézzed a filmeket, én már felírtam őket, és majd ha lesz időm, megnézem.
Barkácsoljál, de ez ne menjen a mai rész hv-jának rovására.

Zirowe 2014.02.10. 20:40:23

@ExBiri Árnyékmacska: ez a pendrive mára már szopó (sandisk extreme 64gb usb 3.0), szóval már csak holnap reggel fogom megnézni, addig defiance (de nem az a csicska sorozat), meg talán az új thor 3d-ben. :P

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.02.10. 20:45:49

@Zirowe: defiance-ről ezt le merted írni? Csalódtam benned. thor?? ne viccelj már! Na az szar!

Zirowe 2014.02.10. 20:49:37

@ExBiri Árnyékmacska: magamat idézem még a pilot utánról.

"Eleve az idegenek hogyan hívhatnak egy bolygót lakhatóvá tevő folyamatot terraformálásnak, ha a Terra a Föld neve.

Továbbá, adott 7 különböző faj, amik külön bolygókon laktak, de pont véletlenül úgy alakult, hogy mindegyiknek megfelelt a földi ökoszisztéma, mindegyik humanoid (kivéve a robot nemzedéket), szénalapú és oxigént lélegzik.

Csak azt nem értem, hogy ott volt a másfél órás pilot, abban miért nem tudták mondjuk egy két-három perces narrálás keretében elmondani, hogy mi a répa történt azalatt a 33év alatt, ami a hajók megjelenésétől a sorozat történéséig volt?!
Miért van az, hogy ha erre az infóra kíváncsi vagyok, akkor el kell, hogy fáradjak wikire, ahol MINDEN le van írva töviröl hegyire?
Talán ha kivágják mondjuk a kocsiban éneklést, akkor jutott volna idő.

Így viszont csak azzal szembesül a néző, hogy klisék hada jön vele szembe gagyi cgivel körítve és egy olyan világ kacsint vissza rá, ami azon kívül, hogy ismerős, hiszen 1000másik hasonlóból lett összelopva, de a készítők azt feltételezik, hogy tisztességesen vágunk minden egyes történést.

Hogy mi az a bárka, mi az a lélekrabló, miért para a kékbőrű, vastagnyakú bioember, aki kikapcsolható, stb.

Komolyan, a syfynek fogalma sincs arról, hogy mit szeretne.
Látta a GOT sikerét, ezért szerettek volna vmi hasonló, intrikákkal teli cuccot, csak persze futurisztikus körítéssel.
Baromira nem jött össze nekik.
És igazából sajnálom, hogy így alakult, mert sokra vihette volna, meg az a sok pénz, amit beleöltek (és ami mehetett volna más projektekre, illetve bukás esetén tovább fogja eltántorítani a csatornát a már amúgy is gyér saját gyártású scifi felhozataltól).

Tini szerelem, frissen választott polgármester, családok/maffia és vérháború/vérbosszú, mogorva idegen, aki persze rögtön megkapja a törvényember posztot üresedés után (gondolom majd ez adja a főszálat, hogy a részek a napi bohóckodásaival lesznek elfoglalva, miközben nem teljesen a törvény által írtak szerint jár el, stb, stb.).

Menni fog megint a bohóckodás.

A csata nevetséges volt.
Ott az a világító vmi nyugtalanít, intézzétek el.
Muhaha..

És még a rész végi “nagy intrika” sem fogott meg annyira.

Komolyan mondom, ez nem scifi, hanem kb GOT köntösbe ültetett, cgi hátteres farm ahol élünk, ahol nemsokára fel fog bukkanni Lucky Luke is."

"Ja igen, pontozás.

Annyit elárulok, hogy előtte láttam az Awkward szezonnyitó részét, ami pocsék volt, de defiance 50.perce után már sírtam vissza és inkább bluestone 42-vel vigasztalódtam, csak reggel vettem rá magam a befejezésre, de tudnám minek."

"“szépen felépített világ és mitológia”, ezt így mégis hogyan, ha az egész “mitológiát” elintézték egy “33évvel később, terraformált Föld” felirattal?!

Semmit nem mondtak el, mindent kész tényként közöltek.
Vagy lenne egy -1. epizód?"

"igen, elég mókás volt, hogy jöttek a behemót robotok energiafegyverrel és páncéllal, ők meg sima lőfegyverrel lövöldöztek, sőt, hátulról shotgunnal is simán kinyírták őket.

Nevetséges.

Amúgy gondolom az utak és épületek a háború és a terraformálás közben tűntek el, de SEMMIT nem tudunk a körítésről.

Meg eleve, ha most megfelel nekik a földi atmoszféra, akkor mi a répának kellett egyáltalán terraformálásra gondolni?!

Egyébként számomra teljesen elképzelhetetlen, hogy 7idegen faj szövetsége (haló, Halo sorozat, Covenant vki?) megtámadja a Földet (jó, ez nem volt ilyen egyszerű a wiki leírás szerint), aztán simán engedem nekik, hogy ottmaradjanak.

Atomot a bestiáknak!"

"em azzal van a baj, hogy nem rágják a szádba, hanem, hogy konkrétan semmiről nincs szó.

Közelgő űrhajók, réten játszó gyerekek (fringe vki? :D), utána meg űrszemét és 33évvel később.

Akkor kb úgy is meg lehetett volna oldani, mint a bsg minisorozat elején, 10 sorba összefoglalni a lényeget.

Egy távoli naprendszer csillaga felrobbant.
A pusztulás elől menekülve a rendszer 6-7faja egy közös evakuálási folyamatban elindultak a legközelebbi bolygó felé, melyről azt hitték, hogy lakatlan, de mégsem.
Kitört a viszály, cuccok felrobbantak, sokan meghaltak, stb.

Maximum 10mondatban össze lehetett volna foglalni, vagy ha nem, akkor visszaemlékezések, bevillanások, párbeszédekben elejtett utalások, stb.
A rendelkezésre álló eszközök tárháza végtelen.
Még kb egy rohadt linket is elfogadtam volna, hogy “nesze paraszt, ha érdekel olvass utána”."

"ne engem (hiszen én is megtaláltam), és ne magadat vedd alapul, hanem az átlag kinti embert, akit ezen sorozat szeretne “megszólítani”.

Egy pilotnak fel kell vázolnia a hátteret és az alapszitut, kiindulási alapot adni, ami alapján ítélkeznek felette a nézők és a csatorna.
Na, ez innen teljesen hiányzik.

Ez kb olyan, mintha a kettészakadt Németországról csinálnék egy filmet pár tudatlan analfabétának, akiknek fingjuk sincsen a történelemről, kezdek egy képsorral, amin Gavrilo Princip éppen közeledik Ferenc Ferdinánd felé, majd kiírom, hogy “49 évvel és két világégés után a kettéosztott Németországban”."

Zirowe 2014.02.10. 20:51:20

@Zirowe:
"atlag usakrol van szo, aki a nezoi alapot adna kint, nem a netes letoltokrol.

Szerinted ilydn erotlen kezdes utan, amikor meg az alkotok se vettek a faradalmat, hogy elmondjak vagy utaljanak az elozmenyekre, akkor nekiall keresgelni neten?!
Realis.
Inkabb atkapcsol mashova, ezt meg szepen elfelejtni."

Az a sorozat a pilot alatt jobban felidegesített, mint ahogy az SGUnak sosem sikerült, pedig az nagyon utáltam!
De dacból néztem, csak, hogy tudjam szapulni (kb, mint az énbp-t), de a defiancet még annyira se tartottam, hogy szapulás miatt nézzem, annyira f*s volt! :D

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.02.10. 20:55:08

Végig olvastam, kommenteltem a sorit. miért nem láttalak?

Zirowe 2014.02.10. 20:57:54

@ExBiri Árnyékmacska: mármint def vagy sgu?
Én régebben sorozatjunkien voltam rendszeres látogató, csak kb fél évvel ezelőtt tököm telelett, hogy a két gyökér "főúr" orrba szájba moderálják a hsz-eket, főleg, amik megmernek fogalmazni értelmes negatív kritikát egyes sorozatokkal kapcsolatban, így már nem járok se oda, se filmbuzira.

A glee megemlékező résznél lett igazán tele a tököm.

Amúgy azelőtt megtalálhatod a hsz-eket, főleg sgu-nál írtam minden részben fasza kis összefoglalókat a legnagyobb hülyeségekről. :D
De mondom, def annyira rossz volt, hogy pilot után kitöröltem az emlékezetemből és sóval behintettem az agyam azon részét.

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.02.10. 21:10:25

@Zirowe: Én csak itt beszélgetek nézőkkel, a sorozatjunkie-t csak marha ritkán olvasgatom. Nem itt kéne leverni miattuk rajtunk a port.
A defiance jó kis sori, jó hv-val, nem mindenki olyan kritikus, mint te. Vannak akik csak magát a sztorit figyelik. Pl én.

Glee??Ha azt mondod, nézed, végleg elástad magad nálam.

Zirowe 2014.02.10. 21:11:43

@ExBiri Árnyékmacska: azt is csak oltás miatt nézem. :D

Hv-n keveset olvasok, kommentelni meg csak ide szoktam.

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.02.10. 21:14:30

@Zirowe: Akkor pedig olvass inkább itt. Marha jók a HV írók.

Zirowe 2014.02.10. 21:15:50

@ExBiri Árnyékmacska: tudom, azért is szerettem volna csatlakozni a sorhoz és majd egyszer én is legalább fele ilyen jó lenni. :)

De inkább read only vagyok más sorozatoknál, főleg mert a nagy részüket inkább nyáron szoktam egybe darálni, addigra meg már nem aktuális a hv hsz-em.

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.02.10. 21:24:14

@Zirowe: Én hétvégenként :) Azért szoktam eltűnni. Szo-Va nézek, olvasok. Nem írok.
Amit a Defiance-ről írtál 20.49-kor, marha érdekes, a hv írójának is tetszene. El is küldhetnéd neki, csak kevésbé agresszíven.

Zirowe 2014.02.10. 21:32:44

@ExBiri Árnyékmacska: azokat még frissen, pilot megnézése után, dühösen írtam. :D

Közben meg már átváltottam linuxra, mert az a rohadt pendrive sem akar működni win7 alatt. :S

MOst direkt visszakerestem, sgu-nál írtam ilyenekt. :D

"Na jó, én komolyan fájdalmamban visítottam az elmúlt részek során!!

Kezdve azzal, amikor pont a veseátültetéssel időzítése, a kövekben megmaradt tudatok, az ismételt időutazás..

A hajamat téptem!

Azt már meg sem említem, hogy amikor volt a Földre tárcsázós rész, akkor az első valóságban az ember választás után kb rögtön tárcsáztak, a második valóságban pedig még volt idő arra utána, hogy megvárják Rush 2őt és meghallgassák a sztoriját.

A csillagkapu, ami kb elpusztíthatalan, mint már láttuk az sg-1 és sga-ban (ajánlom mindenki figyelmébe ezt a linket: en.wikipedia.org/wiki/Stargate_%28device%29#Durability ), erre egy kóbor lövéstől “leharapódik” belőle egy darab..
Rendben, régebbi darab, de akkor is: egy csillagkaput nem lehet ilyen könnyen tönkretenni!!!
Arról már nem is beszélek, hogy mik lógtak ki a lyukon: kábelek és vezetékek…
Egy tömör fém szerkezetből!!
Áááááááááááááááááá….

Ja, és akkor persze találjuk ki azt, hogy a gonosz droid hajók miatt nem használhatjuk a kapukat, mert bemérik és megtalálnak minket.
Majd talán, vmikor később majd használhatjuk őket, addig is felejtsük el a kapukat, amiket úgyse használtunk eddig se.

Elnézést, mi is a sorozat címe?
CSILLAGKAPU univerzum…

Aztán a “leszármazottak”.
Ez most komoly?
Ez tényleg kellett?
Nem tudták már mivel feldobni a részeket és ezért bevetették ezt???!!!

Az a mókás, hogy én most darálom a Star Trek Deep Space 9-t és pont akkor láttam előtte az S05E22-Children of time című részt, ami kb 1az1ben megegyezik ezzel az elképzeléssel.
Ajánlom mindenki figyelmébe a részt.
Persze mondjuk ott kicsit hülyén kezelték a paradoxon fogalmát, és azzal, hogy megmenekültek “eltüntették” a leszármazóikat is, de ez nem lényeges.

Inkább az, hogy mondja már el nekem vki, hogy komolyabb vérfertőzést, és ennek következtében csoportos elhülyülést(Idiocracy című filmnél durvább módon) hogy sikerült elkerülni?
Voltak kb 100an a hajón, na jó, legyen 120, mert nagylelkűnek érzem magam.
Ebből a 120emberből sehogy, ismétlem SEHOGY sem tudott kétezer év alatt több millió lenni.
LEHETETLEN!

Aztán arra már nem is reagáltam, hogy “alig vagyunk, gyereket kell csinálni, túlélés, stb”, de a leszbikus az ilyen körülmények között is leszbikus marad!
Pusztuljon csak ki a faj.
Gratulálok, ezt mindenképpen bele kellett vinni.

Meg persze az egyik legöregebb muff él a legtovább, tök mindegy, hogy vannak nála akár 20évvel fiatalabbak is.

Aztán, “jaj, megláttam, hogy majd 8-10év múlva meg fogok halni egy betegségben, ami még vagy 5évig lappangani fog bennem, gyorsan mindenki dobjon félre amit éppen csinál és kezdjen el őrülten gyógymódot keresni a betegségemre!!!!”
Komolyan?!
Ezt muszáj volt?!

Hogy az egész rész fele abból álljon, hogy ki kivel fog összejönni és milyen életük volt a múltban, ami talán nem is történt meg..

A nagy okos Eli pedig nem képes arra, hogy iszonyat sok adat ismeretében (a célpont bolygó, az indulási idő, a hajók sebessége, stb) kiszámolja, hogy jelenleg hol vannak a túlélők hajói?
Még csak a sugárzásukat vagy a rádiójukat se tudja bemérni?
Ez lenne matboy?
Ez akart egy csillagon belül tárcsázni?
Oroszlánok elé vele!

Komolyan, örülök, hogy ennek most már örökre vége, hogy már csak két rész van, mert egyszerűen nem bírom már nézni, hogy hogyan erőszakolják meg hétről hétre ezt a dicső franchiset!!
Elkaszálták?
El se kellett volna készíteni!!!!!

A készítőket pedig egytől egyig falhoz állítani."

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.02.10. 21:35:59

@Zirowe: Én is kitiltottalak volna :D
Már bocs.

Zirowe 2014.02.10. 21:37:29

@ExBiri Árnyékmacska: ejnye! :D

Ezt hívják véleménynek, nem pedig néma bólogatósdinak. :P

Amúgy nem lettem kitiltva, én vonultam ki és teszek magasról a fejükre, moderálják a kedves anyjukat.

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.02.10. 21:42:28

@Zirowe: De csak kimoderáltak, nem?
Vélemény meg jó, ha van, csak szépen is kell becsomagolni.

Zirowe 2014.02.10. 21:45:36

@ExBiri Árnyékmacska: amiket ide másolok, azt nyilván nem, de amikor volt pofám szembeszegülni a többségi pozitív véleményekkel és megfogalmazni a negatív kritikámat, akkor szépen töröltek, az utolsó időkben egyre gyakrabban, szóval kapják be. :)

Legalább hv írásba fektettem az onnan megmaradt energiáimat.

Ja, meg írtam egy két kritikát, persze azokat se rakták ki, majd kb fél év késéssel válasz, hogy ja igen, mégsem rakjuk ki.

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.02.10. 21:47:17

Lapozunk? Jó.
Szotyoládé hazajött, de nem úgy néz ki, mint aki hetekig/hónapig volt kint spanyolba'. Berakták a szoliba, és lepirult.

Zirowe 2014.02.10. 21:48:27

@ExBiri Árnyékmacska: annyit még én is láttam, amikor megjelent és laller mondja, hogy milyen szépen lesült.

Fenéket, az csak arcpír a 2 méteres kocogástól! :D

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.02.10. 21:49:51

@Zirowe: Ami nekik deficit, az nekünk profit. Örülünk, hogy itt vagy.

Zirowe 2014.02.10. 21:51:02

@ExBiri Árnyékmacska: :D
Szerintem az ertéelnél nem örülnek ennyire.

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.02.10. 21:55:37

@Zirowe: Már hogyne örülnének. Van beleszólásunk a forgatókönyvbe.

p.o.p 2014.02.11. 17:39:39

@ExBiri Árnyékmacska: nah itt vagyok. Most nezem a tegnapit.unalom unalom unalom...marcinak azert van bőr a pofáján. Hát kb ennyit tudtam levonni a részből. Meg egyáltalán most mit akar, igy szeretem anikót meg úgy, aztán meg fanninál köt ki mindig.dontse mar el, vagy dontsek mar el neki az irok.

Más: palacsintasütö lali haver került be a való világba?

p.o.p 2014.02.11. 17:43:04

@Zirowe: Jól bepörögtél. Ezekhez a sorozatokhoz nemtok hozzaszolni.

Nálam: homeland, killing, bridge, office, breaking bad, true detective, sopranos, top of the lake suits, a nyerö.

Most nincs mit neznem:((

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.02.11. 17:46:45

@p.o.p: Jaja, én is ma olvastam, hogy szerepelt itt VVDávid. De még csak nem is rémlik :DDDD

És te vagy a váltás, mert én meg pont most készülök lelépni.

p.o.p 2014.02.11. 17:49:07

@ExBiri Árnyékmacska: nekem megragadt a fejemben, sőt a b my lake fesztiválon is láttam élőben. Meg csomó éden hoteles is szokott itt szerepelni, ha azt lattatok:)

bukott madonna két nagy didivel 2014.02.12. 16:20:59

@Zirowe:

Én csak rídonli vagyok, de most írok.

Halálosan egyetértek veled, a defiance egy szar. Én végig néztem az első évadot, kínban fettrengve, hogy hátha jobb lesz, nem lett... se karakter, se történet, nulla. NULLA. BAH! :)

bukott madonna két nagy didivel 2014.02.12. 16:23:42

ja és a walking dead-es forgatókönyvírók is bekaphatják.... ezt a ritka szar részt amit most adtak.. elérték nálam, hogy nem nézem tovább.

Zirowe 2014.02.12. 16:30:16

@bukott madonna két nagy didivel: wd-vel csupan ket bajom van: baromi unalmas es nincs kituzott cel.

A masodik evad (vagy melyik volt a farm ahol elunkos evad) annyira fos volt, hogy 3 ora alatt vegigtekertem az egeszet.
Tavalyi egy fokkal jobb volt, de tovabbra is unalmas.

Meg mi a vegcel?
Cuccot igyse tudjak legyozni, a zombik meg majd ugyis gyozni fognak es mindenki meghal, addig meg szopnak.

bukott madonna két nagy didivel 2014.02.12. 16:55:02

@Zirowe: a második évad utolsó része az nekem nagyon bejött, maga az évad nekem sem. Igen a harmadik elment, a 4-ben visszatértünk az egyhelyben topogunkhoz, mint a farmosnál, és azután történt VÉGRE valami, majd 2 hónap várakozás után ezzel szúrják ki a szemem????? hát volt pofájuk??? ááááááá
én kitartó vagyok, hisz a defiance-t is végig kínlódtam, de a wd-nél most besokaltam. ennyi volt egy nézővel kevesebb. BAH! :)

Bocsi hogy szét off-oltam a ÉNB-t. De hogy erről is "mondjak" valamit, köszi hogy írod, mert olvasom. nézni se idegem, se időm nincs. :)

Zirowe 2014.02.12. 17:00:08

@bukott madonna két nagy didivel: szivesen. :)
4. evadot meg nem lattam, egybe szoktam ezeket daralni.

Ami meg hasonloan idegesitett, az a dollhouse volt.
A felvetes otletes volt, peecek alatt teljesen mas ember, mas tudassal es mas szemelyiseggel, erre mit hoztak ki belole?
Luxusprostikat!!!

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.02.12. 17:14:28

@Zirowe: A dollhouse-t is nagyon szerettem.
@bukott madonna két nagy didivel: Téged pedig most nem, Cicis. Azért persze szia.

bukott madonna két nagy didivel 2014.02.13. 05:48:15

@ExBiri Árnyékmacska: Szia Birinénnnye! :) Ne izélj már, nem tudok így dolgozni menni, hogy utálsz.... léccci.... :)
defiance miatt van?
süti beállítások módosítása