Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éjjel-nappal Budapest 211. - Káosz Professzor színre lép

2014. február 06. 15:00 - Zirowe

A mai részben szintet lépünk, mert eddig soha nem látott mennyiségű hallod per műsorpercet sikerült összehozni, szóval kezdjük is a napot az intézetisek lakásán, ahol Redzsi talpig felöltözve, külön hálózsákban fekszik kedves neglizsés arája mellett. Az erőltetett reggeli puszi után megkéri a többieket, hogy nem szeretne semmilyen bulit a szülinapjára, illetve vigyék vissza a lopott cuccokat a háciendára. Meglepő módon a három „grácia” visszaviszi a cuccokat, amiket Gaben ugatása közben visszaraknak a helyükre. Persze a sok élőhalott észre se vette, hogy mik tűntek el, illetve feltűnik egy kósza Laller is, aki úgy látszik megúszta a verést a tegnapi „mindenki a vendégem” mutatvány után.

01.jpg

Kitalálják, hogy legyen meglepetés buli a katamaránon, biztos örülni fognak a vendégek. Dzsó is megjelenik, hogy engedélyt kérjen Barbikától, hogy eljöhessen az esti bulira. A csaj azt mondja neki, hogy ő csak az előkészületekben segít, utána nyugodtan jöhet, mert nem lesz itt. Lófej munkahelyén áll a bál, mert lemondta a diszkós (sic!), így lőttek az előre beharangozott diszkós ebédnek, pedig mekkora siker lett volna. Paci azonnal felajánlja szolgálatát, de csak akkor venné igénybe őt a főnök, ha topless dj szettet tolna, amire nyilván nem lehet rávenni. Mondjuk mekkora tudomány kellhet egy ilyen banzáj összecsapásához, 2perc összeállítani egy winamp playlistet, press play oszt csá, hol is van az a szalámi vég Barbiék melóhelyéről?

02.jpg

Pedálozó persze unszolja a csajt, hogy biztos képes rá és mekkora siker lenne, ezért a háta mögött be is mutatja a lányt az ideges fiataloknak, akik a tuc tuc dallamai nélkül nem tudnak rágni. A közben a diszkóssal visszatért tulaj undorodottan fogadja a pult mögött lévő Lófejet, hiszen kifejezetten megtiltotta neki a zenélést, erre mégis szembeszegült a fiatal! De a meglepően elégedett kuncsaftok visszatapsolják Lófejet, ezért a tulaj visszavonulásra kényszerül. Közben az ügynökségen feltűnik egy magában vihogó Karvaly, aki elkezdi faggatni Márcsellót, hogy mit csinál, hova készül, és megtudja, hogy Redzsinek lesz szülinapi bulija, amire őt nyilván nem hívták meg.

03.jpg

Karvaly előlépteti magát Káosz Professzorrá és hűséges társával, a karmikus Rettenet Tábornokkal némi tanakodás után jól kifundálják, hogy márpedig ők elmennek arra a meglepi bulira. Igaz, az egyiket mindenki utálja, a másik meg nem ismer senkit, de tuti buli lesz! Egyértelmű, hogy amikor a bulin megjelenik Dzsó, akkor Barbi kifordul önmagából, annak ellenére, hogy engedélyt adott rá, mert ő azt hitte, hogy a szekrény nem fog eljönni, de úgy látszik a srácban semmi empátia nem szorult, ugye milyen cseles gondolatok? Ismét előkerül a szakítás utáni megcsalás remek témája és ismét felveti a lányka, hogy az lenne a legjobb, ha innen végleg elmenne.

04.jpg

Valóban, már lassan két hete mondom, hogy ez lenne a legjobb megoldás! Dzsó elmegy vigasztalódni Cápáékhoz, akik még mindig kemény motoros bandának képzelik magukat, speedmotorral, bőrdzsekóban és hajhálóval. Nem egy SoA, az biztos, no meg a második kerület sem kimondottan egy Charming. De Cápa vesztére elkezdi szapulni Barbit, amiért egy híres Dzsó féle jobbegyenest kap ajándékba, és ennek köszönhetően megszületett a remek döntés Dzsó borsónyi agyában: vissza fogom szerezni Barbit! A meglepetés bulin Lófej békejobbot nyújt Redzsinek, ám a boldogsága nem tart sokáig, mert megjelenik Pedálozó, aki Lófej szerint azért van ott, mert követi őt, valójában Laller hívta meg.

05.jpg

Lófej parázik, mert mi lesz, ha Tudjukki meglátja őt megint Pedálozó társaságában, ezért nyilván azonnal megjelenik Kristóf, aki jól kiröhögi a párost, ami nem nagyon tetszik a pacinak, ezért hangosan leteremti szegény Pedálozót, hogy nem tud férfiként ránézni, meg a szokásos lovas faszságok. Cserébe Pedálozó leparasztozza az eleve paraszt leányt, szóval ez nem volt egy kimondottan frappáns riposzt. Mindenki kussban figyel, egyedül Káosz röhög, mert őt az ilyen események izgatják fel, Rettenet meg bután néz maga elé, mert nem érti mi történik. Lófej színpadias távozása előtt még hangosan bedobja a Kifestő bombát Redzsinek, akit ezután az intézetisek jól leteremtenek. De sajnos tuti, hogy ezektől sem szabadultunk meg végleg. Az biztos, hogy Káosz elég szarkavarást szívott magába, hogy jól teljen az elkövetkező pár napja Profi ágyában.

3 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

wakondok 2014.02.07. 08:25:51

valami párhuzamos univerzumban létezik ez a ország, mert egyszerűen nem akarom elhinni, hogy ez a mikrofonfejű féreg akár egy tökmagevő versenyen is zsűrizzen
süti beállítások módosítása