Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való világ 6x24 - A Pókasszonyok csókjai

2014. február 04. 20:00 - sixx

Túl vagyunk a csókok estéjén, a reggel azzal indul, hogy a zombik kimennek kajáért, és találnak egy műpókot amit a kedves szerkesztők rejtettek el a teszkóstejek közé mintegy véletlenül ugye, mert ők aztán kurvára nem tudhatják, hogy van bent egy arachnofóbiás játékos, ugye? Ha nincs történés, majd teszünk róla, hogy legyen. Az Avicii-re hangolt ébresztés után, és nem sokkal azt követően, hogy a műpókot Iza ötletére Zsóti elrejtette a hugyfótos gatyák közé, hogy azzal majd Debiliót megvicceljék, a cigis kanapén a téma az előző napi Szodoma és Gomora, te Debilió, te csak a kacsát (nem is, libát!) nem smároltad le, hallod. Debilió a riportszobában aszongya, hogy ő neki ezzel a teherrel kell élnie, mármint azzal, hogy őrá a nők tapadnak.

Screen Shot 2014-02-05 at 5.28.51.png

Pink is felidézi, mi a fasz történt a vodkásüveg árnyékában, és meg van sértődve, hogy Debilió nemcsak vele, hanem Bugyitlannal is kavart, amikor meg Dávid óvatosan megkérdezi, hogy és akkor azzal mi van, hogy Iza szájába is beledugitt valamit, akkor Pink őszintén felröhög. Dávid kicsit bepuncsol Pinknek, szép lány vagy te, hallode. Pink ezen legalább annyira meglepődik, mint mi. Mutatjuk, nem vagyunk gecik, széplány:

Screen Shot 2014-02-05 at 5.31.19.png

Ugye.

Dávid jól csinálja egyébként, ő ugye látta, hogy mi megy a fürdőszobában, szóval nem hazudik, viszont a szart, na azt kavarja. Bezzeg Debilió meg Iza, akiket később kérdeznek az Invcidensről, mi, smárolni? Te hülye vagy, baszki? Ne fárasszá' má'. Mindezt úgy, hogy Viki is ott ül, aki dettó látta a nyelvelést. Dávid később Debiliótól megkérdi, hogy ki itt a frícsaj, mintha a fotballista lenne a háremfőnök. Debiliónak jó napja van, mert csak Bugyitlanra és Pinkre mondja, hogy stipistopi. A beszélgetés legjobb pontja, amikor Debilió elmagyarázza, hogy tisztában van azzal, hogy Iza csak arra használja, hogy megmutassa a többi ribancnak: ha ő csettint, akkor mindenki ugrik, de hát ez van. Dávid megjegyzi, hogy Bugyitlan ilyen jó fej, mire elhangzik az este egyik legjobb mondata Debiliótól:

Úgy megy mint egy kidobó, és nem láttad még smink nékül se', de ja.

Screen Shot 2014-02-05 at 5.39.17.png

Az adás fénypontjaként Dávidot pólyás babának öltöztették be az agyhalottak, mert kintről vitt be valami infót a villába, és ilyet nem szabad. Az egész napos szopatást nem részletezzük, egy kép többet mond minden szónál.

Screen Shot 2014-02-05 at 5.51.04.png

A smárolásos bulit viszont ki kell vesézni, tetemre hívás kimaxolva az ebédlőasztalnál, Debilió, te gyerekes, Pink, te határozatlan, aljas, önző szűzkurva, és így tovább. Viki Izától kérdi meg A Csókot, az meg színt vall, mire Jóska kiborul, te meg hazudtál nekem, te geci. Debilió szerint a legjobb smár Zsófi, mire Bugyitlan vág egy "pedig már majdnem leszoptalak, de így felejtsd el"-fejet, köszönjük, tessék:

Screen Shot 2014-02-05 at 5.58.04.png

Az aranyköpéseknek sincs vége, Debilió a smárról:

- Egy pillanatra elhittem, hogy érzékből csinálja.
- Érzelemből?
- Abból.

Dorka is bekérdez, Iza, egy lakatlan szigeten kire fanyalodnál hamarabb, Traktorosra, vagy Bugyitlanra? Iza a csajt mondja, nahát. Pedig Traktoros tudna szerelmes lenni Izába, aki viszont a faszival csak a villában lenne hajlandó bármit is kezdeni. Na, ezt nem biztos, hogy kellett volna, mert Krisztián kis lelkibe nagyon belegázolt. Mágnes, mondja a riportszobában, távolodnék tőle, de nem lehet. Zsóti kimegy cigizni a szomorú hajdúsági szamurájjal, szard le, bazdmeg, attól ezek a pesti beképzelt lányok kiborulnak. Remélem, a villa után Zsóti ezeket az életbölcsességeket kiadja könyvben.

Screen Shot 2014-02-05 at 6.02.07.png

A napi konfliktusforrás természetesen Viki, aki villamesterként szankcionálja a csokifogyasztást, és ez nem tetszik Debiliónak. Vita lesz, amiben kiderül, hogy Iza lopja a kovászos uborkát, és a fürdőköpenyébe rejti, a kérdés már csak az, hogy az üveggel együtt-e, mert ha nem, akkor kibaszott büdös lehet, modellség ide vagy oda. Debiliónak csoki kell, naponta három, mert nem nyal pinát (nem én mondom, idézem), és ez neki szar. Na, Vikinél itt telik be a kovászosuborkásüveg, és kiosztja, azért nem nyalsz, mert idióta vagy, ha kitartasz Pink mellett, már régen leszopott volna (idézet!), miközben Bugyitlan csak szórakozik veled, mert full leszbikus, Iza meg hol a parasztlegénybe szerelmes, hol beléd. Erre Debilió: hol a csokim, bazdmeg?

Screen Shot 2014-02-05 at 6.15.47.png

Függöny.

És a végére előkerül a műpók is persze, amitől Debilió rohamot kap, és sír, ami kívülről lehet vicces, de egy pókiszonyos embernek már kurvára nem, szóva mi inkább most nem röhögünk, ha nem baj. Az egész akciót Zsóti ötölte ki egyébként, ő kérte a gumipókot, és Dorka tanácsára Debilió ágyába dugják, mert ott üt majd nagyot. És Debilió leül mellé, aztán amikor észreveszi, akkor jön a kiborulás, ami tök illogikusnak tűnik, hiszen egy gumipókról van szó de hát a fóbia az nem a logika mentén működik.

Screen Shot 2014-02-05 at 6.28.05.png

 
 
Címkék: vv6
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nowo1 2014.02.05. 16:30:06

@ミラ: az a baj,hogy Dávid,a most kiderített Éjjel-nappal-os múltjával azt fogja igazolni,hogy egyfajta "beépített" ember és ha nyerne,akkor nem tiszta a játék.
Bár még mindig jobban örülnék akár az ő,vagy bármelyik bentlakó győzelmének,mint a Vikiének.
Ezt az embertípust nem állhatom.

karev 2014.02.05. 16:30:19

mennem kell, sajnos, sziasztok.

nosce 2014.02.05. 16:32:52

@nowo1:
Dorka és Zsófi is szerepelkt az ÉNB-ben

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.02.05. 16:33:52

@nowo1: az a baj, hogy dorka is ÉNB, zsolti is ÉNB és laci két rtl-es műsorban is szerepelt párszor. ilyen erővel a fél banda beépített.

nowo1 2014.02.05. 16:47:52

@nosce: @ミラ: ja,ezt nem tudtam...
Ilyen alapon félig-meddig megrendezett műsor is lehet...
Riportszobában kapják az utasításokat...
Kár...
Az lenne az "igazi",hogy milyen valóban 12 vadidegent összeereszteni hosszú időre,mindenfajta instrukció nélkül.
Simont meg nem kellett volna kizárni,mert konkrétan nem emelt kezet Vikire.Csak valamiért Simon kegyvesztett lett.
Az,hogy közönségkedvenc,meg ki nem szarja le,nem igaz?(tudom,egyikőtöké nem)

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.02.05. 16:48:26

@nosce: zsófi nem, zsóti úgy ment be már, h a róla megjelent cikkekben is benne volt.

Akármi Áron 2014.02.05. 16:56:47

@nosce: DDD Nagyon vinnyogtam:) Tartod a formádat,remek.

Joey Tribbiani v1.1 2014.02.05. 17:25:07

Látom mindenki csomagol és megy haza.

annamanna 2014.02.05. 17:28:55

@jooasszony: Zsolti sajnos nem erős. Ha egyedül játszaná a játékot, akkor erősebb lenne, volna benne valami meghódítandó, ugyebár; de így, hogy nagyon gyorsan leparkolt Dóri mellett, ez a vonása sajnos elveszett, és csak a gyöngesége derült ki. Ahogy Dóri beszél vele időnként, az nagyon gáz, azonnal szét kellene válniuk, mert ami megalázó az egyiknek, az végső soron mindkettejüknek megalázó. Vagyis hát tulajdonképpen Zsolti sem úgy bánik Dórival, ahogyan kellene, az egészből érződik a "ha ló nincs, a szamár is jó"-motiváció; és ez szerintem végső soron mindkettejükre visszaüt, mindkettejüket elgyöngíti, mert az apró szúrások, pici megalázó gesztusok aláássák mindkettejük tartását. És mivel ezt mindketten tűrik, ebből az következik, hogy egyedül lenni félnének. Iza is "fosott" attól, hogy közelebbi partner nélkül csinálja végig a játékot, de szerintem végső soron használ neki, hogy nincs lekötelezve senkinek. Simon játékát, pozícióját se erősítette meg a "párkapcsolat", nagyon is rajtavesztett. Úgyhogy én csak Dávidban látok egyelőre annyi potenciált, hogy képes legyen Vikivel hatékonyan szembeszállni; hacsak egy ponton mindenki össze nem fog ellene, mert elegük lesz a vagdalkozó harsányságából. (Bár ott mások is túl harsányak és vagdalkozók).
Például nekem nagyon nem tetszik, hogy igyekezett Zsófikára ráuszítani Aureliót, mert Aurelio drogos-hisztis-manipulatív karakterét csak olyan képes elviselni, akibe több keménység szorult, és az inkább Teo. Zsófika szerintem a magába zuhant Józsi baráthoz illene inkább, aki kettőt se szól, nem konfrontálódik úgy, mint Aurelio vagy a suttyó redneck Krisztián.

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.02.05. 17:31:51

@Joey Tribbiani v1.1: helyes, helyes, így kell azt a kérdést!

Jó, hát nem lehet már/még mindenki otthon! :P

annamanna 2014.02.05. 17:32:17

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: ja értem. Arra is gondoltam, ha már DiDi, akkor nyilván a bögyös Zsófikát jelenti a DD.

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.02.05. 17:34:30

@annamanna: Zsóti, Durci és FullHomárDévid akár ismerhetik is egymást mint Éjjel-nappal Budapest-szereplők.

Úgy tűnik, RTL-ék nem bíztak mindent a véletlenre és bepakoltak a villába egy halom amatőr-színészt...

én már a fény gyermeke vagyok 2014.02.05. 17:37:52

@annamanna: Zsóti túl erősen kezdett, nem csoda, hogy az utóbbi 21 napban megpihent. Zsebkendős Dorka meg lehet hogy gyengíti, de esténként amit a közjóért tesz, arról nehéz lenne lemondania.

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.02.05. 17:38:24

@annamanna: Külön kösz a jellemrajzokért. Már a "Józsi b(h)aráton" is mosolyogtam, de a "suttyó redneck Krisztiánon" hangosan fel kellett röhögnöm. Mondjuk kávéház kellős közepén ülve picit feltűnést keltett... :D

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.02.05. 17:41:19

@Joey Tribbiani v1.1: mákod van, most nincs kedvem :) fáj a fejem, menni kéne futni és lejjebb tekerni a fűtést, mert meg lehet rohadni. aztán este jöhet az ordítEo.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.02.05. 17:43:28

@Haynau: szép lenne egy ki-kit ismer ábra is ugye, ezt is kiveséztük már. hihető, hogy PONT azok ismerkednek össze és beszélgetnek FBon a beköltözésig, akik bekerülnek, laza pár ezer emberből :D de.

annamanna 2014.02.05. 17:49:47

@jooasszony: haj, most vettem észre, hogy Zsófi helyett Zsoltot olvastam. Zsoltnak (még) van tekintélye Viki előtt, ha ő szólna be neki, azt valószínűleg komolyan venné.

Joey Tribbiani v1.1 2014.02.05. 17:50:40

@ミラ: Feltekerni a fűtést? Ja persze otthon hideg van. :) A fejfájásra tényleg a futás a legjobb. Hol szoktál?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.02.05. 17:52:36

@én már a fény gyermeke vagyok: te viszont nem értetted meg, amit írtam. :) Én akkor is röhögtem rajta.

Joey Tribbiani v1.1 2014.02.05. 17:52:59

@ミラ: JA lejjebb nem feljebb. Jön a tavasz?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.02.05. 17:55:12

@Dr. Furifangosz: fogalmam sincs, nem tudok válaszolni.
Csak az biztos, hogy valaki nyerni fog. De hogy ki és főleg miért...?

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.02.05. 17:55:23

@Joey Tribbiani v1.1: dunapart, de még nagyon friss szokás, valami viszont kell, de pénzt akarok spórolni. drága a jegy messzi ázsiába :)

Szentpeter 2014.02.05. 17:57:28

Sziasztok... kurva hideg van...

annamanna 2014.02.05. 17:57:43

@Haynau: örülök, hogy vannak ilyen szavak, mert velük legalább emberi nyelven lehet definiálni a teremtés eme csodáját. Ezek nélkül kifejezni sem tudnám, hogy mit látok a képernyőn.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.02.05. 18:00:12

Az éjjelnappalban nem állandó szereplők vannak?
Nem nézem, 3 percet se láttam belőle és nem értem, hogy lehet az, hogy akárki felbukkan az rtl háza táján, arról mindig kiderül, hogy ott (is) szerepelt, ezért kérdezem.

Szentpeter 2014.02.05. 18:00:45

Ma láttam Gergőt, Verát, és Attilát csacsogni a VV-ről... Hát sok minden nem ragadt rájuk..

Szentpeter 2014.02.05. 18:02:44

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Ki nézi az éjjel nappalt ? ...ez itt a kérdés..

annamanna 2014.02.05. 18:04:17

@Haynau: Sárlottot és Aureliot is valakinek össze kellett kaparnia Svájcból. Persze lehet, hogy már itthon laktak a jelentkezés időpontjában, de ha nem, akkor valami szerkesztő ismeretségi körébe tartoznak ők is.

Joey Tribbiani v1.1 2014.02.05. 18:07:29

@ミラ: Nagyon jó szokás. Én a Margitszigeten futottam (amíg még rá tudtam magam venni). Itt csak a futógép marad. :( Na, pont az ilyen dolgok hiányoznak...

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.02.05. 18:10:44

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): néha vannak beugrók.

@Joey Tribbiani v1.1: ahol laksz, nincsenek utcák? ez is szűkíti a kört :D

☺Mazsola (törölt) 2014.02.05. 18:19:56

@ミラ: :)))) olyan vagy mint én:) ha vmi piszkálja a csőröm, nem nyugszom míg ki nem derítem:)

Joey Tribbiani v1.1 2014.02.05. 18:25:29

@ミラ: :D Nem a puszta közepén lakom. Más okból kell futógépet használnom. Egyébként mennyire szűk már a kör?

Joey Tribbiani v1.1 2014.02.05. 18:29:32

"Te sem állsz mellém, akkor kapd be a f***m!" Milyen kedves tud lenni ez az Aurélió. Most nézem a tegnap esti adást. Felvettem!!! Na már idáig jutottam...Szégyen!

Joey Tribbiani v1.1 2014.02.05. 18:33:33

Hát ez a pókos sztori nem volt cukor! Na most sajnálom ezt a szerencsétlent.

nowo1 2014.02.05. 18:44:28

@Joey Tribbiani v1.1: nem tudom,tudsz-e róla,ha igen,akkor elnézést,de a VV6 rtl-es honlapján fent vannak az Adások (címszó alatt),így szükségtelen felvenni.
Kb. 23h-kor szokták ferakni az aznapit.

nowo1 2014.02.05. 18:51:29

@annamanna: tényleg,Viki miért nem coming out-ol?

Joey Tribbiani v1.1 2014.02.05. 18:51:40

@nowo1: Köszönöm az infót! Az a baj, hogy az itteni bizonytalan internet kapcsolat miatt inkább a tutira megyek. De azért köszi megint!

Joey Tribbiani v1.1 2014.02.05. 18:52:20

@nowo1: Szerinted hova tűnt mindenki? Lehet, hogy van új blog? Megnézem.

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.02.05. 18:52:52

@Joey Tribbiani v1.1: Hát én meg nem sajnálom. Annyit szájkaratézett előtte a kis puhapöcs, hogy kb. a villa harmadát-felét magára haragította. Ráadásul legjobb haverja Zsóti volt a tréfa értelmi szerzője plusz Durci - tehát olyanok, akiket előtte nem is szart le.

Joey Tribbiani v1.1 2014.02.05. 18:59:35

@Haynau: Nem tudom, hogy a srác valóban pókiszonyban szenved-e, de ha igen, akkor ez nem vicces. Szájkaratéra szájkarate a megfelelő válasz. Vagy kard ki kard és pörgessék meg azokat a helikoptereket. Aztán meglátjuk kinek bírja tovább a farka.

A Viki ágyába pedig akkor mit rakhatnának be, ha arról van szó mennyi embert bántott meg. Még egy elefánt sem elég nagy (persze elefánt iszonyról nem tudok...). Megfürdetném egy orkával.

Szentpeter 2014.02.05. 19:00:34

@Joey Tribbiani v1.1: Nekem vicces volt, röhögtem a kisköcsögön...

annamanna 2014.02.05. 19:06:32

@nowo1: Najó, ez a gyanúsítás kicsit erős volt a részemről, de Viki is baromira túlzott. Az biztos, hogy nem egy ösztrogénbomba, de azért nem is ferde hajlamú, Simon kifejezetten érdekelte, akárhogy is viselkedett vele, de nem volt vele közömbös. A boratos jelenetben kifejezetten közel ment hozzá, állandóan megjegyzéseket tett rá, pl. hogy hú de cuki a feneke, meg kell zabálni; és egyébként is szívesen szólította meg, még a gatyalerántás után is vihogva sikongatott, hogy húdeizgi, most üldözi őt Simon. Szóval hatott a hormonjaira, azt gondolom. Persze ő az a típusú csaj, aki "jó haver", nem az a rózsaszínszalagos cukimuki édibédi, ami egy ponton túl már értelmezhetetlen a fiúk számára. De hogy valaki képes lesz-e belőle nőt faragni, arra azért kíváncsi vagyok.

nowo1 2014.02.05. 19:18:43

@annamanna: nekem is éppen ma jutott eszembe az a kép,amikor első nap megérkezett és Simonnal félrevonultak,illetve nem mentek ki a többiekhez és jól megtalálták a közös hangot,mint két "entellektüell".
Aztán mi lett belőle...
Viki egyébként pontosan tudta,hogy Szájmon bent a legerősebb,elszólta magát,mert hogy nekiment Lacinak,amikor az Simonnak adta a barátság-karkötőt (Debilio helyett),és pontosan kimondta,hogy Laci félelemből/taktikából adta S.-nak.
"Jó haver",csak ne keresztezd az útjait...
Hát,hallod,ha csak egy vak,félkegyelmű,mazochista el nem veszi,nem hiszem,hogy normális férfi nőt akarna faragni belőle...

nowo1 2014.02.05. 19:27:25

@Joey Tribbiani v1.1: az arachnofóbia tényleg létezik,nem tudom,milyen lehet,mert én nem szenvedek benne.De azt tudom,hogy én meg rágcsáló-fóbiás vagyok,és pl. megőrültem volna,ha nekem kellett volna benyúlnom a patkányok közé,mint az egyik előző vv-ben a játékosoknak.
Csak összehasonlítani tudom,hogy mit érezhet Aurélio a pókoktól...
Rémes lehet,én is bőgnék...:(

☺Mazsola (törölt) 2014.02.05. 19:31:07

@nowo1: szerintem is szemét húzás volt

FawltyTowers 2014.02.05. 19:39:54

Az új videóról:
Ugyan nem láttuk, mi hogyan történt konkrétan, mert csak pillanatokat vágtak be a versenyből és a későbbi vitából.
Ha viszont igaz, hogy a bugyitlan, mint bíró helytelenül döntött, akkor talán jogos is lehet a vegzálása. Ahelyett, hogy elgondolkodott volna, nekiállt üvölteni, amin nem csodálkozom, mert érvek nélkül szoktak így vitatkozni agyatlanok. Miért nem válaszolt a felmerült szempontokra?
És a végén lezárta azzal, hogy ő a bíró és úgy dönt, ahogy akar. Hm. Elgondolkodtató. Ilyenek jönnek szembe az utcán is nap mint nap.
Viki, aki sportolt, nyilván élesebben figyel, ha bírói döntésről van szó. Egyébként valaki kérdezte feljebb, miért nem sportol most itthon. Az adatlapján annyi van, hogy 2 évig külföldön volt, aztán nem volt hová igazolni idehaza. Valamint, hogy 15 éves kora óta önfenntartó, indokot nem tudom.

Joey Tribbiani v1.1 2014.02.05. 19:43:42

@nowo1: @☺Mazsola: Ebből is látszik mennyire különbözőek vagyunk. Blájen és Szentpéter viccesnek találta, mi nem. Szerencsére nekem sincs fóbiám, de át tudom érezni milyen lehet halálra váltan szembenézni félelmed tárgyával. Blájen is biztosan fél a Front Palesztina Felszabadításáért, illetve a Palesztina Szabd Front embereitől (elnézést, ha nem sikerült pontosan idéznem). :)

annamanna 2014.02.05. 19:43:59

@nowo1: 99% az esély, hogy domina lesz egy papucs mellett, mert ez mindkettőnek "kényelmes", nem kell változni hozzá.

FawltyTowers 2014.02.05. 19:47:10

@Joey Tribbiani v1.1: nem volt vicces, Orélió totál sokkot kapott.
Volt egy sorozat egyszer a natgeo-n, hogyan próbálták gyógyítani a különböző fóbiásokat. Egy részére emlékszem, amikor valakit, aki irtóra félt a galamboktól, leültettek egy olyan helyen, ahol az embere körül sok-sok galamb tipegett. Csak félig sikerült a "gyógyulás". Az viszont szakemberek által irányított és felügyelt gyógykísérlet volt, ez a benti pókos ügylet gonosz kibaltázás az érintettel.

annamanna 2014.02.05. 19:47:16

@FawltyTowers: nekem az sem világos, hogy most tényleg tanul-e, mert az adatlapja szerint értékesítő, de a villában azt mondta, egyetemista - ehhez képest osztályismétlésről beszélt, ami egy egyetemista részéről valóban furcsa.
És azon is csodálkoztam, hogy 10 éve NB1-es kézis; 13 évesen már NB1-es kézis lehet valaki?

☺Mazsola (törölt) 2014.02.05. 19:48:26

@Joey Tribbiani v1.1: én se vagyok beszari, de pl a kígyókat nem csípem. igaz, hogy egy gumikígyótól nem csinálnék magam alá, de a fóbia az tényleg xar dolog. tuti méshogy is ki lehett volna tolni vele

Szentpeter 2014.02.05. 19:48:57

@annamanna: Nem vagy te egy kicsit rossz indulatú ?

Teo dolgozik keményen és abból tartja el magát.. a domina hogy jött ide ?

annamanna 2014.02.05. 19:51:05

@Szentpeter: Vikiről beszéltünk. Mondjuk ő is dolgozik.

Szentpeter 2014.02.05. 19:51:27

@☺Mazsola: Aurelio jelleme hogy szereti alázni a nőket.. ebből adódóan nem történhet olyan hogy én ezt a faszt sajnáljam..

ő-szinte 2014.02.05. 19:51:44

Sixx: a poszt mókásra sikeredett ;-) :-DDD

FawltyTowers 2014.02.05. 19:51:44

@Schlomo Goldberg: Ez a videó mindent elmond, Slomi. Pont így.

Cave Nick 2014.02.05. 19:52:25

@Szentpeter: sajnos egyes nők meg szeretik ha alázzák.

Szentpeter 2014.02.05. 19:52:34

@annamanna: Hát akkor még nagyobb butaságot irsz.. Viki mint domina..

☺Mazsola (törölt) 2014.02.05. 19:53:40

@Szentpeter: ha máshogy tolnak ki vele, azt én sem sajnálom, mert egy s*ggfej. de piszok nagy jófejség vki fóbiáját kihasználni...

Szentpeter 2014.02.05. 19:54:04

@Cave Nick: Nem ez a lényeg, hanem az hogy Aurelio milyen ember.. semmi képen nem szánalomra méltó..

nowo1 2014.02.05. 19:54:31

@FawltyTowers: megnéztem ismét a videot.
Szerinted Vikike (!) hagyta,hogy Teo végigmondja az indokait?

Viki elővette megint ezt az undorító,"kedélyes",hergelő,mantrázó,másikat véletlenül sem szóhoz hagyni jutó stílusát.
Na,kívánom neked (de inkább nem!),hogy ilyennel akadj egyszer össze,és akkor megfelelően el tudnád helyezni Vikikét is az őt megillető piedesztálon.

lac64 2014.02.05. 19:54:57

@annamanna: Biztos IFI NB1 is van a 10 évben

Szentpeter 2014.02.05. 19:55:32

@☺Mazsola: Ez egy játék Mazsola... egy játékpókkal..

annamanna 2014.02.05. 19:55:37

@Schlomo Goldberg: kíváncsi vagyok, mi történne, ha Krisztiánnal veszne össze.

Cave Nick 2014.02.05. 19:56:08

@Szentpeter: szerintem pont hogy szánalomra méltó, így szó szerint. szegény egy lelki nyomorék, aminek nyilván megvan az oka.

annamanna 2014.02.05. 19:57:56

@Szentpeter: ez miért butaság? Szeret irányítani.

Szentpeter 2014.02.05. 19:59:24

@annamanna: Viki szeret irányítani ? ...hiszen utálja a férfiakat..

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.02.05. 20:00:07

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Van néhány állandó és sokszáz nem állandó (pl. Dorka)

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.02.05. 20:01:48

@annamanna: Vizsgaidőszak közepén ment be a villába, szal az őszi szemesztert tutira hanyagolta.

FawltyTowers 2014.02.05. 20:02:06

@nowo1: kár személyeskedni, csak beszélgetünk. Gondolom én.
Nem azt írtam, hogy tetszik vagy hogy bármilyen piedesztálra helyezném, értelmezd a mondatokat, kérlek. Csak annyit voltam bátor idevésni, hogy ha bugyitlan helytelenül döntött, mint bíró, akkor vállalnia kell a felelősségét ennek a döntésnek. Ismerik már Vikit valamennyire, tudják, hogy milyen. Nyilván kell tudni válaszolni a mantrázására, ésszel, okosan. Az arcba ordítás nem az.
Aztán meg rugózni oda-vissza, nyakat rángatva, mint egy 150 centis ketrecharcos.
Ugyan már.

nowo1 2014.02.05. 20:02:31

@FawltyTowers:" Egyébként valaki kérdezte feljebb, miért nem sportol most itthon. Az adatlapján annyi van, hogy 2 évig külföldön volt, aztán nem volt hová igazolni idehaza. Valamint, hogy 15 éves kora óta önfenntartó, indokot nem tudom."-nahát,jéé,csak nem utálják és azért nem veszik fel sehová?
Ha zűrös a családi háttere és zűrös volt a gyerekkora,akkor meg szánalomra méltó.
De ettől még nem lesz szimpatikusabb ez a fajta viselkedés.
Aurélio is sérült,úgy is viselkedik szerencsétlen...

annamanna 2014.02.05. 20:03:25

@MolnarErik: úgy tudom, már októbertől be voltak fogva a válogatók miatt, úgyhogy biztosan kihagyja az egész évet.

Szentpeter 2014.02.05. 20:03:30

@annamanna: Nem mondta.. látni..

Úgy ment a villába mint egy tank, és saját bevallása szerint is imád másokat sarokba szorítani..

Egy antinő..

nowo1 2014.02.05. 20:03:47

@FawltyTowers: á,távolról sem akartam személyeskedni,vissza is vontam,hogy nem kívánok neked semmi rosszat.Nem is ismerjük egymást.Csak szófordulat volt.

nowo1 2014.02.05. 20:06:53

@FawltyTowers: ja,valóban nem helyezted piedesztálra.
Egyértelműen Teo maradt alul,mert az ordítozás a gyengeség jele.
Csak az bosszant,hogy Viki mindenkit elnyom,mint egy buldózer.

ő-szinte 2014.02.05. 20:07:48

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): álmodj csak :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

FawltyTowers 2014.02.05. 20:11:03

@nowo1: igen, lehet a gyengeség jele is az ordítozás vagy a kisebb ellenállás felé menés, az egyszerűbb megoldások igénybe vétele, az erőfitogtatás (még azé az erőé is, ami nincs esetleg), de nem vitakultúra.
Viki sem túl nagy jellem ezekben a baszogatós vitákban, de azt már tudja, az idegesíti fel a vitapartnert, ha ő vigyorog. Ezt is teszi. Illetve teszi mindazt, amit elmondott, mielőtt bement: cseszteti a többieket. :)

annamanna 2014.02.05. 20:12:43

@Szentpeter: Gurmai Zita is férjhez ment és gyereket szült, ezek után nem adok a látszatra...
Az irányítás pedig mindeféle kapcsolatán látszik, bárkivel szemben igyekszik fölényes lenni. Például amikor Simonnal összeveszett, ráuszította Krisztiánt, az az ő "utasítására" kezdett üvölteni Simonnal. Aztán amikor a többbiek közbe akartak avatkozni, akkor is ő utasítgatott, hogy ne tegyék; és amikor épp végképp nem figyelt rá senki, akkor lerántotta Simon gatyáját, ezzel is tképpen azt érte el, hogy bevonja a saját játékába, és Simon azt csinálja, amit ő akar (tetszett neki a kergetőzés). Nem tudom, képes lenne-e valaki igazán alárendelődni. Szerintem a kéziben is azért lett kapus, hogy ne kelljen mások irányítása alatt állnia, hanem a kapuból, hátulról ő irányíthassa a többieket. Nagyon domináns személyiség, és ez az élet minden területére kivetül. És éppenséggel elég sok alárendelődő férfi van, szerintem talál magának egyet.

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.02.05. 20:30:09

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): "TE vagy a nagynénikém :D "

Tévedsz Luke, én az APÁD vagyok! :D

ő-szinte 2014.02.05. 20:35:40

@Schlomo Goldberg: köszönjük, gondoljuk ;-)))))
süti beállítások módosítása