Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éjjel-nappal Budapest 209. - Alkoholos zuhanyparádé

2014. február 04. 16:00 - Zirowe

Tudjukki hab testével kezdjük a hetet, amint éppen szappanozza magát Főnöknél, ami nagyon nem fekszik a csajnak mert, hogy mit keres ez a paraszt a kádjában?! Be is pattan mellé Dugi, akarom mondani hugi, hiszen mit zavarja Főnök a pasiját? Kristóf szerint a terve tökéletesen halad, nemsokára az övé lesz Főnök. A logikája kikezdhetetlen! Mivel tisztálkodós nap van, ezért Karmi is most csutakolta le magát Karvaly társaságában miközben Profi is a kádra vár türelmetlenül. Ritának azonnal feltűnik az egyszerű lány vidámsága, de mivel tudjuk, hogy Karmi nem valami okos, ezért rögtön elmeséli a szőkének a tegnapi kufircot, ismét megkérve őt, hogy ne mondja el senkinek.

01.jpg

Ez a lány egyszerűen nem képes tanulni a hibáiból! Főnök és Dugi a kölcsön kért, majd soha vissza nem adott ruhákról vitatkoznak, de Dugi szerint itt többről van szó, Főnök féltékeny rá és Tudjukkire, bár a lány tagad és váltig állítja, hogy Kristóf egy rohadék, aki csak kiakarja használni szegény dugicáját. Ezt bizonyítván remek csapdát eszel ki, ír neki egy csali smst, amiben azonnali közösülésre invitálja a kant. Tudjukki persze nagyon örül ennek és rohan is vissza, ám amikor szembesül a csajjal rögtön fura lesz számára, hogy milyen kis pajkos lett hirtelen és ebből kikövetkezteti a csapdát, ezért az egész Főnök arcába robban vissza, Dugi pedig méltatlankodik a történtek miatt. Közben Dzsó megint próbál visszakuncsorogni Barbihoz, de a munkahelyén kopasz Stohl hasonmásként Oli úr felszólítja a villa, akarom mondani az üzlet elhagyására.

02.jpg

Mivel Anikó eltűnt pár napra, ezért szegény Márcsellóra hagyta az egész biznicet, aki a folyton csörgő telefon miatt nem tud megfelelően művészkedni, ezért Mecénás is folyamatosan orrol rá, hogy micsoda alpári körülmények ezek, így nem lehet megfelelően alkotni! Bár Marcika „alkotásaihoz” elegendő egy gyorskajálda abroszát kitűzni a falra csúcsidő után. Érthető, hogy pont ekkor toppan be Anikó főnöke is, akit még mindig csak akkor látni, amikor oltani kell, és érthetetlen módon elkezdi szapulni a Marcit a fennálló helyzetért, mintha bármi köze lenne a gyereknek az ügynökséghez. Persze Márcselló, mivel tökös legény, fülét farkát behúzva hallgatja a lecseszést, majd Mecénás ismételt közeledését is elutasítja. Karmi megint felajánlja, hogy majd ő viszi a boltot, persze még mindig ingyen és ezzel ismételtem megkérdőjelezve Anikó létjogosultságát az ügynökségben.

03.jpg

Ha ennyi nem lett volna elég, még Karvaly is felbukkan, aki szavához híven letámadja Márcsellót a reggeli infókkal, hogy hogy jött ő ahhoz, hogy egy félig szűz lányt megdugjon! Vajon hányszor játsszák még majd el ezt a „de ne mond el senkinek, de csak azért is elmondom” lapot Karvallyal?! Dzsó meglepő módon kapott egy üzit Barbitól, hogy találkozzanak, ám az álomhajón csak egy oltós Barbamamamát talál, aki ismételten azonnali távozásra szólítja fel szekrényünket. De persze ennyivel nem elégszik meg, ezért még gyorsan berúg és részegen visszamegy üvöltözni egy kicsit, amit már Kócos sem hagy szó nélkül, ezért ma már harmadik alkalommal kénytelen Dzsó barbitlanul távozni. Mivel most ilyen „lássuk az összes szereplőt kurva gáz kamurészeg állapotban” időszak van, ezért Profi is játssza a nagy alkeszt, Karvaly talál rá, aki szeretne moziba menni, de egyedül nagyon gáz, ezért megpróbálja befűzni a srácot. Viszont neki munkából kifolyólagos estélyi meghívása van (gyúrós józsiéknál szoktak estélyit tartani?!), ezért hirtelen ötlettől vezérelve elhívja a szőkét a buliba.

04.jpg

A remek partyn nem elég, hogy Profi sorra égeti magát a kamurészeg állapottal, de még mókás anekdotákat is hallhatunk a fantasztikus munkamódszereiről. Kedvencem, amikor a csávó magyarázta, hogy 30milláért nem tudta eladni a házát, Profi ajánlotta neki, hogy árulja inkább 45-ért, végül pedig elment 40-ért. Ja, mert ez már csak így megy a valóságban, remélem az új tulaj frank hitelt vett fel, vagy esetleg német márkával fizetett! Mivel Karvaly nagyon unja magát a buliban, ezért kitalálja, hogy ő igazából Profi felesége és otthon várja őket a gyerekük, mert a bébiszitter hamarabb lelépett, nagyon ravasz! És akkor jöjjön a váratlan sokkoló fordulat: Karvaly és Profi kuffantanak! Remélhetőleg ezzel végre túltette magát Anikón és nem lesz inkább egy újabb konfliktusforrás Karvaly és Anikó közt, hogy Karmi kiszámíthatatlan reakciójáról ne is beszéljek! A rész egyetlen pozitívuma, hogy Laller alig, a fiatalok pedig egyáltalán nem szerepeltek.

37 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hannamontanna 2014.02.04. 16:46:52

Ebben a sorozatban is minden probléma eredője és megoldása, hogy előbb-utóbb mindenki mindenkivel összefekszik. Na de hogy mi vezeti rá a szerkiket, hogy a kevés értelmes szereplők egyikét is ágyba dugják és ilyen lehetetlen sztoriba kényszerítsék, azt nem értem.

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.02.04. 17:40:13

Kedvenc tegnapi párbeszédem, Dzsó és Barbamama a hajón:
Dzsó: Szia! Barbi?
BaMa: Bent van. SÍR!!!
ezen megborultam :)

És hát Rita! Ahogy negédes arccal és mosolyba csomagolva aláz porig :) Nagy franc a csaj, egyem a zúzáját.

(menő az 1. kép, köszi)

Zirowe 2014.02.04. 20:16:43

Ahhoz kepest, hogy Dundiego allitolag jogasz, jo feketen fizetett, sehol egy szamla vagy atveteli, es a nav?!
Laller meg nem, hogy rogton rohanna az anyjahoz visszafizetni a zset, amit elcsalt, esetleg redzsinek a kivasarlast meg a tobbi adossagot, talan a lakbert..
Mibe, hogy megint 5 perc alatt elbassza az egeszet?

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.02.04. 20:21:06

Én írtam, hogy korábban az aktuális poszt alatt már ki lehetett beszélni az aznapi, még meg nem énekelt eseményeket is.
Nem lehetne ehhez visszatérni?

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.02.04. 20:23:46

írtam=bírtam. a mondandó jelentésén nem változtat.

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.02.04. 20:28:44

Megjöttek az egri banditák!!! Ez az én napom! :DDDDDDDDD

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.02.04. 20:33:59

@Zirowe: A banditák? Gondolom rablásból. Ha mégsem, akkor majd a napokban megtudhatjuk, hisz' beköltöztek a Szondi utcába.

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.02.04. 20:52:56

Viccen kívül: több szerepet kapott 'Oli', visszajöttek az egri lonyák, most akkor ne gondoljunk arra, hogy olvasnak minket a szerkik? Vagy beképzelt vagyok,vagy üldözési mániás. Beképzelt, igen. Azt aláírom.

wakondok 2014.02.04. 21:48:20

Lalinál szemetebb, gusztustalanabb egyént nem hordott hátán a föld.

Zirowe 2014.02.04. 21:49:15

@ExBiri Árnyékmacska: azert oli szerepe nem lett olyan hu de hatalmas.
Ha olvasnanak minket, akkor mar reg kiirtak volna mindenkit a picaaba! :D

De ez nem vmi jo peldamutatas az rtl reszerol: fekete fizetes, prostituciora valo felhivas, lopas, zullott eletmod propagalasa, stb..

Meg a holnapi igerkezik viccesnek, lofej beolt mindenkit! :S

Zirowe 2014.02.04. 21:50:25

@Zirowe: akarom mondani :D

Ja, es becsuljetek meg a mai meg majd a holnapi hvt, mert csak ezert keltem ki az agybol betegen! :D

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.02.04. 21:59:38

@wakondok: Jajdeköszi! Pont ez az én véleményem is. Bár én hozzá szoktam tenni a féreg szót is.
@Zirowe: Nézd, most Anikókámat elutaztatták, a többi régit is kicsit visszaszorították, úgy érzem, frissíteni próbálnak, mert a jelenlegi gárdából/felállásból már semmi újat és izgalmasat nem tudtak kreálni.

És persze hajrá Kristóf. Hajrá Rita. Hajrá Dorina.

Zirowe 2014.02.04. 22:03:09

@ExBiri Árnyékmacska: vazolom a kovetkezo ket-harom hetet roviden: jaj a dzso meg a barbi, jaj a redzsi meg a leszbi noje, jaj redzsi meg lofej, jaj lofej meg cucutulaj, jaj laller, jaj gaben meg adam, jaj kristof meg fonok, jaj kristof meg dugi, jaj rita meg profi, jaj rita meg karmi, jaj karmi meg marcsello, jaj marcsello meg aniko, jaj aniko meg karmi, jaj kanna meg bori, jaj kanna meg huseges, jaj kanna meg az anyja.

Kihagytam volna vkit? :D

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.02.04. 22:11:35

@Zirowe: Cincogót. De ez biztos a láz miatt fordulhatott elő. És jaj még követni is tudtalak :)

Zirowe 2014.02.04. 22:16:36

@ExBiri Árnyékmacska: Cincogi mar legalabb 3-4 hete szereptelenul kovalyog a hatterben, mondjuk addig jo, mert ritka buta feje/hangja van.
Az egyetlen ok a szereplesere (korabbi fantasztikus "celeb-jajdegyulolomeztaszot" statusza) az, hogy o az egyetlen kapocs gaben es adam kozt.

Bar ha van nemi ertelem gabenban, akkor fogja magat, osszejon adammal, hozzakoltozik es eltartattja magat! :D

Zirowe 2014.02.04. 22:21:11

@ExBiri Árnyékmacska: jaj, dzso meg az egri romak kimaradt! :D
Ezt leszamitva szerintem teljes a lista.

Amugy amikor ma beszolt redzsi dzsonak, hogy ne oltsa az egrieket, mert mar ify is epp eleget tett az elmult idoben, na akkor mondtam volna dzso helyeben, hogy most azonnal takarodj a lakasombol!

De hat ezt mar elmagyaraztak cincoginak is, amikor bekoltozott, hogy aki ide jon lakni, az nem csak egy szobat szerez, hanem lemond a sajat velemenyerol es a maganeleterol.
Fasza biznic. :D

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.02.04. 22:26:54

@Zirowe: Hmm, nem hiszem, van szerepe, csinicsaj,olyan mint egy virágcserép: kirakod az ablakba és itt vége is a szerepének. Egy műsorban tűnt fel Aljonkával (hogy őt mennyire nagyon bírom!), Na ő még jobban el tudta volna játszani Ádám maffia barinőjét.

wakondok 2014.02.04. 23:35:50

Szabad spoilerezni? Jövő héten visszatér SZOTYI!!!!!!!!!!! (vagyis Miss Röfi unokaestvére, Fecó)

wakondok 2014.02.05. 08:12:58

@ExBiri Árnyékmacska: előrerohantam a nyomtatott műsorújságban és valami Fecót emlegetnek, hogy vicces kalandokba keveredik a mi Lajosunkkal, szóval sanszos, hogy ez Szotyi lesz =D

karev 2014.02.05. 08:30:15

@ExBiri Árnyékmacska: frissíteni? a nyomi punk csajokkal??

karev 2014.02.05. 08:33:27

@Zirowe: a jaj szó helyére beteheted a "te nooormális vagy" és a "te miről beszééélsz?" szinonímákat. :)

karev 2014.02.05. 08:38:18

@ExBiri Árnyékmacska: nagyon neki sem lenne mit játszani.

hannamontanna 2014.02.05. 08:48:03

@Zirowe: Szerintem a forgatókönyvírók ebből fognak "dolgozni"...:-)
Fájdalmasan unalmas már ez is. De a népnevelés mindenképpen figyelemreméltó. Lopjunk, csaljunk, hazudjunk, keféljünk, bulizzunk!!!!!

Zirowe 2014.02.05. 10:41:51

@karev: inkább a hallod a helyénvaló. :)

karev 2014.02.05. 14:28:50

@Zirowe: igen, a sorba illik :)

karev 2014.02.05. 14:29:33

@Zirowe: fúj, gusztustalan lény. még jó, hogy takarja a hab.

Zirowe 2014.02.05. 14:36:36

Ezt a maihoz keszitettem, de meg nem latom a megjelenes idejet, ezert inkabb ide rakom.

www.kephost.com/images4/2014/2/5/a1_2014_2_5_x210keijvg.jpg

A hasonlosag (kivul-belul) meglepo!

p.o.p 2014.02.06. 14:27:58

1. az az estély v. állófogadás vagy mi konkrétan olyan volt mint anno a szomszédokban. Pasi kétsoros öltönyben a felesége meg a vállán lyukas bársony ruciban...köszönjük.

2. Ezen gondolkoztam basszus, hogy Rita olyan mint egy rém a piros rúzsban, de most már meg is van h kire hasonlított:)
süti beállítások módosítása