Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 6x22 - Krisztián tanyasi esszenciája kell a Villába

2014. február 02. 19:37 - Chat Géza

Ahogy azt már tegnap elöljáróban leírtam, a VV6 TÖRTÉNELMÉNEK (!!!) első kiszavazó show-jának hogyvoltozásával kimaxoltam az életcélom, innen már csak lefelé vezet az út. Ebben a végtelen eufóriában dagonyázva csapjunk is bele a lecsóba. Jön az est két ceremónia mestere, Lilu és Bence, akik ma a lezser elegancia jegyében pompáznak. Lilu strasszos, fekete bulifelsőben, kiskosztümben, és vadító, feszülős lovagló gátyóban ragyogja be az estét, aranyhaját pedig valami újvilági afrofonással hajtották oldalra, már amennyire értek én ehhez.  Bencét nem kell túldimenzionálni, ott áll egy szál farmer, póló, dzseki kombóban, a lényeg hogy nem abban a borzalmas fake kalocsai mélyülepű, fingeregető – szerintem kimonó alsó - gatyában van, mint múltkor. Az adás szinte teljes egészét lehetne vágni a kukába, mivel Szájmon kibaszarintásával és a maga mögött hagyott nyáltenger kiszivattyúzásával a masszív eseménytelenség erősen rátelepedett a Villára, de azért volt egy erőltetett szerelmi szál, amire nettó 20 perc adásidőt összehalásztak a szerkik a 24 órányi nyersanyagból. 

6.5.jpg

Iza és Krisz, valamint Debilio, Pink, Bugyitlan, azaz a potenciális lukak vonalán haladunk szépen. Traktoros nem szarakszik olyannal, hogy köntörfalazás, – bármit is jelentsen - , bele a közepibe, így e mondja a frankókát.

- Iza, te tszesz nekem! (Krisz)

- De jó. – vágja vissza kurtán kelletlenül Iza.

Na, ez egy erős kapufa, lesre futás és árnyékra vetődés 3 in 1. Nincs ezen mit szépíteni. Debella Viki pedig csak tolja tovább a hülyeséget, és adja a gyerek alá a lovat, hogy van remény, bár elsőként a ragozás démonai felett kellene győzedelmeskednie, osztán meg finomabb bóktengerrel is indíthatna Iza felé, mer’az ilyen úrilány e, őtet nem lehet csak úgy bevinni a susnyásba egy röpke pásztorórára. Shit Happens, ahogy a francia mondja, de ez van. Eközben szegény Debiliónak már annyira csordultig van genyóval a szervója, hogy már csak erről tud beszélni és csak a farka után megy, követi Pinket a zuhanyba és értelmetlen mondatfoszlányok közepette elnyomják az év csókja díjra érdemes vad nyelvezésüket. Aztán persze a lebaszás is megérkezik, hogy minek ennyi nőnek csapni a szelet, ezt később Krisz is megjegyzi, amire végül a lámpaoltást követő eseményekkel sikerül betenni a kaput. Debilió ágyában három nő alszik. Ja, de az egyik leszbikus, a másik bottal se nyúlna hozzád, a harmadik meg ki a faszt érdekel, mondja nem pont ezekkel a szavakkal Traktoros Krisz. Debiliót ez persze nem érdekli, mert a számok nem hazudnak, 3 lány, egy fiú. Ez már önmagában win win situation. Itt egy kép, amin Pink menekül az ágy szélére, Debilió hatalmas buci pofával, az élet császárának álmodja magát, Iza az ő hónaljában inhalál, akit meg Bugyitlan fog be kiskiflibe. Debilió vigyorog is, mintha megrépázta volna valamelyiket, de ez ugye nem történt meg.

6.1.jpg

Hogy érezzük a kontrasztot, most Még 500 Sárlikból kapunk egy emberes adagot, aki geciszarul van. Mind emberileg, mind szakmailag is megviseli Szájmon hiánya. Az így keletkezett űr olyan leszarom hangulatba taszítja Még 500 Sárlikot, amihez képest a nihilisták hétköznapjai is ingergazdag kalandparknak számítanak. Ugyanitt a villa 80% ölre menne a Szupermodell Izáért. És ezt senki sem tudja ép ésszel feldolgozni. Közben Lilu és Bence önfeledten humorizál a stúdióban.

6.2.jpg

Disclaimer: Lilu gengszterrappereket megszégyenítő mozdulatokkal telleget a súgókártyákkal.

A kényszeres parodizálás még a Sas kabarénál is kínosabb. Kispesti Kurasszó átmegy feketeöves suttyóba és úgy parodizálja Kriszt, mintha Üvegtigris Lalijának a castingjára készülne, épphogy csak nem hugyozza tarkón magát, annyira hozta a full kretén figurát. Ezzel szemben a másik csapat jól visszaadta Laccer köpönyegforgató attitűdjét, amit azzal is jeleztek, hogy Laci szerepét egy köntös átruházásával adták át egymásnak, de lehet, hogy már az egykori drámatörténeti szeminárium jel és jelrendszereinek faszságai törtek ki belőlem és ők nem pakolták tele ezt a kis előadást ENNYI szimbolikával SE. Sőt.

„A többiek lehet, hogy beveszik, hogy te manipu.. menopauzálod őket, de én nem.” - Zsóti, mint Krisztián

Kínos pillanatok netovábbja ott csúcsosodik ki, amikor a két párbajozó zseborbánná változik és tart egy sajtótájékoztató, hogy miért rájuk kell szavazni és miért a másikra savazni. Laci beszédében nincs egy betű, amit haláls fenyegetés híján szívesen kiemelnék, míg Krisz zsigeri vidékisége kellően szórakoztató volt ahhoz, hogy kellő ingert érezzek egy vvappos szavazás megejtésére.

6.3.jpg

Az új emberből is kapunk 5 percet. A lényeg, hogy a poénosnak szánt megérkezésétől nem nagyon pusztultak el a röhögéstől a már bent héderező regulár VV-sek. Annyi baj legyen. Dávid elég sukár ahhoz, hogy ezt a szar indítást, a kellően metroszexuális kinézetével, Izánál egy kemény töcsköléssel kompenzálja.

6.4.jpgKriszről sose mondanék rosszat, mivel, hajdúsági fociultrák alkotják hű rajongótáborát. 

És jöjjön a párbaj. Összevágot kisfilmek garmadája, Simlis és Traktoros ORTT-t nem ismerő kurvaanyázása, Kispesti Amarózó és Debilió húbazmegolása és Isten nevének negatív kontextusban való említése, Lilu anyánk és Bence önfeledt jókedve, búcsú és kortes beszédek és a „nagy” meglepetés, a végeredmény, hogy Krisztián megy vissza a félhülyék paradicsomába. Ezt nem hagyhatom leíratlanul. Az egyik eldurvult ’ki a faszom vagy te?’ hangvételű beszélgetés nagy igazsága:

"A Való Világban nincsenek haverok, tesók, meg barátok, hát hova jelentkeztél te, a Barátok köztbe?” - Traktoros Krisz

Címkék: vv6
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.02.03. 19:28:23

@ő-szinte: BAZMEGMÁ' MELYIK KURVA POPPOLÓS VIDEJÓRA GONDLSZ?

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.02.03. 19:30:53

@Nussszi: sztem bugyitlané kell neki a bulika közben :D

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.02.03. 19:31:41

@Haynau: akkor ezt olcsón megúszod, báttya :)
Nem köll innod, csak nézned :P

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.02.03. 19:32:40

@mostmarmuszajkommentelnem: akkor nem szóltam :D

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: aaaaaaaaahhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmm, bezzeg nekem nem............

Cave Nick 2014.02.03. 19:33:55

Én néztem a tegnapi online-t fél szemmel, de ez a fent linkelt szodómia nekem teljesen kimaradt. A szegény ember Cristian Ronaldoja lekapta az Izát is, de nem ám csak úgy pusziszkodtak, hanem a legfelsőbb szinteken, elvágólag. Ezt valaki tudná nekem értelmezni, az indítékokat és úgy egyáltalán az egészet, sokkhatás alatt vagyok most.

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.02.03. 19:34:05

@Cave Nick: ÀH, kösz. Ó, Velvet - hogy is lehettem meg eddig nélküle? :D

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.02.03. 19:34:26

Gyorsan ám az igényeket, mert megyek névnapozni (értsd: inni)!

Nussszi 2014.02.03. 19:35:43

@Cave Nick: Aurélió tegnap egyik csajról a másikra reppent mint egy szorgos méhecske:D
A legjobban azon lepődtem meg, hogy Izára is rácuppant rendesen...

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.02.03. 19:35:56

nah, hát mennem is kell!

Pusszantás mindenkinek! :)
Addig írjatok!

Cave Nick 2014.02.03. 19:36:18

+ Izé mégis felült a leszbiciklire

Cave Nick 2014.02.03. 19:36:54

@Nussszi: hát ezt mondom, ezt még mindig nem bírom feldolgozni

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.02.03. 19:37:27

@Cave Nick: Tegnap a buliban is nagyon sok hatás alatt volt. :D

Azért az durva, hogy a fél villa Izáért menne ölre. Caravaggio meg mindenkivel smárolna, ha részeg. Remélem buliban nem keresztezi az utamat. Teo meg rúddal masszírozza a csúnyáját gatyán körösztül. Micsoda fertő!

Na, Traktoros már pálinkát is főzne. Lesz itt magyarosch virtus!

ő-szinte 2014.02.03. 19:38:50

@Nussszi: @Haynau: aztatat szeretném, ahol Orálió kérdezi pinkitől, hogy : "narancsbőrös a kis poppolód?" :-DDDDDDDDDDDDDDDDDD na esztetet akajjjjommmmmm ;-DDDDDDD -o-
@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: néztem, köszi, de nem erre vágyom :-P :-DDD :-(

Tompó 2014.02.03. 19:39:27

@Haynau: Pedig igen lepattant luvnya a Gizabella...krumpliorrú drogos ribi...a caravaggio meg kicsoda??? Aurél?

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.02.03. 19:42:25

@Cave Nick: azért maradhatott ki neked, mert a kinti kamerát mutatták folyton, a hálóból egy pillanatot se láttunk.
szegény krisz, most már neki is nedvesedhet a vége :D

ő-szinte 2014.02.03. 19:42:45

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
a D-k ereje :-P
vagy csak jobb a marketingem ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Nussszi 2014.02.03. 19:43:31

@Cave Nick: Ennyit ér a "barátság" Krisztiánnal...

@ő-szinte: Huha, azt sajnos nem tudom hol találni:(

@Haynau: Na tegnap kár, hogy nem voltál éjszaka, örömködhettél volna mert Iza egész éjjel nevetett:D:D:D:D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.02.03. 19:44:53

@ミラ: juj,d e perverz :D

@ő-szinte: mindegy, a Mártírokra költözöm.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.02.03. 19:46:03

@Tompó: aham, a becses vezetékneve.

simon egyik vezetnékneve kató. a másik tényleg az, h névtelen? olvasám vhol, h anyukája vezetékneve ez.

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.02.03. 19:46:32

@ő-szinte: Várjámá' bazmeg maj' mingyá' keresem a gecibe'! :D :D

@Tompó: Caravaggio olasz barokk festő volt.

@Nussszi: Nézem, nézem, de eddig nem találtam olyan részt, ahol háttérzörej nélkül lehetett volna hallani azt a csilingelő kacajt. Nem nagyon lesz ebből ébresztő-csengőhang!

Tompó 2014.02.03. 19:48:26

@Haynau: És ő is a vv-ben van....?:) @ミラ: Ezt honnan veszed..mármint, hogy ez a vezetékneve?

Nussszi 2014.02.03. 19:48:40

@Haynau: sajnálom, hogy nem lesz:(
Tegnap amíg adás szünet volt kirohantam mosogatni, és a csobogó víz mellett, onnan jöttem rá, hogy visszakapcsolták az onlinet, hogy Iza nevetése a mosogatás hangján át is hallatszott :D

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.02.03. 19:49:08

@Tompó: Igen, ő is ott van. Leonardó is meg a többi nindzsa teknőc is.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.02.03. 19:49:55

@Tompó: a neten olvastam, először csak azt, h fbon így van fent, de gondoltam, poénkodott. és máshol most azt olvastam, h az anyukája neve a névtelen.

Tompó 2014.02.03. 19:50:50

@Haynau: ezentúl nem is nézem...túl sok lenne a cool túrából..:)

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.02.03. 19:51:15

@Tompó: jahogy caravaggioval poénkodott a fentebbi úr, ezen simán átsiklottam :D
caversaccio a díszpinty és csak az elejét meg a végét figyeltem.

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.02.03. 19:51:22

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Dottika, megdobnál egy privi-üzenettel légyszi? Úgy néz ki, mintha nem működne az emil-fiókom, nem jönnek át a bejövő üzenetek.

mostmarmuszajkommentelnem 2014.02.03. 19:51:32

@Haynau: ne add fel! Lesz még Iza csengőhangja a hozzád hasonló perverzeknek. :)

Schlomo Goldberg 2014.02.03. 19:51:48

Nagyon imádkozom hogy felnyalassák velük a mocskot erőltetett menetben. Nincs jobb mint másnaposan takarítani.

Cave Nick 2014.02.03. 19:52:37

@ミラ: köszike most már látom, hogy ez a vv oldaláról van, az aktuális beetető videó, és akkor ezek szerint ezt eltitkolták tegnap

Tompó 2014.02.03. 19:53:38

@ミラ: :DD megtalátad a fészen aurélt??? belinkeled? :)

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.02.03. 19:56:50

@Schlomo Goldberg: "Nagyon imádkozom hogy felnyalassák velük a mocskot erőltetett menetben. Nincs jobb mint másnaposan takarítani."

Felnyalatni és fogkefével felsúrolni. Négykézláb. Vagy ahogy Debilió mondaná: négylábon.

Nussszi 2014.02.03. 19:57:06

@Cave Nick: Hohoo erről totál lemaradtam tegnap:O Vagyis egy pár csókról:D

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.02.03. 19:58:34

@Tompó: összekeveredtél, simonról beszéltem, ráadásul azt, h mit olvastam. egyikre se kerestem eddig.

A Rinocérosz pudvás valaga KICK ME! 2014.02.03. 19:58:59

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin):

Most, hogy így rávilágítottál a lehetséges értelmezések sokaságára - inkább sehogy nem gondoltam.

Tompó 2014.02.03. 20:00:26

@ミラ: :D :D na ezzéé nem kéne egyszerre 80 különböző oldalt olvasnom..:D :D :D

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.02.03. 20:02:50

@Tompó: de itt van simon oldala, h simogassam a kicsi lelked :)

www.facebook.com/llahujsamok

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.02.03. 20:04:56

@Tompó: és itt a rajongói oldala is, mert érte bizony rajongani is lehet ám, mert nagyon híres lett most meg hirtelen értékes :)))
www.facebook.com/pages/VV6-Simon/584752771620309

Cave Nick 2014.02.03. 20:06:22

@ミラ: nem lennék meglepve, ha a simonság más műsorokban is megjelenne

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.02.03. 20:07:18

@Cave Nick: ideig-óráig. hosszútávon fárasztó a simonság. nálam kb. úgy 3 perc után az.

Cave Nick 2014.02.03. 20:09:24

@ミラ: de az a 3 perc az üt nem? D

FawltyTowers 2014.02.03. 20:11:05

@Haynau: erre én is kíváncsi lennék. Erősen.

ő-szinte 2014.02.03. 20:13:14

@Haynau: :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
hogy szídd ki a földbű a vetőmagot, te!!! :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.02.03. 20:13:48

@Cave Nick: pont ez a baj vele. több egy csepp se kell és most pár évre betáraztunk.

@Tompó: tudtam, h ősrajongó vagy te is :D

Mók_Ica 2014.02.03. 20:15:32

Jó estét Kommentlakók :) úgy látom rekord dőlt :D Haynau, ne felejtsd el hozzáadni a grafikonhoz az új csúcsot :)
Köszi az online közvetítést, munka közben olvastam a termést.... hát hangosan felröhögtem többször is.

ő-szinte 2014.02.03. 20:15:59

@FawltyTowers: köccccönöm, naggggyon cukker vagy :* :* :*

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.02.03. 20:16:44

@ő-szinte: Na mivan bazmeg lapot húzol a XIX. kerületre?!? :D

Lásd fent a videó-linket. A poppolósat.

@FawltyTowers: Ha ezután a villa-leamortizálás után nem kapnak büntit, akkor nem tudom... egy hét elvonó az egész bandának. Remegne a keze mindegyiknek! :D

Cave Nick 2014.02.03. 20:16:54

@ミラ: azt én sem gondolom, hogy minden nap este főműsoridőben Tonight Show lesz Simonnal :)

FawltyTowers 2014.02.03. 20:18:19

@ő-szinte: nincs mit. :)

@ミラ: én is ránéztem a rajongói oldalára, maga Simon csinálta. Azt olvastad, hogy fel akar jönni Pestre és ordibáló csapatot szervez a tahóházhoz? :)

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.02.03. 20:20:17

@Cave Nick: nézzük a jó oldalát. ha csinál műsort, lesz miről elkapcsolni.

@FawltyTowers: nem olvastam, egészségére. miért nem tud úgy eltűnni csendesen, ahogy alexa?

FawltyTowers 2014.02.03. 20:21:48

@Haynau: remélem, megemlegetik még ezt a buliéccakát, de nem az élményről, hanem arról, amit utána kapnak. Bár, ahogy a szerkiket ismerem, tán még ezt is elnézik, bárányostul, mindenestül. Pedig most kéne jól odacsapni, ha eddig abban a hitben ringatták magukat a gyerekek, hogy itt mindent szabad freestyle-ban, akkor le kéne hűteni a kedélyeket.
Mellesleg milyen volt a Superbowl? Ahogy néztem közben a híreket, valamelyik nagyon elkalapálta az ellenfelét, de meg ne kérdezd, hogy ki... :)))))

FawltyTowers 2014.02.03. 20:23:03

@ミラ: szerintem Csárlinak akar egy kis erőt bekiabálni. :))))
Tudod, hogy öntörvényű.

Cave Nick 2014.02.03. 20:23:30

@ミラ: Fiúknak könnyebb, ha van Hustler TV, mindig van hova kapcsolni. (ha egyáltalán létezik az még)

Cave Nick 2014.02.03. 20:24:07

@FawltyTowers: Szerintem Aurélió meg fogja emlegetni, az, hogy melegre itta magát, még neki is kínos.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.02.03. 20:25:27

@FawltyTowers: legyen. amíg nem tudtam róla, h létezik, nem is zavart, éldegéljen szépen, várja sárit, tényleg. csak ne lássam, ne halljam. jelenleg még nehéz kerülni.

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.02.03. 20:26:47

Iza szopott már víz alatt. Nocsak. Ott legalább nem lehet hallani a röhögését.

Nussszi 2014.02.03. 20:28:04

@Cave Nick: Remélem lesz a ma reggeli ébredésükről valami:D
Miután leesik miket is csináltak az este.

FawltyTowers 2014.02.03. 20:28:29

@Haynau: teli szájjal tán még víz fölött sem... vagy igen?

Cave Nick 2014.02.03. 20:31:39

@FawltyTowers: Médiatudományi percek következnek: érdekes, hogy még itt is ennyire téma lett a Superbowl, ez szerintem még akár csak néhány évvel ezelőtt is elképzelhetetlen lett volna, pár tucat fanatikuson kívül nem nézte Mo.-n senki.

FawltyTowers 2014.02.03. 20:31:40

@Cave Nick: én ebben nem bízom. Vagy ha elszégyelli esetleg magát, akkor sem fogja mutatni. Mindent odébb üt egy egyszerű fapoénnal.
Esetleg még sírni fog. Ezt tudom elképzelni. De azt is csak a show kedvéért. :)

Cave Nick 2014.02.03. 20:32:17

@Nussszi: jaja, bár az Iza sem az szégyenlős típus, egy vállrándítással elintézik az ilyet :D

FawltyTowers 2014.02.03. 20:33:49

@Cave Nick: :)))))
Felkapott lett sokaknál. Én még azt sem tudom, eszik-e vagy isszák....

Cave Nick 2014.02.03. 20:34:39

@FawltyTowers: én is totál hülye vagyok hozzá, de jégkoronghoz is (nem, csak azért sem hokit írok)

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.02.03. 20:39:05

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Én pölö nem szoptam víz alatt. Igaz, víz felett sem.

Apropoppoló: Homárdévid frizurája zselé nélkül picit Hitlerjugend-re hajaz.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.02.03. 20:39:26

@Cave Nick: ne haragudj, de egy hetero férfi nem tudja melegre inni magát. amelyik igen, az nem csont hetero.

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.02.03. 20:40:41

@Cave Nick: @FawltyTowers: Leszarom, mennyire lett felkapott. Tizenöt éve nézem az NFL-t. De tényleg, felkapott lett. Picit igényesebb, mint a kereklabda-rugdalás. És a szurkolók sem verekedni járnak ki a meccsekre.

FawltyTowers 2014.02.03. 20:41:21

@Cave Nick: a jégkoronggal az a bajom, hogy csak ritkán fedezem fel a korongot, magát, olyan gyors a tempó. :)

@Haynau: asszem, ezt is említette valaki az éccakai műszakban.

FawltyTowers 2014.02.03. 20:42:33

@Haynau: maraggyá' mán, nem rólad van szó, teeee :P

Cave Nick 2014.02.03. 20:44:15

@ミラ: szerencsére én sem tudom melegre inni magam, ez már többször kiderült, örültem is neki. de azért azt tegyük azt hozzá, nem közösültek, csak egymás karjában ordibáltak, viszont mindezt egy elég necces helyen, a dzsakuzziban

Cave Nick 2014.02.03. 20:44:55

@Haynau: teeeeee.... nem bántott téged senki. én meg az NBA-t néztem 15 évvel ezelőtt

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.02.03. 20:44:57

@FawltyTowers: Szívd ki a vetőmagot a földből, bazmeg! :D

Egyébként tényleg elkalapálták az állítólagos favoritot. A Seattle Seahawks védelme sokkal jobb volt, a sztárolt Denver Broncos nem tudott a 3. negyed közepe előtt pontot sem szerezni.

Dr. Furifangosz 2014.02.03. 20:46:38

@Nussszi:
Holnapra megforgatjuk az egész világot!

Avanivi 2014.02.03. 20:47:40

@A Rinocérosz pudvás valaga KICK ME!:Talán ezért vagyok nagyon érzékeny erre a sok hazugságra, még ilyen car műsorban is.
Simán elhiszem, hogy belenyúlnak a szavazatokba, azután jókat röhögnek,hogy "na ezt is benyalták"
Szegény állatok még élnek abban a nagy füstben ?

FawltyTowers 2014.02.03. 20:48:58

@Haynau: momentán nem érek rá ilyesmire, báttya, de nem is az én reszortom, bazdmeg. :)))))))

Igen, ezekről írtak. Néztem a hírkeresőt, hogy képben legyek, ha netán rákérdezel. :)))

ő-szinte 2014.02.03. 20:50:52

MI A FASZ VAN, MIÉRT NEM TUDOK AZ ÚJ POSZTBA BELÉPNI????? :-O

ő-szinte 2014.02.03. 20:53:51

@Haynau: :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

gyűjtöd az aranyköpéseket az FB oldalon???????

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.02.03. 20:55:59

@ő-szinte: IGEN! Küldjétek az aranyköpéseket, csokorba szedem őket! :D

Cave Nick 2014.02.03. 20:59:07

@Haynau: te most haragszol rám? ?

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.02.03. 21:01:52

@Cave Nick: Miért haragudnék? Písz és láv van itten, báttya! :D

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Nőket nem lehet leszopni. Te nem biológiaszakos vagy ezek szerint? :P

FawltyTowers 2014.02.03. 21:25:16

@Haynau: ez megvolt már?
"Mert azt hiszed, hogy Narniába vezet ez a rohadt szekrény?" /Krisztián talán Izának/
süti beállítások módosítása