Hogy volt?

Való Világ 6x20 - Simonság kimaxolva és egyben befejezve

2014. január 31. 20:30 - sixx

Nem lesz egy örömteli hogyvót ez senkinek, nekem azért, mert meg kell írni szombat reggel, az olvasónak meg azért, mert Szájmont kihajították a kulipintyóból. Na jó, menjünk bele a játékba: kiszavazták. Nem voltam feltétlen híve, sőt, kifejezetten idegesített a pali, de legalább csinált valamit, miközben mellette heten tujáskodtak végig 18 napot. Sebaj. Istenes Bence a szefós nézőknek elmagyarázza az app kezelését, a cuccon van 3 nyomási lehetőség, nem igaz, hogy nem lehet kisakkozni, mi fog történni, ha Laci fejére bökünk dühből. Ez is csak arra jó, hogy menjen a műsoridő, 4 perc konkrétan ezzel baszódik el.

Screen Shot 2014-02-01 at 8.05.51.png

A két tábor, a Lacisták és a Traktorosok különülnek és kampánystratégiát dolgoznak ki, illetve a párbajra készítik fel az embereket. A kontraszt nagyon erős, míg Traktoros Krisztián lépéseit vidáman, viccesen, lelkesen rakják össze a nappaliban, a Lacisták a hálóban fetrengenek és konkrétan nem segítenek a csávónak. Note to self: ha egyszer elnökválasztási kampányom lesz, Iza, Pink (akit smink nélkül egy pillanatig nem tudtam, hogy ki a pöcsöm), Zsóti és Dorka csak takarítószemélyzetnek alkalmas. Bezzeg odakünn, a napok óta sziporkázó Báttya azt javasolja Traktorosnak, hogy a párbaj alatt nyisson azzal, hogy Simlis 73-ban született, akkor még telefon sem volt. Jóska, majd mutatok egy tárcsás készüléket, csak gyere ki.

 

A konszenzus ezen az oldalon az, hogy aki 30-nál idősebb, az dögöljön meg, ezt mondjuk Viki nem osztja, mert ő taktikus, de erről majd később. Traktoros taktikája eccerű lesz, mint ő maga: ő fiatal és erős, Simlis meg csak takarít, logikus, hogy Simlisnek kell mennie. Ezeket meg fogja enni a kosz, ha veszít. A hálóban csendesen csámcsogó, csacsogó csicskák (csélcsap csöcsös, csellengő csemete, csendes csendőr, csintalan csirke) csodálkoznak csaló csapatkapitányuk csaholásán, "csodálatos", csivitel a csorda. A következő feladatban el kell adni a párbajhőst, mint egy terméket, és baszki, ebben 501 olyat villant, mint állat, kifejezetten vicces és természetes, mintha a legendás Horst Fuchs költözött volna belé. Bezzeg Simlist Zsóti úgy adja el, mint egy takarítórobotot, és észre sem veszi, de folyamatosan alázza.

Screen Shot 2014-02-01 at 8.27.10.png

Ezt követően indul be az a folyamat, ami Szájmon kiűzetéséhez vezet: a szerkesztők beküldenek két állatot, egy bárányt és egy kacsát. Utóbbit Traktoros, az igazi falusi gyerek kapásból libának néz, isten irgalmazzon annak a tsznek, ahol majd elhelyezkedik hétfőtől. Az érvelés: a liba az fehér. Iza rácsodálkozik az állatokra, jé, négy lába van a báránynak? Megfogni nem lesz hajlandó egyiket sem, mert fél tőlük, különösen a kacsától, amitől nem mellesleg Pink és Simlis is retteg. A két csapatnak választania kell kabalaállatot, Simlisék a bárány mellett döntenek, mert "egy bárány egy kampányban sokkal jobb, mint egy kacsa." A másik oldal a kacsa mellet voksol, akinek kalandjai azzal kezdődnek, hogy Szájmon kiveszi a ketrecéből, és ez Vikit kiborítja, eltöröd a karját, kiabál, Szájmon meg visszaszól, hogy bazdmeg, nincs karja, szegény kacsa meg közben verdes a szárnyával, meg menekülne.

Untitled.gif

Mivel a két csapatnak kell gondozni a szerencsétleneket, a két párbajhősnek kell kiosztani a feladatokat, és itt szabadul el a pokol. Viki azt akarja, hogy Szájmon csak vele közösen nyúlhasson a kacsához, amit persze amaz megtorpedóz, nem vagy főnök, kussoljál, erre Viki visszaszól és két perc alatt egymás kurva anyjánál tartanak, Viki le lesz mangalicázva, 501 meg kurvának minősül hirtelen, de az arca sem rezzen, biztos hozzászokott. A szájkarate egyre személyesebb és durvább, Szájmon kilátásba helyezi, hogy kikészíti Vikit és Miss PaDöDőnek nevezi, Viki erre 501-et utánfutónak nevezi, és tetemre hívja Szájmon ismételt lecidázása miatt, majd amikor 501 aszongya, hogy fáradt, megjegyzi, hogy na ja, én is az lennék, ha egész nap basznék.

Screen Shot 2014-02-01 at 8.50.09.png

Istenes beköszön a villába, és közli az agyhalottakkal, hogy most fontos dolog gyön, a néző döntik el, hogy Szájmont kizárják-e a villából, vagy sem. Aztán megmutatják ezt a videót:

Nem kell ragozni, Viki gyökér volt és nagyon is tudatosan provokálta Szájmont, aki meg a 18 napra teljesen kikészült, és erre ugrott, először Traktorossal került vészesen mivanmivanmivan-helyzetbe, utána meg leszaggatta Vikiről a pótól, és kicsit meg is rángatta. Ez márpedig erőszak, VV Zsuzsát vagy ki a faszomat egy narancs hajigálásáért vágták ki a picsába a kettővel ezelőtti körben. Viki ezt teljesen tudatosan provokálta ki, mert Szájmon mellett csak neki van annyi esze idebent, hogy felismerje, a legnagyobb ellenfelet (azt, aki a műsort csinálja állandóan) kell a lehető leggyorsabban kitúrni, addig, míg a nézők meg nem szeretik annyira, hogy a végén nyerjen.

Screen Shot 2014-02-01 at 9.00.49.png

Míg a szavazás eredményére várunk, Istenes Debilió kalandjaival szórakoztat minket, aki kicsit berúgott, és mindenképpen kúrni akart, elsősorban Pinkkel, de ha ő nem kapható, akkor Bugyitlannal, rettegek attól, mi lesz, ha egyik sem adja be a derekát. A hódítás Debilió-féle módszere, hogy lebassza Pinket, miért nem smárolt vele, aki ezen megsértődik és elvonul. Debilió így kénytelen beleugrani Bugyitlan szájába, és az ebédlőben smárolja le izomból, majd a hálóban ismét Pinket kapja el egy körre, közben Gyúrós Báttya József kényelmesen elhelyezkedik az ágyán, és azt várja, mikor lesz eksön. Nem lesz, mert a Debilió féle "gyere be a paplan alá" süket fülekre talál, Pink sértődötten kirongyol és kimegy lemosni a sminkjét. Meleg váltásban Bugyitlan érkezik, aki harap, de ez csak egy percig nem tetszik Debiliónak, és beveti magát - Pink meg pont ekkor jön be a szobába. Aztán kimegy, pedig Báttya szól neki, hogy szálljon be a mókába. Debilió viszont nem az a feladós fajta, és Pink után siet, majd a zuhanyzóban istenesen (bocs!) lesmárolja.

 

A románc végét nem tudjuk meg, mert Istenes lezárja a szavazást, a nézők 57 százalékban a kiűzetés mellett döntött, Szájmon, el kell hagynod a villát, MOST. Ma este jön a folytatás.

 
Címkék: vv6
1811 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nussszi 2014.01.31. 20:45:21

Kíváncsiság van:D

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.01.31. 20:47:08

Simonsság, Krisztiánság és Vikiség.

Szentpeter 2014.01.31. 20:47:17

Az lett volna a durva ha Simonság éjszaka levágja a kacsát és reggel felszolgálja..

Akkor néztem volna meg Krisztiánt...

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.31. 20:48:41

@ga-ap: "simonság vs hajdúság:D"

Kabbe! Mindig olyankor kell ilyeneket benyögni, amikor inni akarok?!? :D :D

marevil 2014.01.31. 20:49:01

Van ennek az egész balhénak egy másik aspektusa is, az pedig fogást találnii a másikon,szájmon a saját hűlyesége miatt belesett a csapdába Ez most krisztiánnak is jól jött mert.lökött rajta egy jót felfelé,bár ő zsigerből csinálta amit csinált,de azért mondhat szájmonnak egy köszit visszarakta a villába :)

Viki rosszkor,rossz helyen hűlyeséget csinált

Nussszi 2014.01.31. 20:49:56

@ga-ap: akkor hajdúság:D
Durva, hogy egy pillanat alatt változik a véleményem:/

ga-ap · http://soundcloud.com/gaap/classic-breaks-vol1 2014.01.31. 20:50:06

@Szentpeter: ugyan kiblőrözve, de talán a ma esti kukkolóban arra is sor kerül.:D

Szentpeter 2014.01.31. 20:51:10

@marevil: Jó... de miért vagy feszült ?
Valakinek ki kell esni..

marevil 2014.01.31. 20:52:01

@Szentpeter: Feszült én?? Sok volt a forralt bor :)

ga-ap · http://soundcloud.com/gaap/classic-breaks-vol1 2014.01.31. 20:52:17

@Nussszi: te is lacista voltál eddig? krisztiánnak nem feltétlenül jött rosszul ez a balhé, laci biztosan mond is majd valami őszintét, lesz itt dögivel okosság:)

Szentpeter 2014.01.31. 20:52:59

@ga-ap: Simontól kinézem.. nagyon be volt pörögve, Vikinek ugy nekiugrott mint egy állat...

Nussszi 2014.01.31. 20:53:12

@marevil:
Nekem most az is eszembe jutott, hogy simon azért csinálta az egészet, hogy krisztián lecsapja és kizárják...
Elég közel állt hozzá.
Vagy ez már durva össze esküvés elmélet?

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.31. 20:53:14

@ga-ap: na akkor itt reagálok. egyrészt bekaphatod :D nekem a lovak nem arra kellenek, nem cicciolina vagyok :D

Nussszi 2014.01.31. 20:54:25

@ga-ap: Nem mondanám lacistának magam, de őrá szavaztam:)
Viszont most krisztián is szimpi lett.:D

Szentpeter 2014.01.31. 20:54:42

@marevil: Igen, az elképzelhető... van aki forrón szereti..

Tudom hogy neked Laci a favoritod, és egyre rosszabbul áll a hapsi..

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.31. 20:54:53

@Szentpeter: na speciel ha finoman átsüti, ropogós bundában és van hozzá káposzta meg krumplipüré, az istenes lett volna. akkor egészen sajnáltam volna, hogy nem vagyok bent :D

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.31. 20:55:24

@Nussszi: durvaság, mert simonság hajdúság mellé állt a mellálláskor :)

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.31. 20:56:16

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: Ugyan, Kacsaság! Sakk-matt! :D

@Nussszi: Szerintem nem annyira durva az az elmélet. Ha Simon nem teljesen retardált/autista/stb. és full tudatosan csinálta, akkor teljesen elképzelhetőnek tartom, elvégre folyamatosan provokálta Krisztiánt és mindig rátett egy-egy lapáttal.

@ミラ: Akarjuk mi tudni, mit csinált Cicciolina lovakkal!? :-O

A Proverbiális Noszty Fiú 2014.01.31. 20:56:33

Remélem Viki valagát is kizárják.

Szentpeter 2014.01.31. 20:56:58

@ミラ: pazarul hangzik.. de én a sima töpörtyűre is rávetem magam..

marevil 2014.01.31. 20:57:20

@Szentpeter: Valamit tényleg benézel :) A következőt írtam eddig róla , ajáték szemponjából jobb lenne ő,ha ez már favorít , ám legyen :)

Nussszi 2014.01.31. 20:57:36

@ミラ: Igen, de ez a tök kiszámíthatatlan és megbízhatatlan, ezt már bizonyította:D

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.31. 20:57:36

@Haynau: nos, ha nem tudod, jelentős mérföldköve maradt ki neked az internetnek vala :D

@Szentpeter: megéheztél v meglepődtél? :DDD

marevil 2014.01.31. 20:58:25

@Nussszi: A közvetlen kirobbanás előtt nem hiszem,később már lehetséges ,igen

Szentpeter 2014.01.31. 20:58:36

@ミラ: A Ciccolinásra reagáltam... keményen odavágtál..

☺Mazsola (törölt) 2014.01.31. 20:58:51

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: Happység:) ez cukker:) de csak mert az egyik 4lábút így hívják:)

Szentpeter 2014.01.31. 20:59:31

@marevil: akkor tényleg sok lehetett a forralt bor.. hukkk..

B.Betyár 2014.01.31. 20:59:33

Ez picit hoszú lett :).

Azért rakjuk tisztába: Simi egyértelműen szellemi fogyatékos, súlyosan terhelt, pszichiátriai eset (őt tenném ki legelőször, valamelyik intézetben lenne a helye).
Az, hogy Krisztián "okos" mondásával kinti szánalmas életére utalt (ami egyébként teljesen nyilánvaló), ez a világon létező legnagyobb sértés, a legalja mindennek, olyan verbális erőszak, amiért nem dicsőíteném, hanem inkább KIZÁRNÁM a játékból (csak, hogy megértse mi az az emberiesség). Persze, előtte Simon leparasztgyerekezte (itt Simonnak még talán lett volna esélye egy kicsit tompább odaszúrást alkalmazni), ami meg neki volt hatalmas sértés, de még mindig sehol sem volt ahhoz, ami traktorosból jött reakcióként. Fejtsük még jobban vissza. Miért parsztozott Simon? Mert a kacsa-téma enyhén túleszkalálódott. Bocsánatot is kért hülyeségéért, de a traktoros csak tovább basztatta (nyilván, h kamera elé kerülhessen). Amint beindul egy ilyen spirál, egyre inkább elszabadulnak az indulatok, és egyik sem tudja kontrollálni magát (persze, mivel nincsenek ehhez eszközeik). Így bármilyen felelősséget a csírájában lehet esetleg keresni még a dolgoknak, amikor még tisztán tudnak gondolkodni, de a traktorostól hogyan is várhatnánk el, hogy akár csak egy lépéssel is előrébb gondolkodjon? Az ő valódi énje is előjött legalább: erőszakkal fenyegetőzés, ennyit tud. Kint már meg is ölte volna Simit, de biztos, hogy kórházban lenne.

Kisebb városokban, falvakban még 2-3 évtizeddel ezelőtt is redszeresen hullottak el az emberek ilyen piti témákból kiinduló kocsmai verekedések, késelések által. Ez az ember egy ÁLLAT, egy embercsökevény. A 3 szükségletén kívül (evés, alvás, baszás) nincs más hajtóereje, nem sikerült kikecmeregnie a majmok közül, a civilizáció szele nem érte őt utol. Teljes katasztrófa. Erre szavazatot adni? Nóórmálisak vagytok? Természetesen nem az ő hibája mindez, abszolút nem tehet arról, hogy mit osztott neki az élet, de emellett is azt mondom, h sürgősen el kellene onnan takarítani.

Vikit szintén KIZÁRNÁM a játékból. Egy ember méltóságát semmibe venni, valakit, akinek végletekig fel van húzva az agya, és egyébként is visszamaradott, ilyen gyalázatosan megsérteni (és mégnagyobb kirobbanásra késztetni) olyan emberietlen, hogy összepakoltatnám vele a cuccait. Simi túlreagálta? Csodálkozom, hogy nem törte be a fejét ennek az idiótának. Olivér legalább szóban hergelte fel a narancsdobálós luvnyát, de Viki fizikailag tette ezt egy már amúgy is túlfeszített pillanatban, azonnal hazatakarítanám. Simonnak le kellett volna nyugodnia??? Ébresztő! A történések azon részén nincsen semmi olyan, ami számonkérhető lenne rajta, full automatán ment minden.

Báttya: hihetetlen! Szavvakkal képtelen vagyok leírni, hogy mennyire ellenszenves ez a szellemi nyomorék. Ez az "ember" a legeslegalja mindennek. Ágyútölteléknek jó lesz, aki vele megy, annak lesz egy grátisz visszajutása.
Debilről el kell ismerni, hogy az első két hétben nagyon kitett magáért. Eddig sem tudtam volna drukkolni neki, de ahogy sorra jönnek belőle az egyre szánalmasabb dolgok, még jobb lenne megszabadulni tőle (bár az 1.-2. hely garantált). Ahogy volt 2-3 olyan öfi, amiben nem szerepelt, valahogy sokkal jobb érzéssel tudtam nézni, ergo nem idegesített a kis idióta.

Azt hiszem Lacinak fogok drukkolni a fődíjért (bár sajna a közepén kiesik majd). Ő érdemelné meg legjobban a nyereményt. Vicces volt, ahogy Debil, Báttya, Simon és Viki is kb. egy nappal a döntés előtt biztosították Lacit arról, hogy mögé fognak állni. Aztán átpördültek :). Persze, hogy meglepődött (végre rájött, hogy hol is van éppen). Ha rájátszott, azt még jobban tette. Jó lenne, ha összeszedné magát agyilag, és miután rájött, hogy a kis nyomorékok között mire számíthat, elkezdené használni őket.
A palacsintás mondata: még azt is el tudom képzelni, hogy egy pillanatnyi őszinte szándékkal akart vmi finom desszertet készíteni annak az idiótának (a nagyobb képet nézve nyilván leszarja a kis gyp-st, hiszen egy erős ellenfele), ergo arra utalhatott önkéntelenül, hogy "de bazmeg, látod, én du. még igazán jót akartam neked". Persze a direkt lekenyerezések sosem voltak célravezetőek, sokkal ügyesebben, teljesen közvetve kellene elérnie, hogy megkedveljék őt, bár ez a nyomorék banda igazán megnehezíti a dolgát.
Egyébként szívesen beküldeném ezeknek Erich Fromm: A szeretet művészete, ill. Carl Rogers: Valakivé válni című művét, hogy dolgozzák fel, aztán feleltetném őket belőlük :D. Indulásnak jó lenne.

Nussszi 2014.01.31. 20:59:38

@Haynau: Onnan jutott eszembe,hogy még az elején krisztiánnal ugyanezt csinálta, meg is mondta neki, hogy üsse meg, legalább kizárják. Simán eltudom képzelni.
Mindenesetre durva ha ez a taktikája..

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2014.01.31. 21:00:12

@ミラ: Szerintem pedig igenis hiba, ha harmincas pasiknak nagy tömegben elég a dugópajti.

Nem Cicciolina volt aki a lóval, csak szólok :)

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.31. 21:01:13

@ミラ: Nem kell mindent tudni, mindenhol ott lenni. Néha nem is akarok: például amikor egy melegbárban kitör a vonatozás.

Nussszi 2014.01.31. 21:01:32

@marevil: Igen, szerintem látta, hogy megteheti.

Az viszont nem volt szimpatikus, hogy senki nem fogta le és elkapta Vikit.(Bár mekkora marhaság volt amit csinált.)

ga-ap · http://soundcloud.com/gaap/classic-breaks-vol1 2014.01.31. 21:01:34

@Szentpeter: ja, igazi pszichopata feje lett, rendesen beszartam
@ミラ: úgymond magas labda volt, SSKK nem akartam arra utalni, MMKK igazi lovag vagyok a nőkkel és a lovakkal is;)

Szentpeter 2014.01.31. 21:01:36

@B.Betyár: Ez tényleg hosszú... de lényegében igazat adok..

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.31. 21:02:52

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): nekem pedig ez dereng és menten a kezemre csapok, hogy nem csuktam be a szemem :D na ugorjunk.

@B.Betyár: ez irodalom órára a fogalmazás házid? jézusanyám.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.31. 21:03:24

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): amúgy mit csináljak a dugópajtis pasikkal? nekem nem számítanak :)

Szentpeter 2014.01.31. 21:03:36

@Haynau: Meleg bár ? az milyen ?

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.31. 21:04:04

@B.Betyár: Én inkább Charles Darvin: A fajok eredete c. könyvét küldeném be.

@Nussszi: Vagy taktika ez Szájmon részéről, vagy nagyon durván retardált a fickó. Így is, úgy is: ellenszenves.

marevil 2014.01.31. 21:04:34

@Nussszi: Ezt én sem értem h viki miért csinálta,rzt nagyon benézte.

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2014.01.31. 21:05:20

@ミラ: Ne ugorjunk, előírásszerűen toljuk ki két szemed :)

Mit-mit, neveld meg őket a közjó érdekében :)

Szentpeter 2014.01.31. 21:05:36

@Nussszi: Nézd vissza... Krisztián védte Vikit, csak Simon robbantott, úgy lehetett volna megállítani, ha valaki leüti..

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.31. 21:05:42

@ga-ap: "igazi lovag vagyok a nőkkel és a lovakkal is"
A lovakat is meghívod előtte vacsorázni meg bárba? Nofene... :D

@Szentpeter: Az a kocsma amikor végre felkapcsolják a radiátort.

Szentpeter 2014.01.31. 21:07:19

@Haynau: Én meg rosszra gondoltam.. megyek, iszok még..

Nussszi 2014.01.31. 21:08:26

@Haynau: @marevil:
Mindenesetre nagyon kíváncsi mi volt az ordítás előtt és után.Remélem nem hagyják ki..

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.31. 21:08:30

@Haynau: én a legyek urát küldeném be, aztán tessék tanulni belőle :D

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): nono, nekem az munkaeszköz, azért ölök :)

@B.Betyár: amúgy nagyjából egyetértek. jocóval kapcsolatosan mindenképpen.

@ga-ap: szép, ha egy kategória neked a kettő :D

Nussszi 2014.01.31. 21:09:56

@Szentpeter:
Igen egy pillanatra beállt elé, de aztán csak nézték..
Nem értek egyet most:(
Van ott pár izmos fiú kettő elkapja egy egy karját oszt jóvan. Vagy naiv vagyok?

Szentpeter 2014.01.31. 21:10:32

@Nussszi: Ordítás ellőtt az volt hogy a retek beolvastatott ( ez magyar szó ? ) egy levelet, amin az volt, hogy Simon basztatta az állatokat.. és hogy ne basztassa..

A Proverbiális Noszty Fiú 2014.01.31. 21:11:23

@B.Betyár: Simon és Krisztián analízise szerintem totál félrement.

Első körben döntsük el, hogy Krisztián akkor egy baltával faragott ösztönlény - az -, vagy esetleg van benne annyi rafkó, hogy szimpátia- és szavazatszám növelés és szereplés érdekében így felfújja ezt az állatbalhét.

Egyáltalán nem volt sértőbb amit ő mondott, nem is értem honnan jött ez az amúgy irreleváns emberiesség vonal. Mindkettő szellemi és lelki korcs, Simon kétségkívül műveltebb, de ennyi a különbség.

Viki húzása irritáló és prosztó volt, ennyi. Őt már régen a helyére lehetett és kellett volna rakni, pláne Simonnak, aki azért képes koherens gondolatokat egymás után fűzni.

Az egész jelenetnek nem volt semmi köze semmiféle emberi méltóság megsértéséhez.

Megkockáztatom, hogy átlagember módjára viselkedtek.

marevil 2014.01.31. 21:11:25

@Nussszi: Kapunk egy összevágott képsort,ez van ezt kell szeretni :)

genevieve 2014.01.31. 21:11:25

most mi van, mi van? mit történt?

ga-ap · http://soundcloud.com/gaap/classic-breaks-vol1 2014.01.31. 21:11:40

@B.Betyár: nem rossz meglátások, de azért báttyát ne bántsd.;) tényleg egy igazi buta tulok, de nem rosszindulatú, nem manipulál (nyilván képtelen felfogni, mit is jelenthet ez), ami messze kiemeli a többi agyhalott közül.
laci meg ugyanúgy picsog, mint díbílió, csak nem hangosan, könnyek közt, hanem szánalmas lelkizéssel. ilyeneket mond, hogy ez élete lehetősége, meg tesó. ehhhhh...

Kardhal.0 2014.01.31. 21:12:02

@Haynau:
A fajok eredetét? Hogy tudják miben különböznek a körülöttük élőktől?
Na, lehet aludni kéne, buta lettem fáradtságomban...

Szentpeter 2014.01.31. 21:13:02

@Nussszi: Nem ez nem naivítás.. De mint mondtam Simonságot már nem lehetett visszatartani, csak valami nagy lapos tárgy használatával..

Ezt meg nem kockáztatta meg ( helyesen ) senki..

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.01.31. 21:13:14

@Nussszi: Miétr fognák le, hisz azt akarják, h kizárják.

Nussszi 2014.01.31. 21:13:27

@Szentpeter:
Igen láttam, de nem hiszem, hogy tök csöndben vonultak ki..

A Proverbiális Noszty Fiú 2014.01.31. 21:13:38

@marevil: ugyanaz a viselkedésminta mint Izánál, csak míg hűtőtestű modellünk a palik érdeklődésének hiányát nem bírja feldolgozni, addig Viki azt, hogy kimarad egy konfliktusból.

Mert tudja, hogy más módon nem kaphat figyelmet.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.31. 21:15:18

@ga-ap: a báttya egy akkora napraforgó, mint a ház. ahhoz is hülye, hogy felfogja, laci azért akarta csak kivinni, mert sírós pityogós gombi lett belőle, mert egyébként amúgy jóban vannak. nem manipulál, de a hülyeséggel is lehet rosszat csinálni.

genevieve 2014.01.31. 21:15:50

ja, most már látom...hát, érdekes történeések

ga-ap · http://soundcloud.com/gaap/classic-breaks-vol1 2014.01.31. 21:16:28

@Haynau: bár meg ilyesmi nincs, de lovaglás előtt megsimogatom őket, és a csutakolás sem áll távol tőlem;)

marevil 2014.01.31. 21:16:58

@A Proverbiális Noszty Fiú: Ezt még megértem és el is fogadom , de én azért kinéztem belőle azt h ebben a helyzetben nem csinál baromságot,de ha csinál is,nem ezt.

Egy ilyen mondjuk elmegy szegény józsinál,esetleg de ebből a nőből én többet néztem ki, mint ezt a bunkó reakciőt

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.01.31. 21:17:21

@genevieve: van egy kisfilm a posztban, érdemes megnézni.

genevieve 2014.01.31. 21:17:54

@Szentpeter: hello

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): bello

:-)

azért simi rendesen odaállt 1 cm-re krisztián elé, nem gondoltam volna róla:-)

genevieve 2014.01.31. 21:19:53

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin):

láttam, de aki a legjobban meglepett az viki...ilyen infantilis reakciót nem vártam tőle...

Nussszi 2014.01.31. 21:20:35

Nem tudjátok online lehet nézni valahol? Élőben?

Avanivi 2014.01.31. 21:20:47

@B.Betyár:" Egyébként szívesen beküldeném ezeknek Erich Fromm: A szeretet művészete, ill. Carl Rogers: Valakivé válni című művét, hogy dolgozzák fel, aztán feleltetném őket belőlük :D. Indulásnak jó lenne."

Ne feledj egy kis Mozartot is küldeni.

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.31. 21:21:43

@ga-ap: Fúj! Inkább hagyd abba! :D

@MolnarErik: Ezt már egyszer beposztoltam én is - az oroszok komolyabban veszik, hm?

A Proverbiális Noszty Fiú 2014.01.31. 21:21:43

@marevil: ezt hozta ki belőle a stresszhelyzet.

Lehet dobálózni, hogy intelligencia meg érvek, de a valóság az, hogy mindenki robbanásponton volt, szóval ezek itt értelmüket veszítették.

Vicces volt látni, hogy ki hogyan reagál adrenalinfröccs alatt.

genevieve 2014.01.31. 21:21:54

azt se gondoltam volna, hogy ilyen hamar ekkora feszkók lesznek a villában... ez most kb. a "kisolló" minősített esete:-)

egy kacsa miatt b+ :-)))

Cave Nick 2014.01.31. 21:23:03

@marevil: ez okosság amit írsz, szerintem is így van, a nánási Krisztián gyerek nem hiszem hogy akkora Négy Mancsos állatvédő lenne, hogy ennyire kiborítcscsa ha valaki egy csepp alkoholt tesz a kacsaitatóba (mindentől függetlenül én nem tennék ilyet, de tény hogy nem lesz tőle semmi baja), egyszerűen csak a balhét akarta.

ga-ap · http://soundcloud.com/gaap/classic-breaks-vol1 2014.01.31. 21:23:11

@ミラ: biztosan nem lennénk barátok báttyával, sőt el is kerülném, mert nem szeretek érintkezni az ilyen egybites arcokkal, de az ilyen végtelenül egyszerű lelkekre nem tudok haragudni, nem tudom neki felróni a butaságát. igazi őszinte lelki szegény.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.31. 21:23:53

@Nussszi: még akkor se megy az online sokszor, amikor kéne neki. de amúgy 22.30-7.00-ig www.valovilag.hu :)

@MolnarErik: hagyjál már ezzel a 8 év karatéval, me megharagszom :D

Szentpeter 2014.01.31. 21:25:04

@genevieve: jó hasonlat.. de mint a példa mutatja felizgult mindenki azon hogy Simon retardált.. mert idáig azt hitték hogy csak vicces..

Kicsit összefolynak a beüük, nem vagyok teljesen józan..

Nussszi 2014.01.31. 21:25:13

@ミラ: Nem úúúúgy:)
Hanem az öfit:)

hovatovább? 2014.01.31. 21:26:02

@B.Betyár: 'A szeretet művészetét' említeni szösszeneted végén, mely fröcsög a gyűlölettől és megvetéstől,
hát mit mondjak, az önkritika teljes hiányára utal. Meg egyébre is...

genevieve 2014.01.31. 21:26:30

@Cave Nick: pláne, hogy előtte az rtl adta be az ukázt...de neki erre rá kellett tromfolnia...

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.31. 21:27:01

@Nussszi: tegnap betett valaki egy linket, tedd ki minden kommentbe és pötyögd be, h live stream. stimmelt, megnéztem a linket.

genevieve 2014.01.31. 21:27:33

@Szentpeter: egészségedre:-)

mit ünnepelsz?

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2014.01.31. 21:27:35

@ミラ: Tönkre elsősorban :)

@genevieve: Szercsi meg lávcsi van :)

Cave Nick 2014.01.31. 21:28:29

@genevieve: milyen ukázt adott az rtl?

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.01.31. 21:28:34

@Haynau: Sztem ott más a közmegegyezés, h mit lehet és mit nem.
De azért most sikerült olyanokat castingolni, h nagyon vigyázniuk kell a szerkiknek, h ne szabaduljanak el az indulatok.
Így elsőre egyetlen megoldást látok: Pia nyista.

genevieve 2014.01.31. 21:29:29

@Cave Nick: hogy mit tilos az állatokkal...

Szentpeter 2014.01.31. 21:29:32

@genevieve: Nincs apropó.. forralt bor, ebben a mocsok időben..

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.31. 21:29:47

elteszem a keresztlányaim az ágyikóba, és műsor nélkül írtok 100+?!?

T U D J Á T O K !!! :P

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.01.31. 21:30:43

@ミラ: Nagyon megtetszett nekem :)
Ez jut róla az eszembe:
"- Vigyázz mert fehér öves vagyok!
- De hát az első órán otthagytad a karatét.
- De az övet megtarthattam."

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.31. 21:30:56

@genevieve: nekem nem jutott, sem helló, sem bello, de még egy csőváz sem, amit vihetnék a méh-be... :((

Szentpeter 2014.01.31. 21:30:59

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: Zanzásítva Simonságokról dumálunk csak..

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.31. 21:31:56

@genevieve: azt árulja el nekem valaki, miért nem kapott egyből egy büntetést az rtl. nem lett volna semmi hiszti akkor, ha egyből kap valamit.

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.31. 21:32:30

Nah, m ost megtudom, mi volt a műsor...

De most csak sípolás volt :(

genevieve 2014.01.31. 21:32:35

@Szentpeter: azt hittem a végre hétvégét:-)

tena_lady 2014.01.31. 21:33:21

Hoppá! Viki előbb kezdte az agressziót azzal, hogy kiütötte Simon kezéből a tálat! Na, ezt eddig nem tudtuk.

genevieve 2014.01.31. 21:33:26

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: jajj már olyanok vagytok:-)

jó estét kedves blájen:-)

Nussszi 2014.01.31. 21:33:38

@ミラ: köszi:)

Inkább száműzetésbe vonultam:D

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.31. 21:34:16

van vinfosra app. hát ideje volt :D

genevieve 2014.01.31. 21:34:20

@ミラ: asszem azért, mert az rtl 2, romániában van bejelentve...vagy ilyesmi

Szentpeter 2014.01.31. 21:34:53

@genevieve: hagyjuk... kombinéban vagy, vagy a szokásos büntess apáca ruhában ?

Fuck up with Marmalade 2014.01.31. 21:35:15

Mindenki nézi a stream-et, vagy van igény írásos közvetítésre?

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.31. 21:35:58

Nagy arca van Jószinak, h taknyos kölyök..

Debil milyen szokatlanul értelmes és jó mondatot rakott össze!

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.31. 21:36:07

simon: ne ülj fel a provokációnak :DDDDDDDD

A Proverbiális Noszty Fiú 2014.01.31. 21:36:12

Hát Aurélió, azt látjuk, hogy hogyan él a 20-25 éves generáció, ennyi elég is belőle.

Kardhal.0 2014.01.31. 21:36:22

Erőnlét a fontos. :D

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.31. 21:36:44

@ミラ: jah, énis örülök :)
Szerencsére sehova nem tolnék fel zertéeles basszt :)

genevieve 2014.01.31. 21:36:48

@Szentpeter: pizsiben:-)

viszont szép bordó színű a körmöm és szépen megfodrászoltak:-)

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.31. 21:37:28

@Szentpeter: tesó, gyúrjunk? :)

Nah, itt a simlis-őszinteség...

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.31. 21:38:01

nézzétek meg a szép reklámokat a vv app villalakók részlegében és kérdezze még meg valaki, hogy lesz pénze a vvnek. hányan kattintanak rá kiváncsiságból?

Fuck up with Marmalade 2014.01.31. 21:38:10

Zsófi annyira csúnya smink nélkül, meg sem ismertem elsőre.

genevieve 2014.01.31. 21:38:19

@ミラ: már megint cirkusz van?

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.31. 21:39:22

jocó új szót alkotott: leszégyenít :DDDD

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.31. 21:40:11

@genevieve: kioktatja a két edzőtábor a két harcos kardigánt, hogy mit tegyenek.

zsófi mekkora tuja :D

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2014.01.31. 21:40:28

@genevieve: Mindig csak a kifogások :)

"De nyelvemmel majd megmutatom neked, hogy beszélgetni másképp is lehet" :)

pink ninja 2014.01.31. 21:40:43

@Fuck up with Marmalade: én se tudtam hirtelen, hogy ki az :))))

Szentpeter 2014.01.31. 21:40:45

Jézus... Zsófi egy nagyon bonyolult személyiség...

☺Mazsola (törölt) 2014.01.31. 21:40:47

@Fuck up with Marmalade: köszi, részemről most kivételesen működik a stream:) de királyság vagy:)

agimano 2014.01.31. 21:41:56

a Laci teamje nagyon lelkes

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.31. 21:42:28

@Szentpeter: Megfejtenéd?! :D

A legjobb, h simlis a stábja miatt bukja majd el a dolgot :)))
Traktor embereinek legalább van pár ötletük

Szentpeter 2014.01.31. 21:42:55

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: Öltöny a fenéket... valami alázós cucc kell, golyóval a szájamba..

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.31. 21:43:38

@agimano: @pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): lehet, h ők igazából karaktergyilkosnak vannak ott, vagy Traktor agent provocateur-jei :)

Fuck up with Marmalade 2014.01.31. 21:44:01

Elég durván, manipulatívan van összevágva, nem? Persze, engem nem érdekel, röhögök rajta, de elég nyilvánvalóan az egyik csapatot jobb színben tünteti fel, mint a másikat, nem?

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.31. 21:44:34

az eddigi VVkben nem mutatták azt, h hogy készülnek fel, nem?

zsolt: 45nek néz ki, de csak 41. mondja ezt a 21, aki 30nak néz ki :D

viki hogy forgatta a szemét, amikor dícsérték lacit :)

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.31. 21:44:40

@Szentpeter: nem a kék osztigába készülünk, mégha te Furkó Urat is akarod tolni :)

Szentpeter 2014.01.31. 21:44:43

Zsolti jól nyomja, gratulálok..

ő-szinte 2014.01.31. 21:45:28

olo
Kozveticccsetek lecci mert még telorol vok... :S

Istenes Bence 2014.01.31. 21:45:35

De kurva unalmas a műsor.

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.31. 21:45:37

@Szentpeter: attól, h szara a feladat, még meg lehet oldani :D
naponta szembesülök hasonló problémákkal! :D

☺Mazsola (törölt) 2014.01.31. 21:45:38

laci elég kétségbeesett képet vág

Istenes Bence 2014.01.31. 21:46:18

@pink ninja: Egy másodperccel hamarabb irtad. :DDD

pink ninja 2014.01.31. 21:46:29

@ő-szinte: olo, semmi nincs, uncsi van, kampányolnak az agyhalottak, rettenetes

agimano 2014.01.31. 21:46:31

Sárlott egész jól nyomja:)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.01.31. 21:46:34

Akkor szofisztikáltabban mondom, mert biztos azért nyelte be a blogmotor, hogy nem értem miről beszél Sárlotta.

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.31. 21:46:38

@Szentpeter: sztem is jó volt.
Meglepően.

Biztos belőle pattant ki?

Vagy Simlis megunta, és leírta mindenkinek, h mit mondjon?

Fuck up with Marmalade 2014.01.31. 21:46:45

@ő-szinte:
A két csapatnak teleshop-szerűen kell eladnia Lacit és Krisztiánt.

Fuck up with Marmalade 2014.01.31. 21:47:57

@ő-szinte:
Kapnak két állatot. Liba az, de Dorka állítja, hogy kacsa, mert a liba szürke. Krisztiánnal vitába keveredik a témában.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.31. 21:47:58

melyik állatidomár mondta a birkára azt, hogy kecske?

ahogy jocó mondta, hogy kacsa, az olyan volt, mint egy kacsa :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.01.31. 21:47:59

@ga-ap: én csak annyit érzékeltem, hogy beszél, de egy idő után elvesztettem a fonalat. Annyi átjött azért, hogy Krisztián kolbászt fogyaszt, mert vidéki.

☺Mazsola (törölt) 2014.01.31. 21:48:36

ó, anyám! "pont a liba a fehér..." ja, olyan is van, meg szürke is. ez meg pont kacsa

Nussszi 2014.01.31. 21:48:43

félnek a kacsától:D

A Proverbiális Noszty Fiú 2014.01.31. 21:49:02

Izának hogy felcsillantak a szemei.

Hátha végre egy hím aki megdugja.

Legalább a lábát.

Csak a végét.

Egy kicsit.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.31. 21:49:58

@Nussszi: én is félek az ilyen ronda nagy madaraktól. liba, hattyú, egyremegy.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.01.31. 21:50:10

Beszarás. Úgy viselkednek az állatok láttán, mint a benszülöttek, akik először találkoztak szemüveges fehér emberrel.

ga-ap · http://soundcloud.com/gaap/classic-breaks-vol1 2014.01.31. 21:50:23

eltöröd a keeerjááát! azt, te buta liba.:D

genevieve 2014.01.31. 21:50:50

na most megint nem tudom mi van?

a nagy balhé után simon még mindig krisztiánnak kampányol?

Fuck up with Marmalade 2014.01.31. 21:50:50

@ő-szinte:
Simon kiveszi a kacsát, általános riadalom, "ne máááár, eltöröd a karjááááát!"
"Nem karja van, szárnya, b@meg."

Nussszi 2014.01.31. 21:50:52

@ミラ: jogos ezen nem szabad viccelődnöm:(

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.31. 21:51:39

Viki: vidéki lány vagyok, nincs bajom az állatokkal...
......
vigyázz a kacsa karjára.

LOL

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2014.01.31. 21:51:46

@genevieve: Most majdnem írtam, hogy arra lennék büszke, ha te lennél rá büszke :))

A Proverbiális Noszty Fiú 2014.01.31. 21:51:49

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): sose értettem a nagy sipítozós nyünyürgetős idióta reakciókat.

Állat.

Hurrá.

genevieve 2014.01.31. 21:52:32

hogy lehet a libát és kacsát összekeverni?:-)

marevil 2014.01.31. 21:52:41

Innen indul figyeljétek

A Proverbiális Noszty Fiú 2014.01.31. 21:52:41

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: úgy értette hogy bármilyen állatot megzabál ha elérakják.

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.31. 21:52:51

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): nemrég vettem fini kolbászt.
Most vidéki vagy traktor lettem?! :)

Fuck up with Marmalade 2014.01.31. 21:52:57

Kedves Villavalók!
A párbajozók osszák be kettesével az embereit. Azok gondozzák az állatokat.
Viki nem akarja Simont az állatok közelébe engedni, mert állítása szerint Simon nem tud még magára sem vigyázni, nemhogy az állatokra.

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.01.31. 21:53:46

Na, a Krisztián jól megkapta a kampánycsapatát.

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.31. 21:54:36

@ミラ: remélhatőleg a sütőbe, egy idő után :)

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.31. 21:54:36

vikinek azért volt igazsága sárival kapcs, nem kevés. simon meg most kifejezetten bunkó lett.

A Proverbiális Noszty Fiú 2014.01.31. 21:54:39

Öt év tarkónlövés annak aki kitalálta a "nadrágszárat betűrni" húzást.

Istenes öltözetéről a kalózos "hozzátok a barna nadrágomat" vicc ugrott be.

ga-ap · http://soundcloud.com/gaap/classic-breaks-vol1 2014.01.31. 21:54:43

IB: minden eddiginél komolyabb ügyben dönthetnek a kedves nézők. Na csak nem zavartatnak haza valakit párbaj nélkül???

Nussszi 2014.01.31. 21:55:04

@marevil: Erre gondoltam, hogy volt előzménye a feszkónak.

MINDENKI UNSZIMPATIKUS lett:(((

genevieve 2014.01.31. 21:55:35

@A Proverbiális Noszty Fiú: na majd amikor jönnek pókos, kígyós, stb. feladatok:-)))))

remélem akkor még aurélio bent lesz:-))

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.01.31. 21:55:42

Úgy fest, tényleg a nézőkre bizzák a kizárást. Ami elég nagy balfaszságra utal. Hát tudják már maguktól, h most kizárást érően szegték-e meg a szabályokat v sem.

tena_lady 2014.01.31. 21:55:56

Most már nagyon kíváncsi vagyok arra a kérdésre, amire szavazni lehet. Ha Simont kizárnák, akkor meghalna a buli.
Amúgy Viki már délután elkezdte provokálni Simont. Kezd idegesíteni a stílusa. Ezzel még mindig nem hiszem, hogy meg lehetne nyerni a játékot.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.01.31. 21:56:25

@A Proverbiális Noszty Fiú: én se... Ráadásul olyankor azt is hiszik, hogy azok a szerencsétlenek nem elég hogy állatok, de gyengeelméjűek és még süketek is.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.31. 21:56:28

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: hattyúsült? hát nem futott össze a nyál a számban.

@genevieve: nagy fa vágná bele a fejszéjét :D

marevil 2014.01.31. 21:56:28

E képek alapján a feszkot viki indította és fejezte is be! Nem tudom még mi lesz az app! De kéretik ezt figyelembe venni!!!

ő-szinte 2014.01.31. 21:56:46

@Fuck up with Marmalade: köci :) <3
Légyszi tovább is ;))

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.01.31. 21:56:47

@Nussszi: Nekem Dorka még mindig szimpi, kár h nem csinál semmit.

ga-ap · http://soundcloud.com/gaap/classic-breaks-vol1 2014.01.31. 21:57:07

@Nussszi: tudom, mindenki utálja a nyelvtannácikat, de a megfelelő szó ide az antipatikus.;)

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.31. 21:57:28

nem hiszem el, hogy kizárásról döntetnek velünk. nekem túl nagy döntésnek tűnik. talán a büntetés mértékéről dönthetünk.

FawltyTowers 2014.01.31. 21:57:38

@MolnarErik: nagyon gáz lenne, ha nem merné vállalni a stáb, hogy kiküldje-e szájmont vagy nem...... a szabálykönyvet mellékelik a nézőknek a döntéshez?

☺Mazsola (törölt) 2014.01.31. 21:57:39

@genevieve: gonosz vagy:DD de azt megnézném én is:)

Shoyu 2014.01.31. 21:57:46

Ha lehet akkor Viki essen ki de nagyon gyorsan. Lehet hogy emberek közé se kellene engedni ha csak így tud viselkedni.

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.31. 21:57:59

@☺Mazsola: Itt vagyok, ragyogok, mint a frissen szidolozott Salamontöke!

@ga-ap: Erre gondoltam én is.

@ミラ: Viki most durvább volt mint eddig. De őszintébb is. És mellesleg, ami Simon "pótkocsiját" illeti, igaza volt. Simonnak meg küldjék be a dilibogyóit, a jelek szerint elfogytak.

Szentpeter 2014.01.31. 21:58:25

@genevieve: Ez most kérdéses nálam... lehet hogy most én kavarok...

Mildi_Bp 2014.01.31. 21:58:42

Simon Vikit Miss Padödőnek szólította! LOL

Nussszi 2014.01.31. 21:58:44

@MolnarErik: kíváncsi vagyok a továbbiakra:(

marevil 2014.01.31. 21:58:52

@ミラ: Egyenlőre egyetértek

Szentpeter 2014.01.31. 21:58:58

@Haynau: uj ruhában.. ( avatar )

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.31. 21:59:03

@ミラ: Mátyás udvarában kifejezetten ínyencségnek számított :)
Én megkóstolnám, max ha nem jó, nem eszek többet.

Japóknál hogy állsz az étellel?

genevieve 2014.01.31. 21:59:14

@ga-ap: vagy az ellenszenves gyógyszerész:-)

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.31. 21:59:33

@ga-ap: Antipatikus? Mi bajod a gyógyszerészekkel?!? :D

@Shoyu: Nem csak így tud viselkedni, de mielőtt bement, elárulta, hogy mindenkinek be fog szólni. Tehát egy játékos, aki játssza a szerepét. Mi ebben a gond?

tena_lady 2014.01.31. 21:59:33

Jaj ne! És megszavaztatják! :(

marevil 2014.01.31. 21:59:49

Ez baromság!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

FawltyTowers 2014.01.31. 21:59:54

@Haynau: abszolút egyetértek a pótkocsis hasonlattal. Csárli nénje megérdemli, hogy Szájmon egyszer anatómia óra keretében felboncolja.

Kardhal.0 2014.01.31. 21:59:57

@marevil:
Attól, hogy provokálta...szóval azért nem az első eset, hogy ilyen van a villában és nem a provokátor lett meghurcolva.

Szentpeter 2014.01.31. 22:00:01

Simont ezért nem zárnám ki, mert Viki letépte a gatyáját...

Nussszi 2014.01.31. 22:00:12

hoppáááááááá:O

ki lesz csapva

kicsapás:
72,25%

nem ki:
27,75

most épp

HummeRC 2014.01.31. 22:00:13

Sziasztok. Simon megy haza?

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.31. 22:00:18

@Haynau: TMI.

Borotválni voltál?! :D

Na, srácok, aki applikált, most kibaszhatja Simont, vagy legalább a része lehet...

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.31. 22:00:21

@Szentpeter: Az egyetlen igazán kúl játékosét.

És jessz, Simon felett törünk pálcát! IGEN vazze! Ki vele!

marevil 2014.01.31. 22:00:22

nyomjátok az appot!!!

busifa 2014.01.31. 22:00:25

a retek leveszi magáról a felelősséget, undorító .....

agimano 2014.01.31. 22:00:26

és az nem számít, hogy Viki lehúzta Simon nadrágját?

genevieve 2014.01.31. 22:00:34

@Szentpeter: lehet sok volt a forralt bor?:-)

Tompó 2014.01.31. 22:00:36

Nem kicsit gyökér a viki...a parasztgyerek pedig életveszélyes..

Fuck up with Marmalade 2014.01.31. 22:01:01

Istenes Bence most fogja közölni a villalakókkal, hogy a nézőkkel megszavaztatják, hogy Simont kizárják-e a Vikivel való incidens miatt (pólóletépés).

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.31. 22:01:01

vérengző fenevadak vagyunk :D

gong az eleje, gong a vége.

Diamond05 2014.01.31. 22:01:06

Szerintem Simon idegbeteg. Viki a hangulat oldásaképpen viccből lerántotta a gatyáját, erre ő olyan kifakadást rendez, hogy na! Ráadásul egy lányt lökdösött, ami még nagyobb parasztság! Ahogy megy előre a játék, egyre jobban idegesít Simon. Fogyi feje van, érthetetlenül beszél (mormog), folyton Charlotte-tal van és nem csinál semmit! Azt sem értem, hogy miért tartja mindenki olyan rohadt erősnek... pfff szerintem tök unalmas fickó.

FawltyTowers 2014.01.31. 22:01:32

Csak egyetlen egy app-ot nyomjon valaki kérem szépen a nevemben, hogy szájmon szálljon kifelé. Köszönöm.

genevieve 2014.01.31. 22:01:38

@ミラ: ja, ez után jött a balhé? kezdem érteni:-)

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.31. 22:01:50

@Szentpeter: az állatok védelme érdekében zárnám ki.
A többi barommal azt csinál, amit akar Simo .

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.31. 22:02:00

jó, tényleg épphogy adott neki valamennyit. nem sokat. de ettől még elmebeteg agresszívság.

pink ninja 2014.01.31. 22:02:06

már csak 62%, hogy menjen

Fuck up with Marmalade 2014.01.31. 22:02:20

Tegnapi események:
Simon bólét önt a kacsa vizébe, továbbá cigifüstöt fújt a kacsára.

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.01.31. 22:02:24

És ha nem zárják ki Simit, ami elég vsz, akkor nem is kap büntit? Mert az azért kijárna.

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.31. 22:02:25

Szóval ma sem lesz onlány, ha Szájmon repül. Mert akkor a holnapi öfibe jut a búcsúzkodás, kicuccolás, miegymás.

Tompó 2014.01.31. 22:02:44

Viki nem oldásképpen csinálta...ki akarja csinálni a gyereket ennyi..tudja, hogy ellenfél..

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.31. 22:02:50

@FawltyTowers: ez az enyém volt. helyetted nehéz szavazni :)

mrsleepy 2014.01.31. 22:02:52

állat kínzás 4-8 év

tena_lady 2014.01.31. 22:03:16

Nem azért, de ha a kacsának annyira árt a cigi, akkor miért a dohányzós sarok mellé rakták?

Cimili 2014.01.31. 22:03:17

Na végre valami izgalom. Engem is egyre jobban idegesít Simonság.

Diamond05 2014.01.31. 22:03:25

Remélem Szájmont kiküldik a picsába. Nagyon megérdemelné

Szentpeter 2014.01.31. 22:03:26

@genevieve: Vagy hülye vagyok... ez is benne van..

Tompó 2014.01.31. 22:03:33

nyilván az rtl megorrolt rá..

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.01.31. 22:03:44

Tök jó, hogy mindenkinek csak akkor háborodott fel azon, hogy Simon piát adott a kacsának, amikor a levélből felolvasták, hogy azt szigorúan tilos.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.31. 22:03:49

@tena_lady: alapból mé küldték be szerencsétlent? :D

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.01.31. 22:03:57

@MolnarErik: És ha kizárnák, akkor nem is lesz párbaj?

Fuck up with Marmalade 2014.01.31. 22:04:22

Megszűnt a stream (nálam), de Simon rohadt idegesítő most.... :/

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.31. 22:04:31

@ミラ: "alapból mé küldték be szerencsétlent? :D"
+1

agimano 2014.01.31. 22:04:39

képesek kiküldeni?

Cimili 2014.01.31. 22:04:49

@ミラ: Hogy feszkót generáljon.

A Proverbiális Noszty Fiú 2014.01.31. 22:05:10

Felteszem a költői kérdést:

ki a faszt érdekel az a két állat.

Szentpeter 2014.01.31. 22:05:20

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos:

Lehet hogy én ezt rosszul látom, de ennek a kacsás ügynek nagy feneket kerítenek...

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.01.31. 22:05:28

@ミラ: A nézettség és a feszkócsinálás miatt.

genevieve 2014.01.31. 22:05:32

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: jajj már:-)

ilyesmi nem tesz kárt az állatokban:-)

Tompó 2014.01.31. 22:05:35

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): kaptak az alkalmon...egyik jobban mint a másik....Viki tudta, hogy népszerű (volt) Simon..ezért folyton kóstolgatta..a traktoros..meg életveszélyes..inkább őt kéne kidobni :D

Nussszi 2014.01.31. 22:05:45

Simon nagyon a föld alá verte magát...

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.31. 22:05:56

viki az első pár napban idegesítő volt, aztán jó fej, majd most megint kekec lett. most megint nem jó.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.01.31. 22:05:58

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: az a következő lépés. De előtte azért jól rácsodálkoznak!

Cimili 2014.01.31. 22:06:22

Ha kiküldik, még nagyobb szája lesz Vikikének.:D

A Proverbiális Noszty Fiú 2014.01.31. 22:06:31

Hirtelen nem tudom melyik a szánalmasabb.

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.31. 22:06:35

Viki de felhúzta magát! Gerjeszti a feszkót rendesenn! Simon meg tökhülye-üzemmódban tolja. Tényleg elgurult a gyógyszere.

És a többieknek igaza van: Szájmon cseszte el azt estét.

agimano 2014.01.31. 22:06:37

bárkiről felraknák ezt a kérdést, szerintem mindenkit hazaküldene a közönség

HummeRC 2014.01.31. 22:06:44

@Tompó: Mi ez a traktoros életveszélyes duma? Többeknél látom ezt a szöveget, de erről lemaradtam.

ga-ap · http://soundcloud.com/gaap/classic-breaks-vol1 2014.01.31. 22:06:54

viki tényleg egy aljas szemétláda.
el fogják érni, hogy ne nézzem ezt a szart, és nem azért mert annyira bírnám szájmont, de felfordul a gyomrom vikitől. kompenzáló ribanc

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.01.31. 22:07:03

@Fuck up with Marmalade: nálam is, de visszajött, és most Viki idegesítő.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.31. 22:07:16

bár teszem hozzá, a sütievős meg a villás dolog ült.

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.31. 22:08:00

Az előbb még 62,37-ig esett, aztán 62,62...

És Viki gyógyszere is elgurult valahová.

Nem küldenek be valakit, aki legyógyszerezi mindegyiket?!

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.31. 22:08:00

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): szerintem tuti nem, ha nem látta senki, ő nem dicsekedett ezzel.

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.31. 22:08:16

@Fuck up with Marmalade: Simon eddig is idegesítő volt.
Csak eddig muszájból elviseltük...

Szentpeter 2014.01.31. 22:08:43

@genevieve: Csinálsz nekem sült kacsát ? ...a tenyeredből fogom enni...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.01.31. 22:08:57

Basszus, most olvasok csak vissza. Most tényleg arról szavaztatják a nézőket, hogy kirakják-e Simont a kacsa-ügy miatt?

Tompó 2014.01.31. 22:09:00

@HummeRC: iszonyú agresszív nézd meg a fenti videót

busifa 2014.01.31. 22:09:06

Ne köpjél le! :DDD

Cimili 2014.01.31. 22:09:25

Kellett volna harmadik opció is, mindkettőt kiküldeném.:DDDDDDD

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.31. 22:09:33

@ミラ: +1

"Vedd el feleségül és legyetek öngyilkosok!" mondá Viki. És később, amikor Szájmon piszkálta: "Ne nyúlj a mangalicához Simon!"

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.31. 22:09:51

ettől az ügytől függetlenül, ha bármikor azt kell megszavazni, hogy kimenjen-e simon, aki irritál engem, akkor igennel szavazok. kacsa ide vagy oda.

Tompó 2014.01.31. 22:09:59

Ú ez a kis tahó paraszt

ga-ap · http://soundcloud.com/gaap/classic-breaks-vol1 2014.01.31. 22:10:00

hányok ettől a nőtől. én már biztosan otthagytam volna a vérbe, persze simon is egy fasz, kiidegelték egy perc alatt. mondom, hogy az lett a veszte, hogy nem szedte a gyógyszereit...

A Proverbiális Noszty Fiú 2014.01.31. 22:10:09

Aurélió bazmeg megint nekiállt ölelgetni meg csókolgatni Zsófit? :D

genevieve 2014.01.31. 22:10:10

attól, hogy megszavaztatják a nézőket még nem azt jelenti, hogy az alapján döntenek:-)

egy csomó dologban szavaztak már régebben is

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.31. 22:10:34

@Szentpeter: nem, ez arra jó, h legálisan rászálljanak a kisbuzira, és kicsinálják.
Sztem gyorsan átlátták, h kiiktathatják a kishülyét, aki így nem lesz ellenfél..

Tompó 2014.01.31. 22:10:43

Viki meg visszafogja a többieket..várja, hogy bunyó legyen..ez tényleg már túlzás..gerinctelen

Nussszi 2014.01.31. 22:11:03

Vessetek meg, de azok után amiket simon mondott, hát viki így vágott vissza...

agimano 2014.01.31. 22:11:10

miért nem mutatták, hogy lehúzta a nadrágját?

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.31. 22:11:31

@genevieve: sajnos erre gondoltam én is.

viki kiforgat és provokál. nem gyengén.

Tompó 2014.01.31. 22:11:35

A hájas disznó ugyanúgy megérdemli a kidobást

genevieve 2014.01.31. 22:11:46

@Szentpeter: sütök, bár nem az erősségem:-)

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.31. 22:12:03

@ミラ: viheti akár a kacsát is... :D

Most vajon ez a hülye ennyire megborult, vagy ez is csak szerep?

Simán klinikai este, sajnos még nem patológiai értelemben :(

Szentpeter 2014.01.31. 22:12:09

Jó, de Viki miért hergelte be Simont ? ...meg saját magát ?

agimano 2014.01.31. 22:12:22

Simon hülye, de Viki provokálta ezerrel szerintem, és nem látszoódott, hogy lehúzta Simon nadrágját

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.31. 22:12:29

Jesszasz, Viki tépett pólóban. Büntet!!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.01.31. 22:12:31

@A Proverbiális Noszty Fiú: úgy gondolta, hogy a nagy zűrzavarban sitty-sutty megdugja. Zsófi tán észre se veszi nagy izgalmában.
És mindenki jól jár.

Kardhal.0 2014.01.31. 22:12:39

Mondjuk így ez alapján Viki csinálta meg Krisztiánnak a pozitív reklámot. :D

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.31. 22:12:49

@genevieve: Csak idéztem Traktor mondatát.
Nem a mondandója volt a lényeg, hanem a hangok :D

Tompó 2014.01.31. 22:13:05

mindenki rettegett Simontól most örülnek...

ő-szinte 2014.01.31. 22:13:28

NA MOSSS VKI MONDJA EL, HOGY MIFASZ VAN MERT NEM TUDOM KIHAMOZNI A KOMMENTEKBOL :DDD

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.31. 22:13:34

@agimano: dehogynem látszik, ott világít a segge :D

sárlott mindjárt sííííír

HummeRC 2014.01.31. 22:13:38

@Tompó: @A Proverbiális Noszty Fiú: Köszi, akkor erre gondoltatok, hogy majdnem megpofozta Simont? Értem. A pofon biztos benne volt a levegőben, de életveszélyesnek nem gondolom.

Tompó 2014.01.31. 22:13:53

@Haynau: :DDDDDDDDDDD igen..rosszabb mint a kizárás

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.01.31. 22:14:09

@genevieve: jogos. Lehet, hogy csak bemutatják az eredményt, hogy a nézők így látták és akár repülhetne is. Most ugyan megússza, na de legközelebb...

Diamond05 2014.01.31. 22:14:12

Vikinek odabasz a kőművesdekoltázsa, miután a pólóját letépte Simon

pink ninja 2014.01.31. 22:14:34

@ő-szinte: megszavazzuk appon hogy simit kizárják-e, mert kurvaanyázva letépte viki pólóját :) 61.35% hogy megy

Tompó 2014.01.31. 22:14:42

hogy áll a savazás?

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.31. 22:15:12

akinek nincs appja: 61,52% hogy megy jelenleg.

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.01.31. 22:15:17

Most elmondta Bence, h a szabályokat be kell tartani, de ha Simi marad, akkor nem fogja betartani.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.31. 22:15:51

15-20 perc alatt ez nem megy le 50% alá.

szmoti 2014.01.31. 22:15:54

Simon marad 38.7
Simon ki 61.3

Nem szeretem túlzottan, de szerintem most nem erről kéne szavazásnak lennie, hanem inkább, hogy milyen büntit kapjanak ő és Viki is, ő azért mert megszegte a kacsás szabályt, Viki meg a gatyarángatásért, hisz, ami miatt, most Simont ki akarják zárni azt tulajdonképpen ő kezdte.

ő-szinte 2014.01.31. 22:15:55

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: bár nem látom, de ha szajmonrol van szó akkor only szerep ;DDD

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.01.31. 22:16:09

Most leadják ezt az Auréliós videót az előzmények nélkül, tiszta hülyék.

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.31. 22:16:09

Na, most mutatják, amikor buziság-fogadalmat tesz Debilió!

Nussszi 2014.01.31. 22:16:11

háhá aurélió elvágta magát zsófinál:D

HummeRC 2014.01.31. 22:16:15

Már csak 59% küldené haza.

pink ninja 2014.01.31. 22:16:15

@ミラ: és hirtelen 60.42% lett ;)

nathalie 2014.01.31. 22:16:20

laci örülhetne, mert az ő szülinapi bulija biztos bekerül a villatörténelembe :D:D

Szentpeter 2014.01.31. 22:16:26

Az mondjuk igaz hogy Simon nőjét többször megalázták.. sőt, lerángatták róluk a paplant..

Vagy ez nem számít ?

Cimili 2014.01.31. 22:16:29

Tud valaki állást? Asszem regiznem kell az app.on.

ga-ap · http://soundcloud.com/gaap/classic-breaks-vol1 2014.01.31. 22:16:42

@ő-szinte: simi basztatta a kabalakacsát (gyűszűnyi alkohol a vizébe, ráfújta a cigifüstöt) viki meg napok óta basztatta már, most is provokálta, mikor a szerkik beszóltak simonnak a kacsa miatt. ordenáré ordibálásba ment át a dolog, viki meg lerántott simi gatyáját (a fizikai erészakot ő lépte meg először ezzel), erre szájmon megkergette, megtépte picit. most meg arról megy a szavazás, hogy simon maradjon vagy menjen.

marevil 2014.01.31. 22:16:46

Hát tisztelt rtl amennyiben ez így realizálódik és ezt még fel sem merttek vállani,akkor innentől mehettek a fenébe!!

foxglove (igazándiból) (törölt) 2014.01.31. 22:16:55

@ő-szinte: zsuzsinál is az volt, mikor a narancsokat dobta:P

Istenes Bence 2014.01.31. 22:17:00

Nem fog kimenni. Gyorsan csökken a különbség.

Tompó 2014.01.31. 22:17:07

Végül is a padödö jól játszik...szépen sorban kirakat mindenkit :D

busifa 2014.01.31. 22:17:11

@Haynau: totál trendy szerkó, mit akarol :D

nicu71 2014.01.31. 22:17:30

hát ugy niz ki a simonságnak befellegzett :( viki nagyon idegesit!
a szavazás alapján Simi repül...

genevieve 2014.01.31. 22:17:42

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos:

egyébként valóban, ha ennyire aggódnak az állatok miatt, miért küldték be őket?

bár ez egy költői kérdés volt, tudom pont az ilyen feszkógenerálás miatt:-)

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.31. 22:17:42

aurél lesmárolta mindkét csajt? :DDDDDDDDD akkor most zsófi meg teo smároltak? :D

ő-szinte 2014.01.31. 22:17:53

@pink ninja: nehogy már kirakjak mert akkor nem lesz miről szavazni a továbbiakban :DDDDDDDDD

A Proverbiális Noszty Fiú 2014.01.31. 22:18:00

Arra szavazhatunk valamikor, hogy ezt az erőszakolófejű kis buzit kiszórhassuk?

Mér nem rúgja már valaki tökhelyen?

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.01.31. 22:18:03

@szmoti: Igen, ilyenről nem szabadtatna szavazni, a szerkik döntsék el, h mennyire szegték meg a szabályzatot, ezt ne a nézőkre bizzák. Nyilván arról van szó, h a szabályok szerint mennie kéne Siminek, így adtak neki 1 utsó esélyt.

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.31. 22:18:22

Folytonosan élesedik a szavazás. Van egy olyan sejtésem, hogy a végén bent marad. Azt úgysem lehet ellenőrizni, vajon igazi volt-e a szavazás vagy egy nagy kamu, hogy a nézőket a TV előtt tartsák?

Összeesküvés-elmélet vagy van benne valami?

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.31. 22:18:26

milyen fejet vágott már zsófi, amikor aurél meg akarta invitálni a takaró alá? :DDDD

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.01.31. 22:18:34

Hiába no, Orálió ért a nők nyelvén.

A Proverbiális Noszty Fiú 2014.01.31. 22:18:40

57,5 - 42,5

Simi asszem marad.

Minő meglepetés :D

Fuck up with Marmalade 2014.01.31. 22:18:42

Mibe fogadunk, hogy megfordul az állás? "Véletlenül."

ga-ap · http://soundcloud.com/gaap/classic-breaks-vol1 2014.01.31. 22:18:48

@Tompó: hányok is tőle rendesen, hihetetlen aljas!

debílió:D:D:D:D

Kardhal.0 2014.01.31. 22:18:59

Na jó. Nekem a Jocó a kedvenc. :DD

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.31. 22:19:03

Amorozó udvarlása: kussoljál már :D

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.31. 22:19:04

jocó hogy mozizik, mindjárt magához nyúl :DDDDD

Hori1 2014.01.31. 22:19:05

Agónió nem nagyon válogat. :D

Tompó 2014.01.31. 22:19:08

ha viki nem kap büntit akkor nem nézem tovább..hiszen ő is fizikálisan inzultálta simont

genevieve 2014.01.31. 22:19:16

@Szentpeter: ezen már én is gondolkodtam...ha mással teszik ezt mekkora balhé lett volna belőle?

A Proverbiális Noszty Fiú 2014.01.31. 22:19:17

@ミラ: igen, és összejönnek.

Debil meg megint mehet sírni.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.01.31. 22:19:18

egyébként meg simán egy szekszuális zaklató az a kis köcsög.

Fuck up with Marmalade 2014.01.31. 22:19:25

Mibe fogadunk, hogy megfordul az állás? "Véletlenül."

Nussszi 2014.01.31. 22:19:28

@ga-ap:
Igen, mindig hamarabb írok mint megvárom a végét:D

Érdekes fordulat Teóval, kezd brazil szappanoperává válni:D

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.31. 22:19:45

bazzeg, ez nagyon kemény jelenet.
teo még meginvitálhata volna zsófit :D

Hori1 2014.01.31. 22:19:46

Háromdébe nézem.. :D

pink ninja 2014.01.31. 22:19:48

@ő-szinte: eléggé furán esik/emelkedik a szavazás állása, már csak pár perc van, most 57,32%

Szentpeter 2014.01.31. 22:20:15

@Haynau: Küldened kell egy másik csomagot.... a reteknek..

Cimili 2014.01.31. 22:20:21

Józsikám is jó nagy paraszt.:DDDDD 3D-ben nézi a féleksönt.:DDD

ga-ap · http://soundcloud.com/gaap/classic-breaks-vol1 2014.01.31. 22:20:33

@Haynau: simán lehet, remélem így is lesz, mert ez a "műbalhé" nagyon gáz!

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.31. 22:20:46

@Fuck up with Marmalade: @Istenes Bence: Ezt mondom: tök "véletlenül" megfordul, de az utcsó pillanatban ám!

Debilió meg félresmárol Teóval. Brávó. Báttya meg első sorból nézi őket, csak a popcorn hiányzik a kezéből. :D

Kardhal.0 2014.01.31. 22:20:52

@ミラ: Ugye, hogy ugye? Isteni volt Jocó arckifejezése. :D

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.31. 22:20:52

@ő-szinte: tuti te vagy a rendező akkor, ha nem látod... :)
Csak tologatod a bábukat, mi?! :D

A Proverbiális Noszty Fiú 2014.01.31. 22:20:55

De bazzeg, nem az öfi felénél dobták be a szavazást?

HummeRC 2014.01.31. 22:20:59

57,29%-nál lezárták. Hazamegy! :D

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.01.31. 22:20:59

"Lehet, h magamhoz kell nyúlnom, h tisztán lássak." :)

ő-szinte 2014.01.31. 22:21:00

@ga-ap: kocci ;)
Sztem maradjon csak ;DDDDDDDDDDDDDDD
@foxglove (igazándiból): Jó de ott nem ő vitte a sooot ;DDD

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.31. 22:21:05

szavazás lezárva. 57,52. simon pakolhat.

na innen engem jobban érdekel.

Cimili 2014.01.31. 22:21:07

Huh, izgulság van.:DD

agimano 2014.01.31. 22:21:10

hát ez gáz, elvileg kiküldik, és egy nagy faszság miatt

Fuck up with Marmalade 2014.01.31. 22:21:12

57,33% - 42,67% Elvileg a végleges...

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.31. 22:21:32

Basszátok meg, XXI,. század, mit kell várni az eredményre?!
Ez nem az USA 50 tagállama :D

foxglove (igazándiból) (törölt) 2014.01.31. 22:21:35

beszaráááááááááááááááááás

pink ninja 2014.01.31. 22:21:40

@ő-szinte: lezárták a szavazást, simi megy 57.29% lett a vége

ga-ap · http://soundcloud.com/gaap/classic-breaks-vol1 2014.01.31. 22:21:41

ez kész............................... pá pá simon

Hori1 2014.01.31. 22:21:50

És nem cinkelték meg.

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.31. 22:21:51

Hoppá. Ha tényleg most zárult le a szavazást, akkor Simon bukta az albit...

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.31. 22:22:02

Nahát, meg merték lépni, kirakják...

Tompó 2014.01.31. 22:22:06

Valamiért az rtl berágott rá...figyeljétek a reakciókat arcokat...sárlit kicsinálják ha nem lesz ott simon

csiberibe 2014.01.31. 22:22:11

Eddig kapott adaptációs szabit a pszichiátrián. MEhet vissza.

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.31. 22:22:51

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: Lófaszt merték, nyulak voltak. Most persze mondhatják, hogy a nézők szavazták ki.

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.31. 22:22:57

Elegük lett belőle, van tartalékhülye a helyére.

Veszélyessé vált, nem akartak kockáztatni, hoznak be mást .

ő-szinte 2014.01.31. 22:23:06

Nabazz, most mi lesz?
Hazakulik a bohocot a cirkuszbol??? :O

Cimili 2014.01.31. 22:23:08

Most először láttam Simonon, h be van szarva.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.31. 22:23:15

megvárhatták volna most még a kimenetelét. persze ki tudja, akkor holnap lenne-e valami az öfiben.

ma jól alszunk, nem lesz online, végig erről fognak beszélni bent.

HummeRC 2014.01.31. 22:23:21

@Tompó: Vagy Sári átkapcsol terminátor módba és kicsinálja Vikit! :D

Istenes Bence 2014.01.31. 22:23:23

@ミラ: Viszont simán nem lesz ma online!
Tuti alszok. :DDD

ga-ap · http://soundcloud.com/gaap/classic-breaks-vol1 2014.01.31. 22:23:34

fellélegezhet a sok beszari senkiházi:D holnap remélem vikiről lesz szavazás, rohadtul megérdemelné!

nosce 2014.01.31. 22:23:35

mondtam h nem simonság van hanem Ernőség

Cimili 2014.01.31. 22:23:45

@MolnarErik: Mindenki az ellensége lesz, hamar kipenderül ő is.

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.31. 22:23:46

Na, mivel onlány valszeg nem lesz egy darabig, vesézhetünk! Ki kezd?

Nussszi 2014.01.31. 22:23:48

Nagyon remélem, hogy lesz élő adás a villából...

De kevés az esély nem?

fran7 2014.01.31. 22:23:50

Mit csinált Simon? Szörfölök a neten, s olvasom, hogy kirúgják. Mi történt?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.01.31. 22:24:01

@MolnarErik: semmit, játszik tovább egy új szövetséges oldalán...

nosce 2014.01.31. 22:24:10

@foxglove (igazándiból):
ő se gondolta h sikerül Simont kibaszniaa :)

szmoti 2014.01.31. 22:24:20

Holnap majd Vikit szavazzuk, hogy menjen e vagy maradjon....remélem

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.31. 22:24:41

@MolnarErik: emberré válik?

viki mintha megdöbbent volna, hogy ez lett a vége.

tena_lady 2014.01.31. 22:24:47

De ennek semmi értelme. Simon és Aurelio a két érdekes karakter, a többiek unalmasak. Remélem, hogy ezek után Viki kiesik majd.

2014.01.31. 22:24:52

Mekkora tahó Viki.

nathalie 2014.01.31. 22:25:01

végülis simont ezért küldték be a villába szerintem, sőt, az rtl azért egy nagyobb összeomlásban bízhatott...

másrészről akár meg is menthették volna, hiszen viki rántotta le róla először a gatyát, legalábbis erre foghatták volna ha csak megbüntetik. De simon sárlot melett unalmas lett, ez meg nem kell az rtl-nek.

A Proverbiális Noszty Fiú 2014.01.31. 22:25:03

Remélem Vikit levágják és Krisztián betölti bélbe.

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.01.31. 22:25:05

Na, most Simi helyett Vikitől fognak tartani a többiek bent.

ga-ap · http://soundcloud.com/gaap/classic-breaks-vol1 2014.01.31. 22:25:25

@HummeRC: Sári kevés lesz ehhez, még egy ilyen fíreg nincs odabenn;)

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.31. 22:25:26

Télleg: lesz új beköltöző?

Tompó 2014.01.31. 22:25:31

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Mostantól nem lehet majd bírni vele..végkép elszalad vele a ló...@HummeRC: Á nem hiszem..láthatóan nem tud mit kezdeni a Viki agresszív nyomulásával..

nosce 2014.01.31. 22:25:48

és a poén az h az ujságírók is rászállnak majd Simonra mert az állatok zaklatása nem pc konform sehol se

Lasombra 2014.01.31. 22:26:08

háj
gyorsan beköszönök. a blogot sajna hanyagoltam az utóbbi időben. de nézek mindent!

Simon megérdemelte. egy faszkalap volt az első perctől kezdve. bejött a jóslatom is, hogy nem szavazással fog távozni.

Zsófi sajnos nagyon nemokos lány. a fan clubomnak csak a mellei miatt nincs vége azonnal. :)

Aurélió meg sok embernek nyújthat vigaszt odakint, hisz jól illusztrálja, hogy bizony olykor a legnagyobb a gyökerekre is rámennek a nők.

a párbajról nekem kb mindegy, melyik megy vissza.

ennyit akartam mondani, kérem kapcsolják ki.

foxglove (igazándiból) (törölt) 2014.01.31. 22:26:21

nah, szerintetek beküldenek valakit helyette? egy másik játékost vagy a Bythewayt?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.01.31. 22:26:22

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: túl sok volt már a rovásán és kezdett elharapózni a hülyeségeivel.
Asszem tényleg meg kellett lépniük, már csak azért is, mert miatta "elértéktelenednek" a kisebb vétségek miatti büntetések.

agimano 2014.01.31. 22:26:23

amikor a szimpátia szavazás volt, akkor Simon vezetett, szóval ha mindenki, akinek nem olyan szimaptikus Simon arra szavazott, hogy menjen haza, akkor simán megvan a többség, és ugyanígy meglenne mindenkinél, ez egy nagy hülyeség volt, az miért nem számít, hogy Viki lehúzta a nadrágját? mert az erősebb anyag és nem szakadt el?

nosce 2014.01.31. 22:26:32

@foxglove (igazándiból):
meglepődött de boldog volt h sikerült

tena_lady 2014.01.31. 22:26:35

Lehet aláírást kéne gyűjteni, hogy visszamehessen? :D Kell ebbe a sztoriba egy csavar! Mondjuk, hogy holnap arról szavazunk, hogy visszamehessen-e Simon. :D

Fuck up with Marmalade 2014.01.31. 22:26:46

Az én véleményem, hogy Simon kiesett a szerepéből, ez lett a végzete.

Nem Penny hajója 2014.01.31. 22:26:49

én bírtam Simont, de most örülök, hogy kiesett. az elmúlt napokban nagyon kifordult magából. az pedig, hogy egy állatot baszogat, az egészen megdöbbentő. Szerintem az utóbbi miatt szavazták ki, nem Viki miatt.

☺Mazsola (törölt) 2014.01.31. 22:26:55

viki eléggé ledöbbent. kíváncsi leszek a holnapira...

na, jóccak

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.31. 22:27:00

na akkor most megvan az első párbaj győztese, ezt is elvették lacitól :D

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.01.31. 22:27:02

@Cimili: Sztem is, kihúzták a lába alól a talajt.
@nathalie: az RTL-nek az volt a baja vele, h egyáltalán nem tudták kézben tartani.
Nem elég profi a casting.

csiberibe 2014.01.31. 22:27:10

majd pár nap múlva megírja valamelyik lap, hogy hű, meg ha, milyen érdekes, x oldalon előbb jelent meg, hogy távozik, mint ahogy megtörtént... nem lepne meg.

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.31. 22:27:12

@MolnarErik: Mit csinál most Sári? Szerinted mit csinál egy oldalkocsi, ami mellől elmegy a motor?

Diamond05 2014.01.31. 22:27:23

De jó hogy kibaszták ezt a nyomorék Szájmont!! :D

ő-szinte 2014.01.31. 22:27:23

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: azt mondod bemehetek? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

marevil 2014.01.31. 22:27:36

Nosakkortulajdonképpen.

Ez igazságtalan volt.Az egész egy szar húzás volt és dúrva.Gratulálok.Én is kiléptem nem szenvedek tovább.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.31. 22:28:01

@agimano: egész nap provokálta, simán szar volt viki része ebben, de tény, h ő nem eltépni akarta, simon meg igen.

nathalie 2014.01.31. 22:28:17

azt hittem viki az olaszból bűvöli elő az állatot :D
nem tudnám eldönteni alap esetben, hogy melyik üvöltő idegesítene jobban, mindenesetre én is mérhetetlen módon felbasznám magam, ha valaki csak azért is basztatná szerencsétlen állatokat, mert az neki buli. még ha nem is lesz bajuk két csöpp bólétól, de akkor is. undorító.

Tompó 2014.01.31. 22:28:22

Mondjuk én akkor se zártam volna ki ha pofán veri mobydick-et...ilyenért én letéptem volna a fejét....akármilyen nőnek képzeli magát..egy nő ne csináljon ilyet..ha meg igen akkor vállalja a következményeket :D :D

nosce 2014.01.31. 22:28:27

@Lasombra:
nézz be gyakrabban :)

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.31. 22:28:28

@Haynau: tuti.
ennyi értelme volt ennek az egésznek.

Azon sem lepődnék meg, ha egy pszichiáter figyelte volna Simót, és amikor gáz kezdett lenni, ezt találták ki (tudták a profilból, h nem bírja ki, h ne csináljon fasságot), h problem nélkül, de nézettséggel szabaduljanak meg tőle.
van tartalék, biztos egy hotelben jegelték eddig.

Mondjuk bemehetne Zsóti nője!!! :DDD

Szentpeter 2014.01.31. 22:28:44

A népszavazás döntött, azt meg nem lehet megkérdőjelezni...

Úgy hogy jó éjszakát mindenkinek..

HummeRC 2014.01.31. 22:28:45

@Haynau: Nem tudom, de az androidos vv alkalmazásban megjelent a jófogás.hu süni figurája, mint új lakó és van neki adatlapja, nem hívja meg a jf.hu oldalt. Még nem értem a lényegét. :)

@ga-ap: @Tompó: Én is viccnek szántam, de lehet kitör belőle az eddig rejtett tehetség! :D

2014.01.31. 22:29:04

@agimano: Mert még ha nem is látszik, de Viki nő.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.31. 22:29:10

bent maradt 2 állat simon helyett. majd ők beugranak.

genevieve 2014.01.31. 22:29:23

állatokat kínzott?? ne bolonduljatok már meg:-))))

Le Petit Prince · http://le-petit-prince.blog.hu/ 2014.01.31. 22:29:33

Na innentől nem nézem ezt a sz*rt tovább! :)
Életemben nem alkalmaztam erőszakot nővel szemben, de amit Viki csinált, az már minden határon túlment...

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.31. 22:29:40

mi lesz a VVvel, ha jocó megint beindul és hazamegy és sárlott se bírja, hogy nem pókhálótlanítják?

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.01.31. 22:29:57

@ミラ: á, ők nem maradhatnak hosszú távon, még megnyernék :)

2014.01.31. 22:30:13

Voksán Virág költözik be.

ő-szinte 2014.01.31. 22:30:14

Bazzzzz :OOOOOOOOOO

UNCSISÁÁÁÁÁG lesz...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.01.31. 22:30:29

@A Proverbiális Noszty Fiú: én disznósajtnak tudom elképzelni. De vékonykolbásznak semmiképp.

Amúgymegegybetegesállatvagy. :D

tena_lady 2014.01.31. 22:30:29

@agimano: Na igen. Meg az egész, amit Viki művelt végig... Nem is az, hogy ő idegelte Simont, hanem mikor ráuszította Krisztiánt! Viki nem maradhat sokáig a villában. Iszonyatosan ellenszenves, amit csinál.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.31. 22:30:30

@CsigaBiga: simon ettől az esettől függetlenül se volt a villába való. egyébként ő mondta krisznek előtte, h ne üljön fel a provokálásnak és ugrott azonnal.

nathalie 2014.01.31. 22:30:35

@MolnarErik:
ja , nagyot akartak szakítani, ezért küldtek be annyira retardáltakat, hogy az már döbbenet. most meg fogják a fejüket...

FawltyTowers 2014.01.31. 22:30:53

Szájmonon túl azért megjegyezné, hogy bugyitlan egy gátlástalan és gusztustalan lény. Uff.

Shoyu 2014.01.31. 22:31:20

Sziasztok!
Nagyon szerettem volna ha Simon nyeri ezt a játékot, mert eredeti figura, aki a többiekhez képest viszonylag a helyén tudta értelmezni a dolgokat, Vikivel kapcsolatban is. Viki viselkedése olyan mértékben volt provokáló, amit nem hiszem, hogy bárki tolerálni tudott volna. Őt kellett volna kirúgni a villából. Az is nyilvánvaló, hogy ezt a viselkedést kint soha nem merte volna bevállalni, mert szétrúgták volna az arcát. Bent a villában viszont kapóra jött, hogy annyira kikészítse az egyik legerősebb játékost, hogy az teljes joggal letépje róla félig a pólóját és emiatt hazaküldjék, így nagyobb az esélye megnyerni a játékot. A szavazókat nem értem, viszont a műsort nem fogom tovább nézni, eddig is haszontalan időtöltés volt, örülök, hogy ma erre rájöttem. Kár, hogy arra is, hogy a magyar átlag képtelen átlátni még a legátlátszóbb szitán is.

Cimili 2014.01.31. 22:31:29

Véleményem szerint Simon kezdte elbízni magát és ez lett a veszte. Mindenesetre nagy lecke a többieknek is, hogy meddig mehetnek el a veszekedésekben.

fran7 2014.01.31. 22:31:39

@nosce: Örök klasszikus: Számtalan embert megölhetnek egy filmben, de a kiscicák halálakor borzonganak meg a nézők. Szerintem az rtl ezt nem tűrhette. Illetve, két hétig van a Mindig TV-én ingyen RTL2, kell valami műsor, hogy ott ragadjon az ember.. Ahhoz meg ilyen megdöbbentő események kellenek.

agimano 2014.01.31. 22:31:39

@szerivan: és mi van az egyenjógúsággal?

tjunior 2014.01.31. 22:31:54

ez a viki egy konkrét pszichopata, Szájmon meg hülye volt, hogy felült a provokációnak

marevil 2014.01.31. 22:31:59

@CsigaBiga: Én már kivettem az rtl2 a csatornákból h még véletlen se jöjjön be!

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.31. 22:31:59

Nem Szájmon volt az, aki azt mondta, ő mindenkivel játszani fog, ő mindenkit kicsinál a végére? Hát most úgy néz ki, T34 jobb provokátornak bizonyult.

Fenntartom az elméletemet: RTL-ék ki akarták hozni, mert kezdett kontrollálatlanná válni. Persze nem léphették meg ők maguk, így felhasználták az incidenst arra, hogy pálcát törjenek a feje felett.

Na azért Viki sem egy szent. Maradjon bent egy darabig és manipuláljon, de ne nyerjen!

A legnagyobb lúzerek pedig Durci és Zsóti, mert az ő nagy konfliktjukból egy másodperc sem került az öfibe.

@☺Mazsola: Jóéjt!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.01.31. 22:32:04

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: juteszembe, Zsolti nője is Enikő, mint Olivérnek volt anno.
Lesz itt még dráma!

nathalie 2014.01.31. 22:32:25

Viki egyébként majdnem kettőt küldött haza. Hogy mondta a többieknek hogy hagyják krisztiánt, ha megüti simont, hát megüti. gondolom simon meg visszaütött volna, vagy próbált volna. egyből kettő megy.
Ha így nézzük viki castingja profi lett.

Tompó 2014.01.31. 22:32:32

A Baukót beküldhetnék egy láda vodkával..helyretenné őket :D

foxglove (igazándiból) (törölt) 2014.01.31. 22:32:35

Holnap azt lehet megszavazni, hogy büntetésként Vikinek lecseréljék-e az egyik kacsát egy vak komondorra.

Fuck up with Marmalade 2014.01.31. 22:32:41

Persze, khf van, gondolom, ti sem számítottatok másra.

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.31. 22:32:53

@szerivan: "Voksán Virág költözik be."

Akkor lesz csajszex, Teó már most csorgatja a nyálát - szájból meg úgy egyébként is...

Dr. Furifangosz 2014.01.31. 22:32:54

@CsigaBiga:
Én meg most kezdem jobb kedvvel nézni, nem kell látnom-hallanom azt az idiótát.

tena_lady 2014.01.31. 22:33:01

@Shoyu: Egyetértek. Simon nélkül annyi az egész műsornak. Aurelio a másik húzókarakter, de egy egyedül ő is unalmassá válik. Kellett volna az ellensúly.

FawltyTowers 2014.01.31. 22:33:06

@szerivan: :)))))

Hamar vége lesz a vv-nek, ha mindenkit kizárnak szép sorban, mert nem tudnak uralkodni magukon. Költséghatékonnyá válik a műsor.

fran7 2014.01.31. 22:33:37

@ga-ap: Kösz a tömör verziót.

Schlomo Goldberg 2014.01.31. 22:33:46

Tényleg kibaszták Simonkát, a baromarcú agresszív hobbitot?

Köthetünk fogadásokat hogy valaha is fog -e találni munkáltatót a következő 10 éveben. Szerintem nem.

nowo1 2014.01.31. 22:33:47

Ennél undorítóbb embertípust,mint ez a VIKI,én még nem láttam!
Pontosabban láttam,de kerülöm őket,mint a szart!!!

Nem baj,Simon,akkor is Te voltál a legjobb!!!

Rád mindenki fog emlékezni,míg a patkány Vikire nemsokára senki!

Tompó 2014.01.31. 22:33:51

@nathalie: Igen arra számított, hogy a két fiú bunyózik....persze valahol érthető..nyerni akar...de azért ennyire aljas még senki nem volt...

ő-szinte 2014.01.31. 22:33:59

@szerivan: pufi, ez mégviccnek is rossz :DDDDDD

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: szuper, akkor most azt is, hogy bent legyek ;DDDDD

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.31. 22:34:02

Megvan,@Haynauval pont erről beszéltünk, ez VV Jeromos és szárnysegédje, VV Ernő háttérmunkája.

Felvirradt a napjuk, beérett munkájuk gyümölcse!

HummeRC 2014.01.31. 22:34:05

Az csak egy villanásig tűnt fel, de jól láttam, hogy Aurélió a szobában csókolgatta Teo-t, aztán elment zuhanyozni, ahol Zsófival csókolózott rendesen? Mert akkor vagy a legmázlisabb napja volt életében, vagy komolyabb csajozógép, mint amilyen hisztis szüzikének gondoltam. :D

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.01.31. 22:34:08

@ミラ: Majd a másodszereposztás fejezi be.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.01.31. 22:34:09

@szerivan: Voksán Viráááág?! :D hát ez meg hogy jutott eszedbe?!

Fuck up with Marmalade 2014.01.31. 22:34:36

Kiszürkült Simon a főoldalon.

mrsleepy 2014.01.31. 22:34:37

annyira vicces viki most megmutatta hogy a vicc a gatya le húzás egy igen pattanásig feszült helyzetben elfogadott,

jucifer21 2014.01.31. 22:34:42

Simon megfaszult Sarlott utan. Uncsi lett. Es tenyleg. Best party ever.

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.01.31. 22:35:11

@HummeRC: Igen, úgy látszik nem udvarolni kell Zsófikának, hanem féltékennyé tenni.

marevil 2014.01.31. 22:35:12

Innen is elköszöntem,további sok jót mindenkinek!

Kardhal.0 2014.01.31. 22:35:22

@HummeRC:
Így láttam én is, szóval vagy ez volt, vagy ketten egyet haluztunk. :)

Garott 2014.01.31. 22:35:27

Amilyen érdekesen indult ez az évad, most számomra annyira cseszték el. Egy ember kiesése, egy húsz perces szavazással. Egyértelmű számomra, hogy egy egész napos szavazásnál Simon nem esett volna ki. Számomra ezzel ennek a szériának vége. Innentől egyértelműen látszik a teljességgel egyoldalú döntésből (hisz teljesen kölcsönös volt), hogy egyeseknek mindent el fog nézni az RTL Klub. Kár ezért a vezetői hibáért. Reméljük a köv szériában lecserélnek egy-két döntéshozót. Én töröltem az appot, innentől ez az egész nem érdekel.

nowo1 2014.01.31. 22:35:28

@Haynau: "A legnagyobb lúzerek pedig Durci és Zsóti, mert az ő nagy konfliktjukból egy másodperc sem került az öfibe."
-mi volt az?

nathalie 2014.01.31. 22:35:43

@FawltyTowers:
azért zsófi se semmi. csak azért ugrott neki a zuhany alatt az olasznak, mert látta mással keverni. tipikus tinipicsa viselkedés. még jó hogy dugtak, mert akkor azt is megengedte volna az olasznak, csak hogy bizonyíthassa, ő is van olyan mint az előtte lévő.
hihetetlen ribancokat sikerült összeválogatni idén.grt.

Istenes Bence 2014.01.31. 22:35:45

@genevieve: Tudod, hogy mi az a ráutaló magatartás? Simoné az volt, mármint a cigifüst, pia a vízbe. Az állatkínzás előjele is lehet.
Előttem leírta már valaki. Neki ez poén, hogy ilyet tesz egy állattal?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.01.31. 22:35:45

@Tompó: én Alekoszt küldeném be.
Ő megtanítaná a jómodort a sok semmire kellőnek!
Két hét múlva, az összes hülyegyerek elálló kisujjal fogná a csészét, az biztos.

Nussszi 2014.01.31. 22:36:21

@HummeRC: Jól láttad:D
Lesz itt cica háború:D
De, hogy ezért a pasiért... Hát na..

agimano 2014.01.31. 22:36:24

Amúgy a póló eltépésében Viki is elég erősen benne volt, mert Simon csak fel akarta húzni szerintem, de ő meg visszahúzta és elszakadt

2014.01.31. 22:36:32

@ő-szinte: @pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Teo befeküdne alá, hogyaszongya "Taposs agyon!"