Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éjjel-nappal Budapest 205. - Kényszerzubbony használata kötelező!

2014. január 30. 09:00 - Zirowe

Bár kétlem, hogy Karvaly melója reggel 7-8-ig tartana, de a sztori előremozgatása szempontjából mindig pont akkor ér haza, amikor a többiek munkába készülnek. Mint általában, úgy most is olyan fejet vág, mint akinek fél órája mészárolták le a családját (de ez eleve azt feltételezné, hogy szereti őket, ami nem pálya) miközben vesekövet szül, de ezen felül is látszik az arcán a fizikai fájdalom, amit átél belül, miközben hallgatja Karmi boldogságos beszámolóját a Márcsellóval történtekről. Nyilván normális esetben az lenne az első dolga, miután rendesen kihányta magát, hogy letépje a lányka fejét és vmi szabolcsi vudu varázslattal beleszuszakolja azt egy befőttes üvegbe, de akkor sajnos ugrik a lakhatás, szóval egyelőre tűrni kell.

01.jpg

Másik rémkép, hogy ma Redzsi elfelejtette rendesen lealapozni a ragyáit, szóval már csak egy zöld árnyalat választja el a teljes shrekségtől. Ismét próbálja vigasztalni Barbit, aki továbbra is ingyen lakik a katamaránon, ami egyáltalán nem tetszik Kócosnak, mert ha ez így folytatódik, akkor a befektetés megtérülési ideje további 250 évvel kitolódik, és az nem jó. Mindenki nagy meglepetésére betoppan Főnök, aki hozott Tudjukkinek pezsgős reggelit, de nyilván nem akar tőle semmit, mert rohan is tovább randizni. Barbinak jön a nagy ötlete, odamegy Dzsó lakására, hogy visszakuncsorogja magát, ám pont rosszkor ér oda (bár, hogy miért hátulról érkezik hosszabb útvonalon, azt nem tudni), mert Dzsó éppen a tegnapi maca torkát simogatja a nyelvével, szóval jöjjön megint a Barbi nagy őrjöngős hiszti jelenete, ami csak a háttérben dohányzó nézők flegma arca miatt viccesebb a szokásosnál, hogy hogy tehette ezt vele, mikor már rég (legalább 3 napja) nincsenek együtt. Hova is mehetne máshova a rózsaszín lányka, mint barba szülőkhöz, akik a történtek hallatán nagyon felidegelik magukat, ezért útnak erednek, hogy leteremtsék azt az aljadék Dzsót, hogy milyen jogon, azt nem tudni. De nagyon vicces, amikor a két öreg megjelenik Dzsóéknál, berontanak a szobájába és jól leoltják a félig alvó szteroid tömeget, hogy mit képzel magáról, meg hogy a jövőben hagyja békén a lánykájukat.

02.jpg

Mit akarsz ember?! Ő jött ide hisztizni, kell a francnak az az idegroncs! De persze Dzsónak továbbra sincs vér a pucájába, szóval szokás szerint kussban hallgatja az egészet, meg azt is, amikor a többiek is megtudják a macás sztorit, és ők is elkezdik oltani szegényt, élükön megmondó Redzsivel, hogy milyen jogon, azt továbbra sem tudni. Közben Karvalynak alukálás helyett sürgős vásárolnivalója támadt (persze nem kaját a többi lakónak), és az üzletből kifelé menet belebotlik egy srác, akit egy másik üldöz. Kiderül, hogy az első egy tolvaj volt, aki a második roppant férfias félaktatáskáját (eléggé vicces cucc) próbálta meg ellopni, a másik pedig annyira hálás a lánykának, hogy két telefonálás közt meg is hívja egy köszönöm vacsorára. Rita persze boldog, mert végre nem egy nyugdíjassal fog pépes vacsizni. Sajnos öröme nem tart sokáig, mert egyrészt a srác ugyanoda viszi kajálni, ahol már egyszer csúnyán beégett amikor a többiektől akart bocsánatot kérni, másrészt Rita már kezdi beleélni magát az eljövendő jóba, amikor őt is doktornénak fogják hívni a fogorvos srác által, amikor is az eddigi tökéletes randi nem várt elmebeteg fordulatot vesz, mert a srácot folyamatosan az anyja hívja skypeon, a srác pedig kamerán keresztül nem rest bemutatni a mamának élete új nagy szerelmét.

03.jpg

Majd ha ez nem lenne elég, pár perc múlva előhúz egy eljegyzési gyűrűt is, mert normális ember mindig egy ilyennel a zsebében elsőrandizik, és anyukája előtt megkéri Ritus kezét, aki jól kiröhögi szegényt. Hősünk csalódottan szedi a sátorfáját, úgy, hogy közben továbbra is az anyjával beszél, Karvalyra hagyva a cehhet. Ezalatt Lófej és Redzsi elviszik Barbit csajos estre, bár a shrek, lófej és halott menyasszony összeállítás inkább tűnik egy elcseszett szezonon kívüli balázsolási próbálkozásnak.. Nyilván rögtön megtetszik Barbi egy srácnak, a sok pink kiegészítő ellenére, akit az se zavar, hogy a csaj most kapott egy friss koktélt, ő attól még meghívja azonnal egy piára, de Redzsinek szokás szerint ez az egész nem tetszik. Barbi meg a srác átbeszélik az estét, majd a srác szóba hozza azt, hogy miért nem mennek inkább fel hozzá vagy át egy másik helyre. Te normális vagy?! Mit képzelsz magadról?! Fúj, szatír! Szerencsére azonnal ott terem Redzsi, aki jól leugatja a szerencsétlen srácot és hősiesen megakadályozza a nem tudom mit, mert, hogy itt semmi para nem volt, az biztos. Ezalatt Tudjukki a melóhelyen megismerkedik egy szép lánnyal, akiről kiderül, hogy Főnök húga, akivel együtt élnek, és Főnök nem randizgatni szokott szabadidejében, hanem edzeni. Kristóf az egészben csak a nagy lehetőséget látja, amire eddig várt, hiszen végre tudja, hogyan fogja meghódítani mind a két csajt.

11 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

karev 2014.01.30. 09:25:48

biztos vagyok benne, hogy vannak ilyen elmebetegek, akik első randin megkérnék valaki kezét.

karev 2014.01.30. 09:26:39

amit joel csinál az már szánalmas. nekem Barbi kell, brühühü. ultra gáz.

karev 2014.01.30. 09:27:14

jahj, meg tegnap Zsófi, beteg vagyok, kapar a torkom, pfff.

garrett27 2014.01.30. 10:09:09

Aztafárasztórohadtéletet! Ki a tököm írja ezt az elmebeteg forgatókönyvet. Leánykérés első blikkre látatlanban pontosan méretre szabott gyűrűvel, mamival a vonalban. Ez számomra már az elmennekapicsába faktor.
Kristóf nonstop vigyorgásától a falra lehet mászni, ráadásul az ő sztorivonala folyamatosan azt sugallja, hogy kb minden második magyar csaj kurva. Pedig ugye hogy nem! Az pedig totál baromság, hogy mindenbe belezabál, beleiszik, állandóan patkánystílusban nyomja hosszú hajú barátunk meg birkamód tűri. Ja és pezsgős reggeli spontán módon azzal, akitől semmit sem akarok. Na persze. Nem kellene úgy erőlködni a forgatókönyv íróknak.
Redzsinek is találni kellene valami faszit/nőt, mert ettől a sok beledumálástól egyszer valakinek elsül a pisztolya.
Joe most már tényleg gáz egy ürge. Esküszöm rosszabb a sztorija a pink pálcikával, mint a barátok közt napi szerelmi kínlódásai.
Jó volt a kezdet, lazaság, hülyeség, bulik, de amit mostanában kapunk az űberciki drámahegyek értelmetlen baromságokkal és hiteltelen fordulatokkal. Túlerőltetett párkapcsolatok, szakítok/kibékülök 5 részenként, miközben a készítők azon filóznak, hogy ki nem csókolózott még kivel.

karev 2014.01.30. 10:43:55

@garrett27: "miközben a készítők azon filóznak, hogy ki nem csókolózott még kivel." túl sok választási lehetőség már nincs... :))

wakondok 2014.01.30. 11:26:37

sztem a sorozat fináléja az lesz, hogy Lalinak végre összejön az áhított szex egy nővel, aztán a sorozat lehúzza a rolót. vagyis remélem

karev 2014.01.30. 12:56:23

@wakondok: lehet, de akkor Redzsivel :)

p.o.p 2014.01.30. 15:45:59

Barbi miért nem megy a saját lakásába vissza?

Zirowe 2014.01.30. 16:00:56

@p.o.p: mert az túl racionális lenne, meg gondolom a produkció bérleti szerződése is lejárt már, bár eddig ez sem állította meg őket, lásd barbaősök háza.
süti beállítások módosítása