Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Egyszer volt 02x21 - Second Star to the Right

2014. január 28. 13:00 - mysisterstheslayer

A cuki kis Rumpifi érkezésével nyitunk. A paszulyszem egy olyan világba reptette, ahol nénik nevetgélnek, hintók vágtatnak, és a jobb sarokban ki van írva, hogy London. Persze ő ezt onnan a keretből nem látja, hanem csak kiabál a papája után. Vannak azok a szőlőszemű nagyon bamba kiscicák, engem egy olyanra emlékeztet Rumpifi. De amúgy tényleg bírom.

vlcsnap-2014-01-23-22h48m39s180.png

Hat hónap múlva Kóbor Cicu Rumpifi már nem lehet nagyon éhes, mert a kukából szedett almacsutkát is visszadobja és csak bámulja a fehér ruhás festő-mázoló csávó fenekét, ahogy az mászik le a létrán. Ja, lehet hogy nem csak azt, mert rögtön látjuk, hogy ez a macska be van mászva az ablakon, úri kecó, sok bútor, meg 3 kalács odabaxva tepsistül a fehér abroszra. Cicunak nem bírja a szépérzéke eztet, neki is esik és összetépkedi a buta kalácsokat. Vau-vau! mondja Bundás, a kutyus. Cicu megijed, és a betoppanó Kislány Cicu is, aki azonnal felkapja a lakás legrondább szobrát, mert az a kabalája. Kislány Cicu is nagyon bambán néz, és az allergiaszezon miatt ő sem kap levegőt az orrán, ezért tátott szájjal mereszti a szőlőszemeit a Kóbor Cicura. De nagyon talpraesett kis masnis, mert rögtön látja, hogy a Kóbor éhes, és jól meg is kínálja. Kóbor Cicu láthatóan nagyon szerelmes lesz.

vlcsnap-2014-01-23-22h56m35s71.png

Rumpifi felnőtt korában is állatra hasonlít, csak kevésbé cuki. Naomi éppen felhúzza a nyúlcipőt, és futni megy, mert egy szöcske mindig sportos. Mivel hajnal 6 óra van, öreg Rumpifi majdnem vissza is alszik, de nem tud, mert az apukája éppen Randipajtit próbálja a cipőtalpa alá rejteni. Mert Randipajti ránézett a miniszoknyában vacogó nőcikéjére. Hát igen, dr. Randipajti nagyon éles szemű orvos, tudjuk. Mackófej leállítja a csetepatét és persze rutinosan összevész az apukájával is. Aki rögtön azzal jön, hogy úgyse lesz itt Naomi-lagzi, mert Mackófej még mindig Emma után epedezik. Mackófej nem szeret érzelmekkel konfrontálódni, úgyhogy inkább beszól és elmegy.

vlcsnap-2014-01-26-02h04m57s26.png

Jaj. A sheriff-család fegyveresen keresi a polgármester asszonyt az irodában. Szerencsére négyesben összerakják, hogy Regina soha nem hagyná őrizetlenül az irodáját, mindig be tudja ütni a saját biztonsági kódját, nem hagyna szem előtt titkos dolgokat, és ha elvette volna a paszulyszemeket, akkor lennének paszulyszemek nála, de legalább az ikebanáján. Henri szerint valami baj történt a nevelőanyjával, Emma pedig hamar visszakanyarodik Naomihoz, ezúttal nem is hagyja magát eltéríteni. És Gold, mint egyes számú Regina-legyőző-jelölt, nyilván nem ignorálható.

Naomi egy kikötői épületbe futott be, ahol láthatólag a két férfi fogva tartja Reginát. Nekem ijesztőek a sportruházatot viselő elszánt szöcskék. Hetibeteg csöppet féltékeny, ez akkor derül ki, mikor Naomi villantja a paszulyokat, amit Regina irodájából csent, és a bazinagy gyémántkövet, amit Regina a koporsóból szedett elő. Noha nem tudják mindezek mire jók pontosan, majd a „Központ” biztos nagyon fog örülni. Hova vannak ezek a képregényfigurák bekötve? Már előre rettegek a választól.

vlcsnap-2014-01-23-23h16m14s50.png

Regina szexi leszíjazva az asztalhoz, nem teljesen értem, hogy a szintén eléggé szexi Kapitány mit lóbálja a kampóját az arca előtt. Regina felhívja a figyelmét a kalóznak, hogy nem vall magas intelligenciára, ha megbízik ezekben a marionettekben, akiknek a parancsolóját sem ismeri. Hook saját korábbi filozofálgatásával ellentétesen azt feleli, neki Rumpi halála elegendő információ. Ekkor Hetibeteg sürög be a képbe, és a személyes ügye kapcsán kezd csipeszeket pakolni a polgármester asszonyra. Nem teccik, nem teccik. Hook félkarú gentleman módjára kihátrál Regina kínzásából, mert őt csak Gold érdekli. Mivel most már nagyon pánikolok. Hetibeteg egyszerre undorító és hátborzongató. A tudományos műszert ugyanabban a világháborús légó-pincében gyárthatták, ahol a hiperliftet, inkább nem is mondok semmit. És bakker, Hetibeteg kínozni kezdi Reginát! A Miasszonyunkat! Fel vagyok háborodva! Ezt azonnal tessék befejezni!!!

vlcsnap-2014-01-24-00h27m19s215.png

A Cicuházban esti etetés van. Kóbor Cicu a tapéta mögötti üregben él. Kislány Cicu kijelenti, hogy a szülei soha semmit se vesznek észre, például az ételcsempészetet sem. Mely végszó után kötelező megjelenni a szülőknek és szigorkodni egy sort. Anyuci befogadja Kóbor Cicut, akinek csillognak a szemei. Lesz itt cincogás!

vlcsnap-2014-01-23-23h41m05s133.png

Emma komolyabb házkutatást tart Mackófejék szobájában. Mármint, nem sok helyre néz be, de nagyon szigorúan beszél. Sőt elmennek a partra ellenőrizni a maraton-felkészülést.

Kóbor Cicu úgy be van fogadva, hogy már meg is ágyaztak neki a földön a három gyerek mellett. És trendi földig érő hálóinget is kapott. Kislány Cicu az ablakban áll extázisban, merthogy hamarosan várható az Árnyék érkezése. Kóbor Cicu picit sem örül a varázslat hírének, pedig a lányka és váratlanul felbukkanó két rottyant kotorék öcsikéje teljesen fel van izgulva. Az árnyék akkortájt jelent meg, amikor a vendég is érkezett, és csuda dolgokat tud varázslattal csinálni, például… megváltoztatja az alakját! Vazze, egy brit PomPom. Kóbor Cicu nagyon mérges lesz, és szeretné, ha a három félkegyelmű nem nyitná ki többet az ablakot. Mert a varázslatnak mindig ára van, ő például az egész családját elvesztette miatta, és meg akarja védeni a kotorékokat. Kislány Cicu megígéri, de kb olyan arccal, amiről lehet tudni, hogy a következő percben már a párkányon fog bagzani az alakváltó varázslat után. Arany anyám.. ha téged egyszer elragadnának a jelen dimenziónkba és meglátnád, miket tud a fotosop, besza behu, eskü.

vlcsnap-2014-01-25-21h15m43s111.png

Á, Gold és a másik nőstény, amelyik él-hal a veszélyes varázslatos dolgokért. Barnabella hajára ma nagyon haragudott a fodrász, és csak reménykedni merek, hogy ilyen hideg időben legalább bugyit húztak rá, ha már előkerült a sztripper-mini. A királyi pár rontja meg az alkoholbevitel édes pillanatát, segítséget kérnek Regina megmentéséhez. Ezen Rumpi joggal csodálkozik, de mivel a randi-gurunak tartozik egy szívességgel, ad nekik szemcseppet. Érdekesség, hogy Regina könnycseppje van benne, és Hófehérke könnyével elkeverve lehetővé válik, hogy azt láthassa és érezhesse, amit a királynő az adott pillanatban. A vásárlók elhúznak, Barnabella pedig előtántorog a hallgatózásból, és megpróbálja vallomásra bírni a Zálogost varázslat-ügyben. Gold inkább töményet javasol. Muhaha.

Otthon a Jók nekilátnak a szemcseppezésnek. Mary Margaret ordítva zuhan ki a székéből. Jaj, Regi.

Éjszaka a cicaházban. Kislány Cicu már a párkányon, az árnyék hívja. Kóbor Cicu nagyon mérges, csak kicsit vértelenül adja elő, ezért Kislány Cicu szarik bele, hogy mint vérnyog, belecsimpaszkodik az Árnyékba, és eltűnik az égben. A célállomás elvileg Neverland, de nem a Májkel Dzsekszon féle, hanem az igazi.

vlcsnap-2014-01-25-21h37m49s57.png

Storybrooke festőien szürke tengerpartja, Emma és Mackófej éppen a nagy szakításuk felhánytorgatásába kezdenének bele, amikor befut Naomi. Roppant sajnálja, hogy Reginának nyoma veszett, és persze bármiben segítene, ha kérik. Mikor végre elhúz, Mackófej bocsánatot kér Emmatól és bevallja, hogy félt és minden nap sajnálta, hogy Pinokkióra hallgatott. Ez igazából jó kis jelenet volt, de nekem Mackófej továbbra is egy béna pöcörő.

vlcsnap-2014-01-25-21h43m54s142.png

Naomi befut a kínzókamrába, ahol Hetibeteg nem jutott semmire, viszont a kameraman pont úgy bírt beállni, hogy minden „elektrosokk”-nál Lana Parilla meredő melleit láthatjuk. Naomiék végre kifejtik, hogy nem ellopni akarják a varázslatot, hanem elpusztítani, mert nem erre a világra való és kárhozatos dolog. Jajistenem, ugye nem pördül ide valami vallásos humbug is. Hetibeteg elbuborogja a lekötözött Reginának, hogy gyerekkora óta mindenkinek a varázslatról beszélt, és talált olyan embereket, akik szintén a varázslat ellen küzdenek. Gondolom nem Mackófej barátai voltak ezek, de hogy kik lehetnek, el se merem képzelni. Azt meg nézi nem bírom, ahogy megint áramot ad a fapados kínzóeszközével. Nem bírom én az erőszakot, nem véletlenül nem a Trónok Harcát hogyvoltozom.

vlcsnap-2014-01-25-21h49m20s65.png

Mary Margaret nagy nehezen magához tér és elmondja, hogy egy kiszolgáltatott Reginát élt meg, és sok fájdalmat. És a hidegben szardíniaszag volt. Eme információkat telefonon jelenti le Emmanak, aki a parton véletlenül éppen a megfelelő épület előtt áll, és persze mindent rögtön ért.

Hajnalhasadtával Kislány Cicu visszaérkezik a buliból. Totál poszt-tabi-parti feje van, és persze az eltelt időt is hosszabbnak élte meg. Igen, ott volt, ahol nincsenek felnőttek, akik megmondják mit csináljon, csak tündérek és sellők. Azért jött vissza mégis, mert esténként minden gyerek sír a szülei után, de az Árnyék nem engedi őket haza soha… ezért hívják Sohaországnak. Hja, meg azért, mert az Árnyék nemcsak pedo, de meleg is, egy fiú kell neki. Ezért ma este eljön az egyik kistesóért. Kislány Cicu sír, Kóbor Cicu megígéri, hogy megvédi őket.

vlcsnap-2014-01-25-23h28m35s218.png

Ismét a helyi cukros-bácsira-bukó-nőstény. Gold zöldes fényűre varázsol neki egy kis kémcsövet, Lacey elalél. Áh, kész. Persze lehet, hogy azt hitte most abszintot csinált a palija. Gold örül, hogy végre olyan ember van a közelében, aki nem szalad el a varázslatoktól. És az sem hátrány, hogy gyémántos nyakláncot tud varázsolni a leányzónak. Sőt, örökké fiatalon tudja tartani. Csak egy sóhaj van: sajnos az öröklét nem véd gyilkosság ellen. Lacey meghallgatja a jóslatos sztorit, és javasolja Goldnak, hogy azonnal iktassa ki a veszélyeztető illetőt.

vlcsnap-2014-01-25-23h37m49s129.png

Emma fegyverrel és Mackófejes tartozékkal hatol be az ojjektumba. Elsőként, ahogy az lenni szokott, apu-kollégával lövik le egymást majdnem, aztán két oldalról kezdenek a bekerítéshez. Naomi meglátja őket a webkameráján, és menekülni kezdene. Hetibeteg beszűkült tudatállapotba került, nem érdekli ki jön, Kamion Fatert akarja. Regina megfelelő gonosz mosoly kíséretében elmondja neki, hogy Fatert megölte még aznap, és elkaparta a kempingezőhelyükön. Hetibeteg maximumra tekeri a gépet.

vlcsnap-2014-01-25-21h59m36s178.png

A Cicaházban a gyerekek a Home Alone forgatására készülnek, sok cuccal és kis gyertyákkal. Az Árnyék simán elfúj minden gyertyát, a kölykök pedig bebújnak a tapéta mögé. Kivéve a legkisebbet, mint mindig. Kóbor Cicu roppant hősiességgel felajánlja saját magát elrablásra, az Árnyék pedig végigkocogtatja őt London összes háztetőjén mielőtt valami nagy óceán felé érnének.

vlcsnap-2014-01-25-23h48m39s227.png

Hetibeteg kb őrjöng a fáking gépével, én pedig aggódok Regináért. Herecegh épp időben érkezik, szétlövi a berendezést, és összekaparja a királynőt. Közben üzen Emmanak hogy Hetibeteg volt az elrabló. Mackófej éppen megkönnyebbülne, amikor a szőkéjét fejbecsapják. Naomi az, a maratonista szöcske. Mindent beismer és fegyvert fog a továbbra is értetlenkedő vőlegényére, akinek egyébként piszok lassú a felfogása. Naomi pedig simán belélő. Wow.

vlcsnap-2014-01-25-23h53m43s200.png

Mielőtt kivégezhetné, Emma magához tér, majd ádáz női közelharc indul. Pont mikor a csata eldőlni látszik a két kaszkadőr közt, Naomi előkap egy paszulyszemet és földhöz vágja. Azonnal megnyílnak a dimenziók, és mindenki a folyosó csöveibe kapaszkodva próbál megmenekülni a portál szippantásából. Kivéve Naomit, aki csak elsétál. Nagy az örvény, Neil bezuhan, Emma tartja egy darabig, majd a férfi elengedi a kezét. Emma szerelmet vall, de Neil csak zuhan és eltűnik a bezáródott portálban.

vlcsnap-2014-01-25-23h56m47s7.png

Hetibeteg ás az erdőben. Ebben az erdőben már annyian lapátoltak annyiszor, hogy kizártnak tartom, hogy bármi is előkerülhetne, pont most. Tévedek ám. Egy koponyát és némi színes ruhadarabot talál.

Reginát a Kék Köcsög kezelgeti a varázsvesszőjével. Rendbe fog jönni. Megnyugodtam. Emma érkezik.

Kóbor Cicu majdnem eléri Neverland partjait, amikor világosságot gyújt egy gyufával, ettől az Árnyék elereszti és a papucsos-hálóköntösös szállítmányt elnyeli a tenger. Persze dehogy fullad meg, csak elterül arccal lefelé sokáig. És ekkor… kifogják kötéllel és egy hajóra húzzák fel. Na, na, vajon hány éves a kapitány? Heh.

Odahaza Emmat apukája vigasztalja. Jól megy kettőjüknek ez a dolog. Reginát Hófehérke ápolja. Ez is jól be van már járatva. Regina nem túl hepi, főleg mikor megtudja, hogy a két irritáló szúnyog birtokolja a bazi nagy gyémántot, amely az egész várost el tudja pusztítani. Bizony, Hetibeteg sírt ás, Naomi meg közben megtudta a „Központ” révén hogy mire való a kő. Regina higgadt intelligenciája segítségével rámutat Hereceghnek arra, hogy fölösleges felháborodósdit játszani, mert ők is pontosan ugyanúgy akarták hátrahagyni a királynőt. A fontosabbik részlet az, hogy két senkiházi kezében van mindannyiuk élete.

vlcsnap-2014-01-26-00h16m38s57.png

Naomi kővel a kézben kijelenti, hogy a terv a végső fázisba jutott: Storybrooke el kell tűnjön a térképről.

Húh ... következik az évadzáró!!!

12 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.01.28. 18:25:33

Jajanyám, mennyi izgalom volt! Bár most egy kicsit gyengélkedem, ez a HV volt olyan jó hatással rám, mint a Kalmopyrin+Oszcillokokszinum löket, amit betoltam a szervezetembe. Egyből jobban lettem, hatott a HV. Megköszöntem már? Akkor most.
-Az Árnyemberes részek nem annyira mozgattak meg, de értem én, hogy meg kell ágyazni az elkövetkezendő szálaknak is.
-Miasszonyunk remélem jól bosszút áll majd. Még a kínzásokat is méltósággal viselte, imádom.
-Naomi meg szörnyen genya, de a gonosz és ellenszenves fajtából, na őt utálom.

Hüpna · http://almosblog.blog.hu/ 2014.01.28. 19:52:24

Csak annyit tessék nekem megmagyarázni, hogy mi az a "Totál poszt-tabi-parti fej"????

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.01.28. 20:06:13

@Hüpna: Csak tipszmikszelni tudok: Ha elrepülsz egy Árnyemberrel, manapság ehhez valami 'olyan' tabletta kell. Éééérted! Zacher Gábor kacsintott ide.

Hüpna · http://almosblog.blog.hu/ 2014.01.28. 20:11:53

@aggyistenbiri: megint jössz itt nekem a süteményekkel!(Zacher...) :)
tabi....tééééényleg, ez lehet a tabletta i-getős rövidítése, hogy én erre nem gondoltam XD
Apró bukfenc, igazából az előző HV-hoz kellett volna írnom, de most jutott eszembe, ha Regina ilyen men in black stílusban tudta törölni Henry emlékeit, nem lehetett volna ezt a varázslatot sűrűbben és mindenképp ELŐBB bevetni? O.o

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.01.28. 20:19:27

@Hüpna: Nagyon tetszik a kérdés, egy bajom vele, hogy nem nekem jutott eszembe :(
Nagyon kíváncsi vagyok a válaszokra.

Hüpna · http://almosblog.blog.hu/ 2014.01.28. 21:11:10

@ExBiri Árnyékmacska: egy csomó gebaszt megelőzhetett volna vele (okééééé, oké, értem én, akkor nem lett volna sorozat de NA! legalább tettek volna bele valami olyat hogy csak 5 évente egyszer tudja ezt a varázslatot elsütni vagy csak 10 percre hat...anything!!!)
A másik amin ki vagyok akadva, ez a tudomány által irtott varázslat, blaaaaaaa, ennél még tényleg valami vallási őrületes humbug is jobb lett volna

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.01.28. 21:46:53

@Hüpna: Csak arra tudok,gondolni, hogy ezek
1, nagyon gonosz varázslatok, drágán meg kell fizetni értük (most PONT nem Goldnak, hanem a varázsvilágnak)
2, Emiatt nem alkalmazta Miasszonyunk
3, Csak most jutott eszébe. (Ez kizárt, ehhez túl jó a szakmájában)
4, Logikai bukfenc - nem nézem ki az írókból.
Ó és igen: Ki(k) a Központ?

5, Agyonütném Naomit.

Hüpna · http://almosblog.blog.hu/ 2014.01.28. 23:29:03

@ExBiri Árnyékmacska: 4, Logikai bukfenc - nem nézem ki az írókból.- khm...ezt gondold át :D

5, Agyonütném Naomit. (ÉNIS!)

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.01.28. 23:39:51

@Hüpna: Az írók nagyon dögök tudnak lenni.

Agyonütném-Én is: Pont direkt ezért változtattam képet: Most villám-kezű vagyok.

Hüpna · http://almosblog.blog.hu/ 2014.01.29. 22:39:45

@ExBiri Árnyékmacska: csak zárlatos ne legyél a -mindent-ölő-varázssokkolójával

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.01.29. 22:47:08

@Hüpna: Nagyon kafa villámoló kezeim vannak, kinagyítod, látni fogod. Arra kell csak figyelnem, hogy a kurva sokkolójával nehogy a közelembe férkőzzön. Majd én támadok először, egyszerű stratégia.
süti beállítások módosítása