Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 6777-6778. rész

2014. január 28. 14:00 - julie0812

Vanda tényleg lenyúlta a Petinek gyűjtött pénzt, végül is ez csak előleg, meg amúgy is, a szipirtyó tehet mindenről, mert rossz anya volt, ezért Juli is rossz anya volt, ergo Vanda is rossz anya lesz. NonStop és New Bartha új albérlőtársat keresnek Cseng helyett, annyi a jelentkező, hogy akár beszavazóshow-t is lehetne tartani: KicsiSzabi, Balázs és Enikő is megpályázza a helyet.

2.jpg

Vandácska elhúz vissza Bécsbe, előtte családi fotózás a parkban, természetesen NonStop Ádi asszisztálásával, majd a lenyúlt lóvé egy része mégis visszajut Petihez, mert Vanda a búcsú ölelésnél KicsiSzabi zsebébe csúsztat néhány húszezrest, ő pedig Petinek adja a zsét. Nem igazán értettem ezt a gondolatmenetet, de mindegy.

Zsófi visszatér a Clau villába, mint mindig, Miklós bánatában whiskyt iszik, mint mindig. Balázs a tettek mezejére lép, biztosítja Claudiát a lojalitásáról, Mikit pedig azzal bíztatja, hogy visszaszerzi a céget.

1.jpg

Juli terhes, úgyhogy Atikám gyorsan célba talált, KisMáté pedig szolidaritásból bevállalta a nullás gépet, ettől Petinek is jobb kedve lesz. Legalább megint volt min mosolyogni.

Címkék: barátok közt
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

julie0812 2014.01.28. 15:25:46

@zitoka: Ez most csak egy rész :)

Laresz 2014.01.28. 20:40:30

@zitoka: nem lehet róla többet írni, ennyi történt. Ez egy ilyen sorozat...
süti beállítások módosítása