Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 6x15 - Kiválasztás káromkodással és kőművesdekoltázzsal

2014. január 26. 19:40 - sixx

Screen Shot 2014-01-27 at 5.58.11.png

Tegnap este már Lilu irányította a bolondokházát, nem mondom, hogy nem hiányzott, mert de, Istenes alatt a dolgok kicsit ellaposodtak és jelzőből is csak egyet ismer (érdekes), igaz néha hozzáteszi, hogy "nagyon", így szavunk nem lehet. A villalakók azonban nem veszik komolyan, márpedig ma Kiválasztás van, és itt azért némi szigorra lesz szükség, meg az arcoskodó lakók helyretételére. Lilu zöldben van és ezüstös topánt adtak a lábára, utóbbi helyett akár vehetett volna vietnami papucsot is, szólni kéne a sztájlisztnak, hátha van az is.

A műsor összefoglaló része a három love storyval indul, Szájmon egy hatéves gyereket megszégyenítő magabiztossággal rakott össze egy szívet hamuból és kövekből, a darabjait fogkrémmel applikálta (nehezen) értelmezhető egésszé. Nem mondom, hogy kortárs múzeumokban nincsenek szarabb cuccok kiállítva. Zsóti is udvarlásba kezd, miközben a háttérben Báttya fevőtámaszokat nyom, hogy letudja a mai szereplését is, a kispesti Rómeó módszere a "kenjük be Dorka cigijét erős paprikával", aminek az eredménye sűrű köhögés és kurvaanyázás. Az RTL a 8-kor kezdődő műsorban kiblőrözte a szájban tartott cigarettát, de a kézben tartottat nem, biztos van valami a médiatörvényben, amiről nem tudok.

 

Dorka rágyön, hogy Zsóti pont olyan infantilis, mint Szájmon, vagy ő maga, és röhögve konstatálja, hogy megszívatták, a folytatásban pedig, amikor közös zuhanyzásra mennek, egymást köpködik Zsótikával, mint két szefós, mert hát úgyis lejön. Ezen az alapon szájba is hugyozhatnák, vagy kulázhatnának a melle közé, a lényeg, hogy szigorúan a zuhany alatt, ugye. Dorka és Zsóti násztánca addig fog tartani, míg Iza rá nem un a dologra, mert akkor itten kő kövön nem marad, ha tetszettek látni a Carrie című Stephen King-horrort, akkor lehet sejteni, mire gondolok. A szerkesztők nem akarták, hogy legyen egy nyugalmas délutánjuk a lakóknak, így beküldtek pár tálca szendvicset és kiadták az ukázt: tessen egymást baszogatni kérdésekkel.

Screen Shot 2014-01-27 at 6.57.48.png

A kérdések Szájmon és 501, Zsóti és DorkaIza illetve Pink és Debilió szerelmére vonatkoztak, és perszehogy üvöltözésbe fulladtak, Pink leostobenkókurvázta 501-et, mire Szájmon, a lovag kilátásba helyezte, hogy megfaszozza a csaj varázsvesszőjét, és már indult is cselekedni, de csak a szája járt - ezt Debilió persze komolyan vette, így már meg is indult, hogy a pár ágyába szarjon, vagy valami hasonló, de leállították. Pink tetovált vagy rajzolt (ragasztott?) szemöldöke mellesleg még groteszkebbé teszi szopottgombóc fejét, Debilió viszont mér tele van, mint a déli busz, így nem törődik azzal, hogy a villa legmanipulatívabb, legidegesítőbb nőjébe akar belemászni könyékig. Kaptak kérdést Zsótiék is, itt Iza kijelentette, hogy leszarja Dorka és Zsóti kapcsolatát, mire bevágták Dorka szokásos "menj már anyádba a hazugságaiddal"-fejét. A vita legjobb pillanatát Krisztián szállította, amikor egy ki az ostobább, Pink vagy 501 vitát azzal zárt le, hogy

Itt mindenki buta, hiszen itt vagyunk bent.

 

A veszekedés hozadéka volt még egy Szájmon-501 összezördülés, amiből kiderült, hogy 501 az első nap taktikából alkart baszni Zsótival, aztán ugyanazért Simlissel, és hogy vajh most miért baszik Szájmonnal? Hát szerelembűl, abból. Muhaha. Estére is jutott egy adag konfliktus: a lakóknak színt kellett vallaniuk, kit tartanak nagy színésznek ill. színésznőnek. A VV Gigi vándordíjat a csajoknál 501, a fasziknál megosztva Debilió és Simlis kapta, utóbbi nem értette miért, de nem baj, mi tudjuk. Az egész játák legjobb pillanata, amikor egy felolvasott indoklásban 501-et vagy tán Pinket Maryln Brandónak titulálta valamelyik agysebész.

Screen Shot 2014-01-27 at 6.53.44.png

501 nem örült a díjnak, és a hálószobában sírdogált egy kicsit Szájmonnak, aki baszott megvédeni mindenki előtt, a faszi egy ideig hallgatta, aztán dugtak egy kicsit, de ennek nem lett jó vége, mert Debilió kiszagolta a dolgot, és mindenkit becsődített a szobába, ahol először csak ujjal mutogatott az ütemesen emelkedő-süllyedő, Ikea-huzatos paplanra (közben Iza és Dorka zabpelyhet zabált két pofára) majd lerántotta a takarót, "nézzük meg, benne van-e"-felkiáltással. Agyonvertem volna.

Screen Shot 2014-01-27 at 6.55.39.png

Lefekvésre is jutott ordibálás, Dorka és Zsóti addig évődött és röhögcsélt egymással, míg Iza agyában elpattant valami, és el nem kezdett racsítani, hogy ő itten aludna, és nincsen rá tekintettel senki, és egyébként is kurvaistenbasszameg, és mit képzelnek, kirongyolt a nappaliba, ahol Simlis, az arca láttán már tudta, hogy kurva nagy baj van. Iza egy üveg vízzel visszarohant a hálóba, és kilátásba helyezett egy zuhanyt mindenkinek, majd kiabált még egy sort, de ezt már mindenki leszarta, főleg Zsóti meg Dorka. Mivel a műsorszám bebukott, Iza kabátot vett magához és cigit, majd látványosan dúlva-fúlva, az ajtót maga után bebaszva kiment az udvarra, és Dorka, a hülye, meg utána ment, mert ő egy ilyen típus, neki meg kell értenie mindenkit, és jóban kell lennie minden lakóval. Simlis csóválja is a fejit odabent, ejnyemár, de hülye vagy te, Dorka.

 

Na, válasszunk ki, ideje már. Ezek ott bent nem tudnak semmit róla, az első sokkig mindenki nagyon vidám, de Lilu hamar lehűti a kedélyeket: kiválasztás lesz, mostan. Debilió kap egy miniinfarktust, de villamesterként kimegy a borítékos bőröndért, és közben a tükörben pózol egyet, Zsóti meg Krisztián kimegy az öntöttvasból készített Kiválasztó Tábláért, ami kurvára lehetne fából is, de akkor könnyű lenne, és nem lenne konstans balesetveszély. A készülődés közben a nők igyekeznek embert faragni magukból (smink és haj igazítva), Józsi meg nadrágot húz a sárga bugyira, ennek örülünk, de nagyon. Lilu elmondja a szabályokat, de persze hiába, agyhalottaknak aztán magyarázhatsz. Holtverseny esetén Debilió dönt. Először felírják a nevet egy papírra, aztán jön a móka, közben Bugyitlan olyan kőművesdekoltázst villant, amilyet csak vicces mémeken lehet látni.

Screen Shot 2014-01-27 at 7.23.04.png

Jönnek a bejátszások, sajnos pár brutális kimarad (pl. Iza-Zsóti smár) de ezekkel majd kezdenek valamit a szerkesztők. Lilu faggatja a nyomorultakat a látottakról, az egyetlen reveláció, hogy Szájmon nem tud spontán reagálni dolgokra és csak összevissza beszél, meg káromkodik, ezért Lilu lebassza, Szájmon visszaszól, de Lilu lenyomja, itt nem lesz még egy VV Attilázás baszki. Jön a jelrakás, a várt bizonytalankodással, szinte mindenki kap jelet, az indoklások általában a "nagyon szeretlek téged, ez figyelmeztetés" vonalon mozognak, tán csak Krisztián mondja ki, hogy Simlisnek itt helye nincsen, és nem akar vele együtt lakni. Szájmon egy betanult, nagyon zavaros szöveget tol, semmi értelme nincs, de legalább szépen felmondta. A végén Laci, Bugyitlan és Pink áll 2-2 jellel, Debiliónak kell döntenie, jaj, sírás lesz belőle, hiszen a két csajt csak nem hajítja ki, így marad Simlis, ő kapja a telesírt ződ kendőt.

Screen Shot 2014-01-27 at 7.35.58.png

A végén mutatnak egy bejátszást a ma este 21:30-kor jelentkező összefoglalóról, amiben Iza és Simlis üvöltözik egymással, de úgy, hogy Iza már Simlis arcába mászik a végére. Máris ökölbe szorul a talpam a látványtól.

 
 
Címkék: vv6
1841 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.26. 19:45:43

na, most hova írjak?!?
Tök bizonytalan lettem :O

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.26. 19:46:13

Traktoros észrevétlen bentmarad akkor, és elfelednek jelet rakni rá?!

malevil2050 2014.01.26. 19:46:31

Jól meg vagyunk kutyulva :)

A Proverbiális Noszty Fiú 2014.01.26. 19:49:02

Hát fiúk, sportolni kellene, mert ropibbak vagytok mint a csajok.

Tompó 2014.01.26. 19:49:30

A jelemet lacibácsira rakom mert nem színpad-izálom a hangját :) meg amúgy is vén majom

malevil2050 2014.01.26. 19:52:04

Én már bekapcsoltam a tévét , mert csöves és be kell neki melegedni :)

Dick Tator 2014.01.26. 19:53:08

jelemet Tjaktojos Kjisztián kapja, mert ő áll hozzám legtávolabb

Tompó 2014.01.26. 19:53:30

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Ne már...ő senkit sem zavar...kizárólag a berendezésre veszélyes :)

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.01.26. 19:53:38

Véleményem szerint, amióta Teó rájött, h ő tkp jókislány, és ettől totál megzuhant, így értékelhetetlen lett a játék szempontjából. Szal bár kedvelem, rá raknám a jelet.

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.26. 19:53:40

IB továbbra is képtelen beszélni.

Sztem írja le táblára, és mutogassa fel...

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.26. 19:54:21

@malevil2050: :DDD

És hétfőnként még adásszünet van?! :O

Dick Tator 2014.01.26. 19:54:22

komolyan, Krisz uncsi

én már a fény gyermeke vagyok 2014.01.26. 19:54:42

Én nem gyávázok, nekimegyek a legnagyobb fizikumnak. Jelemet Viki kapja (be).

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.01.26. 19:55:31

Haynau 2014.01.26. 19:27:51
Nem, tökéletes nő nincs, ezt tudom. Olyan nőt keresek, aki passzol hozzám. Ez pedig sajnos magában foglal egy bizonyos intelligenciaszintet és lelki érettséget. Beképzelt? Nem az. Átmentem néhány helyzeten, mire elértem azt, ami/amilyen vagyok. EZT várom el egy nőtől. Nem hinném, hogy túl magasak az elvárásaim - alább viszont nem adom. Akkor már inkább a szingli-lét!

Nahát, éppen ilyen vagyok :D:D:D:D:D Csak a sok cappy megboríthat.

A Proverbiális Noszty Fiú 2014.01.26. 19:55:42

Ezt a púpos nyomorékot elnézve meggyőződésem, hogy Aurelió nem más Alekosz bétaverziós klónja.

És mindketten egy borzasztóan félresikerült szovjet titkos emberkísérlet sajnálatos melléktermékei akiket szabálytalan időközönként félrészeg bunkerfosztogató tajgai tigrisvadászok szabadítanak a világra.

Dick Tator 2014.01.26. 19:55:56

@én már a fény gyermeke vagyok: legalább Viki kavarja a kakit, csinál valamit

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.26. 19:56:15

@malevil2050: Én meg behozom az akksit a kocsiból, mert nem vezették még be az áramot a faluba.

@én már a fény gyermeke vagyok: Vikire teszed a jelet? Vigyázz, katapultál a lánctalpaival!

Tompó 2014.01.26. 19:56:53

@én már a fény gyermeke vagyok: Bátor vagy...ha megtudja papírgalacsint csinál belőled aztán le is nyel..

Dick Tator 2014.01.26. 19:57:32

@A Proverbiális Noszty Fiú: valahol igazad van ebben az Alekosz analógiában, egyik sem 100as, az tuti, csak a Óréli egy kicsit jobban fest, bár Alekinnyó a trikóban+fecskében überelhetetlen :)

malevil2050 2014.01.26. 19:58:12

@Tompó: Először telepes tv-t akartam írni de rájöttem h az nem volt :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.01.26. 19:58:38

@sixx: a heti világ 1. 19ikén 14:30

A 8ik rész öfije meg Gézától 20ikán reggel 8.

pocokpocok 2014.01.26. 19:59:56

lsh-live.org/

ide is kiírom: online RTL2 .. :)

☺ágica (törölt) 2014.01.26. 20:00:09

hát, és 500+-ra tenném innen kintről. ha bent lennék akkor a 2 új közül vmelyikre

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.01.26. 20:00:17

@én már a fény gyermeke vagyok: azt hittem, h eddig én kellek neked, és én kaptam a piros szívedet.

malevil2050 2014.01.26. 20:00:39

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: Jahh , most nyomtam oldalba , mert ugrált a kép, most már szuper :)

pocokpocok 2014.01.26. 20:00:58

én IZát küldeném..
kezdődik az élő...

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.26. 20:01:07

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Eeegen, csak ha nem túlzottan hatalmasodott el rajtam az Alzheimer, neked már akadt párod.

De így is bíztatsz: ezek szerint akad olyan nő, akire passzolnának az elvárásaim. Most már csak az hiányzik, hogy a két út keresztezze egymást.

@malevil2050: Telepes TV nincs. Még Mongóliában is autó-akksiról megy a Junoszty - a jurta mellett meg ott virít a parabola-antenna. Saját gülü szemeimmel láttam, szürreális látvány.

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.26. 20:01:34

@pocokpocok: nekem azt írja, h jelenleg nincs közvetítés..
A te kábeleden egyenes kapod a villát?!
Kolosi rokona vagyol?! :D

Tompó 2014.01.26. 20:01:47

@malevil2050: És pislákol már a csöves mert indul az adás :D

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.26. 20:02:13

Na kezdődik az adás. És hurrá, végre tudom nézni! :D :D :D :D :D

malevil2050 2014.01.26. 20:02:25

@Tompó: várom a sex szimbólumot :)

tena_lady 2014.01.26. 20:02:27

Én Lacira tippelek, hogy ő kapja a legtöbb jelet. A másik sanszos Krisztián.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.01.26. 20:02:47

@Haynau: igen? Ki? Binbir? Neki éppen Viki kell :D

LILU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

malevil2050 2014.01.26. 20:02:57

De szép ez a nő , istenem :)

Tompó 2014.01.26. 20:03:18

Jaj LULI..vállasodik...

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.26. 20:03:22

Jé, Lilu lengyel takarítónőnek öltözött!

A Proverbiális Noszty Fiú 2014.01.26. 20:04:03

Mikor találnak már egy új műsorvezetőcsajt? Lilu már a "macskás leszbi" külső határán van.

csiberibe 2014.01.26. 20:04:12

Órélió hisztijeinek leírása miatt olvasom a hv-t, szóval ki ne merjék szavazni, mert csúnyán fogok nézni.

pocokpocok 2014.01.26. 20:04:21

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: tényleg megy...
lsh-live.org

ott lesem...

eddig vagy néztem, vagy írtam én is.

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.26. 20:04:30

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Nem, én konkrétan ríllájf-ra gondoltam. Vagy rosszul jött volna le?

@malevil2050: Melyik csatornát nézed? Nem a Retek Kettőt, annyi szent...

Tompó 2014.01.26. 20:05:18

@malevil2050: És mi az sári csunyája? :)

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.26. 20:05:29

@Haynau: konyhásnéni karja van-e már? anélkül nem az igazi....

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.26. 20:05:31

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Télleg, teccik az új módi is! :D

Az előbb valaki beposztolt egy oldalt, azon keresztül livestream-elni lehet a Retek Kettőt!

Tompó 2014.01.26. 20:06:03

luli bevallotta, hogy milyen buta..:DDD

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.01.26. 20:06:21

Nem megy ez Lulinak ma :D

@Haynau: nem, nem, megfigyelőképességed felbecsülhetetlen :)

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.26. 20:06:22

megjötteeeeeeeem :)
végre lilu. nem neki örülök igazából, hanem hogy nincs IB :D

részemről teo, krisz, zsófi mehetnek haza.

Istenes Bence 2014.01.26. 20:07:05

Hat perc telt el, de már bevágtam egy csomag Haribot. Fene a belem. ;)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.01.26. 20:07:08

@Haynau: még, lehet nézni, észreveszi az rtl, oszt nem lesz sokáig.

pocokpocok 2014.01.26. 20:07:13

@Haynau:
lsh-live.org/

ez volt :)
De Blájennek nem megy :/

Tompó 2014.01.26. 20:07:24

Á ott volt az új gyerek 2 mp-re láttam...azt hittem csak szöveg, hogy ott van..de most láttam hogy igaz!

ő-szinte 2014.01.26. 20:08:06

FASZOMATBAZDMEG most akkor hol kommentelünk??????????????????

EZ KIBASZOTTKURVAIDEGESÍTŐ ÉS VELÜNK VALÓ KIBASZÁS!!!!!!!!!!!

pocokpocok 2014.01.26. 20:08:18

500+1 hogy nyafog, borzalom!
pfej!

pink ninja 2014.01.26. 20:08:34

@pocokpocok: nálam működik, és örök hálám érte :)

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.01.26. 20:09:40

Mi ez a meztelencsigás utalás?
Már mikor a hajnali streamen csináltam, akkor se értettem, h minek nyomkodja oda a fogkrémet.

szmoti 2014.01.26. 20:09:56

tényleg működik a linken a livetream, és nem is olyan para, csak kb. fél percet késik :) de tényleg megy

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.26. 20:10:01

@Haynau: *irasshaimase :D de értékelem az igyekezetet.

Tompó 2014.01.26. 20:10:22

@ő-szinte: sírsz is vagy csak ordítasz?

pocokpocok 2014.01.26. 20:10:36

Zsóti paprikásan udvarol :D

malevil2050 2014.01.26. 20:10:38

Zsoti ki se néztem belőled ezt a viccet :)

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.26. 20:11:49

úgy látom, zsóti nem képes felnőni, marad a meghúzom a haját, mert tetszik nekem-módszer.

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.26. 20:11:59

Érdekes, hogy udvarol Zsóti: bepaprikázza Durci erőspaprikával! Bazmeg! :D :D

Persze rögtön levágta, hogy Zsóti az! :D

malevil2050 2014.01.26. 20:12:37

Akkora szinész???????????

Istenes Bence 2014.01.26. 20:12:43

Shárlika igazi arca Fűrészből a bábu.

ő-szinte 2014.01.26. 20:12:43

@Haynau: én tanknak néztem Lilut:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Tompó 2014.01.26. 20:12:45

@malevil2050: kispesten ez a humor? nem csodálom, hogy kisebbrendűségi komplexusai vannak....:DD

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.26. 20:13:29

egy napja még hirig volt, vége mindennek meg ment a vetítés. nem? most meg már örül, hogy udvarol? :D

lilu vicces volt a kétéves fiúval, végre van nevetés meg ilyenek.

☺ágica (törölt) 2014.01.26. 20:13:39

mivel lepte meg Szájmon 500+-t?

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.26. 20:13:40

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: én sem vagyok házas. hát akkor? :D

Na, Dorkának akkor ezek szerint kint is bejön az ilyen gyerekes baromság? De jó!

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.01.26. 20:13:58

Dorkának szólhatott vki, h milyen smink az, ami jól áll neki. Jobban néz ki, mint mikor bejött.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.26. 20:14:03

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: mindent ingyen kapnak, sztem ezt is. szóval zsóti az rtl tulajdonát rongálta :)

Dick Tator 2014.01.26. 20:14:07

Liluban az az egyetlen jó dolog, hogy ő nem Bence

ő-szinte 2014.01.26. 20:14:09

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: én nem csicskulok, faszomatbazdmeg :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
ráraktam a jelemet és kész
max kivisz és kinnhagy a gecibe ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.26. 20:14:30

@pocokpocok: kábelen van rtl2-m :)
aszittem a honlapon megy rlife a kamera...

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.26. 20:14:54

@☺ágica: egy szivecskét rajzolt papírra, beleírta, hogy charlotte/a (nem lehet eldönteni), körbe rakott kavicsokat és rájuk meztelen csigákat (elmondása szerint) fogkrémből.

Tompó 2014.01.26. 20:15:03

@☺ágica: valami meztelen csigával ha jól láttam

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.26. 20:15:29

@ミラ: nah, már csaknem érted akartam küldetni, hiányoltalak!

Itt a macifül neked. meg van extra meglepi :D

ő-szinte 2014.01.26. 20:15:37

@Tompó: mindkettő ÉS még toporzékokok is közben ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

A Proverbiális Noszty Fiú 2014.01.26. 20:16:36

Zsolti asszem gázabb mint Aurél. Félelmetes mennyire sötét és primitív egy véglény.

Tompó 2014.01.26. 20:16:38

@ő-szinte: akkor te ma nem kapsz jelet..kell a műsor :DDD

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.26. 20:16:41

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: helikopterezel is nekem? :)

@ő-szinte: be akarsz menni a villába soron kívül?

malevil2050 2014.01.26. 20:16:41

@Tompó: de van jobb : a nő illta :)

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.26. 20:17:49

Ez a kérdezz-felelek naggggggyon kemény csörte! Mennyi hazugság! :D :D

ő-szinte 2014.01.26. 20:17:50

@Tompó: figyelj... én MINDENT a nézecccccségért ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.01.26. 20:18:03

Jó ez a ki tud fapofával nagyobbat hazudni játék :)

pocokpocok 2014.01.26. 20:18:03

@☺ágica:
én megszáradt galambsz.r kavics kombónak néztem :D vmi szív féle

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.26. 20:18:45

Most kavarja ez a Simon, vagy nem kavarja??! :)

pink ninja 2014.01.26. 20:18:47

aurélió mekkora :)))

Istenes Bence 2014.01.26. 20:18:53

Hogy a picsába lehet ennyi faszságot kérdezni? Mekkora egy buta népség ez. Zsófi! Mondd ki, hogy csicskával nem járunk.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.26. 20:19:13

sárlik elvileg összeveszett simivel, majd a mai videón dugnak erősen, amikor rájuk nyitottak csoportosan. akkor csak megbocsátott.

zsófi meg sárlik öribarik lesznek.

szmoti 2014.01.26. 20:19:15

Aurélió most nagy arc volt :D

Deutsche Gabbana 2014.01.26. 20:19:40

A Homlokra Tetovált Szemöldökű Lánytól kinyílik a bicska a zsebemben.

pocokpocok 2014.01.26. 20:19:52

Oráliónak nincs ingerküszöbe...

A Proverbiális Noszty Fiú 2014.01.26. 20:19:56

Na végre egy jó jelenet.

Sárlottot a veresegyházi asszonykórusba kellene berakni, a tájszólásával ki se lógna.

Dick Tator 2014.01.26. 20:20:08

Krisz: Itt mindenki buta, mert itt vagyunk!!!

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.01.26. 20:20:16

Zsófi és Sarolt pár nap alatt, h megtalálták egymást.

Hori1 2014.01.26. 20:20:16

Vidéki maaan a király

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.26. 20:20:19

@☺ágica: lebuktál, neked bejön simi.

@Haynau: ez az egyetlen mentséged, de lehet rajta változtatni :D

egybites megmondta, hogy mindenki buta. okkkkkké.

Tompó 2014.01.26. 20:20:29

Egyik butább mint a másik :DDDDD

ő-szinte 2014.01.26. 20:20:30

@ミラ: á basszameg, nem engednek be mert félnek, hogy ellopnám a sóóóóóót ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.26. 20:20:32

"Amúgy itt mindenki buta, mert mind itt vagyunk."

Traktoros Krisz, hovatovább Másfélbites lett! :D

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.26. 20:20:38

@Istenes Bence: én némi almapálinkán gondolkodom a ma esti műsorhoz... :))

Tompó 2014.01.26. 20:21:52

A traktoros megmondta a tutit :D

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.26. 20:21:59

Jézusom, ezek mingyá' összeverekednek. Mikor engedik be közéjük az óvónénit?

perszepolisz 2014.01.26. 20:22:23

Debílió kezd azért idegesíteni. Mi a faszt képzel ez magáról?

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.26. 20:22:31

sárlik mennyyyyyyyyyire hazudik. ha kimennek, szegény simi. most lehet, hogy megeszi a dumát, de kint vissza tudja nézni.

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.01.26. 20:22:41

Asszem, h itt nem lesz sok kiszavazás, minden 2. ember verekedés miatt lesz kizárva :)

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.26. 20:22:41

@Tompó: :DDD

Pedig most jót szólt bele az össznépi üvöltésbe :D

Istenes Bence 2014.01.26. 20:23:09

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: Letoltam már egy liter forralt bort. Direkt főztem, de nem bírtam kivárni a műsort.

ő-szinte 2014.01.26. 20:23:14

@pink ninja: igen, nekem ő a kedvencem a múltkori óta :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
imááááááááádom ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Dick Tator 2014.01.26. 20:23:25

asszem ez a Zsófi idegesít a legjobban.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.01.26. 20:23:46

@ミラ: illetve az rtlhez szorosan köthető cég tulajdonát.

@Haynau: írtam neked

@MolnarErik: pedig azt kifizettetném, akkir lenne leginkább éhezők viadala :D

@ő-szinte: kész az új nicket.

Istenes Bence 2014.01.26. 20:23:51

@ミラ: Sárlik annyira okos, hogy fel sem fogja, hofy mit mond.

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.26. 20:23:55

"Közel akartál kerülni? Finoman fogalmaztál, baszni akartál vele!"
- Szájmon Sárlikhoz

ő-szinte 2014.01.26. 20:24:16

@Istenes Bence: míly meglepő ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

pink ninja 2014.01.26. 20:24:19

@ő-szinte: jah, hát úgy is a te 200. nicked vagyok :DDDD

Tompó 2014.01.26. 20:24:24

szerelmes vagyok mint egy nagyágyú :DDDD Sárli :DD

pocokpocok 2014.01.26. 20:24:30

501, te minden vagy anyám, csak szerelmes nem!

szmoti 2014.01.26. 20:24:34

És Traktorosunk tényleg javuló tendenciát mutat :)

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.26. 20:24:48

sárlik azért akar zsolttal lenni, mert érezte, hogy erős. de még akkor más nem volt bent, csak pár ember, amikor már rácuppant volna a harcsájára.

Deutsche Gabbana 2014.01.26. 20:25:22

követelem, hogy a kiválasztás után azonnal kapjanak korlátlan mennyiségű alkoholt és induljon el az online közvetítés! :D

pink ninja 2014.01.26. 20:25:40

@szmoti: van még benne tartalék, adni kéne még egy kis időt neki, remélem nem esik ki ilyen gyorsan :)))

ő-szinte 2014.01.26. 20:26:00

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: hogy mi??? :-O :-)
@ミラ: nem hiszem, hogy megeszi ;-)))

malevil2050 2014.01.26. 20:26:05

Eddig a legjobb taktikus a sári! jól jáccik! feladta a leckét szájmonnak!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.01.26. 20:26:28

@ミラ: nem, nem. Tudta előre, h iza látta, h nem lehet átérni két kézzel a harcsáját, olyan meg nem nagyon járt még benne, igaz, simon jellegű sem :D

Szentpeter 2014.01.26. 20:26:29

Tapasztalatom szerint szart se számít hogy a villalakóknak ki tetszik, ki nem..

Alekosz már tízszer kieshetett volna.. vagy Attila..

A nézők meg megnyerették velük a játékot..

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.26. 20:27:09

@ő-szinte: a mai videóban dugnak és rájuk nyitottak a többiek aurelio vezetésével és lerántják a takarót.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.01.26. 20:27:20

@Deutsche Gabbana: @ミラ: azt a csaj én még nem láttam. De igyekszem majd :D

@ő-szinte: már javítottam magam :D

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.26. 20:27:26

@ミラ: azt bármikor :)
MMKK!

De van más meglepi is... ;)
Medvegy.

☺ágica (törölt) 2014.01.26. 20:27:52

@ミラ: átlátsz rajtam:) álmaim pasija...:D

Krisz nagy volt az előbb, remélem még marad

SzilajSzilard 2014.01.26. 20:27:56

Ha Vizát elrabolnák az ufók a villából, vagy Dorka leszúrná, meg is van a gyászvideó.

www.youtube.com/watch?v=Fihw6yhng6A

Szentpeter 2014.01.26. 20:28:02

Az elképesztő mikor Simonnál leesik a tantusz... ilyen a szerelem..

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.26. 20:28:05

@Szentpeter: hát én biztos nem alekosszal nyerettem volna meg, de smst nem áldoztam erre. majd az appon szavazok.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.26. 20:29:15

@SzilajSzilard: ez mennyire szar volt :D

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: nem emlékszem már az MMKK jelentésére. rég volt.

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.26. 20:29:41

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: És tényleg! :D

Szóval Sárlik kavarja a szart ezerrel, de Szájmon feje körül kezd eloszlani a lila köd és észrevette...

ő-szinte 2014.01.26. 20:29:59

@pink ninja: hehe, egy újabb ;-DDDDDD
volt már ilyen tavaly,nem igazán tudtam megmagyarázni, hogy én nem én vagyok ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
de én csak örülök, hogy sokan vagyok ;-))))))))

Szentpeter 2014.01.26. 20:30:05

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős:

Vagy az RTL.. ezt sem zárom ki..

De a lényeg hogy tök mindegy kit választanak ki..

tena_lady 2014.01.26. 20:31:38

Jaj. Tiszta taktika ez, amit a többiek művelnek a Bonnie és Clyde párossal szemben. Mert amúgy kit érdekelne, hogy miért vannak együtt? De viszályt szítani azt gondolják jó lesz nekik.
Amúgy meg Charlotte tök következetesen mondja el mindig, hogy mikor bement, akkor taktikázni/flörtölni akart a pasikkal, de ehhez nem talált partnert, viszont Simonnal meg egymásba szerettek. Most komolyan. Ki bírná elviselni Simont, ha nem lenne belé szerelmes?!

Tompó 2014.01.26. 20:32:22

@Szentpeter: Nem szerelmes....játszik....ugyan úgy mint sári..vagyis egy kicsit jobban, de legalább ők tényleg játszanak..nem úgy mint a többiek...mind tök hülye...

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.26. 20:32:33

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: csak ezekben?! :O

@ミラ: asszem (nálam legalábbis), mindig minden körülmények között...

megfelelne?

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.26. 20:32:50

@tena_lady: aki ribanc amúgy is. ezt is a pénzért teszi.

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.26. 20:33:25

@tena_lady: akinek az össz 2 agysejtje keresi egymást a sötétében?

Tompó 2014.01.26. 20:34:37

@tena_lady: "Ki bírná elviselni Simont, ha nem lenne belé szerelmes?! "

:DDDDDD azért 12 misiért, lakásért, kocsiért...sok mindent elvisel az ember..:DD..még a körmét is szopogatná...szerintem..:D

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.26. 20:34:52

"Marylin Brando és Charles Manson" együtt, valamint "Süsüi és Torzonborz keveréke" - Dorka jellemzése (de ki írta???). Na ez nagy volt! :D :D

ő-szinte 2014.01.26. 20:35:47

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: nem kell új nick, sixx nem basz ki :-) (remélem :-DDD )
én legalább értékelem a stílusát ;)))) :-P
és ne feledd, hogy többen mondták, hogy én vagyok a női alteregója, jájjjjjjjj mámó ;-DDDDDDDDDDDDDD

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.26. 20:35:50

na. szereti a f@szt, ez legalább korrekt volt.

nem látnak az orruktúúúúúúúúúúúl. ez a ronda vigyorgás, fú. nem sunáznám. ütném.

Tompó 2014.01.26. 20:35:56

Sári nyert..legalább ő valamiben már első :DDD

pink ninja 2014.01.26. 20:36:15

sárlot bazi idegesítő, nagyon durván

pocokpocok 2014.01.26. 20:36:23

Sárlik mindig akkor túlozza így el a mimikáját, mikor hazudozik.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.26. 20:36:53

iza inkább ne nevessen. légyszi.

ő-szinte 2014.01.26. 20:37:02

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: LOL ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
tuttttam én mi a trendi avi ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.01.26. 20:37:09

@ő-szinte: neki van női álllllteregggggggóóóóóóóóóóóójjjjjjaaaaaaaaaaaaaaaaaaa?:D

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: MOST! Gong az eleje, gong a vége.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.26. 20:38:02

a 19. kerületre hogy húzol lapot? ezt aurelio írta vagy jocó?

szmoti 2014.01.26. 20:38:09

Egész ügyesen olvas ez a fiú :)

Tompó 2014.01.26. 20:38:17

ezeket a véleményeket kik írták ők? lemaradtam...

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.01.26. 20:38:27

Hány szavazatot lehetett nyomni? Már kicsit sok a szavazat.

A Proverbiális Noszty Fiú 2014.01.26. 20:39:07

Na ettől a felolvasósditól meg csak ideges lettem.

ő-szinte 2014.01.26. 20:39:11

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: hát... ezt már megkaptam többször :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.26. 20:39:52

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: gongra nem tudok...
és a végén a gongot te már amúgysem hallanád ;)

Most amúgy volt értelme ennek a strigulahúzásnak?!

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.26. 20:40:07

@Tompó: ők bizony. ha magadra írtál volna szart és aláírod, hogy "aláírás: aurelio", akkor ő még fel is olvassa :D

a cigit néha kitakarják. mé?

agimano 2014.01.26. 20:40:10

19. kerületre lapot húzni:D

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.01.26. 20:40:10

Laci az egész éjjeli streamen ezen puffogot.

pocokpocok 2014.01.26. 20:40:11

mióta retusálják ki a cigiszívást? :O

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.26. 20:40:15

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Szerintem mindenki mindenkit jellemezhetett, csak két kategória volt: színész és színésznő.

Orálió tud olvasni! Hangsúlyozni mondjuk nem, de hagyjuk. Legalább nem analfabéta. Teljesen.

Istenes Bence 2014.01.26. 20:40:32

Sárliknak olyan a feje, mint ha méhkaptárba hajolt volna.

ő-szinte 2014.01.26. 20:40:44

@ミラ: na ezen szakadtam ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

A Proverbiális Noszty Fiú 2014.01.26. 20:40:50

@ミラ: nem akarják reklámozni az erőspaprika gyártóját.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.01.26. 20:40:57

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: az egész vvnek nincs értelme.

A Gongot majd én ütöm.

@ő-szinte: akkor szidhatlak?:D

Tompó 2014.01.26. 20:41:00

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: Hát arra nagy tételben nem fogadnék..látva azizabellát..:D

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.26. 20:41:09

@A Proverbiális Noszty Fiú: igyál te is pálinkát, aztán nemlesz több gongod! :)
izé, gondod...

Szentpeter 2014.01.26. 20:41:52

Rábasztál Simon, kérd vissza a gyűrűt..

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.01.26. 20:42:12

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: tudtam, h buszokkal szállították őket szavazni.

@Haynau: akkor jó. nem figyeltem eléggé.

A Proverbiális Noszty Fiú 2014.01.26. 20:42:13

@ミラ: nem gondolkodni kell hanem imponálni.

Tompó 2014.01.26. 20:42:29

@ミラ: :D

kitakarják..védjük az ifjúságot..biztos úgy nem tudják mi van a szájukban..

pocokpocok 2014.01.26. 20:42:37

műbalhé 501- 1-től :)))

ő-szinte 2014.01.26. 20:42:55

@ミラ: nem tom, de a kedvenc mondatom lesz ;-DDDDDDDDDDDDDDDD
ez kb olyan mint, hogy idősebb vagyok mint szlovákia ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Deutsche Gabbana 2014.01.26. 20:42:56

fantasztikus ez a vita, lenyűgöznek az érvelések.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.26. 20:43:30

@A Proverbiális Noszty Fiú: improvizálni.

bent 12 emberből 1 simon, 1 sárlik, marad 10, ebből 9 szerint sárlik játszik. well, ezekután ha simon nem hiszi el, így járt.

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.26. 20:43:33

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: "tudtam, h buszokkal szállították őket szavazni."

Van róla videjó is? Kaptak a szavazatér' tüzifát?

Istenes Bence 2014.01.26. 20:43:34

Na, dugjatok, oszt' haladjunk.

pocokpocok 2014.01.26. 20:43:39

hogy tudnak folyton a takaró alatt lenni?
én utáltam koleszba is, nem kapni levegőt :((

pocokpocok 2014.01.26. 20:44:24

dugás köznem veszekedni: jön a leleplező húzás!!!

Tompó 2014.01.26. 20:44:34

gyön az in flagRANDI..:DDDDD

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.26. 20:44:38

@ミラ: ezen felnyihogtam :D

miért, most retusáljanak f.szt a kezükbe?! :)

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: najó, ha te gongolsz nekem, akkor tudok!

@pocokpocok: jujj, vigyázz, nehogy kilökődj!

Szentpeter 2014.01.26. 20:44:56

Mit csinál Simon, elhárítja a dugulást ?

malevil2050 2014.01.26. 20:45:06

Ahha szval ott volt h jáccunk egy kicsit :)

agimano 2014.01.26. 20:45:15

@A Proverbiális Noszty Fiú: nem olvastam amúgy, hogy miről volt szó:)

pocokpocok 2014.01.26. 20:45:24

simi a boxer gomblyukán át csinálja? :D

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.26. 20:45:26

jó így dugni, ez valóvilág..
Sztem lehet, h Debilió azért kíváncsi, mert közelről még nem látott ilyet?! :))

malevil2050 2014.01.26. 20:45:33

@ミラ: Így már más a helyzet :)

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.01.26. 20:45:45

Bakker, kimegyek brunzolni, erre mire visszajövök már nem veszekszenek, hanem hegesztenek.

Deutsche Gabbana 2014.01.26. 20:45:49

Orálió miért fogdossa a nudliját, amikor Simonék szekszőnek?

A Proverbiális Noszty Fiú 2014.01.26. 20:45:51

@pocokpocok: Sárlott a munkahelyi ártalmaknak hála 2 köbméter levegőt, három sonkás szendvicset, egy termoszt, fél pár túrabakancsot, egy iPhone töltőt illetve egy tekercs polifoamot is el tud rejteni.

Tompó 2014.01.26. 20:45:54

Iza volt legnagyobb..közben zabált:DDD

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.26. 20:46:28

most jön a köpdösés. mi ez, a Való Ovi?

malevil2050 2014.01.26. 20:46:42

Hhahhhhaaaaaaaaááááhhhhhhh ? Leköphetlek?????

agimano 2014.01.26. 20:46:49

leköphetlek? milyen csajozós duma már!

pocokpocok 2014.01.26. 20:47:09

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős:
Eskü varrok neki egy gomblyukas párnát, oszt gyömöszölheti :D

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.26. 20:47:22

ha azt kérdi meg zsóti, hogy lepisálhatja-e, mert úgyis lemossa, akkor ott helyben rábukik? így is kapcsolatnak titulálja.

BarBwire 2014.01.26. 20:47:25

Jó estét, itt vagyok, mi történt?

A Proverbiális Noszty Fiú 2014.01.26. 20:47:25

Úgyis lemosod!

Beköpködi mint Peti a légy.

Istenes Bence 2014.01.26. 20:47:34

Ezt a pesti udvarlási módot kipróbálom. Holnap leköpök pár csajt az utcán.

agimano 2014.01.26. 20:47:46

morbid, bunkó... én is ilyen avgyok

ő-szinte 2014.01.26. 20:48:39

@ミラ: áhhhháháháháháháháááááááááááá, ezért kapni fogsz az ellenbrigádtól ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
de full igazad van ;-)))))))))))))

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.26. 20:48:45

Na, aki nem búvalbaszott, hanem képes jól megköpködni a csajt, jól tolja a bunkó morbid poénokat: Dorkánál lehet jelentkezni!

BarBwire 2014.01.26. 20:48:46

@Istenes Bence: Nehogy, válaszként beverik a pisze orrod.

malevil2050 2014.01.26. 20:48:58

Piszkosul le vagyok maradva,rájöttem

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.26. 20:49:01

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: :D
Miértz, volt gulyás-szavazás is?

Nem is rossz ez a Durci fürdőruciban...

@ő-szinte: erre pontot adok :)
vagy: az anyakönyvem hosszabb, mint a szlovák törikönyv.

@pocokpocok: ezért a tetőn csináltátok?! :D

pocokpocok 2014.01.26. 20:49:05

@A Proverbiális Noszty Fiú:
Akkor Sárlik maga egy fekete lyuk, be ne szippantsa az egész villát :D
@Tompó: Iza tehénné dagad, ha sokáig marad :) folyton zabál.

agimano 2014.01.26. 20:49:06

@Istenes Bence: pesti lol, vidéken mi a szokás?

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.01.26. 20:49:06

Na végre vmi kellemes látnivalót kínál Dorka.

Istenes Bence 2014.01.26. 20:49:21

@ミラ: Le is hugyozok pár csajt. Ha ez Kispesten megy, itt Csabán is menni fog.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.01.26. 20:49:28

@Istenes Bence: mindenképpen felmegyek pestre ezért.

@BarBwire: én uncsizom, de ez megszokott.

Tompó 2014.01.26. 20:49:36

@BarBwire: simon "szerelmes"..összevesztek, aztán dugtak...mindenki berohant..aurélió vakargatta...zsolti le akarja köpni dorkát mer az vicces...simon-laci-sári..villa legnagyobb színészei választás dobogósai

pocokpocok 2014.01.26. 20:49:43

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos:
a 7.-en az erkély korlátján, mert klausztrofóbiás vagyok..
jah: tériszonyos is :D

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.26. 20:49:54

@ő-szinte: én mellettük vagyok, ZsóDo párti vagyok, de ez baszki egy óvodás kisfiú.

pocokpocok 2014.01.26. 20:50:18

@agimano: vidéken a virág dukál :D

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.26. 20:50:48

@MolnarErik: bizony, te itt élsz a testi vágyaidnak, közben meg elszalad a ló! :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.01.26. 20:50:49

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: ahammmmmmmmmmmm, neked nem én kellek, hanem az a másik??????????? Hát ki vagy te?????????????, Az életben rád sem néznék.

Tompó 2014.01.26. 20:50:51

@pocokpocok: úgy jár mint az előzőbe kinga...falat kell bontani, hogy ki tudjon jönni...

BarBwire 2014.01.26. 20:50:59

Dugja meg valaki Izát, mert ezt a feszkót már én nem bírom.

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.26. 20:51:02

Iza bepöccent. De úgy dívásan. Lesz itt még balhé!

pocokpocok 2014.01.26. 20:51:17

Iza kibukott , megy duli-fuli.. majd ő kis kertészleányt játszik..

ő-szinte 2014.01.26. 20:51:21

@ミラ: háttt, ha ilyen a rajongótáboruk, akkor már nem is izgulok ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD :-P

Hori1 2014.01.26. 20:51:25

Ócska ringyó ez az Iza..

pocokpocok 2014.01.26. 20:51:46

elvonási tünetek...

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.26. 20:51:52

És Dorka még utána is megy! Ezt nem hiszem el!!!!

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.26. 20:51:52

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: jajajjaj, lebuktam, poedig csak improvizálni akartam neked :D

Szentpeter 2014.01.26. 20:52:03

@BarBwire: Neki csak Zsóti kell... ( röhögök )

Deutsche Gabbana 2014.01.26. 20:52:16

@MolnarErik: könyvet írhatna Orálióval az önuralomról. mmm, novellát.

malevil2050 2014.01.26. 20:52:30

Isauraaaaaa megfázik a nunid!! :)

ő-szinte 2014.01.26. 20:52:31

és bazdmeg Dorcit le Durcizták :-OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
ezek tényleg olvasnak minket és lopják a krejjjjativitásunkat :-OOOOOOOOOOOOo

A Proverbiális Noszty Fiú 2014.01.26. 20:52:35

Szegény Zsolti mekkorát tévedett amikor azt mondta,hogy Iza túl jó hozzá.

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.26. 20:52:59

A nagy barinők! :D

Izának egész jó a lába...

Wannabe Iza mérnem száll be harmadiknak, oszt mindenki lenyugszik a g...be :)

Hori1 2014.01.26. 20:53:10

Iza spanglit szív, vagy mér takarják ki? :D

pocokpocok 2014.01.26. 20:53:13

@Haynau: lehet, nem is a Zsótiba szerelmes, lesz itt még 3-as felállás az ágyban :D

Tompó 2014.01.26. 20:53:14

izaura beszabályozza a lakókat..:D kezd szimpi lenni :D

Istenes Bence 2014.01.26. 20:53:16

Dolgoztam Pesten másfél évet. Ha tudtam volna, hogy a jó csajokat csak le kell köpni, sokkal több összejött volna. A picsába.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.01.26. 20:53:20

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: nekem te ne magyarázz, nem vagy te senki sem. Én itt szétteszem a lábam, mire te másba gongolsz?????????? Ezt így hogy?

Szentpeter 2014.01.26. 20:53:22

Hát ma estére Zsofi segge kimarad...

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.26. 20:53:30

@pocokpocok: de most leesett a hó. marad a köpdösés.

izát valóban meg kéne dugnia valakinek.

nathalie 2014.01.26. 20:53:34

Ezen az Izán olyan jókat derülök :D Szánalom :D

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.26. 20:54:05

Megjött Dorka esze, leszarja Izát a továbbiakban.

malevil2050 2014.01.26. 20:54:09

A jelemet zsótira teszem,Zsóti hagyd el a villát most nincs gong se eleje se vége,most!

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.26. 20:54:16

na tegyük meg tétjeinket: iza zsótira teszi v dorkára?

átraktam a jelemet sárlottra.

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.26. 20:54:40

@Istenes Bence: :DD

Vigyázz, IRL az bűncselekmény.
Senki nem veszi be, h csak csajoztál. Hiába vagy IB!

HummeRC 2014.01.26. 20:54:43

Sziasztok. Csak megfordították a szavazást és Sári lett a győztes. :P

ő-szinte 2014.01.26. 20:54:44

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: eddig is tehetted :-DDDDDDDDDDDDDDDDDD

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: az is játékban van ;-DDDDDDDDDDDDD

azért LILU is erősen döcögősen tolja a műsort :-SSSSSSSSSSSSSSSSs

pocokpocok 2014.01.26. 20:54:48

501-et szavazná ki a többség, aztán Lacit.

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.26. 20:54:48

Sárlik lenyomta Lacit a "szimpátiátlan"-szavazáson!

agimano 2014.01.26. 20:54:54

Epigramma az önuralomról és Svédország fővárosáról

BarBwire 2014.01.26. 20:55:03

@ミラ: és ez most jelent valamit? akkor mi a fenének kellett szavazni?

Tompó 2014.01.26. 20:55:11

minnyáá kezdődik..:DDD

malevil2050 2014.01.26. 20:55:39

@Haynau: Műr az éccaka megbeszéltük

malevil2050 2014.01.26. 20:56:42

Végre jön a játék! Nem ez a sok erköcsrendészeti baromság,

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.26. 20:56:48

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: :DD

Hát aszittem, h olyan őszinte a szerelem, mint Sárliké... Hogy én csak egy 502-nek kellek, nemtöbbre.

DE már megyek is, gyűjtük hegyi csillagvirágot az éjszakában, rakom reggelre a küszöbödre.

Szentpeter 2014.01.26. 20:57:16

Teo és Józsi mi a tökömnek van bent ?

Mint két kaktusz..

BarBwire 2014.01.26. 20:57:23

Azt megnézném, ha Sárlik kigolyozódik, akkor kit golyózna meg Simon (persze-persze hűséges marad, de akor legalább el kezdene játszani, és nem az altesti dolgokkal foglalkozni)

ő-szinte 2014.01.26. 20:57:30

@Istenes Bence: :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: eskü nekem is ez ugrott be :-O :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
és azt meg végképp nem értem, hogy mire olyan nagy barinők mikor halál féltékenyek :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

SzaffiChan 2014.01.26. 20:57:36

Sziasztok:-) Köszi a tippet, hogy hogyan lehet nézni időben :D Laci vagy Sárlik menjen haza . Amúgy az a vicces , hogy a pont a két íkúbetyár parasztgyerek gondolja az összes többit síkhülyének :D ez valszeg olyan lehet, mint amikor részegen, mindenki mást is részegnek látsz :-)

Empty Bee 2014.01.26. 20:58:27

Végre egyszer egyetértek a nézőkkel: Dorka forevör, a többi droid meg mehet a ****** *** **** ****-be.

pink ninja 2014.01.26. 20:59:05

@ミラ: én is áttettem sárlottra, idegesítőbb a rózsaszín csajnál is

nosce 2014.01.26. 21:00:26

@ミラ:
vagy azt h ráverheti-e ? :)

ő-szinte 2014.01.26. 21:00:29

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: félre nézek és te máris másra kacsintgatsz?????
csak azt ne mondd, hogy véletlen lesmárolt!!!!!!!!!!!!!!

nathalie 2014.01.26. 21:00:36

@foxglove (igazándiból):
megérkeztem, kb képbe is kerültem, hogy ki kicsoda, készen állok :D

nosce 2014.01.26. 21:01:45

@Szentpeter:
azért hogy wellnesszezzenek

Istenes Bence 2014.01.26. 21:01:49

@ő-szinte: Átraktam a csengőhangomat a TV maci zenéjére, hogy mindig eszembe jusson, hogy köpjek!

malevil2050 2014.01.26. 21:01:54

És most csapó 4765 :)

pocokpocok 2014.01.26. 21:01:56

@nathalie:
Semmiről nem maradtál le: mindenki utál mindenkit :D

ő-szinte 2014.01.26. 21:02:19

@Szentpeter: teó a legkakutuszabb, józsi legalább néha jókat mondd ;-DDDDD

pink ninja 2014.01.26. 21:02:38

józsi komolyan egy boxeralsóban várta az élő műsort? :DDDDDDD

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.26. 21:02:41

@agimano: mi itten ostorozzuk a csajokat. tuggyák hun a helyük.

@ő-szinte: rosszkislány vagy, azért :DDD

@Empty Bee: gyere te is a Durci-klubba akkor :)

Haynauval mi alapítók vagyunk :) (bár eztét Dorotitól tuti kikapok)

Jééé, 2 hét után meg tudták csinálni a hangot?! :D

ő-szinte 2014.01.26. 21:02:57

@Istenes Bence: dehülyevagy :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

malevil2050 2014.01.26. 21:03:04

Most fagy le a mosoly.)

Szentpeter 2014.01.26. 21:03:05

Lilu ne verd a nyálad nem vagy Orálió esete..

nathalie 2014.01.26. 21:03:08

Azért megnyugodtam, hogy ennek a Lilunak azóta se lett humora...

pocokpocok 2014.01.26. 21:03:17

Gombi-szív, mint fogalom, ..
Aurélió beszólt "lilu, mikor 10 éves voltam, akkor is ilyen jól néztél ki!
Lilu: Te is így néztél ki 10 éve Aurelió!"

Empty Bee 2014.01.26. 21:03:26

@Haynau: De szép is lenne, ha ma az arcrángásos sunyi picsa tényleg repülne.... jövő héten meg mehetne utána a pincsije.

malevil2050 2014.01.26. 21:03:38

Jééé jáccani jöttünk?????Hogy a fenébe van ez???

ő-szinte 2014.01.26. 21:03:59

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: hát az nem biztos, hogy olyan rossz :-P :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Deutsche Gabbana 2014.01.26. 21:04:08

megállt a sz*r mindenkiben, máháhháá :D

pocokpocok 2014.01.26. 21:04:19

Laci vállán a vörös csík női körömnyom, vagy csikket oltottak el rajta?

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.26. 21:04:35

@Empty Bee: neee, Szájmon maradjon, csinálja a majrét rendesen! :D

SzilajSzilard 2014.01.26. 21:04:38

Amikor Au olvassa fel a véleményeket, és Sárlikon a rózsaszín ködmön van és csodálkozik, pont úgy néz ki mint a Csillagok Háborújából egy tauntaun!

pocokpocok 2014.01.26. 21:05:11

nem nagyon mozognak, rokkant csiga hozzájuk képest fényév sebességgel megy.. agyal mindegyik...

pink ninja 2014.01.26. 21:05:32

zsoltról meg soha nem fog lerohadni ez a gatya? :)))

katasztrófa :)

19 Nyunyesz 85 2014.01.26. 21:05:39

Na ennyi olvasás után én is bekapcsolódoknék ebbe a kellemes társaságba. Kis lemaradásban vagyok,mert retek klub mentes életet élek, szóval kérlek közvetitsetek, ha már nem élvezhetem eme nagyszinvonalú műsor összefolalóját :)

pocokpocok 2014.01.26. 21:05:42

@St. Pácsó Ármándó: igen, a kapanyéllel a szájába.. de nem para..

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.01.26. 21:06:04

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: nekem eddig improvizáltál. Ámbár így szomcsi vagyok. Az én szerelmem igazi irántad.

ő-szinte 2014.01.26. 21:06:11

aurélióóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

KAMERÁBASÉRÓZÁS

;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ez belém égett, innentől alapfogalom ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

SzilajSzilard 2014.01.26. 21:06:33

@St. Pácsó Ármándó: Akiről el tudod képzelni hogy mosott már le Zetort. Ezért a beceneve Traktoros Krisztián.

Istenes Bence 2014.01.26. 21:06:38

@ő-szinte: Nem tudok napirendre térni. Komolyan, lelövöm magam. Ez a főmajom tényleg megkérdezte a csajtól, hogy leköphetlek,de igaziból, mert úgyis lemosod?

Ilyen van? Ez köpte, hugyozta, rászart a csajara? Ilyen tényleg van?

Áhhhh... Holnap veszek citromot, legyen nálam mindig.

foxglove (igazándiból) (törölt) 2014.01.26. 21:06:55

@nathalie: mit szólsz a felhozatalhoz?

19 Nyunyesz 85 2014.01.26. 21:07:01

Dobálják már a jeleket?

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.26. 21:07:09

@ő-szinte: tépjetek széééét!!
nem köphetlek le (be) véletlenül??! :)

BarBwire 2014.01.26. 21:07:11

Mintha nem lett volna kiszavazás még eddig sose, úgy huzott el mindenki a kanapétól.

A Proverbiális Noszty Fiú 2014.01.26. 21:07:19

Annak a nevét ahova szeretnéd tenni aztán odatenni.

Lilu lesz a titkos beköltöző?

pocokpocok 2014.01.26. 21:07:32

@19 Nyunyesz 85:

szokásos sematika, indoklás, végén név, egyenlőségkor a villamester dönt, lapra írnak...

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.26. 21:07:40

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: én nem rád haragszom, de ezentúl megtartom tőled a távolságot.

Tompó 2014.01.26. 21:07:40

Mindig is utáltam mikor luli elmondta a szabályokat.

Szentpeter 2014.01.26. 21:07:45

@Istenes Bence: Ne akadj ki ezen.. a baszást lehet hagyományosan oldják meg...

BarBwire 2014.01.26. 21:07:52

@19 Nyunyesz 85: Még nem, mert Lilu próbálja elmagyarázni a szabályokat,

agimano 2014.01.26. 21:07:56

be merik vállalni Sárlottot?

A Proverbiális Noszty Fiú 2014.01.26. 21:08:08

Névre szóló boríték.

Na most lesz kavarodás, mert Krisztián Józsi és Zsóti is a "kizárásos alapon" megoldásra játszottak.

pocokpocok 2014.01.26. 21:08:11

Lilu lehetetlent kért: értelmet a szemekbe :D

agimano 2014.01.26. 21:08:26

egy nagy bólintást, értelmet a szemekbe, LOL

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.26. 21:08:41

lilu: bólintsatok vagy valami, értelmet a szemekbe :D

pocokpocok 2014.01.26. 21:08:44

sz.pás a névre szóló boríték :)))

ő-szinte 2014.01.26. 21:08:50

@pink ninja: nagggggggyon kis céééépek :-DDDDDDDDDDDDDDD főleg teó bazzzzzzzzzzz :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Izét kivéve az összesnek a feje vállalhatatlan volt, arról meg ne is beszéljünk, hogy (jó esetben) mindenki macinaciban...

agimano 2014.01.26. 21:09:16

Viki nem írt semmit

pocokpocok 2014.01.26. 21:09:16

sürögnek, mint a hangyayboly.. vége

ő-szinte 2014.01.26. 21:09:37

@ミラ: azért az övébe sem ártana ;-DDDDDDDDDDDDDDD

Szentpeter 2014.01.26. 21:09:43

Tedd be, vedd ki... Lilu anyám..

nathalie 2014.01.26. 21:09:47

@foxglove (igazándiból):
hát nagyon uncsi... ebben az Izában látok potenciált, hogy egy Baukó éva lesz belőle, és totál belezavarodik ebbe a Zsóti és Dorka dologba.
A Krisztiánban bíztam nagyon, de egyelőre még csak nem is beszél. És jó lenne ha a Józsi is több teret kapna :D

19 Nyunyesz 85 2014.01.26. 21:09:53

@BarBwire: Jézusom. Akkor még egy ideig várhatunk... Egy kutyának könnyebb lenne elmagyarázni, mint pár játékosnak :)

Pácsó Ármándó 2014.01.26. 21:09:58

Szerintem Lilu gázsiemelést fog kérni

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.26. 21:10:01

Luli lebaszta a kompániát! :D :D

BarBwire 2014.01.26. 21:10:22

@ő-szinte: szerintem is, egyik se tud egy kis sminket felrakni,

szmoti 2014.01.26. 21:10:22

én sem szeretem ezt a szabály ismételgetést, de ezek tényleg teljesen sütik :D láthatjuk :D

Tompó 2014.01.26. 21:10:27

nagyon nagyon szeretlek, de vagy a legjobb barátom itt bent, te vagy a legjobb fej és tényleg nagyon nagyon csípem a búrád és tudod, hogy imádlak..ezért rád rakom a jelet..:D

nathalie 2014.01.26. 21:10:29

@ő-szinte:
muhahaha :) nem láttam az avatárod, amikor kiválasztottam az enyémet :D:D most tűnt fel :D

pocokpocok 2014.01.26. 21:10:33

és mi van, ha nem azt mondják, akit írtak??

Pácsó Ármándó 2014.01.26. 21:10:35

Teó kőművesdekoltázst villantott! :-)

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.26. 21:11:04

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: csak vicceltem :D a brájenes szerelmed miatt. most nekem hozott macifület a kirándulásról :)))

pocokpocok 2014.01.26. 21:11:04

Simon-Zsolti videót vágtak össze... az megy most bent...

ő-szinte 2014.01.26. 21:11:06

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: az Dorothy akit köpködhetsz, én csak lazán lesmacizlak :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.26. 21:11:13

@ő-szinte: sőőőőt, az jó is :)

Fúúú, Teónak mekkora kőművesdekoltázsa van!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.01.26. 21:11:23

Na, most untam meg, szóljatok, h ki lett a kiválasztott.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.01.26. 21:12:27

@ミラ: ahhhaaaaaaaaaa, akkor jól kiviszlek párbajozni! Nekem te ne gyere a japán menő neveddel.

@nathalie: SZIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!

Istenes Bence 2014.01.26. 21:12:28

Köpős Zsolti. Mostmár így hívom.

☺ágica (törölt) 2014.01.26. 21:12:29

hogy a bánatba nézitek és kommenteltek egyszerre?! érthetetlen...

Deutsche Gabbana 2014.01.26. 21:13:06

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: pedig jók ezek a visszajátszások, feltépik a behegedt sebeket.

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.26. 21:13:17

Lilu átment tanítónénibe és ejnyebejnyézik! :D

BarBwire 2014.01.26. 21:13:17

Simon nem Zsótira fogja tenni, szerintem.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.26. 21:13:20

sárlik meg simon nem a kendőköpés miatt kezdtek el beszélgetni? sárlik mondta el simonnak és előtte nem beszéltek.

lilu sokkal jobb, mint IB.

simon nem az elmúlt 15 nap alapján hozza meg a döntését. hát?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.01.26. 21:13:23

@St. Pácsó Ármándó: én???????Miért is? A jóságomért???????????? Nem baj, viszem a japcsit, Blájent el akarja venni TŐlem.

pocokpocok 2014.01.26. 21:14:00

hogy én hogy utálom Lilut, empátia szikrája nincs benne és undok is mellé...

Tompó 2014.01.26. 21:14:04

@☺ágica: a tv-n nézem a laptopon meg nyomatom...legalább is én:DDDD

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.26. 21:14:05

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: cicaharcolunk?

lilu túl sok értelmet feltételez, hogy élőben kérdez tőlük.

szerintem simon zsófira teszi.

ő-szinte 2014.01.26. 21:14:06

@agimano: szépek te :-DDDDDDDDDDDD

@nathalie: hehe, mikor nagy gondolatok találkoznak, ugye ;-))))))))))

áhhháháháháháhá simon osztja LIlut, jááááájjjjjj de szrizem!!!!!!!!!!!

Empty Bee 2014.01.26. 21:14:25

@Haynau: Lilu egy befásult napközis tanárnéni játékosságával és frappánsságával fegyelmezi a játékosokat:
"Szerintem, hogy ne káromkodjatok, azt is meg lehet jegyezni" *komoly bólogató nézés*

BarBwire 2014.01.26. 21:14:27

Lilu: Aurélió, te mit gondolsz?

19 Nyunyesz 85 2014.01.26. 21:14:43

Na mit vandálkodot megint?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.01.26. 21:15:02

@Deutsche Gabbana: tudom, de eddig sem nagyon néztem az öfiket, mert unom :D A kommenteken szórakozom leginkább.

Meg persze GÉZA ÖFIJEIN!!!!!!!!!!!!!!!!! Hozzád szóltam OH, nagy MESTER :)

Nem izgatnak az ilyenek, mert a nevekett már leírták.

pocokpocok 2014.01.26. 21:15:21

Aurelio konfliktusai kisfilm megy: pókostul, repülőstül, ordítóstul..
hangerő levéve..

malevil2050 2014.01.26. 21:15:23

@☺ágica: Megsúgom mind a minitoron van )

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.26. 21:15:36

aurelio sírni fog, ha meglátja, mennyit bőgött.

zsolt ahogy húzogatta a port antennáját, az priceless.

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.26. 21:15:42

@SzilajSzilard: :DD ez baszott jó, tauntaun...

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: te vagy az egyetlen vöröscipellős hercignőm! ;)
De elbizonytalanított a fény és a labanc, akikhez titkos kapcsolat fűz :D

☺ágica (törölt) 2014.01.26. 21:15:53

@Istenes Bence: jahogyúgy! komoly? :) le vagyok maradva...

ő-szinte 2014.01.26. 21:15:58

@nathalie: áhhháháháháháá Izáért még kapni fogsz ;-DDDDD amúgy Aurélió után ő a második favoritom, mert az erő vele van, csak piszkálgassa vki ;-DDDDDDDDDDDD

szmoti 2014.01.26. 21:16:09

Szerintem Debilió most megkapja, hogy nem erről volt szó a beköltözéskor, mikor Bencus rákérdezett, hogy ugye nem fogsz sírni ? :D

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.26. 21:16:56

@☺ágica: nem kell odanéznem, ha gépelek :) de extrémül nem.

☺ágica (törölt) 2014.01.26. 21:17:57

@malevil2050: nekem is. mondjuk én dolgozom is közben:S de szerintem anélkül sem menne:D

@Tompó: értem:)

A Proverbiális Noszty Fiú 2014.01.26. 21:18:03

Ha van isten akkor Laci lekúrja Zsófit.

Istenes Bence 2014.01.26. 21:18:12

@☺ágica: Vicceltem. TV előtt ülök és a tabomról írok.

szmoti 2014.01.26. 21:18:15

Nem szeretem Lilut, de az tetszik, ahogy most osztja őket :)

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.26. 21:18:25

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: Teonak lehet, neki jó segge van.

@☺ágica: Egyszerre nézni és kommentelni? Hogy ez hoyg megy? Kurva nehezen! :D

pocokpocok 2014.01.26. 21:18:39

Iza konfliktusai: Dorka megnézi a csókot élőbe, lesz balhé, ha bevágják!!!

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.26. 21:18:48

én szeretném, ha leadnám iza meg zsóti csókját a nagytévén. közben mutassák a bandát. előre is köszi.

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.26. 21:18:48

@ミラ: meg is kapod tőlem :)
amit ígérek, megtartom :D

a cicaharc menő. van itthon sok mézem is ;)

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: kössetek egymásra lilu kendőt!
meg írjatok őszinteséglevelet! :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.01.26. 21:18:57

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: ne mentegetőzz. Téged is kiviszlek.

Anyám, mekkora tapló ez az iza.

nathalie 2014.01.26. 21:19:41

Ha van isten ez után a videó után az jön, ahogy rámászik, és könyörög neki, hogy őt válassza. :D:D:D

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.26. 21:19:43

@ミラ: ha leadnák.

látod, ágica, nem csont nélküli a vakon gépelés :D

kókuszgolyó 2014.01.26. 21:19:49

Meglátszik, hogy Laci az egyetlen felnőtt ember. Az egyetlen, aki képes összeszedetten beszélni.

pocokpocok 2014.01.26. 21:19:55

nem adták le, áááá, pedig úgy vártam!!!

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.26. 21:20:12

Ó, Izáról még a felét sem adták le. A legizgibb rész kimaradt... :D

Pácsó Ármándó 2014.01.26. 21:20:14

Attól még hogy nem normális!

agimano 2014.01.26. 21:20:36

@ő-szinte: cépét olvastam valamiért:)

☺ágica (törölt) 2014.01.26. 21:20:43

@ミラ: király:) irigy-irigy:)

@Istenes Bence: na, én meg jól elhittem:)

@Haynau: na, ezt tanúsíthatom:) nekem ez még nagyon nem megy:)

ő-szinte 2014.01.26. 21:20:58

@nathalie: majd jönnek az okosok ;-) :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
miért vetted le az avid? :-OOOOOOOOOOOO

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.26. 21:21:04

@ミラ: vagy csak ordítani fog...

Jééé, Lilu érti mi az a kamázni? Pesti ő is?!
Olyan mint egy seprűnyelet nyelt satrafa.
Droid ez a Lilu, low-budget szoftverrel.
Nekem tiszta robotos...

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.26. 21:21:14

hangyafasznyit idén több a káromkodás. lesz itt ORTT :D viszi a 12 millát is.

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.26. 21:21:17

Bazmeg, már azt sem lehet mondani, hogy "fasza csaj"? Lilu monnyon le!

pocokpocok 2014.01.26. 21:21:54

@Haynau: 12-es karika van... ha a bagózást retusálják...

pocokpocok 2014.01.26. 21:22:43

@Haynau: én is attól izgultam volna fel :)

agimano 2014.01.26. 21:22:54

miért mondta meg nekik, hogy a nevetése miatt esett ki Alexa?

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.26. 21:23:15

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: keveset takar ;)
am engem bárhova kivihetsz.

Mirának hoztam macifület, téged elviszlek a málnásba.

foxglove (igazándiból) (törölt) 2014.01.26. 21:23:45

@nathalie: Izából akkor lenne jó Baukó Éva/VV Vera, ha hízna 25 kilót, az tutira kiborítaná:)

ő-szinte 2014.01.26. 21:23:46

@agimano: de azt én nem tudom mi :-O :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
@pocokpocok: hát nagyot hibáztak a szerkik ;-DDDDDDDDDDDDD
@szmoti: én is így voltam ezzel ;-))))

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.01.26. 21:24:00

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: basszus, Miskolcon lakom, és tudom, h mit jelent az. Sőt, egy labdajátékot is játszottunk még általánosban. :D:D:D:D

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.01.26. 21:24:10

Nem túl konstruktívak a játékosok.

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.26. 21:24:12

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: akkor a hegyi csillagvirág nem is kell a küszöböd elé?! :O

nathalie 2014.01.26. 21:24:22

@foxglove (igazándiból):
unalmasak, még úgy is hogy debilek, unalmasak.

egyébként meg az a szavazás alexánál egy nagy kamu volt. Mert olyanra is lehetett szavazni, hogy nővel smárolt, meg hogy túl messzire ment vagy mi, ezek meg kb ugyanazt jelentették, csak így két felé szavaztak.
Bár mit is várok egy rtl -es szavazástól...

malevil2050 2014.01.26. 21:24:32

Szájmon zavarban van , ezt is meg kellett érnem.

Empty Bee 2014.01.26. 21:25:02

Lilu túlbecsüli a játékosok intellektusát.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.26. 21:25:05

@agimano: hogy ne érezze magát sári megmondóembernek és teo ne törje el a másik kezét is.

nathalie 2014.01.26. 21:25:06

@foxglove (igazándiból):
KINGA!!!!

emlékszünk rá amikor meghízott? :D:D és közben őrjöngő rohamai voltak :D:D:D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.01.26. 21:25:12

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: neki leölöd a medvét, engem meg odavetsz eléjük. Ti direkt taktikáztok.

pocokpocok 2014.01.26. 21:25:14

de kurva időhúzós a műsor... pofátlanság!

Szentpeter 2014.01.26. 21:25:15

Simon, hagyd el a villát !

Tompó 2014.01.26. 21:25:17

mááá megint reklám basszák meg

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.26. 21:25:42

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: keblemre, hisz gyerekkorom kedvenc városa.
De nekünk az egy játékfajta..
Itt mást jelent.

nah, szünet, almapálinka-time.

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.01.26. 21:25:46

Aszittem Lilu azt mondja, h "Nagyon fontos, h ne beszéljetek... csúnyán" :)

Sigismundus · https://csakugyirkalok.blogspot.com/ 2014.01.26. 21:26:23

Lilu te műsorvezetők szégyene, a harmadik évadát vezeted egy élő műsornak ! De Te nem azzal kezded hogy beszéljetek szépen, ez Élő műsor, hanem a képzelt intelllektuális fölényed csillogtattad.
Meg gyönge riposztokat sütöttél el...

Aztán meg csak csúnyán beszélnek a kis kópék, ennyit a Te műsorvezetői tekintélyedről, semmi azaz nulla!!!

Chat Géza · http://chatgeza.tumblr.com/ 2014.01.26. 21:26:50

Valahol azért kibaszott vicces, hogy Simon lófaszt se tud mondani élőben, ha nem káromkodhat.
Lilu meg atomcsászár.

SzilajSzilard 2014.01.26. 21:27:38

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: Esküszöm! Googlebe üsd be hogy tauntaun, képek, és ott van!!

Engem kicsit felizgat amikor Iza csúnyán beszél és háborog. :)

Pácsó Ármándó 2014.01.26. 21:27:41

@Chat Géza: Nem lehet, hogy ez a csodabogár taktika?

Tompó 2014.01.26. 21:27:55

röhejes, hogy csak akkor takarják ki a cigit amikor a szájukba veszik..egyébként lehet mutogatni:DDDD

ő-szinte 2014.01.26. 21:27:57

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: azért még mindig jobb mint Horvéáth Éden Éva ;-DDDDDDDDDDDDDDDDD

@foxglove (igazándiból): mogyikám, fog! ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD pont tegnap vettem észre, hogy már igazándiból el is kezdte
a fején látszott ;-DDDDDDDDDDDDDD

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.26. 21:27:59

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: nem, ezek őszinte érzelmek. én csak az erőshöz húzok. érted, megölte a medvét. értem :D

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.26. 21:28:03

@Empty Bee: mondjuk az övé sem egy kancsendzönga, bármennyire szeretné ezt elhitetni.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.01.26. 21:28:38

@Chat Géza: ez cuki volt, h te meg írásban káromkodsz, de én SZERIZLEK :D:D:D:D

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: gyere te a keblemre. Öcsém, még itten dirigálsz nekem?

BarBwire 2014.01.26. 21:29:10

Liluról annyira lesüt, hogy unja az egészet, és csak muszájból csinálja.

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.26. 21:29:13

@A Proverbiális Noszty Fiú: majdnem a monitorra köptem a pálinkát!:)))
gyártod tovább ezeket?! :D

Pácsó Ármándó 2014.01.26. 21:29:17

@ő-szinte: Igen, most olyan lángos képe van!

Szentpeter 2014.01.26. 21:29:21

Én bejátszottam volna hogy Izaora letámadja Zsótit...

Dorka, tuti félrenyelt volna, hogy a barátnője egy lotyó..

tena_lady 2014.01.26. 21:29:34

Meg leszek lepve, ha Charlotte lesz a kiválasztott. Mert szerintem nem merik rátenni. Viszont ha ő lesz a kiválasztott, akkor csak egy tuját kell választania és vissza lesz szavazva.

nathalie 2014.01.26. 21:29:38

Nagyon szeretném, hogy 501 essen ki, hogy Simon aktivizálódjon.

Wilzor 2014.01.26. 21:29:56

Szájmon összevissza beszél, egyszerűen nincs egy korrekt mondata.

Szvsz Laci lesz a szerencsés a mai este aki kimehet kinnmaradni.

Tompó 2014.01.26. 21:30:26

@BarBwire: nem muszájból...pézé sok pézé..

pocokpocok 2014.01.26. 21:30:38

Sírj, Lilu, kérlek!!!!

ő-szinte 2014.01.26. 21:30:41

@Chat Géza: szerintem tud, csak kurvára nem jön be neki, hogy Lilu próbálja szabályozni :-)
nem gondolom, hogy különösebben kedvelné Lilu "kedves" stílusát ;-DDDDDDDDDDD

Empty Bee 2014.01.26. 21:30:51

@tena_lady: Jelenleg a nézők között a legtöbben Sárira tennék a kiválasztókát, szóval mindenki szimpatikusabb Sárinál.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.26. 21:30:54

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: na kész, meg is csalod, hát hogy teszed így boldoggá? :D

AKARJUK az iza-zsóti videót a nagytévén. a késeket tegyék el előtte.
meg simonnak a sárlott-féle hogyszerezzem meg lacit, menjünk rá zsótira, jocóval hogy rárabolna a harcsájára. nem lenne több kérdés.

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.26. 21:31:16

Annyira sótlan picsa ez a Lilu...
Átjön, h mennyire irritál?

A műsorvezetése meg gagyi ...

Lehet, h kevesebb zsét kap, ezért még annyi energiát sem fektet be?

malevil2050 2014.01.26. 21:31:20

Ha most amoroso letolja a gatyáját,tuti megnyeri :)

Sigismundus · https://csakugyirkalok.blogspot.com/ 2014.01.26. 21:31:22

@Chat Géza: Atomcsászár Lilu abban az értelemben hogyan kell rosszul vezetni egy már harmadik évada vezetett Élő műsort? Mert akkor egyetértek, iszonyat ez a csaj, nagy csalódás. Remélem osszátok majd a hv-kben őt is, mert nagyon gyenge.

ő-szinte 2014.01.26. 21:31:28

@nathalie: faszomatbazdmeg, dehogy esem ki ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

BarBwire 2014.01.26. 21:31:43

@Tompó: a feléért jobban csinálnák ugye?

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.26. 21:31:56

@BarBwire: és még így is viccesebb, mint IB kínlódva.

nathalie 2014.01.26. 21:31:59

@ő-szinte:
a mai köpködős zuhanyjelenetről jutott eszembe A KÖPÉS! Az avatarom pont azt a pillanatot örökíti meg :D:D:D

SzaffiChan 2014.01.26. 21:32:05

Na ezért jobb másnap nézni, nincsenek idióta reklámok. Papucsba mennek majd a kiszavazóra, vagy az nem ma lesz?

foxglove (igazándiból) (törölt) 2014.01.26. 21:32:07

@nathalie: indokolatlan őrjöngés szempontjából Aurelio is ígéretes:)
@ő-szinte: remélem is, az mmkk a legjobbat hozza ki a játékosokból:D onnan már egyenes út vezet a merőkanalas töltött káposztához!

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.26. 21:32:09

@ő-szinte: Nebáncsd ÉH Évát, ő legalább stabil programon futott, amit a rendszergazda beletolt, azt lehozta :)

pocokpocok 2014.01.26. 21:32:18

Zsóti: stílusosan neki Dorka jön be: jah.. melegítő fele a melle alatt... stílus-ikon

ő-szinte 2014.01.26. 21:32:18

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: ez mindenkinek átjön, nem tudom ki tolja a reteknél...

Szentpeter 2014.01.26. 21:32:28

@nathalie: Arra gondolsz, hogy legyen seggrészeg a jakuzzyban ?

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.26. 21:33:01

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: én nagyon is szívesen megyek kebelre.
Leveszel mellel?! :D

pocokpocok 2014.01.26. 21:33:13

Lilunak két arca van: a flegma, meg a vicsori

Tompó 2014.01.26. 21:33:28

@BarBwire: lulit kétlem...de más talán igen..lenne némi ösztönző...dolgozna keményen, hogy jobb fizuja legyen

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.01.26. 21:33:31

Az előző vv a taktikázásról szól, ez meg zsigerekről.
De valahogy túl tömény az egész.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.26. 21:33:38

@SzaffiChan: ma csak kiválasztódás van. kilökődés sose aznap.

Chat Géza · http://chatgeza.tumblr.com/ 2014.01.26. 21:33:54

@St. Pácsó Ármándó: őőő... nem. :D Szimplán csak egy fogalmatlan gyökér.

pocokpocok 2014.01.26. 21:33:57

Viki sorozza a bandát :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.01.26. 21:34:26

@Haynau: ne is mondd, engem itten bántanak.

@ミラ: én többet is szeretek, nagy a szívem :D

Sigismundus · https://csakugyirkalok.blogspot.com/ 2014.01.26. 21:34:27

Ez a Viki de gáz ezzel a nagyképű öntelt okoskodó dumával..

BarBwire 2014.01.26. 21:34:29

@Tompó: jaj kimaradt egy n betű, mi csinálnánk jobban na,

ő-szinte 2014.01.26. 21:34:32

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: LOL :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
jogos ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
@foxglove (igazándiból): várom már ;-DDDDDDDDD
@nathalie: LOL ;-DDD

Tompó 2014.01.26. 21:34:47

józsi nagyon kemény

Pácsó Ármándó 2014.01.26. 21:34:50

Józsi elvinné szántani Vikit

agimano 2014.01.26. 21:34:54

felidegesített a túl okoskodó kérdéseivel, szakadok

BarBwire 2014.01.26. 21:35:05

@Sigismundus: De legalább felkavarta az álló vizet.

pocokpocok 2014.01.26. 21:35:05

Lilu szerint az idióta szalonképes a 12-es karikához...

SzaffiChan 2014.01.26. 21:35:12

Józsi" 8 általánosa szerintem minden magyar embernek megvan" bakker

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.26. 21:35:32

@ミラ: mamutot is ölnék, de már kihaltak.
Lehet, h klónoztatok a kedvedért! ;)

Józzi hozza a figurát!!! :D

Bááááz, ezek a konfliktusok.

Lilu am viccesnek érzi a magát?

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.26. 21:35:53

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: nem bántott itten téged senki. még. :PPPPPP

csak viccelek, nehogy ám komolyan vegyél.

pocokpocok 2014.01.26. 21:36:17

Krisztián "nagyon zsúzsolva én ennyit tuook mondani!" :D

kezdik a jelölést...

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.26. 21:36:27

@ő-szinte: dehát vanneki férje, hát lehet ezt?! :O
Hogy milyen romlott ez a világ!

Pácsó Ármándó 2014.01.26. 21:36:45

Sárlik nagyon túráztatja azt a két agysejtjét

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.26. 21:36:46

Lilu szedje már ki a seggéből a partvisnyelet! Ez nem egy nyugger-adás, te jóságos ég!

malevil2050 2014.01.26. 21:36:47

Baj van józsi elfelejtette a nevet akit felírt,

nathalie 2014.01.26. 21:36:52

@Szentpeter: nem, hogy megbolonduljon a szerelem hiányától.

pocokpocok 2014.01.26. 21:36:57

védettség, nah az nincs, 501 kezd

sogeking 2014.01.26. 21:37:09

lezárom a szavazást, most.

nathalie 2014.01.26. 21:37:47

Egyszerűen nem értem, hogy Lilu miért próbálja meg kihozni ebből a műsorból a Vasárnap esti kulturális magazin különkiadását...

pocokpocok 2014.01.26. 21:37:49

@malevil2050: :D

501 konfliktusosra tesz, bár szimpatikus és izgalmas, de most távol áll tőle, jelez neki, hogy nyitni akar: Zsófi

ő-szinte 2014.01.26. 21:38:04

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): majd jó lesz ha már alaposan kinyílnak ;-))) lesz itt ereszdelahajamat ;-DDDDDDDDDDDDDD

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.26. 21:38:25

aurelio meg fog minket lepni. akkor zsófira :D de amúgy simonra.

csiberibe 2014.01.26. 21:38:28

ez a hülye kiszavazza a pókot.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.01.26. 21:38:35

@BarBwire: és igazán megérdemelne egy saját tükörszobát (lehet együtt a KSZ-szel).

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.01.26. 21:38:38

Sarolt, Az utállak mint a szart nem lett volna egyszerűbb?

BarBwire 2014.01.26. 21:38:52

Aurélió: tényleg szeretem, és nincs ellengondolata, barátja: Simon.

pocokpocok 2014.01.26. 21:39:01

Orálió a második, szte mindenkit meglep, közel állóra tesz, mert sok volt a konfliktus, ő síratta meg legjobban, kiváncsi, kívül úgy látják e, ahogy ő, erősnek, ő nem fél senkitől, vetélytársa és barátja, veszekedőtársa: Simon

ő-szinte 2014.01.26. 21:39:12

Aurélió érzelmes ember=hisztigép
LOL ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
és szájmira rak ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
ügyes ;-))))

pocokpocok 2014.01.26. 21:39:53

3. Simon: perdülünk odaátra pajtikáim, Simi ropogtatta a villanapokat, utoljára aki sír az a sírásó és hasonló közhelyek: Aurélio

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.26. 21:40:06

Simi megint beleőrült a mondanivalójába...

Lilu nepozázzámábele!

csiberibe 2014.01.26. 21:40:12

@foxglove (igazándiból): arra gondoltam, rövid szó, talán le tudja írni.

agimano 2014.01.26. 21:40:14

Lilu mit fontoskodik állandóan?

sogeking 2014.01.26. 21:40:25

nem értem, Simon mit beszél, de úgy tűnik nem propellereznek együtt mostanában

pocokpocok 2014.01.26. 21:40:46

4. Iza:
olyan emberre teszi, akivel úgymond problémája nincs, de az őt bántó konfliktusokat okozta, könnyebb lenne neki itt nélküle: Zsolt

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.26. 21:40:49

amikor smároltak, jó vót zsótifiú :D

nathalie 2014.01.26. 21:40:56

na.lilu szólni fog: Utoljára a nevet!!!

foxglove (igazándiból) (törölt) 2014.01.26. 21:41:04

@csiberibe: én arra, hogy aki a legtöbb sírást okozta neki=a pók

ő-szinte 2014.01.26. 21:41:38

szájmon visszakapcsolt agymenőkbe :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

pocokpocok 2014.01.26. 21:41:45

5. Laci: első napos konfliktussal indult a kapcsolatuk, nem volt meggyőzhető, hogy másképp álljon hozzá, lehet, hogy kint jó barátok lennének, de nem tesz a villaléthez semmit, ma beszélni akar a konfliktusaikról: Krisztián

BarBwire 2014.01.26. 21:41:57

Laci magára rakta.... véletlenül :-DDDDD

nathalie 2014.01.26. 21:42:08

Aaaaannyira idegesít ennek a Lacinak a hangja!!!!!!!

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.26. 21:42:27

@BarBwire: az nemjó ómen a későbbiekre:)
A hülyéje.
Pocakos törppapa..

pocokpocok 2014.01.26. 21:42:36

6. Dorka:
nagyon váratlanul érte a szavazás, volt vele konfliktusa, próbakiszavazás jele miatt tesz rá, nem egyenes, nem őszinte, nyal mindenkinek: Laci

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.26. 21:42:47

a konklúziót levonhatjuk: mindenkit utál valaki :D

sogeking 2014.01.26. 21:43:05

ha mindenki egy szavazatot kap, akkor mi van? :)

nathalie 2014.01.26. 21:43:07

Milyen konfliktusa volt a Krisztiánnal? én erről lemaradtam...
vagy csak senkire nem mer rakni?

pocokpocok 2014.01.26. 21:43:08

7.
Józsi: Híveit köszönti, nem volt konfliktusa senkivel, olyan hölgyre tesz, akivel a legkevesebbet beszélt: Iza

BarBwire 2014.01.26. 21:43:24

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: hát én mutatnék pocakosabb mebert odabentről.

ő-szinte 2014.01.26. 21:43:37

@sogeking: és ami nagyon ciki, hogy Aurélió dönt... .-DDDD
ha mindenki jelet kap, sztem kiküldi szájmit
annak meg ha van esze (és nekem ez nem kérdéses) viszi magával ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.26. 21:43:43

Kiatököm esik így majd ki, ha mindenkinek lassan egy van?

pocokpocok 2014.01.26. 21:43:48

8. Zsófi:
hát ő, az első napon még kedves volt vele a delikvens, nagyon sokat hazudozott neki, nem szereti az ilyen embereket: Sárlott

Tompó 2014.01.26. 21:43:53

sárlott lesz a befutó

sogeking 2014.01.26. 21:43:59

ú, ennek a csajnak jó hangja van

ő-szinte 2014.01.26. 21:44:28

@nathalie: erről én is, csak kamilláztam :-OOOO

pocokpocok 2014.01.26. 21:44:41

9. Zsóti:
mindenkit megkomázott itt, megfogadta, hogy a 2 legutolsóra nem tesz, arra tesz, akivel semmi kapcsolata nem volt eddig, csak ma röhögcséltek, nem nyitottak egymás felé, pedig neki szimpi lány: Teó

foxglove (igazándiból) (törölt) 2014.01.26. 21:44:45

@nathalie: Iza/Zsóti párbaj abszolút esélyes, az RTL-t ismerve.

☺ágica (törölt) 2014.01.26. 21:44:59

@St. Pácsó Ármándó: gondolod, hogy van neki annyi?

végre 500+ is kapott egyet

Lilu nagyon gáz. ennyire ne szenvedjen már...

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.26. 21:45:15

Zsolti most egy picit nőtt a szememben. Azt hittem, taktikázik és Izára teszi. Azért Dorkától még kaphat egy jelet.

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.26. 21:45:20

Megbeszélhették ezek, h mindenki úgy rakjon, h mindenkinek 1 jele legyen.

Teó olyan galuskásan beszél mintha kagylócskákkal lenne tele a szája.

Sigismundus · https://csakugyirkalok.blogspot.com/ 2014.01.26. 21:45:24

Vajon hányan tesznek most másra a kisfilmek után, mint amit a borítékba írtak/tettek? Mert Lilu erre elfelejtette felhívni nyomatékosan a figyelmet ...

sogeking 2014.01.26. 21:45:30

ilyen bamba fejeket, mint Teónak meg Sárlotnak van, áááá

A Proverbiális Noszty Fiú 2014.01.26. 21:45:34

Teó miért beszél úgy mint Don Corleone fogorvos után? A műszempillák vége a szájában van rögzítve?

pocokpocok 2014.01.26. 21:45:48

10. Teó:

Hol vagyok?
:D

Neki se volt túl könnyű, igazi konfliktusa nem volt, korábban Dorkára tette a jele, mert nem beszéltek, de azóta megváltozott a helyzet, a két utoljára érkezőből választott, Zsófi kimaradt az életéből: Zsófi

Pácsó Ármándó 2014.01.26. 21:46:06

Zsófi 2 Ezt a teót nem hallgatnám szívesen sokáig

A Proverbiális Noszty Fiú 2014.01.26. 21:46:26

Most ne már hogy Laci vagy Zsófi, menjetek a picsába.

pocokpocok 2014.01.26. 21:46:30

Krisztán tömören Lacira tette

malevil2050 2014.01.26. 21:46:36

krisztián és viki dönt

sogeking 2014.01.26. 21:46:38

ne már, a hangnak kettő szavazata van

ő-szinte 2014.01.26. 21:46:40

krisz eldöntötte: te nem ide való vagy :-DDDDDDDDDDDDDDDD

BarBwire 2014.01.26. 21:46:41

Krisztián milyen határozott, világos és egyenes beszéd, tényleg őszinte a srác.

nathalie 2014.01.26. 21:47:21

Remélem aurélió azt a következtetést fogja levonni, hogy Teo féltékeny, azért rakta Zsófira a jelet :D

pocokpocok 2014.01.26. 21:47:28

maradt Viki döntőbe

nem tesz túl sokat a játékhoz, ő csipázza, a legkevésbé uralkodni tudot válassza, stb.. sztem Au

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.26. 21:47:34

@pocokpocok: pedig rárabolhatott volna, ő inkább az esete, mint Traktor :D

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.26. 21:47:41

na laci kijön. aurél a két sun áját nem viszi ki :D

sogeking 2014.01.26. 21:47:48

mindjárt megrakja a jelet :P

pocokpocok 2014.01.26. 21:48:01

de ő Teóra rakta:
Zsófi, Teó, Laci 3*2 :))
Orálió dönt

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.26. 21:48:08

Orálió nem fogja kibaszni Zsófikát, tehát vagy Lacipapa megy a levesbe, vagy a bocs-de-nem-dugok-veled Teo.

csiberibe 2014.01.26. 21:48:09

nem látom a tv-t, csak hallom... sír már Órélió?

BarBwire 2014.01.26. 21:48:09

Megszivatták Auréliót, ez dejó :-DDDDDD

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.26. 21:48:18

Lilu: és igen, nem...

Bazz.
Gongolkodik Debilio.
Sztem a propellert hívja segítségül.

Pácsó Ármándó 2014.01.26. 21:48:24

A két csaját csak nem küldi párbajozni Órálió

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.26. 21:48:34

mekkkkkkkkkora dráma. van egy pasi, akit utálsz, rátetted a jeled és van két csaj, mindkettővel egy ágyban alszik, egy a majdnemexnője, a másik a leendőmajdnem. vajon melyik lesz.

pocokpocok 2014.01.26. 21:48:34

Lacikám, menés lesz... a két nőjét nem rakja ki...

tena_lady 2014.01.26. 21:48:38

Két csaj, aki tetszett neki vagy Laci? LOL

sogeking 2014.01.26. 21:48:39

meg kell pörgetni a propellert, aztán majd meglátjuk, hol áll meg

agimano 2014.01.26. 21:48:47

gong nélkül nehogy mondjál valamit

ő-szinte 2014.01.26. 21:48:59

már várom hogy fog ríííííííííííííni aurélió :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
amúgy jobb mint fecó, sokkal többet rííííííííííííííííííííííííííííí
de ez családi vonás ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

nathalie 2014.01.26. 21:49:07

Apu, az első feleség és a második feleség között kell döntenie :D

pocokpocok 2014.01.26. 21:49:27

Mit bőgsz Debilió :
Laci párbajozik

Chat Géza · http://chatgeza.tumblr.com/ 2014.01.26. 21:49:39

A változatosság kedvéért Aurélió bőg.
"Aurélió, én megértem, hogy megint fogod a fejed." Lilu

agimano 2014.01.26. 21:49:42

Lilu de idegesítő komolyan

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.26. 21:49:50

és síííííííííír. igen. you made my day.

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.26. 21:49:51

Ez fasza, lehet még ebből konflikt. Zsófit megpróbálja bepuncsolni, mit ér meg majd neki a hála utána?!

pocokpocok 2014.01.26. 21:49:57

telibőgi a zöld kendőt: beszarok! :D

malevil2050 2014.01.26. 21:50:11

bejött a papírforma nem úgy ahogy gondoltam de ez van.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.26. 21:50:21

kiviszi krisztiánt és kint hagyja. aurélt lenne sikk pedig :)

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.01.26. 21:50:22

@MolnarErik: Na, nem hittem volna.
De legalább élőben is sírt.

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.26. 21:50:36

Lilu kimondta a titkos szót: MMKK!! :D :D

Orálió összeomlott egy picit.

Tompó 2014.01.26. 21:50:39

legalább személyesen meg tud jelenni a tárgyaláson

pocokpocok 2014.01.26. 21:50:43

nyugtatót küldjetek be Oráliónak..

sogeking 2014.01.26. 21:50:53

@agimano: tök jó, én miatta nézem :)

ő-szinte 2014.01.26. 21:51:07

Lilu azt mondta, hogy: MINDÍÍÍG MINDEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT ? :-DDDDDDDDDDDDDDDDD

@sogeking: hüllllye :-DDDDDDDDDDD

nathalie 2014.01.26. 21:51:31

Francba. Krisztiánt fogja kivinni, és őt kint hagyja :( szomcsi vagyok...

Deutsche Gabbana 2014.01.26. 21:51:34

nnnna piát és online-t be!

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.26. 21:51:37

@sogeking: uez jutott eszembe, de te plasztikusabban írtad le :)
Sztem te adsz tanácsokat Debilnek :D

pocokpocok 2014.01.26. 21:52:05

Dorka hisztizik Lacinak, miért tette rá..
Orálió Laci mellett bőg...ölelgeti a Laci..

sogeking 2014.01.26. 21:52:23

Alekinnyó felépítette a műsort, csórikámék máig abból élnek

pocokpocok 2014.01.26. 21:52:33

Zsóti basztatja Oráliót, hogy 2 napja sem ismered :)

ő-szinte 2014.01.26. 21:52:42

@Haynau: igen, ezen nagyon röhögtem ;-DDDDDDDDDDDDDDDDD

jájjjj, Laci most terrorizálja lelkileg auréliót :-DDDDDDDDDDDDDD milyen őrjöngés lesz még itt :-DDDDDDDDDDDDDDDDDD

Szentpeter 2014.01.26. 21:52:44

A dolgok jól alakulnak, hajrá Laci !

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.26. 21:53:00

mi ez, hogy aurél rosszul döntött, mert két napja ismeri zsófit? de ott kinéz a dugás, míg lacinál nem és őt utálja, féltékeny rá. az ő dolga dönteni. megtette. fúbazz. ez az utólagos letolás, ez gáz.

@agimano: krisztiánra.

BarBwire 2014.01.26. 21:53:05

Debilió rosszu döntött, tényleg a propellert hívta segítségül, és szerintem egyik nő se fogja ezt meghálálni.

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.26. 21:53:13

@ő-szinte: hát még ő is tud tanulni.

vagy annyit emlegettük itt, h a szerkik beküldték a fülire, és eldroidolta.

Pácsó Ármándó 2014.01.26. 21:53:13

Zsóti Dorkáról próbálja lebeszélni majd Lacit

Istenes Bence 2014.01.26. 21:53:32

Miért sír ez a buzeráns?
Te világ majma.

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.01.26. 21:53:33

Zsófi nagyon jól választott, h kire bazsalyogjon rá :)

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.26. 21:53:45

Na, végre van üvöltés.
Nem lennék a szomszédjuk...

pocokpocok 2014.01.26. 21:53:53

előzetes Laci üvölt a hsiztis Izával.. hűű, fülldugót.. torkaszakadtából üvölt a Dáma... már vicsorog is neki 10 centiről :D

Pácsó Ármándó 2014.01.26. 21:53:58

Iza házhoz megy a pofonért

A Proverbiális Noszty Fiú 2014.01.26. 21:54:03

Gyáá, ekkora prolikurvát. Még tényleg lehet szupermodell.

Na ne sírj kicsi Aurél.

www.youtube.com/watch?v=DksSPZTZES0

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.26. 21:54:19

izának is küldjenek nyugtatót. lacinak kurvára igaza volt, az meg kivetíti mindenre, hogy nem volt meg neki zsóti.

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.01.26. 21:54:29

Na, Iza holnap is kifinomult lesz.

sogeking 2014.01.26. 21:54:53

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: állandóan nyomom a morzét, hogy sírjon többet, mert itt a fórumon mindenki azt akarja, de ő meg folyton pörgetni akar...

pocokpocok 2014.01.26. 21:55:04

@ミラ: Iza pszihopata.. mostmár világos..

tena_lady 2014.01.26. 21:55:04

Két dolog volt szép ebben a kiválasztásban:
1. Simon és Aurelio egymásra rakott. Ez szép volt mindkét részről.
2. Viki taktikázott a legjobban azzal, hogy Teóra tette a jelet. Ebben semmi érzelem nem volt.

zaphodbeeb 2014.01.26. 21:55:08

Végig azon agyaltam mi itt a furcsa és most a végén rájöttem! Lilu vagy nagyon előnytelen ruhát vett fel vagy segget eresztett.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.26. 21:55:17

iza mondja lacinak, hogy senkiházi. egy 20 éves kis kokós pózolós, akaratos, önimádó minikurva oszt egy 40 éves embert (elvileg ő nem tudja a sittes dolgot). hát álljon már meg a menet.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.01.26. 21:55:26

@agimano: te hol még?:D Jelrakásnál?

László megkapta a régi, ződ kendőt, szerdán meg viszi párbajozni vmelyik idiótát.

SzaffiChan 2014.01.26. 21:55:59

Hát én meg már azt hittem, hogy ma meglesz a kiszavazó is , úgy érdekesebb lett volna, papucsba átcsattogni :D Kit visz ki Laci?

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.26. 21:56:01

@ミラ: miaz, hogy Lacinál nem néz ki neki a dugás?!
Úgy egymásra voltak pistulva időnként, épp csak nem simogatták egymást...

A Proverbiális Noszty Fiú 2014.01.26. 21:56:28

@zaphodbeeb: szottyadt lógó teós valaga lett, az a csillámfaszmellény meg egy dzsimirajongó klimaxoló hatvanéves könyvtároson is gáz lett volna.

pocokpocok 2014.01.26. 21:56:39

@ミラ: mintha a 10 nap olyan marhára sok lenne :D

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.01.26. 21:56:42

@St. Pácsó Ármándó: Bent azt hiszik, h Dorka kint gyenge, de a szimpátiaszavazatok alapján nem úgy tűnik.
Ha van esze, Krisztiánt viszi.

ő-szinte 2014.01.26. 21:56:44

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: én ezt az üvöltést auréliótól vvárom :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.01.26. 21:56:46

@ミラ: nem baj, mi tudjuk :D

@St. Pácsó Ármándó: áááá, leszokóban van biztos. Ha ilyen leszek, lőjetek le.

foxglove (igazándiból) (törölt) 2014.01.26. 21:56:47

Iza jó úton van a Baukó/Vera/Kinga vonalon:) köpni is fog és akkor bejön majd Zsótinak

Szentpeter 2014.01.26. 21:56:52

@Istenes Bence: Bence ne beszélj csúnyán, lebasz Lilu..

sogeking 2014.01.26. 21:57:03

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: van egy bónusz kérdésem 3 plusz pontért - Aurélió hova kötné a kendőt?

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.26. 21:57:15

@ミラ: izának nem nyugtató kéne, hanem végre egy f.sz,
vagy legalább egy hétsebességes vibrátor.

BarBwire 2014.01.26. 21:57:18

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Debilió egy kicsit megkönnyezte a kendőt, hogy jobban csússzon.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.26. 21:57:43

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: aurélnál nem néz ki a dugás laci felé. aurél döntött. zsófit meg akarja dugni, lacit nem. elvileg :D

@pocokpocok: nem én érveltem ezzel, hanem zsótifiú. amúgy meg 15 nap, ne szépítsd.

ő-szinte 2014.01.26. 21:57:54

jelenleg nincs közvetítés :-/

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.26. 21:58:02

Ez szép kis csörte lesz holnap: Iza két orrhosszról ordítja le Lacipapa fejét. Na majd meglátjuk...

Istenes Bence 2014.01.26. 21:58:02

@Szentpeter: Én már lebasztam az öltözőben. Leköptem, ahogy Zsótitól tanultam, egyből feküdt is.

Amikor mondta, hogy köpjem be, akkor azért picit felfordult a gyomom.

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.26. 21:58:04

@sogeking: :DDD

És ütközik nála a sírós app a pörgetős app-al?! :D

Pácsó Ármándó 2014.01.26. 21:58:19

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Rám számíthatsz!

@MolnarErik: Ha van esze, ha meg nem akar veszekedni, akkor Izét

Empty Bee 2014.01.26. 21:58:22

Próbálom telepátiával rávenni Lacit, hogy Sárit vigye ki. Asszem menni fog.

pocokpocok 2014.01.26. 21:58:23

@SzaffiChan:
Laci Teót viszi majd, azt gondolja, a leszbi nem jött be a nézőknek...

BarBwire 2014.01.26. 21:58:47

@sogeking: Egyértemű nem, hát a propira!

ő-szinte 2014.01.26. 21:59:01

@sogeking: a propellerére
nyertem? :-DDDDDDDDDDDD

pocokpocok 2014.01.26. 21:59:06

@Haynau: én a Laci helyébe lekaptam volna, tuti ütött volna Iza és már kint is van :D

nosce 2014.01.26. 21:59:06

@ミラ:
zsótinak igaza volt benn tartott 2 agyhalott picsát akikre nem igazán sazámírhat és kiválasztott egy erős szövetségest. Ha zsóti Laci meg Debilio összefog meg hozájuk még 2 satelite picsa még, akkor a döntőig menetelhettek volna

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.26. 21:59:13

@sogeking: :DDD

És ütközik nála a sírós app a pörgetős app-al?! :D

@zaphodbeeb: v mindkettő?T

Wilzor 2014.01.26. 22:00:09

@SzaffiChan: Remélem a hajdút, és laci jön vissza.

Most jól megmondta aurlénak zsóti:

rosszul döntöttél a faszoddal gondolkoztál 2 napja ismered a karikatúrafejűt

zsótinak most kurvára igaza van

Szentpeter 2014.01.26. 22:00:41

Laci Krisztiánt viszi..

Egyszerű, sima parti..

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.26. 22:01:02

@pocokpocok: Nyugi, nem adták végig. Lehet, hogy ütött, de azt visszatartják a holnapi öfi-ig. ;)

SzilajSzilard 2014.01.26. 22:01:11

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: KorvettÁdám kéne neki az Aranypartból. Szerencsétlent kokó és haverok nélkül hagyták ott bent, teljesen ki is billent.
Az első vagy második este faszozós pénzezős komoly barátos Iza monológot direkt nem vágták be soha, mert elvágta volna magát egyből a nézők előtt.

pocokpocok 2014.01.26. 22:01:28

Online persze nincs "jelenleg nincs közvetítés" 22:01

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.01.26. 22:01:47

@nosce: oh, kis farkas, olyan okos vagy, ezen agyaltam én is.

A farka irányította, ennyi.

☺ágica (törölt) 2014.01.26. 22:01:48

milyen cécót csinál Iza holnap? lemaradtam

pocokpocok 2014.01.26. 22:02:00

@Haynau: sajna nem, mert ma nem lett volna ott :)

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.26. 22:02:06

@pocokpocok: Azt Luli is megmondta, hogy nem a leszbi-parti miatt esett ki Alexa sem - ezt már az Agyhalottak is tudják. Szerintem Krisztiánt viszi ki. És visszajön.

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.26. 22:02:16

@ミラ: ezért ölöm neked a medvét, klónoztatok mamutot?!
Ez hála??!

Egy világ omlott össze bennem...

*fejét a kezei közé hajtva sííír*

Wilzor 2014.01.26. 22:02:38

@pocokpocok: 22:30 tól szokott lenni

pocokpocok 2014.01.26. 22:02:52

@☺ágica:
Laci az éjszakai namostasztánkussoljonmindenkimertlelocsolommerténvagyokizakirálylányhiszti miatt osztotta az Izát, az Iza meg ment neki, mint kos a fotocellás-ajtónak :)

malevil2050 2014.01.26. 22:02:54

Nos itt van amit én állandóan szajkózok a taktika hiánya,a két csini lánnyal lehet h lesz eksön , de lové és lakás az soha.

Szentpeter 2014.01.26. 22:03:03

Azért Zsófinak is opálos lett a szeme a második jelnél..

ő-szinte 2014.01.26. 22:03:16

@sogeking: mijjjér? lehet ő állandóan meztelen :-P :-DDDDDDDDDDDDDDDDD

BarBwire 2014.01.26. 22:03:29

@sogeking: ugyan már, kilóghat a gatyából.

nnnnnnnn 2014.01.26. 22:03:29

sárlott ellen nyerhetne egyedül pedig rühellem ezt a lacit.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.26. 22:04:07

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: majd akkor szólj, ha te klónozol mammutot :D valld be, hogy felnevettél. mutatta a webcam.

malevil2050 2014.01.26. 22:04:09

@☺ágica: Meg akarta pofozni laci aput idézőjelben természetesen.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.26. 22:04:41

@$$$=$$$: szerintem krisz ellen is visszajön.

BarBwire 2014.01.26. 22:04:55

Akkor nézzünk egy kis éhezők viadalát. Pusszancs holnapig.

én már a fény gyermeke vagyok 2014.01.26. 22:05:37

Nem szeretném a kötekedő személy benyomását kelteni, de ez a Laci nem Zsótit jelölte. Szakmailag mondva: rossz fára pisált.

Tim28 2014.01.26. 22:05:39

sok ez hogy visszaolvassam :)

meglepő volt kiválasztósdi, na nem aurélió döntése :)

ha laci gentleman lesz tarktorost viszi
ha nem, zsófikát (revans aurélión :)

ami izát illeti, mókás volt visszanézni amikor azt mondta zsoltinak anno: "maximum szánalomból feküdnék le veled" aztán meg rávetette magát :D

öröm volt látni az előzetes bevágásban, hogy az agya megint ledobta a láncot és nem lehetett eldönteni megütné-e lacit (ha ez nem járna együtt a kizárással), vagy elsírja magát. (az előbbi sanszosabbnak tűnt)

de laci végre kimondta: "mert itt mindennek úgy kell lennie ahogy te akarod"
és ugyancsak elgondolkodtató volt, amikor a műsor elején az iza után az udvarra kimenő dorkával kapcsolatban mondta: "még ő megy utána mikor iza egyfolytában alázza..."

éljen, holnap este újfent üvöltözés :))))

ő-szinte 2014.01.26. 22:05:43

@nosce: itt senki nem fog össze senkivel, ezek csak basznak :-DDDDDDDDDDDDD
agyilag a mosogatószivacs szintjén lévőktől ne várj csodákat;DDDDD

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.26. 22:05:46

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: amikor éjjel felkelt iza és vízzel akarta lelocsolni a flörtölő zsótit meg durcit, amiatt kezdődött a vita, hogy laci szerint mindenki nevében beszélt, közben meg senki mást nem zavartak.

nathalie 2014.01.26. 22:05:54

Laci Izára rakta a jelet?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.01.26. 22:06:03

@pocokpocok: sztem L. egy idő után már pont ezért hergelte a csajt. Nagyon benne volt a levegőben, hogy ez a fínom úrhölgy bemos neki egyet. De minimum leköpi (bár ilyenért Baukót se zárták ki).
Mondjuk a sztori végét még nem láttuk....

sogeking 2014.01.26. 22:06:06

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: kell valami titkos tartalék, majd ha párbajozik, akkor egyszerre fogja csinálni

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.26. 22:06:10

@malevil2050: kinek mi a fontos.
Na.
Debilnek a p.nci. Apunak van lakása, anyum eg svájci, visszamegy milkázni (bár az meg magyar tulajdon lett)

SzilajSzilard 2014.01.26. 22:06:21

@pocokpocok: "téged se tiszteljen senki, te senki... (gondolom a vége lemaradt, házi) és mindezt vicsorogva, ááá, szerelmes lettem. :)
Ha olyan teste lenne mint Zsófinak, betörnék érte és elrabolnám Izát. :)

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.26. 22:07:16

@ミラ: szomi vagyok.

nemelég neked az erős férfi vadászembör, legyen mikrobiológus is?!
Hát a .... nemkéne?! :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.01.26. 22:07:52

Tényleg. A párbaj hogy lesz?
Ki és hogyan dönt, hogy ki megy tovább?

Szentpeter 2014.01.26. 22:08:15

...a sírásó sír utoljára.. Simon bazdmeg megástad a sírodat..

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.01.26. 22:08:54

@ő-szinte: Még nincs is ideje. De vajh ma kapunk-e annyit mint tegnap?
Nem.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.01.26. 22:09:00

@nathalie: nem tudom, hogy kire, de emlékeim szerint nem rá.

nnnnnnnn 2014.01.26. 22:09:02

@ミラ: valszeg azt fogja választani, de sztem nem jön vissza senki ellen, sárlott ellen is csak azért, mert a nézők várnák már hogy az a szerencsétlen simon villantson valamit.

☺ágica (törölt) 2014.01.26. 22:09:44

@pocokpocok: @malevil2050: @dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: köszi:) azt pont láttam. nagyon gáz volt...

jó volt ez a kiszavazósdi. azt hiszem most végre mindegyikben tudatosul majd, hogy miért is vannak bent. legalábbis remélem...

na megyek vízszintbe
csóközön

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.26. 22:09:51

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: @ミラ: @dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Jól látom, hogy ebből lassan gruppen lesz? Vigyázzunk, Lilu meg ne lássa, mert ránk szól, hogy ejnyebejnye!

malevil2050 2014.01.26. 22:10:02

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: Ha lacinak lennék,lépnék egy merészet ki vinném az amorosot, idegileg lenullázná magát,mire a párbajra kerülne a sor leléptetnék technikai ko.val-

nnnnnnnn 2014.01.26. 22:10:07

azt tudja valaki mi volt laci és krisztián konfliktusa?

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.26. 22:10:12

@sogeking: :DDD

Ezen most leszédültem a kanapéról :D
Akkor itt tulajdonképpen Debilió csak egy droid.
Gyakran kell reparálni a hangmodult és a propellert?!

nathalie 2014.01.26. 22:10:14

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin):
pedig ez után az üvöltés után amit bevágtak elég érthetetlen hogy miért nem...

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.26. 22:10:56

@ミラ: neked nemkell, pedig gyakoroltam kint a hegyen, a hidegben is :(

HummeRC 2014.01.26. 22:11:03

@MolnarErik: Ha egyáltalán kapunk bármennyit is. Kiválasztás/párbajok környékén már az előző vv-t sem adták éjszaka. Remélem most nem így lesz.

malevil2050 2014.01.26. 22:11:09

@☺ágica: Igen ez jó kis ébresztő voltmkellett már.

nathalie 2014.01.26. 22:11:29

@$$$=$$$:
nem, de mindenesetre nagyobbnak kellett lennie mint a Laci-Iza konfliktus, ha Laci a gyerekre rakta a jelet :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.01.26. 22:12:10

@ミラ: ti miket nem tudtok :O

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: nem szeretek felesleges 3. lenni.

@Haynau: kamázza, esetleg :)

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.26. 22:12:27

Legalább variálják a feliratokat, könyörgök! Ez a "KHF" meg a "JNK" egy picit uncsi lesz lassan.

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.26. 22:12:48

@malevil2050: Sőőőt, Lacinak ki sem kéne menni, Debilhez orvost hívnának, és zubbonyban vinnék el még a párbaj előtt. v közben :)

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.26. 22:13:28

@$$$=$$$: senki nem tudja. sztem ők sem, de vmit csak kellett mondani.

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.26. 22:13:30

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: Ha hókon csapod, kapsz tőlünk valami kitüntetést.

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: ruszki teherautója van?!? Kamaz?

SzilajSzilard 2014.01.26. 22:14:27

@Haynau: Nem, de neki jól áll. És ez nem agresszió, ez gyűlölet.

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.26. 22:15:09

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: sosem vagy felesleges.
Szóltam én egy rossz szót 502-ként?! Dehogy, csak örültem :)

Liluval sosem kamáznék, nem érdemli meg, Azt csak a barátaimmal játszottam :)

nnnnnnnn 2014.01.26. 22:15:32

@nathalie: csak azért rakta rá mert őt tartja a leggyengébbnek / senkivel nem mer konliktusba keveredni. izával is csak azért mert, mert tudta, hogy mindenki neki ad igazat.

sogeking 2014.01.26. 22:15:41

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: ki van ez találva, az a koncepció, hogy ha valami konfliktushelyzet adódik, kezdjen el sírni, amikor meg nagy összeborulás van, pörgessen teljes odaadással

szervizelni nem kell, naponta kicseréli az elemet, aztán annyi

ő-szinte 2014.01.26. 22:16:07

@nathalie: hát ez után a dorkás jelölés után, sztem durci is benne van a pakliban ;-))))

@$$$=$$$: nem, senki idáig

@MolnarErik: nem hiszem :-DDDD pedig ma kurvára nem alszanak, az tuti... :-/

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: :-DDDDDD

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.26. 22:16:40

@ミラ: akkor mégis kell?! meg kell melegíteni, hideg volt kint ;)
vagy csak taktikázol, és a mamutomra hajtasz :P

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.26. 22:18:10

@sogeking: önjavító!

Baz, ha még az is kiderül,h te építetted (Boldogvölgyi Kaszanovaként) Debil 1.0-át hátul a snufniban, hát kapsz tőlem egy liter hp-t!

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.01.26. 22:18:51

@$$$=$$$: Biztoss h volt vmi konfliktus, mert Krisztián is megemlítette.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.26. 22:18:53

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: csak ha akkora az ormánya, hogy két kézzel is alig lehet átérni.

malevil2050 2014.01.26. 22:19:17

Nincsen könnyű helyzetben a laci gyerök ,mert nem tudhatja kivel szemben van esélye.

Morcz 2014.01.26. 22:20:32

Sziasztok!

Aurélió jól döntött, ugyanakkor látszik mennyire a farka után megy, igazán kiküldhette volna volna Monsterbarbie-t is. Egyébként a picsogás miatt Aurélió a szememben 10-ről 9-re esett vissza.

Laci bának csak Traktoros, vagy rémbaribie ellen lenne esélye visszajönni.

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.26. 22:20:33

@ミラ: bármekkora ormányt (megy agyarakat, kunkorodót) klónozik neki...
De rájöttem, taktikázol. Pedig én rádraknám..... :D

ő-szinte 2014.01.26. 22:20:44

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: bazzzz, már kezdem érteni, hogy Jimmy miért nem szeret visszaolvasni :-DDDDDDDDDDDDDDDD
bár ehhez képest az nem is mennyiség ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
de télleg, ő hol van????? :-O

Morcz 2014.01.26. 22:21:57

@Haynau: Elvileg a JNK csak 22:30-ig érvényes. :) Utána irgalmatlanul KFH! :D

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.26. 22:22:14

@Morcz: dehát ő csak hozta a korábbi amorózót!
F.sz és érzékeny lélek kell manapság, ez teszi a trendi fiúkákat!

Sztem Teót is le tudná gyűrni. Alexa távozása óta csak gipszeskedik, nem csinál mást.

Tim28 2014.01.26. 22:22:17

@ミラ: "iza mondja lacinak, hogy senkiházi. egy 20 éves kis kokós pózolós, akaratos, önimádó minikurva oszt egy 40 éves embert (elvileg ő nem tudja a sittes dolgot). hát álljon már meg a menet. "

ááá dehogy :) érmees és tanulságos volna visszaolvasnod a mások mai bejegyzés utolsó ~200 kommentjét :)

sajnálom, hogy én nem tudtam ilyen "szofisztikáltan" definiálni a királylányt, aki az aranykalitkából kirepülve újra és újra képtelen szembenézni a ténnyel, hogy márpedig a világ nem körülötte forog :D

de éppen sok ottani komment miatt örülni tudok, hogy ismét kiállított magáéról egy fantasztikus bizonyítványt. határozott élmény nézni a zuhanórepülését. :)))

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.01.26. 22:22:18

@$$$=$$$: Én is úgy látom, h többé kevésbé esélytelen, pedig a játék a szempontjából nem ő a legrosszabb bent.
Bár ugye sokak szerint ő a beépített ember.

sogeking 2014.01.26. 22:22:31

@Morcz: eddig 10-es volt? tetszik a haja, vagy miért?

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.01.26. 22:24:15

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: Teó a játék szempontjából már nem létezik, de úgy fest, h még mindig népszerű.
Persze én is kedvelem, csak nincs értelme, h bent legyen.

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.26. 22:26:11

@MolnarErik: ja, még Barbira sem nyomult rá, sőőőőt.
Pedig azzal még "érdekesebb" lehetne.
Kagylózza, vagy megüti?! :D

ő-szinte 2014.01.26. 22:27:06

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: megint?????

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: tudod te , hogy én kiről beszélek? :-O :-DDDDDDDDDDDDDD

Deutsche Gabbana 2014.01.26. 22:27:08

a szimpátia-szavazás állása elérhető valahol? kicsit lemaradtam.

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.26. 22:27:26

@Tim28: de lehet belőle főnix.
Simon becsicskult, de Iza legalább üvölt, dühöng, féltékenykedik..

Nekem Durci is kezd egyre feljebb jönni.

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.01.26. 22:28:12

@malevil2050: Bent Dorkát tartja mindenki gyengének, és gondolom Krisztiánról is gyanítják.
Azt viszont tuti nem tudják, h Sarolt mennyire népszerűtlen, azért inkább a kapcsolatukat fúrják, ahelyett, h Saroltra pakolták volna jeleket.

Szentpeter 2014.01.26. 22:28:24

Ez még csak a kezdet volt...
És nekem ettől izgalmas ez a játék, hogy ki milyen taktikával menekűl a kiszavazás elől..

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.26. 22:28:31

@ő-szinte: csak egy Jimmy van, aki a Király lehetett :)

((am nem, utána olvastam a kitiltást, így nem tudom))

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.26. 22:30:25

@Szentpeter: Laci a veszekedés-feszkó generálásval?

Am igen, innentől kezdődik a játék, eddig csak ittak, döglöttek, dzsakuztak meg szeriztek, most meg majd áskálódnak is kicsit.
esetleg egymás idegeire mennek, a háttérben meg szövetségeket kötnek.
De Tank mintha kezdene kevésbé idegesítő lenni.

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.01.26. 22:31:03

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: Hát pedig, akkor legalább lenne vmi, de szerda óta csak ott van magába zuhanva, és nem úgy fest mintha magához akarna térni.

Morcz 2014.01.26. 22:31:15

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: "F.sz és érzékeny lélek kell manapság, ez teszi a trendi fiúkákat!" Ezen először ledöbbentem, aztán meg elkapott a röhögőgörsz! :D Mióta trendi a rinya? :D :D

@sogeking: általános szimpátiaindex, egyébként a frizurája nem kicsit buzoid...

sogeking 2014.01.26. 22:31:26

@Deutsche Gabbana: eddig sixx vezet, de chat géza tegnap villantott, és azóta megállíthatatlanul jön föl

malevil2050 2014.01.26. 22:32:22

@MolnarErik: Jól látod , de nekünk is csak ez a két appos szavazás van /feltételezve h valódi/ ezek alapján így áll a helyzet.

Igen,amennyiben nem a szájmonnal van a sári vszínű másképpen alakulnak a dolgok

nosce 2014.01.26. 22:32:36

a leköpős sex milyen lehet ?

Morcz 2014.01.26. 22:32:41

na 22:31 és jött a jó öreg KHF...

Deutsche Gabbana 2014.01.26. 22:34:08

@sogeking: :D na abban a beköltözésben nem lenne sok köszönet!

Morcz 2014.01.26. 22:34:22

Egyébként ha Zsóti ilyen köpködősen udvarol, nos nem tudom akkor a barinője valami láma lehet?

Szentpeter 2014.01.26. 22:34:27

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos:

Igen, számomra innen kezdődik...
Lacinak nem sikerült gyökeret vernie, se csaj, se 2-3 barát.. próbálkozott de inkább pletykás lett belőle..

A játékosok kétharmadánál nem esett le a tantusz hogy szükség van szövetségesekre..

Józsi, Krisztián, Teo, Izaora, lebegnek a játékban..

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.26. 22:34:46

@SzilajSzilard: "És ez nem agresszió, ez gyűlölet." Temperamentumos nő. Vagy hisztis picsa. Ez nézőpont kérdése...

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Igen? Akkor konvojozhatunk. Az olyan, mint a vonatozás, csak kamionnal.

Egyébként ráizgultam az új cipellődre.

@Morcz: Nekem általában MKVKP. :D

HummeRC 2014.01.26. 22:35:37

@Morcz: Néha már eszembe jut, hogy csak azért nézem, mert jó valami fix dolog a mai világban. A khf-re MMKK számítani lehet. :)

Cave Nick 2014.01.26. 22:35:40

900 komment... bas*zátok meg. :)

ő-szinte 2014.01.26. 22:35:51

@Tim28: szerintem te vagy Brrrrrrrrrr :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

beacska 2014.01.26. 22:35:57

@malevil2050: mit gondolsz a mai kiválasztásról? észhez kapnak MA, vagy még várnak egy kiválasztást, hogy ilyen nagy szórással csak a véletlenen múlik, hogy ki ússza meg? (bocs, ha már volt róla szó, MOST kezdem a visszaolvasást)

horipapa 2014.01.26. 22:36:19

@Sigismundus: Ebben van igazság! Egyből azzal kellett volna kezdenie.

Szentpeter 2014.01.26. 22:36:38

@Cave Nick: Többet nyomtunk mint Sárlott...

sogeking 2014.01.26. 22:36:41

@nosce: mint metafora, vagy konkrétan?

@Morcz: de hányas a skála? :)

Tim28 2014.01.26. 22:36:43

@malevil2050: "Ha lacinak lennék,lépnék egy merészet ki vinném az amorosot, idegileg lenullázná magát,mire a párbajra kerülne a sor leléptetnék technikai ko.val- " bárcsak :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.01.26. 22:37:18

@Haynau: nekem is tetszik, de a való életben fel nem venném.

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.26. 22:37:44

@Morcz: hát én az ilyen kis trendi, csősálas, nyikhaj protoférfiaktól kint bicskát nyitok.
és előlem nem tud elszaladni! :D

malevil2050 2014.01.26. 22:38:02

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos:

Nem sok esélyt látok rá /ne legyen így/ eccerűen nem lesz aki felébredjen és riadót fújjon.Vagy mond meg kire gondolsz aki ezt elndítja?

SzilajSzilard 2014.01.26. 22:38:12

@Haynau: Egyik sem igazán. Egy igazi számító szemét kis ribi. :) De mint a számító emberek általában, főleg a nők, kifejezetten szórakoztató társaság.

ő-szinte 2014.01.26. 22:38:19

@Cave Nick: ez még lófaszcsi :-DDDDDDDDDDDDDDDDDD 2500 alatt nem komment a komment :-P :-DDDDDDDDDDDDDDDDD

Tim28 2014.01.26. 22:38:23

@ő-szinte: nem emlékszem hogy kérdeztem volna a véleményed ;) talán valóban beköltözhetnél izuka mellé hátha megnyugtatnád ;)

Szentpeter 2014.01.26. 22:38:24

Ezt az online nem értem, akkor jó az adás amikor alszanak..

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.01.26. 22:38:35

@Szentpeter: Izának most nincs igazán szövetségese, de állandó balhéival csinálja a műsort. Józsi-Teó-Krisztián valójában egy hármas szövetség/klikk, de nem csinálnak semmit.

Pácsó Ármándó 2014.01.26. 22:39:11

@ő-szinte: Ebben már a tied is benne van vagy az még plusz 501?

horipapa 2014.01.26. 22:39:17

@Szentpeter: Jó kérdés, hogy miért nem játszották le.. .

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.26. 22:39:18

@nosce: Zsóti majd megmutatja neked, ha kijött :)

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.26. 22:39:32

Áh, a JNK helyett most KHF lett. Ó míly változatosság...

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Nem vennéd fel? Helyes, nem is vagyok Szájmon.

@Szentpeter: De nekünk nem fizetett senki a 900-ért.

@nosce: Szerintem leköpős szexre tuti találsz linket a neten. De inkább ne linkeld be ide, légyszi. Szeretnék jól aludni.

19 Nyunyesz 85 2014.01.26. 22:40:23

Akkor már jobb ha Laci papa Zsófikát viszi ki. na attól,hogy eldurranna Orálió

Morcz 2014.01.26. 22:40:46

@Haynau: "MKVKP" Ammegmi? :D :D Írd le és felveszem a szótárba!

@HummeRC: "Néha már eszembe jut, hogy csak azért nézem, mert jó valami fix dolog a mai világban."
Folyománya: valami fix amin -általában - lehet röhögni, és jó kommentek születnek belőle a hogyvolton. :) A KHF dologban igazad van.

@sogeking: 10-es a skála, ha visszanézel akkor valamikor a héten találtuk ki ezt a 10-es skálás szimpátiaszavazást.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.26. 22:40:58

na én megyek aludni, online sincs, fáradt is vagyok.

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: nyald meg a maci fülét helyettem is :)

Szentpeter 2014.01.26. 22:42:03

@MolnarErik: Lebegnek..

Ennek a játéknak a lényege, hogy szövetségesek kellenek, mert a jelrakás megóvja a segged.. a VV5-ben Attila bemutatót tartott.. de Alek sem volt buta.. Itt elvileg Simonnak kellene valamit kitalálni, de segg hülye...

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.26. 22:42:07

@Morcz: MKVKP = Megint Kibaszott Velem a Kurva Proxy. Azaz, kétmásodpercenként akadozik az élő. :D

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.26. 22:42:37

@beacska: ezek?
Észbe?!

1-2-ből néztem csak ki, h rájött, ez nem a KISZ-tábor, ahol az NDK-s cserediákokkal építik együtt a szocializmust, hanem egy Surviver, ahol csak 1 hegylakó maradhat.
Még mindig nem fogta fel az eszük (a többségé), de hátha a heti történések, és a párbaj majd...

ő-szinte 2014.01.26. 22:42:41

@Tim28: én meg pont leszarom, hogy mit kérdeztél :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
azt fogod olvasni amit gondolok ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Morcz 2014.01.26. 22:42:44

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: bicska? legyen inkább machete! :D a másik szintén ilyen buzis frizkó amit pl Józsi meg Traktoros hordanak, tök olyan mintha döglött mókus vagy borz lenne a fejükön.

Online!

malevil2050 2014.01.26. 22:42:45

@beacska: Én sajnos ebből a csapatból nem látok egy olyan egyéniséget aki egyáltalán el tudná ezt índítani.Jobban mondva látok/feltételezés/ szájmont - ő most nem ér rá. Vikit - talán talán. Lacit láttam volna még , de egyenlőre talán nem is próbálkozott.

A fiatal szerelmeseknek kellene beindulni, női vonalon sárinak /hátha/ fiú vonalon meg szájmonnak /talán/

Pácsó Ármándó 2014.01.26. 22:42:54

@Haynau: Kolléga úr! Nincs valami jó grafikonja az állásról?

én már a fény gyermeke vagyok 2014.01.26. 22:42:54

@19 Nyunyesz 85: Szerintem őt viszi. Nagy genya az öreg sas.

19 Nyunyesz 85 2014.01.26. 22:43:15

Várható volt,h Laci megy párbajozni. Ha szivózni akar akkor kapásból a Pinkit viszi ki és ellene még talán esélye is lenne.
Zsolti meg úgy gáz ahogy van. Nem erőssége az egyenesség. Lehet, h neki ez improvizál de nekem nem.
Kiderült már,hogy mi volt az összezörrenés Laci meg Traktoros között?

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.26. 22:43:49

@Tim28: nemnem, Debilió maradjon a végjátékig, stabilan hülye a lelkem, rá MMKK lehet számítani a műsorban :)

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.26. 22:44:43

@ミラ: Jóéjt, gondolj rám.

A macifület neked tartogatom!
nem nyaliból készült :)

malevil2050 2014.01.26. 22:44:56

Majdnem befűztemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :) laci el :)

Morcz 2014.01.26. 22:44:57

@19 Nyunyesz 85: az összeröffenésről még nem tudni semmit.

19 Nyunyesz 85 2014.01.26. 22:44:58

De most komolyan?! Idén senki sem taktikázik? Visszasitom Pétert meg Ati mágust. Na ők már hétfőn azt számolték,h vasárnap kinek kire kell tennie,hogy minden klappoljon

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.26. 22:46:13

Csak foszlányokban hallom, de így is jó:

"Az csak a pöcsöd, ezek meg elvek!" - Zsóti Oráliónak...

Morcz 2014.01.26. 22:46:56

Zsóti rábeszéli Oráliót, hogy csinálja meg Laci kampányát. Orálió fosik, hogy Laci őt viszi ki.

A Proverbiális Noszty Fiú 2014.01.26. 22:46:56

@19 Nyunyesz 85: hol vannak ezek egy Éden Ádám-féle kavicsokkal lejátszott párválasztósdihoz képest.

én már a fény gyermeke vagyok 2014.01.26. 22:47:27

Hajrá Aurél! A többi balfasz elvezgessen, mi ketten megyünk a pöcsünk után.

Szentpeter 2014.01.26. 22:47:49

@19 Nyunyesz 85:

2-3 kiesés után, nyilván lesz valami.. és nekem ez az izgalmas..

Morcz 2014.01.26. 22:48:02

Valami érdekes megy az udvaron erre átváltottak az 500+6-Szájmon duóra...

malevil2050 2014.01.26. 22:48:19

Nahh ez az latolgatnak, ez kell!!! hajrá szájmon ébresztő!!!

Szentpeter 2014.01.26. 22:48:46

@Haynau: Zsolti nem is olyan hülye.. sőt..

én már a fény gyermeke vagyok 2014.01.26. 22:49:01

@sogeking: Látom Aurél pömpölője téged is megfogott.

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.26. 22:49:08

@malevil2050: T34? Simon?

A többiek közül esetleg lesz olyan, aki nem ennyire direktben (mármint ésszel, gondolkodva, lehetőséget mérlegelve), hanem csak annyi lesz a célja, h de a másiknak ártson (Iza,Sárlott, Zsófi)

19 Nyunyesz 85 2014.01.26. 22:49:13

@A Proverbiális Noszty Fiú:Szerencsére eme gyöngyszem kimaradt az életemből. Nem tudom, hogy fogom feldolgozni, de maradt helyette a Geordie Shore :D

Morcz 2014.01.26. 22:49:43

Most Aurélió és Simon megbeszélik a jelrakást.

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.26. 22:51:00

@Morcz: Sőt - most Viki osztja Oráliót és színtisztán levezette, kit miért választott és miért nem.

Tim28 2014.01.26. 22:51:21

@ő-szinte: esetleg izuka a rokonod? :D akkor meg tudom érteni miért ilyen gyerekes a viselkedésed, de nyomasd csak, valakit biztos érdekel ;)

vagy esetleg neked se jött össze valami csávó?
szomorú :D de nem az én gondom ;) azért nagyon ne sírj :D

nekem te nem vagy senki, és nem is szólítottalak meg azt hiszem. szóval nyugodtan minden további karaktert megspórolhatsz magadnak. :)
az legalább jele volna némi intelligenciának, ugyanez vonatkozik a szmájlimániádra is ;)

minden további irányomban történő megnyilvánulásoddal csak a fentieket fogod megerősíteni.

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.01.26. 22:51:22

@Szentpeter: Simon ehhez túl antiszociális. Viki alkalmas lehetne rá, de úgyfest, h a beszólogatás a vérében van, ezért nem igazán tud megbízható szövetségest találni, ráadásul nem is tudja, h kire kéne rakni a jelet.
Zsoltnak ugyan van 1 kis köre, de túl sötét hozzá, h ilyesmit irányítson. A többiek meg szóba se jöhetnek ebből a szempontból.
Én nagyon szerettem a taktikus VV5-t, de a nézők többsége nem annyira, így maradunk az ösztönlényeknél.

A Proverbiális Noszty Fiú 2014.01.26. 22:51:36

Nofene, Vikinek nagyobb a karja mint Debilnek.

malevil2050 2014.01.26. 22:52:20

Viki nem tud szövetségest szerezni mert a többi lány más szinten van,

Szájmon ködbe van.

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.26. 22:52:29

@ő-szinte: ván, en án en án...
sálálállálálá! :)

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.26. 22:53:10

"Nézz ra, úgy utáltam és most úgy szeretem ezt a faszfejt!" - Orálió magyarázza Báttya iránti szimpátiáját Vikinek.

ő-szinte 2014.01.26. 22:53:13

Viki: imádod a tükör-t...

áhhháháháháháháhá
vagy csak hat rá aurélió remek ragzása ? :-DDDDDDDDDDDDD
cukort,
tükört
mi jön mééééééééég ? :-DDDDDDDDDDDDD

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.26. 22:54:13

debilió: utolsó szar, aki csak a farka után megy :D

ha ott az eszed, kicsifiú! :D

megy az agyalás. Kéne nekik elemlámpa a fejbe, h legalább legyen vmi fény a zéjszakában.

19 Nyunyesz 85 2014.01.26. 22:54:21

Most nézem a videókat... Megint nagy szájkarate lesz?! Izának küldjön már be valaki egy levél xanaxot,mert a koko nagyon felpörgette....

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.26. 22:54:35

Ez most ajándék az égből, hogy nagyjából megy az élő és nem szarakodik a proxy?

HummeRC 2014.01.26. 22:54:39

Aurélió Lacinak: Nincs faszom!
Laci válasza: Van, de csak lóbálod! :D

Szentpeter 2014.01.26. 22:54:44

@MolnarErik: Majd meglátjuk.. messze még a vége..

Tim28 2014.01.26. 22:54:52

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: néha úgy tűnik a saját érdekében jobb lenne neki kint :)
jut eszembe, ha zsófika kiesik, lehet kimegy utána :)

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.26. 22:55:48

Oráliót kb. mindenki azzal ekéz, hogy a farka után megy. És milyen igazuk van. A kispöcs meg szerintem már érzi, hogy rossz fát hugyozott le és fosik is rendesen.

tena_lady 2014.01.26. 22:55:55

@malevil2050: :D
Pedig ők lehetnének a VV6 Attilája és Pétere! Nagy túlzással. :P

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.26. 22:56:02

@A Proverbiális Noszty Fiú: úgy-úgy!

Meg előtte ott voltak csak nagy átbaszások a másik felé, meg terelések!

Bár Korleónét is sikerült meglepni párszor :)

Morcz 2014.01.26. 22:56:52

Pinki ekézi Lacit.

Morcz 2014.01.26. 22:57:46

@Haynau: nem baj, szerencsére a szagok nem jönnek át a TV-n...:D

HummeRC 2014.01.26. 22:58:07

De nem folyásolsz be! :)

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.26. 22:58:16

"Nem folyásolsz te engem be semennyire." - Orálió és a nyelvtan.

malevil2050 2014.01.26. 22:58:23

@tena_lady: Ha nem jön ez a szerelem akkor igen,teljesen egytértek.De halványam én azért bízok benne.

jucifer21 2014.01.26. 22:58:26

Imadom ezt a musort ! Artuuroooo sztem egy kisjany ennyit gyerekkoromban sem sirtam mint ez a FoCistA ,iza meg tenyleg megerdemli h minden faszi visszautasitsa ezek utan! Sarlott 501 meg mennyen ki vagy monnyon le mert ezt a buta fejet nem lehet tvben mutogatni.

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.26. 22:58:41

de nem folyásolsz be semennyire!
Mi lesz Debil és Barbi között a 4azemközti dumcsiból?
leszáll a kopter?

tena_lady 2014.01.26. 22:58:54

Józsin mindig ugyanaz a sárga alsó van.

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.01.26. 22:59:30

Úgy fest, h megérezték az online miatti népharagot.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.26. 22:59:32

nem folyásolsz be. erre visszajöttem.

Szentpeter 2014.01.26. 22:59:37

Jó éjt ! vigyázzatok, nehogy jelet rakjon rátok valamelyik családtag !

tena_lady 2014.01.26. 22:59:47

@malevil2050: Talán ha majd Charlotte kiesik. És ki fog. Szerintem középmezőnyös.

A Proverbiális Noszty Fiú 2014.01.26. 23:00:09

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: hős pilótánk ráébred, hogy sansza sincs Zsófinál és hogy most mindenki fúj rá.

Cave Nick 2014.01.26. 23:00:18

Debilió: "Mit folyásolsz be"

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.26. 23:00:42

"A szándékaim őszintéek." Pinki akcióban. Jesszasz...

ő-szinte 2014.01.26. 23:00:43

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: az is volt? :DDDDDDD
az kinek a dicsősége? :-D
a kurva amnéziám ;-DDDDDDD

@Tim28: most még modd ki hogy a továbbiakban IGNORÁLSZ is engem és gyorsan közröhej tárgya leszel itt :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD (ha még eddig nem ;-DDDDDDDDD )

szmoti 2014.01.26. 23:00:45

Remélem Laci Pinkit viszi ki, kikészít ez a nő...jobban irritál az egész lénye, mint Alexa nevetése

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.26. 23:01:28

@HummeRC: @Haynau: Svájcban így tolják, jó?!
Az egy sokkal régebbi demokrácia, ilyen rendes emberek építették fel, mint a zenbékettes 10-eske!

Minden becsületes svejczi nevében kikérem magamnak. :D

Pácsó Ármándó 2014.01.26. 23:01:30

@A Proverbiális Noszty Fiú: Nem tom. Zsófinak is tartoznia kell valahová

sogeking 2014.01.26. 23:02:15

@én már a fény gyermeke vagyok: 3 ekkora nagy ember azért remélem, elfér egy klubban :)

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.26. 23:02:27

azt mondta aurelio a táblánál az előbb, hogy "ő meg svájcban munkát szerzett neki". kire gondolsz?

harmadszor folyásolják be aureliot.

ő-szinte 2014.01.26. 23:02:31

@Cave Nick: de be vagy te itten képzelve :-P :DDDDDD

malevil2050 2014.01.26. 23:02:39

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: Nem azért jöttem be h pasizzak , egy játék nyerni akarok . Jó a kis csaj,jól mindja.

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.26. 23:02:51

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: Ja, az a pali akinek a "kurva anyád" biográfiai célzás.

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.26. 23:02:57

zsófi gondolkodik, basszus!
"A végén csak egy maradhat"

Kövi feladat: dobáljanak be nekik kardokat, és pörgés!

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.26. 23:03:11

negyedszer. valaki szóljon be a hangoson.

Deutsche Gabbana 2014.01.26. 23:03:16

"és ne sírj lécci" :D
Szemöldök Oráliónak.

tena_lady 2014.01.26. 23:03:17

Ez a Zsófi...pfff
Charlotte-tal kéne párbajoznia és kiesnie.

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.26. 23:03:42

Szófi Aurél felé: szánalomszex esetleg lehet ebből?
V hálaszex?

Aurorának mekkora arca lenne már utána...

A Proverbiális Noszty Fiú 2014.01.26. 23:03:47

@St. Pácsó Ármándó: kell hát, ezért kell elhatárolódnia Auréltól, különben elnyerné Sárlottól a manipulatív hazug picsa vándorserleget. Még ha nem is az.

ő-szinte 2014.01.26. 23:04:08

@szmoti: én Durcit (dorkát) vinném, azon borult ki a legjobban
bár ellene nincs esélye

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.01.26. 23:04:27

@Szentpeter: Mintha Zsoltnak utólag felrémlett volna, h kellett volna előtte szervezni vmit.
Egyébként úgy fest, h megfelelő szociális intelligenciája csak neki van meg ehhez. A 2 okos közül Simonnak biztos nem, és eddig úgy fest, h Vikinek sem.

malevil2050 2014.01.26. 23:04:29

@tena_lady: Nemtudom , bizonyos dolgokat/sok van/ lehetetlen innen megitélni.

Morcz 2014.01.26. 23:04:35

Most pinki azon agonizál, hogy mivan ha ő tényleg befolyásolja Auréliót... Atyaég...
Ez a hülye kis picsa nem tudja, hogy komoly konkurenciája van Aurélió saját farka személyében. Rémbarbie takarodj!

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.26. 23:04:40

@A Proverbiális Noszty Fiú: mayday, mayday?
majd felszáll lehet nála is a füst. :)

Pácsó Ármándó 2014.01.26. 23:05:40

@A Proverbiális Noszty Fiú: Pedig most nagyon szövetkezni látszik Au és Zsófi

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.26. 23:06:22

@St. Pácsó Ármándó: a kérdés csak az, hogy ki folyásolja be aurélt.

HummeRC 2014.01.26. 23:06:32

@St. Pácsó Ármándó: nem szövetkeznek, csak Zsófi éppen folyásolja be auréliót. :)

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.01.26. 23:06:41

Na, Zsófi végre felhomályosította Auréliót, h kit kellett volna választania.

malevil2050 2014.01.26. 23:06:44

@MolnarErik: Igen ez nekem is feltünt de attól félek nincsen elég agya hozzá

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.26. 23:07:04

aurél kimegy lacival és olyan érveket mond neki, hogy kész. na egyet mondj :D

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.26. 23:07:06

@ミラ: mert ő ilyen folyásolós pali.
Biztos azért szereli olyan gyakran a propellert.

ÚÚÚh, bazz, Aurélio érvelni fog!
menjen ő párbajozni, röhögni akarok.
Ő úgyis sírni fog :)

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.26. 23:07:29

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Eltűntél, cipellő-hercegnőm?

Hé, Orálió ki tudja mondani hogy BEFOLYÁSOLSZ! :D :D

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.26. 23:07:40

Debil:nagyon ki vagyok borítva--> ő egy bili. :D

szmoti 2014.01.26. 23:07:45

@ő-szinte: igen a logikus lépés az valószínűleg az lenne részéről, de én azért bízom benne, hogy ezt a nőt nem kell már sokáig néznem...és hátha Laci úgy gondolja, hogy bosszúból mégis inkább Pinkit viszi

ő-szinte 2014.01.26. 23:07:50

@Deutsche Gabbana: szemöldök :-DDD azt néztem a kiválasztásnál ;-DDDDD ja és most hogy ássa már teó sírját debíliónál :-DDDDDDDDDDDDDD

Pácsó Ármándó 2014.01.26. 23:08:06

@ミラ: @HummeRC: De Auréliót nem lehet, őt a farka befolyásolja :-)

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.01.26. 23:08:29

Na Zsófi végre megtudja, h Teót kell eztán fúrnia.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.26. 23:08:39

@Haynau: 5:1 arányban nyer az, hogy folyásol be, szóval annyira ne örülj :D

tena_lady 2014.01.26. 23:09:08

@ミラ: Zsófi az egyetlen ember a csapatban, aki irritál. Elfogult vagyok. :D Zsófi annyira nem őszinte, hogy hozzá képest Charlotte ezerszer az. És ezzel nem Charlotte-ot dicsérem.

A Proverbiális Noszty Fiú 2014.01.26. 23:09:11

Mi a faszért démonizálja mindenki Lacit?

Pácsó Ármándó 2014.01.26. 23:09:43

@MolnarErik: De Teó foglalkozik egyáltalán Auval?

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.26. 23:09:46

@HummeRC: @Haynau: :D

@malevil2050: Zsófiból még lehet vmi. Lehet, h tud alakoskodni, helyezkedni, Debil farkán feljebb kapaszkodni.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.26. 23:10:02

kimenne aurél lacival, mert színészkedik és nem egyenes. aztán közölte, hogy vigye ki teot és csinál neki kampányt. teot, akit aurél nem mert kiküldeni. ki a színész?

malevil2050 2014.01.26. 23:10:10

Nem fog téged kivinni mert akkor nem rendzem meg a kampányát , ha he he :)

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.26. 23:10:59

@tena_lady: az biztos. még ahhoz is hülye, hogy megjátssza magát :D

@A Proverbiális Noszty Fiú: nemtom, én kedvelem. legalább magasabb az IQja, mint a szobahőmérséklet és ilyenből nem sok van bent.

pink ninja 2014.01.26. 23:11:07

@tena_lady: szerintem menjen egyszerre sárlik és zsófi is, nálam egyformán irritálók, hol az egyik vezet, hol a másik, átlagban holtverseny :))))

A Proverbiális Noszty Fiú 2014.01.26. 23:11:12

@St. Pácsó Ármándó: Teó arcot meg nyelvpirszinget rajzolt a gipszére és delfinröhögést imitálva néha ráül.

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.26. 23:11:27

@ミラ: Kirk kapitány is megmondta: "Ha ez a hajó egy demokrácia lesz, maga lesz az első, aki ezt megtudja." :D

HummeRC 2014.01.26. 23:11:30

@St. Pácsó Ármándó: igaz. :)

Aurélió: szerintem tőlem tart a Laci, láttuk a bejátszásokban, hogy rólam forog a kamera. :)

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.26. 23:11:44

@MolnarErik: arra utalsz, h a helyzetéből adódóan megszokta, h simliskedni kell?
Kicsit kavarni, h legyen tuti biznisz?

Morcz 2014.01.26. 23:12:07

Aurélió le Charlie-zta Cahrlotte-ot! :D :D

ő-szinte 2014.01.26. 23:12:09

@szmoti: hát hemöldök szépen próbálja kitolni maga helyett most teót aurélión keresztül :-DDDDDDDDDDDDDDDDDD
és azért aurélió milyen kis geci :_DDDDDDDDDD
fésztufész nem merte teót kiküldeni, de Lacival kivitetné LOL LOL LOL :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Deutsche Gabbana 2014.01.26. 23:12:21

Orálió amekkora "megmondóember", mindenki tanácsát kikéri pánikszerűen :D

A Proverbiális Noszty Fiú 2014.01.26. 23:12:22

@ミラ: én is bírom - a bandából - meg hát földi is, és eddig semmi idegborzolót nem láttam tőle. Attól még lehetett, csak nem értem a felé irányuló gyűlöletet.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.01.26. 23:12:23

háttérből hallgatom csak az onlányt...
Namost jól értem, hogy ez a Farokagyú a Lacinak meg Zsoltnak azt mondta, hogy Teó ellen fog puncsolni Laci mellett, ehhez képest most meg azt mondja ennek a Rózsaszín Rémnek, hogy nem akarja Teót kiküldeni? Vagy mit nem értek?

malevil2050 2014.01.26. 23:12:37

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: Engednie kell az amorosonak be kell engedni a propellert.

Ebeneeeezer Goode 2014.01.26. 23:12:59

Laci mondott valamit Aurálnak, de ő a felét sem tudta koncentrálni. De legalább a Zsófika nem folyásolja be.

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.01.26. 23:13:00

Na nézd, Simon is érzi, h lehetett volna szervezkedni.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.26. 23:13:25

@A Proverbiális Noszty Fiú: nekem kifejezetten improvizált, ahogy lerendezte aurél hisztijét.

A Proverbiális Noszty Fiú 2014.01.26. 23:14:32

De jó hogy megint előjött az xy-t kivinni gyáva döntés. Továbbá gáz hogy ha nyerni akar az ember.

beacska 2014.01.26. 23:14:33

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: én azért úgy láttam, Zsófika besápadt nem kicsit...szerintem átfutott a fején, hogy mégsem olyan jó ötlet nyíltan támadni Ch.-t

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.01.26. 23:14:41

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: Ő tud legjobban hatni az emberekre a bentiek közül, h megszervezzen 1 szavazóblokkot.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.26. 23:14:41

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): aurél gyáva volt teora rakni, ellenben megmondta lacinak, ha ő viszi teot, akkor puncsolni fog neki, de zsófinak elmondta, mekkora szarnak tartja lacit. ezt nevezem kétszínűségnek :D

ő-szinte 2014.01.26. 23:15:23

@malevil2050: ezen csak kamilláztam ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.26. 23:15:38

@ミラ: sír neki?
Jó, hát statisztikailag kijön, h néha jó kell eltalálnia. Nem olyan nehéz szó, mint az útelágazódás :D

beacska 2014.01.26. 23:15:46

@malevil2050: Laci veszett fejsze nyele. szinte TELJESEN biztos vagyok benne ;)

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.26. 23:15:57

"Én meg összebomlok amikó' kimész..." - Orálió Pinki után sírna.

A Proverbiális Noszty Fiú 2014.01.26. 23:16:09

Na, Sárlott a hivatásos erkölcsi szabadfoglalkozású tapasztalatból beszél: ha belekeverednek az érzések akkor baj van.

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.01.26. 23:16:14

@St. Pácsó Ármándó: Nem, de Aurélió még igen, és ez elég ok Zsófinak, h fúrja Teót.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.26. 23:16:37

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: most éppen jó passzban van, még nem. várj 10 percet.

@beacska: sztem meg simán visszajön mondjuk traktorossal szemben.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.01.26. 23:17:11

@A Proverbiális Noszty Fiú: a köztük lévő uszkve 20 év (és az ez okán feltételezett intelligencia- és/vagy élettapasztalat fölény) a bajuk vele, ami miatt fosnak tőle.
Mondjuk nem irigylem a csókát, ennyi hülyegyerek egy rakáson...

HummeRC 2014.01.26. 23:18:34

@A Proverbiális Noszty Fiú: Jó megfigyelés, de Zsófi is hivatásos. ;)

Morcz 2014.01.26. 23:18:36

Simon idegesítő munnyogásához külön szótárgép kellene.

Pácsó Ármándó 2014.01.26. 23:19:05

@MolnarErik: Szerintem Teó már a múlt neki, csak annyira ráment, hogy most égő lenne rögtön dobni Zsófi miatt

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.01.26. 23:19:10

Simon azért most elég okos és taktikus dolgokat mondott.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.26. 23:19:21

na, ezek összejönnek. aurél rámászott ugyan, de most zsófi simogatja.

ő-szinte 2014.01.26. 23:19:29

@ミラ: pont ezt írtam :-)

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): azt, hogy aurélió olyan napraforgó aki úgy forog mint a búgócsiga :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
nem küldi ki ő teót, de simán kiküldeti lacival, mert így szerinte nem ő a geci :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

A Proverbiális Noszty Fiú 2014.01.26. 23:19:39

Nők tisztelője, lol. Kis buzi.

Zsófika viszont tolja az ikreket, helyes.

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.26. 23:19:54

@malevil2050: majd @sogenking beprogramozza neki. Őrá hallgat! :D

Beszarok: legyél hű ahhoz, amit gondolsz.
Irodalmi klub.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.26. 23:20:18

@ő-szinte: ott írtam fentebb én is már egyszer, csak nehéz megemészteni :)

HummeRC 2014.01.26. 23:20:20

Ha nem rinyálna ennyit és kicsit határozottabb lenne, Zsófi már lehet hagyta volna, hogy rámásszon. Így max szánalompuszi lesz. :)

A Proverbiális Noszty Fiú 2014.01.26. 23:20:21

Öröm lesz nézni ahogy a csajok az első adandó alkalommal összezárnak ellene és kiszórják a pókverembe.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.01.26. 23:20:24

@ミラ: már korábban is kérdeztem, de nem kaptam rá választ senkitől, de hátha te tudod, hogy a párbaj úgy lesz majd, mint eddig? Vagy az okostelefonosok döntenek, vagy hogy szavaznak a nézők?
Ha egyáltalán.

Cave Nick 2014.01.26. 23:20:31

Sárlik az agytröszt, a svájci think tank meg már simogatja a horror barbit.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.26. 23:21:42

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): fogalmam sincs, de úgy fest, az app nem megy csont nélkül meg a windowsos telókon nem megy. úgy tudom, smsezni is lehet, de nem biztos.

Pácsó Ármándó 2014.01.26. 23:21:42

Ezeket a külső szerki mikroportos beszólogatásokat olyan trashmetálos hörgésbe csinálnám meg: Shááárlottt Mikropóóóóhrgrhrgrht

beacska 2014.01.26. 23:22:05

@Tim28: megtennéd, hogy abbahagyod a személyeskedést? tökre nem értem, hogy hogyan lovalhatja bele vki a gyűlöletbe ennyire magát. te most már nem csak Izát gyűlölöd szívből, hanem azt is, aki egy jó szót merészel szólni az érdekében. Velem kezdeted, és amikor én nem vettem a lapot átnyergeltél ő-szintére. én elhiszem, hogy sok a stressz az életedben, de ne a fórumozókon add ki! menj le a konditerembe, nyomjál egy párat fekve, v. üss szét egy-két zsákot. és a mi pocskondiázásunkat hagyd abba!

LÉGYSZÍVES!!!

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.01.26. 23:22:08

@St. Pácsó Ármándó: Igen, de most ezért elég érzelmesen beszélt róla.

FawltyTowers 2014.01.26. 23:22:17

Sziasztok, először is köszi minden eddigi estén a hsz-eket, ha nem lennétek, kibírhatatlan volna az élet. :)

Pinklady-ről csak annyi jutott eszembe, nézvén a stream-et, hogy szépen igazítja Rebelliót (nem tudom, melyikőtök találta ki ezt a nevet, de tökéletes), köti magához és fordítja pontosan arra, amerre csak akarja. Megjátssza a naivát, de egyáltalán nem az.

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.26. 23:22:19

@ミラ: jó, de neki muszáj.
Szüksége van egy erős férfira, aki leüti neki Macilacit! ,)

Morcz 2014.01.26. 23:22:45

@HummeRC: Ez jó! vagy némi buksisimi...:D

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): elvileg az app-on lehet voksolni.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.26. 23:22:46

"nem tudok mondani neki gondolatokat. érted?" - gondolatok híján nehéz is

HummeRC 2014.01.26. 23:22:46

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Nem lehet tudni biztosan, de elvileg csak okostelóról lehet, a VV app-on szavazni idén. Legalábbis ezt már mondtak, az ellenkezőjét még nem.

Ezért kérdeztem korábban, hogy ebben hol a pénz a csatornának?

Deutsche Gabbana 2014.01.26. 23:23:03

"én azért lettem idekűdve mert olyan gondolkodásom van mint tízbő kettőnek"
Orálió.

c.miller 2014.01.26. 23:23:14

zsófi ijesztő, a fogai egy cápára emlékeztetnek... a szemöldöke is tök gáz, auréliónak elbaszott egy ízlése van.:-/

Pácsó Ármándó 2014.01.26. 23:24:08

@MolnarErik: Magát fényezi, hogy ő milyen nőtisztelő és mennyire nem szúr hátba senkit.

genevieve 2014.01.26. 23:24:09

érdekes ez eddig a leggyengébb vv és a legtöbb kommentet generálja...
ennyire ráér mindenki?:-)

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.01.26. 23:24:51

Atyám ez az Aurélió iszonyat hülye, mindig tudja mit nem kéne mondania.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.01.26. 23:25:02

@ő-szinte: ó bmeg, most nézem... 501? Eztmostígyhogy? De hisz az a Simon!
(ha jól számolom...)

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.26. 23:25:08

KHF. Megint 'nyátok, Retek Kettő!

Morcz 2014.01.26. 23:25:19

nem hiszem el, hogy már megint khf... :S

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.26. 23:25:51

@malevil2050: mindegy, eddig se szavaztam azzal :) appon talán fogok, ha számomra fontos van bent. meglátjuk.

SzilajSzilard 2014.01.26. 23:25:52

@c.miller: Van melle, kerek a segge és tud nagy szemekkel nézni. Legyen már elég ennyi. :)

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.26. 23:25:59

@FawltyTowers: hát, nem az agyánál próbálja manipulálni, mert tudja, h az felesleges energia lenne.
Ráúszik a harcsa-projektre! :)

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.26. 23:26:05

@genevieve: Én pölö az eddigieket nem is néztem, csak a Hogyvolt posztjait olvastam. Viszont mivel nem néztem, nem tudtam volna mit kommentelni.

malevil2050 2014.01.26. 23:26:11

@HummeRC: Azt én sem értem h a mobilszolgáltatók miért szálltak ki,csak tippem van/pénzazisten/ kveset igértek.

Morcz 2014.01.26. 23:26:20

@c.miller: tudod, lekapcsolt az agya mert a vér máshová ment...:D

c.miller 2014.01.26. 23:26:25

laci papa vajon merre morog? mert engem zsóFIKA és aurélió nyűglődése már nem köt le...

és erre elveszik a streamet, azt köszi.:D

Pácsó Ármándó 2014.01.26. 23:26:33

@genevieve: Mindig jön kommentelni valaki aki nem volt 23:24:09 előtt :-)

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.26. 23:26:46

@ミラ: mondjon neki tárgyakat. azt könnyebb. :)

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.26. 23:27:01

@Haynau: én meg nem olvastalak titeket, ergo nem kommenteltem. pedig termelek rendesen :D

A Proverbiális Noszty Fiú 2014.01.26. 23:27:05

Az lesz a vége, hogy Józsiról mindenki elfeledkezik, és ő nyeri meg ezt a szart.

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.26. 23:27:26

@MolnarErik: annak nem, lehet most lendültek be az Ikertornyok, csak azt felvételre tartogatják, h gyűljön a nép! :D

FawltyTowers 2014.01.26. 23:27:28

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: kábé erre gondoltam :)
az alapanyag megvan hozzá, minden oldalról

genevieve 2014.01.26. 23:28:33

@Haynau: én is igy vagyok ezzel:-)

@St. Pácsó Ármándó:

az enyémek nem sokat dobnak a számlálón:-)

Pácsó Ármándó 2014.01.26. 23:28:46

@SzilajSzilard: Érdekes, hogy a nők nem csípik Zsófit :-)

c.miller 2014.01.26. 23:29:16

@SzilajSzilard: sajnos szerintem az az idiótaság, hogy valaki csontra kitépeti az összes szál szemöldökét azért, hogy utána tetováltasson ugyanoda egy másikat üti a kerek segget és a melleket... de nen vagyok férfi, hogy ezt megértsem.:D

malevil2050 2014.01.26. 23:29:20

@ミラ: De én azt halootam h olyan szavazás lesz h pl 21:00 kor mondjuk lacira , ebben az időben be kell kapcsolnunk az összes elektromos berendezésümket és ezt leolvassák és a magasabb kw fog nyerni :)

beacska 2014.01.26. 23:29:25

@ミラ: hidd el, most fognak előjönni a Laci-féle szarakodó bevágások...valamiért csak fújt rá mindig mindenki.

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.01.26. 23:29:33

@FawltyTowers: Zsófinak irritáló a viselkedése, de elég jó taktikus. Nagyon jó akkor lenne, hha Simont v Zsoltit tudta volna az ujja kö5ré csavarni, és nem a leghülyébbet :)

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.26. 23:30:00

@St. Pácsó Ármándó: mit csípjünk rajta? nem volt semmi értelmes megnyilvánulása. jocót se szeretem. a fiúk meg zsoltit nem, ha általánosítunk, nagy kaland. pedig nem kéne.

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.26. 23:30:07

@A Proverbiális Noszty Fiú: :DDDD

Az nem tarktor?!
v ketten maradnak bent, mert a szerkiknek sem tűnik fel, amíg át nem kell adni a díjat.

És akkor Traktor és Józsi összebútoroznak, és zúg a dal, szánt az eke...

tena_lady 2014.01.26. 23:30:18

www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/charlotte-lett-a-kozellenseg-2233915

Hazugságvizsgálót nekik! :D Bár ha szerelem is, taktikai okokból én utána se hinném el. :P

Amúgy Charlotte nem eshet ki február 14 előtt. Muszáj nekik legalább egy giccses romantikus vacsorát rendezni.

genevieve 2014.01.26. 23:30:49

@c.miller: kb. annyira idiótaság mint harcsaszájat csináltatni, mégis sok csaj megteszi..

ő-szinte 2014.01.26. 23:30:53

@Deutsche Gabbana: nagyon nagy ;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

@c.miller: de a feneke isteni ;-))) :-P

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): eddig nem láttad? :-DDDDD ez sárlikra hajaz, de pont az a jó, hogy mindenki azt lát bele amit akar ;-)))

Deutsche Gabbana 2014.01.26. 23:30:58

@c.miller: nem ugyanoda, öt centivel feljebb, a homlokára :)

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.26. 23:31:06

@St. Pácsó Ármándó: egyébként én mondtam, hogy testben legalább megmenti a villa nőtagjait :) még dorka valami, a többi csaj kuka.

FawltyTowers 2014.01.26. 23:31:14

@MolnarErik: Zsófinak nemcsak a viselkedése irritáló számomra, hiába, ízlések és pofonok.
Simonság és Zsóti már foglalt volt, lekéste a csatlakozást.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.26. 23:31:41

@tena_lady: fujfujfujfuj, azt nem akarom látni. lenne meztelen csiga meg minden.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.01.26. 23:31:41

@malevil2050: @ミラ: @HummeRC: @Morcz: oké, köszi. Nem mintha szavazni szeretnék, csak úgy érdekelt.
Meg hát nincs is okostelefonom. Ördögtül való az.

c.miller 2014.01.26. 23:32:10

@Morcz: varrja le aztán cső, de ne legyen már belé szerelmes két nap után, mert ez röhejes.

HummeRC 2014.01.26. 23:32:32

@A Proverbiális Noszty Fiú: Keresem, de nem mentettem el. Egyébként itt találtam egyik este a linket, ami a FB-ra vitt, ahol az escort munkahelye nyíltan reklámozta, hogy náluk dolgozik Zsófika.

@malevil2050: Nem kellett kiszállniuk, mivel az rtl-nek saját telefontársasága van (vagy csak volt? most nem néztem utána), így szolgáltató független volt az emelt díjas számuk.

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.26. 23:33:02

@ミラ: Durci lesz a sötét ló, a csajok oldaláról!

Pácsó Ármándó 2014.01.26. 23:33:55

@ミラ: Most, hogy meglegyintette a kiesés szele, majd megindul folyásolni be :-)

Morcz 2014.01.26. 23:33:56

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: "És akkor Traktor és Józsi összebútoroznak, és zúg a dal, szánt az eke... "

A nézetsség meg vagy a mocsár fenekére esik vagy az egekbe szárnyal. :D De legalább valakinek rárabolnak a Sytec
Nutrition-ös harcsácskájára. :D

@genevieve: sose értettem ezt a szájfelfújós dolgot, hogy egyes nők minek csinálják.

malevil2050 2014.01.26. 23:33:58

@c.miller: Ezt majd akkor fogod megérteni ha a reklámokban és a rivaldafényben nerm csak a " csúcs nők " lesznek hanem esetleg az átlag is szóhoz jut .

genevieve 2014.01.26. 23:34:06

@HummeRC: nem escort, csak kísérgeti a vendégeket:-DD

c.miller 2014.01.26. 23:34:36

@genevieve: harcsaszáj meg félbevágott sárgadinnye-mellek ugyanez a kategória persze, de az a szemöldök, medve anyám...

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.26. 23:34:41

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): @ミラ: én üzletben vettem, egy szimpatikus alaktól.
Nem volt sem patája, sem szarva. :D

ő-szinte 2014.01.26. 23:34:50

@St. Pácsó Ármándó: én csípem ;-) nyaktól lefelé ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD :-P

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.01.26. 23:34:54

@A Proverbiális Noszty Fiú: nemnem, én pl. rendszeresen kampányolok mellette, nehogy véletlenül beolvadjon pl. a fürdőszoba műbambuszdrapériájába.

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.26. 23:35:26

Még a végén kiderül, hogy a csajok között egyedül Teonak van normál állása, a nagybani piacon. A többi meg eszkortozik vagy hoszteszkedik.

HummeRC 2014.01.26. 23:35:34

@genevieve: Persze, csak a cég eleve escort cég. Benne volt a fejlécükben is, mint fő tevékenység. :)

tena_lady 2014.01.26. 23:36:03

@c.miller: Várna legalább egy hetet, mint Simonék! :D

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.26. 23:36:21

@ミラ: azt most itt inkább mégsem írnám le! :D

Komolyra fordítva a szót: Durci sztem annyira nem ostoba, juthat ő még előrébb okosan, úgyis, h bent gyengének tarják.

genevieve 2014.01.26. 23:36:55

@HummeRC: megtévesztették szegény leányt:-)

@c.miller: sok pasinak bejön:-)

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.26. 23:36:59

@Haynau: ez már kiderült :) iskolába is jár, az egyik munkahelye gyakorlat, mondta is. az a baj, h ez az egyetlen szimpi oldala.
dorka mit csinált odakint?

Morcz 2014.01.26. 23:37:06

@genevieve: "nem escort, csak kísérgeti a vendégeket:-DD +
Idegenvezető..:D

Pácsó Ármándó 2014.01.26. 23:37:50

@ő-szinte: Jó, de te divatleszbikus vagy! :-)

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.26. 23:37:55

Na, kedves törzstagok, erre járt Sandman, így nekem ideje eltennem magam holnapra!

Jók ne legyetek addig!

Jóccak.

c.miller 2014.01.26. 23:38:02

@Deutsche Gabbana: :D és másfél centivel beljebb kezdődnek, mint ahonnan a szeme indul... így aztán úgy néz ki, mint aki folyton mérges.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.26. 23:38:03

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: hát sztem simán benne van az utsó harmadban.

na most már érdekel, mire gondolsz :D majd holnap kifejted, tényleg kidőlök. majd küldess értem, ha nem jönnék. érdekelne, megtalálnád-e elérhetőségemet :D

malevil2050 2014.01.26. 23:38:05

@HummeRC: De az nem úgy működik ám.
Ez csak akkor lenne igaz ha mindenki rtl-s előfízető lenne./bár én erről a cégről nem is hallottam/

De mivel ilyen szép színes a paletta egymás között bízony perkálnak kemény pénzeket.

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.26. 23:39:42

@ミラ: Látod ezt nem tudom. Ámberek: valaki tuggya micsinál odakünt Dorka?

Pácsó Ármándó 2014.01.26. 23:39:44

@tena_lady: :-) Igen, csak megpróbálkoztam egy iróniával :-)

genevieve 2014.01.26. 23:40:02

@ミラ: dolgozni biztosan nem dolgozik, egyedül krisztiántól hallottuk, hogy felmondta az állását a vv miatt..egy munkahely sem tolerálni, hogy fél évre eltünik az dolgozója...meg a vv-vel járó figyelmet sem...kivéve, ha kokó a főnök:-)

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.26. 23:40:32

@Haynau: a VV oldala szerint hostess. kurválkodást nem találtak még róla. hátha ő tényleg az.

FawltyTowers 2014.01.26. 23:40:49

@Haynau: Azt írják a lapján, hostess. Minő meglepetés. :)

Deutsche Gabbana 2014.01.26. 23:40:55

@c.miller: pláne a mindig elővillanó 40 fogas vicsorral! álmaim nője! nem. :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.01.26. 23:40:59

@ミラ: én néhány év után kivágtam a francba, mert csak bosszantott. :)

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.26. 23:41:03

@genevieve: meg teo is felmondta. iza meg az érettségijét :D

c.miller 2014.01.26. 23:41:24

megjött a száraz fehér a lakóknak...

tena_lady 2014.01.26. 23:41:30

@Haynau: 3 hónap után otthagyta az egyetemet és most a médiában szeretne dolgozni. Kb. ezt.

HummeRC 2014.01.26. 23:41:45

@FawltyTowers: Közben megtaláltam én is, de az escortot szépen levették az új fejlécből. 2-3 napja még büszkén kint volt. :D

@malevil2050: De úgy működött. A másik 3 szolgáltató csak továbbította nekik a hívást, fix összegért, az emelt díjas szolgáltatást külön az rtl telekom cége intézte.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.26. 23:42:19

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): (nekem nagyon praktikus, a japánt gyakorolni kell, tesztelni sokat, nagyon sematikus a tanulási rendje és nagyon szabályos. ha most meglett a középfokúm, akkor ennek köszönhetem, előtte nélküle tanultam és nem ment ennyire)

genevieve 2014.01.26. 23:42:46

@ミラ: látszik mennyire követem most ezt a vv-t:-)

malevil2050 2014.01.26. 23:43:43

@HummeRC: Hát ezt mondom " A másik 3 szolgáltató csak továbbította nekik a hívást, fix összegért " - én is.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.01.26. 23:43:57

@ő-szinte: a színe a régi volt, azt hittem, hogy ismét az OFF van beleírva, a partykiller után. ..
Hát, jó sok mindent lehet belelátni, az biztos. :)

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.01.26. 23:44:01

@Haynau: Én úgy halottam, h hosztesz volt, de ott hagyta, mert egyre kevesebb mindent kellett volna hordania.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.26. 23:44:26

na meglett. mea culpa :) pedig frissítettem párszor, ott volt, eltűnt, visszajött.

c.miller 2014.01.26. 23:44:48

@Deutsche Gabbana: plusz felkeni abounkypink rúzst... hát könyörgöm akinek sárgák a fogai, ne kenjen fel fukszia színü rúzst, mert undorítóan kiemeli a fogszínét... akkor is, ha csak kicsit sárgák.

malevil2050 2014.01.26. 23:44:53

N az onylány úgy fél 3 körül vissza is fog jönni.

FawltyTowers 2014.01.26. 23:45:07

@HummeRC: Nos hát, hogy is illene a sok bazdmegoláshoz az escort megnevezés a cég imidzsét illetően, ugye...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.01.26. 23:46:10

@genevieve: ne aggódj, én pl. nézem, de nem tudom követni. :)

Ez tök más, mint a régebbiek voltak...

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.26. 23:46:25

@ミラ: @FawltyTowers: @tena_lady: @MolnarErik: Szóval hosstess. Lám lám! De mivel nem akart vetkezni, maradt volna a ruhatárban, a kabát-pakolás meg gondolom derogált neki.

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.26. 23:47:30

Van képem az új lávsztoriról, még mielőtt elvették volna az onlányt:

imgflip.com/i/6fabc

c.miller 2014.01.26. 23:47:45

ezek után a hostess főiskolai szak lesz valahol ha meglátják, mekkora rá az igény...:D

genevieve 2014.01.26. 23:48:23

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin):

ááá, tök szar az egész, nincs egy valamire való lakó akit tudnék utálni:-D

FawltyTowers 2014.01.26. 23:48:46

@c.miller: Bingo.
Mondjuk, a sárgás fogakhoz leginkább a Teó-féle halálmaszkírozás lenne célszerű.

malevil2050 2014.01.26. 23:49:27

@Haynau: Ügyesm, mi a tipped lesz a propellernek garázsa ? .)

genevieve 2014.01.26. 23:49:41

@c.miller: a legnagyobb igény a médiamunkára van...mintha legalább 50 tévéadó lenne:-)

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.26. 23:50:48

@malevil2050: Simán. Elvégre Pinki előre megmondta, a győzelemért mindent, csak dugni nem. Hát akkor majd "csak úgy" fog menni a kamaty, amolyan időmúlató céllal.

Morcz 2014.01.26. 23:50:49

@Haynau: :))))) Ez nagyon jó!

A Proverbiális Noszty Fiú 2014.01.26. 23:51:05

@Haynau: szééép :D

Bár egy "Te vagy a legjobb barátom" "Olyan vagy mint a testvérem - horribile dictu a nővérem - lennél" captionnel még nagyobbat ütne.

A Proverbiális Noszty Fiú 2014.01.26. 23:51:41

@Haynau: illetve: Barátzóna, lakosság: te.

Deutsche Gabbana 2014.01.26. 23:52:04

@FawltyTowers: lol, most értettem meg, miért volt rajta műszempilla. anélkül jó esélyekkel indul egy niki lauda hasonmásversenyen. (elnézést)

Morcz 2014.01.26. 23:52:04

@Haynau: valahogy el kell ütni az időt nemde? :D

A Proverbiális Noszty Fiú 2014.01.26. 23:52:19

@ミラ: élő adásban nem beszélünk csúnyán, mert Lilu dühös lesz.

c.miller 2014.01.26. 23:52:37

@FawltyTowers: az egyesei között is minimum két árnyalat különbség van... de ő az igényes nő.
nincsenek igaz barátai ebből is látszik. :-/

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.26. 23:53:15

És akkor mivel Laci kapta a kendőt, lehullott a lepel: ő a VVilla gonosz Jedi-je!

Délután már posztoltam, de most illik csak igazán:

imgflip.com/i/6faka

HummeRC 2014.01.26. 23:53:22

@FawltyTowers: igazad van, nem tudom ki a célközönségük és lehet ez ott nem jó reklám. Pedig biztos van ahol forgalomnövelő lenne. :)

@Haynau: @c.miller: :D

FawltyTowers 2014.01.26. 23:53:33

@malevil2050: Sztem is kizárt. A buli alkalmával közölte Rebellióval, hogy majd meglátja, meddig bírja a kispasi az udvarlást. Számomra ez azt jelentette - pláne, ha pinki így is gondolja -, hogy Rebi meg lesz húzgálva sokáig, mehet utána bagzó macska szemekkel.

genevieve 2014.01.26. 23:53:48

@malevil2050: bocs, ezt zsófira nézve értettem...de, szerintem a többi csaj sem fogja magába engedni...

nagyon gyerek...

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.26. 23:54:42

@A Proverbiális Noszty Fiú: Barátzónát nem akartam írni, ekkora geci* azért mégsem vagyok.

*Lilu te meg kapd be! Csak úgy parasztossan, hátha attól kijön a seggedből a patrvisnyél és lazább leszel jövő hétvégén!

ő-szinte 2014.01.26. 23:54:47

holnap jövök, addig is olo és toljátok a kommenteket ;-)))
a jóból sosem elég ;-DDDDDDDDDDDD

FawltyTowers 2014.01.26. 23:54:53

@Deutsche Gabbana: :)))
én inkább vámpírfilmre tippelnék vagy Múmia 82. rész, halottkamra

c.miller 2014.01.26. 23:54:59

@genevieve: :D szerintem azt hiszik, ez az út vezet istenes bence farkához. pedig...:D

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.01.26. 23:55:03

@genevieve: Pedig Izát is Zsófit is elég sokaknak megy :)

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.26. 23:55:28

@malevil2050: Tudom, de amikor délután posztoltam, alig voltak kommentelők. Nem akartam megfosztani őket a látványtól.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.01.26. 23:55:30

@genevieve: ó igen... én pl. a 4-nél ilyenkor már rég utáltam az Évát. :D

Morcz 2014.01.26. 23:55:44

@Haynau: kész ezen a jedi dolgon besírtam! :D Köszi!

@genevieve: emócionálisan meg különösen.

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.01.26. 23:56:32

@Haynau: Köszi.
Lehet, h már ma megvolt. Gondolom Zsófi most veszi rá Auréliót, h semmiképp se kampányoljon Laci mellett :)

Morcz 2014.01.26. 23:57:21

@A Proverbiális Noszty Fiú: "élő adásban nem beszélünk csúnyán, mert Lilu dühös lesz. "

Szopjatokle Lilu a leélt fejével meg inkább ne játssza a tanárnénit...

genevieve 2014.01.26. 23:57:40

@c.miller:

ami késik....nem tudhatjuk mi megy a színfalak mögött...

@MolnarErik: azé iza már alakul:-)

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.26. 23:58:46

@MolnarErik: Ha jól emlékszem, Pinki is ezt mondta.

A Proverbiális Noszty Fiú 2014.01.26. 23:59:21

@Morcz: igazán eltakaríthatnák a képernyőről, mert műsorvezetőnek szar és irritáló, plusz még csak jól sem néz ki.

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.01.26. 23:59:22

@Haynau: Ha gonosz akartál volna lenni, írhattad volna shitnek is :)

malevil2050 2014.01.26. 23:59:45

@FawltyTowers: @genevieve: Én meg azt mondom igen,Meg is indokolom,Én úgy gondolom h itt nem szövetségek/klikkek/ lesznek hanem párok - szakítva a hagyományokkal - és 3 erős pár fog a végén majd harcolni. Simon/sári zsóti/dorka, amoroso/zsófi?, a többiek sztem szépen kiesnek - persze ez csak egy gondolat.

genevieve 2014.01.26. 23:59:59

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin):

jó, de azt napi szinten néztem:-))

ezt meg csak olvasom:-)

genevieve 2014.01.27. 00:01:31

@Morcz: meg aztán a többi csaj látta már mennyire "tud" szerelmes lenni aurélió, zsófinak meg talán van annyi esze, hogy nem megy bele ilyesmibe..meg lévőn "jó" nő, gyakorlata is van az ilyen kis hülyegyerekek kezelésében:-)

ő-szinte 2014.01.27. 00:02:01

@St. Pácsó Ármándó: nem vagyok leszbikus és divat sem :-P ,-DDDDDD

FawltyTowers 2014.01.27. 00:02:24

@A Proverbiális Noszty Fiú: Lehet, hogy így van, nekem mindenesetre összeszedettebbnek tűnt, mint idáig IB. Kész felüdülés volt. Bár azt hozzátehetjük, edződött is rendesen.

@malevil2050: Oké, ez benne lehet a pakliban, sőt. Csodálkozunk még, hányan adják fel elveiket a győzelemért ill. annak reményéért.

Morcz 2014.01.27. 00:04:31

@A Proverbiális Noszty Fiú: tágotom, kár hogy erről nem lehet az app-on szavazni, mert akkor tuti nagyon sok kiválasztójelet kapna. :)

@genevieve: igen., az ilyen "jó" nőktől vesz elő a sikítófrász.

genevieve 2014.01.27. 00:04:52

@malevil2050: ha igy is lesz, akkor is még soká fog rá sor kerülni:-)

Pácsó Ármándó 2014.01.27. 00:05:17

@malevil2050: Szerintem is fog még Zsófi párosodni, pláne, ha a Simon család sokáig fennmarad és Zsóti-Dorka is közelebb kerül egymásba

@ő-szinte: Jó, legyen. Nem vagy divat :-)

Morcz 2014.01.27. 00:06:10

Asszem most sokalltam be a khf-től...
Jó éjt mindenkinek, reggel igyekszem jönni. Ha valaki esetleg dob rám privit igyekszem arra is válaszolni.

genevieve 2014.01.27. 00:06:43

@Morcz: a nagy átlagnak ilyen az ízlése:-)

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.27. 00:06:55

@genevieve: mióta "jó" Pinki? És pláne mióta "nő"? Szerintem egy átlag fiatal luvnya, aki messze van még attól, hogy nőnek hívhassa magát.

Empty Bee 2014.01.27. 00:09:17

@Haynau: A bal szélső palacsintasegg kihez tartozik? Broáf...

genevieve 2014.01.27. 00:09:36

@Haynau: mióta? itt is sok pasinak bejön:-)

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.01.27. 00:10:33

@malevil2050: Nem rossz ötlet, de a párok fúrása már most megkezdődött.

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.27. 00:11:11

@Empty Bee: Várj, menézem. Teoról és Vikiről nem tudtam still-t csinálni.

Te kire tippelsz? :D

@genevieve: Nem. A segge jön be sok pasinak. Nem pedig Pinki mint nő. Ez azért árnyalatnyi különbség, nemde? ;)

genevieve 2014.01.27. 00:12:05

@Haynau: ööö, attól tartok a legtöbb pasi nem árnyalja a dolgot:-)

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.27. 00:12:15

@FawltyTowers: Lelőtted a poént, baszki... :D

Tényleg Sári az. A sorrend balról jobbra:

Sárlik - Durci - Izaura - Pinki

FawltyTowers 2014.01.27. 00:13:18

onlány
Durci - Zsóti most

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.27. 00:13:25

@genevieve: Soha volt fontos, hogy a többséghez tartozzak, inkább megyek a saját utamon. Bocs.

Tudod: aki a nyáj után megy, mindig csak seggeket lát.

Deutsche Gabbana 2014.01.27. 00:13:26

@MolnarErik: ugrottam akkorát a hangtól...

FawltyTowers 2014.01.27. 00:14:16

@Haynau: Most micsinyájjak, ha 2 perccel előtted voltam? meaculpa

malevil2050 2014.01.27. 00:14:22

@FawltyTowers: Óhh,hát azért ne legyünk ilyenek , ha itt valaki feladja az elveit a győzelemért senki nem fog károsodni.van olyan hely ahol ez már komoly baj /de nem akarok politizálni/.

Sok mindent az adott szituáció határoz meg /elv most félre téve/.Egy huszonéves emberkének,azért elég nagy csáberő /kb 50 millió/.

Igen az egy másik kérdés /és ez már lehet elv/ - ha rá is jön egyáltalán , zsófi - h egy kis kamattyal közelebb juthat mindenhez - de még sem teszi meg akkor el kell könyvelni a vereséget.

Empty Bee 2014.01.27. 00:14:25

@Haynau: Én Izára tippelek, ő ilyen elöl deszka, hátul léc, csípőtlen gnóm. Nekik szokott szar seggük lenni.

genevieve 2014.01.27. 00:14:52

@Haynau: én nem haragszom:-)

aki a nyáj után megy, lehet seggfetisiszta:-D

Empty Bee 2014.01.27. 00:14:58

@Haynau: Nem baj, Sárit is utálom :D

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.27. 00:16:09

Onlány: Durci - Zsóti - Pink a cigizősarokban!

Durci ideges: hogy röcögteti a lábát! Ez tiszta egy pszichológia-tanulmány!

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.01.27. 00:16:27

"Én azt se tudom, h mit jelent a taktika" :)

malevil2050 2014.01.27. 00:16:54

@MolnarErik: persze ez lesz a párok harca vv.most éppen a taktika szót értelmezik , persze nem tuggyák mi az :)

FawltyTowers 2014.01.27. 00:16:59

Ó, istenem, eret vágok, Pinki nem tudja, mi az a taktika.
Csak csinálja.

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.27. 00:17:37

@Empty Bee: Nem, Izának melle nincs, de segge van, nem is rossz.

@genevieve: Nem vagyok seggfetisiszta, bár egy jó segg azért nem hátrány! :D
De azért sokkal több kell ahhoz, hogy valaki jó nő legyen a szememben! ;)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.01.27. 00:17:44

Tuti, hogy felvételi feltétel volt, hogy cigerettázzon az illető, máskülönben egy átlag januári éjjelen nem vonulna ki rendszeresen a csapat egy-egy része a kupola alá intrikálni.

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.27. 00:18:53

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Bementem volna, küldhették volna utánam a jófajta szivarokat! :D

genevieve 2014.01.27. 00:19:32

@Haynau: komolyan érdekelne, hogy mitől lesz valaki jó nő:-)

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): bizony aki a bandához akar tartozni, annak bagóznia kell:-)

Cave Nick 2014.01.27. 00:19:59

@Empty Bee: Én meg arra tippelek, hogy te női kommentelő vagy, mert csak ők tudnak ilyen gyűlölettel beszélni más lányokról.

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.27. 00:20:01

Coming next: Durci és Zsóti fürdenek! Nem tudom, mikor, de lebeszélték, hogy együtt mennek. Remélem, nem veszik el az onlányt, hogy holnap egy 30 mp-es összefoglalót csináljanak belőle...

Cave Nick 2014.01.27. 00:21:26

@Haynau: melyikőjükre fened a fogadat? D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.01.27. 00:22:26

@Empty Bee: most nem azért, de balról a második se egy nagy eresztés.
Alatta enyhén virsloid lábak.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.01.27. 00:23:33

@genevieve: lehet, hogy ő nem. És Aurélban se vagyok biztos.
Mégiscsak sportoló-félék lennének, vagymi.

genevieve 2014.01.27. 00:23:41

annyira megnézném a kommentelők seggét:-D

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.27. 00:24:12

@genevieve: Ezt ma már egyszer kifejtettem, de szívesen még egyszer, lévén nem voltál itt napközben:

Legyen szép arca (ha már fétis, akkor én arcra bukom), formás teste - ne legyen deszka, de túl sok sem. Ennyit a külsőről.
Belsőleg: intelligens, humoros, legyen hajlamos a cinizmusra is, legyenek közös témáink. Ezen felül - és ezen bukik a legtöbb "jelölt" - legyen érzelmileg érett, tudja hogy kicsoda és mit akar az élettől. Ne akarjon kapcsolatban "egy egész fele" lenni, hanem legyen ő maga egy személyiség.

Szerinted most épp kapcsolatban vagyok vagy szingli?

genevieve 2014.01.27. 00:24:16

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): aurélió bagózik, füstől mint a kémény..

tena_lady 2014.01.27. 00:24:48

Én azt nem értem, hogy miért puszta taktika az, amit Simon és Charlotte csinál és miért csak érzelem, amit Zsolt és Dorka? Pláne úgy, hogy előbbiek bevallottan szerelmesek, utóbbiak meg bevallottan egyáltalán nem. Ez nekem valahogy kettős mércének tűnik. Ha ez egy játék, akkor mindkét pár taktikázik. Aki meg nem, az hülye és kiesik.

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.27. 00:25:35

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Basszus, az is szivarozott? De remélem a gin-tonic-ot nem kedvelte?!?!

Deutsche Gabbana 2014.01.27. 00:25:59

Zsóti+Dorkát már most ki lehetne zárni verekedés miatt. Lenne nagy kacagás.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.01.27. 00:26:13

@genevieve: a kommentelők segge mindig, minden körülmények között tökéletes, a legfölsőbb szinteken!
Ja és a farkuk is nagyobb, mint.

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.27. 00:26:17

Közelharc a fürdőben! Durci vs. Zsóti!

genevieve 2014.01.27. 00:26:25

@Haynau: ezek annyira szubjektív dolgok:-)

látod siminek, sarlott az eszményi nő:-)
mindenféle értelemben:-)

szerintem pizsiben vagy:-)

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.27. 00:27:03

Milyen kedves a két hősszerelmes:
"Buzeráns!"
"Hülye majom!"

Férfitársaim: ÍGY köll udvarolni!

malevil2050 2014.01.27. 00:27:06

@tena_lady: Ezt seninem mondta ezer százalékra , mert lehetetlen megmondani.
Ki így gondolja ki úgy.

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.27. 00:27:42

@genevieve: Persze, hogy szubjektív. Minden más nonszensz lenne.

Pizsiben? Nem nyert... :D

Cave Nick 2014.01.27. 00:27:47

Köpködős szex lesz-e ma

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.01.27. 00:27:59

A fürdőben meg a totál dedó megy, jól látom?

zaphodbeeb 2014.01.27. 00:28:05

Durr egy füles! Tuggya má hol a helye!

genevieve 2014.01.27. 00:28:24

@tena_lady: jogos!

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): mondjuk fiatalok, kötelező lenne a jó segg:-)

Deutsche Gabbana 2014.01.27. 00:29:11

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): igen. lesz mit magyarázni a kinn maradt Zsoltinének.

Cave Nick 2014.01.27. 00:29:13

micsoda technikával átvette a melltartót hogy semmit se lássunk

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.27. 00:29:27

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Gáz, de ez engem az egyik exemre emlékeztet. Jó, voltunk vagy 18, de kb. ilyen infight-jaink voltak gyakran. Na, ez volt az este coming out-ja részemről... :D :D

zaphodbeeb 2014.01.27. 00:30:20

Mondjuk a csajnaj se volt igénye rá...

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.27. 00:30:20

@Cave Nick: Hiszed. Majdnem kinyílt neki. Ha Zsótiban van némi férfiszolidaritás, akkor letépi róla - nekünk. :D

Empty Bee 2014.01.27. 00:30:22

@tena_lady: A különbség ott van, hogy Simonéknál sok volt a taktikára utaló jel (Sári mászott az összes hímre, és csak utána fanyalodott Simonra), de mégis vért hugyozva bizonygatják, hogy ők mekkora érfelvágós örök szerelemben vannak. Ezzel szemben Zsoltiékon a kezdettől fogva nyilvánvaló, hogy őszintén bírják egymást, de senkit nem akarnak meggyőzni szinkronnyáladzva, mikroportot cuppogva a nagy szerelmükről. Ezért kelt egész más érzést a két pár kapcsolata.

tena_lady 2014.01.27. 00:30:25

@malevil2050: A villalakókra gondoltam elsősorban, mert ott mindenki így gondolja. Itt persze, megoszlanak a vélemények.

genevieve 2014.01.27. 00:30:39

@Deutsche Gabbana: szerintem zsótiné csak egy városi legenda, különben már a blikk előrángatta volna valahonnan:-)

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.27. 00:31:47

De tudtam, hogy elveszik az onlányt! Baszódjatok meg, Retek Kettősök!

zaphodbeeb 2014.01.27. 00:31:47

@Haynau: WC után te is kézmosás után taperoltad?

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.01.27. 00:32:04

Na, újabb 1 órás szünet, asszem azt már nem élem meg.

genevieve 2014.01.27. 00:32:24

@Empty Bee: nem, ők vadul tagadják, hogy vonzódnak egymáshoz:-)

ja és nem is vegzálják annyira többiek őket a "kapcsolatuk" miatt

Deutsche Gabbana 2014.01.27. 00:32:30

@genevieve: majd az első szex után szedik elő, aztán tényleg lehet, hogy olyan lesz, mint Columbo felesége :)

SzilajSzilard 2014.01.27. 00:32:54

Zsótinak igaza van. A legkisebb esélye egy nem kívánt betegségre, fertőzésre Dorkánál van. Én is ott matatnék először.

HummeRC 2014.01.27. 00:33:00

Na, azt hiszem mára elég volt a khf-ből. Jó éjt nektek. :)

genevieve 2014.01.27. 00:33:32

@Haynau: nem láttál még női mellbimbókat?:-P

Empty Bee 2014.01.27. 00:33:46

Sári amúgy elszólta magát a mai összefoglalóban, amikor Simonnak odaugatta, hogy "annyira könnyen befolyásolható vagy!" :) Hát persze, hogy az, és ez Sári szerencséje.

zaphodbeeb 2014.01.27. 00:33:49

@Haynau: köpködést má láttuk korábban. lehet, most azért vették el a képet, mert arany zuhany lesz.

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.27. 00:34:59

@genevieve: Nem. Eddig nagy vallásosan mindig csak sötétben dugtam - ha sötét van, a főnök nem lássa!

FawltyTowers 2014.01.27. 00:35:22

@genevieve: Ez már nekem is eszembe jutott. :)

@Deutsche Gabbana: :)))

genevieve 2014.01.27. 00:35:34

@zaphodbeeb: na, most jönnek majd a kérdések:-D

genevieve 2014.01.27. 00:36:43

@Haynau: gondoltam, különben nem lenne ekkora szám a melltartó átvevés:-)

tena_lady 2014.01.27. 00:36:44

@Empty Bee: Az nem igaz, hogy mindenkire mászott. Zsoltra kacsintgatott az első nap, de levette, hogy ez esélytelen. Józsival taktikáról beszélgettek, amin olyan téma is felmerült, hogy lehet úgy csinálni a műsort, hogy összejönnek. Lacival szerintem ennyi se volt, csak az első fél órában volt neki szimpi, és körbevezette a villában. És ezeket a szobában lévő vallatásnál mind el is mondta, úgyhogy én őt az őszintébbek közé sorolnám, bármily meglepő is. De az 500 pasis kezdés nagyon rányomja a bélyegét a villaéletére. Az meg vagy igaz vagy nem. Annyira, mint a többiek bemutatkozó kisfilmje biztosan. :)

Empty Bee 2014.01.27. 00:37:36

@Haynau: Emiatt kérdeztem: "Szerinted most épp kapcsolatban vagyok vagy szingli? "

malevil2050 2014.01.27. 00:38:59

@tena_lady: Van még itt egy technikai akdály, a pároknál az egyiknek ,legalább okosnak és taktikusnak kell lennie.ahogy a mellékelt ábra mutaja egy párban van csak meg.

Kérdés az h a másik két páros / ha meg is alakul/ klpes lesz e felvenni a harcot.

Ebből a szempontból jobb lett volna isa/valaki /annak ellenére h a lány olyan amilyem/ de ott látok egy kis gógyit.

Vikinél is látok de nem lehet párja.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.01.27. 00:39:22

@Haynau: ez még mindig jobb, mintha ad hoc helikopterezéssel próbáltad volna meggyőzni az érzéseidről. :D

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.27. 00:40:07

@Empty Bee: Ja, a kérdésre válaszoltál. Akkor nyilván láttad azt is, hogy szerintem mitől jó nő egy nő.

Egyébként igen.

@genevieve: Csalódtam, hogy csak a melltartóból következtettél erre. Szerinted nem lehet neten sokkal könnyebben csöcs-képeket találni? :D

Egyébként szerintem Durci frankón megverte volna Zsótit, ha tényleg leveszi a melltartóját. És valljuk be: nagy parasztság lett volna Zsótitól. Bár ki tudja: meglehet, a kispesti proli miliőben így kell udvarolni...

FawltyTowers 2014.01.27. 00:40:12

@Empty Bee: ezt mintha már hallottam volna tőle jó pár nappal ezelőtt is

malevil2050 2014.01.27. 00:40:46

@Empty Bee: Na és ezzel mi a baj? Nem sorsolással fogják eldönteni ki lesz a nyerő.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.01.27. 00:40:48

@Deutsche Gabbana: az már múlt idő... gyanúsan nem esik szó róla egy ideje.

genevieve 2014.01.27. 00:40:55

@malevil2050: hátha kiveti rá laci a hálóját:-)

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.01.27. 00:41:08

VV Attila facebookjára már fel is rakták a mostani online felvételét.
Jóéjt.

Empty Bee 2014.01.27. 00:43:05

@malevil2050: Semmi baj nincs. Felőlem Dorkán kívül az összes droid takarodhatna ki. Csak tena_ladynek magyaráztam, hogy miért hat máshogy a két pár kapcsolata kívülről.

genevieve 2014.01.27. 00:43:32

@Haynau: nem abból következtettem:-)

a két dolog között nincs összefüggés, az egyik csak humor volt:-)

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.01.27. 00:43:42

@malevil2050: Kéne 1 Boston Rob (az annyira zseniális volt, amit a 2. survivorjén csinált).

malevil2050 2014.01.27. 00:43:42

@genevieve: Először is meg kell nyrni a párbajt - ez talán még a könnyebb - azt vsizont nehezen tudom elképzelni amit írtál .

malevil2050 2014.01.27. 00:44:34

@Empty Bee: Huu te nagyon keményen fogalmazol :)

Empty Bee 2014.01.27. 00:45:07

@Haynau: És ennek szerinted a (viszonylag) magas elvárásaid az oka?

malevil2050 2014.01.27. 00:45:35

@MolnarErik: Bíztosan igazad van,de azt sem tudom eszik vagy isszák /tudom gugli a barátom/ :)

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.27. 00:45:57

@genevieve: Bocs, akkor szimplán csak túl fáradt vagyok, mintsem észrevettem volna a humort. :D

Viszont örülök, hogy nem abból következtettél. :)

genevieve 2014.01.27. 00:46:12

@malevil2050: laciból kinézném, hogy taktikából nyomul...érdekes lenne viszont viki reakciója..először nem hinné el..de aztán csak hízelegne neki a dolog..

FawltyTowers 2014.01.27. 00:46:57

@Empty Bee: milyen furcsán jönnek le a szereplők, én pl Dorkát nem bánnám, ha kívül kerülne...frászt kapok attól az ex katedra kinyilatkoztatásoktól, a "mondj amit, akarsz, úgysem érdekel" stílusú hadarástól. És társai..

genevieve 2014.01.27. 00:47:10

@Haynau: nem, abból, hogy amit leírtál olyan nő nincs a világon:-D

genevieve 2014.01.27. 00:47:49

@Haynau: na jó, ez is csak humor volt:-)

genevieve 2014.01.27. 00:48:33

@FawltyTowers: szerintem az nála akkor csak egy védekező mechanizmus volt

malevil2050 2014.01.27. 00:48:40

@genevieve: Háátt , ebben a szituban nem tudom hogyan reagálna, azért kell ehhez a párszövetséghez is minimum egy nagyon pici valamilyen érzelem.

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.27. 00:48:56

@Empty Bee: Nem az elvárásaim az oka, hanem az, hogy azon nők akik ezeknek az elvárásoknak megfelelnek, nem keresztezték az utamat. Vagy én nem az övékét.

Túl vagyok jópár kapcsolaton, ezek közt volt rövid, volt hosszú. Tanultam mindegyikből. És egyre kevésbé vagyok hajlandó alább adni az elvárásaimból: annak előbb-utóbb mindig kopp a vége.

genevieve 2014.01.27. 00:49:08

jajjj, elkapott a kommentelő gépszíj:-)

el is megyek gyorsan aludni:-)

jó éjt:-)

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.27. 00:49:45

@genevieve: Tudom, hogy csak humor volt! :D
És meg vagyok győződve róla, hogy létezik ilyen nő!

Empty Bee 2014.01.27. 00:49:46

@FawltyTowers: Számomra Dorkán kívül mindegyik nő elviselhetetlen vagy csak jellemtelen, plusz Dorka külsőre a nővérem ikertesója lehetne. Úgyhogy elfogult vagyok.

FawltyTowers 2014.01.27. 00:50:19

@genevieve: nézd, nem tudom, de a zupás őrmester stíl legfeljebb a nála gyengébbeknél jön be, mint pl Zsóti.. mert, hogy ő minden, csak nem macsó, az fux.

tena_lady 2014.01.27. 00:50:57

@genevieve: Hát mikor hozzádörgölőzött, akkor Viki viszolygott. :D Amikor a fiúk nőnek öltöztek, akkor volt ez. Szóval esélytelen a dolog.

malevil2050 2014.01.27. 00:53:03

@tena_lady: Laci eccerüen nem illik vikihez.

Empty Bee 2014.01.27. 00:53:26

@Haynau: Sokszor tényleg csak a szerencsén múlik, hogy összefutsz-e olyannal, akinek épp te, és aki épp neked kell. És a második bekezdéseddel is egyetértek, hogy aki a lényével nem inspirál arra, hogy szívvel-lélekkel benne legyél egy kapcsolatban, az úgyis csak időpazarlás.

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.27. 00:53:33

@genevieve: Vikinek nem jön be Laci. A lábszépségversenyen ugyan röviden elragadtatta magát, de Szájmon kivételével minden pasira nyáladzott, úgyhogy az nem mérce. Pedig dacszövetségként még jól is jönne. Viki meg van annyira taktikus alkat, hogy időben felrúgja ezt a szövetséget.

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.27. 00:55:35

@Empty Bee: Egyetértek, a szerencse egy komoly faktor: ott, akkor, azzal találkozni. Én rendületlenül hiszek benne.

"Időpazarlás" - mennyire szépen fogalmaztad meg! Mert valóban az. Szívás, hogy saját példámon kellett okulnom. De inkább így, mint soha nem rájönni. Úgyhogy elhatároztam, hogy az ilyen időpazarló-kapcsolatokból a jövőben nem kérek.

FawltyTowers 2014.01.27. 00:56:15

@Empty Bee: amennyiben, ha en block tekintjük a villa lakóinak beköltözéskori és jelen állapotát, sztem egyik sem egy jellembajnok. És ez minden bántás nélkül feléjük.

malevil2050 2014.01.27. 00:57:55

Úgy látszik megmozdult valami , remélem ezzel a kivélsztással felpezsdült a játék,még az onylány is türhető. Elolvasták az ultimátumomat és léptek :)

tena_lady 2014.01.27. 01:00:25

Remélem Laci Krisztiánt hívja ki, és Krisztián megy vissza a villába. Ha valamin, akkor ezen röhögnék. :D Hatalmas fazon! :D

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.27. 01:00:26

Krisztián: "Elmennék modellnek."
Simon: "Ja, bicska-modellnek..."

Epic! :D

malevil2050 2014.01.27. 01:00:44

Amúgy micsoda idill meg vagyok lepődve

FawltyTowers 2014.01.27. 01:01:03

@malevil2050: :))
Én pl nagyon bírnék egy kiképzési hetet, akár erősebbet, mint anno a VV4-ben volt. Rájuk férne, sokkal gyorsabban előjönnének a különféle érzelmek, értékítélete a játékosokból.

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.27. 01:02:03

@malevil2050: Azért idill, mert szvsz nincs ott mindenki.

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.27. 01:02:49

Basszus, ez a Krisztián a tévét is ostorral kapcsolja ki!

malevil2050 2014.01.27. 01:04:26

@FawltyTowers: Gondolom lesz hiszen lilu jedi lány is mondta " egyenlőre nincsen lila kendő " - ebből következik h ezt valahol meg kellmajd szerezni.Állítólag aréna nem lesz, nincsen más.

malevil2050 2014.01.27. 01:06:34

@Haynau: Nyolcan vannak ha jól számolok.az már többség

Empty Bee 2014.01.27. 01:06:56

@Haynau: Én is hiszek benne, csak sokszor nehéz... pont a szerencsefaktor miatt. De amikor körbenézek és látom a sok elcseszett kapcsolatot, amit vagy a kényszer vagy a kényelem tart össze, mindig rájövök, hogy talán mégis jobb várni a megfelelőre.

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.27. 01:07:23

A Bazmeg-O-Meter rendesen kileng Traktoros Félbitnél! Úgy 7 bazmeg/perc.

Empty Bee 2014.01.27. 01:08:38

Simon megint vinnyog.

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.27. 01:10:30

@Empty Bee: Mintha magamat hallanám... :D
Egyrészt tanultam a saját kapcsolataimból is, de a baráti/ismeretségi körben is annyi elcseszett kapcsolatot látok... És a legrosszabb: akik benne vannak, vagy nem veszik észre, vagy túl gyávák/kényelmesek ahhoz, hogy lépjenek.

Akkor már inkább a szingli-lét, annak is vannak előnyei. Sőt. Szerintem csak az érett egy kapcsolatra, aki egyedül is képes élni. NEM "magányosan", hanem egyedül - meg ott vannak a barátok (és itt a JÓ barátokra gondolok).

FawltyTowers 2014.01.27. 01:10:49

Rebellió énekét ki tudom bármikor hagyni.

malevil2050 2014.01.27. 01:11:09

Viki és laci megbeszélik a taktikát valahol

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.27. 01:12:29

Krisztián: "Nem merek bekérni piát, mer' kint azt hiszik, hogy én egy ilyen izé, alkoholista vagyok."

Nem, fiam. Tajparasztnak gondolunk, nem alkoholistának.

És ehhez még egy Traktoros-aranyköpés:
"Olyan szagom van, mint seggből a szamárnak."

malevil2050 2014.01.27. 01:13:56

Laci célozgat h nem két hét múlva fog a tv előtt otthon ülni

FawltyTowers 2014.01.27. 01:14:02

@malevil2050: hogy most megjöttek, lassan érik Krisztiánnak a párbaj, ha szól még egyet-kettőt

malevil2050 2014.01.27. 01:14:45

Tehát " verhető " ellenfelet fog kivinni.

malevil2050 2014.01.27. 01:15:33

Laci amorosot akarja , simi lebeszéli

malevil2050 2014.01.27. 01:16:18

roszz húzásnak tartja mert erős

malevil2050 2014.01.27. 01:17:06

Taktikailag laci jól gondolja de veszíteni fog.

FawltyTowers 2014.01.27. 01:17:50

@malevil2050: nem jó ötlet Rebellió, mert abban igaza volt, hogy a népeknek ez kell, ez a hisztizuhatag.. és egyelőre még a szavazatok döntenek

malevil2050 2014.01.27. 01:17:56

Jéhh magammmal beszélek :)

Empty Bee 2014.01.27. 01:18:02

Laci bő lére eresztve panaszkodik, hogy mindig elárulták, akiket a legjobban szeretett, többek között az "üzlettársai" is :DD

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.27. 01:19:04

Laci gondolatmenete nem rossz, de Orálió ellen veszteni fog. Ha tényleg kint tudná hagyni a Helikopterest, az hatalmas húzás lenne és nagyon felborítaná odabent a rendszert.

tena_lady 2014.01.27. 01:19:32

@malevil2050: Ha feszt nyomatja, hogy Aurelio elárulta a nők miatt, akkor még lehet esélye. Cristofel is tök idióta volt, mégis kiesett. Aurelio azért kicsit hasonlít rá.

pink ninja 2014.01.27. 01:20:48

@Haynau: hat en remelem barkit visz ki, vesziteni fog, mar csak az a kerdes ki kapjon vedettseget :) (mar ha van olyan, hogy vedettseg)

malevil2050 2014.01.27. 01:21:04

@tena_lady: Az a bajh nem tudom mennyire lehet hinni az appoknak.

De mondassz valamit.

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.27. 01:21:19

Félbites Krisztián kézbevette a tervezést: pia köll a Villába, meg kolbász meg tepertő!

Kedves szerkesztők, könyörgök küldjetek már be nekik egy élő disznót! Lenne akkor feladat is a jövő hétre: disznóvágás! Jó kis magyarosch feladat, meg Krisztián tutira meg is csinálná!

Empty Bee 2014.01.27. 01:22:14

@Haynau: Igen, a társfüggőség sokszor kergeti bele az embert szinten aluli kapcsolatokba. Észnél kell lennie az embernek, mert le tud úgy gyengülni az önértékelése, hogy már bárki megfelel neki, csak "valaki legyen". Bár ez főleg nőkre jellemző.

malevil2050 2014.01.27. 01:22:53

Én se nézek rád mert aurelio szemmel ver :)
szájmon zsófinak

FawltyTowers 2014.01.27. 01:23:10

"Én se nézek rád, mert Aurélio szemmel ver..." /by Simon/ :)))

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.27. 01:24:19

@Empty Bee: Nem csak nőkre, a baráti körömben sajnos van erre egy jó példa férfi-oldalon is. A társfüggőség egy pokoli dolog tud lenni - és aki belebukik, sokszor észre sem veszi.

Empty Bee 2014.01.27. 01:24:33

Zsófi: Persze... persze... persze *rácsukja az ajtót Simonra* :DDD

FawltyTowers 2014.01.27. 01:25:21

@malevil2050: bocs, lassú voltam

@Haynau: muszáj öldökölni? :))
egyébként igazad van

Rebellió csak egy esetben esélytelen a visszamenetelre, ha a nézőknek nem jön be a sírása.

tena_lady 2014.01.27. 01:25:23

@Haynau: "Kedves szerkesztők, könyörgök küldjetek már be nekik egy élő disznót! Lenne akkor feladat is a jövő hétre: disznóvágás! Jó kis magyarosch feladat, meg Krisztián tutira meg is csinálná!"

MAXIMÁLISAN TÁMOGATOM! :D

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.27. 01:25:47

Na, azt hittem, Durci és Izaura már nem beszélnek egymással?!

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.27. 01:27:23

@FawltyTowers: "muszáj öldökölni? :))"

Igen, az köll a népnek! Kenyér már nem jut (ha az köll, menj a Közgéphez, oszt jónapot!), marad a cirkusz. Ahhoz pedig VÉR KELL!

Cave Nick 2014.01.27. 01:28:00

Iza és a szarás... pedig azt hittem ő is kipiheni inkább.

Empty Bee 2014.01.27. 01:28:43

Izából mindig, minden körülmények között kibukik az kifinomult-szupermodell-úri királylány stílus. "Szarok bazmeg és kifelé beszélgetek"

malevil2050 2014.01.27. 01:28:50

@FawltyTowers: Nem tudom ,nekem kicsit sok de csinálja a műsort és ez így kiegyenlitődik.

Azt hiszem az ő bázisát holmi erkölcsi prédikáció nem hatja meg.

Cave Nick 2014.01.27. 01:29:35

Undorító ahogy állandóan dohányoznak, de Iza úgy tudja kifújni a füstöt, hogy az nagyon beindít.

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.27. 01:29:48

Na, végre jól beszélget a három csaj és cselszövöget, erre nem betrappog ez a tökkelütött Helikopteres?

"Józsi olyan, mint a szellem. Jelet se kapott, mert elfelejtettük, hogy itt van."
- Viki

FawltyTowers 2014.01.27. 01:30:09

@Haynau: osztjónapoték mennek a közgéphez feszt.... pedig olyan állat nincs is.

Az említett párbeszéd nekem is szemet szúr, annyira mégsem haragszanak egymásra.

Cave Nick 2014.01.27. 01:30:22

@Empty Bee: az a vicces amúgy, hogy egyik fiú sem mer bepróbálkozni nála, úgy félnek tőle mint a tűztől

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.27. 01:30:32

@Empty Bee: @Cave Nick: Iza egy világi nő! Még szarás közben is! :D :D

Empty Bee 2014.01.27. 01:32:17

@Cave Nick: Félnek? Nem tudom, lehet csak nem az esetük.

malevil2050 2014.01.27. 01:32:43

Hova megy már az a q csiga???

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.27. 01:33:04

HOVA MEGY AZ A KIBASZOTT CSIGA??????

Deutsche Gabbana 2014.01.27. 01:34:41

mégegyszer meghallom ezt a kérdést, szétverem a lambériát a fürdőszobámban.

Cave Nick 2014.01.27. 01:34:50

@Empty Bee: nem igazán van férfi, akinek nem az esete, viszont sok olyan van, akit megenne reggelire

FawltyTowers 2014.01.27. 01:35:04

Félóra volt a műsor.... a nagypali.... t! 3 teljes óra volt ma este, a már látott öfi-vel együtt. Jól sikerült a semmiből ennyi xart csinálni.

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.27. 01:35:14

Ez a csiga-vicc nem is volt annyira szar mint gondoltam. Idegesítő, de hallottam már szarabbat is. Bár gondolom, csak Iza tudja ilyen idegesítően előadni.

Amúgy poén, hogy a jelek szerint nem tudják, hány óra. Viki ezt az előbb éjféltájra saccolta.

Deutsche Gabbana 2014.01.27. 01:35:26

"igazi férfi minden nap szarik ötször"

Empty Bee 2014.01.27. 01:35:29

Viki: "Ez az igazi férfi, minden nap szarik ötször"

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.27. 01:35:49

Mi van, elfogyott a budipapír odabent?!?!

Cave Nick 2014.01.27. 01:36:43

@Haynau: amúgy van bent egyáltalán órájuk?

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.27. 01:36:43

@Deutsche Gabbana: @Empty Bee: Én meg beszarok a röhögéstől. És megtudjuk: a király nem gyalog jár szarni, hanem egyedül.

Viki meg beszívott, hogy így pörög?!

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.27. 01:37:18

@Cave Nick: Szerintem nem, különben tudnák. Egyik karján sem látsz karórát, egyébként.

Empty Bee 2014.01.27. 01:37:41

@Cave Nick: Nem tudom, szerintem sok férfinek nem jönnek be az ilyen kismellű lányok. Persze ezt sok nő kompenzálni tudja a nőies, bájos viselkedésével, ami nem Iza erőssége. Pl. amikor az első nap azt ecsetelte a jakuzziban 4 srác előtt, hogy a volt pasijának akkora volt a farka, hogy nem tudta átéri, az se lehetett túl vonzó.

Deutsche Gabbana 2014.01.27. 01:38:13

@Haynau: nemtom, de szórakoztató, pláne amikor megkérdezte Zsófit, h ki van-e akadva, amiért nem őt választották ki :D

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.27. 01:38:49

@Empty Bee: @Cave Nick: Szerintem inkább a nagy mell para, számomra legalább is.

Cave Nick 2014.01.27. 01:38:57

Te jó ég ennek a körömreszelésnek a hangjától feláll a szőr a hátamon.

Deutsche Gabbana 2014.01.27. 01:39:23

"sírtál? tehát folyt könny a szemedből?"
hát ez kész, imádom. Viki.

FawltyTowers 2014.01.27. 01:39:31

"Sírtál... folyt könny a szemedből?"
Milyen jó kérdés..

Empty Bee 2014.01.27. 01:39:37

@Haynau: Hogy érted, hogy a nagy mell para? Nem tetszetős? Vagy kisebbségi érzést kelt a férfiben?

tena_lady 2014.01.27. 01:40:01

@Empty Bee: Mellesleg az nem Pákó volt? Akit emlegetett a Dzskuban. :D Mert hát afrikai...

FawltyTowers 2014.01.27. 01:40:39

@Deutsche Gabbana: megint lemaradtam, nem direkt ismételek. Lassú a renccer. :))

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.27. 01:41:28

@Deutsche Gabbana: @FawltyTowers: Ha nem lenne a külső is számomra fontos, Viki lenne a favoritom. Nagyon kavarja a málnaszőrt! :D

@Empty Bee: Nekem nem jön be. Nem kisebbségi érzés miatt, szimplán csak nem tetszik.

Deutsche Gabbana 2014.01.27. 01:42:05

@FawltyTowers: engem nem zavar, ilyen az esti műszak :)

FawltyTowers 2014.01.27. 01:43:41

@Haynau: akkor most comingputolok, jó? Én kedvelem Viki stílusát. Bár néha fárad..

@Deutsche Gabbana: :))

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.27. 01:44:30

@FawltyTowers: Nekem is tetszik a stílusa. Főleg akkor, amikor a másik nem is veszi észre, hogy szívatja. :D

FawltyTowers 2014.01.27. 01:44:48

@FawltyTowers: kész, elfáradtam, írni sem tudok.... coming out, így

Cave Nick 2014.01.27. 01:45:13

@Haynau: továbbra sem értem, a többiek azért nem mennek rá mert kicsi a melle?

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.27. 01:47:01

@Cave Nick: Szerintem az üvöltözős stílusa riasztja a többieket. Nem mondom, hogy nem érteném meg őket.

Cave Nick 2014.01.27. 01:48:10

@Haynau: téged visszatartana a mellmérete? :D azt mondtad külsőre neked ő a no.1 ezért nem értem

FawltyTowers 2014.01.27. 01:48:14

@Haynau: valljuk be, annak elsősorban úgy van értelme, ha nem veszi a másik a lapot, se kép, se hang :D

Empty Bee 2014.01.27. 01:48:18

@Cave Nick: Te mennél egy olyan csajra, aki az első este mindenki tudtára adja, hogy nála csak a kockás hasú, nagyfarkú srácoknak van esélye? Csak érdekel, hogy ez mennyire imponál egy férfinek...

Cave Nick 2014.01.27. 01:49:43

@Empty Bee: pont ezt mondom, hogy félnek tőle

Cave Nick 2014.01.27. 01:50:21

@Cave Nick: túl nagy a kabát rájuk

FawltyTowers 2014.01.27. 01:50:38

Helikopter promóció Ribillió módra. :))

malevil2050 2014.01.27. 01:50:51

Ennyi onylány a két hét alatt nem volt mint most.

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.27. 01:50:56

@Cave Nick: a mellmérete miatt még simán rámennék, sőt nekem még a hangja is bejön (bár az nálam a napok tanulsága szerint a fáradtság biztos jele). De a stílusa nem annyira jön be.

@Empty Bee: Én megpróbálnám - és vagy sikerülne letörni a szarvát, vagy ordítva menekülnék rövid időn belül. De mint tudod, vannak bizonyos elvárásaim - és kétlem, hogy Iza ezeknek megfelelne...

Empty Bee 2014.01.27. 01:52:06

Viki gyíkját Móninak hívják. Priceless information.

Deutsche Gabbana 2014.01.27. 01:52:08

@FawltyTowers: Viki hogy lepofozta és beinzertálta a poppolóba a gyíkot :) nekem ezek a nők az eseteim, aberrált-e vagyok?

malevil2050 2014.01.27. 01:53:05

Amoroso erőteljesen nyomul,zsófi egyenlőre tűri, alakul a 3.pár - igyekezzetek mert bedöglik az elméletem

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.27. 01:53:13

@Empty Bee: Nem "Maunika" annak a gyíknak a neve?

FawltyTowers 2014.01.27. 01:53:50

@Deutsche Gabbana: tisztelt bíróság, nem tudok válaszolni erre a kérdésre, én ártatlan vagyok. :))

Cave Nick 2014.01.27. 01:54:11

@Haynau: de akkor szerinted a többi csávó a "mell para" = a kis melle miatt nem megy rá?

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.27. 01:55:02

Szoft-szado-mazo-előadás: Iza fenekeli Oráliót, Vikinek meg már folyik a nyála.

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.27. 01:55:44

@Cave Nick: Nem, szerintem a "stílus para" miatt nem megy rá.

Empty Bee 2014.01.27. 01:57:48

@Haynau: Mondjuk az ilyen üvöltözős, agresszív, önkontrollra képtelen bolond csajoknak van egy erős pontjuk: úgy dugnak, mint egy ecstasy-túladagolásos nyúl. Ez az erényük elvitathatatlan. Csak azt kell megoldani, hogy két dugás között ne kelljen velük interakcióba lépni.

malevil2050 2014.01.27. 02:00:26

csak 800 ezer a ház havonta /by moroso

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.27. 02:00:45

@Empty Bee: És ezt most mondod?!? Ha majd akut eü. szexre van szükségem, keresek magamnak egyet.

Empty Bee 2014.01.27. 02:01:22

Viki élete szerelméről mesél. Orálió kérdése: "Szerettél szopni?"

Cave Nick 2014.01.27. 02:01:24

most megy a szaftos téma

FawltyTowers 2014.01.27. 02:01:48

Ez most sokszor 18-as karikával bír, ugye, ami megy jelenleg? :))

Cave Nick 2014.01.27. 02:02:00

iza csodalkozik h viki miert nem szeret szopni

FawltyTowers 2014.01.27. 02:03:42

Ha eddig nem volt raktáron, most jön meg Zsófi kedve igazán Rebellióhoz.

Empty Bee 2014.01.27. 02:03:49

Orálió apukáját úgy hívják otthon, hogy "Ülve pisáló faj"

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.27. 02:03:53

Megtudtuk: Orálió szereti seggbe dugni a csajait, Iza próbálta de nem jött be neki, Viki meg nem tartja oda az eszményi seggét ilyenre. Józsi meg "beteszi, ha úgy jön". Zsófi nem szereti, ha poppolóját dugják, kipróbálta ugyan, de fájt.

Józsi pedig (Viki, kösz az epic kérdést) nem engedi, hogy ujjat dugjanak a fenekébe. Orálió poppolóját viszont már ujjazták.

Köszönjük. Ez fontos infó volt. Epic night!

malevil2050 2014.01.27. 02:05:53

Anyám akkora féreg. - ez szép

FawltyTowers 2014.01.27. 02:06:00

@Haynau: :DDD

"tisztelem, becsülöm anyámat.... anyám akkora féreg volt"
hát így.

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.27. 02:06:33

Viki: "Te értesz mindent németül?"
Orálió: "Magyarul nem értek mindent, bazmeg. Németül mindent értek."

malevil2050 2014.01.27. 02:07:22

Ez a koma simán egy fasz - én kérek elnézést.

Empty Bee 2014.01.27. 02:07:53

Orálió németül énekel.

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.27. 02:08:02

"Valami szemüveg, nem?"

Nem Iza, Orálió azt kérdezte Vikitől, hogy "mit mondjak neked, valamit a seggbebaszásról?"

tena_lady 2014.01.27. 02:08:24

Lacira szavazok, ha kihívja Aureliót. XD

Empty Bee 2014.01.27. 02:08:38

Orálió németül reppel.

Cave Nick 2014.01.27. 02:09:16

miért nem vesz fel ruhat ez az ember?

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.27. 02:09:17

Jézusom! Miket énekel ez a pali! Csak az a gond, hogy ezt nem ismerik a Villában... pedig jókat énekel. Csak mondjuk szarul.

FawltyTowers 2014.01.27. 02:09:18

@tena_lady: ugye, mennyit emelkedett az ázsiója? :))

malevil2050 2014.01.27. 02:10:13

@tena_lady: Holnap veszek egy droidot és társulok .)

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.27. 02:11:14

Oráliónak kivételesen igaza van: németül fele olyan jól sem lehet káromkodni, mint magyarul.

tena_lady 2014.01.27. 02:11:19

@FawltyTowers: Határozottan.

Mi a fene lehet az a 7 nyelv, amit az apja tud? Egyre jobban érdekel. Angol német és olasz oké, és aztán?

malevil2050 2014.01.27. 02:11:39

Az apám ennyit tud magyarul .seggfej .
Hu de cuki - egy hamg.

FawltyTowers 2014.01.27. 02:11:47

Te is anyás vagy tudat alatt, Rebellió, csak nem ismered fel. Azért szidod, miközben szépet is mondasz róla. Kisbaba.

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.27. 02:13:54

@tena_lady: Gondolom francia, ha már svácji. Az már négy. Esetleg arabul, spanyolul? Fogalmam sincs...

FawltyTowers 2014.01.27. 02:15:25

- Tetszett a szöveg? - Rebellió
- Ahaa, nagyon. - Pinki

Ennél jobb ne is legyen, ez ám az igazi csajozós duma. Cupp-cupp.

tena_lady 2014.01.27. 02:16:47

@Haynau: Áhá! Így kapcsolódik a dubajozás! :D

FawltyTowers 2014.01.27. 02:19:50

- Aurélio, mikroport!
- haggyámá'!!

Rebellió helikopter propeller szerelést végez, amint vízszintesbe kerül. Folyton a gatyájában matat. Vagy Pinkit csókolgatja. Sűrű program ez.

Empty Bee 2014.01.27. 02:23:22

A Hugo Boss nem Hugó, hanem ÜGÓ! Köszesz Orál.

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.27. 02:23:23

Lassan a falra mászom ettől a Pinki-féle nyávogós hangvételtől. Ezért cseszném ki a villából de rögtön! :D

Iza rekedtes hangja viszont már kezd gerjeszteni, egyre jobban tetszik. Ez azt jelenti, hogy túl fáradt vagyok, aludnom kell de MOST! :D

Szóval jóéjt, feleim!

Deutsche Gabbana 2014.01.27. 02:24:19

@FawltyTowers: Pinki múmiának tetteti magát a takaró segítségével. na ez a safe sex.

BMW MB 2014.01.27. 02:26:14

Beszéltek itt észről, szövetségesekről meg taktikáról. Kibaszott nevetséges. Rohadtul nem számít hogy a játékosok kit választanak ki. Aki kint népszerű azt úgyis visszaszavazzák a nézők. Ezt a jatekot csak az nyerheti meg, aki az elejétől a végéig hozza a sajat stílusát és nem zökken ki a "szerepéből". Benn 12-en vannak és ebből 11 vesztes, úgyhogy klikkeskedni és egymás seggét nyalni teljesen felesleges.

A nagy taktikazas kimerülhetett volna abban hogy a két legutóbb beköltözött jatékos közül küldik az egyiket párbajra, mert az jo eséllyel kinn maradna, így mindenki nyerhetett volna egy hetet.

A szerelmi szál egy zsákutca, mert az egyik előbb utőbb úgyis kimegy. Aki meg benn marad az befordul meg jámborkodik. Jön az hogy "engem vigyetek ki! " brühü brühü.... Mindegyik szériában volt ilyen és mar rohadtul unalmas.

Jó fordulat lett volna ha egy igazi meleget küldenek be nagyseggű bisex helyett.

Csira Aurália Rómeóra meg rábasznék egy pókot amikor Istenes bejelentkezik élőben. Garantált a 12 órás adásszünet az ORTT részéről.

FawltyTowers 2014.01.27. 02:26:15

@Haynau: jó éjt! :)

@Deutsche Gabbana: várj, most jön a java
- nem akarsz rám feküdni? /reb/
- rád? miért feküdjek rád? /pink/

Ipiapacsozni, te hülye tyúk. váááááá

Deutsche Gabbana 2014.01.27. 02:31:47

@FawltyTowers: Orálió nem fog ráraboltatni. REMÉLEM.

malevil2050 2014.01.27. 02:32:15

@BMW MB: Sokat írtál,roppant leegyszerűsítve ,túl késő van már h kifejtsem.

FawltyTowers 2014.01.27. 02:35:09

@Deutsche Gabbana: biztos vagy benne, hogy megvárja, amíg kimennek?
Végül is, Pinkinek nem rossz parti Rebellió, tudva a külföldi vonzatokat. Azért az sokat ér ám, még ha itt is laknak MO-on.

Deutsche Gabbana 2014.01.27. 02:37:12

@FawltyTowers: sztem többre tartja magát, hogy egy nb2-es (se) focistának odaadja ártatlanságát. szüksége van rá, de nem mindenáron.

Deutsche Gabbana 2014.01.27. 02:38:58

-hány pasival voltál együtt Viki?
-499.

zaphodbeeb 2014.01.27. 02:42:11

végre voltak poénok, erre off. Viki jobb fej mint eddig gondoltam

tena_lady 2014.01.27. 02:44:57

@BMW MB: "Rohadtul nem számít hogy a játékosok kit választanak ki. Aki kint népszerű azt úgyis visszaszavazzák a nézők. Ezt a jatekot csak az nyerheti meg, aki az elejétől a végéig hozza a sajat stílusát és nem zökken ki a "szerepéből"."
De számít, hogy kit választ ki a játékos, és hogy az ellen milyen kampányt folytat, mert a nézők azt látják, és ennek függvényében lesz valaki népszerű vagy nem. Ezért mondom, hogy Laci simán rájátszhatna az árulásra, vagyis, hogy Aurelio a nők miatt választotta őt, árulta el. Aki meg hozza a saját stílusát az nem játszik szerepet. :D

malevil2050 2014.01.27. 03:02:05

Még1 gondolatot leírok mielőtt csucsuka lenne.Régóta gondolkodom azon lacit miért válsztották ebbe a músorba? Sehogyan sem illik a képbe.Mondjuk azt h huszonéves ilyen olyan ok miatt eléggé lökött /lehet h nem jó szó/ - emberkék közé.Most azt h kint bíróság meg anyám tyúkja /lehet h van jelentősége/ - de jelen esetben ez nem számít.

Miért van még is ott? Arra gondoltam h valami belső ember lehet,egyenlőre nem tudom milyen céllal.Bár ezt cáfolja az eddigi mozgalmas tevékenysége.Vagy még nem jött el az ő ideje?

Mert ha ez igaz akkor lényegébena küldetése végéig soha nem fog kiesni.

Bár az is lehet h ezt csak az én fantáziám szüleménye.

Jó éjt mindenkinek! Bis bald.

BMW MB 2014.01.27. 03:23:24

@tena_lady: A végkifejleten ez nem változtat, csak azon , hogy mi nézők milyen összetételű műsort látunk.

A játékosok nem tudják, hogy a műsor szerkesztői milyen színben tűntetik fel őket a nézők előtt. Ha nem vágják be Emporió Auris idegrohamait és sírását, akkor senki nem szapulná őt kinn emiatt.

Preparált cirkusz, ezt nem szabad elfelejteni. Azt látjuk, amit a szerkesztők akarnak hogy lássunk.

A készítőknek a magas nézettség az érdeke, ezert az ideális az lenne, hogy egy erősebbnek vélt jatékost vinnek ki párbajozni a kiválasztott. Két népszerűtlen ember közti választás nem von nagy érdeklődést maga után.

ő-szinte 2014.01.27. 05:05:27

@Haynau: rólam álmodsz??? :-O de cuki vagy ;-))))))))) :-P
@Empty Bee: esssszt honnan tudod???? :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.01.27. 05:25:00

Remélem, -13 fokban is lazán kimennek egy szál semmiben cigizni.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.01.27. 05:38:32

@Haynau: elaludtam, de most visszaolvasok. Bár, ne akarj folyásolni be. :-D:-D:-D

beacska 2014.01.27. 06:29:06

hali, kollégák! én most 4 napra elvonulok céges fejtágításra. olvaslak titeket, ha tudlak, nem tudom, hogy írni is fogok-e...legyetek jók, és ne felejtsetek el...most minden nap 3* számít ;)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.01.27. 07:04:37

Leszálhatnánk már erről a ki h néz ki témáról. Mindenki szép.

Hori1 2014.01.27. 07:52:44

"Remélem, -13 fokban is lazán kimennek egy szál semmiben cigizni."

A kertben amúgyis melegebb van, mint a villán kívül, plusz a cigis helyen van fűtés.

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.27. 08:10:32

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: dehogy folyásollak én be! Közben viszont én is aludtam egy sort. Pedig tegnap érdekfeszítő volt az éjszakai műsor... :D

never again 2014.01.27. 08:22:23

1500 fölötti komment-szám, meg se próbálom átfutni :D
Jelezném, hogy nekem Krisztián a legszimpatikusabb. Ha már van fan klubja, csatlakoznék.

Morcz 2014.01.27. 08:23:42

"ha tetszettek látni a Carrie című Stephen King-horrort, akkor lehet sejteni, mire gondolok."
Na ez nagyon jó volt! :D :D :D Köszi Sixx.

@beacska: kitartást a fejtágítóhoz. Én hülyét szoktam kapni az ilyeneken kapni. szerencsére nekünk tavaly csak egy félnapos volt, de az is bőven elég volt...

@Haynau: "Mintha magamat hallanám... :D
Egyrészt tanultam a saját kapcsolataimból is, de a baráti/ismeretségi körben is annyi elcseszett kapcsolatot látok... És a legrosszabb: akik benne vannak, vagy nem veszik észre, vagy túl gyávák/kényelmesek ahhoz, hogy lépjenek.

Akkor már inkább a szingli-lét, annak is vannak előnyei. Sőt. Szerintem csak az érett egy kapcsolatra, aki egyedül is képes élni. NEM "magányosan", hanem egyedül - meg ott vannak a barátok (és itt a JÓ barátokra gondolok). "

Korábban én is így voltam vele, és levontam a tanulságot, hogy tényleg nehéz manapság rendes társat találni, főleg mióta a plasztik anyagias műnő lett a divat. Ezért is örülök, hogy nekem sikerült, amúgy a baráti körben lévő rossz példák sokasága szintén megvolt. Szerintem az a baj, hogy a sok csalódás után az emberek már nem mernek kilépni az általuk kialakított komfortzónájukból, ezt magamon is tapasztaltam, de a végén nem bántam meg hogy megtettem. :)

Visszaolvastam az éjjeli online-ról írtakat, és rájöttem hogy nem bántam meg hogy kihagytam az online anális diskurzust, meg a rémbarbie-orálió lamúr újabb fejezetét. Engem mondjuk a Zsóti-Durci kapcsolat is nagyon irritál, mivel tök parasztságokat csinálnak, lásd köpködés a zuhany alatt, stb.

Az Iza-Simlis összeugrásra kíváncsi leszek... :)

ő-szinte 2014.01.27. 08:27:58

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: neked itt CSI21 van! Kompexumokkal kerjuk keresse fel orvosat, gyogyszereszet :DDDDDDDDDD :P

Garott 2014.01.27. 08:31:45

A villa legjobb színésze díjat nem Debílió és Simlis, hanem Simon és Simlis nyerte.

Garott 2014.01.27. 08:31:45

A villa legjobb színésze díjat nem Debílió és Simlis, hanem Simon és Simlis nyerte.

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.27. 09:21:36

Üdv Mindenki!

Hogy mi folyt itt az este?! :O
Micsoda szaftos csevej!

Akkor Debil új neve fartúró lesz az Artúró után?! :D
Nah, elolvasom már a posztot is....

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.01.27. 09:21:41

@malevil2050: Minden idők legzseniálisabb és nagyvonalúbb Survivor taktikája volt: Rob mindent megtett a csaj (Amber) benntartásáért, megesküdött mindenkinek mindenre, aztán egyesével hátba szúrta őket, csak h Amber bentmaradjon. A végére ők maradtak ketten, a hátbaszúrós meg az ártatlan. Amberé lett az 1 milla, Robé meg Amber, azóta is együtt vannak (ill a fene tudja, de jó sokáig tutira együtt voltak).

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.01.27. 09:23:03

A poszthoz: A Maryln Brandót Dorkára írták, és tutira Simon.

karev 2014.01.27. 09:23:47

tegnap ez ment a tv-ben austin-powers-4-trailer-movie.blogspot.hu/, és egyből Zsófi jutott eszembe, miért?

karev 2014.01.27. 09:25:40

én úgy godnoltam, hogy a villa színésznőjére teszik a legtöbb jelet, oszt mégse.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.01.27. 09:33:49

@Hori1: remélem, nem venném a lelkemre, ha megfáznának.
@ő-szinte:
Kapd be. :-D:-D:-D:-D
@Haynau:

Máskor nem szabad aludnod.

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.27. 09:35:41

@St. Pácsó Ármándó: hát ezt a véleményem hangoztattam énis!
van az a pénz, amiért a "jónők" lemondanak az elveikről! :D

@Haynau: mi az a röcögteti?
"Milyen kedves a két hősszerelmes:
"Buzeráns!"
"Hülye majom!"

Férfitársaim: ÍGY köll udvarolni! "--> sok új dolgot tanulok itt állandóan. Én eddig rohadt szarul intéztem akkor ezt a dolgot :D

@FawltyTowers: mert ösztönösen csaj (a nőt itt kikérte Haynau, így nem merem használni rá...)

@genevieve: az enyémet egészen nyugodtan megnézheted! bár én pasi vagyok :)

"Ezért kelt egész más érzést a két pár kapcsolata."--> tökkéletesen értek egyet, nem folyásolsz be, énis így gondolom!

1000rörö 2014.01.27. 09:42:44

Na ez a Lila adta a keményt meg a szigorút, de olyan szánalmas szegény. Ha lenne egy igazi agyas az agyhalottak között két-három beszólás után sírva menne ki a studióból.

malevil2050 2014.01.27. 09:43:35

@MolnarErik: Szép történet.Pedig én azt hittem már kihaltak a lovagok.Csak gratulálni tudok a srácnak :)

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.27. 09:46:58

@Haynau: :DD

Akkor már ő sem Traktor?
"És ehhez még egy Traktoros-aranyköpés:
"Olyan szagom van, mint seggből a szamárnak."--> nem szabadna aludnom (de az olyan jóóó), mert jól lemaradok ezekről az aranyköpésekről :)

@Empty Bee: muhahaha, ezen felröhögtem. De végülis igaza van, köptek ellen a szerencsétlen átvertek, cserbenhagyták a bíróságon, nem hagyták, h elsimlizze!

malevil2050 2014.01.27. 09:49:37

Az éccakai onylányt érdems végignézni majd aki tehetiés aki tanulni akar egy kis análerotikát az tájékozódhat a tapasztalt versenyzőktől,megnézheti amoroso nyomúlását,hallhat viki pasijairól/nahh nem sokat/,belekóstolhat laci úr taktikai elképzeléseibe,lényegében ennyi :)

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.01.27. 09:54:18

Na most hallom az éjszakaiban Lacitól, h őt az üzlettársai árulták el :)

garrett27 2014.01.27. 10:02:11

Iszonyat egy társaság jött össze idén. Szájmon kiesett a debil szerepből, most már csak szimplán idegesítő. Iza totál beborult agyilag, nyomnám a fejét a hóba napi kétszer. Debiliónak guminőt azonnal, mert nehéz nem parasztnak lenni a szövegétől meg a viselkedésétől, Pinki cica meg még pár hétig úgysem adja meg magát. Simlis nem ide való, ezt most már ő is tudja, de ez hamar materializálódni is fog, mert a kinti károsultak már élezik a telefonjaikat a szavazáshoz, hogy végre ismét a keblükre ölelhessék.
Zsóti tróger, mert nem tud egy nőt rendesen lepattintani (Iza). Mondjuk ezt a nők profibb módon csinálják. Józsi pedig előbb-utóbb megdugja saját magát, csak úgy szerelemből.
501 megtalálta önmagát Szájmonban és azért ez jelzi az igényszintjét.
Krisztián az űberparaszt, akinek szóródik a vetőmag a zsebéből. Nála nagyon nincs lejjebb és úgy látom a szerkesztők se igazán tudnak vele mit kezdeni.
Dorka nem lenne rossz csaj, de valahogy el van fuserálva belülről.
Ja és a desszert, Vikit azonnal seggberúgni, mert az ilyen nők miatt vannak tele a kocsmák férfiakkal.

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.27. 10:07:48

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Magácskának is el tetszett aludni a zéjjel.

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: A "röcögtetés" saját szó-találmány: amikor valaki (jellemzően nő) a lábfejét billegeti, minél gyorsabban, annál idegesebb az illető - nagy általánosságban. Általában feszültségre utal az ilyesmi. Keress rá a neten Paul Ekman nevére. Mikro-kifejezések ("microexpressions") tárháza a Villa, élvezet nézni.

Az udvarlást meg gyakorold szorgalmasan: köpködd meg a kiválasztottat, buzizd meg hülyemajmozd le - lesz ebből aztán olyan csajozás hogy csak na!

Krisztián nem csak traktoros, hanem Kolbásztöltő. De lehet, hogy csak fortélyból tolja a megasuttyó szerepet? Mert amúgy nem teljesen hülye a pali, volt néhány megjegyzése amiből kiderült, jól ráérez bizonyos dolgokra.

@malevil2050: Élmény volt az éjszakai adás, legalább történt valami - rengeteget tanulhattunk, bár én a felére sem voltam igazán kiváncsi. Viki viszont nagy arc, a stílusa fergeteges! Az análerotikai kitérő meg... hát ja.

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.27. 10:10:35

@Haynau: ""Józsi olyan, mint a szellem. Jelet se kapott, mert elfelejtettük, hogy itt van."
- Viki "

:DD
+1

tingli-tangli 2014.01.27. 10:17:45

hát meg kellett néznem, mert a három gyerek azt mondta, áááááá, ez nem olyan, nem lesz benne semmi. Legjobban az tetszett, ha a cigi, meg az üveg a szájban volt, akkor kitakarták, ha elvették onnan, akkor mutatták. Agyrém. Valamint rájöttem, hogy pályaválasztás előtt álló lányomnak veszek még 150 pontot, hadd menjen pszichológusnak, olyan lélekelemzést lenyomott ezekről az egysejtűekről. Nem kell csodálkozni, hogy ilyenek a fiatalok, mikor a felnőttek többsége mentálisan defektes. Remélem ebből idézet lesz ;)

BREkeke 2014.01.27. 10:18:44

@malevil2050: Sziasztok nem találom az éjjeli online ism likjét sehol beraknátok légyszi?Köccike

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.27. 10:22:51

@BREkeke: Menj fel VV Attila hivatalos oldalára a FB-on, ő fel szokta tenni az éjszakai élőket, a tegnapiak már fent vannak.

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: Mondom, hogy Vikinek szédületes dumája van.

@garrett27: Én nem rugdalnám Vikit seggbe, persze aki a szövegéhez meg az eszéhez túl kevés, az gondolom inkább bekocsmázik. Nekem improvizál a stílusa, csak külsőre nem jön be. Több esze van, mint a többi villa-luvnyának együtt.

Schlomo Goldberg 2014.01.27. 10:34:31

Lilu szerintem be kellet hogy toljon egy fél levél xanaxot az adás után. Én éreztem magam kínosan a sok baromarcú miatt, de komolyan.

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.27. 10:37:55

@Schlomo Goldberg: nem mintha Lilu egy ász lenne.
Sztem rohadtul lejön róla, h ez csak egy kötelező kellemetlen feladat, amiért viszont nagy zsét kap, így muszáj ott állnia, és játszani a tanítónénit, de még azt is szarul...

Énmeg remélem ivott is utána a xanaxra.. :)

Schlomo Goldberg 2014.01.27. 10:41:28

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: igen, nem látszott rajta a lelkesedés legkisebb morzsája sem, viszont az lejött hogy zsigerből utálja az egész agyhalott bandát amivel dolgoznia kell.

ő-szinte 2014.01.27. 10:45:12

@Haynau: azert azt nm rtem, hogy vv atti-t miert erdekli ez meg mindig?:O nem mondták meg neki, hogy o mar nem jatszik? :DDDDDDDDDDDDDDDDDD

egyemakisszíved 2014.01.27. 10:49:38

Jó látni, hogy a villalakók többsége mennyire tudja, hogy mivel lehet adásidőt nyerni. Nagy VV-rajongók lehetnek. Bohóckodás, szerelmi szál, konfliktusok. Iza, miután rájött, hogy nem terem neki babér szerelmi téren, szépen beleállt a konfliktuskereső szerepbe. Azt nem értem, hogy férfi kategóriában a villa legnagyobb színésze díjat miért nem Aurélió kapta megosztva Simonnal. Ő saját magát is jó színésznek tartja, aki bármit el tud játszani, bár szerintem lenne még mit csiszolni rajta. Amint az X-faktor zsűritagjai szokták mondani, a kevesebb néha több. Szegény Sárli meg szépen ráfizetett, hogy az egyik legnyíltabb játékos. Machiavelli óta tudni, hogy tehetsz dolgokat, amit mindenki megtesz, hogy céljait elérje, de amit kimondod, megbüntetnek érte. Lacinak meg nagyjából ennyi volt a játéka, bármit tesz. Mind kívül, mind belül oda nem illő elemnek érzik. Az idei VV mottója szerintem ez lehetne: semmi sem az, aminek látszik.

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.27. 10:53:51

@ő-szinte: lehet, h neki is elfelejtettek szólni, mint ahogy Józsi és/vagy Traktor is bennmaradhat az elfelejtődés miatt! :)

Vagy csak ezzel tartja fenn (próbálja), h rá is vetüljön egy kis figyelem.

Azt nem merem feltételezni, hogy naphosszat ott ül, lesi a villát, és elemzi a bentiek ténykedését :D
Az súlyos kórkép lenne.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.27. 11:06:21

1555 komment. elmentek a ti a fenébe :D
na megyek olvasni.

ő-szinte 2014.01.27. 11:10:03

@ミラ: ez nagyon semmi meg :P :DDDDDDDDDDDDDDDDDD

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: hat igen, furan hangzik mindenkepp ;DDDDDDDDD

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.27. 11:11:09

@ミラ: énis így voltam reggel, de a fontosabbakon megakadt a szemem, bár van amin átgörgettem :)

Itt a vége felé van pár összefoglaló-jellegű komment, ha nem akarod végiglapozni :)
Szexről volt szó a villában, kiderül sok hátsó dolog a szereplőkről :D
jah, meg ment az agyalás, kinek kampányoljak, kinek ne vergődés.

foxglove (igazándiból) (törölt) 2014.01.27. 11:11:55

@ő-szinte: az lehet h nem játszik, de vendégként simán beküldhetik egy hétre, ahhoz meg igazán nem árt ha esetleg képben is van

én már a fény gyermeke vagyok 2014.01.27. 11:12:14

@garrett27: Ha Krisztián nem etetne, már rég éhen haltál volna.

Tzimisce · http://tzimisce.blog.hu 2014.01.27. 11:12:46

Lilu annyira alja volt, hogy ilyet még nem láttam. Oltogatja az embereket, kioktat, nagyon gáz volt, pedig a műsort sose tudom megnézni egy lendületből alapállapoton se.

malevil2050 2014.01.27. 11:13:53

@BREkeke: www.facebook.com/vvattila - hoppá most látom már kaptál választ ,hátakko jó szórakozást!

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.27. 11:16:16

@Tzimisce: mert ő az erkölcsi piedesztálon áll, és úgy érzi, onnan oktathat, mert ő okos is.
Am ő is csak egy villalakó, aki majmot csinál magából a pénzért, a különbség, hogy ő kint van, és (szerencsére) nem láthatjuk naphosszat.
Bőven elég volt belőle ennyi is.

malevil2050 2014.01.27. 11:16:28

@Haynau: Na de nem panaszkodhatunk mi éjjelei baglyok ,nert eddig a leghosszabbat kaptuk /tartalom ezt már megszoktuk/ ne legyünk már örökké elégedetlenek! - De igen :)

Lassan , ha így haladunk le kell cserélni az avimat :)

malevil2050 2014.01.27. 11:18:45

@egyemakisszíved: Számomra ebből csak az isaura a kiemelkedően hasznos,mert próbál jáccani.És ez a lényeg .

innovation 2014.01.27. 11:21:55

1555 komment? Wow, gyerekek ez szép volt! :)

Volt ennél több valaha?

malevil2050 2014.01.27. 11:24:04

@Tzimisce: Majd megkérjük a friderikusz és ő intelektuállisan levezeti a műsort :) de ez sem igazán jó ölet , mert földiek a - h is nevezik itten e - minnyá visszakeresem,asszongya h ja meg van ,: a traktorossal és a szájmonnal.

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.27. 11:30:29

@ミラ: benyomások?
tudtál meg vmi fontosat, újat?

Nyugodtan mondhatod, mert este énis az alvást választottam :D

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.27. 11:32:27

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: nos, doktorit tudnék írni a bentiek anális fétiseiről :D a ZsóDo évődést ágyból még néztem, aztán volt csak csicsi.

azt figyeltétek, hogy le is kapta? amikor a WCajtóban ráhajolt és összecsukta dórit, akkor a száját puszilta meg harapdosta. mindig ilyen romantikus első csókról álmodik az ember lánya. WCajtóban, lefogva, fejjel lefelé. blöe.

egyemakisszíved 2014.01.27. 11:37:26

@malevil2050: Műsornak jó, mert szórakozunk, álmélkodunk, bosszankodunk rajta, de neki nem, mert a népszerűsége nem emelkedik tőle, hanem esik. Sokszor ő a balhé kezdeményezője, nem ártatlan bárányka.

malevil2050 2014.01.27. 11:44:57

@egyemakisszíved: Ez teljes mértékban így van,de hát minden darabban van negítav és pozítív hős. Úgy gondolkodik h nem szabad beszürkülni,ennek eleget is tesz de a megitélése igan csak a negatív felé hajlik /nekem nem/.

Azt mondta a gáborzsazsa /művésznő féle/,mind1 mit írnak rólam csak írjanak az növeli a népszerűségemet.

nnnnnnnn 2014.01.27. 11:47:15

@Tzimisce: lilu legalább nem csinál úgy mint aki a szarnál többnek nézné a szereplőket.

ő-szinte 2014.01.27. 11:49:20

@foxglove (igazándiból): es ezert folyamatosan nezi ezt a fost es felrkja a fb oldalara is...
Mogyi... ;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

egyemakisszíved 2014.01.27. 11:53:13

@malevil2050: Szóval szerinted nem is törekszik rá, hogy megpróbáljon nyerni a játékban? Csak nyomot akar hagyni az emberekben?

ő-szinte 2014.01.27. 11:54:44

LILU SOSEM VOLT NÉPSZERŰ... :DDDDDDDDDD

Mildi_Bp 2014.01.27. 11:59:10

Február 2-től BeleValóVilág és műsorrend-változás az RTLII-n

A Belevaló izgalmas beszélgetésekkel és az összefoglalókból kimaradt jelenetekkel várja a nézőket február 2-től az RTLII-n.

Szintén február 2-től új időpontban jelentkezik a Heti Hetes. A talkshow 18:00-tól lesz látható az RTLII-n, melyet 19:00-tól a ValóVilág előző napi összefoglalójának ismétlése követ. 20:00-tól továbbra is a legfrissebb villatörténéseket – valamint a Kiválasztásokat és a Párbajokat - követhetik nyomon a nézők, míg a Heti Hetes kedvelői 22:30-tól megtekinthetik a talkshow ismétlését is.

Február 3-tól a Barátok közt ismétlései elmaradnak, a Híradó kezdési időpontja 21:00-re, az Agymenőké 21:30-ra módosul, míg a VV6 összefoglalóit 22:00-tól tekinthetik meg a nézők az RTLII-n.

est.hu/cikk/108802

Mildi_Bp 2014.01.27. 12:00:32

Február 2-től, közvetlenül a ValóVilág összefoglalója után jelentkezik a BeleValóVilág, a ValóVilág közkedvelt kísérőműsora. A hétfőtől szombatig 23:00-kor, míg vasárnaponként 22:00-kor jelentkező műsorból mindent megtudhatnak a nézők a villalakókról!

innovation 2014.01.27. 12:13:03

@ミラ: Kár, hogy melóznom kell. :(
Sajnos nem nyertem meg a lottót.

Egyébként a kiválasztáshoz: Debil helyében Telót vittem választottam volna Simlis helyett. Mióta Óverdóz kiment, eltűnt a lány és nem is szimpi.

Kívnácsi leszek, JóLászló kit fog választani.

innovation 2014.01.27. 12:14:34

@$$$=$$$: Lesz ez még jobb is, ha kicsit majd belejön. Nagyon jól oltotta a VV5 gárdáját is. :) Én bírtam. /S ha már: Balázst is, de Bence istentelenül gyenge./

ő-szinte 2014.01.27. 12:15:00

@ミラ: hamar tanulsz, lajkollak ;DDDDDDDDDDDDDDD

@$$$=$$$: :DDDDDDDDDDDDDDD

foxglove (igazándiból) (törölt) 2014.01.27. 12:15:38

@ő-szinte: lehetséges, h "kicsit" rá is van kattanva:D

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.27. 12:20:11

@ミラ: lehet, h arra is lenne igény! :)
Szal, akár még kereshetsz is vele :D

@$$$=$$$: valóban, ő szarba sem nézi őket.

@Mildi_Bp: már megijedtem, h az Agymenők kimarad az esti műsorból. Messze az ér legtöbbet az estéből :)

@innovation:
és ha Bv-snek van esze, őt viszi ki a kiszavazósdira is. Sztem.

malevil2050 2014.01.27. 12:24:01

@egyemakisszíved: Azt nem hiszem h nem akarja megnyerni,bár lehet hazzal tisztában van h ezzel a karakterrel nehéz lesz.

Nézd én nem néztem utánna h ő kicsoda a modell szakmában,ki futtaja stb,mert annyira nem érdekel.De lehet h profitál a vv ből

ő-szinte 2014.01.27. 12:26:21

@foxglove (igazándiból): de ha ezt muveli akkor tenyleg csak egy egeszen kicsit lehet rakattanva ;DDDDDDD

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.27. 12:28:06

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): azt mi is tudjuk, h a beköltözésre extrán átalakítják őket, de azért durva a különbség..
talán csak Simóka javult cseppet odabent :D

nnnnnnnn 2014.01.27. 12:28:51

@malevil2050: mapaság kb. abból lesz modell aki akar ha kbra kinéz valahogy.

www.youtube.com/watch?v=5qrGOi41iwE

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.27. 12:29:02

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: szomorúsággal tölti el kicsi szívem, hogy ezt nézed ki belőlem :(

☺ágica (törölt) 2014.01.27. 12:30:37

hello:)

igaz lehet, hogy szájmon genetikusnak tanult?

malevil2050 2014.01.27. 12:30:42

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Igen már látszott rajta h a nagy csata után /karate a fallal/ - ő már ezt az egészet feladta.Alexa kiesése után összeroppnat. Nem tudom h itt is létezik e szerelem első látásra de úgy néz ki h igen.

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.27. 12:31:43

@ミラ: eszembe sem jutott, h ez reálisan foglalkoztatna.
nem azt írtam, h ezt tedd meg, vagy ezt kéne tenned :)
puszillak...
:*

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.27. 12:32:36

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): @Blájen, a vörös tengerészgyalogos: na erre hadd reagáljak szakmai szemmel. az első kép egy profi fotós képe, retusálva, profi sminkes és stylist segítségével. ezek azok, amiket most el kell felejteni. a második egy nem ugyanolyan szituációban levő sminkeletlen, retusálatlan, jó megvilágítást nélkülöző pillanatkép. pontosan ez a példa rá, hogy miért tartom hülyeségnek 1-1 kép alapján eldönteni, hogy valaki tetszik-e a másiknak vagy sem, mert mindenkiről lehet jó és rossz képet is csinálni. ha valakinek egy társkeresőn stúdiós képe van pl, az azért rossz, mert az életben egészen másképp nézhet ki, a hétköznapi képek jobbak, de az emberek nagy része nem tudja jól kiválasztani a képeit, így az is lehet jobb is, rosszabb is. most a kisugárzást hagyjuk, ez a fényképekről szóló kis elemzésem :)

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.27. 12:33:19

@☺ágica: na, ezen az infón lehidalnék.
De ő nem a kutató, hanem a kísérleti alany volt, ugye?!

@malevil2050: vagy lehet, h szimplán bizonytalan lelkileg, és némileg sérült is, és a bezártság nem a legjobbat hozza ki belőle, miután "elvették" a támaszát/játékát.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.27. 12:33:49

@☺ágica: valami orvososdit játszott az egyetemen, azt tudom.

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: dehogyis, csak vicceltem, de ha nem szomi szmájlit teszek oda, nem érzed a mondandó súlyát :P

Mildi_Bp 2014.01.27. 12:33:59

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Jaj de jó oldal! Itt egy másik, sokakat nagyon feszítő kérdésre is a válasz: VV6: füstölni, kifújni szabad, szippantani nem
napivizio.postr.hu/vv6-fustolni-kifujni-szabad-szippantani-nem

malevil2050 2014.01.27. 12:34:03

@$$$=$$$: Oké,én nemm ismerem ezt a világot,bíztosan itt is vannak szintek,meg bizonyos " némi " tevékenységek a sikerért.

Nem értek hozzá h ő mire képes nem tudom megitélni.

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.27. 12:34:37

@ミラ: köszönjük, és ez a disszertációd messze sokkal érdekesebb és értékesebb is, mint a fent tárgylat téma, amiből NEM fogsz írni :)

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.27. 12:35:39

@ミラ: pedig már éppen indultam szűrcsuhát venni, és kerestem a hamut, amit vezeklésképpen a fejemre szórhatok :)

Már azt hittem büntibe megyek :P

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.27. 12:35:41

ja és még valami a teos összehasonlítással kapcsolatban: ugye nem kell ecsetelnem, mekkora a különbség, amikor figyelünk a gépre, tudjuk, hogy fényképeznek, tudjuk, hogy ez prezentál minket, valamint egy videóból kivágott kép között, amikor nem ránk figyelnek és már szinte el is feledkeztünk róla, hogy kamerák néznek mindig.

malevil2050 2014.01.27. 12:36:28

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: Ez is lehet igen de ezt még lehetne orvosolni vannak még bent egy páran, még az is lehet h hasonló gondokkal :)

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.27. 12:37:24

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: reggel van még, elsőre csak néztem, minek neked a szűcsruha, meg milyen az :D
mehetsz is a titokszobába. egyedül.

malevil2050 2014.01.27. 12:38:26

@☺ágica: Igen ez igaz /a volt kollegámmal egy kisvárosból származnak/

Mildi_Bp 2014.01.27. 12:41:19

Azért elhinthetnék a szerkesztők a villalakóknak, ha este jelenés lesz! Némelyik félmeztelenül volt, Aurelio meg egy trikóban-bermudában. És Zsoltin a zokni-strandpapucs összeállítás...

tena_lady 2014.01.27. 12:45:09

@MolnarErik: Simonék is csinálhatnának valami ilyesmit. Tök jól hangzik. :D

@garrett27:
"Józsi pedig előbb-utóbb megdugja saját magát, csak úgy szerelemből.
(...)
Krisztián az űberparaszt, akinek szóródik a vetőmag a zsebéből."
XDD

A Proverbiális Noszty Fiú 2014.01.27. 12:46:34

@ミラ: Teó egyszerűen kurvaronda és lepusztult.

Csak ugyanazt a szuperszámítógépet használták az utómunkálatokhoz mint amit Ciniél a Playboy fotózás előtt.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.27. 12:49:12

@A Proverbiális Noszty Fiú: izé, fél óra alatt megcsinálom neked :) nem kell ehhez szuperszámítógép :)

egyébként meg lepusztult, igen. amilyen a való életben is.

A Proverbiális Noszty Fiú 2014.01.27. 12:52:37

@ミラ: nincsenek kétségeim, csak egyszerűen borzasztóan durva a különbség a PR meg a valóság között.

Mármint nincsenek illúzióim, csak felröhögtem, amikor Teó tévés bemutatkozása után megnéztem, hogy mégis milyen képet raktak ki róla a műsor honlapjára.

tena_lady 2014.01.27. 12:54:47

@☺ágica: Azt mondta a kisfilmjében, illetve írták is róla, hogy 4 évet járt orvosira, de kirúgták. Most Debrecenben jár a Természettudományi karra, elvileg biológia szakra, de kutatásbiológiát is hallottam már. Gondolom utóbbira lehet előbbiről szakosodni. :/ Vagy ez már a mesterképzés. Passz. Ja, és a kisfilmben mondta talán, hogy a nyereményéből be akarja fejezni az egyetemet.

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.27. 12:56:31

@ミラ: a vezeklés egyik módja az általam fent leírt. közben meaklumpáznak a vezeklők :)
Oszt micsináljak én ott bent egyedül, a képeket már leamortizálták a falról, a békát kivitték, így dumcsizni sem lehet...
Higgadjak?

malevil2050 2014.01.27. 12:57:37

@☺ágica: Nem végezte el,bohósága miatt eltanácsolták , váltott utánna valami biológia akárnire - minnyá megkeresem a levelet amit írt az én jó komám :)

nnnnnnnn 2014.01.27. 12:57:40

@tena_lady: kár hogy a nőkhöz analfabéta. ez lett a veszte. mindig fura látni mikor valaki úgymond okos, de nők tekintetében meg síkhülye. pedig az elején ő volt a kedvencem. most már vagy négyen vannak előtte a listán.

☺ágica (törölt) 2014.01.27. 12:58:21

@tena_lady: köszi, a kisfilmjéről lemaradtam. bár nem tudom, most hogy megy a képzés, az én időmben más volt, de remélem olyan területet választ, ha sikerül elvégeznie, ahol nem sok kárt tud csinálni. bár ki tudja...

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.27. 12:59:01

@malevil2050: medveanyám.....

@tena_lady: hát, nem engedném komoly műszerek, projektek közelébe, az is biztos.
Reméljük nem rajta múlik a jövő és az emberiség túlélése...

malevil2050 2014.01.27. 13:00:59

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: Nem kell azért félni tőle annyira nem buta gyerek :)

malevil2050 2014.01.27. 13:02:14

@☺ágica: Hát sajna kitöröltem de még a kukában sincsen,sajnálom ez van :)

ő-szinte 2014.01.27. 13:02:23

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: most is epp genetikai kiserleteket vegez sarlikon ;DDDDDDDDDD

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.01.27. 13:02:45

@Mildi_Bp: most őszintén, hát a nézőknek nem tök mindegy miben vannak abban a 8 percben?
Úgyis mindig mackóban, farmerben, gatyában, köntösben látjuk őket. Sose értettem, hogy az előző vv-kben miért öltöztek fel vagy ki -főleg a lányok- a kiválasztáshoz, mintha a Vállalkozók Báljára készülnének.

malevil2050 2014.01.27. 13:03:20

@☺ágica: De látom van itt már információ , közben érkezett és úgy látom h jó is :)

tena_lady 2014.01.27. 13:04:21

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: Szerintem a kutatók mind ilyenek. Csak általában nem szerepelnek a Való Világban, ezért nem ismerjük őket. :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.01.27. 13:12:04

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: a békáról jut eszembe, hogy remélem ezekre nem bíznak majd semmilyen állatot (lásd malacka).
Ha 2 nap után nem szökne meg a beleszerelmesedett Orálió elől, vagy éhen halna, vagy Simon valami gyanús kísérlete után valami bizarr dolog lenne belőle.

☺ágica (törölt) 2014.01.27. 13:16:26

@malevil2050: kár:S

@tena_lady: én inkább bőcsésznek néztem

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.27. 13:23:38

@ő-szinte: inszeminál?
Debil akkor ezért volt olyan kíváncsi, mi történik a takaró alatt?

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.27. 13:24:46

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): tegnap beszéltünk itthon pont róla, h a növények is műből vannak bent, mert ezekre nem lehet bízni semmit, nemhogy élőlényt.

tena_lady 2014.01.27. 13:25:03

@☺ágica: Az adatlapján az van, hogy költő akar lenni és van egy punk zenekara is. Kicsit ellentmondásos, de lehet, hogy csak ilyen sokoldalú. :)

malevil2050 2014.01.27. 13:30:33

@☺ágica: nagyon sok mindennel akart foglalkozni egy egész felsorolás volt ezekből,nem gondoltam h valaha még szükség lesz ezekre az információkra.

Cave Nick 2014.01.27. 13:31:26

Bepisilek egyes kommenteken.

☺ágica (törölt) 2014.01.27. 13:33:21

@tena_lady: akkor ne próbálkozzon biosszal, mindenkinek jobb lesz úgy:)

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: :DDD

@malevil2050: látod-látod. sosem lehet tudni mi lehet fontos:)

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.27. 13:36:36

@Cave Nick: :))

Azért csak óvatosan, nehogy a külvilág vmi problémát sejtsen ;)

malevil2050 2014.01.27. 13:37:57

@☺ágica: Igen most már tudom. Amikor egy éjszakaiban/talán onnan/ - honnan is származik akkor ötlött a fejembe, hoppá nekem van ott egy ismerősöm , csak arra lettem volna kiváncsi h az életben is ilyen-e? De aztán kaptam több infot is,ezen kivül.De hát aszó elszáll az írás.. /most az is elszállt/ :)

ő-szinte 2014.01.27. 13:39:11

@Cave Nick: pl? En is akarok nevetni ;)

Cave Nick 2014.01.27. 13:43:53

@ő-szinte: a szokasos kommentelőkön kívül pl. garrett27 2014.01.27. 10:02:11

malevil2050 2014.01.27. 13:44:57

Rengetg éccakai volt,tuti h olvassák fohászainkat :)

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.27. 13:49:21

@Cave Nick: azért az nekem még annyira reggel volt, h a seggberúgni helyett mást olvastam elsőre, mert azt hittem még az éjszakai témához kapcsolódik :D

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.27. 13:51:08

@malevil2050: azt mondod, részben mi szerkesztjük a műsort akkor?! :)

Azért az érdekes, h sztem az itt kommentelők közül pl hányan szedték le az IA-t, és szavazgatnak...
mert én pl semmi ilyen hülye biszbasszal nem fogom a telóm lassítani. Tehát a szimpátiánkat csak az itteni hsz-ekből lehet olvasni, akkor viszont a zertéel felvett pár embert, h ezt a kommentfolyamot nézze, jegyzetelje, és statisztikázza?

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.27. 13:52:18

@ミラ: jó, mondjuk némelyikük sztem egy vasgömböt (bár az nehéz, balesetveszélyes, legyen fakocka) is el tudna rontani egy idő után. Főleg az amortizációra való hajlamosságot nézve.

egyemakisszíved 2014.01.27. 13:58:46

@ミラ: Nem művirágok azok, Alexa azzal búcsúzott a többiektől, hogy locsolják őket. Simon meg szereti az állatokat, nem hagyná őket meghalni, a pókért meg a békáért is hogy odavolt. Ez még egy jó lehetőség lesz neki a jövőben, hogy elfoglalja magát, ha Sárli kiesik, meg elege lesz a többiekből. Kecskéje is volt a kisfilmjében. Az állatokkal való beszélgetés jól illik a szelíd bolondhoz, ami szerepkört elsődlegesen választott magának.

ő-szinte 2014.01.27. 14:01:47

@egyemakisszíved: alexaeknal locsoljak a muviragot is, biztos mi biztos alapon ;DDDDDDDD

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.27. 14:02:05

@egyemakisszíved: csodálkozol?!
kutató, kísérleti biológus :D
Jól jöhetnek még a bentmaradáshoz neki :D

@ő-szinte: ezt inkább nem is reagálom le :P

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.27. 14:02:19

@egyemakisszíved: a fal tuti művirág. amúgy poénnak szántam, nem gondoltam, h bárki komolyan veszi.

malevil2050 2014.01.27. 14:06:10

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: Nincsen okos telom,nem is lesz,soha.Egy app/sőt több sem/ lassítja a rendszert /szép is lenne/.

Őn egészen bíztos vagyok benne h kiváncsiak,mit is értek el.

Prof. Dr. Ausgezeichnet Lienen-Brücke 2014.01.27. 14:08:55

gondútam e-lol vasom a kommentek, debazdmeg! 1600+? elmentek a faszbamind :)

Friday13 2014.01.27. 14:08:55

Sixx: Szájmon és Simlis kapta megosztva a legjobb színésznek járó cuccot, nem Debílió...

☺Mazsola (törölt) 2014.01.27. 14:09:38

@malevil2050: evvan, így jártunk:)

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: nekem csak félig okos a telóm, de semmi ilyen biszbaszt nem tennék rá

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.27. 14:10:20

@malevil2050: de az akksit eszi, és én hasznosabbra tartogatom az energiáit.

Ezzel csak azt akartam érzékeltetni, hogy az ide írók, és az IA-n keresztül szavazók között elég kicsi a közös halmaz..
és akkor vki csak olvas minket ott, ha mégis tudnak az itt feldobott ötletekről, hülyeségről, miegyébről?

Szentpeter 2014.01.27. 14:35:46

Sziasztok

A stream mindíg átrendezi a gondolatokat az agyamban.. na jó, a "gondolatokat" idézőjelbe teszem.. ( mosolygok )

Mert ugye az összefoglalókban az anyázás, a csapkodás, a dugás kerűl terítékre, de a stratégiai dumcsizás az a stream-en megy este, vagy éjjel..

Mivel engem izgat a stratégia ( jobban mint hogy ki kivel dug ) ezért ha lehet visszanézem a streamet..

Laci nem hülye, Zsolt sem, és persze Viki... szerintem nagyon jól látják a helyzetet, viszont én tudom a népszerűségi listát, a bentlakók meg nem, nekem könnyebb véleményt formálni..

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.27. 14:40:32

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: csak akkor eszi, ha használod :) le lehet lőni szépen. csak mert installálta, nem eszi. nekem rogyásig van pakolva a telóm és napokig bírja szépen. a net az, ami sokat eszik, főleg, ha nem wifi, hanem a kintit használod.

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.27. 14:43:38

@ミラ: tudom :)
Viszont a zemberfia ált azért telepíti, hogy használja, nem dísznek, mert jól mutat. Ha már fentvan, nyomkodja, szavazgat, ésatöbbi.
A másik ok, a bennem rejtőző paranoia: semennyire nem bízom a zertéelben, és az általuk összedobott app-okban.

Szal jobb nekem a világ nélküle. Ellenben fentvan egy pár hasznos app, amit használok is :)

ő-szinte 2014.01.27. 14:45:32

@ミラ: milyen telod van?????? Nem rohad le, hogy rogyasig van appokkal?

zaphodbeeb 2014.01.27. 14:45:47

Most nézem a stream-et, erre Debílió faszozott valami, beszambázott a képbe Laci, ilyet szólt: van de csak lóbálod. Epic.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.27. 14:56:38

@ő-szinte: konkrétan annyira tele van, hogy a frissítésekhez néha át kell néznem, mit kell törölni :D mert nem fér rá. a memkártyára pakolok mindent, amit lehet, de ugye nem mindent lehet. na az nincs rogyásig, mert 32 gigát mégis nehéz appokkal teletolni. ellenben csak japán tanulós program van rajta vagy 8-9, 2 angry birds meg repcsijáratfigyelő meg minden hülyeség. ja, htc desire x, ez itt a reklám helye.

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: oszt mit tudnak meg rólam? hogy játszok és tanulok? :D a bankszámláimat nem telóról simogatom, max FBot meg gtalkot használok, ami netes, térkép, játékok. vihetik ezeket a rendkívül fontos dolgokat :) ha kell, nyilatkozatba is megírom nekik. a vv appot meg egyszer is elég használni hetente. de mondom, csak akkor szedem le, amikor majd szükségem lesz rá.

nem értem, mire a nagy titkolózás a telefonon.

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.27. 15:00:48

@ミラ: hát nekem vannak rajta olyan infók is, amik nemigazán publikusak (nem, nem bankszámla, annyira nem vagyok amatőr), így biztosabb a dolog.
Meghát igazából úgy gondolom semmi szükségem erre a "lehetőségre", mégha minden adásban 12x a fejünkbe is verik az IA létét. Tehát igonre.

De a dolog nem ér meg ennyi sort, sztem hagyjuk a témát :)

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.27. 15:01:40

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: Hát igen, tegnap éjszaka eléggé megragadtak az anális fixáció-témánál.

@Prof. Dr. Ausgezeichnet Lienen-Brücke: Bezárt a Lipót, most itt kommentelünk. Látom téged is ide helyeztek át.

@Szentpeter: Szvsz a stream sokszor érdekesebb, mint maga az öfi, lévén nem rostálják meg, mit adnak, lemegy az egész, összeesküvésestül, faszozásostul, Krisztián Bazmeg-O-Meter-kiakasztázóstul, análfixációstul. Viszont az infókat is megkapjuk, egy az egyben. Ráadásul tegnap hosszú és az előzőkhöz képest érdekes volt. Na persze ez megint relatív.

VV Attila oldalán az egyik videót kommentelik rendesen, a kérdés az, hogy Traktoros tényleg tajparaszt vagy csak megjácca a gyerök. Szerintem ilyen szinten ezt nem lehet megjátszani. Az egyik kommentben még az itteni kommentemet is lenyúlta valaki, tiszta Schmittpalis plagizálás, ***sszameg!

Azt írtam mellesleg, hogy élő disznót kellene beküldeni a Villába, majd meglássuk, Traktoros télleg olyan tökös parasztgyerök-e: a heti feladat legyen disznóvágás.

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.27. 15:04:28

@ミラ: nem, nem fényképek vannak benne rólam :D

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.27. 15:06:10

@Haynau: mindig csak a mocskos szex. fúj :)

Legyél büszke, irodalmi tényező lettél :D
vagy csak van egy szellemi ikertestvéred, akinek - látva Traktor viselkedését - uaz jutott az eszébe :)
Ha egy csinos csaj nyúlta le, írj rá, és lehet, megszűnik a szingli-léted ;)

Szentpeter 2014.01.27. 15:11:44

@Haynau: A Traktorost ritkán hallom beszélni, akkor is csak egy egy vakkantásra telik, ez meg ugye nem az intelligenciára utal..

De szeretek igazságos lenni, attól hogy valaki nem tűnik annak, még lehetnek jó meglátásai is..
Meg aztán elég ha tudja ki az akitől érdemes tanulnia a villában..
Vikiről például mindenki tudja hogy okos, ezért hallgatnak is rá..

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.27. 15:18:05

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: Na de még meg sem adta a szép nevemet mint forrásmunkát. Ez nagyon schmittelős módi! :D Ráadásul egy faszi írta, úgyhogy a szingli-létre nem lesz kihatással. :D

@Szentpeter: Szerintem nem alapjáraton hülye a Traktoros, mert amikor megszólal és épp nem tökrészeg (ritkán, de néha ez is előfordul), akkor néha elég jól rálát bizonyos dolgokra. Az "itt mindenki hülye, mert mind itt vagyunk"-beszólása meg már-már filozófiai magasságokat ostromol. :D
De néha azt gondolom: baszki, ez szédül a betonon, vagy miért bújik ki belőle a tajparaszt?

Viki szerintem az egyik legokosabb odabent. Vagy többen is és csak ő nem tudja leplezni? Az gáz lenne, de szerintem nem így van. A szövege mindenesetre haláli!

én már a fény gyermeke vagyok 2014.01.27. 15:31:26

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Most mit vágsz fel? Azt se tudod hová megy a csiga. Na? Hová megy a csiga? Hová megy a csiga? Háháháháááááááá! Hová megy a csiga?

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.27. 15:36:33

@én már a fény gyermeke vagyok: Na, nee, Iza nem így nevet!

Hanem így: Háááhááháá-hőőőőő! Háááháááhááá-hőőőőő!

Ui: én tudom, hová megy! Mellesleg egyik kollégám ma majdnem a hátamba állította a golyóstollát, amikor ezt eljátszottam vele. Úgyhogy csak nyugodt természetű emberekkel próbáljátok ki Iza csiga-viccét!

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: @Szentpeter: Svédország egy igazi ország? Nem csak a mesében van mint az Óperenciás Tenger?

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.27. 15:41:03

@p4o5k0: Neeem. Hová megy a csiga? Na? Hová megy a csiga? Na, mondd már: hová megy a csiga, he?

Cave Nick 2014.01.27. 15:42:05

Ki nézné meg Iza meztelen csigáját?

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.27. 15:42:11

@Haynau: a rigai üveghegyeken túl...
Nem-nem, rosszul tudod, az Hollandia, olyan ország nincs, az a mesebeli :)

Lemaradtam a viccről, beírná ide vki, h tudjam hova megy a csiga?
Csak azért, hogy a társasági interakciókban is naprakész legyek, ha felmerülne vhol, és ne álljak bambán.

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.27. 15:44:19

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: Nem akarom lelőni a poént. Úgyhogy: hová megy a csiga, hm? Na, mondd hová megy a csiga?

Egyébként poén, de azt történetesen tudom, honnan jön az "Óperenciás" kifejezés. Csak tengerhez nincs köze, de mesénél ugye nem kitétel az valóság-hűség...

Szentpeter 2014.01.27. 15:47:51

@Haynau: Operenciás tengerről már hallottam... akkor annak a fővárosa kell ?

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.27. 15:47:54

a fene belétek meg svédországba, februárban megyek göteborgba, majd jól megmondom nektek onnan, mi svédország fővárosa :D

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.27. 15:48:44

@Haynau: hacsak nem nézünk valami oberösterreichi tavat és akkor az volt az, ahogy a balaton a magyar tenger :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.01.27. 15:49:39

@Szentpeter: nem tom, nem rég hallottam róla először.
@én már a fény gyermeke vagyok:
Muszáj, mert költözöm a mártírokra.
@Haynau:
Mi az a tenger?

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.27. 15:49:46

@Cave Nick: Úgy érted, inszeminációs szándékkal?

@Szentpeter: A tenger fővárosa? Valami úszó hegy lesz akkor, üvegből van.

@ミラ: Göteborgban nem japánul beszélnek?

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.27. 15:50:20

@Haynau: kénytelenek lesznek, mert én svédül nem nagyon tudok :D

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.27. 15:51:26

@Haynau: segítsünk azoknak, akiket tényleg érdekel (cserébe elfogadom a vicc leírását, énse szenvedjek már itt). és akik hasznos/haszontalan történelmi-földrajzi infókra akarnak szert tenni.

Az Óperencián túl, az Ober Enns-ből alakult vki, vmikor a 10. századi időszak után. szóval, @Szentpeter: igen, végülis van fővárosa ;)

@ミラ: gugli a barátunk, wiki a barátnőnk :) nem kell addig várnod.

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.27. 15:51:56

@ミラ: Az Oberösterreich az stimmel, régen úgy hívták "[Erzherzogtum] ob der Enns". És igazad van, tó akad arrafelé elég.

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Mi az a "tenger"? Mongol szó, magyar jelentése: "égbolt". (És tényleg, poénon kívül az!)

Szentpeter 2014.01.27. 15:52:55

@ミラ: Nyaralni ? ....igaz északon nem lehet nyaralni, ott mindíg hideg és sötét van..

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.27. 15:53:36

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: nem vagyok én villalakó, hogy magamtól ne tudjam, hogy paris :D

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.27. 15:54:21

@Haynau: visszatérve a svédekre, a rigai üveghegyekkel arra akartam utalni, hogy ott állítólag sokba van az alkohol (nagyon, még nekik is), alig kapni, és kicsi a választék.
Ezért átkompoznak a Baltikumba, és Litvániában, Észt- és Lettországban már le sem tudnak szállni a kompról, mert már ott elkezdik inni a piát :)

Szal a göteborgi svédek olyanok lehetnek mint az amszterdami hollandok :)

én már a fény gyermeke vagyok 2014.01.27. 15:54:33

@Haynau: 5 percig méricskéltem az előbb, erre kijavítasz?

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.27. 15:54:53

@Szentpeter: dolgozni megyek :) és igazából alig várom, bár a hideget nem.
www.gothenburghorseshow.com/

itten leszek ofisölperszonal.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.27. 15:56:32

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: nem sokba van, hanem csak kevés bolt árulhatja és azért. de a hír igaz.

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.27. 15:57:51

@ミラ: basszus, nekik már van nemzeti Italboltuk?! :O
Nehogy megtudják ezt itthon, mert akkor jön a gyász kora, vagy a dühé, ha bevezetik! :)

Cave Nick 2014.01.27. 15:58:27

@ミラ: ló munkakörbe nem tudnék jelentkezni?

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.27. 15:59:01

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: legalább lesz mit kirabolni :D addigra úgyis kifosztják az összes dohányboltot.

kezdünk átmenni általános csacsogósba. semmi hír sehonnan?

Szentpeter 2014.01.27. 15:59:09

@ミラ: Akkor az avatarod sem véletlen...

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.27. 15:59:55

@Cave Nick: de, ott a kontakt, nem nálam. mondjuk ott teljesíteni is kell, de ha ügyes vagy, megoldod :)

felvételi: a hátadról kell elhessegetned a legyeket a farkaddal és futás közben szarni.

Cave Nick 2014.01.27. 15:59:58

@én már a fény gyermeke vagyok: az bizonyos másik nyílás amiről beszélnek, közelebb van mint két hüvelyk. amúgy láttam éjszaka az egész alpáriságot. :D

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.27. 16:00:06

@ミラ: ma este lesz öfi.
mi meg itt leszünk.

Addig a bentiek kianalizálják Debiliót.

Elég mainstream voltam így?

Cave Nick 2014.01.27. 16:00:38

@ミラ: mindkettőt tudom teljesíteni

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.27. 16:00:58

@Szentpeter: nyitott könyv vagyok, ha nem 1,5 bites valaki :)

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.27. 16:01:17

@ミラ: a versenylovakat nem herélik?
mert ha igen, akkor @Cave Nick: helyében én átgondolnám ezt a dolgot.
csakszólok.

Cave Nick 2014.01.27. 16:01:33

@Haynau: nem, inszinuációs céllal!

Cave Nick 2014.01.27. 16:02:18

@ミラ: na a nyitott könyvekkel csak óvatosan

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.27. 16:02:24

@ミラ: így igaz, megerősíthetem a kisasszony kijelentését.
Egy 2 bites vki. :)

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.27. 16:03:32

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: de kis morcos valaki. pedig van barátnőd is, a wiki :P

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.27. 16:04:16

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: ha mindet kiherélnék, meglehetősen megcsappanna a jó lovak száma egy évtizeden belül :)

am meséld el emailben, mit találtál :D

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.27. 16:06:28

@ミラ: nah, hát csak próbáltam felnőni az igényeidhez, és néha a főtémához hozzászólni :)

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.27. 16:12:17

@ミラ: akkor lehet Szentpéter még Óverdóz. :)

ment privi.

tena_lady 2014.01.27. 16:16:11

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Bezzeg Svájc fővárosát többen is zsigerből vágnák! :)

Egyébként megnéztem már, hogy milyen alapszakok vannak Debrecenben az orvosin. Az általános orvos mellett csak egy. Nem tudom mennyire mérvadó, mert Simon évekkel ezelőtt jelentkezett oda, és azóta változhatott, de engem ez a szaknév lenyűgözött: orvosi laboratóriumi és képalkotó diagnosztikai analitikus. TTK-n meg Bsc biológia és Msc biológus. Gondolom ezekre járhat Simon. Aztán kit tudja... :/

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.27. 16:19:22

@tena_lady: LONDON? :D

én amúgy elég meredek sztorikat olvastam, hogy miért vághatták ki, de a legtöbb olyan urban legend-szagú.

Cave Nick 2014.01.27. 16:19:32

@tena_lady: siman el tudom képzelni hogy a két svájci agytröszt rávágná a Zürichet.

Cave Nick 2014.01.27. 16:20:38

@Cave Nick: mondjuk ezeknek a becsapós főváros kérdéseknek nem sok értelme van, tényleg csak akadémiai kérdés tudni

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.27. 16:23:06

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: Régen Dániába is kompoztak. A norvégok meg szívhatnak. Ott is drága az alkohol, de nekik csak Dánia marad, az olcsó baltikumi pia nista.

@én már a fény gyermeke vagyok: csak matass tovább, ha tiltakozik, mondd azt, hogy csak méricskélsz.

@ミラ: Nem mondom, hogy a Jóisten csököttre teremtett volna, de a hátam közepéig akkor sem ér el. De nem szoktak ott legyek tanyázni, tehát minek. A futás közben szarást még nem gyakoroltam, meglehet a napokban azt is láthatjuk majd, ha Zsótit meghajtják a azok a kurva fehérjék.

@Cave Nick: Mira kisasszony nyitott könyvet mondott, nem a lábakat. Csak Iza ezt meg ne hallja...

@tena_lady: Persze hogy mindenki tudja! Svájc fővárosa Dubaj!

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.27. 16:24:30

@Cave Nick: Azért Kanada meg Ausztrália fővárosára sokan beugranának. Az USA-tagállamok fővárosa meg külön kunszt, azt szerintem a más állambeliek sem nagyon tudják, max. azok akik direkt ott laknak.

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.27. 16:28:24

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: népszerű hely ez a svéd.
Ha eljutnék oda egyszer, viszek vmi jó kis hp-t... :)
nehogy szükséget szenvedjek.

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.27. 16:30:55

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: El ne kobozzák a hp-dat. Bár néha életmentő funkciója van. Három hét mongol konyhát nem éltem volna túl rokonoktól beszerzett házi szilva nélkül: minden kaja után egy slukk, rendben maradt a gyomor! Pedig zsírban úszott ott minden kaja, még a zsír is!

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.27. 16:34:41

egy olyan világban, ahol sok ember szerint hong kong kína része már, effektíve egy ország, nem beszélve makaóról és taiwanról, ne fővárosokkal dobálózzunk :D még országokat se tudnak hova tenni sokan.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.01.27. 16:38:04

@ミラ: jó, hát hányan meg nem tudják, h hol van magyaro. Vagy budapest, bukarest téma.

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.27. 16:39:13

@ミラ: Ne kezdjünk el földrajz-náciskodni, mert jön sixx és jól rendet vág!

Hongkong mellesleg ugyan "Special Administrative Region" elég komoly autonómiával, de a nemzetközi jog szemszögéből nézve de iure Kína (azaz a PRC) része. Bocs, kibújt belőlem a múltam. ;)

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.27. 16:41:17

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: jött nekem levelem is olaszországból bukaresten át, szóval a postán sincs minden rendben :D

@Haynau: teljesen tisztában vagyok vele. mégis külön indul az olimpián, külön vámszabályai vannak, külön pénzneme, félig külön állampolgársága (gyk egy kínai nem automatikusan hongkongi), szóval szerintem ez nem a standard ezittenegyország példa. de sírok, ha úgy referálnak hongkongra, hogy az kína. részben az, de nagyon kicsi részben.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.27. 16:42:02

@Haynau: amúgy ne nekem írd, hogy "ne kezdjünk", amikor nem is én kezdtem, csak hozzászóltam... :P

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.27. 16:50:25

egyébként meg ha egyszer nincs téma a rabosítottakról, nincs mit tenni, a pórnép leköti magát.

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.27. 16:53:13

@ミラ: számból vetted ki a sót.

Megyek egészségesen élni, estére majd jövök :)

Addig kössétek le egymást.

☺Mazsola (törölt) 2014.01.27. 17:01:22

@Haynau: mongol kaja??? húha!

mi ez a csigadolog?

tena_lady 2014.01.27. 17:02:50

Vicces ez a Kína téma, mert az egész ott dől el, ha te megtámadod Hong Kongot, akkor Kína fog visszatámadni. Az egyezmények meg a szuverenitás ennyit érne. :)

ő-szinte 2014.01.27. 17:12:12

@ミラ: es nem rohad le???
Mert én eddig csak szopok a htckkel :///

Cave Nick 2014.01.27. 17:18:47

@☺Mazsola: van egy jó mongol étterem Bp-n a Délinél (Márvány utca), mondjuk nem tudom mennyire autentikus, mert főleg pácolt, grillezet húsok vannak.. de azok nagyon jók.
www.mongolianbbq.hu/hu/menu/etelek/szem-szaj-ingere

☺Mazsola (törölt) 2014.01.27. 17:24:25

jé, besárgult a nevem:) a másik nickemnél nem csinálta

@Cave Nick: nem vagyok pösti, de jónak néz ki:) én afgánban voltam egyszer és naggyon finom volt...

Cave Nick 2014.01.27. 17:24:32

@Haynau: azok a "kurva fehérjék": tápkieget is kapnak odabent?

én már a fény gyermeke vagyok 2014.01.27. 17:43:31

@Cave Nick: Azt hittem csak Sári figyel a szükséges fehérjebevitelre.

malevil2050 2014.01.27. 17:54:01

@☺Mazsola: Felteszed a kérdést . Hova megy csiga? Persze kapsz válasz a kérdésedre de az a kétdező szempontjából egy sem jó.Amikor már századjára teszed fel neki végre , kinyögod. Hova megy a csiga ? a válasz. hát az idegeidre! :) Persze ilyenkor a válaszadó már kellően ideges.

ő-szinte 2014.01.27. 17:56:33

@☺Mazsola: mert rosszul van beállítva

malevil2050 2014.01.27. 17:57:34

@ミラ: Nem beszélva arról h ez a gugli világában már nem éppen aktuális. Régen lehetett ezt valami féle tudásnak nevezni.talán.

ő-szinte 2014.01.27. 17:58:24

@Cave Nick: ha szerencsejuk van a pasiknak, a csajok mindenképp ;DDDDDDDDDD

A Proverbiális Noszty Fiú 2014.01.27. 17:59:15

@Cave Nick: ránézésre max Lacinak lehet köze bármiféle sporthoz, úgyhogy kérdéses.

Az biztos, hogy Izával csúnya dolgokat művel a ZS-vitamin hiány.

malevil2050 2014.01.27. 18:00:29

@Szentpeter: Nahh mit szólsz laci féle elképzeléshez /kit visz ki szempontból?/

☺Mazsola (törölt) 2014.01.27. 18:01:36

@malevil2050: ahh, facepalm:DDD

@ő-szinte: másik blognál működött. vagy blogfüggő? mondjuk mindegy, most ezen maradok, a másikkal már megvan a 10000 komment:)

Cave Nick 2014.01.27. 18:19:19

@A Proverbiális Noszty Fiú: a Dagi elvileg profi kézilabdás volt, a többiek meg gyúrnak

A Proverbiális Noszty Fiú 2014.01.27. 18:27:20

@Cave Nick: volt, pár éve. A srácokon meg egyáltalán nem látszik.

Cave Nick 2014.01.27. 18:31:12

@A Proverbiális Noszty Fiú: te Arnold Classic bajnok vagy v mi?:D A Simonon kívül az összesen látszik, hogy gyúrnak valamilyen szinten..

Cave Nick 2014.01.27. 18:33:02

@A Proverbiális Noszty Fiú: a Zs vitamin hiányon a rudoncseppre gondolsz?

A Proverbiális Noszty Fiú 2014.01.27. 18:36:45

@Cave Nick: távolról sem, de eléggé biztosan be tudom lőni, hogy ki az, aki látott már edzőtermet belülről.

No homo.

Lacit és talán részben Zsoltot leszámítva eléggé a Justin Bieber hullámot lovagolják a srácok.

A Proverbiális Noszty Fiú 2014.01.27. 18:38:34

@Cave Nick: azaz, rudoncsepp/rudacillin/rudapirin.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.01.27. 18:38:57

@☺Mazsola: belejössz majd :) A cica szemeid még mindig szépek.

☺Mazsola (törölt) 2014.01.27. 18:44:49

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: köszi:) bár itt mikor belendültök, csak kapkodom a fejem:D mondjuk nem hajt a tatár:)

@Cave Nick: áááááá...:)

Cave Nick 2014.01.27. 18:46:03

@A Proverbiális Noszty Fiú: ahogy én látom sem a Johnny Bravo, sem a Traktoros, sem az Orálió nem a saját alap izomzatával rendelkezik, valamennyire rágyúrtak, hogy esetleg nem szakszerűen vagy nem edzőteremben az egy másik dolog. De a kisfilmjeik is erről szóltak lásd Báttya a gyúrós, háttérben 1m3 Scitec Nutrition diszperzites vödörrel.

malevil2050 2014.01.27. 18:46:17

@Szentpeter: De akkor bíztos a bukta,ha csak nem ő a beépített ember.

Cave Nick 2014.01.27. 18:47:11

@☺Mazsola: mi ááááá, a rudamoncsepp?

én már a fény gyermeke vagyok 2014.01.27. 18:54:39

@Szentpeter: Szerintem is Aurélt viszi. Ezt el is várjuk az öreg sasmadártól.

☺Mazsola (törölt) 2014.01.27. 18:55:53

@Cave Nick: ahha:) ezt még nem hallottam:) már megérte erre tévedni

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: :DDDD

tena_lady 2014.01.27. 19:02:59

Ha Aureliót viszi, akkor hajjak meg, letöltöm az appot és Lacira szavazok. Felkavarná az állóvizet, ha nem Aurelio menne vissza. Látni akarom az arcokat, amikor Laci belép az ajtón! :D

☺Mazsola (törölt) 2014.01.27. 19:08:40

@Cave Nick: köszi. sajna mostanában nem nagyon van időm rá, kattintgatni se nagyon jutok el...

☺Mazsola (törölt) 2014.01.27. 19:09:19

@tena_lady: ne, csak sírdogáliót ne!!!

Szentpeter 2014.01.27. 19:11:59

@malevil2050: Emlékszel a VV5-re ? Ott is volt egy faszmutogató, ordibáló, tök hülye fazon..

kiesett mint a szar...

Szentpeter 2014.01.27. 19:13:48

@én már a fény gyermeke vagyok: Biztosra nem mondom.. de a streamen Laci számba vette a dolgot..

A gyávákat nem szereti a néző, Laci ezt tudja..

Szentpeter 2014.01.27. 19:18:25

Az ember nyilván két dolgot választhat, vagy kiviszi a legnagyobb szájú lakót, aki szívtipróként a farkát fogdossa este, vagy pörgettyűzi.. vagy választ magának a sarokból egy pókot, Józsit, vagy a kapaszájú Krisztiánt...

tena_lady 2014.01.27. 19:20:22

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Ha taktikázást akarok nézni, akkor Lacira jobban számíthatok, mint Aurelióra. Az eddigiek alapján legalábbis.

Istenes Bence 2014.01.27. 19:22:32

El kellene érni a 2000 hozzászólást, mert mindjárt jön az új post. Vagy ebben mararunk a ma estére? ;)

Szentpeter 2014.01.27. 19:23:57

@Istenes Bence: Ahhoz, le kell köpnöd valakit...

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.01.27. 19:25:02

@tena_lady: persze, műscsi alapján nem.

@☺Mazsola: én azt sem értettem.

@Istenes Bence: ma te leszel?

Istenes Bence 2014.01.27. 19:25:33

@tena_lady: Támogatom!
Ha Debíliót hívja ki Laci, akkor Laci mellé állok. Itthon hétvégén lesz vagy 8 eszköz, amin megy az app. ;)

☺Mazsola (törölt) 2014.01.27. 19:25:35

@Szentpeter: ez egyébként tényleg így volt? zsóti megkérdezte dorcit, hogy leköpheti-e?

malevil2050 2014.01.27. 19:26:12

@Szentpeter: Ez igaz,de különben nekem is ez a tippem,Eléggé határozottnak tünt amikor szájmonnal ezt tárgyalták.Lényegében ez a helyes.

Ennek ellenére bennem van egy kétely a győzelmével kapcsolatban.meg is indokolom.A szavazó közeg itt más most /okos telo/ inkább fiatalok szavaznak ők nagyon másképpen gondolkodnak az amorosorol - sztem.

Istenes Bence 2014.01.27. 19:26:16

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Én itt leszek. A selejtes énem lehet, hogy a székházból fog műsort vezetni. :DD

Istenes Bence 2014.01.27. 19:27:25

@Szentpeter: Ma még nem volt időm, de holnap dolgom van a belvárosban, leköpök pár csajt.
- Szia! Zsóti vagyunk! (Köp.) Járunk? ;)

Cave Nick 2014.01.27. 19:28:51

@A Proverbiális Noszty Fiú: mellre, bicepszre láthatóan edz, nem azt mondom, hogy indulhatna holnap az említett testépítő versenyen, de termekben is százával látni ilyen csókákat.. meg aztán csak 18 éves vagy mennyi.

malevil2050 2014.01.27. 19:30:07

@☺Mazsola: Pontosan így volt a hitelesség kedvéért a zuhany alatt ha jól emlékszem,vízzel a szájában és nem a hagyományos nyállal /hu ezt jól megmagyaráztam/ :) - történt az akció :)

Szentpeter 2014.01.27. 19:30:22

@☺Mazsola: Igen.. fent van a video a honlapon

☺Mazsola (törölt) 2014.01.27. 19:30:58

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: pedig malevil olyan szépen elmondta:)

☺Mazsola (törölt) 2014.01.27. 19:31:38

@malevil2050: @Szentpeter: hú, muszáj lesz megnéznem. a fogadalmam már úgyis megdőlt tegnap...

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.01.27. 19:32:13

@Istenes Bence: szétszakadtatok?:)

@☺Mazsola: de nem értem, rámutatnál, hol írta le?

Szentpeter 2014.01.27. 19:32:23

@Istenes Bence: Én azért ezt nem próbálom ki.. hátha visszaköp a csaj..

malevil2050 2014.01.27. 19:33:45

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős:

malevil2050 2014.01.27. 17:54:01

@☺Mazsola: Felteszed a kérdést . Hova megy csiga? Persze kapsz válasz a kérdésedre de az a kétdező szempontjából egy sem jó.Amikor már századjára teszed fel neki végre , kinyögod. Hova megy a csiga ? a válasz. hát az idegeidre! :) Persze ilyenkor a válaszadó már kellően ideges. - tessék

☺Mazsola (törölt) 2014.01.27. 19:34:01

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: parancsolj:) felkészültél?
"Felteszed a kérdést . Hova megy csiga? Persze kapsz válasz a kérdésedre de az a kétdező szempontjából egy sem jó.Amikor már századjára teszed fel neki végre , kinyögod. Hova megy a csiga ? a válasz. hát az idegeidre! :) Persze ilyenkor a válaszadó már kellően ideges. "

malevil2050 2014.01.27. 19:35:07

@☺Mazsola: Mit fogadtál tegnap? 4 lovas hintót? :)

Istenes Bence 2014.01.27. 19:36:12

@Szentpeter: Az azt jelenti, hogy készen áll a beköpésre! :D Onnantól már szerelem, mint Simié és Sárliké!

Szentpeter 2014.01.27. 19:38:13

@Istenes Bence: Jaj.. ez olyan volt mint egy tökön rúgás.. ( mosolygok )

☺Mazsola (törölt) 2014.01.27. 19:42:33

@malevil2050: ja, hamupipőkés tököset:) nem, még tegnapelőtt azt, hogy soha többet nem nézek meg ebből semmit, csak a hv-ról informálódom. persze, hogy nem bírtam ki... de ez a ti hibátok, mert medvet csináltok hozzá:))

Istenes Bence 2014.01.27. 19:43:53

Jajjj! Erős-paprikás kézzel megtöröltem a szemem. Nem fogom látni az összefoglalót! Ezt is alig bírtam begépelni...

☺Mazsola (törölt) 2014.01.27. 19:48:31

mármint kedvet

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: na, akkor rizsa nélkül így hangzik: hova megy a csiga? az idegeidre (és miért? mert 100x kellene megkérdezni, hogy hova megy, de én ettől most megkíméllek)

malevil2050 2014.01.27. 19:50:39

@☺Mazsola: Értem,mi már csak ilynek vagyunk.

Valamit nem jól csinálsz mert a kommnetjeidnél a "megszólított" fekete /emiatt nem sárgul be/ - én sem láttam most h nekem szól pl.

Mindig katt a szöveg alján megjelenő " válasz erre " felíratra és az ablakban megjelent név után írd közvetlenül a mondandódat , így elméletig működni e kell.

Szentpeter 2014.01.27. 19:54:10

Csajok, be fogtok csavarodni..

☺Mazsola (törölt) 2014.01.27. 19:54:56

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: azt ne tőlem kérdezd, de legalább fárasztó:)

@malevil2050: pedig mindig arra kattintok:S

beacska 2014.01.27. 19:55:09

@malevil2050: mi volt tegnap eejjel? volt vmi eerdemleges, beacskanak valoo? mucsaroocsoogeen vagyok, ooruulook, hogy tudok iirni, nem hogy vidit neezni ;(

Szentpeter 2014.01.27. 19:56:45

@beacska: Kiválasztás.. Laci kapta.. megy a susmus... stop..

malevil2050 2014.01.27. 19:57:13

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Hmm. Felteszed ezt a kérdést valakinek:

Hova megy a csiga? bármilyen válaszra , nem a felelet.

Amikor már a 150. választ sem fogadod el, a legvégén azt mondod,

Hova megy a csiga? ... hát nem tudod? és megválaszolod neki : hát az idegeidre.

Ha így sem érted akko én föladtam.:)

malevil2050 2014.01.27. 19:58:00

@☺Mazsola: most nagyon jó, akkor nem tudom.

malevil2050 2014.01.27. 20:01:29

@beacska: malevil2050 2014.01.27. 09:49:37

Az éccakai onylányt érdems végignézni majd aki tehetiés aki tanulni akar egy kis análerotikát az tájékozódhat a tapasztalt versenyzőktől,megnézheti amoroso nyomúlását,hallhat viki pasijairól/nahh nem sokat/,belekóstolhat laci úr taktikai elképzeléseibe,lényegében ennyi :)

Látsd kivel van dolgod viszakerestem amit reggel írtam :)

☺Mazsola (törölt) 2014.01.27. 20:01:54

@malevil2050: most nagyon jó? :D

na nekiállok fejtágítani, legyetek rosszak
csóközön

malevil2050 2014.01.27. 20:03:03

@☺Mazsola: így jó , így jó a játék :)

beacska 2014.01.27. 20:07:11

@Szentpeter: ooo, az eeejelre gondoltam...a kivaalasztaas fent van leiirva

ő-szinte 2014.01.27. 20:09:40

@malevil2050: ha azt mondtad volna neki, hogy a martirok útjára, akkor biztos megértette volna elsőre is ;DDDDDDDDDDDDDDDD

ő-szinte 2014.01.27. 20:13:16

@malevil2050: ja, es az utóbbi par kommentetek alapjan szerintem szopatva vagy pedig nem te vagy a csaj :P
:DDDDDD

Szentpeter 2014.01.27. 20:14:48

@beacska: Hát néztem pár streamet éjjelről, Lacit mutatták aki a lehetőségekről beszélt a villatársakkal..

Bunyó sex nem volt, ha csak nem ma reggel, mert Laci és Iza összekapott..

A Proverbiális Noszty Fiú 2014.01.27. 20:14:53

Pedig már oly' közel volt a 2k komment.

malevil2050 2014.01.27. 20:15:39

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Ezt az iasurával közöld én is tőle loptam :)

beacska 2014.01.27. 20:23:14

@Szentpeter: ees, laci mit okoskodott ki?

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.27. 20:25:20

@☺Mazsola: Mongol konyha. Kb. húst hússal, de jó zsírosan ám! Meg erős tea, enyhén avas vajjal. Ezt házipálesz nélkül nem viseled el. Vagy végig gyomorgörcsöd lesz, ami a sztyeppe közepén (ahol még bokor sincs, nemhogy budi) nem annyira frankó.

@ミラ: Persze, tudom, külön státusza van. Szerintem valamikor teljesen Kínához fogják csatolni, de az még eltart egy darabig.

@Cave Nick: Nem tom. Zsóti nyögte be egyszer múlt héten szó szerint, hogy rájött a szarhatnék, mert azok a kurva fehérjék...

Na, megyek mint a csiga... az új poszthoz kommentelni.

malevil2050 2014.01.27. 20:34:43

@beacska: Már két helyen vagyunk, azt h valószínűleg a propellerest viszi ki-

Diamond05 2014.01.27. 20:54:52

És Zsófinak tényleg milyen szopottgombóc feje van! Nagyon találó ez a jellemzés XD

19 Nyunyesz 85 2014.01.27. 21:00:11

Mikor lesz ma öfi? Még csak most nézem a tegnap estit és fetrenek a röhögétől.... Aurélió,hogy lesápadt? leesett neki,hogy az egész ország rajta röhög?! :D

beacska 2014.01.27. 23:28:14

hali! lacin zoold kendoo volt, amikor leugatta izaat? az nem t.eloott volt?
amuugy hiaba akarjaak sokan, hogy izaat vigye ki, toobb okbool sem fogja:1.egz jelet sem kapott toole2.noo3.egyszer vmire azt mondta,azeert csinaalja, h. feelteekennyee tegye izaat...tutira nem hivja ki.

een nem laattam(haala az eegnek) a veszekedeest, de nekem inkaabb egy apukaanak tuunt, aki durva eszkoozookkel probaalja meg eeszreteeriiteni a laanyaat...

izaanak ez maar sokadik dolog, amin nem aartana elgondolkodni. eeen, mint iza fan klub alapitotag(ees koonnyen lehet, hogz maar utsoo tag) nagyon remeelem, hogz veegre eeszbekap!!!!
süti beállítások módosítása