Hogy volt?

Való Világ 6x15 - Kiválasztás káromkodással és kőművesdekoltázzsal

2014. január 26. 19:40 - sixx

Screen Shot 2014-01-27 at 5.58.11.png

Tegnap este már Lilu irányította a bolondokházát, nem mondom, hogy nem hiányzott, mert de, Istenes alatt a dolgok kicsit ellaposodtak és jelzőből is csak egyet ismer (érdekes), igaz néha hozzáteszi, hogy "nagyon", így szavunk nem lehet. A villalakók azonban nem veszik komolyan, márpedig ma Kiválasztás van, és itt azért némi szigorra lesz szükség, meg az arcoskodó lakók helyretételére. Lilu zöldben van és ezüstös topánt adtak a lábára, utóbbi helyett akár vehetett volna vietnami papucsot is, szólni kéne a sztájlisztnak, hátha van az is.

A műsor összefoglaló része a három love storyval indul, Szájmon egy hatéves gyereket megszégyenítő magabiztossággal rakott össze egy szívet hamuból és kövekből, a darabjait fogkrémmel applikálta (nehezen) értelmezhető egésszé. Nem mondom, hogy kortárs múzeumokban nincsenek szarabb cuccok kiállítva. Zsóti is udvarlásba kezd, miközben a háttérben Báttya fevőtámaszokat nyom, hogy letudja a mai szereplését is, a kispesti Rómeó módszere a "kenjük be Dorka cigijét erős paprikával", aminek az eredménye sűrű köhögés és kurvaanyázás. Az RTL a 8-kor kezdődő műsorban kiblőrözte a szájban tartott cigarettát, de a kézben tartottat nem, biztos van valami a médiatörvényben, amiről nem tudok.

 

Dorka rágyön, hogy Zsóti pont olyan infantilis, mint Szájmon, vagy ő maga, és röhögve konstatálja, hogy megszívatták, a folytatásban pedig, amikor közös zuhanyzásra mennek, egymást köpködik Zsótikával, mint két szefós, mert hát úgyis lejön. Ezen az alapon szájba is hugyozhatnák, vagy kulázhatnának a melle közé, a lényeg, hogy szigorúan a zuhany alatt, ugye. Dorka és Zsóti násztánca addig fog tartani, míg Iza rá nem un a dologra, mert akkor itten kő kövön nem marad, ha tetszettek látni a Carrie című Stephen King-horrort, akkor lehet sejteni, mire gondolok. A szerkesztők nem akarták, hogy legyen egy nyugalmas délutánjuk a lakóknak, így beküldtek pár tálca szendvicset és kiadták az ukázt: tessen egymást baszogatni kérdésekkel.

Screen Shot 2014-01-27 at 6.57.48.png

A kérdések Szájmon és 501, Zsóti és DorkaIza illetve Pink és Debilió szerelmére vonatkoztak, és perszehogy üvöltözésbe fulladtak, Pink leostobenkókurvázta 501-et, mire Szájmon, a lovag kilátásba helyezte, hogy megfaszozza a csaj varázsvesszőjét, és már indult is cselekedni, de csak a szája járt - ezt Debilió persze komolyan vette, így már meg is indult, hogy a pár ágyába szarjon, vagy valami hasonló, de leállították. Pink tetovált vagy rajzolt (ragasztott?) szemöldöke mellesleg még groteszkebbé teszi szopottgombóc fejét, Debilió viszont mér tele van, mint a déli busz, így nem törődik azzal, hogy a villa legmanipulatívabb, legidegesítőbb nőjébe akar belemászni könyékig. Kaptak kérdést Zsótiék is, itt Iza kijelentette, hogy leszarja Dorka és Zsóti kapcsolatát, mire bevágták Dorka szokásos "menj már anyádba a hazugságaiddal"-fejét. A vita legjobb pillanatát Krisztián szállította, amikor egy ki az ostobább, Pink vagy 501 vitát azzal zárt le, hogy

Itt mindenki buta, hiszen itt vagyunk bent.

 

A veszekedés hozadéka volt még egy Szájmon-501 összezördülés, amiből kiderült, hogy 501 az első nap taktikából alkart baszni Zsótival, aztán ugyanazért Simlissel, és hogy vajh most miért baszik Szájmonnal? Hát szerelembűl, abból. Muhaha. Estére is jutott egy adag konfliktus: a lakóknak színt kellett vallaniuk, kit tartanak nagy színésznek ill. színésznőnek. A VV Gigi vándordíjat a csajoknál 501, a fasziknál megosztva Debilió és Simlis kapta, utóbbi nem értette miért, de nem baj, mi tudjuk. Az egész játák legjobb pillanata, amikor egy felolvasott indoklásban 501-et vagy tán Pinket Maryln Brandónak titulálta valamelyik agysebész.

Screen Shot 2014-01-27 at 6.53.44.png

501 nem örült a díjnak, és a hálószobában sírdogált egy kicsit Szájmonnak, aki baszott megvédeni mindenki előtt, a faszi egy ideig hallgatta, aztán dugtak egy kicsit, de ennek nem lett jó vége, mert Debilió kiszagolta a dolgot, és mindenkit becsődített a szobába, ahol először csak ujjal mutogatott az ütemesen emelkedő-süllyedő, Ikea-huzatos paplanra (közben Iza és Dorka zabpelyhet zabált két pofára) majd lerántotta a takarót, "nézzük meg, benne van-e"-felkiáltással. Agyonvertem volna.

Screen Shot 2014-01-27 at 6.55.39.png

Lefekvésre is jutott ordibálás, Dorka és Zsóti addig évődött és röhögcsélt egymással, míg Iza agyában elpattant valami, és el nem kezdett racsítani, hogy ő itten aludna, és nincsen rá tekintettel senki, és egyébként is kurvaistenbasszameg, és mit képzelnek, kirongyolt a nappaliba, ahol Simlis, az arca láttán már tudta, hogy kurva nagy baj van. Iza egy üveg vízzel visszarohant a hálóba, és kilátásba helyezett egy zuhanyt mindenkinek, majd kiabált még egy sort, de ezt már mindenki leszarta, főleg Zsóti meg Dorka. Mivel a műsorszám bebukott, Iza kabátot vett magához és cigit, majd látványosan dúlva-fúlva, az ajtót maga után bebaszva kiment az udvarra, és Dorka, a hülye, meg utána ment, mert ő egy ilyen típus, neki meg kell értenie mindenkit, és jóban kell lennie minden lakóval. Simlis csóválja is a fejit odabent, ejnyemár, de hülye vagy te, Dorka.

 

Na, válasszunk ki, ideje már. Ezek ott bent nem tudnak semmit róla, az első sokkig mindenki nagyon vidám, de Lilu hamar lehűti a kedélyeket: kiválasztás lesz, mostan. Debilió kap egy miniinfarktust, de villamesterként kimegy a borítékos bőröndért, és közben a tükörben pózol egyet, Zsóti meg Krisztián kimegy az öntöttvasból készített Kiválasztó Tábláért, ami kurvára lehetne fából is, de akkor könnyű lenne, és nem lenne konstans balesetveszély. A készülődés közben a nők igyekeznek embert faragni magukból (smink és haj igazítva), Józsi meg nadrágot húz a sárga bugyira, ennek örülünk, de nagyon. Lilu elmondja a szabályokat, de persze hiába, agyhalottaknak aztán magyarázhatsz. Holtverseny esetén Debilió dönt. Először felírják a nevet egy papírra, aztán jön a móka, közben Bugyitlan olyan kőművesdekoltázst villant, amilyet csak vicces mémeken lehet látni.

Screen Shot 2014-01-27 at 7.23.04.png

Jönnek a bejátszások, sajnos pár brutális kimarad (pl. Iza-Zsóti smár) de ezekkel majd kezdenek valamit a szerkesztők. Lilu faggatja a nyomorultakat a látottakról, az egyetlen reveláció, hogy Szájmon nem tud spontán reagálni dolgokra és csak összevissza beszél, meg káromkodik, ezért Lilu lebassza, Szájmon visszaszól, de Lilu lenyomja, itt nem lesz még egy VV Attilázás baszki. Jön a jelrakás, a várt bizonytalankodással, szinte mindenki kap jelet, az indoklások általában a "nagyon szeretlek téged, ez figyelmeztetés" vonalon mozognak, tán csak Krisztián mondja ki, hogy Simlisnek itt helye nincsen, és nem akar vele együtt lakni. Szájmon egy betanult, nagyon zavaros szöveget tol, semmi értelme nincs, de legalább szépen felmondta. A végén Laci, Bugyitlan és Pink áll 2-2 jellel, Debiliónak kell döntenie, jaj, sírás lesz belőle, hiszen a két csajt csak nem hajítja ki, így marad Simlis, ő kapja a telesírt ződ kendőt.

Screen Shot 2014-01-27 at 7.35.58.png

A végén mutatnak egy bejátszást a ma este 21:30-kor jelentkező összefoglalóról, amiben Iza és Simlis üvöltözik egymással, de úgy, hogy Iza már Simlis arcába mászik a végére. Máris ökölbe szorul a talpam a látványtól.

 
 
Címkék: vv6
1841 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.26. 19:45:43

na, most hova írjak?!?
Tök bizonytalan lettem :O

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.26. 19:46:13

Traktoros észrevétlen bentmarad akkor, és elfelednek jelet rakni rá?!

malevil2050 2014.01.26. 19:46:31

Jól meg vagyunk kutyulva :)

A Proverbiális Noszty Fiú 2014.01.26. 19:49:02

Hát fiúk, sportolni kellene, mert ropibbak vagytok mint a csajok.

Tompó 2014.01.26. 19:49:30

A jelemet lacibácsira rakom mert nem színpad-izálom a hangját :) meg amúgy is vén majom

malevil2050 2014.01.26. 19:52:04

Én már bekapcsoltam a tévét , mert csöves és be kell neki melegedni :)

Dick Tator 2014.01.26. 19:53:08

jelemet Tjaktojos Kjisztián kapja, mert ő áll hozzám legtávolabb

Tompó 2014.01.26. 19:53:30

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Ne már...ő senkit sem zavar...kizárólag a berendezésre veszélyes :)

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.01.26. 19:53:38

Véleményem szerint, amióta Teó rájött, h ő tkp jókislány, és ettől totál megzuhant, így értékelhetetlen lett a játék szempontjából. Szal bár kedvelem, rá raknám a jelet.

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.26. 19:53:40

IB továbbra is képtelen beszélni.

Sztem írja le táblára, és mutogassa fel...

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.26. 19:54:21

@malevil2050: :DDD

És hétfőnként még adásszünet van?! :O

Dick Tator 2014.01.26. 19:54:22

komolyan, Krisz uncsi

én már a fény gyermeke vagyok 2014.01.26. 19:54:42

Én nem gyávázok, nekimegyek a legnagyobb fizikumnak. Jelemet Viki kapja (be).

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.01.26. 19:55:31

Haynau 2014.01.26. 19:27:51
Nem, tökéletes nő nincs, ezt tudom. Olyan nőt keresek, aki passzol hozzám. Ez pedig sajnos magában foglal egy bizonyos intelligenciaszintet és lelki érettséget. Beképzelt? Nem az. Átmentem néhány helyzeten, mire elértem azt, ami/amilyen vagyok. EZT várom el egy nőtől. Nem hinném, hogy túl magasak az elvárásaim - alább viszont nem adom. Akkor már inkább a szingli-lét!

Nahát, éppen ilyen vagyok :D:D:D:D:D Csak a sok cappy megboríthat.

A Proverbiális Noszty Fiú 2014.01.26. 19:55:42

Ezt a púpos nyomorékot elnézve meggyőződésem, hogy Aurelió nem más Alekosz bétaverziós klónja.

És mindketten egy borzasztóan félresikerült szovjet titkos emberkísérlet sajnálatos melléktermékei akiket szabálytalan időközönként félrészeg bunkerfosztogató tajgai tigrisvadászok szabadítanak a világra.

Dick Tator 2014.01.26. 19:55:56

@én már a fény gyermeke vagyok: legalább Viki kavarja a kakit, csinál valamit

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.26. 19:56:15

@malevil2050: Én meg behozom az akksit a kocsiból, mert nem vezették még be az áramot a faluba.

@én már a fény gyermeke vagyok: Vikire teszed a jelet? Vigyázz, katapultál a lánctalpaival!

Tompó 2014.01.26. 19:56:53

@én már a fény gyermeke vagyok: Bátor vagy...ha megtudja papírgalacsint csinál belőled aztán le is nyel..

Dick Tator 2014.01.26. 19:57:32

@A Proverbiális Noszty Fiú: valahol igazad van ebben az Alekosz analógiában, egyik sem 100as, az tuti, csak a Óréli egy kicsit jobban fest, bár Alekinnyó a trikóban+fecskében überelhetetlen :)

malevil2050 2014.01.26. 19:58:12

@Tompó: Először telepes tv-t akartam írni de rájöttem h az nem volt :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.01.26. 19:58:38

@sixx: a heti világ 1. 19ikén 14:30

A 8ik rész öfije meg Gézától 20ikán reggel 8.

pocokpocok 2014.01.26. 19:59:56

lsh-live.org/

ide is kiírom: online RTL2 .. :)

☺ágica (törölt) 2014.01.26. 20:00:09

hát, és 500+-ra tenném innen kintről. ha bent lennék akkor a 2 új közül vmelyikre

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.01.26. 20:00:17

@én már a fény gyermeke vagyok: azt hittem, h eddig én kellek neked, és én kaptam a piros szívedet.

malevil2050 2014.01.26. 20:00:39

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: Jahh , most nyomtam oldalba , mert ugrált a kép, most már szuper :)

pocokpocok 2014.01.26. 20:00:58

én IZát küldeném..
kezdődik az élő...

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.26. 20:01:07

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Eeegen, csak ha nem túlzottan hatalmasodott el rajtam az Alzheimer, neked már akadt párod.

De így is bíztatsz: ezek szerint akad olyan nő, akire passzolnának az elvárásaim. Most már csak az hiányzik, hogy a két út keresztezze egymást.

@malevil2050: Telepes TV nincs. Még Mongóliában is autó-akksiról megy a Junoszty - a jurta mellett meg ott virít a parabola-antenna. Saját gülü szemeimmel láttam, szürreális látvány.

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.26. 20:01:34

@pocokpocok: nekem azt írja, h jelenleg nincs közvetítés..
A te kábeleden egyenes kapod a villát?!
Kolosi rokona vagyol?! :D

Tompó 2014.01.26. 20:01:47

@malevil2050: És pislákol már a csöves mert indul az adás :D

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.26. 20:02:13

Na kezdődik az adás. És hurrá, végre tudom nézni! :D :D :D :D :D

malevil2050 2014.01.26. 20:02:25

@Tompó: várom a sex szimbólumot :)

tena_lady 2014.01.26. 20:02:27

Én Lacira tippelek, hogy ő kapja a legtöbb jelet. A másik sanszos Krisztián.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.01.26. 20:02:47

@Haynau: igen? Ki? Binbir? Neki éppen Viki kell :D

LILU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

malevil2050 2014.01.26. 20:02:57

De szép ez a nő , istenem :)

Tompó 2014.01.26. 20:03:18

Jaj LULI..vállasodik...

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.26. 20:03:22

Jé, Lilu lengyel takarítónőnek öltözött!

A Proverbiális Noszty Fiú 2014.01.26. 20:04:03

Mikor találnak már egy új műsorvezetőcsajt? Lilu már a "macskás leszbi" külső határán van.

csiberibe 2014.01.26. 20:04:12

Órélió hisztijeinek leírása miatt olvasom a hv-t, szóval ki ne merjék szavazni, mert csúnyán fogok nézni.

pocokpocok 2014.01.26. 20:04:21

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: tényleg megy...
lsh-live.org

ott lesem...

eddig vagy néztem, vagy írtam én is.

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.26. 20:04:30

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Nem, én konkrétan ríllájf-ra gondoltam. Vagy rosszul jött volna le?

@malevil2050: Melyik csatornát nézed? Nem a Retek Kettőt, annyi szent...

Tompó 2014.01.26. 20:05:18

@malevil2050: És mi az sári csunyája? :)

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.26. 20:05:29

@Haynau: konyhásnéni karja van-e már? anélkül nem az igazi....

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.26. 20:05:31

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Télleg, teccik az új módi is! :D

Az előbb valaki beposztolt egy oldalt, azon keresztül livestream-elni lehet a Retek Kettőt!

Tompó 2014.01.26. 20:06:03

luli bevallotta, hogy milyen buta..:DDD

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.01.26. 20:06:21

Nem megy ez Lulinak ma :D

@Haynau: nem, nem, megfigyelőképességed felbecsülhetetlen :)

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.26. 20:06:22

megjötteeeeeeeem :)
végre lilu. nem neki örülök igazából, hanem hogy nincs IB :D

részemről teo, krisz, zsófi mehetnek haza.

Istenes Bence 2014.01.26. 20:07:05

Hat perc telt el, de már bevágtam egy csomag Haribot. Fene a belem. ;)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.01.26. 20:07:08

@Haynau: még, lehet nézni, észreveszi az rtl, oszt nem lesz sokáig.

pocokpocok 2014.01.26. 20:07:13

@Haynau:
lsh-live.org/

ez volt :)
De Blájennek nem megy :/

Tompó 2014.01.26. 20:07:24

Á ott volt az új gyerek 2 mp-re láttam...azt hittem csak szöveg, hogy ott van..de most láttam hogy igaz!

ő-szinte 2014.01.26. 20:08:06

FASZOMATBAZDMEG most akkor hol kommentelünk??????????????????

EZ KIBASZOTTKURVAIDEGESÍTŐ ÉS VELÜNK VALÓ KIBASZÁS!!!!!!!!!!!

pocokpocok 2014.01.26. 20:08:18

500+1 hogy nyafog, borzalom!
pfej!

pink ninja 2014.01.26. 20:08:34

@pocokpocok: nálam működik, és örök hálám érte :)

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.01.26. 20:09:40

Mi ez a meztelencsigás utalás?
Már mikor a hajnali streamen csináltam, akkor se értettem, h minek nyomkodja oda a fogkrémet.

szmoti 2014.01.26. 20:09:56

tényleg működik a linken a livetream, és nem is olyan para, csak kb. fél percet késik :) de tényleg megy

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.26. 20:10:01

@Haynau: *irasshaimase :D de értékelem az igyekezetet.

Tompó 2014.01.26. 20:10:22

@ő-szinte: sírsz is vagy csak ordítasz?

pocokpocok 2014.01.26. 20:10:36

Zsóti paprikásan udvarol :D

malevil2050 2014.01.26. 20:10:38

Zsoti ki se néztem belőled ezt a viccet :)

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.26. 20:11:49

úgy látom, zsóti nem képes felnőni, marad a meghúzom a haját, mert tetszik nekem-módszer.

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.26. 20:11:59

Érdekes, hogy udvarol Zsóti: bepaprikázza Durci erőspaprikával! Bazmeg! :D :D

Persze rögtön levágta, hogy Zsóti az! :D

malevil2050 2014.01.26. 20:12:37

Akkora szinész???????????

Istenes Bence 2014.01.26. 20:12:43

Shárlika igazi arca Fűrészből a bábu.

ő-szinte 2014.01.26. 20:12:43

@Haynau: én tanknak néztem Lilut:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Tompó 2014.01.26. 20:12:45

@malevil2050: kispesten ez a humor? nem csodálom, hogy kisebbrendűségi komplexusai vannak....:DD

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.26. 20:13:29

egy napja még hirig volt, vége mindennek meg ment a vetítés. nem? most meg már örül, hogy udvarol? :D

lilu vicces volt a kétéves fiúval, végre van nevetés meg ilyenek.

☺ágica (törölt) 2014.01.26. 20:13:39

mivel lepte meg Szájmon 500+-t?

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.26. 20:13:40

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: én sem vagyok házas. hát akkor? :D

Na, Dorkának akkor ezek szerint kint is bejön az ilyen gyerekes baromság? De jó!

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.01.26. 20:13:58

Dorkának szólhatott vki, h milyen smink az, ami jól áll neki. Jobban néz ki, mint mikor bejött.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.26. 20:14:03

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: mindent ingyen kapnak, sztem ezt is. szóval zsóti az rtl tulajdonát rongálta :)

Dick Tator 2014.01.26. 20:14:07

Liluban az az egyetlen jó dolog, hogy ő nem Bence

ő-szinte 2014.01.26. 20:14:09

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: én nem csicskulok, faszomatbazdmeg :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
ráraktam a jelemet és kész
max kivisz és kinnhagy a gecibe ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.26. 20:14:30

@pocokpocok: kábelen van rtl2-m :)
aszittem a honlapon megy rlife a kamera...

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.26. 20:14:54

@☺ágica: egy szivecskét rajzolt papírra, beleírta, hogy charlotte/a (nem lehet eldönteni), körbe rakott kavicsokat és rájuk meztelen csigákat (elmondása szerint) fogkrémből.

Tompó 2014.01.26. 20:15:03

@☺ágica: valami meztelen csigával ha jól láttam

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.26. 20:15:29

@ミラ: nah, már csaknem érted akartam küldetni, hiányoltalak!

Itt a macifül neked. meg van extra meglepi :D

ő-szinte 2014.01.26. 20:15:37

@Tompó: mindkettő ÉS még toporzékokok is közben ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

A Proverbiális Noszty Fiú 2014.01.26. 20:16:36

Zsolti asszem gázabb mint Aurél. Félelmetes mennyire sötét és primitív egy véglény.

Tompó 2014.01.26. 20:16:38

@ő-szinte: akkor te ma nem kapsz jelet..kell a műsor :DDD

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.26. 20:16:41

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: helikopterezel is nekem? :)

@ő-szinte: be akarsz menni a villába soron kívül?

malevil2050 2014.01.26. 20:16:41

@Tompó: de van jobb : a nő illta :)

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.26. 20:17:49

Ez a kérdezz-felelek naggggggyon kemény csörte! Mennyi hazugság! :D :D

ő-szinte 2014.01.26. 20:17:50

@Tompó: figyelj... én MINDENT a nézecccccségért ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.01.26. 20:18:03

Jó ez a ki tud fapofával nagyobbat hazudni játék :)

pocokpocok 2014.01.26. 20:18:03

@☺ágica:
én megszáradt galambsz.r kavics kombónak néztem :D vmi szív féle

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.26. 20:18:45

Most kavarja ez a Simon, vagy nem kavarja??! :)

pink ninja 2014.01.26. 20:18:47

aurélió mekkora :)))

Istenes Bence 2014.01.26. 20:18:53

Hogy a picsába lehet ennyi faszságot kérdezni? Mekkora egy buta népség ez. Zsófi! Mondd ki, hogy csicskával nem járunk.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.26. 20:19:13

sárlik elvileg összeveszett simivel, majd a mai videón dugnak erősen, amikor rájuk nyitottak csoportosan. akkor csak megbocsátott.

zsófi meg sárlik öribarik lesznek.

szmoti 2014.01.26. 20:19:15

Aurélió most nagy arc volt :D

Deutsche Gabbana 2014.01.26. 20:19:40

A Homlokra Tetovált Szemöldökű Lánytól kinyílik a bicska a zsebemben.

pocokpocok 2014.01.26. 20:19:52

Oráliónak nincs ingerküszöbe...

A Proverbiális Noszty Fiú 2014.01.26. 20:19:56

Na végre egy jó jelenet.

Sárlottot a veresegyházi asszonykórusba kellene berakni, a tájszólásával ki se lógna.

Dick Tator 2014.01.26. 20:20:08

Krisz: Itt mindenki buta, mert itt vagyunk!!!

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.01.26. 20:20:16

Zsófi és Sarolt pár nap alatt, h megtalálták egymást.

Hori1 2014.01.26. 20:20:16

Vidéki maaan a király

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.26. 20:20:19

@☺ágica: lebuktál, neked bejön simi.

@Haynau: ez az egyetlen mentséged, de lehet rajta változtatni :D

egybites megmondta, hogy mindenki buta. okkkkkké.

Tompó 2014.01.26. 20:20:29

Egyik butább mint a másik :DDDDD

ő-szinte 2014.01.26. 20:20:30

@ミラ: á basszameg, nem engednek be mert félnek, hogy ellopnám a sóóóóóót ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.26. 20:20:32

"Amúgy itt mindenki buta, mert mind itt vagyunk."

Traktoros Krisz, hovatovább Másfélbites lett! :D

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.26. 20:20:38

@Istenes Bence: én némi almapálinkán gondolkodom a ma esti műsorhoz... :))

Tompó 2014.01.26. 20:21:52

A traktoros megmondta a tutit :D

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.26. 20:21:59

Jézusom, ezek mingyá' összeverekednek. Mikor engedik be közéjük az óvónénit?

perszepolisz 2014.01.26. 20:22:23

Debílió kezd azért idegesíteni. Mi a faszt képzel ez magáról?

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.26. 20:22:31

sárlik mennyyyyyyyyyire hazudik. ha kimennek, szegény simi. most lehet, hogy megeszi a dumát, de kint vissza tudja nézni.

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.01.26. 20:22:41

Asszem, h itt nem lesz sok kiszavazás, minden 2. ember verekedés miatt lesz kizárva :)

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.26. 20:22:41

@Tompó: :DDD

Pedig most jót szólt bele az össznépi üvöltésbe :D

Istenes Bence 2014.01.26. 20:23:09

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: Letoltam már egy liter forralt bort. Direkt főztem, de nem bírtam kivárni a műsort.

ő-szinte 2014.01.26. 20:23:14

@pink ninja: igen, nekem ő a kedvencem a múltkori óta :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
imááááááááádom ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Dick Tator 2014.01.26. 20:23:25

asszem ez a Zsófi idegesít a legjobban.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.01.26. 20:23:46

@ミラ: illetve az rtlhez szorosan köthető cég tulajdonát.

@Haynau: írtam neked

@MolnarErik: pedig azt kifizettetném, akkir lenne leginkább éhezők viadala :D

@ő-szinte: kész az új nicket.

Istenes Bence 2014.01.26. 20:23:51

@ミラ: Sárlik annyira okos, hogy fel sem fogja, hofy mit mond.

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.26. 20:23:55

"Közel akartál kerülni? Finoman fogalmaztál, baszni akartál vele!"
- Szájmon Sárlikhoz

ő-szinte 2014.01.26. 20:24:16

@Istenes Bence: míly meglepő ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

pink ninja 2014.01.26. 20:24:19

@ő-szinte: jah, hát úgy is a te 200. nicked vagyok :DDDD

Tompó 2014.01.26. 20:24:24

szerelmes vagyok mint egy nagyágyú :DDDD Sárli :DD

pocokpocok 2014.01.26. 20:24:30

501, te minden vagy anyám, csak szerelmes nem!

szmoti 2014.01.26. 20:24:34

És Traktorosunk tényleg javuló tendenciát mutat :)

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.26. 20:24:48

sárlik azért akar zsolttal lenni, mert érezte, hogy erős. de még akkor más nem volt bent, csak pár ember, amikor már rácuppant volna a harcsájára.

Deutsche Gabbana 2014.01.26. 20:25:22

követelem, hogy a kiválasztás után azonnal kapjanak korlátlan mennyiségű alkoholt és induljon el az online közvetítés! :D

pink ninja 2014.01.26. 20:25:40

@szmoti: van még benne tartalék, adni kéne még egy kis időt neki, remélem nem esik ki ilyen gyorsan :)))

ő-szinte 2014.01.26. 20:26:00

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: hogy mi??? :-O :-)
@ミラ: nem hiszem, hogy megeszi ;-)))

malevil2050 2014.01.26. 20:26:05

Eddig a legjobb taktikus a sári! jól jáccik! feladta a leckét szájmonnak!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.01.26. 20:26:28

@ミラ: nem, nem. Tudta előre, h iza látta, h nem lehet átérni két kézzel a harcsáját, olyan meg nem nagyon járt még benne, igaz, simon jellegű sem :D

Szentpeter 2014.01.26. 20:26:29

Tapasztalatom szerint szart se számít hogy a villalakóknak ki tetszik, ki nem..

Alekosz már tízszer kieshetett volna.. vagy Attila..

A nézők meg megnyerették velük a játékot..

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.26. 20:27:09

@ő-szinte: a mai videóban dugnak és rájuk nyitottak a többiek aurelio vezetésével és lerántják a takarót.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.01.26. 20:27:20

@Deutsche Gabbana: @ミラ: azt a csaj én még nem láttam. De igyekszem majd :D

@ő-szinte: már javítottam magam :D

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.26. 20:27:26

@ミラ: azt bármikor :)
MMKK!

De van más meglepi is... ;)
Medvegy.

☺ágica (törölt) 2014.01.26. 20:27:52

@ミラ: átlátsz rajtam:) álmaim pasija...:D

Krisz nagy volt az előbb, remélem még marad

SzilajSzilard 2014.01.26. 20:27:56

Ha Vizát elrabolnák az ufók a villából, vagy Dorka leszúrná, meg is van a gyászvideó.

www.youtube.com/watch?v=Fihw6yhng6A

Szentpeter 2014.01.26. 20:28:02

Az elképesztő mikor Simonnál leesik a tantusz... ilyen a szerelem..

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.26. 20:28:05

@Szentpeter: hát én biztos nem alekosszal nyerettem volna meg, de smst nem áldoztam erre. majd az appon szavazok.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.26. 20:29:15

@SzilajSzilard: ez mennyire szar volt :D

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: nem emlékszem már az MMKK jelentésére. rég volt.

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.26. 20:29:41

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: És tényleg! :D

Szóval Sárlik kavarja a szart ezerrel, de Szájmon feje körül kezd eloszlani a lila köd és észrevette...

ő-szinte 2014.01.26. 20:29:59

@pink ninja: hehe, egy újabb ;-DDDDDD
volt már ilyen tavaly,nem igazán tudtam megmagyarázni, hogy én nem én vagyok ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
de én csak örülök, hogy sokan vagyok ;-))))))))

Szentpeter 2014.01.26. 20:30:05

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős:

Vagy az RTL.. ezt sem zárom ki..

De a lényeg hogy tök mindegy kit választanak ki..

tena_lady 2014.01.26. 20:31:38

Jaj. Tiszta taktika ez, amit a többiek művelnek a Bonnie és Clyde párossal szemben. Mert amúgy kit érdekelne, hogy miért vannak együtt? De viszályt szítani azt gondolják jó lesz nekik.
Amúgy meg Charlotte tök következetesen mondja el mindig, hogy mikor bement, akkor taktikázni/flörtölni akart a pasikkal, de ehhez nem talált partnert, viszont Simonnal meg egymásba szerettek. Most komolyan. Ki bírná elviselni Simont, ha nem lenne belé szerelmes?!

Tompó 2014.01.26. 20:32:22

@Szentpeter: Nem szerelmes....játszik....ugyan úgy mint sári..vagyis egy kicsit jobban, de legalább ők tényleg játszanak..nem úgy mint a többiek...mind tök hülye...

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.26. 20:32:33

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: csak ezekben?! :O

@ミラ: asszem (nálam legalábbis), mindig minden körülmények között...

megfelelne?

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.26. 20:32:50

@tena_lady: aki ribanc amúgy is. ezt is a pénzért teszi.

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.26. 20:33:25

@tena_lady: akinek az össz 2 agysejtje keresi egymást a sötétében?

Tompó 2014.01.26. 20:34:37

@tena_lady: "Ki bírná elviselni Simont, ha nem lenne belé szerelmes?! "

:DDDDDD azért 12 misiért, lakásért, kocsiért...sok mindent elvisel az ember..:DD..még a körmét is szopogatná...szerintem..:D

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.26. 20:34:52

"Marylin Brando és Charles Manson" együtt, valamint "Süsüi és Torzonborz keveréke" - Dorka jellemzése (de ki írta???). Na ez nagy volt! :D :D

ő-szinte 2014.01.26. 20:35:47

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: nem kell új nick, sixx nem basz ki :-) (remélem :-DDD )
én legalább értékelem a stílusát ;)))) :-P
és ne feledd, hogy többen mondták, hogy én vagyok a női alteregója, jájjjjjjjj mámó ;-DDDDDDDDDDDDDD

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.26. 20:35:50

na. szereti a f@szt, ez legalább korrekt volt.

nem látnak az orruktúúúúúúúúúúúl. ez a ronda vigyorgás, fú. nem sunáznám. ütném.

Tompó 2014.01.26. 20:35:56

Sári nyert..legalább ő valamiben már első :DDD

pink ninja 2014.01.26. 20:36:15

sárlot bazi idegesítő, nagyon durván

pocokpocok 2014.01.26. 20:36:23

Sárlik mindig akkor túlozza így el a mimikáját, mikor hazudozik.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.26. 20:36:53

iza inkább ne nevessen. légyszi.

ő-szinte 2014.01.26. 20:37:02

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: LOL ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
tuttttam én mi a trendi avi ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.01.26. 20:37:09

@ő-szinte: neki van női álllllteregggggggóóóóóóóóóóóójjjjjjaaaaaaaaaaaaaaaaaaa?:D

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: MOST! Gong az eleje, gong a vége.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.26. 20:38:02

a 19. kerületre hogy húzol lapot? ezt aurelio írta vagy jocó?

szmoti 2014.01.26. 20:38:09

Egész ügyesen olvas ez a fiú :)

Tompó 2014.01.26. 20:38:17

ezeket a véleményeket kik írták ők? lemaradtam...

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.01.26. 20:38:27

Hány szavazatot lehetett nyomni? Már kicsit sok a szavazat.

A Proverbiális Noszty Fiú 2014.01.26. 20:39:07

Na ettől a felolvasósditól meg csak ideges lettem.

ő-szinte 2014.01.26. 20:39:11

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: hát... ezt már megkaptam többször :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.26. 20:39:52

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: gongra nem tudok...
és a végén a gongot te már amúgysem hallanád ;)

Most amúgy volt értelme ennek a strigulahúzásnak?!

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.26. 20:40:07

@Tompó: ők bizony. ha magadra írtál volna szart és aláírod, hogy "aláírás: aurelio", akkor ő még fel is olvassa :D

a cigit néha kitakarják. mé?

agimano 2014.01.26. 20:40:10

19. kerületre lapot húzni:D

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.01.26. 20:40:10

Laci az egész éjjeli streamen ezen puffogot.

pocokpocok 2014.01.26. 20:40:11

mióta retusálják ki a cigiszívást? :O

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.26. 20:40:15

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Szerintem mindenki mindenkit jellemezhetett, csak két kategória volt: színész és színésznő.

Orálió tud olvasni! Hangsúlyozni mondjuk nem, de hagyjuk. Legalább nem analfabéta. Teljesen.

Istenes Bence 2014.01.26. 20:40:32

Sárliknak olyan a feje, mint ha méhkaptárba hajolt volna.

ő-szinte 2014.01.26. 20:40:44

@ミラ: na ezen szakadtam ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

A Proverbiális Noszty Fiú 2014.01.26. 20:40:50

@ミラ: nem akarják reklámozni az erőspaprika gyártóját.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.01.26. 20:40:57

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: az egész vvnek nincs értelme.

A Gongot majd én ütöm.

@ő-szinte: akkor szidhatlak?:D

Tompó 2014.01.26. 20:41:00

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: Hát arra nagy tételben nem fogadnék..látva azizabellát..:D

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.26. 20:41:09

@A Proverbiális Noszty Fiú: igyál te is pálinkát, aztán nemlesz több gongod! :)
izé, gondod...

Szentpeter 2014.01.26. 20:41:52

Rábasztál Simon, kérd vissza a gyűrűt..

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.01.26. 20:42:12

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: tudtam, h buszokkal szállították őket szavazni.

@Haynau: akkor jó. nem figyeltem eléggé.

A Proverbiális Noszty Fiú 2014.01.26. 20:42:13

@ミラ: nem gondolkodni kell hanem imponálni.

Tompó 2014.01.26. 20:42:29

@ミラ: :D

kitakarják..védjük az ifjúságot..biztos úgy nem tudják mi van a szájukban..

pocokpocok 2014.01.26. 20:42:37

műbalhé 501- 1-től :)))

ő-szinte 2014.01.26. 20:42:55

@ミラ: nem tom, de a kedvenc mondatom lesz ;-DDDDDDDDDDDDDDDD
ez kb olyan mint, hogy idősebb vagyok mint szlovákia ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Deutsche Gabbana 2014.01.26. 20:42:56

fantasztikus ez a vita, lenyűgöznek az érvelések.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.26. 20:43:30

@A Proverbiális Noszty Fiú: improvizálni.

bent 12 emberből 1 simon, 1 sárlik, marad 10, ebből 9 szerint sárlik játszik. well, ezekután ha simon nem hiszi el, így járt.

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.26. 20:43:33

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: "tudtam, h buszokkal szállították őket szavazni."

Van róla videjó is? Kaptak a szavazatér' tüzifát?

Istenes Bence 2014.01.26. 20:43:34

Na, dugjatok, oszt' haladjunk.

pocokpocok 2014.01.26. 20:43:39

hogy tudnak folyton a takaró alatt lenni?
én utáltam koleszba is, nem kapni levegőt :((

pocokpocok 2014.01.26. 20:44:24

dugás köznem veszekedni: jön a leleplező húzás!!!

Tompó 2014.01.26. 20:44:34

gyön az in flagRANDI..:DDDDD

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.26. 20:44:38

@ミラ: ezen felnyihogtam :D

miért, most retusáljanak f.szt a kezükbe?! :)

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: najó, ha te gongolsz nekem, akkor tudok!

@pocokpocok: jujj, vigyázz, nehogy kilökődj!

Szentpeter 2014.01.26. 20:44:56

Mit csinál Simon, elhárítja a dugulást ?

malevil2050 2014.01.26. 20:45:06

Ahha szval ott volt h jáccunk egy kicsit :)

agimano 2014.01.26. 20:45:15

@A Proverbiális Noszty Fiú: nem olvastam amúgy, hogy miről volt szó:)

pocokpocok 2014.01.26. 20:45:24

simi a boxer gomblyukán át csinálja? :D

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.26. 20:45:26

jó így dugni, ez valóvilág..
Sztem lehet, h Debilió azért kíváncsi, mert közelről még nem látott ilyet?! :))

malevil2050 2014.01.26. 20:45:33

@ミラ: Így már más a helyzet :)

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.01.26. 20:45:45

Bakker, kimegyek brunzolni, erre mire visszajövök már nem veszekszenek, hanem hegesztenek.

Deutsche Gabbana 2014.01.26. 20:45:49

Orálió miért fogdossa a nudliját, amikor Simonék szekszőnek?

A Proverbiális Noszty Fiú 2014.01.26. 20:45:51

@pocokpocok: Sárlott a munkahelyi ártalmaknak hála 2 köbméter levegőt, három sonkás szendvicset, egy termoszt, fél pár túrabakancsot, egy iPhone töltőt illetve egy tekercs polifoamot is el tud rejteni.

Tompó 2014.01.26. 20:45:54

Iza volt legnagyobb..közben zabált:DDD

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.26. 20:46:28

most jön a köpdösés. mi ez, a Való Ovi?

malevil2050 2014.01.26. 20:46:42

Hhahhhhaaaaaaaaááááhhhhhhh ? Leköphetlek?????

agimano 2014.01.26. 20:46:49

leköphetlek? milyen csajozós duma már!

pocokpocok 2014.01.26. 20:47:09

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős:
Eskü varrok neki egy gomblyukas párnát, oszt gyömöszölheti :D

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.26. 20:47:22

ha azt kérdi meg zsóti, hogy lepisálhatja-e, mert úgyis lemossa, akkor ott helyben rábukik? így is kapcsolatnak titulálja.

BarBwire 2014.01.26. 20:47:25

Jó estét, itt vagyok, mi történt?

A Proverbiális Noszty Fiú 2014.01.26. 20:47:25

Úgyis lemosod!

Beköpködi mint Peti a légy.

Istenes Bence 2014.01.26. 20:47:34

Ezt a pesti udvarlási módot kipróbálom. Holnap leköpök pár csajt az utcán.

agimano 2014.01.26. 20:47:46

morbid, bunkó... én is ilyen avgyok

ő-szinte 2014.01.26. 20:48:39

@ミラ: áhhhháháháháháháháááááááááááá, ezért kapni fogsz az ellenbrigádtól ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
de full igazad van ;-)))))))))))))

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.26. 20:48:45

Na, aki nem búvalbaszott, hanem képes jól megköpködni a csajt, jól tolja a bunkó morbid poénokat: Dorkánál lehet jelentkezni!

BarBwire 2014.01.26. 20:48:46

@Istenes Bence: Nehogy, válaszként beverik a pisze orrod.

malevil2050 2014.01.26. 20:48:58

Piszkosul le vagyok maradva,rájöttem

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.26. 20:49:01

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: :D
Miértz, volt gulyás-szavazás is?

Nem is rossz ez a Durci fürdőruciban...

@ő-szinte: erre pontot adok :)
vagy: az anyakönyvem hosszabb, mint a szlovák törikönyv.

@pocokpocok: ezért a tetőn csináltátok?! :D

pocokpocok 2014.01.26. 20:49:05

@A Proverbiális Noszty Fiú:
Akkor Sárlik maga egy fekete lyuk, be ne szippantsa az egész villát :D
@Tompó: Iza tehénné dagad, ha sokáig marad :) folyton zabál.

agimano 2014.01.26. 20:49:06

@Istenes Bence: pesti lol, vidéken mi a szokás?

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.01.26. 20:49:06

Na végre vmi kellemes látnivalót kínál Dorka.

Istenes Bence 2014.01.26. 20:49:21

@ミラ: Le is hugyozok pár csajt. Ha ez Kispesten megy, itt Csabán is menni fog.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.01.26. 20:49:28

@Istenes Bence: mindenképpen felmegyek pestre ezért.

@BarBwire: én uncsizom, de ez megszokott.

Tompó 2014.01.26. 20:49:36

@BarBwire: simon "szerelmes"..összevesztek, aztán dugtak...mindenki berohant..aurélió vakargatta...zsolti le akarja köpni dorkát mer az vicces...simon-laci-sári..villa legnagyobb színészei választás dobogósai

pocokpocok 2014.01.26. 20:49:43

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos:
a 7.-en az erkély korlátján, mert klausztrofóbiás vagyok..
jah: tériszonyos is :D

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.26. 20:49:54

@ő-szinte: én mellettük vagyok, ZsóDo párti vagyok, de ez baszki egy óvodás kisfiú.

pocokpocok 2014.01.26. 20:50:18

@agimano: vidéken a virág dukál :D

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.26. 20:50:48

@MolnarErik: bizony, te itt élsz a testi vágyaidnak, közben meg elszalad a ló! :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.01.26. 20:50:49

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: ahammmmmmmmmmmm, neked nem én kellek, hanem az a másik??????????? Hát ki vagy te?????????????, Az életben rád sem néznék.

Tompó 2014.01.26. 20:50:51

@pocokpocok: úgy jár mint az előzőbe kinga...falat kell bontani, hogy ki tudjon jönni...

BarBwire 2014.01.26. 20:50:59

Dugja meg valaki Izát, mert ezt a feszkót már én nem bírom.

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.26. 20:51:02

Iza bepöccent. De úgy dívásan. Lesz itt még balhé!

pocokpocok 2014.01.26. 20:51:17

Iza kibukott , megy duli-fuli.. majd ő kis kertészleányt játszik..

ő-szinte 2014.01.26. 20:51:21

@ミラ: háttt, ha ilyen a rajongótáboruk, akkor már nem is izgulok ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD :-P

Hori1 2014.01.26. 20:51:25

Ócska ringyó ez az Iza..

pocokpocok 2014.01.26. 20:51:46

elvonási tünetek...

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.26. 20:51:52

És Dorka még utána is megy! Ezt nem hiszem el!!!!

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.26. 20:51:52

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: jajajjaj, lebuktam, poedig csak improvizálni akartam neked :D

Szentpeter 2014.01.26. 20:52:03

@BarBwire: Neki csak Zsóti kell... ( röhögök )

Deutsche Gabbana 2014.01.26. 20:52:16

@MolnarErik: könyvet írhatna Orálióval az önuralomról. mmm, novellát.

malevil2050 2014.01.26. 20:52:30

Isauraaaaaa megfázik a nunid!! :)

ő-szinte 2014.01.26. 20:52:31

és bazdmeg Dorcit le Durcizták :-OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
ezek tényleg olvasnak minket és lopják a krejjjjativitásunkat :-OOOOOOOOOOOOo

A Proverbiális Noszty Fiú 2014.01.26. 20:52:35

Szegény Zsolti mekkorát tévedett amikor azt mondta,hogy Iza túl jó hozzá.

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.26. 20:52:59

A nagy barinők! :D

Izának egész jó a lába...

Wannabe Iza mérnem száll be harmadiknak, oszt mindenki lenyugszik a g...be :)

Hori1 2014.01.26. 20:53:10

Iza spanglit szív, vagy mér takarják ki? :D

pocokpocok 2014.01.26. 20:53:13

@Haynau: lehet, nem is a Zsótiba szerelmes, lesz itt még 3-as felállás az ágyban :D

Tompó 2014.01.26. 20:53:14

izaura beszabályozza a lakókat..:D kezd szimpi lenni :D

Istenes Bence 2014.01.26. 20:53:16

Dolgoztam Pesten másfél évet. Ha tudtam volna, hogy a jó csajokat csak le kell köpni, sokkal több összejött volna. A picsába.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.01.26. 20:53:20

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: nekem te ne magyarázz, nem vagy te senki sem. Én itt szétteszem a lábam, mire te másba gongolsz?????????? Ezt így hogy?

Szentpeter 2014.01.26. 20:53:22

Hát ma estére Zsofi segge kimarad...

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.26. 20:53:30

@pocokpocok: de most leesett a hó. marad a köpdösés.

izát valóban meg kéne dugnia valakinek.

nathalie 2014.01.26. 20:53:34

Ezen az Izán olyan jókat derülök :D Szánalom :D

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.26. 20:54:05

Megjött Dorka esze, leszarja Izát a továbbiakban.

malevil2050 2014.01.26. 20:54:09

A jelemet zsótira teszem,Zsóti hagyd el a villát most nincs gong se eleje se vége,most!

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.26. 20:54:16

na tegyük meg tétjeinket: iza zsótira teszi v dorkára?

átraktam a jelemet sárlottra.

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.26. 20:54:40

@Istenes Bence: :DD

Vigyázz, IRL az bűncselekmény.
Senki nem veszi be, h csak csajoztál. Hiába vagy IB!

HummeRC 2014.01.26. 20:54:43

Sziasztok. Csak megfordították a szavazást és Sári lett a győztes. :P

ő-szinte 2014.01.26. 20:54:44

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: eddig is tehetted :-DDDDDDDDDDDDDDDDDD

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: az is játékban van ;-DDDDDDDDDDDDD

azért LILU is erősen döcögősen tolja a műsort :-SSSSSSSSSSSSSSSSs

pocokpocok 2014.01.26. 20:54:48

501-et szavazná ki a többség, aztán Lacit.

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.26. 20:54:48

Sárlik lenyomta Lacit a "szimpátiátlan"-szavazáson!

agimano 2014.01.26. 20:54:54

Epigramma az önuralomról és Svédország fővárosáról

BarBwire 2014.01.26. 20:55:03

@ミラ: és ez most jelent valamit? akkor mi a fenének kellett szavazni?

Tompó 2014.01.26. 20:55:11

minnyáá kezdődik..:DDD

malevil2050 2014.01.26. 20:55:39

@Haynau: Műr az éccaka megbeszéltük

malevil2050 2014.01.26. 20:56:42

Végre jön a játék! Nem ez a sok erköcsrendészeti baromság,

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.26. 20:56:48

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: :DD

Hát aszittem, h olyan őszinte a szerelem, mint Sárliké... Hogy én csak egy 502-nek kellek, nemtöbbre.

DE már megyek is, gyűjtük hegyi csillagvirágot az éjszakában, rakom reggelre a küszöbödre.

Szentpeter 2014.01.26. 20:57:16

Teo és Józsi mi a tökömnek van bent ?

Mint két kaktusz..

BarBwire 2014.01.26. 20:57:23

Azt megnézném, ha Sárlik kigolyozódik, akkor kit golyózna meg Simon (persze-persze hűséges marad, de akor legalább el kezdene játszani, és nem az altesti dolgokkal foglalkozni)

ő-szinte 2014.01.26. 20:57:30

@Istenes Bence: :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: eskü nekem is ez ugrott be :-O :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
és azt meg végképp nem értem, hogy mire olyan nagy barinők mikor halál féltékenyek :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

SzaffiChan 2014.01.26. 20:57:36

Sziasztok:-) Köszi a tippet, hogy hogyan lehet nézni időben :D Laci vagy Sárlik menjen haza . Amúgy az a vicces , hogy a pont a két íkúbetyár parasztgyerek gondolja az összes többit síkhülyének :D ez valszeg olyan lehet, mint amikor részegen, mindenki mást is részegnek látsz :-)

Empty Bee 2014.01.26. 20:58:27

Végre egyszer egyetértek a nézőkkel: Dorka forevör, a többi droid meg mehet a ****** *** **** ****-be.

pink ninja 2014.01.26. 20:59:05

@ミラ: én is áttettem sárlottra, idegesítőbb a rózsaszín csajnál is

nosce 2014.01.26. 21:00:26

@ミラ:
vagy azt h ráverheti-e ? :)

ő-szinte 2014.01.26. 21:00:29

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: félre nézek és te máris másra kacsintgatsz?????
csak azt ne mondd, hogy véletlen lesmárolt!!!!!!!!!!!!!!

nathalie 2014.01.26. 21:00:36

@foxglove (igazándiból):
megérkeztem, kb képbe is kerültem, hogy ki kicsoda, készen állok :D

nosce 2014.01.26. 21:01:45

@Szentpeter:
azért hogy wellnesszezzenek

Istenes Bence 2014.01.26. 21:01:49

@ő-szinte: Átraktam a csengőhangomat a TV maci zenéjére, hogy mindig eszembe jusson, hogy köpjek!

malevil2050 2014.01.26. 21:01:54

És most csapó 4765 :)

pocokpocok 2014.01.26. 21:01:56

@nathalie:
Semmiről nem maradtál le: mindenki utál mindenkit :D

ő-szinte 2014.01.26. 21:02:19

@Szentpeter: teó a legkakutuszabb, józsi legalább néha jókat mondd ;-DDDDD

pink ninja 2014.01.26. 21:02:38

józsi komolyan egy boxeralsóban várta az élő műsort? :DDDDDDD

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.26. 21:02:41

@agimano: mi itten ostorozzuk a csajokat. tuggyák hun a helyük.

@ő-szinte: rosszkislány vagy, azért :DDD

@Empty Bee: gyere te is a Durci-klubba akkor :)

Haynauval mi alapítók vagyunk :) (bár eztét Dorotitól tuti kikapok)

Jééé, 2 hét után meg tudták csinálni a hangot?! :D

ő-szinte 2014.01.26. 21:02:57

@Istenes Bence: dehülyevagy :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

malevil2050 2014.01.26. 21:03:04

Most fagy le a mosoly.)

Szentpeter 2014.01.26. 21:03:05

Lilu ne verd a nyálad nem vagy Orálió esete..

nathalie 2014.01.26. 21:03:08

Azért megnyugodtam, hogy ennek a Lilunak azóta se lett humora...

pocokpocok 2014.01.26. 21:03:17

Gombi-szív, mint fogalom, ..
Aurélió beszólt "lilu, mikor 10 éves voltam, akkor is ilyen jól néztél ki!
Lilu: Te is így néztél ki 10 éve Aurelió!"

Empty Bee 2014.01.26. 21:03:26

@Haynau: De szép is lenne, ha ma az arcrángásos sunyi picsa tényleg repülne.... jövő héten meg mehetne utána a pincsije.

malevil2050 2014.01.26. 21:03:38

Jééé jáccani jöttünk?????Hogy a fenébe van ez???

ő-szinte 2014.01.26. 21:03:59

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: hát az nem biztos, hogy olyan rossz :-P :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Deutsche Gabbana 2014.01.26. 21:04:08

megállt a sz*r mindenkiben, máháhháá :D

pocokpocok 2014.01.26. 21:04:19

Laci vállán a vörös csík női körömnyom, vagy csikket oltottak el rajta?

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.26. 21:04:35

@Empty Bee: neee, Szájmon maradjon, csinálja a majrét rendesen! :D

SzilajSzilard 2014.01.26. 21:04:38

Amikor Au olvassa fel a véleményeket, és Sárlikon a rózsaszín ködmön van és csodálkozik, pont úgy néz ki mint a Csillagok Háborújából egy tauntaun!

pocokpocok 2014.01.26. 21:05:11

nem nagyon mozognak, rokkant csiga hozzájuk képest fényév sebességgel megy.. agyal mindegyik...

pink ninja 2014.01.26. 21:05:32

zsoltról meg soha nem fog lerohadni ez a gatya? :)))

katasztrófa :)

19 Nyunyesz 85 2014.01.26. 21:05:39

Na ennyi olvasás után én is bekapcsolódoknék ebbe a kellemes társaságba. Kis lemaradásban vagyok,mert retek klub mentes életet élek, szóval kérlek közvetitsetek, ha már nem élvezhetem eme nagyszinvonalú műsor összefolalóját :)

pocokpocok 2014.01.26. 21:05:42

@St. Pácsó Ármándó: igen, a kapanyéllel a szájába.. de nem para..

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.01.26. 21:06:04

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: nekem eddig improvizáltál. Ámbár így szomcsi vagyok. Az én szerelmem igazi irántad.

ő-szinte 2014.01.26. 21:06:11

aurélióóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

KAMERÁBASÉRÓZÁS

;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ez belém égett, innentől alapfogalom ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

SzilajSzilard 2014.01.26. 21:06:33

@St. Pácsó Ármándó: Akiről el tudod képzelni hogy mosott már le Zetort. Ezért a beceneve Traktoros Krisztián.

Istenes Bence 2014.01.26. 21:06:38

@ő-szinte: Nem tudok napirendre térni. Komolyan, lelövöm magam. Ez a főmajom tényleg megkérdezte a csajtól, hogy leköphetlek,de igaziból, mert úgyis lemosod?

Ilyen van? Ez köpte, hugyozta, rászart a csajara? Ilyen tényleg van?

Áhhhh... Holnap veszek citromot, legyen nálam mindig.

foxglove (igazándiból) (törölt) 2014.01.26. 21:06:55

@nathalie: mit szólsz a felhozatalhoz?

19 Nyunyesz 85 2014.01.26. 21:07:01

Dobálják már a jeleket?

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.26. 21:07:09

@ő-szinte: tépjetek széééét!!
nem köphetlek le (be) véletlenül??! :)

BarBwire 2014.01.26. 21:07:11

Mintha nem lett volna kiszavazás még eddig sose, úgy huzott el mindenki a kanapétól.

A Proverbiális Noszty Fiú 2014.01.26. 21:07:19

Annak a nevét ahova szeretnéd tenni aztán odatenni.

Lilu lesz a titkos beköltöző?

pocokpocok 2014.01.26. 21:07:32

@19 Nyunyesz 85:

szokásos sematika, indoklás, végén név, egyenlőségkor a villamester dönt, lapra írnak...

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.26. 21:07:40

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: én nem rád haragszom, de ezentúl megtartom tőled a távolságot.

Tompó 2014.01.26. 21:07:40

Mindig is utáltam mikor luli elmondta a szabályokat.

Szentpeter 2014.01.26. 21:07:45

@Istenes Bence: Ne akadj ki ezen.. a baszást lehet hagyományosan oldják meg...

BarBwire 2014.01.26. 21:07:52

@19 Nyunyesz 85: Még nem, mert Lilu próbálja elmagyarázni a szabályokat,

agimano 2014.01.26. 21:07:56

be merik vállalni Sárlottot?

A Proverbiális Noszty Fiú 2014.01.26. 21:08:08

Névre szóló boríték.

Na most lesz kavarodás, mert Krisztián Józsi és Zsóti is a "kizárásos alapon" megoldásra játszottak.

pocokpocok 2014.01.26. 21:08:11

Lilu lehetetlent kért: értelmet a szemekbe :D

agimano 2014.01.26. 21:08:26

egy nagy bólintást, értelmet a szemekbe, LOL

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.26. 21:08:41

lilu: bólintsatok vagy valami, értelmet a szemekbe :D

pocokpocok 2014.01.26. 21:08:44

sz.pás a névre szóló boríték :)))

ő-szinte 2014.01.26. 21:08:50

@pink ninja: nagggggggyon kis céééépek :-DDDDDDDDDDDDDDD főleg teó bazzzzzzzzzzz :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Izét kivéve az összesnek a feje vállalhatatlan volt, arról meg ne is beszéljünk, hogy (jó esetben) mindenki macinaciban...

agimano 2014.01.26. 21:09:16

Viki nem írt semmit

pocokpocok 2014.01.26. 21:09:16

sürögnek, mint a hangyayboly.. vége

ő-szinte 2014.01.26. 21:09:37

@ミラ: azért az övébe sem ártana ;-DDDDDDDDDDDDDDD

Szentpeter 2014.01.26. 21:09:43

Tedd be, vedd ki... Lilu anyám..

nathalie 2014.01.26. 21:09:47

@foxglove (igazándiból):
hát nagyon uncsi... ebben az Izában látok potenciált, hogy egy Baukó éva lesz belőle, és totál belezavarodik ebbe a Zsóti és Dorka dologba.
A Krisztiánban bíztam nagyon, de egyelőre még csak nem is beszél. És jó lenne ha a Józsi is több teret kapna :D

19 Nyunyesz 85 2014.01.26. 21:09:53

@BarBwire: Jézusom. Akkor még egy ideig várhatunk... Egy kutyának könnyebb lenne elmagyarázni, mint pár játékosnak :)

Pácsó Ármándó 2014.01.26. 21:09:58

Szerintem Lilu gázsiemelést fog kérni

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.26. 21:10:01

Luli lebaszta a kompániát! :D :D

BarBwire 2014.01.26. 21:10:22

@ő-szinte: szerintem is, egyik se tud egy kis sminket felrakni,

szmoti 2014.01.26. 21:10:22

én sem szeretem ezt a szabály ismételgetést, de ezek tényleg teljesen sütik :D láthatjuk :D

Tompó 2014.01.26. 21:10:27

nagyon nagyon szeretlek, de vagy a legjobb barátom itt bent, te vagy a legjobb fej és tényleg nagyon nagyon csípem a búrád és tudod, hogy imádlak..ezért rád rakom a jelet..:D

nathalie 2014.01.26. 21:10:29

@ő-szinte:
muhahaha :) nem láttam az avatárod, amikor kiválasztottam az enyémet :D:D most tűnt fel :D

pocokpocok 2014.01.26. 21:10:33

és mi van, ha nem azt mondják, akit írtak??

Pácsó Ármándó 2014.01.26. 21:10:35

Teó kőművesdekoltázst villantott! :-)

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.26. 21:11:04

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: csak vicceltem :D a brájenes szerelmed miatt. most nekem hozott macifület a kirándulásról :)))

pocokpocok 2014.01.26. 21:11:04

Simon-Zsolti videót vágtak össze... az megy most bent...

ő-szinte 2014.01.26. 21:11:06

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: az Dorothy akit köpködhetsz, én csak lazán lesmacizlak :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.26. 21:11:13

@ő-szinte: sőőőőt, az jó is :)

Fúúú, Teónak mekkora kőművesdekoltázsa van!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.01.26. 21:11:23

Na, most untam meg, szóljatok, h ki lett a kiválasztott.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.01.26. 21:12:27

@ミラ: ahhhaaaaaaaaaa, akkor jól kiviszlek párbajozni! Nekem te ne gyere a japán menő neveddel.

@nathalie: SZIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!

Istenes Bence 2014.01.26. 21:12:28

Köpős Zsolti. Mostmár így hívom.

☺ágica (törölt) 2014.01.26. 21:12:29

hogy a bánatba nézitek és kommenteltek egyszerre?! érthetetlen...

Deutsche Gabbana 2014.01.26. 21:13:06

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: pedig jók ezek a visszajátszások, feltépik a behegedt sebeket.

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.26. 21:13:17

Lilu átment tanítónénibe és ejnyebejnyézik! :D

BarBwire 2014.01.26. 21:13:17

Simon nem Zsótira fogja tenni, szerintem.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.26. 21:13:20

sárlik meg simon nem a kendőköpés miatt kezdtek el beszélgetni? sárlik mondta el simonnak és előtte nem beszéltek.

lilu sokkal jobb, mint IB.

simon nem az elmúlt 15 nap alapján hozza meg a döntését. hát?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.01.26. 21:13:23

@St. Pácsó Ármándó: én???????Miért is? A jóságomért???????????? Nem baj, viszem a japcsit, Blájent el akarja venni TŐlem.

pocokpocok 2014.01.26. 21:14:00

hogy én hogy utálom Lilut, empátia szikrája nincs benne és undok is mellé...

Tompó 2014.01.26. 21:14:04

@☺ágica: a tv-n nézem a laptopon meg nyomatom...legalább is én:DDDD

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.26. 21:14:05

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: cicaharcolunk?

lilu túl sok értelmet feltételez, hogy élőben kérdez tőlük.

szerintem simon zsófira teszi.

ő-szinte 2014.01.26. 21:14:06

@agimano: szépek te :-DDDDDDDDDDDD

@nathalie: hehe, mikor nagy gondolatok találkoznak, ugye ;-))))))))))

áhhháháháháháhá simon osztja LIlut, jááááájjjjjj de szrizem!!!!!!!!!!!

Empty Bee 2014.01.26. 21:14:25

@Haynau: Lilu egy befásult napközis tanárnéni játékosságával és frappánsságával fegyelmezi a játékosokat:
"Szerintem, hogy ne káromkodjatok, azt is meg lehet jegyezni" *komoly bólogató nézés*

BarBwire 2014.01.26. 21:14:27

Lilu: Aurélió, te mit gondolsz?

19 Nyunyesz 85 2014.01.26. 21:14:43

Na mit vandálkodot megint?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.01.26. 21:15:02

@Deutsche Gabbana: tudom, de eddig sem nagyon néztem az öfiket, mert unom :D A kommenteken szórakozom leginkább.

Meg persze GÉZA ÖFIJEIN!!!!!!!!!!!!!!!!! Hozzád szóltam OH, nagy MESTER :)

Nem izgatnak az ilyenek, mert a nevekett már leírták.

pocokpocok 2014.01.26. 21:15:21

Aurelio konfliktusai kisfilm megy: pókostul, repülőstül, ordítóstul..
hangerő levéve..

malevil2050 2014.01.26. 21:15:23

@☺ágica: Megsúgom mind a minitoron van )

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.26. 21:15:36

aurelio sírni fog, ha meglátja, mennyit bőgött.

zsolt ahogy húzogatta a port antennáját, az priceless.

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.26. 21:15:42

@SzilajSzilard: :DD ez baszott jó, tauntaun...

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: te vagy az egyetlen vöröscipellős hercignőm! ;)
De elbizonytalanított a fény és a labanc, akikhez titkos kapcsolat fűz :D

☺ágica (törölt) 2014.01.26. 21:15:53

@Istenes Bence: jahogyúgy! komoly? :) le vagyok maradva...

ő-szinte 2014.01.26. 21:15:58

@nathalie: áhhháháháháháá Izáért még kapni fogsz ;-DDDDD amúgy Aurélió után ő a második favoritom, mert az erő vele van, csak piszkálgassa vki ;-DDDDDDDDDDDD

szmoti 2014.01.26. 21:16:09

Szerintem Debilió most megkapja, hogy nem erről volt szó a beköltözéskor, mikor Bencus rákérdezett, hogy ugye nem fogsz sírni ? :D

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.26. 21:16:56

@☺ágica: nem kell odanéznem, ha gépelek :) de extrémül nem.

☺ágica (törölt) 2014.01.26. 21:17:57

@malevil2050: nekem is. mondjuk én dolgozom is közben:S de szerintem anélkül sem menne:D

@Tompó: értem:)

A Proverbiális Noszty Fiú 2014.01.26. 21:18:03

Ha van isten akkor Laci lekúrja Zsófit.

Istenes Bence 2014.01.26. 21:18:12

@☺ágica: Vicceltem. TV előtt ülök és a tabomról írok.

szmoti 2014.01.26. 21:18:15

Nem szeretem Lilut, de az tetszik, ahogy most osztja őket :)

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.26. 21:18:25

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: Teonak lehet, neki jó segge van.

@☺ágica: Egyszerre nézni és kommentelni? Hogy ez hoyg megy? Kurva nehezen! :D

pocokpocok 2014.01.26. 21:18:39

Iza konfliktusai: Dorka megnézi a csókot élőbe, lesz balhé, ha bevágják!!!

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.26. 21:18:48

én szeretném, ha leadnám iza meg zsóti csókját a nagytévén. közben mutassák a bandát. előre is köszi.

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.26. 21:18:48

@ミラ: meg is kapod tőlem :)
amit ígérek, megtartom :D

a cicaharc menő. van itthon sok mézem is ;)

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: kössetek egymásra lilu kendőt!
meg írjatok őszinteséglevelet! :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.01.26. 21:18:57

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: ne mentegetőzz. Téged is kiviszlek.

Anyám, mekkora tapló ez az iza.

nathalie 2014.01.26. 21:19:41

Ha van isten ez után a videó után az jön, ahogy rámászik, és könyörög neki, hogy őt válassza. :D:D:D

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.26. 21:19:43

@ミラ: ha leadnák.

látod, ágica, nem csont nélküli a vakon gépelés :D

kókuszgolyó 2014.01.26. 21:19:49

Meglátszik, hogy Laci az egyetlen felnőtt ember. Az egyetlen, aki képes összeszedetten beszélni.

pocokpocok 2014.01.26. 21:19:55

nem adták le, áááá, pedig úgy vártam!!!

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.26. 21:20:12

Ó, Izáról még a felét sem adták le. A legizgibb rész kimaradt... :D

Pácsó Ármándó 2014.01.26. 21:20:14

Attól még hogy nem normális!

agimano 2014.01.26. 21:20:36

@ő-szinte: cépét olvastam valamiért:)

☺ágica (törölt) 2014.01.26. 21:20:43

@ミラ: király:) irigy-irigy:)

@Istenes Bence: na, én meg jól elhittem:)

@Haynau: na, ezt tanúsíthatom:) nekem ez még nagyon nem megy:)

ő-szinte 2014.01.26. 21:20:58

@nathalie: majd jönnek az okosok ;-) :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
miért vetted le az avid? :-OOOOOOOOOOOO

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.26. 21:21:04

@ミラ: vagy csak ordítani fog...

Jééé, Lilu érti mi az a kamázni? Pesti ő is?!
Olyan mint egy seprűnyelet nyelt satrafa.
Droid ez a Lilu, low-budget szoftverrel.
Nekem tiszta robotos...

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.26. 21:21:14

hangyafasznyit idén több a káromkodás. lesz itt ORTT :D viszi a 12 millát is.

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.26. 21:21:17

Bazmeg, már azt sem lehet mondani, hogy "fasza csaj"? Lilu monnyon le!

pocokpocok 2014.01.26. 21:21:54

@Haynau: 12-es karika van... ha a bagózást retusálják...

pocokpocok 2014.01.26. 21:22:43

@Haynau: én is attól izgultam volna fel :)

agimano 2014.01.26. 21:22:54

miért mondta meg nekik, hogy a nevetése miatt esett ki Alexa?

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.26. 21:23:15

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: keveset takar ;)
am engem bárhova kivihetsz.

Mirának hoztam macifület, téged elviszlek a málnásba.

foxglove (igazándiból) (törölt) 2014.01.26. 21:23:45

@nathalie: Izából akkor lenne jó Baukó Éva/VV Vera, ha hízna 25 kilót, az tutira kiborítaná:)

ő-szinte 2014.01.26. 21:23:46

@agimano: de azt én nem tudom mi :-O :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
@pocokpocok: hát nagyot hibáztak a szerkik ;-DDDDDDDDDDDDD
@szmoti: én is így voltam ezzel ;-))))

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.01.26. 21:24:00

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: basszus, Miskolcon lakom, és tudom, h mit jelent az. Sőt, egy labdajátékot is játszottunk még általánosban. :D:D:D:D

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.01.26. 21:24:10

Nem túl konstruktívak a játékosok.

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.26. 21:24:12

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: akkor a hegyi csillagvirág nem is kell a küszöböd elé?! :O

nathalie 2014.01.26. 21:24:22

@foxglove (igazándiból):
unalmasak, még úgy is hogy debilek, unalmasak.

egyébként meg az a szavazás alexánál egy nagy kamu volt. Mert olyanra is lehetett szavazni, hogy nővel smárolt, meg hogy túl messzire ment vagy mi, ezek meg kb ugyanazt jelentették, csak így két felé szavaztak.
Bár mit is várok egy rtl -es szavazástól...

malevil2050 2014.01.26. 21:24:32

Szájmon zavarban van , ezt is meg kellett érnem.

Empty Bee 2014.01.26. 21:25:02

Lilu túlbecsüli a játékosok intellektusát.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.26. 21:25:05

@agimano: hogy ne érezze magát sári megmondóembernek és teo ne törje el a másik kezét is.

nathalie 2014.01.26. 21:25:06

@foxglove (igazándiból):
KINGA!!!!

emlékszünk rá amikor meghízott? :D:D és közben őrjöngő rohamai voltak :D:D:D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.01.26. 21:25:12

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: neki leölöd a medvét, engem meg odavetsz eléjük. Ti direkt taktikáztok.

pocokpocok 2014.01.26. 21:25:14

de kurva időhúzós a műsor... pofátlanság!

Szentpeter 2014.01.26. 21:25:15

Simon, hagyd el a villát !

Tompó 2014.01.26. 21:25:17

mááá megint reklám basszák meg

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.26. 21:25:42

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: keblemre, hisz gyerekkorom kedvenc városa.
De nekünk az egy játékfajta..
Itt mást jelent.

nah, szünet, almapálinka-time.

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.01.26. 21:25:46

Aszittem Lilu azt mondja, h "Nagyon fontos, h ne beszéljetek... csúnyán" :)

Sigismundus · https://csakugyirkalok.blogspot.com/ 2014.01.26. 21:26:23

Lilu te műsorvezetők szégyene, a harmadik évadát vezeted egy élő műsornak ! De Te nem azzal kezded hogy beszéljetek szépen, ez Élő műsor, hanem a képzelt intelllektuális fölényed csillogtattad.
Meg gyönge riposztokat sütöttél el...

Aztán meg csak csúnyán beszélnek a kis kópék, ennyit a Te műsorvezetői tekintélyedről, semmi azaz nulla!!!

Chat Géza · http://chatgeza.tumblr.com/ 2014.01.26. 21:26:50

Valahol azért kibaszott vicces, hogy Simon lófaszt se tud mondani élőben, ha nem káromkodhat.
Lilu meg atomcsászár.

SzilajSzilard 2014.01.26. 21:27:38

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: Esküszöm! Googlebe üsd be hogy tauntaun, képek, és ott van!!

Engem kicsit felizgat amikor Iza csúnyán beszél és háborog. :)

Pácsó Ármándó 2014.01.26. 21:27:41

@Chat Géza: Nem lehet, hogy ez a csodabogár taktika?

Tompó 2014.01.26. 21:27:55

röhejes, hogy csak akkor takarják ki a cigit amikor a szájukba veszik..egyébként lehet mutogatni:DDDD

ő-szinte 2014.01.26. 21:27:57

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: azért még mindig jobb mint Horvéáth Éden Éva ;-DDDDDDDDDDDDDDDDD

@foxglove (igazándiból): mogyikám, fog! ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD pont tegnap vettem észre, hogy már igazándiból el is kezdte
a fején látszott ;-DDDDDDDDDDDDDD

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.26. 21:27:59

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: nem, ezek őszinte érzelmek. én csak az erőshöz húzok. érted, megölte a medvét. értem :D

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.26. 21:28:03

@Empty Bee: mondjuk az övé sem egy kancsendzönga, bármennyire szeretné ezt elhitetni.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.01.26. 21:28:38

@Chat Géza: ez cuki volt, h te meg írásban káromkodsz, de én SZERIZLEK :D:D:D:D

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: gyere te a keblemre. Öcsém, még itten dirigálsz nekem?

BarBwire 2014.01.26. 21:29:10

Liluról annyira lesüt, hogy unja az egészet, és csak muszájból csinálja.

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.26. 21:29:13

@A Proverbiális Noszty Fiú: majdnem a monitorra köptem a pálinkát!:)))
gyártod tovább ezeket?! :D

Pácsó Ármándó 2014.01.26. 21:29:17

@ő-szinte: Igen, most olyan lángos képe van!

Szentpeter 2014.01.26. 21:29:21

Én bejátszottam volna hogy Izaora letámadja Zsótit...

Dorka, tuti félrenyelt volna, hogy a barátnője egy lotyó..

tena_lady 2014.01.26. 21:29:34

Meg leszek lepve, ha Charlotte lesz a kiválasztott. Mert szerintem nem merik rátenni. Viszont ha ő lesz a kiválasztott, akkor csak egy tuját kell választania és vissza lesz szavazva.

nathalie 2014.01.26. 21:29:38

Nagyon szeretném, hogy 501 essen ki, hogy Simon aktivizálódjon.

Wilzor 2014.01.26. 21:29:56

Szájmon összevissza beszél, egyszerűen nincs egy korrekt mondata.

Szvsz Laci lesz a szerencsés a mai este aki kimehet kinnmaradni.

Tompó 2014.01.26. 21:30:26

@BarBwire: nem muszájból...pézé sok pézé..

pocokpocok 2014.01.26. 21:30:38

Sírj, Lilu, kérlek!!!!

ő-szinte 2014.01.26. 21:30:41

@Chat Géza: szerintem tud, csak kurvára nem jön be neki, hogy Lilu próbálja szabályozni :-)
nem gondolom, hogy különösebben kedvelné Lilu "kedves" stílusát ;-DDDDDDDDDDD

Empty Bee 2014.01.26. 21:30:51

@tena_lady: Jelenleg a nézők között a legtöbben Sárira tennék a kiválasztókát, szóval mindenki szimpatikusabb Sárinál.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.26. 21:30:54

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: na kész, meg is csalod, hát hogy teszed így boldoggá? :D

AKARJUK az iza-zsóti videót a nagytévén. a késeket tegyék el előtte.
meg simonnak a sárlott-féle hogyszerezzem meg lacit, menjünk rá zsótira, jocóval hogy rárabolna a harcsájára. nem lenne több kérdés.

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.26. 21:31:16

Annyira sótlan picsa ez a Lilu...
Átjön, h mennyire irritál?

A műsorvezetése meg gagyi ...

Lehet, h kevesebb zsét kap, ezért még annyi energiát sem fektet be?

malevil2050 2014.01.26. 21:31:20

Ha most amoroso letolja a gatyáját,tuti megnyeri :)

Sigismundus · https://csakugyirkalok.blogspot.com/ 2014.01.26. 21:31:22

@Chat Géza: Atomcsászár Lilu abban az értelemben hogyan kell rosszul vezetni egy már harmadik évada vezetett Élő műsort? Mert akkor egyetértek, iszonyat ez a csaj, nagy csalódás. Remélem osszátok majd a hv-kben őt is, mert nagyon gyenge.

ő-szinte 2014.01.26. 21:31:28

@nathalie: faszomatbazdmeg, dehogy esem ki ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

BarBwire 2014.01.26. 21:31:43

@Tompó: a feléért jobban csinálnák ugye?

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.26. 21:31:56

@BarBwire: és még így is viccesebb, mint IB kínlódva.

nathalie 2014.01.26. 21:31:59

@ő-szinte:
a mai köpködős zuhanyjelenetről jutott eszembe A KÖPÉS! Az avatarom pont azt a pillanatot örökíti meg :D:D:D

SzaffiChan 2014.01.26. 21:32:05

Na ezért jobb másnap nézni, nincsenek idióta reklámok. Papucsba mennek majd a kiszavazóra, vagy az nem ma lesz?

foxglove (igazándiból) (törölt) 2014.01.26. 21:32:07

@nathalie: indokolatlan őrjöngés szempontjából Aurelio is ígéretes:)
@ő-szinte: remélem is, az mmkk a legjobbat hozza ki a játékosokból:D onnan már egyenes út vezet a merőkanalas töltött káposztához!

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.26. 21:32:09

@ő-szinte: Nebáncsd ÉH Évát, ő legalább stabil programon futott, amit a rendszergazda beletolt, azt lehozta :)

pocokpocok 2014.01.26. 21:32:18

Zsóti: stílusosan neki Dorka jön be: jah.. melegítő fele a melle alatt... stílus-ikon

ő-szinte 2014.01.26. 21:32:18

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: ez mindenkinek átjön, nem tudom ki tolja a reteknél...

Szentpeter 2014.01.26. 21:32:28

@nathalie: Arra gondolsz, hogy legyen seggrészeg a jakuzzyban ?

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.26. 21:33:01

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: én nagyon is szívesen megyek kebelre.
Leveszel mellel?! :D

pocokpocok 2014.01.26. 21:33:13

Lilunak két arca van: a flegma, meg a vicsori

Tompó 2014.01.26. 21:33:28

@BarBwire: lulit kétlem...de más talán igen..lenne némi ösztönző...dolgozna keményen, hogy jobb fizuja legyen

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.01.26. 21:33:31

Az előző vv a taktikázásról szól, ez meg zsigerekről.
De valahogy túl tömény az egész.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.26. 21:33:38

@SzaffiChan: ma csak kiválasztódás van. kilökődés sose aznap.

Chat Géza · http://chatgeza.tumblr.com/ 2014.01.26. 21:33:54

@St. Pácsó Ármándó: őőő... nem. :D Szimplán csak egy fogalmatlan gyökér.

pocokpocok 2014.01.26. 21:33:57

Viki sorozza a bandát :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.01.26. 21:34:26

@Haynau: ne is mondd, engem itten bántanak.

@ミラ: én többet is szeretek, nagy a szívem :D

Sigismundus · https://csakugyirkalok.blogspot.com/ 2014.01.26. 21:34:27

Ez a Viki de gáz ezzel a nagyképű öntelt okoskodó dumával..

BarBwire 2014.01.26. 21:34:29

@Tompó: jaj kimaradt egy n betű, mi csinálnánk jobban na,

ő-szinte 2014.01.26. 21:34:32

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: LOL :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
jogos ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
@foxglove (igazándiból): várom már ;-DDDDDDDDD
@nathalie: LOL ;-DDD

Tompó 2014.01.26. 21:34:47

józsi nagyon kemény

Pácsó Ármándó 2014.01.26. 21:34:50

Józsi elvinné szántani Vikit

agimano 2014.01.26. 21:34:54

felidegesített a túl okoskodó kérdéseivel, szakadok

BarBwire 2014.01.26. 21:35:05

@Sigismundus: De legalább felkavarta az álló vizet.

pocokpocok 2014.01.26. 21:35:05

Lilu szerint az idióta szalonképes a 12-es karikához...

SzaffiChan 2014.01.26. 21:35:12

Józsi" 8 általánosa szerintem minden magyar embernek megvan" bakker

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.26. 21:35:32

@ミラ: mamutot is ölnék, de már kihaltak.
Lehet, h klónoztatok a kedvedért! ;)

Józzi hozza a figurát!!! :D

Bááááz, ezek a konfliktusok.

Lilu am viccesnek érzi a magát?

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.26. 21:35:53

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: nem bántott itten téged senki. még. :PPPPPP

csak viccelek, nehogy ám komolyan vegyél.

pocokpocok 2014.01.26. 21:36:17

Krisztián "nagyon zsúzsolva én ennyit tuook mondani!" :D

kezdik a jelölést...

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.26. 21:36:27

@ő-szinte: dehát vanneki férje, hát lehet ezt?! :O
Hogy milyen romlott ez a világ!

Pácsó Ármándó 2014.01.26. 21:36:45

Sárlik nagyon túráztatja azt a két agysejtjét

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.26. 21:36:46

Lilu szedje már ki a seggéből a partvisnyelet! Ez nem egy nyugger-adás, te jóságos ég!

malevil2050 2014.01.26. 21:36:47

Baj van józsi elfelejtette a nevet akit felírt,

nathalie 2014.01.26. 21:36:52

@Szentpeter: nem, hogy megbolonduljon a szerelem hiányától.

pocokpocok 2014.01.26. 21:36:57

védettség, nah az nincs, 501 kezd