Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

El Barco - A Bárka 3x12 (spanyol LOST)

2014. január 22. 15:00 - Sigismundus

Na ott fejeztük abba, hogy Ainoa kilőtte az összes töltényt az erdőben zörgő hangokra majd ő is elrohant. A partot rekordgyorsasággal érték el, itt sikerült félbeszakítani a boldog kempingezést, mondják mi történt. Kamera, medvecsapda, fegyveresek kergették el őket, jajj, de Ainoa visszamenne Maxért. Julian megint a vérmatekot veszi elő, nem kockáztatnak több embert. A beszámolóból az kitűnik, hogy azok a Valakik csak védenek egy területet, csapdákkal, de nem ölték meg a felderítőket. Így DellaGuadra dönt, marad mindenki a parton, nem mozdulnak, figyelnek. És nem szólnak Ricardonak sem, már messze jár a hajó, visszafordulnia késő.

Clipboard01.jpg

És tényleg, feltűnik a Sarkcsillag elött a Torony, de senki sincs a tetőn, senkit sem látnak az ablakokban. Montrero és Gamboa így századszorra is meghalgatják, Ulisses utolsó töredékes rádióüzenetét, amely egy hajóról szól, ami elvinné a szállodásokat, majd lövés bontja a vonalat. Mi is Ulissest haljuk, ahogy arról filozofál, hogy mindent meg lehet szokni egy idő után kivéve egy társ elvesztését.

Tervezgetés megindul, a kolumb önzetlenül természetesen felajánlja hogy egyedül átkel felderíteni. Kapitány köszöni az önzetlenséget, de szerinte egy csapat menjen, hogy ha baj lesz, tudjanak segíteni egymásnak. A tűlélésszakértő kezd megint gúnyosan mosolyogni, a jóságos Ricardo komolyan veszi tehát hogy ők már barátok? A várható elmélkedést e tárgyban megszakítja az egyik matróz, aki jelzi, egy jetski sodródott a hajó mellé. Üres a tankja, hát elkezdenek kombinálni, mit keres ez itt? A Torony innen úszva fél óra, ha kjött valaki, miért nem fordult vissza előbb ?

Kis közjáték, Valeria és Raton a Föld utolsó csokikockáján szomorkodnak, jön Ramiro. És közli ültessék el a csokit, mert abból lesz a csokifa. Ha tejjel öntözik tejcsoki, ha mazsolát ültetnek melléje mazsolás. Gyerekek örülnek, elrohannak, aranyos kis sztori lenne. De jön 80éves Öregúr, és elmagyarázza a srácnak, hogy a gyerekenek nem szabad hazudni, mert azt soha nem felejtik el, és oda a bizalom. Ő is csak egyszer hazudott unokájának. Sziget, Piti karókat verne le a parton védelmi állásként, amikor valami keménybe ütközik. Kis kapirgálás a kavicsosban, és előbukkan valami fehér, kis kupolaszerüség...

Clipboard03.jpg

Torony, áthajózik egy kis kommandó, de nem találnak senkit. Eltűnt mindenki, de dulakodásnak semmi nyoma, gyanúsan nagy a rend. Az összes eddigi eltünésnél ez nem így volt. Kapitány furán dönt, Gamboával visszamegy a hajóra, a három srác meg, kutassák átt az épületet. Aztán, hirtelen ugrás, és vissza az időben egy héttel. Uli flash1. Ulisses gitározgatott a bárban, igen csajfogó megjelenésben. És meg is jelent egy, aki épp hogy fiatalkorú, és közli, hogy szerelmes lett bájgunárba. Még egy pólóját is ellopta. Uli finoman célozgat a lány korára, meg hogy barátok lehetnek 84 éves korukig, szóval okosan leépíteni akarja a bezsongott tinilányt. Persze hiába, az flörtölésnek hiszi ezt, és kijelenti, ő lép Ainoa helyére. Aztán kiáltás szakította félbe őket, az egyik figyelő jelenti boldogan, hajó közeleg! Uli sasszeme azonnal kiszúrta, ez bizony nem a Sarkcsillag.

Clipboard06.jpg

Part, kavicsos. Hát nem a Hattyú-2 Állomás tetejét fedezte fel Piti, hanem valami, sokkal inkább hozzá illőt, és hasznosabbat. Egy porcelán WC csészének örülhetnek hamarosan a partraszáltak. Kivételesen nem bosszankodtam ezen az újabb spanyol kaka-poénon. Inkább egy jogos fricskának a LOST írói felé, a sokat ígérően  felvezetett, majd jól otthagyott stationsos szálakról. Ennyit ért az összes, egy használt WC csészét.

Sarkcsillag, Esmela a nagy naív, és nagy romantikus nagy vállalkozásba kezdene. Gamboának lesz születésnapja, és ezt ünnepeltetné meg, de annyira még ő sem butácska hogy ne tudná a kolumb hol szerepel a hajó népszerüségi listáján. Kétségeit hát Juliával osztja meg, aki rájön, hogy még mindig van min meglepődni, ezen a hajón. Butácska szerint ugyanis a Kapitány azért tette Elsőtiszté Gamboát, mert már jóbarátok, és Montreronak kellene átadnia az ajándékot. Meg hogy ők nem egy normális pár, mert még sosem voltak együtt/szexeltek, és ez ehy hónapos kapcsolatban azért furcsa neki..

Clipboard10.jpg

A két ujdonsült jóbarát épp a Kapitány kajütjében áll egymással szemben. Montreronál pisztoly, és úgy közli a másikkal, látta hogy a szállodában az talált és szó nélkül zsebretett egy jelvényt.. Adja elő. Borostás nem ijed meg, fogott már rá pisztoly a Kapitány korábban is, úgyhogy megint elkezdené kidumálni magát. És ekkor meglepetés, a mindig vajszívű Ricardo, egy hangtompítónak szánt párnán keresztül, lábon lövi a másikat.... Hoppá, a beszélgetés új szintre lépett, Gamboa sietve adja oda amit talált, a jelvény szerinte a Francia Tengerészet jelvénye. És hogy a hotelben mi történhetett, Ernesto szerint jókora emberrablás, amit kevesen fognak túlélni. Aztán épp hívni kezdi a Sarkcsillagot Julian is a Szigetről. De Montreronak nincs szive válaszolni, hogy eltünt a fiad, Julian. Úgyhogy rövidre zárja a beszélgetést haverral, holmi áramszünetre meg sok dologra hivatkozva.

Clipboard11.jpg

Sziget. DellaGuadrának is meggyűlt a baja a maga legénységével. Ezek a nyughatatlan fiatalok még felderítenének, de ötletesen. A terv egyszerű de ötletes, innen is gratula az íróknak. A tehén aki egy résszel korábban szívbajt hozott mindenkire. Reggeleit a parton tölti, új barátai közt hogy megfejjék, de aztán visszamegy abba a titokzatos bozótosba legelni, estig. Nosza a nyakára erősítik a kis kamerát az meg majd rögzíti a képet merre megy.

Clipboard12.jpg

Torony, a felderítők kétfelé váltak. Raimro ugyanis felfedezett egy csokiautómatát és ki akarja szedni az utolsót is belőle. A gyorsan előadott csokifás hazugságát amúgy még Buborék is kineveti, majd továbbáll Palomaressel. És találnak is nekikvaló rejtélyt. Egy nagy csomó összekészített bőröndöt, a szállodások hát készültek valahová. Ráadásul családi fotók, személyes tárgyak is vannak a böröndökben, amiket biztos nem hagynak itt, ha helyszűkében is lennének. Megtalálják Uli pólóját is, amit a bepörgött tini lopott el.

Uli flash 2 . Ulisses elöbb egy gyanúsan mosolygó vörös nővel tárgyalja meg hogy az új hajóra bár mind felférnének, az veszélyes lenne, a nő a Sziget koordinátáit szeretné megtudni, de nagyon, persze hiába, távozik. Uli ekkor felfigyel, egy neki integető lányra, az új hajó legénységéből, aki a Francia Tengerészet jelvényes pólóját viselni. De nem tudnak beszélni, mert jön a zizzent tini Sandra hogy ma éjjel bájgunárral alszik mert anyja megengedte. Na most őt határozottabban kell másodszorra lepattintani, hogy végre a francia lánnyal tudjon beszélni, aki azt súgja neki, ne akarjon elsőként erre a hajóra szállni.

Clipboard14.jpg

Sarkcsillag, Kapitányi kabin. Faggatózás mit tud még a kolumb? Az megint próbál mellédumálni, azzal kezdi, hogy még hat hajó volt – ezt tudom! Alexandria projekt -ezt is tudom! Tengeralattjáró- erről is tudok, újat mondj! Oké, új info, hogy csak kiválasztottak érhetnek partot valamiért, márpedig a szállodások azok nem voltak kiválasztva. Véletlenül maradtak életben, de már nem tart sokáig nekik. Kapitány sokat nem tépődhet ezen, mert kihívja Julia, hogy megtudja mi volta szállodában, meg hogy megkérje, adja átt Ricardo az ajándékot. Férje röviden és szűkszavúan tájékoztat átveszi az ajándékot majd visszamegy kabinjába a vérző lábú ünnepelthez.

Uli flash 3 , amiben Uli csak említve volt, de nem szerepelt. A zizzent tini gondolt egyet és a rádión hívta a Sarkcsillagon keresztül Ainoát, előadta másiknak az általa valósnak vélt, képzelt rószaszín lányregényes sztorit hogy ő az új bájgunár-barátnő, és felejtse el a másik.

Clipboard16.jpg

Viccesnek hitt kis jelenet Ramiro küzdelme az autómatával, addig lökdösi, míg egy csomó apró ki nem hullik. Papocska és félkegyelmű inkább tovább kutatnak és aki keres az talál. Egy fényképet egy hajóról, amely nem a Sarkcsillag és nem a Sirrah Csillag, hanem egy harmadik. És a hátulján egy dátum kézzel, december 1. az írás láttán Buborék kis rohamot kap, mert felismeri, ez Marimar kézírása, járt az Észak Csillagán, járt a szállodában.

Clipboard17.jpg

Uli flash 4 . És már látjuk is, francia egyenpólóban Marimart, amint a kérdésés fényképet mutatja Ulinak. És elmeséli, hogy az Észak Csillagából kevesen maradtak életben, pontosabban, keveset hagytak életben. Ez a hajó sem partra viszi majd a szállodásokat, a kapitánynő hazudott, megölik őket is.. Uli kijelenti, rádiózni kell a Sarkcsillagra és ellenállni. Marimar amúgy úgy került a francia hajóra hogy a barátja jutatta fel, bizonyos Roberto, aki alkalmazott fizikában okos, és a Sarkcsillagon utazik. Megmutatja a fényképét is, Ulisses felismeri félkegyelmüt, Maimar sztorija ezzel igazolást nyer nála. De nincs szíve Roberto állapotáról pontos jelentést adni, csak annyit mond, életben van ő is. Marimarnak elég ennyi, hogy boldogan megölelje, az eddig hallgatózó zizzent tininek meg elég ennyi, hogy ellopózzon dühösen.

Clipboard20.jpg

Lazítsunk néhányat a sok izgalomra. Lazítás 1, Sziget, Piti elégedetten trónol a neki rendelt trónon, mikor jön Ainoa. Igazán királyi jelenség hülyegyerek, így a lány neki önti ki a szívét, hogy hazugságon kapta Ulissest, aki ismerte Dulcét, ismerte az Alexandria projektet, már az indulás elött is. Pedro Girones jó gyerek, valami szívhez szóló kis hülyeséggel sikerül mosolyt csalnia a lány arcára. Lazítás 2 . Torony. Ramiro visszadobálta az összes aprót az automatába, csak egy hiányzott még, de egy dróttal megoldotta, csoki a kezében, de a másik karja az beszorult. Lazítás 3 Sarkcsillag. Valahogy mégis kiszabadult, mert Raton és Valeria ámultan veszik észre hogy termés van a csokiültetvényen, Ramiro meg 80éves Öregúr elégedett tekintete elött.

Clipboard26.jpg

Palomares és Buborék tovább kutatnak, de félkegyelmű azon problémázik mit szól majd hozzá Marimar? Andres a Hít Embere, vígasztaló szavakat szóla, hogy nem a buborékot látja majd a lány hanem azt a férfit aki soha nem felejtette el. Buborék meg is vígasztalódik és egyből észreveszi hol is vannak, a rádiósszobában. A rádió szétlőve, a padlón vérnyomok, jelentik. Montrero pedig visszarendeli őket, de azonnal.

Clipboard23.jpg

Uli flash 5. Rádiózna a Sarkcsillagra hogy mi van, de ekkor jön Sandra a zizzent tini. Mostanra sikerült beleélnie magát abba hogy ők nagy szerelemben voltak, de a francia csajjal megcsalta őt bájgunár. Uli nagy önuralommal elmagyarázza, hogy neki csak Ainoa a szerelme, meg Sandrának is eljön az igazi hamarost. Persze hiába, az közli, hogy Ainoát már elintézte, lekapja magáról az ereklye-polót, és elrohan. Uli tovább rádiózna, de rosszak a légköri viszonyok, csak töredékesen hallották egymást Sarkcsillaggal. Megpróbálta elmondani amit már tudunk, de ekkor az új vörös kapitánynő szétlőtte a rádiót. Vele a túsz Marimar és Sandra is. Bájgúnár kap a fejére egy jókorát, de a lányokat megnyugtatják, Ulisses kiválasztott, nem ölik meg. Őt nem.

Clipboard24.jpg

Sarkcsillag. Palomares jelent, mutatja a fényképet is. Julia felismeri, ez az Észak Csillaga, testvérhajó, de nagyobb raktérrel, alkalmas 200 embert vinni rövid távon. Montrero visszaesne naívságba megint, biztos úton vannak a Szigetre. De akkor útközben észlelték volna őket? Na meg a rádióüzenet ami lövéssel ért véget... Úgyhogy nincs más mód, vissza a Szigetre, Kapitány bejelenti a legénység maradékának. És ha már így együtt vagyunk, akkor még egy nemszeretem feladat, megajándékozza Gamboát szülinapja alkalmából egy zenélő tojással.

Clipboard29.jpg

Aztán jön Julian hívása a Szigetről. Visszajött este a tehén, nyakán a kamerával. A felvétel szerint társaságkedvelő, mert egy ház közelében járt, ami körül fegyveres emberek mászkáltak...

Címkék: el barco
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása