Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éjjel-nappal Budapest 200. - Apádra ütök

2014. január 22. 20:12 - Zirowe

A jubileumi 200. részt a családi dráma árnyékolja be, no meg persze a szokásos Lófej féle ostobáskodás. Mindenki fejenként 10ronggyal járul hozzá Dzsóék nászajándékához, mondom mindenki, kivéve Zsófika,mert neki sajnos összesen 3ezer forintja maradt a hónapra, mert mindent elköltött ruhákra, pipere cuccokra és a mérlegbe is kellett már friss elem, meg amúgy is, a szülei most válnak, bár nem tudom, hogy ez miért számít kifogásnak. Ezalatt az álomhajón Tudjukki is oltja Dzsóékat a házasság miatt, kb szerintem már nem is maradt szereplő, aki ne ellenezné ezt az istentelen frigyet. További meglepetés, hogy a Margit körúton a jegyesek összefutnak az éppen arra kolbászoló Dzsómamával és Dzsópapával, akiket, minden figyelmeztetés ellenére, Barbi hívott meg.

01.jpg

Dzsópapa, aki elmondása szerint Dzsó apja és anyja (sic!), mindenért oltja évtizedek óta nem látott fiát, a fantasztikus nevétől kezdve a lakótársai miatt és azért is, mert ült a kóterben, bár Dzsó szerint ez mind miatta van. Szegény Dzsómama azon bánatát is elsírja, hogy még sosem látta az egyetlen unokáját, bár szerintem ha tudná, hogy milyen valójában, akkor egyáltalán nem is akarná látni. Kiderül, hogy Dzsópapa nem csak kritizálásban erős, hanem üvöltözésben és verésben is, ezért a huszadik hangos szóváltásos kakaskodás után, amely alatt meglepő módon egyszer sem hangzik el kedvenc „hallod” kötőszó, végre sikerül kipaterolni a szülőket és Barbara is belátja, hogy ezt nagyon nem kellett volna. Másik jelentős főszál, hogy Lallerhez vmi érdekes arcú falusi volt osztálytársnője jött látogatóba, hogy jól körberajongja a kuvaszt, mert ő már akkora sztár. És bár Gaben rögtön mondja neki, hogy valami nagyon nem kóser a csajjal kapcsolatban, aki szerinte csak azért jött, hogy kivegye a „kiérdemelt” részét Laller „hírességéből”, Pumi elhessegeti az alaptalan vádaskodásokat és inkább körbevezeti a lánykát a városban, hogy mutassa neki mekkora császár lett belőle.

02.jpg

Még Márcselló és Anikó is belemegy a hülye játékba, de ők is rögtön megérzik a lányka kétes szándékait, igazából mindenki tisztában van ezzel, csak szokás szerint Laller nem, aki inkább örül annak, hogy már megint merevedése van. A csaj a sok idegesítő hümmögés után végre szobára vonul Lallerral, akinek mindent hajlandó elnézni, a prosztóságát, a görényeket, a kis szobáját és az abban lévő bűzt, de azt már nem, hogy a srác koszos zoknikkal és boxerokkal alszik a párnája alatt, ezért pont az utolsó pillanatban feladja az egészet és beismeri, hogy a többieknek volt igazuk vele kapcsolatban. Említésre méltó még, hogy Lófej egész nap szerencsétlen Pedálozót csicskáztatja, aki szerelmes pincsiként lesi minden kívánságát és persze tagadja mindennemű vonzalmát a lány iránt. Redzsi jól megaszondja, hogy ezzel a viselkedéssel Lófej szépen lesüllyedt Tudjukki színtjére. Bár most Redzsi véleménye nem annyira mérvadó, mert szerinte a piros ruhája jó lenne Anikóra. Nyilván jó lenne rá, de lenne benne hely még Cincogi és Barbi számára is.

11 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.01.22. 20:31:27

"Nyilván jó lenne rá, de lenne benne hely még Cincogi és Barbi számára is." Te egy mekkora dög vagy :DD Bevettelek a csapatomba, Rita mellé harmadiknak. A döntés ellen fellebbezésnek helye nincs, kábé mint amikor a Kidobósban embert választottunk.

A mai részt nagyon nézem, hosszú idő után az első, ami leköt.

Zirowe 2014.01.22. 20:33:50

@aggyistenbiri: én ma Sherlock harmadik évad maratont tartok, az "izgalmakat" holnap délelőttre hagyom, csak most van egy 10 perces pihi és addig belenézek.

Az elég nagy parasztság amúgy, hogy a tegnapi előzetesben lelőtték a nagy poént, amire amúgy mindenki számított.

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.01.22. 20:38:22

@Zirowe: A tesitanár üzeni, hogy a Serlok miatt kapsz felmentést, mert ő is szereti, de azért igazolást hozzál ÉNB HV formában.

Zirowe 2014.01.22. 20:39:18

@aggyistenbiri: mivel most már napi, nyilván lesz holnap is.

Addig is élvezd a mai 6x-os adagot. :)

karev 2014.01.23. 07:58:24

@Zirowe: sztem viszont jó, hogy ilyeneket istesznek előzetesbe, és nem sunnyognak, meg titkolóznak. ha nézed, úgysem az előzetes miatt.
azért szánalmas még szakítani is sms-ben, nemhogy az esküvőt lemondani. legalább lett volna annyi tisztesség benne, hogy odaáll a nyomorult elé. amúgy meg teljesen meg tudom érteni, mert Barbi nagyon gáz.

Zirowe 2014.01.23. 12:18:13

A tegnapi hv-hez kéne, nem tudja véletlenül vki, hogy melyik házasságkötő teremben voltak?

A képek alapján úgy tűnik, hogy vagy a Múzeumkert, vagy a Károlyi kert, vagy vmi más kert van a háttérben, de nem tűnik Budának.

p.o.p 2014.01.23. 13:01:27

Ez a rész, amiről a hv szólt, ez az egyik legkellemetlenebb rész volt hosszú idő óta. A Dzsó szülők és Hanna párbeszédénél én éreztem magam kényelmetlenül, annyira SZAR volt az egész. És az a jelenet mikor Dzsópapa 5 perc után Hanna kezébe nyoma a 20ezrest...könyörgöm...

A Lali vidéki barátnője (aki állítólag SZÉP) konkrétan úgy nézett ki mint egy Buffy-ból szabadult vámpír, én rendesen féltem volna tőle Lali helyében:)

Zirowe 2014.01.23. 13:08:32

@p.o.p: legalább Dzsó nem aggatta rájuk azt a fantasztikus jelzőt, hogy "terroristák", pusztán csak azért, mert volt merszük megmondani egy 18 év alatti fruskának (Karvaly ugyebár), hogy mit tehet és mit nem.
Ezt máshol úgy hívják, hogy rendes szülői nevelés.

p.o.p 2014.01.23. 13:11:11

mondjuk exboxoló dzsófatertől tuti én is megijedtem volna, ha elkezd rángatni h üljek le, miután 10 perccel előtte még a 20as nyomkodta a kezembe azzal a kísérőszöveggel h "mert megérdemled". de miért is érdemli meg amúgy????:)))

Zirowe 2014.01.23. 13:22:40

@p.o.p: egy fél pillanatig még mertem remélni, hogy végre valaki meg fogja nevelni ezt a szabadon növő lányt, de sajnos nem, az ertéel továbbra is kiáll az ilyen suhancok mellett.
süti beállítások módosítása