Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való világ 6x10 - Egy dugás, egy kirúgás, egy üvöltözés

2014. január 21. 21:00 - sixx

Kis túlzással a tegnapi volt a a VV6 eddigi legjobb adása, amiből kiderült, hogy Simon nagyobb kan, mint bárki a villában, és képes hajat vágatni egy dugás kedvéért, valamint most már az is világos, hogy Harcsaszájú Iza igen változatosan tud kurvaanyázni, VV Zsóti meg a legbeszaribb szájhős evör a villatörténelemben, és végül azt is megtudtuk, hogy VV Alexa mandátuma lejárt, és szerdán mehet isten hírével - de erről ő egyelőre még nem tud semmit.

Screen Shot 2014-01-22 at 5.39.05.png

A műsor azzal kezdődik, hogy Istenes Balázs, aki tegnap este megint Bence volt egy kicsit, beköszön a villába, hogy közölje az agyhalottakkal: valakinek mennie kell a picsába. Mint minden ilyen beköszönéskor, a lakó üvöltve fogadják, és elhangzik egy aztakurva is Bugyitlantól. Szegény Istenes bejelentené, hogy valakit kihajítanak a tutiból, de nem hallja senki amit mond, mert ugyan el tudunk juttatni egy önjáró szondát a Marsra, de 2013-ban nem tudjuk megoldani, hogy egy tévé ki legyen hangosítva távvezérléssel. Ez egy örök probléma a VV történetében mellesleg. A bejelentést Debilió hangos "hála istennek, bazdmeg" felkiáltással fogadja, és hozzáteszi, hogy végre kevesebben lesznek. Te kis buta, Óverdóz helyére új lakó vagy lakók érkeznek majd.

Screen Shot 2014-01-22 at 5.44.44.png

A folytatásban először Sárlik tetemre hívása zajlik a hálóban, a csajok azt akarják tudni, hogy mi ez a Szájmon l'amour, de Sárlik hiába hajtogatja a közel tíz perces vallatés alatt, hogy nem a pöcke viszket, hanem valóban belezúgott a kisemberbe, nem hisznek neki. Istenes megszavaztatja a nézőket, akik dettó azt mondják 76 százalékban, hogy ez kamuszerelem, és Sárlik csak a bőrét félti. A beszélgetés alatt T34 állandóan belepofázik a kérdésekbe és Sárlik válaszaiba is, így elég nehézkes kihámozni a mondanivalót, nehezítésnek meg ott van még Sárlik affektálással súlyosbított tájszólása is, na mindegy. Dorka az interjúszobában közli a villanővérrel, hogy Sárlik egy rohadt kurva, de szofisztikáltabban mondja, mert neki nem kell hajnal fél ötkor hogyvoltot írnia.

Screen Shot 2014-01-22 at 5.38.51.png

A következő szegmens egy crossgender sztriptízről szól, amiben a pasikat kisminkelik, női ruhába öltöztetik, a csajoknak meg férfivá kell átvedleni, majd elviselni, ahogy a nőnek fazonírozott pasik sztriptízelnek nekik. Ebből persze a szokásos lett, Debilió Teó arcába dugta a farkát, és smárolt volna, Gyúrósjózsi meg leszarta az alanyt, csak önmagát nézegette a tükörben, közben feszített és duckfaszelt. Simlis Laci T34-nek ropta, és igyekezett zavarba hozni egy erőszakosabb csókkal, de a vége leginkább olyan volt, mint egy rémesen kínos násztánc, amit egy őrült keletnémet koreográfus a "nemi erőszak az irodában" témára fűzött fel. Zsóti Dorkának rázta a seggét, a bizonytalan léptekkel és hajcsavargatással operáló Szájmon meg mindenkinek, mert ő ilyen rendes. Illetve nem, csak neki van esze, és szerez egy-egy piros pontot minden nőnél egy ilyen gesztussal - a többi kan erre nem képes rájönni, és nem is fog soha. Mutatunk egy galériát.

Aztán jött a Harcsaszáj vs. Zsóti kaland, ami úgy indult, hogy Szájmon lebaszta Zsótit, hogy micsoda gyökér a nőkkel, mire Zsóti benyögte hogy dehátmér, bármelyiket megbaszhatnám, Sárlik ott nedvedzett a térdemen öt perccel a beköltözés után, Harcsaszájú Iza meg széttette a lábát és azt hörögte, dugjál meg, de hirtelen. Na, ezt nem kellett volna, mert Sárlik úgy pattan fel a sarokból, mint aki véletlenül túlméretes műfaszra ült, kirongyol, és elmeséli Izának, mi megy bent. A magát modellnek valló Harcsaszájban ettől elpattan valami, hiszen itten belegázoltak az önérzetibe, vagy mibe, lebassza a félig megkent zsíros deszkát a pultra, és üvöltve ront be a hálóba, hogy ott az enyémnél sokkal mocskosabb szájjal elküldje Zsótit a kurva anyjába.

Screen Shot 2014-01-22 at 6.18.30.png

Az üvöltözés úgy öt percen át megy, Iza folyamatosan túráztatja magát, Zsóti meg megszeppen és visszakoz, nem úgy gondoltam, NEKEM TE ITT NE POFÁZZ BAZDMEG, KI A FASZOMAT TUDSZ TE ITTEN MEGBASZNI, TE SZERENCSÉTLEN FASZSZOPÓ, HÁT KINT RÁD SEM NÉZNÉK, TE, és ez megy sokáig. Nagyon sokáig. Az eseményt persze meg kell beszélni, mindenki helyezkedik, hogy akkor most mi lesz, T34 meg tapsikol, mert neki tetszik a balhé. Harcsaszáj ezen is felkúrja az agyát, és csapkod, viszont kés van a kezében, így mindenki az ajtó felé somfordál, biztos ami zicher alapon, csak Agyatlan Zsóti nem veszi észre, hogy négy centire van a kasztrálástól. A vége persze egy kupaktanács, ahol Simlis Laci seriffként békít, T34 meg beszól, hogy nem kell itt okoskodni állandóan, hadd beszéljék meg egymással. Egy biztosnak tűnik: Zsóti nem fogja megpocsíkolni Izát.

És ha már pocsíkolás: Szájmon nem bírja tovább, és rákucorodik Sárlikra, de előtte levágatja a haját T34-gyel, aki ezt nagyon élvezi, mert olyan szerelmes a csávóba, mint az állat. Szájmon ezt szerintem tudja, de elteszi rosszabb napokra, most ott van neki Sárlik, akinek olyan koszos a lába, mint minden mezítlábas paraszlánynak szokott lenni. Szájmoné sem tisztább, plusz ott a legendás köröm is, szóval egy-egy, de nem is ez a fontos, hanem az, hogy a kisfickó befekszik 500+ mellé, magukra húzza a takarót, és nekilátnak. Ez eleinte elég nehézkesen megy, mert a többiek ki-be járkálnak a hálóba, minden bizonnyal azért, hogy kibasszanak velük. A dugás alatt Iza reakciója a legjobb, olyan széles vigyorral tudatja az akcióról mit sem sejtő, és a nappaliban körmét piszkálgató Dorkával, hogy "eksön van", mintha legalábbis ő kapott volna egy pélót a csúnyájába.

Az első menet nem túl hosszú, és nem is látványos, viszont utána Szájmon bevallja, hogy tökszerelmes - nem kell terapeutának lenni ahhoz, hogy tudjuk, a bezártság baszakszik az agyával, és a villaajtón kívül már meg sem fogja ismerni Sárlikot, de hát ez nem az a világ, hanem a való. A legjobb reakció természetesen Debilióé, aki az interjúszobában azt mondja, hogy ha beindul az ő ideje, egynél nem áll meg. Az aktust szakmai szemmel elemezve megjegyzi, hogy ő volt már nővel takaró alatt, és tudja, hogy amit látott, az egy kettőtől ötperces ütés volt. És én ezt pólóra fogom nyomtatni.

Screen Shot 2014-01-22 at 6.23.03.png

Ma este VV Alexa távozása és sírásrívás lesz műsoron, tessen jönni kommentelni 21:00-től.

 
 
Címkék: vv6
605 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tompó 2014.01.21. 21:02:24

A csaj még gyilkolni fog...képtelen feldolgozni, hogy a zsolti nem akarja megpiszkálni a csunyáját:DDD

Simon for President! 2014.01.21. 21:04:31

"Csóri anyám mit lát??!!"

:DDDDDD

Tompó 2014.01.21. 21:05:47

@Simon for President!: :DDDDD

Már el is bútorozott...megírta valamelyik irodalmi folyóirat..

Cimili 2014.01.21. 21:06:23

Harcsaszájú Némber:DDDDDDDDDDDD

Tompó 2014.01.21. 21:14:01

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: ááá max. ha parancsba kapja az rtl-től...:DD

beacska 2014.01.21. 21:20:18

tegnap és ma még nem volt időm reagálni a tegnapi öfire:
- a tegnapi rész után merje vki Vikire mondani, hogy nincs szíve: ő az egyetlen nő, aki istápolja Auréliót (Laci-karkötő, plusz két szív, plusz bement utána a zuhiba is...)
-Simon direkt váltott: szürke ruha, rövid haj plusz néha Évának hívja élőben Chartottot (és Gombinak Auréliót, meg Gergőnek Zsoltit) :) ilyen elképzelhetetlen, hogy vki akar egy numerát?

IDÉN NYERJEN NŐ!!!

Coelhohoho (törölt) 2014.01.21. 21:22:53

" A helikopterezés olyan mint a léggitározás, nem elég, hogy hülyének néznek, még a kezed is elfárad." /Coelho/

BarBwire 2014.01.21. 21:25:27

@beacska: Ezzel a választékkal nehéz lesz.

én már a fény gyermeke vagyok 2014.01.21. 21:25:48

@beacska: Majd ha a többiek elkezdik Simont Bandikának hívni, gyorsan leszokik a tréfás elnevezésekről.

beacska 2014.01.21. 21:27:47

@BarBwire: én Vikire voksolok. de sajna, dagi nem nyerhet :(

beacska 2014.01.21. 21:28:46

@én már a fény gyermeke vagyok: nem hinném, az azt jelentené, láttak régi részt. de Simon arra panaszkodott, asszem Vikinek, hogy "ezek azt sem tudják, hol vannak"

beacska 2014.01.21. 21:32:16

jaaa, és mit szóltok Simon szürke izomtrikós riportjához? ;)

BarBwire 2014.01.21. 21:32:18

Jé, Bence rendesen öltözött fel!

tena_lady 2014.01.21. 21:32:42

Ma kiderült, hogy Charlotte Svájcban escortozott. Jól van, gondoltam ez sejthető volt az 500+ pasiból meg a külföldön élésből. Nem okozott szerintem senkinek se meglepetést. Aztán fél órával a hír olvasása után esett le, hogy milyen rafinált ez a Charlotte! Nem mondta ki, hogy kvázi kurválkodott, csak annyit, hogy már több mint 500 pasival lefeküdt, ami miatt eleve mindenki úgyis kurvának tartja. Zseniális. Virágnyelven már bevallotta a műsor elején. A BAD nyaklánc is jelzésértékű. :P Igazából az lenne a hülyeség, ha valaki 500 pasival lefekszik úgy, hogy nem kér érte pénzt. :D Erre pedig nem hiszem, hogy csak Simon jött rá a villában, hanem (majdnem) mindenki. Simon pedig biztos rájött, nem hülye, meg a beszélgetéseikben is utalt ilyesmire. Vajon egy férfi szemszögéből számít, hogy a barátnője 500 pasival szexelt pénzért vagy 500 pasival szexelt ingyen? Nem hiszem, hogy a kettő között különbséget tenne. Amúgy meg gyönyörű, ahogy egymásra találtak! De tényleg. Van benne kölcsönös szimpátia és taktika is mindkét fél részéről jó rendesen. Meg hát basszus, Simon mégiscsak pasiból van! Bolond lenne nem kihasználni a helyzetet. :D De a totális győzelem az lenne a részéről, ha valóban elcsábítaná Charlotte-ot, amire minden esély megvan. Eddig 2,5 nő ezzel a dumával...na, persze. Bírom őket, bár a szívem csücske azért Aurelio. A hülyék sokkal szerethetőbbek. Cristofelt is imádtam. :D

Istenes Bence 2014.01.21. 21:32:59

Na! Dobjanak ki valakit!

BarBwire 2014.01.21. 21:33:35

Jaj de megszeppent arccal beszélt. Csak nem fog sírni?

Cimili 2014.01.21. 21:33:47

Dorka repül sztem.

én már a fény gyermeke vagyok 2014.01.21. 21:34:01

@beacska: A többiek se látták az előző szériákat? Azt hittem csak Teó, ő nagyon hitelesen tagadta.

Coelhohoho (törölt) 2014.01.21. 21:34:25

" Beleültem az étkészletbe, kapcsolódom élőben a villámról." /Coelho/

BarBwire 2014.01.21. 21:36:21

Simont megnyírták!

BarBwire 2014.01.21. 21:36:59

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Nincs benne semmilyen drámaiság benne.

HummeRC 2014.01.21. 21:37:20

Na végre, kiderült. Kár Alexáért.

Fordított mad max = 1 jön ki, 2 megy be. :P

Istenes Bence 2014.01.21. 21:37:28

Korrekt. Egy kimegy, kettő bemegy!

BarBwire 2014.01.21. 21:37:31

Úgy látom dadogok.

malevil2050 2014.01.21. 21:38:46

meg vannn aaa csavarrrrrrrrrr!!

BarBwire 2014.01.21. 21:39:06

Szegény Theo, nem fog becsajozni.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.21. 21:39:48

alexa hazamegy. jaj de kár, de kár... nő az osztalék debílió javára :D

bence meg inkább áramot vezessen.

Istenes Bence 2014.01.21. 21:40:13

Az a jó ebben a szavazásban, hogy sokkal könnyebb hamisítani.
Alexa! Vár a mama, igaz nem otthon. :DDD

Huhh, de bunkó vagyok. ;)

Schlomo Goldberg 2014.01.21. 21:40:26

Mi történt ? Mi a meglep? Lécci lécci :)

Istenes Bence 2014.01.21. 21:41:18

@Schlomo Goldberg: Alexát holnap kirakják, kettő megy be helyette.

perszepolisz 2014.01.21. 21:41:22

Mondjuk dramaturgilag ez nem túl szerencsés, hogy mi már tudjuk kit küldenek haza egy teljes napig.
Az kellett volna hogy most azonnal kirugdosnak valakit.

Istenes Bence 2014.01.21. 21:42:52

@perszepolisz: Én is azt hittem, hogy beszól, "Alexa, pakolj!".

BarBwire 2014.01.21. 21:43:04

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: hát nem Alexa tetszik neki a legjobban?

Chat Géza · http://chatgeza.tumblr.com/ 2014.01.21. 21:43:35

@perszepolisz: Én azt a mondatot vártam, hogy:
"A nézők szavaztak, hogy ki a legszimpatikusabb, és hát, egyikőtök sincs a listán."

Mondjuk így is jó, hogy egy Alexával megrövidül a műsor.

Coelhohoho (törölt) 2014.01.21. 21:44:25

" Pélót belógató Aurélió nem az esetem." /Coelho/

dejoci 2014.01.21. 21:45:22

Tegnap előjött egy Izás video.Hogy lehet az augusztusi feltöltésen már VV Iza?

nosce 2014.01.21. 21:45:56

Viki megbecsülhetné h valaki belógatta neki a pélót, nem sokban lesz része

BarBwire 2014.01.21. 21:46:10

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Ja, most olvastam, csak ismétlem a szavakat. Írva dadogok. :-)

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.21. 21:46:34

most jön a leggusztustalanabb rész, azt hiszem. pasikat nézni tangában, ez valahogy NEM. nagyonnem.

haza kellett volna zavarniuk most azonnal alexát. minek még egy nap?

BarBwire 2014.01.21. 21:47:18

Debilió csak nyalni tud?

BarBwire 2014.01.21. 21:47:54

@ミラ: Akkor szólunk, ha vége.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.21. 21:48:59

@BarBwire: á, igazából már láttam délután :D fent volt az oldalon.

néha elmossák a tangás seggeket, néha nem. következetesség semmi.

Coelhohoho (törölt) 2014.01.21. 21:49:32

" Vikinek ettől elmúlnak a pattanásai?" /Coelho/

Tompó 2014.01.21. 21:50:24

Alexát kidobták és miért nem egyből kell neki pucolni? Lehet már tudni ki lesz a két beköltöző...ki volt a legképmutatóbb sajnálkozó????:))

Coelhohoho (törölt) 2014.01.21. 21:51:11

@BarBwire: "Debilió gyantáz, Szájmon hegedül." /Coelho/

BarBwire 2014.01.21. 21:51:37

Szeretném felvilágosítani minden jelen lévő pasit: A DÖRGÖLŐZÉS NEM EGYENLŐ A TÁNCCAL!!!

HummeRC 2014.01.21. 21:51:46

Neee, Simon durvább kinézetű, mint alekosz volt, pedig már az is a férfi nem megcsúfolása... :D

Tompó 2014.01.21. 21:53:41

@ミラ: Mármint, hogy kidobják a csajt vagy hogy ketten becuccolnak?

beacska 2014.01.21. 21:53:42

Simontól milyen rendi volt, hogy Izát is kivitte! rajta kívül vajon kinek jutott volna még eszébe?

HummeRC 2014.01.21. 21:53:44

Milyen furcsa, hogy bemondják "szavazzanak!" és nem követi a telefonszám... :)

Lasombra 2014.01.21. 21:54:29

na vazz, hazaértem a reklámra. :S

ha egy mondatban kellene összefoglalni az eddigieket, mi lenne az?

HummeRC 2014.01.21. 21:55:16

@BarBwire: Ez egyértelmű, de a legtöbb férfi csak ennyit fog fel belőle, mire odáig eljut, hogy esetleg részegen lát ilyet közelről. ;)

Tompó 2014.01.21. 21:55:32

@Lasombra: A nembuzi csaj repül a g.ibe. Tömören

BarBwire 2014.01.21. 21:55:49

@Lasombra: AlexarepülkettenjönnekDebilióhozzaaformájátpasiktangábanfuj.

HummeRC 2014.01.21. 21:56:36

@Lasombra: Közölték velük, hogy a szimpátia szavazás miatt 1 ember holnap este haza megy, de az eredményt még nem mondták meg nekik. Alexa lesz az, a szavazást lezárták. Utána fiú-lány ellenkező nemű beöltözés és vonaglás volt.

genevieve 2014.01.21. 21:57:03

@Lasombra: ...és hamarosan a sötétség:-)

HummeRC 2014.01.21. 21:57:11

@BarBwire: Csalás, ez nem egy mondat, hanem egy nagyon összetett szó volt! :D :D

Lasombra 2014.01.21. 21:57:20

gyorsan visszaolvasva, ugye jól érzem, hogy ezzel az új "1 jön ki 2 megy be" szabállyal naaaaaaaaaaagyon sokáig fog tartani ez a szezon és legalább ennyire szűkös lesz bent a hely? :)

beacska 2014.01.21. 21:58:28

@vallatas: jaa, bocs: aki nem nézi: a tangás fiúk lányt választottak, akinek táncolnak. utolsónak maradt Simon. Én már éppen mondtam is: szegény Iza, neki senki sem táncol. Mire S. őt vitte ki először, és Charlottot csak utána. és mindkettővel bohóckodott. nagyon figyelmes volt!!!

HummeRC 2014.01.21. 21:58:46

@Lasombra: Nem egyértelmű, hogy mindeig ez lesz-e a menet, mert előbb utóbb akkor komplett európa bent lakna a villában. :D

Most viszont így lesz meg a 12 fő.

BarBwire 2014.01.21. 21:58:47

@HummeRC: El kezdtem írni aztán rövidítettem. Bocsi, de szerintem a tied legalább értelmes volt.

malevil2050 2014.01.21. 21:59:18

Meghallgattatott, kolosi most még ne monnyon le.Az origot is megkövetem.
Az lenne szép ha jönne még egy igazi " őrült" vagy kettő.

Bíztosan h olvassák a hv-t.

Coelhohoho (törölt) 2014.01.21. 21:59:25

@Tompó: " A repülő lovat pegazusnak becézzük" /Coelho/

Cimili 2014.01.21. 21:59:43

Szerintem egész este azon fognak tépelődni, h ki lesz holnap a kiköltöző. Nagy szemétség ez.

Tompó 2014.01.21. 22:00:20

@genevieve: áááá ismerős arc..:D kegyedre emlékszem még a 4 idejéről..hmmm nem tűnt el mindenki:DDD üdv.:D

nicu71 2014.01.21. 22:00:33

@ミラ: ebben a műsorban következetességet elvárni nonszensz...én is ezen akadtam ki,hogy néha takarták a segget ,néha nem.
Báttya hatalmas...amennyire ellenszenves volt a bemutató filmben ,most kimondottan szórakoztat.

HummeRC 2014.01.21. 22:01:02

@BarBwire: Nekem tetszett a tied is. Nagyon lényegre törő volt! :)

HummeRC 2014.01.21. 22:02:07

Izából kitört a kultúra! :D

perszepolisz 2014.01.21. 22:02:19

Végre egy klasszikus: "Az izé az előbb aszonta, rólad, hogy...." :DDD

genevieve 2014.01.21. 22:03:12

@Tompó: nem tünt el mindenki?:-)

nem olvasod a kommenteket? aki számít az már teleirta a hv-ket:-D

én most csak kibickedem:-)

Tompó 2014.01.21. 22:03:37

@Coelhohoho: "Ha az orrodból folyik valami, az bizony takony" /Tompó/

Lasombra 2014.01.21. 22:05:10

@perszepolisz: igen, ezt szokta követni a "hulyekocsog!!!!" ill "aszondod, hazudik a haverom?!?!" elágazás. ördögi.

Tompó 2014.01.21. 22:06:03

@genevieve: olvasom..de csak rád emlékszem....még a Dorothy és beacska is gyanús..de bennük nem vagyok biztos:D És a Hajnalka hová tűnt akkoriban ő írta a posztot nem?:)

Lasombra 2014.01.21. 22:06:09

kicsit zilált ezazIza. iszik ez rendesen?

Coelhohoho (törölt) 2014.01.21. 22:06:18

@Tompó: " Nem vagyok náthás, az orromon keresztül sírok" /Coelho/

Cimili 2014.01.21. 22:06:25

Zsoltika makog, egy épp kézláb mondata sincs.:DD

HummeRC 2014.01.21. 22:06:43

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Hogy Zsolti úgy gondolja bármikor megcsinálhatná Izát, de mégse teszi. "Pedig Iza kint az ilyeneket ÍÍÍGY vezetné az orránál fogva" Mondta magáról! :D

Cimili 2014.01.21. 22:08:12

@nicu71: Én se igazán értettem a segg kitakarást, amikor utána a közeli képen már nem takarták.:DDDDD

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.21. 22:08:34

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): azt mondta zsótifiú (majdnem lezsófiztam), hogy megkaphatta vna sárlikot első nap, az tagadott, erre zsóti kiakadt, h pedig de, meg izát is. sárlik visszapofázta azonnal izának, az meg forrong. nem szeretjük zsótit, de lássuk be, tényleg szétrakta volna a lábát azonnal. max másnap.

HummeRC 2014.01.21. 22:08:35

@Lasombra: Inni iszik, de az nem pótolja az anyagot. Azt mondják elvonásin mindig idegroncsok az emberek. :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.01.21. 22:09:05

@HummeRC: jahogyez.
És honnan tudta meg? Vki visszamondta neki?

Cimili 2014.01.21. 22:09:21

Éccaka újabb ágycsere lesz.:DDDD

nicu71 2014.01.21. 22:10:24

@Cimili: olyan érzetem van,mint amikor a google streetview arckitakaró szoftvere az egyik strichelő leányzónak az arca helyett a hasát homályositotta el :D

BarBwire 2014.01.21. 22:10:34

Én azt nem értem, hogy miért akarnak ezek barátkozni?

HummeRC 2014.01.21. 22:11:50

@BarBwire: Mert ez sajnos nem az amerikai gladiátor című műsor, ahol oszthatnák egymást. :)

Jujj, birkanyírás van!

Lasombra 2014.01.21. 22:11:58

Zsolt taktikusan egyre mélyebbre ássa magát, ahogy próbálja menteni a menthetőt.

amúgy az is vicces, azogy Iza riposztol, hogy őt mélyen legbelül nem is érdekli, hogy hogyan néz ki, amikor az RTL stábra kb ráuszította a kutyákat, amikor smink nélkül meglátogatták. (mármint az RTL-esek ki voltak sminkelve, csak ő nem.)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.01.21. 22:12:05

@ミラ: köszi, ezt nem vettem észre az imént.
Mondjuk meglepő (nem is), hogy ott bárki is meglepődik azon, hogy kibeszélik a háta mögött. :D

Cimili 2014.01.21. 22:12:18

Viki Szájmonnak: Hogy kezdjem? Előlről v hátulról?:DDDDDDDDDD

HummeRC 2014.01.21. 22:12:39

És így lett Herri Potterből -> Frodó! :D

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.21. 22:14:34

@Lasombra: jaja, full sminkben ülve hisztizik, hogy leszarja, hogy néz ki. egy állítólagos modell (munkáját nem találtam az istennek se), aki úgy imádja magát, hogy folyton tölti fel a szelfiket magáról. de.

Schlomo Goldberg 2014.01.21. 22:14:38

Na akkor holnaptól oda a Nemzeti 11.
Ha ezt az Unióban megtudják ...

HummeRC 2014.01.21. 22:15:03

Ez a duma tényleg bejön a csajoknak? "már most megkérem a kezed nyuszómama" :D

Coelhohoho (törölt) 2014.01.21. 22:15:08

" Úgy kívánlak szerelemből, mint lovaskatona a vazelint" /Coelho/

BarBwire 2014.01.21. 22:16:22

Ja és mindenki egyenként megy be a szobába valamiért :-DDD

Chat Géza · http://chatgeza.tumblr.com/ 2014.01.21. 22:16:24

"Simon a Való Világ george Clooney-ja."

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.21. 22:16:36

most akkor dugtak vagy nem dugtak?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.01.21. 22:16:54

De jó fejek, mindenkinek akad benn dolga hirtelen.

Cimili 2014.01.21. 22:17:10

Még jó hogy nyikorog az ajtó.:DDDDDDDDDDDDDDDDDD

Coelhohoho (törölt) 2014.01.21. 22:17:27

" Szex előtt vedd le a zoknit, ha retkes a talpad akkor is" /Coelho/

HummeRC 2014.01.21. 22:17:28

@BarBwire: Mondom én! Lánykérés? Villagzi? Hülye! :D

EKSÖN VAN! :D

Chat Géza · http://chatgeza.tumblr.com/ 2014.01.21. 22:17:55

A Zsenik hogy örülnek, hogy mások szexelnek és nem ők. Remekjó.

Lasombra 2014.01.21. 22:18:27

ez régen nem úgy szokott menni, hogy éjjel, sötétben, lopva cserkeljük be a macit a málnásba?
Szájmon meg kb 15:35-kor a csendespihenő előtt csinálja, amikor mindenki jön-megy.
van érzéke hozzá, na.
szerencséje van, hogy Még500 már bele sem pirul az ilyesmibe. biztos tudna mesélni, milyen helyeken és időpontokban.... öööö lett szerelmes.

HummeRC 2014.01.21. 22:18:30

Sárinak új sminkese van, vagy ennyire kivirult egy kis szextől? :)

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.21. 22:18:42

mindenkinek bent van dolga. lacinak főleg. bemegy, körbenéz, kimegy :D ez jó :D

HummeRC 2014.01.21. 22:19:40

Józsi nem hiszi el amit lát! :D

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.21. 22:19:55

"kösz, hogy benéztetek"
ez nagy volt. a sok nőgyógyász.

Coelhohoho (törölt) 2014.01.21. 22:19:56

" A szerelmeskedés ösvénye egy felejthető numerát jelent. A nagyok autópályán dugnak." /Coelho/

Lasombra 2014.01.21. 22:20:34

na, ő is belátta, h neki ez az igazi főnyeremény. szegény, ha pár éve van neki 100 eurója...

HummeRC 2014.01.21. 22:20:51

@Coelhohoho: B+ ezek az álidézetek jók! :D

agimano 2014.01.21. 22:21:29

Aurélió egynél nem áll meg

Lasombra 2014.01.21. 22:22:10

@agimano: de csak ha felgyorsul az ő ideje! :D

agimano 2014.01.21. 22:22:18

nem is mutatták, amikor Iza Lacit osztja

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.01.21. 22:22:40

@ミラ: pont ezt akartam írni, hogy Laci egy alantas kukkoló. Már a zuhanyzóban is hogy leplezetlenül leste meg Teó (nem túl épületes) hátsótestét, míg az a törülközővel szenvedett.

Empty Bee 2014.01.21. 22:22:48

Megértem Sárit. Ettől a csőbe szorult krumpli hangú makogástól, amit Simon előad, az én bugyim is átázna.

Cimili 2014.01.21. 22:22:52

Különleges adász.:DD Baz Bence tanulj már meg beszélni!:DDDDDD

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.21. 22:23:26

"ha beindul az időm, akkor beindulok. akkor egynél nem állok meg"

fordítás: kétszer veri ki.

Coelhohoho (törölt) 2014.01.21. 22:23:45

" Nem a villalakók beszédhibásak, a mi fülünk selypít." /Coelho/

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.21. 22:24:03

@Empty Bee: összepisilnéd magad, ha meg akarna szögelni?

beacska 2014.01.21. 22:25:27

@Tompó: ;) jól emlékszel mindhármunkra ;)

BarBwire 2014.01.21. 22:26:23

@Empty Bee: Ingerszegény környezet ezt teszi.

Lasombra 2014.01.21. 22:26:57

Iza mostanában nem egy kimondott partiarc. az utóbbi 8-9 részben nem igazán jött ki neki a lépés.
persze még javíthat.

juteszembe: Teó csak az összefoglalóból hiányzott vagy a Villából is?

Empty Bee 2014.01.21. 22:28:18

@Lasombra: Kiugrott a műszempillaboltba.

tena_lady 2014.01.21. 22:28:44

Nekem erről az egészről a My funny Valentine jut eszembe. Remélem a Valentin napi randin (mert hogy az tuti lesz) majd ezt adják be. Armin van Buuren remixben természetesen. XD

genevieve 2014.01.21. 22:29:27

@Tompó: ez igazán kedves Tőled:-)

Hajninak most kellemesebb elfoglaltsága van mint a hv:-)

egyébként irogat pár helyen vv témában is..

PanDaNaci 2014.01.21. 22:29:31

@Coelhohoho:"Akárhogy sír az ember a végén csak kifújja az orrát." H.H.

Wilzor 2014.01.21. 22:30:02

Szájmon kapott egy ingyen menetet Sárliktól. A következő kör 200CHF

malevil2050 2014.01.21. 22:31:11

Nos hát akkor. Kedves egészségükre a fiataloknam ezt a nemigesztust.

Amoroso debillio de la kanna már megrendelte a hatlövetűt.Vagy egy jó nagy szsaracén kardot és haját belőve bánatában lassan beledől.

Hogyan tovább? Néha megingok , nem tudom eldöndeni ez kamu kapcsolat vagy sem? De a józan ész midig győz főleg h megláttam ezt a 74-26 arányt.

Mindenesetre ez a két ember legalább jácca a jáccanivalót és ez nálam jó pont

Coelhohoho (törölt) 2014.01.21. 22:33:20

@PanDaNaci: " Fújja az, aki lusta szipogni." Coelho/

BarBwire 2014.01.21. 22:33:22

Simon nem igért szexet, ezért most ő szexelhet.

Lasombra 2014.01.21. 22:38:57

@HummeRC: jaja. bevállaltam itt a hv-n a Teó fan clubot.
ebből a merítésből senkinek nem bírok őszintén drukkolni, de valakit csak kellett választanom. (semleges nézőként uncsi.)
mivel eddig neki volt a legtöbb sora, amin már majdnem félig elmosolyodtam, ő lett.

bár még van 2 beköltöző, de az eddigiek alapján nem fűzök nagy reményeket azokhoz sem.

malevil2050 2014.01.21. 22:41:33

@BarBwire: Igen , látod szépen csendben nagybőgők és fanfárok nélkül meglett.

nowo1 2014.01.21. 22:49:02

@malevil2050: én is meginogtam.Szerintem ők is meginogtak...;)

genevieve 2014.01.21. 22:53:08

@Lasombra: én is kivárok még, nincs bent elég tujaszerű egyén:-)

Tim28 2014.01.21. 22:53:55

Nem mintha Alexa szimpi lenne (de végülis a mai öfiben már nem is nyerített :D ) de szerintem akad aki kevésbé hiányozna bentről

Hogy is volt? "be kell bizonyítani, hogy szex nélkül is kiállhat két ember egymásért" - by Simonné
Akkor erről ennyit :D meg szerintem Simonról is :( kár érte.

Izácska meg mégis mintha meg akarna felelni zsoltinnyónak, avagy nem? Legalábbis minden neki adott válaszával ezt támasztja alá.
Mert neki aztán ugyanúgy mindegy mit vesz fel, meg hogy néz ki, mint a zsoltika által favorizált csajok.
Hááátpersze. Én meg beköltözök Alexa helyére :D

Amúgy menjen haza Zsolti szerintem. Sirdogálió önként jönne ki vele, vagy hívnák be hozzá csernust, elveszítvén egyetlen szövetségesét és "kiváló" tanácsadóját :)

Laci... hát ő semmiből nem maradhat ki.

malevil2050 2014.01.21. 23:01:45

@Tim28: Alexa arcán lehetett látni érzi h ő fog kijönni ez nagyon átjött.

Szájmont még ne temetsd!

Izáért kár nagyon korán elkezdte kiégésa lesz a vége.

Zsóti . izé ,kajakra izélek mát..kajakra..

Amoroso-no comment.

Laciapu - mehet a szabó családba

Morcz 2014.01.21. 23:01:51

Sziasztok!

Na ez volt az első rész amin végre jókat tudtam röhögni! :)))

A nemcserés feladatban a lányok minkább néztek ki zombinak mint férfinak. :)) mondjuk azon már meg sem lepődtem, hogy a Frigó B...lan p... Viki nem is öltözött át.

Az meg nagy megkönnyebbülés hogy Alexa kinyerítette magát a villából.

Izának külön piros pont azért, hogy a viszoinylag kultúrált üvöltés keretein belül sarokba szorította Zsoltot és Lacit, és szerintem igaza is volt.

Ez a Viki egyébként milyen egy minden lében kanál.

Ami meg tetszett még az elején, hogy 500+ milyen mű átélésseel magyarázta a lányoknak mit érez Simon iránmt -ezzel m ondjuk a Simon részére szánt unott ühümm nem volt semmi - után, azért nem semmi hogy a győzelemért erre is képes, de ettől izgalmas a játék. :))

Mondjuk amilyen röhejes grimaszt vágott Dorka közben...:))))

A szájmon-500+ lamúr nekem kezd too much lenni, át is tekertük.

A nap mindása Dorkától: "Ja eksön van!!! Most esett le..."

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.21. 23:04:11

Szóval Al-EX-a? Szegény Teó, elvették a csaját? Akkor most végre rá fog bukni Orálió helikopterére, vagy egy másik csajt fog becserkészni?

És hova lett a szimpátia-szavazás az app-ről? Mit tegyek statisztika-mániámmal? Már el sem mehet az ember kocsmába anélkül, hogy ne rengjen meg eresztékeiben a VVilág?

beacska 2014.01.21. 23:05:36

Zsolt elég szánalmas, amikor szégyenkezik. olyan, mintha a farkasok nevelték volna: köpköd, szart ken, nem létező skalpokkal dicsekszik. amikor meg szemére vetik (Simon, Iza) csak pislog. kicsit sajnáltam, szánalmas volt...mintha új szituba keveredett volna. Végülis csak egy 21 éves "gyerek"

Morcz 2014.01.21. 23:06:43

@HummeRC: "Sárinak új sminkese van, vagy ennyire kivirult egy kis szextől? :) "
Ezek szerint a jó numera remek plasztikai sebész és állítólag fogyaszt is... :)))

@Empty Bee: "Ettől a csőbe szorult krumpli hangú makogástól, amit Simon előad, az én bugyim is átázna. "
Na ez megalol!!!! :))))))

Egyébként ha IE alatt lépek be a hogyvoltra miért nincs küldés gomb?

Gyanítom egyébként hogy ma nem is nagyon lesz online a bejelentés miatt

Tim28 2014.01.21. 23:07:50

@Tim28:
Szabó családba :D vagy a lecsóba a főzés úgyis nagyon megy neki :D

Az a baj, hogy szerintem Simon tényleg szerelmetes. Mármint nekem nem baj :D

Viszont az eddigi mezőnyből toronymagasan kilógott. De mi van ha pont ezért most bedobnak melléjük egy "mégdebilebbet"?

Bár nehéz elképzelni. De itt már tényleg bármi.
Mondjuk pl. miután zsótinyó repül, sirdogálió rárabol lacira :D

Sajnos azt hiszem azt már nem tudom majd nézni :"( :D

HummeRC 2014.01.21. 23:07:53

Szájmon milyen volt már a szaunában utána, hogy de jó volt? Tisztára üvegtigris: unott fejjel: Dejó volt! Sosem volt ilyen jó! :D

Morcz 2014.01.21. 23:08:15

@Haynau: a szimpi szavazást Istentelen Bencuska az öfi elején lezárta vala.

Tim28 2014.01.21. 23:10:06

@malevil2050: bocs, előzőt neked szántam :)

malevil2050 2014.01.21. 23:10:27

@Haynau: Várjál mert , még van egy iccaka.Igen lelőttéka tabelláidat találj ki valamit.

Morcz 2014.01.21. 23:11:35

Nálam egyébként a jelenlegi villalakók szimpátia alapján (szimpi - semleges- nem szimpi skála)
Alexa: semleges
Teó: semleges
Aurélió: szimpi
Viki: (nagyon) nem szimpi
Dorka: szimpi
Iza: szimpi
Zsolt: semleges
Simon: nem szimpi
Charlotte: semleges
Józsi: nem szimpi
Laci: nem szimpi

Nálatok?
(ezekből kellene egy HV statisztikát kreálni, szavazás és savazás indul!) :D

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.21. 23:12:01

@Morcz: Örökre? Brühühü. Akkor számomra egy buggyant hobbival kevesebb... :D :D

Most értem csak haza, semmit nem láttam még ma a VV-ből (míly veszteség!), most orientálódom... szóval nem lesz nyerítés KÉTvalaki bemegy, Sárlik "tuttifrutti kétezer"-be bevállalta Szájmont. Ennyi eddig lejött.

Morcz 2014.01.21. 23:12:57

@beacska: igen mostmár tűzróka alatt. :)
@Haynau: lásd korábbi hsz-em. :)

Tim28 2014.01.21. 23:13:23

@HummeRC: sokkot kapott ;)

:DDD

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.21. 23:14:38

@Morcz: hsz? egészségedre! :D
Él még a szimpátia-oldal, ahol élőben lehetett nézni az értékeket?

Morcz 2014.01.21. 23:14:39

De kár hogy nincs online...

malevil2050 2014.01.21. 23:15:21

@Tim28: Szerintem is az,szerelmes,így viszont nehéz lesz nyernie,de hát ettől játék a játék,

Még nagyon az elején vagyunk és miért ne lehetne köd alatt is esetleg egy jót jáccva benyargalni esetleg az élre kerülni.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.21. 23:16:04

@Haynau: szegény hajni, hát mi lesz most veled? :) remélhetőleg hamarosan megint lesz szavazás. én még le se töltöttem.

@Morcz: a paplan alatt nem volt semmi a morgás, ahogy 500+ fogadta 501 kedveskedését.

Morcz 2014.01.21. 23:16:15

@Haynau: Sajnos már nem de lehet hogy én nem találtam meg. Egyébként abból csinálhatnál statisztikát, hogy a hogyvoltozók közül kinek melyik karakter szimpatikus, semleges, vagy nem szimpatikus. :)

Tim28 2014.01.21. 23:16:32

@Morcz:
Akkor legyen egy "szánalmas" kategória is please.

Bármennyire szeretném Oráliót máshova nem tudnám sorolni :D

ASDaniel 2014.01.21. 23:17:43

@Haynau: nézd vissza a mai adást. mutatták a százalékokat lezaras elott.

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.21. 23:17:46

@ミラ: @Morcz: No para, holnaptól már rám is tudtok szavazni! Kivel csesszek ki először, ha beköltöztem? :D

nowo1 2014.01.21. 23:18:00

Szerintem Simon komolyan szerelmes lett.
Sárlott meg ilyet még úgy sem tapasztalt,mármint hogy egy férfi ilyen módon szeresse,ezért lehet,hogy viszontszereti majd.Ezzel egy darabig ellesznek.

Morcz 2014.01.21. 23:18:02

@Haynau: "hsz? egészségedre! :D"
Gözönöb! :)))))

@ミラ: Na ja! az az unott murmurr.... lehet hogy playbackelt 500+ "eksön" közben? :))))

malevil2050 2014.01.21. 23:18:23

@Morcz: Nem jó ha csak 3 választás van a pontozás sokkal jobb

HummeRC 2014.01.21. 23:18:33

@Tim28: :D

@Haynau: itt mindig az aktuális szavazás eredményét lehet nézni, így a válasz szerintem nem. szavazas.valovilag.hu/poll

@Morcz: Igen, az most nagyon jó lenne, hogy eszik magukat, ki megy holnap. :)

Morcz 2014.01.21. 23:18:58

@Haynau: "Kivel csesszek ki először, ha beköltöztem? :D "
Evidens hogy mindenkivel...:))))

Tim28 2014.01.21. 23:20:22

@malevil2050:

"élre kerülni."
Még nincs is késő, de ahogy görgettem, majdnem azt olvastam: "élve kikerülni".

Mondjuk ki tudja :D

Ám írtatok az összefoglalóban valami novelláról vagy akármiről, amit Iza nyert. Arról hogyhogy nem volt semmi? Vagy csak én nem láttam? :)

vallatas 2014.01.21. 23:20:36

Aurélió Izának:"nem is állnál vele szóba" mármint kint.
Mekkora csicska ez a gyerek, és az ő legjobb cimborája bent Zsolt.

malevil2050 2014.01.21. 23:20:54

@nowo1: Megeleőztél,akkor már nem fejtem ki.Csak kiegészítem,ha igaz a multja akkor eddig nem nagyon tutta összekötni a a lelket és a testet.
Így még érdekesebb , jó a meglátásod.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.21. 23:21:48

@Haynau: nagyon röhögnék, ha bemennél, majd szólj valahogy ki a hogyvoltosoknak. találj ki valamit, van rá pár órád még :D

Morcz 2014.01.21. 23:21:49

@malevil2050: Nincs ellenemre, 1-5-ig skála jó lesz szerinted?

@HummeRC: szívemből szóltál! :))) Micsoda para meg viták és kombinálások lehetnek bent. Amúgy tényleg szégyen hogy az új VV-kel szemben a VV1 nonstop nézhető volt és napközben is csak úgy 5-10 percre bekapcsoltak a villába emlékeim szerint műsorvezetői belevau nélkül.

malevil2050 2014.01.21. 23:22:43

@Tim28: Felolvasták lisa megnyerte , akko valoszínüleg nem láttad.A viki talán egy kicsit meg is sértődött

Morcz 2014.01.21. 23:23:09

@Tim28: Az öfi a cselekményt illetően nem kicsit van lemaradva a fene esne bele...Ez az oka hogy a versenyt csak holnap mutatják meg szvsz.

malevil2050 2014.01.21. 23:23:36

@Morcz: Minél nagyobb a skála annál jobb

Tim28 2014.01.21. 23:23:47

@Morcz: OrálióZsoltIzaLaci
Érkezési sorrendben. Milyen kis igazságos vagyok nem? :D

Morcz 2014.01.21. 23:23:56

@malevil2050: nem kicsit sértődött meg...

Lasombra 2014.01.21. 23:25:20

@HummeRC: már, amikor Simon felvázolta a hupákolás lehetőségét, akkor is hallatszott rajta, hogy mennyire fel lett villanyozva: "öhöm... aha... ja... aha..."
ez van. neki ez csak újabb meló, ráadásul pocsék fizetéssel.

@Morcz:
tessék (1-10 skálán és szövegesen)

Teó: szimpi... na jó, nem. de senki sincs közelebb hozzá, és az újdonsült fan clubomat sem köphetem szembe tíz perccel a megalakulása után. (7)
Dorka: szimpi, vagy inkább szimpli. (6)
Charlotte: semleges (5)
Józsi: semleges (5)
Laci: milyen Laci? jaaaa, megvan, tényleg, ő is bent van. semleges (5)
Alexa: semleges alulról súrolva (4)
Iza: semleges, szívlapátba hajló tendenciával (4)
Zsolt: ld Iza (4)
Simon: csömör (3)
Aurélió: szívlapát (2)
Viki: nagy szívlapát (1)

Morcz 2014.01.21. 23:28:16

@malevil2050: hm.. akkor legyen 10-10-ig skála
Tehát akkor a szimpátiaskálám:
Alexa: 6
Aurélió: 9
Charlotte: 6
Dorka: 10
Iza: 10
Józsi: 1
Laci: 3
Simon: 3
Teó: 7
Viki: 1
Zsolt: 7

@Tim28: De! :)))

HummeRC 2014.01.21. 23:28:43

@Morcz: Jól emlékszel. A vv1 alatt voltak napközbeni élő bekapcsolások, éjszaka szabadon lehetett nézni a tv-ben az esti műsorzárás és a hajnali műsorkezdés között, megszakítások nélkül.

A vv2-ben már volt netes rész is és ott valóban lehetett neten nézni az adást éjjel-nappal, emelt díjas sms-ért cserébe 1 hétig szabadon váltogathattál a kamerák között. És az sms sem volt valami eget rengető árban.

Régi szép idők. :)

Morcz 2014.01.21. 23:29:41

@Lasombra: Köszi!

Haynau jegyzeteled? :)))

Tim28 2014.01.21. 23:30:04

@Lasombra: hát ez állat :D
Szerintem megoszthatnák a játék egyik díját.
Orálió Iza és Zsolt is kaphatna 1-1 egyhetes nyaralást. Egymástól külön álló lakatlan szigetekre :D Oké, meg 1-1 szívlapátot is :DDD

Morcz 2014.01.21. 23:31:21

@HummeRC: ne is mond...:)) a Big Bránert nem néztem de a VV1-et igen, 2-3-at suli és munka miatt nem tudtam,a 4-et viszont elejétől fogva néztem.

nowo1 2014.01.21. 23:31:36

@Morcz: nálam a szimpátia sorrend a következő:(első helyen a legszimpibb)
1Simon
2Iza
3Zsolt
4Teo
5Sárlott
6Alexa
7Laci
8Aurélió
8Viki
9Dorka

Dorka unalmas,
Viki irritál,
Aurélió buta,
Laci kilóg a sorból,nem való a 20-asok közé,
Alexa még mindig szórakoztatóbb,mint Dorka,
Sárlott,Teo,Simon legalább játszanak,nem unalmasak,
Zsolt egyszerű,de nagyszerű,
Iza meg izgalmas.
Röviden ennyi.

HummeRC 2014.01.21. 23:31:57

@Lasombra: igen, borzasztóan be volt indulva. Valahogy úgy tűnik, hogy négyszemközt kínos neki a dolog, inkább leépítené a közeledést, társaságban viszont dicsekszik vele. A fizetés pedig csak a színészi játékon múlik, mert az azt nagyon jól érzi, hogy Szájmon mindent vihet, akkor pedig nem rossz tarifa pár "EKSÖN"-ért. :)

malevil2050 2014.01.21. 23:32:11

@Morcz: A skála most már jó de még talán kellene bele egy kis hancúr,esetleg heti szavazás v valami ilyesmi.

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.21. 23:32:46

No, véreim, itt a fájnöl diagramm. Simon megroggyant, Orálió érthetetlenül magas szinten van még mindig, Zsolt lassan 10% alá süllyed:
i43.tinypic.com/xoqnuh.jpg

És az alsóház. Alexa ráhajrázott a végén, de nem volt elég:
i41.tinypic.com/2w6auqr.jpg

@ミラ: Majd titkos jeleket küldök. Mutogatok vagy mittudomén. Vagy becenevükön hívom az Agyhalottakat. ;)

beacska 2014.01.21. 23:32:52

@malevil2050: egyébként érdekes volt, hogy megint Simon volt könyörületes: tőle kapta az 1 szavazatát. különös, hogy vki hallotta, hogy S. azt mondta, Viki rakná a jelét. én nem hinném, az kamu volt.

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.21. 23:34:12

@Morcz: Jegyzeteleeeem? Frászt, de ha csinál valaki egy progit ami időnként kidobja az értékeket, továbbviszem... :D

Morcz 2014.01.21. 23:34:16

@nowo1: köszi, esetleg 1-10-ig pontoznál, hogy Haynau összesíthessen? :) Köszi!

@malevil2050: támogatom a heti szavazás ötletet!
Többiek?
Úgy kellene, hogy minden hét vasárnap éjfél legyen a választóvonal.

Morcz 2014.01.21. 23:36:08

@Haynau: "Mutogatok vagy mittudomén. Vagy becenevükön hívom az Agyhalottakat. ;) " Yo! :D
"Jegyzeteleeeem? Frászt, de ha csinál valaki egy progit ami időnként kidobja az értékeket, továbbviszem... :D "
Nem tudnál összedobni gyorsan egyet? :)

Tim28 2014.01.21. 23:36:19

@Haynau: OrálióZsoltIzaLaci
Érkezési sorrendben. Milyen kis igazságos vagyok nem? :D

(válasz a "No para, holnaptól már rám is tudtok szavazni! Kivel csesszek ki először, ha beköltöztem? :D " kérdésedre.

Bocs az első mellément, kell még itt egy kis rutin :) )

nowo1 2014.01.21. 23:36:23

@nowo1: Jesszusom,Józsit kihagytam,de mehet a 11. helyre!:D

malevil2050 2014.01.21. 23:36:32

@beacska: Igen ő társnak/játékos/ tekinti a többieket persze akiket le kell győzni és tud gesztust is tenni.
Meg merem kockáztatni h még szíve is van.
Kicsit őrült , na de hát én sem vagyok komplett :)

HummeRC 2014.01.21. 23:37:06

@Morcz: Nálam a BB ott szakadt félbe, hogy számomra (szó szerint) gusztustalan volt már az elején és így nem érdekelt tovább. (állattartás, kosz, mocsok, igénytelenség) A VV-ket mindet végig követtem, de fejből nem tudnám megmondani, kik nyertek sorban és kik voltak a mondjuk a másodikok. Ennyire nem veszem komolyan. :)

malevil2050 2014.01.21. 23:38:48

@Haynau: Ha fő statisztikusunk nem vállalja akkor tárgytalan az egész.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2014.01.21. 23:39:34

Egészen biztos vagyok benne, hogy ma nem (sem?) lesz online a szimpiszavazás miatt. Ugyanis a bentiek tudták a körülbelül aktuális állást...

nowo1 2014.01.21. 23:40:56

@Morcz:
Simon 10
Iza 9
Zsolt 8
Teo7
Sárlott 6
Alexa 5
Laci4
Aurélio 3
Viki 2
Dorka 1
Józsi 1

HummeRC 2014.01.21. 23:40:56

@King of Shadows: remélem nem lesz igazad. :(

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.21. 23:41:08

@Morcz: Ha értenék hozzá, még meg is csinálnám. De sajnos fű vagyok a programozáshoz. Használni még tudom a gépet, na de progit írni?!?

@Tim28: Nem baj, csak szavazz rám holnaptól!

Lassan mennem kell csomagolni. Baseballütő mint személyes tárgy szerintetek oké lesz?

malevil2050 2014.01.21. 23:41:29

@King of Shadows: Nem lesz az valószínű de szólhattak volna igazán.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.21. 23:42:55

@Haynau: dugd el és megoldod pár lány rinyálását is :D bár lehet, aurélét is. eleinte fájhat. rá se ránts.

Tim28 2014.01.21. 23:43:06

@King of Shadows: ez hogy függ össze?
(nem, nem kötekedés :)

Amúgy Alexát érdemes még belevenni ebbe a szimpátia szavazósdiba?

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.21. 23:43:12

@malevil2050: Eddig még soha nem szóltak, ha elment az onlájn. Szerintem észre sem vették.

Morcz 2014.01.21. 23:43:22

@HummeRC: :) VV1: Szabolcs, VV2: Laci, VV3: Milo, VV4: Alekosz, VV5: Attila, VV6:???? :)))) Érdekes, hogy a műsor eredetije külföldön már asszem a 17. évadánál tart.

Tim28 2014.01.21. 23:45:12

@Haynau: kényszerzubbonyt is vihetnél párat :D
Meg pl. egy szinonímaszótárt zsoltinak :D

Morcz 2014.01.21. 23:45:35

@nowo1: köszi!
@Haynau: programozás helyett, exceltábla? Ami a baseballütőt illeti a válasz igen! :)

@Tim28: ezen a héten még igen, sőt az új beköltözőket is belevesszük a poén kedvéért.

Wilzor 2014.01.21. 23:45:54

@Haynau: mondjuk a google kérdőív készítőjével nem lehetne megcsinálni?

Am

Alexa: 1
Aurélió: 7
Charlotte: 4
Dorka: 5
Iza: 2
Józsi: 8
Laci: 6
Simon: 10
Teó: 5
Viki: 7
Zsolt: 1

HummeRC 2014.01.21. 23:46:02

@Morcz: Nem tudom mi alapján, talán hogy hányszor nevettem rajtuk. :)
Simon 10
Aurélio 9
Alexa 8
Józsi 7
Iza 6
Sárlott 5
Dorka 4
Zsolt 3
Teo 2
Laci 1
Viki 1

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.21. 23:46:59

@ミラ: Nem nekem fog fájni, amíg az én kezemben az ütő. Momentán először Lacibát csapnám le. Aztán talán Zsoltot. Meg Oráliót, hogy a nézők ne szenvedjenek a rinyálásától. Bár lehet, hogy Orálióból a baseballütővel csinálnék Análiót, akkor talán befogná végre.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2014.01.21. 23:48:31

@Tim28: Elvileg nem tudják KICSODA megy, csak azt, hogy VALAKI. Ehhez képest nézd vissza a videót. :) Alexa sír, Sári befeszül, a többiek örülnek.
- Ki volt az utolsó?
- Alexa.
- Az utolsó előtti?
- Sára.
:D

HummeRC 2014.01.21. 23:48:36

@Morcz: Poénból én is megnéztem, de fejből nem ment volna. És a második helyezettekre emlékszel? Ugye milyen komoly nyomot hagytak az emberekben? 17 évad, az komoly. Azon egy komplett generáció lett nagykorú. Ha idejében kezdik, az első széria szereplőinek gyerekei már nevezhetnek... :D

vallatas 2014.01.21. 23:49:08

Simon 7
Iza 4
Zsolt 1
Teo 7
Sárlott 5
Alexa 5
Laci 4
Aurélio 1
Viki 7
Dorka 1
Józsi 10

vallatas 2014.01.21. 23:49:08

Simon 7
Iza 4
Zsolt 1
Teo 7
Sárlott 5
Alexa 5
Laci 4
Aurélio 1
Viki 7
Dorka 1
Józsi 10

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.21. 23:50:24

@Wilzor: Mondtam már, hogy hülye vagyok az ilyesmihez - fogalmam nincs, hogy lehet gugli kérdőívet létrehozni. Az én gyerekkoromban a Playstation-t abakusznak hívták.

ÁMBEREK! HINNYE! Szép, szép, hogy szavaztok, de ebből még nem lesz statisztika! Mert százalékokat bepötyögni Excelbe még az én csökött számítógépes tudásommal sem nehéz - de a szavazatokat összeszámolni már más tészta...

HummeRC 2014.01.21. 23:51:00

@King of Shadows: Igen, ez feltűnt, hogy meglepően jól "sejtik" a helyzetet bent. Aurélió milyen örömüvöltést levágott már?

Tim28 2014.01.21. 23:51:34

@Haynau: "Momentán először Lacibát csapnám le. Aztán talán Zsoltot. Meg Oráliót..."

Nagyon egy hullámhosszon vagyunk :D

hm... ez olyan sárlottos volt, nem? :DDD

Bunny Munro 2014.01.21. 23:52:42

Zsolt szerintem sokkal jobb arc, mint ami itt most lejön, nem értem mér nem szimpi sokaknak - teljesen (pontosabban kajak) korrekt gyerek, én pl simán vennék tőle használt autót vagy füvet

HummeRC 2014.01.21. 23:52:47

@Haynau: excelben erre találták ki a szumma függvényt. egy gombnyomás és megadhatod, hogy mit adjon össze, ha meg előre kijelölted az oszlopot, akkor gombnyomásra alájuk teszi az összeget. ;)

Tim28 2014.01.21. 23:54:09

@King of Shadows: ezt én értem.
vagy mégse? :D

Mert attól, hogy kint adnak/néznek online-t ők ott bent nem lesznek okosabbak a kinti állással kapcsolatban.

És én erre céloztam, hogy ez hogy függ össze?

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.21. 23:54:19

@King of Shadows: Nem Teo volt az utolsó előtti? A ma esti adás videója szerint:
Alexa: 3,07
Sári: 3,21
Teo: 3,14 (szóval Pí)

Morcz 2014.01.21. 23:55:44

Na gyorsan átlagoltam nowo1, lasombra és a saját szavazataim alapján:

Alexa: 5
Aurélió:4,67
Charlotte:5,66
Dorka: 5,66
Iza: 7,66
Józsi: 2,33
Laci: 4
Simon: 5,33
Teó: 7 (ez érdekes)
Viki: 1,33
Zsolt: 6,33

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.21. 23:56:44

@Tim28: Nem fekszem le veled, nyugi. Tudod szex nélkül sokkal jobb. :D

@ミラ: "amíg eldugod, fájni fog :D"
Neki. Azt meg ki nem sz*rja le?

@HummeRC: Jaja. Aztán meg kereshetem naphosszat, hogy ki melyik posztban hol írta be a szavazatait. Dolgoznom is kéne néhanapján... ;)

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.22. 00:00:48

@Haynau: oszt bejuttatni hogy fogod, kis csacsi? :D

Tim28 2014.01.22. 00:01:06

Na akkor én is

Simon 10
Aurélio 3
Alexa 5
Józsi 9
Iza 4
Sárlott 6
Dorka 7
Zsolt 2
Teo 6
Laci 1
Viki 8

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.22. 00:01:17

@Bunny Munro: de ez nem pontszámos, csak feleletválasztós :)

Morcz 2014.01.22. 00:01:26

@Haynau: baseballütő: nagyon jó! :)))
@King of Shadows: vcsak nem manipulálják a szimpi szavazást is az app-on keresztül? :)))

@HummeRC: ami a generációkat illeti: :))))
második helyezettek:
VV1: Majka
VV2: passz
VV3:passz
VV4: Jerzy
VV5: Attila a "tuja"

help! Valaki gyorsan számolja hozzá az általam számolt átlagokhoz HummeRC, vallatás és Wilzor pontjait is, köszi!

Morcz 2014.01.22. 00:02:06

és még Tim 28-ét is...:)))

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.22. 00:02:52

@ミラ: Személyes tárgyként, tök legálisan. Majd azt mondom, eddig még mindig szerencsét hozott. És tényleg: minden verekedésnél szerencsét hozott...

Vagy arra gondoltál, Oráliónak? Hát, szárazon, annyi szent. Nehogy még élvezze is a kis wannabe-csődör.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.22. 00:03:55

Simon 5
Aurélio 8 (mulattat a rinyája)
Józsi 7 (ezt nem gondoltam volna)
Iza 6
Sárlott 4
Dorka 10
Zsolt 3
Teo 1
Laci 9
Viki 2

jöhetnek a kövek :)

Empty Bee 2014.01.22. 00:04:32

@HummeRC: Ez a különbség nagyon feltűnő. Sári jobban is beleélhetné magát a szerepébe, pl. ne olyan arccal fogadja Simon közeledését, mintha kutyaszart kéne felszednie.
Erősebben kell koncentrálnia arra a lakásra meg a havi 1 millára, amiből majd Simont kiforgatja.

Morcz 2014.01.22. 00:04:52

@Bunny Munro: Ezaz, meg vagyunk mentve! :))
Tudod majd updatelni?

@Tim28: "Nagyon egy hullámhosszon vagyunk :D

hm... ez olyan sárlottos volt, nem? :DDD "
Mi lesz ebvből? Eksön? :))))

Tim28 2014.01.22. 00:05:42

@ミラ: ezt énse értettem :D

Ahogy még mindig nem értem, hogy függ össze az onlide adás léte/nemléte azzal. hogy nekik milyen sejtésük van a szimpátia állásokról. Valaki felhomályosít?

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.22. 00:05:48

@Bunny Munro: @ミラ: Pont az a jó, hogy csak egy szavazatod van - mint az app-nél. És de jó, szavazhatok "egyéb"-re is.

Mondjuk a hóhérra. Az elkelne odabent. Bár ha Zsóti még egyszer paraszt lesz Izával szemben, szerintem a csaj élve elássa a cserjék tövében, még ha bele is törik a műkörme.

nowo1 2014.01.22. 00:05:54

@malevil2050: örülök,hogy egyetértünk!:)

Bunny Munro 2014.01.22. 00:07:04

@ミラ: hát ez igaz ami igaz, de valami csakcsak és nem egészen másvalami :) (coelho felhasználásra nem került jegyzeteiből és bevásárlócéduláiból idéztem)

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2014.01.22. 00:07:38

@Tim28: Úgy, hogy elvileg nem tudják, melyikük megy, és ha Alexát már most temetik, az gyanús lehet. Ahogy az is, ha a többiek teljesen nyugodtak...

@HummeRC: Azt néztem én is. :D

@Haynau: Ha aznap reggeli állást tudtak, akkor lehet, hogy még nem. Illetve nem volt köztük olyan nagy a különbség, hogy biztosra vehessék Alexa kiesését. Én is féltem, hogy Sári az utolsó pillanatban bukik...

Tim28 2014.01.22. 00:08:49

@Morcz: áhh. Haynau kikosarazott :( :D

Pedig azt hittem én lehetek a gumicukohercegnője :D

Bunny Munro 2014.01.22. 00:08:49

@Morcz: ez magamagát updateli asszem, de bármennyi emberre lehet báemennyiszer szavazni, de ha szeretnétek átállítom egyazegybére

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.22. 00:09:04

de nem tudom, melyikre szavazzak, amit összekarmoltam pontokat, az csak azért volt, mert így el kellett osztogatni. ettől még egyik se érintene meg, ha kiesne, az a gond. ezért nem szedtem le az appot se, mert egyik se szimpi a klasszik értelemben, egy teát nem ülnék le meginni velük.

tena_lady 2014.01.22. 00:10:28

Simon 10 - mert úgyis ő nyeri meg
Aurelio 9 - legviccesebb :D
Zsolt 2
Teo 5
Józsi 5
Iza 7
Charlotte 6
Dorka 2
Laci 1
Viki 7
Alexa 5

szabihatezernégyszáznyolcvankettő 2014.01.22. 00:11:25

Alexa: 4
Aurélió: 6
Sárlott: 4
Zsolt: 5
Simon: 9
Iza: 5
Józsi: 8
Dorka: 6
Laci: 1
Teo: 3
Viki: 6
Amúgy meg faszér kell mindig mondania Istenesnek az online közvetítést, ha egyszer nincs.

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.22. 00:13:00

@King of Shadows: Sári eddig többnyire Teo előtt volt, az utcsó 24 órában hótziher:
i44.tinypic.com/dw3rjd.jpg

Tim28 2014.01.22. 00:13:12

@King of Shadows: Még mindig értem ezt a részt.

De az, hogy te most látnád őket online, az az ő véleményükön/sejtéseiken mennyiben változtat?

Semennyiben, szerintem.

Gyanús, kinek? A nézőknek? Hát de ez az, amit sose fogsz megtudni. Hogy ők hozzájutnak-e bármi infóhoz.

Ergó ugyanott vagyunk :) Továbbra is homály, pedig eskü próbálkozom megérteni :D

malevil2050 2014.01.22. 00:13:51

@Tim28: Sehogyan nem függ össze aki ezt írta az tévedett.

Azért nincsen,mert az összefoglaló i csak erről fog szólni és nem akarják előre lelőni a hangulatot

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.22. 00:14:21

@Tim28: Tudod, benned nincs kihívás. Mert ha mondanám, hogy... akkor rögtön lenne valami. De XXX-ban van kihívás.

Na, melyiket idéztem a klasszikusok közül?

Cimili 2014.01.22. 00:14:53

Simon 5
Aurélio 10
Józsi 7
Iza 6
Sárlott 3
Dorka 1
Zsolt 8
Teo 4
Laci 9
Viki 2

Cimili 2014.01.22. 00:15:45

Vagy már elkéstem a szavazással?

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.22. 00:15:52

Amúgy tök jó, hogy Zsóti szerint a "nem vonzódunk egymáshoz" azt jelenti: "szétteszem a lábam, dugj meg". Micsoda egy nőismerő!

Tim28 2014.01.22. 00:15:59

@malevil2050: végre, köszi! Ilyesmit sejtettem :D

Nem értettem ezt az összeesküvéselméletesdit, sehogyse volt értelme :)

malevil2050 2014.01.22. 00:16:04

Szerintem várjunk még a szavazássl hiszen jön két emberke!

zaphodbeeb 2014.01.22. 00:16:47

Jóestét! Kihagyok pár estét és ez van?! Most olvastam végig az eseményeket. Tudtam, hogy Simon fog először reszelni odabent, csak szegénynek pont egy bérnőstény jut?

Tim28 2014.01.22. 00:17:20

@Haynau: Teofil? :D

Franc... Tudom, azt hiszed: "téged bármikor megkaphatlak".
:D ;)

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2014.01.22. 00:18:00

@Tim28: Huhh. Ha nem tudják, hogy melyikük esett ki, miért nem félnek mindannyian? Elvileg akármelyikük lehet a "szerencsés"... @HummeRC: érti, és ennél érthetőbben már nem tudom kifejteni... :(

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.22. 00:18:59

@Haynau: na azért az első pár estén iza nagyon rá volt gerjedve zsótifiúra, ha az is mozdult volna (esetleg nem jön be dorka), akkor megbúbolja simán.

Tim28 2014.01.22. 00:19:01

@Haynau: és ő látja el jótanácsokkal sirdogáliót, most gondolj bele. Vagyis inkább ne :D

Ezért először neki add a szívlapátot, köszi :D

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.22. 00:19:41

@Tim28: A Bugyitlan Fekete Démon - talált süllyedt! :D

Morcz 2014.01.22. 00:19:47

Na megkíséreltem a lehetetlent, íme:

Alexa: 4,6
Aurélió:5,134
Charlotte:5,132
Dorka: 5,532
Iza: 5,532
Józsi: 7,066 (!)
Laci: 4
Simon: 7,466
Teó: 4,8
Viki: 3,866
Zsolt: 2,866 (!!)

malevil2050 2014.01.22. 00:19:54

@Haynau: Ő kb annyira nő ismerő mint én voltam 10 éves koromban.

Ő még nem tudja azt h a nőket soha nem lehet kiismerni.
Ahhoz kell egy pár év uaram bocsá' évtízed h megismerd és akkor ez még csak a meg és nem a ki :)

De hát ettől szép az egész.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2014.01.22. 00:20:10

@Haynau: Fejből nem ismerem az állást. :) De akkor se volt köztük akkora különbség, hogy biztonságban érezhessék magukat. :)

HummeRC 2014.01.22. 00:20:14

@Morcz: a tuja nem csabi volt? :)

@Empty Bee: a kutyaszaros hasonlat nagyon találó. :)

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.22. 00:21:55

@ミラ: Azért egy olcsó klipben háttértöltelékként (izé, táncosként) vonagló csajból én többet néztem volna ki, mint egy elsőéjszakás lábszétrakást! Még ha tizenöt évesen részegen a Kóróban, akkor igen... na de ITT?

Tim28 2014.01.22. 00:22:12

@King of Shadows:

"De az, hogy te most látnád őket online, az az ő véleményükön/sejtéseiken mennyiben változtat?"

Oké, akkor ezt válaszold már meg légyszíves :)

Mert azt hangsúlyoztad azért nem lesz online, mert Alexa megy.

ÉS? Amit már tudnak úgyis tudják. Az adást te kapod róluk, nem fordítva.

ha meg kapnak bármi infót kintről, az megint hogy függ össze azzal, hogy te látsz-e róluk adást éjjel avagy sem? :)

Morcz 2014.01.22. 00:22:48

@Tim28: :DDD
@Cimili: még nem csak valaki updatelhetné...

Az előbbi számításban még nincsenek benne cimili, tenalyady és szabi... pontjai

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2014.01.22. 00:25:16

@Tim28: "De az, hogy te most látnád őket online, az az ő véleményükön/sejtéseiken mennyiben változtat?"

Semennyire. Itt az a lényeg, hogy ők ne "beszéljenek ki". A nézők - értelemszerűen - nem tudnak "beszólni".

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.22. 00:25:40

@Morcz: Gubanc van a KwikSurvey-vel, meghekkelhető. Illetve meg sem kell hekkelni, ha még egyszer betöltöd az oldalt, még egyszer tudsz szavazni.

Morcz 2014.01.22. 00:25:59

@HummeRC: de csak már eléggé elfáradtam és szerintem ma nem is adnak online-t...:(

Asszem én mára elmegyek aludni, valaki hozzászámolná a hiányzó adatokat a statisztikámhoz, köszi előre is, reggel ránézek a melőhelyről. :)

Mindenkinek jó éjt!

Morcz 2014.01.22. 00:26:31

@Haynau: érdekes, olyan mint a vv applikáció! :D

HummeRC 2014.01.22. 00:26:43

Esetleg fel tudok ajánlani egy ilyen drag-and-drop-os szavazó automatát, ahol behúzkodhatod a szimpátia sorrendet. ;)

www.polljunkie.com/poll/gqxbtt/ki-a-legszimpatikusabb

HummeRC 2014.01.22. 00:29:25

@Morcz: Jó éjt, én még bizakodom, hátha. :)

Cimili 2014.01.22. 00:29:26

@Morcz: Jó éjt, én is lépek. Ma már úgysenemlesz onlájn.:(

Tim28 2014.01.22. 00:31:42

@Morcz:
első két helyezett és utolsó is stimmel.
Többi meg mellékes :D

Ám nem lehet @King of Shadows hogy arra akartál célozni, hogy az RTL akarja kifele azt a látszatot kelteni h minden tiszta?

De ennek se sok értelmét látom.
Alexa simán érezheti h ő a kieső... nem kell feltétlen belelátni akármit.

Sárlott is gondolhatja, h a simonláv miatt kirakják.

Többieknek meg nagy az arcuk :D

Mert nem hiszem, h egyöntetűen állították volna, h tudják mizu.

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.22. 00:31:50

@Cimili: "Nem lesz itt semmi. Lófasz se nem lesz."

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.22. 00:34:25

"Izát nem könnyű megnyugtatni - nekem már elhihetik - ..." Na, még a végén Istentelenrossz Bence szájába is tudnak jó mondtokat adni!

malevil2050 2014.01.22. 00:35:42

@Tim28: Felejtsd el túl lett kombinálva :)

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.22. 00:36:26

@HummeRC: A polljunkie-s szavazás annyiból jobb, hogy nem lehet másodszorra is megcsinálni. Gondolom szimpla IP-cím-felsimerésről vagy mi a faxról van szó, de sztem okés. Viszont elég lenne EGY szavazatot leadni, szimpátia-sorrend helyett - mert így bonyolult lesz...

malevil2050 2014.01.22. 00:36:50

@Haynau: Hány percet adunk még nekik h beadjanak legalább egy monoszkópot?

IFRS 2014.01.22. 00:37:35

Jezabel.. megvetem fajtadat. Multkor is egy hasonloval kavartam az Avenue de Paris-n, tok cukik voltunk masok szerint, kis kurva meg enszerintem, aztan masnap letiltott FB-n. Jo reszegen meg kell reszelni, nem is erdemel tobbet, de nem is akar. Jade la Roche. Megfognam hajanal fogva, es a fejet belenyomnam egy tal bolognese-be. Szornek ra sajtot is.

Aleksza, a martir, tok kedves kis molett csaj, kar erte, mert o nem sunyi es taktikas, de valoszinuleg ez az egyszerusegebol adodik, a valo vilag kiszorja az ilyet, es aki hulye, hajoljon meg a nezok sympathiaja elott.

500+ meg nem is annyira rossz. A kis berni pasztorkutya keritesen belulre engedte a bozontos farkast.

Simon says, go out everyone!

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2014.01.22. 00:38:25

@Tim28: " Ám nem lehet @King of Shadows hogy arra akartál célozni, hogy az RTL akarja kifele azt a látszatot kelteni h minden tiszta?"

De, pont ezt akartam kinyögni. :D Tegnapelőtt(?) este Józsi mondott pár gyanús számot, amik pont egyformák voltak a szavazás akkori állásával...

HummeRC 2014.01.22. 00:39:10

@Haynau: Ha behúzkodod a sorrendet, akkor olyan, mintha tényleg pontoznád őket és tud belőle diagramot is mutatni. Ez kb ugyanaz, mint amit itt próbáltunk csinálni, csak ez összegyűjti helyettünk. ;) Ha egyre lehet csak szavazni, akkor tényleg csak a legszimpatikusabbat tudnád meg, azt nem, hogy általánosságban mennyire szimpatikusak az emberek. Persze lehet olyat is csinálni, kb 1 perc, ha van rá igény. :)

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.22. 00:43:37

@HummeRC: Hát szerintem ahogy gondolod. Bár a szimpátia-sorrend nem százalékokat mutat, hanem 1 és 10 közötti értéket mindenkinél, nem? Szóval így nem jön le, hány embernek szimpatikus egy-egy villalakó, hanem "csak" az, hogy MENNYIRE szimpi.

@malevil2050: Tessék, kapsz egy monoszkópot: img269.imageshack.us/img269/9826/mt1budapesttestcard.jpg

HummeRC 2014.01.22. 00:47:32

@Haynau: Tessék, itt egy másik: www.polljunkie.com/poll/fpjted/ki-a-legszimpatikusabb-ver-20

Egyébként a ki a legszimpatikusabb kérdés után van egy részletek gomb, ajánlom figyelmedbe. Meg le lehet kérni csv-be az eredményeket, amit az excellel tovább lehet feldolgozni. :)

Most már van mind a kettő, jó szavazgatást és értékelést!

malevil2050 2014.01.22. 00:47:33

@Haynau: De ez fővárosi ez nekem nem kell :)

Na mind1 majd megnézzük a kinaiknál ha esetleg lesz onylány de erre még egy százalék esélyt sem látok.

Mindenkinek jó éjt! Bis bald!

Tim28 2014.01.22. 00:48:30

@King of Shadows: hát akkor nem igazán sikerült kifejezni magad :P
Neked ez most improvizál? :D

Ám nem láttam azt, amikor Józsi számokat mondott. nem lehet hogy lottószámok voltak? :D

Amúgy online-t nem nézek, egyelőre ;) Gondolom ott volt. Ki tudja, lehet olyan mentalista a csávó :D

HummeRC 2014.01.22. 00:50:35

Nincs felirat az onliányon, de fekete a kép. :)

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.22. 00:55:12

@HummeRC: És tényleg. Lekapcsolták a világítást, hogy az éj leple alatt csempésszék be az új lakókat? És akkor én miért kommentelek itt még mindig, ahelyett, hogy úton lennék a villába?

Egyébként statisztika: itt egy diagramm, mennyit nyertek-vesztettek az Agyhalottak azóta, mióta elkezdtem csinálni a statisztikát:
i41.tinypic.com/21ouexl.jpg

HummeRC 2014.01.22. 00:57:38

@Haynau: ja, a chrome szerint időnként hang sáv is jön azon a fülön, ahol a vv online van, de hallani nem hallok semmit, hiába hangosítom. Aztán egyszer csak a fülembe robban a hang. :D

Megtaláltad a diagram gombot a szavazókon? Az egyik oszloposat csinál, a másik kördiagramot százalékkal. :)

A tied is érdekes, hogy egyben látni a változást.

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.22. 01:02:52

@HummeRC: Öhöm, megvan. Hát akkor lassan temetem a táblázatomat, végre van gyorsabb megoldás. Azt már csak suttogva teszem hozzá, hogy nem is Excel volt, hanem Apache Open Office Calc-táblázat. ;)

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2014.01.22. 01:02:56

@Tim28: Nem hiszem. Utána Alexa mondott egy ilyet: "engem már semmi sem menthet meg...". Józsi arról is beszélt valamikor, hogy ő tudja, miért nem megy felfelé Sára százaléka...

Tim28 2014.01.22. 01:04:00

Józsira is szavazzon már valaki :D
Haynau indulj és küldjél majd nekem bentről szívecskéket :D de ne lapáttal :D

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.22. 01:06:32

@King of Shadows: "Utána Alexa mondott egy ilyet: "engem már semmi sem menthet meg...". "

Érdekes, ezt én is hallottam. Ráadásul akkor olyan számokról beszélgettek, amik eléggé hasonlítottak az aznap reggeli értékekhez. Ezt akkor be is kommenteltem az akkor aktuális hogyvolt-ba...

@Tim28: Lecsapom Zsótit elsőre' a szívlapáttal, oszt Iza hálából lepippant. Mert ő egy úrinő.

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.22. 01:08:26

@HummeRC: Érdekes, ha felnagyítom a stream képét (amikor normál esetben egy szar felbontású képet látni, baromi pixelesen), nem monokróm fekete a képernyő, hanem sötétszürke pixelek ugrálnak. Tehát stream alapjában véve VAN, csak valszeg nem kapcsolták rá egy kamerára sem. Tökszupi, nem?

HummeRC 2014.01.22. 01:08:43

@Haynau: Jajj, nehogy temesd a munkádat. Nem lecserélni akartalak, csak a munkád megkönnyíteni. :)

Apache Open Office Calc-táblázat: Miért ne gurítsuk ami kocka? Bonyolultabb megoldás nem volt? Vagy ez ilyen kihívás féle volt, hogy meg tudod-e csinálni? :)

HummeRC 2014.01.22. 01:09:54

@Haynau: Ja, nekem is feltünt, hogy küldik a streamet, van hang és van kép. Csak épp néma és sötét. Panaszra nem lehet okunk, végre nem ég bele a monitorba a hamarosan folytatjuk felirat. :)

Veder1 2014.01.22. 01:13:00

@Haynau:
én most felhangosítottam és azt lehet nagyon halkan hallani, hogy magyar nótákat gajdolnak, asszem a Debilió :D

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.22. 01:13:46

@HummeRC: Nem, sokkal szimplább - az OOC ingyé' van, MS Office-ért pénzt kellett volna fizetni. Amúgy az OOC sokat tud, amennyire meg tudom ítélni, kb. mindent amihez én Excelben értek... :D

Nem a lecserélés miatt panaszkodom (sokkal jobb, ha eleve automatikusan lehet generálni a diagrammokat stb), hanem hogy egyáltalán megszüntették az app-os szimpi-szavazást: mivel ott több tízezren szavaztak, elég jó átlag jöhetett ki.

A stream, hát ja. Vagy a "szünetjel" is megunta és elment aludni. :D

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.22. 01:14:39

@Vödör: Nem a szomszédod az, akit a falon keresztül hallasz gajdolni? :D

Veder1 2014.01.22. 01:15:12

Mondjuk ezt megint nem értem, ez megint valami idióta vezetői döntés lehet, hogy nem mernek élő képet adni, nehogy az a pár száz ember aki online követi néhány órával hamarabb lásson részeg állatokat kajabálni...

Veder1 2014.01.22. 01:16:15

@Haynau: akkor a szomszédomnak olyan hangja van mint a "villacsődörnek" :D

Tim28 2014.01.22. 01:16:40

@Haynau: :( most ehhez hogy jönnek az én szívecskéim? :D
Te érzéketlen t...ó :D
Azért RÁD szavazok, siess :D

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.22. 01:18:39

@Vödör: Ez most outing volt, miszerint falszomszédod Debilió? :D

@Tim28: Tudod én ilyen érzéketlen bunkó vagyok, nekem nem jönnek be a plázás csajok sem... :D

Na jó, viszlát feleim - találkozunk a képernyőn! ;)

Tim28 2014.01.22. 01:19:42

Na fiatalok. Sokat ne írjatok, hogy keveset kelljen visszaolvasnom :D

HAYNAUT a villába :DDD
Remélem ezt is olvassa a sok okos rtl-es szerki...

Jó éjt :)

Tim28 2014.01.22. 01:21:29

@Haynau: egyszerre megyünk el? Túl jó vagy :DDDDDDDDDD

Amúgy tuskó akart lenni ;) <3

HummeRC 2014.01.22. 01:31:05

@Haynau: Legyen úgy! Legalább lenne valami értelem a képernyőn. Ne kíméld őket! :)

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2014.01.22. 03:35:09

Továbbra sem volt kép. Egy percig sem...

HummeRC 2014.01.22. 04:51:54

@King of Shadows: Dettó. Ma este 1 perc éjszakai online sem volt nézhető. :(

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.01.22. 05:13:29

Szeretnék szavazni, de nem tok egy szar rangsort felállítani, annyira nem kötnek le.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2014.01.22. 05:38:53

Azóta sincs kép, szerintem már nem is lesz...

Garott 2014.01.22. 06:16:06

Csak szerintem hasonlít Simon Rudira a Misfits-ből ezzel a lenyírt hajjal?

Schlomo Goldberg 2014.01.22. 06:48:34

A mai online ütős volt. Minden percére emlékezni fogok életem végéig.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.01.22. 07:33:17

Urist'n! Elaludtam a dugás előtt. Csak most eszmélek, h miről maradtam le. Ja, tuti, h nem színlelték?

Schlomo Goldberg 2014.01.22. 08:13:22

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: jó reggelt kollegina, valóban volt valami csúnya baszás, Sárlik be is vallotta a nyugiszobában, csillogó szemekkel. Mondjuk csak a Simon szőrős lába lógott ki a paplan alól, szóval nem lehet tudni biztosan mi volt, lehet hogy csak kamu nyögdécseltek rendezői utasításra.

nosce 2014.01.22. 08:17:03

szegény Alexa mehet haza imádkozni

Szentpeter 2014.01.22. 08:21:44

Még mindig Simon a leggázabb figura, 500+1 a szerelme, akiről az egész villa tudja hogy nem szereti igazán Simont..

Ha 500+1 azt mondja Simonnak hogy vágja le a faszát, a csökkent Simon azt is megteszi..

Istenes Bence 2014.01.22. 08:24:30

@HummeRC: Szerinem nagyon gyengék. Itt ez a kimeríthetetlen téma...

@Coelhohoho: erőltesd már meg magad. Jobb vagy te ennél! Egyik másik elég jó, de a legtöbb csak ratyi spam. Ne a mennyiségre, a minöségre menj.

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2014.01.22. 08:25:09

Ez az első hogyvolt, amit erről olvasok, ezért kérhetek egy szótárt, hogy ki kicsoda? Igazából T34-et nem tudom.

Szentpeter 2014.01.22. 08:36:17

@Yooha:

T34 egy Szovjet tank típus száma...
Ebből következően az a csaj aki legalább 300 kiló, és megy mint egy tank..

én már a fény gyermeke vagyok 2014.01.22. 09:02:25

Urist'n! Elaludtam a dugás előtt. Csak most eszmélek, h miről maradtam le.

Nem gond, tegnap húzós napod volt. Majd este újra megpróbáljuk.

nosce 2014.01.22. 09:12:06

@én már a fény gyermeke vagyok:
gondolod h Simon ma is bebólint ? Nem lesz ez egy kicsit túl gyakori ? Még allergiát kap a paplan alatt

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.22. 09:22:07

@Szentpeter: @Yooha: Ezen itt azért belső vita folyik, szvsz a T34-es már-már túl áramvonalas és karcsú ahhoz, hogy VVV-hez lehessen hasonlítani. Javasoltam a StuG III-at új névnek, de nem elég ütős...

@én már a fény gyermeke vagyok: Mázlid, hogy nem dugás KÖZBEN aludt el - különben mehettél volna a zuhany alá hüppögni, Orálió sztájlban!

@nosce: Allergiát nem fog kapni, esetleg egy frankó és kissé egzotikus nemibajt a "svájcozó" Sárliktól. Vagy elkapja a luvnya tájszólását, ami szerintem még egy nemibajnál is borzalmasabb, lévén amaz gyógyítható, ez meg nem.

@Schlomo Goldberg: Sárlik lábát is lehetett látni képen, retkes volt ám rendesen.

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.22. 09:23:56

Na, reggelizik a blogmotor és kommenteket eszik?

Schlomo Goldberg 2014.01.22. 09:25:27

@Haynau: Hát igen, most visszanézve látom hogy Sárlik valóban megadta a módját a dolgoknak, koszos lábnál nincs izgatóbb.

Amikor kimászott a paplan alól melltartó volt rajta, talán bugyi is, kíváncsi vagyok hogy Simon hova lőtte el a patront.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.01.22. 09:25:58

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: "Szeretnék szavazni, de nem tok egy szar rangsort felállítani, annyira nem kötnek le." +1

Simon rettenetesen idegesít, bár meg kell hagyni, vele mindig történik valami. De én már rég "taknyán tenyereltem" volna egy hagymásbabos serpenyővel.
Talán GenyaVikiben látok némi fantáziát, de az ilyenek hamar ki szoktak esni.
OrálióCristofelGombiról meg nem tudom eldönteni, hogy szánjam v. nevessek rajta.
Gyökkettő Józsi egy igazi partyarcz, maradhat. :D
A többiekről nem tudok mit írni.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.01.22. 09:27:10

Amúgy nem tudom, miért meglepő, hogy koszos a talpuk.
Az elmúlt két évadban is mindig, mindenkinek koszos volt a talpa, nem emlékeztek?

Schlomo Goldberg 2014.01.22. 09:33:25

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): igazából nem lep meg a sok koszos láb, hiszen a puncit is csak óvatosan, bikinialsóban mossák.

Szentpeter 2014.01.22. 09:42:40

Zsoltiról...

Alfahím.. a fiuk azért utálják mert minden nőt megkap, a nők meg azért mert nem akarja őket megdugni..
Pedig az élet pont ilyen, a csajok imádják a jóképű, bunkó srácokat..

A belső, kurvára nem érdekel senkit..

malevil2050 2014.01.22. 09:45:01

Micsoda kolosszális gondok , koszos láb meg kisliba a fúben,meg ilyen meg olyan dugás. Öörüljünk annak h végre magkavarták a az állóvízet és talán nézhető és szórakoztató lesz a műsor.

sixx · http://comment.blog.hu 2014.01.22. 09:46:14

@Szentpeter: egyelőre senkit nem kapott meg, vagy lemaradtam valamiről?

Szentpeter 2014.01.22. 09:47:06

A harcsaszájúról...

Ha tudná megbaszná bunkó Zsoltit, és kurvára idegesíti hogy nem tudja, azt a női praktikát veti be hogy kurvaanyázza azt aki elmondja neki a tutit..

A harcsaszájú egyébként nekem mint nő tetszik, és igazán megszépíti az mikor kijön a sodrából.. szórakoztat..
De hát ezért van a műsor nem ?

Szentpeter 2014.01.22. 09:50:00

@sixx:

Nem maradtál le semmiről, ha csak arról nem hogy bunkó Zsolti nem udvarol senkinek..

én már a fény gyermeke vagyok 2014.01.22. 09:50:38

A fiúknak alapból dzsuvás a talpuk, így születnek. De ha egy nőnek, annak csak 1 oka lehet. Valamelyik fiú odabent talpmasszőr, és így védekeznek ellene. Nők bazdmeg, se velük, se nélkülük.

Szentpeter 2014.01.22. 09:56:20

Érdekes hogy a retkes láb a téma, mert ugye az egész villa egy kupleráj..
Szanaszét dobált melltartók, bugyik, köntösök..

Ha meg ugye ebben a kupiban mezitláb jár az ember akkor a lába is retkes lesz..

malevil2050 2014.01.22. 10:04:05

@Szentpeter: Ezzel a dumával ,minden nőt megkap, figyelj! idézek:

Izé,kajak,hát nem tudom /ez a legértelmesebb/ kajakra mondom .izé.....

Ugyan már ne röhögtessé máá

Lasombra 2014.01.22. 10:08:10

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: nem gond, ha alszol egyet elötte, közben nem illik.

és én is arra szavazok, h ez egy dramaturgiai aktus volt csak csupán. (persze, persze, csak az irigység beszél belölem meg ilyesmi.)

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2014.01.22. 10:19:16

@sixx: Ó, le vagyok maradva, az ő feje még új nekem. Természetesen a TV-met kidobtam 20 éve, de ami van, azon nincs rtl 2, úgyhogy csak itt olvasom a történéseket (mostantól).
@Szentpeter: @Haynau:
3 válaszból 1,5 volt a válasz a kérdésre :)

Shoyu 2014.01.22. 10:26:59

Az írás jó, de nem értek egyet. Mondjuk Szájmon rejtélyes figura, de szerintem totál belezúgott Sáriba. És ő fog nagyot koppanni, amikor a csaj majd dobja, vagy azért, mert végre beküldenek egy jól kinéző, viszonylag normális faszit, aki minimális szinten ért a nőkhöz, vagy akkor, amikor kikerülnek a villából és rájön, hogy odakint vannak más pasik is, akik szívesen megdugják. Mondjuk ha Szájmon nekem nyomatná ezt a "megkérem a kezed" dumát egy nap ismerkedés után biztosan elszaladnék és szerintem Sári is, csak pillanatnyilag be van zárva.

Deutsche Gabbana 2014.01.22. 10:37:51

veszélyes lesz, amikor kiteszik Alexát, Orálió azon nyomban ráröppen Teóra, hogy jól megvigasztalja, de valszeg csúnyán el lesz zavarva. Vikin jókat tudok röhögni, leginkább azért, mert epés megjegyzései céltáblája nem én vagyok. Fantasztikus, ahogy nem hagyja szó nélkül a csúsztatásokat, a manipulátorok réme :)

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.22. 10:41:48

Üdv itt a tisztelt törzsközönségnek!

Bár a nevem új, offline olvasó régóta vagyok :) Így sokakat névről is, hsz-ről is jólismerek...

VV-t eddig nem néztem, követtem, de annakidején az ÉdenH kihagyhatatlan volt, hv-kben is. Így onnan azért megismerek pár hozzászólót is.

De most úgy éreztem, ideje kommentelni is.

Szavazni már leszavaztam a a junkie-n :)

hannamontanna 2014.01.22. 10:47:53

Azért az érdekes volt, hogy Aurélió azonnal azt mondta a bejelentés után, hogy " eggyel kevesebben leszünk". Meg sem fordul a fejében, hogy ő megy ki esetleg... Én, ha Bence lennék átverném kicsit, hogy édes fiam, pakolj. Aztán mikor már kisírta magát, szólnék Alexának, hogy hát te indulj. Na de én gonosz vagyok...:-))))

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.22. 10:49:30

Hozzászólva a témához, Zsóti kb olyan sztem, mint az a nőtípus, akinek csak annyit kell felmutatnia (mármint szerinte), hogy jól néz ki (jelen esetben sármosnak képzeli magát - ezt a szót miért nem ismeri a szövegszerk, smárost javasol helyette -), és onnantól mást már nem is kell felmutatnia, lehet tehát bunkó is, úgyis összejön a kinézett a nősténnyel a dolog.

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.22. 10:53:07

@Haynau:

Mit szólsz a Maus-hoz?
Az úgyis egy szörnyszülött lett volna :D

Javasolhatnám még a Királytigrist is, de azt a pompás mérnöki remekművet nem degradálnám le VVV-re... :)

De ha nem harcjárművekben gondolkodunk, a vki által korábban említett Jabba is megfelelő névnek tűnik

reKorrekt 2014.01.22. 10:55:45

@reKorrekt: Jájj, bocs, most látom hogy már összesítitek máshogy...

Shoyu 2014.01.22. 10:55:53

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: Kár, hogy igazából még csak jól sem néz ki.

nosce 2014.01.22. 11:01:37

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin):
sőt, a koszos talp már a beválogató kasztingnál alapkövetelmény. Ezért trash reality :)

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.22. 11:07:04

@Shoyu:

Nem kell, h jól nézzen ki..
Ezen a szinten elég, ha elhiszi magáról :)

Amúgy ízlések és pofonok: a benti csajok egy része is ráizgult az elején.

nosce 2014.01.22. 11:10:01

@Schlomo Goldberg:
"kíváncsi vagyok hogy Simon hova lőtte el a patront."

simán telibe a hüvelybe, hiszen előtte megkérte a kezét, esetleg Zsóti emlék zoknijába, de az már talán kicsit barátságtalan lenne, de én Zsóti helyében ránéznék azért

Deutsche Gabbana 2014.01.22. 11:14:02

valovilag.hu/video/235499
01:15-től
na ez mesteri volt Simontól, pontosan tudta, hogy egyszerű Zsoltifiú mit fog válaszolni a "degradálod a nőket"-re, aztán amikor Iza bejött tele szájjal anyázni, szépen elhagyta a terepet. :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.01.22. 11:14:22

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: ezt hívják gergőzésnek (VV5), de ez már a névadónak se jött be.

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.22. 11:17:34

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin):

Akkor más volt a retadr-összetétel...
Azóta lejjebb került a szint, és az ingerküszöb is.

Kíváncsi leszek, mire megy ezzel a taktikának-nem-nevezhető egyszerű hozzáállással odabent.
Főleg úgy, ha az első héten magára haragítja a csajokat :)

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.22. 11:19:35

@Deutsche Gabbana:

Szarkavarás (azaz nyomokban taktikát - az éden kedvenc és leggyakoribb szava a b.meg után - is tartalmaz) Szájmon módra?
Ez amúgy elég jó megoldás volt, látszik, h ő legalább használja kicsit az agyát.

Ettől még szívesen megütném péklapáttal.

löpöti 2014.01.22. 11:20:06

Valaki szólhatna már Istenes Bencének, hogy az érdekes szót nem kell minden mondatába beleszőni...bár lehet, hogy neki minden érdekes...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.01.22. 11:28:43

Hát, csak megkérdezem, akármilyen ciki is, de egy szakértő elmagyarázná nekem ezt?
"...és tudja, hogy amit látott, az egy kettőtől ötperces ütés volt."

Shoyu 2014.01.22. 11:33:13

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Csatlakozom, én sem értem, már eleve hogyan láthatta volna az időtartamot (gondolom ez arra vonatkozik), ehhez ott kellett volna állnia mellettük percekig.

Shoyu 2014.01.22. 11:35:49

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: Mert nincs bent jobb, attól még lehet szar. De főleg az a baj vele, hogy kegyetlenül ostoba és ráadásul még tahó is, ez valahogy kiül az emberek arcára, ha pár fokkal okosabb lenne, lehet, azt mondanám, hogy jó pasi.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.01.22. 11:38:36

@Shoyu: szerintem még Orálió se érti, csak muszáj volt valami fellengzős dumát nyomatnia. :D

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.22. 11:49:33

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): @Shoyu: Szerintem egy némiképp meghosszabbított Al Bundy-féle "30 másodperc de posztkoitális cigivel együtt"-numerára gondolt. Vagy öt perc az az idő, amit Orálió kibír anélkül, hogy el ne sülne a gyorstüzelője.

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: Kiráytigris? Neee! A Maus még csak-csak, de Viki nem épp egér-méret. A Jabba viszont tetszett - és mivel posztíró találta ki és nem kommentelő, talán még sixx-nek is tetszeni fog. A T34 egy picit erőltetett, szerintem.

@Deutsche Gabbana: Iza hogy beindult, amikor Sárlik elregélte neki, mit mondott róla a Zsótifiú! Majd' kiesett a szájából a félig rágott zsírosdeszka, úgy kurvaanyázta le a villa bunkóját. Pedig mint tudjuk, a "kurvaanyázás" ebben a csapatban inkább Orálió családi hátterére utal.

kobmacf 2014.01.22. 11:58:35

@IFRS: Ez most komoly, hogy volt olyan stream, ahol kb tudták ki hányadán áll a ranglistán??? és kb érzik ki megy haza?? Tény és való, hogy érdekes Sárlik csillogó szemekkel való vallomása Szájmonról, de bent a villalakók honnan tudják, hogy Szájmont szeretik a nézők és azért húzott a p..cija a kötélen lógatott fütyi felé, hogy ezzel a saját imidzsét erősítse a nézők felé?? REmélem érhető volt amit leakartam írni.. szóval honnan tudják, hogy ki mennyire szimpatikus a nézőknek?

nosce 2014.01.22. 12:05:42

@kobmacf:
a később bemenők már láthatták az első szimpátia szavazatokat az appon ahol simon már durván vezetett, és nyilván buhurcolták a villába ezt az infót

nosce 2014.01.22. 12:08:40

@Shoyu: @pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin):
azt jelenti: 2-től öt percig terjedő dugás volt. AZ időt meg onnan gondolta h ő ment ki utoljára a dugás előtt, oda is vetette nekik h még benn van de kimegy, aztán gondolom 5 perc múlve megint dolga akadt a hálóban

kobmacf 2014.01.22. 12:08:43

@nosce: na mondjuk erre nem gondoltam...de van bárki aki szerint a svájci kis hostesszünk lefekszik egy hipszerrel őszinte érzésekkel??? o.O

nosce 2014.01.22. 12:13:16

@kobmacf:
sztem őszinte érzései voltak a luvnyának,legalább annyira őszinte mint amikor 100 eurért kefélt, ott a pénz kellett neki itt meg a bennmaradás

Deutsche Gabbana 2014.01.22. 12:13:28

@Haynau: hát az bizony nagyszerű látvány volt :D valahol érthető a felháborodása, hiszen rá van kattanva Zsótifiúra, ezért igazán mélyre mehetett a prosztóság, olyannyira, hogy a falat fenn maradt. pedig úrinő lenyeli!

Deutsche Gabbana 2014.01.22. 12:15:45

@nosce: amikor arról beszélt, hogy mennyire más volt Simonnal, akkor erősen felröhögtem, hogy hát igen, ezért nem kaptál pénzt, így tényleg más :D

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.22. 12:19:50

@Deutsche Gabbana: nem csak a zsíroskenyeret nyelte volna le Úrinő Iza, de hát Zsótifiú nem engedte, van neki odakint valami barátnő-félesége.

Most viszont szerintem lekattant róla a csaj, bár lehet hogy annyira altáji viszketegsége van, hogy minden áron pasi kell neki. Végszükség esetén pedig ott van Teo, akinek kb. jobban be is jönnek a csajok - bár a két lány nem nagyon bírja egymást.

reKorrekt 2014.01.22. 12:20:23

@Szentpeter: A T34 egy amerikai nehéz tank. A szovjet közepes tank a T-34.

Közben rájöttem miért vezethet ez a Simon gyerek ennyire. Talán mert annyira szélsőséges, hogy nem osztja meg a szavazótáborát.
Két fajta szavazó van:
1. Akinek bejön az elvont igénytelenség.
2. Akinek nem jön be az elvont igénytelenség.

Az 1-es csoport mind Sominra szavaz, a 2-es meg megoszlik 11 játékos közt. Ergo egy párbajig nem tudhatjuk biztosan hogy mennyire erős is valójában a hülyegyerek...

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.01.22. 12:20:50

@Schlomo Goldberg: akkor még mindig csak a halál, az adó és Orbán a biztos. Jó tudni.
@én már a fény gyermeke vagyok:
Remélem.

Megjegyezném, h te már Dorothy férje vagy, nem a fény gyermeke.

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.22. 12:27:00

@reKorrekt: Ha már überkorrekt akarsz lenni, a "T34" nemcsak egy gyakorlatilag ismeretlen amerikai tank-variáns (a T29 egy alfaja), hanem egy M4 Sherman-ból épített rakétavető neve/jelzése is volt.

Szép a szaktudás, de itt gyakorlatilag értéktelen: mindkét járgány kb. teljességgel ismeretlen, a T34"-ről szvsz mindenkinek "az" a bizonyos szovjet tank jut eszébe.

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Akkor a fény a te apósod?

reKorrekt 2014.01.22. 12:35:11

@Haynau: Ezért is jó választás Sixxx-től a T34, mert a legnagyobb laikusnak is egy tank jut eszébe róla :)

én már a fény gyermeke vagyok 2014.01.22. 12:35:12

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Meg is kapod este a magadét kisbaba.
@Haynau: Azt hittem Simon a T34-es. Célra tart és lő.

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.22. 12:40:31

@én már a fény gyermeke vagyok: Simon inkább irányítatlan rakéta, ami néha mégis célba talál.

@reKorrekt: Lehet, de szerintem a Jabba még találóbb volt - abban a jelenetben amikor Orálió belóbálta neki a pélót, tényleg Jabbára hajazott.

sixx · http://comment.blog.hu 2014.01.22. 12:42:15

@Haynau: hadd döntse már el a kibaszott posztíró, hogy milyen beceneved ad, köszönöm.

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.22. 12:42:48

@reKorrekt: Ui - ad "laikus". Aze´rt elég kemény "hobbinácinak" kell lenni ahhoz, hogy a T34-esről NE az orosz tank, hanem egy mindössze két prototípust megélt nehéz amcsi tank vagy egy rakétavetővé fajzott, szintén ritkaságszámba menő Sherman jusson az eszébe...

@én már a fény gyermeke vagyok: Csak nehogy elaludjon közben a zasszony!

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.22. 12:45:27

@sixx: Kegyes napom van, a többi hadtörténelem-buzi nevében is megengedem. De azért ez még lájtos évődés ahhoz képest, amit ló-rajongók csaptak "Óverdóz" miatt.

Egyébként, ha már felhoztad a "kibasztott posztírót": nagy gratula neked meg Chat Gézának, hozzátok a formátokat rendesen. Hajrá!

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.22. 12:47:52

@löpöti:

Mert ő egy tuja, és rácsodálkozik a világra?! :)

én már a fény gyermeke vagyok 2014.01.22. 12:48:37

@Haynau: Nem tetszett nekem ez a Sári-Simon szieszta. Kamaty lefety nélkül? Hová vezetne ez?

sixx · http://comment.blog.hu 2014.01.22. 12:48:38

@reKorrekt: @Haynau: elmentek a faszomba, de hirtelen, leszarom, hogy haditechnika rajongók vagytok, nem érdekel, hogy nem ravasz (mert az a róka), hanem elsütőbillentyű, LESZAROM bazdmeg, unom az ilyen okoskodásokat, elegem van.

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.22. 12:51:07

@Shoyu:

Hát, én a nőket nézegetem, de nem azért, mert teo-ista lennék :D

De hiszek neked.
Én csak azt látom, hogy faék a pasas. Meg vszínű kicsit pökhendi is az életben, így nálam gyorsan kinyitná a bicskát, mert nincs mire felvágósnak lennie.

sztem... de mit tudhatok én :D

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.22. 12:52:41

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin):

lehet, h Orálió úgy szereti, ütögetve....
Szakértő énsem vagyok, dehát ő van bent a villában, neki kell értenie hozzá.
Azért mutatják, mert lehet tőle/belőle tanulni.

én már a fény gyermeke vagyok 2014.01.22. 12:52:55

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Fél nyolcra kész a lucskos káposzta, nyolcra felberregtetem a helikoptert, nyolcnullaháromkor már aludhatsz.

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.22. 12:55:26

@én már a fény gyermeke vagyok: Lehet, Orálió szuggerálta Szájmonnak, hogy a nőknek úgy általában nem jön be a lefety (gondolom Teoról asszociált), inkább startoljon rögtön a célba.

malevil2050 2014.01.22. 12:56:39

@Shoyu: Szájmon ebből már nem jöhet ki rosszul,mert ha netalán még a villában végetér a románc,akkor ő ebből is profitálhat hiszen akit eldobtak azt csak sajnálni lehet.

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.22. 12:57:26

@Haynau:
Hát én is azt írtam, h az a tigrisnek lenne lealacsonyító sértés :)
És az formára is mutatós darab volt!

A Mausnak csak a neve volt félrevezető, ez igaz lehetne VVV-re is :) 180 tonna azért nem a pehelysúly :D

malevil2050 2014.01.22. 12:59:41

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Ez egy boxból vett kifejezés akart lenni,azt jelenti h mekkora az ütés ereje hány mp-ig marad bent az embernben.Annyi a különbség h itt meg lett hosszabbítva percekre.

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.22. 13:01:38

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: Hagyjuk, mert sixxnek már így is felforrt az agyvize (mondjuk tényleg 100% off lett a téma, tehát joggal).

@malevil2050: Nem vagyok benne biztos, hogy Szájmonnak ez CSAK jól jöhet. Csak megérzés. Mert a végén még kiderül, hogy ő használta ki Sárlikot.

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.22. 13:02:35

@én már a fény gyermeke vagyok:

:D :D
nagy durranás lett a tegnapi célratartás vége?!
Simon homloka még nem csapott :)

malevil2050 2014.01.22. 13:04:29

@Haynau: Ha ezt ő jácca/megjácca akkor erre tudatosan vigyázzni fog.

Ha meg valódiak az érzések - én úgy látom - akkor sinen van.

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.22. 13:05:53

@malevil2050:

Hasznos ide járni, tanul az ember...
Ez a bentiekről nem mondható el :)

malevil2050 2014.01.22. 13:15:58

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: Valaki írta itt azt hiszem szentpetya, h ma ez a ternd mert a csajok ezt szeretik - remélem erre reagál majd egy illetékes - én kiröhögtem.De ha még is így van, lehet hz ez pár hónapos kapcsolathoz elég de hosszú távon lehetetlen - szerintem.
de ha még évekre is igaz akkor:

" egy leszedált ország tapsolgat a szarnak. Boldogan élnek, amíg csak meg nem halnak "

malevil2050 2014.01.22. 13:22:29

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: Onnan is lehet. Gondoltad volna h a levegőben hatalmas propellerekkel mire lehet még asszociálni?

Shoyu 2014.01.22. 13:25:01

@nosce: Szerintem Aurelio még nem volt nővel, mégis melyik nőnek jön be ez a faszhimbálás, nevetséges hülye gyerek. Amit Teóval csinál az is totál gáz, folyton fogdossa, stb., nem is értem miért nem küldte el még a francba.

tena_lady 2014.01.22. 13:25:57

@Shoyu: "Mondjuk ha Szájmon nekem nyomatná ezt a "megkérem a kezed" dumát egy nap ismerkedés után biztosan elszaladnék és szerintem Sári is, csak pillanatnyilag be van zárva."

Már egy teljes hete ismerik egymást, hé! :D De amúgy tényleg, elsőre tök ijesztő, viszont hosszú távon meg lehet, hogy ez a jó taktika. Mivel ki más mondott volna neki ilyet valaha is?

Shoyu 2014.01.22. 13:26:45

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: hát nézem én a nőket is (mint minden nő) :) de abból sem túl jó a felhozatal, VV Kinga, vagy főleg Anikó sokkal jobbak voltak szerintem a mostaniaknál, bár ízlés dolga.

Shoyu 2014.01.22. 13:29:13

@tena_lady: Aranyos egyébként a Szájmon, csak vagy nagyon naiv, vagy simán taktikázik, fogalmam sincs, számomra ő pont ettől érdekesebb a többieknél.

malevil2050 2014.01.22. 13:29:51

@Shoyu: Csak jáccik,mert tuggya h játékban produkálni is kell,láttad az eredményt ő volt a második,a közönség értékeli a produkciót.Ennyi.

Minden más huszsdrangú kérdés ebben a helyzetben.

Shoyu 2014.01.22. 13:34:31

@malevil2050: Csak akkor jöhet ki ebből rosszul Szájmon, ha tényleg szerelmes és mondjuk kiderül, hogy egy kurvába (még a villában), bár lehet, hogy Szájmont nem zavarja, vagy ha Sári kirúgja és ettől totál kiborul, akár fel is adhatja a játékot.

malevil2050 2014.01.22. 13:39:16

@Shoyu: Igen,nagyon sok kérdés nyitott itt még és egyenlőre lehetetlen megválaszolni.

Morcz 2014.01.22. 13:39:28

@Haynau: haditechnikai dolgok helyett lehetne szimplán Dózer, vagy véaköbön röviden V3(VVV) :))))

@reKorrekt: ez se rossz, szavaztam egyet! :)

Sajnálattal olvastam hogy nem volt online az éjjel, de ez várható volt... :(

tena_lady 2014.01.22. 13:40:01

@Shoyu: Szerintem nem naiv, hanem művészlélek, akinek kell egy nő, aki a múzsája lehet. Ettől még nem fogja elhinni minden egyes szavát. Nekem úgy tűnik, hogy elég jól ért a nőkhöz. Már csak ezért se hiszem el azt a 2,5 barátnőt, ami most már 3,5-re emelkedett. Vicces, hogy Laci mondta a bemutatkozó filmjében, hogy a nők lelkével kell törődni, de Simon sokkal inkább él ezzel a taktikával.

Morcz 2014.01.22. 13:40:48

@Shoyu: szerintem is nem volt még csajjal, és a pörgettyűvel akar imponálni.

Morcz 2014.01.22. 13:41:39

@tena_lady: Az hogy ki mit kamuzik a kisfilmjében nem mérvadó, mint tudjuk... :D

busifa 2014.01.22. 13:48:07

"csak ez a szép gyerek ne menjen haza, bassza meg" by Debilió :DD

www.valovilag.hu/video/235549

malevil2050 2014.01.22. 13:48:35

@Morcz: Én a nevén nevezem,nem azért mert annyira szinpatikus nekem.Szóval egy a viki lány karaktere kellett oda,mert visz egy kis huncutságot a játékba.Egy kis kavarást, oda oda szúr , ezáltal talán élémkití a músort.
Még nem igen bontakozott ki da hátha később igen.Látok benne fantáziát.

májgeriberi 2014.01.22. 13:51:36

szevasz sixx...végre <3

Shoyu 2014.01.22. 13:55:51

Ezzel tudott mára előrukkolni az RTL Klub.
www.valovilag.hu/video/235551
Ebben mégis mi a meglepő, az, hogy most az egyszer nem mások előtt bömbölt?

vallatas 2014.01.22. 13:56:30

Valaki írta, hogy Zsolt mindenkit megkap, s pont ezért nem kedvelik a nézők.
Ez érdekes, csak szerintem esélytelen Dorkánál? Dorka eddig mindig lekoptatta.

vallatas 2014.01.22. 14:04:45

@Shoyu:
Ez az Aurelió egy idegroncs, besírja magát a döntőbe.

Stipistopi 2014.01.22. 14:09:55

Sziasztok!

"Gyúrósjózsi meg leszarta az alanyt, csak önmagát nézegette a tükörben, közben feszített és duckfaszelt." --- ezen még mindig hangosan röhögök, már rámszóltak, hogy mi a fasz ban :DDDDD

Baszki, Auréliónak milyen szempillái vannak már!!!

Az volt már, hogy Szajmon úgy beszél, mintha Lovasi András sírósra itta volna magát?

tena_lady 2014.01.22. 14:24:42

Tegnap vagy tegnap előtt néztem vissza videókat az első napokból. Próbáltam elkapni, hogy honnan indult ez a Simon-Charlotte vonal és utóbbi már Alexa szülinapi vetkőzős showja után megjegyezte, hogy Simon a legjobb fej a villában. A másik meg vicces, mert első este, mikor nézegették, hogy ki hol aludjon, akkor Sárlott feltette a költői kérdést, hogy ő kivel alszik majd, talán Simonnal? A best of videójukban ennek a kérdésnek szerepelnie kell! :D

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.22. 14:27:16

@Stipistopi: "Baszki, Auréliónak milyen szempillái vannak már!!!"

Biztos a Bugyitlantól kapott egy garnitúra műszempillát, kárpótlásként - ha már nem engedte, hogy Orálió kilefetyelje.

Simon for President! 2014.01.22. 14:32:55

Sajnálom, hogy Alexa esik ki. Nemcsak azért, mert mindig feldob, ha a nevetését hallom (ami olyan, mint egy beteg delfiné), hanem mert őszinte. Sokkal jobban örültem volna ha Teo esik ki.

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.22. 14:35:09

@malevil2050:
Ez az asszociáció eddig valóban nem fordult meg a fejemben.

Mondjuk azért Oráliónál ne túlozzunk, azért nem olyan hatalmas az a propeller, hogy szélvihart kavarjon :)

De tény, h innentől mást jelent majd a helikopterezés :D

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.22. 14:37:22

@Shoyu:

Valóban, ezt még én sem tudtam Simonról eldönteni.
Simán lehet nála a kettőnek a kevercse is...
Meglátjuk mire jut vele.

Ahogy most halad a lányoknak tett gesztusaival, ő lehet a kakas a tyúkólban a lányok között.

Stipistopi 2014.01.22. 14:50:11

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: De tény, h innentől mást jelent majd a helikopterezés

Ha valaki eddig is ismerte a szó "eme" jelentését, annak nem mondott újat. :)

kobmacf 2014.01.22. 14:50:31

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: Úristen, úristen, úristen...majdnem kiesett a munkahelyemen az ebéd a számból....Szélvihart kavarni azzal a propellerrel :D a poén telitalálat!

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.22. 14:59:12

@vallatas: szerintem nem tök esélytelen, amikor takarítottak, nagyon flörtölt vele ő is, pedig szerintem az már ritka gusztustalan volt, hogy a retkes porszívócsövet akarta a lány szájába dugni, ott lehet, hogy tökön rúgtam volna, ő meg csak röhigcsélt.

malevil2050 2014.01.22. 15:00:11

@Simon for President!: Itt/is/ az őszinteség magaában annyit ér,mimt víz alatt a fény.Ehhez kell még más is.

malevil2050 2014.01.22. 15:04:33

@Stipistopi: Hát de mi ilyen .izé tudod.ööhh kajak maradi gyerekek vagyunk.:)

mézescsók 2014.01.22. 15:07:29

@vallatas: Egy frászt esélytelen Dorkánál. A hölgyemény mondta is (tán két napja?), hogy ha nem lenne valakije kint Zsoltnak, akkor lenne esélye nála. Akkor valaki közbeszólt, hogy és ha nem lenne Iza, mire megjegyezte, hogy igen, ha nem lenne Iza. És volt Zsolt és Dorka között is egy beszélgetés (nem az, amikor a pasi rinyált, hogy miért kerüli Őt a kiscsaj), amikoris kifejtette, hogy neki az ilyen kigyúrt bunkók jönnek be. Szóval szépen vérigsértette, csak ez egyrészt nem volt szándéka a lánynak,másrészt a pasi nem vette észre, mert annyi esze egyiknek sincs.
Megjegyzem a lány simán bejelölheti a trófeák listáján a srácot, mert bármit csinál, Zsóti már megvan.
1./Ha elkerüli a pasit, akkor az először elkezd törpölni, hogy miért kerüli (na, ezen már túl vagyunk), aztán egyre inkább monomániája lesz ez a probléma és neki már annyi. (Zsoltnak azok a lányok kellenek, akikért harcolni kell - mondta!)
2./ Ha elkezd hozzá közeledni, akkor a hím öntudatát építgeti a csaj, és megint Ő lesz a nyerő.
3./ Ha eljátssza a kishaver jócsajt, akkor azzal lesz Zsoltinak érdekes és más, mint a többi.
Ügyes ez a kislány, hiába. Viszont nem szimpatikus nekem (unszimpatikus, vagy antipatikus, ki hogyen érti). És kb. annyira hipszter, mint én.

SzilajSzilard 2014.01.22. 15:17:05

sixx jó. De ahhoz hogy csoda szülessen, a másik oldalnak is helyén kell lennie.
A hogyvolt miatt néztem meg az Aranypartot anno, és az volt az igazi valóvilág.
Ajánlom mindenkinek.

hogyvolt.blog.hu/tags/aranypart

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.22. 15:24:47

@ミラ:

Jó, de ő azon a szinten rekedt, hogy egy lány haját meghúzni az már udvarlás ;)

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.22. 15:26:08

@kobmacf:

Pedig nem az a célom, hogy ne tudj koncentrálni, és visszavesselek a gdp-termelésben :D

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.22. 15:28:07

@vallatas:

Szerencsére...
Nekem Dorka szimpi.

Mindkét gesztusa jó volt, amikor meghallotta Overdóz röhögését, és meglátta a Simon-jelenséget :)

remélem továbbra is koptatja Zsótit.
csak azt nem tudom, kihez fog majd vajon csapódni, önmagában nem lesz erős a manipuláláshoz, tehát vkivel szövetséget kell kötnie.

Stipistopi 2014.01.22. 15:36:06

@malevil2050:

Azt hittem, tuják :D

Aurélió szerint vannak tuják a villában :)

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.22. 15:37:43

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: nekem is. ráadásul nem ivarcsörtével akar tovább bent maradni (ezt még simon se úszta meg, pedig jaj hát a testiség az fujj, az nem kell és meg kell mutatni, hogy anélkül is lehet - sztem full felesleges volt). kicsit csendeske, de pont elegen vannak, akik hangoskodnak.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.22. 15:43:02

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: nekem is. meg nem ivarcsörtével akar tovább bent maradni (ez még simonnak se sikerült). kicsit csendes még, de vannak elegen hangosak. és ha kétszer megy be ez a hsz, akkor csak elküldte az előzőt :D

én már a fény gyermeke vagyok 2014.01.22. 16:02:29

@mézescsók: Nőnek akkor higgy, amikor ló legel a sírján. Ez a Dorka szépen le fogja építeni Zsóti kinti csaját, aztán kiröhögi. Szegény srác egy kétlábon járó vidámpark lesz a lányoknak.

Simon for President! 2014.01.22. 16:03:27

@ミラ: Abból a jelenetből pl egyértelműen kiviláglott, mekkora gyökér ez az ember. De hát Dorka előtte fejtette ki neki, hogy ő szereti ha bunkó a pasi, és nem visz virágot. Úgy tűnt. tényleg jobban szereti ha belenyomják a paplanba és retkes porszívócsüvet dugnak a szájába, mint ha virágot kap. Kinek mi, ugye.

nowo1 2014.01.22. 16:09:30

Azért az szép gesztus volt Zsolttól,hogy többször is bocsánatot kért Izától,nem?

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.22. 16:09:53

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: pillanatnyilag Izához csapódik, de hogy tényleges szimpátiából vagy pusztán számításból, azt nem tudom megsaccolni.

Tim28 2014.01.22. 16:14:12

Üdv vv kukkolók népe :)
A szavazás jelen állása Sárlik kivételével abszolút tükrözi a véleményem.

Szerintetek milyen arcok/korosztály érkeznek ma?

nowo1 2014.01.22. 16:14:33

@Simon for President!: Én is sajnálom,hogy Alexának kell mennie.
Józsi mehetne inkább,már csak azért is,mert várja kint az "örök barátnője",valamint egyáltalán nem azt a karaktert hozza,mint a bemutatkozó filmjében.
De ha már azt vesszük,Dorka egyénisége sem érdekes.Számomra ők ketten a legunalmasabbak.

mézescsók 2014.01.22. 16:15:14

A nemek aránya miatt jó lenne, ha ma egy férfi és egy nő menne be. Respect Simonnak, tegnap este nagyon korrekten billentette helyre annál a szerencsétlen ruhacserélős játéknál az egyensúlyt.
Ma itt néhányan értékelték a villásokat. A számos értékelésről már lecsúsztam nyilván, de én így látom őket:
Simon - ezt a nyálas szerelmi idillt nem hiszem el. Ha tudatosan készült a játékra - és eddig minden erre utalt -, akkor benne lehetett egy laza akármi valamelyik lánnyal, de hogy éppen a legordasabbat kellett kiválasztania és azzal ez a gügyögés... Szerintem sokat vesztett.
Iza - izgalmasabb nőnek tartom, mint a bent lévőket együtt. Azonkívül, hogy tegnap nagyon igaza volt, szerintem vannak benne tartalékok. Különben nem iszik többet, mint a többi nő, a kábszert meg éppen kipróbálhatta, de azért nemcsak a pasasokra igaz, hogy hajlamosak némi túlzásokra, ha a tökösségüket (a nőknél nem tudom, hogy mit) kell bizonygatni.
Charlotte - pokolian idegesít, nem a tájszólásával van bajom, hanem az arcmimikájától tudnám kaparni a falat. 500+1 pasi után a gumicukoranyukát nem emésztem meg.
Viki - mire ennyire nagyképű ez a nő? Az, hogy fősulis, nem garancia az intelligenciahányadosra. Volt már a villában diplomás korábban is, viszont a többiek hasraesnek tőle. Nyilván azért, mert a legtöbbjük még kivülről is legfeljebb vároznéző túrán látott egyetemet. Egyébként annak, aki ordít, a legritkább esetben van igaza és aki azzal kérkedik, hogy mindenkinek megmondja a tutit, voltaképpen tapintatlan és bunkó.
Alexa - róla már nincs mit és miért. Azt mondjuk nem értettem, hogy a pasik közül miért jelölték annyira szeretőnek? Női szemmel nem jó nő. Vagy van benne valami, amit csak Y kromoszómával lehet érezni?
Aurélió - ritka hülye név, de talán nem tehet róla. Egyelőre Őt élvezem minden nyafogásával, nagyzolásával, idiótaságával együtt és tőle kellett megtudnom azt is, hogy mit jelent a helikopterezés. Különben meg szépen csendesen keveri a dolgokat. Sokáig eljuthat.
Zsolt - unalmas, fantáziátlan és szemmel láthatólag megkattant kicsit, hogy nincs mellette egy nő. Rámászik Dorkára és az szerintem hagyni fogja, sőt.
Dorka - ld. mint fent.
Józsi - neki kéne Cavinton. A bemutatkozó filmjében 8 általános, Sárlottal múlt héten a szoliban: egészségügyire jár (Nem részletezte, de akkor adta ország-világ tudtára, hogy 3 nyelven beszél, köztük latinul. Nem kicsi kisebbrendüségi érzésem támadt: középiskolában 4 évig tanultam, az egyetemen is egy évig, mégsem beszélem a nyelvet, igaz, oroszul is tanultam, de mindegy), majd Tank Viki kérdésére: legalább az általánost befejezted? - meg sem nyikkant. Szóval a hazugsághoz nemcsak kreativítás kell, hanem jó memória is, ami neki nincs.
Teo - kis nyafka szerencsétlen, menőbbnek mutatja magát, mint amilyen. Szerintem azt szánta adunak, hogy biszex, na de kinek akad fenn ettől manapság a szeme? A műszempillát azért szeretném elfelejteni.
Laci - mi a fenének ment be? Jobban kilóg a sorból, mint anno a Vv4 Lacija, bár nem vagyok biztos, benne, hogy így hívták. Nem a 40 éve zavar, mert attól még lehetne jó fej is, de nem az. Szemmel láthatólag nem tud mit kezdeni a bentiekkel. Humortalan, fantáziátlan pasas.
Nem kűlönösebben érdekes csapat.

mézescsók 2014.01.22. 16:18:28

@én már a fény gyermeke vagyok: A jövőképpel egyetértek. Az első mondatot még emésztem.

tena_lady 2014.01.22. 16:23:01

@Múmin89: Vele nem pereskedik a csatorna? Szóval nem hinném. Új hülyéket is lehet találni, akik még nem használódtak el.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.22. 16:40:19

@mézescsók: simon nem őt választotta, hanem így alakult. dorka vagy iza sose csinált volna ilyet, de még sárliktól is meglep.
az aurelio svájcban nem hülye név, nem tehet róla valóban, hogy ott született - ellentétben azzal, hogy a charlotte nem éppen hétköznapi és ő itt született, tehát felvett manír.
a vikis sztori valahogy úgy volt, hogy beugratta, milyen sulija van és kiforgatta a választ. ennek ellenére valóban, hazudik és nem tartja magát hozzá. sárlott legalább igen.
szerintem teo még csak nem is biszex, csak azt talán könnyebb lenyomni az emberek torkán, mint azt, hogy csőleszbi.

@Múmin89: kizárt dolognak tartom, nagyon összebalhéztak tényleg az rtlesekkel. meg amúgy is, inkább csak ne :D

nowo1 2014.01.22. 17:03:14

@Múmin89: jaj,ne!
Alekoszból nem volt még elég???!!!:(

twisted 2014.01.22. 17:25:17

Szegény Alexa, senkinek nem fog hiányozni, de legalább egy hét alatt sikeresen tönkretette a kinti életét.
Sárika eddigi legjobb beszólása az volt, hogy fura volt, hogy előbb az érzelmek jöttek, aztán a szex. Nemigazán volt még ilyesmiben része. Sajnos Simonnak totál elcsavarta a fejét, akárhogy nézem ez nagy szopó lesz a srácnak. Érdekes lesz majd nézni a reakcióját, amikor Sárika ráun.
Zsolti télleg elég egyszerű figura, értelmes mondatokat nagy erőfeszítésekkel is nehezen tud összerakni.
Úrihölgy Izaura igen nehezen viseli, hogy van olyan pasi a földön, akit nem tud elcsábítani. Minden megmozdulása ebből fakad.
A debilgyerek szenzációs, ő a legszórakoztatóbb, faék egyszerűségű naivitása felülmúlhatatlan. Józsika is setét mint az éjszaka.
Laci hatalmas lúzer lehet, ha negyvenévesen ide jelentkezett. Mire számított? Mit akar ezzel vajon elérni ennyi idősen?
Dorka egy teljesen átlagos húszéves csaj, semmi különös nincs benne. Ordenáré szempillás Teóról is elmondható kb ugyanez. Viki meg szimplán irritáló.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2014.01.22. 17:27:56

Megkérdezem már a hozzáértőktől, hogy szerintetek Simonék tényleg szeretkeztek? Mert nagyon kussoltak a takaró alatt. Ugyanakkor Sári kócos volt, és izzadt, amikor kimásztak onnan...

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2014.01.22. 17:31:19

@twisted: "Érdekes lesz majd nézni a reakcióját, amikor Sárika ráun."

Én inkább egy fordított forgatókönyvre lennék kíváncsi. Amit le tud művelni Sára egy szakítás után, ha kidobják ... a többiek behívnák az ENSZ-t, abban biztos vagyok. :D

twisted 2014.01.22. 17:36:39

@King of Shadows: Lehetne fogadásokat kötni, melyik unja meg előbb a másikat. Azt kéne megszavaztatni a vvappon.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.22. 17:50:13

@King of Shadows: "Amit le tud művelni Sára egy szakítás után, ha kidobják" - eztet te honnan tudod? az aktus utáni fizetés nem szakítás :D

egyébként sokáig maradok a paplan alatt, pláne még valakivel és én is kócos meg izzadt leszek fél óra alatt. ezt néztem, hogy nem is úgy mozgott az egész, vagy csak azt nem mutatták. valami susmus ment, de nem vagyok benne biztos, hogy megbúbolta.

jasszgeri 2014.01.22. 17:59:29

tuti volt mar - nem olvasok vissza - de 2014 van kedves sixx. bar gondolom most jo darabig ez is lesz, mert vegre 13 oktober kornyeken at lehetett valtani 2005-rol - ha erted, mire gondolok. :D

Shoyu 2014.01.22. 18:01:21

@tena_lady: Hát én meg arra emlékszem, amikor Szájmon eljátszotta, hogy ki lett dobva a villából, ez senkit sem érdekelt különösebben, de valaki azért azt mondta, hog menjenek ki vele az ajtóig, erre Sári roppant kedvesen közölte, hogy ja annyit azért megérdemel, hogy kikísérjék, nem volt ez szerelem első látásra az biztos :)

Shoyu 2014.01.22. 18:03:56

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: Miért van olyan férfi, aki szokott helikopterezni? Szerencsére a hozzám intim közelségbe került férfiak nem erre használták..

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2014.01.22. 18:04:17

@ミラ: "eztet te honnan tudod?"

Az eddigi 5 pasija lelépett tőle (szerintem azért, mert túlságosan gondoskodó lett) és olyankor mindig azt csinálta...

"az aktus utáni fizetés nem szakítás :D"

Sári nem is volt Svájcban. Németországban viszont igen, de ott sem prostizott... :)

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.22. 18:11:09

@King of Shadows: hát persze, hogy nem volt, én voltam csacsi, hogy ki is nézem belőle :)

csak 5 pasija volt? a maradék 495 csak kósza fuvallat a vaginájában vagy mi?

Shoyu 2014.01.22. 18:12:27

@Múmin89: De Alekosz nincs jóban az RTL-lel pereskedtek is, ha jól emlékszem még a nyereményének egy részét is bukta, ha így volt, akkor kizárt, hogy Alekoszt beengedjék a villába.

Shoyu 2014.01.22. 18:15:50

@twisted: Ugyan már, Alexa rázta kicsit a nagy seggét és smárolt egy csajjal, szerintem ez a mai világban már egyáltalán nem számít nagy dolognak.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2014.01.22. 18:15:53

@ミラ: www.partypeople.hu/index.php?inc=forum_hozzaszolas&id=1987

A bemutatkozó filmeket az RTL "gyártotta". Józsi például köszönőviszonyban sincs azzal, amit ott mutatott, ahogy Ribillió (macsó, mi?) sem.

Shoyu 2014.01.22. 18:17:44

@ミラ: A velvetre kirakott videóban egyértelműen szexnek tűnik.

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.22. 18:18:28

@ミラ: Gondolom az öt úgy jön ki, hogy az 500-ból levonta a fizetővendégeket.

Empty Bee 2014.01.22. 18:23:51

@twisted: <Érdekes lesz majd nézni a reakcióját, amikor Sárika ráun.>

Nem fog ráunni, ugyanis Sári - mivel tudja, hogy ő maga tuti nem nyerhet - arra játszik, hogy Simon nagy valószínűséggel vinni fogja a főnyereményt, és majd abból csurran-cseppen valami neki is, ha elég kitartóan játssza bent a hű és szerelmes feleségjelöltet. Vagyis amíg Sári bent lesz, addig nyomni fogja a színjátékot, ugyanis ez az egyetlen esélye a főnyeremény egy töredékére.

A nagy kérdés az, hogy Simon valóban beszerelmesedett-e, vagy az egész szerelmes imidzs csak a karakterének a része.

twisted 2014.01.22. 18:27:23

@Shoyu: Ahhoz épp elég volt, hogy az anyja elforduljon tőle. Meg mindenki akit ismer, más szemmel fog ezentúl ránézni.

Empty Bee 2014.01.22. 18:28:35

@King of Shadows: <szerintem azért, mert túlságosan gondoskodó lett>

Vagy lehet mégse olyan üdítő élmény egy 500 farkat megjárt luvnyával meghitt párkapcsolatban élni.

twisted 2014.01.22. 18:29:40

@Empty Bee: Én meg azt mondom, Sárika nem fogja bírni ezt a játék végéig. Simon fojtogatóan rá van tapadva. Megbánja még, hogy belement ebbe.

SzilajSzilard 2014.01.22. 18:30:53

Azért elég gyorsak ezek a lakók. Én 10 nap alatt egy új kanapét nem török be, ezek meg már beleszeretnek, kiszeretnek, csalódnak és barátot vesztenek. :)

beacska 2014.01.22. 18:32:46

@nosce: nekem most volt először az az érzésem, hogy ÉH mintára a később beköltözőket egy szállóba elkülönítették (egyedül Viki tűnt kivételnek)

én már a fény gyermeke vagyok 2014.01.22. 18:33:13

@Empty Bee: Szerethető csapatunk van, nem kell még elkönyvelni Simon győzelmét. Főleg, hogy tudjuk: Józsi még játékban van.

elizon pucsnik 2014.01.22. 18:33:35

Úgy várom a művésznőt,hogy élőben nyeríthessem már valami fellépésen...Pl.:
fikusz-"riportok",visszatekintő a benti életre,jajanyaneharagudj-szembesítés
reggeli(?)- mondd,komoly érzelmeket tápláltál teo(?) iránt ?
estereggel főváros- lali duettet nyerít vele a lálipop remixében
fültőparaji falunapok,discohakni,autogramosztás
karrier

beacska 2014.01.22. 18:36:51

@sixx: miért mész bele ebbe 3 naponta???

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.22. 18:36:51

@beacska: Mondjuk úgy, hogy a Villatank (alias V³) esetében volt a legszembetűnőbben gyanús, hogy tud valamit. Attól még a többiek is szert tehettek plusz infóra: nem érdekelte őket vagy szimplán csak túl hülyék voltak átjátszani az "őröket" - már ha egyáltalán valaki figyelt rájuk, hogy ne szerezzenek tiltott infót.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2014.01.22. 18:38:12

@Empty Bee: Miért akkora ügy, hány párja volt valakinek? :O Engem sosem érdekelt, ahogy a börtönviseltség sem... :)

malevil2050 2014.01.22. 18:40:57

A volt e sex a paplan alatt/felett/mellett? Azért ennyire me legyünk már szőrszálhasogatók! Volt,h ez most be/mellé/alá/szét ment.Technikailag hogy történt? Izzadt volt nem volt meg anyámtyúkja nem mind1.

De van egy javaslatom az rtl felé - még nem késő ,megvalósítható - egy két zsinórkamerát a hajlíthatós fajtából minden paplan alá tessék beépíteni!! Még is türhetetlen dolog az h nem lehet látni mi van alatta! Továbbá szeretném javasolni cekcuális aktusok jobbani felderíhetősége érdekébena a megfelelő némi szervbe egy beépíthető kamerát is h tuggyuk ellenőrízni elegendő e a mélység,a megfelelő szög és a lökethossz.

Psysalia 2014.01.22. 18:48:10

Ez a Simon valami mestertroll lehet: i.imgur.com/FxvSvnf.png

Shoyu 2014.01.22. 18:48:41

@twisted: Akkor tiszta gáz anyja van, ha emiatt elfordul tőle, persze én is láttam a hírt, de mégis otthon vajon, hogy viselkedett Alexa, akkor is láthatta az anyja, hogy nem az a típus, aki mindjárt bevonul egy zárdába.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.22. 18:54:12

@King of Shadows: azért nem mindegy, hogy valaki 500 vagy 5 pasival volt. egyrészt lefekszik az első szembejövővel, másrészt sokszorozódik a veszélye (és esélye) annak, hogy altesti megfázást szedjen össze. nem örülnék neki, ha ilyen szapora lenne az élettársi jelöltem.

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.22. 18:59:06

@ミラ: "...hogy altesti megfázást szedjen össze." Ezen már két perce röhögök! :D

És mi a szimptómája egy altesti megfázásnak? Tüsszögni kezd a helikopter-rotor? Náthás lesz a bula?

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.22. 19:01:44

@Haynau: akadozik a karburátor. amúgy lányok esetében furcsa színű és szagú nedvedzést okozhat, kiegészülve némi viszketegséggel.

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.22. 19:04:47

@ミラ: Na bassz... ez az a helyzet, amikor az ember fia a fejét veri az asztalhoz, közben félhangosan ismételve: "Mi a francnank kellett nekem megkérdezni?!?"

Mindenesetre egzotikusnak hangzik, a magam részéről inkább mellőzöm. Ilyen régimódi pasi vagyok, na.

Szentpeter 2014.01.22. 19:05:51

@malevil2050:

Ez a sex dolog érdekes, mert mindenki ezt szeretné részletekbe menően látni..
Ez nyilván azért van mert sok tévénéző ritkán lát ilyet, a gyakorlástól nem is beszélve..

Meg aztán a fene tudja, Simon lehet hogy ezt is fordítva csinálja, és a seggét vette célba 500+1-nek...

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.22. 19:08:22

@Szentpeter: amennyiben feltételezzük az 500 igazságát, úgy azt hiszem, ennek úgy a 10 százaléka megjárta azt az utat is. csoda, hogy nem hord pelenkát :)

Simon for President! 2014.01.22. 19:10:19

@nowo1: Igen... Dorka vagy nagyon visszafogja magát, vagy valóban ennyire uncsi.
Józsi meg tényleg hiteltelenné vált ezzel, hogy előadta a nagy szöveget, most meg csak annyit csinál, hogy megvető arccal néz. :D

Tim28 2014.01.22. 19:11:31

@Haynau: :DDD Együtt érzek.

De már rég bent kéne lenned :P

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2014.01.22. 19:13:11

@ミラ: Érdekes. Ha valainek 28 évesen egy partnere volt (az is pár hónapig), akkor az a baj, ha sokkal több, akkor meg az. :D Ha lefekszik X prostival, hogy "darabra meglegyen az elvárt mennyiség", akkor meg az, hogy prostival volt. :) Röviden: egyeseknek semmi sem jó. :)

@Szentpeter: Never go ATM...

Empty Bee 2014.01.22. 19:18:00

@twisted: A kommented második részével egyetértek. Nekem képernyőn keresztül is elviselhetetlen, pedig én egy szeretetéhes nőnemű vagyok. Akkor milyen érzés lehet egy nagyvilági farokzsonglőrnek, aki amúgy a Zsolt meg Laci típusúakra nedvesedik, és testközelből szenvedi el Simon fojtogató pincsikutya-nyáladzását.

Amúgy ha kijönnek és Sári dobja a már kellően behülyített Simont, én azt is kinézem a srácból, hogy zaklatni fogja, vagy még durvább.

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.22. 19:18:08

@Tim28: Á, én majd meglepi-beköltöző leszek. ;)

@Szentpeter: Szerintem is inkább anal-izálta Sárlikot, mert ki a fene akar átjáróházba menni?

Empty Bee 2014.01.22. 19:20:58

@King of Shadows: Azért az "egy partnere volt életében", és az "500 farkat ült meg szempillarebbenés nélkül" között van egy elég széles spektrum a normális érzelmi világú és kellő tapasztalattal rendelkező egyedek részére.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2014.01.22. 19:22:55

Most hallom a villából: "Azok, akik nem látják át, hogy mit csinálunk Simonnal buták, hallod? Nem látják át! Mert annyira buták, érted? Tökre buták. Pedig én tökre átlátom, még a takarón is átláttam hallod? Tökre tudtam, hogy a Debil ott leselkedik, mert az is buta, vágod?"

Erre Józsi: "Alea acta est..."

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.22. 19:24:47

@King of Shadows: a 28 évesen egy darab kapcsolat (az se hosszú ideig) azért rossz (szerintem, bár eddig én ebben nem nyilatkoztam), mert nem ment át azokon a fázisokon, amiken normál ember átmegy ennyi idős korára. egy kapcsolatban való együttélést ugyanúgy tanulni kell, kitapasztalni, mi hogy megy. az egy darab pár hónapos kapcsolat kb. egy 20 évesig korig van rendben. de mondjuk én úgy vagyok vele, hogy szerintem az se jó, ha 16 évestől van 10 évig egy kapcsolata, de az legalább azt mutatja, hogy együtt lehet lenni vele hosszú távon, ez már valami. meg ez inkább az ő döntése. de hogy annyi ideig ne kelljen senkinek (vagy ne akarjon valakivel lenni), az sztem nem normális. egyébiránt kéne legyen valami középút :)

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.22. 19:25:14

@King of Shadows: "Alea acta est..."
Hát ez kész! Erre már nem lehet mit mondani. Vagy ahogy a francia mondja: rien nemá' plüss!

malevil2050 2014.01.22. 19:29:19

@Szentpeter: Igen kukkolási vágy , mindenkiben benne van.De hála e codálatosz technikának ez ma már kielégíthető.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2014.01.22. 19:29:47

@Haynau: Azér' tudom channelezni a villalakókat, hallod? Mer' én tökre átlátom... :)

@ミラ: Kösz! :) Azt magamról írtam... :D

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.22. 19:32:33

@King of Shadows: sajnálom, de tartom a véleményemet. az se jó, igen. tartanék tőle, ha ilyen emberrel kezdenék, hogy nagy gond van. de lehet, én vagyok paranoiás :) am @Empty Bee hasonlókat fogalmazott meg :)

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.22. 19:34:18

@King of Shadows: Na látod, @ミラ: jól meganalfabetizált. Szerintem ő ilyen tök intellektu..., intelliga..., szóval rohadtul vágja, hogy mi van itt ebbe' a villába', érted báttya? :D

2014.01.22. 19:35:02

Csóri Alexa cuccol máma :(

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.22. 19:36:55

@Haynau: ez nekem nem improvizál, ne haragudj :D

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.22. 19:37:41

@Haynau: ne haragudj, ez nekem nem improvizál :D

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.22. 19:38:29

a csipába már, blogmotor :) ma már másodszor.

malevil2050 2014.01.22. 19:39:02

Egy másik fontossnak vélt kérdés/szerintem nem az/.
Most akkor mennyi az a mennyi?Teljesen lényegtelen.Ha valaki ezt az utat választja valamilyen okból lelke rajta.Ettől még lehet ember és lehet nő is.
Nézzük most konkrétan a mi sárinkat.Lényegében senkit nem aláz,nem fölényes és amit sokan kifelejtenek a amaga kis gógyijával ,felmeérte a lehető legjobb lépést és cselekedett.

Szerepel a színházban ,része a darabnak egy erős karakter szárnyai alatt.Ezt értékeli a nézőközönség és maga az rtl is.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2014.01.22. 19:40:00

@ミラ: Kösz. :) Velem kapcsolatban nem attól kellene tartanod, hogy kevés partnerem volt, hanem egészen mástól... :)

@Haynau: Amíg be nem küldöm hozzá Ribilliót, aztán kiabálhat, hogy "Te BIZ-TAT-TAD!". :D

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.22. 19:42:28

@King of Shadows: totál irreleváns, sárlottnál se igaz az egész, csak semmi más nincs a csajban, ami érdekes lehet, hát ebbe kapaszkodunk. mert amúgy ha ettől eltekintünk, semmi kis lányka. helyes az arca, tényleg, de a tájszólása rémes és olyan kis egyszerű. jocó nőjeként inkább el tudnám képzelni :)

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.22. 19:43:12

@malevil2050: Magyarán szólva Sári egy rafinált céda, elvégre is ez köll a népnek! És igazad van.

Lehet, hogy Dorka is csak negyon taktikus és nem akar semmi rosszat tenni - épp ezért egyáltalán semmit nem csinál?

Szentpeter 2014.01.22. 19:47:28

@malevil2050:

A női logika ilyen lenne ? ...hogy 500+1 a testével szeretne pozíciót nyerni ?
Így is lehet karriert építeni, altesti módon ?
..csak hogy ezt a szándékot párszázezren már levették, csak szegény Simon nem..

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.22. 19:48:59

Szellem-stream a Villából:

Sárlik: Azért milyen tök jó volt, hogy egy pasi először köszön meg bemutatkozik mielőtt megdugna! Nekem eddig ilyen még nem is volt!
Józsi: Mer' óccsó kurva vagy, aki mindenkinek szétteszi a lábát. Mer' rajtam kívül itt mindenki tök bunkó...
Iza (természetesen magára érti): Mit teszem én szét a lábamat, heee?!? ÉÉÉÉN??? Hát figyejjé' má' mit beszélsz rólam te kis senki, elmész te a JÓ BÖDÖS KURVA ANYÁDBA!
Orálió: Itt van Anyu? Anyuuu, vigyéééél kihihihi...
(Bőgésbe fullad a stream)

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.22. 19:51:57

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Moss lábat, mielőtt hazaérne a zurad. Csak a stream miatt...

nosce 2014.01.22. 19:52:33

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős:
hangosabban, mert nem hallja a helikoptertől

busifa 2014.01.22. 19:53:00

Szoláriumbarna Zsófi és Felszolgáló Krisztián a két új, ma esti beköltöző

beacska 2014.01.22. 19:56:45

@Haynau: szerintem nem is vagy pasi...

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.22. 19:57:02

Mi az álma:

„Hawaii-on egy nyugágyban pizzát falva, koktéllal a kezemben, ölemben egy Thai lánnyal lenni.”

két megjegyzés:
- hawaiion kevés thai lány van
- sok thai "lány" rendelkezik pár centis kiegészítő meglepetéssel

malevil2050 2014.01.22. 19:58:14

@Szentpeter: Egy gond van amit ritkán vesznek figyelembe /ebbe estél te is/.

Ez nem egy szerzetes rend.Itt bizonyos célok szentesítenek bízonyos eszközöket.

Itt nincsen helye erkölcsi jóságnak meg kérdéseknek.Ez nem az a műsor!

Mői logika : lekopna a festék a bötükről mire én ezt kifejteném :)

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.22. 19:58:24

Szóval Zsófi és Krisztián a két új egyed az Állatkertben.

Krisztián máris epic: „Hawaii-on egy nyugágyban pizzát falva, koktéllal a kezemben, ölemben egy Thai lánnyal lenni.” - ez az álma. Hát lehet ennél szebb? Máris visítok az elragadtatástól.
Hetente hányszor szexel: "Változó, attól függ, van-e barátnőm." szóval unja a recskát, ha nincs. Vagy gyakorlott kézimunkás.

Zsófi meg a Sötéthajú Hostess Libák Szövetségét erősíti, ahogy nézem. Bár aszongya, hogy nem dugna a fődíjért. Nana, láttam már varjúban dákót, vagy ilyesmi. Viszont legalább szereti a tejbepapit. És... (dobpergés), csak nem dubajozott a lelkem? "Egyik nap fölajánlottak egy külföldi munkát, gondolkodás nélkül elvállaltam, és másnap utaztam." - mondta, mi volt a legőrültebb dolog, amit csinált.

Na, lássuk mit tud a két új fazon.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.22. 19:58:51

istenem, ez az adatlap egy kincsesbánya :D

Amire a legbüszkébb vagyok:
Hogy eljutottam a Villáig. - igen jó életed lehetett eddig.

Van-e tetoválás/piercing, ha igen, akkor mit ábrázol és hol található:
tetoválás: egy idézet a bal lábamon: Ami nem öl meg, az megerősít! - kivéve a medve. az megöl.

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.22. 20:00:33

@beacska: "szerintem nem is vagy pasi..." ezt már néhány nőm is mondta, ők "állat"-nak tituláltak.

Empty Bee 2014.01.22. 20:00:43

@ミラ: <Ami nem öl meg, az megerősít!>

Kivéve az autóbaleset.

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.22. 20:02:31

@Empty Bee: "<Ami nem öl meg, az megerősít!>

Kivéve az autóbaleset."

Kivévé ha utána fém-ízületeket kapsz. A nyolcadik-kilencedik totálkár-műtét-kombó után elkezdheted magad Terminátorként érezni.

beacska 2014.01.22. 20:03:15

@Haynau: :), nem, csak egy régi posztíró nevére asszociáltam vmiért a nevedről...de asszem te voltál itt már ELP is...vagy nem?

malevil2050 2014.01.22. 20:04:00

@ミラ: Várjunk még egy kicsit legalább adjunk nekik egy napot,mondani mindent lehet.Majd meglátjuk odabent mit tudnak.

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.22. 20:05:07

@beacska: Sikítozni fogok és összekarmolom magam, ha még egyszer felhozza ezt valaki. Már egyszer meggyanusítottak, hogy azonos volnék ezzel az ELP-fószerrel. Hát nem. Még mindig nem. Mezei kommentelő vagyok, egy köcsög labanc név-nickkel. :D

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2014.01.22. 20:07:08

@ミラ: Én egyáltalán nem így látom. Nagyon jól átlátja (igen! :D) a helyzetet, tud helyezkedni, és ügyes taktikus is. Szerintem Zsóti lejáratását is Simonnal közösen tervelték ki, és hajtották végre. :)

@malevil2050: "Ettől még lehet ember és lehet nő is."

Így gondolom én is. :)

Szentpeter 2014.01.22. 20:09:38

@Haynau:

Hát, Haynau kicsit több volt mint köcsög labanc...
Igaz, az akasztásokért Budapest díszpolgárrá avatta...

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.22. 20:10:34

@malevil2050: az adatlapra mondtam, hogy kincsesbánya. ha rtl-es pr-mester írta, akkor is rémes. a lányé ennyire nem lett rossz.

malevil2050 2014.01.22. 20:10:43

@Haynau: Én már csak beütném a gugliba.Valami nagy ember lehetett.

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.22. 20:14:38

@Szentpeter: @malevil2050: Nah, nincs itt egyetlen böcsületes Nagyonmagyar senem?

Fent van a két bemutatkozó-videó!

Rossztesz Zsófi, az affektálás koronázatlan királynője, szoliban szolidan sütött feketehajú random luvnya: www.valovilag.hu/video/235637

Krisztián, aki Hajdúvalahonnan jött, pincér de utál kedves lenni másokkal. A lóvé köll neki, na:
www.valovilag.hu/video/235639

Shoyu 2014.01.22. 20:15:51

Nahát, az új lakok se iq-teszt alapján lettek kiválogatva. Szerencsére.

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.22. 20:15:54

Amúgy VV Krisztián arcra úgy néz ki, mint egy csúnyán szétcsúszott féltestvére Barney-nak az "Így jártam anyátokkal"-ból...

Szentpeter 2014.01.22. 20:17:35

@Haynau:

Baszni tudnak ? ...me az visz előre..

Psysalia 2014.01.22. 20:17:48

@King of Shadows: "Szerintem Zsóti lejáratását is Simonnal közösen tervelték ki, és hajtották végre. :)"

Én is erre céloztam fentebb. Simon még ki sem ért a szobából, de már mosolyra húzza a száját. :D

Empty Bee 2014.01.22. 20:18:23

@Haynau:
Nekem is ez jutott eszembe, hogy úgy néz ki, mint akinek az arcát beletették a húsdarálóba, majd a részeket egy epilepsziás vak panda összeragasztotta.

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.22. 20:20:00

@Empty Bee: Nana, ne túlozz! Félvak volt az a panda. Viszont parkinsonos.

Shoyu 2014.01.22. 20:22:25

@Haynau: Köszi! Zsófi tipikusan az a nő, akit legszívesebben arcba rúgnék, néhány mp-en belül, ha elkezd beszélni, utálom ezt az affektálós stílust. Alexát vissza!

csicserierika 2014.01.22. 20:23:37

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: legalább a paplant húzzátok magatokra. Ne itt előttünk.

malevil2050 2014.01.22. 20:27:43

@Haynau: Megnéztem,nagyon felületes és gyors vélemény.

A lány: érdekes egy kis teremtés.

A srác: ugyan a megye az hajdú de jó kis szabolcsi tájszólás érződik/ezzel semmi baj.

Én a lányt egy fokkal talán életképesebbnek tartom erre a játékra,mint a srácot.
A többit majd idővel.

Empty Bee 2014.01.22. 20:27:55

@Haynau: A sárgafogú Zsófi a pszichopata szem-meresztgetései alapján az a típus, aki egy általa rossznak vélt szón felbuzdulva szemrebbenés nélkül forgatja meg benned a konyhakést.

malevil2050 2014.01.22. 20:29:22

@Shoyu: Ne légy már nő létedre ilyen dúrva!

beacska 2014.01.22. 20:29:29

@Haynau: jóvannna, nyugiii, nem akartam vikiskedni ;)

Deutsche Gabbana 2014.01.22. 20:29:33

@Haynau: üdvözlöm az esti műszakot!
két dolog hirtelen: a lánynak zavaróan sok a foga és meredt a szeme. a fiúk között pedig újabb púposkodás várható, jesssz.

nowo1 2014.01.22. 20:29:54

Azt vártam volna,hogy beköltöztetnek egy értelmesebb macsó pasast,aki bekavart volna az Iza-Zsolti nem lézető kapcsolatba.De szerintem erre Krisztián nem lesz alkalmas.Iza továbbra is hoppon marad.Nem tudni,meddig bírja ezt,tegnap este is azzal zárult az öfi,hogy bőgött nagyokat...

malevil2050 2014.01.22. 20:30:43

@Empty Bee: Hmm,nem semmi h tudtok itélni perceken belül.

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.22. 20:31:17

@malevil2050: Persze, hogy felületes - 2-3 perces videó és egy darab adatlap után mit vártál?

A csaj szerintem borzalmas, affektáló és basszameg már megint egy hostess! De nem gond, szerintem rárabol valamelyik pailra (én Orálióra gondolok, ő fogja először betámadni helikopterével a csajt) és bent marad.

A sráccal sem a tájszólás a baj (Sárlik ebből a szempontból sokkal idegesítőbb), csak ez a Krisztián-gyerek valahogy olyan... semmilyen.

De legyen neked igazad: költözzenek be, oszt majd meglátjuk. Remélhetőleg egy picit felkavarják a tavat odabent.

Empty Bee 2014.01.22. 20:32:50

@Haynau: <Kivévé ha utána fém-ízületeket kapsz.>

Kivéve, ha mellé frontális lobotómiát is végrehajtanak.

Psysalia 2014.01.22. 20:33:32

Krisztián nem szeret kedves lenni idegen emberekhez. Ettől a tehertől szerintem most meg is szabadult, mert ezek után a kutya nem fogja vendéglátóiparban alkalmazni. :)

malevil2050 2014.01.22. 20:34:07

@Haynau: Én a saját véleménymre írtam a felületest.

" De legyen neked igazad: költözzenek be, oszt majd meglátjuk. Remélhetőleg egy picit felkavarják a tavat odabent. " - ez a lémyeg.

Empty Bee 2014.01.22. 20:34:42

@malevil2050: Nem ítélek én semmit. Csak szeretem a mókát. Tudod, humor, móka, kacagás.

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.22. 20:34:48

@Empty Bee: "A sárgafogú Zsófi a pszichopata szem-meresztgetései alapján az a típus, aki egy általa rossznak vélt szón felbuzdulva szemrebbenés nélkül forgatja meg benned a konyhakést."

Eresszül össze Izával! Neki hasonló lobbanékony a természete. Csodálkoztam is, hogy Zsóti nem kapott még egy konyhakést a bordái közé, amikor kvázi lelotyózta a Harcsaszájút.

@beacska: Megbocsátok oké, nem vagyok én egy Iza! Akkor most dugunk?

@Deutsche Gabbana: Jah, észrevettem én is azt a szemdüllesztést. Majd versenyezhet Dorkával, ki tudja jobban elkerekíteni a pilácsot.

malevil2050 2014.01.22. 20:35:14

@King of Shadows: Maradnék inkább inkognitóban.

Wilzor 2014.01.22. 20:35:24

@Shoyu: Azt azért ne :)

Krisztián egy hintaló egyszerűségével rendelkezik a fókuszos riportja és az adatlapja alapján. Viszont szereti PaulKalkbrennert ami pozitívum. Szerintem a Fehér Morgan Freemannel nagy haverok lesznek:D
Meglátjuk

Zsófi egy tipikus szoliribi. Előreláthatólag egy borzasztó sótlan karakter...

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.22. 20:36:42

@Empty Bee: "Kivéve, ha mellé frontális lobotómiát is végrehajtanak." Ez a VV-beköltözést előzi meg. Na EZÉRT visszakoztam az utcsó pillanatban. Meg mihez is kezdenétek grafomán kommentjeim nélkül? ;)

malevil2050 2014.01.22. 20:37:01

@Empty Bee: " A sárgafogú Zsófi a pszichopata szem-meresztgetései alapján az a típus, aki egy általa rossznak vélt szón felbuzdulva szemrebbenés nélkül forgatja meg benned a konyhakést" .ez a humor móka,kacagás? - értem.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2014.01.22. 20:37:14

@malevil2050: :) Akkor jól éreztem "valamit" veled kapcsolatban. :)

beacska 2014.01.22. 20:39:18

@Haynau: :) csak ha megkéred a kezem ;)...jaaa, nem, az már volt...:(

Szentpeter 2014.01.22. 20:40:39

Esetleg lehetne a VV 6 után, Simon feleséget keres ?

beacska 2014.01.22. 20:43:18

@Szentpeter: tyűűű, szerintem ez egy eredeti ötlet!!!

Empty Bee 2014.01.22. 20:44:15

@malevil2050: Ne könnyezz már be azon, hogy egy vadidegenen élcelődünk kicsit.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2014.01.22. 20:45:51

@Szentpeter: Én a fórumon már feldobtam, hogy lehetne Charlotte férjet keres. :D

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.22. 20:48:53

@beacska: Majd az új posztban lesz lánykérés meg dáridó! :)

Shoyu 2014.01.22. 20:59:16

@malevil2050: Jajbocsánat :) Igazából ebből a szériából senki nem irritált ennyire. De ami pozitívum (nektek): jó nagynak tűnnek a mellei. És akkor most megint nagyon nőies voltam, tudom :)

Zoli a séf 2014.01.22. 21:22:00

Sziasztok! Javaslom Sárlikot mostantól nevezzük 501+-nak.

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.22. 22:10:17

@Shoyu:

Ezt igazán nem tudhatom, nekem új volt ez a felhasználási mód...
Pedig elég alaposan ismerem a használati útmutatót :D
süti beállítások módosítása