Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éjjel-nappal Budapest 199. - Repül a wc csésze

2014. január 21. 20:12 - Zirowe

A hetet egy zaklatott Barbival kezdjük, hiszen már megint túl közel az esküvő, de azért nem annyira, hogy tudjuk már végre, hogy pontosan mikor is lesz.. Sajnos a tanúja lemondja, de sebaj, majd Kanna boldogan el fogja vállalni ezen megtisztelő szerepet, hiszen a rózsaszín ruhát is olyan készségesen vette fel, oh wait.. Közben Dzsó hirtelen nagyon morci lesz, amikor szóba kerülnek a szülei, ezért gyorsan témát is vált. Bár Dzsó megkéri, hogy többet ne hozza szóba a témát és ne is gondoljon a szüleire, Barbika megszerzi Kannától a számukat és ledumál velük egy találkozót. Ezalatt Laller és Gaben elugranak Barbáék birodalmába, hogy összeszedjék az esti bulira a törnivaló tányérokat.

02.jpg

Végre megbizonyosodhatunk arról, hogy teljesen másik házban vannak, de legalább ott egy használt wc csésze az utcán, amit Laller gyorsan a kocsiba rak, hiszen az is jól törik. Gabent az zavarja a legjobban a házasságból, hogy így reggelente még nagyobb lesz a sor a fürdőben, az ő hólyagja meg már így is alig bírja. Ezalatt Kannának kezd gyanús lenni, hogy az anyja alig ér rá, boldog meg a fürdőjében is egy férfi parfüm van, ennek biztos van már megint valami hapsija. Este a hajón megy a nagy esküvő előtti buli, Redzsi meg Lófej ismét veszekszenek, Anikónak az italába meg vmi nagyon furcsát keverhettek, mert folyamatosan teszi veszi magát a háttérben. Hagyományos proli szertartások szemtanúi lehetünk, ahogy mindenki próbál Barbi kedvében járni a gonosz elűzésével és a jósors odacsalogatásával, de máris következik az est fénypontja, a tányérok törése. A nagy zúzások közepette kiderül, hogy az a félnótás Laller az eltörendő tányérokon kívül (mert minden tisztességes háztartásban van egy ilyen kupac bekészítve) elhozta Barbika hozomány pink étkészletét is, ami szintén szét lett törve.

01.jpg

De ennyi még nem elég, hiszen nem Laller takarít, hanem Kócosék, így előkerül a wc csésze is, majd Laller nagy örömében egy tükröt is széttör, amire a sok babonás öregasszony azonnal felszisszen, Barbi pedig zokogva elrohan, hiszen ez rettenet sok balszerencsés évet jelent műveletleneknél, aztán meg majd lehet költeni a tisztánlátókra, hogy levegyék a rontást.. Engesztelésül szóljon máris a lalipop! Közben Sildes és Kannamama lebuktak Kannácska előtt, aki gyors őrjöngése előtt még elsírja anyjának, hogy az a mocsok lefeküdt vele, majd otthagyta (amire gyakorlatilag ő maga kérte, de ezt kifejtette), de kész, egyikkőjüket sem akarja többet látni, nincs többet anyja és kicsinyes bosszúként elfogadja Barbi tanú kérését is, bár, hogy ebben mi a logika, azt nem tudni. Aprócska mellékszál volt még, hogy a teljesen unalmassá vált Karmiról kiderült, hogy drogos volt, húha. Legalább lenyomták volna pár flashbacket Eric Clapton Cocaine-jével a háttérben, de sajnos ezt a ziccert is kihagyták..

8 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.01.21. 20:33:28

Ez a rész tegnap volt, most akkor napi leszel? Nekem jó!

Zirowe 2014.01.21. 20:34:23

@aggyistenbiri: a múlt heti csak most készült el, de igen, elvileg ezentúl rövid napi lesz.

Zirowe 2014.01.21. 21:11:36

Egyértelmű volt, hogy nem lesz semmi ebből az agyonharangozott esküvőből.
Majd a kamu indokra kíváncsi leszek.

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.01.21. 21:42:16

@Zirowe: Én erre napi HV-ra nem készültem még fel, a mai részt még nem láttam. Szétmentek? De legalább durván??? Remélem.

Zirowe 2014.01.21. 21:49:40

@aggyistenbiri: az majd csak a holnapiban lesz az ajanlo alapjan.

karev 2014.01.22. 08:55:10

@Zirowe: de jó, jobb szeretem, ha minden nap lehet olvasni. :)

Zirowe 2014.01.22. 10:02:40

@karev: 2 óra és jön a múlt heti.
süti beállítások módosítása