Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 6x09 - Aurélió éke körül forog minden

2014. január 20. 21:00 - Chat Géza

Ahol abbamaradt a tegnapii öfi, ott folytatjuk ma. Még mindenki paréjrészeg és a jobbak egymás szájában bányásznak éppen. Mindenki, kivéve Debilió, aki inkább sikítófrászt kap attól, hogy Bugyitlan Teót a Pink Fenevad Alexa nyüstöli. A mit képzelsz te magadtól és a ki vagyok én neked érvrendszerek alapos kidolgozottságával és nyomatékosító bazmegokkal Auréliót elküldik a picsába. Kicsit pingvinezik az udvaron, hogy ezt így hogy, aztán Laci belédiktálja az okosságot, hogy mennyen a Debella Viki után a nyugiba és lóbálja az arcába a brét, annak úgyis mindegy, biztos rárabol majd, mondja ő. Viki elterült a kanapén, mint Jabba és várta az áldozati bárányt, de azért még neki sem fűlött a foga hozzá, hogy rácsárázzon Aurélió ergya bőrös virslijére.

1_5.jpg

Nem is kell egy Zacher Gábor, hogy a paréjrészegségből kijózanodó Debilió érezze, ahogy tarkónbassza a rögvalóság és belássa, hogy mekkora egy őstukkó volt Teóval meg Vikivel is persze. A nagy szájhős fasza körül megy a hiszti, hogy Laci uszította Vikire szegény hülyét, de ő máris mosakszik, hogy senki sem tartott pisztolyt szegény szerencsétlen fejéhez, az meg, hogy vigyázzunk a másikra, hogy ne csináljon hülyeséget úgy ahogy van nettó faszság, mert ez nem a Jehova kemping, hanem a Való Világ. A bulinak ezzel annyi. Miután Debilió jó szokásához híven imádkozott, esküdözött, bocsánatot kért a jóságos szerkesztőktől és kiüvöltötte magát, takarodóra az ágyába könyörögte Bugyitlan Teót és bebizonyította neki, hogy komolyan gondolja és orálisan jól kikényezteti, mint a palacsintából a lekvárt, tudjuk. Lefety Lóránt a jó öleb nem ügyködhetett sokáig a jány altestén, mert Teó megálljt parancsolt. És most iderakok egy nyomatékosító szomorú emotikont.  :(

2_5.jpg

Másnap persze az érintettek máshogy látják a hamar befuccsolt orális majálist. Aurélió szerint istencsászár volt és egy hetet ad, hogy ebből irgalmatlan nagy püfülés lesz, míg Teó azt beszéli Báttyának, hogy Aurélió nyomult mint a szar és a kisgyerek nem értett a szép szóból. Az izgalom innen már lejtmenetbe kapcsol. Alexa itatja az egereket a mosókonyhában, mert átvillant az agyán a tudomány, hogy ezt a műsort bezony adja a tévé, vagyis a kedves mama biztos látta, hogy zokszó nélkül rácuppant a Teóra. Sárlik vigasztalja, hogy ne bőgjön már mert mosni szeretne, oszt itt lefoglalja a helyet. Sárlik vonalon mozogva a szerelmes gerle pár megállapodik, hogy nem fognak szexelni, mert ők megmutatják, hogy a szex az rossz, aza sátán műve, nem kell az egy jó párkapcsolathoz. Trükkös ez a lány. A többiek is okosan kimatekozták, hogy Sárlik érdekből bújik Szájmonhoz, elvégre aki 500+ emberrel hempergett már, az nem nagyon válogathat a módszerekkel, ugye. Végezetül még egy mágnestáblás játék, hogy szokják a kiválasztó show-k feelingjét, oszt annyi. Ma Iza fog irgalmatlan lebaszások közepette hisztihurikánént végigsöpörni a Villán, azt is érdemes lesz figyelni. Zsóti le lesz baszva, mint a pöngős malac.

Végezetül itt van néhány jó fajta komment.

komment3.jpg

komment1.jpg

komment2.jpg

Címkék: vv6
627 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nowo1 2014.01.21. 10:38:41

@malevil2050: "Szájmonon múlik minden ezt majd meglátjuk ha lesz értelme egyáltalán nézni ezt az egészet."-elgondolkodtató mondat...

Peetee 2014.01.21. 10:40:24

A szájmon gyerknek szerintem ebben a kiscsajba fog beletörni a bicskája.
Amilyen domináns volt az első héten, úgy ment le kiskutyába.
Lehet, hogy szerelmes, de nem a csajba, hanem abba az érzésbe, hogy végre van valaki, akit szerethet.
Ha az ember valóban úgy él, hogy viselkedik, akkor ennek még sosem volt csaja. Talán valaki 20éves kora körül valami buliban egyszer lepippantotta, aztán azt is fél évig zaklatta utána,h járjanak....

nowo1 2014.01.21. 10:43:56

@Peetee: Na azért Alexa ,mama ide vagy oda,tényleg kurva,mert amikor a mama nem látja,akkor minden mehet.
Vagy gondolod,hogy viccből csináltatott nyelv-piercinget?Vagy viccből esett neki már első este Auréliónak?
Azért van abban a hiszemben,hogy alig volt pasival,meg nővel is épp' csak párral,mert másnap általában nem szokott emlékezni semmire...

nowo1 2014.01.21. 10:46:47

@Peetee: Nálam is akkor esett a tetszés indexe Simonnak,amikor elkezdett csajozni,és éppen Sárlottal...:(

nowo1 2014.01.21. 10:56:46

@Peetee: Simon azt mondta,hogy 22 évesen veszítette el a szüzességét.
Egyébként kiesett abból az esetlen,csetlő-botló,de bájos értelmiségi hülyegyerek szerepkörből,mióta Sárlottal kavar.Nálam is esett a tetszés indexe.

nowo1 2014.01.21. 10:57:45

Bocs,azt hittem nem ment át az előző hsz-om.

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.21. 11:22:09

@nowo1: "Simon azt mondta,hogy 22 évesen veszítette el a szüzességét."

Akkor a jelek szerint még 21. Legalább is úgy viselkedik, mint aki soha nem volt még nővel. Viszont kiesik a szerepéből, amit előtte fegyelmezetten nyomott végig.

Egyébként ami Alexát illeti: na bassz, lesmárolt egy másik csajt meg egy picit taperolták egymást. És? Kijön a villáról és máglyára vetik paráználkodás vádjával - minek rinyál ennyire? Ja, hogy az egész ország lát(hat)ja (már aki nem kapcsol át erről az unalomtengerről másik csatornára)? Tényleg, a sok kamerától amik ott lógnak mindenhol a villában biztos nagyon könnyen feledni lehet, hogy ez adásba is mehet. Anyám, borogass!

Shoyu 2014.01.21. 11:36:51

@malevil2050: Ez a része számomra is világos, de a kinti életben mennyire kifizetődő ez a románc? Szájmon most normálisabban viselkedik, de a beköltözéskor erősen nyomatta a full őrültet, én már nem tudok kiigazodni rajta. Viszont Sárinak meg kellene felelnie a saját célcsoportjának, ha DJ akar lenni, ehhez jobb választás lett volna Zsolt, vagy Laci, mondjuk mindkettőnél bepróbálkozott, de Szájmon egyáltalán nem fér bele a képbe, a bölcsész-őrült-fizika szakos dolgaival, nem hiszem, hogy a diszkóban ez egyáltalán értelmezhető, vagy menő lenne. Szájmon hátán egyébként nem fog tudni sokáig kapaszkodni és ha okos lenne, akkor ezt világosan látná is. Egy nőnek megnyerni ezt a játékot majdnem lehetetlen, vagy legalábbis sokkal ütősebb karakternek kell hozzá lenni, bent most szerintem nincs ilyen lány. Ami miatt kifizetődő a VV, az az, hogy hostessként a sokszorosát kapja majd kint, mint az aki ismeretlen, vagy lehet, hogy jobban lemennek a falusi diszkóba, ha ő a DJ.

agimano 2014.01.21. 11:47:00

most, hogy kiderült, hogy Sárlott kurva volt Svájcban, remélem, az is kiderül, hogy igazából ő Aurélió anyja

Deutsche Gabbana 2014.01.21. 12:00:35

@agimano: :DDD marha! :D

erről jut eszembe, az elhangzott, h Aurelio-t hány éves korában hagyta el az anyukája? biztos vagyok benne, hogy a befolyásolhatósága, bizonytalansága innen ered.

Deutsche Gabbana 2014.01.21. 12:18:40

@agimano: az mondjuk annyira már nem gyerekkor...

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.21. 12:25:18

@Deutsche Gabbana: 7 év körül dereng nekem, hogy megtanult magyarul, akkor jöttek vissza ide, aztán valami 12 is rémlik, de nem írnék könyvet belőle.

garrett27 2014.01.21. 12:46:51

Aurélia (mert hát ilyen hisztis picsának nem jár a férfi név)szerintem idegileg sérült. A pókhiszti se volt normális, de mondjuk még elment, betudtuk űberfóbiának, de ez a legutóbbi hiszti már a hihetetlen kategória. Könny se nagyon jött csak a folyamatos tenyérbe temetkezés. Két lehetőséget látok, vagy megverik, vagy kihajítják. Nekem bármelyik jó.
Alexa is rinyált, hogy milyen kevés fickója meg hogy még kevesebb nője volt. Na ja, ha csak részegen dugott akkor nem sok maradhatott meg, józanon viszont inkább a vállalhatatlan kategória a rajzolt szemöldökével, a nyelvpiercingjével és a mosógép karcsúságú testével.
Charlotte végre helyre került, ismerve az előéletét csak azért szűz még a villában, mert lóvét nem lehetett bevinni, Zsóti dugipénze meg kevés lehet.
Simonunk belefáradt a műmájer baromkodásba, így aztán a maradék érdekességét is elvesztette. Most már csak szimplán unalmas.
Teó pedig nagy mahinátor, mert igazából nem kicsit beélvezett Aurélia másodlagos nemi szervétől, aztán tagadott és szerényen tírta a többiek előtt a történetet. Lesz még vele gond.
A többiek szót sem érdemelnek, mert ha kiszöktek volna a villából, észre sem vennénk.

malevil2050 2014.01.21. 12:49:00

@agimano: Egy kicsit eltévedtél.Akkor most csak a lényget.
Sári úgy itélte meg -helyesen- hogy csak ezen a vonalon kereshet valamit.

A dj,meg az anyámasszonykarakterek azok nem vezetnek sehova.

Számára ez az egy járható út volt,meglépte.

Tapmancs 2014.01.21. 13:13:49

@agimano: Így az 500+ is érthetőbb valamivel.

HummeRC 2014.01.21. 13:26:20

@Morcz: Igen, az nekem is feltűnt, hogy csak zöld szíveket kapott. Talán ő a legfiatalabb és még nem élte ki magát. Ezt innen nehéz megítélni, de érdekes, hogy úgy vannak vele, mint az egyszeri ember a zsiráffal. Érdekes, tetszik nekik, kipróbálnák, de otthonra nem kéne... :)

Hajnalban bealudtam a sok izgalomtól a közvetítésben, de úgy látszik, nem maradtam le semmiről.

nowo1 2014.01.21. 13:28:26

@Tapmancs: Érthetőbb,csak azt nem értem,hogy a retek miért szerepeltet hivatásosokat?Ha meg hivatásos,akkor miért nem vallja be?Ne ködösítsen.A retek meg élvezi,hogy mindaz,amit ők már rég tudtak a játékosok múltjáról,lassan "kiderülnek"...Szánalmas...
Ahogy az is,hogy most már-ha jól látom- nincs sem nyeremény lakópark-reklám,sem utazási iroda-reklám,sem bank reklám,sem semmi.Csak Istenes Bence felsorolja a fődíjakat,aztán annyi.
Az egész átment gagyiba.Lakók is kevesen vannak.
Hol a meglepetés?
Egyelőre dögunalom!

Tapmancs 2014.01.21. 13:45:31

@nowo1: szerintem nem bánja senki hogy nincsenek reklámok. A lakópark-reklámmal szerintem egyébként is jónak látták vigyázni, tanulva a tavalyi esetből amikor is Attila fél évvel a műsor vége után sem tudott még beköltözni.
Az autót meg lehet azért nem reklámozzák mert nem szponzor adja, hanem vesznek neki egyet oszt kész, még azt is el tudom képzelni hogy a nyertes választhatja ki hogy milyet kér, adott összeg erejéig. Nem tudom a szabályzat ír-e erről valamit.

Schlomo Goldberg 2014.01.21. 13:57:49

Csak hogy még egyszer meglegyen:

Iza statisztaként az olcsó ribanc szerepében (zsigerből tolja) egy még olcsóbb videoklipben

www.youtube.com/watch?v=HyywdGKg0iA

A dalszöveg pedig igazi konzervatív keresztény vonalat visz:

-Gyere,gyere légyszi és ted szét a lábad
figyeld a számat ahogy csorog a nyálam
-Barackos fagylalt a kedvencem
a női nemiszerv a kedvencem
-Imádom csajszi ha nedves vagy
azt akarom,hogy úgy maradj
-Hidd el nekem nagyon tetszik ez
ha puncid kopasz és nedvesedsz
-Nyami,hami fincsi a hambid
a puncid íze jobb mint egy bambi
-Héé béby dobj be egy lasztit
a nyelvemet figyeld meg,hogy pörög baszki
-Látom nagyon élvezed
elrepiít mint az élvezet
-Figyelem,nézem és élvezem
ahogy fennakad a két szemed...

Örvendezzünk.

nowo1 2014.01.21. 14:00:51

@Tapmancs: Nekem sem hiányzik a reklám,mert csak idegesít,csak valahogy hitelesebbé tette,hogy az a nyeremény mégiscsak létezik,de így?
(Persze,reklámmal sem létezett valójában,ahogy az Attila példája mutatta...)
Azért mondom,hogy ez az egész műsor egy nagy szélhámosság.
Azzal tehetnék kissé "hitelesebbé",hogy érdekesebb karaktereket válogatnak be,de lehetőleg nem a legromlottabb kategóriából,vagy ha hivatásos/pornós,stb.,akkor nyíltan vállalja,még az is jobb.Valami IQ-tesztet töltetnék ki velük,plusz élő beszélgetés és abból nagyjából kiszűrhető,hogy ki az érdekes és egyben intelligens karakter.A neten meg utána lehet nézni sok mindennek,még a játék előtt,hogy ne érje nagy meglepetés a készítőket.De lehet,hogy pont ellenkezőleg gondolja a retek.

HummeRC 2014.01.21. 14:04:24

@Schlomo Goldberg: Ez valami gyönyörűséges! Komoly szellemi munka lehetett kitalálni a szöveget. :D

agimano 2014.01.21. 14:12:58

@malevil2050: mi az, hogy eltévedtem? ez egy vicc volt, ha nem lett volna egyértelmű

nosce 2014.01.21. 14:14:29

@nowo1:
"Valami IQ-tesztet töltetnék ki velük,plusz élő beszélgetés és abból nagyjából kiszűrhető,hogy ki az érdekes és egyben intelligens karakter"

sztem töltettek ki velük IQ tesztet, aki 80 alatt volt az bekerült

malevil2050 2014.01.21. 14:51:24

@agimano: Elnézést , rossz helyre ment.Az eggyel előtted szólónak szántam csak rossz helyre katt :)

reKorrekt 2014.01.21. 15:05:20

@Haynau: "StuG III-Viki"

Na eddig és ne tovább. A Stug III az egyik legszebb páncélvadász, kéretik nem kötőjellel metaforálni egy ilyen testhez. Ha már mindenképp tank, akkor pl. TOG2.

Warlimont 2014.01.21. 15:12:30

@nowo1: "kiesett abból az esetlen,csetlő-botló,de bájos értelmiségi hülyegyerek szerepkörből,mióta Sárlottal kavar.Nálam is esett a tetszés indexe."

Mondtam, hogy full kamu a Simon egesz enje. Es mivel akkor ekkorat kepes volt hazudni-szineszkedni, a fax hiszi el, hogy most öszintebb a nagy "szerelemben" az ötszazassal. Elsönek kuldenem ki a villabol, ill elötte a fejeben levö szivoszalakat es egyebeket meg feltolnam a seggebe, hogy többet ne jatszon örultet es ne dekoralja magat kamubol.

Egyebkent amikor volt az igazmondos, pörgetös jatek, en a Charlottol azt kerdeztem volna bent, hogy oke, ötszaz fasz(i), es mondd, ezek közul hany fizetett? :) De erre meg jön a Blikk mai cikke. :)

reKorrekt 2014.01.21. 15:45:52

@Warlimont: Komolyan nem értem hogy mi szimpatikusat látnak itt egyesek ebben a Simon gyerekben. Szvsz az elejétől fogva kibaszott idegesítő ez az elmebeteg-igénytelen stílus. Erre még az kontrázott rá, mikor minap kaja közben Lacibácsit kiosztotta hogy "akármelyikőtöket kiviszlek és kint is hagylak a picsába úgyhogy nekem senki ne ugasson".
Az arrogancia kurvára nem nyerő.

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.21. 15:48:57

@reKorrekt: Ne, a TOG2 csak prototípus volt, lóf*sz sem ismeri, szerintem még hadtörténész-berkekben sem. Akkor mondj egy másik tankot-páncélvadászt, ami baromi ronda és alaktalan - a StuG III azért jutott eszembe, mert alacsony és széles. Pont mit Viki.

@Schlomo Goldberg: Ez a szám a "Suna", amit már belinkeltél egyszer? Hát igen, passzol. Sári meg DJ-skedhetne hozzá. Vagy dugna az énekessel.

@nosce: szerintem csak olyanok kerülhettek be, akiknek az IQ-ja kábé a szobahőmérséklet magasságában volt. Vagy szociopaták. Vagy autista hajlamúak. Vagy ezen vonásoknak egy érdekes keveréke. Szép csapat lett, azt meg kell hagyni: pszichológusok generációit lehetne ezen az Agyhalottak Szövetségén tanítani.

Shoyu 2014.01.21. 15:52:03

@malevil2050: Én rájöttem, hogy nekem szólt. Szerintem ahhoz nagyon ostobának kell lenni, hogy valaki azt higgye, hogy a VV az önmagában lehetőség a pénzszerzésre, hiszen már lehetett látni, hogyan tűntek el a süllyesztőben másodpercek alatt a VV szereplők. ha van esze Charlotte-nak folytatja a DJ vonalat és abban sikeresebb lehet a VV miatt, másra nem jó egy valóság-show, de még erre sem nagyon. Az egyetlen "nyertes" Majka (a nem nyertesek közül). Az olyan szerencsétleneket meg tényleg nem értem, mint a valamelyik előző szériában beköltöző házaspár, ahol asszonyka szépen bevallotta, hogy ribanc volt, majd mindketten kiestek a legelején, na ez az igazi lúzerség.

Shoyu 2014.01.21. 15:54:21

Persze Sári egy dologra hajthat, hogy minél tovább bent tartsa magát Simon segítségével, az első kiesőknek esélyük sincs profitálni a vv-ből.

bluluka 2014.01.21. 15:58:22

Úgy tűnik, Simon hivatalosan is az 500+1. lett. www.valovilag.hu/cikk/544553

HummeRC 2014.01.21. 16:01:11

@bluluka: Az komoly pofon a "macsó csődöröknek" :D

Mondjuk a múlt hét végi események után volt ennek némi előjele. Gonosz kérdés: Mennyi volt a tarifa? ;)

Le Petit Prince · http://le-petit-prince.blog.hu/ 2014.01.21. 16:08:06

@HummeRC: Ha a "macsó csődörök" kicsit idősebbek lennének, tudhatnák: mindig a nő választ! :)
Akkor van kurelés (az erőszakot leszámítva) amikor a nő akarja...és azzal, akit a nő akar! :)

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.21. 16:09:54

@bluluka: Akkor most Simon hivatalosan "Levi's" lett? 501-es?

reKorrekt 2014.01.21. 16:11:50

@Haynau: akkor Tortoise aka. teknőc :D

reKorrekt 2014.01.21. 16:13:56

@bluluka: Akkor Simon neve mától 501.

Shoyu 2014.01.21. 16:18:41

@bluluka: Wow, micsoda fejlemények, pedig tegnap még ment a "csak a villán kívül fogunk dugni" című baromság.

Shoyu 2014.01.21. 16:19:54

Különben mi lett a nagy meglepetéssel, ami a szavazatok állásától függ? Be lett ígérve, hogy 2 embert kidobnak, utána meg semmi nem történik, egyre szarabb ez a vv6.

HummeRC 2014.01.21. 16:26:39

@CsigaBiga: Majd megtanulják! De ugye a bemutatkozásuk szerint akkora macsó mindegyik, hogy mindenkit megdugn@k, az sem baj ha nő az illető. Nem egészen így alakult. :D

@Haynau: Ez jó! :D

HummeRC 2014.01.21. 16:29:10

@Shoyu: Egyelőre semmi nem lett belőle és még a 12. játékos is kérdéses. Remélem ez csak a vihar előtti csend és kicsit felpörgetik az eseményeket. Mondjuk amennyit este közvetítenek és a tv-ben leadnak belőle, abból az sem derülne ki, ha a legnagyobb bulik volnának odabent. :)

antiorange 2014.01.21. 16:30:16

Valaki írta fentebb, hogy feliratosan nézi. Hogy/hol lehet így nézni? Kb. a szöveg harmadát érteni felirat nélkül, annyira szar a hang. Köszi :)

én már a fény gyermeke vagyok 2014.01.21. 16:32:39

@bluluka: Én csak annyit látok a képen, hogy Sári lába kilóg a paplan alól.

bluluka 2014.01.21. 16:36:08

@én már a fény gyermeke vagyok: Majd este kiderül, mi volt, vagyis minek tűnt a dolog. Fene tudja, mi történik, ha csak a paplan mozgása látható mondjuk.

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.21. 16:54:03

@én már a fény gyermeke vagyok: LOL.

Biztos nem mert a fürdőben szőrteleníteni, mert Orálió épp bent bőgött.

én már a fény gyermeke vagyok 2014.01.21. 17:02:45

@Haynau: Nem értem ezt a szőrtelenítést. Józsi 3 napja tip-top frissen gyantázva ment be a villába, tegnap már 4 lány borotválta a hátát. Valamelyik anyja gorilla lehet.

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.21. 17:17:33

@én már a fény gyermeke vagyok: a majomtól származunk le, ezt az Agyhalottak Kompániáján szépen le lehet vezetni. Biológia-tanárok tucatjai dörzsölik a kezeiket.

Nem Penny hajója 2014.01.21. 17:44:14

Elnézést az akadékoskodásért, de Simi nem 501. Ugyanis Sarolta azt mondta eredetileg, hogy "500-ig számoltam". Szóval lehet 786, vagy 1023 is.

Nem Penny hajója 2014.01.21. 17:51:45

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: persze itt nem is Sarolta az érdekes, hanem az, hogy immár hivatalosan is Simi a villa kúrógépe.

Második helyen Orálió áll egy fél nyalással.

malevil2050 2014.01.21. 17:53:28

@Shoyu: Nhha most mondtad ki a frankót :)

Alejandro Puzante Kakante 2014.01.21. 17:55:23

sziasztok
egy megjegyzés Viki grafikonjához: jobban teljesít :)

malevil2050 2014.01.21. 17:55:31

@én már a fény gyermeke vagyok: Ez a különböző " izomajzószerek " mellékhatása :)

Alejandro Puzante Kakante 2014.01.21. 17:56:55

@Nem Penny hajója: Simon az 501., akit számolt, 500nál vége lett a számolásnak, de most folytatódik :)

malevil2050 2014.01.21. 17:59:27

@bluluka: Nincs itt semmi csoda,ez várható volt erre fogadni mertem volna jobban mint arra h a szerkik mostmá összeszedik magukat.

Tompó 2014.01.21. 18:07:15

@Empty Bee: Te sem látod át, hogy simon is manipulál! Nem egy szerencsétlen áldozat aki beleesett a gonosz férfifaló csapdájába!!! Tankönyvszerűen játssza a játékot...tisztában van vele, hogy szerelmi szál kötelező a maradáshoz...aztán persze majd ő lesz a szegény áldozat...de ugye nem veszed be, hogy egyik napról a másikra rájön, hogy ő élete asszonya...

busifa 2014.01.21. 18:08:33

Mi történt a Simon családdal?

Sárlottnak véget értek a nehéz napok és a retek "engedélyt adott" adott neki a harcsarablásra?

malevil2050 2014.01.21. 18:16:15

@Tompó: Erre írtam én tegnap/ma amennyiben ez így lesz/van akkor egy óriási csóka ez a srác.

Empty Bee 2014.01.21. 18:26:31

@Tompó: Igen, elsőre én is azt gondoltam, hogy Simon tudatosan játssza a nyáladzó szerelmes tinifiút, hogy ezzel tovább építse a nézők előtt a karakterét. Csak azóta a nyáladzó áradozásai Sárlottról (pl. Józsinak), és az állandó szerelmes, vágyakozó tekintetei átmentek egy határon, és meginogtam a meggyőződésemben.

Persze elképzelhető, hogy még ezt is játssza, de akkor nagyon durva az arc, és akkor meg azért ellenszenves, mert tényleg semmit nem lehet neki elhinni.

nowo1 2014.01.21. 18:39:43

@reKorrekt: "Erre még az kontrázott rá, mikor minap kaja közben Lacibácsit kiosztotta hogy "akármelyikőtöket kiviszlek és kint is hagylak a picsába úgyhogy nekem senki ne ugasson".
Az arrogancia kurvára nem nyerő."
-Igen,erre én is felkaptam a fejem.Szokatlan volt Simontól ez a hangnem.Kiderül majd,hogy egy tudatos kis színész...Amúgy utóbb Csabáról is kiderült,hogy nagyrészt megjátszotta magát...Az arrogancia amúgy Attilának pl. bejött,nagyon is.
Azt nem értem,hogy kiknek tetszik Aurélia?Irreálisan magas a tetszésindexe.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2014.01.21. 18:43:03

@nowo1: "Azt nem értem,hogy kiknek tetszik Aurélia?Irreálisan magas a tetszésindexe."

A svájciaknak?

malevil2050 2014.01.21. 18:45:22

Bár a zindex már tegnap is átvágott de hátha ez igaz:
www.origo.hu/teve/20140121-hova-tunt-lilu-a-valo-vilagbol.html?sec-4

Remélem nem kell sokáig néznem már az isteni kemencét

malevil2050 2014.01.21. 18:48:28

@King of Shadows: " A magyar felnőttek 29 százalékának volt okostelefonja tavaly év végén. A 2,4 millió okostelefont főleg a fiatalok, a férfiak, az iskolázottabbak és a budapestiek birtokolják. A használók 60 százaléka szokott internetezni telefonján, ennél valamivel kevesebben e-maileznek és látogatják a közösségi oldalakat telefonon – derül ki az eNET-Telekom Jelentés az internetgazdaságról felméréséből " - ebből talán kihámozható valami.

Schlomo Goldberg 2014.01.21. 18:49:37

Simon vagy szerelmes vagy csak játssza, de amikor Sárlik dobja majd akkor is ő fog jól kijönni belőle. Visszamehet a futóbolond szerepbe akit őszinte érzelmeiben gyaláztak meg és sajnálni fogják. Ezt szerintem ő is tudja, Sárlik viszont nem. Addig is ingyen dughat egy olyan nővel akit kint sosem kapna meg. Úgy értem ingyen ;)

nowo1 2014.01.21. 18:51:53

@malevil2050: Az egész vv6 olyan eddig,mintha úgy,mint Lilu,szabadságra ment volna.Időnként félkésznek tűnik.Lehet,hogy mégiscsak meg kellett volna várniuk a 26-át?

malevil2050 2014.01.21. 18:54:12

@Schlomo Goldberg: Nadjon jó meglátás isten bizony.

nowo1 2014.01.21. 18:55:28

@malevil2050: ebből én azt hámoztam ki,hogy főleg budapesti iskolázott hímneműeknek jön be Aurélia...;P

malevil2050 2014.01.21. 18:55:46

@nowo1: Pontosan,eddig adtam nekik határidőt ha nem változtanak,részemről függöny le.

én már a fény gyermeke vagyok 2014.01.21. 19:06:59

@nowo1: 3 elemi iskolázottnak számít? Akkor igaz lehet a tétel, én is csípem Aurél búráját.

nosce 2014.01.21. 19:12:58

és mi lenne ha a nav leszámlázná Sárinak az 500 faszt? 100/fasz CHF-el ?

Nem Penny hajója 2014.01.21. 19:21:39

Bevallom én tegnap egy picit megsajnáltam Alexát. :) Olyan cuki volt, amikor sorolta, hogy kik látták:
coub.com/view/he8u

malevil2050 2014.01.21. 19:26:51

@nowo1: Hát nem tudom nagy hirtelenjében megkérdeztem 6 nőt az ismerősi körben akik tuti követik az eseményket,a tarajos gőte volt a legeenyhébb jelző,tehát 6 ból nulla.
A felmérésem nem reprezentatív! :)

Tompó 2014.01.21. 19:48:04

@Schlomo Goldberg: 100% egyetértek...ráadásul az rtl is ráerősít,hogy szegény simonyt behálózza a gonosz ribi...pedig nagyon nem így van.:D

Tompó 2014.01.21. 19:52:06

@Empty Bee: @malevil2050: naná, hogy megjátssza magát...tegnap is kiesett a szerepéből mikor "megfenyegette" Laciékat, hogy kiviszi és kinn hagyja a picsába..akkor a tekintete se volt olyan kis esetlen aranyos kis bolond..hősszerelmes..hanem egy igazi számító érzéketlen rohadék..persze igaza van...nyerni akar!!

sandokan 2014.01.21. 20:10:55

@nowo1: "Az egész átment gagyiba.Lakók is kevesen vannak. Egyelőre dögunalom!"

valamit nagyon benéztek a castingon.
most komolyan zsoltikával, meg józsikával tervezték a következő hónapokat, akik egy hét után bambán néznek ki a fejükből.

Empty Bee 2014.01.21. 20:11:29

@Tompó: Jaja, azzal az arrogáns mondatával nem kicsit esett ki a szerepéből. A másik mondata még, ami érdekes volt, amikor a Sárival való műnyáladzás közepén benyögi, hogy "kiváncsi vagyok, hány celebfasszal fogsz lefeküdni a műsor után"

Tüntess az orbáni diktatúra és simli ellen! 2014.01.21. 20:12:33

Ennél csak a birkamenet szarabb!

Ennél sunyibb, simlisebb, gusztustalanabb banda mint a birkamenet, csak maga a Fidesz!
A senkiházi Csizmazia a fidesz tagkönyves álcivil, közpénzen keveri a szart, pózolgat, szítja az ellenségeskedést.
Ki ez a nyomorult féreg?
Most fogj össze Magyarország, most lehet Orbánt örökre eltakarítani.

Ha nem segítesz, többet ne panaszkodj!

HummeRC 2014.01.21. 20:21:43

@malevil2050: Nem kicsit! :D

@Most leszavazhatod Orbánt a kétharmadot, lépjél...: Ezt melyik VV6 lakóról gondolod? Ilyet nem láttam az összefoglalóban. :)

nosce 2014.01.21. 20:29:35

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős:
ez önbevallás volt , ö mondta h 500 volt, ilyenkor erős a vélelem h nem szerelemből szopta le mind :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.01.21. 20:32:31

@HummeRC: szerintem csak kasztingolja magát a következő vv "Izzófejű megmondóember" kategóriájába.

Coelhohoho (törölt) 2014.01.21. 20:32:50

@Most leszavazhatod Orbánt a kétharmadot, lépjél...: "Vannak olyan esetek amikor az ember egy sunyit akar fingani, de az erőlködéstől beszarik." /Coelho/

malevil2050 2014.01.21. 20:37:10

@HummeRC: Elmentél megnézni az arénát?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.01.21. 20:46:53

@nosce: ez felszínesség, igenis mindenkibe MMKK szerelmes volt. Amúgy sem mondta, h szopott :-P:-P:-P:-P

HummeRC 2014.01.21. 20:48:44

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): szóval a tank helyére? Végülis igazad lehet, mert esélyes. :P

@malevil2050: Még nem. A belvárosból azért az 2 óra oda-vissza, 0 forgalomnál is és még nem volt ennyi szabadidőm, de valamikor megoldom, mert kell egy kis kirándulás. :)

Tompó 2014.01.21. 20:57:16

@Empty Bee: egyébként nem csodálom, hogy nyerni akar...abból a putriból amiben balázst fogadta én is menekülnék egy szép új lakásba:DD

dejoci 2014.01.21. 21:36:29

@Schlomo Goldberg: az hogy van, hogy aug feltöltés, és VV Izaként szerepel?

reKorrekt 2014.01.22. 09:06:27

@dejoci: Átírta a videó címét a feltöltő.
süti beállítások módosítása