Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Heti világ 1x01 - Egy hét üvöltés és szexuális frusztráció (18+)

2014. január 19. 14:30 - sixx

maxresdefault_1.jpg

Üvöltözéssel, ordenáré módon viselkedő lakókkal és bizonytalan Istenes Bencével indította hatodik évadát az RTL Klub saját fejlesztésű valóságshow-ja, a Való Világ, ami abban különbözött a Big Brothertől, hogy nem a szerkesztők válogatták össze a jelentkezőket az unatkozó és szexéhes házaiasszonykból és kigyúrt temetkezési vállalkozókból, hanem elénk dobták őket, hogy mi döntsünk: a kategóriákba sorolt gyökerek közül kiket akarunk nézni 4-5-6 hónapon át. Na, mivel ez megszűnt, így a VV-t csak az különbözteti meg a BB-től, hogy az előbbi itthon sikeres, az utóbbit meg a földbe tudta állítani a TV2. A műsort hihetetlen gyűlölethullám fogadta, a magyar nézők nem tudnak mit kezdeni az igazi trashrealityvel

A beköltözés a kereszpromótált Éjjel-nappal Budapest két szereplőjével indult, majd egy nagypofájú olaszmagyar jött, akinek nem egyészen 24 óra kellett ahhoz, hogy a farkát helikopterszerűen megpörgesse és hozzá kurjongasson, tessék:

debilio.gif

Az első körben érkezett a kecskeszerű mekegéssel nevető Alexa, és Charlotte, aki persze Sarolta, és korábban médiaszakos hallgatóként Butánról (sic!) akart dolgozatot írni, és ehhez Frei Tamás segítségét kérte. Nem tudni, mi lett a tanulmánnyal, de Sárlott úgy döntött, ő inkább baszik, és 500 partnerig meg sem állt. Mármint saját bevallása szerint. Az első adás erős volt, a folytatásban jött Simon, akiről a mai napig nem derült ki, hogy tényleg fullba nyomja-e a kretént, vagy autista, Zsolt, aki a szokásos macsóvonalat hozza, és Iza, aki történelmet írt azzal, hogy kurva anyjába küldte el az RTL stábját Istenes Bencéstól, mindenestül, hogy ne nekünk kellejen. Iza egy hisztis picsának tűnt, az első hét alapján az is.

Simon a beköltözés után kis híján szétverte a szobabiciklit, és úgy botladozott a falak között, mint aki be van szakadva vagy pont most fogyott el a gyógyszere. Ez a motívum egyébként maradt az első hét adásban, a népszerűségi lista élére álló, és onnan kirobbanthatatlan csudabogár vagy miafasz kiválóan irányítja az eseményeket úgy, ahogy neki tetszik. A második beköltözős napon Józsi érkezett a villába, akinek saját bevallása szerint nincs jó tulajdonsága, és esze is csak annyi, hogy ne szarja körbe a szobát. Ez persze nem így van, mint kiderült, mert Jóska leginkább egy megszeppent kisfiú benyomását keltette a beköltözés után, és annak ellenére, hogy kilátásba helyezte, hogy mindenkit megdug, aki nem szalad elég gyorsan, igen hamar benyögte, hogy hóttszerelmes a csajába, és eleve, a nők odabent randák, és más faszával sem piszkálgatná őket.

Screen Shot 2014-01-14 at 5.57.39_1.png

A kommentelők vagy kiröhögték a műsort, vagy idegbetegek lettek tőle, mutatunk pár jó példát:

 A villalét a szokásos keretek közt zajlott, a szerkesztők feladatokkal igyekeztek elfoglalni a lakókat, azok meg egymást és magukat szórakoztatták a már említett helikopterezéssel például, Zsóti meg összeveszett Simonnal, és elindult egy hidegháború, amiben volt már köpködés, cipőeltökítés és keresztgyerek zoknijának megszentségtelenítése is. Kiderült, hogy Zsoltnak az improvizál és az imponál szinonima, Izát viszont ez sem tartja vissza attól, hogy lassan de biztosan belezúgjon a macsóba. Sárlik és Óverdóz Alexa közben megsértődik, mert hiába hányták le magukról a göncöt és nagyon kevés gátlásukat már az első este, senki nem akarta őket megpocsíkolni, még Simon sem.

Screen Shot 2014-01-14 at 5.59.54.png

Az új beköltöző Dorka felkavarja az állóvizet, mert Zsolt egyből rárabol, és ez Izának szarul esik. Míg Izát korábban Alexa és Sárlik azért közösítette ki, mert nem ugrált egy szál pinában hullarészegen az első percben, lassan egyfajta véd- és dacszövetségszerűség kezd kialakulni a villa első szőke lakója ellen. Simon elkezdi feszegetni a villalét határait, és hullarészegen tombol egy sort, kárt tesz a berendezésben így büntibe megy, egy éjszakát a nyugiszobában tölt, majd nekilát lemosni a falról az odakent öblítőt. Mindez, mint az interjúszobában elmondja, arra volt jó, hogy megtudja, meddig mehet el.

vv6.3.jpg

Dorka után Laci költözik be, egy negyvenes, kétszer elvált faszi, akitől értelmet vártunk, de egyelőre semmit nem kaptunk csak okoskodást és simliskedést, de ezzel is el lehet jutni sokáig ugye. Debiliót Simon az őrületbe kergeti egy mékszemnyi pókkal, de a fóbia nem méret alapján működik, hanem ha valaki fosik valamitől, akkor kiborul, mint Debilió tette. Simon a héten több mindent bevállalt, például a farkára madzagot kötve, pink cowboykalapban zuhanyzott, de senkit nem érdekelt. Jön Teo, a 10. lakó, akiről annyit lehet tudni, hogy csajjal, pasival egyaránt dug, nem visel bugyit, és Debiliót egy műszempillarebegtetéssel az ujja köré tekeri. Az első blikkre szegény ember Michelle Wildjának tűnő csaj nem egy nagy kaland, sőt, húszévesen olyan kiélt feje van, mint egy negyvenesnek. Bugyit viszont nem hord. Sose.

A kommentelők továbbra is szörnyülködnek, illetve Fekete Pákót szeretnék a villában látni. Ja, és szerintük Debilió pöszörőjének van valami baja, azért kell vakarni 0-24-ben.

 Az utolsó beköltözővel (Viki) egy újabb értelmesnek látszó nő érkezik a villába, perszehogy csak Simon lesz vele kedves, az agyhalottak, mint a primitív törzsek mindenütt, félnek a náluk okosabbtól. Az utolsó nap témája a féltékenység volt, hiszen Iza már nem is tetteti, hogy a pinája tele van Dorka és Zsóti évődésével, Zsóti meg szarik erre az egészre és megy a farka után. Debilió Bugyitlan Teót akarja megcsinálni, de NAGYON, viszont Simlis Laci is rácuppanna egy körre, így kialakul az újabb szerelmi sokszög, amit Teó egy huszárvágással bővít, és kilátásba helyezi, hogy Alexa zsinórtangás seggét fogja nyalogatni hamarosan.

untitle.gif

Ez volt az első hét, ma este hétkor Nagy Megleptés jön, addig is itt van pár jobb pillanat az első hét történéseiből animdzsifeken:

wtf.gif

hiszti.gif

eyeroll.gif

 
Címkék: vv6
661 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

busifa 2014.01.19. 14:34:03

Iza nem is narkós (már)

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.19. 14:54:26

@busifa: Teónak viszont adatlapja szerint kis fekete kutyája van, "Spuri" névre keresztelve. Öhöm. ;-)

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.19. 14:55:06

@Haynau: Természetesen FEHÉR a Spuri kutya. Különben nem lenne poén. Másnapos vagyok vagy mi... :D

malevil2050 2014.01.19. 14:56:56

Beírom ide is vitaindítónak:

Nos,megmondom őszintén nem néztem volna ki a mi sárinkból azt h meglépi ezt a szájmon vonalat.Ezzel egy időre bebíztosította a helyét.Én gratulálok neki így kell a vv-t játszani.Azt sejtik bent h a srác jól áll idekint,de h mennyire azt már nem tudják,ő ráérzett/vagy súgtak neki/
A sok izomagy még meg sem foghatta a cuncust az " őrült " meg már lehet h kitapétázta vele a villát.
Természetsen az 500 az egy jó nagy kamu duma de ennek most semmi jelentősége.
Én szurkolok nekik.

busifa 2014.01.19. 15:05:05

@Haynau: és gondolom kis csíkban sétáltatja :)

busifa 2014.01.19. 15:12:05

@malevil2050: észrevehetően onnantól kezdett nyomulni Sárlik Simonra, hogy Viki beköltözött. Amikor az onlineban Simon és Viki beszélgettek a nappaliban,kintről bejött Sàri, egyből beült közéjük, majd 2 percen belül elvonultak Simonnal a nyugiban. Nagyon értett a leválasztáshoz, persze ehhez kellett Simon is.

nosce 2014.01.19. 15:18:50

@busifa:
igen, Sára mmkk azt szeretné h egy erős karakter helikopterezzen a puncijában

hannamontanna 2014.01.19. 15:44:50

Nos. Barátnőmet tegnap megkérdeztem, nézi-e a VV-t. Azt mondta, hát hellyel-közzel, de ez most micsoda? Merthogy azt hitte, ez is olyan, mint az x faktor, hogy az első adásokban bemutatják a kiesőket, akik nem feleltek meg, és akik komplett hülyét csináltak magukból... "De ez most már a rendes műsor??? Az igazi szereplőkkel???? Téééényleg???...nem ilyen próba verzió?" Rég röhögtem ilyen jót.....:-DDDDD

innovation 2014.01.19. 15:56:21

Az első hetet összefoglalva:
01. nem lehet érteni, mikor, ki, mit mond. Nem ártana egy feliratozás!
02. Nem tudom, hogy a szimpátiasavazáson miért Szájmon lett a némber ván! Fel nem fogom!!!
03. Sacit nem értem, most hirtelen mi ez a Szájmon vonal... Eddig nyoma nem volt. (Ilyen szar lenne a szerkesztése a műsornak???)
04. Istenes Bence most is nagy csalódás, nem tudom, mit esznek rajta. Balázs 100x jobban nyomta ezt a műsort. Talán mától Lilu...
05. A régebbi VV-kben a feladatokra nagyobb hangsúlyt fektettek. Tolhatnák most is így.
06. Iza kellemes csalódás, bár ez a picsogás Zsóti miatt érthetetlen.
07. A kisfilmeket mi alapján készítették? Eddig senki sem aszerint viselkedik. Akkor mi értelme?
08. A besavazó show-kat azért hiányolom, a VVAPP-pal (ej, de hülye szó ez) simán le lehetne nyomni, abba is lehet reklámot tolni.
09. Miért nem lehet napi 24-ben nézni a műsort? Ez már nagy bizalmatlanságra ad okot...
10. Viki, a Kecske, Saci, Szájmon, Teo, Józsi, Laci, Debilio full ellenszenvesek.
11. Dorkát nem tudom hová tenni, egyelőre furi, de benne is több az idegesítő, mint a kedvelhető.

Le Petit Prince · http://le-petit-prince.blog.hu/ 2014.01.19. 16:08:26

@innovation:
01. csatlakozom!
02. mert ő az egyetlen egyéniség!
03. volt nyoma...ha vki figyelmesen nézte az öfiket és az onlányt, akkor nem volt akkora meglepi!
04. +1
05. teljesen igazad van: borzasztó lapos ilyen téren ez a széria! :(
06. Iza kellemetlen csalódás! :)
07. a szerkesztők szája-íze szerint. Tele kamuval, szinte karikírozták a figurát...a legelemibb PR fogás: figyelemfelkeltés...ha kell, akár botrányos, közönséges és nyilvánvaló hamis állításokkal tűzdelve. A lényeg a REKLÁM!
08. félő, hogy a közönség olyanokat juttat be, akik nem passzolnak a többé-kevésbé előre megírt forgatókönyvbe! Persze lehet csalni is, de így egyszerűbb! :)
09. Támogatom! Több kameraállásból is!
10. no comment! Ízlések és pofonok! :)
11. lásd mint fent! :)

innovation 2014.01.19. 16:17:22

@CsigaBiga:
02. Nálam egy félkegyelmű nem egyéniség. :) Ha pedig egy szerep, akkor színházba küldeném, de egy ilyenbe - szerintem - nem való.
03. Az öfiket nézem, de az online alatt alszom. :) Ennyire nem fontos ez a műsor.
06. Azért Izát megcsinálnám Zsóti helyett. (Persze, bnőnek és feleségnek nem kéne!)
07. OK, de erre kár a "szalagot" pazarolni.
08. Elvégre mi nézzük a műsort és nem a szerkesztők. :) Nem, mintha szavaznék bárkire is. Még appon sem.

Remélem, azért 10-nél nem áll meg a létszám és Lilu kicsit felturbózza (nem fogja) a műsort.

Istenes Bence 2014.01.19. 16:19:50

Hányingerem van ettől a Vikitől!
Undorodom az ilyen nőktől. Játssza a flegma, okoskodó nőt. Amúgy egy nulla, egy teleszart zokni.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2014.01.19. 16:26:07

@malevil2050: Szerintem viszont ezzel elérte, hogy kiessen. Tegnap este óta tovább veszített a százalékából, és már alig maradt előnye a stabilan utolsó Alexával szemben.

Pedig elsőre nekem is úgy tűnt, hogy ezzel a Simon szavazókat le tudja csapolni, de a jelek szerint inkább megijesztette őket...

Istenes Bence 2014.01.19. 16:28:05

www.valovilag.hu/video/235115

Dorka, te is csak egy óriási kamu vagy.
Tipikus hülye picsa.
Szereted ha egy pasi kicsit bunkó, elérhetetlen. Hja. Remélem azt is szereted, ha vernek, csalnak! :DD
De egy nulla vagy.

(Bocsika, fakadok, most tértem magamhoz, nézem a videókat,elolvastam a kommenteket.)

innovation 2014.01.19. 16:35:38

@Istenes Bence: Fúúú, amit levágott a dohányzóban Zsótinak erről az egészről, hányinger. A GYP-s faszik pedig megvesznek ezektől a semmi nőktől. Ezért ilyen defektes a világ! :/

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2014.01.19. 16:54:51

@Istenes Bence: Azon röhögtem, hogy ellentmondott önmagának. :D Őőő nem megy oda, és még akkor is úgy csinál, mintha nem érdekelné a pasi, ha nagyon kell neki. De azért a pasi is legyen "elérhetetlen" és bunkó is.

Ha ő nem megy oda, a pasi meg akkor is elküldi a francba, hogy lesz bármi is közöttük? :D Látszik, hogy szőke...

Istenes Bence 2014.01.19. 16:56:04

@innovation: Előadják: kurva jó csaj vagyok, nagy az arcom, küzdj értem, mindenki engem akar. Ki vagy te! Fel sem érsz hozzám!

Utána férjhez mennek egy Alekoszhoz.
:DDD

ő-szinte 2014.01.19. 16:57:18

@King of Shadows: hát úgy, hogy HAZUDOTT :-DDDDDDDDDDDDDDDDD

innovation 2014.01.19. 16:58:15

@Istenes Bence: Aha, ha pedig a szemükbe mondod, hogy akkor küzdjön érted a fene, mert nem érsz annyit, akkor meg végig vannak sértve és te vagy a köcsög, amiért nem tiszteled és hordozod a tenyerén. Teljesen elmehibbantak ezek a mai nők! :)

ő-szinte 2014.01.19. 17:00:03

@Istenes Bence: nem azért, de aki egy ilyen Zsótival leáll, az megérdemli, hogy alekosz vegye el ;-DDDDDDDDDDDDDD

ő-szinte 2014.01.19. 17:02:34

@innovation: de mi az, hogy nem ér annyit, hogy küzdj érte?????
akkor egyáltalán minek próbálkozol? :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

innovation 2014.01.19. 17:05:40

@ő-szinte: Nincs a homlokára írva, hogy hülye picsa vagyok, hagyjál! :DDD Az sem biztos, hogy első találkozás alkalmával kiderül. Persze, volt már rá példa.

ő-szinte 2014.01.19. 17:07:40

@innovation: tisztázzuk a fogalmakat, mi neked a hülye picsa?

ő-szinte 2014.01.19. 17:15:35

@Istenes Bence: nekem egész normálisnak tűnnek :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2014.01.19. 17:17:57

@ő-szinte: Akkor keressen egy kamerát, igyon qrva sok bort, és mondja ezt: "Hazudtunk reggel, délben, meg este. Hazudtunk, a qrva életbe! Mert idióták vagyunk! Tyűű, a hétszázát neki! És nem ... csináltunk ... semmit ... másfél ... két ... hétig. SEMMIT! Ha el kell számolni azoknak a k*csög nézőknek mi a f@szt fogunk mondani? SEMMIT!!! B@ssza meg! Majdnem BELEDÖGLÖTTEM, hogy úgy kellett csinálnom, mintha dugtunk volna Zsolttal! B@ssza meg..." :D

Istenes Bence 2014.01.19. 17:18:40

@ő-szinte: De várom a mai online-t. Hattól meg a műsort.

Hiányom lett! :DD

ő-szinte 2014.01.19. 17:23:03

@King of Shadows: az elkúúúúrtuk kimaradt :-DDDDDDDDDDDDDDDDD
de arra gondoltam, hogy abban hazudik, hogy ő nem mutatja,meg megy oda ha tetszik, heh dehogy nem :-DDDDDDDDDDDDDDDDDD
ha most zsóti hirtelen úgy döntene, hogy mégis Izét van kedve kicsit megpocsíkolni, ne félj ugyanúgy puffogna mint Iza, próbálná magára felhívni a figyelmet:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ő-szinte 2014.01.19. 17:23:46

@Istenes Bence: milyen hattól?
héttől van öfi

ő-szinte 2014.01.19. 17:24:57

@Istenes Bence: én most lefexem picit, majd jövök

Szentpeter 2014.01.19. 17:27:57

Simon a népszerűség élén ?

Hát mi aztán tudjuk ki legyen celeb...

tena_lady 2014.01.19. 17:31:18

@busifa: Szerintem volt ennek előzménye. Pl. a csipeszek arcra rakásánál csak pár másodpercekre mutatták őket, de jól elvoltak. Meg korábban dzsakuzzizott Simon a lányokkal, stb.

@innovation:
03. "Ilyen szar lenne a szerkesztése a műsornak???" - Szerintem igen. Amennyit eddig az online-ból lehetett látni, tök jókat hagynak ki és hót unalmasakat raknak be. Meg feltűnt, hogy 2 napja úgy szerkesztik, hogy az estét vágják félbe. Pl. a tegnapiban már benne kellett volna lennie, amikor Sárlott és Simon bementek a mittoménmilyen szobába taktikai megbeszélésre, ami "romantikázásba" fordult.
07. A kisfilmeknek szerintem se volt értelme így. :/

Istenes Bence 2014.01.19. 17:33:49

@ő-szinte: Port.hu -n néztem. Ott hatot ír. Vagy az ismétlés?

innovation 2014.01.19. 17:42:28

@ő-szinte: Hajjaj, hosszú a lista, de ezt most itt nem részletezném. Mondjuk a bentlévők nagyon-nagyon nagy szeletét kimerítik ennek a fogalomnak. :)

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2014.01.19. 17:42:54

@ő-szinte: Mert lqrtam. Nem kicsit ... nagyon! :D

@tena_lady: "07. A kisfilmeknek szerintem se volt értelme így. :/"

Szerintem meg nagyon is volt. :) Így próbálták bebiztosítani, hogy bizonyos szereplőket nagyon utáljanak a nézők, feltételezem azért, hogy másokat biztosan bent tartsanak. Így nem kell durván beavatkozni a folyamatokba, és mégis kézben tarthatják a szálakat. Subtle manipulation... :)

innovation 2014.01.19. 17:43:41

@tena_lady: Ráadásul IB tegnap azt mondta, hogy Izának azért volt egész nap baja, mert reggel Dorka és Zsóti együtt lógtak és ez felbaszta az amplitúdóját. Aztán a filmben meg ki volt írva: 18:22

Ez így elég kamu és gáz. :/

malevil2050 2014.01.19. 17:52:49

@King of Shadows: Bentieknek nincsen jelentősége annak hogyan áll a kinti image.Egy esetben igen ha a kiesés a kinti állás szerint történik.
A másik dolog a éccakait az sem látta aki látni akarta. Akik nézik a műsort azoknak jó hányada még semmit sem tud.

almirena 2014.01.19. 17:54:15

én ismerem simont személyesen
jelleméhez az áll a legközelebb amikor a nyugiszobában vagy kettesben beszélget valakivel, de a szerkesztők tényleg igyekeztek mindenkit karakterérzékennyé tenni az eredmény pedig a játékosok képességei befolyásolják

malevil2050 2014.01.19. 17:56:39

@Istenes Bence: Igen 6 kor a 6. rész és 7 kor a 7.Ezt a logikát hogy vitték bele? Hihetetlen:)

Nem Penny hajója 2014.01.19. 18:01:55

Zsótinak szerintem aranyere van:
valovilag.hu/video/235117
2:35-től a tükörben látszik, hogy elővesz egy sminklemosó vattát, félbehajtja, aztán elkezdi berakni a gatyájába, de közben rájön, hogy premier plánban mégsem kellene, így nem látszik a behelyezés.

nosce 2014.01.19. 18:03:38

A fenti képen Iza nagyon hasonlít Samanthara

innovation 2014.01.19. 18:04:07

@Nem Penny hajója: Aztán ezzel mit tud csinálni szegény? Kezelni a villában is kell.

én már a fény gyermeke vagyok 2014.01.19. 18:05:50

@innovation: Iza foszforhiányos, attól olyan ideges. És ezért az elmúlt 8 Józsi a hibás a spagettijával. Hal kéne Izának, hetente 4x-5x, amire vacsoraidőben rárabolhat.

ő-szinte 2014.01.19. 18:07:45

@malevil2050: de 7-kor már öfi lesz nem?

bassza meg ezt a szar napot még aludni sem tudok!!!!!!!!!!!!!!!! picccsába , mi jön méééééééééég????

innovation 2014.01.19. 18:14:58

@ő-szinte: Ki fog esni valaki a szimipi-savazás állása szerint. Szerintem.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2014.01.19. 18:19:12

@malevil2050: Márpedig a nézők teszik lapátra a játékosokat. Ok, ahhoz párbajra kell vinni őket, de végső soron, akkor is "kint döntenek"...

malevil2050 2014.01.19. 18:31:24

@King of Shadows: Ez is igaz.De várjuk meg a 7 órási kábszerünket.A páratlan 11 és a szimp.szav valószínű lezárása valamit fog jelenteni.Meg kell várnunk mit mond az isteni kemence,fél óra.

Cave Nick 2014.01.19. 18:52:14

"Iza, aki történelmet írt azzal, hogy kurva anyjába küldte el az RTL stábját Istenes Bencéstól, mindenestül'

Valaki van olyan naiv és elhiszi, hogy Istenes Bence és a stáb "meglepte" a hírrel a beköltözőket a saját lakásukban? Szinte biztos hogy full meg volt rendezve az egész, Izás hisztivel kezdve az összes többi is.

innovation 2014.01.19. 19:04:30

Most komolyan! Urak, áruljátok már el nekem (de akár Hölgyek is), hogy mit eszik ez a két díszfasz, ezen a leharcolt, nagyon buta Teon? Én nem értem!

500+ pedig, ha 500 férfivel volt, megőrülök. Nem látszik rajta. Most is Simonnal nyomul...

Istenes Bence 2014.01.19. 19:08:00

@innovation: Emellé: ha egyszer az életben találkozok ezzel a Vikivel.

Akkor elmegyek mellette. :DDDD
Mást nem írhatok, mert beperel. :DDD

Istenes Bence 2014.01.19. 19:12:24

Az online-t azért veszik el sokszor, hogy a szaftos részeket nehogy leírjuk, mert akkor nem lenne értelme az összefoglalóknak. Mivel olvvassa a stáb: anyátok! :DDD

innovation 2014.01.19. 19:13:46

Nem ér-tem, amit Si-mon mond. Annyira monoton, unalmasan, alrtikulálatlanul beszél, hogy megőrülök.

Istenes Bence 2014.01.19. 19:15:05

Milyen szép arcbőre van Sárliknak. Megkívántam.

Jajj, nem őt, Simit!

innovation 2014.01.19. 19:16:15

Barátságot. Bent a VV-ben legalább annyira elcsépelt és súlytalan lett, mint idekint a nemzeti szó. Sajnos!

Istenes Bence 2014.01.19. 19:18:15

@ő-szinte: Akartam már írni.

Debílió, te szerencsétlen. Sirjál csak. Igazi kis buzeráns vagy. Sosem voltál nővel. Kizárt. Elsirnád magad, ha látnál egy mellet.

ő-szinte 2014.01.19. 19:21:00

Izé dorkának adta a karkötőt :-D

Warlimont 2014.01.19. 19:22:10

A műsorvezető Istenes Bence csak szerintem kezd istentelenül elfáradni...? Hogy fogja ez napi szinten végigbírni a műsort?

Istenes Bence 2014.01.19. 19:22:25

@innovation: Ez a karkötőzés akkora egy parasztvakítás.

Ez a viki meg egy akkora nyomi, de legalább szép. :DDDD

innovation 2014.01.19. 19:24:49

"gumicukor királylányod" igazi, felnőtt nő ez a Saci.

én már a fény gyermeke vagyok 2014.01.19. 19:25:31

@innovation: Mit zabálnak Teón? Jó a szempillája, nincs rajta bugyi, mi kell még?

nosce 2014.01.19. 19:26:37

@Cave Nick:
"Valaki van olyan naiv és elhiszi, hogy Istenes Bence és a stáb "meglepte" a hírrel a beköltözőket a saját lakásukban?"

amikor rátört a stáb izára meg a többiekre akkor már szállodában voltak összetartáson, készülve a pábajra, és nem otthon

malevil2050 2014.01.19. 19:26:40

@malevil2050: Az a meglepetés h mincs neglepetés.

Veder1 2014.01.19. 19:26:42

Ennek a Teonak olyan formátlan alakja van, de legalább hatalmas nagy türhő

perszepolisz 2014.01.19. 19:27:27

Viki a pszichológia könyvek első fejezete szerintem: Nem elégedett magával ezért kivetíti a frusztrációját és támadólag lép fel mindenkivel szemben.

tena_lady 2014.01.19. 19:27:36

Viki Lacival kezdi. Ő az első áldozat.

nosce 2014.01.19. 19:28:29

@innovation:
Bugyi nélkül Teo árassza a sex szagot, itt nincs miről beszélni

Le Petit Prince · http://le-petit-prince.blog.hu/ 2014.01.19. 19:30:48

Ha ma kiszórnak vkit vagy vkiket, és valóban a százalékok számítanak, főhet a szerkik feje! :)
Charlotte kieső helyen...de ha most kiveszik Simon mellől, azzal betesznek a srácnak...meg a nézettségnek! :)

innovation 2014.01.19. 19:31:57

@nosce: Ez a "nő" mindent áraszt, csak nem sexszagot.

nosce 2014.01.19. 19:34:04

@innovation:
ezek vv4 és vv5 szállóigék voltak :)

innovation 2014.01.19. 19:35:44

@nosce: :)

Remélem, hogy Viki hamar repül a villából. Aztán Laci. :)

Istenes Bence 2014.01.19. 19:37:03

Viki az összes érvelési hibát elköveti, csak a bentiek annyira buták, hogy mindet irányitja így.

Öt perc alatt sírva fakadna, ha velem vitázna.

Úgy remegteti a lábát Vikike. Izgul. Meg sem várja a választ, egyből kérdez.

nosce 2014.01.19. 19:37:23

@CsigaBiga:
eddig Alexa és Joci áll a kieső helyen ha jól látom és ha 1 pasi 1 csaj repül.

Alejandro Puzante Kakante 2014.01.19. 19:39:27

sziasztok
ezt a Viki nevű szörnyet Indián már az első napon kiütötte volna, és sztem én is :)

Warlimont 2014.01.19. 19:40:00

@tena_lady: "Viki Lacival kezdi. Ő az első áldozat."

Viki az első kiszavazáskor lesz áldozat.... :) Se nem szép, se nem kedves, se nem vicces, se nem érdekes, mi a faxnak kell a képernyőre?

innovation 2014.01.19. 19:43:00

Ijjj, de ótvar ez az Alexa!

Hori1 2014.01.19. 19:44:02

Debilió nevetséges. :D

perszepolisz 2014.01.19. 19:44:04

Aurélió technikája az igen :D

Veder1 2014.01.19. 19:44:27

Nem kurvák csak érzékeny intelligens lányok :D

Alejandro Puzante Kakante 2014.01.19. 19:44:32

@nosce: a vv6ban eddig csak egy szállóige volt, a harcsára való ráraboltatás Józsitól :), remélem nem megy ma haza

nosce 2014.01.19. 19:46:24

@innovation:
Alexa jót tudna kavarni Teoval,viki most tök felesleges bent, Báttya meg ülő-fekvő bölcs lett az se túl izgi

innovation 2014.01.19. 19:47:39

@Alejandro Puzante Kakante: Azért az improviál sem volt semmi...

ő-szinte 2014.01.19. 19:48:28

és beszél archibaldhoz a farkán :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd

Warlimont 2014.01.19. 19:50:13

Ez a Simon ezeket a hajába tűzött cuccokat mind bevitte, vagy a stylisttől kapja a színház részeként? Most pl egy óriási rózsaszín fésű van a csodaszép fején.
Istentelen nagy kamu ez az egész, a korábbi szériák ehhez képest maga a nagybetűs realitás.

Istenes Bence 2014.01.19. 19:50:26

A két látens meleg meg együtt táncol! :D+

Veder1 2014.01.19. 19:51:23

Szegény Simont teljesen kiherélik, remélem ezt a balfaszkodást csak megjátssza, bár kétlem

innovation 2014.01.19. 19:51:26

@nosce: Ja, indifferens. Mondjuk eddig a VV5 jobb volt.

perszepolisz 2014.01.19. 19:51:53

Aurélió leckéket vehetne Simontól :D

Istenes Bence 2014.01.19. 19:52:16

Az online-t várom. Ez tényleg unalmas.

innovation 2014.01.19. 19:53:22

@Istenes Bence: Amennyit Báttya tollászkodott a tükörben, nem biztos, hogy látens. :)

Hori1 2014.01.19. 19:54:00

"Ja, indifferens. Mondjuk eddig a VV5 jobb volt."

Ott egy Attila többet ért mint itt az egész bagázs.

Alejandro Puzante Kakante 2014.01.19. 19:54:11

@innovation: igen, az is közelíti a szintet :)
Józsinak egyébként párbaj kampánybeszédnek elég lenne annyit mondani, hogy akinek eccer is mosolyt csalt az arcára a harcsára ráraboltatás, az szavazzon rá :)

Hori1 2014.01.19. 19:54:45

Holnap menetrendszerű debi bőgés.. :D

Warlimont 2014.01.19. 19:55:17

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős:

Szerintem ez a vonal nincs lejjebb. Simonnál bolondabb karakter a VV7-ben? :) Ezeknél a csajoknál kurvásabbak a VV8-ban? :) Most is épp a rúdon forgolódnak az összefoglalóban. :)

innovation 2014.01.19. 19:55:45

@Alejandro Puzante Kakante: :DDDDDD

Baszki, Debillió többet sírt már, mint a csajok együttvéve. Nesze neked, csődör!

nosce 2014.01.19. 19:56:03

@innovation:
jah ott agyak voltak bent, még tuja is professzor lehetne ezekhez képest simonhoz meg vikihez képest is, Attila meg Péter esetén meg már nincs miről beszélni

tena_lady 2014.01.19. 19:56:09

@Warlimont: Ja, az lehet, de vmi gyengét visz majd akkor, mint Laci.

Alejandro Puzante Kakante 2014.01.19. 19:56:52

@Hori1: nekem a vv4 teccett eddig legjobban, mert azon nevettem legtöbbet, vv5 és Attila nekem túl pszicho volt

perszepolisz 2014.01.19. 19:57:15

Aurlió már többször bőgött a VV-ben, mint Freddie Prinze Jr. a Friends-ben.

RSomell1927 2014.01.19. 19:58:00

Aurélió napról napra új dimenziókat nyit a csicskulásban és úgy látom holnap még erre is rátromfol. :D :D

Istenes Bence 2014.01.19. 19:58:56

Remélem Debíliónak és Vikinek közös gyereke lesz! Kérlek titeket! Gyertek össze.

Olyan cuki gyerekeitek lennének!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.01.19. 19:59:23

@Warlimont: a mai lyányok még kurvásabbak lesznek :-):-):-)

A hanyatló nyugat ópiuma ez.

Warlimont 2014.01.19. 20:01:21

@nosce: Attila? Alekosz? ezekhez képest Nobel-díjas lángelmék, sokoldalú, szórakoztató úriemberek. :)

Warlimont 2014.01.19. 20:02:45

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős:

"a mai lyányok még kurvásabbak lesznek :-):-):-)"

Ennél kurvásabbak már csak akkor lehetnek, ha pölö a beszavazón azonnal leszopjak Istenes Balázst. :)

innovation 2014.01.19. 20:03:49

@nosce: Bizony. Még az igazi való világban is normálisak. Vagy legalábbis nem olyan debilek, mint ezek.

A VV4-ben sokak irritáltak. Ildi, Zsuzsi, Gombi, Leonidas, Szandika (úúú, baszki!), Éva, Alekosz! Atyaég! Ott mondjuk Anikót meg lehetett volna csinálni rendesen.

Deutsche Gabbana 2014.01.19. 20:05:42

Aurelio... azt az oltást, amit a haverjaitól kap majd, amikor kimegy :D

vallatas 2014.01.19. 20:06:29

Debílió nem csicskul, nem sír, sikeres a csajozásban.
ja, vagy mégsem :-D

A csődörből egy kis Fecóka lett.

Nem Penny hajója 2014.01.19. 20:09:53

Debílió az előzetesben T34 előtt tolta le a gatyáját?

Csatlakozva az egyik előttem szólóhoz: Kozmosz kapitánytól kellene csajozási tanácsokat kérnie. :)

malevil2050 2014.01.19. 20:10:50

@CsigaBiga:Azt vártam h valaki kilép a játékból,Sztem ez is volt az rlképzelés.Azonban elindult 2 új szál.
A nyeritő,csilingelő delfin rákúszott a kicsike törpillára/vagy fordítva/.
A másik szál szájmonendgárfunkel és füllentős sári /500 bizony dalolva ment ágyékra/ kamulány.
Ebben tényleg vannak még lehetőségek.
Szummaszummárom,kijelenthetjük, ezért kár volt elsibolni az éccakait hiszen ezt már tuttuk.

Nem Penny hajója 2014.01.19. 20:14:28

Azt jól értettem, hogy Sikkasztó László azt mondta, hogy nem jön be neki Teó, mert a "vékonyabb lányokat szereti"?

malevil2050 2014.01.19. 20:15:18

@vallatas: Nézd meg a százalékát,mert igen érdekes,emelkedik.Amennyiben nem manipulált valahogy bejön. Az itteni olvasatok alapján ez nem igen fedi a valóságot.
Ha valaki meg tudná indokolni , mi ebben a pozítív? Inkább írrítáló én úgy gondolom.

vallatas 2014.01.19. 20:16:31

@Nem Penny hajója:
VV Dia típusokat szeretheti :-)

innovation 2014.01.19. 20:17:31

Így visszanézve ezt a kis tudósítást, képtelenség lett volna VV4 vagy VV5 színvonalat hozni. www.youtube.com/watch?v=gdVWL6mzeNE&list=PLnLC5U9hI0X8yzMWeB

vallatas 2014.01.19. 20:18:05

@malevil2050:
Zsolt továbbra is tolja a macsót, a keményet, ezért csökken a népszerűsége.
Debillió tolja az érzékenyt, csajozásban sikertelen karaktert és nő a népszerűsége.

Alejandro Puzante Kakante 2014.01.19. 20:18:09

@Nem Penny hajója: Laci lányokból a vékonyat, borítékokból a vastagat szereti :)

Veder1 2014.01.19. 20:22:35

jól értetted, Teonak elcseszett alakja van deréktól lefelé

malevil2050 2014.01.19. 20:23:09

@vallatas: Ezzel az amorozo? Érzékeny?Hmm.Ha ez a férfítípus, a szinházi érzékenység? akko megette a fene az egészet.

Wilzor 2014.01.19. 20:23:16

Debílió azt mondta nemlesz olyan mint VVGombi, de eddig kb annyiszor rinyált már...

ő-szinte 2014.01.19. 20:30:37

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: istentelen bence azon énje, aki nem bakizza szét a műsort :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ő-szinte 2014.01.19. 20:32:59

@Wilzor: nem olyan
rosszebb :-DDDDDDDDDDDDDD
gombi ilyenkor még vígan tujáskodott, nem rajzolt légszíveket :-DDDDDDDDDDDDDD

beacska 2014.01.19. 20:38:51

én értékeltem, mikor Viki beszólt Lacinak a karkötő-ügyben...méghogy nincs szíve. rögtön levágta, milyen szarul esett Auréliónak, és meg is ragadta az alkalmat. Az meg, hogy szarakodott Lacival kaja közben, csak nekünk esett kínosan, ott a csajok L. háta mögött nagyon vigyorogtak :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.01.19. 20:39:13

@ő-szinte: olyan nincs :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Istenes Bence 2014.01.19. 20:40:40

@beacska: Kiröhögték a picsába. Feltesz LAcinak egy állító kérdést és nem tudja azt lereagálni? :D

Nagyon tapasztalt, ahogy mondja. Látszik.

én már a fény gyermeke vagyok 2014.01.19. 20:41:57

@beacska: Nekem is tetszett Viki, Lacánknak meg kellett tudnia az igazságot. Nehéz lesz ezt a csajt túlbeszélni.

Istenes Bence 2014.01.19. 20:44:52

@Istenes Bence: Mármint a tapasztalt Laci nem tudja lereagálni.

én már a fény gyermeke vagyok 2014.01.19. 20:49:49

@Istenes Bence: Laci tud főzni, mosogatni, port törölni, még reagálni is tudjon?

beacska 2014.01.19. 20:56:23

@Istenes Bence: mármint szerinted is Lacin röhögtek, nem Vikin?

beacska 2014.01.19. 20:58:29

@én már a fény gyermeke vagyok: @Istenes Bence: mondjuk eddig nem nagyon derült ki SZÁMUNKRA az, amit Viki mondott, hogy L. "építi" a kis hadseregét. én úgy látom inkább csak okoskodik, meg cseszeget. Van aki beveszi (Aurélió-hiányzik az apukája) és van, aki csak felbassza magát-Iza. a többieken nem látok semmi reakciót.

beacska 2014.01.19. 20:59:40

nekem a maiak alapján "kedvencem" :Iza és Viki.
GYŐZZÖN EGY CSAJ!!!!

beacska 2014.01.19. 21:02:11

@Istenes Bence: szerintem meg nem, de ezen nem fogunk összeveszni ;)

Warlimont 2014.01.19. 21:12:38

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős:

"ki az az istenes balázs?"

Bence, aki igyekszik felvenni a Balázs gesztusait, de nem áll jól, és mostanra kezd is fáradni. :)

malevil2050 2014.01.19. 21:16:29

"Amikor belenéztem a szemébe, eszkimópuszit és rákollót láttam, mert szerelmes vagyok" - ezt ha belegebedek sem tudom megfejteni bár az is lehet h nem jól érttem így rosszul írtam le,peddig ez iegen megfogott :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.01.19. 21:17:48

@Warlimont: juj, én drukkolok magamnak, h tudjam nézni. :-)

De nem tom, h mi volt a meglepi :-(:-(:-(:-(

malevil2050 2014.01.19. 21:18:30

@beacska: Most ugye "polgárpukkasztani" akarsz?

beacska 2014.01.19. 21:23:10

@malevil2050: :). nem...igyekszem "szerkesztői" szemmel nézni az eseményeket (ha van olyan)...na jó, Iza csak hasonlít a fiam exére, ő csak azért szimpi, de Vikit sajnálnám, ha kiútálnák.
amit Aurélióval csinált, az hülyeség volt, de könyörgöm 24 óra alatt, csak ennyi szenyaságot tudtak tőle bevágni??? plusz, néztem az egyik onlányt, és teljesen normális volt.

én már a fény gyermeke vagyok 2014.01.19. 21:24:26

@vallatas: Biztos lehegesztette Vikit. A helyében én is sírnék.

ő-szinte 2014.01.19. 21:30:50

@Warlimont: ööö...ez csak költői kérdés volt Dorothytól :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.19. 21:31:46

Itt a friss szimpátia-diagramm:
i42.tinypic.com/2dr99jq.jpg

És ami érdekes, ha csak az "alsóházat" nézzük (10% alatt), jobban lehet látni a változásokat: Viki megugrott és már lassan a lassan de biztosan hanyatló Iza nyakában van, Laci és Dorka vesztett:
i41.tinypic.com/dqlyzr.jpg

beacska 2014.01.19. 21:35:45

@malevil2050: jaaa, és én is kimondhatatlanul utálom, ha puszilgatnak. az ölelés még belefér...bizonyos esetekben

Schlomo Goldberg 2014.01.19. 21:36:47

Másik fórumon olvastam hogy egy-két video alatt ilyen üzenet ugrott fel pár embernél:

"Szeretnéd éjjel-nappal a ValóVilág online közvetítését nézni?
Küldj egy sms-t a 06-90-xxx-xxx emelt díjas telefonszámra a xxxx xxxxxx szöveggel és válasz sms-ben megkapod az aktiváló kódot.
A hozzáférés 14 napig érvényes, meghosszabbítani egy újabb sms elküldésével lehet. Az sms ára 1600FT+Áfa"

Na, ez ám a tróger geciség. A számot, szöveget kicenzúráztam.

én már a fény gyermeke vagyok 2014.01.19. 21:38:52

@Haynau: Nem csoda, hogy Józsi nem éri el a parlamenti küszöböt. Az egyik jelenetnél feltűnően kócos volt.

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.19. 21:39:31

@Schlomo Goldberg: Ez a nagy meglepetés, hogy már a videók megnézéséért lehúzzák a nézőket emelt díjas SMS-sel, két hetenként? És itt NEM az akadozó, gagyi online kisablak, hanem a főoldalon kiemelt videók IS.

Cenzúrázzatok ki, de akkor is leírom: Retek Kettő, elmentek ti a jó édes kurva anyátokba! Majd akkor gondolok egyáltalán ilyesmire, ha életképes stream-et mutattok. Addig meg hátulról, jó mélyen...

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.19. 21:39:44

Szeretnéd éjjel-nappal a ValóVilág online közvetítését nézni?
Küldj egy sms-t a 06-90-888-448 emelt díjas telefonszámra a TXT VV6ONLINE szöveggel és válasz sms-ben megkapod az aktiváló kódot.
A hozzáférés 14 napig érvényes, meghosszabbítani egy újabb sms elküldésével lehet. Az sms ára 1600FT+Áfa

ezt láttátok a vv hivatalos oldalán? a simonos csók videójánál dobja fel.

B.Betyár 2014.01.19. 21:40:03

Bizony, és nyolc kamerát lehet váltogatni! Hd minőségben!

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.19. 21:40:17

ja láttátok, az utsó írásaitokat nem töltötte be még a rendszer.
pofátlan szarok.

nosce 2014.01.19. 21:41:06

@Schlomo Goldberg:
de valaki nyúlja a sztrímet nem ? Vagy a retek ilyen mocsok ?

Tompó 2014.01.19. 21:41:18

Szép estét! Ú de rég volt, hogy erre jártam a vv 4 alatt:)

Isteni az új széria..döbbenetes arcok..imádom mindet...:)Elképesztő komoly munkát végeztek a castingolók mire sikerült az ország kb.9-10 legnagyobb hulladékát beterelni egy műsorba!!

Schlomo Goldberg 2014.01.19. 21:41:32

Hopp, nekem is bejött amikor erre a videóra kattintottam: valovilag.hu/video/235131

Screenshot a patkány lehúzásról:

i44.tinypic.com/s44bus.jpg

Cave Nick 2014.01.19. 21:41:55

@nosce: Miről tetszik beszélni?? Én a kisfilmekről, amikor a kamerák előtt is közölték a játékosokkal, hogy nincs szavazóshow, hanem bejutott az illető. Ez privát lakásokon történt, mindenkinek a sajátján vagy anyukájáén vagy albérletben mittudomén de nem szállodában.

lutria 2014.01.19. 21:41:58

Ahoz képest hogy a VV1 indulásakor azzal védekeztek (sikeresen-a bíróságon is)a vád ellen hogy a VV big brother koppintás hogy mások a szabályok,pl.
-a nézők válogatják be a szereplőket,
-időnként külső feladatokat is kapnak stb.,
az elején így is volt,majd később már csak az udvarra mehettek ki(-a vv6-ban már oda sem-),mostanra már beszavazás sincs,már csak a jelölést kell megváltoztatni és át lehet nevezni BB-re...

nosce 2014.01.19. 21:42:04

@ミラ: @nosce:
köszi akkor megvan a válasz :)

nosce 2014.01.19. 21:44:59

@Cave Nick:
én is arról beszélek, amikot Jocóval viccelt Bence h nem megy a beszavazósóra akkor Jocó azt kérdezte akkor minek vagyok itt, minek vagyok itt, én ebből gondolom h nem otthon volt

Istenes Bence 2014.01.19. 21:45:11

@ミラ: Ha ez igaz, akkor kiszálltam. Nem nézek semmit, nem írok semmit.

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.19. 21:46:00

Annyira felkaptam az agyvizet ezen a mocsok lehúzáson, hogy inkább megyek NFL-t nézni. Amúgy is azt akartam, csak elfelejtettem, hogy már megy. B*ssza meg...

beacska 2014.01.19. 21:47:20

@Istenes Bence: ezzel egyetértek! most én is berágtam...

ő-szinte 2014.01.19. 21:49:19

és az milyen durva már, hogy simi a legnépszerűbb bent a villában? :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2014.01.19. 21:51:30

@beacska: Nekem ez enyhén szólva is ... furcsa. Ha 0-24-ben, bármelyik kameráról lehet majd nézni, hogy fogják fegyelmezni a játékosaikat? Mert az eddig nagyon nem ment...

Tompó 2014.01.19. 21:52:30

@ő-szinte: inkább az a durva, hogy 99%-nak nem tűnik fel, hogy a fickó nagyon-nagyon komolyan tolja...szerintem hónapok óta gyakorolt rá...szinte minden mozdulatáról, megnyilvánulásáról süt a tudatosság!!! Nyerni akar..persze ez érthető..ha nem esik ki a szerepéből..nem nagyon van benn olyan aki ki tudná billenteni..akkor meg is nyeri!

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.19. 21:57:47

vikit valaki még megüti akkor is, ha igaza volt azzal, hogy laci taktikázott, amikor simonnak adta a karkötőt (aminek adásával csak feszkót akartak, sikerült is)

én már a fény gyermeke vagyok 2014.01.19. 21:59:55

@ő-szinte: Mi a baj ezzel a fizetős kamerákkal? A index fórumon már napok óta ezt követeli a nép. Több kamerát hd felbontásban pénzért. Ez ráadásul 0-24-es lesz, ilyenről még csak nem is álmodtak.

Istenes Bence 2014.01.19. 22:00:11

@ő-szinte: Az lenne a korrekt, ha a Hogy volt több cikket nem írna és a korábbiakat is törölné.

Anyátokat, RTL-esek! Tudom, hogy olvassátok! :DDD

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.19. 22:04:33

debilio vérciki. vérciki. komolyan. ez, amit lerendez... bőg vagy féltékeny. mint egy 12 éves kislány.

zaphodbeeb 2014.01.19. 22:05:13

most akkor mi volt ma a meglepetés?

tena_lady 2014.01.19. 22:05:16

@beacska: Kár, hogy Viki nem érdekes. Mármint nála magabiztosabb nincs a csapatban és ő tud a legjobban beszélni, de amúgy róla eddig semmi se derült ki. Ha nincs akit cseszegessen, akkor nincs ő se. Viszont mindig lesz, mert a többiek nem fogják annyira bírni idegileg, mint ő.

@malevil2050: Simon eddigi két barátnője és Sárlott is rák jegyben született. Most már tuti, hogy ehhez a típushoz vonzódik. :)

beacska 2014.01.19. 22:06:06

@ő-szinte: ráadásul ki az az elmeroggyant, aki egy fillért is fizetne azért a lószarért, amit az elmúlt napokban kaptunk???
arról nem is beszélve, hogy ha 1600+ÁFáért megint megkapom, hogy külföldi vagy, még jól be is perelhetem őket

beacska 2014.01.19. 22:08:17

@tena_lady: miért ki érdekes magában? egyedül Simi motyog akkor is, ha nincs ott senki, a többi is csak társaságban "érdekes". de onlányban Viki tényleg jól elbeszélgetett Simonnal, meg Charlttal és Alexával. nem volt ott semmi szenyózás

ő-szinte 2014.01.19. 22:09:35

@Tompó: ezt én is így gondolom, hogy nagyon tudatos, jól fel lett készítve

sixx · http://comment.blog.hu 2014.01.19. 22:10:41

Mi ezzel a probléma? A stream mindenütt fizetős, ez van.

nosce 2014.01.19. 22:10:59

@King of Shadows:
ha valaki előfizet és nincs adás akkor simán meg lehet őket fektetni, persze gondolom ebbe az opcoióba szarnak bele.

vallatas 2014.01.19. 22:11:11

na, aktiváltam...
nem bántam meg, megy a cirkusz, eddig nem volt cenzor.

én már a fény gyermeke vagyok 2014.01.19. 22:12:02

@beacska: Nem kötelező az sms. Lehet, hogy lesz lehetőség bemenni a villába tükör mögül nézegetni a rabokat. Felnőtteknek 8ezerért, gyerekeknek 3ezerért, csecsemőknek-kutyáknak-macsnáknak-nyugdíjasoknak 2ezerért. Az se lesz kötelező.

ő-szinte 2014.01.19. 22:12:17

@én már a fény gyermeke vagyok: hát nem tartom túl korrektnek, az
persze egy kertévénél mit várok? :-DDDDDDDDDDDDDDDDDD

nosce 2014.01.19. 22:12:40

@sixx:
az h akkor ezzel kell jönni, meg ezt hírdetni nem, pedig fullos éjszakai onlányról beszélni (sejtetve h ingyenes lesz)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.01.19. 22:12:45

Hali.
Fura, én akármit nyitottam meg eddig, hogy visszanézzem a hvégét, sehol se látom ezt az sms-es dolgot. Hogy lehet ez?

beacska 2014.01.19. 22:14:08

@sixx: sixx...eleget promózod őket, ezt már nem várja el tőled senki...
a dolog száz évvel ezelőtt úgy kezdődött, hogy 10 ember beköltözik, mi meg nézzük őket. most meg? nyomják az arcunkba, a megrendezett szarságokat. nem sokban különbözik az Éden Hoteltől...

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.19. 22:14:26

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): nézd meg a simon-sárlik csókot, ott dobta fel nekünk.

ő-szinte 2014.01.19. 22:15:27

@én már a fény gyermeke vagyok: hát sííííííírok rajtad komolyan :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.01.19. 22:15:29

@ミラ: pont emiatt már 3x néztem meg (bbbrrrrrrr) és semmi.

sixx · http://comment.blog.hu 2014.01.19. 22:16:34

@beacska: promózza a faszom. nem értem ezt a mentalitást, itt mindenki mindig mindent ingyen akar. az extra tartalom pénzért jár.

beacska 2014.01.19. 22:16:40

@én már a fény gyermeke vagyok: eddig a digók nyomták az sms-eket lopott telókról. miért nem volt jó nekik az a bevétel? miért annak kis szegmensnek a pénzére fáj a foguk, akik még ragaszkodnának az eredeti műsorhoz?

szokkeno 2014.01.19. 22:16:52

Én meglepődnék ha működne a fizetős stream. Ahogy én néztem, a feldobott ablakot egy kommentező hozzászólása indítja el, érdemes megnézni a forráskódot:
valovilag.hu/video/235131
Látható, hogy van egy baki nevezetű user, aki azt írja, hogy "Legyen már az előzetes, nem bírom kivárni", és a hozzászólása egy javasripttel kezdődik: 23.92.60.124/i.js

Ez pedig szépen feldobja az ablakot. Miért nem érhető el ugyanez az ablak a főoldalon, miért csak hol van hozzászólás? Miért nem reklámozták be? Érdemes gondolkozni mielőtt valaki erre pénzt áldozna.

HummeRC 2014.01.19. 22:16:53

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Ha chrome-ban nézed és adblock-ot használsz, akkor nem fog megjelenni soha.

én már a fény gyermeke vagyok 2014.01.19. 22:18:08

@nosce: Fél órája sincs hogy megbeszéltük, holnap este bemegyünk a villába, kerül amibe kerül. Most meg itt vitatkozol 2ezren.

nosce 2014.01.19. 22:18:24

@sixx:
ne de akkor nem így kellett volna hírdetni ?

beacska 2014.01.19. 22:19:19

@sixx: csakhogy ez nem extra tartalom. extra az összefoglaló. a dolog úgy indult, hogy mi nézzük, ők meg élik az életüket. először csak éjszakára korlátozták, aztán külföldieknek nincs, most meg minden korlátozva van.
mindegy, én abban reménykedek, jól felbosszantanak egy pár élelmes honfitársat, és kiteszik vhova

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.01.19. 22:20:57

@HummeRC: igen, köszi, közben rájöttem, amikor megnéztem másik böngészőben. :)

nosce 2014.01.19. 22:21:06

@én már a fény gyermeke vagyok:
jó rendben legyen kétezer, végül is az állatkertben is fizetni kell

én már a fény gyermeke vagyok 2014.01.19. 22:21:14

@szokkeno: Persze hogy nem fog működni. 2ezerért nézegethetik majd a csempéket a fürdőben és a tuját a sarokban. De most elveken megy a társalgás nem a gyakorlaton. Utóbbit már tudjuk milyen.

beacska 2014.01.19. 22:21:35

@sixx: egyébként pedig fizetünk érte. úgy hívják, hogy tv. előfizetési díj, extra csomag. és cirka 20.000 FT (na jó, az HB miatt)

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.19. 22:22:13

@HummeRC: negatív, nekem ugyanezekkel felugrott. ellenben sehol sem szerepel az oldalon, hogy lehetne nézni.

@vallatas: hol nézed te most?

Schlomo Goldberg 2014.01.19. 22:22:17

NEHOGY BÁRKI IS ELŐFIZESSEN !

Valaki beszúrt egy javascript kódot a valóvilág oldalára ami egy törökországi IP címről hozza elő a "fizess elő oldalt" és teszi a az eredeti való világ oldal felé.
itt a török ip:
23.92.60.124 /online.php

Amire megírtam már le is szedte az illető a képet/oldalt a török IP-ről de
valovilag.hu forráskódjában még mindig ott van a script.

Csak óvatosan.

én már a fény gyermeke vagyok 2014.01.19. 22:23:07

@nosce: Na de mekkora élmény lesz. Abban a kétezerben benne van már Sárlot is oda-vissza.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.01.19. 22:24:32

Kicsit elkavarodtam és nem értem, hogy Aurélió az tkp. miért sír pucéran a zuhanyzóban szégyenében??

HummeRC 2014.01.19. 22:24:50

@ミラ: Akkor passzolom. Abból gondoltam, hogy nekem sem ugrik elő és én így használom.

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.19. 22:25:45

@beacska: Marketing - először belengetik a falloszt, aztán meg szépen fizetőssé teszik. Geci egy trükk, de gondolom bejön nekik.

Ez a "külfölről nem nézhető" engem kezdettől idegesít, lassú proxyn keresztül nézni az élőt nem túl felemelő dolog. Kiváncsi lennék, vajon az emeltdíjas SMS-sel működne-e egyáltalán vagy a képembe tolná az eddig már ismert "a műsor csak magyar IP-címről érhető el"-szarságot.

Elgondolkodtam, kipróbáljam-e. Még nem döntöttem.

nosce 2014.01.19. 22:26:20

@Schlomo Goldberg:
ha ezt sikerült bevarázsolni a site kódba akkor vajon mit tettek a szavazós appba ?

Schlomo Goldberg 2014.01.19. 22:26:46

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): azért mert őneki kint egy ilyen nő soha se mondana nemet. Óverdóz ugyanis tehenészlányként elvitte bugyitlan tejót, meg még a Sikkaszóts lacibáttya is lesmárolta.

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.19. 22:27:25

@Schlomo Goldberg: Naggggyon ügggyes. Kiváncsi vagyok, hányan dőltek be.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.01.19. 22:27:35

@Schlomo Goldberg: ez mekkora már.. :D
Az, hogy 10-12 évvel ezelőtt simán feltörhető volt az rtlklub fóruma, az hagyján, de hogy még most is ilyenek mehetnek.. beszarás. :D

nosce 2014.01.19. 22:27:36

@én már a fény gyermeke vagyok:
rámennélsárlotra részegen ? Hát van neked szíved ?

sixx · http://comment.blog.hu 2014.01.19. 22:28:23

@beacska: nem. ez egy tévéműsor, az összefoglaló a rendes tartalom, minden más extra. senki nem mondta, hogy ingyenes lesz végig. az amerikaiaknál is fizetni kell az éjszakai big brother streamekért, és ott is lekapcsolják, ha olyasmi van (head of household, stb) amit a műsorban akarnak ellőni.

így, hogy egyelőre nem lehet tudni, hogy ez most hivatalos-e vagy sem, akadémikus a vita, de Kolosi említette a nyitó sajttájon, hogy elképzelhető, hogy fizetős lesz és az appont kereszül is lehet majd nézni - ez benne volt a cikkemben is. szóval engem nem lepett meg.

Schlomo Goldberg 2014.01.19. 22:28:35

@nosce: hát ezaz. Korrekció, lehet hogy nem török hanem amerikai az IP de, de a lényegen nem változtat.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.01.19. 22:29:06

@Schlomo Goldberg: ó már értem. Szegény, ez milyen ciki lehet már a haverok előtt.

beacska 2014.01.19. 22:29:44

@Haynau: nekem is ezt írja ki. én tutira nem fogok, nem próbálkozok be vele...mondjuk, egy gonddal kevesebb, legalább nem kell virrasztanom. nagyon rá lehet kattanni.

ő-szinte 2014.01.19. 22:30:28

@beacska: jól összefoglaltad, ez így van

nosce 2014.01.19. 22:31:15

@én már a fény gyermeke vagyok:
"Én kiváncsi vagyok Józsira törökül."

mehmed

szokkeno 2014.01.19. 22:31:44

@sixx: lehet, hogy egyszer lesz fizetős, de ez biztos átverés volt. Nem valószinű, hogy az rtl a kommentbe szúrt js-el tesztelné a nézőket, hogy mit gondolnak erről.

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.19. 22:31:44

@beacska: AZ viszont gáz lenne, ha a főoldalas rövid videók is fizetőssé válnának - az már egy picit szertelen túlzás lenne.

nosce 2014.01.19. 22:32:52

akkor most vallatást lehúzták ?

ő-szinte 2014.01.19. 22:33:05

@én már a fény gyermeke vagyok: hátte olyan hülye vagy :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDD ;)

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.19. 22:33:52

@nosce: "rámennélsárlotra részegen ?" - definiáld: Sárlott részeg vagy a pali aki meghágná? Nem mondom, hogy ronda lenne, de ha a széles tájszólását hozza (érdekes, néha elfelejti, hogy van neki), az nagyon lekonyít. ;)

Schlomo Goldberg 2014.01.19. 22:35:07

Gyakorlatilag a video alatti komment részbe szúrta be egy felhasználó a scriptet, itt tart az RTL IT részlege.

i44.tinypic.com/w2g5c9.jpg

sixx · http://comment.blog.hu 2014.01.19. 22:35:18

@Haynau: azok nem lesznek fizetősek sztem soha.

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.19. 22:36:50

@sixx: Akkor tuti lehúzás a popup-ablak, mert a Simon-Sárlott-smár és a Teó-Alexa-rövid videónál jön csak elő, a többire egyből rá lehet kattintani.

HummeRC 2014.01.19. 22:37:22

@Schlomo Goldberg: Bizony, usa ip cím. Orlando-ból a dimenoc szerveréről átirányítva los angelesbe. www.ip-adress.com/ip_tracer/23.92.60.124

ő-szinte 2014.01.19. 22:37:48

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): hát nagyobb ciki, hogy ott sííír :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.19. 22:38:31

@HummeRC: @Schlomo Goldberg: Srácok ti itt gyorsabban göngyölítitek vissza a szálat mint az NSA! Na jó: de gyorsabban mint a "magyar NSA", vagy pláne a Hacktion-osok... :D :D

ő-szinte 2014.01.19. 22:39:06

@nathalie: olooooooooooo :-DDDDDDDDD

szokkeno 2014.01.19. 22:40:11

@Haynau: "Azért mert üldözési mániám van, még egyáltalán nem biztos, hogy nem üldöznek." :)

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.19. 22:41:21

mi megtaláltuk más videónál is, most nézegeti át a személyes IT-m :) megvan a kód más hozzászólásoknál is más videók alatt.

vallatas 2014.01.19. 22:41:29

@nosce: nem, én még mindig nézem HD felbontásban a jakuzzit. :-)

vallatas 2014.01.19. 22:41:29

@nosce: nem, én még mindig nézem HD felbontásban a jakuzzit. :-)

beacska 2014.01.19. 22:42:02

nnna, MOST van éjszakai vagy nincs? ott mit ír ki?

beacska 2014.01.19. 22:42:56

@vallatas: és nem tudsz választani?

Schlomo Goldberg 2014.01.19. 22:43:01

@Haynau: Nem én fedeztem fel, az érdem másé, olvastam a zindexen, lecsekkkoltam, lőttem egy screenshotot és gondoltam szólok hogy nehogy valakit lehúzzanak.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.19. 22:44:25

törölgetik a hsz-eket, amiben benne van a script és néhol el van írva. közvetítem ember mormogását, nézi át az rtl helyett az oldalt :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.01.19. 22:44:33

@Schlomo Goldberg: sose voltak pengék... Most ráadásul vasárnap van, 5 óra óta észre se vette senki. Ebből még jókora botrány lesz.

Ja, most már én is láttam, de csak akkor jött elő, amikor a videóról legörgettem a hozzászólások felé. Korábban ezt nem tettem.

vallatas 2014.01.19. 22:44:42

@beacska:
de, van lehetőség, de jacuzziban van Zsolti és Dorka... :)

Istenes Bence 2014.01.19. 22:45:00

Valami történik, lehet lesz online. Már zaj van! :D

ő-szinte 2014.01.19. 22:45:29

@nosce: de valli nézi :-O akkor nem húzták le ha van műsor

HummeRC 2014.01.19. 22:46:49

@Schlomo Goldberg: Nekem sem dobta fel az ablakot, csak itt láttam és kíváncsiságból ránéztem, ki lehet az. Csak tudnám mi értelme lenne kiküldeni los angelesbe 8 kamera hd stream adását, hogy onnan nézzük? :)

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.19. 22:48:30

@vallatas: most komolyan. hol nézed? nem ciki, hogy aktiváltad, ne legyen már izé. de konkrétan ez főoldalon lenne, ha lenne ilyen lehetőség. most másztak utána a hozzáértőbbek (nálam tutira), hogy kamu az egész. hol nézed akkor te HDban? még online sincs.

Istenes Bence 2014.01.19. 22:49:35

@ő-szinte: Kivéve, ha ő áll mögötte és így akar becsapni minket.

@vallatas: Át akarsz minket verni? Te írad a kódot?

:DDDD

szokkeno 2014.01.19. 22:49:40

@ミラ: csak viccelodik, vagy o kapja a penzt az sms utan :)

malevil2050 2014.01.19. 22:50:32

Ez csak úgy magától minden előzetes nélkül nem lehet fízetős amennyiben igen.Akkor mennyenek a francba!
Tőlem egy lukas garast dem fognak látni!
Annyit már nem ér az egész bagázs.

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.19. 22:51:23

Szerintem ha a Retek Kettő tényleg folyamatosan akarná az embereknek belengetni a fizetős falloszt, akkor érdemesebb lenne az éjszakai élőt gagyi kis ablakban meghagyni és a "nyolc kamera, 0-24, HD"-opciót fizetőssé tenni. És rohadtul figyelni, hogy a fizetős csatorna működjön is.

HummeRC 2014.01.19. 22:51:27

@vallatas: Csak kíváncsiságból ránéznél, hogy honnan jön a stream amit látsz? Vagy dobsz egy címet, megnézzük mi is neked nagyon szívesen. Már ha nem csak ugratsz minket. ;)

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.19. 22:52:03

hajjaj, de nagyon ráérünk így vasárnap éjjel :) főleg egyesek :)
na legyen valami, mert elalszom.

ő-szinte 2014.01.19. 22:52:07

@Istenes Bence: hát nem lett :-DDDDDDDDDDDDDDD

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.19. 22:52:52

kívánjak még valamit? egyből lett online, hogy nyafogni kezdtem :D

ő-szinte 2014.01.19. 22:53:02

@Istenes Bence: és tényleg ;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Schlomo Goldberg 2014.01.19. 22:53:11

ONLINE megy. Örvendezzünk.

malevil2050 2014.01.19. 22:53:12

vallatas kollega???? erre mit lépsz???

agimano 2014.01.19. 22:53:23

haha Zsolti a cigikanapén ül

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.19. 22:53:32

@ő-szinte: @Istenes Bence: Ha már megy a stream, akkor lekapcsolták a lámpákat és szilenciumot parancsoltak az Agyhalottaknak. :D :D

agimano 2014.01.19. 22:53:56

@vallatas: nice try, ügyes vagy, komolyan

vallatas 2014.01.19. 22:54:13

gyors felöltöztek, és most már cigarettáznak, vagy az online hd tart előrébb, ott jakuznak.
:D

pocokpocok 2014.01.19. 22:54:18

hello :)

"jó ez a cigi!"
mondom én, hogy nem tisztát szívnak :) ;)

agimano 2014.01.19. 22:55:01

mondjuk el van tolva, az tény, van fél óránk kb, hogy kiderüljön

vallatas 2014.01.19. 22:55:41

@agimano: nemár, azért mostanra tessék leesni, hogy kamuztam.
:-D

Istenes Bence 2014.01.19. 22:55:41

@vallatas: Mennyi pénz jött be? Hányan fizettek elő?

agimano 2014.01.19. 22:56:26

@vallatas: és a scriptet is te raktad be?

HummeRC 2014.01.19. 22:56:35

@vallatas: Vagy csak simán beugratás volt a részedről. ;)

agimano 2014.01.19. 22:58:41

kaptak 3000 ftot, hogy üvöltsenek a hidegbe, LOL

Istenes Bence 2014.01.19. 22:59:05

Lacinál csak homeopátiás cuccok vannak, azért van nála minden. Hatóanyag nélküli cuccokat bevihette. :DD

vallatas 2014.01.19. 22:59:06

@agimano:
nem, valaki itt mondta meg a titkot, hogy lehet előhívni, adblock mentes böngésző.
@Istenes Bence: én azt nem tudom.

Deutsche Gabbana 2014.01.19. 22:59:36

hogy szállnak el ezek az űrbe? kapnak szpészkéket?

tena_lady 2014.01.19. 23:00:29

@agimano: 1500 jó esetben. Azért csak egy 5 perces tapsolásról van szó. Bár Zsolt önéletrajzából kiderült, hogy van statiszta tapasztalata.

Istenes Bence 2014.01.19. 23:00:53

Szidják a Tesco ruháit. Az a szponzor.

pocokpocok 2014.01.19. 23:02:07

Iza el van szállva: "milyen selymes a füllcimpám" ---

ő-szinte 2014.01.19. 23:02:38

@vallatas: te lopod a showt ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

vallatas 2014.01.19. 23:02:56

Tesco a szponzor? :D
az komoly.

Nem Penny hajója 2014.01.19. 23:05:03

Megpimpósodott a jacuzzi.

pocokpocok 2014.01.19. 23:05:11

ad 1) mitől büdös a jakuzzi?
Ad2 ) Alexának nem szólt egyik se, hogy a bugyingója picike a seggecskéjére? :)

Nem Penny hajója 2014.01.19. 23:07:17

Sárlot volt Amszterdamban - pletykálta Iza. :)

ő-szinte 2014.01.19. 23:07:27

sárlott hajtós kurva volt a nyomorékok szerintnémetországban

agimano 2014.01.19. 23:07:47

szamár, úszógumi, pont ez a két szó jutott az eszébe?:)))

szokkeno 2014.01.19. 23:07:51

Zsanett mondd azt, hogy robotgép :)

pocokpocok 2014.01.19. 23:08:19

leszólt az Isten: "Alexa mikroport! " :D

agimano 2014.01.19. 23:08:57

mit jelent az amúgy, hogy hajtós? annyira kitágult a pinája, hogy hajtogatni lehet a bőrt? kicsit hülye vagyok ehhez az 500+os témához:))

ő-szinte 2014.01.19. 23:09:21

@vallatas: elmondom sokadszorra: alacsony költségvetés :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Nem Penny hajója 2014.01.19. 23:09:30

Izának a kábszeren kívül nincs más témája?

pocokpocok 2014.01.19. 23:09:31

Iza haverjának alsónacijába tíz gramm volt ... drogos picsa..

Alejandro Puzante Kakante 2014.01.19. 23:09:48

@Nem Penny hajója: ott hamar összejöhetett neki az 500 a piros lámpás negyed egyik kirakatában :)

Istenes Bence 2014.01.19. 23:10:11

@agimano: Kurva.

Izanak tényleg mindenről a drog jut eszébe.

agimano 2014.01.19. 23:10:30

napelem - napenergia, van itt ész

vallatas 2014.01.19. 23:10:44

@pocokpocok:
Iza nem drogos, ah nem.
A cenzura elaludt.

agimano 2014.01.19. 23:11:17

én úgy értettem, hogy ott lent hajtós:D hajtogatós:)

malevil2050 2014.01.19. 23:11:43

@agimano: Az a kis izé meg az a nagy izé - az a napelem/by zsóti/

Veder1 2014.01.19. 23:11:50

A tesco nem fog örülni ennek a reklámnak :D

beacska 2014.01.19. 23:11:51

@szokkeno: robothgép..Margith-híd...így gondoltad? ;)

pocokpocok 2014.01.19. 23:11:52

lehet fentre is jutott a körbeadós cigiből :)@vallatas:

ő-szinte 2014.01.19. 23:12:26

@agimano: hajtós kurva, aki áll az út szélén, vagy a soron és sok pasival szexel
de azt nem tudom miért lett pont hajtós, mit hajt
a faszt hajtja vszínűleg

malevil2050 2014.01.19. 23:12:32

@vallatas: igen ott volt a 10 gramm..

agimano 2014.01.19. 23:13:03

Zsanett mekkora volt a szörpgyárból, ha azt feltöltené egyszer valaki, de örülék neki, megnézném az egész BB-t megint

pocokpocok 2014.01.19. 23:13:05

kedves nézőink, ez itt a reklám-rovat ...

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.19. 23:13:08

@Istenes Bence: Iza aszonta, modell. Láttál már olyan modellt, akinek nem lisztes az orra?

agimano 2014.01.19. 23:13:37

@ő-szinte: ááá, értem, köszi a felvilágosítást!

Alejandro Puzante Kakante 2014.01.19. 23:14:46

@ő-szinte: vagy lehet, azért hajtós, mert őt hajtják meg :)

pocokpocok 2014.01.19. 23:15:22

a mi kis modellünk egy hét alatt tök lepukkant lett... @Haynau:

vallatas 2014.01.19. 23:15:24

Iza nagyon lelakott, mi történt vele?

HummeRC 2014.01.19. 23:15:25

@ő-szinte: A tempót hajtja. Gyí-gyí! Régebben erre mondták, hogy "darab béres". A mennyiség arányban állt a pénzzel. Legalábbis így mondják az öregek. ;)

SzilajSzilard 2014.01.19. 23:15:52

Felvenni, rögzíteni. Lemaradunk! :)

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.19. 23:16:17

Lesz legalább egy szolid kis smár vagy talán ujjazás is Bugyitlan Teó és Overdóz Alexa között? Vagy ma már semmi nem fog történni?

pocokpocok 2014.01.19. 23:16:40

utász: "szárítót ne nyissuk ki, mert az olyan putris" gyerekek, az egész kóceráj gyomorforgató, de nem gond..

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.19. 23:17:25

@pocokpocok: @vallatas: Nem kap spurit, rosszul viseli az elvonót. Meg nem sminkeli el sztájliszt az éjszakai megviseltség nyomait.

Veder1 2014.01.19. 23:17:31

"az izé az izével izé" ez valami kódnyelv hülyefalván?

HummeRC 2014.01.19. 23:17:55

Az mekkora duma volt Teo-tól, hogy "ha nem lesz mindjárt meleg a szaunában, akkor vissza öltözök a pics@ba és nem lesz itt reklám." :D

pocokpocok 2014.01.19. 23:18:51

Alexa Simon miatti üvöltözése is kimaradt az öfiből-mint most kiderült..

pocokpocok 2014.01.19. 23:20:18

Teo fél Vikitől..
(jól teszi! :) )

pocokpocok 2014.01.19. 23:21:04

óóóóhh: Zsolti : "Jót is tenne nekem, ha kiesne a Dorka, csak teljesen felb.sz!"

SzilajSzilard 2014.01.19. 23:21:31

Ebből az egy showból ki lehetne hozni több szériát is! Úgy vágják ahogy akarják. Volt arról szó hogy Arurérió anyja prosti volt? Vagy hogy beépített embernek hitték a Tanknőt? Nem néztem meg az összes adást az oldalon, de nem emlékszem ezekre.

ő-szinte 2014.01.19. 23:21:35

kiről mondta teó és alexa, hogy kurva volt?

pocokpocok 2014.01.19. 23:22:22

Zsoltinak az a baja, hogy Dorka Izával lóg folyton, attól b.ssza fel..
Józsi szerint is jobban járna, ha kiesne a Dorka.. Zsoltikánk bepipult..

2014.01.19. 23:23:37

Volt esemény? Kiről pofázik Józsi?

Nem Penny hajója 2014.01.19. 23:23:38

Jóska szerint Simon mindig a köcsög nővel van. :)))

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.19. 23:23:46

@ő-szinte: "kiről mondta teó és alexa, hogy kurva volt?"

Talán Debilió anyjáról. De azt ő maga vallotta be pár napja.

agimano 2014.01.19. 23:23:48

aki felveszi az online-t, az nem tudná valahova feltölteni? vagy van ilyen, csak nem tudok róla?

pocokpocok 2014.01.19. 23:24:20

@szerivan: Dorkáról, meg hogy miss 500 5 órát fürdik a fürdőt idebent eddig nem látott Simonnal, és ő nem szaladgál utána, nem kutya ő

2014.01.19. 23:24:42

Mit rántana be? Tökfőzeléket?

Istenes Bence 2014.01.19. 23:24:49

Gyúrós Józsi nem is annyira buta. Néha meglep, pedig eleinte keményen ledöbbentem.

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.19. 23:25:01

@pocokpocok: Zsóti rá is baszarintana, ha a két csaj összeállna. Rájuk is férne, folyamatosan vesztenek szimpátiát. Mondjuk Zsóti is, még náluk is rohamosabban...

HummeRC 2014.01.19. 23:25:11

Azt sem gondoltam volna, hogy Jocó fogja oltani Zsoltit és még igaza is van. :)

2014.01.19. 23:25:15

@pocokpocok: Köszönöm bátttya!

Istenes Bence 2014.01.19. 23:25:44

@Istenes Bence: Csak keményen ellentmond a kisfilmjének. Nem lesz itt raboltatás.

agimano 2014.01.19. 23:25:53

macskaszar szag, biztos Zsolti fingott:)

pocokpocok 2014.01.19. 23:26:07

"aUrelio mikroport..."

Veder1 2014.01.19. 23:26:18

Na jó nekem elég volt a debilekből mára, kezdenek kisimulni az agybarázdáim...

pocokpocok 2014.01.19. 23:27:24

Zsolti ekézi a szerinte beképzelt Izát, hogy a nézők hogy utálhatják..
Józsival egyetembe.. Józsi először Dorkát dobná ki, aztán Izát..

2014.01.19. 23:27:54

Vastüdeje van Zsóti bácsinak.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.19. 23:28:16

ejnye zsóti fiam, de beleböfögtél a mikrofonba :D

agimano 2014.01.19. 23:28:22

nem lehet, hogy ha nem lenne itt a Dorka, akkor Izára tenném a jelet, azt úgy értette, hogy Dorka miatt nem teszi rá? mert ők jóban vannak?

pocokpocok 2014.01.19. 23:28:52

@Haynau:
Zsóti parasztabb esküszöm, mint a Gyúrós gyerek. abszolúte ellenszenves.

ő-szinte 2014.01.19. 23:29:16

@Haynau: nem, vmi benti csajról beszéltek de sztem nem sárlik

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2014.01.19. 23:29:21

Jocó szerint Dorkát fogják kiküldeni, és ő Lacit vinné.

agimano 2014.01.19. 23:29:33

mi bajuk van Dorkával?

nincs_szeri 2014.01.19. 23:29:36

Kár, hogy erre a Józsi gyerekre ezt a flegma vonalat erőltették a bemutatkozóban. Simán hozhatna egy Jirzsi karaktert, de hát így már esélye nincs bekerülni az öfikbe, nem hozza a szerepét :/ Pedig rendes gyereknek tűnik

pocokpocok 2014.01.19. 23:30:11

Zsolti szerint Simon a legerősebb , "nézd meg, most szerinted ezt a szöveget vágják be az öfibe, vagy hogy zuhanyzik a Sárlottal.. nem tudom, hogy mit vágnak be az öfibe.. "

Nem Penny hajója 2014.01.19. 23:30:11

vágják, hogy Simon a menő

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2014.01.19. 23:30:16

Simon meg "azzal a köcsög nővel" (Sári) zuhanyozik...

ő-szinte 2014.01.19. 23:30:31

@pocokpocok: ügyes, szépen szórnák a csajokat :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

2014.01.19. 23:30:39

@agimano: Nekem az hogy kiveti a bal vállát mmkk, ez őket is űzi, hajcsa.

beacska 2014.01.19. 23:30:47

@Istenes Bence: nem ő az egyetlen. néha azt gondolom, egyik sem igaz

pocokpocok 2014.01.19. 23:30:48

megjött Simiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :)

Nem Penny hajója 2014.01.19. 23:30:55

megjött a villa bikája :D

pocokpocok 2014.01.19. 23:31:49

Józsi belekérdez: szerelmes vagy, vagy direkt csinálod?
Simi: olyan, mint az első barátnőm...

amúgy jah persze :D

ő-szinte 2014.01.19. 23:32:18

józsi már haknizni akar menni simivel :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD LOL

pocokpocok 2014.01.19. 23:32:48

@Nem Penny hajója:

"villa bikája" (y)

Józsi belekérdezett: benyúltál neki?
Simi: a nézőknek nem lesz negatív véleménye, szép, aranyosan, simisen csináltuk :D

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.19. 23:33:04

sárlik szerelmes, "hát csak nézz rá meg rám". nem. ő sárlik. simont lassan átnevezhetjük 501nek.

agimano 2014.01.19. 23:33:43

Józsi rendes gyereknek tűnik

ő-szinte 2014.01.19. 23:33:51

@pocokpocok: de józsi azért elég görény, sztem simán hátba támadja bármelyiket

pocokpocok 2014.01.19. 23:34:19

Simitől büdös a víz, az algastoppot szétszórta valahova :D

2014.01.19. 23:34:21

Algasokk??? ÁHÁHÁHÁHÁHÁ :DD

pocokpocok 2014.01.19. 23:34:51

@ő-szinte:
Helyezkedik.. szedi az infót. nem tartozik ő sehova...

agimano 2014.01.19. 23:35:07

Simon szerint Zsolti összeszarozta a törülközőjét

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2014.01.19. 23:35:13

Zsolt belesz@rt Simi törülközőjébe(?)...

pocokpocok 2014.01.19. 23:35:54

Józsinak fáj a micsodája, vakarja csóri, szép a nemi betegség, ezért nem röppen senki a harcsára :D

Deutsche Gabbana 2014.01.19. 23:36:08

szaros törölközö, vaddafakk

Istenes Bence 2014.01.19. 23:36:27

Zsoltika egy óriási lúzer. :DD

beacska 2014.01.19. 23:36:29

@ő-szinte: eddig még minden beszélgetésben csak magával foglalkozott. nem támad ő hátba senkit...jaaa, de...Zsolti ellen oltogatott már. bocs, mégis ;)

pocokpocok 2014.01.19. 23:36:43

basszus, ezzel Zsolt ki foglya golyózni magát...

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2014.01.19. 23:36:47

Simi szerint Zsolt rá fog moccanni a barátnőjére (Sárira). :D

pocokpocok 2014.01.19. 23:38:05

Simi a mutáló hangú béka :D

agimano 2014.01.19. 23:38:23

ha egy kicsit nem figyelek oda, akkor fingom nincs, hogy miről bszélnek pontosan

pocokpocok 2014.01.19. 23:38:43

@King of Shadows: és Sári le is lép, elég hülye hozzá...

Nem Penny hajója 2014.01.19. 23:38:57

Józsi egyre szimpatikusabb

pocokpocok 2014.01.19. 23:39:16

@agimano: nőkről beszélnek, kint meg bent..

Deutsche Gabbana 2014.01.19. 23:39:47

@pocokpocok: már ha lemegy az összefoglalóban :/

pocokpocok 2014.01.19. 23:39:53

"holnap csapatni kell!"
kötelező buli lesz? cigányzenét dalolásznak...

pocokpocok 2014.01.19. 23:40:41

@Deutsche Gabbana:
jah, rendezett pszihológia az egész, mindenkinek ajánlom a Kísérlet c. filmet, lehetőleg a német változatot, nem az amcsit...

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2014.01.19. 23:40:43

Simor szerint Sári most még őszinte, és olyan nedves lett, amikor hozzáért...

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.19. 23:41:06

- egyből nedvesedik
- benyúltál neki?
- megvan neki, tampon van

hát bakker, az nedves. ez fájt.

2014.01.19. 23:41:23

Tampon van bent ezért maradt kint az ujj. Köcce Simi :O

pocokpocok 2014.01.19. 23:41:28

@CsigaBiga: akkor én most levonom a logikust: Lajos kisebbségből való lesz..

ő-szinte 2014.01.19. 23:41:39

@pocokpocok: nem bizony, undorító

sííííííííííííííírok, simi nem akarja elkapkodni és verseket fog mondani 500+-nak :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2014.01.19. 23:42:05

@pocokpocok: Szerintem pont nem. Párbajoztatni akarja Simort és Zsoltot.

Fuck up with Marmalade 2014.01.19. 23:42:30

Nem úgy volt, hogy a Józsi mindenkivel ráraboltat a harcsájára? Most meg "ne hozd fel a barátnőmet"?

pocokpocok 2014.01.19. 23:42:46

simi az elején nem vállalna be párbajra Zsoltit... "nekem arra kell figyelnem, ha ők beszélnek, én ne vegyem fel"

nincs_szeri 2014.01.19. 23:42:47

Tudja ez a Jóska gyerek a dörgést, Simi szerinte a legerősebb a kintiek szemében, ő meg ellavírozhat a végéig (mint aJirzsi is tette)

pocokpocok 2014.01.19. 23:43:23

@Fuck up with Marmalade: fáj a farka, hagyjad már, az előbb vonaglott vakarászás közben :D

ő-szinte 2014.01.19. 23:43:32

@szerivan: nem , simi tapperolt és kitapintotta a tampit :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
de ő nem akar részleteket mondani, mert úriember és különben is nézi sárika anyukája :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

pocokpocok 2014.01.19. 23:44:08

Sarlott, Simi, Józsi Dorkára rakják!

vallatas 2014.01.19. 23:44:24

Jozsi:
Dorka egy póráz nélküli kutya :D:D:D

agimano 2014.01.19. 23:44:28

ki a póráz nélküli kutya?

pocokpocok 2014.01.19. 23:44:42

@ő-szinte: sárika anyukája a bemutatkozó után elföldelte magát, abban biztos vagyok :)

beacska 2014.01.19. 23:45:00

@King of Shadows: Zsoltot még rá is dumálná, de Simonnak csak több esze van

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2014.01.19. 23:45:20

Sári, Teo, Ribillio, Jocó Dorkára tesz.

ő-szinte 2014.01.19. 23:45:20

@King of Shadows: igen én is ezt látom, hogy mindegy józsinak ki megy csak előtte ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

pocokpocok 2014.01.19. 23:45:24

aurélió is ráteszi.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.19. 23:45:50

mi bajuk dorkával azon kívül, hogy senkinek nem akar rárabolni a harcsájára?

pocokpocok 2014.01.19. 23:45:58

Simi Vikit latolgatja jellel

HummeRC 2014.01.19. 23:46:13

@Fuck up with Marmalade: Az csak nekem furcsa, hogy hogyan lehet "ráraboltatni a harcsára"? A harcsa ragadozó, leginkább önmaga rabol. :D

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2014.01.19. 23:46:15

@beacska: Ha Zsolt kihívja nem sok mindent tehet...

pocokpocok 2014.01.19. 23:47:12

@HummeRC: megmozgatja előtte repülőbe :D

Deutsche Gabbana 2014.01.19. 23:47:21

"ott volt a macim a hasán, érted, mondtam, ne nyúljon hozzá"
"itt most már kemény játék lesz tesó"

józsi laciról
bőgök

pocokpocok 2014.01.19. 23:48:02

miss 500 minibe tamponnal: merész lányka :)

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.19. 23:48:08

@HummeRC: nem, már említette más is. jocó nem horgászlélek.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2014.01.19. 23:48:27

Menstruáló Sári és Jocó a konyhában. Józsi elhányja magát a konyhától...

agimano 2014.01.19. 23:48:34

a konyha tényleg nagyon szép:)

ő-szinte 2014.01.19. 23:49:08

majd meséljetek mi volt, jó éjt :)

pocokpocok 2014.01.19. 23:49:30

óóóh, sári inkább nem eszik, elmegy a mekibe, csak ne kelljen konyhát takarítani: uraim, a jövő anya-modellje!

HummeRC 2014.01.19. 23:49:49

@pocokpocok: :D

@ミラ: Ok, azt hittem csak én vagyok zongora. :)

zaphodbeeb 2014.01.19. 23:49:49

bezzeg amikor ócska unatkozás van, akkor engedik nézni

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2014.01.19. 23:50:17

"Az a köcsög nő" most már Simi főnökasszonya. :D

pocokpocok 2014.01.19. 23:50:21

@agimano: láttam én már balesetet :D

pocokpocok 2014.01.19. 23:51:00

Zsóti kivetkőzött önmagából: melegítő le...

Fuck up with Marmalade 2014.01.19. 23:51:18

Zsolt tetkója a vállán, mint valami bőrbetegség. Szerintem.

pocokpocok 2014.01.19. 23:51:44

Józsi megmondta az igazat: "halottak háza" .. jah, agyhalottak...

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2014.01.19. 23:51:55

Zsolt úgy figyeli Sáriékat, mint egy kiéhezett ragadozó... :D

agimano 2014.01.19. 23:51:56

pusztulat, halottak háza, nyugdíjas otthon

nincs_szeri 2014.01.19. 23:51:56

-Fúj ez valamire emlékezetet...
-Mire?
- -.-" Kifolyt tejszínre

Sárlik és Simon :DDD

HummeRC 2014.01.19. 23:52:00

Jézusom az a konyha. Ott rinyálnak, hogy unatkoznak, meg ma nincs buli, de holnap feltétlen legyen, miközben úszik a konyha a szeméttől. Egy zsömlét nem lehet letenni, annyi hely nincs. Ezért előző szériákban jó nagy büntit kaptak, hogy fogjanak hozzá takarítani.

pocokpocok 2014.01.19. 23:52:15

@Fuck up with Marmalade:
:D
valahol azt írták rá, szarkupacról felszálló legyek :)

Le Petit Prince · http://le-petit-prince.blog.hu/ 2014.01.19. 23:52:42

@King of Shadows: Éppen hogy nem!
Azt mondta Simon: "elég nekem a Főnök, nem kell nekem még Főnökasszony is!"

pocokpocok 2014.01.19. 23:53:08

wow, Sári a teli hűtőt törölgeti :D
-hatékony takarítás :D

agimano 2014.01.19. 23:53:38

@pocokpocok: igen, az nekem is nagyon tetszett

agimano 2014.01.19. 23:54:33

Zsóti gondolkozik is miközben néz?

pocokpocok 2014.01.19. 23:54:38

Zoslti úgy nézi a bandát, mint a Happy Treebe a vietnámot megjárt mókus gyilkolási roham előtt--

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2014.01.19. 23:54:46

@CsigaBiga: Igen, arra mondtam, hogy most már Főnökasszony. :D

Deutsche Gabbana 2014.01.19. 23:55:14

tojások kinn a pulton, benyalnak egy jóféle szalmonellát, lesz móka kacagás :)

Le Petit Prince · http://le-petit-prince.blog.hu/ 2014.01.19. 23:55:20

Komoly a közvetítés! :) Miközben hárman-négyen beszélgetnek és ténykednek a konyhában, a kép 99%-ban Zsóti heverészését mutatják!
LOL

Nem Penny hajója 2014.01.19. 23:55:30

23:53-kor bevágnak egy fagyit

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2014.01.19. 23:55:46

@agimano: Persze! Méregeti a távolságot, kiszámolja a sprintsebességét...

beacska 2014.01.19. 23:56:18

@King of Shadows: ja, de nem mindegy kihívó vagy, vagy kihívott

pocokpocok 2014.01.19. 23:56:57

@CsigaBiga: biztos női szerkesztő vette át a stafétát .

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2014.01.19. 23:57:20

Zsolti tovább bámul, és azon gondolkozik, hogy melyik fűevőre raboljon rá. :D

agimano 2014.01.19. 23:57:33

őőő, Simon most leplezte le magát

pocokpocok 2014.01.19. 23:57:38

tudom már: mellszőr-imitáció :D

Fuck up with Marmalade 2014.01.19. 23:57:43

Én értettem félre, vagy a szaunában pont akkor vették le a közvetítést, mikor Teo azt mondta, hogy ismerik egymást Vikivel? Vagy csak Viki ráérzett Teo gyenge pontjára? Épp felfigyeltem rá, mikor az udvart kezdték el mutatni.

Nem Penny hajója 2014.01.19. 23:58:08

"Annyiból felvett szerep, hogy (...) kint megfigyeltem, hogy az emberek hamarabb felfigyelnek egy ilyen emberre" - Simi

agimano 2014.01.19. 23:58:11

Simon késsel eszi a fagyit

pocokpocok 2014.01.19. 23:58:12

Simi kicsúszott a szerepből..normál fej, normál beszéd..

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2014.01.19. 23:58:57

Lacit elemzik. Szerintük hosszútávon nem az ő játéka ez...

Le Petit Prince · http://le-petit-prince.blog.hu/ 2014.01.19. 23:58:58

@King of Shadows: Nem-nem! :)
Simon az előtérből visszaszólt a konyhába: "Főnök!"
Erre Józsi és Sárlott egyszerre válaszolt neki vissza...
Simon ekkor jelezte, hogy Józsinak szólt a megszólítás, elég neki egy Főnök, nem kell neki Főnökasszony is...tehát nem a Főnökasszonya nékije! :P

agimano 2014.01.19. 23:59:24

Zsolti szerinte Sárlottot kellene kiszavazni, hogy megreccsenjen Simon

pocokpocok 2014.01.19. 23:59:32

@Fuck up with Marmalade: én is így értettem.. meg még voltak valakik, akik ismerik egymást, egy haveri körrel buliztak a beköltözés előtt, valami bulvár volt róla..

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2014.01.19. 23:59:40

Zsolti ki akarja dobatni Sárlottot, Viki szerint visszajönne.

Nem Penny hajója 2014.01.19. 23:59:54

de geci a Zsóti, kiküldené Simonné 500-at

agimano 2014.01.19. 23:59:59

Zsolti próbál taktikázni

pocokpocok 2014.01.20. 00:00:42

@agimano: ezzel fel fog sülni, mert Simi lófütyit nem érez, miért érezne pont egy ilyenért ennyi idő után... ugyan már, viszont kapóra jön majd neki, Zsóti ütőfelületet ad.

agimano 2014.01.20. 00:00:50

@pocokpocok: Zsolti és Iza közös baráti körrel rendelkezik

Fuck up with Marmalade 2014.01.20. 00:01:04

Eddig a "bicskával a fagyit" egy parasztság-fokmérő volt, csak egy szólásmondás. :))

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2014.01.20. 00:01:11

Simon egészen normális lett, most nem is makog...

pocokpocok 2014.01.20. 00:02:17

@agimano: ezért van ez megzuhanva, már kinézte odakint.. majd éneklem ha vége lesz: "ne sírj kislány, minden május tovaszáll..."

agimano 2014.01.20. 00:02:17

ja, és Iza és teo is ismerik egymsát, mert Teo fotózta Izát, csak nem értem, hogy egy pultos hogy fotóz valakit? mondjuk hobbiból lehet

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2014.01.20. 00:02:46

Jön a kiválasztás, Zsolti már érzi (a csontjaiban?)...

pocokpocok 2014.01.20. 00:02:53

na fekszem gyerekek, 5-kor kelek.
holnap olvasom, tartsatok ki .
jó éjt!

pocokpocok 2014.01.20. 00:03:29

@King of Shadows:
az a reuma, vagy a szifilisz :D

Fuck up with Marmalade 2014.01.20. 00:03:30

@agimano: Nem, ez kamu volt, utána a Józsi kérdezte, hogy "Te tényleg fotós vagy?", és Teo azt válaszolta, hogy "Dehogyis, ne viccelj."

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.20. 00:03:38

@Fuck up with Marmalade: Tiszta Irigy Hónaljmirigy lett a villa: bicskával fagyit... :D

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2014.01.20. 00:04:25

Zsolt is arról beszél, hogy a szimpátiaszavazáson utolsó kettő mehet majd kifelé...

agimano 2014.01.20. 00:04:34

azon okoskodnak, hogy a védettséget mivel lehet majd elérni, Zsolti azt mondja, hogy lehet, hogy a nézők szavaznak az első alkalommal és az utolsó 2 kimegy, szerintem is ez lesz, avgy lett volna, csak elkezdtek alakulni a dolgok bent, és a 2 legkevésbé népszerű körül alakulnak a dolgok, ezért nem küldték még ki őket

malevil2050 2014.01.20. 00:06:18

www.valovilag.hu/cikk/543933 - most már tabella is van péntektől vasárnapig

agimano 2014.01.20. 00:06:28

Simon szerint jó védelmi rendszer, ha nem vagy kiismerhető

Nem Penny hajója 2014.01.20. 00:06:59

Simon érzi, hogy nem vezet jóra, ha nem játszik szerepet

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2014.01.20. 00:08:20

Zsolti azt akarja, hogy történjen már valami, kezdődjön el...

HummeRC 2014.01.20. 00:08:42

Itt vagyunk 8 napja? Múlt vasárnap óta 8 nap telt el?

Le Petit Prince · http://le-petit-prince.blog.hu/ 2014.01.20. 00:08:57

Már többször is elhangzott, hogy 8 napja vannak benn...fura! :)

HummeRC 2014.01.20. 00:09:42

Vagy nem vasárnap mentek be? Ha meg arra utal, hogy már hétfő van és az tényleg 8 nap, akkor ne kérdezzem meg, hogy honnan tudja az időt?

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2014.01.20. 00:09:45

Viki szerint "kivirult a Sárlott", Simi rá is kérdezett nála. :D

Le Petit Prince · http://le-petit-prince.blog.hu/ 2014.01.20. 00:10:30

@King of Shadows: Megkövetlek! :)
Mégiscsak Főnökasszony lett a Sárlik! :)

Fuck up with Marmalade 2014.01.20. 00:10:44

@agimano: Szerintem ez valami olyan volt, hogy "ismerős vagy", "ja, de honnan", "nem tom, biztos fotóztalak".
Vissza kéne nézni a beköltözést.

agimano 2014.01.20. 00:10:50

vasárnaptól vasárnapig az 8 nap, bármilyen fura is

agimano 2014.01.20. 00:11:36

de nem Teó mondta, hogy fotóztalak, hanem Iza, hogy ő a kedvenc fotósom

Nem Penny hajója 2014.01.20. 00:12:22

Ez jobb mint az összefoglaló

agimano 2014.01.20. 00:12:34

na, elvették Zsoltiékról, pedig érdekesen alakult, erre itt énekelnek a zuhany alatt

zaphodbeeb 2014.01.20. 00:13:37

Debilió fasszal rémiszt

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2014.01.20. 00:13:38

Ribillió beállt meztelenül Dorka és Izé közé a zuhany alá...

Deutsche Gabbana 2014.01.20. 00:13:49

"én most akartam leborotválni a pinámat"

iza

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.20. 00:14:20

@Haynau: szép nagy bicskák nőnek felétek a réteken :D

Schlomo Goldberg 2014.01.20. 00:14:23

Aurelio bemegy Iza és Dorka közé zuhanyozni

Iza: én most akartam leborotválni a pinámat

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.20. 00:14:35

@malevil2050: Lenyúlták a statisztikámat? Az enyém akkor is szebb! :D :D

@King of Shadows: Naná hogy kivirult. Mint a középkorban: érvágás, vesztesz egy kis vért, oszt jónapot. Csak Sárinál ez természetes úton, vagdosás nélkül történik. ;)

Fuck up with Marmalade 2014.01.20. 00:15:16

@agimano: Akkor nem tudom. :)
Próbáltam visszanézni, de azt a videót nem találom, csak amíg locsolják pezsgővel. De az tuti, hogy rögtön rákérdezett a Józsi, hogy fotós vagy? és ő meg röhögött, hogy dehogyis.

agimano 2014.01.20. 00:15:27

Aurélió megszabadul a mellszörzetétől

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.20. 00:15:42

@ミラ: Mifelénk csak akadékoskodók hátából nőnek ki bicskák-kések... :D :D

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.20. 00:16:04

iza kedves és nőies: nyomjak rád egy kis gecit? :DDDDDDDD

Fuck up with Marmalade 2014.01.20. 00:17:31

"Remélem, ezt fogják rólam leadni, hogy itt fürdök meztelen két nő között!"

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.20. 00:17:38

@Schlomo Goldberg: @ミラ: Iza kedves és nőies. Meg kedvesen nevet... Többet most hirtelen nem tudok hazudni róla... :D

zaphodbeeb 2014.01.20. 00:17:41

ilyen hosszú a hajad geci? nekiállt hódító szöveget nyomni

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2014.01.20. 00:18:01

Izének hosszú a haja, geci! Aztaqrva!

Deutsche Gabbana 2014.01.20. 00:19:59

"így szerinted nem látnak?"
iza

:D

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.20. 00:20:08

iza leborotválná debilio seggét. hát ezt ne akarja, hogy leadják, a szőrös segg nem népszerű jelenség :DD

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2014.01.20. 00:20:19

Ribillió meztelenül grasszál a hálószobában...

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2014.01.20. 00:21:33

Debillió most Józsinak helikopterezik.

zaphodbeeb 2014.01.20. 00:22:26

szerintem ez a gyerek egész télen beteg, hogy ruhában kell lennie

tena_lady 2014.01.20. 00:22:28

Józsi nem semmi. Mindenkit Dorka ellen hangol szép lassan. Zseniális. :)

HummeRC 2014.01.20. 00:22:39

Józsi: a helikopternek: táncolj vele egy kicsit! Miközben lóbálja a kolbászt... :D

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2014.01.20. 00:22:59

Rebellió igazán felöltözhetne már...

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.20. 00:23:42

Basszameg! Ha valaha befagy a stream, akkor legközelebb lécci NE épp Debilió pucér seggét mutassa premier plánban! *broáf*

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2014.01.20. 00:24:15

Józsi úgy leoltja majd Dorkát a jelrakásnál, mint egy gyászmadár.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2014.01.20. 00:25:48

Ha Laci naponta kétszer helikopterezne, Rebellió hajlandó lenne mosogatni...

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.20. 00:26:54

@Deutsche Gabbana: Akkor viszont mégis jobb volt, hogy a seggénél fagyott be a kép. A helikopterére rohadtul nem vagyok kiváncsi. Bezzeg a csajok rejtegetik a csúnyájukat! Kivéve persze Teót, aki inkább a melleit takargatja.

tena_lady 2014.01.20. 00:30:04

Azért lehet Aureliónak némi öniróniája, hogy Oláh Ibolya Baby c. dalát énekli.

Én egy Laci-Dorka párbajt szeretnék. Egyik se hiányozna.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2014.01.20. 00:31:31

Sári kézzel taperol valami kaját...

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2014.01.20. 00:33:16

Sári átvette a kontrollt a konyhában, Simi csicskul neki.

Deutsche Gabbana 2014.01.20. 00:33:24

@King of Shadows: ránézésre tésztát emelt ki a fazékból

Nem Penny hajója 2014.01.20. 00:33:39

asszonykája befogta Simont a konyhában

Fuck up with Marmalade 2014.01.20. 00:35:10

"Kevés víz."
"Azt hittem, kávés víz."

Hát igen, mi is így értjük, ritka parasztosan artikulál a Sárika.

malevil2050 2014.01.20. 00:35:43

Szájmon arany barátom monntam h elvesztél! Hát ilyen a szerelem! Rózsaszín még a pokol kénköves feneke is!

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2014.01.20. 00:36:04

Simi menne a nyugiba Főnökasszonnyal, de az utóbbit a konyha érdekli. Nők...

malevil2050 2014.01.20. 00:37:06

@Haynau: Amorozo egy az egyben a kamerának jáccik,eddig sikerrel.

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.20. 00:37:10

@Fuck up with Marmalade: Na ez az! Ha nem lenne ez a borzasztó tájszólása, még jó is lenne Sári. De így?!? :D

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2014.01.20. 00:38:27

Zsolt hőbörög, mert Dorka Izével van, orrba-szájba.

Nem Penny hajója 2014.01.20. 00:39:05

Dorka frissen mosott hajjal az udvaron

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2014.01.20. 00:39:19

Perverz voice: "DOOOORKAAAAAA! MIKROPOOOOOORT! *gonosz*"

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2014.01.20. 00:41:35

Dorka kemény, mint a gránit: azt ne várd, hogy ÉN odamenjekhozzád, és *hadar*...

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2014.01.20. 00:42:51

Ennyit értek az egészből: bla bla bla bla bla bla, bla! Szerintem Zsolt sem ért többet...

Fuck up with Marmalade 2014.01.20. 00:45:41

"Éva, Éva, Alekosz."

Ez mi?

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2014.01.20. 00:46:03

Simon beszélgetni akar, Sári inkább eszik, és mos.

HummeRC 2014.01.20. 00:48:13

@Fuck up with Marmalade: Szerintem próbálják megfeleltetni magukat a korábbi széria karaktereinek és hogy azzal a stílussal ki meddig jutott.

Nem Penny hajója 2014.01.20. 00:48:31

@Fuck up with Marmalade: Simi véletlenül leévázta Sárlit. aztán kapcsolt

Le Petit Prince · http://le-petit-prince.blog.hu/ 2014.01.20. 00:49:07

@Fuck up with Marmalade: Ez azt jelenti, hogy Simon kőkeményen játszik! :)
Alekosz és Éva kettőse fontos momentum volt annó, ő és Sárlik hasonlót tud(na) alakítani! :)

Nem Penny hajója 2014.01.20. 00:50:29

Aurélió mindjárt ordítani fog

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2014.01.20. 00:50:55

Teo le akar lépni Ribillió mellől, az utóbbi nem érti, hogy mi a gond. :D

tena_lady 2014.01.20. 00:51:57

Most ki akar kivel aludni? Annyit értettem, hogy Teo el akar költözni Aurelio mellől. Charlotte most akkor kivel alszik? Ez az egyetlen lényeges kérdés. :)

Deutsche Gabbana 2014.01.20. 00:52:43

"énnemtok faszival aludni"

Aurelio, mint sportoló a sportolónak csak annyit mondhatok: fejben dől el.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2014.01.20. 00:54:08

Alvás-probléma, még mindig Debil a téma...

Fuck up with Marmalade 2014.01.20. 00:54:30

Ez a Józsi nagyon szemérmes lett! :D

HummeRC 2014.01.20. 00:54:59

Józsi: megmondtam, hogy én nem akarok csajjal aludni! :P

Cimili 2014.01.20. 00:55:27

@Deutsche Gabbana: Erről jut eszembe, idén nem olvasnak be nekik nézői sms-t?

Nem Penny hajója 2014.01.20. 00:56:24

500 megszólta Simi öltözködését

Fuck up with Marmalade 2014.01.20. 00:56:54

Sárika máris bánja a döntését, meg akarja változtani Simont. "Jól nézel ki, csak ne vegyél fel ilyen ruhákat."

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2014.01.20. 00:56:55

Simon Sári hatására öltözött át. Sárit behívták riportra...

agimano 2014.01.20. 00:58:56

Józsi meztelenül táncol a zuhany alatt, beszarás

Cimili 2014.01.20. 00:59:14

Jozsó pucéran táncikál a zuhany alatt.:)

HummeRC 2014.01.20. 00:59:15

Józsi a néma zenére bulizik a tükör előtt a zuhanyban? Az komoly. :)

Le Petit Prince · http://le-petit-prince.blog.hu/ 2014.01.20. 00:59:29

Ez a Józsi ritka nárcisztikus kis f*sz! :)

Alejandro Puzante Kakante 2014.01.20. 00:59:44

@agimano: helikopterezett is, nem?:) nem sokáig mutatták A harcsát :)

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2014.01.20. 01:00:01

Józsi zuhanyzásától kiakadt a kezelőszemélyzet. :D

HummeRC 2014.01.20. 01:00:11

Afene. Megszakították az adást. Mondjuk csodálom, hogy ennyit is ment, de azért érdekes, hogy a Sári riport szoba utasítás után nem sokkal adásszünet.

agimano 2014.01.20. 01:00:12

hát, lengett, de szeritem nem pörgött

HummeRC 2014.01.20. 01:02:07

@CsigaBiga: Vagy csak hivatásos és ilyenkor gyakorol... :D

Alejandro Puzante Kakante 2014.01.20. 01:02:21

@HummeRC: lehet feladatot kaptak, akkor meg szokták szakítani

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.20. 01:05:33

@Alejandro Puzante Kakante: Éjnek évadján kapnának feladatot? Bár a szerk.-ből mindent kinézek...

HummeRC 2014.01.20. 01:06:20

@Alejandro Puzante Kakante: Kár érte, mert akkor ma már nem sok esély van a közvetítés folytatására. Mire megértik a feladatot az fél óra. Mire végrehajtják az még egy, utána fekvés, mert már most is az alvás miatt ment a hiszti. Pff..

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2014.01.20. 01:07:40

Elvileg ide: www.rajongoioldal.hu/reality/chat&s1=0&s2=0&s3=0 fel fogják tölteni, holnap. Csak regisztrációval érhető el...

agimano 2014.01.20. 01:09:36

@King of Shadows: vannak itt már régebbiek is?

malevil2050 2014.01.20. 01:15:29

Egy kis össszegzés:Sári rájött hogyan lehet erősíteni a pozicióján.szájmon hozza a formáját bár msot egy kicsit megingott,viki taktikus de szerintem túl játsza. amorozo amit csinál egyenlőre eredményes.

Akiknek ha nem változtatnak nincsen esélyük: teo,lisa,joe,dorka,laci,zsóti,alaxa

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2014.01.20. 01:15:35

@agimano: Elvileg igen. A "2014-01-17 3. rész" gondolom az akkori online-lesz...

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2014.01.20. 01:23:42

Azt a linket (ezt: @King of Shadows: ) szerintem mentsétek le könyvjelzőbe, és ha kell valakinek felvétel, irányítsátok oda. A fórumosok ott vannak, tehát - szerintem - igazi az oldal...

tena_lady 2014.01.20. 01:24:28

@malevil2050: Hát azért Teo meg Alexa még profitálhat a leszbizésből. Ha már Aurelio nem fog. Józsi meg kezd manipulálni.

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.20. 01:24:37

Mielőtt elmegyek tollasbálba, itt a legújabb statisztika:
i39.tinypic.com/35lu9tz.jpg

És az "alsóház":
i39.tinypic.com/sdmul2.jpg

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.20. 01:26:01

@King of Shadows: Én azon keresztül nézem épp a mai stream-et, okés az oldal. Be kell előtte regisztrálni, ennyi.

HummeRC 2014.01.20. 01:33:33

@King of Shadows: A rajongói oldal már a korábbi vv-k alatt is jól működött, teljesen korrekt lap.

malevil2050 2014.01.20. 01:42:07

@tena_lady: Nézd,az kevés az üdvösséghez a semminél viszont több.
Joe ,túl egyszerú gyerek,meztelen tánccal a zuhany alatt, az is kevés

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2014.01.20. 02:13:39

@Haynau: @HummeRC: Akkor ok. :) Ha valaki felvételt kér, irányítsátok oda. :)

Az a köcsög nő ennyi időt tölt a riportban? Kikérdezik a nedvesedéséről, vagy mi? :D

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2014.01.20. 02:33:11

Visszajött. Alexa, Debil, és Laci(?) a konyhában.

HummeRC 2014.01.20. 02:33:30

Nem tévedtem sokat az idővel. 1,5 óra és vissza jött a stream. :)

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2014.01.20. 02:34:30

Józsi Teónak ekéz valakit. Józsi "kivinné a f@szába" az illetőt. Ha jól értelmezem Debilről van szó...

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2014.01.20. 02:40:39

Laci stratégiája: betakarítja magát a döntőbe...

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2014.01.20. 02:41:50

@tena_lady: Akkor Laci volt? Felőlem... :O

Laci holnaptól edz. Ez ismerős... :D

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2014.01.20. 02:45:25

Izét 15 évesen beengedték a Kóróba(?), vágod?

tena_lady 2014.01.20. 02:46:33

@King of Shadows: Lacit nem bírja Józsi.

Iza Bankba járt. Igaz drogtanya. 15 évesen. Na jó, ez a csaj szánalmas.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2014.01.20. 02:47:21

Joshua és Alexa a nyugiban. Az előbbi már megint Dorka ellen lázít...

HummeRC 2014.01.20. 02:47:50

@King of Shadows: Csak kisminkelte magát, meg magassarkút vett fel és beengedték mindenhova, de ő tinidiscoba nem járt. Egy szimpla magassarkúban nem csodálom hogy beengedték... :D Meg hajnalban ott ébresztették, hogy vége a bulinak menj haza. Biztos azért mert szín józan és tiszta volt.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2014.01.20. 03:09:41

@tena_lady: "Lacit nem bírja Józsi."

Azt nem is csodálom. :)

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2014.01.20. 03:42:17

Hálószoba. Izé fuldoklik, Zsolték vitatkoznak, Simon dumál valahol...

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2014.01.20. 03:43:34

Simon és Főnökasszony együtt alszik, és valamit csinálnak a takaró alatt.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2014.01.20. 03:44:52

Simon legergőzte Zsoltot, és Legömbizte Debilt! :D

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2014.01.20. 03:53:11

Simon már megint Gergőzi Zsoltot, "még a hangjuk is ugyanolyan". Zsolt szerint a kisollójához ne nyúljon senki! :D

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2014.01.20. 03:54:28

Laci zabál, és a port simán adja a csámcsogását. :S

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2014.01.20. 03:55:44

Laci iszik: gluggy-gluggy, öehh! Gluggy-gluggy...

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2014.01.20. 04:00:10

A hálószobában beszélgetnek, de azt kell nézni, hogy Laci hűtlenül kezeli a kaját, és sikkasztja az evőeszközöket...

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2014.01.20. 04:07:51

Fater felkapcsolta a villanyt a hálószobában, erre Debil felugrott az ágyon, és megfenyegette, hogy ráküldi a helikoptert... XD

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2014.01.20. 07:10:33

Lekapcsolták az adást. Az utolsó hozzászólásom óta nem volt semmi érdekes, csak horkoltak. Azt hiszem nekem is azt kéne csinálnom...

ő-szinte 2014.01.20. 08:11:23

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: dehogy, csak simonne 500 nedvesedik, azt érzed :DDDDDDDDDDD

Zwekedly 2014.01.20. 09:42:16

@ő-szinte:
Én meg Félnotás Simon szagát érzem. A neten is átjön, hogy milyen büdös.

BarBwire 2014.01.20. 09:56:10

Szeretném minden éjjeli bagolynak megköszönni a kommenteket, nélkületek lemaradnék egy csomó mindenről. Éljen a kávé és a Redbull (vagy amit isztok)

BarBwire 2014.01.20. 09:56:45

@Zwekedly: Tényleg, Simon fürdik egyáltalán?

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.20. 10:04:24

@BarBwire: Csak ha Sárlik mossa. A seregben az ilyeneket erőszakkal fürdettük meg. :D

Zwekedly 2014.01.20. 10:13:07

@BarBwire:
Ilyent még nem láthattunk. Viszont vakarózik rendesen, főleg a loncsos hajában.

De neki az a fontos, hogy a kis női csukák közül Sárlikú rárabolt a keszegjére.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.20. 11:36:30

@Zwekedly: dede, egyszer láttam őt zuhanyozni, azóta is rémálmaim vannak a bundájától :D

mézescsók 2014.01.20. 12:32:19

@ミラ: Egyszer jacuzziban is volt, igaz, részegen. Biztos azért.

beacska 2014.01.20. 16:39:03

@BarBwire: eddig ő volt legtöbbet a jaccuban

pocokpocok 2014.05.10. 22:54:49

"szép volt Iza!"

Hát Iza, ez minden volt, csak szép nem!
Na pá :)

pocokpocok 2014.05.10. 22:55:34

@pocokpocok:
jah, és kösz, hogy megismerhettem a női lét legalját...
másképp tekintek a világra :O)

pocokpocok 2014.05.10. 23:26:08

És kb mostanra véget is ért Iza és Krisztián közös élete: szegény Krisztián abban a szakadt szerkóban a tv-ben, láttam, Iza is pislog rajta rendesen..
süti beállítások módosítása