Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

The Big Bang Theory 3x01 - The Electric Can Opener Fluctuation (ÉVADNYITÓ)

2014. január 15. 11:00 - Szakee

Eltelt a három hónap, amit a fiúk az Északi-sarknál töltöttek, azzal kezdjük az új évadot, hogy hazaérnek. Kis szépséghiba, hogy mindannyian először Sheldon és Leonard lakásába térnek, pedig Howardot tuti várja már az anyja. Mellesleg a három hónap alatt nem borotválkoztak, ezért a srácok valahogy így néznek ki:

vlckép00001.png

Leo a hazatérés után Penny-hez megy, hogy elújságolja, hazatértek. Penny egy érdekes meglepetéssel várja őt.

vlckép00002.png

Sheldon kiváló lelkiállapotban van, mert most már egész biztos, hogy Nobel-díjas lesz, legalábbis a mérései ezt bizonyítják. De ő még nem tudja azt, amit a többiek igen: a méréseit a srácok meghamisították. Raj és Howard szeretnék megbeszélni a dolgot, mielőtt Sheldon túlzottan beleéli magát a dologba. Ezzel már elkéstek, mert Sheldon már mindenkinek küldött e-mailt, hogy mekkora király, Nobel-díjas lesz, mert be tudta bizonyítani a húrelméletet. Sheldon elég mérges lesz a srácokra, de úgy gondolja, hogy Leo erről biztosan nem tudott, hisz ő a legjobb barátja. Csak hát az egész Leo ötlete volt.

vlckép00003.png

Miután megtudta a „turpisságot", Sheldon átmegy Penny-hez, hogy beszéljen Leonarddal, miért is kellett ezt csinálnia, most megszégyenítette őt az egész egyetem előtt. Leonak pont annyira van jókedve, mint aki most tudta meg, hogy a tombolán ajándék gyökérkezelést nyert. Leonard elmagyarázza, hogy kénytelenek voltak csalni, mert ameddig az eredmények nem őt igazolták, Sheldon kibírhatatlan volt, olyannyira, hogy el akarták tenni láb alól. Ez nem költői túlzás, tervük is volt.

vlckép00004.png

Sheldont elég erősen érintette a dolog, legalábbis a magzatpózban fekvésből erre lehet következtetni. Penny szeretné megvigasztalni, de ez elég nehezen megy, ha az ember zseni. Ráadásul még a Comic Con-t is kihagyta a kutatás miatt. Meg a legújabb Star Trek filmet sem látta. És még Nobel-díja sem lesz. Sheldon élete zátonyra futott.

vlckép00005.png

Másnap a srácok Sheldon nélkül ebédelnek, viszont nem mehetünk el amellett, hogy Howard a szakállból meghagyott egy bajuszt. Sheldon nem hajlandó az árulókkal egy asztalhoz ülni, de megpróbálja az Erővel megfojtani előbb Leot, majd Raj-t is. Raj veszi a lapot, de a többieknek nem jön be ez a játék.

vlckép00006.png

Leo újra Penny-nél jár, tegnap elfelejtette az ajándékot, ami egy hópehely az Északi-sarkról. Már épp összemelegednének Penny-vel, mikor Howard és Raj rohannak feléjük, Sheldon eltűnt! Hamar meglett a kiléte, mert Sheldon anyjától kiderült, hogy a kis Shelly hazament Texasba. Leonard inkább Penny-vel töltené el hasznosabban az időt, de Penny meggyőzi, hogy ha már három hónapot vártak, akkor egy-két napot még kibírnak.

vlckép00007.png

Eközben valahol Texasban: Sheldon és anyja vacsorához készülnek, de előtte elmondanak egy imát, illetve felidézik a régi szép időket, amikor Sheldont utálták a szomszéd gyerekek. A srácok máris Texasban vannak, Howard egy feltűnően piros kalappal próbál integrálódni a környezetbe. Kőkemény cowboy-t játszik egész addig, míg Sheldon anyja rá nem szól, hogy bizony nem illik így viselkedni. Ekkor visszavedlik Howardba. A fiúk próbálják Sheldont győzködni, hogy jöjjön vissza, meg itt úgysem tud mit kezdeni azzal a lángelmével, amivel ő rendelkezik. Sheldon nem akar visszamenni, de a kegyelemdöfést végül mamika adja, mikor elmondja, hogy tartsa meg magának az evolúcióját.

vlckép00009.png

A rész végére természetesen minden jóra fordult. Sheldon visszaköltözött, Howard leborotválta a bajuszát és Leonard végre lefeküdt Penny-vel. Ami nem volt fura. Ááá, dehogy, kicsit sem. Persze.

vlckép00010.png

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása