Hogy volt?

Való Világ 6x01 - Az első beköltözés ÉLŐBEN

2014. január 12. 18:52 - sixx

Na kérem akkor ez ennyi vót, holnap reggel jön az első hogyvolt, utána meg a többi szépen sorban. Jóccakát.

Ez is egy elképzelhető forgatókönyv:

Screen Shot 2014-01-12 at 20.51.22.png

(sixx) VV Iza a platformcipőversenyt máris megnyerte.

SzabóZ: Iza az agy ebben a műsorban. Mármint tud folyékonyan beszéli a saját anyanyelvét, nem tikkel, és nem látszik elsőre rajta, hogy gyógyszeres kezelésre szorulna.

Így nyerd meg a VV6-ot tanács a kommentelőktől:

Screen Shot 2014-01-12 at 20.46.04.png

(Chat Géza) Spontán embereket szerető Modell Iza rendszeresen jár fotózásokra. De azért a piát is bírja. Sőt, aranyos cuki faszikára rá is borulna a Villában.

(sixx) VV Iza hétvégén bulizni jár, és "mint általában mindenki más, berúg", majd másnap nem emlékszik arra, hogy mit csinált. De leszarja. Affektál, és idegesítő, Istenes Bence meg igyekszik kihozni belőle, hogy fog-e dugni máris.

(sixx) Istenes igyekszik valamit kihozni VV Izából, aki a hozzá hasonló spontán, bulis lények között érzi magát jól. 500+ és Overdóz között lubickolni fog. Csöcsöt nem, bugyis segget mutat a kisfilmben, és aszongya, hogy fotózás közben kikapcsol az agya. Azért a szobát remélhetőleg nem szarja körbe.

(Chat Géza) VV Iza tellegetve fogadja a sikító statiszta tömeg üdvrivalgását.

(sixx) Utolsó kör, VV Izával, aki gyön, és a Jócsaj-kategória képviselője. Vajon Istenes őt is letapizza? Imád vásárolni, szelfizni és telefonozni. Aztakurva, az értelmező szótárba az affektálós picsa mellett az ő képét tették.

VV Izát máris szereti mindenki:

Screen Shot 2014-01-12 at 20.34.49.png

Screen Shot 2014-01-12 at 20.35.16.png

(Chat Géza) Izát be kell imádkozni a Villába. Takarodjon a stáb a lakásából, mert minek jöttek be amúgy is, he? Mert nem ő engedte be az Istenes teamet. Iza bőg. Fogjuk őt szeretni nagyon.

(sixx) VV Iza igazi hisztérika, aki sírva fogadta, hogy bekúrták a villába.

(sixx) DRÁMA, VV Iza nem engedi, hogy smink nélkül felvegye az RTL! TAKARODJON KI A STÁB! Lebassza a jó hírt hozó Istenest, baszdmeg, ide NEM JÖTTÖK BE! Ő az:

_MG_8298z.jpg

(SzabóZ) Kurva jó, kibaszott kurva jó. Simon szerintem az NMHH beépített embere, és azt a feladatot kapta, hogy minél több pénzt masszírozzon ki a csatornából.

(sixx) A házba beköltözve Simon és Zsolt baszkivel, bazdmeggel, kurvaélettel és aztakurvával üdvözli a 12-es karikát. 

(Chat Géza) Roppant izgalmas bemikroportozási ceremónia most elmaradt, de van helyette térkövön "szenvedő" Gyógyegér.

Screen Shot 2014-01-12 at 20.26.35.png

(sixx) VV Attila megdicséri Istenest, hogy nagyon jól hozza az önimádó Balázs figuráját. VV Csaba pont olyan sótlan, mint a villában volt. VV Attila izgalmat érzett, amikor a VV5-be beköltözött. Istenes dicsérteti az applikációt VV Attilával, akinek VV Iza gyön be. Ő a hatodik, akit még nem láttunk. VV Csabi szerint VV Aurelio az VV Cristofel + 2 agysejt.  

(Chat Géza) "Simon te keress valakit, nyilván veled senki sem jött." mondja Bence és a szomorú, hogy ez tényleg igaz. Ott szotyiznak ketten plusz a képzeletbeli barátok.

(sixx) Simon Sebestyén Balázst hiányolja, de nem sokáig, mert ezek ketten most beköltöznek. És a hatodikkal mi lesz?

Screen Shot 2014-01-12 at 20.19.10.png

(Chat Géza) Kispesti Zsóti a diszkóban fenyegetve kérdezgeti barátnőjét, hogy baj lesz-e, ha bemegy a villába. Életvezetési tanácsok Istenestől: Azt a lány, aki nem jön el egy beköltöző show-ra, azt egyből pattintani kell. eközben a Gyógyegér a büdös cipőjével akar haverkodni Kispesti Zsótival. Nincs haverfelvétel jelenleg.

(SzabóZ) Ezeket a karaktereket valami licenc alapján fröccsöntötték, az fix. A papucscobain, meg a sablonmacsó elválaszthatatlan barátok lesznek, most mondom.

(sixx) Simon nagyon tudatosan építgeti máris az imázsát, ha jól csinálja, simán elmehet a végéig. Zsoltot nem kísérte el a csaja a beszavazóra. Mindent megtesz majd, hogy hűséges legyen, de hát nem megy az olyan könnyen faluhelyen. A nőket a cipőjükről ítéli meg, Simoné viszont nem jön be neki. Zsolt egyszerű, mint a sárga bögre.    

(sixx) Zsolt anyját Istenes egyből letegezte. Az én anyámmal ezt nem biztos, hogy tanácsos lenne megpróbálni. Zsoltot Simon lénye teljesen kizökkentette a kis univerzumából, láthatóan nem tud mit kezdeni a helyzettel.

(sixx) Zsolt jön, aki félmeztelenül fogadja Istenest, Liluhoz öltöztem, mondja. Ő az:

IMG_0609.JPG

Simon körme elbűvölte a kommentelőket:

Screen Shot 2014-01-12 at 20.09.14.png

(sixx) Ez a kisfilm annyira műanyag, mesterkélt és megjátszott, amilyenhez hasonló még nem volt a VV történetében.

(Chat Géza) Simon nagyon jól ki lett találva. Ez tény. akadnak pillanatok, amikor látszik rajta, hogy szövegkönyvből tolja a full kretént.

(sixx) A kisfilmje alapján Simon egy idióta. Istenes Bence sem érti. Harry Potter, mondja, Simon erre: Kinder tojás vagyok. A lábujjkörmét folyamatosan növeszti, ami undorító.

fotó-1.JPG

(Chat Géza) Vajon az emberektől félő művész simon egy lecsórósított Panel-Zuckerberg. Adidas papucs + fehér zokni.

(sixx) A felvett manírok királya, Simon úgy jön be a stúdióba, hogy húz maga után egy műanyag patkányt vagy miafaszt.  

(sixx) Konkrétan egy disznóólban lakik, és a relativitáselméletről olvas. 

(sixx) Jön Simon, a csudabogár. Ő az:

IMG_1567.JPG

(sixx) Vonjunk mérleget félidőben: bement a házba egy manus, aki szeret dugni, és olasz származású svájci, az apját is szereti, meg a zselésbödönt. Szintén beköltözött egy rózsaszín cowboykalapos nő, akinek a röhögésétől falra lehet mászni, és egy harmadik nő, aki saját bevallása szerint eddig 500-nál is több nemiszervet fogadott magába. Istenes Bence kettőt letapizott. Kihagytam valamit?

(sixx) Alexának kéne egy nick, emberek, tessen megerőltetni az agysejteket. Nekünk legalább van. 

500+ a kommentelőknél is kiverte a...

Screen Shot 2014-01-12 at 19.53.28.png

(Chat Géza) Ez a fejhangon való sipákolás nagyon hiányzott már. Beköltöztek a zsenik, és üvöltve örülnek a zsakuzzinak, meg a műgyepnek, meg hogy be lettek zárva hasonszőrű inni és kúrni imádó félidiótákkal.

(SzabóZ): Nehezen találok szavakat. Médiatörténeti pillanat! Az RTL 2-t már az NMHH sem tudja büntetésből elsötétíteni! ennél sötétebb sötétség ugyanis nincs is.

(SzabóZ): A szereplők alapján lehet, hogy ez nem is egy valóságshow lesz, hanem egy magyar művészfilm érzelmihiányos szexfüggővel, apakomplexusos kisfiúval és a naív lánnyal, akiről kiderül, hogy nem is naív, csak speciális oktatási igényei vannak.

(sixx) Faszér' kell folyamatosan üvölteni, ezek nem láttak még műfüvet, biciklit és kanapét?

Az este eddigi legjobb meglátása:

Screen Shot 2014-01-12 at 19.49.31.png

(Chat Géza) Az eddig legyűrt nettó 40 perc több alpáré kontentet tartalmaz, mint a Balázs és Mónika Show kohéziója soha, de kurvára soha sem.

(sixx) Ezek hárman most bemennek, és elkezdenek baszni. És nem hagyják abba, míg a kamera meg nem mutatja, vagy vége nincs a műsornak. Alexa konkrétan ijesztő.

(SzabóZ): Az rendben van, hogy a valóságshow-kban mindenki harsány, de ezek itt mind capslockkal ORDIBÁLNAK folyamatosan.

(Chat Géza) Nem hiszem el, hogy 2014-ben instant iszapbírkózna két nő ezért a kamu focistáért. Pedig de. Ez történik éppen. Ha lenne sár meg kismedence.

fotó.JPG

Kommetelőink nem komálják Ötszázat:

Screen Shot 2014-01-12 at 19.41.40.png

(SzabóZ): Hogy ez nem művésznév? Charlotte az tényleg Aradi Sárlott, aki már 500, azaz ötszáz pasival kúrt! Azt hiszem megvan az idei évad BB Évije is, aki a műsorból egyenesen a Blikk címlapjára költözik majd. Aztán legközelebb egy idegszanatóriumban lesz a beszavazóshow főszereplője.

(sixx) Sárlott szeret baszni. Ő mondta. A kisfilmjében annyira természetes, mintha Győzike adna elő a kvantumfizikáról valahol. Sárlott 500 fasszal került közeli kapcsolatba. 500-zal. Mondom, 500, nincs még 30.

(SzabóZ): Az első smaci a Való Világban! ÉS alexa még mindig úgy nyerít, mint Chandler csaja, Janice a Jóbarátokban. Pedig az csak paródia volt. Charlotte, a férfifaló. Pedig nem is ő röhög úgy mint egy megbokrosodott ló. Én kérek elnézést

(sixx) Sárlott nagyon örül annak, hogy csak úgy beköltözhet. Ezek a látogatásos videók néha egészen természetesnek tűnnek, na nem a szaros bugyik összecsomagolása. Sárlott egyébként a férfifaló kategória versenyzője, Debilió ugrana rá, de helyette Istenes tapizza le a két csajt. Alakul ez.  

(Chat Géza) Istenes Bence szokás szerint üvöltve üdvözöl mindenkit a reklámról visszatérve. megy a szájkarate. Aurelio annyira nagy szájhős, hogy szünetmentesen akar Istenes helyett is pofázni. De ez még em az a show, amit csak úgy ellophat.

(sixx) Sárlott gyün. Ő az:

IMG_0147z.jpg

(sixx) Az applikáció regisztrációja állítólag nem zökkenőmentes.

Screen Shot 2014-01-12 at 19.32.15.png

Kommentelőink szerint

Screen Shot 2014-01-12 at 19.31.39.pngilletve

Screen Shot 2014-01-12 at 19.32.27.png

(Chat Géza) Jézus Atya Úr Isten! Ha Alexa saját műsort kap, akkor az vajon mennyire lesz agyrohasztóan förtelmes? Lenne tippem.

(sixx) Nem tudok olyan élethelyzetet elképzeli, amiben Alexával egy légtérben hat másodpercnél többet el tudnék tölteni. Istenes Bence sem. 

fotó 2.JPG

(Chat Géza): A kisfilm alapján Alexa nem okosabb egy tikszaros gyeptéglánál.

(SzabóZ): Való Világ, horror edisön, ilyen velőt rázó ordítást szerintem még egy b-kategóriás zombifilmtől sem várnánk. Alexa az érzéki jelzővel fut a műsorban, de szerintem inkább csak rémisztő.

fotó 1.JPG

(Chat Géza) Érzékeny alexa üvölt és nyerít. Ezt a kettőt tudja.

(sixx) A stúdióba olyan racsítással érkezik Alexa, mintha a seggében hat szamár járna ki-be. "Alexa vagyok és facér, odavagyok a faszért" - nesze neked bemutatkozó film. És közben röhög, mit röhög, nyerít, baszdmeg, NYERÍT.

(SzabóZ): Hoppá, így kell gyakorolni egy valóságshow-ra: a nagyon bután vihogó Alexa már hetek óta úgy jár szarni, mintha milliók látnák. El sem merem képzelni, hogy az milyen.

(sixx) Jön a következő delikvens, Alexa. Ő is meglepődött Istenesen, de készült, mert úgy megy vécére, mintha mindenki látná. Törvénytelen ez a röhögés, baszki. Az anyja láthatóan reménykedett abban, hogy nem jön össze neki.

(sixx) Lehet, nem is akkora gyökér ez a gyerek, mint elsőre látszik.

(sixx) Aurelio:

IMG_1126.JPG

(sixx) A fotballistából hímringyóvá avanzsált Aurelio a csajokat a következő dumával veszi le a lábukról: szép a szemed. Aztakurva. És most anyanyelvi szintű németséggel konferálja fel az újabb kisfilmjét. Ebben most ő érzelmes kisfiú, az apja hét nyelven beszél, és nagyszerű ember, svejci. Aurelio olyan szeretne leni, mint ő. 

(sixx) Aurelio bemutatkozó filmje alapján ökölbe szorul a kezünk a szívlapáton, nagyon bejön a csajoknak, mondja, majd látunk egy luvnyát, ahogy éppen leszopná. De nem teszi. A testére is büszke a gyerek, aki egyfajta VV Cristofel 2.0, három szabad agysejttel többel a fejében.

(sixx) Az első beköltöző gyön, Aurelio, akihez Bence kimegy, és úgy tesz, mint aki megdöbben, a haja sem áll rendesen. Napi programja: fodrászhoz járás. És amikor meglátta Bencét, nem tudta, mit akar. Aurelio a szájhős kategória képviselője lesz a villában, és Sicilia-feliratos pólóban érkezik. 

(Chat Géza) Lali végig seggpucér lenne a villában. Na, ez az a szint, ami köll. Gabrilló pedig csak rimánkodik, hogy ne igyon már egy szál törcsiben.

_BBF9928.JPG

(sixx) Ketten már beköltöztek, az Éjjel-nappal Budapest két szereplője, Lali meg egy másik. Lali egy szál faszban rohangál. Istenem. 

(Chat Géza) Mi ez, ha nem 2014-es tévés innováció, amikor egy műsorvezető, mekegve makogva letölt egy alkalmazást a telójára. Ez a tutorial elég gyenge egy VV bebikázásához, de ez vab, ezt kell szeretni.Az "utalomisntenesbencét@ emailcímmel nem lehet regelni." Ezt Istenes mondta, akinek amúgy még nem annyira megy a jó kamerába nézés metódus, de majd kikupálódik.

(sixx) Akinek nincs RTL II-je, itt próbálkozzon: http://yourstream.eu/csatornak.php?kozv=8

(Chat Géza) Istenes bence lezer outfitben nyomatja a legfontosabb információkat. Mondjuk többször bakizik, mint kéne, de legalább bézik szinten megtanít letöteni minket a VV appot.

(sixx) Új szomszédokat kapunk, akikről lehet véleményünk, és ha van, akkor egy ingyenes appon keresztül lehet kinyilvánítani. Az applikáció szóba beletört Bence nyelve. 

(sixx) Na, csapjunk a lecsóba. Istenes Bence vezeti az első beköltözést, a színvilág, a stúdió ugyanaz, sebaj, ez a lila-zöld színpár pont olyan rettenetes, mint a műsor lesz.

(sixx) Kérem szépen, vége a várakozásnak, nincs tovább körömrágás, az első hat delikvens ma este költözik be a villába, ahol majd csinálnak mindenfélét, az RTL II reményei szerint leginkább balhét és gyereket. A beköltözést élőben követjük le, tessen kommentelni, az is ingyen van, mint a VV appon keresztüli szavazás. Ide költöznek be egyébként:

_BBF9919.JPG 

Címkék: vv6
363 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.01.12. 19:00:15

Csak tudnám, h amit képet látok, abban mi a természetközeliség?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.01.12. 19:03:10

@St. Pácsó Ármándó: a műfűvel?:P Mióta vagy te Szent?:D

@Nooooo: akkor nem csak engem érdekel?:D

Dave_bloghu 2014.01.12. 19:04:16

Kezdjük a szokásossal: valaki tud streamet, mert a diginél nincs ez a csoda?!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.01.12. 19:05:12

Most órákon keresztül az okostelónkkal játszunk....

sogeking 2014.01.12. 19:05:35

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: úgy fognak viselkedni, mint a majmok :)

szerinted nem természetes a fa mintás tapéta??

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.01.12. 19:06:03

@Dave_bloghu: egyik sem működik, amit eddig néztünk :(

@sogeking: hajrá Éva.

Akármi Áron 2014.01.12. 19:06:42

Hála a jó'stennek, mert már köröm sincs (El ne hidd!DDD)
Izgatóbb volt, hogy ki fogja írni a hv-t, Sixx v. Hajni, na jó még Chat Gézát is el tudnám képzelni, de tovább nincs már:) Csak bejön a számításom, ugye?:)))

Nooooo 2014.01.12. 19:06:42

én is nézném, de a digi.....

Pácsó Ármándó 2014.01.12. 19:07:00

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Biztos lesz valami újrahasznosítható háziállat is :-)

Szerintem jól mutat!

sogeking 2014.01.12. 19:08:31

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: talán a riportban, már nem emlékszem

viszont a matricás tapéta a design fő 'ékköve'

Szabó Anett 2014.01.12. 19:09:13

hol megy az élő közvetítés?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.01.12. 19:10:15

@St. Pácsó Ármándó: kifejezetten jól áll :)

Állatka is lesz. Már van kettő.

@sogeking: aaaaaaaassssssssssssssssszzzzzzzzzzzzzzzzzzzzztttttttttttttttttaaaaaaaaaaaaaaaa

Nooooo 2014.01.12. 19:10:33

hol lehet nézni?????

sogeking 2014.01.12. 19:11:47

sixx, nekem jelszót kér a link

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.01.12. 19:13:09

Atyaég................Aurélióóóóóóóóóóóó :(((((

2014.01.12. 19:16:02

Aurélió kisebbség hót egyszerű, olyan Cristofel II.

kohn-orsós-munteanu-francois 2014.01.12. 19:17:38

menjetek a picsába és szakadjon rátok egy mázsa szar mindenkire aki ezt a gennyedéket nézi pláne cikket ír róla
:)

gabest1 2014.01.12. 19:19:13

mi az ez rtl2? xii. kerben sose volt.

Ayesha (törölt) 2014.01.12. 19:19:32

Jee ezazzz. Nem műxik sajnos a link.
Gyanús nekem, hogy Debilio nem is olasz, kicsit se.
(mondom ezt úgy, hogy nem látok semmit az egészből)

pocokpocok 2014.01.12. 19:20:45

hogy a manóba kell reggelni a streamre? :o

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.01.12. 19:20:47

@Ayesha: én meg hajlamos vagyok ezt elhinni, pedig még látom is :D

pocokpocok 2014.01.12. 19:21:30

@Ayesha:
jól sejted: német apa egyestés kalandja Ózdon :)
kb :)

pocokpocok 2014.01.12. 19:22:34

megjött az új Baukó Éva.. legalábbis az ordításból ítélve :D

beacska 2014.01.12. 19:23:38

jesszum..sziasztok ismerősök!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.01.12. 19:23:40

@St. Pácsó Ármándó: igen, még korábban, azóta másnak mondogatod :D

Alexának mondanád?:D:D:D:D:D:D

Ayesha (törölt) 2014.01.12. 19:23:50

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: ne hidd. Kiszopfel is annyira volt kubai, mint a Havanna-lakótelep.

pocokpocok 2014.01.12. 19:25:06

Vattacukor Alexa, kezdetben fejberúgnám a pacis röhögésével együtt :)

2014.01.12. 19:25:39

Alexa mint egy kecske !

Pácsó Ármándó 2014.01.12. 19:26:22

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Nem én te, hanem Órálió mondta-e már neked? :-)

Alexának kockacukrot adnék.

@beacska: Szija!

megtűrt semély 2014.01.12. 19:26:52

alaksza levarrásához szükség van nehézgép-kezelői jogosítványra

2014.01.12. 19:27:38

Az RTL-nél alap volt a 70-es IQ?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.01.12. 19:28:02

@Ayesha: én azt hittem el, amit Te mondtál :D

@St. Pácsó Ármándó: nem találkoztam még ilyen fess fiatalemberrel :P:P:P

@beacska: szia Drága :)

Ayesha (törölt) 2014.01.12. 19:30:29

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: amit én mondok, mmkk hihető.
De azonnal dobjunk össze infrastruktúrát, mert nézni akarom. Nem létezik, hogy nem láthatom.

pocokpocok 2014.01.12. 19:30:32

2-ből kettő Taigetosz-pozitív :)

beacska 2014.01.12. 19:31:10

ha a férjem bírni fogja idegekkel, jó kis műsor lesz ez ;)

Garott 2014.01.12. 19:32:12

Már össze is omlott az app regisztráció. Jó kezdés.

beacska 2014.01.12. 19:32:34

@Ayesha: nem látod? csak olvasod? óhh te szegény ;)

Ayesha (törölt) 2014.01.12. 19:32:45

Itt nekem a Kockaember azt mondta, hogy ez a sztrímkedős oldal csak meghívással működik.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.01.12. 19:33:00

@Ayesha: nem találtunk eddig, amit sixxék adtak, az sem jó, tanácstalan vok, pedig.................., megérné az rtlnek is, de aki hülye, ahhoz menjen Aleksza :P

Emanuelle 2014.01.12. 19:33:49

szerintem ez műröhögés. Biztos azt hiszi a csaj, ha Seherezádénak bejött, akkor nyúlja az ötletet. Mindenképpen dermesztő

pocokpocok 2014.01.12. 19:34:20

@St. Pácsó Ármándó:
cirkuszt és kenyeret :D
éhezem :)

sogeking 2014.01.12. 19:35:19

a kutyaláncos csaj bement már?

pff, Alexa nyerít, de milyen a segge?

Emanuelle 2014.01.12. 19:36:10

Na, mégegy IQ bajnok/nő
ÁÁÁÁ, nem számított ő semmire...csak készül már egy hónapja...baszki

pocokpocok 2014.01.12. 19:36:12

jéé. egy emberszabású: 3-aska :)

pocokpocok 2014.01.12. 19:37:27

tévedtem: leopárdmintás melltartó :/

Ayesha (törölt) 2014.01.12. 19:38:11

Párperces vidit találtam a beköltöző nőkról. Nem is értem...ugyanazokat a kliséket sorolgatja a csaj - most kell éljek, harsányak vagyunk, mekkora bulizósok vagyunk, tattara. ÉS MI EZ A RÖHÖGÉS???? Mint a sitcomokban az alákevert közönségvihogás.

pocokpocok 2014.01.12. 19:38:13

anyám: fogdosható és még el se kezdte a műsort :)

Emanuelle 2014.01.12. 19:39:20

Édesjószűzanyám..ennyire direkten ribanc beköltöző még nem volt
Igazi példakép lehet belőle

beacska 2014.01.12. 19:40:00

+36-al kell regisztrálni! akinek nem sikerült eddig

Emanuelle 2014.01.12. 19:40:23

Én ezt nem bevállalósnak hívom. Hangármuffú ribanc

pocokpocok 2014.01.12. 19:40:38

@Emanuelle:
biztos nem fértek bele a sarki bordélyba :)

beacska 2014.01.12. 19:43:22

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: a múltkoriban sok volt a lacafaca...úgy látszik, nem bízzák a véletlenre

Garott 2014.01.12. 19:43:28

500+ zseniális. És arra az ágyra ült le Istenes Bence.

beacska 2014.01.12. 19:45:54

@mann: a VAP-ra...merthogy lefagyottnak tűnt

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.01.12. 19:46:04

@beacska: direkte nem, de ezt lassan éjfélre kell tenni :D:D:D:D:D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.01.12. 19:48:12

Istenem, lesz egy új generáció, akiknek ez lesz az álom, ezek lesznek a példaképek. Döbbenet.

Garott 2014.01.12. 19:48:37

a technikusokat is kiengedték a pincéből

haruka 2014.01.12. 19:48:41

Fele királyságom egy live stream-ért.

hannamontanna 2014.01.12. 19:50:30

Gyerekek... én most kapcsoltam be... de mi a retkes f*om ez??? Miről szól ez a dolog tulajdonképpen azon kívül, hogy én dugok a legtöbbet, legjobban, leginkább? De kit érdekel ez mostanság? Jézusom. Műmájerok, műbevállalós csajok. Ők fognak a legjobban sírni, amikor egymás után az összes faszi majd felpróbálja őket az első héten.... ugyan már. A való világ másról szól. Szerintem.

Garott 2014.01.12. 19:50:47

és a statiszták fizetését is emelni kéne, mert ez a csapat nagyon gyenge volt

beacska 2014.01.12. 19:51:03

@haruka: remélem, lesz. az sokkal jobb...követelnünk kéne ;)

amúgy szijjjja

Emanuelle 2014.01.12. 19:51:17

aztakurva. dekemény. és tényleg.

hannamontanna 2014.01.12. 19:52:36

@pocokpocok: Na most kezdtem visszaolvasni, ez a jó szó: Taigetosz pozitív. Köszönöm.

Ayesha (törölt) 2014.01.12. 19:52:49

Hát én csak annyit mondok, hajrá Oki. Biztos, ami biztos.

Emanuelle 2014.01.12. 19:53:48

Én nem a jelemet tenném ezekre a senkiháziakra, hanem fejenként egy tíztonnás betontömböt.

Pácsó Ármándó 2014.01.12. 19:54:00

@Ayesha: Majd átmegy sörér' meg fingani :-)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.01.12. 19:54:45

@Garott: oszt lehet, h megvolt a csajnak ő is, meg az operatőr, hangosító, meg dunsztom sincs, ki ment még oda :D

hannamontanna 2014.01.12. 19:56:07

Amúgy Istenes Bence sem üti meg ma a szintet, hogy beköltözhetne. Bár ezen az egészen Balázs meg már halálra röhögte volna magát.

Ayesha (törölt) 2014.01.12. 19:57:12

@hannamontanna: Istenes Bencét nemhogy beköltöztetném, de be is falaznám.:D

Emanuelle 2014.01.12. 19:57:20

az a legnagyobb baj, hogy eddig egyetlen őszinte pillanata sem volt a beköltözőknek, az egész csak műsor, kamu, parasztvakítás.

Pácsó Ármándó 2014.01.12. 19:58:20

Mondták már mit kap a győztes?

2014.01.12. 19:58:36

Nem lesz ez olyan rossz, úgy lehet majd őket fikázni hogy öröm lesz olvasni...már ha nézni fogom.
Agyatlan barmok! Isznak majd mint állat, kúrnak nagyokat, meg híznak átlag 10 kilót.

sogeking 2014.01.12. 19:59:27

@Emanuelle: hiszen erről szól a műsor :)

éppen mi történik? már meztelenül fürdőznek a dzsakuban?

sogeking 2014.01.12. 20:01:45

@St. Pácsó Ármándó: legalább te közvetítsél, mint férfi

milyenek a hölgyek?
és mióta lett belőled ásványvíz???

BotloB 2014.01.12. 20:02:37

Alexa legyen Overdose...a nyerítés is megvan, meg a hatása is olyan, mint egy istenes túladagolásé

dwr 2014.01.12. 20:02:46

Jersey Shore magyar módra.... mostanság a "very" trash reality a menő, vagy legalább is ezt látta a Kolosi, esetleg az angol klónját.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.01.12. 20:04:00

Ő miért csak Simon? Miért nem Szimón, vagy Szájmon?

Nanga (törölt) 2014.01.12. 20:04:11

Nick Alexának? Hm, rózsaszín is, nyerít is... my little pony...

mann 2014.01.12. 20:04:42

Alexa -> Lacika a póni

Pácsó Ármándó 2014.01.12. 20:04:58

@sogeking: Én se látom komám!
Az egyházmegye intézte, nem tehetek róla!

Aleskáról csak az jut eszembe, hogy Lónő...

Emanuelle 2014.01.12. 20:05:11

Üditő változatosság egy igazi futóbolond. Én azért kést ill. szúrószerszámokat gyorsan elzárnék.

Levee44 2014.01.12. 20:06:29

@Emanuelle: Hogy lenne már ribanc?! :)
Ingyen csinálja!

Ezt már én sem hiszem 2014.01.12. 20:06:39

Üdvözlök mindenkit az állatkertben

molnarb83 2014.01.12. 20:06:42

Hmmmm... el tudnék képzelni egy Simon vs. Charlotte dugeszt. Kurva nehéz lesz, de aki 500 kukival dolgozott, az be tud törni egy ilyen csődtömeget is.

Garott 2014.01.12. 20:06:51

Ha a Xanax kiürül a szervezetéből, akkor azért nem lesz ennyire vicces

Pácsó Ármándó 2014.01.12. 20:06:53

Ennek a Simonnak a képen ledlámpák vannak a szemében?

Ayesha (törölt) 2014.01.12. 20:06:59

Legyen Csillámfaszpóni.Vagy inkább Chillamfasspony.

Kacat · http://portal.qonqr.com/recruit/home/ddy 2014.01.12. 20:07:07

TV-ben ilyen hosszú lábkörmöt még nem sikerült bemutatni. Médiatörténeti pillanat.

magichorze 2014.01.12. 20:07:38

eddig egy himringyo, egy debil, egy kurva es egy ketlabon jaro tarisznya .. 'sztakurva

sogeking 2014.01.12. 20:08:10

@Ezt már én sem hiszem: én tapír szeretnék lenni

@molnarb83: én Simon - Aurélió párosra szavazok

Ezt már én sem hiszem 2014.01.12. 20:08:59

Most nagy kő esett le a szívemről, hogy már kibukott

Akármi Áron 2014.01.12. 20:10:20

@Emanuelle: +1 fogyatékos apród:)Dehogy rendellenes az arcszerkezete az bizti.

Ayesha (törölt) 2014.01.12. 20:10:28

Simont melyik nappali melegedőből lőtték?

beacska 2014.01.12. 20:10:53

nem derült ki, hogy fiúkat v. lányokat szokott szegelni

sogeking 2014.01.12. 20:11:02

@St. Pácsó Ármándó: nem baj, ha nem látod, kamuzhatsz is :):)

2014.01.12. 20:11:15

Simonról lesír a másság, karcsú hónapjai lesznek.

Tapmancs 2014.01.12. 20:13:21

@St. Pácsó Ármándó: az előző VV-s (konteós) posztnál én is rákérdeztem erre, mert mindegyikük szemében látszik. Felvilágosítottak hogy a körvaku tükröződött. (ilyen is van)

Emanuelle 2014.01.12. 20:14:16

@beacska: univerzális, minden féle lukba képes gurítani. Amúgy, meg Robert Pattinsonra hasonlít,. ezt ő mondta, nem én..
Megjött a Dukai klón. Van barátnője. Még.

spamdog · http://www.szorfdeszka.hu 2014.01.12. 20:14:27

Alexa úgy röhög mint ahogyan Overdose nyerít? Kell jobb becenév?

Dix 2014.01.12. 20:15:10

Nincs az az elvarázsolt bölcsész, aki értene a fizikához és még másokat is korrepetálna :)

Pácsó Ármándó 2014.01.12. 20:16:17

@Tapmancs: Köszi! Akkor az Amateur Allure-ben is ez van.

Gondolom, hogy bement Zsóti és a csajok otthagyták Óráliót.

Tapmancs 2014.01.12. 20:17:12

@St. Pácsó Ármándó: az előző VV-s (konteós) posztnál én is rákérdeztem erre, mert mindegyikük szemében látszik. Felvilágosítottak hogy a körvaku tükröződött. (ilyen is van)
(újraküldtem mert nem linkelt a nevedre)

én már a fény gyermeke vagyok 2014.01.12. 20:17:53

Szabó Z! Nem te laptopoztál véletlenül Király Viktornak a pinceszobában múlt héten az Édes életben? Biztos nem, ha ilyen szar véleményed van a gagyi valóságsókról.

sogeking 2014.01.12. 20:18:26

mindegyiknek olyan a szeme a fenti képeken

magichorze 2014.01.12. 20:18:40

Zsolt pont ugy nezett Simonra, mint a South Park-ban Chef bacsi az otseggu majomra

nosce 2014.01.12. 20:19:01

@SmittyB:
miért ne jöhetne egy túl a baráccságon társa, aztán jó befűtenének egymást a dzsakuban, az lenne a zigazi médiatörténeti pillnat, kikérnék a matracot is

Pácsó Ármándó 2014.01.12. 20:19:02

@Tapmancs: Köszi, láttam.
(Kicsit késik a fórum)

2014.01.12. 20:19:23

Zsolt eddig bejön, mintha neki lenne esze. Reggeli kávét főzet Simonnal, aki meg rávágja ő úgyis csicskának megy be :D
Eddig szééép!

sogeking 2014.01.12. 20:20:11

@nosce: vagy legyen róla szavazás, ki kivel :)

2014.01.12. 20:20:40

@nosce: :D
Te tudsz valamit! Most mondta Simon!

nosce 2014.01.12. 20:21:19

@sogeking:
igen lehetne egy meleg appot csinálni rá :)

Ezt már én sem hiszem 2014.01.12. 20:21:36

Azért ez a Simon gyerek elég lazán alázza magán kívül a médiát is

beacska 2014.01.12. 20:22:56

Simonnak nincs itt senkije: beépített

Pácsó Ármándó 2014.01.12. 20:24:22

Megvan: Alexát hívjuk Kacajnak!

sogeking 2014.01.12. 20:27:35

@nosce: remélem, ellopják az ötletüket

nosce 2014.01.12. 20:28:24

miért nem teszik be kovi egyik forgató csapoatát a villába? komolyan feldobhatnák a műsacsit zsakember kell odabent nem ilyen műpicsa mint Alexa, ötzsázt fasz fogással még a castingokon se jutna túl

2014.01.12. 20:28:26

színvakok? mé nem mennek be?

hannamontanna 2014.01.12. 20:28:56

Ezt a Simon gyereket jó lenne feliratozni....

nosce 2014.01.12. 20:29:44

@nosce:
miért nem teszik be kovi egyik forgató csapatát a villába? komolyan feldobhatnák a műscsit szakember kell odabent nem ilyen műpicsa mint Alexa, ötzsázt fasz fogással még a castingokon se jutna túl

Veder1 2014.01.12. 20:30:40

Ez a gyógyegér nagyon gáz, mondjuk, ha nem zökken ki a szerepéből még sikere is lehet.

hannamontanna 2014.01.12. 20:31:04

Ezért a sok k*rvázásért, meg baszkiért lesz egy kis elsötétítés.

Ayesha (törölt) 2014.01.12. 20:31:17

Miss 500-ba már csak harangozni jár a lélek.

nosce 2014.01.12. 20:31:29

@sogeking:
lehetne egy olyan app is amivel jelöljük h ki kivel megy be a nyugiba :)

Ezt már én sem hiszem 2014.01.12. 20:32:27

Úgy tűnik, megvan az idei hisztis p..a is

anii-chan 2014.01.12. 20:33:56

Istenes Bencének az valami fétis, hogy az emberek ágyára ül le?

hannamontanna 2014.01.12. 20:34:03

Háhá.... anyukát a villába!!!!!!!

nosce 2014.01.12. 20:34:16

@hannamontanna:
minek, nem mind1 mit mond ? :)

pam(L) 2014.01.12. 20:34:54

na ettől az Izától B@szom bele a távirányítót a tvbe.

elem 2014.01.12. 20:35:33

Nem lesz elsötétítés: a VV6 azért van az RTL II-n, mert ez hivatalosan romániai adó, és nem az NMHH, hanem az ottani Országos Audiovizuális Tanács felügyeli.

hannamontanna 2014.01.12. 20:36:06

Tuti biztos, hogy Simon nyer. Azt se tudja, hogy eljött otthonról.
Szánalom az egész. Ilyen hátrányból nehéz lesz beindulni....

sogeking 2014.01.12. 20:37:55

@nosce: vagy lehetne szavazással változtatni a játékosok személyiségén

@St. Pácsó Ármándó: ha már nincs nálad adás, elmondom, most mi történik

szóval a villalakóknak lesz háziállata is, egy elefánt, akit most emelnek be helikopterrel az udvarra

nosce 2014.01.12. 20:38:20

@elem:
attól még ide szolgáltat műsort, egy pernél aligha állna meg ez a védekezése, rossz esetben blokkoltathatják az összes szolgáltatón az adását

hannamontanna 2014.01.12. 20:38:33

@elem: Ja, így már értem. Szállhatnak a f*szok a levegőben, se sípolás, se sötét. Ez az. Azért mégiscsak van fejlődés.

Ayesha (törölt) 2014.01.12. 20:39:01

www.rtlklub.hu/most/rtl2/48733_valovilag_6_a_valovilag_hatodik_szeriaja_szamtalan_ujdonsago

na itt én most egy 28 perces vidit találtam, gondolom ez az eleje.
Csak ha valaki még mindig hátrányos helyzetű lenne.

sixx · http://comment.blog.hu 2014.01.12. 20:39:37

@nosce: nem, ez pontosan az, ami megállja a helyét.

sogeking 2014.01.12. 20:40:16

van már vízálló smink, szóval azért tud zuhanyozni

hannamontanna 2014.01.12. 20:41:00

Azért most erősen csalódott vagyok. Én már annyira vártam a vv6-ot. Az vv5 annyira meghozta a kedvem...

nosce 2014.01.12. 20:41:07

@sogeking:
meg a nemén, és akkor alexának meg kell fognia 500 pinát is :)

sogeking 2014.01.12. 20:42:08

@St. Pácsó Ármándó: biztos, éppen megindult a dzsakuzzi felé

@hannamontanna: a vv5 szar volt :)

2014.01.12. 20:42:24

Simon Potter vagy komplett idióta vagy zseni és tényleg beépített.

hannamontanna 2014.01.12. 20:42:36

Itt most mindenki belevaló.... fejjel a húsdarálóba. Leginkább.

Ezt már én sem hiszem 2014.01.12. 20:42:38

Ilyen mosolyt legutóbb egy lovardában láttam. De ott teljesen jogosan egy ló adta elő.

hannamontanna 2014.01.12. 20:43:45

@sogeking: Nem vonom kétségbe. Nekem tetszett.

nosce 2014.01.12. 20:43:49

@sixx:
ne fogadjál rá nagy tételben, ha kódolt lenne a csatorna stb. akkor esetleg, mert az EU-ban se szeretik az ilyesmit és MO és Ro is eu tag szal a legvégén bukta lehet belőle

Garott 2014.01.12. 20:44:09

"ilyenkor teljesen kikapcsol az agyam" lol

beacska 2014.01.12. 20:44:14

ha Sarlott nem fog dugni, repül a villából

sogeking 2014.01.12. 20:45:32

@hannamontanna: jó :)

@St. Pácsó Ármándó: férfi, egy iszonyatos orrmánnyal

Veder1 2014.01.12. 20:45:35

hogy ül már ez a csaj, gerincferdüléses?

Ezt már én sem hiszem 2014.01.12. 20:45:50

@beacska: Nekem úgy tűnik, hogy pillanatnyilag minden művésznő a dugást tartja a kizárólagos benmaradási lehetőségnek

Garott 2014.01.12. 20:46:33

a legrosszabb buli eljátszása videót is viszi, pedig azért az rtl műsoraival ez igen szép teljesítmény

Emanuelle 2014.01.12. 20:47:03

Melyik csaj volt pornós vagy hivatásos?
Lehet már tudni?

nosce 2014.01.12. 20:47:23

@St. Pácsó Ármándó:
pl. mikor lefotózod a telóddal a faszodat :)

2014.01.12. 20:47:25

Spontán Iza, nem lóg ki IQ-jával a csajok közül.

beacska 2014.01.12. 20:47:43

@Ezt már én sem hiszem: Diáról is mindenki ezt hitte a múltkor, aztán mégis ő volt az első kieső.

BotloB 2014.01.12. 20:48:27

VV Iza edzés közben elfárad. Máris szimpatikus.

sogeking 2014.01.12. 20:49:48

@nosce: és feltöltöd a valovilag.hu-ra?

hannamontanna 2014.01.12. 20:49:54

Mondom, hogy Simon az első.
Na és azt tudtátok, hogy a jövő emberének óriásira nőtt hüvelykujja lesz?

Emanuelle 2014.01.12. 20:50:15

Nemsoká kezdődik a cicaharc. Jujjdeizgi.

Ayesha (törölt) 2014.01.12. 20:50:45

Ez az Aurelio mikor mosott hajat utoljára? Vagy arrafelé menő a mangalicazsír hajzselévé konvertálása?

nosce 2014.01.12. 20:50:53

@sogeking:
nem, a barátnője tölti fel miután örihari lett :)

sogeking 2014.01.12. 20:51:17

@hannamontanna: miért?

@beacska: Dyának pechje volt, hogy pont Bandikát sorsolták a msszírozáshoz

Garott 2014.01.12. 20:51:21

Ahogy látom Simon mondja majd a hülyeségeit, amire Alexa folyamatosan röhögni fog. Erős páros.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.01.12. 20:51:41

Lefektették, h combközépig sem érhet egy szoknya sem?

Garott 2014.01.12. 20:52:21

Korsóból pezsgőt, szép este lesz.

2014.01.12. 20:52:59

Simon hamar bele fog fáradni, a hülyegyerek imázsba.
...vagy annyira belejön, hogy kényszerzubbonyban hozzák ki.

beacska 2014.01.12. 20:53:27

@sogeking: én úgy láttam, megmondták neki: vagy dugsz, vagy repülsz...ő repült...szerintem mással sem ment volna neki

Fekete Panna 2014.01.12. 20:53:45

És én még az Éden Hotelt vártam...

hannamontanna 2014.01.12. 20:54:01

@sogeking: Hát egyrészt azért első, mert ő nem dugni akar, hanem csak bolond.
De ha azt kérdezed, miért nő óriásira a hüvelykujj, hát azért, hogy a telefont minél ügyesebben lehessen kezelgetni... hát ezért.:-)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.01.12. 20:55:11

Én nem szoktam hétvégente berúgni (20 évesen sem tettem), igaz, én nem is vagyok a műsorban.

hannamontanna 2014.01.12. 20:55:56

@SmittyB: Simon nem fog elfáradni. Simon ahogy elnézem, ilyen. Mondom nem tudja hol van. Megnézném a kis kütyüjét, nem abban van-e a cucc amit szed.....?

sogeking 2014.01.12. 20:56:18

@hannamontanna: azért, mert nem mondja, még biztos, hogy akar dugni :P

többet nem használok telefont.

sogeking 2014.01.12. 20:57:56

@St. Pácsó Ármándó: úgy senki sem tud zuhanyozni, mint Anikó :)

Fekete Panna 2014.01.12. 20:59:20

@St. Pácsó Ármándó: Legalább addig is van min szórakozni! :-)

hannamontanna 2014.01.12. 21:01:50

@sogeking: :-D Na az a veszélyesebb, aki nem mondja, csak csinálja.
Szóval nem fogsz szavazni a telefonoddal.... jól van.
Én mindig arra gondolok, amikor látom hogy bazirgálja valaki a telefonját, hogy ... mi lesz ebből????

nosce 2014.01.12. 21:02:18

@sogeking:
Fecót kellett volna dyanak sorsolni a maszírozáshoz :)

nosce 2014.01.12. 21:03:20

@sogeking:
dehogynem a tuja mág jobban zuhanyozott, feco is rendre rájárt kukkolni :)

hannamontanna 2014.01.12. 21:05:09

Na jó éjt! Most van értelme nézni a tv-t...

beacska 2014.01.12. 21:05:54

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: tavalyelőtt honnan szedtünk? fent volt az oldalon?

beacska 2014.01.12. 21:06:32

@nosce: gondolod? nem hinném

hannamontanna 2014.01.12. 21:06:42

@nosce: ...alkarnyi hüvelykujj....:-)

sogeking 2014.01.12. 21:07:41

@St. Pácsó Ármándó: Évának ?:)

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: ők minden nap be fognak, valahogy azért el kell viselniük egymást

hannamontanna 2014.01.12. 21:08:29

Hoppá. Tévedtem. Mit keres itt Tóth Gabi. Felkaptam a fejem a nemodailló hangra. ejjjj. Mi bajuk ezeknek a fiúknak? Ja bocs, ez nem az a placc...

PanDaNaci 2014.01.12. 21:10:09

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: gratulálok, látom, te voltál az első :)

nosce 2014.01.12. 21:10:21

@beacska:
miután kibékültek ándzsélával :)

nosce 2014.01.12. 21:12:37

@hannamontanna:
az lesz az újkor pöcse ? :)

nosce 2014.01.12. 21:13:14

@PanDaNaci:
elhoztuk az első helyet ?

beacska 2014.01.12. 21:13:26

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: van most is, de "csak magyarországi IP címről érhető el"..basszus, így kell megtudnom, hogy Ausztriában lakok :(

hannamontanna 2014.01.12. 21:13:55

@nosce: ..a számból vetted ki a szót. Csak nem akartam ilyen nyíltan leírni... :-D

sogeking 2014.01.12. 21:15:22

@nosce: kamu az egész, akkor a nőknek már minden ujja hosszú lenne

hannamontanna 2014.01.12. 21:16:31

@sogeking: Azért Te is vizuális típus vagy..:-)))))

nosce 2014.01.12. 21:19:00

@sogeking:
de nem csak a hossz játszik hanem a vastagság is :)

hannamontanna 2014.01.12. 21:21:42

@nosce: ..Meg a mozgékonyság. Is.

hannamontanna 2014.01.12. 21:25:12

..na csőváz, legyetek jók, ha tudtok.

beacska 2014.01.12. 21:26:27

@sogeking: @nosce: ti jól elbátorítgatjátok itt egymást :)

nosce 2014.01.12. 21:30:18

@hannamontanna:
jajaja, bonyolult dolog :)

Zwekedly 2014.01.12. 21:37:44

Itt vagytok hát, régi játszótársak!

ő-szinte nem jön?

PanDaNaci 2014.01.12. 21:42:24

@nosce: Dotty megszerezte a csapatnak :)

beacska 2014.01.12. 21:44:03

@PanDaNaci: milyen első helyről van szó?

nosce 2014.01.12. 21:49:14

@Zwekedly:
de sztem jön csak fecóskodik vagy ufózik vagy valami iléyesmi, hiányzik már a sok DDDDDDDD , mi ? :)

PanDaNaci 2014.01.12. 21:51:16

@beacska: azt nem mondhatom ki ezen a helyen :)

genevieve 2014.01.12. 21:55:27

sziasztok, látom minden megy a régi kerékvágásban:-)

beacska 2014.01.12. 21:57:19

@PanDaNaci: na, neszórakozzálvelem!!!! :)

beacska 2014.01.12. 21:59:12

@PanDaNaci: óóó, bakker, csak az utsó 100-at néztem...megvan...;)

dejoci 2014.01.12. 22:04:19

Az egész VV-ben ezek az összefoglalók és kommentek érnek valamit.

beacska 2014.01.12. 22:14:50

fél 11-től stream

Gastroger 2014.01.12. 22:15:37

A vége az lesz mint a gyalog galoppnak, bejönnek az ápolók, és szépen visszaterelik a szereplőket a kórházba. Addig is néha élőben kapcsolják Győrfi Pált, aki tájékoztat minket, hogy az állapotuk válságos, kivizsgálásig benntartják őket. Snitt, majd Zacher Gábor elmondja, hogy a szerek kiürülésével párhuzamos megvonási tünetek túlzott alkoholfogyasztásban, és kontrollálatlan viselkedésben kerülnek a betegek által kompenzálásra.

sogeking 2014.01.12. 22:36:20

büntet engem az rtl, kép nincs az onlájnon, csak hang, és valaki issszonyatosan röhög

Nick Leeson 2014.01.12. 22:41:41

Eléggé a dugásra hegyezték ki a szereplők a stratégiájukat... Csak azt nem tudom ki a franc kíváncsi, néhány kikockázott "semmit nem látni" dugásra.
Egyébként is hány "szex jelenet" volt az eddigi össze VV-ben? Kb. összesen 5-10? Ugyan már ez egy vicc. Ha szexet akarok nézni, akkor azt nézek nem bohóckodást.
Szerintem hamvában holt az egész VV6!

Frőczy Sanyi 2014.01.12. 22:44:35

Egy kérdésem van: az NMHH hogy tudná egyáltalán megbüntetni az RTL II-t? Ha jól tudom Romániában van bejegyeztetve, nem pedig magyar adó.

indapass90210 2014.01.12. 22:50:03

Milyen szép kislány ez az Aurelio! Hogy fognak neki a kóterban örülni, amikor kb 2 év múlva kokain vagy nőverés miatt beviszik!

én már a fény gyermeke vagyok 2014.01.12. 22:53:01

Valakinél van már stream? Nálam csak akkor szokott bejönni amikor már bagzanak. A legjobb beszélgetésekről mindig lemaradok.

sogeking 2014.01.12. 22:54:42

@én már a fény gyermeke vagyok: nálam hang már van, úgyhogy a beszélgetéseket hallgathatod :)

sogeking 2014.01.12. 22:57:40

@én már a fény gyermeke vagyok: kicsit félelmetes az egész, valamelyik csaj teljes hangerővel nevet, amikor közben levegőt vesz, meg tiszta Darth Vader

Fanyéllel Rendelkező Duguláselhárító Gumiharang 2014.01.12. 22:58:32

Szerintem bukta lesz ez a műsor az RTL2-n. Ha azt a csatornát akarják feltornászni, nem fog összejönni. Eleve nem mindenhol van, ahol meg igen, nem játszhatja el mindenki a családban, hogy jajj de kár, hogy ez a szar megy a tévében, de ne kapcsoljuk el, mert mindjárt jön a CSI. Így oda sem fognak kapcsolni. Mert hiába szeretnek gyökereket nézni a tévében, azt is szeretik elhitetni magukróül, hogy utálnak gyökereket nézni a tévében.

Amúgy, ami az RTL promócióban látható volt, az alapján ennyi gyökér suttyó majmot, idegbeteg faszt, és büdös ribancot összeválogatni szinte lehetetlen feladat. Úgyhogy minden adott lenne a sikerhez.

én már a fény gyermeke vagyok 2014.01.12. 23:09:57

@sogeking: A 2tonnabrikett kacag? Annak van 1 természetes hangja. Nekem tetszik a taktikája, a többi lakó helyében én már feladtam volna a játékot.

ő-szinte 2014.01.12. 23:45:25

olo
nem tűntem el senki se örüljön ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
és holnap visszaolvasok :-) <3

ő-szinte 2014.01.12. 23:48:23

@Zwekedly: :-O te még mindig szerelmes vagy belém? :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ő-szinte 2014.01.12. 23:50:16

@St. Pácsó Ármándó: mikor avattak szentté? :-O ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ő-szinte 2014.01.12. 23:52:09

@Emanuelle: ha szerencsénk van, az összes ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

vallatas 2014.01.13. 00:01:28

olo, megy az előközvetítés.
Iza nyomul a Zsoltra, Charlotte meg már féltékeny.

Hunter Thompson 2014.01.13. 00:12:42

Ennek az Aurelionak úgy néz ki a feje, mint az az ecset, amivel kifestettem a radiátor mögött.

MaLiBu 2014.01.13. 00:40:35

Nem akarok én túl optimista lenni a közönség igényeit illetően, de gyökérség az új, rezsi-csökkentett való világot csak és kizárólag azokra a (teljesen érdektelen és értéktelen) karakterekre alapozni, akiket a előző szériában elsőként zavartak haza a nézők. (Elvont, szűz balfék /Bandi/; agyatlan, primitív kurogep /Christofel/ agyatlan, primitív plazapicsa /Dia/. Az ötödik széria teljesen jó volt és élvezhető, miután ezektől a véglényektől megszabadult a műsor. Egy fokkal színvonalasabb trash, mint a hasonló realityk, ahol eddig is a most bemutatott karaktereket kaptuk. Így a közönsége is egy fokkal értelmesebb és igényesebb, mint mondjuk a Benkő feleséget keres esetében...Az első kiesők után bent maradt szereplők nagy része pedig érdekes volt valamiért, ezáltal a konfliktusok is. Volt egy két kifejezetten intelligens és szórakoztató tag is. Erre most egy az egyben ránk erőltetik azokat a karakter sablonokat, akiktől eddig is sikitofraszt kaptak a nézők. Nem is adva más opciót, mint ez a hat véglény. "Nem kellett a szenny tavaj?! Nesze bazzeg, idén ezt eszitek, mást nem kaptok!"

Nem Penny hajója 2014.01.13. 00:40:45

ezek már most klikkesednek

ő-szinte 2014.01.13. 05:05:17

@Nem Penny hajója: az a jó ;-)
legalább csinálnak vmit ;-DDDDD

Tapmancs 2014.01.13. 08:51:11

A műsort csak ma fogom megnézni, de így a képek alapján nem vagyok képes megkülönböztetni Sárlottot és Izát.

Zwekedly 2014.01.13. 09:34:35

@ő-szinte:
Még mindig. És mindörökké. És nekem te leszel a műsor. Ha nem jöttél volna, akkor még a kommenteket se nézném.

én már a fény gyermeke vagyok 2014.01.13. 10:25:31

Keresem az éjszakai videót az 501.-ről, de nem találom sehol. Nem szivárogtatott senki?

BarBwire 2014.01.13. 10:57:43

Hello-hello minden régi és új kommentes. Már alig vátam, hogy legyen vv- de csak miattatok.

Emmanuel Goldstein 2014.01.13. 11:20:37

fúj, nem is nézem, tiszta aljas suttyóság, különben sincs tévém.
legalábbis ez, mer a szemét digi nem adja a csatornakínálatban.
neten visszanézhető valahogy?

Zabkása 2014.01.13. 11:50:07

sziasztok régi játszótársak, jó lesz veletek megint szétkommentelni minden adást :D
hol a mai betevő posztunk? :)

Lasombra 2014.01.13. 11:52:19

jó napot, jó szurkolást!
gondoltam, beköszönök. kis fáziskéséssel, mert este rebootoltam az agyam a "pilottal".
érdekes idők előtt állunk.

sajnos azt még nem látom, kinek fogok drukkolni, van egy Cristofelünk, egy Olivérünk, egy Izénk meg három copypaste nőstény, csak az egyiknek a szája nagy, a másiknak a muffja, a harmadiknak meg az egója.

de ha akkora szerencsét hozok, mint az előző szériában, akkor Overdose Alexa lesz az, hátha őt is kibaccák másodiknak, mint szegény Dyust.

de még bízom benne, hogy a következő körben bekerül egy rendes lány is, akinek nagy a szíve, ha értitek, mire gondolok.

Hatesz79 2014.01.13. 11:53:53

"... kisfilm alapján Alexa nem
okosabb egy tikszaros gyeptéglánál..."

"...aszongya, hogy fotózás közben
kikapcsol az agya. Azért a szobát remélhetőleg nem szarja körbe..."

:D :D :D

Én az ÉNBP meg hasonlókat sem bírom 10mp-nél tovább nézni, erre a szánalmas sz@rra mek ki a franc kiváncsi?
De mindig el fogom olvasni a hogyvolt-ot, állatok vagytok! :)

Emmanuel Goldstein 2014.01.13. 11:57:25

@BarBwire: azt írta tegnap nekem is, de valami gyorsabb megoldást szeretnék, nem tudok rá 1 napot várni, mától csak ostobán bámulok magam elé a munkahelyi beszélgetésekben...

SouljaMind 2014.01.13. 12:00:57

Köszi hogy van a közvetíti :D

BarBwire 2014.01.13. 12:16:09

@Emmanuel Goldstein:
Bocsi, azt hittem, hogy az előző napit akarod megnézni, én most nézem, mert el vagyok maradva. De rájöttem, ha nem jegyzetelek, akkor nem fogom tudni ki kicsoda.

nosce 2014.01.13. 12:37:55

@vallatas:
mondjuk Iza simán lecsabcsizta zsoltot :)

nosce 2014.01.13. 12:42:02

@Lasombra:
vagy olyan jön akinek a szája is nagy meg a muffja is :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.01.13. 12:44:26

Ne legyen már Overdose.
A picsa nem érdemli meg, a ló meg nem érdemelte ki ezt a nevet.

mézescsók 2014.01.13. 12:50:36

Többet vártam az újaktól, de nem tudom, miért. Magukra húztak néhány - az előző szériában már bejött klisét - aztán nyomják még egy-két adáson át, mert aztán belefáradnak (pl. belevaló, de érzékeny, üvöltözős h. p., bulizós, stb.) és punnyadnak napokig az ágyban.
Ha lehet, Alexának ne adjatok lónevet. A lovak értelmes lények és szeretem őket.
Iza és Zsolt eddig elviselhetőnek tűnik.
Kefélés nem lesz a villában, ha mégis, azt nő fogja kezdeményezni, mert ők attól olyan trendi csajok. Az eddigi 3 nő erősebb karakternek látszik, mint a 3 pasi, de lehet, csak a szájuk nagyobb.

én már a fény gyermeke vagyok 2014.01.13. 13:04:23

@mézescsók: Lájtos szex biztos lesz. Alexa száját előbb-utóbb be kell tapasztani valamivel.

Lasombra 2014.01.13. 13:12:26

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): oké, de rögtön adódik a kérdés, hogy ezt vajon ki (mi) érdemelte ki?
amíg az Alexák sem tiltakoznak, nálam munkaverzióként lehetnek névrokonok akár a híres pacival is.

@mézescsók:
szerintem meg a szerkesztők ennél már csak akkor mehettek volna biztosabbra a szexeléssel, ha zsarolásként el is rabolta volna a villalakók családjait.

nosce 2014.01.13. 13:18:50

@mézescsók:
kefélés mmkk lesz a villában a vv4-ben is volt és a vv5-ben is, sztem napja is be van tervezve h mikor :)

nosce 2014.01.13. 13:23:09

@én már a fény gyermeke vagyok:
a lájtos sex milyen lesz? csávó-csávóval? vagy Alexe megujjazza csárlit ?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.01.13. 13:23:54

"oké, de rögtön adódik a kérdés, hogy ezt vajon ki (mi) érdemelte ki?"

Mármint mit? Vki felvetette, hogy nyerít az a liba, mint egy ló és így lett felvetve ez a névötlet.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.01.13. 13:25:24

@mézescsók: /na erről beszélek én is.
Overdose (is) egy remek, okos állat, nehogymár./

nosce 2014.01.13. 13:29:18

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin):
overdose mén szal bejöhet csárlinak, 500 után már jöhet egy minőségi ugrás :)

Lasombra 2014.01.13. 13:36:33

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): "Mármint mit?"
hát, hogy róla kapjon becenevet ez a nőszemély. ez mindenkinek kínos.

@nosce: Simonba elültetik a tuját.
tényleg, a tuja idén is bejutott?

Tim28 2014.01.13. 13:36:51

Nem kell elküldeni anyámba, magamtól bevallom, megnéztem a tegnap esti beköltözősdit.
De azt hiszem a retinám mellett az agyam is kiégett. :)
Mit vártam? Jó kérdés. Igazából évek óta nem nétem már realityt.
Azt hiszem kíváncsi voltam, lehet-e alulmúlni BB Évi és társait. Jelentem túl jól sikerült.
Viszont valóban igaz az, hogy megérett a világ a pusztulásra :)

Annyiban jó, hogy jót lehet röhögni a - sajnos VALÓDI való világot tükröző - kommenteken.
A gyöngyszemek:

--
"hogy ki a nagyobb ribanc és kinek fontosabb a pénz.
Az előző két széria igazi kultúrprogram volt ehhez képest." --> nem, nem néztem azokat sem, ahogy már biztos, hogy ezt sem fogom.
--
"A beköltözők ordítva káromkodnak. 12es karikánál." --> legalább jön a valódi elsötétítés cserébe jövő nyáron egy hétre, mire lemegy a per :)
--
"Volt szopás-imitálás, bugyis szex és rengeteg káromkodás."
--
"Matek tagozat vs szakmunkásképző, élőben az RTL2-n!"
--
"Gyűlöli az ostoba pasikat, és csak ilyenek találják be." --> esetleg zsák a foltját?
--
"Zsolti - A testében van munka, de könyvet nem sokat emelt... Amugy 30nak néz ki 21 évesen az, hogy lehet?" --> én is 30nak tippeltem :)
--
"s egy harmadik nő, aki saját bevallása szerint eddig 500-nál is több nemiszervet fogadott magába." --> vajon melyik szánalmasabb? ha igazat mond, vagy ha azt hiszi attól lesz több, hogy ekkorát hazudik? :D
az ilyenek hol nőnek fel?? de tényleg.
--
"Nehezen találok szavakat. Médiatörténeti pillanat! Az RTL 2-t már az NMHH sem tudja büntetésből elsötétíteni! ennél sötétebb sötétség ugyanis nincs is." --> nincs mit hozzáfűzni :)
--

Nehéz szavakat találni arra, amikor kb. közelharcot nyomnak élő adásban, bizonyítandó, hogy melyikük lesz odabent a kintinél is nagyobb ribanc.
Aztán van az, aki vakolat nélkül nem is vállalja magát de a "szép magyar beszéd" az fröcsög a szájából. És sír, hogy csak az ostoba pasik találják be.

Jesszusanyám :)))
Meggyőződésem, hogy tudatosan a jelentkezők legsötétebb tagjait igyekeztek összeválogatni. És aki csak kicsi "reménysugárral"
is rendelkezett intelligencia/életcél/eddig felmutatható eredmények tekintetében, az azzal a lendülettel mehetett is haza.
Talán Simon a kivétel, aki valószínűleg éppen azt a célt szolgálja, hogy bedobták a húst a hiénák közé :))
Nem, nem azt mondom hogy 100-as a srác, de ő azokat fogja a képernyő elé szegezni, akik a többi degenerált miatt nem
választanák ezt a műsort.

"egész életemben erre vártam" --> érdemes volt megszületned...
"remélem lesz saját műsorom..." --> miről? nyerítésről? dugásról?
"A bulikban mindig nagyon be szoktam rúgni, mint midnenki..." --> nem kedves, nem mindenki szokott... neked erre van igényed.
"Alexa vagyok és facér, odavagyok a faszért" --> konzervatívan nevelték... látszik
"megtört köztük valami pozitív irányba" --> te meg a magyart töröd drága

Amúgy hatból kettőnek érettségije van legalább? :)
De egyébként nincs ezekkel semmi baj. Csak a házszámot tévesztették el. A VV6 helyett inkább Kovinál kellett volna kopogtatniuk.
Részemről ennyi volt a VV6. Remélem Simon nyer. A többi jól megél majd Kovinál is :D Pláne 500numera esetén.

én már a fény gyermeke vagyok 2014.01.13. 13:38:44

@nosce: Csávó-csávóval? Te véletlenül nem a bibókollégium onlájt nézed?

nosce 2014.01.13. 13:46:33

@Lasombra:
én is Simont tippelem tujának, az erőemberek mellett nem lesz sok esélye kibontakozni. Az eddigi villalakók nem harapják az avantgardot, legfeljebb a napi összefoglalókban meg élő bejelenzkezésekben hurcolhatja le fel bohócruhában a lufikat, de amúgy majd a semmiben punnyad valahol

mézescsók 2014.01.13. 13:46:55

@én már a fény gyermeke vagyok: @Lasombra: @nosce: Hát éppen ez az! Annyira akarja mindenki, annyira bevállalós mindenki,és akkora a szájuk hogy reménykedem, hátha megússzuk. Még élénken él az emlékezetemben, amikor az RTL és Lilu szerint az ország lélegzetvisszafojtva várta Krisztofel és - elfelejtettem a nevét a kacsacsőrű rémálomnak - a csaja "szerelmének kiteljesedését".

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Még várni kéne pár napot a névadással, hátha akad valami frappánsabb. A nő egyébként nem is annyira nyerít - ehhez képest a lónyerítés a szférák zenéje -, hanem hörög, csuklik, gurgulázik egyszerre fülsiketítő hangmagasságban.
(Istenes meg megjegyezte, hogy "végignevette" Alexa az egész riportot. Méghogy végignevette! Balázs valamivel árnyaltabban fogalmazott volna!!!)

nosce 2014.01.13. 13:47:28

@én már a fény gyermeke vagyok:
ubazz, valaki meghekkelte a retek onlányt ?

nosce 2014.01.13. 13:50:23

@mézescsók:
ha nem jön a nézetség hamar rászolnak a luvnyákra a riportban, h nem ezt igértétek bazky. Addig nem lesz pia meg kaja amíg nincs reszelés

ő-szinte 2014.01.13. 14:43:39

El sem hiszem, hogy ez a szarfos végre beengedett kommentelni :SSSSSSSSSSSSfaszomatbazdmeg :///

Lasombra 2014.01.13. 14:46:35

nálam Sárlot művészneve asszem Még500lövés lesz.
aztán majd pereskedek a Bëlgával.

ő-szinte 2014.01.13. 14:46:48

@Zwekedly: persze, persze :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Trevlovics 2014.01.13. 14:47:52

még nem néztem, csak kipróbálom működik-e még.

mézescsók 2014.01.13. 14:59:12

@nosce: Ez egy nagyon valószínű forgatókönyv.

Zwekedly 2014.01.13. 15:10:43

@ő-szinte:
Én meg azt hittem, az idén már szereplő leszel.

Jelentkeztél volna,
bekerültél volna.
Gyönyörű seggedet
Bámulhattam volna.

Így meg nézhetem Nyihahalexa seggét, ami még csak-csak, de a fejét is.

BarBwire 2014.01.13. 15:26:45

@Lasombra: Csatlakozom, nekem tetszik e név :-)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.01.13. 15:48:21

Idén most hogy lesz? Minden este 1 órás összefoglaló, utána meg az onlájn a neten (már azokban a 3-5 percekben, amik a másfél órás "jelenleg nincs közvetítés" feliratok között szokott lenni)?

nosce 2014.01.13. 15:53:35

@Lasombra:
plusz overdose az aranylövés :)

nosce 2014.01.13. 15:54:47

@mézescsók:
ez annyira valószínű h sztem már bele is írták előre :)

nosce 2014.01.13. 15:57:43

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin):
igen valahogy így lesz, meg kéne olyan valaki is aki menti az onlájnt :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.01.13. 16:12:00

@nosce: csak lesz most is egy megátalkodott... :)

sogeking 2014.01.13. 17:32:45

valaki látott is valami onlájnt, vagy csak hang volt?

busifa 2014.01.13. 17:48:23

@sogeking: kb. féléjfél után volt kép is hozzá

nosce 2014.01.13. 18:08:05

@sogeking:
kb fél 2 -kor mekapták a bőröndjeiket és lekapcsolták az adást

sogeking 2014.01.13. 18:18:17

legyen Sarolt, Simon lehet István, Aurélio pedig Koppány

@nosce: @busifa: és mi történt? :)

nosce 2014.01.13. 18:19:44

@sogeking:
egy csomó minden, én már összefoglaltam a tudod hol

csicserierika 2014.01.13. 18:20:43

Sárlott nem csak sárlott, hanem sárlik is folyamatosan

paranyuszi (törölt) 2014.01.13. 18:25:16

@nosce: @busifa: Én is lemaradtam, itt is összefoglalhatnátok... :DDD

Pácsó Ármándó 2014.01.13. 18:34:59

@paranyuszi: Én is most korrepetálom magam. Éppen ott tartok, hogy először egy laza fiatal srác ment be valami Orálió, utána egy mosolygós csajszi Aleszka, aztán pedig egy érett nő Csárlott aki csupa rejtély.

PanDaNaci 2014.01.13. 18:37:13

Azért jó, hogy Aleksza mekeg, másképpen nem tudom megkülönböztetni Smárlottól. :)

ő-szinte 2014.01.13. 18:46:14

@Zwekedly: Miért az én fejemet szívesen néznéd? :-O :-))))
És az a csini ami nekem van fenék nem segg, tanuld már meg végre :-DDDDDDDDDD
Amúgy meg én is szoktam képzelődni de bármennyire is baszkodom ki általában mindenhol a biztosítékot, nem vagyok klinikai eset, nekik meg úgy tűnik az kell.
De eskü elkezdek vmi komoly antidepresszánst szedni meg nyugtatókat, hogy esélyem legyen jövőre ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ő-szinte 2014.01.13. 18:47:25

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): kár, hogy itt nem lehet lájkolni, mert most megtenném ;-DDDDDDDD

Pácsó Ármándó 2014.01.13. 18:49:20

@PanDaNaci: Jó ez a Smárlott elnevezés:-)

@ő-szinte: Szijja Rózsaszín!

líder máximo 2014.01.13. 19:34:53

szijasztok cukikáim, mindenki itt van? :D :D :D

Már tegnap be akartam köszönni, de ez a szaros nem engedett fel, visszaolvasok, bekapcsolódok :)

fran7 2014.01.13. 19:38:03

Mivel olvastam a hv-ét, nem volt akkora trauma maga műsor. Még Alexa nevetése se. Ami szerintem szimplán egy koncepció, amit remélem gondolkodásra használ fel szorult helyzetben szerencsétlen. Félek csak addig gondolkodik míg üvöltve nevet. Vagy csak szimplán pótcselekvés. Sarlotte affektálást használja ugyanerre. Aurelio egy kisfiú túl nagy egóval. Majd elmúlik. A második hármas Simon kivételével értelmesebbnek tűnt. Zsolt olyan átlag gyúrós. Simon Szabolcsból költözött Debrecenbe, nekem ennyi elég, ebben minden benne van. Iza meg a maga mérsékelt módján próbál nem nagyon beégni, majd látjuk mennyire sikerül.
Ja Csaba egyetlen poénja a VV-ben érdemes lett volna feljegyezni. Attila mondja hogy neki Iza tetszik mert milyen őszinte volt mikor sírva berohant a fürdő. Mire Csaba? Ja te erre buksz.

Pácsó Ármándó 2014.01.13. 19:52:20

@fran7: Szerintem is pótcselekvés és leplezés az állandó röhögése

líder máximo 2014.01.13. 19:53:36

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: attila és tuja folyamatosan megpróbálta kóstolni istenesbencét, de elég gáz volt mindegyik

pocokpocok 2014.01.13. 19:54:43

hello skacok!
tudunk már működő online RTLII-őt?

ő-szinte 2014.01.13. 20:00:15

@líder máximo: olo, engem sem baszki ma telóról :-///////////////////

líder máximo 2014.01.13. 20:05:05

@ő-szinte: Olo - ez olyan lett, mint az új debreceni stadion :D

tegnapi hogyvolt máris késik?

fran7 2014.01.13. 20:13:38

Ja, Simonnak is volt egy Bence kóstolgatása. Azt mondta ez a VV az újrahasznosításról szól, hol van Sebestyén Balázs?

ő-szinte 2014.01.13. 20:18:30

@líder máximo: komolyan, egyenlőre csak keresem a szavakat :-O :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

dehogy késik, van új poszt te téveszmés :-DDDDDDDD ;-)

líder máximo 2014.01.13. 20:25:40

@ő-szinte: érzem, ez a játék idén valami nagyon más lesz :D végül is, már bejött az rtlnek, ha így látja mindenki

ő-szinte 2014.01.13. 20:34:29

@líder máximo: hm...ezzel most elgondolkodtattál ;-)

líder máximo 2014.01.13. 21:01:53

@ő-szinte: kifejtsem most vagy majd csak a végén? :P

líder máximo 2014.01.13. 21:32:52

@ő-szinte: mindegyik beköltöző ilyen vagy olyan hatást váltott ki a közönségből, senki nem tudott semleges maradni, ráadásul tökéletesen működik a régen minden jobb volt és erkölcsösebb suttogó propaganda is, érzem, nagyon vidám perceknek nézünk elébe, ráadásul még kiadó 5-6 hely, atyaúristen :D

BarBwire 2014.01.13. 21:44:41

Szerintem Simon olyan, mint egy házi kedvenc, ökörködik, de senki se fog vele nagyon foglalkozni.

Pácsó Ármándó 2014.01.13. 21:54:29

@BarBwire: Még ahhoz is inni kell előtte sokat, hogy nevessenek a poénjain

ő-szinte 2014.01.13. 21:58:58

@líder máximo: a próféta szóljon belőled ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ő-szinte 2014.01.13. 22:13:16

@nosce: a napivilág1-en kívül?

bonifác77 2014.01.17. 18:34:49

live sream? az a leg kevesebb!!!!!!!!!!!